Malin, slappna av

Victoria sa till mig nu när det var dags att ta kort att ja absolut inte FICK LE, skratta eller någonting. SLAPPNA AV, gör så här:

image1838

haha, jag tycker att hon ser ut som en gumma med halsduken, en söt gumma. Jag skulle alltså bara slappna av i ansiktet och det blev njaa.. jag kan inte..

image1837

Här trotsade jag hennes ord och drog på mungiporna. Det blir så mycket gladare då!

image1836

Nu skrattar vi minsann! haha, dödsgarv. Det är roligare! o jaa!.

image1839

Då vill ju inte jag vara sämre utan jag vill också skratta. Det fick bli utomhus med jackan på! :) Så kul!

image1840

Med en vacker bakgrund som denna (mitt på vaksala torg) kan en bild INTE bli dålig. Däremot med en person som mig, kan det bli så! haha, jag ser ut som hejkomochhjälpmig. Men det är ju kul för den som vill skratta. Varsågod!

image1841

Vi som nu är kusiner, vart är vi lika någonstans? Det skulle vara grymt kul att veta. Haha.. En blond, en brunett... osv.

image1842

Victoria ville ta kort på de där glasögonen och sa att jag måste vara med för att det annars skulle se fånigt ut. Jag lägger nu ut ett bevis på detta :)

image1843

Sedan mötte vi upp Jordens bästa Johanna (som victoria fick säga till att inte se så sur ut! haha) Vi tog ett kort precis innan vi skiljdes åt...
image1844

image1845

... haha, kunde ni komma längre ifrån varandra? Jag tycker mer om att "hållaom" när man tar kort, men det gör tydligen inte dessa brudar! haha, men vackert ändå :) As usual

image1846


Så på kvällen var det dags för ett bad. Och jag fick ju inte ligga där i lugn och ro utan min faster kommer inspringandes och även Debbie. Haha, de börjar tända ljus och det ena efter det andra, släckte ner och det blev faktiskt HUR MYSIGT SOM HELST! Jag låg bara kvar och njöt av värmen, det var föör varmt och sedan var jag trött på det och gick upp! haha, så sött!

image1847

Kvällen slutade med nattsamtal med Vic i en timme i min säng. Vi hade MYCKET att prata om! haha.. :)

Kommentarer
Postat av: majda

roligt med massa bilder :D

2008-01-04 @ 12:10:51
URL: http://Majdas.blogg.se
Postat av: MALIN

majda: haha, ja jag tycker att det blir mycket roligare då också :D

2008-01-04 @ 12:22:04
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0