Dagen börjar bra som vanligt...

Vaknar upp och det står "simkort inaktivt" det går inte att fixa heller. Tappar ut skon som häller ut stenar över hela golvet.. inser att jag inte har någon matlåda och att min förtäring är två mackor, en chokladmintkaka och en cocacola. Tar på mig tröjan och den spricker. Välkommen upp Malin.

Jag förstår det inte. Direkt när jag börjar träna så blir alla kläder för små över axlarna. Så tråkigt. Sömmen bara sprack. Detta kan bero på att jag höjde 10kg sist men ändå. Fy vad bra det går nu alltså!

Ikväll när jag går och lägger mig är jag i mitt barndomshem. Nu längtar jag på riktigt. Först väntar bara en dag på jobbet och sedan lite sista packning (har packat nu på morgonen det mesta) och sen sen sen får jag åka hemåt.

Ska också köpa en tröja jag längtat efter.. Äntligen har den kommit in. I neonfärger.. bad en stilla bön att "jag vill verkligen ha den här tröjan, hjälp mig nu" så kommer jag hem och har fått 200kr i p-kort på h&m för att jag handlat över 8000kr. Så perfekt. Då köper jag den plus två par tumvantar idag ( jag kunde inte bestämma mig, det är bra att ha två par). Ska bara prova tröjan först..

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0