Gör gott mot din nästa

Jag har ingenting att göra så jag tog fram min bibel jag fått från min mor & far och har börjat läsa litegranna där.. hittade ett favoritställe direkt (man kan aldrig få för många i denna underbara bok) Jag älskar att läsa om hur man ska vara mot sina medmänniskor..
ORDS 3:27-35
"Neka inte den behövande hjälp, när det står i din makt att ge den. Säg inte till din nästa: Kom tillbaka senare, i morgon skall jag ge dig, fastän du kunde hjälpa genast. Tänk inte ut något ont mot din nästa, när han tror sig bo trygg i din närhet. Gräla inte med någon utan orsak, då han inte har gjort dig något ont. Avundas inte den som brukar våld och välj inte någon av hans vägar. Ty HERREN avskyr den som är falsk, men han är förtrogen med de rättrådiga. Herrens förbannelse vilar över den ogudaktiges hus, men de rättfärdigas hem välsignar han. Bespottare bespottar han, men de ödmjuka ger han nåd. De visa får ära till arvedel, de dåraktiga får skam." AMEN!

Och till detta vill jag denna kväll tillägga att det absolut sämsta man som människa kan göra är att gräla med någon annan människa utan någon som helst grund, bevis eller någonting annat!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0