22:33 YOU CAN ALWAYS PICK ANOTHER OUTFIT


Cykelbyxor från h&m, korsett från ginatricot, linne (som jag använder som väst!) från weekday, halsband+skor+väska i läder från h&m/trend...

Seeen dag idag! Har hållit på och flyttat - fram och tillbaka. Känns nu som om jag bor på två ställen (vilket jag också gör!) Är lika delad som en zebra är randig. Anyway, när vi precis kommit tillbaka till min nuvarande lägenhet lyckades jag komma på att mina papper och namnskylt är i den andra nya. Kul liv. Vi fick åka tillbaka och hämta dessa. Well, nu är jag hemma på riktigt och Jonas körde till sitt. Puuh, imorgon fortsätter helheten med flytt, först bibelskola, sedan hem, lunch, efter det jobb 13-19:15, efter det vip-kväll på stan, sedan bio OCH däremellan ska jag flytta plus måla (jonas får måla! det fixar han! jag litar starkt på honom! Vet ni förresten hur fiiint det blivit idag? den mannen han kan!). Jag har det jag gör. VI har det vi gör. På torsdag gäller det för mig att ha ALLA grejer i den nya lägenheten PLUS att jag packat upp väldigt mycket av det, familjen kommer på kvällen.

TACK TILL:
1. Min pojkvän, för att han alltid finns där, hjälper mig, fixar allt, är min.
2. Min faster+kusin, som hjälpt mig idag och kört massa grejer, lånat ut bilen!
3. Min mormor och morfar och morbror som åkt och köpt ett soffbord till mig. Hurra! Kommer bli hur fint som helst (trots mormors kommentar om att man får ligga ner när man äter! hon vill helst att bordet ska toucha hakan så man slipper få ont i ryggen... mormor, det är tvåtusentalet nu! hihi)
4. Min mor och far, ni är fantastiska och hjälper mig jämt!
5. Johanna, Isak, Emelie.. för att ni tittade förbi idag. Älskade vänner!

NU orkar jag inte babbla mer. Jesus älskar er.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0