en eftermiddag som denna

ja vad kan man säga, besökte kiorren där lina stod och log, mycket trevligt! hon lurade på mig ballerinaglassen och lättlurad som jag är köper jag den ;) höömm, men glassälskaren malin måste faktiskt vara ärlig och den smakade ju INTE som ballerina, utan mer som sandwich, men sandwich har jag alltid klarat av och därmed var även denna god, dock ångrar jag mig att jag inte köpte maltesers. tack lina, du har nu förstört min dag ;)  haha, nej då!

vi hyrde rumor has it och ska se den lite senare idag, köpte till detta lösvikt och jag gick därefter in på ica och köpte lite till! sedan så handlade jag även JUICE som jag inte druckit på hela sommaren och blev tvärsugen när jag stod bland hyllorna, eh what? 12.9:- hur billigt som helst, dessvärre är den med fruktkött och fruktkött i juice är det värsta jag vet så nu har malin (som alltid är så händig i köket) stått och silat ner denna juice i en annan tillbringare (btw. kioskens restaurang har köpte muggarna på ikea) och nu står den i kylen och svalkar ned sig, (men jag tog mig ett glas ändå MUMS)

det är hur varmt som helst ute och jag pallar det inte så därför sitter jag här inne..

dagens måltid blev: rostbiff med potatissallad och världens äckligaste sallad min mor gjorde i hmm, måndags! ja, så var det, ÄCKLIG vad ordet "malin ät inte salladen, den var inte bra" sa hon till mig efteråt, tack mamma! haha och just det, två rostade smörgåsar som jag lade allt detta på :D mums!

dagens klädsel: en enkel svart wrapklänning, skön ändå, och sv arta flipflop (det var de enda som stod i hallen haha, )

mor kom hem med en joggingdress (dvs MYSDRESS) till mig så äntligen har jag en ny, haha dessa blir  så snabbt utnötta.

jag ska fortsätta med min bok.! inomhus TACK!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0