23:23 SOMMAREN MED GÖRAN


Det var den femte gången jag såg filmen och jag skrattar fortfarande lika mycket som den där ungen i youtubeklippet! Haha, ni kommer väl ihåg?

Nu ska det sovas.

23:14 NUDE


Kavaj/H&M trend
Body/H&M
Kjol/Gammal (?)
Skor med kilklack/Weekday
Halsband/Indiska
Armband/H&M
NU KÖR VI IGEN med lite outfits. Känner att jag varit totalt lost på den fronten på sistone. Det blev en vääldigt lugn lördagskväll framför OS och Melodifestivalen (idag var det hääärliga bidrag faktiskt, höll dock tummarna för att Pernilla Wahlgren skulle slippa andra chansen men ack nej..). Är så trött att sömnen lurar. Godnatt.

08:53 FÖRSTA ARBETSDAGEN IGEN!

Halsbandet kommer ifrån H&M divided
NU tänkte jag göra mig klar för jobbet. Åh så trevligt, har varit ledig tio dagar, funderar på om jag kommer ihåg hur man gör! :)

16:31 BOKREA

Sill och strömmingSill och strömming
Gick ner på stan i någon timme idag och förvånades över hur mycket människor det kan rymmas på några gator, sedan insåg jag att det var LÖN idag. Trevligt. I alla fall råkade jag hamna vid bokrean och gick runt och letade en massa härliga böcker. Fastnade EXAKT vid denna bok ovan. Den låg vid MODE och jag tyckte att det var så ruggigt konstigt att en fisk var med i allt.. Men tänkte inte mer på det utan tog denna bok till kassan och precis när jag skulle betala såg jag det. Det stod inte "STIL".. det stod ju "SILL". HAHA! Tack goda tider för att jag inte gick och köpte en sillbok. Sill är ju det värsta jag vet. Eller en bra present till pappas födelsedag (som är i juni!") haha. Är vi förvånade? Mamma?

12:26 BLOGG.SE


Tusen tack till första sidan och varmt välkomna alla nya läsare ;)

Sådärja, nu är jag hemma igen! Flygningen gick riktigt bra, ingen blåst alls faktiskt och vi blev bjudna på muffins. HUR GOTT? Sedan hittade jag en aftonbladet på första sätet och tog den med mig till min plats där jag sedan läste ALLA artiklar om guldet igår. Fantastiskt roligt! Resan gick snabbare än väntat och när jag hade en artikel kvar var det tio minuter kvar till landning. Gillas.

Nu har jag varit hemma sedan klockan tolv och bara gått runt runt för att se om jag känner igen mig. Det gör jag faktiskt ;)

08:28 IDAG VÄNTAR HEMFÄRD

Tack övik för denna gång. Tack familjen och nära och kära. Det är alltid lika mysigt att komma hem! Idag intar jag då uppsala igen och som man säger - borta bra men hemma bäst. Jag saknar min lägenhet.

22:22 TACK GUBBAR!

JAG BARA ÄLSKAR DET

17:22 STOCKHOLM

Bilden är ifrån kära huvudstaden (de enda bilderna jag tog där! haha) sådär var jag alltid klädd med tights, skjorta och cardigan.. sverige är KALLT nu! Vill även tillägga att i min nästa lägenhet ska jag verkligen ha två stora fönstren och sedan så man kan sitta och läsa en bra bok i de båda. Ni förstår, kuddar och sådär.. jaja.

Denna dag har jag och Oscar varit på stan, shoppat, åkt till farmor och hämta fika, åkt till onoff, hem till mormor och morfar, hämta morsan, åkt och handlat och NU ska vi käka middag. GOTT! Potatisgratäng med kött. Det är grejer det mina damer och herrar!

11:42 ROSA KLÄNNING MED STORT R


Den här rosa klänningen är det första jag ska ta på mig när jag kommit hem imorgon. SAKNAR DEN! Tänk att man kan bli så förälskad i ett plagg. Jag menar, här uppe har jag gått runt i träningsbyxor och ett linne från h&m ungefär jämt. Mamsen ringde precis och frågade om jag klätt på mig linnet idag. Det förklarar troligtvis en hel del!

NU ska vi åka iväg in mot stan (övik) och sedan hem till farmor efter det hem till mormor och morfar (mormor har stickat varsinn OS-mössa till oss två, edvin har redan fått en) och sedan hämta edvin i skolan, mor på jobbet.. efter det handla PUUH, andas? Njae.

PS. jag MÅSTE komma ihåg att köpa linser! påminn mig!

09:59 JAG ÖVERRASKAR FRAMFÖR SPISEN

Tänkte bara visa vad jag kockade till mig själv häromdagen. OCH gott var det det! Mums! En rätt mellan allt kladdigt och onyttigt  men som sagt, GOTT!

NU ska jag försöka få lite väckning i min bror så ska vi åka iväg till stan, jag antar att det tar några timmar till :) haha.. så istället slår jag igång en film!

22:52 I DET VARMA VATTNET


Tänker tillbaka till i somras när vi var och badade i det varma vattnet. JUST NU: OS på tv:n, det här kan inte vara bra för själen? Jag tycker magen gör så ont - nervositeten flödar...

19:00 EN LÅDA AV SKÖNHET

Jag hade ingenting att göra efter min dusch idag så jag passade på att fotografera lite grejer jag har med mig i väskan. UTAN DESSA TING överlever man inte. Lovar. Robinson kan slänga sig i väggen, jag skulle tatt med mig ALLA grejer som "personlig sak!"

Har precis klippt mina bröder som blev strålande snygga. Yey. Nu ska vi, hela familjen, spela frågesport på xbox360:t. COOLT. Ja. Jag kommer vinna. Lovar. (återkommer med vinnarens namn)

17:12 DEN LILLA ROSA


Igår satt vi alla vid middagsbordet och åt när lilla mor sa "Nejmen, vad är det som ligger på den översta hyllan?!" Alla tittade, ingen förstod någonting. Till slut klev Edvin upp från bordet, sträckte sig och hämtade det öppnade paketet (ja, såklart pappa hade öppnat nyfiken i en strut!). "TILL DIG MALLAN!" Nej men åååh, tack tack tack, den matchar min rosa dator. Far tycker att det är hemskt att jag har 10000 bilder på min kära lilla dator när 99,21% är på mig själv. Well, nu blir det andra bullar! En extern hårddisk är precis vad jag behöver!
ps. jag har väääldigt snälla föräldrar.

14:12 EN DROG


Var precis ute och lekte i snön (ja jag är 21 år) och sedan hämtade jag och min bror vår minsting till bror. Alla tre är nu hemma och lite kaffe på detta? JA TACK!

11:51 SOMMAREN '09


MEN HALLÅ. Kan man få ta på sig ett par acne jeansshorts, en tischa och ett par sandaler nu tack?! Rivieran? Någon?

Nu ska jag försöka mig på att komma ut ändå. Jag; Malin= Inte sitta still? Vadå?

Var så sugen på lite fika att jag sprang runt i frysarna här hemma i hopp om att hitta någon flott och gott. Till skillnad från min frys finns det grejer i dessa. Jag lovar. I alla fall hittade jag en burk med en massa daimkakor och på locket står det med stora bokstäver "RÖR EJ!" (varför ska man alltid få läsa sådana saker när man kommer hem? )Jag tyckte att jag såg några streck innan "ej" och helt plötsligt blev det "RÖR MEJ!" Jo jag tackar! Tack Mor, de var strålande goda ;)

09:37 -28 GRADER CELCIUS

Untitled
Jag gillar mixen beige/grått och jag kanske inte är ensam om detta?
Vaknade och det var -28 utanför. Eller det ÄR. Jag tänker inte ens gå utanför dörren för att andas lite frisk luft idag. Fy ah. Inomhus kommer jag vara OCH håller på att titta på GREEK.

22:29 FÖRRA VECKANS KO



fråga mig inte varför jag håller på att klä av mig men skulle tydligen visa hela benen.. jaja, leggingsen ska föreställa en ko's mönster. Jag tycker mer att de liknar en leopard men mina kunskaper om djur kan liknas med en sömmerskas kunskaper om astronomi. På ett ungefär. Nada.

Leggings/H&M divided
Skor/Din sko
Tröja/Ginatricot
Halsduk/H&M trend
Pälsjacka/H&M barn
Väska/Ginatricot
Vi sitter bänkade framför OS. Far har kommit hem från sin tennis och bror har kommit ner från sitt rum. Mor har suttit vid sin dator och Dotter vid sin. Jag då. Man är såå social. Ja just det, fick magkatarr pga nervositeten gällande Kalla och Haag. Puuh. Men ett silver är ju underbart :)

20:21 BYT UT DET SVARTA

Untitled
Jag känner mig mycket sugen på att slänga det svarta nagellacket i lådan längst in i garderoben och införskaffa lite nytt, beige. Gillar!

16:32 SOLEN GLÄNSER ÖVER HAVET

















Det blev inte bara en bild denna promenad men en sak ska ni ha klart för er - fina vyer! Jag har aldrig riktigt uppskattat att bo vid havet så mycket som jag gör det nu (när jag inte bor här - okej, hade jag vetat att jag skulle flytta till jordens mest platta stad som inte alls ligger vid havet hade jag kanske tänkt annorlunda...). Se själva, är det inte fint. Tänk er att äga detta hus, som står vid havet OCH tänk er då att sätta detta hus i sthlm.. lär gå loss på tiotals miljoner kronor. Anyway, jag har faktiskt tänkt göra en tavla av någon bild. Vad tror ni om den idén?
JUST DET, tittar ni riktigt riktigt noga vid havsbilderna (mot slutet!) kanske ni ser finland (ca. 5h bort med färja) och kanske en del finnar som grinar i hinkar över deras förlust denna morgon.. Ett tips? Använd förstorningsglas!


12:24 "NORRLAND ÄR ALLTID NORRLAND!"


Jag började med att dra på mig träningskläder...

... sedan hittade jag en fantastiskt snygg polotröja från morsans garderob a la 80tal i skidspåret (tänk sällskapsresan II och du är helrätt..)

... efter det fann jag även ett par täckbyxor (vi äger ca trettiofem tusen par men jag kunde ändå inte hitta några så var tvungen att ringa mor på jobbet och hon fick guida. Till slut så - ja visst, alla andra ligger nu på golvet och skräpar - till dess att hon kommer hem I guess...)

... och sedan drog jag på mig hennes jacka också. Vad bra det är att ha en mor som har allting så slipper man ta med sig.
VET NI HUR FINA BILDER JAG TAGIT PÅ MIN PROMENAD? Åh, vädret är fantastiskt, grannarna är trevliga (det första han sa till mig var "välkommen malin" och sa att "norrland är alltid norrland, detta är hemma!") och lugnet är enormt. Vilken vacation! Tummen upp!


10:44POSTKAKANS HÄRKOMST


När jag kommer hem till mitt kära familjehem finns det alltid en risk att jag äter upp allting jag ser, jag menar, det finns mat och goda saker överallt! Godis här och där (jag gillar!) mackor, allt. Ni förstår säkert, jag tror inte att jag är den enda drabbade? I alla fall har mina föräldrar insett detta och istället för att gå bankrutt när jag kommer hem har de nu börjat ta fram saker som är gamla och INGEN ätit upp..
Jag gick alltså raka vägen till kylskåpet i hopp om någonting gott och JA det fanns en stor fet chokladkaka. JA TACK tänkte min hjärna och jag tog ner den. DÅ såg jag att det var samma postkaka som intagit vårt hem 2004. Typ. Ingen har ätit upp den.
"DEN KAN DU FÅ ÄTA UPP!" skriker mamma i glad ton. Aldrig hört henne så lycklig. Tack. Man känner sig älskad.

NU är det såå fint väder ute (under tio minus och strålande sol) att jag ska leta upp lite täckkläder och gå ut. Vad jag ska göra? ingen aning. Jag som ville åka skidor (känner att jag har hela halva Hellner i mig) men de är troligtvis inte vallade, och så vitt jag vet har vi ingen sirap hemma (sunes pappas recept!).

08:24 KLÄDD I SVART

Leggings i sammet/Ginatricot
Skor med skridskosnörning/Din Sko
Tröja med transparenta delar/H&M divided (ett kap! 149:-)
Halsband och örhängen/H&M acc
Javisst, ställde klockan på 5:59 MEN kunde jag kliva upp? Njaaee. Försökte men det gick inte, jag orkade inte ens nå dosan till tv:n som låg en halvmeter bort. Istället låg jag och sov någon timme till sedan var hockeyn på för fulla muggar. Hur nöjda är vi inte? Bröderna Sedin och Weinhandl, vad gjorde vi utan dem? Alfredsson? Eriksson? Vilka män!
Jag skulle såå gärna vilja lägga in massa bilder från helgen men om sanningen ska fram har jag inte tagit fler än de jag la in i inlägget nedan. Det var ju såå ruggigt kallt.

20:05 JAG HITTADE NÅGRA VACKRA TING


1. Bok POCKETSHOP (det är obligatoriskt att köpa en bok varje gång man är i sthlm)
2. Prickig magkort tröja GINATRICOT, behöver jag säga mer än att denna kommer vara perfekt i sommar till ljusa jeansshorts?
3. Bh H&M som inte alls ser mycket ut för världen och jag kan fortfarande inte bestämma mig angående den men sedan - den sitter bra, är lagom transparent och helt okej faktiskt.

1. Indianinspirerat halsband H&M divided, jag gillar färgerna, sommarkänslan och att det är kort.
2. Två stycken body's H&M, perfekta under kavajer, genomskinliga toppar/skjortor etc. Klockrena. Jag tog i båda färgerna annars hade jag ångrat mig rejält.
3. Byxdress H&M, sprang runt i vartenda litet h&m för att hitta min storlek. Sista, där fanns den. SUPERSNYGG, okej att den ser ut som en pyjamas MEN med rätt styling blir den vrålhet. Lovar. 

1. Skjorta i "nude" färg GINATRICOT, gillar att den är halvgenomskinlig och i perfekt längd för att kunna styla med någon het nederdel.
2. Transparent blus/skjorta H&M TREND, taacka alla som finns och några utöver för att H&M fått in svaret på weekdays ombloggade sak för några månader sedan. Jag provade den tio gånger om i lägenheten och föll pladask. Att den kostar 400kr gör som ingenting. JAG ÄLSKART!
1. Leggings GINATRICOT, tycker helt enkelt att jag behöver fler ljusa plagg i min älskade garderob (och med denna shopping kan jag konstatera att jag verkligen har det!)
2. Kavaj med axelvaddar H&M TREND, jag har liksom tyckt att den varit för dyr för att bara köpas. Igår insåg jag att det är mer en investering, kan användas både till vardags och fest. Yey.
Sådärja, säga vad man vill MEN är det helt enkelt inte bara klockrena köp i snökaoset? JA TACK!

19:36 TROTSA VINTERKYLAN?

Untitled
NUDE, chanel, träklackar, puderrosa, guld, pastell, lång kavaj, stickat, maxat, stora armband, enkelhet

Vad säger ni? Är ni inte liiiite sugna på att få bort all snö och börja klä sig vackrast vackrast?! Åh...

UPDATE: Sitter hemma i mitt (läs:vårt) hus och bloggar förtillfället.. Har hunnit med att göra en hel massa efter det att planet landat klockan 13. Vi åkte till Umeå flygplats för att sedan där bli hämtade av far och bröder och sedan åka till MAX för att käka lunch. Hur mysigt är det inte att återsamlas? Jag gillar att flyga (dock inte idag, tro mig, hela snöovädret som var nere i sthlm igår har tagit sig uppåt hit idag och planet flög liknande ett löv bland stormen vid nerlandningen. FY VALE! Jag satt och läste om Hellner för att tänka på annat.. NU KAN JAG ALLT angående deras taktik! Fråga Mallan borde mitt nya program heta... jaja.) och jag gillar att flänga. Anyway, med älskade mammas goda äppelpaj med vaniljglass och godis på det är jag laddad inför en OS-natt. Yey.

18:02 MIXA MATERIAL OCH MÖNSTER


Skor/Monki
Spets/Ginatricot
Klänning/Ginatricot
Tröja med dragkedja/H&M divided
Glasögon och div. smycken
Springer runt som en galen hyena mellan att ta kort och att diska. Mor ligger och vilar och jag går mannekäng med mina nya inköp. ALLT passade. Aldrig hänt. Yey. Jag har inte köpt såhär mycket underkläder (tre bh:ar) sedan jag vet inte när... jag som i förra veckan snackade om att "veeem lägger egentligen pengar på underkläder nuförtiden?". Jojo. Idag har jag gjort det.

17:07 SNÖKALABALIK

Men hallådär, får jag lov att presentera jordens mest snötäckta huvudstad? Helt seriöst, vilken snö. Har varit ute och shoppat HELA DAGEN utan min mor, stackars liten - hon har legat i soffan sedan jag gick hemifrån. Tagit två alvedon och en ipren var tredje timme i snart tre dygn, det sätter sig på kroppen. Ingen sömn inatt med. Mamma då. Så jag står för resterande typ som att få äta upp all mat vi köpt. Medan min mor gått ner tre kg denna vecka har jag fått gå upp dem. Man vill väl inte kasta sakerna eller hur? Så jag fick lätt i mig en heeel kladdkaka igår medan mamsen låg och drack blåbärssoppa. Buhu.

Iallafall måste jag säga att det var såå otroligt mycket människor på stan att till och med jag, som är världsvan i shopping, blev trött på mindre än en timme. Ville bara därifrån. DOCK höll jag mig och fick med mig en massa påsar hem. Jag är så otroligt nöjd. Tänkte ta lite bilder och visa er?

23:21 VI GRÄVER I ARKIVEN

48802-679
Sitter och tittar igenom gamla bilder, denna ifrån... 2007Klicka för att stänga bilden
... under samma år hände detta!

19:32 DAGENS

Vilken fantastisk dag. Vi gick ut på stan och gjorde en massa affärer och en hel del inköp. Är dock missnöjd med ett par byxor, satt inte alls ens i närheten som jag hade velat så att de åker tillbaka. MEN två nya korsett/bodys och jag är N Ö J D. Mor köpte en kavaj och leggings och en tröja och en klänning och en tröja till och en... tröja till OCH en skjorta. Inte illa pinkat. Man skulle kunna tro att dagens höjdpunkt var shoppingen, eller kanske den absolut fantastiskt goda maten vi åt på en restaurang..
... men nej. Mitt i stadsrundan tittade jag upp och in i en butik. Eh, nej, jag måste sett i syne tänkte jag och gick lite långsammare DOCK tittade jag hela tiden. Jao. Det är sant och möjligt. Det var Stefan från PH och jag, som vet exakt vem alla kändisar i hela universum är (känns det som!), gick in i butiken. Javisst, bara herrkläder men vadå, jag letade ju till min bror? Så tog jag upp mobilen och låtsades prata, ni vet, sådär som vi tjejer gör vääldigt ofta för att se upptagna ut. Att denne man ens tittade mot mitt håll gjorde mig knäsvag. VET NI hur fina män blir i jeansskjortor? Eller måste jag skriva tjugofem inlägg för att bevisa? Weell, jag tänkte gå fram och prata men sedan slog det mig, vad i hela fridens dagar ska vi ha att prata om? Det sjunde avsnittet? Åh nej.

13:44 EN VÄRDSLIG SAK


Jag lyckades hitta en träningsmaskin hemma hos min faster igår och givetvis ville jag prova på den.. gick sådär. Hon har nämligen hittat den på skroten och insett att "heey, den går ju att använda.." kanske då. Vi får la se.

Ja men sådärja, nu har vi ändå gjort oss hemmastadda.. men resan hit var INGEN hit.


Natten var verkligen one of a kind. Morsan sov EN och en halv timme under heeela natten och jag vaknade till varje gång hon vred och vände sig. Sedan satte hon igång OS (tack för os om nätterna!) och det följdes vagt från min hjärna också. MED HENNES TANDVÄRK satt vi bänkade i ett väntrum hos tandläkarakuten denna morgon och hon blev fyrahundrakronor fattigare för en grej som tandläkaren innan glömt. VAD GLAD MAN BLIR? Sedan fick vi åka till apoteket och hämta ut alla mediciner och köpa till ännu mer ipren för att därefter parkera min fasters bil utanför hennes jobb och gå därifrån. NÄMNDE JAG SNÖSTORM? Juste! Sedan hem, hämtade grejerna och ner till tåget, som var en kvart försenat. Satte oss, kom två km innan det stannade igen. JAG LJUGER INTE? Där satt vi i nästan två timmar för att några människor fick vara ute och skotta på rälsen. KUL. KUL. KUL. Morsan hade ont så hon kunde inte prata, jag sysselsatte mig med facebook och genom att titta på en unge som sprang fram och tillbaka och skrek hela tiden. Ljuvligt. Efter en timme började alla ringa runt och säga att de var försenade och en man försökte drastiskt öppna ett fönster för att hoppa ut. Kanske inte så lysande? När vi kom fram, strax innan klockan ett, här i sthlm var vi lättade och letade en taxi. JA. Den kom snabbt. Jag blev överlycklig för mannen bakom ratten såg veeeerkligen ut som chauffören i taxin i filmen hundtricket. Han pratade exakt likadant. Min mor var fortfarande tyst så jag och denne man styrde upp samtalsämnen. Först frågade jag om han verkligen var säker på att han hittade och han började berätta om hur taxichaufförerna har hittat på olika kodord för att komma ihåg vägarna i innerstan. Sedan drog jag igång sveriges match ikväll och han log och jag frågade om vinst och han sa "det är 100% säkert! i fotboll - nja - i hockey 100%" Det tackar man för. Jag frågade även om han skulle ha godis vid tvn och JA såklart. Så, nu fick ni den storyn. Sedan fick jag ett rabattkort för taxi som gäller hela året, även i uppsala. JO JAG TACKAR JA.

Nu sitter vi i lägenheten och jag är hungrig som en gnu. Mamma mu vad det är fint här. Ja tack.

11:03 REDO&KLAR


Nu ska vi åka iväg. Efter en heeel drös av frukost är vi mätta och belåtna för en dag utanför lägenheten. Första anhalten blir synsam (jaa, äntligen linser!) och sedan kör vi ikea - ALL IN som fia alltid säger.

10:08 IDAG VILL JAG VARA KLÄDD I...

VARDAG
H&M, Net-a-porter, Intermix, Magali Pascal


09:57 TORSDAG

VI ÄR VAKNA: Godmorgon! Vilken härlig sovmorgon. Har precis varit ute och lagt i mer pengar, min mor tycker tydligen att hon är gäst så det är JAG som får springa och springa och springa (dock med hennes pengar, man är väl inte dum :P). Nu ska vi käka frulle och sedan dra igång denna ljuvliga dag.

20:06 EN BILPARKERING KAN GE GLÄDJE



Jag gillar hur jag i alfabetisk ordning sorterat exakt ALLA filmer (dock inte böcker, de står i en annan ordning!). 

Annars har jag hunnit med att hämta bilen och parkerat den såklart. DET kan jag säga, älskade vänner, att det var INTE det lättaste (kan man få in ordet "det" i en mening mer?) anyway, jag hittade en sista där i närheten och parkerade. Javisst. Jag hade inga kronor alls så fick gå hem, hämta små små pengar, springa tillbaka. Lägga i pengar. JAHAJA? Efter fyra kronor hakar den upp sig. Mor är i telefonen och undrar om jag spelar ett flipperspel.. "NEEEJ, jag har bara ett stort utbrott på självaste biljettautomaten!" Ja, självfallet slog jag till den etthundra gånger. MEN efter all denna hets och stress gick jag hem och åt choklad. Kan en kvinna älska choklad mer? Nej. Sedan gymmet (igen? ja) och när jag efter det gick hem började jag fundera HUR i hela fridens dagar jag ska göra för att få behålla min parkering när jag åker iväg och hämtar mamsen.
SEDAN slog det mig. Kan det bli lättare? Jag tar ju såklart min köksstol med mig och ställer den MITT I parkeringsrutan? ÅH SÅ SMART, ibland tror jag att det växer ett geni inuti mig som då och då sprudlar av smarta förslag och idéer. Iallafall, jag kan se detta framför mig, hur en kär barnfamilj är ute på kvällskvisten, barnen skriker i baksätet av trötthet och hunger, frugan försöker hålla glädjen uppe och erbjuder lekar i mängder, mannen i sin tur brinner av arghet när det inte ens finns en liten lucka. MEN ena ungen skriker att han ser en parkering och ja, såklart han gjorde, pappan blir så glad och leendet drar från öst till väst, minsta ungen skriker av glädje. ALLA blir lyckliga... till dess att de kommer fram och ska köra in. Då ser han den. STOLEN. Ikea 599:- Besvikelsen tar över och barnen kliver av för att gå. Pappan fick parkera vid willys och kom inte till sängs förrän efter tolv.
Så kommer Mallan brallan och ska parkera, stolen står kvar och mamsen får gå och ställa den åt sidan. Härlig parkering till imorgon. CHECK!

14:13 SNEAKPEAK


En liten titt på gårdagens kläder..
nu har jag städat klart i heeeeela lyan och bytt lakan och tvättat klart och HUNGRIG som en varg är vad jag är. Funderar på att köpa hem någonting gott. Det enda som har varit roligast är att mellan alla set städ har jag tagit en kaka. Min mage hurts.

12:09 ÖNSKEOUTFIT

Saturday
Chloe, Givenchy, Diego, Elle shop


Det var inte en dag försent. Sådärja, nu hälsar vi ett kollage välkommet till min blogg. Fortsätta med detta?

11:09 ONSDAG

IDAG har jag åstadkommit:
- Vaknade runt 7 (ja, jag ställde klockan TROTS semester!)
- Gick upp och gjorde frulle
- Åt Yoghurt, nötter och banan
- Tittade på tv/bloggade/läste bloggar
- Gick till gymmet runt halv nio
- Gymmade en timme
- Hem och duscha
- Tvättid började tio
- Mamma hann ringa och säga att hon varit hos tandläkaren. Stackars mor.
- Tryckte in två maskiner
- Började diska
- Började att skrubba alla köksskåp, putsa och dona
- Började med att dammsuga
- Gick ner igen för att byta maskiner och hänga halva tvätten
- Upp för att sätta igång kaffe och blogga
- HÄR sitter jag nu. Klockan är några minuter över åtta.
Såja, nu ska jag fortsätta med allt jag har planerat denna dag. Puuh. Ska även hinna med att hämta faster klockan fyra för att sedan få låna hennes bil. Yey.

07:59 VÅGA KÖRA DITT RACE


Ja, visst, det kommer vara fler människor som tittar på dina ben...

... ja, alla kommer att undra "har hon verkligen någonting på benen?"

... ärligt talat, sådant mönster användes för trettio år sedan.
Det handlar om att våga. Våga vara sig själv. Våga sticka ut. Våga testa! Våga! VÅGA! Jag är ingen mes, jag lägger mig inte ner och gråter om människor på stan viskar "vad har hon på sig!". Tvärtom. Jag ser det som en komplimang. 1. de har faktiskt tittat, tagit in och sedan tagit ställning. 2. det är bara de som kommer att ångra sig. och inse att det tjänar ingenting till.
Jag gillar min stil och jag kommer fortsätta våga köra mitt eget race. Vågar du?

21:48 ALLSÅNG PÅ SKANSEN SOMMAREN 2009








Jag älskar verkligen er. Jag älskar hur roligt vi alltid har det tillsammans och jag älskar den där kvällen, när vi gjorde allt vi bara kunde för att göra Sthlm. Åh så underbart.
Det enda jag vill just nu är att gå på bio och se valentine's day. Är den bra?

20:15 EN GLAD ÖVERRASKNING

Igår när jag stod i kassan kom en man och handlade. Mannen var i femtioårsåldern och bar en fin bukett instoppad i ett papper. En deodorant skulle han ha (NEJ, han luktade INTE illa!!) och jag tog glatt betalt av denne karl. Så tackar han för sig och jag tackar för mig.. trodde jag. Istället öppnar han upp papperets tejpbitar och drar upp en stor fet rosa ros (se bild!) och sträcker sig över disken "Får det lov att vara en ros?" och jag svarar "Va? Till mig? :) Nej men va? Inte ska du behöva?" "Varsågod, ta den!" säger han med ett leende och jag kände hur jag faktiskt fick rosiga kinder (händer inte alltför ofta!). Hela kön log och helt plötsligt var alla såå glada. Tänk vad en ros kan göra.

Jag sprang genast upp och satte den i vattnet, i skrivandets stund inser jag nu att jag glömt den på jobbet. Buu. På tal om mitt jobb, jag har semester nu. I TIO DAGAR! Åh vad skoj, vi börjar med att mamsen intar uppsala redan imorgon.
Men hallå? Skulle inte NI bli glada av en ros? Hit me.

08:53 EN LITEN PRESENT

TRÖJA, fått av min faster&kusin, invigdes igår till svart kjol (like it!)
GODMORGON, fixar en massa nu på morgonen för att sedan dra mig ner till jobbet. Lite text men mycket bild de senaste dagarna, känner att jag måste kompensera detta genom att skriva en uppsats ikväll istället - eller någonting liknande. PÅ ONSDAG kommer min kära mor, PÅ FREDAG åker vi till sthlm och övernattar på östermalm, PÅ SÖNDAG åker vi till övik. Yey.

20:27 PRICKAR PÅ BENEN




Sådärja, detta var igår. Nu tittar jag för fullt på blåsningen. HA HA!

19:37 ALTERNATIV 1


Jag har nu fått en idé. Det verkar hända så mycket på let's dance ändå att jag håller alla mina fyrahundranittinio tummar på att Molly ska vara otrogen (ja, jag vet att otrohet är det värsta som finns MEN en liten puss med sin kavaljer kan väl inte skada mer än att det tar slut? och vad händer då? MALIN kommer med en öppen famn. HURRA!
Nu ska jag sluta ösa på med bilder på en minderårig karl (eller hur gammal är han egentligen?) och inse att det aldrig kommer bli vi. Jag har ändå fått en massa glad kärlek idag... spännande va?

GLAD <3 dag på er!

21:16 KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET


Med risk för att låta som en fjortis (ja, den tar jag på mig) men jag tror att jag hittat min man? Nu ska jag bara ordna så att denna dröm blir sann. Börja med...?

18:55 ORMSKINN PÅ SKORNA



Shorts i sammet/H&M divided
Linne med tryck/Weekday
Skjorta/H&M trend
Skor/Monki
Halsband/Indiska
Armband gånger 2/H&M acc
Har precis tryckt i mig dagens middag i form av laxfilé och pasta i gräslök/scharlottenlökssås (?) haha, MEN gott var det. Ruggigt gott! Äter kladdkaka som förrätt och efterrätt. Mätt som en gnu. Yey. Snart melodifestival.

07:57 JAG GILLAR LÖRDAGAR



ALLTID lika charmerande att ta bilder underifrån, känns som om man får trettiosju dubbelhakor, finnar över hela facet och ett allmänt feeeel ansiktsuttryck MEN (låter som Tony i let's dance! haha!) den bjuder jag på idag. Och juste, vågen visade 2kg PLUS. JA TACK! Träningen ger resultat, några kg till så är jag tillbaka till mitt rätta jag (:
NU blir det jobb, och jag är väääldigt nöjd över mina kläder idag, om jag får vara ärlig? Gillar mitt skärp i midjan som jag hittade. Köptes förra året från h&m trend. Bilder kommer! GODMORGON VÄRLDEN!

20:31 DET-VÄRSTA-JAG-VET-LISTAN!


Min bästa vän Johanna har gått och blivit brunett och jag älskar det (kanske har skrivit detta redan?) iallafall får det mig att tänka tillbaka på min tid som brunhårig. Yey!.

1. Myror (ja, inte ens spindlar skrämmer mig lika mycket som myror... Johanna vet, sedan i cypern! haha, vi var ockuperade av dessa hemska djur. Fy fy!)
2. Blöta pappershanddukar, ja, de luktar äckligt, de är äckliga, de är blöta. Ingenting positivt för fem öre
3. Mat i slasken, jag säger som jag alltid gör: VARFÖR inte bara ta bort det när man ändå diskar?
4. Ostädade toaletter, de ska vara RENA, och ska städas MINST en gång i veckan (detta har jag fått från min mor, som i sin tur fått det från sin mor osv. Det värsta är att komma hem till någon som har smuts i handfat, toalett och allt annat...)
5. Människor som går långsamt, ni vet när man ska springa på lunchen och skynda sig så får man en söndagsgående man som fått listan av sin fru på vad som ska införskaffas. Han tror alltså att han all tid i världen. Yeah right.
6. Fortsätter på samma spår - människor som INTE drar sitt kort i mataffärer INNAN kassörskan slagit in allt OCH människor som drar sina kort där det inte går att dra innan kassörskan slagit in allt.

Jaja, denna lista känns såå deprimerande att jag inte orkar fortsätta. Håller ni med? vad kan tilläggas? :)

11:29 KLÄNNING NITTIONIO SEK



Klänning med axelvaddar/H&M divided
Skor/H&M divided exclusive
Jag gick såklart inte till jobbet med de där skorna, ville bara försäkra er alla om det! Har sovit konstant i ett dygn känns det som, min näsa är fortfarande inte hundra, jag har börjat få ont i halsen och man kan säga att jag har varit förkyld sedan i julas. VARFÖR försvinner det inte?

Börjar jobba kvart över tolv idag så fick mig en rejäl sovmorgon. Ikväll blir det lets dance och det är jag troligtvis INTE ensam om? Tänkte svara på alla era kommentarer ikväll också!

20:04 BÅTRINGADE TRÖJOR A LA 2004


foto: Malin, 16 år, årets lucia
GODKVÄLL, vart på jobbet, kom hem och satte igång en film till lunchen SEDAN slocknade jag runt klockan 14, sov till 17 (!!!!!) har inte sovit så länge på en dag - någonsin. Åh förresten, nu är det du är vad du äter - hon är alltid sjuk. DET ÄR JU JAG MED. Måste titta.

07:48 ALLT I JEANS




Jeans/Cheap monday
Jeansskjorta/H&M divided blue
Skor/Dinsko
Rosett/Från en klänning
Tänka sig, för två-tre år sedan, när min far precis investerat i en jeansjacka OCH ett par matchande jeans, la jag mig raklång på golvet (bildligt talat!) och grät floder när han matchade detta med varandra. Idag, några år senare, är det jag som står där med jeans+jeans. Jag skyller på Chloé.
Idag blir det jobb tre timmar sedan är jag hemma igen. BLOGGNING? Ja tack.

14:48 OCH ALLA I SAMMA GENRE


Jag äger tydligen inte bara kläder... nu ska det sorteras
!

11:50 KNÄSTRUMPAN





HEJ vita ben. Tänkte bara visa upp någonting annat än leggings, jag gick alltså INTE ut såhär! Skorna är fantastiskt fina, använder de ALDRIG, just för att de är så hala, men öppen tå och snörning är underskattat - helt klart.

Sitter och planerar litegrann i almanackan och lyssnar på mtv i bakgrunden. Snart ska jag ta mig en vända på stan. MYSIGT!

08:59 TACK MEN NEJ TACK

"Vad har du tyckt om.... ?" 
"Ja, men jag älskar ju den"
"Du har ju faktiskt en kundrabatt på... "
"TACK, men NEJ tack"
"Okej, då är du uppsagd!"
"Tack tack, ha en trevlig dag!"
Jag vet hur en säljare fungerar. Försök inte med mig.
Annars har ju min morgon börjat förträffligt bra, pannkakorna gick sönder en efter en, åt istället upp ett kexpaket och är inne på nästa. BRA MALIN. Jättebra. JÄTTEBRA att börja med kex en onsdagsmorgon som denna. OCH just det, mitt internet har blivit segt igen, vilket datum är det? 10? Ja men då är det bara 20 dagar kvar i SEGT tempo. HURRA.

07:25 NOSTALGI


Titta vilken söt bild jag hittade.. :) haha min lillebror skulle minsann ha julfirande i skolan och jag var.. tror jag.. 18 år? Håret gick inte ens till axlarna.

Vi fortsätter i samma spår.. detta var.. 2006? Mitt hår hade gått sönder i turkiet så att min käre vän F fick hjälpa mig. Han gjorde det så gärna.

År 2007 var det VM i åre och jag hade bruna linser och brunt hår.

Kommer dock inte riktigt ihåg vilket år detta var men lär vart ungefär samtidigt. Precis spelat fotboll med mina bröder och den givna "david beckham" tröjan satt på kroppen.

År 2006. Jag var fullt laddad för att åka vattenskidor, dessvärre var INTE mina ben det så allting blev blahaaa..
Året var 2004, jag och min mor i utlandet. Mysigt och god mat!

I början av 2008, jag och johanna var påväg i tåget.

Bääästa Johanna brun och fin år 2008 i utlandet

Jag och min otroligt vackra kusin var också utomlands. År 2006.

Sötaste Hanna och jag nyårsafton 07/08

För gammal för att komma ihåg, det enda jag vet är att jag hade löshår.

Vi igen då..
NEJ MEN HÖRRNI, vad roligt det är att titta på gamla bilder :) Haha, sitter här och drömmer mig bort. -5,5 grader står det nu på termometern, tv:n är på högsta volym och jag försöker mig på att hitta några kläder. Snart jobb!


21:59 TRYCK PÅ KAGGEN



Leggings i lack/Ginatricot
Skor/Monki
Linne/Weekday
Spets/H&M trend
Med rostade mackor, ett stort glas oboy och smulor på hela mig sitter jag nu och tittar på en film. Dagen har varit underbar (ja, jag skriver inte bara att mina dagar är underbara bara för att UTAN FÖR att de faktiskt är det!). Jag har ju till och med fått träna.. JAAAAAAAA! Det gick sådär, är inte riktigt min grej när man inte får ge hundra procent MEN bättre lite åt gången och att kroppen får återhämta sig. Mamma, låter det inte klokt? TACK!
Film var det ja. Har ni det bra idag? Hoppas hoppas.

10:17 VÅRENS HETASTE FÄRGER



Grå skor i mocka/Dinsko (hittade dessa hemma bland alla skor, varför köpa nya? SÅKLART jag kan ha dem!)
Leggings(H&M trend
Linne/H&M divided
Kofta-cardigan/H&M dam
Pälsjacka/H&M trend
Väska/Zara
Halsduk/H&M acc
Puuh, fick jag med allt? O ja. Jag tror det.
GODMORGON happy people. Precis innan jag skulle lägga mig igår gick jag och kollade schemat en extra gång, var helt inställd på att jag skulle börja 9:30 MEN det stod 11. Haha. Jahaja. Så nu fick jag sova ut än en dag.. när ställde jag en tidig väckarklocka sist? Kan inte minnas för fem öre. Åh vad det ska bli roligt att jobba igen. Jag är laddad, taggad, ALLT! Fy vad kul! Vad säger vi? Ska vi aldrig mer bli sjuka? Ja tack!
Igår låg jag och tittade på Miss secret agent 2. DEN ÄR UNDERHÅLLANDE. Mamma var avundsjuk för att hon får aldrig se en film med käre far, han vill alltid titta på sport. Så skrev vi sisådär 564mess till varandra istället.

19:29 DET VAR HÄRLIG SOL IDAG













SOL i all ära MEN att få träffa lite släktingar och spendera denna dag i skratt och kärlek tar allting. Tusen tack för god mat och sällskap. Yey.

Har precis avslutat ett mycket givade videosamtal med min tolvårige bror Edvin. JA, han är snart tonåring. GALET vad tiden går snabbt. Vi diskuterade att Megan Fox är den snyggaste tjejen i världen (tydligen, hans visningsbild var en underklädesklädd Megan, jag frågade varför han hade en naken tjej, han frågade tillbaka varför jag var naken på min bild. good point. jag har uppfostrat!) även matematik OCH det senaste The city avsnittet. Man kan göra mycket med bröder.

MEN HÖRRNi, det är faktiskt min kusin Deborah som är tio år som har tagit alla bilder. HUR DUKTIG? Fotograf?


12:09 SOLENS STRÅLAR ÄR VACKRA



Håll i hatten, ramla inte av stolen, ni kommer bli så chockade att det går inte att beskriva - JAG har tagit på mig mascara. Jag ser numera mänsklig ut efter en massa dagar som sjuk. Yey. Jao, det var bara det.

Sitter och väntar på att min faster och min minikusin (ja, lillasystern i familjen!) ska komma och hämta upp mig - jag ska få köra. JA. Älskar ju som bekant att köra bil - och sedan ska vi äta lurre. Mumsfilibabba. Får man säga så när man är tjugoett?

11:31 UTDRAG FRÅN DAGBOK

VÄLKOMMEN in i mitt privata liv (eller in i en bok fyllt av incidenter om en endaste.. man):
LÖRDAGEN DEN NIONDE SEPTEMBER TVÅTUSENSEX KLOCKAN SJUTTON OCH FEMTIOETT
Egentligen vill jag inte, egentligen borde jag inte, egentligen är det dumt av mig, egentligen är det bortkastad tid, hur snäll har DU varit mot mig?
Vare sig DU är konstig, knepig och dum, ironisk, dissig och allmänt lat, känner jag att ditt beteende får mig att gråta men ack så underbart.
Trots alla gånger jag försökt glömma, eller alla gånger du gjort mig ledsen, är det trots allt hjärtat som brinner.
Min kropp rasar sönder, mitt skratt är fastklistrat, jag har inga känslor, gråten står i vägen för allt.
Egentligen är du helt underbar, egentligen är du svar på tal, egentligen är du glad, rolig och omtänksam, egentligen vill jag bara ha det så.
Sedan den första gång jag såg dig, har vi varit ett, det var då jag kände fjärilar, du var det finaste jag sett.
Någonstans bortom allt, finns du och jag, vi reser genom varmt och kallt, oavsett natt & dag.
Än fast jag inte vill, jag skulle göra allt för att glömma, vet du att jag inte kan, inte ens litegrann.
Du, bara Du, jag älskar dig, no matter what.
Det är svårt att sluta älska, det är svårt att tappa tron. Det är svårt att acceptera, att man är kär i fel person.

Ligger i min säng och läser igenom en gammal dagbok. Oj, har jag skrivit allt detta? Ibland tänker man inte alls när man skriver, så blev det denna gång. Min första kärlek. Mitt livs största kärlek.

15:22 LACK ÄR KÄCKT



Åh vilken bra skärpa. YEY. Det är min kamera det. Jag tycker att jag borde få en ny, bara för att, jag ska genast ringa onoff. JA TACK. Är det någonting jag gillar är det min skjorta från h&M trend.

Har väntat på Johanna i x antal timmar, kan lika gärna vänta några timmar till. Till lunch blev det en sallad och nu steker jag pannkakor. Åh så gott.

09:36 BUBBLEGUM


Vi fortsätter med lite smink här i bloggen och denna gång har jag en läppförstorare som jag så fint fått i julklapp för några år sedan, vet ej om den fortfarande finns kvar MEN snacka om att hjälpa. Den smakar bubblegum och bränner så fruktansvärt mycket - det sägs ju att ska man vara fin får man lida pin och hörrni, ni får verkligen lida MEN det är det värt. Läpparna blir fantastiskt fina! Ska verkligen börja använda den här igen nu, hittade den i en väska igår.

PRIS: ca 200 kr

AFFÄR: Make Up Store (bara jag som älskar butiken?)

17:32 EN KVINNAS RÄTT TILL SKOR



Det första man möts av i min lya är dessa ting. Här samlar jag en del skor (vissa är på andra platser i lägenheten!) bara för att ha en översikt när det är dags att välja på morgnarna. Vad tycker ni? Visst har min käre far vart duktig och fixat? Jag är stolt! :)

Vilka skulle ni helst vilja ha.. om ni ser?

14:43 WHAT A BLONDIE


När jag var i gbg och firade min 21årsdag var jag riktigt blond och hade kortare hår. Finfint. Nu är jag inte så blond och har inte alls så kort hår MEN en klippning skulle verkligen passa bra in i mitt liv förtillfället. Jaja. Det är bara sjuka malin som spekulerar på hemmaplan. Hittade ägg, laktosfri mjölk och mjöl i mitt kök. Vad blir det? PANNKAKOR. Ja, jag var så hungrig att jag höll på att förgås MEN det kanske inte riktigt var den bästa maten för min mage? Nu avlider jag av mätthet och har inte ens EN endaste tanke på mat. Buhu. Att man aldrig lär sig?

Till er som inte sett revolutionary road ännu: SE DEN! Jag grät. Och grät. Och grät. OCH GRÄT! Fruktansvärt bra film. Igår lyckades jag ta mig igenom - the holiday - bridget jones dagbok 1 - prinsen & jag - 27 dresses OCH min bäste väns bröllop (igen!). Idag har jag kört på den r.r och ska nu titta på coco chanel. Jag menar, imorgon är det jag som ska utanför lägenheten. PÅ RIKTIGT!

10:27 BEIGE+SVART




SÅHÄR vill jag matcha mina nya skor i sommar. Helt enkelt. Helt perfekt! Skorna kommer ifrån zara, skinnshortsen från ginatricot och ett enkelt baslinne från h&m.


GODMORGON! Vaknade alldeles nyss, ställde mig för att slå på tv:n och vad händer? Det som inte fick hända? JO utanför mitt fönster står en hel, vad ska man säga, lyftkran som skottar bort all snö uppe på taket. Tänkte Malin på det? Nej. Tänkte hon på att det var en självaste man just i upplyftning? Nej. Hade Malin kläder på sig? Nej. Tittade mannen precis in genom fönstret? Ja. Möttes våra blickar? Ja. Var Malin fortfarande naken? JA. Åh vad jag skäms, åh vad jag skäms. ÅH VAD JAG SKÄMS.

Bra början på dagen. JÄTTEbra.

15:30 JAG... ÄR... SJUK!


Skrev ju igår om självaste magontet.
Well, det visade sig vara värre än det (neej, inte en kvinnas värk en gång i månaden!) Jag har åkt på.. barabambambambaaa vinterkräksjukan. Ja. Igår spydde jag TOLV gånger. Har aldrig i hela mitt liv spytt såå många ggr på varandra, brukar oftast vara en eller två gånger. Mellan varje toalettbesök sov jag så man kan säga att jag sovit 24h. Febern sköt i höjden och min huvudvärk är värre än någonsin.. så att jag ber som ursäkt för dåligt bloggande.. har inte ens orkat byta kanal på tv:n. Hela min kropp har fallit ihop och mina revben, höftben ALLT är framme. Klär mig i säckiga kläder för att dölja.. Annars är det fint vetni. Det värsta är att mamma är så långt bort, har ringt henne flera gånger och frågat vad jag får äta, hur jag ska.. blabla. Nu har jag tryckt i mig kalkonskivor. Livet går vidare!

det kanske var lite för mycket information, men kände att jag behövde skriva av mig all smärta. Ligger i soffan och varvar med sängen, tittar på alla filmer jag har och saknar mitt jobb. JAG VILL JOBBA!

11:19 DET HÄR ÄR SMÄRTA PÅ HÖG NIVÅ

Jag förstår inte, min mage, den gör så otroligt ont att jag inte ens kan förstå HUR ont en mage kan göra. Ge mig några tips? Hur ska jag sitta? Hur ska jag ligga? Hur ska jag klä mig? Hur ska jag äta? Hur ska jag orka dagen? (... med denna mage!). Och tillråga på allt har mitt M slutat fungera på tangentbordet, måste trycka ner det tio ggr hårdare än de andra bokstäverna, bara en parantes. KLOCKAN 13 är Sofia inbokad och jag hoppas att min mage slutat värka innan dess. JA!

09:26 STOCKHOLMS MODEVECKA


1. Svart och vitt, enkelt och rent. Jag gillar speciellt skorna, gubbskor i vitt, tror det blir en riktigt hit. Kragen är stel och visar konturer, armsluten är uppvikta EN gång. Tajta svarta jeans - kan man aldrig få tillräckligt av.
2. Collegetröja under axelbandslös klänning (?) MEN faktiskt snyggt. Tänk på att köpa en lite lösare klänning så att det ryms en tröja innanför. De svarta strumpbyxorna är utbytta till grå, vilket nästan var genomgående i alla moment. Fint tycker jag.
3. Huvtröjan, långa kavajen, långklänningen, synliga dragkedjor - SPARA. Dessa plagg kommer verkligen hålla i sig nästa år också. Grått är en färg som gärna får matchas monokromt dvs. enhetligt i en outfit.
4. Jag har alltid varit ett fan av hög midja så dessa shorts ligger på en köplista hos mig. MINST sagt. Däremot gillar jag inte alls det där med logor på bröstet, de får gärna sitta på en lapp någon annanstans. Svart kavaj som är lika lång till dess att shortsen slutar. I like.
5. Byxorna och skorna. Favoriter. Helt klart. Byxan ska sluta vid ankeln och gör därmed att skorna framhävs på ett snyggare sätt (detta kommer vi även se mycket av i vår!)
6. Jag gillar allt som framhäver nyckelben på herrar OCH denna tröja är en tiopoängare... hålstickad, lagom urringad och perfekt längd. Roligt att se att det faktiskt finns jeans i andra färger än svart till killar.

DENNA VISNING GILLAR JAG VÄLDIGT MYCKET. DESSA PLAGG ÄR UTMÄRKANDE OCH MINA FAVORITER. VILKA ÄR DINA?

Bilder: stureplan.se

21:00 THE-MAKE-UP


TIPS: Jag vill tipsa er alla om den bästa mascaran någonsin. Jag använder den dagligen. Det första steget (vita sidan) gör fransarna längre och det andra steget (röda sidan) fyller ut och ger volym. En fantastiskt prisvärd mascara. OCH man behöver inte använda makeupremover för att få bort sminket. Yey. Bara vanligt vatten.

PRIS: 175:-

BUTIK: H&M, Kicks, Åhlens... you name it.

(jag skriver ALDRIG om smink MEN med tanke på att jag nu jobbar på den avdelningen (och trend!) känns det mer än rätt. Jag älskar det! Därför kommer ni kanske få se mer tips och liknande inom den sminkande historian.)


17:57 BLOMMIGA TING




Skor/H&M divided
Byxa/H&M trend (the garden collection.,..?)
Tröja/H&M divided
(och sedan adderades en hel massa smycken också.. tror jag, var nämligen i lördags!)


FÖRLÅT för att det kommer en massa olika outfits nu MEN jag har en massa på lager och ligger flera dagar efter - det är inte lätt det där med att vara bloggerska. Puuh. Har precis tryckt i mig en massa mat och nu ska jag iväg till gymmet - om jag orkar kliva upp från stolen förstås. Och juste, jag älskar mina nya skor. De är otroligt fruktansvärt hårda MEN det går faktiskt till sig.

btw. när jag hade detta på mig i lördags kom det fram en kund som sa:
"Ursäkta, jag måste bara säga att du har så fantastiskt fina byxor. att du vågar..!"
"Haha, åh man får tacka så väldigt mycket!"
"Ja, jag har en långkjol hemma, från sjuttiotalet i nästintill exakt samma tyg.."
"MEN VA? Varför använder du den inte?"
"Nej nej, jag kommer inte i den.. alldeles för liten!"
"Ååhh.. men ge den till mig?"
"Ja, jag tror faktiskt att jag måste göra det! Nästa gång ska jag komma ihåg!"

LÅNGKJOL och blommigt mönster, kan det bli bättre? Tänk om jag kan få den? Skulle vara en utmaning att bära upp! WOW. Ibland gäller det att våga, kääära människor.

07:39 MIXA MATERIAL




(vilken fin putsad spegel, NU är den snygg iaf!)

Hörrni, det gick. Lägger in vad allt kommer ifrån lite senare.. ska springa iväg nu!

07:30 GOD TISDAG

Det går förtillfället inte att ladda in bilder OCH ingen kan vara gladare än vad jag är just nu. Yey. Menar så klart det ironiska men det förstår ni. Dagen kommer bestå av jobb nu till en början och sedan gym. Mycket bra upplägg Malin. MYCKET bra. Efter det ska jag ta mig till en matbutik och införskaffa mig lite förtäring, har nämligen inte mer än ett knäckebröd här hemma. Ni kan ju tänka er hur mätt jag är nu! Ja visst.

Hittade lite coola kläder också så det känns fantastiskt bra. IKVÄLL ÄR DET FINAAAAL!

22:51 LÄPPGLANS SOM FÖRSTORAR






Jag har varit och införskaffat mig ett nytt läppglans. HUR snyggt? Eller förresten, är det snyggt? En sak är säker, det förstorar läpparna tio gånger om OCH då överdriver jag inte. Gott är det också.

21:39 DUBBELT UPP



HEJ VACKRA VÄSKOR. Insåg att jag inte har en endaste vettig sak på denna vägg och poff. NU har jag det. Dubbelt upp. Två stycken väskor får hänga på två krokar som faktiskt redan satt där. Perfekt! Vissa kan tycka att väskor är till för att hängas på en axel MEN vi andra ser möjligheter istället för... jao, vad heter det egentligen? haha.

Sitter och tittar på 13 snart 30. Första gången jag såg den var när jag och min kära mor hyrde filmen för sisådär 10 år sedan.. eller hur gammal är den egentligen? haha.

09:07 RANDIGA BEN






Tights/H&M divided
Skor/Monki
Cykelbyxa (avklippta leggings)
Body-korsett/Ginatricot
Kavaj/Ginatricot

ÅH vad jag måste springa iväg nu, men erkänn, det var ganska häftigt right? Varför ska man INTE våga? Yey. Nu kör vi. Dagens: Jobb!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”