okej

... victor verkar ha somnat och jag hittade en tidning på cajsas rum. resultat= jag läser!

from this moment

det är mycket plugg i skolan nu, faktiskt. det jobbiga för tillfället är att man inte tar tag i dessa saker. DÄRFÖR ska jag göra det - någon gång.

igår var jag hos victor och väntade och väntade, trodde att han avlidit eller något med en buss, eftersom det tog 3 och en halvtimme för honom att intervjua en människa, men tydligen tog det så lång tid (med vissa undantag).
istället kom han hem med tidningar, godis och kexchoklad :) det är vid sådana tillfällen man älskar honom enormt mycket :). det gillar malin o ja.

idag hade vi filosofi det första på morgonen och jag skulle precis skriva klart det här och nu om inte jag har allt hos victors paps, aja, sedan rättskunskap och där pluggade vi på mycket mycket - nja, men victor frågade om han fick bjuda ut mig på en subwaymacka och jag nekar inte på en sådan i första taget.
vi gick därför ner och åt en lång var. mums. jag tog självklart med kycklignbröst - för att kyckling är det bästa jag vet.

här hemma hos victors mams har vi precis käkat parisare (och goda var dem).
ska umgås med dessa personer nu faktiskt, sedan ikväll blir det modomatch (dock inte live, det blir nästa gång, men på tv:n sänds den idag) kanon! jag vill gärna ha något gott till det också :P
Jag bjuder (:

in my closet

48802-49948802-498

..på ett ungefär, eller ja, igår! den lär fyllas på imorgon och den har även rensas.
tog hem lite grejer idag så det bör tvättas!

victor ligger för tllfället i min säng och läser kalle anka :P trevligt! vi säger inte ett ord faktiskt - sociala som vi alltid är :D men vi älskar varandra lika mycket ändå!

har köpt en svart väska idag, och nio (!) par strumpor. kan kanske börja använda sockar nu känner jag, sista dagen barfota idag - äckligt ändå mitt i vintern!

ikväll blir det kul framför tv:n, som man har längtat!

btw. vet ni att det finns dumlejulkalender? annars vet ni det nu, och gissa vem som ska få en sådan? JAAAAG! tack mor :D

48802-49748802-496

och jag har även byggt ihop den där hyllan själv, malin kan faktiskt ibland ;)

min pojkvän

o ja vad han är min. och jaa, vad jag är glad över att få vara hans.
sitter här nu hos hans mamma och det har varit full fart här med tårta och fika och kalas. :) Cajsa är för söööööööööt godbit så att säga. mysigt!
släkten är värst plus lilla mig, och skrattat har vi gjort - och även så lyssnar vi på hockeyn på radion!
just för tillfället har victor åkt iväg för att hjälpa sin far med att hämta hem en soffa!

det går inte med ord att beskriva hur roligt det var att spela hockey idag - dels med alla skydd man hade på sig (okej jag har aldrig i hela mitt liv känt mig som en vandrande låda men idag klockan halv tre gjorde jag faktiskt det). det kändes fantastiskt bara det, men också att victor var så underbart söt i sin utrustning (ja, det är något magiskt med killar på isen :P) och han kämpade på för fullt.
"kom igen nu gumman" :P haha, såå sött! jag älskar när han säger gumman. :P
sedan så somande jag i bilen hem efter matchen.

imorgon ska vi åka hem till mig, och det kan faktiskt bli trevligt att få träffa MIN familj hemma i mitt egentliga HEM så att säga, det var 6 dagar sedan sist. :P

jag älskar victor (och det är jag tvungen att skriva för annars måste jag skriva ett nytt inlägg med dessa tre ord, för då är han inte nöjd :P) och jag tycker om att vara med honom - alltid.

kärlek.

måndagmorgon

yes. malin har ställt väckaren på klockan o6.o1 och victor blir sur. :P
well det hade räckt med halv sju så att säga, vi åkte till victors mamma klockan sju för att fira cajsa som fyller 13 idag :) tonåring. :) o ja.

där sjöng vi vackert och åt tårta, tända ljus och liknande. och vi gav även vårt paket till cajsa - riktigt snygg ljusdekorationsgrej :)
sedan åkte vi tillbaka och victor gjorde sig klar medan jag gick och la mig igen. sovmorgon - skönt!

nu har jag packat väskan (vi har trots allt ishockey idag) och jag hittade någon tröja hos victor :P blir bra det.

frukosttime. jag är hungrig.
i eftermiddag blir det kalas :)

plus;

jag älskar min underbaraste pojkvän, han är bäst i världen :)

helgens sköna ting

nu har det minsann gått en lång tid sedan jag bloggade här, men bättre sent än aldrig antar jag!

fredag:
mycket trevlig kväll med alla manliga varelser här hemma hos victor, vi beställde hem mat, såg idol, gjorde oss iordning och ja hade allmänt kul!
vid kvart över elva åkte vi in till stan och vad kan man säga om inte att man hade tur. kön var längre än kilometervist långa bilköer (nästan) ut till vägen och ja, vi gick bara förbi allihop när vi anlände. varför? jo, för att victor har vip- kort. stolthet ;)

och där inne var alla människor man kan tänka sig. kul att känna igen så många faktiskt, det var riktigt fullsatt. träffade lina och givetvis många till.
victor och jag var kvar till klockan ett, cirkus, och började sedan gå till kebabhouse, köpte med oss mat hem och åkte hemåt.
väl hemma åt vi upp våra kebaber, eller han kebab, jag tog med kyckling och det var riktigt smarrigt.
sedan bytte vi lakan och vi båda höll på att somna. DÅ häller victor ut en liter vatten på mig. "OJJ" säger han. haha, jag skriker och flyger upp, iskallt var det också, han höll på att dricka ur den som en vanlig man, men ack nej, PÅ MIG. alldeles blött överallt, och ja, nu var det dags för byte nr TRE i sängen. upp och hämta lakan, dvs vi bytte lakan tre ggr under hela dagen, men mysig är han ändå, min victor. vi skrattade och somnade.

lördag:
vaknar upp vid klockan tio och började sätta igång med städningen. KÄRA VÄRLD hur huset såg ut. haha :P men det gick undan och vi blev 73.50kr rikare när vi gick och pantade på ica.
detta spelade vi på tipset för (som vi alltid gör varje lördag) men även denna gång vann vi inte ett öre.
gick hem igen och bara hade allmänt trevligt till klockan kvart över tre då vi begav oss till victors mor för middag.
där lästes tidning och vi dukade och åt.
sedan var vi kvar där ett tag till och efter det hem hit (till pappa) igen. då kommer viktor förbi för att hämta sina grejer, och säger att han och lina ska in till den NYÖPPNADE gallerian lite senare, och vi är på att följa med. jag blev överlycklig :P (tio ggr lyckligare än victor till denna idé) men vi åkte in lite senare, när viktor och lina kom och hämtade oss.
oj hjälp vilka människor. och vilket arbete, jag trodde aldrig att de skulle hinna få hela gallerian klar i tid, men ja, skam den som ger sig.
vero moda, jack&jones, exit, only, vila och några caféer kom också :P så mycket trevligt. Hur mycket människor som helst var det där 18-22 var öppettiderna.
snart öppnar gina tricot och några till i en annan galleria. ni förstår inte hur vacker stad vi har det här :)
efter vi gått runt där och jag hittat...
  • en kort kavaj - trekvartsärm - mycket läcker
  • en röd kappa
åkte vi till subway för att käka, där våra män bjöd oss. mycket smarrigt minsann!
sedan fick jag panik för klockan var kvart i tio och kvantum stänger tio så vi fick bräsa iväg för att köpa godis. lösvikt. mums.
viktor och lina lämnade av oss at victors och han och jag började att titta på den nya beck - hur bra som helst, faktiskt. över förväntan. till godis. men det tragiska var att jag övervägde att hålla ögonen slockna. dvs, jag somnade när det var ca en halvtimme (jag tycker en kvart men dock inte victor) kvar av filmen, så jag missade ju själva poängen med den. istället fick victor berätta slutet och det trivdes jag lika bra med, jag blev ju PIGG!
sedan gjorde vi oss iordning och somnade.
bara en liten parantes:
inne på kvantum gick lina och jag till lösviktet på direktenm och victor, viktor gick någon annanstans som inte vi visste om. i alla fall kommer viktor till lina samtidigt som victor kommer till mig, viktor visar då upp en julchokladkalender och lina blir happy!
"jaag då" tänkte jag för fullt och letade runt victor som om han höll i någon. och ja, FAKTISKT ;) (han sa det sedan att han var tvungen :P) de är helt underbara. så lina och jag fick varsinn chokladkalender, som vi ska spara och äta var dag!
helt underbara, och vi blev överlyckliga.

söndag:
vaknar även denna dag klockan tio, gick ner och åt frukost, duschade och såg sedan idol. efter det gick vi till ica för att köpa godis - IGEN! och gick tillbaka, hämtade alfapet och ordfejden och åkte till victors mor. där åt vi mat - kyckling och ris - och sedan fick vi åka tillbaka för att victor skulle plugga religion!
jag satt då bakom som världens stöd och läste tre tidningar, efter det somnade jag.
victor blev klar senare, efter att jag ringt min mor och snackat med henne ett tag :D

då klockan kvart i sex åkte vi in till staden för att gå på bio - james bond NYA!
faktiskt en riktigt bra film.
bara en liten parantes:
när vi kommer in är vi hyfsat i tid och publiken älskar verkligen att det finns några som ska in till mittenplatserna efter att de alla satt sig till rätta. i alla fall går det kanske en halvtimme av filmen och vi hör ett pys :) det var då victors mamma som öppnade sin läsk och samtidigt blev det världens eld och lågor. det sprutade även kallat, och hon höll upp den så att personen framför fick en liten kalldusch och jag har aldrig skrattat så mycket under ett biobesök. hon ber s åhemskt mycket om ursäkt :P hahahahahhaa.

när bion var slut åkte vi hem, jag bäddade sängen och lade in victors kläder, han har en förmåga att slänga dem lite överallt :P
by the way.
i lördags fick jag en helt underbar grej - på prov. victor rensade ur en av sina garderober och jag - malin - fick flytta in. det ni ;) jag har nu införskaffat mig en egen garderob och fyllt den också, med väskor och kläder - hängt upp klänningar. (ni får se sedan när jag lägger in bilder).
toppen tycker jag, men sköter jag mig inte tar han tillbaka den ;)

vi gick efter det ner och fikade yoghurt och mackor - satt vid BARDISKEN ;)
nu sitter jag här och skriver - plus att vi nog ska inviga ett av de alla winegumspaketen victor paps köpte i åland ;P OTROLIGT GOTT!
plus smekmånaden ;)

trevligt ;)

197 dagar kvar

... till studenten! och detta har redan börjat firas.
happ, ensam tjej men trevligt är det ändå vill jag lova :P
och jag ska få ta på mig min svarta klänning - längtar mycket!
plus att victor lovat mig tidningar så jag har något att göra ikväll innan medan grabbarna bastar och liknande.
jag klagar inte.
vi ska även beställa mat :)

sedan senare blir det utgång. ack så kul!

torsdag - @ victors

idag höll vi på att missa bussen - sprang sista biten
det var filosofi på schemat, sedan rättskunskap, efter det lunch och jag fick min efterlängtade korvstroganoff med ris, medan de flesta andra åt köttfärssås med makaroner. jag ÄLSKAR korv :P (men inte lika mycket som jag älskar victor, och inte heller lika mycket som jag älskar att skriva med paranteser - men bra mycket ändå)
här var det nu svenska och efter det matte, ja, nu var det slut på denna dag och ja, det var skönt att ha redosvisat religionen igår så man fick ledigt idag :D

åkte hem till victor och han var redan hemma pga. han läser inte matte. istället försökte han med att  sätta igång "davincikoden" och det sket sig totalt, men när jag, malin (efter att victor blivit less och arg) tar min hand på dosan trycker på en knapp två ggr, fungerar det, NÄMEN? jag känner att jag är riktigt teknisk ändå :P
men vi såg aldrig filmen, så det får vi göra en annan gång.

åt mat, victor lagade så vackert varma mackor, medan jag malin ligger och håller om min mage på golvet bredvid spisen, utbrott av hunger och ondhet. men med mat i magen var jag inte lika hungrig längre, och sedan nu faktiskt har ondheten släppt också. kanon :D

vid sjutiden gick victor för att titta på hockey, medan jag - malin som hade så ont i min mage, stannade kvar hemma med victors lillasyster cajsa, mycket trevligt, vi har tittat på "till salu" otroligt bra program :P
såg även "vänner" o "joey", ringde min mor och lina och ja, har nu duschat - ätit godis (tomteskum) och snart ska victor komma tillbaka så vi får m y s a. :d jag är kär & galen.

onsdag - mitt i veckan

dagen börjar med att kliva upp - nähä?
springer runt i huset och packar, ångest över att inte ha pluggat till både religion och matte
sedan ner och äter, iväg till bussen.
i skolan är det projektarbete och imorgon måste jag verkligen komma ihåg att lämna in den där loggboken
religionredovisningen kom efter det.

och här och nu sitter lina, viktor och victor och väntar på att jag ska komma tillbaka så vi kan åka till max för att äta lunch :) gott var det och min söte underbare pojkvän bjöd mig. tack :D

geografi och något konstigt program skulle nu användas. vi förstod inte mycket av det och det hettade verkligen till där mellan viktor och victor, då viktor tryckte bort allt från skärmen och min victor upplever en smärre aggression, men jag satt bredvid och skrattade glatt ;D
 
nu var det dags för matteprov och det gjordes också, dock inte med ett leende direkt, :(

så skulle vi iväg för att ha idrott - volleyboll, victor och jag fick matchstraff av vår kära lärare. haha, hon är för kul, vi stod och pussades och hon sa till oss "rött kort" ja vad kan man göra?:D

efter det bar det iväg hem till victor och vi åt goda parisare, sedan spelade vi alfapet - som vi alltid gör Every day vi är med varandra - men det är så djuriskt kul.
Sedan åt vi bullar och glass till joey/vänner.

nu sitter jag här för att min älskling är inne i "kustbevakarna" och ja, jag lovade att ge honom en chans till programmet - så ja, jag ska nog snart gå ner till mannen i mitt liv.

MEN det tål att tilläggas att victor har varit en knasboll idag :p och faktiskt en rolig en. Vi har tokbusat till "grease" låten och sjungit och haft oss hela dagen lång, det värsta var nog den iskalla glasslådan jag fick på ryggen, FY AH. R0ligast? Love me tender, i två stämmor i vardagsrummet - högt och tydligt, emil sa: "vad i hela friden håller ni på med?" haha. Vi är trötta, men Kära. :D

okej, vad händer härnäst i malin och victor dramatiken? You will never know. ;)

dagarna långa

ja, dagarna hittills har varit underbara, idag var det stressigt på morgonen men det är sådant man får ta ibland. (victor kan vara orsaken :P)
men på 25 min hinner man faktiskt duscha, sminka sig, borsta håret, ta på kläder, borsta tänderna (hann dock inte äta frukost) men allt i stort sett.

nu väntar jag på att mor ska se klart "doktorn kan komma" och vi kan åka för att hämta min klänning jag beställt. hoppas att den är kanon :P annars får vi sy om den!

hade prov idag också, i aulan, a-provet i sv.nat because jag var sjuk när det var så jaja. nu är det över också.

imorgon religionredovisning och matteprov - men först måste jag hämta klänningen :D

Plus att mor sa: "malin det är gå två betala för en" till konserten - julkonserten. och jag vill veerkligen åka dit :D får se om jag får in victor på samma spår.
annars är det party-party på fredag med tanke på 200-dagars. dvs. 200 dagar kvar till studenten - men egentligen är det 197-. vilket är N I C E.

Vad mer kan jag dela med mig av? Jag kan bara skriva det att jag har världens bästa pojkvän och det kan verkligen inte bli bättre. han är så söt när han tänder ljus och överraskar - otroligt ofta. jag gillar det!

Nuuuu. ich liebe dich.

okej, kul liv?

nu har jag minsann gjort mig förtjänt av att sätta mig ner och läsa tidningar - i LUGN&RO.
har pluggat konstant i två timmar, inte ens ätit någonting, bra eller dåligt? jag håller på att hungra ihjäl och törsta ihjäl så det är riktigt kasst. MEN, jag är klar med min uppgift inom filosofin, och jag undrar vad jag i all sin dar har skrivit.
vill inte ens läsa igenom det hela. USCH! haha, men klar är jag och det tackar jag ALLT för. :) ÄNTLIGEN!

Nu är det religionen som ska vara klar och matteprov, men ja, det gör jag imorgon, i alla fall lite religion, sedan åker jag hem till victor och lever livet. Han är för söt och snygg och vacker och allt. Älskar när han ringer mig, Älskar att ringa honom, är beroende av hans existens och JA: helt underbar! Vi lever praktiskt taget med varandra och pallar inte en sekund ifrån varann. Jag älskar verkligen Victor, oj oj oj.

lista;

One three hill eller O.C: One Tree Hill - En självklarhet!
Ute- eller Hemmakväll: Hemma är mysigast - tror jag?
Lyx eller Budget: Jag gillar budget - då kan man köpa MYCKET!
Sommar eller Vinter: Både och. Varierar, just nu längtar jag efter en kall vinter och mys framför brasan.
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Mjukisbyxor och linne - skönast
Favoritfilm: Just my luck, Two weeks notice
Drömväska: Friis&company
Favoritfärg: Rosa
Drömprins: Victooor ;) Min verkliga prins.
Maträtt: Kyckling och lite till.
FavoritResemål: Jag längtar efter en resa till London/Paris
Tycker inte om: Klagomål och pessimister
Favoritdricka: Vatten
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Alldeles vita :D
Vad gör du när du är uttråkad: Läser tidningar
Missbruk: Godis?
Vad retar du dig mest på: Att somna framför tv:n
Läggdags: Ca 23 på vardagarna
Nagellack: Lila, men älskar Röda
Syskon: Oscar (16 idag)och Edvin.
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Någon välgörenhet som har med barn att göra. Absolut! De är de bästa vi har.
Bästa bok du läst: Gossip girl serien.
Favoritparfym: Dolce, J.Lo och DKNY
Vilken är din bästa egenskap: Positiv/glad
Senaste köpta skiva: Det var längesedan.
Favoritgodis: De nya ahlgrensbilarna med choklad
Studier eller jobb: Jobb?
Bästa kompis: Lina
Favorit bloggar: Har många favoriter
Nytt eller vintage: NYTTTTTTTT!

Outfit;




Svarta shorts
Svarta knästrumpor
Guld/svart tshirt med puffärm
Guldaktigt Skärp i midjan


Kalastime

48802-49248802-491

aa jag gillar det här med kalas och paket och gott fika Mums.

Mat idag;
- Kebabspett
- Potatisklyftor
- Sallad
- Mjukt bröd

Fika;
- Nytt recept på jordens godaste kladdkaka
- Ostkaka
- Grädde
- Mandariner

Snacks;
- Godis i mängder
- Chips

Jag gillar det ;)
nu är jag sugen på en macka - har bara söta saker i magen.
"top model 6" på tv:n.
Min morbror, hans sambo och jag själv sitter här och fikar.
Ja, jag instämmer, jag har faktiskt kladdkaka FULLA munnen, men det var bara en rolig gest.

Enjoy!

Idag;

48802-490

ja det är jag det. :P

julpynt

vad ska det pyntas med i år?
längtar så otroligt till julens allting, så mysigt att gå till lucia kröning osv. yeah,

såhär kan du fira din jul

myspys..

vad som helst men jag vill absolut ha julstrumpor över kaminen, vilken kamin? hmm.


näämen det har hänt igen

det blir alltid en massa fel, vareviga gång det är någon sändning så är det tusentals drabbade,
tragiskt men sant, jag tror ändå att hon hade åkt ut, men ja, jag hade hoppats på en annan.
huvudsaken är i alla fall att erik och markus är kvar. helt klart. de är kanonbra verkligen!

När utröstade Felicia sjöng sin första låt var det svart i rutan för nästan 100 000 tittare.
 Sent i går kväll blev TV4 nerringda av upprörda fans.
 - Avbrottet kan ha påverkat resultatet, säger Jennifer McShane på TV4.

http://www.aftonbladet.se

Felicia - du gjorde en stark insats - men tyvärr höll det inte längre än såhär, att sjunga falskt då och då har gett resultat. Du kommer igen nästa år!

outfit.

48802-48948802-48848802-487

en dag i november.

oscar 16 år

min lille lillebror har blivit stor, 16 år. nu ska även han ut efter vägarna - kalas :P
vi gratulerade honom denna morgon och bortskämd som han är fick han massor med ting.
men jag ska inte klaga :P

sedan så har jag gått ner till ica för att handla hem saker att äta bla. godis och tidningar som jag har tänkt att läsa nu.

mamma och jag har funderat på hur i hela fridens dagar vi ska fira jul som i år, vill så gääärna åka ner till antingen uppsala eller stockholm, eftersom det är där mina släktingar är detta år. hmm, vi funderar vidare.

på tal om jul, usch vad läskigt.

jag saknar victor otroligt mycket, ja.


mms

48802-486:av linnea

Victor fick denna bild på mobilen och jag var tvungen att lägga in den här.
Så vi har nu dokumenterat hur en helt vanlig morgon ser ut i vårt klassrum.
Myspys, :)

ikväll är jag med victor och han ringer för tillfället runt till sina kompisar och bestämmer inför nyår, vi ska ha klänningar, helt seriöst, jag vet PRECIS vilken jag ska ha i alla fall.

vi ska bege oss till hans mor och där käka och spela spel, sedan blir det idol. kanon.

you, me, together.

Det är du och jag mot världen, älskling.

Victor och Malin, wee, vad underbart. Jag gillar våra poser här och där, men trots detta så håller vi varandra kär.
Jag tycker om att lägga in bilder här där JAG MALIN ansvarar för bilderna, eftersom JAG är mästerfotografen i stövlar by myself och på
så sätt kan ingen säga ett ord :)

48802-482Okej, här är det fika som gäller, och det var inte bara en kaksort direkt - snarare etthundrafemtio, men det fick vi ta :D bara till att äta - och jag är ju inte den som bangar när det är fullt på bordet.
Mysig bild ändå, nog för att jag blev hånad "Maaalin du ska alltid vara med på alla kort." men ja, vad kan man säga, tänk den dag man sitter där på hemmet vid 75 års ålder och inte har ett enda kort från barndomen. Kul? svar NEJ!
Jag älskar dig Victor. :)

48802-484
kanske den bästa bilden ändå. tur att någon är seriös i alla fall :)

vi är topp tre egentligen.

48802-48048802-47948802-478

syskonen Edvin, Oscar och Malin. Här posar vi för fullt ;)

mor&dotter

48802-477

mor och dotter - så lika ändå, det har vi aldrig fått höra - vi två.
jag tycker om min mamma :D

här var det kalas hos mormor - 61 år. se där se där egentligen.


avrundad sammanfattning

närbilder, det är grejer det = eller inte. jag har aldrig gillat det där med närbilder - hualigen.

här har jag fluffat till håret ordentligt - men ja, det gjorde jag enbart FÖR ATT. sedan plattade jag ner det, och ja, så blev det.

vad datorn är seg idag? jaja, jag är i alla fall stolt över att kunna lägga in bilder på den här datorn - UTAN att skrika på hjälp. yeeey.


även här är håret tillfluffat, men man ska ju trots allt när det gäller närbilder
- fokusera sig på ansiktet (ja där har ni anledningen till att jag aldrig vill visa närbilder. ) se där. sitt på stortån. (snart skriker mor att vi ska åka iväg.! en bild till bara...)




och här är håret nerplattat. det känns som att det inte ser ut såhär ändå, men men, så kan det gå!

nu har jag fluffat till håret - IGEN :D weeei..



mormor&morfar

48802-469
48802-470

snart bär det av till mina morföräldrar. längtar skarpt till mat, är hungrig - MASSOR!




 


plus att;

jag ska till cajsa ikväll ;)

åh, nej, åh, nej, åh, nej

nu är jag verkligen efter i tidsplaneringen. vad håller jag på med?
illa.
jag som skulle titta på min brors match .- det sket sig totalt.
jag som skulle hinna med ALLT OCH LITE TILL idag, - det sket sig också
och jag som ska var ahos mormor och morfar at 1 a clock.
det hinner vi.

men då kan jag inte hålla på så här. ajaj.
vill ha nya kläder, känns som att det var bautalängesedan nu, faktiskt. (och nu kommer jag att bli hånad för att jag använder ord som "bauta" men det struntar jag i, erkänn: det var lite läckert ändå? O jaa.)

yes, tiden är inne på påklädning, innan mor kommer hem och skriker att vi ska åka iväg. det är nog bäst att vara ute i tid ändå.

farsdag: pappa fick paket - ett par skinnhandskar, en snygg tröja (från moi), en bok, en teckning & strumpor. vackert far. jag som ville äta frukost med the family men det blev inte heller av.


jaja, på med kläder och det NU

malino

48802-468
 här står håret av sig själv - se där se där.


inatt;

okej, jag är i mitt rum, men det är inte roligt alls - faktiskt.
absolut trevligt att träffa sin familj, som helt plötsligt är glad varje gång de ser på mig.
i alla fall är det underbart med två bröder, det känns som att jag har fyra nu, eftersom jag bor på två ställen, och det är hur mysigt som helst. jag tycker om er allihopa. allihop!

men jag glömmer inte edvins smile när man säger att "jag kanske ska titta på din match imorgon". han blir alltid så glad, och det är vid sådana tillfällen man känner att; ja, idag ska jag ställa upp.

för idag har jag insett hur det är att förlora någon på så kort tid, inte jag då, men en som bor väldigt nära mig, praktiskt taget mitt emot. det känns så hemskt, bara att titta ut genom mitt fönster.
jag gråter bara jag tänker på det. vad allt går snabbt - snälla ni, ta hand om varandra. älska dina nära och kära. de betyder såå mycket. såå mycket.
jag älskar dig victor, det vet du.



tacos

snart blir det mat - och jag har städat victors rum, det tog sin lilla tid. men äntligen är lakanet rätt i alla fall.
jag lyckas ALLTID med att göra så att täcket faller ut från lakanet. illa. men nu är det fixat. plus dammsugning, och städning. nu kommer det människor också. vilken kväll :D
jag trivs bra här, alltid.
har läst mina tidningar i alla fall :D
plus att jag och cajsa tittat på tv, inte illa.

vad säger vi om idol?

(mitt nagellack är mörklila, och jag gillar det.)

godis och tidningar

det blev inköpet idag, två tidningar så nu blir det godis och läsning, eller snart,
cajsa lär få ta den ena och jag den andra - sedan skiftar vi.
victor jobbar - som vanligt på dessa vackra lördagar!?

igår;
det blev som så att när jag som mest gjort mig iordning bangade jag ur och victor fick åka utan mig :P, eller jag fetvägrade och han insåg att jag inte ville följa med :p
istället blev det jag, cajsa, victors far och emil som satt framför idol och smaskade - till en början.
emil åkte iväg, cajsa somnade, pappan i familjen åkte in till staden och ja, då var det bara jag kvar. gick upp till victors rum, och låg framför idol - utröstningen och somnade strax därefter. :P illa.
elva var klockan då jag tittade sist.
vaknar upp då victor kommer in till mig - innan tolv. haha, rolig utekväll? njae. men istället fick jag mys - trodde jag. det visade sig vara som så att han hade två grabbar till med sig och de drack kaffe nere i köket. jag somnade om. men det var bara trevligt ;) kul att vara med på deras kaffekvällar (78 ggr i veckan). :D
halv ett hade de åkt hem och ja, victor somnade och jag var pigg. kul liv.

idag;
vaknar 8.16. otroligt, så tidigt har jag ALDRIG hittills vaknat frivilligt hos v, men idag blev det så.
åt frukost och sådant sedan så gjorde vi inte så mycket mer, spelade4 kort, åt lunch - korv med bröd (jag smälte ost på, mumsigt).
fortsatte spela kort, sedan kom cajsa hem och vi sjöng - victor och jag - julsånger och det blev riktigt skoj faktiskt, vi har insett att vi ska göra en julkonsert i skolan ;D taggad? ja visst!

sedan åkte vi och handlade, skjutsade victor till jobbet och ja nu sitter vi alla här hemma, har städat litegranna.
ikväll åker jag till min familj - kan inte kalla det hem längre med tanke på att jag sover där 2 nätter i veckan.

men det värsta av allt var att mamma ringde och berättade att en nära har avlidit. jag brast ut i gråt. illa.

utgång?

hela veckan har jag spenderat hos victor's place, ja förutom en natt  - ons-tors. var tvungen att åka hem pga prov,
just nu sitter jag hemma här och de andra har åkt för att köpa food at subway. så gott så ! ;D
sedan har vi även fixat till oss för utgång, men jag vill egentligen inte, eller jag är inte sugen.
gör detta för victors skull.

vad händer i idol ikväll?vem ska ut? ja visst :)

nej men malin, är du borta eller hemma?

frågan lyder som ovan, jag är at my own place för tillfället, och det är inte var dag det inte.
men jag trivs mycket bättre hos victor ändå!
sitter här med oboy i handen och letade som bara den efter något gott att smaska på, resultat= NEGATIVT!
mamma;
"ska vi måsta åka ner till affären ändå"
"jaa, det tycker jag, vi måste ju fira att jag är hemma"
"det håller jag faktiskt med om malin,"

ja vad kan man säga, jag får välja vad jag vill :D mums. men som mest är jag sugen på en bilpåse. haha, det var djuriskt gott igår minsann, victor och jag åt den framför "ett päron till farsa firar jul" (så otroligt rolig film).

min skåpnyckel är och förblir ett mysterium.
nu ska jag åka. mums, sedan plugg.


lift me high

 the two of us. again.



malin kollage

48802-458


48802-453

de vackraste

imageimage



dagens stilikon/er

SISTER, SISTER  photo
Grått i all ära, här har vi två systrar som klär i grått. Båda två är vackert uppklädda och snyggt stylade.

Jag tycker verkligen om att Ashley har den där röda väskan till, får liksom en färgklick i tillvaron (såsom jag körde med idag, till mitt grå/svarta, hade röda skinnhandskar - :P). En kontrast i det dystra helt enkelt.

Båda två har snygga skor, och de har lika stil.
Tro vem paketet är till?

För att underlätta finns här nedan några snygga sjyssta plagg, för att du ska kunna kopiera denna stil, enjoy.







dagens;

Dagens värsta: att ha sovit i enbart LAKAN istället för ett helt täcke, men ja, jag överlevde.
Dagens bästa: victor verkar ha tagit min lipcyl, och jag tog hans, där jag fick en vinst på att hans var ny, min var gammal.
Dagens fanclub: jag diggar att min morbror gillade mitt nya hår (vilket inte alls är klippt) men ja, "du var ju himla snygg i håret malin" haha, nyvaknad, ofräsch, allt hänger, men heey, jag gillar det!
Dagens musik: att trappa ner för trappen komma in i ett kök där victor gör frukost och lyssna på rix. mysigt.
Dagens mest oväntade: victors samtal från jobbet - sådant tycker jag om.
Dagens köp: måste vara biljetten hem i bussen. usch vad dyrt det är, 31 spänn.
Dagens läbbiga: (gårdagens) sanna's klänning, hualigen.
Dagens klädsel: svarta tights, grått linne, svart skärp.
Dagens humör: hur bra som helst, idag är jag glad :D

48802-452

48802-452okej det är hur många rätt som helst i denna bild om jag ska vara ärlig.
strumpor och väska finner du till budgetpris på H&M, själv har jag två par sådana svarta knästrumpor och de är verkligen sköna. mums.

väskan är också den helt suverän, jag hittade den i sundsvall - men köpte den aldrig!




new york waiting

okej, helt klart vacker och fin, men inte mer än det. okej, för att det var så mycket kärlek, inte okej för att det hände praktiskt taget INGENTING på hela filmen, mamma somnade och jag och min lillebror satt och halvsov också, men jag lyckades ta mig igenom HELA filmen ändå - bragd!
edvin är så sööt, han saknar mig för att jag inte är hemma, så han satt och såg denna film med mig (istället för att titta på hockey med far) och jag höll om honom, har verkligen saknat honom med.

sedan har vi även tittat på sunes jul, because både edvin och jag älskar det, jag har även hjälpt honom sköta om tamagotchin. haha, jag vill också ha en, men hela min familj HÅNförklarade mig. :P haha, så jag får nog ingen - typiskt.
när jag var mindre hade jag först en kyckling, sedan en dalmatin, sedan en katt - jag bytte var och varannan vecka, pappa fick köpa :D haha. nu vill jag ha en rosa sak. det vore lite kul faktiskt - en innegrej igen?

och nu har victor ringt från jobbet, världens sötaste människa minsann :D jag tycker verkligen om att han bara ringer för att säga att han älskar mig och det gör otroligt mycket, jag saknar honom, imorgon blir det bio :) det gillas.

ikväll får vi gäster, tro vilka?

mitt allt

48802-451
victor, vad vore jag utan dig?
så vacker så underbar så bäst :)
även denna bild är inte tagen igår, men jag gillar den.

alone

sitter här och tuggar tuggummi - otroligt intressant känner jag.
victor har åkt iväg för att jobba, och jag ska ta mig hemåt - på ett eller annat sätt.

--

ja och nu har jag fixat skjuts också :P det var så längesedan jag träffade min morbror och ryktet går häromkring att han skulle vara ensam hemma för att hans sambo är i umeå och perfekt tänkte jag, :D
och som vanligt, eftersom han är så underbart snäll ställer han upp :) jag gillar det!
det blir alltså buss halv ett, men vad ska jag göra till dess? det hittar jag på själv alldeles strax.
mysigt att bara springa omkring här för mig själv :D

och bara gårdagens skräll, varför danny? djuriskt knepigt,
oj just det, måste fixa "new york waiting" också, mor och jag ska se den när jag kommer hem :D
weeeo!.

nu ska jag lägga in en bild

victor och viktor

48802-450

haha de står i skuld för mig såå mycket nu så jag kan lika gärna lägga in lite bilder här på dem, de har verkligen bönat och bett för att vara med i min blogg, så varför inte! ;)
jag passar på!.

Väldigt gammal bild vill jag lova :D men söta som socker.

i somras

48802-44948802-448
så fina bilder hittar jag här. detta är väder minsann :D

hos victor :)

yeah, nu är jag hemma hos victor minsann.
min färgning blev konstig men helt okej ändå, kanske? bara det att, öh, nej.
snart ska vi till larssa - som egentligen heter fredrik - dvs INGEN koppling till ordet "larssa" men vi alla kallar honom det så det får han ta minsann - och dricka kaffe.
jag måste lära mig att dricka kaffe - helt klart!

satt och skrev världens lista - den som tess har i sin blogg, men allt försvann och jag orkade verkligen inte skriva om den, jag kanske ska göra det nu medan victor duschar, hm, nää.

och skit också, jag skulle verkligen ta med mig sunes jul, hoppas det finns här.
ikväll blir det trerätters middag och det blir goooootttt!
(jag är mer hos victor än jag är hemma nu för tiden, haha, varannan eller var tredje-natt sover jag at my place. men det är så mysigt här, mycket mysigt.




godmorgon världen

tur att man fick några timmars sömn ändå.
nu ska jag färga mitt hår, sitter här och läser boken "kärlekens fem språk"
jag tycker att detta var vackert:
"Om din frus primära kärleksspråk är fysisk beröring, finns det ingenting viktigare än att hålla om henne när hon gråter. "
yeah.

nu är det hårfärgning och sedan duschning och efter det klädning och sedan sminkning, och plattångning.
Åker nog in med papsen istället, ska bara calla lina. plutt.

sova?

nej det finns inte i min värld för tillfället.
haha
victor och viktor terrar mig om vartannat och jag vet inte hur detta ska sluta
lina på andra tråden också.
men heeeey, det är ungdomen nu för tiden ;)

imorgon ska jag till victor i alla fall och det blir mys. just because I love you, thats why.

chokladdryck

hahahaha,. vad fult, jag glömde ju det viktigaste i hela berättelsen om resan.
det kommer nu här
när vi gick in på statoil, det sista vi gjorde innan vi åkte hem, står victor och jag vid lösvikt och plockar i för fullt då vi hör:
"maaalin" lite viskandes bakifrån, det var LINA: hahaha, där står hon vid en sådan där apparat som man kan trycka på en knapp för att få kaffe, i hennes fall någon form av chokladgrej.
jag vände mig om för att se och hon står och skrattar tyst för sig själv,

då ser jag hahahaha, vad fult, då ser jag, hur hela den där chokladen väller ner över alla ytor den skulle kunna träffa, ner på golvet, över alla muggar allting, hon hade förstås glömt att ställa dit en mugg för att fylla i detta! jaaahaa, haha, och vi skrattade - så djuriskt. hahaha.. vad kul det var, mannen bredvid lina fattade ingenting och tittade på henne som om hon inte vore riktigt klokt, men jag menar UNDERHÅLLNING på hög nivå.

när vi gick ut fick lina beteckningen "dagens puuucko" och skrattet fortsatte - men det gillas verkligen!

vi har nyss pratat med varandra i telefonen och ja, jag gillar det. haha, imorgon smäller det till - och jag ska höra alla detaljer vid ett senare tillfälle - eller så smsar jag under hela kvällen,
you go for it girl (and boy) :D weeei, nu hatar ni båda mig för att jag skriver detta :P men jag kan inte hjälpa det (ni vet ju hur jag blir när kärleken spirar och love is in the air, rosor faller från ovan) ni är för söta tillsammans. (:(:


by gosha

48802-44748802-44648802-445

jordens bästa kap, jag är så otroligt glad över denna jacka, man ser inte så otroligt bra nu men senare någon gång framöver kommer en bättre bild - promise.
kappan är av längre modell dvs, nästan till mina knän, och den är suverän. 899:- och den blir din kanske?
tycker även om push-ärmarna nertill på vardera arm. läckert.


sundsvallresan

jag finner inga ord - vet inte heller vart jag ska börja.

lina & viktor hämtar mig och victor hemma hos victor (okej, jag har nu fått in 4 "vic/ktor" i en mening - det har jag gjort bra) klockan kvart i nio igår morgon.
victor fixade med mackor och kaffe till fikat.
lina och jag satt i baksätet och spelade kort, gurkan bl a .
vi stannade vid Höga Kusten bron. för att där låna toaletterna (inte illa att vara så personlig i det som skrivs här).
sedan fortsatte vi och stannade vid en mack, där vi fixade spolarvätska - bl a (&halstabletter/godis - victor investerade :D till sin lilla flickvän).
efter det fortsatte dagen och vi hamnade i sundsvall till slut.
gick runt där på stan och hittade en massa trevliga saker.
men det blev bara en skitsnygg sak från h&m, ett svart skärp i midjan och lite annat.
lina köpte jordens snyggaste skor.
och lina och jag hann även med att vara inne på "Byggnadsarbetarnas"kvarter i en galleria, där man inte fick gå allmänt nej, vi blev förföljda av en man som sa att vi är på fel spår för tillfället - jag fick inte fram ett ord utan brast i skratt - liksom lina, pinsamt ja. ovanligt? neeeej! haha.

nu var det hög tid att åka till ikea, och det tyckte alla andra också.
inne på ikea gick victor, viktor och inhandlade korv med bröd, medan vi damer begav oss till toan, sedan åt vi alla och gick in för några timmar innanför ikeas väggar.
det blev en hel del. tre vagnar lyckades vi fylla - inte illa alls.
jag köpte mest sådana saker man slår in julklappar med och grejer, snören, kuvert, presentpapper ALLT för att få de så lyxiga som möjligt, jag hade dock inte räknat med att det skulle kosta flera hundra men jaja, det vara bara till att betala - lyckades köpa två "glass - skålar" tyckte jag i alla fall, men det visade sig vara "ljusstakar" haha. se där, jag kan nog använda dem till både och.

efter ikea gick lina och jag in till köpcentrumet medan de andra åkte runt till biltema och sådana saker.
jag köpte min efterlängtade jacka som jag ringt från sundsvall city och beställde. YES, min strl och allt, en stor fet dunjacka på vero moda, den kostade ett antal kr om jag får säga det själv, (över tusenlappen) men värd vartenda öre,  helt klart, det var bara det att när lina kom dit och jag provade en annan otroligt vacker kappa - mörkgrå, blev jag kär. jag blev helt och hållet KÄR på nytt, haha, inte en sådan kärlek som jag har till victor, utan mer en kärlek som jag vet inte hur jag ska beskriva, det enda jag visste var att "köper jag den inte kommer ja ångra mig varje morgon" och det sa lina också. jaha, 900 kr till och det var bara att slå till, jag gick alltså ut därifrån 2100:- fattigare - men med ett stort leende på läpparna.

sedan blev det jamjam, för att få tyst på mig, köpte sådana där långa remmar, och klubba, PLUS att jag fick "I love you" klubban av victor också, synd bara att jag tappade ner den sek efter och den gick i tusen bitar - men den är fortfarande kvar i min ägo. jag gillar den :D

nu var tanken att vi skulle käka och klockan var väl runt halv fem, MEN jag kom på idén att åka upp till "södrabergetshotell" och ja, det var en ljuvlig utsikt över hela staden. så mysigt där i mörkret, med massa ljus som glänser. det gillade vi alla faktiskt - romantiskt, det höll vi med om, nackdelen var ju att hela bilen var full med grejer överallt och vi hade en stor fet tavla (som tog upp hela baksätet) framför lina o mig, men ja, det gick alla tiders ändå.

tiden var inne för mat efter detta, och vid halv sex parkerade vi och gick till olearys. det var otroligt gott som vanligt, mums. lina och jag bjöd våra grabbar ;);P på mat och efter det skulle vi åka hem, eller ja, tanken var god men det som inträffade - inte alls lika gott.

efter motorvägen i hög speed inträffade en lite läskig sak - lina och jag satt där bak och märkte ingenting, men viktor som körde märkte det i alla fall, ett FRAMDÄCK flög av bilen och vi körde en sträcka på enbart en fälg, hur sjukt som helst. det bara gnistrade om däcket, tur att viktor lyckades få kontroll över ratt/bil för att ställa sig på sidan av vägen. vi gick ut och såg, helt utnött, däcket låg a antal 20meter ifrån bilen  in mot diket/lägdan, sjukt läskigt, vi hade kunnat skada oss rejält - kört in i mitträcket eller in i en bil som höll på att köra om eller vad som helst.
vi fick i alla fall kliva ur bilen allihop (i minusgrader) för att lasta ur varenda pryl i bagaget och lägga det efter vägen i snön, ta upp reservhjulet och, ack nej, vi hade ingen domkraft med oss. jaha, viktor ringde då assistantkåren och de sa att det kunde dröja 1-4 timmar - kul liv, där satt vi mitt emot ikea efter en fet motorväg och bara satt. ringde våra nära och kära och ja,. hemskt
sedan ser vi hur brandbilen kommer i full fart - sirenerna på och allting - lever om, och stannar vid oss, som att det vore något livsfarligt som inträffat, (det var säkert någon som ringt efter hjälp) världens utryckning, vi sa som det var och de fick åka vidare, två-tre minuter efteråt kommer polisbilen i samma fart och utryckning och vi berättade som det var för dem med, men de var mycket trevligare!
världens ståhej för oss tänkte vi - :P haha, lite coolt ändå.

sedan efter en timme kom äntligen hjälpen vi väntat på, det tog ca 20 min att byta däcket och allt sådant, viktor fick hämta det andra däcket för att ha kvar det som bevis och ja, vi fick äntligen sedan åka hem, stannade vid en mack för att tanka och köpa lösvikt sedan åkte vi hemåt.
jag till victor och vi var riktigt trötta nästan direkt hemma, visade hans far våra inköp och så, det var mysigt.
efter det gjorde vi oss iordning för natten och somnade - vilken dag.

idag var en mysig dag också, och nu sitter jag hemma - otroligt ändå, och tittar på "vänner" läser h&m och veckorevyn, imorgon är en ny dag med victor och på lördag, ja, då har vi varit tillsammans i en mån, otroligt vad tiden går fort, men varje dag med honom är som julafton, han lyckas ALLTID överraska mig, då man minst anar det, jag älskar det verkligen, jag uppskattar det verkligen, jag älskar verkligen victor, av HELA mitt hjärta.

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”