SAMMET




Leggings i sammet/Ginatricot
Tröja/H&M divided
Kavaj/Ginatricot
Boots/H&M divided
Halsduk/Ginatricot

KVÄLLSTID. Sitter klistrad i soffan och skulle inte ens kliva upp om jag så fick en halv miljon i cash. På riktigt. Här snackar vi glädje över ett dubbelavsnitt på tv:n. Hurra! Jag vill även passa på att säga att jag har världens bästa vänner. OCH jag vill också ha lite musiktips? Hit me? Världens bästa låt? Jag behöver lite inspiration och ni får vara anonyma - SÅKLART!

PLISSERAT



HAR JU FÅTT EN DILLE för plisserat på sista tid OCH min smarta hjärna insåg att jag köpt på mig ett plagg sedan en lång tid tillbaka. Upp på studs för att leta och se vad jag fann?! (ibland är det bra att ha två förråd på 15 kvm för att kunna gömma undan sjutusen säckar kläder.. jag lovar att ni får allt när jag flyttar!) En klänning i kortaste laget... och plissering. PERFEKT KAP i garderoben - där jag fyndar som bäst.

Och förresten, jag gillar kombinationen rosa/grön. Får en att känna vårkänslor. NI får såklart se allting (om ni inte kikat i det här inlägget).

ATT SLIPPA FRYSA



Byxa/H&M trend
Boots/H&M divided
Tröja/H&M trend
Halsduk/Ginatricot
Halsband/Av mor och far

DEN HÄR HALSDUKEN var min bästa vän under föregående vecka, jag tror att jag arbetade i den dagligen då det var så himla kallt. MEN kan tilläggas att det gjorde susen minsann - slapp frysa. Nu är det måndag och det är nya tag som gäller. Två veckor kvar nu. TVÅ VECKOR. Tänk vad tiden går snabbt!

<3 28 FEBRUARI <3




VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR.

Det var den här dagen, den 28e februari, som skulle visa sig bli den bästa dagen någonsin i erat liv. Det var er dag för vigsel och året var 1987. I 24 år har ni nu varit gifta, fått tre goda och glada barn, ett fantastiskt hus, fina bilar, bra jobb och härlig glädje - ALLTID. Jag är så stolt över er. Stolt över att få vara barn till de två bästa människorna jag vet. Min mor. Min far. Jag älskar er. Fira den här dagen nu på allra bästa sätt - med varandra.

HÄNG MED PÅ STAN!















Johanna provfotar - jag är inte direkt redo / Johanna ställer upp på bild / Och jag gillar hennes halsduk / Den här bilden är en favorit, visst är hon vacker? / Jag vill också ta outfitbild / Och skrattar ihjäl mig / Ler igen / Sedan vill båda vara med i linsen / Vi vandrade gatan upp - lite människor! / Latte med karamelsmak - men mums! / Johanna twittrade vareviga sekund / Sedan fick jag vara med på facebook / Jag passade på att läsa mina fina kommentarer - lägg märke till kombinationen rosa rött / Och såklart ska bloggen vara med i bild!

VILKEN HÄRLIG DAG. Den här kvinnan får mig alltid att skratta. Vi surrade på om allt mellan himmel och jord medan människor bredvid kom och gick. Det blir alltid så. Vi klickar helt enkelt! Jag hoppas ni gillar en sådan här bildbomb!

DU OCH JAG


Åh. Dagen har bara rullat på och klockan är nu strax HALV SEX. Vad hände där? Nåja, jag har hunnit med att träffa den här snyggingen över en kaffe och sedan lite spring i butiker. Hur mysigt? Jag har såklart fler bilder att bjuda på.. först ska jag bara se lite tv.

ISADORA




Det var den här ögonskuggan jag använde igår för att få lite lila på mina ögonlock. Jag vet dock inte om den fortfarande säljs i butik då det säkert var 3-4 år sedan jag köpte den. MEN fungerar ju perfekt fortfarande. Jag blandade alla fyra färger lite lätt för att få till en färg som jag tycker blev riktigt bra. Testa ni också!

DRAGKEDJAN




Tröja/H&M dam
Kofta/Lindex
Leggings med dragkedja/H&M divided
Boots/H&M divided
Halsband/Av mor och far
Väska/H&M acc

GODMORGON SÖNDAG. Ja som vi alla vet är det mycket varmare nu och jag använder andra kläder än bara stora feta koftor MEN jag slänger in alla för att komma ikapp. Tittar på nyhetsmorgon och läser era fina kommentarer - jag = glad. Lite senare blir det en kaffe med Johanna. Mys.

FAVORIT SOM GÅR I REPRIS DENNA MORGON LYSSNA HÄR!

DEN DÄR KÄRLEKEN


- NEJ NEJ NEEEEJ!
Jag vaknade i ren panik och insåg att jag verkligen på riktigt försovit mig. MIN första arbetsdag på det nya jobbet. Hallå? Jag som hade planerat allt i minsta detalj. Duschandet skulle vara i exakt 7,5 minut, kaffet skulle jag koka precis innan hårfönen sattes igång och kjolen, som jag så fint lagt fram, skulle dras på strax innan avfärd. NU blev det istället andra bullar och ångesten över att lämna värmen, min fina pojkvän, i sängen kved avsevärt. Han var min. Han var den finaste av alla de fina i denna värld. Hade jag tid att pussa på honom? Nej. Gjorde jag det ändå? Ja. Medan han fick en puss bakom örat började jag min stress i kroppen. Det är nu det gäller. Jag kan helt enkelt bara inte komma försent.

- HEJDÅ ÄLSKLING!
- Mm..
- ÄLSKLING!
- Aaah..
- HEJDÅ!
- Lycka till gumman!

Jag smällde igen dörren. 7.22. Jag skulle hinna? Åh varför valde jag de här skorna. VARFÖR? Okej att jag betalat 2321kr på öret för ett par platådojjor som inte ens gick att gå i men att använda dessa fina klackar DEN HÄR DAGEN var väl ändå att ta i. De var som gjorda att stå i en bokhylla. Trappstegen tog dubbelt så lång tid och jag försökte verkligen hålla min blick fäst på en punkt framför mig och min balans, som inte fanns någonstans, var sisådär.. men jag tog mig ner utan hjärnskakning eller blåmärken. Puh.

- TAXI! TAAAAAXI!
Mina tre år i New York hade gett resultat. Att vinka in en taxi på Götgatan i Stockholm var nu en baggis. Jag lyckades stanna en bil som var placerad rätt håll, slängde mig in i baksätet, hetsade chauffören med att skrika ut adressen och han förstod lika snabbt att det helt enkelt var plattan i botten som gällde. Det var vinna eller försvinna.

- Det blir 321 kr.
- MEN VA? För vadå? Din tröja? Jag vill inte ha den.
- Nej du damen, 321 kr. Eller varför inte, vi säger 300 kr jämt med då vill jag ha en puss på kinden också?
Dessa galna taxichaufförer. Om det nu skulle kosta 300 kr att ta sig till jobbet hädanefter är det ju inte ens värt att lämna sängen om dagarna.
- Du får 200 kr och en puss på vardera kind. High five på den?
- TAGET!
Medan jag pussade chauffören på den högra kinden, den vänstra kinden och såklart den högra kinden igen insåg jag att klockan var 7.51 och jag skulle hinna. Världens värsta morgon var nu över. Trodde jag. Medan jag tittade ner över mina ben insåg jag till min fasa att kjolen satt bakofram. Hallå? HUR kunde detta hända? Jag for med blicken fram och tillbaka över gatan för att på något sätt hitta ett ställe att placera mig bakom för att på så vis fixa till kjolen. Det enda jag fann var en trasig gammal telefonkiosk - bättre än inget.

- Sådär, vad var det du hette nu igen?
- Greta Fred
- Greta, Greta, Greta... Greta. Där ja. Då ska vi se. Du ska ta hissen och sedan upp till den sjunde våningen. Där kommer din chef, Jesper Törnqvist möta upp dig med all information du behöver. Lycka till. Jesper! JESPER med ett stort J. Såklart det var Jesper. Namnet som man aldrig glömmer. Namnet på min absolut första kärlek någonsin. Namnet, personen som skulle komma bli min chef.. HUR kunde detta hända? Åh, vad ska jag säga? Vad ska jag göra? Jag kan inte bara vända på klacken? Eller kan jag? NEJ. Jag är Greta. Greta som aldrig någonsin skulle lägga mig.. först. Det här fixar jag.

Pling!
Hissen stannade. Dörrarna öppnades åt varsitt håll. Människor sprang fram och tillbaka. Jag tittade mig omkring och blicken seglade över de olika skrivborden. Ingen Jesper syntes till.. ännu. Jag klev ur, rätade på kjolen, såg till att mina klackar var utan tuggummi på sulorna och gick raka vägen ut i landskapet där stressen var ett faktum. Plötsligt stod han bara där. Jag kände igen hans rygg. Den där långa ryggraden som fick min kropp att flambera av känslor. Jag bad en stilla bön till Gud att Jesper inte alls skulle vara så vacker som han var på den tiden då vi träffades men det visade sig bara vara waste of time. Jesper vände sig om. Vi mötte varandras blickar. Jag la iväg ett leende på mina läppar. Han likaså.

- Jaså Greta. Vi möts igen! sa han medan han vänligt sträckte fram handen för ett handslag.



Åh, jag kände bara för att dra iväg en liten story.. sådär på lördagskvällen, för att jag gillar att skriva. Är det någonting ni vill läsa fortsättning av? Eller ska vi helt enkelt strunta i det? :) Vill ni läsa fler inlägg om kärlek KLICKA HÄR och vill ni följa mig på Bloglovin KLICKA HÄR.

GE MIG!


src, HÄR

Okej, om jag får se ut som denna kvinna i rosa byxor då lovar jag att slänga alla mina svarta nederdelar här hemma. WOW. I vår SKA JAG JA dessa. Om jag så ska sy själv.. eller vänta nu.. hej mormor? :)

Kvällens dilemma. Det går tre filmer jag vill se klockan 21.30. VILKEN BLIR DET?

ROSA & LILA



IDAG lyxade jag till det stort och la på ett lager nagellack, letade upp lite gammalt smink och på läpparna en fin rosa färg från MUS. Är det inte vår eller vad? Och ja, jag vet att min ton i foundationen är lite för mörk men jag har köpt en ny :)

Människor säger (läs: mamma säger) att jag stressar alldeles för mycket så idag har jag stängt av mobilen och även varit utloggad från facebook i stort sett HELA dagen. Hur duktig? Det här har alltså inte hänt på.. jag vet inte hur länge. Det får mig att koppla av faktiskt. Prova ni också!

BAGGY





Tröja/H&M divided
Jeans/Levi´s
Kavaj/Ginatricot
Boots/H&M divided

Körde på en outfit som verkligen verkligen verkligen INTE är jag, har jag NÅGONSIN haft ett par jeans i "baggy"modell? Nej. Eller jo, det måste jag ha haft då jag hittade dessa i garderoben. Galet. Men på något vis var det riktigt skönt att slippa ha tajta. Så det så. Nu gör jag stan!

FYRA FAVORITER



src, MALIN

Platå, socks, monokromt dvs. en färg rakt igenom, transparens, skinn, beige/blå/svart, backslick. Acne bjuder på en himla trevlig höst/vinter.

GODMORGON LÖRDAG. Ni ska inte tro att jag precis vaknat, nej nej. Jag har varit vaken exakt HELA natten (jag ljuger inte, har haft så otroligt ont i min mage och legat i fosterställning samtidigt som jag tittat på klockan varannan halvtimme) och sedan runt klockan 7 drog jag med mig täcket och la mig i soffan för att se en romantisk komedi. Sedan satte dagen igång och jag mötte självaste reklamutdelaren i trappuppgången. Här vid bordet har jag precis haft sällskap av en treårig flicka som skrek "Mamma, Mamma, hon har en dator! EN ROSA!", så jag frågade om hon ville titta lite. Såklart!

19 FEBRUARI




Polotröja/H&M dam
Byxa/H&M trend
Kofta/H&M trend
Boots/H&M divided

DET VAR SÅHÄR jag såg ut då jag låg i feber, halsont, huvudvärk och snor lördagsmorgon klockan 7. Spännande. Det är ju inte direkt så att man vill klä på sig då man är sjukare än sjukast.. men som sagt. Allt går! Jag drog på mig en halsduk också och jobbade hela dagen lång.

Sitter framför postkodmiljonären och hittills har jag haft ALLA rätt i frågorna. Hon är däremot inte alls förträffligt duktig.. haha! Nu godis!

I DETALJ


Jag fortsätter gärna att matcha blått och svart i en fin kombination.. åtminstone några veckor till! Ja tack!

GRÅSKALA





Byxa/H&M dam
Tröja/H&M divided
Skor/Weekday
Solglasögon/H&M trend

DIVA. Hörrni, godmorgon fredag! Det känns perfekt med en fredag som denna, -5 grader och jag har strumpbyxor på mig! WHAT? Jag har INTE leggings. Det här är lika stort som när de byggde kinamuren. Skorna såg ni i det här inlägget igår och mina fina solglasögon visade jag glatt upp här. Nu kör vi FREDAG!

COS

src. NATALIE KARLSSON

Jag är väl inte den enda som är fantastiskt glad över att få COS till Sverige? Här snackar vi inspiration med fina snitt, balans, struktur och monokromt. För min del är det oslagbart. Rykten går här i bloggvärlden om att butiken kommer öppna i Maj. Jag tar en kölapp redan nu!

ETT PAKET PÅ POSTEN



Så fina!

När jag kom hem från jobbet höll jag på sätta klacken i... ett paket! Olala. Jag blir överlycklig. Denna gång var det från HOUSEOFYAYA och där inuti låg det tre fina flätade armband. Min personliga favorit är såklart.. akta så ni inte sätter i halsen - det svarta! MEN jag tror faktiskt att alla tre kommer bli riktigt fina nu i vår och sommar.

TUSEN TACK. Läs bloggen HÄR!

HÖGA HÖJDER



Mina kilklackar i lack kommer ifrån Weekday. Mamma blunda. Jag vet att jag inte får ha skorna på bordet.. typ. Jag gillar dem!

KORS I TAKET





Tröja/H&M trend
Byxa/H&M trend
Boots/H&M divided

Såhär ser alltså mina nya fina örhängen ut i lite dagsljus. Behöver jag skriva att jag gillar dem? Nej juste. Däremot ser jag helt kolsvart ut under mina ögon - antingen hade jag en dålig natts sömn eller så är det bara skuggan - jag väljer att tro på det senare alternativet. Hallå? Nu kickar vi igång dagen! ENERGI!

VÅRTECKEN


När man tar fram sina snygga solglasögon, drar de på näsan och ändå kisar lite lätt med ögonen DÅ är det vår. Men allt detta, det har jag tyvärr icke gjort.. snart så.. snart! (skriver jag här och nu då det visar -18 på termometern.. haha) Dessa godbitar kommer ifrån H&M trend, last year.

Åh, jag har bara suttit framför tv:n sedan jag kom hem, älskar ju dessa matprogram.. Och sedan vill jag bara säga - tusen tack till alla er som kommenterar. NI är UNDERBARA. NI är FANTASTISKA. NI är OSLAGBARA (det är därför jag nu suttit här i en halvtimme bara för att besvara era kommentarer - jag blir lyckligast i världen av era fina ord, glöm inte det!)

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT




Okej mina damer och herrar, vi börjar den här dagen med en liten röstning. Kom igen, jag vill veta hur ni tänker! Rösta på er favorit så får vi se vilken som blir vinnaren av dessa nio. Go!

ROSA





Jeans/Levi´s
Tröja rosa/H&M trend
Boots/H&M divided
Dunjacka/Veromoda (?)
Halsband/Indiska

JAG är så otroligt glad över att jag hittat på de här jeansen igen - vem behöver shoppa nya kläder? Jag ska säga er en sak och det är att jag sammanlagt, sedan november, lagt ut 1500:- på kläder. ÄR INTE DET BRA ELLER VAD? Jag har köpt lite saker på rea och sedan fyndat i min egna garderob och ja, då kunde man ju istället köpa sig en ny fin underbar.. kamera! Duktig flicka säger jag till mig själv och klappar mig på axeln.

En sak till, jag är på ett sådant glatt humör nu att det känns som om jag har en raket i arslet. ÄNTLIGEN har vinden vänt sedan man varit sjuk och orkeslös - tro mig, vasaloppet är en baggis! Jag kör skidor jorden runt UTAN att flåsa! Energi? Ja visst!

I GOODIEBAGEN


Jag fick ju såklart mer saker i min goodiebag och en annan grej är denna hårspray. Bör tilläggas att jag tänkte köpa en spray i flera veckor då min förra varit slut men det har liksom inte blivit av.. sedan bara följde det med en som jag faktiskt gillar väldigt mycket. DOCK vet jag inte vart man kan köpa just detta märke.. någon som vet?

Att den luktar gott är bara förnamnet. Jag vill äta upp den!

DEN RÖDA TRÅDEN






(och såhär ser bilderna ut innan jag "ljusar" upp de litegrann.. men det är det enda jag gör - titta själva, jag har ICKE tagit bort min finne på bild - på min kind.. den sitter där den sitter och man är ju bara människa? right?)

Byxa/H&M divided
Polotröja/H&M dam
Pälsjacka/H&M trend
Skor med kilklack/H&M acc
Mobilväska/Monki

GODMORGON TISDAG.
Saken är den att byxorna är för låga i midjan och polotröjan är för kort vilket ger den där glipan som jag verkligen INTE gillar, så jag provade bara dessa kläder och sedan tog jag på mig någonting helt annat den dagen. GLIPAN kanske tillkom efter att jag stoppat i mig en HEL frödinge kladdkaka.. snacka om svullo nr 1. Nåja, jag skulle hellre matchat dessa röda byxor med en beige topp men drog på mig denna polo då det var så kallt inomhus. Tänk er en beige blus och voilá - perfection!

UTMANINGEN


JAG HAR BLIVIT UTMANAD AV DEN HÄR MANNEN. LÄS OCH NJUT.

Jag heter: Malin
Jag vill dricka: Multivitaminjuice
Jag vill äta: Mos med kall falukorv och en massa ketchup
Jag har: Massor med kläder
Jag har inte: Manligt sällskap (förtillfället)
Jag är rädd för: Morötter (det värsta som skapats i matväg?) och Myror (hjälp!)
Jag är: Munter och glad
Jag är inte: Minimal och klen
Jag sjunger: Mot alla odds!
Jag påminner om djuret: Mygg (finns överallt trots att inte alla uppskattar det! haha)
Jag vill ha en: Man!
Jag vill åka till: Miami skulle väl ändå vara helt okej?

Kopiera detta och svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn. Utmana sedan 6 andra personer! Jag väljer att utmana er mina damer:

JUST NU


Sitter och tittar igenom lite bilder jag senare kommer publicera...

... funderar över hur jag egentligen ska ha det i mitt fönster - eller vänta - nu är det PERFEKT!

GODKVÄLL. Snart börjar Halv åtta hos mig och det är ju faktiskt höjdpunkten på dagarna. Vetnivad? Jag har lyckats köpa RÄTT glödlampor denna gång. Hallå? Det tog ungefär 3 försök innan jag lyckades pricka in RÄTT. Nu kommer det bli lite ljusare bilder framöver.. haha. Vem behöver en man?

JAG SER RÖTT


Jag gjorde en Sofi Fahrman och tog på mig byxorna med en hårklämma där bak, det gick ju suveränt perfekt (åtminstone framifrån haha!). Byxan är fantastiskt skön men som sagt, ingenting jag kan använda mig av nu.. men kanske snart!

En hel bild kommer strax såklart! Sedan gillar jag skorna också!

21


DANIEL. Idag är det din dag - njut av åldrandet, njut av att vara tjugoett.

DU är en karl med en röst som får flickorna att falla som furor,
en röst som passar nyförälskade turturduvor.
Jag gillar dig för den du är,
den unge mannen som inte har några besvär.
Du klingar glatt på din gitarr lekande lätt,
du äter frukost i en seg fart för att bli riktigt mätt.
Du ritar gubbar och skriver en massa retorik,
du avstår gärna från en hel del dramatik.
Med din charm och ditt humör,
utstrålar du glädje med ett väldans gehör.
Musiken är din passion,
där du kan uttrycka dig med en fantastisk variation.
Nu får vi icke glömma dina underbara vackra män till vänner,
de som du allra bäst i hjärtat känner.
NI har en sådan ödmjuk inställning till varandras intressen, lycka och vardagsliv,
att ni tillsammans skulle kunna bosätta er flera år i ett kapelle-kollektiv.
Jag glömmer aldrig berättelsen om skeden som får mig att skratta.
Jag glömmer inte heller din flytt för att få jobba med en... matta!
Jag glömmer inte då du provade en massa nya fina kläder
och jag glömmer verkligen inte din onda hals som fick oss alla att leta apelsiner i ett mycket dåligt väder.

Framförallt, jag vill säga dig, 1000 hurra från MALLAN till DIG FARBROR FREJ. Du är extremt bäst och jag gillar det mest!
GRATTIS FINASTE DANIEL.

VILL HA

src, FASHIONGIRL

Jag som är galen i klackar (vilket har förstört mina fötter totalt) har plötsligt fallit över DESSA skor ovan. Hur snygga är de inte? OCH man kan faktiskt ha de på sig en hel dag utan att behöva kasta sig i soffan, skrika väl utvalda meningar och ta tjugofem fotbad. Jeffrey Campbell jag säger bara en sak - WOW.

Tänk er skorna till vackra blommiga klänningar i sommar, eller kanske korta slitna jeansshorts, eller varför inte bara en helt vanlig vit klänning? De passar till.. ALLT! Till och med en pyjamas. KÖP!

SÅ SÖT


Vilket vackert smile...
... jag skrattade så jag låg dubbelvikt. Så himla charmig ARM! hahaha. Och sedan.. gitarren. Det här är äkta!

IMORGON fyller DEN HÄR FINA MANNEN år och idag möttes jag av en teckning på mitt skåp. Helt plötsligt fick jag en känsla av att "kan det vara så att jag pratar om honom mer än vad jag tror?". Eh, ja juste. MEN hur fint som helst tycker jag själv. Tack världens bästa Sofia.

OCH som alla vet så älskar jag sådana här små överraskningar, ni vet, helt plötsligt bara händer det.

MINTGRÖN FÄRG DOMINERAR




Jeans/JC barnavdelningen (haha!)
Tröja/H&M dam
Tröja mintgrön/H&M divided
Halsband/H&M trend
Boots/Skopunkten

I lager på lager känsla var jag dressad häromdagen och det bara helt enkelt för att kylan tagit över mitt liv. Jag gillar det inte MEN istället för att gnälla (såsom jag gjort de senaste inläggen) får jag helt enkelt bara finna mig i och göra det bästa av situationen? Okej? Vi kör på den. DÄRMED kan tilläggas att jag gillar mintgrönt och ljusgrått tillsammans i en fin kombo. Vad tycker ni?

Sitter bänkad framför jamieoliver och suktar efter all mat. MEN MUMS!

I TIDNINGEN


Titta vad jag hittade i min lilla låda där jag samlar alla urklipp från tidningen i övik (okej, läs alla artiklar om mitt ex) MEN jag hittade några bilder angående lucia och däribland denna. Vad små vi var! Haha. Okej alla tjejer därute - ni som någonsin får chansen? Ta den! Att vara lucia är verkligen en helt fantastiskt fin.. känsla!

eh, ja, så är det ungefär 10 månader kvar också! ha!

DET GÅR INTE BRA NU





Boots/H&M divided
Lackleggings/Ginatricot
Linne/Monki
Kofta/H&M divided
Halsband/Av mor och far

Jag känner mig som världens mest sunkiga person förtillfället då det är iskallt utomhus och det enda jag vill ha på mig är mjukisbyxor med tillhörande tröja MEN jag har valt att dra på mig ett par... jeans! Ja, för det är faktiskt det enda som funkar då det är -17. JAG VILL HA VÅR! JAG VILL HA STRUMPBYXOR! JAG VILL HA ROLIGA DAGENS! Men jag hoppas ni hänger kvar, just nu är det inte kul - men å andra sidan - vi sitter ju alla i samma båt?

& förresten, hur bra var inte Eric Saade igår? jag log genom hela låten. Han får alla rätt och att han vågade röd skinnjacka? 25 plus i kanten.

LOVE QUOTES



src. WEHEARTIT

Love is passion, obsession, someone you can't live without. If you don't start with that, what are you going to end up with? Fall head over heels. I say find someone you can love like crazy and who'll love you the same way back. And how do you find him? Forget your head and listen to your heart. I'm not hearing any heart. Run the risk, if you get hurt, you'll come back. Because, the truth is there is no sense living your life without this. To make the journey and not fall deeply in love - well, you haven't lived a life at all. You have to try. Because if you haven't tried, you haven't lived. MEET JOE BLACK

I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her. NOTTING HILL

Summer romances begin for all kinds of reasons, but when all is said and done, they have one thing in common. They're shooting stars, a spectacular moment of light in the heavens, fleeting glimpse of eternity, and in a flash they're gone. THE NOTEBOOK

I love that you get cold when it is 71 degrees out. I love that it takes you an hour and a half to order a sandwich. I love that you get a little crinkle in your nose when you're looking at me like I'm nuts. I love that after I spend day with you, I can still smell your perfume on my clothes. And I love that you are the last person I want to talk to before I go to sleep at night. And it's not because I'm lonely, and it's not because it's New Year's Eve. I came here tonight because when you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible. WHEN HARRY MET SALLY

Look, I guarantee there'll be tough times. I guarantee that at some time, one or both of us is gonna want to get out of this thing. But I also guarantee that if I don't ask you to be mine, I'll regret it for the rest of my life, because I know, in my heart, you're the only one for me. RUNAWAY BRIDE

I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair. I hate the way you drive my car. I hate it when you stare. I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind. I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme. I hate it, I hate the way you're always right. I hate it when you lie. I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry. I hate it that you're not around, and the fact that you didn't call. But mostly I hate the way I don't hate you. Not even close, not even a little bit, not even at all. TEN THINGS I HATE ABOUT YOU

If you love someone you say it, you say it right then, out loud. Otherwise the moment just... passes you by... MY BEST FRIEND'S WEDDING

What do you want to marry me for anyhow? So I can kiss you anytime I want. CRAZY BEAUTIFUL

I like to start my notes to you as if we're already in the middle of a conversation. I pretend that we're the oldest and dearest friends- as opposed to what we actually are- people who don't know each other's names and met in a chat room where we both claimed we'd never been before. What will NY152 say today, I wonder. I turn on my computer, I wait impatiently as it boots up. I go online, and my breath catches in my chest until I hear three little words: You've got mail. I hear nothing, not even a sound on the streets of New York, just the beat of my own heart. I have mail. From you. YOU'VE GOT MAIL

The hardest part of love isn't loving someone, but having the courage to let them love you back. THE WEDDING DATE

Every morning I still wake up and the first thing I want to do is see your face. PS I LOVE YOU

The truth is that i gave my heart away a long time ago, my whole heart and i never really got it back. SWEET HOME ALABAMA

If You're A Bird I'm A Bird. THE NOTEBOOK

Vi alla har våra favoriter när det gäller citat ur filmer och de ovan är mina. Jag fullkomligt älskar hur kärleken är så beskrivande, åtråvärd och fylld av drömmar - att hoppet är det sista som sviker. Det värsta är att jag kommer ihåg exakt vilken scen de alla är talade, en del är förknippade med tårar i ögonen och en massa gråt - andra med ett leende på mina läppar och ett pirr i magen. Snälla, har ni några minnesvärda citat som är värda att spridas?

ÖVERRASKNINGAR




Jag tänker alltid "tänk om jag har fått någonting fint på hallgolvet" när jag vrider om nyckeln och den här gången gav min tanke resultat. Världens bästa Johanna har gjort ett fint kollage till mig där hon klistrat in saker som tydligen är JAG i allra högsta grad (gillar poängen där "snart gift".. undrar dock om man behöver en jagälskardig man först?) och på baksidan skrivit en härlig text i fin skrift. Hur glad blir man inte? Veckan innan fick jag ett halsband på posten av min kusin Viktoria. Jag har helt enkelt världens bästa vänner.

Annars har jag pendlat mellan ipren, nässpray, halstabletter idag MEN jag måste säga att det fungerade hur bra som helst. Allt blir ju vad man gör det till och med ett leende på läpparna och rätt inställning - då klarar man allt. Däremot hatar jag verkligen den här känslan, orkeslösheten. Ni vet, man orkar absolut ingenting och man kan icke göra någonting åt det hela. Häromdagen sa Daniel att jag var klen - hallå, jag tror lätt att jag tar honom i armbrytning! HA! - men igår kände jag verkligen att hans ord "klenis" satt sina spår i sinnet. Jag vände då jag påbörjat min träning, det gick liksom inte.. och om Malin MALLAN Rönnquist vänder på ett gym - då har det gått långt. Så förlåt alla människor men just idag är jag stark (hej pappa!)... NOT!

HUVTRÖJAN






Jeans/JC
Huvtröja/Ginatricot
Linne/Monki
Skor med kilklack/H&M acc

Skorna, de är ju väldigt liknande ACNES om jag får säga det själv (såklart i en budgetvariant) och resterande av denna "outfit" känns väldigt.. vardaglig - men som sagt med ett par skor kan man lyfta vad som helst. Idag skulle jag gärna vilja lyfta hela mig. Lyckades somna halv tio igårkväll och detta efter många om och men. Feberfrossa, näsproblem och det ena efter det andra. Idag? Tja, utan att överdriva - jag ser ut som sju svåra år. Sju år utan dusch, mat och näring. Min mage är uppsvälld, mina ögon rinner och näsan? Jag tror jag får sätta in två tops.. på riktigt. Men med lite ipren går allt - hoppas jag. Håll en tumme!

MANLIGA FAVORITER


src. MODEMAN

Jag ska försöka att lägga in lite manligt mode åtminstone en gång i veckan, både för att det är roligt men framförallt därför att det efterfrågas. Jag är otroligt petig när det kommer till herrkläder - de måste vara rätt in i minsta detalj. Mina FYRA FAVORITER just nu är dessa:

1. SVART, VIT & KAMEL
Egentligen är den här kombinationen bara för klockren. Jag är fortfarande skeptisk till byxor i beige färg på män då jag helt enkelt bara inte gillar det. Ni vet.. beiga chinos osv. Jag klarar det inte. För mig blir det bara bla..ha. MEN därför fastnar jag för den här färgen - kamel. Riktigt snyggt. Kavajen har fina snitt och känns exklusiv och en helt vanlig vit skjorta - det är ju bara ett måste! Notera: HÖGST två knappar öppna!

2. KAMEL, VIT & SVART
Nejmenvadå tänker ni nu, den här "outfiten" ser ju precis ut som den föregående och ja - ni har rätt. MEN även här, jag gillar VERKLIGEN INTE trenchcoats i beige färg.. därför är jag glad över att se den här i rätt nyans - kamel. Tröjan är fin då den får fram nyckelben (åh, jag är så svag för vackra nyckelben att det vattnas i munnen då jag skriver detta) och sedan bara väldigt enkel. Notera: Knapparna på trenchen är i en mörkare färg. Vackert!

3. JEANSSKJORTA & KAVAJ
Wow. Vilken het kombo! Hörrni, ni som inte vet hur eller när er jeansskjorta ska användas - titta på den här bilden. Klockren! Han har valt att ha skjortan helt stängd vilket ger intryck ICKE SLISKIG och det gillar vi tjejer. Ibland får kragen gärna vara lite spretig åt alla håll och kanter.. det är upp till var och en. Notera: Jeans och svart är två färger som passar utmärkt ihop!

4. ORANGE FÄRG ÄR HET
Jag skriver dagligen (förlåt om jag är tjatig) angående den färgchock vi verkligen kommer få se i vår och då betonar jag för det mest hos kvinnor men ni ser ju själva - männen kommer ha på sig samma färger. Den här jackan är så otroligt vacker då den har lite färg av kamel på kragen. Jag tycker orange färg är snyggt till jeans MEN tänk på att byta ut de mörka jeansen då våren/sommaren närmar sig. Då vill vi se slitningar. Notera: Fina lappar på armbågarna.. mums!

Gillar ni sådana här inlägg? Ska jag fortsätta? Vad säger ni män?

BILDBOMB








IGÅR. Lite fler bilder från igår då vi hade en trevlig stund tillsammans på waynes. Myspys. Just nu ligger jag nerbäddad i soffan under täcket och tittar på two weeks notice. Drog på mig en massa kläder för att göra stan och upptäcka nya ting till garderoben MEN valde att gå hem igen. Så mysigt att ligga hemma och jag känner mig inte riktigt hundra i kroppen. KALLT var det också för den delen. Nä, åter till tv:n.

FOLLOW ME?

I GOODIEBAGEN


Jag gillar att vi fick tygpåsar då denna kommer hänga på min axel på stränderna i sommar, snygg text också såklart!

Åh jag är så dålig på det här med smink och skönhet MEN ibland är det faktiskt roligt att prova på nya saker. I goodiebagen vi fick förra torsdagen låg det bl.a. detta från oriflame. Jag återkommer med resultat! Såsom texten är ska ju denna gloss BOOSTA läpparna. Vad tror ni?

GLASÖGONORM



Byxa/H&M trend
Linne med spetskant/H&M divided
Kofta/H&M trend
Boots/H&M divided

Åh vad jag vill ha ett par nya glasögon, i en sådan där "cateye"modell. Ett par snygga. Eller kanske ett par pilotbågar? Såklart gillar jag de ovan också men till och med mamma har sagt att det är dags att köpa nya nu. På tal om mamma pratade jag precis med henne i luren och hon har tänkt komma hit en helg i mars... HURRA! En bra start på morgonen från min säng där jag ligger och snorar ner kudden bredvid mig. Hallå? Vart är mannen som ska ta hand om mig? Kaffe på sängen? Te? (nej men usch!)

Koftan ovan är i en lila färg och jag tänkte chocka hela världen med att bära lite färgglatt sådär. Hoppas ni gillar det också. Annars får jag väl slänga den i soptunnan!

GLÄDJE



Åh, jag och Viktoria hade så mysigt då vi snackade i två (!!!) timmar om allt mellan himmel och jord (läs: lägenheter, männen i våra liv och såklart en massa skvaller!). Det finns ingen som känner mig lika bra som denna flicka - hon är ju mitt eget skrot och korn (läs: kusin).

NU till någonting helt annat. Jag gjorde mig en egen lista på spotify med era låtar och wow säger jag bara. Min absoluta favorit är DEN HÄR. Ska lyssna på den nu och snyta mig - för tjugofemte gången idag.

ENKELHET



Lackleggings/Ginatricot
Tröja/Ginatricot
Halsband/Indiska
Boots/Skopunkten

Bara sådär lite enkelt. Ibland är det även det som är snyggast... men okej. Här sitter jag nu och tittar på tv medan näsan bara rinner och halsen gör så fantastiskt.. ONT! JAG HAR INTE VARIT SJUK PÅ HUR LÄNGE SOM HELST (kan upprepas sjuttio gånger till men jag har verkligen inte det) så går jag och blir sjuk.. nu! Jobbigt. Det var iallafall hur mysigt som helst att träffa Vickan idag och bilder kommer komma - såklart.

WWW.BEDESIGN.N.NU





De kom i en fin liten påse

KORS I TAKET. Det är alltså såhär mina örhängen ser ut som jag skrev om i mitt tidigare inlägg. Jag gillar verkligen längden, att de är sådär lite för långa, passar när man har utsläppt hår och såklart även i uppsatt. TUSEN TACK till er tjejer.

Om ni vill beställa hittar ni Hemsidan HÄR!

GRÅ KAVAJ




Kavaj/H&M dam
Tröja/H&M trend
Lackleggings/Ginatricot
Boots/H&M divided

VILKEN MORGON. Hallå. Godmorgon! Alltså jag har tvättat och tvättat och tvättat.. och tvättat. Mellan tvättarna har jag dammsugit och torkat här o där och samtidigt försökt skriva alla SVAR plus att jag möblerat om vissa detaljer i hemmet, rensat papper ifrån köket OCH checkat läget i mitt förråd. Såklart är jag nyduschad och redo att inta dagen med start date på waynes med min kära fröken Viktoria. Kavajen ovan är jag glad över att jag hittat igen! Grått är så.. snyggt!

Lite senare lägger jag in ett inlägg på ett par fantastiskt fina örhängen jag precis fick hem! SÅ FINA!

SVAREN


MED TANKE PÅ ATT jag har trogna läsare som verkligen är insatta är det roligt att se att så många frågor verkligen kommit upp (att hälften handlar om Daniel visar bara ännu mer på er nyfikenhet) men i alla fall har jag valt att besvara ungefär hälften av frågorna. Ni andra, som inte fått svar, det kommer fler chanser!

VAD TROR DU BLIR VÅRENS STORA TRENDER? Jag tror stort på en massa färg (som jag skrivit om tidigare) men även lyxigt a la helvitt. Våga bli skitig i rumpan! Det är trenden! Tro mig, min mor har sagt att jag verkligen ALDRIG får köpa en vit jacka och jag kommer verkligen ALDRIG göra det heller - hon tror nämligen att den är smutsig efter tre sekunder. Hallå? Jag? Jag sölar ju... aldrig!

JAG ÄR LITE NYFIKEN PÅ DIN TRÄNING, VAD TRÄNAR DU OCH HUR OFTA? Åh vad trevligt. Jag tränar på gym här i uppsala så ofta jag bara hinner. Ibland blir det varje dag. Ibland blir det 2ggr i veckan. Träningen är inte längre prio 1 då jag har så himla mycket annat att tänka på MEN saken är den att jag gör det för att jag älskar det. Våga hitta en träningsform som får dig själv att vilja springa dit varje dag. Då har du hittat rätt!

VEM ÄR DEN ABSOLUT SNYGGASTE KILLEN PÅ DENNA JORD? OCH TJEJ? Jag skulle ljuga om jag inte skrev Daniel, tycker faktiskt helt ärligt att han är fantastiskt snygg (och då har jag en hög ribba så att säga) att jag sedan sa det till honom på detta sätt "Du är snyggare än många.." haha han sa "Malin, det där var inte en så vidare fin komplimang men okej då!" Jag är sämst på att säga fina saker och ge komplimanger. Det får bli ändring år 2011. Sedan tjej, hrm, det är så himla svårt men jag tycker det var så roligt att träffa Linn och att hon är så fantastiskt snygg också så det får bli henne.

DANIEL SOM VAR HEMMA HOS DIG HADE LAGT UPP EN BILD PÅ EN JOHNNY CASH T-SHIRT SOM HAN KÖPT.. MEN HAR DU NÅN SOM HELST ANING OM VAR DEN KOMMER IFRÅN? Åh, jag var tvungen att fråga honom och tshirten har märket "selected" finns på olika butiker då det är flera som tar in det märket - håll utkik eller sök på webben.

VAD ÄR DET FÖR KAMERA DU ANVÄNDER? Jag har precis köpt en ny och använder mig nuförtiden av SONY NEX3kb. Jag har dock inte läst någon instruktion om denna så det ska göras och därmed kanske bilderna blir lite roligare.

VILL DU JOBBA PÅ HM I HELA DITT LIV? minst sagt!

HUR SER DIN GARDEROB UT UPPIFRÅN? Åh vad svårt. Uppifrån är det bara ett rum med garderober, pax, på båda långsidorna. Om jag skulle flytta skulle jag INTE göra min walk in closet på detta vis - då har jag andra planer - men nu idag fungerar det suveränt.

KAN DU INTE VISA LITE BILDER PÅ HUR DET SER UT DÄR DU BOR? Jag har lite bilder under DENNA kategori men självklart kommer jag visa fler då och då. Det ni säger är min lag helt enkelt.

VARFÖR BÖRJADE DU BLOGGA? Jag började blogga för att jag ville vara som alla andra - de andra skaffade ju också en blogg! haha.

HAR DU ALLTID SKRIVIT OM MODE? Nej det har jag inte. Ibland var min blogg som en dagbok och det har ni bevis på om ni kikar i arkivet. Jag har även bloggat mycket om kändisar tidigare.

NÄR DU SVARAR PÅ KOMMENTARER SÅ SKRIVER DU IN MAILEN: [email protected]. ÄR DET DIN PRIVATA ELLER "BLOGGMAIL"? TÄNKTE IFALL MAN KUNDE ADDA DEN PÅ SIN MSN OCH SEN KANSKE SNACKA MED DIG? :) Om jag ska vara ärlig har jag inte varit inne på msn sedan stenåldern så tyvärr, MEN skicka gärna mail om ni vill ha kontakt - jag svarar på alla!

HUR FIXAR DU DITT HÅR? ANVÄNDER DU EX PLATTÅNG VARJE DAG? VILKEN ÄR DIN NORMALA HÅRFÄRG? OM DU FÄRGAR DET VILKEN FÄRG HAR DU DÅ? :) Mitt hår är en galenskap i sig och jag använder dagligen plattång, inte för att jag har lockar i mitt hår utan bara för att "böja" in topparna rätt. Den normala hårfärgen är relativt liknande den jag har nu, kanske bara någon grad mörkare. Tänka sig, jag föddes med ett kolsvart huvud! Haha, mamsen trodde det var ett troll. Det är lite olika men brukar för det mesta använda garnier - även här NI måste använda de färger som passar ER hårfärg annars kan det bli galet? okej?

VILKA BLOGGAR GILLAR DU? Jag har börjat förälska mig i bloggar jag aldrig tidigare trodde jag skulle läsa. Alla "stora" modebloggerskor har helt enkelt bara blivit lite för tråkiga för min smak nuförtiden, tyvärr. Nu kör jag på vardagsbloggar där vanliga och söta tjejer/killar skriver om sina dagliga funderingar och lägger in fina outfits. Det gör mig lycklig.

VAD RÄDDAR DIG FRÅN ATT INTE VARA DEPPIG EN HEL DAG? Jag har världens bästa knep - och jag vet inte om jag vill dela med mig men okej då. När klockan är 6 och man kliver upp, duschar och ändå känner sig helt nere, inte har några kläder att ta på sig och så vidare DÅ tar man fram tv-dosan och ställer sig framför spegeln, skruvar upp volymen till DEN HÄR låten. Tro mig, jag ler varje gång och sedan nynnar jag på refrängen hela dagen lång. Fungerar jämt.

KAN DU INTE BÖRJA VIDEOBLOGGA? HAHA. Njet. Det vågar ni inte se!

HUR MÅNGA BARN VILL DU HA? Jag har alltid sagt 2 stycken. Då har de varandra. Men tänk om min man vill ha 10? Då MÅSTE jag ju föda 10? Och tänk om min man vill bo på en bondgård i Estland? Då MÅSTE jag ju ta mina kläder och flytta med. Det är inte lätt med kärlek men så vitt jag vet är det värt precis allting.

HUR MÅNGA BOSTÄDER HAR DU BOTT I? Jag har bara bott här i Uppsala och hemma i Övik.

VILKA LÄNDER VILL DU TILL? Jag vill till Frankrike, Italien och USA. Vill du följa med? haha.

EN BRA LÄRARE, BERÄTTA! Åh jag hade bara bra lärare - helt ärligt - men min bästa var min svenskalärare som jag verkligen uppskattade. Hon gjorde precis allt för att jag skulle lära mig så mycket som möjligt och det värsta var att säga hejdå till henne på studenten. Så himla underbar. "Malin, vad du än gör i ditt liv, så skriv, skriv av allt du äger och har" och det är ju precis det jag gör. Jag skriver. Jag skriver blogg och jag skriver om kärlek och jag gillar att ni alla tycker om att läsa det.

VAD ÄR VÄRST? VÄRST AV ALLT? NÄR ÄR DET VÄRST? Att känna en saknad och inte kunna bota den med någonting. Att bara skrika ut sin ilska, gråta ut sina tårar och krypa ner under täcket för att inte grannarna ska höra.

NÄR ÄR DET BÄST? När människor får mig att skratta. Jag älskar det. Det får mig att känna trygghet och glädje.

KAN DU GISSA VEM SOM SKRIVER DETTA? Jag har ju bara några tusen att välja på så NEJ TYVÄRR det kan jag inte! haha.

OM DU BARA FICK HA PÅ DIG ETT PLAGG I RESTEN AV DITT LIV, VAD SKULLE DET VARA FÖR PLAGG? Ha, det skulle absolut vara en klänning - passar till allt!

VEM ÄR DIN ALLRA STÖRSTA FÖREBILD? Det har jag skrivit tidigare och det är mina föräldrar. Jag uppskattar de dagligen för deras uppfostran på oss barn, kan man skriva så? Såklart man kan! Jag har heller aldrig sagt emot dem.. tror jag. Eller jo, en gång då jag var 14 år och INTE fick åka in till BARNENS DAG - då gjorde jag det ändå - men då fick jag vara överdrivet snäll i några dagar efteråt.. haha. ANNARS har jag alltid lyssnat på dem. I alla väder. Det värsta är ju att de alltid har rätt!

VAD ÄR DINA STARKA/SVAGA SIDOR? De starka är troligtvis att jag klarar av allt på egen hand och de svaga är väl att jag älskar att klara av allt på egen hand. Tyvärr.

SKULLE DU VILJA HA ETT FÖRHÅLLANDE JUST NU? Jag vet inte. Säger jag JA låter jag desperat och säger jag NEJ låter jag som en omänsklig typ? Jag säger om "den rätte" dyker upp får man anpassa sig då? Deal?

HUR VAR DU PÅ MELLANSTADIET? DEN TYSTA? DEN SPEXIGA? DEN SNYGGA? Jag var den pluggiga! Och jag ville alltid ha nya kläder. Jämt. Shoppade som en galning och sminkade mig.. och hörrni, jag var först med att använda bh i klassen! Vilken ära! (trots att alla tjejer hatade mig!)

DU FÅR VÄLJA EN SLÄKTING ATT RESA UTOMLANDS MED FÖR LÅT SÄGA TVÅ VECKOR, VEM VÄLJER DU? mamma!
OM DU FICK GIFTA DIG IMORGON, VAD SKULLE DU SÄGA? "Älskling vill du spela YOUR SONG tack?" I do? Haha. Som tidigare skrivet - den dagen jag väl blir kär då är det faktiskt på riktigt. Jag kan vara flörtig och allt sådant men blir jag kär då är det.. på riktigt. Då finns det inga andra män i denna värld.

DU FÅR EN MAN I VÄRLDEN ATT TRÄFFA OCH PRATA MED, VEM BLIR DET? (SLÄKTING, KÄNDIS, VÄN, BÄSTA VÄN? - VEM SOM HELST!) Lätt som en plätt - BRADLEY COOPER.

FRAMTIDSPLANER? Jag vet inte ens hur min morgondag ser ut i detta nu. HALLÅ? Jag är nervös.

Sådärja, nu ligger en massa svar uppe, hoppas de är till belåtenhet. Jag har valt att ta bort en hel massa frågor då han faktiskt är en offentlig person och det ska visas med respekt? Jag låter vuxen. Ja! Hoppas även att ni gillar det här "formatet" bättre då det var många som inte gillade min stil att publicera förra frågestunden.

619



Jag rotade bland gömmorna här hemma och hittade ett fint nagellack med namnet "vintage mint". Perfekt nu i vår.

TITTA PÅ MINA HÄNDER. Jag har tidigare hört att de ser ut som om de existerar på en 80 årig kvinna.. varför blir de aldrig mjuka? varför har jag rynkor på fingrarna? är detta normalt? Nu ska jag sätta mig ner och lyssna igenom de låtar ni tidigare tipsade mig med (tusen tack, jag uppskattar verkligen era fina kommentarer - jämt) och sedan kan jag även passa på att skriva att FRÅGESTUNDEN är nu avslutad (förlåt för att jag är seg) och imorgon förmiddag kommer svaren upp i bloggen. Om svaret är på en fråga du ställt? Det får du se imorgon!

JAG VAR FÖRST


I torsdags satte jag upp mitt hår i en stram tofs och sedan virade jag runt en slinga som jag fäste med en hårnål...

... några dagar senare publicerar SOFI FAHRMAN den senaste hårtrenden i sin blogg. Jag kunde inte mer än att le. Hallå? Alla vet att det handlar om att vara först i denna bloggvärld och vet ni vad - den här gången lyckades JAG vara det.

BOOTCUT







Jacka/H&M dam
Tröja/H&M dam
Tröja ovanpå/H&M trend
Jeans/Levis
Skor med kilklack/H&M acc
Väska/H&M acc
Solglasögon/H&M acc

Jag som verkligen aldrig använder jeans - DET HÄR INLÄGGET tänkte jag tillägna mina favoritirepris jeans, alla har vi väl sådana right? De här är perfekta i slitningen, fruktansvärt makalöst låga i midjan, utsvängda nertill och glest placerade fickor på rumpan (vilket gör att rumpan förstoras avsevärt!) OCH jag gillar dem. Kommer fortfarande ihåg då jag stod i provhytten på jc och skrek till mamma att "JAG MÅSTE HA DEM!" och jag fick dem. Haha. Jag som klagar på att jag aldrig var bortskämd.. Saken är den att dessa jeans är ju perfekta nu i vår/sommar. Slitningar på jeans blir allt ljusare ju mer värmen stiger och att de är utsvängda känns bara så.. avslappnat skönt. SÅKLART kommer jag fortfarande använda stuprör också. Såklart.

Dock blev det kanske lite för mycket bilder men se det såhär - ni har då icke missat en endaste vinkel! haha!

GÅSHUD


Den här låten. Den betyder så otroligt mycket för mig. Låten är fantastisk och att den spelas med piano (JAG ÄLSKAR PIANOKLING) och en vacker röst (jag tänker mig mer en snygg man i kavaj, jeans och converse = perfekt kombo) ger mig rysningar. En utav mina favoriter på listan. 

När vi ändå är inne på temat. VILKEN låt är din favorit "kärleks" låt? Behöver lite inspiration.

TREDJE GÅNGEN GILLT





Leggings i sammet/Ginatricot
Metallictröja/H&M dam
Kavaj/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Örhängen/H&M acc

Hallå. TREDJE outfiten för idag? Här kör vi marathon och det INTE i snigelfart. Däremot sitter jag nu och fryser ihjäl gånger tusen - när graderna är -17 är det ca + 16 inomhus. Ni kan ju förstå att jag har stått i duschen sedan klockan 19 och har ännu inte fått tillbaka känseln i fingertopparna.. under täcket det bär. Nu HALV ÅTTA HOS MIG!

Ovan visas första dagen då jag färgade mitt hår, färgen blev gryyyym! Och förresten, hann jag skriva att jag fick en fet vacker ros igår då jag kom hem? Wow. Nu till frågan - FRÅN VEM? HJÄLP MIG? "Hemlig beundrare.."

MIN STORA IDOL

DET HÄR VISSTE NI INTE OM MIG.
Här om dagen gick jag igenom en låda av gamla grejer och insåg hur mycket jag saknat att rita och måla. Framförallt älskar jag Kalle Anka och på bilden ovan har jag ritat av min favoritidol då jag var 14 år. Tänk om man någonsin ska kunna ha tid att rita igen? JA TACK!

DRA ÖVER EN KOFTA





Leggings/Bikbok
Skjorta/Ginatricot
Kofta/Lindex
Väska/H&M acc
Boots/Skopunkten
Halsband/Av mor och far

Som ni ser på bilderna är dessa tagna innan min hårfärgning så såhär ser jag ut UTAN att ha färgat mitt hår (var någon som ville se - jämför med bild nedan.

SLAPP EN SÖNDAG



Converse
Leggings med dragkedja/H&M divided
Skjorta/H&M trend
Parkas/Levi´s
Väska/H&M acc
Solglasögon/H&M acc
Halsduk/H&M trend

GODMORGON TISDAG.
Wow, fortfarande -17 grader MAN kan icke tro att det är sant. Min blogg är åter back in business såhär efter alla hjärtans och idag kommer jag bjuda på något fler outfits för att komma ikapp. Frågorna i inlägget nedan kommer att publiceras senast torsdagsmorgon då jag vill ge er rättvisa svar. FORTSÄTT GÄRNA STÄLLA DIN FRÅGA HÄR.

DAG 14 - AVSLUTET


Det var en måndag. Det var alla hjärtans dag. Det var för exakt 6 år sedan. Jag var på plats i skolan bland saxar och kammar redo att inta dagen med att åstadkomma en vacker frisyr på en helt vanlig docka. Jag tog upp min sax, höll håret mellan fingrarna och klippte lite lätt. Det gick lätt - för allt jag kunde tänka på var du. Vi hade aldrig träffats. Vi hade bara sett varandra. Vi visste inte vad som väntade oss, vad som skulle komma hända i flera år senare. Vi visste bara - att den här dagen - det var den första då vi skulle träffas. Du och jag.

I november såg vi varandra på en hockeymatch. Jag älskade hockey och var alltid på alla matcher då modo spelade hemma. I pauserna tog vi de vanliga varven, jag och min vän, och köpte den vanliga dubbeldajmen och åt dajmen på det vanliga sättet. Plötsligt tittade jag bara upp och mötte din blick. Dina bruna ögon. Jag hade aldrig sett en sådan intensiv blick tidigare så jag blev helt enkelt... förtrollad. Jag tittade bort, tittade igen, tittade bort och sedan tittade jag igen. Du bara stod där. Du log inte. Du sa inget. Du bara tittade - tittade på mig. Jag gick vidare. Bort från dig. Mot hockeyn. Mot den tredje perioden - med din blick fastklistrad framför mina ögon. Tiden gick och det blev februari då jag blev addad på msn (ja, det var på den tiden man satt framför msn hela dagarna..) av en okänd man. Jag visste såklart inte vem det var utan ignorerade så länge till dess att jag en dag pratade med en vän som sa att hon hade gett den där mannen (som visade sig vara du) min mailadress. Jag kommer såväl ihåg den bussresan hem från skolan. Jag ville bara kasta mig på chauffören, trycka ner gaspedalen, se mätaren stiga och springa till tangenbordet i mitt rum för att acceptera men så enkelt var det inte. Det var snökaos och resan tog sjuttiofem år, på ett ungefär, men till slut hamnade jag i hemmet. Till slut satt jag där vid datorn och såg dig logga in. Jag fick hålla mig från att inte skriva.. först. Du hann före. Jag var så lycklig. Vi skrev dag som natt i några dagar, sedan ringde du mig från en bortamatch i finland (hockeyproffs i norden, ni vet? det samtalet kostade honom 600kr! glömmer det icke!) och vi bestämde oss för att träffas, för första gången, på alla hjärtans dag - måndagen därpå.

"Mamma, Mamma, vad ska jag ha för kläder?" "MAMMAAAAA! JAG HAR INGA KLÄDER?" "HALLÅ? JAG KAN JU INTE HA JEANS? MAMMA KAN MAN HA JEANS?" okej att jag brukar vara morgonpigg men den där dagen var jag uppe klockan 5 för att sätta kläderna i detalj (jag undrar fortfarnade om männen i min familj verkligen fick sin skönhetssömn den natten..) men det gjorde som ingenting. Till slut var jag nöjd och åkte iväg till skolan. Pirret i magen bara steg och jag hade ett leende på läpparna HELA resan. Så är vi tillbaka på ruta 1.
Lunchtid. Vi åt i skolmatsalen och jag var så himla nervös, övervägde att ställa in men ack nej. Såklart jag inte kunde? Hallå, han var ju den snyggaste mannen jag någonsin skådat? Rasten gick, timmarna gick, plötsligt var klockan 15 och vi slutade för dagen. NEEEJ nu var jag ju tvungen att.. mobilen ringde. Det var han. Jag vågade inte svara? Skulle jag? Jag tryckte på grön lur och pratade på. Vi pratade hela vägen till dess att våra blickar möttes utanför gallerian mitt på gågatan. Du hade en ful jacka (HAHA FÖRLÅT!) men du var så fin, finare än smultronen på mormor och morfars tomt. Vi hejade glatt och fortsatte mot en dvdfilmbutik som du älskade. Jag med såklart då mitt största intresse bygger på filmer. Det visste du inte då.

Vi gick med raska kliv hem till dig då kallheten utomhus sved i ansiktena på oss. Det gjorde ingenting alls. Jag hade kunnat gå runt hela antarktis bara jag fick vara med dig. Så kom vi hem till din fina våning och började laga mat. Du var så duktig (jag gillade att du ringde din far angående kycklingen.. jag faller lätt för familjekära män som ni vet! haha) och stod framför spisen med ett leende hela tiden. Du lekte lekfullt med blicken och kniven och jag blev emellertid rädd - men då kramade du mig och jag kände en sådan förträffligt härlig.. trygghet. Vi åt och åt och.. åt. Sedan tog du fram det som jag aldrig någonsin trott att du skulle komma ihåg - chokladmuffinsen. ÅTTA STYCKEN!!! (läs ÅTTA STYCKEN UTROPSTECKEN!). Alla som känner mig vet att jag ääälskar chokladmuffins. Jag skulle kunna leva på det i hundra år. Du hade redan kommit ihåg att jag någon gång skrivit det och det, mina damer och herrar, det uppskattades. Jag flög på dig med en kram igen och sedan högg vi båda in så vi var helt bruna runt hela oss. Gott.

Efter det gick vi in till ditt rum, som du så fint städat den dagen. Jag satte mig på din säng och du satte dig vid datorn för att lägga in en rätt låtlista och när jag tittade bort så tog du fram den. Presenten. Alla hjärtans dag presenten som jag föll en tår över. Jag har alltid älskat nallar och det hade jag tydligen också sagt till dig. Du gav mig en sådan så fin med ett hjärta och jag blev så himla glad. Allt du gjorde - var så perfekt - och vi hade aldrig tidigare träffats. Kvällen resulterade i att jag missade min buss och att pappa fick komma och hämta mig (lagom glad? haha).

Dagarna gick och vi fortsatte att träffas. Vi sågs nästintill jämt trots att vi inte gick i samma skola. Vi blev tillsammans. Vi gjorde slut. Du skrev det vackraste smset någonsin på FYRA sidor och jag lyssnade samtidigt på "I don't wanna miss a thing". Jag ringde upp. Vi ville ha varandra och bestämde oss för att försöka igen. Min lyckligaste tid på jorden. Så kom en dag då jag gjorde slut. Det värsta beslutet, men jag var tvungen.
Veckorna gick och hela jag rasade samman. Jag var inne i min värsta period i mitt liv, allt pga dig. Jag slutade äta. Jag låste in mig i mitt rum hemma och ville aldrig gå ut och träffa människor. Allt pga dig. Du var ju allt jag bara ville ha. Vi möttes ute en kväll och du presenterade mig som den bästa flickvännen man någonsin kunnat ha inför alla dina vänner och jag trodde på riktigt att det skulle bli vi igen. Det blev det inte. Månaderna gick och jag började i samma skola som dig. Var dag träffades vi. Var dag skyllde jag på att linjalen låg kvar i skåpet under mattelektionerna för att få stå och prata vid ditt skåp. Var dag mötte jag din blick ifrån matbordet. Var dag pirrade det i min kropp då du sju över åtta klev in i klassrummet. Var dag satt jag på en bänk och bara väntade på att du skulle sätta dig vid min högra sida. Var dag gjorde du det. Vi fanns alltid där för varandra. Du fick mig att börja äta igen. Du gav mig mitt skratt tillbaka. Du lyssnade ur mina hörlurar då jag höll i min rosa ipod. Vi skrattade. Vi njöt av tillvaron. Jag älskade det.

Så kom en dag. Du blev tillsammans med någon annan. Jag förstod ingenting. Det skulle ju vara vi? Såsom du hade sagt "Malin, jag trodde verkligen på att det här skulle vara förevigt!". Men jag såg det i dina ögon. Hon var ingenting för dig. Det fanns ingen gnista. Du gjorde ALLT för att aldrig möta min blick. Allt. Jag var så ledsen. Tiden gick och en dag hörde jag ett rykte om att ni hade gjort slut. Sådärja tänkte jag och ville vinna hans hjärta igen. Vi pratade på om allt mellan himmel och jord och det var åter till det normala. Trodde jag. Helt plötsligt var det min tur att bli tillsammans med någon annan. Du skrev varje dag. Du ringde. Du mailade låtar som innehöll all kärlek som någonsin kunnat existera på vår jord och den låt jag fastnade för var "with or without you". Jag höll emot. Jag kämpade på. Det här skulle icke få förstöra.. men så kom en dag. Min dåvarande pojkvän gjorde slut och jag var inte ett dugg ledsen. Tvärtom. Så var vi tillbaka igen. På ruta 1. Jag var så kär i dig.

Några veckor senare ser jag dig med en annan. Jag var förstörd igen. Sådär höll det på. Från och till. I HELA GYMNASIET! (nästan!) Jag kunde bara inte tänka mig någon annan än ditt vackra du. Du som gjorde hela mig. Den sista dagen vi sågs. Det sista du sa till mig. Det sista jag såg av din blick då du berättade exakt vilka kläder jag hade på mig den första dagen vi träffats. Jag kommer ihåg allt. ALLT. Du sa "Malin, gå nu!" och jag gick efter ett par tusen kramar. Vi skulle aldrig någonsin.. ses igen. Ack så fel jag hade då du ett år senare intog Uppsalas mark och jag var tillbaka på ruta 1. Jag grät. Igen. Min absolut största kärlek. Någonsin. Du var allt! Och jag? Jag har fortfarande den där nallen fastklistrad vid min mage då jag sover gott för den påminner mig om att det faktiskt finns där ute - äkta kärlek.

SÅSOM I DAGBOKEN: "IT'S NORMAL NOT TO FORGET YOUR FIRST LOVE." Jag tror dock att vi var onormala. Det jag hör inom mig är det han säger "Malin, jag kommer aldrig glömma dig.." MEN det gjorde du.

Och vet ni vad det bästa är? Att Daniel ringde precis! HA! FORTSÄTT GÄRNA ATT STÄLLA FRÅGOR HÄR!

QUESTIONS?


Jag och LINN på café opera i torsdags

ALLA <3NS DAG. Godmorgon!
Jag tänkte att det var längesedan nu - vi kör en frågestund. Ni får alltså fråga vad ni vill och sedan sammanställer jag alla frågor i ett inlägg. Detta är dels för att ni som är anonyma vid kommentarer ska kunna fråga frågor och dels för att ni som är nya läsare ska kunna få er en egen uppfattning om denna blogg. Ni behöver alltså inte skriva identitet. Såklart kommer jag sedan dra gränser vilket innebär att jag kanske inte svarar på alla frågor MEN ni kan alltid testa!

OCH jag heter Malin är 22 år och bor i Uppsala. JAG VILL HA ROLIGA FRÅGOR. HIT ME?

SÖNDAG



Åh vad jag längtar till dess att snön är borta och jag kan använda mina fina träklackar

- Besöksrekord CHECK
- Solsidan CHECK
- Underbart lat morgon CHECK
- Latte på waynes CHECK
- Sol utomhus CHECK
- Godis i soffan CHECK
- Planering inför en kommande europatur i sommar? CHECK (det gäller då att poängtera att Wictor INTE får köpa pizza, Daniel får INTE ta med sig böcker och Andreas får INTE flörta med samtliga blondiner)
- En prinsessas dagbok PÅGÅENDE
- Pianospel till min favoritlåt CHECK
- Grannens unge som skriker CHECK CHECK CHECK
- Fotografering av inredning CHECK
- Samtal med Johanna CHECK
- Planering inför en frågestund imorgon CHECK
- Avslutande inlägg inom KÄRLEK imorgon också! Snart CHECK

PÅ CENTRALSTATIONEN

src. HÄR

Jag klev av tåget i hopp om att få tag i en taxi för att därefter ta mig till grand hotell. Plötsligt, all of a sudden, mitt i mängden sjutusenfemtiotvå människor möter jag en mans blick. En blick som totalt fastnade i hans ögon - och hans i mina. När vi precis passerat varandra insåg jag vem det där egentligen var. Hallå? Det kunde väl inte varit? Eller var det? I samma sekund som jag vände mig om för att ta reda på om det jag trodde var sant, vänder han sig om och vi mötte blickarna igen - samtidigt som han börjar att gå - rakt mot hela flocken människor (jag kallar det hyenorna från lejonkungen! haha! ni som aldrig varit på centralstationen i stockholm vet inte vad som egentligen kan vänta er) och med blicken fäst - på mig. Jag vände mig om och kände en viss nervositet i min kropp. Vart skulle jag ta vägen? Jag började febrilt söka efter något spår av hål i marken som kunde ta mig till en annan värld då han bara stod mitt framför mig och det enda jag kunde säga var.
- "Hej. Malin!" så sträckte jag fram handen (hallå, det var väl ändå snyggt räddat i en sådan situation?)
- "Hej (hans namn!) och tog emot min hand.
- Jag vet, sa jag, utan att tänka mig för..
så satte konversationen igång - dock blev det bara en kort sådan för han var tvungen att springa på tåget MEN la till
- "Jag går inte utan ditt nummer!"
Ha, jag? Mitt nummer? Hjälp! Lilla Malin med det blöta håret (snöstorm).. hur kunde jag?
- "Jag hör av mig! sedan log han till..
Jag, med mitt leende på läpparna, tänkte bara "yeah right" och sprang iväg mot taxin. Väl i bilen får jag ett SMS och skrattade så jag vek mig. Chauffören frågade undrande vad som egentligen hade hänt och jag var tvungen att läsa upp det för honom också.

Och mannen jag mötte? JO. Ni förstår.. det var ingen mindre än HANNES. Ha! Och jag är väl inte den ende människan på jorden som tycker att han är ruskigt snygg? Och med hjärtat och allt?

PÅ MED SOLGLASÖGON





Treggings/Veromoda
Boots/Skopunkten
Tröja/H&M divided
Jacka/H&M dam
Halsduk/H&M acc
Väska/H&M acc
Solglasögon/H&M divided
Örhängen/Ginatricot

FÖRLÅT. Det här var alltså exakt 8 dagar sedan. Jag är dålig. Förlåt. Men däremot har jag alltid tur med mina lediga dagar. ALLA innehåller sol och strålande väder. Solglasögonen flög på min nästipp lika snabbt som jag vaknade den där morgonen. Mysigt. Att ha stentvättade jeans var även det längesedan - men vet ni vad? Jag gillar det. Flätan också för den delen.

UTE PÅ STAN


Igår sprang min kära kusin Viktoria in i mig på waynes.

Här berättar hon att jag har en blinddate imorgon. Hallå? Ska jag? Ska jag inte?

Och jag lyckades bli väldigt glad. Kanske?

Och utanför waynes tog vi två bilder till.

Min halsduk är det bästa köpet denna vinter. Fantastiskt skön.

IGÅR var jag på waynes. IDAG är jag på waynes och har precis haft mina kära läsare på besök vid mitt bord. Hej LISA. Hej LINA. Det är så mysigt att man faktiskt kan lära känna personer genom sin blogg (okej, Lina och jag jobbar på samma jobb men Lisa då!). Vi diskuterade mina kära kärleksinlägg - som har visat sig bli väldigt väldigt uppskattade!

DAG 13 - I TUSEN BITAR


Den första gången jag såg dig - mitt hjärta slog dubbla slag och mitt leende var på sin plats. Ögonkontakten du gav. Ditt leende, skratt och din trygghet fann jag väldigt attraktiv. Vi började prata och du presenterade dig med för- och efternamn och jag glömde bort det lika snabbt. Jag lyssande inte för en sekund. Jag såg bara du. Ditt vackra du. Det var som om alla andra bara försvann bortom horisonten... och så var den kvällen över.

Dagen efter möttes vi av en slump igen då du ropade mitt namn när jag och min vän gick förbi. Helt plötsligt var vi alla samlade, satte oss vid ett bord och du höll om mig. Jag trivdes. Skratt och bus och en massa galna påhitt var ett faktum. Efter det gick vi vidare och sedan hand i hand genom gatorna. Du pratade på som aldrig förr och när det var dags för hejdå satte vi oss ner på trottoaren och pratade ännu mer. Jag var helt inställd på att det var sista gången jag någonsin skulle få se dig - då du kysste mig.

Ännu en dag passerade och jag har troligtvis aldrig suttit och väntat så länge på ett sms. Strax efter klockan 14 plingade det till och jag flög upp ur vattnet då min vän ropade att jag fått ett meddelande. Det var du. Vi kom förbi hos er och du lovade och svor på att du inte skulle bada en minut till den dagen. Vad fel du hade då du efter två timmars bad steg upp ur poolen. Jag ville bara vara med dig hela tiden, hela dagen, varenda sekund.

Den näst sista dagen var nu kommen och jag kände en djup ångest över att aldrig mer få se ditt vackra face. Du hörde av dig på dagen och jag svarade glatt tillbaka. Så var kvällen kommen och vi stötte på varandra av en ren slump. Du sa, exakt såhär: "Men va? Hur hittade du mig?" jag svarade, exakt såhär: "Jag öppnade mina ögon och du bara.. stod där!" Så var det fyrverkerier och du stod med dina armar runt min kropp. Kvällen fortsatte och jag kände att det inte skulle bli bättre än såhär så jag och min vän började gå hem. Då kom ni efter och frågade vart vi skulle.. vilket resulterade i att vi gick hem till er. Jag ställde mig på din balkong och blickade ut mot oändligheten då du dök upp och frågade, exakt såhär: "Vad tänker du på?" jag svarade, exakt såhär: "Att imorgon.. då är allt över". Vad rätt jag hade.

Morgondagen. Dagen för hemfärd. Jag och min vän hade sovit exakt två timmar för att sedan kliva upp och njuta av dagen. Vid lunchtid dök dina vänner upp hos oss - du var inte med. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle reagera på det sätt jag gjorde då jag helt enkelt bara började springa därifrån, sätta mig ner på en parkeringsplats och gråta. Om det var för att jag var hungrig eller för att jag var så himla galet intresserad av dig det vet jag inte. Så bestämde jag mig för att gå och köpa lite vykort - bara för att komma ihåg den här resan och sedan gick jag tillbaka till poolen.. med långsamma kliv.. när jag plötsligt såg.. dig. Min vän ropade "Malin, titta vem som är här?" och du bara flinade. Jag satte mig för att inte svimma och sedan hoppade jag i för att slingra mig omkring dig. Mitt leende gick från ystad till haparanda och jag var om möjligen lyckligast exakt vid denna tidpunkt.

Ett år senare möttes vi upp och allting föll bara på plats. Det var som om ingenting hade hänt (från min sida) inga dagar hade gått, du var helt enkelt precis så fantastiskt perfekt som du var ett år innan. Jag höll fast vid dig så länge det bara gick, jag var helt enkelt rädd för att släppa taget. Släppa känslan och bara känna mig.. tom. Du fick mig att känna lycka bara genom din blick och ditt sätt att dra håret på perfekt plats vid öronen innan foton ;) Jag var så kär i dig. I flera års tid. Det värsta var alla minnen som upprepade sig om och om igen i huvudet och det bästa var faktiskt alla minnen som faktiskt upprepade sig. Du fanns i mina tankar från dag 1 och det krävdes exakt 44 anledningar (jag ljuger inte) för mig - att falla för dig.

Det börjar närma sig alla hjärtans och jag bjuder på de två största och värsta kärlekarna i mitt liv. Imorgon är dagen D och jag kommer skriva om den människa som betytt mest för mig. Någonsin. Den första dagen vi träffades - exakt på alla hjärtans dag.

INATT





Spetskavaj/H&M trend
Byxa/H&M trend
Skor/Dinsko
Örhängen/H&M trend

SÅDÄRJA, nu ligger den inne också. Kom nu ihåg att klockan var runt 12 inatt då dessa bilder togs så om mina ögon är sådär härligt ICKE öppna är det för att min trötthet intas runt 23 var dag! HA! Åh men hörrni, jag sitter och tittar på Solsidan säs 1 och njuter med ett leende på mina läppar. Hur underbart är det inte? Hur svenskt är det inte? Snart melodifestivalen!

YESTERDAY


IGÅR/INATT KLOCKAN 12. Som jag skrev tidigare var det dags att sova då Daniel hörde av sig och ni kan ju tänka er hur man ser ut då (läs osminkad, äcklig, hemsk, ful etc..) därför var det bara för mig att upp o hoppa och tänka ut en liten s.k. outfit för kvällen. Jag drog över allt hår på ena sidan då det var en enda stor mess och körde på ett säkert kort med mina örhängen. Spetsen jag har på mig? Vet ni vad, det är min spetskavaj som jag drog på bakofram. Hur smart? Eller som Daniel så fint sa: "Malin, klart det funkar, du är ju en trendsättare!" Naaaw. Jag slänger in helheten lite senare...

JEANSEN

Dessa jeans sitter på mina ben idag

Jag började denna morgon med att vakna upp strax efter klockan 8 då solen sken in i min lägenhet (hur härligt?). Jag (som är världens mest morgonpigga varelse) klev upp lite senare för att då duscha och göra mig klar för en heldag. Efter att sminket sminkats och jag knäppt av lite foton kom jag på idén att springa till mitt förråd och plöja igenom 8 säckar och 4 flyttkartonger med lite kläder. Då min rumpa har blivit lika liten som island i jämförelse med usa kikade jag extra mycket efter jeans jag hade förr. KATCHING! Jag hittade en hel del diesel och levi's jeans som alla går att använda. Hur bra var inte detta? Bäst av allt var att jag fann ett par röda byxor också (förlåt mamma, jag hade de i en säck!) och sämst av allt var att de var på tok förstora. Så jag tänkte.. kanske möjligtvis, lotta ut de senare? Om det finns intresse?

HEMMA HOS MIG


DANIEL i Örnsköldsvik - finaste bilden.

Igår var en helt vanlig fredag, jag gjorde precis som jag brukar och avslutade med let's dance - trodde jag. Klockan 22.30 fick jag ett sms "Malin, vad gör du?" och insåg i samma sekund att Daniel var ju faktiskt i Uppsala. Två timmar senare satt han på min soffa och jag kunde inte sluta le. HALLÅ, det var verkligen längesedan sist. Vi pratade så mycket att vi avbröt varandra och den där DANIEL - han har ju blivit en riktig man. En snygg sådan. En riktigt riktigt snygg karl. Och när han säger att jag är snygg - då blir han ju själv automatiskt tio gånger snyggare? Jag tog dock inga bilder för det kändes som om man hellre ville fokusera på den tid vi sågs - och han passade även på att spela och sjunga - var jag glad? Jag var glad! haha.

Så gick tiden.. och när han några timmar senare stod i trappuppgången för att gå hem vänder han sig om och säger "skriv nu inget dumt i bloggen?" HAHA. Jag är väl inte dum? Vem behöver alla hjärtans liksom?

HÄR KAN NI SE ETT ROLIGT KLIPP. JAG BLIR STOLT.

FÄRGKLICK


Jag är förälskad i DEN HÄR tjejens byxor. Avundsjuk med andra ord.

Och väskan i gul färg som DEN HÄR tjejen har skulle vara pricken över i:et. Vad säger ni?

EN UNDERBAR KVÄLL


Direkt när vi kom fram blev toaletten besök nr 1. Mitt hår droppade som aldrig förr och för första gången i mitt liv hade jag velat ha med mig en hårfön i väskan - jag ljuger inte. Jag såg nyduschad ut.

Så ställde vi upp och tog bloggbilden, haha.

Och det gjorde såklart Linn och Nanna också! Förövrigt älskar jag hatten - sitter som en smäck!

Vid ingången var väggen där alla fotograferades (tro mig, jag skulle inte ens ställt mig där för en miljon med tanke på mitt blöta jag - vägrade!)

Kenza däremot stod van framför kameran.

Jag och Linn passade på att ställa upp då en helt vanlig tjej frågade om hon fick ta en bild. Ja visst!

Sedan var det visning och en hel del fina plagg - och såklart en hel del mindre fina plagg.

Ingen mindre än Maria Montazami var på plats med sin make.

Och bedårande vacker var hon också - såklart (på denna kvinna syndes inte ett spår av snöstormen!)

Vi gick iväg från folksamlingen och pratade och skrattade.

Alla var där. Alla var på plats.

Här fick Maria lite styling (som om hon inte hade gjort det innan? haha). Roligt att titta på.

HÖRRNI, det var verkligen en helt fantastiskt kväll, som sagt. Vill ni se fler bilder hittar ni de HÄR (direkt från stureplan.se). Kvällen avslutades med att jag klev av tåget och i stort sett RAMLAR på mannen framför mig som snällt vände sig om och frågade hur det gick - där låg jag på perrongen i en pälsjacka (HALLÅ, hur smart var inte det? jag landade ju mjukt!). När jag kom hem blödde jag till tusen och strumpbyxorna slängdes direkt sedan fick jag springa och rota i alla håll och kanter efter plåster - som jag till slut fann bakom spisen BRA MALLAN! JÄTTEBRA PLATS! Nu sitter ett rosa hellokittyplåster mitt på knät. Vackert!

EN KVÄLL PÅ CAFÈ OPERA






Klänning/H&M dam
Mintgrön tröja/H&M divided
Boots/Skopunkten
Skärp/H&M acc
Väska/H&M acc
Pälsjacka/H&M trend
Örhängen/H&M acc

GODMORGON FREDAG.
Såhär såg jag alltså ut igår på Stockholm fashion week party på café opera. Kvällen började med att jag tog en taxi för att möta upp fina LINN och fina NANNA för att sedan, i snöstormen, inta minglet. Det var mingel och modevisning på schemat och människorna var samlade för en härlig kväll. Tusen tack tjejer! Det var verkligen fantastiskt roligt - det gör vi om! (bilder kommer såklart in lite senare...)

Och kläderna? Tanken var att INTE ha svart - det hade jag ju bara på accessoarerna (tanken var även att ha bruna sådana men då klass 2 varningen utfärdades och snöstormen var ett faktum fick jag tänka om - jag blev dock nöjd!)

DAG 10 - SOMMARHETTA

src. HÄR (jag älskar denna hemsida.)

DET VAR EN VARM SOMMARDAG och jag kände att det passade perfekt med ett par marinblå shorts och ett vitt linne. Min far skjutsade glatt in mig till stan för att sedan släppa av en något energisk kvinna - mig själv - vid båthamnen. Jag skulle få åka båt! JA! Väl i hamnen väntade du med din båt, nytankad och klar (jag fick senare höra att han gått till fots UTAN skor ända bort till statoil och tillbaka för bensinen tagit slut - gissa om asfalten var varm? vad jag skrattade) och tog min hand så vi kunde brumma iväg. Vi hade aldrig "träffats" förut så det var en bra första dejt enligt min åsikt. Båten brummade iväg rakt ut mot ingenstans, känslan av att lyssna på Per Gessle, ha håret i vinden och samtidigt titta in i dina vackra ögon var oslagbar. "Malin, nu får du köra?!".. "Åh, får jag.. NEEEEJ jag vågar inte!" Så tog jag över och helt plötsligt kände jag att kapten för finlandsfärjan kanske ändå vore någonting? Man kan ju bara inte krocka? Eller? Vi fortsatte ända hem till din familjs stuga och där väntade de alla på att ta emot oss och göda oss med så mycket mat att hälften vore nog (men vi gillade det!). "MALIN, nu ska vi åka vattenskidor!!" Okej, låt mig specificera, jag och skidor - ehrm, jag gick TVÅ lektioner på längdskidsåkningen och hatade det mest av allt - kan det vara så att jag helt enkelt inte är gjord för att stå på två pinnar och njuta? Exakt. Men vad gjorde man inte för dig? Sagt och gjort. Jag drog på mig en flytväst, din bror hjälpte mig på med skidorna och du styrde båten och skrattade. Sju försök. Sedan gav jag mig. Jag kom helt enkelt inte upp. Istället fick jag bli invirad i en massa filtar i din varma famn... mycket bättre.

Det blev middag och vi åt och åt sedan spelade vi alla kubb, njöt av en helt vacker sommardag i sverige. Vi gick sedan ner till havet igen för att bada och det var faktiskt den tidpunkten jag faktiskt kände det.. Du var bara helt underbar, det var där och då någonting mellan oss bara sa klick - som taget ur notting hill, min bäste väns bröllop eller varför inte dra till med dagboken? Vi agerade och pratade som om vi vore ett par men saken var den att vi var bara påväg.. en lång resa hade vi framför oss. Men det visade sig bli det bästa som hänt i mitt liv. Den tiden jag levde med dig.

Tiden gick och helt plötsligt var jag tvungen att ta sista bussen hem och vi var rejält försenade. Du gasade på med båten i all fart och med våra apostlahästar sprang vi hela vägen.. puh. Vi hann. Du följde mig. Du kramade mig hejdå. Du ringde mig bara minuten senare..

JAG HAR BLIVIT INTERVJUAD


Med tanke på att jag har fullt upp ikväll får ni fördriva tiden med att läsa en liten härlig intervju om mig och mitt liv i DENNA blogg. Enjoy.

STOCKHOLM FASHIONWEEK



Jag kommer ha fjädrar som dinglar i öronen och en väska gjord av guld - nästan.

BLÅSVART




Tröja/Ginatricot
Leggings i blå sammet/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Halsband/Av mor & far

GODMORGON TORSDAG.
Ikväll gäller det, kommer bli så grymt roligt - är dock lite nervös över att stressen ska ta över mitt liv MEN det kan fungera (om jag så ska måla naglarna på tåget). IDAG kommer det även upp en intervju, lite mer personlig, om mig i DEN HÄR bloggen. Missa inte det!

DAG 9 - JAG GJORDE ALLT FÖR DIG

src. HÄR

Jag älskade att vara hemma hos dig när du var och tränade. Då passade jag på att springa runt som ett nyfiket barn för att hitta små goda ting att titta på. Oftast slutade det med en massa dvdfilmer framför tv:n. Var gång klockan började närma sig slutet av din träning blev jag lite extra pirrig. Då var du ju påväg hem. Den här dagen var precis som alla andra frånsett att du ringde mig i förväg och bad mig fixa mat. SÅKLART sa jag och kände mig genast taggad (eh, inte alls, känner man mig vet man att mat inte riktigt är min starka sida.. men vad gör man icke för kärleken!?) från min nersjunkna plats i soffan. Ett.. två.. tre.. HOPP! så var jag uppe på benen och redo att hugga in i grytorna. Nästan. Du ringde igen och sa till att vi skulle laga mat till en kompis också. Ja visst! Jag fortsätte.. och vet ni vad det blev? Korv och makaroner. Det var min favoritmat. Jag fixade och trixade med att springa mellan grytan och stekpannan och.. ketchupflaskan!

Efter någon halvtimme kom du hem och visade ditt vackra jag och jag blev helt förtrollad. Var den här mannen verkligen min? Åh. Puss puss puss på dig.. sedan visade jag upp min dukning och att maten stod färdig på spisen. Jag kände mig så nöjd så nöjd.. ända till dess att du sa: "Men lilla gumman.. haha!" Jaha.. vad hade jag nu åstadkommit för fel? Dessa två var alltså hockeykarlar och hungriga som aldrig förr (jag kommer ihåg hur de verkligen såg helt färdiga ut efter träningen) så hade jag, lilla malin, gjort pasta för... tja.. vad ska man likna det med? Tre sniglar? Well, jag hade inte ens fyllt en kastrull. HAHA. Stackars små liv. Han tog min hand och sa de fina orden "Du försökte ju iallafall!). Tack snälla. Tack. TACK. TAAACK! Vi satte oss ner vid bordet och jag skrattade åt att se dessa två stirra sig blint på hur makaronerna kokade och tillslut hade de ätit upp korven innan! Mysigt. Sedan var vi så mätta att vi inte kunde röra oss och du slog igång DEN HÄR LÅTEN och la dig bredvid mig och tittade mig rakt in i ögonen och sa - "Malin, jag vill att det här ska hålla förevigt.!" Det var verkligen för bra för att vara sant.


Anledningen till att jag faktiskt kommer ihåg sådana här situationer är för att jag ofta tänker tillbaka på mysiga stunder jag varit med om. Det gör vardagen så himla mycket mer underbar. Kom ihåg det!

IBLAND ÄR JAG GLAD





LYCKA är att inte behöva betala 1500kr för att färga sitt hår hos en frisör. LYCKA är att kunna göra sådana saker hemma för exakt 150kr. Resultatet? Se ovan. Jag är riktigt nöjd. Tack Gud för UTVÄXTFRIHETEN (HAHA!!).

& tittar bara på en massa matprogram på tv:n, alldeles nyss var det mästerkockarna och sedan vad blir det för mat för att NU titta på jamie oliver. Jag tänkte bara tillägga här och nu att ni förstår väl att ungefär 80% av mina inlägg är tidsinställda? Jag jobbar ju heltid och därmed har jag icke alltid tid att sitta även här så på kvällar/mornar brukar jag ställa in inlägg för att ni ska ha någonting att läsa om. ALLTSÅ kan jag ofta skriva "nu är jag påväg..!" men i själva verket skrev jag det några timmar innan. Ni förstår?

I MINA ÖRON



... hittar du allt oftare "klassiska" örhängen. Dessa är i bra storlek, fina och söta. Jag gillar pärlor - trots att jag inte är någon vidare CHANELflicka. Vad brukar ni ha i era öron?

FAVORITLÅTEN


MEN SÖTA

Okej. Jag skrattar så jag grinar och tänker tillbaka till idolkvällen då jag, under den sista låten, skulle filma hela framträdandet. Well, allt gick ju perfekt om det inte hade varit så att jag gungade med, sjöng med och klickade på "ON" knappen i takt. Ni kan ju tänka er resultatet. Jag lyckades få med en fras under hela låten och det var "For as long as I've got you I'll be alright.." Resterande är historia. Och det slutade med 22 filmklipp. Jag försökte ju iallafall.

RÄNDER PÅ TVÄREN





Tröja/H&M LOGG
Lackleggings/Ginatricot
Kavaj/H&M Divided
Boots/Skopunkten
Örhängen/Ginatricot
Halsband/Indiska

GODMORGON ONSDAG.
Mitt i veckan och jag har drömt så konstigt inatt. Helt plötsligt runt klockan 3 ringer min mobil ett väldans oljud då hela halva facebook skrev samtidigt (det är DÄRFÖR jag alltid har ljudlöst på min mobil.. då det plingar till varje gång någon "gillar" eller "skriver") men jag lyckades somna om. Härliga tider. Och hörrni, jag lyckades göra någonting annat med mitt hår.. en liten tofs ovanpå - helt okej ändå?

Jag ska även klura ut någonting fint att skriva ikväll. För er skull.

DAG 8 - VI VAR KÄRLEK

src. HÄR

DEN SISTA DAGEN PÅ LÄSÅRET. Den första dagen av sommarlovet. Min ångest hade aldrig varit större. Jag hatade alltid skolavslutningar just för att jag visste att det skulle ta så lång tid till dess att vi skulle ses igen. Jag visste att du skulle åka hem till dig och inte komma tillbaka förrän några månader senare. Jag klev upp i god tid och gjorde mig ordning för dagen, klädde mig i en väldigt fin klänning som jag tidigare köpt bara för att DU skulle se den och lockade mitt hår - satte mig på bussen och åkte till skolan. Tiden gick och det var dags för själva avslutningen. DU var inte där. Jag var så ledsen. Alla minuter/timmar jag spenderat framför spegeln den där morgonen var bara slöseri med tid. Jag skrev ett sms till Dig, ett fint sådant (ehrm, nej det var det faktiskt inte - "KOM HIT NU! Du kan inte bara lämna mig och åka sedan.."). Han kom inte alls dit. Jag insåg att det skulle inte bli bättre än såhär så istället gick jag ner på stan och försökte hålla tårarna borta. Jag ville bara vara i din famn, som vanligt.

Jag skolavslutningen 2006

Tiden gick och den sista samlingen innan avslutningen var runt klockan 13 inne i aulan. Jag var självklart på plats (hallå.. jag har aldrig skolkat?) med min kära klass och försökte hålla leendet på plats.. men jag kunde inte sluta tänka på dig. På ditt leende. På ditt DU. Så gick jag därifrån och öppnade alla dörrar man kunde öppna för att ta sig ur aulan och.. tittade upp. DÄR stod du.. vackrare än någonsin. Du stod bara där och jag ville bara kasta mig om dig. Du log. Du sa: "Får man säga att du är fin?". Jag blev alldeles rödrosig om kinderna (morgonen hade gett resultat katchiiing!) "Ja det får man!" hihi (så där töntig som man blir i dessa situationer...) Och sedan stod vi bara där och tittade i varandras ögon till dess att det var dags att säga hejdå. Jag ville inte säga hejdå. Jag ville ju stanna med dig.

På den kvällen ringde min allra bästa vän till mig och sa att du verkligen tyckte om mig. DU kunde inte sluta tänka på mig etc. Jag blev förstås otroligt glad (då vi gått fram och tillbaka i två års tid..) men samtidigt så himla ledsen. Varför hade DU inte sagt någonting? Vad dolde DU? åh. fortsättning följer.. kanske.

TÄNK ATT KÄRLEKEN KAN SÄTTA SÅDANA FINA SPÅR. DU VAR MIN FÖRSTA KÄRLEK.

JAG HAR NY HÅRFÄRG

Innan färgning

Okej. Jag är mitt uppe i att färga mitt hår. Eller jag var, har precis duschat bort hårfärgen och voilá.. eller nja. Jag vet icke ännu. Har liksom inte vågat ta mig till spegeln för att titta då jag kom på mig själv att tänka "Men va.. varför har jag så tungt huvud?" och sedan inse att jag har en massa färg på skallen.. 20 min EFTER verkningstiden egentligen skulle vara klar. Hallå? Jag var ju så uppe i att läsa bloggar? Ni håller väl en tumme nu? Eller tjugo?

INSPIRATION MAKE-UP

src. FRIDA

Åh. Exakt såhär vill jag se ut nu i vår/sommar. Gillar att ögonskuggan är lila och läpparna röd/orange. En perfekt färg. Finns det någon där ute som har en massa budgettips gällande sådana här fina sminkningar - hojta till tack! ps. hennes ögonfransar är ju pricken över i:et. Så. Snyggt!

SVART VIT VÄRLD




Byxa/H&M trend
Skjorta/Ginatricot
Boots/Skopunkten

GODMORGON TISDAG.
De här byxorna har legat i garderoben sedan dag 1 MEN när jag var hemma senast tog jag med dem så att min kära mor fick sy ihop trådarna. NU är de perfekta och kommer användas mycket mycket mycket mer (de gick sönder den första dagen!). Modellen är tjocka "leggings" men som ändå är med sömmar - lite ridbyxestuk och jag köpte de från trendavdelningen på H&M. Jättesköna.

Igår klockan 22.07 satt min outfit för torsdagskväll. Jag bara log framför spegeln. Äntligen. Nu gäller det bara att hitta småsakerna!

DAG 7 - EN PERFEKT HJÄRTEDAG


src. HÄR

HELT PLÖTSLIGT VAKNADE JAG UPP av ett krassligt "GODMORGON ÄLSKLING!", ett vackert leende OCH en stor bricka med två skålar yoghurt och 5 mackor. Jag tittade på klockan - 05.46 - och var helt inställd på att jag drömde. Men så var inte fallet. Det var verklighet. Jag kastade mig om hans hals, pussade honom godmorgon och högg in i maten (hallå? det är ju mallan som talar). Jag visste att han hade en tidig körskolelektion så därför var han och jag uppe i tid. Såklart var det inte bara frukosten som gjorde mig knäsvag utan även det faktum att han själv, utan min assistans, hade köpt nytt porslin, bricka.. allt med en massa hjärtan. Allt för att göra mig glad. Och det var jag. Glad som en solstråle (förutom de dagar jag klagade på dina 2948 strumpor på golvet..). Han lämnade mig tidigt och jag fortsatte sova lite till för att sedan ta mig till skolan. Väl där visste jag inte alls vad som väntade utan var helt inne i min kära geografilektion (jag ÄLSKAR geografi och kan sitta och studera kartor i timmar..) och mitt skrivande i anteckningshäftet. Så kommer han in i klassrummet med ett leende på läpparna. Jag tänkte såklart att det bara var för att det var självaste 14 februari men det syntes på honom.. att det var någonting litet extra. Han satte sig ner och tog min hand.. och låtsades som ingenting. Lektionen gick vidare och efter ett tag tog han papper och penna och började skriva.. "Gumman... !" Jag tittade på honom och nickade till.. Han fortsatte "Vi tar bilen till Umeå idag!".. JAG SKREK RAKT UT.. "VAAAA?!" Så var det med det. Han, den lille skurken, hade inte sagt ett endaste litet ord om att han hade haft uppkörning och jag hade inte ens anat det MEN han visste hur mycket jag bara ville åka iväg och shoppa så jag blev helt överlycklig. Vi åkte direkt efter lektionens slut, tog hans pappas bil och hade världens mest fantastiska shoppingtur i staden Umeå OCH så självklart ett besök på restaurang.

Dagen var INTE slut där utan jag ringde hem till mig och berättade allting så mamma hade genast ställt sig och bakat tårtor. På hemvägen svängde vi förbi och fikade med familjen.. och sedan hade jag själv en överraskning också. Det var det vi gjorde då och då. Överraskningar. Så himla värt det. En alla hjärtans dag att komma ihåg.

ps. Allting jag skriver är såklart sant och från mitt eget hjärta. Att det är sant behöver inte betyda allt jag känner förtillfället utan allt jag kände i dåtid - bara så det inte blir några missuppfattningar. Jag uppskattar verkligen det ni skriver om mina kära berättelser! SKARPT!

MIN NYA KAMERA



Det här är alltså den kamera jag kommer leka med detta år. HELT FANTASTISK om jag får säga det själv. Ville ju ha en systemkamera - men den här är så mycket smidigare. Jag har såklart inte hunnit fota så mycket då jag köpte den relativt nyligen men det kommer! Jag lovar!

HÄR finns den att köpa (tänk på att internetpris och butikspris skiljer sig otroligt mycket. Den kostar 1000:- MER i butik)

TVÅ FÄRGER





Leggings med knäkuddar/H&M trend
Tröja/H&M trend
Beige kavaj/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Halsband/Indiska

GODMORGON MÅNDAG.
Ny vecka. Nya tag. Såhär såg jag ut när vi åkte till Stockholm förra veckan. Och hörrni, vad trevligt det är med positiv respons. Idag är vi alla trevliga och glada mot våra medmänniskor. DEAL? Ja tack! Jag har även kommit fram till att det kommer säkerligen bli svart på torsdag då det inte finns någonting som passar, tyvärr...

DAG 6 - DET BLEV ALDRIG VI


src. HÄR

HAN VAR DEN FINASTE KILLEN i skolkatalogen redan i sjuan. Jag ringade in honom med en svart tuschpenna som gick igenom två sidor. Det gjorde ingenting för huvudsaken var att hans ansikte var inom den svarta gränsen. Sedan såg jag honom vid ett flertal tillfällen och jag kan ärligt talat inte komma ihåg när, var, hur vi möttes första gången men helt plötsligt hälsade vi glatt på alla hockeymatcher. Jag gillade det. Jag gillade hans leende, hans vackra ögon och långa kropp. Han var så fin. Jag blev 16 år och vi träffades flera gånger. Han bjöd mig på caféer, vi tog promenader i örnsköldsviks hamn och gick ända ut på bryggan där han höll om mig i blåsten, han kom hem till mig och vi åt middag med familjen. Han var så fin. Sedan kom en dag då vi träffades i stan och jag skulle åka hem till honom. Vi satte oss på bussen och fnittrade glatt åt allt gott och blandat. Jag gick sedan in i ett hus vars inredning var väl genomtänkt och det märktes att hela familjen älskade att bo där. Vi var hungriga och han erbjöd sig glatt att laga mat - det blev korv med bröd - hur romantiskt som helst. Jag tackade för maten och vi gick upp till tv-rummet, såg på film och bara hade det allmänt trevligt. Han visste vilka filmer jag gillade och det uppskattade jag enormt. Sedan var det dags för mig att åka hem och jag satte mig på bussen som tog mig ner till stan igen.. för att där byta buss och ett tag senare vara hemma i mitt eget hem.

Väl hemma, insåg jag någonting så fruktansvärt hemskt. Ni förstår, jag hade tidigare köpt en ny bh med geleinlägg (hallå, det här var ju på den tiden då ALLA verkligen skulle ha sådana!) och allt hade ju varit frid och fröjd om inte dessa hade börjat... LÄCKA! Jag tittade mig i spegeln och såg till min förvåning att det var som två LPskivor över brösten. Tack GUD för att jag hade haft en stor kofta över... jag kommer aldrig glömma den dagen. Du var fin och helt underbar och jag var en galen kvinna i mina bästa dar! (ingenting kommer förändras. haha.)

Tycker ni om att läsa sådana här historier.. eller ska jag sluta med det?

OH HAPPY DAY






Lackleggings/Ginatricot
Linne/Monki
Cardigan/H&M divided
Boots/Skopunkten

NEJ MEN ALLTSÅ HÖRRNI, förlåt för att jag alltid har svart på mig - nu märker jag det även själv MEN till mitt försvar är det faktiskt en bra bas OCH jag lyckas ändå alltid använda olika plagg (känns som om hela garderoben är lite mööörk!). Koftan är verkligen ett bra köp och kommer passa perfekt nu i vår och även under sommarkvällarna..

Vilken skillnad det blir på bilderna då man använder olika kameror - dessa blir dock lite mörkare men inte mig emot!

IDOL DEL TRE


Hur snygg är INTE Linnea här? Jag älskar kragen.
Och Elin? Ruskigt fin. Hennes ben skulle jag ICKE tacka nej till! Haha.

Tillsammans var dessa tre tjejer enormt bra. Snygga. Fina röster och ett hett nummer helt enkelt.

Från ingenstans dök han bara upp - mannen som vann. Mr Jay Smith. Madonnas låt såklart. FANTASTISKT BRA!

Avslutet var vackert då röken intog scenen..

... och vad vore Jay utan sitt rockiga nummer? Jag föredrar dock "Against all odds" - den versionen gör han bra!

Geir fick igång publiken igen och de här fyra uppträdde med låten de gjorde i nyhetsmorgon. Såg ni det programmet?

Sedan kom Minnah ut på scenen med skorna vi alla vet om? Snygga på henne såklart. Tänk vad ett par skor kan piffa upp!

Linnea körde stenhårt på leotrenden då hon hade strumpbyxor under byxorna. Gillar hennes EGNA UNIKA stil.

Efter detta passade jag på att byta sida av scenen.

Och de fina tjejerna ställde upp där bak..

Carin Da Silva presenterade sedan fram allas FÖRSTA jurylåtar och Daniel intog scenen med "Don't look back in anger". Ingen låt är som den låten.

TREDJE DELEN AV IDOL och bara en del kvar? Snart är det slutsnackat men till dess fortsätter vi lite till? Var det någon som var i Lund igår och såg allt detta? :)

ENSAM KVAR

Carro har lämnat mig kvar på waynes och jag drog fram datorn för att kika runt litegrann :) Att sitta på café såhär en söndag runt lunchtid är riktigt härligt - alla är här. ALLA. Stora som små. Man vet aldrig vem som kan bli ens kamrat vid bordet.. haha.

DEN DÄR KAVAJEN





Linne/Monki
Sammetsleggings/Ginatricot
Kavaj/Monki
Boots/Skopunkten
Dunjacka/Veromoda (tror jag?)
Väska/H&M acc

GODMORGON SÖNDAG.
Wow vilken morgon. Jag har suttit och svarat på kommentarer och tittat på soluppgången. Mysigt. Jag insåg att jag fortfarande har kvar den här kavajen jag köpte förra året och den passar ju galant i år då det även finns en liknande från H&M. HÄRLIGA TIDER IGEN. Nu är det facebookschatt och snart en fika med Carro. Jag tar med mig datorn...

DAG 5 - UR DAGBOKEN


src. LELOVEIMAGE

IBLAND BLIR ALLTING så mycket lättare av att bara skriva av sig två sekunder. Jag brukar använda Anteckningar i min mobil där saker och ting är samlade sedan lång tid tillbaka. Här är ett urval (det behöver inte handla om samma person, samma människa, samma situation..)

För exakt 597 dagar sedan
"Tänker på (namnet), som vanligt?!?!"

För exakt 135 dagar sedan
"Love is not always enough"

För exakt 117 dagar sedan
"Vad kan du ha att säga nu såhär efter ett år som skulle förändra allting?" "Jag.. jag.. jag älskar dig!" TYST.

För exakt 104 dagar sedan
"Vad vore jag utan dig? Du fyllde mitt liv med så mycket kärlek! Jag kommer aldrig finna någon som dig! Du är precis allt i mitt hjärta, du är mina andetag!

För exakt 102 dagar sedan
"Jag behöver dig. Du måste finnas i mitt liv. Du gör mig trygg. Jag säger inte att jag är beroende, jag säger att du är det enda i mitt liv. Jag ler när jag tänker på dig. Bara du får mig att gråta - av längtan. Av mig, till dig - namnet."



VÄLKOMMEN I MIN VÄSKA




INGET KAOS I MIN VÄSKA nåja, nästan iallafall. Jag är faktiskt stolt över att jag kunde vika ihop plaggen så förträffligt tjusigt denna gång (kan det ha att göra med att man var borta två nätter? vet icke). I bilen påväg till flyget frågade far "har du kameraladdaren?" "ja!" "och den nya laddaren?" "ja!" "och datorladdaren?" "ja! och föra över till datorn sladden JA och den andra föra över till dator sladden JA och externa hårddisken JA och iphoneladdaren JA!" Hallå? halva min väska är ju fylld av en massa sladdar..

Nu letar jag lägenhet i en stad jag icke vet. Spännande.

JAG GÅR BREDVID DIG


Sitter och äter framför tv:n. Det här är mys på hög nivå.

WHYRED


src. MALIN

DET HÄR VAR MIN INSPIRATION för Café Opera på torsdagskväll MEN som sagt, det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Såklart kan jag inte deppa ihop för detta utan måste helt enkelt bara ta mig i kragen och leta vidare.. Mitt mål är att INTE bära svart - det är ju i alla fall en början. Har ni några idéer? Vilken trend vill ni se? Allt är välkommet!

I BUDGETKLASS



Tröja i mintgrön färg H&M divided 99:-

GODMORGON ALLA GLADA.
Jag fyndade denna tröja för exakt 99:- (!!!) i veckan och det är ett perfekt alternativ till alla oss som faktiskt inte vill lägga en förmögenhet på en färg som ändå bara håller "en säsong". Men 99:- det klarar vi väl alla av ändå? Den får stanna! Är i boxformad modell, en aning kortare och fin till jeansshorts eller varför inte över en långklänning?

Morgonen började med samtal från mor där hon frågade "vilken låt var det?!" haha. Jag tänker givetvis inte berätta det för er - för när det gäller bröllop då är allt kirrat. Jag vet exakt hur det ska gå till (synd men sant!). Sedan la mor till "NU FÅR DU SKAFFA DIG EN GUBBE!" hon kanske vill ha vackra barnbarn?

DAG 4 - ATT VARA KÄR




src. kommer ärligt talat inte ihåg? vet ni?

Gräset är strålande grönt. Solen är vackert gul. De köer som alltid förekommer på mornar och eftermiddagar är nu inte alls uppretande. Människor är överallt och stressen hopar sig men det spelar ingen som helst roll. Räkningar ligger på hallgolvet efter jobbet men vad gör det när man kan hoppa höjdhopp över dem? Dammråttor börjar ta fart i lägenheten och grejer ligger överallt.. men det är enkelt att bara "blåsa" bort med läpparna. Att kliva upp strax innan klockan slagit 6 är en baggis. Tågbiljetter dyra som diamanter är nu en stor utgift i plånboken. Låtar man aldrig tidigare lyssnat på förekommer allt oftare i listorna på spotify. Glädjen som strålar i ansiktet är fastklistrad för alltid. Det är just precis såhär - att vara kär.

Människor som säger att de klarar sig på egen hand har helt enkelt fel. Det är en lycka, dagligen, att vara kär. Det värsta är bara att våga hoppa, våga ta steget. Försöka. Det kan inte bli mer än fel (säger jag som knappt hållit en mans hand de senaste månaderna...). Jag vågar bara inte. Tänk om man faktiskt blir... kär?

TVÅ TRÖJOR




Byxa/H&M dam (lite kortare modell)
Boots/Skopunkten
Transparent tröja/H&M divided
Tröja beige/H&M trend

JAG ÄR SÅ FRUSEN av mig att jag ofta behöver koftor eller som här, två tröjor på varandra. Det blev faktiskt riktigt fint när det visas transparent svart även under armarna. Byxorna är ett par av mina sjutusen svarta och dessa är otroligt SKÖNA och vet ni vad de kostade? 199:-. Perfekt kap. (slutar lite kortare nere vid ankeln vilket ger en fin silhuett när man har öppna skor!)

MEN HALLÅ. Jag tycker faktiskt på riktigt att ni är liiiite dåliga på att ha rätt gällande SÅNGEN nedan. Jag som trodde ni kände mig? Jag är väl inte som alla andra och skulle kunna tänka mig "Du är allt?!" Nä hörrni, bättre kan ni! (spark i baken och gissa vidare...) Och en sak till, jag blev så ledsen nu när jag verkligen köpt hem plaggen jag ska ha på torsdag.. och så är de FÖRSTORA! VARFÖR? Kjolen hänger på höften - och ska sitta i midjan. Nu måste jag tänka om. IGEN. Tips?

LÖRDAGSKVÄLLEN






Boots i lack/Monki
Shorts fuskskinn/Ginatricot
Topp/H&M (ny!)
Kavaj/H&M divided
Skärp/Monki
Väska/Zara
Örhängen/H&M trend

GODMORGON FREDAG.
Jag har kommit på en sak, man ska verkligen passa på att be sin bror fotografera och samtidigt muta honom med någonting glatt. Det gick som hejsan! Mitt i all stress knäppte vi av en massa bilder och några visas ovan.

NOTE TO MYSELF. Färga utväxten. Måste. Ske. Snarast!

DAG 3 - KÄRLEK TILL MUSIK



Åh gissa vem som var gladast i världen i lördags klockan 14.44? MALLAN. Gissa vem som var svettigast i världen i lördags klockan 14.46? MALLAN. Varför har man päls när det är många plusgrader i norrländska trakten?

NEJ NEJ NEJ. Jag har inte glömt bort mitt kära tema KÄRLEK (skriver ett inlägg om dagen tills alla <3ns dag tar oss med storm) så idag blir det MINA FAVORITER i låtar. Tänkte att jag aldrig berättar vad jag lyssnar på så här får ni topplistan. All in. Lyssna. Njut. En av dessa önskar jag mig på bröllopet. Gissa vilken? Den som gissar rätt får ett giftermål! Och vet ni vad, jag tror piano är det nya svarta! Har alltid älskat gitarrspelande karlar men hallå, piano är grejen nu! Alltså - upp till bevis karlar!


IDOL DEL TVÅ

Sedan var det Minnahs tur att inta scenen och hon var så grymt snygg i sin byxdress och hennes fantastiskt vackra skor (detta får mig att inse att jag faktiskt har ett par leodojjor från förra året med kilklack? Hallå? Använda de kanske? JA!)

Ja, ni ser ju själv. De är ETT MÅSTE i vår. Sedan gillar jag även skärpet i midjan och frisyren. Chic kvinna!

Mannen som verkligen fick igång hela publiken - GEIR. Oh. Han körde minsann min favoritlåt och alla hängde med. ROSANNA. Magisk. Riktigt riktigt bra röst.

Allas vår Andreas, han är liksom bara så... bra helt enkelt. Det känns ibland som om han bara står rakt uppifrån och ner och inte alls tänker på att han står framför tusentals människor. Skön snubbe.
Äsch, vi drar en låt till? Ja men visst. Varsågod.

Med tanke på att Andreas gör Lets dance också skulle han bjuda på en dans.. som slutade i årets troschock! Haha. Stackars liten, nästa gång kanske man ska använda strumpbyxor?

Jag fortsätter med en massa bilder och anledningen till att jag ligger lite "efter" är att jag först, egentligen, ville redigera och liknande MEN det tar en sådan tid.. och tid har jag icke. Så nu får ni njuta ändå :)

IDOL DEL ETT

Jag och min bror stod på listan (hallå, hur härlig känsla var det inte att bara springa förbi alla köer och säga Malin Rönnquist + 1 - tack daniel!) så vi fick ta plats exakt VARTSOMHELST. Valde i mitten från början...
Vi var där i god tid innan och alla öviksbor har en tendens att komma precis mitt i prick då det börjar.. Såhär såg det ut någon halvtimme innan...

Sedan bara POFF så startade allt. Wow. Det var så härlig känsla, jag bara log. "Jag måste fram, jag måste fram!" "Malin, du kan inte gå fram!" "JAG MÅSTE FRAM!" härlig konversation? "Okej då, du får gå fram när det är Daniel!" Men tack? Sedan när börjar min tvååryngre bror styra mig? haha. Ja visst. Jag nöjde mig och lutade mig tillbaka i stolen... en stund..

Först ut var Sassa och hon körde på stenhårt...

Vi hann ju inte mer än att surra klart innan det var dags för "flickornas favorit" och alla skrik gick upp i 8403 decibel när den här makalösa mannen intog scenen. GISSA om jag var nöjd över de senaste gymlektionerna då jag, i Carolina Klüft fart, var framme vid scenen på tre röda? (förlåt till er alla som jag lyckades armbåga sönder..) En sak till.. är det någon som vill ha ett idolkort på Daniel har jag ungefär bara sisådär 100st till så hör av er! haha!

Daniel presenterade glatt Linda in på scenen. Hon bara log och då log jag också (som om jag inte skrattat tidigare?)

Efter Linda var det Linnea och hon såg så bedårande vacker ut att jag nästan grät (från det ena till det andra!). Sången var likaså helt underbar.

Ni ser ju själva!? Tänk er stämningen!? Olala.. (jag ska visa favoritoutfitarna sedan i ett annat inlägg!)

På tur var det OLLE. Vem gillar inte honom? Däremot hade jag ett stort problem. All sång intog hallen MEN VART VAR HAN?! till slut såg jag skuggan däruppe. Yippie.

Mannen i fråga har ju en obeskrivligt bra röst och snyggt klädd var han också.

Avslutet! Haha. jag tog säkert 10 bilder på detta då man får med hela hans sätt att säga hejdå. Vackert.

SOM UTLOVAT visar jag nu er en massa bilder och lite text till detta. I nästa inlägg kommer fler då det här bara var några stycken men jag hinner inte mer just nu. Vilken utav dessa ovan är era favoriter? Vore lite kul att höra!? :)

Till alla er som är nya, jag var alltså hemma i ÖRNSKÖLDSVIK i helgen för att se Idolturnen live och det var helt fantastiskt. 10 människor med röster av guld. Hurra.

SILVER




Tröja/Ginatricot
Leggings/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Väska/Ginatricot
Örhängen/H&M acc
Halsband/Av mor och far

GODMORGON TORSDAG.
Hallå, Elin kling? Säger det er någonting? Det ska bli otroligt kul! Taggad till tusen.

LÄSARKOMMENTAR.
Monokromt? Nej, monotont skulle jag mer vilja kalla det. Bara svart, svart, svart, svart och svart. Du tror inte att du skulle kunna vidga dina vyer lite och använda lite färg? Svart är för de som har hull på kroppen som de inte vill att andra ska se, du har en vacker kropp och den tycker jag att du ska visa. Så fram med färgkartan nu! :D Ha en underbar dag tjejen och ta hand om dig! ;)

Haha, jag gillar hur känslan i kommentaren svänger från början till slut MEN jag vill bara säga att tyvärr blir det lätt så för mig nu, att jag klär mig i svart, då ingenting annat passar i garderoben. Med PASSAR menar jag verkligen inte att jag har ingenting att ta på mig, för det har jag, MASSOR, utan med det ordet menar jag bokstavligen ALLA bokstäver. Det enda jag kan ha är svarta leggings och liknande. Jag får troligtvis köpa mig en helt ny garderob.

DAG 2 - LÄNGDEN


Klockan var 18.34. Mamma skriker från vardagsrummet att jag nu måste skynda mig. Pappa skriker att han inte får till kameran med minneskortet. Edvin skriker att han inte vill ta kort. Jag springer runt och letar efter lipcyl och parfym. Mamma skriker att jag slösar på hennes parfym. Pappa skriker att jag kommer försent, att det börjar om 25 min. Jag skriker tillbaka att det börjar klockan 8. Pappa lugnar ner sig. Mamma lugnar ner sig. Edvin lugnar ner sig. Pappa får till minneskortet. Mamma säger frasen "MEN DU VAD SNYGG DU ÄR!" (efter att jag frågat henne 22 gånger - "mamma, kan jag se ut såhär?!") och Edvin knäpper av en massa bilder. Jag inser att jag faktiskt måste skynda mig. Pappa frågar om jag verkligen kan köra bil innan han ger mig nyckeln. Mamma skriker kör försiktigt. Jag skriker SJÄLVKLART tillbaka. En helt vanlig kväll hos familjen skogstokig aka Rönnquist. (efter en mil hittade jag helljuset! HAHA! det behöver ni inte lägga på minnet.. gissa om det var svart innan?! olala)

Idag tänkte jag inte skriva någon sorts story utan mer helt enkelt bara diskutera en sak - LÄNGDEN. Vi väljer helt enkelt att undvika detta ämne då det egentligen inte alls har någon betydelse men faktum är att jag kan bara inte släppa tanken. Jag har alltid sagt att längdskillnaden får vara ungefär ett huvud MEN då har jag ju gått och vuxit på mig en hel del så helt plötsligt är jag uppe i männens nivå, detta är jag såklart inte lycklig över (alla som är långa säger att de vill vara korta och alla som är korta säger att de vi vill vara långa.. det kommer helt enkelt alltid att vara så) men tydligen är det bara att bita ihop. Nu till grejen. Min mamma kom på den smartaste tanken "Men lilla gumman, det måste ju vara jätteskönt att slippa få nackspärr och istället bara pussas rakt på..?" Ja hon kan ha en poäng, (varför har mammor alltid rätt?) sedan fortsatte hon "185 cm. det måste bara vara helt perfekt!".
185 cm. Ja, nu när jag hör siffrorna i min mun och i mina tankar låter det helt enkelt förträffligt underbart. Exakt 10 cm längre än mig, jag slipper få nackspärr och läggas in på sjukhus och jag slipper helt enkelt oroa mig för klackar. HURRA. Etthundraåttiofem centimeter... taget! Nu ska det dejtas med måttband!

RANDOM I FREDAGS


Hur kan det vara så att ALLA män är likadana? Läst ur senaste CHIC

"Ja då ber vi er vänligen att stänga av all elektronisk utrustning.. jag upprepar STÄNG AV ALL.." Hallå? Hur skulle jag veta att min kamera skulle stängas av? Jag fick dock veta det när hon sa till mig.. personligen. FÖRLÅT!

Fin bild minsann! Jag gillar att flyga. Mer och mer! HEJ LUFT!

MÖNSTRADE BYXOR



Byxa/H&M trend
Linne/H&M divided
Kofta/Lindex
Boots/Skopunkten

VI KÖR PÅ EN TILL. Som sagt, ligger lite efter nu (väldigt mycket om jag ska vara ärlig) så jag visar upp en till "outfit". Byxorna ovan är i skönt material och fina färger - enligt min smak.

DET HÄR VISSTE NI INTE OM MIG.
1. När jag börjar gå i en trappa MÅSTE jag börja med vänster fot (detta gäller också trottoarer, annars får jag hoppa över det sista steget innan om man kommer fram med fel fot.. ni fattar?) Tvångstanke ja visst?
2. Jag kan inte gå och lägga mig om jag inte har städat i min lägenhet. Det vill säga, när jag väl ligger i min säng får INTE tv-dosan ligga i soffan, den ska ligga på sin plats.. etc, ni fattar? :)

MONOKROMT



Byxa/H&M trend
Polotröja/H&M dam
Väska/H&M acc
Boots/Skopunkten
Halsband/Av päronen

GODMORGON ONSDAG.
Mitt i veckan. Igår var jag i Stockholm hela dagen på jobb och nu blir det Uppsala. Jag har fortfarande inte smält allt det som faktiskt hände igår.. så otroligt härligt! Nu måste jag/vi bara styra upp datum. Tills vidare slänger jag in dessa två bilder. Gilla?

DAG 1 - NÄR STORMEN KOM


src. HÄR

DET VAR EN HELT vanlig vardag. Jag tog bussen hem till dig. Snön föll på ett vårdslöst sätt och stormen tog alla fordons och människors balans. Jag var nykär och det pirrade i hela min kropp bara av att höra ditt namn. Ditt vackra namn. När jag klev av bussen stod du där med din bil och väntade. Avståndet mellan buss och ert hus var ungefär 50m men du tyckte att jag skulle slippa gå i den värsta. stormen. någonsin. (eller var det bara så att du älskade att köra bil?) Jag tog av mig mina skor och tillsammans gjorde vi ordning en massa gott för att fika, sedan åt vi som vanligt i tv-rummet och surrade som aldrig förr. Efter någon halvtimme klev jag upp för att gå in i ditt rum och det var då jag såg det. Ljusen. Den största rosen jag sett. Nystädat. Doften. Och hans leende. Jag log. Det var ju nästan för bra för att vara sant. Jag gick runt för att hitta något fel. Ingenting var fel. Allt var helt enkelt.. perfekt. Jag anade ingenting, inte alls vad som komma skall utan satte mig ner på hans säng och försökte hämta andan. Vi började spela kort och skratta, för det gjorde vi alltid. Skrattade. Efter några omgångar av spel möttes vår blick och han sa.. "Malin.. jag.. ä..hrm, tycker verkligen om dig.. jag gör verkligen det.!" "Åh, jag tycker verkligen verkligen om dig också!" sa jag tillbaka.. men kände att det var någonting mer i luften.. det var liksom en känsla av någonting.. nytt.. och sedan fortsatte vi spela. Detta upprepade sig två gånger till och jag ville bara trycka ur honom det, det jag hoppades på att han skulle säga. Men han sa det aldrig. Jag sa det inte heller. Sedan la jag mig ner för att sova, la mig mot den vänstra delen av sängen och han satte igång tv:n, (såsom han alltid gjorde från dosan i den högra handen efter att ha rättat till sina kuddar). Jag somnade lite löst.. ni vet sådär lagomt halvvaken men ändå sovandes och kände då hans viskningar i mitt öra: "Jag älskar dig.." Här stelnade jag till. Var det en dröm, var det en verklighet? Vad hände egentligen för bara några sekunder sedan!? Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Skulle jag svara nu? Skulle jag vända mig om.. skulle jag bara inte.. bry mig? Jag valde det sistnämnda i några minuter och sedan.. låtsades jag vakna.. vända mig om mot honom och dra iväg ett leende. Då sa han det bara. Återigen. De tre magiska orden. "Jag älskar dig (Malin!)" Jag log, jag skrattade, jag var så lättad. Han älskade mig. Och jag? Jag älskade ju honom också! "JAG ÄLSKAR JU DIG OCKSÅ!". Än idag vet han ingenting om att jag hörde honom viska de där orden, långt innan jag sa mina.. Det var den första gången vi sa att vi älskade varandra.. och sedan sa vi det minst tio gånger/dag. Man kan aldrig säga det en gång för mycket! Jag har sagt jag älskar dig till en man i mitt liv. Och det var du. Du tog mig med storm. Och du var min.

Jag rivstartar detta kärlekstema med DE TRE MAGISKA ORDEN. Vad vill ni veta imorgon? BERÄTTA så jag vet och har någonting att skriva om?

DRA MIG BAKLÄNGES JAG SVIMMAR


JAG VANN. JAG VANN. JAG VANN.
Hallå, hur är det ens möjligt? Det var liksom flera hundra som tävlade? Och sedan vann LILLA JAG? Åh vad glad jag blir. Satt och läste detta mail i tåget påväg hem från huvudstaden och skrek ut av lycka, ringde mor och tjöt igen! Mysigt. Nu blir det Göteborg och fotosession med fotograf MAGNUS EGGER. Ta ner mig på jorden någon?

KOMMENTAR I MAGNUS BLOGG.
Malin, sicken modenerd, en cool modenerd. En galet cool modenerd!! Spana in henne blogg så förstår ni vad jag menar, Gud har sina små finurligheter att visa vägen!

OCH en sak till, idag kom mailet med inbjudan. Mitt leende går från norr till syd.

FANTASTISK





Den här låten är faktiskt helt enkelt.. underbar. Daniel är så himla duktig. Anledningen till att jag skriver om honom, lägger in lite bilder och sång, är verkligen bara för att jag vill det. Jag vill dela med mig utav hans potential för att NI där ute ska få ta del av detta. Jag gick runt runt under själva uppträdandet så jag har bilder från alla håll och kanter, det här var hans första sång och jag har två punkter jag vill uppmärksamma.
1. Randigt på killar är lika vackert som en solnedgång på hawaii.
2. Gitarr som instrument är lika självklart som cocacola varje dag.

Såhär glad var jag under låten. Zoom? Ja visst! HÄR hittar ni Daniels blogg.

MYS I KOFTA





Jeans/JC (köptes ungefär i sjuan!)
Tshirt/Weekday
Kofta/H&M trend
Boots/Skopunkten (dessa är trasiga! haha)

GODMORGON TISDAG.
Snart är det väl ändå dags att visa er "outfits" i en bättre kamera.. måste bara bli "av" med de som jag har på lager innan - så ni får vänta lite lite lite till. Jeansen ovan har jag sprättat upp nertill då jag ville göra någonting nytt med dem. Helt okej. Just nu är jag påväg till Stockholm, det kommer bli underbart.

DAGENS IDÈ.
Jag tänkte såhär, snart är det alla hjärtans dag och det är verkligen den bästa dagen på året - nästan. MEN med tanke på att allting går i kärlekens tecken tänker jag, dagligen, bjuda er på en massa romantiska saker jag varit med om - eller bara män som varit helt fantastiska. Såklart inga namn nämnda, MEN, det kan vara så att någon känner igen sig. Jag gör helt enkelt detta för er skull, för att bjuda mer på lite av mitt privatliv MEN bara lite lite lite. Vill ni lika mycket som jag vill? Eller ska vi skippa detta?

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”