sorryfolks

Ändring i schemat så att säga. Det blev verkligen ändring. Idag tänkte jag komma hem och bara ta det lungt, äta gott, titta på en film, läsa en tidning.. jaa ni vet. Sådant där mys man aldrig hinner med nuförtiden. Ändrade planer kan man lugnt säga. Jag ble uppringd under min arbetstid, x antal gånger och även övertalad att följa med till Stockholm och rockabilly-kväll i Citykyrkan. Nice, vill jag lova. SÅ otroligt bra, bra meny, bra upplägg, bra allting! Kul! Roligast var att dansa till Elvis. HELA KYRKAN dansade glatt på golvet. INGEN skämdes, alla röjde loss. Haha, det gillas verkligen! Nu har vi kommit hem, vi är duktiga och lägger oss i tid, med tanke på att det ska ställas fram en timme.. Dumt men sant.

Dagen gick väldigt snabbt på h&m i alla fall, den bara försvann. Sov gott människor. Möte imorgon klockan 10.

@saturday

Godmorgon igen! Det känns som om jag bara skriver det ordet här i denna blogg, kanske inte. Iallafall läste jag ett kort jag fått av min faster nu på morgonen;
"Jag är inte där mina fötter står utan där mina drömmar är"
Hon tycker att det passar till mig. Jag med!

Idag blir det jobb 8-17:20. Det vill säga idag så hälsar ni på alla glada där ute, right? Linnet är slut faktiskt, kan komma in mer.. Vi får la se.

Nu frukost sedan bär det iväg. Återkommer ikväll då och svarar på kommentarer med mera. Tänker inte hitta på någonting förutom att käka gott och kanske titta på en film. Det har jag inte gjort på VECKOR! Sitter aldrig vid tv:n mer. Knepigt.

image2267
Dagens kommer in senare också. TIll dess får ni hålla tillgodo med denna morgontrötta bild. Tro mig idag var det inte lätt att kliva upp efter fem timmars sömn. Men allting går! Tack Gud för denna dag. Amen.

justfaceit

somliga har det bra, andra har det bättre, jag har det BÄST!
vissa är glada, vissa är gladare, jag är GLADAST!

Tack för att jag har dig ;) Tack för allt, tack för idag :)

fridayday

image2261
image2262
image2264
image2265
image2266
tjoho!
detta var då vad jag hade på mig denna dag ;) ja som man ser på bilden kör jag kjolen igen faktiskt, eftersom den är en av mina favoriter för tillfället. Faktiskt igen. Kommer från h&m och är slutsåld men som sagt vi får in varor varje dag. Det kan hända att den kommer in igen! ;) Sedan så har jag ett otroligt gammalt linne på mig, men det är även det från h&m. Skön dag minsann! Hur soligt som helst.

Nu sitter jag här med mitt mimmilinne och njuter av härligheten. Godis också.

thisismyfamily

image2256
Som om jag saknar dem. OM jag saknar. Min kära familj. Ni bara bor där uppe och tänker inte på annat.. Detta kort är taget julafton 2007 ;) Yes. Vackert som alltid. Samma visa som alltid. Pappa ska ställa in kameran på en bra höjd och detta tar TID. Alltid. När han väl får vinken rätt är det alltid orden "vänta vänta" som gäller.. Vi börjar att skratta fastän alla bestämt att vi inte ska göra det, eller iallafall mina bröder :) haha.. Men när vi då försöker le blir det alltid till ett asgarv. Haha,, jaha.. Det är familjen det. Detta kort blev normalast. Andra sitter jag och flinar som om jag fått en miljon. Jag skriker alltså av skratt!

När jag tänker på min familj tänker jag alltid på sunes jul också. Här är ett klipp i varuhuset - FAMILJEN! Jag, Oscar och Edvin kan alla repliker nästintill utantill. Haha, det är så kul! Vi måste köra dem när jag kommer upp till er.. den 10:e april.

welcometomalin

Hej alla nya läsare!
Vad kul att ni har kommit för att stanna, hoppas jag. Jag blir överlycklig varje gång jag tittar på min termometer så att säga, även kallad statiskräknare. Så roligt.. Men då kommer vi till den punkten där jag faktiskt måste berätta om mig själv, en gång till, för er alla, till er alla!

Först GODMORGON!
Jag heter Malin och är 19 år, fyller 20 i september, alltså en glad 88:a. I december bestämde jag mig för att ta mitt pick och pack och flytta, det blev till Uppsala. Nu är jag överlycklig, allt har gått så smidigt ändå. Jesus har hjälpt mig vill jag lova. Allt jag bett om har jag fått. Ett jobb - jobbar på h&m i Uppsala centrum. Det bästa jobb man kan ha med de bästa anställda som finns på denna planet. Har även fått en lägenhet, en otroligt vacker sådan, men jag flyttar inte in förrän i maj, så en och en halv månad kvar. Jag är tapper och väntar.

Mitt största intresse är mode och det visar jag med att spendera pengar på kläder och acc. Så otroligt kul! Jag önskar att jag kunde skriva mer om mode i bloggen men tyvärr hinner jag inte, eller jag tar mig inte tid. Dagarna är oftast så långa på jobbet och hela mitt liv kretsar kring mode att jag inte orkar ta itu med det på kvällarna.. Men kanske en vacker dag.. typ som när jag flyttat! Då faller mitt liv samman.

Jag är kristen och älskar Jesus mer än någonting annat. Det är han som fått mig till den punkt jag står i här idag och jag kan inte tacka honom nog för hans nåd och barmhärtighet. Jag älskar lovsång, jag älskar tillbedjan. Det är så underbart. En vacker dag står jag där i Hillsong Australia och ler tillbaka på den tid jag hade här när jag bara längtade :)

Den bästa film som finns är "hur man blir av med en kille på tio dagar" haha, men ska vi vara seriösa är det nog "sunes jul". Det finns ingenting bättre ;)

Lite om mig. Nu är det din tur. Fyll kommentarerna tack, jag är nyfiken ;)

thisismyapartment

image2255
Okej, syns det att det blev ett MVG i bild? haha, nej kanske inte.. Men jag gjorde denna snabbt när Mamsen frågade på msn, bara en liten skiss.. Ser det inte mysigt ut? Vill ni flytta in med mig? ;) haha.. Jag ska ha en hel garderobsvägg i hallen, bygga på höjden liksom, ska checka in ikea nu.. SÅ OTROLIGT KUL, tur att jag har pengar.... not!

Köpte förresten Mimmi-linnet idag. Det tog slut på 30 min, när vi hängde fram det... Endast 32 och 34 kvar nu! Imorgon kommer säkert påfyllning ändå ;) haha.. Det är det som är så kul, alla blir så oroliga, vi får ändå in det typ dagen eller dagarna efter.. Jaja..

stillgoingstrong

haha.. jag har så fruktansvärt ont i mitt pekfinger, det har helt spruckit upp och börjat blöda.. Stor infektion, det är sådant man får ta när man jobbar på det jobb man gör.. Idag var det stressigast alltså.. Och jag älskar det. . helt mörbultad när man åker från jobbet! haha.. men det är så det ska vara ;)

Tack Leiia. Så otroligt kul att du kom fram och hälsade ;) KUL att få se dig i verkligheten, verkligen.. och snygg smak ;)

inlove

image751
Vi ser kära ut. Jag och Johanna. Men jag måste säga att jag har en annan, så det kan gå ;) Haha..  Jag var väldigt glad också, hur kan detta komma sig? haha ;)

happyhappygirlwithahappysmile

Jag är glad. Har jobbat från 9:30 till 19:20, direkt efter det cyklade jag till mötet och nu är jag hemma igen. Jag är bara trött nu så att jag har egentligen inte mer att säga.. Imorgonkväll vill jag träffa Johanna minsann! ;) haha.. Men jag jobbar 9:30 till 19:20 imorgon också. Fredag ledig. Hurra.

Ja, jag gick till mötet med honom. Han är bäst. :)

(och till er som vill ha ett mimmilinne kommer det imorgon. Jag har lagt undan ett till mig själv ;) 98:- liksom. KÖP!)

todayslist

Jag har alltså shoppat
- En bikini, hur snygg som helst, blommig och grann
- Det blommiga linnet, verkligen sött,
- Den där nya mascaran, dubbla, röda.. Alltså det blir svart
- Två par örhängen
- Halsbandet. Såå snyggt!

Godnatti.

mamsandme

m; a är bäst. säger:

Du börjar ju att bli en stammis här

Lena säger:

va är du inne nu igen?

Lena säger:

har du somnat?

Lena säger:

Edis har ny skateboard. Han är såååålycklig

m; a är bäst. säger:

haha.. Jag är inne igen!

m; a är bäst. säger:

Ja men jag vet ju det

m; a är bäst. säger:

han ringer mig för jämnan

m; a är bäst. säger:

haha

Haha, för det första.. "Va är du inne nu igen?" Jaha, man känner sig älskad. Sedan svarar jag inte på två sekunder då får man nästa "Har du somnat?" haha.. sedan går det en sekund och så kommer nästa.. Mamma har nog inte alls många att skriva till. Tur att hon har mig ;) Min mamma är bäst. Haha, hon är ung på nytt, blott fyrtio år! :)

Lena säger:

jag har köpt två blusar, 1 svart tunika och en svart tröja idag. Helnöjd - gissa shopen???

m; a är bäst. säger:

hahaa.. men jag kan tänka mig det ÅÅh, vad kul! jag tror lindex.

m; a är bäst. säger:

haha

m; a är bäst. säger:

Lena säger:

Mä....du känner mig du?

m; a är bäst. säger:

haha,, men jag kan ju dig utan och innan vad händer denna kväll? haha..

Lena säger:

tja,..oscar ska göra en macka, edvin tittar på med skateboarden i handen och papsen tittar på plus...vad jag gör vet du hihihih.

Lena säger:

VA oscar kallar mig fjortis!!!

HAHA.. jag bara skrattar


@home

Malin: Faaarmooor (hon sitter två meter bort) är det du som har bäddat min säng?
Ingen reaktion, Debbie lägger sig i..
Deborah: MORMOR, hör du?
Farmor: AAA!
Malin: Har du bäddat min säng? :)
Farmor: När då? Va?
Malin: Har du bäddat min sääääng?
Farmor: JAA, jag gjorde ju det, la över, kanske inte blev så fint..
Malin: Det blev jättebra, verkligen, tack så mycket :)

Hon är snäll hon. Min farmor. Snart åttio år. Hon följer nyheterna som jag följer modet.

guitarmm

image2254
Ja ni som känner mig förstår. Jag var bara tvungen att köpa detta halsband idag när jag hittade det på en hylla.. Haha, hur sött är det inte? Hur glad är inte jag? Jag är nog ganska gullig av mig. Nu kan jag tänka på honom ännu mer än vad jag gör.. det går inte! MEN jag ska leva i detta! :D

itwasnotfunatalljoke

Jag började åtta. Inga varor kom idag. Vad gör man då klockan 8 en tisdagsmorgon? Johodu, jag gjorde det ena och det andra och vips var klockan dags för fika och sedan öppning. Vi snackade en massa och skrattade. Har så roligt ;) Köpte lite ting idag, höhö, såsom alla andra anställda, haha, alla har väntat på denna dag ;)

Ja, jag gjorde också en liten tabbe. Skulle vara snäll att hålla upp dörren till en kollega (oj vad jag lät vuxen med det ordet) och ställde ifrån mig hela galgställningen (det är sju rader med tiotals galgar på) i en höm, lutande vägbana.. kan man säga så? Ni förstår, ner mot lagret lutar golvet.. Vad händer? Jo, denna ställningen börjar att köra sin egen väg och jag uppfattade inte det först.. sedan hinner han kommentera och VIPS, började jag springa järnet nedför där.. Haha, han höll på att skratta ihjäl sig. JAG SPRINGA? Johanna, du VET? Haha.. hur fult var det inte i stockholm när jag skulle över vägen med alla påsar, springandes? Samma sak nu, utan påsar. Jag kan inte springa.. men jag räddade den precis innan den skulla ha slått i ALLA grejer och ramlat omkull. . Puuh. haha..

och vi har skrattat ännu mer idag också. Jag är fortfarande minst lika kär om inte mer.

tuesdaymorning

image2250
image2251
image2252
image2253
Ja, ny skjorta från ginatricot, ni vet den randiga ;D haha, nöjd är jag minsann. Hittade ett par svarta shorts i garderoben som fick åka på också. Dock har de blivit mindre med åren... eller kan det möjligtvis vara den faktan att jag blivit större? hmm.. det tål att tänkas på..

Precis, jag skulle ju börja 9:30 idag. men ack sa grisen, jag kikade på schemat och det står 8. Nu ska jag käka frulle.. Ibland är det bra att kolla en extra gång ;)

Snart åker jag hem till Övik. Det ska bli roligt ;D

thankyouplaza

Jag var precis och hämtade ut detta paket (okej jag köpte godis också) och är överlycklig. Tack plaza kvinna. Jag tog en helårsprenumeration och fick en avi i torsdags. Haha, äntligen har jag denna i handen, helt perfekt att ge volym. Annars kostar den ju minst 600 spänn.. Tack tack!

doyouwannamarrymycousin?

Eftersom jag nu har läst Victorias blogg känner jag mig sugen på att skriva om henne. Därför tänker jag nu skriva ner x antal kriterier till hur DU vinner hennes hjärta.. Jag börjar med det första:
1. Du skall vara generös. Hon hatar rent ut sagt snåljåpar. Det vill säga, går ni på date.. Betalar DU, utan att göra en större grej av det, det skall falla sig naturligt en ren självklart.. OK?
2. Kristen såklart.. Det SKA vara så! Detta är även det en självklarhet att man utgår ifrån samma värderingar och har en sund livsstil.
3. Moralfarbror. Hon är nämligen själv en moraltant som har någon att slipa sina tankar emot..
4. Argument för varför du tycker en sak. Har du ingen stake kan du bara lägga ner.. Tro mig. Jag vet!
5. Politiskt aktiv är verkligen ett måste annars överlever du inte detta förhållande. Jag vet detta också! Nyheter, dagsläsning av tidningar, aktuellt, rapport. Kom ihåg: Du skall sätta expressen före aftonbladet, SVD före DN, ja ni fattar.. Ingen kommunist här direkt.
6. Resor är en del av denna kvinnas liv. Med tanke på alla hennes bravader hittills bör du kunna inspirera och överraska henne med nya underbara härliga resmål. Bröllopsresan - till en öde ö och bo i en bungalow.
7. En riktig välgörenhetskvinna. Här snackar vi barnhem och olika hjälpverksamheter. Denna tjej har verkligen ett stort hjärta. Får du plats där?
8. Du måste kunna lyssna och nicka med om du verkligen tänder på någonting. Man ska aldrig diskutera emot om man verkligen inte är säker på sin sak. Här kommer testet: Är du en riktig man kommer du att klara detta!
9. Bli inte förskräckt om Victoria blandar en massa härliga ingredienser och röror i köket. Avbryt inte. Det blir på något konstigt vis alltid bra i slutändan.. Förutom den senaste tonfiskröran då, den var god, men gav magsmärtor, även spya. Hon skyller på att det var tonfisk från euroshopper. Vem vet?
10. Här kommer då en sammanfattning. Du skall älska henne av hela ditt hjärta, av hela din själ, av hela ditt förstånd och all din kraft. Och pricken över i:et, du skall helst vara från mellanöstern eller sydamerika.

Finns du möjligtvis där ute och har även orkat med att läsa igenom alla kriterier och krav. Kontakta då HENNE!

image2249

lol

Jag skrattar ihjäl mig. Min kära kusin har alltså skrivit tio kriterier om hur en kille ska vara för att få mig på fall. Hon och Debbie satt vid min dator och nu har jag fått reda på resultatet. HAHA. Alltså det värsta är att allting stämmer.. De känner mig alltför väl.

Vill du veta? LÄS HÄR- h'r!


elielilemasabachtani

Det slog mig nu att jag faktiskt inte alls har skrivit någonting om påsken detta år. Va? Hur kan jag ha missat? Först vill jag börja med att säga att jag verkligen inte orkar träna idag, tänkte först, men mina ben vill liksom inte alls för fem öre. Jag orkar knappt stå. All den dåliga sömn jag fått nu har verkligent tagit ut sin rätt kan jag lova.. Ska nog sova några minuter snart.. sedan kommer min faster hem och lagar korvstroganoff med ris. MUMS! Jag älskar Korv, korv är bäst i hela världen. Falukorv, åh min favorit. kom till mama..
I alla fall påsken. Alla älskar påsken för att den har så många dagar och man får gratis ledighet right? Varför inte tänka ett steg längre och inse att Jesus dog för oss precis under påsken. Skulle han inte gjort det, skulle vi inte fått all ledighet.. hänger ni med? En snabb resumé. Under skärtorsdagen var det dags för den sista måltiden och där och då bröt Jesus brödet tackade Gud och sade "Ta detta och ät, för det är min kropp" på samma sätt tog han upp bägaren och sa att det var hans blod, drick!  Tänk er själva att sitta där och ta del av Jesu blod och kropp. Vilken härlig känsla. Efter detta ber Jesus i Getsemane.. Han blir där förråd och arresterad.. och sedan förhörs han av det judiska folket. Petrus förnekar därefter att han känner Jesus, tre gånger till och med. Det judiska folket vill se Jesus dömas till döden och gör vadsomhelst för det. Judas, som förrått Jesus, ångrade sig och gick tillbaka till översteprästerna och sa att han syndat med tanke på att han har förrått en oskyldig människa. Som om de skulle bry sig? Svar Nej! Jesus förhörs här av Pilatus, som därefter dömer honom till döden. De romerska soldaterna hånar Jesus och han förs bort till avrättningsplatsen, spikas fast på ett kors och sedan... dör.
image32
Tänk vilken plåga, tänk allt detta för dina och mina synder? Att dö på ett kors. Guds nåd fyller honom såå skarpt. När klockan var 12 blev det mörkt i hela landet och när den slog 15 ropade Gud "Eli Eli lema sabachtani" (Min Gud min Gud varför har du övergett mig?"
Sedan begravs Jesus och vakter placeras vid graven. Det går en heldag efter detta och på tredje dagen, det vill säga tidigt på söndagsmorgonen uppstår Jesus.

Men det bästa kommer verkligen nu. När Jesus är uppstånden. Detta står i Matt 28:18 LÄS!
"Då gick Jesus fram till dem och sa: Jag har fått all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut till alla folk och gör dem till mina efterföljare. Döp dem in i gemenskapen med Fadern och Sonen och Guds heliga Ande, och lär dem att leva på det sätt som jag har undervisat er om. Och kom ihåg att jag alltid är med er, ända till tidens slut"

Jag ska verkligen ta vara på detta budskap. Vad har jag att förlora? Ingenting faktiskt.. Jag har själv tagit emot Jesus av hela mitt hjärta och jag vill verkligen att ni läsare ska få känna denna barmhärtighet som finns i mitt hjärta dagligen. Denna glädje, större än allting annat. Det finns ingenting som är omöjligt i Guds namn och rike. Det man ska komma ihåg, som Jocke sa så vackert igår, är att det är lätt att bara be om saker man vill ha. Bara en massa böneämnen hela tiden. Visst VI FÅR BE om saker vi vill ha åtgärdat men varför inte då komma ihåg att TACKA honom för allt gott han har gjort för oss också? Börja ALLTID era böner med ett TACK, sedan kan ni fortsätta.. och tro på under. TRO på det ni ber om.. För Han ordnar det.. Jag lovar!
Idag tackar jag Jesus för:
- Mitt jobb (som jag bett om i hela mitt liv, mina nära och andra människor sa alltid "Malin du kommer aldrig få jobb på h&m, förstår du möjligtvis hur många som söker där dagligen? istället bad jag, och jag fick ett! Thanks)
- Min familj, som är den bästa i hela världen och min släkt som är otroligt bra likaså. Jag är uppvuxen på det bästa sättet man kan tänka sig och jag tackar verkligen Gud för att jag har föräldrar som har uppfostrat oss barn på ett sådant otroligt bra sätt..
- Lägenheten, ännu större tack.. Såhär sa dem på jobbet: "Malin, det här är Uppsala, här FÅR MAN INTE lägenhet på det där sättet. Du hittar inte en lägenhet, en etta på 45kvm bara sådär. Vad har du gjort för att få den?" haha, det är bara Gud som har lyssnat på mina böner.. och jag har möjligtvis offrat en del saker för detta, men se bara hur god han är!
- Min glädje, kraft och styrka.. Jag är så lycklig
- En alldeles speciell person (han får heta person så länge, haha, så småningom kanske han får ett namn;P) som verkligen har vunnit mitt hjärta, som verkligen har visat sig vara den bäste av de bästa. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är och det är Gud som är med här också. Hans styrka. Jag älskar att både han och jag har en tro som inga andra. Det kommer verkligen bli kalas :)
Och som tack till Jesus ska jag Malin, vinna människor här på jorden och vi ska tillsammans- lovprisa och sjunga hans namn, ty hans nåd varar i evighet - följas hem till Herren. Amen till detta.

ifiswasborntomovehomeagain

Med tanke på att jag ska flytta och har fått en lägenhet är det nog så att jag ska stanna kvar Här. Jag är alltså fast i Uppsala. Haha, har jag varit lyckligare? Här trivs jag som fisken i vattnet och kommer aldrig mer flytta hemåt igen.. Däremot kanske jag flyttar någonannastans? Only God knows.

OM jag skulle bo i Övik skulle DENNA lägenhet passa mig perfekt. Ursäkta, men hur fin är den inte på en skala? Och priset? Det är ju peeeeerfekt! Jag förstår inte att ingen tar den på en gång! KÖP!

Okej, det här med att jag skickat 195 stycken mess sedan i torsdagskväll behöver ingen bry sig om, bara jag själv som måste betala.! haha, men vad gör det om etthundrafemtio år? Halebop borde egentligen införskaffas PÅ RIKTIGT!


immovingout

Jag ska alltså flytta på riktigt. Vill så gärna visa hela lägenheten och allting men just nu kan jag inte det. Det är i alla fall en etta som sagt, det kanske jag sa? Jaja, vid torget i stan alltså. Helt lovely. Högst tio minuter promväg till jobbet. Ännu mer lovely. I allafall kan jag tyvärr inte visa en massa bilder med tanke på att min mobil ligger hos telia och därför kommer jag skriva ännu mer dessa dagar. Snart får jag tillbaka den! Skriver istället om mitt liv på sidan om alla bilder. Ni lär fixa det också :)

Norges nationaldag är det tänkt att jag ska flytta. HURRA! Ingen kan vara gladare.. Jag antar att jag kommer få goda sovgäster Johanna och Victoria, haha.. men tur att jag har en bäddsoffa. På tal om bäddsoffan, jag borde få göra den ljusgrå.. want that.

Nu sitter jag här och surar ner mig, i godisar.. De är sura, jag gillar dem inte egentligen, snart har jag ingen tunga kvar.. men samtidigt är det helt enkelt HELT underbart.

Ja just det, mitt påskägg har ju vart tomt sedan tio minuter efter det att jag fick det i lördags. Idag sa Debbie: Malin, blunda! Så gick hon och fyllde på det åt mig, från hennes godis. Vi har samma smak, det vet hon också. Min finaste kusin. Jag blev så glad att jag slängde mig om henne och gav en bamsekram! Nu ska vi lyssna på Hillsong Kids tillsammans, här på min dator. Hillsong, är bäst! Love! :)


@morning

Gunilla: Malin, ska du inte läsa på vad som får torktumlas innan du slänger in allt?
Malin: Nej nej, det behöver jag inte. Jag slänger in det bara.. Är det något som går sönder har jag fruktansvärt mycket kläder till..
Gunilla: Jaha, jaja, ja som du vill!
efter en halvtimme...
Malin: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, vad är detta för trådar.. KOLLA farmor..
Farmor: Mäh, vad e det?
Malin: Jaa, jag ska lämna tillbaka den på en gång..
Springer upp till Gunilla och skriker.
Malin: Kolla, vad är det där för trådar? Jag ska reklamera..
Gunilla: Men Malin, du torktumlade den där va?
Malin: Mm Ja, det gjorde jag. Neej, jaha, jaja. Det var den det.. Då får jag ju inte reklamera heller.. TÄNK PÅ DET ni där ute.. Har man utfört och gjort skadan själv får man INTE pengar tillbaka. Varför försöker somliga ens? Jag förstår det inte. Sedan blir de arga på OSS istället? What?
Gunilla: Jaa, du måste ju läsa.. Men klipp bort dem..
Malin: Det går ju inte.. Åh vad jag är AARRRG OCH SUR!
Gunilla: Ler mot mig.. Det är du ju inte alls det!!
Malin: HAHA. NEJ!

Hela min bästa spetsklänning, ni vet den från ginatricot,är totalförstörd och går inte att använda, den har resmats upp. Men vad gör det när man är kääär, lycklig, fått en lägenhet, har världens bästa jobb? haha, jag får väl köpa en ny om jag hittar en! Till dess ska jag bara spara denna för att det var den jag hade på mig, at that meating ;)

washingandbedding

Haha, ni förstår inte hur mycket jag har hunnit med alltså. Klev upp och satte igång två maskiner (jaa, jag har sovit ungefär sex timmar). Eller först gick jag till tvättstugan, sorterade upp all tvätt, mamma skulle blivit stolt, mormor skulle blivit stolt, hela släkten skulle blivit stolta om de såg mig stå där och sortera alldeles ensam!!, och sedan skulle jag precis lägga in den andra maskinen när jag märker att det står "Maskin ur funktion" på den jag lagt i all mörk tvätt i. Jahapp. Gick till den andra tvättstugan med all tvätt och det var endast dessa fjuttiga timmar på morgonen som INTE var bokat på hela dagen. Halleluja. Nu är två maskiner på G. Ska hämta det runt tjugofem över.. Kommer in till mitt rum och inser att nu har jag tid att byta lakan. Redan klart. Vad mer har jag gjort? Joo städat lite. Plockat runt, plockat ur godisskräp från olika väskor.. etc. Jag är en hurtbulle såhär på morgonkvisten. Det måste vara en gen från mormor det med! haha.. Alla andra sover, endast Malin är vaken.. Eller vänta, nu hörde jag ljud :) haha..

itgivesnothing

image2248
Åh jag vill ha sol, sommar och studsmatta. Även min familj. Men här sitter man i frusenhet.. Ser det inte vackert ut?

Jag vill bara överösa er med salighet för min lägenhet. Hoho, ni förstår inte hur glad jag är! Den är perfekt för mig kan jag lova. Helt perfekt. MITT I STAN! Förstår ni vilken lycka jag har? Allting bara flyter på.. Guds kraft har gett mig styrka minsann. Det kan jag lova,

Be och du skall få, sök och du skall finna, bulta så ska dörren öppnas..

Så sant så sant..

Nää varför sitter jag här och skriver, han kommer ändå inte in på msn med tanke på att han är borta, tyvärr. Hm,. bättre lycka nästa gång. goodnighti

thisdayismykingdom

Vilken dag. Den är snart slut. Jag är helt trött, slut jag vet inte vad.. Haha..
Upp klockan 8
Klockan 9 inser jag att jag ska börja göra mig ordning
10 är vi på möte
11:15 åker jag från mötet (jordens bästa sådana också, Jocke är förevigt min favorit helt enkelt. Han är så fruktansvärt påläst, det imponerar!)
Mellanlandar här på ica för att köpa fika
12 börjar jag jobba
16:23 slutar jag att jobba
Åker och tränar
17:44 slutar jag att träna och åker hem
Äter mat med farmor, hennes goda lax, och hon vill höra än det ena än det andra :) haha. Jag är lycklig!
19:00 anländer vi på lägenhetsvisningen, ja min kära kusin har ordnat en lägenhet till mig för att..
20:00 ..sitter vi och fikar hemma hos henne, jag tog den! haha.. JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET!!!!
20:30 åker vi därifrån
20:40 är vi hemma för att min faster behövde bilen lite snabbt
21:02 åker jag iväg mot Johanna
21:11 kommer fram dit och käkar med henne och Frank. Goda mackor det dära! :)
21:52 inser att ica stänger om åtta minuter och vi åker för att köpa godis och hyra film. Nina Frisk! :)
Under filmen skriver jag en massa mess, höhö, jag fick inte egentligen men vem kan motstå en läckerbit? Inte jag iallafall. Jag är glaaaaad!
00:12 NU MÅSTE JAG ÅKA HEM!
Pratar med vic, hon stod i duschen. Nu ere läggdags. Imorgon upp tidigt för att tvätta. Vi får la se!

worshipthelordbecausehelovesyou

Jag gillar den engelska versionen bäst på denna låt. Åh, jag älskar lovsång. Jag har alltid gjort det. Älskar att leda lovsång också, detta för mig tillbaka till förr i tiden. När jag/vi stod där på scenen och sjöng.

Vem kan tycka att denna låt är supersämst? jag kan ju till och med spela denna på piano, höhö.. :P haha, nej precis. Jag blir bara tårögd (som vanligt då). Har ingenting för mig nu faktiskt så jag sitter här med lurarna i öronen och lyssnar för fullt runt på hillsong. De är bäst!

someonespecial

image2247
Denna dag har varit helt underbar. Haha, trots min fruktansvärt dåliga sömn. Ni ska få höra. FÖRST har Vic Och jag gäster här hemma, fyra underbara människor.. Yes. Det var ju jätteroligt verkligen, till en viss del. Klockan elva när jag vill lägga mig och sova håller alla igång för fulla muggar. Ja visst, de spelade gitarr (jaa, jag älskade det faktiskt, haha, det är det mysigaste som finns att höra när man sover så okej då det var godkänt) och surrade SÅ HÖGT! haha, halv ett hade jag fortfarande inte somnat.. Ja jag skulle kliva upp nittonöversex. Jag blev så arg. Då började jag sätta igång och prata med min mun. haha, ja jag använde den :P och sedan blev jag piggare. Efter det skrek jag att alla skulle vara tysta och att de skulle åka hem,. haha.. så blev det! ;) och jag kunde somna. Av någon anledning vaknade jag runt halv fyra, bara av ingenting och tar upp min mobil, mumma. Jag tycker om honom! ;) haha.. vi skrev till ungefär kvart över fem. Haha, vilka puckon gör det på en natt liksom, särskilt en sådan när man ska börja jobba klockan åtta? Jo, vi gör det :) Åh, jag är såå fruktansvärt glad. Såå denna morgon var jag pigg ändå, haha, efter någon timmes sömn sådär.. Det gick jättebra att jobba. A var ny idag för mig och hon var den sötaste eller ÄR den sötaste kvinna jag träffat. Jag babblade på om min stora lycka som inträffat och hon var så glad för min skull! Dagen gick ändå snabbt, men mycket långsamt. Tur att de fyllt på ägget i lunchrummet. Jo jag tackar ja :)

pss. När jag vaknade klev jag ur sängen och hittade på golvet..
" Glad påsk Malin, vi älskar dig" :) haha.. "följ denna tråd och finn.. skatten!" haha.. jag följde tråden och vips tog den slut. VAAAA? haha, det är endast jag som är vaken i huset och jag fattade ingenting. Mitt på golvet (klockan var här omkring 7) ligger en ögla och bara ligger. Jahapp.. De glömde ägget tänkte jag :P haha.. NEJDÅ jag fick lägga mig ner och krypa runt och tillslut hittade jag det under alla lovsångsböcker! hahaha.. De är för roliga. :) Och det var fyllt med massa smarriga saker. Kan människor min godissmak, då älskar jag dem för livet. Det är VIKTIGT för mig ;) haha.. Så nu är det snart uppätet och jag mår illa. Sitter här i morgonrock och ska absolut INTE göra någonting ikväll. Såååå skönt! Ska sova i tid. Jobbar imorgon också :D

Just det, på jobbet idag är det en brud som är jordens bästa, jag älskar henne! haha,, hon är så skön, vi pratade på hela dagen om våra kärlekar, varav jag själv är uppe på rosa moln och studsar medan hon hahaha.. åh vad kul! jaja.. Hon är underbar. Jag är glad..

loveisintheair

image2246
Jag blir så kär bara av att se dessa två människor. Det är kärlek. Det bara sprutar kärlek från de båda. Åååh, lyckliga människor! haha, pricken över i:et var när Hanna och jag stod och pratade och hennes käre pojkvän Joel gick iväg för att hämta sin jacka.. "Åh, tror du han tar min väska nu också?" "Jaaa, lätt att han gör, han är sådan" haha, så stod vi och småsnackade och det kom fram en äldre dam till Joel som pratade och han är föör söt som bara går och hämtar hennes kära handväska sedan och går med den till henne. Det är MANLIGT! Det är män! Åhh, det är det vackraste som finns.
Jag blev helt gråtfärdig och Hanna fick trösta mig! haha, sedan garvade vi minsann ;)

Nu får dessa två vackra ting bli stolta över att de nämns här. Höhö!

somethingtothinkabout

Åh jag vill ge er en bibelvers som jag så vackert fick av min Hanna :) Haha, alldeles nyss! Jag är tvungen att hitta den.. vänta ska vi se..

Pred 4:9
P   

Bättre två än en, de får riklig lön för sin möda.

Pred 4:10
     

Om de faller kan de hjälpa varandra upp. Men ve den som är ensam! Om han faller finns det ingen som hjälper honom upp.

Pred 4:11
     

Likaså: om två sover tillsammans har de det varmt, men hur skall den ensamme hålla sig varm?

Kärlek är det vackraste som finns. Och vi är alla födda till att älska varandra. Vad vore livet utan någon att dela det med?

hisbloodforme

Tack att du dog för mig Jesus
Tack för den seger som Du vann
Jag ger dig min tacksamhet Jesus
Med denna sång vill jag ära Dig


Jag gick till mötet och sedan till jobbet, det gick snabbt minsann! Verkligen! Jag har aldrig vart så otroligt glad. Var helt lyrisk på jobbet, de höll på att skratta ihjäl sig.. Haha, jag bara älskar allting just nu faktiskt! Allt är toppen!

Tanken jag tänker för fulla muggar, varför just jag? Hur kunde jag få det så underbart bra? Jaaaag Malin? Jag förstår det inte. Tack Jesus för all din kärlek och omsorg. Tack för att du denna dag dog för våra synder.. och tack för en viss person som för mig är jordens vackraste varelse. Sa jag att jag är Glad?:) haha..

todaysaction

image2239
image2240
image2241
image2242
image2243
image2244
image2245
"Det börjar verka kärlek banne mig"kudden sover jag jämt på, inte undra på att jag sover så glatt varje natt. Inatt blev det minimal sömn, haha, från halv tre till halv åtta. Men jag måste sova efter jobbet idag istället. Jag är så glad. Springer runt som ett påskägg. Älskar min nya kjol, den liknar ett sådant! Åhå.. den kommer ifrån ginatricot, den svarta bodyn som ett linne likaså och även jackan i lack. Olala. Jag kör en gina idag och ska jobba på h&m. Smaaart? Nejduglade!

Diademet hittade jag förresten på barnavdelningen. Det passar ju perfekt med rosett och allt :)

Nu ska jag till mötet, för jag kom på att jag faktiskt hinner vara där ett tag innan jag cyklar vidare in till staden och jobbar från tolv till kvart över fyra. Snälla kom dit och sysselsätt mig i massor så att jag inte hinner somna ;)

Victoria står i duschen så att hon tar det tid för.. jag själv var uppe minsann och gick ut och gick. Usch, aldrig mer på tom mage! :)

Nu måste jag springa iväg. Borsta tänderna sedan säga hejdå huset!

inourbestbehaviours

image2236
image2237
image2238
Jag vet inte jag, men jag hittade dessa bilder och kände mig faktiskt tvungen. NI måste få se vår baksida också egentligen. Mina bröder kommer att kolavippa men jag överlever nog! haha, detta var när min bror fyllde 16, nästan två år sedan då.. ja, vad säger ni?

theholycommunion

För mig har nattvard alltid varit något man firar en gång i månaden för att göra det i stort sett. Ja visst jag vet vad det innebär och allting men ändå. Idag var det inte alls så, inte ens nära. Jocke är fruktansvärt bra på att hålla sina predikningar. Idag var det tal från Rut och det kändes verkligen som om det var till mig, på ett eller annat sätt. Nattvarden var gudomligt vacker och lovsången var underbar. Jag är glad. Glad glad glad.

Tack Jesus för att du tog all min synd och skam och att du vann förlåtelse för mig!

inthekitchen

image2232image2231
image2233
image2234
image2235
Ja bättre bilder än såhär blir det faktiskt inte om jag ska vara ärlig! haha, farmor säger:
"Men vad håll hon på med!"(på sin norrländska)
Gunilla får svara:
"Hon håller på att ta kort, man vet aldrig vad hon gör"
hahaa, jaa, de bara skrattar, jag springer runt med datorn i högsta hugg för att få någorlunda ljus. I mitt rum är det så dåligt. Jag hamnade alltså i köket, med diskbänk och diskmaskin som bakgrund! Otroligt vackert!
Btw. Hittade denna sjal och den passar perfekt till mina nya rosa converse jag köpte igår. Ni ser dem på bild tre. Japp. Jag köpte dem för 279:-. Ett par äkta sådana. Kan man bli gladare? Hittade även ett par svarta, med skaft. De kostade 299:-. Vet ni vad? Jag köpte dem med! Nu är jag bankrutt!

Mötet började för tio minuter sedan men jag fick lov att sminka Vic, Nu är det kalabalik och vi måste skynda oss!

weallneedmusic

Ibland känner jag bara att jag vill lämna allt och åka dit. Förstår ni vilken känsla?! Åh jag vill vinna pengar.. Jag blir tårögd. Vilken underbar känsla det är att vara kristen, och att få tycka om en annan som också är kristen. Its a hallelujahmoment!

thanksforthatlovelylady

Jag är dunderglad. Först åkte jag iväg och tränade och sedan skulle jag hitta telia. Well, det är ju en affär man kanske inte besöker dagligen så att det tog tid. Medan gick jag till hemköp och där var det 3,90:- hör och häpna. Jag har bestämt mig för att äta hur mycket godis som helst denna helg så på måndag ska jag rulla fram på ett ungefär. I alla fall gick jag där med mitt godis och hittade också telia. Glad. Kommer in och jordens kö, jahapp,efter fem minuter inser jag att det kan vara lättare med en nummerlapp. Ja, det är ju jag det Klantig som jag är. Tog en sådan och satte mig ner igen. Då blinkar lamporna till och det blir mörkt. Jahapp! haha, så kul... jaja.. livet går vidare och till slut efter en kvart är det min tur. Hurra. Jag springer fram och är taggad till att börja mitt tal som jag har övat på sedan länge. Hon var hur söt som helst och jag sa att jag inte hade kvittot, hon bara : vi ringer till övik istället så faxar dem ett.. i stockholm sa dem "NEJ ABSOLUT INTE; vi gör ingenting utan kvitto" (men spring och döö nästan!) Vi fick det och när hon öppnade mobilen säger hon "Mäh, det här simkortet är ju jättegammalt, det kan du väl inte använda.."
"Kan och kan, tänkte jag, nog kan jag det, frågan är om det är bra?" haha.. hon fortsatte med att eftersom du har en 3g så måste du ha ett sådant simkort. Jag skickar ett på momangen. Nu kommer det komma hem till pappa så han får väl skicka det till mig då! ;)

I alla fall ordnar sig allting och jag sitter här med jordens fulaste mobil, men glad är jag ändå. Nu har jag en! Farmor har fortfarande inte förstått att det är en lånemobil. Hon tror att jag köpt en ny (från 1997?) hahaa..
"Farmor nu har jag en telefon..."
"Vaaa, har du köpt en ny???!"
"Neeej, jag har fått en lånetelefon"
"Men så snälla dem är, ja det var väl tur"
"Jaa, verkligen, den är jätteful men det fungerar"
"Vaa?"
"Äsch, det var inget"
Så går jag iväg och börjar ladda telefonen...
"Har du köpt en ny nu?"
Jaha..så fortsätter det! haha...Hon är föör söt min farmor. Går runt och plockar..
Jag kommer inrusande och springer runt hit och dit med grejer och skriker:
"Ååååh vad jag är kissnödig" (har vart det sedan klockan 10)
Farmor: Men spring på toaletten då, gör det!
Jaa, hon skulle ju gått det första hon gjorde, de har det så lätt. Är man kissnödig går man. Är jag kissnödig kommer jag på tjugofem olika grejer jag ska göra innan och ja, då blir det som det blir! haha..


malino

image2229
En helt vanlig morgon med andra ord. Jag är pigg och allert. Har aldrig vart så förut. Nu har jag börjat inse att ju tidigare jag kliver upp på morgonen desto piggare är jag under dagen. Hurra. Önska mig lycka till ang. min mobil! Tack!

congratulations

Grattis världens sötaste Deborah! Idag är hon 9 år. Helt makalöst ändå!

Upp och sjunga klockan 7. Yiippiiee! Jag tror inte att jag öppnade mina ögon faktiskt, eller jo, det kanske blev så ändå. Gunilla med kameran i högsta hugg och filmade haha.. Victoria tog över med tanke på det gick inte så bra för min kära faster.. haha, sedan skjutsade jag Vic till skolan inne i stan och efter det hem igen. Jag vill sååå gärna ha denna underbara lägenhet alltså. Gode Gud i himmelen - hjälp mig!

Nu ska jag ta mig i kragen och dra på lite mascara sedan lämna in denna underbara vackra strålande mobiltelefon - SOM INTE VILL FUNGERA. Jag har aldrig vart så arg.

image2228
Detta är verkligen en gammal bild. Men söt! Jag och min kusin för ungefär ett år sedan, eller ah 10 mån sedan. Är hon inte för gullig? Jag känner däremot inte igen mig själv.. haha,.

inmemories

image2222
image2223
Förstår ni möjligtvis hur kul det var i maj förra året, och för att inte tala om juni? Det var den bästa tiden. ALLA ska ta hand om denna. Balen var helt värdelös och det är egentligen bara överskattat att man lägger ner flera tusen på en sådan grej men ja, det var kul att få klä upp sig för några små fjuttiga timmar. Vi drog tidigare.. Jag var för trött!
Lite söt kanske?
image2224
Den här bilden är tillägnad Johanna för att hon vill klippa sig i den frisyren ;) haha, snyggt var det minsann! Jag gillade längden ändå! Nu har det verkligen blivit längre :D

image2226
Tack Johanna för att du är bäst i denna värld! Det var underbart roligt i Stockholm, som vanligt med dig! Förlåt för att jag var arg och sur på slutet, haha, ville bara hem. You know I love you, xoxo. :)
Nu ska hon bort till stugan, jag är ARG på riktigt!

Mer bilder kommer imorgon. Sov gott!
Jag ska verkligen behärska mig gällande att vara glad över att mobiltelefonen kanske blir bättre någon gång i alla fall. Men det är jobbigt att vara utan, vad gjorde man för 100 år sedan? Don't ask. Imorgon kliver vi upp tidigt i detta hus och sjunger gratulationssånger Hurra hurra hurra! Debbie blir 9 år. Grattis! :)

Tack för allt hörru! :)

grandmaisinthehouse

Japp. Nu är hon här minsann. Hela dagen har hon suttit i en buss och nu anlänt. Det första som sägs "Åh vad mycket grejer ni har." Ja, allt är som vanligt.. Sedan kommer det
"Jag tog med mig en massa kakor i kassarna här.."
"Ja men åh vad bra, tack så mycket!" (min faster)
Så lever de lyckliga där inne i köket... sedan händer detta..
"Nämen OJ OJ OJ, vad gör jag? Jag satte mig på kassarna"
"Vaa? Vad gör du?"
"Nämen ååååh, kakorna.. jahapp! Jahapp! de åkte allvärldens väg nu"

Jaha, nu har vi platta kakor och en farmor med en ond rumpa. En helt vanlig kväll i detta hus med andra ord.

thereisnooneelseforme


sundayinthechurch

image2219image2218
image2220
Denna outfit är jag fruktansvärt nöjd över. Den skriker MALIN i ett nötskal. Jag vill alltid vara klädd såhär. JÄMT ständigt, ja ALLTID! Kul! Kjolen är från indiska, och den är en favorit nu faktiskt, blusen är ny från h&m och blir din för 198:-. Söta knappar där bak också. Joho! Väskan från ginatricot. Den är läcker minsann! Jag är nöjd!

Träffade på Franken på gymmet (han e också intresserad av en brud, haha, eller ja, jag hoppas på det! jag är dock inte intresserad av en brud direkt... men tvärtom!), jag bara babblade på som vanligt för att jag är såååå lycklig. Dock inte över att min mobil fortfarande är paj, ska åka in med den för lagning imorgon och ja, vi får se vad som händer... För någonting helt annat.

@thecinema

image2217
Ja, jag var klädd i cheapmonday och h&m och ginatricot och dinsko och veromoda. Hinner inte mer nu. TJoho!

whatabeautifulday

Till att börja med: Jag är glad

Nu till fortsättningen. Efter att ha somnat runt ett, varför? läs ovan, var jag trött. Men ändå klev jag upp tjugoöversex. Haha, jag var riktigt pigg faktiskt. Jag ville bara upp. Har aldrig vart så pigg, skrek på min faster som kom till mig och vi satt och pratade till dess att jag insåg att: jag har bråttom!
Skyndar mig att göra mig iordning och klär på mig vårjackan. Går ut mot cykeln, inser att det blir fööör kallt. Drar på mig dunjackan istället och springer iväg, är vid cykeln, har tappat vanten, går tillbaka och tar upp vanten springer iväg mot cykeln och där och då inser jag att jag tappade den andra vanten medan jag tog upp den andra! haha, såååå typiskt mig. Snöstorm var det också.. AAAAAAH, jag var arg. Fick inte upp låset för att det varit för kallt inatt. Tillslut får jag upp det ena låset och börjar att cykla iväg, dåååå tappar jag det andra låset efter vägen och får stanna i farten, sätta ner stödet, springa och hämta låset och sedan försöka få fast det runt pakethållaren. Äntligen kan jag cykla iväg.. Trodde jag. Världens motvind med snö i fejjan, plus att det var trögt som ett arsle att cykla i snön. Javisst det gick ju bra, till dess att jag kör i en lerpöl och halva benen är täckta med skit. Happ. Väl framme vid h&m klockan 8 börjar jag inte förrän halv nio, men vi åt frukost och gott var det. Trodde jag, den underbara mackan sååg så fruktansvärt god ut och det första jag känner i min mun är RUSSIN. För er som inte känner mig är det det värsta jag vet! PÅ RIKTIGT! Usch vad äckligt. Jag började må illa. Men fick i mig mackan ändå. Osten och skinkan var god :D Möte sedan jobb, efter det lite snabbshopping för att jag slutade halv tolv, skulle egentligen vart ledig idag! Mötte upp Johanna och hej kom och hjälp mig, det bar iväg till Stockholm. På tåget dör min mobil, på riktigt och jag fick (medan johanna var på date) gå runt till alla möjliga butiker för att få reda på felet. Ingen visste. Min mobil är nu död och den går inte att starta. Hemskt men sant. Vart arg som bara den över detta och när jag sedan mötte upp Johanna igen ville jag bara hem.

Trots detta har jag aldrig vart gladare i hela mitt liv. Jag är nöjd. Jag är glad. Jag ska verkligen försöka få igång min mobil nu!

theday

Vilken dag. Seg också. Otroligt seg. Har aldrig pratat så mycket i alla fall.. Haha, otroligt kul på jobbet. Världens bästa tjejer och killar jobbar jag med! SÅ KUUUUUL! :)

Förresten har jag lovat en människa att jag ska springa 20 min varje dag för att bevisa en grej. Jag startar imorgon. Det är absolut det värsta jag vet av allt man kan göra, så detta borde verkligen visa.. ja.!

GOSSIP GIRL = INGEN TRÄNING IDAG!

ordinarygirl

image2216
Det är väl såhär man ska se ut? Haha, randig tröja och ett par förstora jeans till. Nu ser jag normal ut, som alla andra..

Ja. Jag bytte om direkt när jag kommit hem! Haha.. Någon måste ju vara mer utstickande.

todaysquestion

Till alla killar (eller tjejer) varför flörtar ni alltid med andra fast ni har stadiga förhållanden? Superdupermegatragiskt.

Kan någon berätta detta för mig?


@tuesdaymorning

Jag är trött, men glad. Jag är pigg, men trött. Jag är allt vad ni inte kan vara och allt jag någonsin kan vara? Huh? Jag fattar ingenting. Hungrig som en get, kall som en anka, snabb som en varg och glad som en åsna. Trevligt värre. Victoria lämnade precis placet. Ute snöar det lite smått.. usch vad kallt! Jag ska cykla. Börjar klockan elva. Ikväll är det gossip girl, sista avsnittet. SE DET MÄNNISKOR!

Nu måste jag sminka mig, som Gunilla säger: "Smink kan verkligen förändra Malin". Happ. haha, hon tycker jag är asful utan, hahaha.. så kul när hon frågade Frank, "Visst blir Malin annorlunda med smink?" "Vaa, Nää, Malin är alltid vacker!" haha.. det är en sann vän ändå. Trevligt igen!

ÅÅh, jag ska blanda fil med kräm & mackor till. SÅ HUNGRIG!

schlageritis

image2212
image2213
image2214
image2215
Åh. Jag älskar denna kombination. Body från ginatricot och volangkjol från h&m divided. Helt underbar! Den är kort också, ännu bättre.
"Frank, vilka skor ska jag ha?"
"Allt utom högklackat...."
Happ, sa jag, som öppnade dörren där 10 par svarta pumps står. Det blev ett par sådana ändå. Haha, man ska aldrig fråga killar!!

psiloveyou

Jag måste säga att jag älskar filmen. Helt obeskrivligt mycket. En galet bra Malinfilm. Men jag vill bara berätta här och nu hur kul det egentligen var, jag ber om ursäkt ifall han inte vill vara med i bloggen, men nu blir han det ändå! haha.. I alla fall åkte vi iväg och hade verkligen bråttom, en halvtimme på oss. Jag skulle bums iväg till ica och köpa lösvikt för att det var så billigt där, på andra sidan stan såklart. Jahapp. Jag gasar på och klagar på alla bilar SOM VANLIGT! haha, sedan köpte vi godiset, genade genom alla hyllor och jordens segaste människa i kassan. Men det gick bra såå långt.. en kvart kvar. Jag ville inte köra längre. J kör. Jepp. Vi kommer fram till stan tio minuter innan bion. INGEN PARKERING. Jag får panik. Vi kommer inte hinna.. Kör runt och letar, längs ån, längs överallt. Tillslut hittar vi en vid bj. Inser att vi måste springa. Börjar springa som galningar. Galet. PRECIS DÅ stannar ett äldre par och vill fråga efter vägen. Jag skrattar ihjäl mig, jag har inte tid för fem öre och fortsätter att springa. Snäll som J är stannar han och berättar allt och jag springer på. Jag har ingen kondition alls. HAHA, min springning blev mer som en gåning. I alla fall kommer J om mig och vi ramlar in på bion en minut över. Springer till kassan, 2 biljetter till "ps I love you".. Hon börjar babbla om än det ena än det andra, Ååh det är en underbar film för förhållanden.. så kanske man inte ska säga till alla människor ändå, tänk de som är där för första gången? Jaja, åååh äntligen ska vi in, trodde jag. J skulle ha cola. Happ. Vi kommer ännu senare.. Värre kö här. Haha, jag höll på att skratta ihjäl mig. Han i kassan lyssnade verkligen inte på någonting som vi sa. Men vi fick drickan och jag fick lämna in biljetterna. Ramlar in i salongen och filmen började precis på sekunden. ALLA hatar oss men vad gör det om hundra år?
Väl hemma när vi klivit ur bilen lägger jag iväg jordens högsta rap. Det kanske inte är så smickrande, men heey. Thats me.

@h&m

Idag var min första dag som riktigt riktigt anställd på h&m. Jag har fått mycket mer ansvar och det är så fruktansvärt kul! Jobbade då till 17 idag, skönt som bara den! Cyklade hem och höll inte på att komma över järnvägen. Blir tokig på det där rödljuset, jag (och alla andra hundratals cyklister) väntade i minst tio minuter och sedan lyfte den då. Inget tåg hade kommit. WHAT? Precis när jag är mitt på hörs ljudet igen och de börjar fälla ner.. WHAT igen? Haha,, alla bara gasade på så att ingen hamnade kvar. Galet. Nu ska jag åka iväg och handla godis och glass till filmen som börjar klockan 21. Mumma!

Imorgon jobb 11-19:20. Onsdag 8:30-11:30. Personalmöte, sedan några timmars jobb bara. Nice dag!


wednesdayforawhileago

image2209
image2210
image2211
Det var debatt i kyrkan, och väldigt mycket människor!! och jag knäppte två kort. Stort för att vara av mig. Nu vill jag verkligen ha en kabel till min laddare. Ja visst!! Klänningen är från divided och jordens sämsta kort. :) Mönstrade strumpbyxor från ginatricot faktiskt. De är utomordentligt bra, sedan små svart strumpor i pumpsen. Sött och godnatt!

someshopping

image2207
image2208
haha, såhär såg det ut igår över min byrå. Skjorta, kjol, underkläder, jeans, blus, randiga leggings med guldkedja och även en svart fodralklänning och det ena efter det andra låg där upponer! ;) Haha, men jag gillar det. Jag behöver pengar från ovan tack. Idag gav jag mitt tionde i kollekt och jag tror på en välsignelse. Det kändes så rätt att ge. Jag älskar Möten över alltannat! Tack gode Gud för allt du har gjort för mig och för allt du kommer att göra för andra. I jesu namn. Amen!

Imorgon jobb 8-17

anordinarysunday

Söndag. En underbar söndag. Lördag, en underbar lördagskväll. Helt sjukt kul inflyttningsfest, MASSOR med människor där. Sedan blev det besök på kvällen/natten och denna morgon klev jag upp efter fyra timmars sömn och tog mig till mötet med Lovisa, underbar brud det där. Vi satt där och det kom några till också. Efter mötet blev det fika hemma hos oss och sedan åkte jag, Frank och Marcus till centralbadet och tränade först sedan bad bad, ångbastu också, jag kunde inte andas. Haha, sjukt kul! Efter det åkte jag vi alla hem och nu har jag kommit hem från bio. Ps I love you. Underbar film. Underbart budskap. Helt underbar.

Nu är det Wallander med Victoria och Frank.


mydearfriendsjohannaandfrank

image2204
När jag kom fram till mötet igår (efter att ha stressat ihjäl mig på jobbet, sprungit till bussen, stressat i mig godis, gått snabbt in till kyrkan) tog Maria emot mig med en öppen famn vid entrén. Så sött! Där skulle man skriva en hälsning till någon man tyckte om eller liknande. Ja visst kunde jag skrivit till jordens vackraste kille men nej, jag skrev till min underbara Johanna istället. För hon är den bästa jag vet. På ett ungefär. Ja, jag var stressad när jag skrev också, ville inte missa lovsången så jag skyndade och knåpade ihop någonting.. Johanna fick se detta efter mötet när det låg där på bordet bland alla andra lappar... Och på tal om det.. Jag hittade en till..
image2205
.. Frank har en massa förtjusande damer efter sig. Vem har skrivit denna? Haha, dagens mysterium. :) Nu ska jag duscha och sedan faktiskt hem till Frank. Han har lovat mig en god lunch/middag och jag är laddad till detta. Sedan sa jag i telefonen:
"Fraaaank, det är 3,90:- på vics jobb...."
"Jag fattar vart du vill komma, cykla hit så tar vi min bil sedan.."
"Hahaha.. TACK TACK! Det blir bra!"

Jag behöver aldrig ens säga mer än så.. Varenda kotte vet att godis är mitt liv och ja, det är underbart :) Haha.. Frank är en bra människa. Det är kul att vara med honom!

När jag kommer hem sedan ska jag visa mina shoppingfynd igår och iförrgår, de som har gjort att jag har 200-300kr kvar på mitt konto. Men jag ska klara det!

forawhileago

image2203
Tröja från divided och kjol likaså..
"Ursäkta att jag går och spanar in din rumpa men jag måste bara höra vart du har köpt den där kjolen, är det här eller?" haha.. en kund i söndags när jag hade denna outfit. Haha, så sött!
"hahaha, men spana på, jag kan vicka lite extra ;), Ja, det är här, men det var några månader sedan ;) haha,, men tack för att du tycker om den! Kul att höra!"
Ibland är jag pinsam också.

imahappygirl

Det blev ingen större sovmorgon. Klockan åtta var Debbie och Nicolina inne i vardagsrummet, slog på tv:n och började spela gitarr. Jag bestämde mig för att somna om ändå och det gick litegrann. Sedan åkte jag till ica för att handla fil och kräm. Håll i dig - EKOLOGISKT! Nu blir Emil stolt över mig :) haha.. I alla fall springer jag iväg genom dörren och Vic (som ska jobba idag) skriker "När ses vi igen då?" Jag bara "Jag är hemma på 20 min" Hon: "Nää du, aldrig, vart ska du handla någonstans?" Jag: "På årsta, jag lovar. 20 min, tror du inte på mig? Hejdå" Så cyklar jag iväg och jag är hemma på 20 min. Min faster och kusin trodde inte sina öron.. "Alltså Malin, vad gjorde du? " haha.. Jag är snabbare än snabbast, jag kan alla mataffärer utantill ;) haha..

Sedan så denna morgon när jag var som tröttast inser jag att min morgonrock inte hänger där den ska och ber till Gud att min faster har tvättat den (jag såg att tvättkorgen var borta också!).. Åhjo! Rätt som det är nu efteråt kommer hon och skriker "Malin, kom hit" och håller upp en ren fräsch vit morgonrock. Det är kärlek. Jag blir överlycklig och både hon och Victoria tycker att det är så lätt att göra Malin glad. "Du blir glad för ingenting. Det är så enkelt, en jättebra egenskap" Kul att höra säger jag, och när jag tänker efter blir jag också det. Jag blir glad bara av att vakna upp på morgonen, än fast alla håller igång som dårar känner jag inom mig att "detta kommer bli en bra dag" Idag blir det det också!

Nu har jag tryckt i mig frukost och "fyra dubbelstycksaker för tjugo spänn" Japp. Jag åt upp alla på en gång. Haha, hemskt men sant. Nu ska det tränas. Eller snart. Ska vänta in någon människa min faster har bjudit hit. Undra vem det är?


whatwillyoube?

När jag var liten fick man alltid den där frågan,
okej när jag var yngre (jag är fortfarande liten i vissa människors ögon).. Vad vill du bli när du blir stor? Hur många barn ska jag få när jag blir stor? Vem vill du gifta dig med när du blir stor? Vilket hus ska du ha när du blir stor? Vart vill du bo när du blir stor? Ni hajjar?
Jag har svar på några av dem.. Eller jag svarar som jag svarade när jag var mindre och yngre.. Här kommer svaren.
När de andra barnen i mitt umgänge svarade "läkare" "lärare" "advokat" "brandman" ja, alla sådana yrken, sa jag alltid "jag vill stå i kassan på h&m" okej först var det jc, men sedan blev det h&m med tiden. Jag var helt galen i allt som hade med kassor att göra, jag erkänner att jag byggde om i mitt rum, möblerade, för att få det till en affär, jag fixade allt, kassor, påsar, "undanhängningslappar" och namnskyltar (som jag fick när jag fyllde år, riktiga sådana från jc, hur grymt som helst), jag fixade även kassalådor och allt i stort sett. Min dröm har varit att stå i kassan!
Sedan blev jag äldre och alla sa alltid, "Malin, du kommer aldrig få jobba på h&m. Förstår du möjligtvis hur många det är som söker där dagligen? Det kommer aldrig att gå.. Ge upp!". Åh nej. Jag gav inte upp. Jag bad över det och jag kämpade verkligen för att nå mitt mål. Jag fick börja på h&m i Örnsköldsvik och nu har jag jobbat mig uppåt så att nästa gång jag jobbar på h&m i en av de största i Sverige, här i Uppsala, är jag fast anställd och det är på måndag. Jag är överlycklig, Jag har ett schema. Jag har bevisat att ALLTING GÅR, bara man anstränger sig litegranna (tro mig jag har inte ansträngt mig mycket ändå, jag bad över det i en månad, allt går med Jesus i sin hand!) och sedan tror på det man vill. :)
Jag svarade alltid 2-3 barn. Det är det jag vill ha. Nu när det börjar dra ihop sig för vuxenlivet vågar jag inte skaffa barn.. När det väl kommer till kritan som man säger.. Gör det ont? Jag är rädd!!!

Nu är jag trött som en get. Ska kliva upp tidigt imorgon, eller det gör jag jämt nuförtiden, aldrig efter nio. Det är skönt att börja dagen så... Har iochförsig ingen frukost, måste handla det också på morgonen! Jaja, jag är ju så rik så jag kan handla hela ica. Ett STORT skämt.. 300kr har jag, nu ska jag leva på det till den 25:e. Hurra! Godnatt!

justimagination

image2202
Nu är jag verkligen sugen på hockey. Haha, jag vill se hockey imorgon eller åtminstone lyssna på matchen. Ge mig hockey tack!! Och choklad. Jag satt och prasslade under mötet. Haha, Hanna hakade upp sig på det och hon satt några rader bakom! hahaha.. jag och mitt lösvikt. Jag ber om ursäkt.

Det konstiga är att när jag slutar att äta godis går jag upp några kilon och sedan börjar jag igen går jag neråt (inte för att jag bryr mig det minsta för att jag väger mig aldrig men det känns i alla fall!). Det kan man kalla lyxigt ändå. Alla har inte en sådan tur!

justathought

jag har funderat på när jag åker till övik om jag ska leda lovsången där på söndagen. Kan bli roligt! Ska ringa papsen och höra med honom. Jag vill verkligen det! Kul att komma med lite nya låtar också!

Otroligt bra möte ikväll som vanligt. Älskar lovsången, älskar allting! Jag satt längst fram med min älskling Johanna (ja, hon satt till och med och höll om mig, vi är som ett gift par! haha) och vi kom då på tanken att vi rentav kanske ska gå bibelskolan till hösten. Grymt bra. Jag behöver det verkligen och samtidigt kan jag jobba på em. ;) Då kan vi också flytta ihop! JAAAAA! Jag tycker om den bruden alltså! Och jag tycker om Jesus.

Idag har jag shoppat också och dagen har gått otroligt snabbt på jobbet. Fyra timmar att jobba e ingenting :) Sov sött!

iwanttobethere

Jag kanske borde ändra mina shoppingvanor. Hade jag inte handlat så mycket kläder och grejs som jag gör kunde jag vart där tjugogångerom. Hemskt men sant! Jag vill DIT!

istartthemorningwithworshipdoyou?

The perfect start: Varje morgon startar jag datorn och sätter igång hillsong. Det finns ingenting bättre. Nu lyssnar jag på denna! Vilken dröm att en gång få åka dit. Om jag vinner en massa pengar någongång på en lott, dååå, då ska jag åka ner till Australien. Det är min högsta dröm. Hjälp!

Ikväll är det möte och jag längtar. Ska jobba mellan 15-19:20 först så det blir raka spåret till L.O efteråt.

thisismykindofman

image2201
Han (Chase Crawford, gossip girl) är precis allt jag någonsin velat ha och allt jag någonsin aldrig kommer att få. Men drömma kan man och det ska jag göra nu.. :)

Btw. Jag har blivit extas i allt vad vader är. Det är det snyggaste på killar egentligen och absolut det första jag tittar på J Ä M T! haha, galet men sant. Det är vader jag ser först, är de snygga går jag uppåt till ansiktet (möjligtvis ryggen). Är detta normalt?

betweenus

Jag sitter vid datorn och det ploppar upp en person på msn. Victoria. Hon är på övervåningen och skriver:
Victoria: Malin, vad gör du, ska jag komma ner?
Malin: Jag letar lägenhet och nej det ska du inte
Malin: Haha, okej då, kom
Victoria: Ja, då kommer jag, snaart
Malin: Ja men gör det i år, vi kan titta på tv tillsammans.
Victoria: Ja, jag kommer
Malin: Först ska jag bara bajsa
Victoria: Neeeej!
Victoria: Gör inte det!
Victoria: Jag är så kissnödig du kommer ta så lång tid. Det gör du ALLTID!
Malin: Haha, det kan du glömma. Jag ska ha toaletten först!!
Här hör jag nu hur vic slänger sig fram till dörren i sitt rum och samtidigt (jag är väldigt kvicktänkt) börjar jag inse att toaletten måste besökas på en gång om jag ska ha tillgång till den. Jag börjar rusa och... jag vinner! Jag vann! Det är inte mycket i livet jag vinner.. Nu gjorde jag det!
Smäller igen dörren och låser på en gång,
Victoria: NEEEEEEEEEEEJ, asflabb
Malin: Jag skrattar ! HAHA, där fick du.
Victoria vänder på klacken och går upp igen. Jahapp. Hon fick den senare, jag var snabb!


andtheshefadeaway

image2200
Sådär såg jag ut när jag skulle kika på en lägenhet. :) haha, som vanligt svartvita bilder också! Jao. Jeans (gamla som gatan sisådär några år) från h&m, randig tröja ginatricot, halsband indiska, skinnjacka veromoda, väska ginatricot och ankelboots med klack från skopunkten. Jag lyckades alltså nästan få med alla möjliga affärer :)

@home

Well, jag kom hem för några timmar sedan och har kollat igenom lite saker på datorn osv. Jag är riktigt nöjd över mina fynd idag. Hur bra som helst. Älskar de nya jeansen också. Kalasbra! Allting är toppen!
Köpte cola, godis och cosmo. Nu ska det läsas (godiset är slut och colan snart också, men cosmon är kvar :P)

blurednwhite

image2199
Jag älskar denna outfit. Så otroligt comfortable. Egentligen. Snygg tröja! Den är bäst!
Denna kombination hade jag för några veckor sedan, som ni märker, lägger jag in gamla bilder, snart kommer fler nya!


@thursday

Nu är det torsdag. Veckorna går snabbt minsann! Ska ut på stan nu.. Cykla, hujedamej. Jag har verkligen inga pengar alls, men ska bara "Kolla". Snart hemma igen! DÅ ni!

sleeptightthen

jag är pigg. Överpigg. Kan inte somna, stängde ner datorn, men varför inte trycka igång den igen? Jag gjorde det också. Borstade tänderna och återvände sedan. Nu sitter jag och tittar igenom hela höstkollektionen från New York. Inspiration på hög nivå! Ja tack. Sedan vill jag hälsa till följande:
Johanna S- För att du är min bästa vän och den bästa person jag någonsin träffat
Victoria - Du är den bästa kusin man kan ha och jag älskar dig massor :)
Hanna - Det finns ingen roligare människa än dig. Betty Boop, jag gillar dig skarpt bruden!
Lina - Jag saknar dig en hel dels massa gånger. Du är alltid i mitt hjärta sötnöt! Love.
Emma - Dig saknar jag också. Du måste komma ner och hälsa på! Love.
Johanna J - För att hon är den snyggaste och bästa @ work!
Frank - För att han alltid ställer upp och är jordens bäste vän och kompis och allt! UNDERBAR!
Mamma, pappa, Oscar & Edvin - Min familj som jag älskar överallting annat. Bara en månad kvar nu.
Morfar & Mormor - Som har brutit handleden (tror jag?) gipsat och allt. Bästa mormoren i världen, och morfaren också!
Samuel och Jörgen - Jordens bästa morbröder. Saknar dessa två! Och självfallet S:s Suss och deras dotter Melissa. Hon ska få snygga kläder av hennes kusin. Jag då. Jag ska köpa något vackert och skicka. En överraskning. Hon måste bli rätt uppfostrad så att hon också blir lika tokig i kläder som sin kusse!
Alla på h&m i Örnsköldsvik - Vilka människor. Jag längtar efter att klampa in och säga "Här är jag" och få en massa kramar. Hoppas jag :P haha, nej men de är underbara!
& många många fler. NI är tooppen!

mylove

image2195
image2197
Jag älskar denna outfit på något sätt. Så avslappnad. Hanna höll på att gå i taket när hon såg mig i jeans. Dock e dessa väldigt små om jag får säga det själv, men jag klämde i mig dessa Leejeans ändå. De är sköna!
Guldknappar och guldväska kombineras med seglarlook. Jag gillar det! Fråga om ni vill veta mer :)

thisdayneverends

Jao, vilken dag minsann. 1. Jag har inte blivit magsjuk - ännu. Man vet aldrig. 2. Victoria har namnsdag och jag har firat genom att köpa henne en trisslott.. haha, så otroligt kul! Men hon vann ingenting och jag gick back tjugofem spänn. Jahapp. Frank och jag gick på mötet efter mitt jobb och efter mötet pallrade vi in cykeln i hans lilla bil och körde med bagaget öppet... haha, så snyggt! Full fart till kvantum där han köpte en ros till Vic. För att vara snäll!

Jag har även jobbat idag.. och käkat mat och godis. Mums! Jag äter godis än faktiskt. Inte så bra för förbränningen dock, men vad gör det om tusen år?

Och lyssnar på Home, i hörlurar. Jag vill ju inte väcka hela halva huset ;)

onecallaway

image2194
Här sitter jag redo för lovsång (för några veckor sedan!). Haha, min kusin Debbie ville knäppa kort så klaga inte på den underbara kvalitén tack! Klänningen kommer från divided, älskar den!, ballerinas från h&m, väska ginatricot.

Såå ringde jag precis till min kära mor och ett krassligt hej kommer fram i telefonen. Jahapp. Hon är sjuk, för att inte tala om att pappa också är sjuk. "Vi ligger här båda två på varsinn sida av sängen".. Haha, de har ALDRIG varit sjuka samtidigt (efter 21 års äktenskap). Någon gång måste ju vara den första. Ja just det, tack för boken också. Jag lägger in en bild på denna. Haha, så sött! Mamma skickade ner den bok som jag läste som mest när jag var liten. Ni måste se den! bild kommer!

Godmorgon alla! Idag ska jag jobba 15-19:20. Be there!

mydearcousin

Jag måste bara skriva här vad min kusin skrev i sin blogg nu. Haha, sitter och skrattar.. Här kommer det!:

Som om jag vore spetälsk

Här sitter jag evakuerad på mitt rum, jag får inte komma ut. Både mamma och malin har gaddat sig ihop mot mig. Jag tänkte bara gå ned och ta mig något litet att äta, bara för att försöka

Mamma: Vad ska du ha?
Jag: Bara en litet smörgåsrån
Mamma: Gå upp så fixar jag iordning
Jag: Okej..

Ja, man känner sig verkligen älskad..

Jag: Hej, hur går det?
Malin: Gåååå, två meter
Jag: Ja, jag hade inte tänkt att komma närmare
Malin: Neeej, kom inte, jag vill inte bli sjuk
Jag: Det känns verkligen som om jag har spetälska
Malin: Jaaaa, hahaha, det har du ju nästan
Jag: Det är inte så roligt
Malin; Meen, det gäller ju bara två dagar, gå nu...

Jepp. Det stämmer verkligen. Jag menar, hon får inte smitta. Nej tack!

Och jag älskar henne ännu mer för att hon skrev detta:

Killen på gymmet ska få med mig att göra

jaa, du som tafsade på min kusin idag, vänta tills vi ser dig nästa gång, ibland gäller det att vända andra kinden till men ibland verkar inte sådana som du fatta vad det handlar om..

darker

image2193
Det var på den tiden, eller ungefär 4-5 dagar sedan! Nu är jag ljusare igen! haha, på tal om gossip girl, som sänds för tillfället på tv:n, känns min stil väldigt preppy här. Vad säger ni?

wegotit

image2191
image2192
Jag tror att bilderna skulle göra sig bättre utan ett badrum i bakgrunden men heey, livet är inte rättvist alla gånger. Med tanke på att jag har en herrans massa bilder måste jag börja någonstans.

På bilden visas jag själv då i blå strumbyxor, vitt linne, svart fodralkjol och trekvartsärmad svart tröja med dragkedja från h&m. Halsband indiska, till ett fynd av 20 spänn. Hur bra som helst. Johanna sa senare att det hade visats ett liknande på en modevisning, kul att höra.

staytuned

Malin har verkligen lyckats.. snart snart snart kommer bilder! Håll i hatten :)

Förövrigt fick jag så otroligt ont i magen att jag åkte iväg och köpte en massa lösvikt sisådär 600g och kexchoklad och har nu ätit upp allt. Ska jag få magsjuka och spy kan jag lika gärna ha saker att spy upp. Troligtvis är det inte magsjuka men det kunde vart! Nu är jag mätt på riktigt i alla fall och ont i magen har jag fortfarande.

Usch vad äckligt, stackars läsare. Lovar: Inga mer spyningar i bloggen! haha..

s/s08

Mina favoriter och som jag kommer att satsa på under denna säsong är följande:
1. Tygskor/Converse: Jag har aldrig ägt ett par converse, varför? Det vet jag inte, nu vill jag ha allihop faktiskt. Men jag köper de aldrig. Varför? Det vet jag inte heller.. Jag tycker att de är dyra, men istället kan jag köpa fyra par andra skor som kostar dubbelt så mycket.. varför? Don't ask. När lönen kommer blir de mina. Så det så.
2. Skinnjackan: Den är fortfarande så fruktansvärt het. Jag ångrar att jag skickade tillbaka min äkta från ellos men ja, den blev ful efter en användning. Inte bra alls. Dock var den riktigt snygg. Ett bra köp och funkar till höst också!
3. Blommigt/Randigt/Rutigt: Allt vad mönster är helt enkelt. Själv har jag blivit svag för både randigt och blommigt därför vill jag även införskaffa mig rutigt. Det är så otroligt snyggt! Många fina budgetvarianter finns hos oss på h&m.
4. Vida jeans: Jag älskar det. Ett par sådana ska jag också köpa mig. De är fruktansvärt snygga, särskilt i en ljusare tvätt. Jag är så sugen, bara det att jag inte provat "de perfekta" ännu. Men det kommer...
5. Färgfärgfärg: Rosa, orange? Ja, färger av alla dess slag helt enkelt. Grönt är också härligt!! Jag tror i alla fall på en rosa vår och en rosa höst, jag menar vem gör inte det?
6. Glass: Jag har bytt godiset mot glass, tror jag? Men faller nog snart tillbaka. Glass är i alla fall underbart trevligt och det är perfekt i varmare tider. Nu är favoritsmaken vanilj.
7. Transparenta plagg: Jag är stormförtjust i min svarta spetsklänning från ginatricot. Den är helt underbar och verkligen ett bra köp till en liten peng. Kan det bli bättre? Lite preppylook över det hela också!
8. Clutchen: Den är toppen. Nu vill jag verkligen ha den gula i lack från h&m. 98:- helt enkelt såå bra pris.
9. Vippiga kjolar: De har aldrig varit så heta som nu. Jag menar det också, efter att ha studerat hela 1900talets mode kan jag med glädje säga det på riktigt. De finns i alla möjliga stilar och varianter. Den svarta från h&m är toppen. 98:- den med. Sjukt bra!
10. Fodralet: Jepp. Still going strong...

(detta är mina egna tankar och funderingar, ni får givetvis kommentera och ifrågasätta, lovar att svara så snart jag kan!)


andiwasnotinvited

Jag vill också på bloggmingel. Nehepp! Jag fick ingen inbjudan. Kul liv :P Istället har jag suttit och läst veckorevyn alldeles nyss, och käkat glass i stora lass. Mums! Även de där småpåsarna, har ni sett dem? De som är från flingor men ändå inte!? haha, jag är inte så duktig på att beskriva, tog sex påsar i alla fall, normalt äter man en. Hoppsan. Jag önskar att jag var en människa som klarar sig på lite te och mackor till frukost, sedan en lunch och en middag. Allt som ett smäck. Men istället är jag jämt hungrig och handlar mat och liknande för en massa pengar. Sjukt dumt. Sjukt gott!


iminloveithink

Ikväll är det gossip girl. Hurra för det! Jag är gladare än gladast. Ser fram emot det varje vecka - ALLTID lika bra!

Ser ni blicken? Åh, han är min. Hoppas jag. Kanske? Nja, skulle inte tro det.. dock gillar jag skjortan skarpt.. den påminner om

denna, dock i en annan färg och troligtvis mycket billigare, som vi har på h&m... KÖP killar! KÖP! 198:-


stupidboys

ja, det är verkligen hemskt egentligen hur killar kan vara s v i n. Helt klart. Jag är ledsen över det. Men varför göra som han gjorde på ett gym? Jag är äcklad. Det hela är patetiskt. Varför just MIG av alla människor? Varför på MIG?

Jao, jag har shoppat cola till min kusin och hon är fortfarande inte helt frisk, dock bättre, men så fort hon äter kommer det upp. Frågan är nu: VARFÖR ÄTER HON? Det skulle jag aldrig göra. Haha, men men! Hon ligger uppe och jag är nere, detta kommer gå hoppas jag. Vi ser väl fortsättningen. "Rör dig inte ur fläcken" har jag sagt. Jag vägrar! Och sedan har hon ändå suttit vid min dator när jag var iväg. Stupid girl. Jag blir ARG!

anewdayhascome

Yes! ännu en dag, jag klev upp klockan sju. Vic har magsjuka, kul liv! jag kommer bli smittad. Kul liv igen! Neeej, det ska jag verkligen inte bli. Hon får stanna på sitt rum så slipper jag, i Jesu namn! Istället har jag precis vart och handlat frulle. Kräm, nybakat brud, frukt, mjölk (till min oboy), knäckebröd, energibarer, frukt igen, flingor, tidningen och kokt medwurst. GOTT! Smaklig måltid Malin, tack tack!

menmenmen

Män i all ära. De är underbara, de är fantastiska, de kan allting, de kan meka med bilar, de kan bjuda upp på vals.. etc. Somliga män är de vackraste som finns, andra inte. Det mest oattaktiva i denna ljuva värld är karlar som vet att de är snygga. Det finns en sådan på gymmet. Han tror att han kan få vem som helst och vet om att han är snygg (dock inte enligt mig men okej). Han (denne man) var på gymmet samtidigt som mig och helt plötsligt stod vi där och snackade. Är det någon som snackar men en kan man inte bara dra heller.. "Då kanske vi kan träna ihop nästa gång vi ses här då?!" "Jaa ja visst, yippiee wooho" på ett ungefär. Not. Jag vill inte, jag vill inte alls. Gud, ge mig styrka.

Frank: Malin, det är bara därför att det inte finns så många heta tjejer där.
Detta kan tolkas hursomhelst. 1. Jag är het, yes! 2. Att jag är den sista tjejen i denna värld som skulle kunna bli utbjuden och att man liksom bara MÅSTE bli tvingad att snacka med. Hmm.

thethief

okej, jag erkänner. Jag är en tjuv, en korttjuv. Jag stjäl bilder från Hanna, ungefär JÄMT.. Men hon är så go så hon får lida med det :P haha.. I alla fall var det otroligt skoj igår när brudarna var hemma här och vi såg på filmen "the perfect man". Jag satt och snyftade i slutet kan jag lova.
image647
Victoria (min kusin), jag själv då (som åt upp hela paketet själv, ja, jag är äcklig och svettig, men jag visste ju inte att de skulle komma efter jag tränat,, okej?) och Hanna, som ville bli matad av mig. Weell, hon fick smaka ;) Hanna som gått och skaffat sig pojkvän på gamla dar också, till skillnad från mig då. Jag tror på livslång kärlek, men med vem då?

iamoverallglad

Tack för denna dag. Den har visat sig vara helt underbar. Jag har äntligen fått FAST JOBB! Ett fast jobb, ni förstår, ett jobb som är FAST. Jag är FAST, kontrakt är skrivet och ja, jag är verkligen Hur lycklig och glad som helst :) Jag jobbade idag mellan 11-19:20, sedan blir det jobb onsdag och fredag också, korta pass 15-19:20 vardera. Men nästa vecka börjar jag på riktigt. Då kör vi! Hurra hurra hurra! Jag är så glad, och ännu gladare är jag över att jag ska få vara på ungdom. Livet blir inte bättre än såhär, jo iofs. En lägenhet tack. Någon som vet?


10mars'08

image2185
image2186
image2187
image2188
Godmorgon sötnötar! Nu sitter jag här redo att gå till jobbet. Börjar klockan 11 och slutar 19:20. Mat har jag lagat också och Victoria ligger i soffan och läser någon sorts bok tydligen. Nyhetsmorgon har gått för fullt och jag känner mig någorlunda pigg. Ute är vädret piss rent ut sagt. Det är tråkigt, men tydligen ska det inte ens bli bättre! Happ.

På mig har jag mitt nya linne (ett av de blommiga jag köpte på ginatricot) för 129:-, jag tycker att det är sött! Till detta har jag en kjol från indiska, med hög midja. Hur söt som helst också. Bättre bild än såhär får ni inte. Dock har jag hur många bilder som helst på min mobiltelefon, men jag kan tyvärr inte lägga in dem. Vet inte alls vad som är felet.

Återkommer!

theperfectman

Har någon träffat honom? Vem vet förrän det är försent, eller förtidigt?

Förövrigt har jag träffat jordens person idag. Självaste Engla. Det var mitt livs mäktigaste ögonblick, jag har aldrig blivit så glad! Hon är föör fin, och ännu finare (om man kan bli det) live. Det var så kul att sälja till henne ska ni veta där ute,

The perfect man continues..

hola

jag åkte aldrig till releaspartyt så att säga, jag orkar inte. Hoppas att alla har det trevligt där :) Jobbade idag mellan 12-16.20 jordens största ögonblick idag (jag berättar mer sedan!).

Nu är det topmodel, jag ska titta, Debbie med. Har ätit potatisgratäng med kassler och makaroner (ja, jag är inte som alla andra) och ungefär 7 mackor. Det är grejer det!

h&minternationellt


Ja, jag har ju ännu inte skrivit om nyheten, och därför nämner jag inte själva nyheten. Jag säger bara som det är med en bild.

Vad tycker ni kära läsare? Jag anser att det var ett bra köp, helt klart. Sveriges mode når nu ut över andra gränser och världsdelar på ett nytt, växande sätt. Kul!

howcuteareyou?

Hur söt är inte denna klänning på en skala 1-501? Jo jag tackar ja. Den vill jag ha. Verkligen! Blommigt är grejen helt enkelt, känns som om jag köpt en massa plagg i blommigt nu på slutet, linnen, klänningar etc. Men denna är underbar! och priset? 298:- You got to have it!

För er som undrar gällande skjortklänningarna (ni vet de som fanns i skyltfönstret för några veckor sedan och som varenda kotte i hela uppsala tjatat efter) i randigt för 198:- fick vi en ny påfyllning denna morgon, haha, en stor sådan också. Jag ska köpa mig en! De finns i både grå/vit och blå/vit. Men det gäller att vara där i tid, snart är de slut igen!

Bild: H&M

howtoloseaguyintendays

det enda bra med denna kväll är att johanna och jag slog över till fyran och vips, vilken film visas om inte: Hur man blir av med en kille på tio dagar. Det är personligen min favoritfilm och jag är seriös. Jag har aldrig förr sett en sådan bra film, och jag älskar fullkomligt när de sjunger mot varandra "Your so vain". Den låten spelades på h&m för några dagar sedan och jag sjöng glatt med när jag trallade runt och vek kläder :)

Japp, han var min första kärlek på ett ungefär. Han har DET. Nu är han snart pappa, eller har han hunnit bli det ännu?

Åh, när han har lagat en sådan otroligt vacker middag, lammkött, jahapp.. Vad är hon om inte vegetarian? Jag hade gjort vadsomhelst och inte direkt sagt att jag är veg, det skulle jag aldrig vilja bli heller. Jag längtar efter kyckling. Lovar.

Är det bara jag som blir kär av denna scen? Och direkt efter kommer låten som jag älskar över allt annat. "It feels like home to me...."

"You're so vain, you probably think this song is about you..." Japp jag kan hela den här filmen utantill ungefär. Det är bara därför att jag säkert sett den 10gånger20 gånger. På ett ungefär. Den där gula klänningen är en stor favorit, öppen hela ryggen. Vackert.

Här har hon köpt upp en skjorta och en skjorta till sin hund också, haha, eller en tröja. Hur sött som helst.. Det rutiga paret, hon har själv matchat till en scarf, och ja, hunden kissar ner biljardbordet - kanske inte lika uppskattat..

Och när de går på sport tillsammans, så vackert.. De är verkligen fina ihop, varför kan inte dessa två satsa på varandra? Jag tror på en underbar framtid.

Se den!

by the way så har jag jobbat hela dagen idag, från halv nio till tjugoöverfem. En heldag med andra ord. Imorgon blir det jobb 12-16.20. Kom och hälsa på som vanligt! Det är alltid kul :)

thenweallcry

jag förstår det verkligen inte. Vem, varför HUR? Vilka går vidare liksom? Detta är absurt, helt enkelt. Jag blir ARG, och Johanna och Victoria med. Här sitter vi nu, och egentligen bara flabbar till det hela pinsamma. Ibland är det bara för mycket.

andthenshefellasleep

tröttheten har tagit över. Jag ska sova. Har vart och shoppat idag, såå fina saker. Har även hunnit med att träna och sedan jordens bästa möte. Jag ÄLSKAR lovsång, det är helt klart det bästa jag vet. Imorgon är det jobb hela dagen, kom gärna förbi och hälsa på snyggon! godnatt.

finally

image2183
image2184
NU har jag gjort slingor i mitt mörkare hår (ni ser det från två olika ljus!). Under är det fortfarande mörkt men ovan är det ljusare, tunna tunna slingor som kan göra så mycket. Vad tycker ni? Sjalen är förresten ett köp sedan igår 69,50:- h&m. Hurra!

anniannianni

Denna brud vet precis hur man ska klä sig, jag lovar. Bara kjolen på bilden säger allt och lite till. Jag gick alldeles nyss in på stockholmstreetstyle och hittade henne där. Så otroligt kul! Grattis (eller vad man säger!). Nää, Hon är för söt och go!

http://annihoney.blogg.se Check it out!

thisday's

MINUS
Dagen minus ger jag inte till mig själv, eller jo kanske. Men mest till personen jag såg som verkligen fick en big no-no idag. Hon gick alltså utomhus (javisst det var jättevarmt och strålande sol, säkert 10 plus MINST, i solen 20 LÄTT) i benvärmare (helt okej, lugn det kommer mer) och BARA BEN. Alltså förstår ni möjligtvis hur annorlunda det såg ut. Javisst, jättevarmt, men heey, bara ben till kort kort och svarta benvärmare den 6:e mars? Skulle inte tro det. Ett utomordentligt minus helt enkelt.
PLUS
Det var hur kul som helst att jag Malin fick beröm idag för bordet jag gjorde, eller skapade. Egentligen får inte jag det men jag gick bara förbi när en tjej stod där och funderade och funderade.. Jag ställde mig bredvid och gav en massa förslag och sedan kom jag på det, stod och funderade en stund högt och tydligt, och berättade. Hon blev otroligt glad och nöjd, "Bra Malin, det blev ju kanon, vad smart du är, jag ska ge dig goda ord om detta" TACK TACK sa jag och blev ännu gladare.. Fy vad kul! Jag älskar sådana där saker när man skapar..

Nej nu måste jag sussa, det är en dag imorgon också, eller idag. Emma fyller år! NITTON hela år. Grattis världens bästa Emma, hoppas dagen blir underbar :)

yourshoe

här sitter jag nu och äter mina kära yoghurtflingor direkt ur paketet. GOTT kan jag lova. De är slut nu, jag köpte dem igår. Otroligt vad snabbt det går. Hemskt! Dyra också 35 SPÄNN. Det är dyrt, men gott, dyrt och gott! I alla fall kikade jag in på dinsko och hittade dessa godbitar. Hade jag inte haft ett par alldeles nästintill likadana hade jag slagit till. Gör det du istället?
image2182

Jag var även snäll och lät en kund köpa den där söta blå/vitrandiga saken istället. Jag hade lagt undan och hon sa att 34:an var för liten jag bara "det finns en 36:a som jag lagt undan om du vill ha den?!" Hon slog till och det är så vi gör affärer ;) haha.. Nej, men jag är arg nu, nu fick inte jag den istället! haha, galet! Det kommer ändå in en till imorgon! Vi får påfyllning för det mesta dagen efter.

thebestoftherest

image2181
jag kan fortfarande inte lägga in bilder, vet ej vad problemet är men därför kör vi här en gammal goding. Eller nästan, någon vecka eller så men jag älskar RÄNDER. Hur många gånger ska man behöva skriva det om och om igen. Det är såå somrigt. Jag skulle kunna köpa ALLA randiga ting som kommer in på h&m, men jag har faktiskt blivit snål på gamla dar. Synd men sant.

Har precis fått reda på att jag ska jobba idag 15-19.20. Synd att det var precis när man bokat in Johanna och ännu mer synd att jag dissade även igår. HAHA; jag är en hemsk människa men jag lovar att ta igen det tusen gånger om! Verkligen! Och even more synd att jag lovade att träna med Frank också.. och lite till stuffs. Men heey, jobb kommer före, särskilt när hon lät såå "Snääälla" DÅ ställer man upp!

atnight

med tanke på att jag har nya läsare varje dag måste man då och då ompresentera sig. Weell här kommer nattens version, och kanske hela årets också, vem vet? :)

Vad heter du?
- Malin
I mellannamn då?
- Kristina (det gör ungefär ALLA!)
Vart bor du?
- I Uppsala, ursprungligen Örnsköldsvik Trivs du där? - Som fisken i vattnet, jag kommer aldrig flytta till övik igen!
Brukar du läsa horoskop?
- Nej, verkligen inte. Vad ger det?
Har du körkort?
- O ja o ja o ja, haft i över ett år och glad för det är jag minsann!
Äger du några converseskor?
- Nej, men jag vill jättegärna ha ett par, någon som har ett par över?
Favoritdjur?
- Har faktiskt inget alls men måste ändå säga hund. Det går bättre och bättre med åren!
Vad spenderar du dina pengar på?
- Godis och kläder ungefär
Festar du mycket?
- Nej det gör jag inte, och lika glad för det är jag.
Sprit, cider, vin eller öl?
- = Nej tack!
Brukar du bli för full?
- Jag har aldrig provat på faktiskt, usch, jag vill inte heller.
Antal kuddar i sängen?
- Bara tre förtillfället, okej då fyra.
Kan du baka bullar?
- Nej och jag är ärlig då.
Har du varit med i scouterna?
- Nej, jag ville verkligen inte faktiskt.
Bläck eller blyerts? Bläck har alltid vart min grej
Mc donald's eller burger king? Jag röstar ändå på burger king.
Är du allergiskt mot något?
- Nej!
Äger du ett busskort?
- Ja! Ett värdekort för att vara precis
Dricker du blå, grön eller röd mjölk?
- Ingen av dem faktiskt! Hoho.
Vad åt du till frukost?
- Kräm och mackor med ost plus ett glas vatten, sedan åt jag tre mackor till för att jag var hungrig.
Hur ser du ut idag?
- Älskar min klänning jag sitter i nu!
Har du haft sex idag?
Nej!!
Nästa mål i ditt liv?
Att skaffa en lägenhet
Vad såg du senast på tv?
Greys älskar det där programmet. Helt underbart.
Närmaste vän på helgen?
Johanna och Victoria!
Hur svarar du i mobilen?

Hallåååååååå!
Vem ringde du senast? Victoria
Vad sa den du ringde?
Jag sitter på högra läktaren!
Antal timmar sömn inatt?
Alldeles för få
Sov du ensam?
Ja, och skönt var det också!
Brukar du snusa? ALDRIG!
Vad innehåller din favoritnattmacka?
En massa mackor med ost och kalkon plus gurka. Mums!

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng mer än du? 
- Victoria
Såg dig gråta:
Victoria? När grät jag senast? Det var längesedan
Fick dig att gråta: 
- Det vet jag faktiskt inte
Du delade en drink med:
- Vilken typ av drink? Isåfall vem som helst utan alkohol så att säga :D haha, jag brukar dela med mig!
Du gick på bio med:
- Jonas (för att han är den bästa killen jag vet, den tjej som vinner hans hjärta kan skatta sig lycklig!
Du sprang på stan med:
-
Mig själv. Alltid. Nästan!
Skällde på dig: 
- Min faster? haha..
Skickade ett e-mail till dig: 
- Åh det var något från facebook. HAHA, kuuul?

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det:
- Ja, självfallet!
Bråkat med ditt husdjur: 
- Nej?!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag:
- Haha, jaa faktiskt, det är skoj!
VARIT I...
Norge: NEJ? Jag vill dit på momangen!
Finland: Det har jag däremot, över gränsen till och med.
USA: Nej inte det heller, tragiskt.
Spanien: Nej?!
Tyskland: Nej.
Grekland: Nej!
Turkiet: Två gånger till och med. :)

EXTRA STUFF...
Tar du droger:
- Det kan man inte påstå
Dricker du:
-... vatten, men ska börja tycka om juice!
Vad är du mest rädd för:
- Jag är rädd för mycket, höjder, mörker, etc.. men ingenting tar MYROR! Jag tål de inte!
Vilka kläder sover du i:
- Ingenting. Obekvämt? Ja visst!
Vart vill du gifta dig:
- På livetsord. Alltid velat. Jag är inte som alla andra som vill ha i en vanlig hederlig svensk kyrka
Vem hatar du verkligen:
- Ingen!
Varit kär:
- Ja, men tydligen inte tillräckligt
Kör du bil:
- Alltid. Jag älskar att köra bil!
Har du ett jobb:
- Det har jag också! :)
Gillar du att ha folk omkring dig:
- Nja, ibland :)
Är du ett hälsofreak:
- Det kan man INTE säga. Hmm, jag och mina godisvanor + glass + kakor...

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Inte kär. Det kan man inte bli i någon man INTE haft chans på, men intresserad helt klart.
Är du ensam nu: Ja det är jag, alla sover..
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Sådana man hör på morgonarna, hela dagarna finns de i ens tankar
Vill du gifta dig: Det enda jag vill
Vill du ha barn: Det enda jag vill efter det enda jag vill

FAVORIT...
Rum i huset: Mitt rum!
Typ av musik: Lovsång!
Månad: December, det finns ingen mysigare månad!
Sten: Va?

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Nej
Köpt någonting: Jag har handlat mat och godis och tidningar
Varit sjuk: Nej!
Sjungit: Ja, alltid! haha
Sagt "Jag Älskar Dig": Ja, till Johanna och till Victoria, de kvinnor som förtjänar det!
Velat säga till några att du älskar dem: Ja faktiskt, jag säger det för sällan, det finns fler jag älskar.
Träffat nån ny person: Jaa, och snackat med nya också! :) Gymmet is the place, många goa grabbs där alltså ;)
Saknat någon: Ja, alldeles för mycket
Kramat någon: Jaaa, alldeles för lite, jag kan kramas i en oändlighet!
Kysst någon: Nej

SENASTE...
Låt du hörde:
Hosanna!
Film du såg: Öhm, det kommer jag inte ihåg :P haha
Drink du köpte: Ingen aning, aldrig köpt en?
Sak du stal: En godis?
Mat du åt: Flingor, mjölk och några mackor med pålägg
Gången du åt en 7-Eleven korv: Aldrig gjort!

FÖRSTA?
Första bästa kompis: Nina!
Första jobb: På ica :)
Första skiva: Det måste ha vart Carola alltså! Den gröna ;)
Första förälskelse: Åh Daniel, han var min första i trean tror jag, jag gjorde slut på ett brev.
Första begravning: Ja den kommer jag ihåg
Första piercing/tatuering: I öronen
Första fiende: åh, en del!
Första stora resa: Cypern!

SENASTE?
Senaste människa du slog: Frank haha, bara på axeln
Senaste stora bussresa: Ända från Stockholm
Senaste långa telefonsamtal: Mamma!
Senaste dusch: Innan klockan halv sju
Senaste irritation: ?
Senaste glass: Vanilj med chokladkross
Senaste skjortan du haft på dig: Det vet jag inte :P haha

everyone talks about it

debatten ikväll. ALLA snackar om den. Till och med på gymmet, helt galet. ALLA ska dit?! Jag känner mig som GG när jag skriver detta, men ryktet går. SÅ KUL! Slå på tv:n, den sänds där kanal 10 och även på svt. DET ÄR GRYMT! Jag funderar på min nya klänning.

så går man in på msn och vad händer, joo min minsta lillebror skriver, det första han skriver, "LOVE YOU!" Det är sådana stunder man aldrig glömmer. Jag saknar min lillebror, och min andra också. Ge mig min familj här nere GUD! 

takenbyhanna

image2180
jag i min nya hårfärg som jag ska färga igen :P hoho. Jag ringde och klagade!!! Det blev bråk men sedan kom vi överens. Jao, det krävs fler Malin som vågar säga ifrån när färger blir fel. HAHA

andthenitfillsupwithmoremoremore

Åh jag längtar verkligen verkligen. Snälla svenska tv, kan ni inte bara börja sända? Det kan bli svårt med tanke på att det inte börjat sändas i USA ännu men snart snart. Jag väntar med glädje och det ena efter det andra. Gossip girl är min stora favorit och efter varje avsnitt sitter jag som vanligt och snyftar, igår var det värst. Det är så gudomligt vackert på ett vackert sätt. Åhåja, jag vill också.

Denna serie ser också helt okej ut. För mer info? LÄS HÄR->Här!

congratsmalin

jag har ont i min mage, jag och johanna som skulle träffas men ack sa grisen, det pallar jag inte, tyvärr. Jag saknar min johanna MYCKET förtillfället, vi har alltid så roligt tillsammans. Varje gång. Men istället sitter man här, har nog ätit för mycket och det är även den berömda veckan som spökar. Hurra. NOT! Det enda jag är sugen på är godis och glass, och vi har varken det ena eller det andra. Men ont har jag i alla fall. Inte kul alls.

atthismomentilove

jag är trött nu faktiskt. Vilken dag, från det ena till det andra. Sitter här i mörkret och hör någon gå förbi utanför, blir rädd och drar upp täcket. Attjoo, prosit, jag nyser ibland också. Förtillfället saknar jag faktiskt att ha någon att hålla om. Jag är hungrig. Jag är mörkhårig. Jag är kall och jag är som sagt trött. Har tränat, har vart hos F&S och käkat massa glass och bullar och jag har även tittat på gossipgirl (som vanligt) snackat med vic och det ena med det tredje. Jag har gjort så mycket att jag faktiskt förtjänar sömn nu. Godnatt!

anewmalin

image2179
ja, kära vänner, vad säger ni? Hiss eller diss? Blond eller mörkblond? (Ursäkta mitt vita face, men ni alla förstår väl att det är solen som skiner härutanför och vet ni vad, det är bara nice, någonting annat som är nice är att Frank bjöd mig på lunch också.. nice igen!) TACK!

stillholdingon

jag är fortfarande nervös. Haha, men det kommer nog gå bra, annars färgar jag det själv.. Tills vidare går denna på repeat, så otroligt bra.
Jag älskar gitarrer alltså..

anervousgirl

jag beställde alltså en tid för färgning igår och fick en idag. Det känns härligt, men samtidigt väldigt nervöst.. Hur kommer det att bli? Jag ska alltså göra så att jag får en jämn färg i hela håret, dvs min kära utväxtfärg, en nyans ljusare tror jag. Det blir kanon till sommaren då det ändå kommer att blekas.. men vågar man? Haha.. lycka till Malino!

Och: GODMORGON!

myshop

jag älskar h&m, och kommer alltid att göra det.. Så vackra vårsaker nu, eller varför inte sommarsaker?

Måste bara berätta, är hemkommen från gymmet, drog iväg en snabbis bara och jordens mest fina grabb är där också, vi spanade in varandra under hela gången och sedan sågs vi inte mer, typiskt tänkte jag. Därefter en halvtimme ungefär går jag iväg till cykeln och vem kommer ut genom dörren om inte denne karl? Haha, helt galet, lugn.. det kommer mer.. Han har sin cykel precis på pricken bredvid mig i stället så att vi var tvungna att skratta. Haha,
Han: Nej men tjenare grannen!!
Jag: Haha, så du står här bredvid mig..
Han: Jaa visst!
Jag: Ja men vad trevligt hörredu :)
Här fipplar vi båda upp låsen och är koncentrerade, jag drar på mig mössan och allt sådant och sedan..
Jag: Hörredu, vi ses :)!!!
Han: Jaa, absolut, ha det så bra! :) (Med jordens vackraste leende!)
Jag: Tack detsamma mannen! (okej, jag skulle inte säga så, men det flög bara ur mig.. galet typiskt, men vad gör det om hundra år?!)
Okej, till någon tjej därute som hade en pojkvän som kom hem strax innan nio ikväll ber jag så hemskt mycket om ursäkt till..

Jag måste bara säga en sak till. Det finns verkligen hundratals olika bloggar och det finns även hundratals olika människor som härmar dessa hundratals/tusentals olika bloggar. Jag är INTE en av dem, och kommer aldrig bli det heller. Jag skriver precis från mitt hjärta och jag tror att det är det som gör att jag har så många läsare. Det gillas kan jag lova. Jag är er evigt tacksam!

betweenmenandwomen

jag har tänkt att lägga ut en ny kategori, som handlar om vad killar och tjejer tycker, tänker, kärlek där emellan osv.. och det är där NI ska vara med och tycka och tänka. Fy vad kul! Det kommer bli perfekt. Nu gäller det bara att ni skriver, såå många läsare, såå lite kommentarer? Vad är grejen? Är det inne att INTE kommentera?

I alla fall börjar jag denna kategori med att lägga ut min dröm-man. Here you go, (för alla som är intresserade..) jag svarar som alltid - ÄRLIGT!

Han får gärna vara brunögd
.. men absolut inte fyrtiofem
I regel faller jag lättast för långa och välvårdade karlar
.. därmed kan det vara otroligt dumt om han bara tycker om tjejer under 18 år
Hoppas bara att han vill vara seriös
.. och verkligen vill satsa på sitt förhållande till 110%
Den absolut läckraste delen på en man är ryggen och vaderna (jaa, det har jag alltid tyckt!)
.. därför tycker jag särskilt om killar iklädda hawaiishorts och ingenting mer :)

Neej, det där är INTE min typ.. hmm, nu ska vi se..

Det börjar definitivt likna någonting... absolut..

Hans leende alltså.. nja, jag vet inte, Måns är ändå sneppet...

Yepp, jag släpper det nationella och drar internationellt.. Ja, han har aldrig en dålig dag.. Vackrast när han INTE gjort sig iordning.. Det som alla killar är

Men det finns ingen, då menar jag ingen, så vacker (ja, inte snygg, inte söt, inte fin.. utan VACKER!) som Chase Crawford.. Alla gånger. Han är en klar tjugofempoängare!

goodmorning

en ny vecka, en ny dag, nya tag. Hurra! Jag är uppe minsann, Victoria är också uppe, hon börjar inte förrän i eftermiddag vilket hon gillar skarpt. Ute är det lite lite snö, dock inte på vägen/gångvägen men på sidan om. Det är mysigt, men jag vill ha sommar. Sommar och sol. Med andra ord - en god morgon!

aweekoff

idag har jag också jobbat. Håhåjaja.. Dagen gick jättesnabbt, jag lovar. Sedan så är Frank här, han har hälsat på ikväll. Så trevligt så.. Det är Wallander på tv:n och det är läskigt varje gång jag ser kvinnan. Hon är så vacker, eller ah, hon VAR. Nåja, jag är ledig nu i fem dagar, vad i hela fridens dagar ska jag hitta på? haha, det är frågan. Men man vet ju aldrig, de kan ringa närsomhelst. Lörd-sön, jobb igen.. Sedan börjar jag min tjänst. Spännande och KUL. Äntligen! Fast jobb!

Jag älskar godis fortfarande och kakor då förstås..

dearlybeloved

Jag känner mig sugen på bröllop. Jag är snart tjugo år. Tiden är inne. Tiden har kommit. Jag är redo. Nackdelen är att jag är ensam, får ingå ett eget äktenskap med mig själv.

thegold

image2178
Jessica Alba ser helt strålande ut som gravid. Hon bara ler till allmänheten. Vilken dröm. Jag älskar hennes "sailorinspired" jacka.. Helt underbar. Den påminner mig om den jacka jag köpte i torsdags från divided, har hittat VÄLDIGT mycket snygga ting där på slutet, den delen av h&m har verkligen börjat imponera på mig - stoort! I alla fall är min nya jacka midjekort, marinblå och dubbelknäppt med guldknappar. Allting för enbart 298:-. Lovely. Ja, min mobil kan inte lägga in bilder, tyvärr.. Jag vet inte alls vad som är fel. Men bilder på det hela - det har jag! Snart snart..

saturday

okej, lördag och lönehelg, ni förstår vad jag menar.. Jag skulle göra vad som helst för sömn nu. Tanken var så att vi skulle på 80tals fest ikväll, men jag orkar knappt röra mitt feta arsle. Nej tack. Jag orkar inte. Jag är alldeles för utpumpad. Seriöst. Men det har vart så roligt att jobba idag, det menar jag. VILKEN ENERGI! Började halv nio då och städade i en och en halv timme, vi var tre stycken på DAM och ja, efter en halvtimme sen när vi öppnat var det lika stökigt igen. Det är tråkigt ändå, men men,, Det var snyggt så länge det varade!

Imorgon blir det jobb mellan 12-16:20. Jag förväntar mig besök tack! Och jag köpte en klänning idag. De andra grabbarna på jobbet tycker att den är snyyygg.. Jag lyssnade ;)

FromHANNA

Ur Hannas blogg:

kvällen avslutades med en sväng på ungdomsmötet
, och största chocken jag fick där var att se malin i JEANS.. och ni tänker ju att de borde vara normalt att använda ett par jeans, men om ni känner malin rätt så vet man att MALIN OCH JEANS inte ens känns rätt att skriva i samma mening. men ja, under kan ske! men jag undrar vad som egentligen hänt?! MALIN VEM HAR OMVÄNT DIG? men du ska veta att jeansen gilla din smärta kvinnokropp, kunde inte låta bli att mysa lite med blicken på din välformade härlighet till röv,hihii.. jag förväntar mig en kommentar av dig, bara så du vet ;)

Haha, hon är för skön den kvinnan ;) Men det är faktiskt sant, ALLA var chockade, bild kommer!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”