DU BARA FÖRSVANN



SOMMAREN 2010, vart tog du vägen? Vart tog min bränna vägen? Vart tog allting vägen? Imorgon är det 1 september och det känns som om det var igår när jag stod där och sa att "vi måste verkligen ta vara på denna sommar, den kommer försvinna snabbare än vi tror" nähä? jaha? Vad gör man nu?

SAMMA GENRE RAKT IGENOM




I MINA BOKHYLLOR. En ny bok som jag placerat på en av mina hyllor är denna ovan. Den handlar om en journaliststudent vars praktik kommer ske på ett ställe där hon som minst vill vara. Jag menar, vem vill egentligen till småland? (höhö, jag har aldrig varit där och jag vill dit mest av allt i hela världen - efter skåne!). Såklart ska även hennes pojkvän (om man nu kan kalla honom det) göra slut. Två flugor på en smäll. Vad händer härnäst?

Jag uppskattar verkligen att läsa böcker och att få drömma bort till andra världar, det behöver inte vara perfekt, bara en annan tid.. en annan värld.

ÅKA ÅKA ÅKA




RADIOBILARNA. Hallå. finns det något roligare i denna värld? Jag vet inte, man bara kör - och skrattar - stackars alla under 11 år (det var vi och dem) stackars dem! Jaja, det var också det enda jag gjorde på grönan, haha.. plus att jag spelade bort pengar. Yey!

Vilken åkattraktion är din favorit? OCH säg inte fritt fall?

UP HIGH




Skor med träklack/H&M
Lackleggings/Ginatricot
Bustier/H&M
Skjorta/H&M divided
Armband/H&M

BILDERNA. Outfiten ovan är väldigt liknande den som jag skrev om igår, tyvärr, eller tyvärr och tyvärr - jag har ingenting att be om ursäkt för, känner bara att det ibland kan bli lite tråkigt om man lägger in inlägg på inlägg i samma genre. MEN här har jag ju träklackar, ha. Sitter och skrattar till solsidan, som vanligt varje morgon. Idag är jag pigg, ruskigt pigg, så pigg att jag till och med var pigg när klockan ringde - kan det bero på att jag la mig i tid? Kanske.

Nu åter till kläderna, jag gick INTE ut med knuten skjorta MEN jag tycker det var rätt så snyggt, eller?

THOUGHTS


Har ni någonsin varit med om hur allt bara rullat på i jämn takt, dagarna går förbi och man hinner knappt med.. sedan bara en dag, förändras allting? Man är åter tillbaka på ruta ett, inte bara i tankar och förnuft, utan i känslor som helt enkelt aldrig ger sig av. Egentligen tycker jag att det borde finnas någon knapp som bara raderar minnen och nollställer totalt - men i verkliga livet ser det inte ut som sådant. Tvärtom. I verkliga livet kan allt reflektera till hur du själv bemöter tankarna, hur du själv upplever sådant som varit och hur du själv vill kunna kämpa för att gå vidare. Kämpa är ett ord vars innebörd sammanfattar exakt mina tankar. Jag kämpar och kämpar.. och kämpar. Jag vet att det kommer gå, det kommer lyfta upp mig, men ni förstår - när jag precis kommit upp och blivit glad och känner andningen - då möts jag av det värsta. Och faller. Pladask. Det finns bara en. Det finns bara du. Och jag hatar det.

INUTI MIN PLÅNBOK


När jag har varit ute och handlat blir det alltid en röra i min plånbok (kanske mitt livs bästa köp? från acne) är jag ensam om detta? Min favorit i plånboken är kortet "jag drömmer alltid om dig" (: Har ni någonting ni alltid bär i plånboken? Kanske ett kort/bild?

DJUP I RYGGEN




Sockar med prickar/H&M
Skor med kilklack/H&M divided
Kjol i fuskskinn/Monki
Body/H&M trend
Kavaj i spets/H&M trend
Väska/H&M acc
Armband/H&M

GODMORGON MÅNDAG. Den här outfiten ovan talar höst och känns helt Malin. Jag gillar hur djup bodyn är i ryggen och att den "dämpas" genom att ha en kavaj över. Idag kör jag på beige/brunt, helt okej det med.. om inte ännu bättre! En endaste uppgift har jag innan jag går och lägger mig idag och det är att boka tvättid, tror ni jag lyckas? haha.

JAG ÄR INGEN SVÄRMORSDRÖM DIREKT


"och en för mamma, och en för pappa, och en för lillevickevire.."


"Men hallå, det där var ju en baggis.."

HAKLAPP. När det var dags att äta middag inhandlade jag en stor tortilla med kyckling och hela sveriges olika ingredienser. Aldrig sett så mycket fyllning. Anyway, alla som känner mig vet att det innebär - OLYCKA. Min faster påpekade lätt att de borde frågat efter en haklapp efter att jag sölat ner mina leggings.. Eh ja. Jag är tyvärr ingen prinsessa när det kommer till att äta rätt, snälla, är ni sådana som sölar och geggar också? Jag behöver minsann en fanklubb eller någonting liknande. Det kan väl inte bara vara jag som äter som en tvååring? Eller?

ÖVERRASKNING


Gick in en snabbis på MINOUTFIT och fick se att jag toppar 2, 3, 4, 5, 6 och även nu 7 plats. VAD HÄNDE DÄR? får man tigga en röst till? (:

SHOPPAT




Byxa 299:- H&M TREND

ÄNNU ETT TILLSKOTT. Med tanke på att det går mot kallare tider var jag tvungen (hallå, jag äger inte alls så otroligt många svarta byxor) att införskaffa mig ett par byxor.. annars går jag helst barbent men kanske inte i 25 grader minus? Well, dessa sitter perfekt i midjan, perfekt på låret och perfekt i längden. Kan det bli mer perfekt? Visst är de snygga?

Snart börjar one tree hill och jag är nervös, som alla andra söndagskvällar!

LÅNGKLÄNNINGEN



Klänning/H&M trend
Väska/Zara
Skor/H&M acc
Armband/H&M acc
Solglasögon/Ginatricot

MIX. När jag inte riktigt vet vad jag vill ha på mig är långklänning lättast. Allt är klart bara på två röda sekunder, man drar den över sig och poff. Såhär såg jag ut när jag i måndags träffade kusinen och åt glass. Snart blir det jobb! Har ni några piller för magont får ni gärna gärna gärna skriva namnet! TACK SNÄLLA!

GENREP


Jag vet inte hur många ggr jag upprepade "gry forsell måste vara sveriges vackraste kvinna" under denna kväll

Jag vet fortfarande inte om jag gillar Toves klädval

Vi stod uppställda med ett smile

Vad de nu heter?

Danskarna skickade sitt hetaste bidrag. Tack gärna.

Sötaste!

BAKOM KULISSERNA. Vi fortsätter med ett genrep inför direktsändningen. Det var faktiskt riktigt roligt att följa vad som komma skall när de även fick "klanta" till det. Min favorit är verkligen danmarks låt, förlåt, men jag älskart det! SÅ trallvänligt! :)

SLÅ KLACKARNA I TAKET




Jacka i mocka/H&M trend
Socks/Lindex
Skor med kilklack/H&M Divided
Kjol/Ginatricot
Linne/H&M trend
Väska/H&M acc

OUTFIT. Min favorit på sensommaren är att ha sockar i klackar (såklart kan man ha det hela sommaren lång MEN särskilt när det börjar bli lite kallare). Det ger en liten touch (?) till en enklare outfit. Nu ska jag se sista delen av programmet, sedan gå iväg! Vad tycker ni om denna?

PÅ PROMENAD GENOM STAN








EFTERMIDDAG. När jag gick längs med vattnet ut till djurgården i lördags (exakt en vecka sedan nu). Då gick jag i linne, efter att solen tittat fram igen, och trivdes i värmen.. NU är det bara 8 grader, funderar skarpt på om man ska lyckas leta fram halsduk och vantar, vad hände med sommaren? Det är bara augusti ännu?

HEJ BÄSTIS

JOHANNA! Jag saknar dig. Jag saknar dig så obeskrivligt mycket. Att skratta med dig, att busa med dig, att finnas för dig, det är verkligen en längtan från mig. Åh, kom hem så vi kan leka!

DEL FYRA



Vi åt vår lunch på Kungshallen vid hötorget (i brist på annat!) men jag blev verkligen positivt överraskad - än en gång! Jag får alltid för mig att det ska vara så äckligt vilket det absolut INTE är. Tvärtom. Saknar dessa tre kvinnor!

På tal om mat så har jag precis blivit bjuden på mat i mitt eget hem. Somliga har det bra :D och gott som bara den var det också!

AVSLÖJANDE



Body från H&M trend, det som jag gillar allra mest är ryggen som är djupt urringad och lite genomskinlig. Jag vet att det varit mycket leo, men tänk er denna i höst? Till röd färg? olala. Vad tycker ni om denna? Någonting ni själva kan tänka er?

GODMORGON FREDAG. Håller på att göra mig ordning för fullt och medan funderar jag på hur i hela fridens dagar värmen bara är 11 grader? Vad tar man på sig?

DEL TRE


Hur grymt snygg är inte denna vägg? Såklart var hon tvungen att vända bort sina läppar när hon möttes av min andedräkt.. jag hade tydligen glömt att borsta tänderna. KOM IHÅG 1: Borsta gaddarna!

Vickan och jag sitter på favoritplatsen (jag var dock lite höjdrädd). KOM IHÅG 2: Sära inte på benen vid korta shorts/kjol!

Debbie blir fotad på samma plats. Sötnosen min.

Min käraste faster som kammade hem den här resan. WOW. Tusen tack till att du blev så bra! Tänk att det ligger i släkten.. höhö.

Min andra favorit i våningen - detta träd. Jag har tydligen någon förkärlek för träd och detta var görsnyggt (gör=jätte för oss norrlänningar.. haha) KOM IHÅG 3: Kanske ska man klippa en lång page?

ÄNNU FLER. Jag har tydligen inte visat klart med bilder från vår resa.. vill gärna visa allt.. om det går för er såklart? ;) Sedan kommer jag även upp med plagget nedan. SÅ FINT!

SMYGTITT



Vad kan det här vara?

WALKING DOWN THE STREET



SAKER SOM GÖR MIG LYCKLIG
- Min iphone (jag skulle inte klara en dag utan den.. tyvärr)
- Min kavaj i beige (för att jag bara betalade en hundralapp)
- Stockholm (jag älskar staden!)
- Johanna, Viktoria och Emelie (bästa bästa bästa vännerna!)
- Käraste familj och släkt (alltid!)
- Shopping (ibland kanske bara för stunden MEN LÅT MIG DÅ NJUTA I FULLA DRAG!)
- Läsa böcker (det är skönt att slippa tänka och istället leva i en helt annorlunda värld)
- Män (vad vore världen utan dem?)

Hann det gå tio minuter efter det att min mor läst mitt föregående inlägg innan det plingade i smsinkorgen? På sin höjd. Hon skrev att jag inte ALLTID behöver hålla i min mobil och istället kanske lägga ner den i väskan (hur lätt är det när man ska svara?!) så hade kanske mitt fodral överlevt, sedan la hon även till att jag borde sätta på en rolig film och vila. Hallå. Ja tack!

NU ÄR JAG SÅ INTRESSERAD, VAD GÖR DIG LYCKLIG? EXTRA LYCKLIG?

STACKARS LILLA MIG!



Inne på topshop föll jag i rulltrappan, yes, jag stöp en gång till (stupa, snubbla you name it). Direkt när jag skulle kliva på och åka iväg rasade hela jag och armbågen slog i, ser ni? Det gör så kolossalt ont. Såklart höll jag i min iphone i andra handen och tog emot med den (smart drag?). Hela skalet gick sönder MEN mobilen klarade sig utan en skråma (tack gud!). Det värsta med att falla i rulltrappor är ju det att man inte har alltför lång tid på sig att ta sig upp igen! haha. Det gick undan och jag hann upp, dock stapplade jag mig fram en timme efteråt...

MED DET VILL JAG BARA SÄGA GODMORGON! haha.

SOCKS


Socks Lindex (3 för 99:-) och örhängen från ginatricot.

SHOPPING I ÖVIK. Jag har oftast svarta ploppar i mina öron och därför kände jag att dessa kommer bli användbara (och oj vad jag redan har använt dem! haha) 19:- var de väl ändå värda? Sedan drog jag på mig ett par av dessa socks ovan idag till mina svarta kilklackar.. jag återkommer med bilder!

Och förresten, jag älskar att shoppa i örnsköldsvik, där finns ALLA goodies kvar och de finns ALLTID i bra storlekar. Tack alla öviksbor! Ni handlar rätt!

SISTA DAGEN HEMMA I ÖRNSKÖLDSVIK


Långklänning/H&M divided
Skor/H&M divided
Väska/H&M acc
Kavaj/Ginatricot (ej med på bild)

DRAPERING. Jag kände att min klänning behövde ett lyft och istället för att operera in det totalt valde jag att snurra upp den, bara sådär litegrann. Skönare också när man ska flyga! (inte jag då, jag satt gärna i planet!).

JAG HAR KÖPT ETT PAR JEANS



Ginatricot 299:-

OSÄKER. Jag köpte detta par i Övik när jag var hemma och anledningen till att jag inte visat de är att jag känt mig osäker.. för det första för att jag använder jeans ca 1gång/år och för det andra känner jag att jag kanske vill köpa någonting annat :) MEN så drog jag på mig de igårkväll och blev kär på nytt, som min kära mor säger, "det kan faktiskt vara bra med ett par jeans när det blir kallt om rumpan". Så nu är de mina.

Vad tycker ni? Ska jag behålla och använda?

TA MIG TILL HAVET OCH GÖR MIG TILL DROTTNING


Min söte lillebror i väntan på att få kliva ombord på båten
Vi kliver på bryggan (och den höll!!! modemiss 1. bhbandet! förlåt!)
Jag var taggad för att åka iväg! Vem skulle inte vara det i detta väder? WOHO!
Suss (morbrors brud), papsen, bror och lilla söta kusinen uppställda
"haaallå, kan vi åka snart?"
Sedan såg vi en vattenskoter/jetski, vad är egentligen skillnaden? Eh ja, kanske att man står?
Solen var på plats, helt okej, när jag hörde att det ösregnade i HELA landet blev det ännu mer okej
Vi åkte in i hamnen och förbi arenan (det är här modo vinner alla sina matcher ;P)
Papsen var riktigt riktigt nöjd :)
Plötsligt när vi fikat klart mitt ute på havet, blev det solnedgång. Mysfaktor!
Nej men vad fint?
Älskade morbror leder oss på rätta vägar och Suss huvud tittar fram. HAHA. Mysigt.

BÅTTUR. Vi var ju ute på havet för en vecka sedan (hallå, vad hände där? dessa bilder har jag inte alls visat) och det var riktigt kul. Vi fikade, skrattade och kastade ner ankaret som rörde sig. Tydligen. Allting är interna skämt men vi som var där, VI SKRATTAR FORTFARANDE!

HELA HIMMELEN HAR ÖPPNAT SIG


WHITE DRESS. Den här klänningen får mig alltid att le, den känns så barnslig men ändå så Carrie i SATC. Ute åskar och blixtrar det och jag funderar på hur jag ens ska kunna sticka ut mina tår vid balkongdörren. Hela himmelen har öppnat sig. Jag, som har haft semester i tio dagar nu, har haft sol NIO dagar. Galet!

Snart kommer mormor och morfar och tittar in. MYSIGT!

SCANDIC ANGLAIS STOCKHOLM



HOTELLET. Jag kan, av hela mitt hjärta, säga att det här hotellet faller mig verkligen i smaken. På väggarna var det målat av Lovisa Burfitt, inredningen var minimalistisk och ute vid hissarna fanns det en s.k. butler. "Jag känner mig som pretty woman" var det första jag sa när vi checkade in. De skrattade i receptionen och tyckte att det var så roligt att se människor vara så glada. Hallå, min faster hade ju vunnit detta. GLAD är bara förnamnet!

Vi bodde på sjätte våningen av åtta. Utsikten var fantastiskt och nedanför oss hade vi Humlan. Riktigt härlig helg som sagt.
Nu ska jag laga lunch.

BOKTIPS HÖSTEN 2010



Dessa tre böcker är mina favoriter denna sommar. De har allt som en bok ska ha. Jag läste först ÅSE, sedan MATILDE och efter det JENNY S, det blev alltså i helt fel ordning. Därför har jag nu börjat om att läsa MATILDE (och jag har även köpt en helt ny bok att läsa också.. börjar känna mig som Fredde i solsidan, han kan inte gå förbi en grill förrän han köpt en ny och jag kan inte gå förbi en helt vanlig pocketshop. haha) Böckerna bygger på varandra! Läs dessa och njut med te under kommande månad!

JENNY S. Jenny bor i Habo (utanför Jönköping) och har precis allt hon någonsin velat ha, eller hon vet egentligen inte bättre. Här bor Jenny med sin sambo, jobbar på en bank (som hon gjort de senaste tjugo åren) och mår gott med sin allra bästa vän Katta. En dag kommer hon hem och får ett brev där hennes sambo gör slut, i brevet, och berättar att han har ett förhållande med hennes allra bästa vän. Jenny blir helt förstörd, vem ska hon ringa? vart ska hon ta vägen? Hon bestämmer sig helt enkelt bara för att ta bilen upp till Stockholm. Samma kväll hade hon packat ihop alla sina grejer och började köra iväg. Hon hörde inte av sig till någon. I stockholm väntar en helt annan värld, helt andra människor, ett helt annat jobb. Och vad händer egentligen med chefen Sebastian?
MATILDE. Matilde bor på söder (och ingen kan egentligen förstå varför hon ska envisas med att bo i en liten villa på bara över 100kvm när hon har flera miljoner på banken?) med sina två flickor. Hon är separerad med Sebastian sedan en tid tillbaka och vet fortfarande inte om det var en sådan bra idé. Var det verkligen bra för barnen? Hon sa upp sig från sitt jobb för att börja skriva en bok och är nu bara tvungen att slutföra den. Det Matilde drömmer om är ett helt annat jobb. Tomas, hennes barndomsvän, bjuder in Matilde till nyårsfest och bara dagen efter åker de tillsammans iväg till Norge (där de båda härstammar ifrån). Matilde har tid att slutföra sin bok och tillsammans lever de livets glada dagar. Kanske? Varför blir de inte tillsammans? Blir de tillsammans? Är Tomas rätt för Matilde?
ÅSE. Åse är Matildes lillasyster och hon bodde bara i Sverige ett tag för en massa år sedan innan hon flyttade tillbaka till Norge. Plötsligt började Matilde må så dåligt att Åse var tvungen att åka över för att ta hand om henne. Åse kände då att det är i Sverige hon vill bo. Genom Matildes bekanta fick Åse tag i en lägenhet på östermalm. Både Åse och Matilde visste egentligen inte vad de skulle arbeta med men blev här och nu underfund med det. Tillsammans skulle de såklart öppna eget. OCH såklart träffar Åse även mannen i sitt liv.. Kanske.

Jag är verkligen helt betagen i dessa tre böcker, de håller löst ihop med Denise Rudbergs andra serie Väninnan, Storlek 37 och O.S.A. Läs även dem! MEN om ni vill ha allt i ordning läs de böckerna först!

JUST NU


Bild: Tagen av Deborah

Medan jag tittar på fångarna på fortet, äter smörgåsar, försöker att läsa en (ny!) bok OCH kikar in på olika bloggar funderar jag även på hur i hela fridens dagar jag ska lyckas få en viss karl att INTE lämna landet.. Tips? Någon?

SECOND


På drottninggatan pluggade jag in dagens program...

...jag tycker att jag var jätterolig HAHA, tillsammans med min faster.

Tjejsnack med Viktoria, Debbie blev så nyfiken att hon höll på att krevera

I stockholm blir jag så HÄÄÄÄÄR glad. Ungefär. Dock är jag alltid glad MEN ni ser på mitt leende att det är ännu större!

Åh vad du är fin Deborah. Hon frågade mig om jag kunde le med ögonen "VA? kan man det? hur då?" (här gjorde jag alltså norra europas fulaste grimas och fick inte ens då fram med ett leende genom mina ögon) HON klarade det!

Helt plötsligt var vi mitt i en parad. Hjälp!

DEL TVÅ. Jag fortsätter med att visa lite bilder ifrån helgen, dels för att jag själv tycker det är roligt att titta på och minnas tillbaka och dels för att jag vill bjuda på lite mer "vardag" i bloggen. Vad tycker ni? Feedback?

SE UPP, HÄR KOMMER VI!

"Vill ni ha en morot?" min faster är alltid försedd med en massa mat, det är därför vi älskar henne! Morötter är deras favorit och själv har jag inte riktigt förstått mig på denna stång i orange.
Jag och min lilla Deborah, hon surrar minst lika mycket som mig, om inte mer.. jag förstår dock inte varför INGEN ANNAN i vagnen konverserade, jag menar, hur roligt är det att vara tyst?

Sådärja, då kom vi fram till perrongen och verkar ha det hur roligt som helst, av en perrong.

Min kära Viktoria hade med sig en ryggsäck som om hon skulle fjällvandra, jag valde att gå på andra sidan eller fem meter bakom. Vi låtsades som om det var en märkesbag för flera flera tusen!

Världens bästa turistbild (!?) vi var alltså turister i en stad 6 mil söderut, haha.

Shopping! NU KÖR VI!

CITY. De första bilderna från resan denna helg. Jag gillar verkligen detta gäng. MER än mycket annat! Visst har vi det trevligt tillsammans? På tal om dessa människor så var jag hemma hos vickan idag! Myspys. Tänk att man har en sådan tur att ens bästa vän också är ens kusin OCH lika pratglad? Det ni!

LÖRDAGENS


Skjorta/H&M trend
Shorts/H&M divided
Skor/H&M divided
Bag/Gammal som gatan

STOCKHOLM. Såhär var jag klädd när vi skulle inta stockholm för helgens bravader! Snart kommer en massa bilder! Jag kände inte direkt för några klackar när tanken var som så att vi egentligen bara skulle GÅ hela dagen!

LOCKAR I HÅRET


Mamma hittade den här bilden från min student och jag tog självklart ner den hit! Haha, jag skulle vara brudnäbb och ville ha lockar i håret - sex år gammal!

GODMORGON! Jag ställde klockan på 07.11 för att vakna klockan 8.38. VA? Jag hade såklart stängt av den i sömnen men lika bra var väl det för jag behövde tydligen sömn. På tal om sömnen, jag drömde att jag var hunduppfödare. JAG? Bodde ute på landet och gick runt i overaller och mitt största mission på dagarna var att se till att alla skulle få mat. Vacker syn? Nja. Att jag sedan vaknade och slog huvudet i hyllan för att en HUND låg bredvid mig gjorde inte morgonen bättre, tur att det var mitt gosedjur. 

Vad söta ni är, det var så klart
HANNELI (eller jag hoppas verkligen att det var det så jag inte skämmer ut mig själv) i inlägget nedan. Bra där tjejer! Ni kan!

DIREKT PÅ TV

HÄR KAN NI SE MIG IFRÅN SOMMARKRYSSET
okej att jag inte direkt är i bild MEN i de första sekunderna (när han har börjat sjunga) syns jag längst upp till höger med min svarta lilla kamera, där jag sträcker mig och tuggar tuggummi med en djuriskt öppen mun, charmigt? Jag vet inte alls vad jag ska svara på den frågan.

SILHUETT





Jeansshorts/Levi´s
Skor/H&M divided
Linne/H&M divided
Kuvertväska/H&M acc
Tofs/H&M acc

TORSDAGENS. För några dagar sedan drog jag och min mor in till stan och jag var klädd som ovan, det enda som saknas på bild är min mönstrade kavaj. Kan jeansshorts vara det mest användbara plagget som någonsin existerat? Kanske ja!

TUSEN TACK för denna helg i stockholm, för hotellet, för gratis inträde på grönan, gratis åkband, gratis frukostbuffé, gratis ALLT! Vi har haft så otroligt roligt!

VILKET KAP


Shorts ifrån h&m för femtiolappen

TACK! När jag gick där på örnsköldsviks gator hittade jag dessa shorts OCH till min glädje fanns det en storlek kvar. Hurra! Ett kap med andra ord! Hur snygga är de inte då?

MÄSTER SAMUELSGATAN


Vi hann inte mer än att gå på stan i några timmar förrän jag såg denna kvinna. WOW. Medan jag satte tungan i halsen tappade jag fattningen och efter några sekunder kom jag på att jag kunde faktiskt knäppa av en bild. HON är en riktigt stor bloggerska! Vem tror ni?

NY FÄRG



JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN NYA HÅRFÄRG. JA TACK!

Nu ska vi springa till jacuzzin. Ah. Den är så stor! Fy vad roligt!

LÖRDAG



Lite armband jag saknar som ligger hemma och skräpar.. haha.

DENNA AFTON. Jag tror, helt ärligt, att jag har varit med om mitt livs kväll, kanske till och med dag. WOW. Vi åt gott, körde radiobilar och hela mitt gäng åkte allting annat. Ni förstår, jag var den där stackars flickan som höll i väskorna DOCK inte förgäves. Ha, ni kan inte bara gissa vad jag varit med om MEN nöjd är jag gånger tusen!

Nu ligger vi på hotellrummet och käkar choklad. Helt okej. MER än okej. Hotellfrukosten börjar 7.30 imorgon och sträcker sig till 14. KLOCKAN TVÅ! Ha, i min familj har man ju nästintill ätit middag vid den tiden! Inte mig emot. Vårt största mission är nu att försöka hitta på lite matlådor för att ha lunch resterande av denna vecka. Kan bli knivigt!

Juste, när vi traskade hem från grönan och hit till stureplan kände jag mig som en ostbåge i en chipspåse. HALLå, platta dojjor, stickad tröja och leggings. De kvinnor vi passerade hade rakade ben, klackar lika höga som empire state building och korta kjolar. Malplacerad? Vadå?

och förresten, vi var med på tv:n ikväll.. Ska titta på klippet direkt!

JUST NU

STOCKHOLM. Vi bor på den sjätte våningen med utsikt över alla gator. Ungefär. Två tv-apparater och en hel kyl med läsk. Dubbelsäng och toaletten är indelad i TRE sektioner, en duschdel, en badkarsdel och en toalettdel. Jag sitter i fönstret och bloggar, ni vet man sitter på den breda fönsterbrädan med kuddar under sig. Mysigt. De andra är på gröna lund och jag ska ta mig ditåt - hallå, vad hände med solen?

NI SER OSS PÅ SOMMARKRYSSET IKVÄLL DÅ. JA TACK!

GRÅSVART


Cykelbyxa/H&M trend
Espadrillos/H&M acc
Tröja/Avklippt
Halsband/H&M acc
Solglasögon/H&M acc

JUST NU. Detta hade jag på mig hemma i onsdags. Avslappnat och skönt. Nu sitter jag här taggad, laddad. Vi ska nämligen till stockholm och bo på hotell. Hotell = hotellfrukost och jag kommer trivas som fisken i vattnet! PLUS att vi ska vara med i sommarkrysset ikväll (hoppas jag i alla fall!). Grönan och shopping står på schemat idag! Bloggen följer med!

THANKYOU


Jag vill bara säga TACK. TACK till alla er som läser min blogg. TACK till alla er som kommenterar. TACK till alla er som sprider glädje och skratt. TACK till alla er som älskar varandra. TACK! TACK! TACK! TACK!
Jag gillar just precis dig.

TA MIG HEM TACK

EN STORY. När vi kom till flygplatsen fick vi reda på att flygplanet var försenat en halvtimme. Åh. När det gäller att flyga är man ju ändå ute i så god tid att en halvtimme till är nästintill omöjligt att överleva. Det är nästan som att springa jorden runt i stilettklackar och efter att ha korsat indiska oceanen plötsligt bli medveten om att man inte får ett par nya skor. Överleva. Därefter sa jag adjö till familjen, satte mig tillrätta och tittade på alla människor. När man tittar och finner olika ting. På ena sidan satt det kvinnor och män som helt enkelt bara var uppslupna (finns det ett sådant ord?) av sina egna tidsskrifter eller böcker, rakt framför satt barnen som fascinerades över att det SNART skulle komma ett flyg (deras lycka var nästintill lika hög som när tomten kommer på julaftonen) och sedan såg jag bara honom överallt. Var HAN tvungen att vara där? Annars gick flygresan bra och det bästa som någonsin skulle kunna hänt - hände (hallå, jag glömde totalt bort alla förseningar som världen någonsin åstadkommit). JAG fick välja vilken kaka jag ville ha och tog såklart min favorit - KARDEMUMMAMUFFINS. Den där förträffligt äckliga dammsugaren jag bjöds på förra gången kunde slänga sig i väggen! De slår faktiskt allt annat jag någonsin tenderat att ge min kära mage (som förövrigt är lika bred som sträckan mellan hong kong och portugal). NU, åter till bokläsandet och bussandet! ja jag åker buss. UPPSALA - HERE I COME AGAIN!

VILKEN KVÄLL


Hinner bara lägga in en bild nu, tar resterande sedan, men visst var det vackert väder? O boy. Skepp o HOJ!

EN BEIGE EN BRUN OCH EN GRÅ




I min skohylla finns en hel del skor, bland annat dessa tre..

Vilken sko är din favorit? Alla tre kommer ifrån H&M och låg på mellan 300-400kr. Det är ett perfekt pris för ett par skor tycker jag! Särskilt när man inte använder de dagligen..

OLYCKAN?






FIKASTUND. Igår var jag och min mor på stan och det blev faktiskt en så lång stund att vi var tvungna att ta en paus och fika. Jag bjöd min mor (hallå, hon hade faktiskt namnsdag för några dagar sedan) och vi gick och satte oss. Trodde jag. Precis när vi gjorde entré i rummet utomhus styper jag på mattkanten (tack morfar för att jag fick genen av dig!) och hela min bricka vickades ut, bara ni vet i slowmotion. Haha. En cocacola åkte rakt i golvet, splash och hela drickan föll längs med mitt ben. Glas överallt. En man i sina bästa år (säkert 60-70) började applådera i ena hörnet och alla tittade. ALLA! Mor tyckte jag skulle gå och be om en ny MEN jag kände att eftersom det var mitt fel ville jag inte göra det. Så kommer den där mannen "ge mig allt glas så hämtar jag en ny åt er, sådana här saker händer ju jämt på systemet och de får alltid nya". Sagt och gjort. Vi fick en ny cola och dagens samtalsämne var spikat! HAHA. Klantig? Jag? Nejrå!

VI SÅG ÖRNSKÖLDSVIK FRÅN EN ANNAN VINKEL


Vi var som skrivet ute på havet i tisdagskväll och jag har en del bilder att visa er. Vill ni se?

PÅ UMEÅS GATOR SKRATTADE JAG IBLAND



SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

GÄSTER. Haha, vad vi har skrattat ikväll, fika med mina föräldrars bästa vänner och det är alltid lika roligt. Nu är det Ernst på tv:n. Vilka idéer den mannen har!

Åh, jag hittade lite saker på stan idag! Väldans trevligt! :)

GLATT!


Båtoutfiten när vi skulle ut i tisdagskväll.. Återkommer med fler bilder MEN efter denna dag behöver jag påfyllning i magen. Nu blir det pasta och bacon.. GOTT är bara förnamnet!

I TISDAGS



Tröja/H&M divided
Skor/H&M divided
Kavaj/Ginatricot
Jeansshorts/Levi's
Väska/H&M acc
Skärp/Monki
Armband/H&M acc

TISDAGENS. I tisdags var det en sådan hetta MEN jag hade ändå kavajen på mest hela tiden (annars hade jag nästintill magen bar och det gillade inte min lillebror). Gillar ni den här outfiten får ni hemskt gärna rösta HÄR!

Vi har precis skrattat så mycket till solsidan att ögonen är alldeles blöta. Mitt bästa köp 2010. Nu ska vi göra oss klara för en sväng till stan!

TRO HOPP OCH KÄRLEK



Jag försökte göra mig en hoppbild igår men det är väl lika bra (innan jag fått nack&ryggskada) att inse att det inte riktigt ligger i min vardag. Hallå, hur gör man? Jag är lika stel som en pinne? :)

MEN
för att få in denna bild i detta sammanhang vill jag bara tydliggöra att jag börjar denna morgon med ett glädjeskutt. Idag blir det en bra dag!

LJUVLIGA BILDER






Glädje. Värme. Vatten. Båt. Lycka. Framtid. Känsla. Hopp. Mysa. Kärlek. 
Äta. Sola. Må. Prata. Finnas. Njuta. Tillsammans. Fantasi. Sensommar. Vänskap.

Vad finner ni för ord?

UMEÅ STAD












TURISTER. Igår var vi som sagt i umeå stad, bara i några timmar. Jag gillar inte alls utbudet (men är man dum nog att gå i stadens affärer under mellansäsongerna får man väl ändå skylla sig själv?) eller samtidigt, uppsala är inte alls mycket bättre. Tvärtom. Det finns nästan roligare affärer i umeå.. Vädret? nja, jag ska väl ändå inte klaga? Hörde att ni där nere hade regn och blåst. Höhö.

Tack snälla ni för den fina responsen i inlägget nedan. Jag börjar som sagt vänja mig nu. Åter till SOLSIDAN (mitt köp jag gjorde i umeå igår!)

TADA

RESULTATET. Snälla söta läsare, säg att ni också gillar hårfärgen, annars börjar jag gråta.. MEN jag menar, jag tror faktiskt att jag trivs ypperligt perfekt. Tror. Vi får la se imorgon.

Det bästa är i alla fall att den här färgen är precis den färg som min utväxt har VILKET gör att jag slipper färga hela tiden.

PÅVÄG NORRUT





TAGGADE. I bilen påväg upp till umeå igår. Att man bara, bara sådär, kan knäppa av en massa bilder, det har jag ingen förståelse för.. eller kanske. Jag bloggar ju. Man kan faktiskt knäppa av bilder till och med på... toaletten MEN i samma veva förlorar man troligtvis alla sina besökare. Nu ska jag återgå till min syssla. Äta glass. Och juste, jag drar ut på att visa min hårfärg.. i några timmar till!

STOPPA PRESSARNA!

Aaaah! Jag har färgat håret. Hjälp. HJÄLP! Det är en annan färg, inte alls som jag är van. Vill ni se?

LINNE OCH SHORTS



Shorts/köptes när jag var 15 år, Ginatricot
Linne/Weekday
Skor/H&M divided
Väska/Ginatricot
Solglasögon/Ginatricot
Örhängen/H&M acc

GODMORGON ONSDAG. Dagarna bara flyger fram, men vi hinner med mycket. Vaknade till strålande sol idag igen! Det här ovan hade jag på mig i söndags när det var jobb. Hörrni, många undrar varför jag är så dålig på att använda olika skor MEN kan säga som så att jag byter med de jag mest gillar och de som jag mest kan gå i under dagarna. Stilettklackar på 12 cm är ingenting att rekommendera en 9timmarsdag. Har jag hört!

Nu sitter jag och tittar igenom fina bilder från gårdagen. Här snackar vi FINA. Fina som i jag-behöver-inte-använda-självutlösaren-bilder. Tack gärna!

PS. Tänk på att min bloggadress numera är http://malinronnquist.se/ och att ni gärna får rösta HÄR!

I FÄRG



Bilder tagna för exakt ett år sedan, av min kusin Deborah

JUST NU. Har precis kommit hem efter att ha varit ute med min morbrors båt i havet. Åh vilken kväll, vilket väder, alldeles vindstilla och solnedgång. Verkligen inte mig emot. Och som ni alla känner till.. jag hade såklart kameran med mig! Bilder kommer imorgon.

RAK I RYGGEN KVINNA!


Jag fullkomligt älskar min raka hållning i den här bilden! Lägger in en ny senare..

Nu hinner jag inte mer utan är bara hemma för att vända. Vi har spenderat några timmar i umeå och nu ska vi bara byta om för att sedan åka ut med båten. Vädret är kanske helt fantastiskt? Inga moln, strålande sol, en temp på 25 grader och vi är N Ö J D A!

EN VIT DRÖM


Klänning/Bikbok
Skor/H&M divided
Skärp/H&M acc
Väska/Ginatricot

GODMORGON TISDAG. Ibland blir man ju bara överlycklig, blixten slog till i mitt face precis när man känner sig som tröttast. Hurra. Ni slipper ta del av detta :) Att bilden liknar en sådan man tog när man var 15 gör mig inte på dåligt humör. Tvärtom. Jag får heller inte alls sitta här vid datorn nu, men skyller på att jag måste föra över pengar, vi ska iväg och tydligen NU.

Och förresten, ni skulle göra mig så otroligt glad om ni ville rösta HÄR. Jag tänker nämligen vinna denna månad! TACK SNÄLLA LÄSARE!

BLOMMIGT



Klänning/H&M trend
Skor/H&M divided
Väska/H&M ginatricot

VARM SENSOMMARKVÄLL. En kväll förra veckan drog jag bara på mig denna klänning, känner att det kanske är på sista refrängen gällande sommarklänningar MEN såklart finns det strumpbyxor/tights att använda under höst-/vintertiderna. Nu ska jag åter till filmen vi alla tittar på.

HAN MED SCARFEN

Bild: http://facehunter.blogspot.com/

Hur söt är inte denna pojke? Åh, tänk när man har ett barn att klä upp. Jag säger bara en sak: mumma! Mina barn ska få allt de någonsin velat ha. Nästintill. Kärlek och närhet - det kan ni skriva upp!

Jag bloggar på som aldrig förr, känner att jag vill verkligen prestera när jag ändå inte gör någonting! Strax en dagens (för några dagar sedan!) Håller jag måttet?

SYOSS



I MITT HÅR. För några dagar sedan investerade (eh, låter som om jag köpte något för några miljoner el liknande) jag i schampo och balsam. Ja, jag har aldrig förstått mig på människor som BARA använder schampo. Ni förstår schampot i sig är negativt laddat och innehåller s.k. anjoner. Dessa tillsätter hårstråna negativ laddning och för att då jämna ut så att plus och minus tar ut varandra måste balsam tillföras. I balsam finns det katjoner och dessa är positiva. Tillsammans blir håret nollställt och det slipper då bli elektriskt, statiskt.. etc. Katjoner finns även i hårspray och mousse men vill man vara försiktig med sitt hår bör balsam användas. En gång i veckan bör även en inpackning göras. Denna ska således sitta i ungefär 10-15 min (står det 2 min på förpackningen är det ingenting att bry sig om). Ja, jag har pluggat till frisör.

Det är just därför jag vill prova på SYOSS sortiment. Dessa är gjorda för budgetkedjor men innehåller inte lika mycket vatten som vanliga schampon och balsam. Det innebär alltså att flaskorna räcker längre och löddret görs snabbare trots en liten mängd. Puuh. Nu är jag så hungrig att jag avlider. Vilken tur att det blir tacos! JA TACK!

FAKTA: SYOSS finns i fyra olika varianter; för färgat hår, för att ge glansigt hår, för skadat hår OCH den nya ovan. Tänk på dessa faktorer när det ska köpas för DITT hår. Det är det som räknas. Att ta hand om sitt hår är MYCKET viktigt!

SOL I SINNE



FOUR WEEKS. För bara fyra veckor sedan var jag här hemma sist. Galet egentligen, men jag tar alla tillfällen som ges för att åka upp till min familj och hälsa på. Här trivs jag verkligen! Under denna dag har jag hunnit med att flyga från arlanda (hallå, var hela svenska befolkningen på samma plätt klockan 7 imorse, att jag ens tog mig framåt är för mig en olöst gåta) landa och blivit upphämtad av far, ätit lunch med hela familjen (ja, oscar och mor kom hem från jobbet!) läst ut min älskade bok (vad ska jag nu göra när alla SEX böcker är slutlästa? kanske den bästa serien?) och blandat kex och godis i min mage. Än är inte dagen slut..

FÖRÖVRIGT älskar jag mina skor jag har på bilderna ovan, kul att de ligger kvar i lägenheten nere i söder...

LÄNGRE BAK


Jag hittade den här skjortan i garderoben och kom på att jag faktiskt gillar den extremt mycket. Fördelarna är självklart att den faller så snyggt där bak, jag menar, vi alla vet ju hur roligt det är att visa celluliterna? ;)

LUNCH MED VIKTORIA


Linne i spets/H&M divided
Skinnshorts (fejk!)/Ginatricot
Skor/H&M Divided
Skjorta/H&M trend
Väska i läder/H&M trend

DIREKT IFRÅN ÖVIK. Hallå och godmorgon. Jag var uppe 05.16 och mitt plan gick 08.20 OCH jag var här 50 min senare. Vet ni vad det bästa var? Inte en endaste liten liten liten blåst. Jag fullkomligt flög, bokstavligt talat, fram över molnen eller förresten det fanns inga moln. Jag såg hela resan, alldeles klar sikt och jag tryckte mitt nylle mot rutan och bara drömde mig bort.

Sedan tog jag tag i tidningen och läste sportbladet. Som vanligt.

BEIGE SVART VIT



Kavaj/Ginatricot
Linne/Weekday
Shorts/Gamla som gatan
Socks/Lindex
Skor/H&M divided

FLIGHT. Jag blir tokig.. sitter och tittar igenom alla möjliga tider och nu har allt försvunnit. Detta bådar gott minsann! Angående outfiten ovan känns den väldigt liknande den föregående. SÅ kan det gå ibland. Nu måste jag åter till flygplanen.. Önska mig lycka till!

SVARTVIT


Det blev helt okej ändå.. när man ser det såhär.. Lite bättre bild kommer strax!

EN TRIO


På mina fingrar bär jag en ring av mor, en ring av far och en ring av tja, någon annan. Men hörrni, dessa sitter JÄMT på och jag gillar de, alla tre!

NU. Just nu har jag min Johanna här hemma och hon springer runt och yrar, sminket ska sättas, naglarna målas och leendet är på plats. En viss man har intagit uppsala igen. Här sitter jag bredvid, svettig, äcklig och jao.. dricker cola!

SPEGELBILD



Skor/H&M divided
Kjol/Monki
Skärp/H&M trend
Linne/Monki
Kavaj/Ginatricot (reafynd!)
Väska/H&M acc

SÖNDAG. Lite sämre väder men värmen ligger i. Strax blir det jobb och efter denna dag går jag på en lite kortare semester. Hade egentligen tänkt åka hem ikväll men väntar till imorgon, då slipper jag stressa! Mor: "Ja vad bra att du kommer hem, vi behöver en massa hjälp till att städa garaget.." Helt plötsligt blev jag inte alls lika sugen. Att städa ett garage, kan man få det tråkigare? Helt ärligt? Hade det varit att möblera om huset eller måla en vägg då hade jag minsann varit på plats redan nu! Men sedan la hon till att vi ska åka till umeå också. JA TACK!

Den här veckan har varit lite annorlunda klädesmässigt. Jag har inte alls varit lika sugen på att klä mig helt enkelt. Hoppas ni gillar ändå!

DEN DÄR FÄRGEN?


Bild: Tagit från någon blogg?

HÅRET
. Jag behöver verkligen göra någonting åt min utväxt, jag menar, just nu ser den ut som landningsbanorna på arlanda flygplats (utan att överdriva). Åter till den röda tråden, färgen ovan tycker jag riktigt RIKTIGT mycket om. Den är lite mer askig och någon/några nyanser mörkare än vad jag har. Tänk om det blir hemskt? Ja men då är det väl ändå bara att färga tillbaka?! Ska jag våga? Våga satsa?

När jag ändå är på G, ögonbrynen, ett ord - WOW!

SKINNKJOL


VADÅ JORDENS STÖRSTA BILD?

VÄRMESLAG. Jag tror att jag fullkomligt kreverar av värmen. Alltså, jag älskar såklart solen och vinden och allt MEN 38 grader på min balkong och hela min lägenhet steker som om det vore överhettning på hög nivå. Jag hade såklart mycket hellre legat på en strand idag. Mycket.

UTE I TRÄDGÅRDEN



Leggings/Ginatricot
Linne/H&M divided
Kavaj/H&M divided
Väska i läder/H&M trend
Espadrillos/H&M acc

GODMORGON LÖRDAG. Det här hade jag på mig i söndags (eh, ligger alltså en vecka efter med outfits, INTE bra.. ska ta igen detta när jag går på semester... imorgon!). Så slå mig inte om jag visar en hel del utstyrslar framöver? Den där kavajen, den blir minsann flitigt använd.. men jag gillar den. Gör ni?

Och förresten, jag vann igår. TUSEN TACK ALLA! KLICKA HÄR! och fortsätt gärna rösta om ni vill!

RÖSTA PÅ MIG!

OM NI RÖSTAR HÄR LOVAR JAG ATT GÖRA VAD SOM HELST. IDAG SKA JAG VINNA! TACK!

UPPDATERAT:

det ser bra ut.. det ser bra ut! TUTA OCH KÖR!

STADEN SOM ALDRIG SOVER








STOCKHOLM I MITT HJÄRTA. Trots att mitt senaste stockholmsbesök inte var det roligaste kan jag bara inte Sluta Älska Staden. Åh, det är alltid liv och fläkt (dock kanske lite för mycket om somrarna när alla tusentals turister är samlade på en kvm). Nu tittar jag på stadskampen och äter tacos, resterna sedan igår.

Ps 1. Nu kan ni alla klicka in på http://malinronnquist.com istället för http://maaaliiin.blogg.se (lättare att komma ihåg! Yey! (tack per!)
Ps 2. HÄR får ni jättegärna rösta, ligger förtillfället trea MEN vill vinna? Okej? :) Tack söta!

Tusen tack till alla kommentarer, jag uppskattar ALLA verkligen!

MÖNSTRAT


Byxa/H&M divided
Skor/H&M divided
Kavaj/H&M divided
Baslinne/H&M divided
Väska/H&M acc
Solglasögon/H&M acc
Halsband/Indiska

GODMORGON FREDAG. Sitter och tittar på nyhetsmorgon som vanligt och kom på att jag inte visat er hela denna dagens ännu. Detta är från i onsdags när det blev så varmt att jag inte förstod varför jag dragit på mig ett par byxor. Men det gick. Och vet ni vad? Trots alla blickar som sa "vad i hela fridens namn har hon på sig" så trivdes jag som fisken i vattnet i denna outfit. Den skrek Malin och jag njöt i fulla drag för varje argt öga..

DE FINNS I TVÅ FÄRGER



Hårsnoddar 29,50:- H&M

GODKVÄLL. Nu sitter jag väl i stort sett bara och inväntar det sista avsnittet av SATC. Den senaste gången jag såg det grät jag floder, floder som kan jämföras med niagarafallets vattenpump. Tofsarna ovan köpte jag igår och gillar att de både kan användas i håret OCH som armband (eller så köpte jag väl egentligen de bara för att göra ett fint blogginlägg, eller bara för att köpa någonting.. ta det som ni vill :P)

OCH. Tack för en fantastiskt underbar kväll. (:

MED CYKLARNA SOM BAKGRUND


Klänning/Weekday
Skor/H&M divided
Väska/Gammal - köptes i umeå för 34 år sedan, ungefär
Skärp/Monki

I STAN. Sådär, nu har ni sett denna outfit tre ggr men hittade dessa två bilder att visa också. Oj, nu flög hela världens fåglar förbi mitt fönster, trodde det var en komet som var påväg.. haha. Anyway, Vickis har åkt hem för ett bra tag sedan och jag är fortfarande mätt. Härliga tider.

Ps 1. Allt hade varit mycket trevligare om jag hade haft ÖPPNA ögon på den nedersta bilden.
Ps 2. Mina ben är VERKLIGEN INTE sådär bruna. De är vita. Jämför med en isbjörn.
Ps 3. Ni fattar nu vitsen med ingen makeup? haha, åh vad jag måste sminka mig hädanefter..

BLONDINERNA



Jag har fortfarande inte vant mig vid att min kusin faktiskt är... blond. I mina ögon kommer hon vara brunett så länge det bara går (eller förresten, det tar jag tillbaka! annars finns risken att jag kommer få äta upp det senare) Jag gillar kvinnan som BLOND! På tal om denna tjej hade vi en trevlig stund vid ån igår på em och nu ska jag möta upp henne för att sedan laga lite lunch. Mysigt.

SNEAKPEEK


En liten smygtitt på min resa-iväg-outfit jag hade igår. Att värmen slog rekord i augusti precis den dagen jag valde att ha byxor på mina ben gjorde mig vansinnig. Nästan.

PÅ MINA FINGRAR



Ringar i 3-pack 49,50:- H&M

SHOPPING. I stockholm lyckades jag komma hem med 2 saker. TVÅ. Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag varit så fruktansvärt otaggad till att shoppa. Det finns faktiskt andra saker i livet som kan göra en lycklig (det är jag malin som skriver!). Efter att min mor ringde ett härligt samtal ville jag spara mina pengar.. nu hoppas jag bara. Hoppas med stort H.

förresten, hur mycket gillar vi inte ringarna? Åh så fina! I höst blir det mix av mönster. You bet!

FREDAGENS



Shortsdress/H&M divided
Skor/H&M divided
Solglasögon/H&M trend
Väska i läder/H&M trend

WITHOUT MAKEUP ON. Det hör inte till vanligheterna att jag springer runt på stan utan smink MEN ibland chockar man världen utan mascaran!

PÅ TÅGET

HALLÅ, jag lämnar nu stockholm, haha, fy vad det var tråkigt. På riktigt. Solen gassade på som aldrig förr (den gör fortfarande), människor är överallt och stökar till PLUS att det inte riktigt är påfyllt i butikerna. Jag är verkligen av hela mitt hjärta djupt missnöjd. Uppsala. Det klingar så fint i mina öron...

BEIGE STASS


Den här klänningen är fantastiskt fin i nästan hela dess omfång. VAD HÄNDE UNDER ARMEN? (och varför har jag en svart bh?) Frågorna är många men vi ser över det hela och tänker att jag matchade mina underkläder efter dragkedjorna på skorna. Klänningen finns nu att köpa på rea på weekday för 60 (eller var det 80?) kronor. Det är faktiskt ingenting, nästan inte ens en godispåse!

NU: Fixar och trixar, sedan drar jag till huvudstaden!

LÄSARFRÅGA

"Första gången som jag besöker din blogg och fu tusan vad jag gillar den!! Många av alla dina outfits skulle gärna få flytta in hos mig. 

Har du bloggat länge, vad arb. el. pluggar du? KRAM"

SVAR: Jag har verkligen bloggat länge.. det känns som en oändlighet. Kommer fortfarande ihåg i januari 2006, ni vet den där tiden när man tyckte lunarstorm var den största mötesplatsen någonsin, när jag satte mig vid datorn och bara började att blogga. Jag har tyckt att det varit roligt så länge jag bara kan minnas. Visst finns det gånger när man helt enkelt inte haft någonting att skriva, när man bytt blogg (läs HÄR) eller bara allmänt inte orkat MEN era kommentarer gör det bara så förträffligt roligt att fortsätta. Ni är FANTASTISKA!
Att jag på så vis även kan inspirera er i olika outfitar, att man faktiskt inte alltid behöver klä sig som alla andra, att man faktiskt inte alltid behöver bry sig om vad andra tycker och tänker, gör mig LYCKLIG. Ni är LYCKA!

Jag bor i Uppsala, jobbar på H&M och lever min dröm!

BILDER FRÅN år 2006:
48802-23
Jag var brunett ett tag..
Klicka för att stänga bilden
Jag var sexton år och skolans lucia... även tidningens!
Klicka för att stänga bilden
Och jag busade även då framför spegeln (höhö, vissa saker växer man tydligen aldrig ifrån..)
det är över nu
Jag gick ut tvåan i gymnasiet och passade på att bli fotograferad innan
vi tre
Och jag var omsluten av mina bästa vänner! HAHA, så längesedan.

SNÄLLA, nu kan väl ni andra också lägga in lite gamla goda bilder? Länka så jag får läsa :)


I MIN GARDEROB




VEM VILL HA? Dessa byxor har jag fortfarande inte använt. De sitter inte som jag vill och har därför bara blivit liggande. I midjan är de förstora och om vaderna för små. ROLIGT? Åh nej. Men en vacker dag... kanske?

Vill ni ha fler i min garderob inlägg?

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT

1.2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
RÖSTA PÅ DIN FAVORIT. Medan jag är och jobbar får ni gärna tycka till. Jag lyckades byta om några gånger under europakonferensen 2010. Vilken outfit gillar ni bäst? (siffran för varje bild står ovanför!)

GRÄSGRÖNT


När solen var framme (alltså inte idag) såg jag ut såhär. Nu vräker det ner utanför. Illa.

NERVOSITET


JUST NU. Jag sitter här nu, laddar upp med mat, och ÄR SÅ NERVÖS. Ni förstår klockan åtta ska Eric Saade vara med i tvn. Nu är det som så att jag är verkligen inte någon tjej som springer efter någon annan på stan eller sådant (jag har varit svar JA) men när det gäller Eric skulle jag lätt kunna galoppera runt marathonloppet. HAN måste väl ändå vara den mest charmige människan någonsin?

Jag kommer skrika. Taket kommer lyfta. Regnet kommer regna in. DET ÄR DET VÄRT! Vad säger ni?

SPEGELLJUS




Kavaj/H&M divided
Linne/Monki
Kjol/Gammal
Skärp/H&M trend
Skor/H&M acc

GODMORGON MÅNDAG. Ny vecka, många är åter tillbaka efter semestertiderna, nu kör vi hårt! Jag undrar vad som händer härnäst? På tal om det, tycker inte ni också att "allsång på skansen" har blivit underbart... dåligt? Jag menar, alla artister? Vad hände där? Jag känner inte igen en endaste liten kotte.. Det som var så bra...

BEIGE. Kjolen ovan köpte jag troligtvis i högstadiet (visst gjorde jag det mamma?) men då använde jag den på ett helt annat sätt. Nu är den perfekt som paperbagwaist. Tack gärna.

EN VECKA SEDAN


Klänning/Monki
Skor/H&M divided
Väska/H&M acc
Solglasögon/H&M divided

GRÅTT. Idag är det absolut galet grått utomhus. Det är inte ens en lite gnutta ljus. På riktigt. Jag vill till utlandet.. och det är jag kanske inte ensam om?

Har hunnit med att åka till ikea idag också, puh, nu sitter jag framför den nakna kocken efter att ha dammsugat hela lägenheten. Fortsätter jag att titta på dessa kockprogram är jag snart uppsalas mästerkock.

TRISS



NYANS
. Det kanske inte var det absolut nödvändigaste köpet (när jag ändå har två till som dinglar på stången) MEN, en är kortärmad, en är i kort modell och denna är i lång. Hallå. Ni kvinnor, ni fattar va?

DETAILS


IGÅR"åh, kan inte du ta en outfitbild på mig?".. jag vet inte jag men.. borde inte de bilderna innehålla HELA utstyrseln? haha, istället fick jag med några detaljer såsom väskan. En gammal sak. Helt okej ändå va?

GLAS PÅ MINA AXLAR



Väska/Zara
Skor/H&M divided
Klänning/H&M trend
Ring/H&M acc

GODMORGON SÖNDAG. Vaknade av en fluga som surrade i mitt öra, det kanske är det värsta sättet att vakna på någonsin? Well, igårkväll satte jag igång SATC-filmen och hann aldrig se klart den pga huvudvärk. NU är det ett perfekt tillfälle att titta färdigt, sedan blir det en stor frukost!

Outfiten ovan är den sista jag har att visa ifrån förra veckan. Tyvärr.

HEJ FINA FLICKOR




Naaaw, tänk att man får umgås med så fagra kvinnor, vilken lycka! Dessa bilder är från den sista kvällen (ber om ursäkt för bild nr 2 som är lite suddig) och jag saknar er alla!

MINA FAVORITER


FEM I TOPP:
1. Sommaren med Göran. Den här filmen FÅR mitt hjärta att smälta om och om igen. Den är så typiskt svenska män på något sätt. Göran är min favorit! Han gör allt för kärleken!
2. Dear John. Filmen som väckte känslor rakt igenom. Gråten kom hela tiden och den gick inte att stoppa. Den tar faktiskt The notebook med en klackspark.
3. Sex and the city the movie (BÅDA filmerna). De är bara för bra för att vara sant. Jag gillar mode, människorna och allt rakt igenom.
4. Valentine's day (ovan). En riktig feelgood film där man får följa X antal par under självaste alla hjärtans dag. Den visar kärlek storslaget och hur det faktiskt går till i staterna under denna dag.
5. Twilight (båda!). Jag såg dessa två filmer för första gången någonsin i torsdags och jag blev helt överraskad. Varför har jag inte sett de tidigare? Varför kan man inte bestämma sig om vilken man som är bäst? JAG VILL SE TREAN TACK!

HAR NI NÅGRA FAVORITFILMER? HJÄLP MIG MED NYA TACK!?

Dagen har jag spenderat med att ha Johanna och Josua här, vi lagade mat sedan skjutsades Johanna till sitt jobb och Josua och jag gick på stan där det shoppades hejvilt. HÄRLIGA TIDER! Nu känner jag mig genast på bättre humör!

BADSÄSONGEN ÄR ÖVER?

För exakt ett år sedan var det värmerekord och jag låg i vattnet exakt HELA v.32. Galet egentligen när man tittar ut nu och ser regnet falla. Vad hände med sommaren? Nåja, jag ska vara så nöjd att ord inte räcker till. Min sommar har varit - perfekt!

LEO PÅ MINA FÖTTER


Skor/H&M divided
Shorts/Levi´s
Linne/H&M trend
Väska/H&M acc
Armband/H&M acc

GODMORGON LÖRDAG. Det är så otroligt varmt i min lägenhet att jag snart spricker.. Hjälp! De där skorna ovan kostar alltså 99:-. Ett mycket bra pris enligt mig! Tack snälla för all pepp, känner mig redan på bättre humör!

& ALLA MINA SVAR!

Vad gör du på alla dessa möten? :) Underbar första fråga, jag går dit, sjunger, lyssnar.. Klicka in HÄR så får ni lättare en bild av hur ett möte kan vara. Mötena är oftast liknande till sätt och upplägg men det som gör ett möte unikt är dess talare. Min favorit kommer alltid vara John Bevere. Jag tycker att han är så energisk och härlig. Det syns verkligen i hans ögon att han ÄLSKAR att göra det han gör. När han berättade att han fick ett IG i alla sina uppsatser i skolan, i ALLA engelska ämnen (han är från usa) och ändå lyckats trycka sina egna böcker i tusentals utgåvor. Det visar på att ingenting är omöjligt för gud.
Vad är de roligaste när man bloggar? Jag tycker det är härligt att visa inspiration, att dela med sig av roliga saker man är med om OCH att det faktiskt finns så många som vill läsa. Det ger en kick i vardagslivet!
Vad ska man tänka på? Att blogga om saker man är intresserad av själv då det blir roligare för läsarna om skribenten är insatt i ämnet. Att inte vara för privat! Att inte kränka ner någon!
Har du ångrat något du skrivit på bloggen? Ingenting jag kan komma på förtillfället MEN såklart att man ångrat - då är det faktiskt bara att ta bort inlägget!
Hej, är en ganska ny besökare som inte riktigt hunnit läsa igenom allt. Skulle vilja veta var i Sverige du bor? Vad du inspireras mest av i kläddjungeln? Och om du har någon förebild (eller flera) när det gäller livet i allmänhet? Kram Åh vad trevligt, välkommen! Jag kommer ursprungligen från Örnsköldsvik, där jag bodde till dess att jag var 19 år. Nu är jag bosatt i Uppsala. Jag inspireras mest av olika bloggare MEN försöker finna min egen stil så gott det bara går. Förebilder är svårt att säga men jag ser verkligen upp till mina föräldrar och släktingar i allmänhet. Alla är så bra. ALLA tar hand om varandra och vi kommer alltid sätta varandras trevnad i första hand. Familjer är det viktigaste vi har. Inga kläder i världen kan uppnå den kärleken!
Hur har då råd att shoppa så mycket? Haha, med tanke på att alla mina plagg är under hundralappen (i stort sett) så går allt tydligen... Jag menar, under de senaste 5 månaderna har jag köpt, håll i hatten, 13 par skor. Yes!
Vad har du för utbildning? Jag gick mitt första gymnasieår på frisörprogrammet. Under vårterminen kände jag att det faktiskt inte alls var min grej så jag valde att byta till samhällsprogrammet med inriktning ekonomi. Vilket var ett bra byte för min del.. Där träffade jag min dåvarande pojkvän! Med tanke på att jag vägrade gå om ett år fick jag läsa in 4 100poängskurser parallellt med alla andra kurser. Det är nog det jag är mest stolt över i mitt liv! Jag klarade det med högsta betyg!
Hur lyckas du alltid vara så kreativ i ditt klädval? Det är kanske det svåraste om dagarna om jag ska vara ärlig. Jag älskar att vara kreativ, att alltid förnya, att aldrig riktigt komma till nöjdhetskänslan förrän man verkligen på riktigt är NÖJD. Då kommer leendet. Annars försöker jag bara pussla ihop det jag har i min garderob och få fram en fullpott.
Jag är superinspirerad av dig. Tack för din underbara blogg och fortsätt i samma stil & tack snälla du som läser ;) Det ska jag verkligen göra!
Är du livets ord-are? Isf, får du många kommentarer för det? är folk fördomsfulla? kramis! Nej det är jag inte. Jag går dit på alla möten MEN (ja, det finns ett men) jag är inte medlem där.. än! Saken är den att jag är medlem i Pingstkyrkan och trivs bra med det.. än! Såklart jag får. Med tanke på att jag är väldigt "öppen" angående min tro får jag kommentarer, frågor VARJE dag. Fördomsfulla är troligtvis bara förnamnet. Alla har sina anledningar till att inte gå dit, men jag tycker att man ska testa. De som faktiskt har gått dit har ändrat sina fördomar ganska brutalt. Varför är det egentligen så med människor? Varför har vi alltid fördomar? Jag menar, jag hatade (ja, hatade) HATADE verkligen kiwi när jag var liten. Jag sa till allt och alla att det var det absolut äckligaste man någonsin skulle kunna äta. Jag tyckte inte alls om det.. "Har du smakat?" "neeej" så smakade jag och vips, jag blev kär. Det var ju jättegott! Tänk på det kära människor, prova och se innan ni uttalar er!
Vart jobbar du? Vad har du för arbetsuppgifter? Jag jobbar på H&M och resterande håller jag för mig själv :) Tack!
Vad är du allra mest rädd för? Att bli kär! Det är faktiskt min största skräck. Annars är jag även höjdrädd, mörkrädd, rädd för fart MEN det värsta jag vet, av hela mitt hjärta, är MYROR.
Är han söta killen med gul pikétröja din kille? hoppaz! HAHA. Jag ska säga er att OM jag visar en man i min blogg behöver det INTE betyda att han är min pojkvän? MEN...
Är dina bröder också engagerade i kyrkan/troende? De är troende!
har du någon kille på gång? elr är det ngt ex du inte kommit över? VAD SITTER DET I LIKSOM, haha HAHA, ja kära du, jag vet inte alls riktigt vad du menar men någonting måste det väl ändå sitta i med tanke på att jag inte har någon?
Vilken avdelning på h&m jobbar du på? :) Åh, privat!
Vad är det finaste du vet? Familjer. Män och hustruar. Barn. FINA barn. Pojkar som har converseskor i olika färger och adidasjackor. Flickor som simmar runt i hundratusen dockor, dockhus. Rosa cab som barbiebil. Vardagslivet som blir till ett underbart mys. Öppen spis. Kärlek. Leva för stunden. Uppskatta varandra. Älska varandra. När ens största frågor blir vad man ska äta för dagen. Rensa ogräs. Tvätta bilen. Inga pengar i världen går uppemot ett hederligt svenssonliv! (MEN JAG VILL INTE HA EN HUND! haha)
Om du skulle veta att du blev stum imorgon och bara få säga en sista mening. vad skulle du säga?
"Jag älskar er, min familj"

Tack söta för alla frågor. Det är alltid trevligt att få svara på saker ni själva funderar över. Åh, trevligt låter som plant. DET ÄR UNDERBART! Jag känner nu också att jag börjar bli på bättre humör.. imorgon blir en bra dag!

FRÅGETECKEN


Åh, det enda jag önskar mig just nu är.. ett leende. Jag känner mig på det absolut sämsta humöret. Ni vet sådana där dagar som man ALDRIG skriver att man har. Allt ska alltid vara så perfekt, glatt och underbart MEN under ytan, mina damer och herrar, där visas sanningen och idag är jag under min egen yta. Den här soliga dagen har jag spenderat i min säng, inte för att jag är sjuk, utan för att jag bara vill ligga i sängen och sova, krypa under täcket och låtsas att jag är tio år igen då man blev glad bara över en glass. Så är inte fallet hos denna 21åring den här fredagen. Det värsta är bara det att man vet inte vad som egentligen är fel. Det kan vara precis vad som helst, någonting är det. Jag menar, i normala fall skulle jag skrikit av lycka när jag hittade kavajen idag. Icke. Jag är bara inte lycklig.

men det värmer kanske lite mer med sms?

TACK GÄRNA!


Jag är faktiskt, om jag får säga det själv, helt överlycklig över detta fynd. HUR kunde det bara hänga en kvar? VAD tänker uppsalas invånare med? VARFÖR just jag? Frågorna är många utan svar MEN är jag bitter? NEJ!

?


Åh, första sovmorgonen på exakt två veckor och jag sov till 07.34. Bra Malin.

FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND




TILL ER ALLA (med tanke på att jag har så otroligt många nya läsare) STÄLL DIN FRÅGA I DETTA INLÄGG! Jag svarar senare ikväll eller imorgon. Frågorna kan vara exakt vad som helst - MEN - mestadels roliga va? Kan tänka mig att det finns människor som inte fått svar på tal...

NU HAR NI CHANSEN! ÖS!

LÅNGA LÄNGDER



Kjol/H&M divided
Topp/Weekday
Espadrillos/H&M acc
Väska/H&M acc
ALLA armband/H&M acc

FREDAGSKVÄLLEN. Vi byter snabbt till kvällen därefter och jag gick i långa längder minsann. Kjolen är fantastiskt fin (så fin att jag var tvungen att använda den igen denna vecka!). Vad tycker ni? Är det bekvämt med lång kjol/klänning?

SAKNAR DIG MYCKET


Ha, men vad trevligt att man äter på alla bilder som tas, dock är faktiskt mat helt okej.

SAKNAR DIG


Jag satt och tog kort på Vickan och hennes man när det plötsligt gick förbi en kvinna som frågade om hon fick ta ett kort på oss (har jag någonsin tackat nej till en bild?!) haha. Såklart. Sagt och gjort. Här är resultatet!

KLÄNNINGEN


Skor/H&M Divided
Klänning/H&M trend
Väska/H&M acc

TORSDAGSKVÄLL. Jag saknar att springa iväg till möten direkt efter jobbet, ni vet, när stressen infinner sig och man inte alls vet vart man ska ta vägen MEN ändå lyckas? Den känslan är förvånansvärt underbar.

I HAVE A DREAM. Idag har jag haft denna låt i huvudet exakt från morgon till nu. Jag har en dröm. En dröm jag VERKLIGEN någon gång i mitt liv vill göra. Ingen vet, inte ens min mor, mina bästa vänner eller någon annan. Det känns bra att kunna hålla någonting för mig själv. Jag lovar att en dag berätta!

DET VAR EN DAG PÅ JUNIBACKEN


Kön var närmare milen lång (nästan!). Vi stod i ösregnet i en halvtimme!

Järngänget stod uppställt! Haha!

Åh min lilla favorit! Hon provade på alla hål.

Och vi blev bemötta av dessa två. Någon som vet vilka? höhö

"Akta på dig, jag ska fram!" Det gäller att ta för sig när hela svenska folket är inne i samma byggnad

Jag besteg Pippis hus!

Eller rättare sagt, vi KVINNOR gjorde det!

Bästa bilden! 

Nu börjar vi resan...

... och sätter oss tillrätta..

Första stoppet blev hos självklara madicken (stopp och stopp, vi passerade i tåget...)


Sedan hade Emil hissat upp Ida i flaggstången.. så det kan gå.

Kanske därför han blev så trött och slocknade i skåpet?

Sedan kom vi fram till Stockholm om natten...

.. där vi hälsade på inne hos karlsson på taket

Jordens kanske mest äckliga råtta?

Ronja Rövardotter grillade korv

.. sedan blev hon så mätt så att hon skrek!

Det började brinna i en lägenhet...

... Bröderna lejonhjärta!

WOW!

Härlig bro - här skulle jag INTE vilja gå

Framme hos draken! HJÄLP!

Sedan var det sång och lekar..

.. "åh pappa haj..."

TACK. Vilken härlig dag vi hade det! Jag tror till och med att jag befann mig i samma uppskattande känsla som min lilla kusin ;) Det är roligt att hitta på grejer med barn!

SPETSIGT


Shorts/Monki
Tygskor/H&M acc
Linne/Weekday
Spetskavaj/H&M trend
Väska/H&M acc

I STOCKHOLM. När jag åkte ner till huvudstaden för att möta upp mina härliga släktingar drog jag på mig allt annat än klackar. Nöjd. Vi spenderade den regniga dagen inomhus på junibacken och sedan blev det mat. En härlig dag som jag visar bilder på lite senare!

Värt att notera: ANDRA DAGEN I ÅR SOM JAG BÄR TYGSKOR. Coolt.

EN MAN I SINA BÄSTA ÅR!


Han är inte bara Uppsalas vackraste man, han är även en karl som verkligen är bäst på det han kan! (ha, vilken poet jag är!). Bra människor ska uppmärksammas (nu går vi emot de svenska reglerna) och jag hjälper till genom att ni själva får klicka HÄR!
FÖR DET ÄR DU VÄRD!

DAGENS


Idag sprang jag runt i dessa kläder (förlåt för den otroligt bra bildkvalitén, det kan tänkas att min kamera är påväg mot sämre tider..) Sitter och tittar klart på sommaren med göran med massa glass. Det kallas - LYCKA!

BY NIGHT



Min kusin Deborah knäppte av några bilder mellan mötena. Såklart. Vad har man kusiner till annars? :) Nu blir det tvättning så det står härliga till! Åh vad kul! (det värsta är att jag faktiskt gillar dessa "mammaroller"... i alla fall när det är klart!)

JUST NU




Jag känner mig glad. PERFEKT! Nu kör vi tisdag!

VOLANG



Klänning/H&M (köpt på rea!)
Skor/H&M
Väska i lack/H&M acc
Armband/H&M

ONSDAGSKVÄLL. Jag drog på mig den längsta klänningen jag hade och de lägsta skorna. Haha. Vetni, nu är det faktiskt roligt att gå i sådana där platåer. Tänkte bara svara på en fråga också - jag är 174cm, så med klackar blir jag utomordentligt LÅNG beroende på klackarnas höjd. Ska jag vara ärlig tycker jag inte att det är snyggt MEN vad gör man inte för att få gå i sådana fina skor?

DET ÄR DET SOM RÄKNAS


You have made me glad, and I'll say of the lord. You are my shield, my strength, my portion, deliverer. My shelter, strong tower, my very present help in time of need.

DU förlät, Jag log. DU öppnade din famn, Jag trivdes. DU tog alla mina synder, Jag accepterade av hela mitt hjärta. DU gav mig styrka, Jag såg inga tvivel. DU älskar mig, Jag kommer alltid älska dig.
JESUS

DETALJERAT


Fotvänliga skor från Sonia Rykiel for H&M

Klänningen köpte jag på rea.

NU: Liseberg och lite skönsång. Jag har kommit på mig själv att verkligen vara en hemmamystjej, förlåt, men jag är bara sådan!

UNDERHÅLLANDE






På onsdagen var det en föreställning med namnet NEHEMJA. Saken är den att den spelades av EN person som bara rabblade ALLT utantill. HELA historien/berättelsen. Blir man inte fascinerad av sådana saker kan INGENTING fascinera. Jag tycker det var grymt gjort! Helt otroligt! (och till er som inte vet vad NEHEMJA betyder, googla!)

TACK TACK TUSEN TACK till förstasidan idag!

HÄR ÄR DEN!



BÄSTA KÖP. Åh jag är så nöjd. Det blev inget plagg, inga skor MEN en annan accessoar. EN plånbok, som jag har längtat och väntat. NU är den min. Hade dock hellre valt den i leopard men var tyvärr slut. Och den luktar - så fantastiskt gott!

TISDAGENS



Linne/Weekday
Levis/Weekday
Kavaj/H&M divided
Skor/H&M divided
Halsband/H&M trend

OMBYTE. Det är faktiskt INTE det allra lättaste att byta om två gånger/dag. Den senaste veckan har jag till och med sovit dåligt därför att "outfits" kretsat i min skalle. Veckan som kommer kanske jag faktiskt ska fokusera på SÖMN och inte på om jag ska ha kjol eller shorts.. HA.

(förresten tänkte jag allvarligt på om jag skulle köra en sneakers+pösiga jeans och munktröje-look dessa dagar MEN tanken försvann snabbt!)

VAD KAN DET HÄR VARA?


HEMMA HOS MIG


På mitt vardagsrumsbord står detta.. Jag gillar när det känns lite levande (med tanke på att jag inte äger en endaste levande blomma! HAHA)

Kuddarna i soffan är i olika mönster för härlig effekt

I fönstret står detta, temat i min lägenhet är tydligt - lantlig romantik!

Med tanke på att jag aldrig hittat några snygga tidningsställ valde jag att kasta blommorna ur dessa två och använda till mina ELLE. Ja tack! Det gäller att hitta på nya sake
r!

INREDNING. Jag känner att det bara blivit outfits och människobilder på sistone så nu visar jag litegrann från min lya, bara för att bryta av. Vad tycker ni om detta?

WEDDING DRESS (?)




Klänning/H&M the garden collection
Skor med kilklack/H&M divided - finns även i grönt!
Örhängen/H&M trend
Kavaj/Ginatricot (ej med på bild!)

TISDAGENS. Detta var tisdagskvällens härliga stass och jag måste säga, från botten av mitt hjärta, att jag inte kände igen mig själv. 1. Jag brukar aldrig ha uppsatt hår sådär.. 2. Det är inte ofta jag sminkar mig på det sättet.. MEN det var roligt att prova någonting nytt.. Däremot kände inte någon annan igen mig heller, det var väl mindre kul, kanske på ett bra sätt? Kanske på ett dåligt?

NU. Konferensen är slut och det är dags att ta itu med vardagen igen. För en vecka sedan hade man sådana förväntningar, glädje blandades med nervositet och det var allmänt drag. Här sitter jag med alla minnen och kan bara le och tänka tillbaka...

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”