21:42 SHOPPING I TORSDAGS


Allting ifrån h&m. Det gillas.

Har hunnit med att jobba, äta, jobba, äta, jobba, äta, gymma, äta OCH nu blogga. Det var min dag. HOPPAS att ni har haft en underbar dag också? Jag däckade klockan 20:30 igårkväll så idag har jag varit pigg som en nötkärna.

08:49 BÄSTA FASTER FYLLER ÅR IDAG


Exakt två år sedan, vad unga vi var (:P) vilket kort hår jag hade.. haha..

.. och min underbara kusin (som just nu befinner sig i utlandet!).. julmys i gränby centrum.


FÖRST vill jag gratulera käraste faster på hennes födelsedag idag den 30e. OTROLIGT vad tiden rinner iväg. Hon ska firas på fredag :) SEDAN vill jag tillägga att jag saknar min kusin Victoria vääldigt mycket.

IDAG blir det en bättre bloggdag vill jag lova (förlåt för igår!).

18:08 LADY IN RED



I torsdags dog batteriet när jag skulle fotografera i all stress på morgonen, dock hann jag med två bilder, lite sisådär suddiga. Klänningen köptes förra året och fungerar lika bra i år runt jul. Klänning ginatricot, boots ifrån wedins (jag jobbar helst i låga skor med tanke på att man går i tio timmar/dag)

NU: One Tree Hill
HAR GJORT: Jobb+Gym
SKA GÖRA: Diska (måste!!)
TACK TILL: Mamma+Pappa för adventspaket (i detta fall pengar! :D)

11:14 ÖVER MINA BARA KNÄN



Shorts+skor gamla som runstenar, overknees+tröja+halsduk h&m (divided+trend) jackan kommer ifrån h&m barn.


FÖRSTA ADVENT. Jag har hittat en röd klänning att ha på mig, inte den som jag hade i veckan, en annan. Så trevligt säger jag! Tippar på en hel massa människor idag och det känns fruktansvärt kul. Välkomna.

10:50 SÖNDAG

En kaffe på detta så kickstartar vi dagen... Jobb om en timme! yey!

19:58 JAG KAN OCKSÅ VARA GLAD




Röda läppar, svart fodral och guld på accessoarena, är det är väl ändå helt okej?
JAG HAR INGA KLÄDER! Man kan verkligen inte tro att det tog en timme att välja dessa plagg. Tyvärr. MEN nu är jag nöjd! Hem till Fia det bär. Hurra!

17:57 PYNTAT OCH KLART


Lite bilder ifrån mitt pyntande. Jag bara älskar att en gång om året få använda färgen röd (annars kör jag rosa gånger tusen!) Favoriter att göra: pynta i krukor, jag gillar att hålla på och mixtra med lite kvistar, ljus och sådant. Strö fina pärlor över, köpa tomtar.. ni fattar. Sedan ljusslingan runt balkongen blev väl ändå helt okej?

Ja just det, duscha var det ja.

17:43 HEJ JAG HETER MALIN OCH HAR INGEN KÄNSEL

Aoow, jag känner inte mina ben. VILKET ÖS IDAG! Åh vad trevligt. Jag tror att hela halva delen av sverige var inne hos oss samtidigt, aldrig förr har jag sprungit så mycket MEN jag älskart. Det bästa med mitt jobb, när jag trodde att det var timmar kvar, var klockan halv fem? What? Vart tog tiden vägen?

Anyway, jag måste helt enkelt bara svira om och dra mig iväg hem till Fialotta. Ska nämligen vara där klockan sju VILKET hon kan glömma :P haha..

07:50 PRICKIGA BEN





ÅH allt försvann.
Hörde på radion nu att de ska kröna uppsalas lucia klockan 14 på stora torget.. hur mysigt låter inte det? Julen närmar sig på riktigt nu! Själv ska jag iväg till jobbet alldeles strax.. på mig för några dagar sedan hade jag pricka tights ifrån ginatricot för kanske två år sedan? tröjklänning monki, skor (?), väska+skinnjacka ginatricot och halsduk h&m trend.

NU påklädnad. Sedan jobb. Efter det glöggmys hos Sofia. Glögg är kanske det värsta jag vet MEN har jag tur får jag ett glas vatten eller två.. grattis till isak och johanna SEX MÅN idag. Woho.

23:52 TACK FÖR IKVÄLL!

Åh vilken mysig kväll.. jobbade, älskade JOHANNA dök upp efter att ha åkt tåg hela vägen från käraste götet och sedan möttes vi, efter mitt jobb, för att köpa en massa gott från ica och hem till mig. NU har vi haft jordens mysigaste kväll, tänt ljus (första advent juuue!) och tittat på idol+ryktet går. Isak hämtade denna kvinna alldeles nyss och jag säger godnatt. Jobb imorgon!

10:03 EIFFELTORNET UPPONER





Detta hade jag på mig för några dagar sedan.. tee från weekday, leggings i ormskinnsmönster (gå ner en strl!) ginatricot, kängor med knyt din sko (av pappa! :P), kavaj ifrån ginatricot.

DAGENS TIPS: Köp två broscher och sätt på varsinn axel. Faktiskt så underbart snyggt och är det lättaste på denna jord.

DAGENS BÄSTA: Johanna dyker upp. MIN JOHANNA! Hon stannar över helgen, lovely. Ingen blir gladare än jag, kanske hennes pojkvän då, men jag tror jag toppar ändå!

21:57 DU GAMLA DU FRIA DU FANTASTISKA JIMMY SHOE


Jimmy Choo for H&M 799:-

Ibland har även jag tur, detta var nämligen en retur (haha vilket roligt rim! tillåtet att skratta!) anyway, dessa sitter perfekt NÄR jag sitter. Vem i hela fridens dagar kan säga att dessa går i? Den personen borde genast läggas in för nej, det går inte. Jag har försökt, men jag är vingligare än lutande tornet i pisa korsat med en ballerinadansös. Fy ah. Hur ska detta gå?

1 LÖSNING: Jag låter de stå här bredvid. De är iallafall fina att titta på.
2 LÖSNING: Jag går in de här hemma, fram och tillbaka är troligtvis klar innan 2043.
3 LÖSNING: Jag går in de här hemma, dag och natt, och borde därför helst vara klar innan 2012.

Vad säger ni kvinnor där ute? Gjorde jag rätt? Skor är ju nästintill som en kärlek i sig.
De går att älska!

17:59 HEJ SHOPPING, VÄLKOMMEN TILL MALLAN


GISSA om jag är nöjd?
GISSA om jag är några hundralappar fattigare?
GISSA om allting är perfekt?

Lyckan är oändlig...

08:31 JAG OCH GRANEN ÄR ETT


Nu sticker jag iväg till jobbet med röd klänning på och julgran i bakgrunden! När jag kommer hem får ni se bilder från mitt fina julpyntande!

08:06 MÄN: NYHETER FRÅN ACNE


ACNE ligger mig varmt om hjärtat, kanske mest för att det är lite mer exklusivt än själva budgetklassen. Här får ni två heta kombinationer för herrar. Inspireras & njut!

1. Slapp tshirt, helst v-ringad, ännu mer hellre att nyckelbenen syns vilket gör att denna tee är av toppklass. De flesta har väl ändå nyckelben? Varför inte visa dem? Vissa säger att det känns naket MEN tänk er då att som tjej ha en urringning utöver det vanliga? Detta är en baggis! Till denna tycker jag som stylisten ovan att jeans passar ypperligt bra. Helst sådär slitna och i grå ton. Det finns säkert en massa liknande också. Men jag gillar gråskalan på män.

GEMENSAM NÄMNARE: Bootsen. Dessa är perfekta då byxorna stoppas in innanför.
TÄNK PÅ ATT: Inte ha för vida jeans nedtill. Sjuttiotalet har gjort sitt! Raka eller stuprör, kanske en morotsmodell?

2. Oftast på herrar brukar cardigan/koftan vara v-ringad MEN den här varianten trivs mina ögon bra med. En rundhalsad. Känns den feminin? Nej då, det gäller att matcha rätt bara. Mönstrad tee under, ev. ett linne? Beroende på väder och vind. Svarta jeans är även de heta, särskilt när det ska kombineras till en vacker kavaj? Eller som här en kofta?

INFÖRSKAFFA: Grå slitna jeans ELLER ett par svarta mörka jeans (något av dessa par bör finnas i var och varannans basgarderob
SLÄNG BORT: Gamla sjuttiotalsjeans. Bootcut och låg midja. ÄVEN om dessa kanske en dag kommer på riktigt MEN de är faktiskt inte snygga.

21:01 I DEN VACKRA SOLEN


I brist på annat visar jag min visningsbild från facebook. Åh så härligt väder, hemma! Just nu öser regnet ner, värre än regnskogen MEN någonting positivit med det måste det väl ändå finnas? Hrrrmm, man slipper duscha efter gymmet!!! BINGO!

Tusen tack till den här vackra kvinnan! som skrivit så fint om mina leggings.. Kul att inspirera!

16:22 NU ÄR JAG KLAR

Puuh, jag säger då det. Allting är nu klart. I alla fall för dagen. Min rygg värker, mina armar är svettiga som sumobrottare och nacken har jag tappat på golvet. JULGRANEN var det värsta. Var det verkligen JAG som la i den i kartongen förra året? HUR kan jag ha tänkt? Den var liksom inte bara sned, den var även TOM av barr.. Vaaart låg barren? Jo längst ner.. Vart försvann barren? PÅ HELA MIG och golvet. Dammsugaren fram. Strykbrädan fram. Strykjärnet körde fullt ös. Allt glitter föll på golvet. Fram med dammsugaren igen. Lampor fungerar inte. MÅSTE köpa. Måste köpa. Jahaja. Annars? På topp.

Nu spisen. Har köpt lövbiff för femtio (!!) spänn. Det kan bli gott!


14:27 EFTER EN TRIPP PÅ STAN


MIXA med julbelysningen som jag precis köpt DET ska jag göra nu! Ovan är mitt mål.. vi får la se.. Min balkong ska bli den vackraste i hela världshistorien (och neej, den ska inte regna sönder!)

09:45 HÖRDE JAG JUL JUL JUL?


Varför inser man först året efteråt att man skulle paketerat annorlunda?
Svar: För att när julen är över vill man bort med allt så fort som möjligt och börja med den våriga inredningen..
Problem?
Svar: JA. Nu är ingenting på sin plats, vissa saker är halva helheten och dukar/gardiner är lika knöliga som om det var taget från självaste klapperstensfältet..
JAJA. Jag ställer mig och stryker nu.. Dock vore det trevligt att hitta krubban? Vem har tagit den? Jag har alla människor och djur men VAART är krubban? Den ska stå där. (jag låter som gustav i svensson svensson..)

Och ingen jul utan julmusik. Spotify i all ära men kom igen, i jul kan vi väl stödja de stackars skivorna? Jag ska springa iväg (läs gå) till ica och köpa EMD:s julskiva. 1. Det finns kanske inga finare män i denna värld. 2. Jullåtar och fina män är för mig en bra kombo. 3. Jullåtar, fina män och fiiiina röster är för mig en mycket bra kombo.

MALIN: Pappa.. jag ska köpa ljusslingor och veva runt på balkongen.. men jag vet inte riktigt hur det kommer se ut.. eller om det kommer gå så bra...
PAPPA: (nervöööst) näru, inte jag heller! sladdarna kommer hänga..

TACK för att alla tror på mig! JAG SKA KLARA DETTA! (eller så skaffar jag mig en sambo i en månad!)

08:13 JULEN ÄR PÅ INGÅNG




I söndags hade jag svarta byxor ifrån ginatricot, tröja h&m trend, skor med höga klackar din sko och en söt liten fläta.

GODMORGON ligger fortfarande kvar i sängen, det är mörkt (inte en endaste liten lampa) och jag har varken glasögon eller linser dvs jag ser inte ett endaste dugg. Stavfel eller liknande kan förekomma.

DAGENS PLANER: Fixa jul! och handla mat! Nu ska det bunkras upp.

20:24 JULKLAPPSTIPS: POJKVÄN


Den är lila, snygg, vågad och strukturerad med en bra passform. En snygg slapp tshirt under och du slipper skämmas över hur din man/pojkvän ser ut :P. Jag vet att alla killar säger "meen, finns den inte i svart? i grå eller kanske vit?" NEJ ni ska ha en lila. Dec-feb är enda gånger på året det faktiskt är tillåtet att klä i lila. Tänk på det!

BILD: HM.com Cardigan 199:-

15:59 I EN ANNAN DEL AV UPPSALA


Jag älskar att vandra omkring i dessa kvarter. I denna kyrka vill jag en dag gifta mig. Höjden är lika lång som bredden och det gör att allting egentligen bara ekar. Men vet ni vad, det gör ingenting FÖR ATT jag tror att den dagen ändå kommer att bli den lyckligaste i mitt liv. Med eller utan eko.

Vädret var kanske inte det bästa i söndags och gatorna var nästintill folktomma. Vart har julkänslan tagit vägen?

Vatten vatten vatten..

Fantastiska byggnader.. uppsala är vackert (olala, där är gymmet till vänster!! ett av de två jag brukar gå till!)

Så små söta barn som var ute och cyklade mitt i vägen..

HAR VARIT PÅ STAN och kikat runt för de sista pengarna på kontot. Vet ni vad jag hittade? INGENTING! Såå typiskt. Jag som verkligen kände att jag ville ha någonting men ack sa grisen. Jag gick hem med en stor ciabatta ifrån coffeehouse. Den kostade bara 49:- vilket jag på riktigt tycker var riktigt billigt. Sa jag att den var underbart god? Det var den.

12:13 DET GLITTRAR I UPPSALA



Kul att jag har en fläck mitt på spegeln :P haha, MEN denna är borta nu! Leggings ifrån h&m trend, likadan tröja som dagen innan (otroligt skön! att den är 100% akryl är ju fantastiskt, jag som älskar akryl, eh ja. jag använder den nu så att när den blir noppig kan jag ändå känna att den gjort sitt!) och boots i skinn från wedins, skinnjacka+väska ginatricot...

NU: Dricker kaffe och läser nya numret av Chic. Känner i tröttheten att det kanske inte riktigt var såå smart att vara uppe till klockan halv två på måndagskväll :P

09:19 MANLIGT FEM I TOPP


1. SAMMETSKAVAJ.
Det här plagget toppar allt man bara kan toppa under denna säsong. Se bara på bilden ovan. Helst skulle jag säga svart MEN den lila är faktiskt helt okej också. Inte bara okej, godkänd! Jag gillar att även män kan festa till det lite extra med nya material. Varför ska bara vi kvinnor få använda sammet? Varför är alla karlar rädda för sammet? Varför inte våga fullt ut? Testa!
2. FLUGAN.
Nu snackar vi inte om självaste djuret (för det är jag otrooligt trött på) utan den lilla detalj som får en hel outfit att skjuta i höjden. Slips i all ära MEN för att vara riktigt fin, sätt dit den där flugan. Just nu finns det en hel drös sådana på marknaden och jag antar att de kommer ta slut väldigt snabbt. Jag kommer ihåg förra året när de var slut i början av december och alla blev chockade/förvånade. Sedan hittade jag en under en morgonrock och den var borta på tio sekunder. Jag råder er: KÖP FLUGAN GENAST! (har du en kvar? använd den!) HELST SVART!
3. KORTKLIPPT PÅ SIDORNA.
Frisyrerna är kanske inte det första män tänker på MEN är de snygga blir oftast hela mannen snygg. Jag gillar när det är lite mer kortklippt på sidorna och längre mitt på huvudet, bak mot hjässan. Spretigt och härligt att rufsa om. Perfekt när det ska göras snedbena och slätkammat. Bara ett hett tips. Alla män är fina när de klätt upp sig :)
4. BOOTS.
Favoriten på fötterna är de höga bootsen. Jag blir knäsvag av dessa. Hur många gånger har jag försökt att övertala min lillebror att köpa utan resultat? Min irritation har vuxit. Nästan. Däremot kanske du kan vara en av de snygga som faktiskt äger ett par? Ja tack. De passar såväg vardags som fest. Helst svarta. Är du en av de som fått tag i ett par från Jimmy Choo? Skatta dig lycklig. Det kan vara kul att vara mer eller mindre ensam om en accessoar också. Bootsen är snyggast till byxor liknande stuprör, min favorit är mörka. Vill du ha jeans till? Vik upp längst ner och på så vis får du visa fram hela skon.
5. MONOKROMT.
Den här meningen trodde jag aldrig skulle gästa min blogg MEN igår blev jag helt tagen av Mark Levengoods kläder. MARK? Som i tyska pengar!!? I alla fall var han med i Tinas cookalong och jag följde programmet ifrån gymmet. Röd skjorta. Röd slips. SÅ SNYGGT när färgerna går in i varandra. Jag tror att de flesta lyssnar på sina föräldrar, gamla flickvänner, gamla ex, mor och farföräldrar etc när de säger att antingen är skjortan mönstrad och slipsen enfärgad eller så tvärtom. MEN det nya är att de ska vara i exakt samma ton. Tänk en färg. Rosa? Rosa slips, rosa skjorta.

Snyggaste kombon just nu:
Svart skjorta, svart slips, grå kostymbyxor (tajtare nedtill), svarta boots, mönstrad kavaj (i något snyggt tyg, kanske tweed?) och en stor neverendinghalsduk. Voilá.

VAD VILL NI MÄN LÄSA MER OM?

08:02 YOU AND ME


Jag och Emelie i fredags, fikade/lunchade och lite fin juldekor prydde gallerian. Mysigt. Idag är jag ledig och ska försöka hitta på något kul, först en promenad. Jag har nämligen inte ens en liten smörgås till frukost.

21:29 TA DAGEN MED EN KLACKSPARK




Sådärja, nu ligger bilderna inne (ute!). Det tog bara ett halvår att vänta MEN jag klagar inte. Tvärtom. Jag har fantastiska dagar numera.. Iallafall såhär såg jag ut när jag träffade Emelie (bild kommer!) i fredags. Jeansshorts h&m trend, hålstickad tröja ginatricot, skor med klack h&m acc, väska i läder h&m trend, skinnjacka ginatricot och halsduk h&m acc. Haha, vilken blandning? Yeah.

Idag kom Jeanette och Jenny förbi, de kvinnor jag inte sett på år och dag. Jag blev så glad så glad. Tänk att få känna sådana vackra tjejer. Ni är underbara!

08:57 MÅNDAGSMORGON I MÖRKER





Tee med tryck ifrån weekday


Måndagsmorgonen är underbar. Ja visst. Jag känner mig aldrig såå pigg som söndagskvällen innan (kan inte somna) och på morgnarna på måndagar (kan inte somna om). Däremot går det utför resterande av dagarna. Tänkte köra hårt idag. Let's begin. Ikväll visas lite bilder på vad männen ska satsa på i vinter! Fantastiskt fint!

08:52 KLIPPDOCKAN


Jag tog aldrig några bilder i lördags men detta hade jag på mig. Korsett ginatricot, paljettkjol ifrån h&m divided, väska quiltad ginatricot och skor ifrån dinsko (de är nu vääldigt förstörda.. hm.. skokräm någon?)

NU: Jobb! i timmar framöver..

21:19 VIDEOINLÄGG

KLICKA HÄR!
Tänkte bara tipsa er om det här inlägget jag lagt ut tidigare.. Här visas min garderob. Enjoy!

19:49 TEMPERATUREN VAR HÖG I TORSDAGS






I TORSDAGS
gick jag runt på stan i dessa kläder. Skor med kilklack weekday, shorts i bomull ginatricot, tröja ginatricot, halsduk h&m trend, pälsjacka h&m barn (som jag idag spillde kaffe på, jag.. klantig? nejdå!), väska ginatricot. Oh, vilken ginadag. Temperaturen var 11 grader plus och det kändes som en vårdag.

GOSSIPGIRL och 500g godis (som jag förvisso åt upp under OneTreeHill).. snart rullar jag fram! tut tut.

17:10 BAKOM MINA KÖKSLUCKOR





Jag vet att det är en modebloggares uppgift att då och då visa hur det ser ut i hans/hennes garderob MEN idag trotsar jag den vitsen och visar lite bilder ur mina köksskåp. Kanske inte de vackraste man jag gör ett försök :) Det är mycket rosa som ni ser, varför? Färgen är den bästa.

NU: Tv-tittande på hög nivå. Söndagar är bäst!

14:03 FESTBLÅSAN?


H&M MAGAZINE bjuder på fantastiska bilder inför nyår. Det känns såå rätt. Jag har alltid tyckt att det kanske blivit aningen för mycket när man kör en enhetlig färg/mönster eller liknande MEN det är råhett. Se bara på bilden till vänster, paljettleggings, paljettklänning och en paljettkavaj. Jag slår vad om att hon blir vackrast på festen. Till höger finns en strålande klänning som blir din för 499:- vilket jag tycker är ett överkomligt pris för en blåsa. Den är riktigt fin med urringning bak på ryggen. Däremot satt den inte bra på mig :( så mitt letande fortsätter.. iofs har jag inte bestämt mina planer ännu. Jag kanske firar i Kiruna i en skoteroverall? Yey.

NU: Latte från waynes. Kön var lika lång som kinesiska muren och då överdriver jag inte. MEN jag fick mig en mugg och såå otroligt gott.
SEDAN: Mys framför tv:n med godis, naturgodis, kakor, bullar, mat, sallad, bröd, ALLT! (sa jag att jag är en ätare på hög nivå? :P)

11:25 KLÄNNINGAR UPPSKATTAS ENORMT




Klänning monki och kängor ifrån dinsko, örhängen h&m.

SÖNDAG - fint väder - promenad? Ja tack. Först? Diska.

10:48 SÖNDAG=LÄSA BLOGG DAG?


Skickade ett kort till min lillebror, haha vackert :P

GODMORGON söta människor! Först, jordens bästa lördag igår och en fantastiskt bra morgon med YOGHURT nu. Tack. Idag blir det bloggläsning på hög nivå, bara unna mig en hemmatid.

07:30 SKORNA MAN SMÄLTER AV


Men GE MIG. Vilka otroligt vackra skor. De rosa till vänster, de svarta till höger. Att de kommer från H&M har väl inte kunnat undvikas? Frågan är bara vilka man ska satsa på?

Jobbar från 8:15 idag så jag bloggar direkt när jag kommit hem!

19:23 EN FYRA AV MIG


HEJHOPP! Jag har hunnit med att träna och införskaffa lite smått och gott till kvällens fredagsmys. Hurra. Insåg precis också att jag inte satt in nya lakan. Blir så trött. Hur ska jag orka? IDOL nästa.

15:27 DET KOM MED POSTEN


Av min älskade mor fick jag detta. Mössan glömde jag såklart där uppe så den skickades med! MIN ÄLSKADE mössa. Det finns ingen skönare, ingen snyggare (du hittar den på h&m divided). Sedan blev det lite bonuscheckar också! haha, det är så gött att bara slänga fram en 75a när man handlar på ica. Helt plötsligt är man rik när man betalt. Underbart.

NU: Ska laga lite lunch/middag
HAR GJORT: Fikat med bästa Emelie på stan, hur mysigt som helst!
SEDAN: Gym och strykning, just nu ligger kläderna på sängen.

10:28 DAGENS INSPIRATION

35901PCN_GQparty01
JESSICA STROUP: Den här looken är någonting jag söker (vill också ha bara bruna ben!) men kanske får vänta några månader till? I alla fall, shortsen och skorna? Ge mig? Någon som har tips vart det finns liknande? Jag tycker att hon lyckas bära upp shortsen fantastiskt bra med tanke på att hon "klätt ner" övre kroppen i svart.. likaså skorna. Shortsen får fokus.

btw. Vem blir inte sugen på kortklippt mörkbrunt hår?
INFphoto_1117848
OLIVIA PALERMO:
Jag gillar "upper east side"-looken och Olivia har här fått till det klockrent. Att lägga fokus på ben är en tiopoängare (iaf i hennes fall!). Detta får mig att vilja ha mönstrade strumpbyxor.. och när jag tänker efter har jag faktiskt ett par. Perfekt. Skorna i lack och hög klack får mig att göra glädjetjut så grannen tappar hörseln. Preppystilen glöder. Gillar även svart pälskrage sådär.. Att ha håret uppsatt är pricken över i:et

btw. Kan man få mannen på köpet också?

08:59 FYRA BILDER I SVART


Spetstopp ifrån h&m trend (förra året, jag återanvänder!)

Boots ifrån wedins, de skönaste man kan hitta. Köper man dyrt, håller de också. Dessa är i äkta skinn och har hängt med mig i snaart tre år. Varför? För att de är fantastiska!

Kjol med detaljer - dragkedja och sömmar sydda mitt på, h&m divided.

Pälsjacka h&m barn, leohalsduk h&m acc, väska ifrån ginatricot (bra köp!)


Det skulle vara så roligt att fotografera min underbara Sofia i en vecka... kanske ska göra det? Hon använder all färg man kan hitta och lite till, färgerna matchar varandra i accessoarer OCH det ser perfekt ut.. Mina outfits är alltid så svarta och dystra. Står vi bredvid varandra ser jag ut som självaste natten. För att citera henne: "Maaaliin.. booooring!" jahaja.

NU: Tvättar, tvättar, tvättar.. maskinen är igång, jag dricker kaffe här och sedan håller jag även på att städa. Varför inte ta vara på tiden man har utöver? Ja tack.
SEDAN: Inlägg angående vad jag fick för paket på posten. Efter det lunch med Älskade Emelie.

21:36 TRÄNINGEN HAR GJORT MIG GLAD


När jag tränar gör jag bara saker jag tycker om. Det är nästan den bästa förutsättningen. Benpress är kanske inte det roligaste MEN det måste göras, likaså alla andra muskler i kroppen. Det ska göras. När jag är på gymmet kör jag nästintill bara styrketräning, dvs, jag bygger upp kroppen. Undantaget var igår då när jag körde ett hårt jampass.  Jag gillar att bygga upp mina muskler, att se resultat.. Därför tränar jag INTE för att gå ner i vikt eller för att bli smalare. Det blir jag.. när jag slutat träna. 

Min inställning till träning handlar om att min kropp ska må bra och att jag själv ska ha det som ett stort intresse. Tycker du om fotboll? Spela då. Är golf din favorit? Ställ dig på ranchen. Det finns hur många sporter som helst. Någon måste väl ändå passa? Jag valde gym och jag fastnade direkt. Att kortet kostar lite över 4000kr/år är faktiskt en baggis. Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja byta gym.

IDAG: Rygg (+ lite triceps YES klarade 64kg) , bröst och mage. (+ väldigt mycket prat) (:

17:52 REPRIS SEDAN I SOMRAS


En av de bästa sedan i somras. Gillar mixen jeans och skinn. Skarpt.. Väskan matchar klockan också.. !

Nu: Ska dra iväg till gymmet om min onda mage slutar värka (ja, det var inte smart att äta glass när man är laktos)
Sedan: Skriver ett inlägg om vad jag tränar.. Jag värdesätter mina läsare HÖGT!

15:42 MÅSTE HA I NOVEMBER

| Mörkgrå kajalpenna MakeUpStore
| Nya träningshandskar casall Stadium
| The Proposal & 27 Dresses (min har gått sönder..)
| Guldglittrande ihålig tröja h&m divided
| Mörkgrön klänning med silverkedja Ginatricot
| Boots a la Sam Dinsko
| Nya kängor (ormskinnsmönstrade!) med klack och spännen h&m acc
| Fashion A to Z (bok!)
| Klänning med djup urringning bak? Hjälp sökes?

En liten liten lista såhär i dystra november. Snart kommer vi in till julen och det blir strålande. Lite snö på detta bara!



14:26 TIO MINUTER PÅ MIG





Detta blev resultatet av en fruktansvärt lååång försovmigmorgon. Tio minuter hade jag på mig från sängliggandes till utanför ytterdörren. Sminket var bara att glömma, foundationen togs på i farten och fyra bilder klickades av. Jag tänker verkligen försöka ta mig igenom alla dessa kläder i mitt rum imorgon, när jag har tvättid klockan SJU på morgonen. Puuh..

Jeans h&m divided exclusive, topp med axelvaddar (stoooora sådana!) ginatricot, boots ifrån wedins, halsband och armband ifrån h&m.

NU: Tidningsläsning och glass! Yippie!
SEDAN: Ett inlägg om vad jag verkligen vill ha i november månad.

11:16 UT PÅ STAN HEJHOPP



Hörrni, nu ska jag ut på stan och leta efter det sista till min lillebror (som fyllde år igår! SKANDAL! jag brukar aldrig vara försenad?) jag ber om ursäkt. MEN det har varit så fruktansvärt mycket nu de sista dagarna. Jag har inte glömt. BARA inte haft tid. Nu har jag tid. Därför ska det skickas.. blablablablabla...

Det tog även en evighet att välja kläder denna morgon. Ville ha mina haremsbyxor, men antagligen har de tappat formen totalt eller är det jag som tappat formen TOTALT. Tråkigt. ses snart...

08:07 HÄR KOMMER SVAREN

Hej, vad är det bästa med att blogga? Vad hände med Stockholmsjobbet? Och vad är din favroritmat? :D Ha en trevlig dag! :)
Hej! Det bästa med att blogga är såklart all respons man kan få en tråkig dag med regn och rusk. Det är roligt att skriva ner allt, man kan klicka och läsa senare och på så vis komma ihåg det man gör. Det är också roligt att man kan dela med sig av stil och inspiration till andra! Stockholmsjobbet tackade jag nej till, därför att jag nu jobbar i Uppsala igen. Ibland kommer val i livet när man måste välja TROTS att det tar emot. Det gjorde detta. Men mitt val har gjort att jag hinner med annat om dagarna också. En stor skillnad att bara ha 5 min gångväg :P. Min favoritmat är helt klart Kyckling. Jag kan äta ihjäl mig. DETSAMMA! (:

hur många besökare har du, och tjänar du pengar på din blogg? :)
Antalet besökare varierar verkligen dag för dag - men några hundra/dag. Nej, inte ännu! ;P

hej söta malin, vad kul med alla besökare, kan du skicka några till mig hehe? ;) nej men här kommer min fråga: berätta vad du gör på fritiden. festar du? är du med vänner? har du något speciellt intresse? KRAAAAM
Haha, HEJ söta Tess. Jag kanske kan dela med mig va? ;P Det som jag gör är mestadels tränar. Det gör jag i stort sett dagligen. Mina bästa vänner jobbar jag med så vi träffas varje dag. När man slutar halv åtta kan det ibland bli tajt att träffas på kvällar MEN såklart, det händer. Att festa är inte riktigt min grej MEN visst kan även jag gå ut med nära vänner :) Annars tar bloggen väldigt mycket tid och det gäller att prioritera rätt. :P du veeet. KRAAM!

Vet du om de skorna du köpt på Din Sko finns kvar? Så fina :)
Jag tror faktiskt att skorna finns kvar, dock kanske i lite mindre butiker. Jag köpte mina när jag var hemma i Övik och där fanns en hel sortering i alla fall (5st). MINST! Hoppas du hittar ett par!

Hej! Hur fick du ditt jobb på H&M? :)
Hej!! Jag började i Övik och nu är jag här. Jag rekommenderar verkligen att börja i en mindre butik, det kan (många gånger) vara lättare.

Vad får du din inspiration ifrån då det gäller kläder?
Den kommer mycket ifrån bloggar MEN mitt jobb gör även att inspirationen flödar över. Vi får se en del saker innan de anländer OCH vi är först på plaggen när de har anlänt :P

hej malin!
har du pojkvän? tyckte det stod nå om nån kille förr... men kan inte uppfatta om du har nån kille.
har du varit kristen hela ditt liv?
HEJ! Nej jag har inte pojkvän. Jag HADE. Däremot valde jag att inte skriva om breakupen. Kristen har jag varit i hela mitt liv, uppvuxen i en kristen familj. Att vara kristen trivs jag med.

Hej!
Undrar om du har några tips för dem som vill jobba i butik som du? Måste man ha erfarenhet eller räcker det med att visa framåtanda och ha lite tur?
HEJHEJ! Tips, hrrm, att vara dig själv. En del kan hitta på (ljuga ihop) delar av sitt gamla liv men jag föreslår att man alltid ska vara ärlig. Det är bättre i längden. Var glad. JÄMT. Vet ni, jag tror inte alls att man måste ha erfarenhet, ibland räcker det bara att komma i rätt tid på rätt plats. Kontakter är väl grejen nu för tiden (har jag hört!)

Hej Malin. Jag är en riktig stalker på din blogg ;) jag tänkte fråga dig varför du har valt att visa så tydligt att du är kristen´. Jag vet själv att det sticker i människors ögon då jag själv är uppväxt i en kristen familj och har varit med på LO:s olika läger. Men va får dig att i vått o torrt stå för de du tror på? Sen en fråga till, Vilket plagg från Jimmy Choo tycker du är To-die-for?
KRAM
Åh så trevligt att höra (jag tog bort din andra kommentar då den var likadan :P). Att jag är kristen är en del av mig, såsom att jag gillar mode/stil. Det känns som om man inte kan undgå att INTE nämna det. Sedan känner jag såklart att ibland får man oroväckande ögon efter sig MEN VAD GÖR DET? Jag lever precis på det sätt jag vill och det ska egentligen inte någon annan diskutera. Däremot vet jag också att det finns många därute (kanske som du?) som är kristna innerst inne och det kan bli lättare och roligare om man läser en blogg med sådana influenser. KRAAM på dig!

hej, undrar bara , vad "kretsar" ditt liv kring? Omgås du till mesta dels med dina vänner? i typ somras verkade du umgås mkt med vissa personer, vad har hänt med dom? konstigt formulerat. älskar din blogg!
Haha, jag har klurat på denna fråga men jag hoppas jag förstått rätt. Mitt liv kretsar verkligen nästintill helt och hållt till mitt jobb. Det är mitt liv. Vissa lever för privatlivet MEN jag jobbar med det bästa jag vet - såklart att det kretsar kring det. När man även jobbar heltid går många timmar åt till jobbet. Sedan har vi bloggen, jag träffar vänner de dagar jag kan i veckan, älskar att äta - det brukar göras :P GYMMET går väl nästförst efter jobbet. I somras, jag antar att du menar min bästa vän johanna?, hon har flyttat och bor i gbg. Vi hälsar på varandra så ofta vi bara kan. Att jag saknar henne går inte att beskriva med ord. Hon är en del av mig. FORTFARANDE! Däremot ringer vi varje sekund vi får över, kvällar eller raster :) TACK (:

Har du aldrig drukit alkohol? inte en enda drink?
Det har jag faktiskt. Men ingenting jag kan rekommendera här. Aldrig känt av det däremot.

hur mycket pengar lägger du ut på kläder varje månad? ljug inte, vi ser ju att det blir en hel del ;)
Haha, jag vet att denna fråga alltid kommer upp och jag vet också att ni blir missnöjda och tror att jag ljuger MEN ungefär runt 1500:- kanske? Det blir inte mer. Inte när man har en massa andra räkningar och äger en lägenhet. ALLT måste gå runt. Så är det bara. Sedan måste jag visa att jag klarar av min ekonomi :P

Hej, jag är en av de som fick reda på din blogg genom den lilla reklamen på blogg.se. Jag måste erkänna att jag fastnade direkt och vet att du kommer definitivt ingå i den dagliga rutinen :) jag satt i 1½ timme igår och kollade igenom så många inlägg jag kunde, din blogg är otroligt inspirerande. Till min fråga, hur charmar jag lättast personalen på hm? jag har sökt flera gånger men aldrig fått något svar, vad gör jag för fel, vad kan jag göra för att få in en fot så långt att man kan få en intervju? Måste avsluta med att säga att din blogg är bäst!
Åh så trevlig kommentar. Jag tackar verkligen av hela mitt hjärta :) Vad roligt!! Den här H&Mfrågan återkommer verkligen och det är svårt bara att försöka svara känner jag. MEN var dig själv. Var tydlig med vad du vill. GE ALDRIG UPP! Fortsätt, säg inte "okej, tack ändå". Säg "Okej, men det här är vad jag ska göra i mitt liv och jag behöver det NU!" Det gjorde jag. Att jag började jobba en heltid med 12kr/h kanske inte är så glamouröst MEN det tog mig till det jag har idag. Charma? jag är svag för härliga människor, glada sådana, blinkande ögon, snygga klädstilar, vårdat hår (tjaa, utseendet är faktiskt VÄLDIGT viktigt!!!) men dock inte Fööör ansträngt. Jordnära och sådana som tar egna initiativ. Det värdesätter jag högt! Lycka till!

Hur var det att flytta från Örnsköldsvik till Uppsala? Vad hade du för planer när du flyttade? :)
Att flytta har verkligen förändrat mitt liv. Det bästa jag någonsin gjort (kanske?). Jag flyttade utan någonting, det vara bara att jag behövde komma iväg. Sedan löste sig allt annat. Inga planer faktiskt, bara att träffa mina vänner här nere, min familj, mina kusiner, min faster, gå i kyrkan.. tjaa.. ni förstår.

Hur fick du ditt jobb på H&M? Jag praktiserade där i 6 veckor, genom mitt gymnasie och jag önskar att jag hade fått vara kvar ^^ Jag sökte till fastpoolen men kom tyvärr inte med :/ Så sökte du som jag "deltid" eller fast direkt? :) Förresten, trivs du bra?
Jag "sökte" i övik. Där fick jag en praktikantplats och på den vägen är det. Sedan behövde de personal så jag fick vara kvar lite extra. Efter det ville jag helt enkelt flytta och då tog jag kontakt med h&m i uppsala.. På den vägen är det. Njaa, man söker inte "deltid" utan man söker det man får :) Fast jobb har verkligen inte alla. OCH jag trivs helt utomordentligt bra. Det bästa! Fantastiskt bra!

Brukar du aldrig titta på någon sport i Uppsala? typ innebandy eller hockey?
Nej egentligen inte MEN jag skulle verkligen vilja göra det. Måste bara hitta rätt människor att gå med :P Innebandy har det hänt att jag besökt. Däremot var jag alltid på plats i swedbanksarena i övik för att titta på modohockey. Jag tycker om sport. Kanske därför jag tränar på gym... :P

fråga bland alla hm frågor ;) , när förlorade du din oskuld? och vem var den lycklige mannen? (du behöver givetvis inte svara:P
Haha, med tanke på att jag givetvis inte behöver svara väljer jag inga kommentarer. Min blogg vill jag ska handla om andra saker.

hur fick du jobb på hm? :) kan du ge lite tips till oss som vill börja jobba i klädaffär, vad man ska tänka på osv? :) Jättebra blogg btw :)
Tack söta du! Läs lite ovan ;)

Hur mycket personalrabbat får man om man jobbar på HM?
Tillräckligt bra! (:

Hur mycket tid lägger du ner på din blogg? Hur mycket shoppar du för varje månad?
Det blir några timmar per dag OCH ungefär runt 1500:-, som jag svarade på ovan.

JAG hoppas att ni alla fått svar som ni vill ha :) Är det några lustigheter? Återkom! (:


22:08 DAGENS 10

Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen
Inspiration systrarna Olsen. Tänka sig, bara för några år sedan var Huset fullt min favoritserie. Nu är dessa två verkligen stilförebilder. Men jag måste säga att hatten till den där jackan är en fullpott. You go girls. Det är fantastiskt!!

1. Började dagen med möte klockan 8:30
2. Lunch 12:00
3. Slut för dagen 18:00
4. Äta äpple :)
5. Jam (dans/aerobics) med bästa Sofia på gymmet 18:30
6. Hem och till nästa gym klockan 20:00
7. Häller i mig oboy och tar den längsta duschen
8. Grey's anatomy är spännande!
9. Tackar så hjärtligt för alla kommentarer, imorgon-tidigt får ni svar!
10. LEDIG TORSDAG

Vad har ni gjort idag?


21:34 FINASTE KLÄNNINGEN




Jag vet att jag visat den förut, men även den här klänningen är en av mina favoriter just nu, kanske inte om några månader? Klänning h&m trend, boots ifrån wedins, zebra örhängen veromoda, armband h&m acc.




07:46 VÅGA FRÅGA!!!


FRÅGESTUND

Idag (några timmar framöver - medan jag jobbar!) är det fritt fram för er som är nya, men såklart också för mina gamla goda läsare, att ställa din fråga. Jag har alltid lärt mig att för att få ett bra svar måste man ha en fråga. Ingen fråga är dum. Ingen fråga är dålig. Passa på. NI får vara anonyma såklart! Imorgon svarar jag på samtliga (minst 20st). KÖR HÅRT!

07:08 BÄSTE BROR 19 ÅR!


Min lillebror Oscar blir 19 år idag. Detta firas med ett stort GRATTIS 50 mil ifrån. Jag önskar att jag själv kunnat vara hemma med min familj och fira. Inte minst när jag hör mor säga "Malin, jag har gjort din favorit - morotskaka!!!" Åh. Det finns ingenting bättre än en hel morotskaka. Varför äta en halv när man kan äta en hel? Anyway, grattis grattis grattis grattis!!!

22:21 VARDAGSGLÄDJE PÅ HÖG NIVÅ

Titta så fina, fick dessa av min bäästa Sofia och det roliga är att:

1. Jag har smala höfter (ehm, njae!)
2. Jag har ett halsband till kors! (ja tack!)
3. Efter att hon ritat mig var hon tvungen att rita min framtida pojkvän också..
4. Han har jordens största smile (JA TACK!)
5. Spretigt långt hår (JA TACK!)
6. Breda axlar och även han ett vackert halsband! (ja tack!)
7. Döskalle mitt på magen.. (Men Fia, vad ska mamma säga???!!!)
8. Då drog hon bort sitt finger och visade vilken tatuering han fått "MAMMA" haha.

Sa jag att hon känner mig förträffligt bra utan och innan, innan och utan? O ja.
(MALIN spara dessa nu!!)

21:27 I DEN DÄR GLITTRIGA LILLA SAKEN





Den här finfina klänningen kommer ifrån h&m trend och finns just nu på reahängen. Fynda??! När jag investerade i denna (i somras) var den några hundra kronor dyrare. Meen ändå, den är fin i vintertid, sådär mörkblå och glittrig.


ANNARS vill jag bara säga att jag har haft den bästa dagen på länge. Underbart jobb. Underbara vänner. UNDERBAR tid på gymmet. ÄNNU underbarare att få mess där det stod att jag var med på blogg.se.. MEN allt är inte en dans på rosor mina kära läsare.. under ytan har jag finnar i ansiktet, jag får en mage som viker sig när jag sitter ner och räkningar fortsätter att svämma in genom dörren.

Det gäller att vara glad. Jämt!
(imorgon kör vi en frågestund när jag jobbar? deal?)

19:46 NI CHOCKADE MIG TOTALT

Efter att ha rest mig upp från golvet (ramlade av stolen av förvåning och glädje) har jag nu samlat mig och insett att mina besökare 5 dubblats idag. FEM dubblats. Jag har aldrig i hela mitt långa liv fått så många besökare.. för att inte tala om sidvisningar. Men hörrni. Jag älskar det. Tack! Tack för alla kommentarer. Min onda rumpa ska nu pallra sig iväg till gymmet men SEDAN ska jag svara. lovar.

08:35 WALK A MILE IN MY SHOES


När det var JIMMY CHOO var jag klädd med tee'n vi alla skulle ha på oss, även en svart kavaj över som jag prytt med två broscher på vardera axel, svart leggings med benskydd från h&m trend och boots med nitar ifrån monki.

När var det sol senast? Jag kommer inte ens ihåg den dag jag vaknade och det var ljust? Gör ni?

21:56 FAVORIT I GARDEROBEN



Jag älskar när man bär plagg fler gånger än två. Denna klänning är redan en favorit och har bara varit i mitt hem någon vecka. Underbart.

Klänning h&m trend, kofta/cardigan vero moda, boots i skinn wedins...

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING. Jag försov mig denna morgon och vaknade 15min innan jag skulle gå, jobbade i nästan tio timmar och sedan hem igen. NU sitter jag och är sugen på oboy. Skepp o hoj!

21:23 FÖRLÅT MEN...

Jag lär få påhoppade kommentarer MEN jag tycker faktiskt inte att Toves outfit i fredags var snygg. Okej på en scen MEN jag tror att allt grundar sig i vem som stylade. Skulle en helt vanlig svensson sätta på dessa kläder på en kvinna och få kommentarer hade de säkert vart annorlunda? don't you think? Övelag tycker jag att allt nästan bara är svart och vitt på scenen. KOM IGEN! Det är en scen!! Det ska vara fäääärg?


18:07 NÄR ONSDAGEN BJÖD PÅ LEDIGHET





I onsdags hade jag på mig jeansleggings(!!!), högklackade skor från dinsko, väska+cape ginatricot och tröja ifrån h&ms designsamarbete med comme des garcon.


ONE THREE HILL. Behöver jag säga mer?

11:15 DET FUNGERAR INTE!

GODMORGON!
Bilderna strejkar, vad kan man göra? Sitter och äter yoghurt ur en kopp, Intresseklubben antecknar.. haha, som igår på dagen.. "Jag måste på toaletten" skriker jag och vad får jag tillbaka? "Vänta, jag ska bara hissa flaggan och veva fram och tillbaka." TACK!!

Nu är jag pigg och alert för en dags arbete! MYCKET! trevligt. Återkommer så snart jag kan med lite outfits! stay tuned.


18:02 IT'S ALL SET AND DONE

Jag har aldrig i hela mitt liv arbetat en sådan här förträffligt rolig dag. Allt var underbart. Kön var fantastiskt. Kollektionen var makalöst fin och kunderna - sååå nöjda. Jag älskart! Det finns ingenting som är mer härligt än att se nöjda, belåtna och ett par tusen kronor fattigare kunder. Känsla!

NU VÄNTAR JAG IN FRANKIE och vi ska titta på körslaget. Vem vinner? (jag har även beställt naturgodis men jag antar att han glömmer.. MEN det han inte kommer att glömma är nötter och chips.. vi får la se vem som har rätt:P)

pss. IDA, fantastiskt vän ifrån övik, var här idag och jag blev så otroligt glad över att få se denna kvinna. Så glad och härlig! Hälsa på fler gånger TACK (:

07:17 JIMMY CHOO FOR H&M COLLECTION



Mannen bakom kollektionen. Wow. Endast tomten (och grannen!!) och jag är vaken MEN vad spelar det för roll när det kommer bli hur roligt som helst att jobba!! Idag släpps designsamarbetet och det kommer bli spännande!!

Tänk på att det går mycket bra att köpa kläder online också (för er som inte har tillgång till butik!). Det finns riktiga godbitar!

22:00 SEX STYCKEN BILDER



Det har inte gått mer än ett år MEN jag känner knappt igen mig själv på dessa bilder. Haha. Är det verkligen jag? Brukade jag sminka mig sådär..? Ja kanske. Jag gillar det ändå. Vad har hänt med mina trix? Hade jag såå mycket tid över? Till och med att fixa hår? Nu ligger jag hellre kvar i sängen en kvart extra och drar på lite mascara. hmm. Jag skyller på den. Sängen. Den är ny och fantastiskt skön. Man kan inte kliva upp. DET GÅR INTE! Vad tycker ni? Vilken frilla är snyggast?


20:04 I MITT HEM


Taklampa i vardagsrummet, målning på vägg ovanför tv:n (mor&fars projekt! like it!), fönsterlampa (VERKLIGEN en favorit!), väska (ja, man kan dekorera med väskor också!) och två ljusstakar högst upp på bokhyllan, kudde och ludde+teo. MINA favoriter när jag sover!

Efter en hel dags arbete är jag hemma och tittar på idol. Vem vinner?


08:40 GRANDMA'S BIRTHDAY TODAY



ONSDAGSKVÄLLEN spenderades på ett fik och jag var avslappnat klädd. Skjorta från LOGG herr, leggins med dragkedja h&m divided, converseskor... och pälsjacka ifrån h&m barn

Sitter och äter frulle, huvudvärk gånger tusen - blir en ipren - skrivit till mormor på hennes käraste FÖDELSEDAG. GRATTIS MORMOR!!! och ska snart iväg till jobbet. Äntligen!

20:00 DO YOU REMEMBER?


Men titta vad jag hittade i mitt lilla arkiv. Tre år sedan. Kanske nästan exakt på dagen? Jag var lycklig bland alla män omkring mig (:

MAMMAS POJKAR OCH LÖSVIKTSGODIS. Thx.

13:02 BEST BROTHERS IN THE WORLD


Imorgon fyller mormor år OCH jag ska ut på stan idag för att hitta ett litet paket.. Hmm, det kan bli intressant! Först ska jag ta och göra en smoothie med en konstig blandning, det låter gott i huvudet iaf! MEN allra först måste jag dra iväg ett mess till min bror och fråga varför han fört över så mycket pengar till mig. Mitt leende drogs från öst till väst, han är helt enkelt bara bäst! (kan mamma ligga bakom detta? :P)

11:04 THE BEST START OF THE DAY


Hallonyoghurt, stekt ägg, kalkon, keso, kaffe MED mjölk + glamour.

09:45 FALL '09


Inspirationen är glödhet. Markerade axlar, högklackade skor, METALLIC!, djupa urringningar, tajta jeans. Det strålar power och självförtroende. Jag älskar!

Överdimensionerade skärp, ena axeln bar, glitter, skinn och läder, leopard är en självklarhet, korsett och stora väskor.

Jag vill inte dra in vårmodet riktigt än. Därför har jag suttit och plockat ut lite favoriter gällande höstens istället. Det är trots allt denna tid vi lever i nu och det känns som om man får såå mycket mer inspiration bara genom att titta på lite bilder. Kombinationerna är vackra. Och jag har redan jämfört en del med h&ms kollektion. Det finns budgetvarianter minsann!

BILD: style.com

23:31 EVENINGS


IGÅR satt jag minsann och mumsade på detta.. eller nu ljuger jag. Bild 1 är från i förrgår. Bild 2. Igår.. Hade det funnits en Bild 3, från idag, hade den varit med boken plus naturgodis. Vilka härliga kvällar.


ELSAS MODE: Vilken hit! Vilken strålande bok! Det är få böcker som verkligen fängslat mig men denna hade jag inte ens lagt ifrån mig trots lösviktgodis för 1,90:-/hg. Jag lovar. Då är det stoooort. Godnatt!

22:51 DAY 1 THIS WEEK



Den här randiga klänningen (som var och varannan människa redan införskaffat sig) finns att köpas på h&m trend. Varför man ska köpa den? För att man kan äta hur MYCKET som helst och det syns ändå inte. Tack! Bra designat! Pälsjackan är även den från h&m.

DAGEN HAR VARIT DÅLIG PÅ BLOGGFRONTEN. Detta pga att jag legat i fosterställning med en kudde på magen och tvtittandes på Greek. Sträcktittat. Allt är över. Allt är slut. Min onda mage har även den fått ett slut. Tack Gud för det! Måste besöka Mr Doktor för jag orkar inte ha det såhär mer... Att dra en fika (kaffe+chokladmuffins!!) at coffeehouse med Frankie at 7 PM gjorde min dag. Glad.

10:35 SHAPE UP YOURSELF


Bronzing Powder 59,50:- H&M

Jag tänker fortsätta att bjuda er på en massa godbitar från mitt toalettskåp. Detta är kanske det bästa som får den finaste färgen i hyn... i budgetklass såklart. Men för mig känns det mer värt att lägga pengar på någonting annat.

Färgen håller en hel dag och det är precis så det ska vara!

19:10 GOLDDIGGERS



I SÖNDAGS
drog jag på mig mina nyinköpta brallor. Brallor och brallor, de är tajtare än korvskinn runt en kaka. Antar att det är det som är poängen.. Jag gillar!

Leggings h&m trend, hålstickad tröja + korsett under (tips!) ginatricot, skor med snörning av far, väska ginatricot, fuskpäls h&m barn och halsduk från h&m divided.... ANDAS!!!

btw. Ett tips är att matcha sådana här leggings med vitt eller svart... Svårmatchat JA, men samtidigt, det är faktiskt lite roligt att bryta av från alla svarta nederdelar. Agree?

15:08 MAKE UP YOUR MIND


Jag brukar vara väldigt enkelt sminkad till vardags MEN vill jag hotta upp det litegrann är detta läppstift ett hett alternativ. Vad jag gillar med det? Framförallt att färgen HÅLLER mer än några timmar och att den lutar mer till det orange än det roströda.. röda. Prisvärt är bara förnamnet.

12:34 PAPARAZZI IN THE CITY


Det som dominerar i sthlm är denne designer. Oh. Jag gissar på kökaos?

Ibland får man till bilder utöver det vanliga. Jag gillar denna. Vet ej varför. Jag gillar den bara.

Fikade scones och kaffelatte. Minst sagt GOTT!

Drottninggatan är fantastiskt fin. Jag älskar all trängsel och all kalabalik den för med sig. Tänk er julveckan. Att den är lika lång som evigheten gör gatan ännu bättre. Att en dag få besöka August Strindbergs museum har varit en, tjaa.. dröm.. sedan åk nio. Jag ljuger inte.

Här jobbade jag och trivdes som fisken i vattnet.. var sak har sin tid.

Mitt i gatan fotograferade jag såklart. Vart är jag om inte mitt i? Dessa bilder fotograferade jag igår...


SITTER I MÄRSTA, tåget påväg hem. Ge mig en endaste bra anledning till att jag skulle envisas med att åka till Sthlm idag också? Jag kan exakt ALLA affärer utantill, vad allting kostar och vart strumporna hänger på lindex vid sergels torg. Jag vet det. Varför skulle jag åka en dag till? Åh. Såklart ville jag ta vara på mitt kort som går ut idag. Ett par tusen kr kostade det och DÄRFÖR ska det användas också. Nåja, jag köpte scones idag igen. Två stycken om jag ska vara ärlig. Kanske för att jag var hungrigare än en gnu?

När jag sedan skulle investera i en tidning at the trainstation stod där tele2 människor och såklart lurade in mig också. Men det är inte poängen i den här storyn, poängen är.. varför FYRA kameror var riktade mot mig och den där killen? Jag börjar tro att han kanske är en ers höghet från monaco eller något för det blixtrade hejvilt. Jag som aldrig kan vara tyst babblade på och han med. Mitt tåg fick jag springa till och lunchen han bjöd mig på får bli en annan gång. Jag fick en nyckelring. Åh.

09:32 STEP BY STEP





ATT TVÄTTA ANSIKTET ÄR INTE ROLIGT. Detta (såklart) enligt min mening. Därför tänkte jag tipsa er om tre steg som gör att det luktar så fantastiskt gott - att det även blir roligt.

1. Rengör huden, tar bort makeup och luktar vattenmelon. Konsistensen är i skum och gör den lätt hanterbar. Smörj in hela ansiktet och tvätta sedan bort med vatten.
2. När du torkat hela ansiktet brukar jag, eftersom jag har torr hy, använda mig av denna produkt och en bomullspad (eller två). Dutta i hela ansiktet (akta ögonen!) och detta tränger in och rengör i porerna. Luktar gott även denna! Här brukar en del välja att skölja bort med vatten men jag låter det verka i hyn. Men tänk på det att har du en lite fetare hy, välj hellre att skölja bort.
3. Den här produkten använder jag mig alltid utav, okej alltid kanske är att ta i MEN väldigt ofta. Kallas "Face mist" och ska användas när sminkningen är klar, men även när du tvättat ansiktet - klart. Kortfattat: När du är klar. Den ger en finish. Luktar fantastiskt.

Efter detta, mina damer och herrar, är du så härligt ren att du väljer hellre att lukta dig själv i ansiktet än Burberrys Amber (och då luktar den ljuvligt!!)

21:27 THE FIRST DAY AT WORK


Första arbetsdagen i Uppsala drog jag på mig min relativt nya klänning ifrån monki. Fruktansvärt skön!

Jag gillar att blanda material (som ni kanske märkt!?) och sammet+skinn på bootsen kan inte bli mer rätt... Dessa kommer ifrån wedins.

Halsbandet är ifrån H&M och jag tackar grannarna varje morgon (bildligt talat!) för att jag köpte det i somras.. väskan ifrån ginatricot. Ja. Den är fejk. Men jag är lika glad ÄNDÅ!

SITTER OCH KÖR MARATHON GÄLLANDE GREEK. Samtidigt skäms jag fruktansvärt mycket.. För en grej.. Jag gjorde..

19:23 JUST PAINT YOUR WALL


Såhär blev resultatet av svart-tavlan-färgen.. Jag gillar! Dels för att det är lätt att skriva på den och dels för att den utgör en inredningsdetalj. Hädanefter kommer jag ALDRIG att glömma någonting... ehrm...

Däremot är det kanske inte jag som skrivit HAMMARBY!!! Haha, det försvinner snart och istället kommer Carries olika quotes PLUS alla gånger jag använder tandtråd, jag lovade tandläkaren att bokföra!

16:04 GREEK YOU

NEJ, NEJ, NEJ.. fy vad tråkigt.
Jag hittade verkligen ingenting. Ni förstår, det är nästan som att välja partner... jag måste vara så fruktansvärt såld i ett plagg att jag kan köpa det. Därför köpte jag inget idag. Men jag har några varianter att fundera över.. däremot gick jag in till Åhlens och tittade efter lite filmer.. DÄR ser jag (uppenbarelse från ovan, hela himlen öppnade sig) greek säsong två. ÅÅÅÅH, som jag har längtat!? Det är den bästa säsongen. MEN det blir bättre. Efter mina glädjerop och skutt till takhöjd tittade jag på framsidan och blev lika förvånad som JÄTTEGLAD: 149:-. Är detta ett skämt? Tittade på alla andra och de alla var märkta till samma pris...

SÅ gick jag till kassan och han drog in streckkoden: 399:-
"Men..." sa han
"Ja precis, det står faktiskt 149:-" tillägger jag snabbt med glimten i ögat..
"Ja, jag ser det, ska dubbelkolla" så skickar han iväg en kollega.. ingen hittade så jag guidade..
"Visst borde jag få den lika billigt som priset är då vaaaa....?!?" med ännu fler glimtar i ögonen...
"Du tycker det va?" han fattade poängen med glimten och glimtade tillbaka
(har jag någonsin skrivit ordet "glimt" fler gånger i ett inlägg? eh nej.)
"Vi säger hittelön. Du får den för 149:-"
"Åååh, tack tack tack snälla. Tusen tack. Du har gjort min dag. Jag skickar en ros!"
"hahaha.. ja det skulle jag vilja se.."

Och på det viset satte jag igång en hel armé karlar till att leta "greek" och skratta i en evighet.... MEN jag är nöjd! Jag fick 250kr och en dvdbox. Yummie.

12:05 AT WAYNES DROTTNINGGATAN




Sitter på drottninggatan och fikar/lunchar. MEN jag blev så mätt att jag lär bli sittandes i fosterställning ett halvår till. JAG som brukar få i mig allt vad ett café kan erbjuda, och helst vad grannen intill köpt på sin bricka, fick idag bara i mig.. håll i hatten.. scones (+kaffe!). MEN så goda de var. Dock är jag lite tveksam till självaste marmeladen. Min näsa brukar avgöra vad jag tycker om och inte. Denna luktade/luktar fortfarande förfärligt MEN min tunga antog att den var god så why not? Den är i magen iallafall.. och tillbaka på ruta ett - nu kan jag inte röra mig..

Funderar starkt på att ringa bärgaren för att bärga bort mig? Vad tror ni?

GÅR RUNT PÅ DESSA FINA GATOR I STHLM och letar, letar och letar.. kommer inte fram till någonting. VERKLIGEN inte någonting. Varför är det alltid så när man MÅSTE ha en klänning (till julfesten på jobbet) hittar man inte ens en endaste liten tråd till kandidat. Hjälp mig tack?

(det kan tänkas att mina kladdiga fingrar lyckats söla lite marmelad på tangentbordet.. kan det vara möjligt? jag som aldrig sölar.. inom de närmaste minutrarna ska jag fråga om en haklapp..)

09:18 THE PERFECT MAN


Det är tydligen det-nya-svarta att lägga ut en bild på den-perfekte-mannen i sin blogg. Jag ska såklaaart inte vara sämre. Här har ni min. Eller tja, iaf den jag hittade när jag sökte på: svart och vit klädsel till slitna jeans och mörkt hår med lite längre lugg. Men jag är inte bitter. Han ser fantastiskt ut.


Nu fattas bara hockeyutrustningen, guran, sången och en vacker bil. Till er andra: Godmorgon! Sitter på tåget och kan inte annat än att drömma mig bort. Vädret är strålande vackert och min och mammas senaste konversation i telefonen var helt och hållet om en sak: ensam mamma söker.

21:46 LESS THAN A WEEK


Hörrni, är det någon som missat? Nej, tänkte väl det.. SÅÅÅ roligt att få jobba den dagen!

På tal om jobb, nu kommer jag vara ledig i fyra dagar, så ge mig heta tips på vad jag kan ha för mig? Jag blir tokig? Sthlm imorgon!

21:23 PAPA


Vilken charmknutte. (: Grattis grattis grattis världens bäste Pappa. Jag saknar dig!

11:19 DADDYS DAY



GODMORGON SÖNDAG!
Idag är det PAPPAS dag. Vad har ni köpt? Vad har ni överraskat med? Vad kommer ni att överraska med? För min del blir det en helt vanlig dag med tanke på att min familj och far inte bor här MEN jag har ändå överraskat med tata.... ett skärp. Ett snyggt sådant! Det passade också... fick höra det i telefonen alldeles nyss. Weell, nu ska jag göra mig klar för jobb.

22:16 LOVE, PLAYING GAMES?


"Men käre far, varför "snyter" du dig i handen?" säger jag rakt ut och bad om en till bild.. eller bad och bad, jag tog mig tillfälle i akt att ta en ny.

"Eh ja, här har han något i pannan också!" haha.. well, mor är med och lillebror sisådär..

... men är det något vi ÄLSKAR i vår familj är det "dot card". Ett spel som är lika kul som det ser ut. Jao. Och hörrni, vi fick till och med ÄTA samtidigt. Detta har aldrig hänt i min historia.. men mamsen var stressad och skulle stryka. JAG fick, utan haklapp, äta mat och spela. Resultatet? INGA kort kladdiga.


En stjärna i kanten right?

21:54 SOMEWHERE

TILLBAKS PÅ RUTA ETT.
Jag jobbade idag i uppsala, igen. OCH det känns BRA! Det där med att ha ett arbete där man bor är faktiskt en bra idé. MEN jag vill mer och mer till Sthlm. Tror jag? Pappa blir väl gaalen om jag säger att jag kan tänka mig flytta MEN det tänker jag inte säga förrän imorgon, efter det att han fått en fin present av oss barn. HIHI. Min pappa är smart han.. men jag är kanske liiite smartare? Ni förstår. Det gäller att "gulla" som jag och min kära mor så fint säger. Det gäller att ta vara på de där tillfällena.. Typ när han precis kommit hem efter jobbet eller när Hammarby/MODO vunnit en match... eller när han precis tryckt i sig en fantastiskt måltid a la farmor - lax/potatis/sås... dvs. när han är nöjd. DÅ är man där. Med sitt vackraste smile och de mest fantastiskt härliga ögon som blinkar med orden "pappaaaa... jag tror att jag behöver..." eller någonting i den stilen. Då kan han inte säga nej...

Sedan finns det också de gånger när man fångar nitlotten som igårkväll tillexempel.. när jag drog iväg ett mess med texten "vilken liten tv jag har... :(" och förväntar mig ett vackert medlidande mess tillbaka. Jag hade fel. Såhär löd det "Om 20 år kanske du har råd att köpa en större...."JAG SLÅR VAD OM ATT HAN FLINADE SAMTIDIGT! (och istället har jag fått stå ut med.. "malin, titta så fin bild" i fem dagar, fem gånger per dag.. fem gånger per gång)

Jag tänkte bara tillägga att den man som köper de där snörade kängorna från h&m herr för 599:- gifter jag mig med. De är inte snygga. Inte söta. De är makalöst fantastiska! Det sägs att kärlek inte kan köpas för pengar MEN de har fel. Först köps skorna. Yey!

22:29 WEDNESDAY


Öviks gator och klockan var bara strax efter fyra. Helt otroligt vad mörkt det börjar att bli nu. MEN snaaart kommer julen..

.. jag ser något trött ut MEN såhär i efterhand ångrar jag att jag inte köpte de där skorna. Åh.


SITTER OCH TITTAR PÅ IDOL och fixar andra saker OCH äter tunnbröd med ketchup. Mums.

19:22 THIS DAY

Förlåt för dålig uppdatering. Har idag tagit mig från Övik till Arlanda med flyg.. sedan arlandaexpress till sthlm för att där spendera dagen, där vi åt gott på jensens till lunch och sedan gick på två (!!) biofilmer. Haha. "Trubbel i Paradiset" är helt fantastiskt, i alla fall vad jag tycker. Ibland är det bra att knäcka på stensaxpåse :)

NU sitter jag på tåget hem och ska försöka handla lite innan idol börjar, vilket jag kan glömma MEN försöka kan man alltid.. Tack för en hääärlig dag! Justeee! (:

18:02 BABYBROTHER


Se så söt min lillebror vaaar! (läs: är). Den rosa fick han av mig!


VI HAR ÄTIT UPP ALL LAX och det var suveränt gott. Mums. Väntar på att far ska komma hem och sedan ska jag klippa två huvuden. Ikväll är det sista kvällen här uppe dvs. imorgon åker jag tillbaka.

12:22 I DID IT AGAIN


ATT JAG ALLTID ÄR SÅ SMIDIG. Okej att jag hade sönder en tandborste.. eller en mjölkkartong MEN jag har lyckats, på något sätt, ha sönder min brors bil. Den går inte framåt - inte heller bakåt. Det hela började med att jag satte mig och höll vänstra foten på kopplingen, den halkade dock av (egentligen är det vädrets fel, det blev så blött på marken!) och jag flög bakåt när jag startade. DIREKT bakom mig hade jag såklart postbilen som i lugn och ro stod och levererade post (egentligen är det här självförsvar!) så jag fick tvärnita. Bromsade totalt och sedan dog bilen. Jahaja. Jag satte igång den igen MEN då flög växelspaken fram och tillbaka likt en gungbräda med lätta barn. Jahaja. Vad gör man då?! Jag stängde av bilen och nu går den inte att starta. Inte för fem öre. Så jag ropade ut Oscar och han fick inte heller igång den. Ringde mor, ringde mormor, ringde far. Mormor och morfar är påväg för att agera. De kommer på stört! Tur att det finns så snälla människor i denna värld.

Citatet att det aldrig blir lugn och ro när Mallan är i närheten har fått en ny innebörd. (jag ser dock INTE detta som en merit på cvet. tror jag)

09:47 OUTSIDE



I förrgår, leggings h&m, linne ifrån weekday, kofta veromoda, neverendinghalsduk h&m trend, väska ginatricot..

GODMORGON! Jag har sovit ut idag, för första gången på länge ställde jag INGEN väckare, hade dock mina egna (familjen!!!). I allafall sitter jag och äter frulle nu, klockan tolv ska vi hälsa på mormor och morfar. Mycket mycket härligt.

18:19 BAJEN BAJEN BAJEN!


IGÅR när jag var taggad till att åka iväg..

Med pappas filt HAMMARBY. Satt och bloggade och helt plötsligt går Oscar förbi..


PAPPA RENSAR KYCKLING och vi diskuterar kärleken till barn. "Hade man vetat det här.." så börjas det igen. Jag har förvarnat min familj till att ALDRIG skaffa barn igen. De håller med. Jag vägrar minsann ha ett syskon vid min ålder.. Som sagt, jag snackar ibland i förebyggande syfte. Edvin däremot, som är 12 år, han vill ha ett syskon! Det kan han (fet)glömma. Min käre favorit till far som är snålare än en ahlgrensgodispåse som är halvfylld ska nu börja sälja brädspel på tradera.. Han behöver ekonomi. HAHA; jag skäms. Nu har han tydligen kommit på att nästa gång jag besöker min ljuvliga familj ska han ta semester och låna min lägenhet. Jahaja. Som sagt, man känner sig älskad! :P

14:55 THE END OF THE SCENE


Sitter och tittar på detta och fäller en tår.. Så underbart vackert där i slutet.

EDVIN RINGDE PRECIS OCH VILL BLI HÄMTAD, det har tydligen blivit min plikt. Nu ska det köras!

10:57 HIT THE GYM

Häng med när vi tränade på gym.. det var inte en kotte där (därav bilderna! haha)...





Det finns ingenting mer fantastiskt än att träna och bygga upp muskler. Jag märker genast resultat när jag kört igång igen. Kroppen mår bättre, muskler utvecklas och man går upp i vikt. Såsom det ska vara :P

Är det någonting ni saknar i bloggen? Vad?

09:24 OUR FAMOUS



Det är så fantastiskt fint om eftermiddagen, när det inte är ljust - men inte heller mörkt. Detta är bara en bråkdel av den kära fabriken (så mycket större på baksidan!). Den är trots allt en av de största i europa och dagligen lägger fartyg till från olika länder. Det är faktiskt lite roligt!


NU SKA JAG SE KLART FILMEN JAG SOMNADE TILL IGÅR och sedan väcka min älskade bror.

19:17 PHOTOSHOOT AT 3PM








YESTERDAY. Har försökt att uppdatera detta inlägg i fyrtio minuter nu MEN det går aldrig. Kanske denna gång. Either way, tog vi dessa bilder igår. Tänk vad fint min familj bor. Det blåste förskräckligt mycket MEN i den där pälsen kan ingen frysa... inte ens en isbjörn.


15:52 THE DENTIST


it was a hallelujah moment...

HÖRRNI, det gick bra. När jag satt mig i stolen och var redo att undersökas började jag darra i hela kroppen och fick dricka vatten. Jag som aldrig brukar vara nervös MEN det var så längesedan sist (tydligen 2 april 2007). "Det finns inga bekymmer i den här munnen" sa tandläkaren. Jag log. Jag pratade. Jag skrattade. Men han skrattade också. VÄLDANS mycket. Eftersom jag pratade så mycket stoppade han till slut in en sådan där sak i munnen som gör att man varken kan lyfta en tand eller andas. Jag överlevde iaf och det var nog den skönaste minuten för honom. När det var dags att betala räknade datorn ut hur mycket jag var skyldig. Han ropade att jag skulle komma och titta på skärmen. Det enda jag kunde se var 26.00 så jag frågade vart det stod. "Ja, det är ju det 26 kr" och jag bara "du skämtar? jag som fört över 2000kr för denna undersökning!? Jag blir överlycklig!!!" haha, sedan kommer det in tandsköterskor från de andra patienterna och alla skrattade. Det är roligt när man känner allihop också. Den ena sköterskan sa "Malin, nu måste du sluta köpa kläder för att du ska kunna ha råd med den här avgiften!!" Haha. Jaaao 26kr fattigare, inte ett endaste hål.. aldrig haft i hela mitt liv. Han tyckte att jag har fina tänder. Naaw. Jag är lyckligare än lyckligast! Nu ska jag busa med min bror, han är som sötast när han sover och när jag är på bushumör. Jag tror han börjar få feber..

14:23 WHITE TEETH?


JAG VÄGRAR HA HÅL! Vågar inte åka dit. Kostar bara en massa pengar. Slår vad om att jag kommer ha hål med tanke på att jag aldrig haft ett. Åh vad tråkigt. Gör det ont? Vad händer?

"Edvin, ska vi göra någonting roligt när jag kommer heeem..?"
"Äta smörgåsrån!!!"

tjaao, det låter jättekul. Verkligen. Nu ska jag ta bilen till tandläkaren. Håll en tumme, eller ett ringfinger. Snälla. (åh juste, måste föra över 45330kr till kontot också, ungefär så mycket som det lär kosta...!)

12:51 ÖVIK ÖVIK ÖVIK


Det var fruktansvärt tråkigt väder igår, så jag lånade min brors 740 och drog in till staden!

Det här är en av tre gallerior som finns efter gågatan...

... dessvärre hittade jag verkligen inte en endaste liten pinal... bortsett från cookien då. Kul. Nej.


OSCAR har vaknat och det är ju trevligt, då får man lite musik. Han är nämligen jordens bäste gitarrist. Jag förstår det inte. Han bara drog fram den och helt plötsligt kan han spela alltifrån den senaste godnattvisan till coldplays nyaste låt. Fantastiskt fint.

09:27 FALL '09





Det bästa med min hårfärg är att den skiftar beroende på bakgrund och färger. Nu blev det ljust igen :) Såhär såg jag ut igår, lackleggings+väska+skinnjacka ginatricot, oversizetröja ifrån monki och mössan (som jag äntligen hittade hemma under min säng?! bra placeringa malin!) ifrån h&m divided.


TÄNKT ATT TITTA KLART PÅ FILMEN NU. Den är fantastiskt bra om jag ska vara ärlig - somnade igårkväll! OCH jag ska till tandläkaren idag, buhu, kan man bli mer deppad?

21:27 THIS SECOND

PAPPA: Vad gör du Malin?
JAG: Tittar på bilder ifrån blogawards..
PAPPA: Kul
(varför får jag en känsla av att han var ironisk?)
10 sekunder senare, i köket..
PAPPA: Vad gör du Oscar?
OSCAR: Njaa, tar en macka
PAPPA: Jaha
(varför får jag en känsla av att pappa är sysslolös?)

BTW. såg ni Ullared? haha. Så skönt program!

18:51 ROADTRIP BACK HOME


Igår satt vi tre barn i baksätet. Det var trångt något så kolossalt, sist vi åkte var alla mindre och det gick hur bra som helst. Istället svettades vi gånger tusen och att jag hade min päls över oss alla var inte direkt omtyckt. Inte för fem öre. MEN vi satt med varsinn mobil och njöt. Mor och far i framsätet.. Hela familjen. När vi intog Ikea i Svall gick vi fel ingång för det första (vi gick via utgång) och alla tittade när vi gick där på rad. Kändes direkt som sunes jul "i varuhuset".. Oscar gjorde tecknet som Rudolf "HAAALT!" haha, vi alla skrattade..

Vi skulle tanka och detta var det närmsta stället.. Eh.. Mor var toalettnödig MEN hon sa att hon hellre skulle göra i bilen än att gå in i denna butik.. jag kunde inte mer än att hålla med..

Här skriker pappa "HKB" och ingen fattar någonting..

... sedan kom Edvin på att det menades "höga kusten bron"... pappa vann tydligen. Vi har alltså årligen en intern tävling om vem som ser den först...

Här såg jag den.. lite efter som vanligt då..

Vädret var väl helt enkelt underbart!?

Här blir jag alltid så nervös.. när man har bron framför sig och är redo att inta den låååånga färden..

Det är så fantastiskt fint att ord inte kan beskriva.. se bara.. se och njut!

Vi klarade oss över i alla fall! (:

Och väl hemma tog vi detta kort. HAHA. Mor tyckte att det var vackert placerat av min sko.. Jag kastade bara in skorna i hyllan för att skynda mig till tv:n, det gick sådär med tanke på att jag var tvungen att gå tillbaka och knäppa en bild :P HAHA.


NU HAR VI KÄKAT UPP MATEN HÄR HEMMA. Jag gjorde salladen. Stolt. Pappa tycker att det var jobbigt att duka för fem. Jag känner mig älskad. "Måste vi verkligen ta fram FEM tallrikar, det får ju inte plats i diskmaskinen".. "Va, har ni redan diskat en gång? Nu blir det ingenting mer förrän i slutet av veckan!" Jahaja, när man kommer hem hit får man leva i medeltiden och diska förhand.. det är tydligen billigare..

15:39 WOULD YOU LIKE SOME?



Fina ting. Alla ifrån h&m
1. Kavaj med paljetter dam 299:-
2. Mössa i leopardmönster divided 79,50:-
3. Kavaj trend 399:-
4. Bh dam 179:-
5. Leggings dam 199:-


Favoriter i repris.. Jag har hämtat Edvin i skolan och vi passade på att ta en massa foton i parken. Det kommer bevis.

12:17 MY DAD

MORGONKVISTEN. Nu började jag tänka på igårkväll. Pappa var och såg modo spela hockey och mamma tände ljus för en mor&dottertvkväll. Åh så mysigt tänkte vi. Ljusen sken efter väggen, sådär fint i ljusstakar. Sedan kommer pappa instudsande (lite nöjd över att modo lyckades kvittera och iaf ta med sig ett poäng). "Ensam mamma söker" hade precis börjat. Det är verkligen det enda program jag av hela mitt hjärta vill se FULLT UT. Mamma med. Så jag skriker.. "PAPPAAAA!" "Jaaaa!" skriker han tillbaka. "TYYYYYST!" han hade inte sagt ett ord MEN i förebyggande syfte. Då förstod han sin plikt. Trodde jag. Istället kommer han in i v-rummet med halsduken knuten upp i gommen (nästan!). Vi trodde såklart att han höll på att förfrysa men nej nej, det var ju "LIVERPOOL"halsduken, den han för några dagar sedan köpte i sthlm. Han är nöjd. FRUKTANSVÄRT NÖJD. Så börjar han demonstrera med denna halsduk. MITT FRAMFÖR TV:N såklart. Flinar, skrattar och har kul. Morsan och jag skriker för allt i världen. Då händer det. Ännu en liknelse med Pappa Rudolf. Pappa höll i halsduken och tryckte upp den mot väggen.. så den nästan slant ner i ljusen. VI ALLA SKREK. Han skyllde på att han hade full koll. Yeah right.

Sedan undrar människor hur jag blev som jag blev?


Jag älskar när Rudolf säger "Det har de glömt till nästa jul!!!" hahahaha..

11:28 LAST VACATION







DET REGNAR OCH REGNAR. Jag sitter därför och drömmer mig bort till den här tiden. Min käraste semester detta år. Det var fantastiskt. Jag lovar. Ni ser själva, att få ha så roligt borde vara olagligt. Eller inte.

08:59 SATURDAY NIGHT FEVER


Vi hamnade sent på lördagskväll på detta ställe... missade dock mötet innan med tanke på att vi var på kalas MEN bättre sent än aldrig..

Och här var det jag som höll i kameran... eh ja. inga kommentarer.

Nuså, Isak visar min lillebror hur man betalar!! Tur att det finns instruktioner i det nuförtiden!

Och de som var hungriga fick mat! Vilken lycka!

Jag drog såklart med mig mina finaste bröder!

Här står vi samlade!

Jag och mitt hjärta Johanna smet iväg, de andra fick klara sig! :)

Seent på natten var det dags för modevisning.. fick dock inte så bra bilder men jag väntar på att Johanna ska lägga upp så kan jag sno dem :P haha..


JUST NU SITTER JAG OCH MYSER, har slängt i mig frulle! Yey! Sköna dagar!

22:47 "I LOVE YOU BUT I LOVE MYSELF MORE"

ALLA har lagt sig och jag ligger i soffan, tittar på film, skriver med.. OCH dödar flugor. MEN jag letar även en text att skriva på min vägg hemma.. vad sägs om rubriken? Eller kanske denna...
"I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”

19:23 YESTERDAY


Igår, ny klänning i sammet från monki, väska i lack ginatricot, skor med kilklack i lack från weekday, halsband (jag gillar!) h&m acc..


GOSSIP GIRL. Slänger in detta inlägg i pausen, nu tillbaka till småskorpor med kardemumma och tv.

16:58 LAST NIGHT


Det var överraskningskalas.. och släkten var samlad!

Morbröderna i fokus! Morfar längre bak med sin käre bror! De är så lika varandra!

Edwin, Mathilda, Pappa och bror...

Jag är mitt inne i maten.. mumma!

Mor och lillebror...

.. andra lillebroren...(?)

Jag höll i snacket!!! (: hihi.. (ibland) kan jag kräva uppmärksamhet...

Min bror ska bli modell!

Jag trodde vi skulle vara normala??? HAHA, vad jag garvade till denna bild!

"Men mamma sluuutaaa!!!"

"HAHAHAHA!"

Pappa var kaffesugen...

... brorsan fick hjälpa till! :P IOFS ser det ut som om far har jordens längsta arm/hand...

Världens finaste Suss med min lilla kusin Melissa (: Naaaaw.

Edvin högg in i tårtan!!

... och jag åt som om det inte vore någon morgondag!



Mamsen fick närbild! olala! Snygging där!


Sötnöten!..

JAG TOG FAKTISKT RIKTIGT FINA BILDER IGÅR. Eller jag och jag, ibland tryckte jag på kameran till mina familjemedlemmar i hopp om ett kort eller två och jag fick nästan hota med tusen kronor MEN tillslut så. Btw. Vad skönt det är att vara hemma. Nu ska jag vila upp i några dagar, bara vila.. vila.. vila.. och sådana saker. Kanske städa och göra mamma glad någon dag :P

10:02 ON OUR WAY BACK HOME


Mamma kände att hon kunde ställa upp som fotograf igår på morgonen.. hon hade däremot inga glasögon på sig.. och hur blev detta? Vackert!

... en lite bättre bild.. klänning från h&m trend, väska ifrån ginatricot och boots wedins (de syns knappt!)



VI SITTER I BILEN påväg hem! Olala.. snart intas Gävle och jag är redan sugen på godis gånger tusen. Det hör till att äta godis när man reser, det bara är så. Vi barn sitter med varsinn iphone och jag har redan fått skäll för att jag tar upp för stor plats. Istället för att skylla allting på min rumpa skyller jag istället på pälsen, för tro mig, den är INTE att leka med. Tung och stor (ungefär som min käraste bakdel :P)

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”