SKOPUNKTEN VS NILSON


Jag tycker helt klart att dessa boots är värda sina 399:-. De är perfekta och jag menar, de håller ju så länge de vill hålla, om man säger så. Vad tycker ni? Äger ni ett par?

LÖRDAGENS|OUTFIT|LOVE ACTUALLY






Jeans/JC
Tröja/H&M divided
Boots/Skopunkten
Jacka/H&M dam
Halsduk/H&M acc
Mössa/H&M acc

Detta var alltså i lördags. Var klädd lite avslappnat då tanken var en stadstur, som det också blev. Jeansen köpte jag när jag gick i högstadiet och nu kände jag för att göra om de lite så så blev det. Bättre bild sedan. Åh solen skiner utanför och jag försöker ta tag i dagen genom att titta på min fina julgran OCH på love actually. Perfekt match.

PÄLSMÖSSA|RANDIGT


Igår var det otroligt kallt här i stan så jag dammade fram en hederlig pälsmössa, som jag knappt använt på två år. Det knepiga är ju att jag har varit i norra sverige där det var -20 och man lätt klarade av det också. HÄR är det -7 och man skriker som om det vore det kallaste man någonsin varit med om. Bättre luft i norrland. Bättre vatten i norrland. MEN bäst är det i svealand ;)

Nu ska jag fortsätta gråta till ensam mamma söker. Hallå. Jag har nog tagit nytt rekord.

MYS|SUNE|PERFEKT


Åh vad det är toppen förtillfället. Ute smäller raketer - som de alltid gör här i uppsala den första advent. Och på tvn, där är JULBORDET och i mitt hem, där är det julklart. Vill ni se?

HOTELLRUMMET/OUTFIT/H&M TREND



Skjorta/H&M trend
Byxa/H&M trend
Boots/SKopunkten
Väska/H&M acc

Inte världens bästa bilder direkt, det var ju någon som tyckte jag skulle investera i en bättre kamera och jag kan inte mer än att hålla med. JAG BORDE verkligen göra det. När jag ser de här två bilderna längtar jag tillbaka till mitt hotellrum - fy vad det är underbart att bara slippa alla MÅSTE och bara vara när man kommit hem från jobbet.

Nä hörrni, nu blir det adventspyntning, granen ska sättas ljus på och jag ska titta på sunes jul samtidigt. Hur mysigt är inte detta på en skala? 750 av 100.

FÖRSTA ADVENT/JUL/MÅNS






SOM ETT BREV PÅ POSTEN.
Den här skivan har jag verkligen tänkt köpa varje gång jag stått i kön på ica, så hann min kära mor före och skickade ner den till mig. Hur mysigt är inte det?! Min mamma är bäst! Så är det bara.

Annars vaknade jag precis, såhär länge har jag inte sovit sedan... nä, jag kan inte ens komma ihåg!

STAN/SLÄKT/MYS




Åh mina kläder, vad jag har saknat er!

MEN OJ, vart har den här dagen tagit vägen? Skyndade ner på stan för att leta en massa pynt - dåligt resultat. 1. Min faster och mina kusiner blev sällskapet för invigning av en secondhandbutik (där jag hittade ETT fynd!) och sedan, när jag lämnat dem.. 2. Filmmys, två filmer mitt på blanka dagen - JAG fick välja den första så vi såg The proposal. Jag var helt lyrisk som vanligt och i slutet, min fras "visst är den fantastiskt bra?".. får tillbaka ett.. "jaaao, helt klart sevärd". Haha. Stackars liten..

Nu har jag även försökt mig på att pynta granen men blev så trött så jag fortsätter imorgon. Den står där den ska i alla fall :)


OUTFIT/TRANSPARENT





Byxa/H&M dam
Tröja/H&M divided
Boots/Skopunkten
Spetskavaj/H&M trend
Dunjacka/Vero moda
Väska/H&M acc

GODMORGON LÖRDAG. Snön faller så otroligt fint utanför och jag lyssnar på julmusik. Hur mysigt är inte detta på en skala? Nu blir det shopping. JAG MÅSTE, mitt mål för dagen, köpa mig en adventsljusstake. Min stora feta stjärna passar inte så bra i denna lägenhet - som den gjorde i den förra. Hm, några förslag?

Svart som natten ovanför och det piggas upp med lite transparenta bitar, hoppas ni gillar! Det känns så otroligt bra att vara tillbaka framför sin spegel - denna bild är ifrån gårdagen. NU kör vi igen!

OLIVIA PALERMO/HAIRCUT

Bild: HÄR

Jag vill verkligen inte gå och lägga mig, försöker göra allt för att hållas vaken och ligger med datorn på min mage för att bli varm. JAG FRYSER IHJÄL! Och jag vet att jag brukar överdriva väldigt mycket i mina dagar MEN jag ljuger inte när jag skriver att det står 16,7 grader på min termometer. Inatt blir det flera täcken! Det kan ni skriva upp.

Nu till bilden ovan, jag tror jag är kär i hennes frisyr. WOW säger jag bara. Vill jag ha? Jag vill ha. Vågar jag? Nej. Men tänk så fräscht håret skulle bli.. JA faktiskt. Åh! Och hennes kläder ger helheten en fullträff. Wow igen.

MÖNSTERMIX/BLÅ & SILVER


Åh jag har jobbat och jag har precis tittat klart på idol. WOW säger jag bara. OLLE vilken man. Jag har ju dissat honom en hel del MEN IDAG - där fick jag så jag teg. Jag finner inga ord. Klockrent Olle!

Ovan matchar jag metallic och blå sammetsleggings, låter perfekt va? Nämnde jag förresten att jag har 16 grader varmt (KALLT!) i lägenheten? Gissa vem som skakade hela natten? Gissa vem som ligger under ett duntäcke och fryser ihjäl? JAG!

DAGENS/BLACK


Polotröja/H&M dam
Kjol/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Klocka/Fått av mor (som gick sönder.. typiskt)

Jag bjuder på en liten dagens från några dagar sedan, det var så otroligt svårt att få till några bilder så jag valde självupplösaren (inte särskilt bra bild men alltid bättre än något..). Jag bär gärna svart med svart - och tänkte göra det idag också! Ha!

TISDAG/MIDDAG/KÖTT


Middagen bestod av fläskfilé och en otroligt otroligt god tomat/rödlökssallad + potatis (ej med på bild). Mums.

Jag bar svart polotröja dagen/kvällen till ära.

I tisdags åt vi en sådan fantastiskt god middag framför hockeyn luleå-djurgården. God mat och gott skratt i mängder. Det är det vi kallar att njuta av livet. Right?

HEMMA/HEMMA/HEMMA

Bild: Från denna morgon, sista morgonen på hotellet...

HALLÅ. Jag är hemma. JAG ÄR HEMMA. Alltså.. efter 11 dagar och nätter har jag nu lämnat norra sverige för uppsala igen. Och egentligen vet jag inte om jag är glad eller inte för att jag har haft det så otroligt ofattbart fantastiskt magnifikt roligt (kommer ni på fler synonymer skriv! haha). Efter körkortet är detta troligtvis det roligaste jag varit med om. MEN tanken av att få sova i sin egna säng gör mig faktiskt lite lyrisk.

SEDAN vill jag passa på att säga att männen är det bästa som någonsin intagit vår underbara värld. Jag och min kloss till väska behövde inte samarbeta särskilt mycket, med andra ord, jag lyfte knappt ett finger så hjälpte de mig. Tusen tack! Tack även till alla som varit med dessa veckor. Jag kommer sakna er. Mycket!

NÄR jag kom hem blev det direkt waynes för en kaffe! Gissa vem som var mest sugen på den? Jag.

START I NOVEMBER/OUTFITS/FAVORIT




Vi fortsätter på gårdagens tema - vilken outfit är DIN favorit?

I SPEGELN/DETALJER


Jag matchar gärna hög midja, korsett och varför inte en jeansskjorta?

LEDIG SÖNDAG/BIG CRUSH


Det är någonting magiskt med stora träd.

Jag gick förbi ett bageri och skyltfönstershoppade.

Det var så fint i solens sken bakom husen.

Att ta sig fram igenom ett sagoland på gatorna. Det tycker jag om.

Och mot andra sidan var snön borta.

En latte var pricken över i:et.

JAG. VILL. INTE. LÄMNA. DENNA. STAD.

SHOPPAT/LACKAT/NAGELLACK


Varför köpa ett när man kan köpa två? Jag gillar färgkombinationen guld och midnattsblå, kanske köra både och? Nja, men snygga är de! Och jag tycker som många andra - H&M har de bästa lacken, inte sant? Jag menar, de sitter kanonbra!

Precis kommit hem efter jobbet och hörrni jag sitter bänkad framför Bonde söker fru. Hur kan man inte gilla det? Jag vill även bara tacka för alla fina kommentarer, ni är helt enkelt oslagbara. Ni är bäst!

SOMMAR/OUTFITS/FAVORITER



Jag hittade två av mina favoriter sedan i somras, vilken gillar du bäst?

FÖRRA VECKAN/MIDDAG/BOWLING


Joanna och jag vid middagsbordet. Mätta och belåtna efter buffé.

Sedan var det dags för bowling.. och någon gjorde en strike? höhö.

Vi var tre stycken på vår bana.
Och jag ville ju inte vara sämre - körde en strike likaså! Dock blev jag sist. Tragiskt right?

Men hallå, jag hinner inte med nu igen med alla inlägg och alla dagar. Hjälp. Detta hände förra veckan och publiceras nu?! Jag ska skärpa mig. Vi hade en underbar kväll och det var min ANDRA gång på banan. Hur kul som helst!

Vi var såklart fler som var med men jag känner att jag inte vill lägga in bilder utan någon tillåtelse. Joanna tillät! Tack!

JULGRAN/GALLERIAN/LJUS


Åh så mysigt det är att springa runt i gallerior och bara titta på all belysning och pyntning. Jag gillar det och jag antar att jag inte är ensam? Spännande. Underbart. Fjärilar i magen. Förväntan.

Annars har jag precis kommit hem efter dagens middag på restaurang, hur gott som helst, världens bästa sällskap också för den delen.

UTOMHUS/SOLNEDGÅNG/SNÖ


Vågar jag skriva att klockan var här 13.16 och det var SOLNEDGÅNG.. ? Alltså hade solen gått upp runt halv tio och ner kvart över tre. Lång dag? Ha.

Men det är mysigt med snön!

HEMMA HOS MIG/RESEOUTFIT/HÖG MIDJA




Tröja/H&M trend
Byxa med hög midja/H&M trend
Boots/Skopunkten
Halsduk/H&M acc
Dunjacka/Veromoda
Halsband/Indiska

Jag letade fram min absolut varmaste jacka för att ta med och den här favorit kommer ifrån Veromoda. Tro mig, man fryser inte i första taget.. inte ens när det är -20. Okej då. Kanske. Men det var inte det jag vill lägga mitt krut på i detta inlägg utan helt enkelt dessa byxor. De är så perfekta. Bra passform, bra midja, bra längd, bra allt!

BOWLING/KVÄLL/SKORNA


HIGH FASHION. Som modebloggerska fotograferas alla plagg i ens närhet, vem vill inte ha ett par sådana HÄR snygga skor? Wow. Nja, de ger till och med blöta sockar. Men bowla - det kan man minsann göra i dem! Ni ska få se lite fler bilder från bowlingen.. om ni vill?

MORGON/PÅ RUMMET


Åh mina ögon ser dubbelt, trippelt.. ja ni förstår. Kan detta bero på mina alldeles för gamla månadslinser? Hej jag heter Malin och jag är så snål att mina ögon kommer bli inflammerade i tusentals år. Hej malin! Annars sitter jag bänkad framför Halv åtta hos mig och ler till den underbara norrländskan. Palt har jag aldrig ätit och ändå kommer jag ifrån norrland. Har ni? Gillar ni?

BORSTA TÄNDERNA/KISSEKATT/METALLIC


Vem har sagt att det ska vara tråkigt att borsta tänderna? När jag var lite yngre var tandborstning det absolut värsta som existerade på klotet, jag menar, man står där - tittar sig i spegeln - och bara tutar och kör i all trötthet. Nej fy. Tankarna finns såklart kvar i skallen men med lite rosa blir allt så otroligt mycket roligare. Fodralet kommer ifrån H&M och tandkrämen finns endast på ica kvantum (tro mig, jag har letat i alla övriga butiker..)

OUTFIT/MÖNSTER/BOOTS





Byxa/H&M trend
Skjorta/H&M trend
Boots/Skopunkten
Jacka/H&M dam
Väska/H&M acc
Halsduk/Ginatricot

Okej. Jag kan med dessa fyra bilder konstatera att 1. jag saknar min garderob lika mycket som hammaren saknar sina spikar. Massor. 2. jag borde köpa mig en ny kamera - inte bara borde - jag måste! Kanske en julklapp till mig själv? Annars tycker jag bara om dessa byxor. Ni vet sådär.. jättemycket.

MÖRKER/JUL/CITYKÄNSLA



Bilder från en kväll i veckan. Julen har börjat visa sig och jag tror att jag faktiskt börjar gilla den här staden. Mer och mer.

INSPIRATION/SÖNDAG/MODEBLOGGARE


Åh vad jag blev sugen på de här skorna som ALEXANDRA lagt upp. Perfekt. Klockrena. Och alldeles för höga.

Älskar pälsen, älskar hatten EMMI visar hur man kan matcha dessa två tillsammans.

Jag blir helt galen på mig själv när jag ser hur snygga acnebyxorna är på (jag höll de i handen och köpte de inte?) LOWE visar upp en makalöst fin outfit.

Lite söndagsinspiration från bloggar jag läser. Favoriten är verkligen silverbyxorna. Jag vill ha!

MIN FINA BUSTIER


Bustier/H&M trend
Mönstrade byxor/Monki
Bruna boots/Skopunkten
Örhängen i trä/H&M acc

Fixar och trixar med en ny facebooksida, jag är inte ett geni när det kommer till sådana här grejer MEN jag försöker mig fram såsom man får göra nuförtiden. Ni kan alltså gilla min blogg på facebook nu. Sök på MALIN RÖNNQUIST och tryck på GILLA.

för jag menar.. jag gillar ju er! Tillsammans är vi oslagbara.

SÖNDAGSMORGON


GODMORGON GODMORGON HÖR FÅGLAR SJUNGA GLATT GODMORGON GODMORGON I KÖÖÖÖR! Jao, godmorgon! Solen skiner utanför, vänta jag upprepar, SOLEN SKINER! Sist jag vaknade av en sol var väl i juli? Tack Gud för ljuset! Nyhetsmorgon är på tv:n och jag är nyduschad (tog världshistoriens längsta varma dusch) för att snart blir det frukost. Vi kör våfflor med sylt och grädde igen va?

SJU SAKER JUST NU


+ en vecka kvar till advent åh jag kan knappt bärga mig innan jag får ta upp alla mina julgrejer i lägenheten. mys. bara dagar kvar nu.
- sjuttiofem tusen minusgrader utomhus vad tänker den svenska vintern med? hallå? är vi isbjörnar som klarar allt? hjälp tack?
+ the heartbreak hotel på tv:n den här filmen såg jag för första gången i skolan en gång. jag fastnade direkt. det är stockholm.
- allt mitt godis är slut vem i hela fridens dagar har ätit upp varenda liten tugga? kan det ha varit en hackspett? eller? va?
+ kaffet på waynes jag har sagt det förr, jag säger det igen, WOW vad gott det smakar! jag vill aldrig dricka någonting annat.
- tråkiga magasin på pressbyrån vad har hänt med tidningsvärlden? hallå? inte ens en endaste tidning ville jag ha. tråkigt. bu.
+ tove styrke kvinnan blir bara bättre och bättre vilket resulterar i ständig träningsvärk i mina öron. mums. det gillas mycket. MYCKET.

DEN DÄR SOFI FAHRMAN IGEN




MODEREPORTAGE. Ibland blir bilder väldigt enformiga - men de här med text känns levande och realistiska. Det är verkligen inspiration för mig. Tänk att vara denna kvinna för en dag. Vad skulle man då hitta på?

Bilderna är snodda från Sofi Fahrmans blogg. Ni hittar henne HÄR.

KLOCKRENA


Bild: NELLY.SE

Jag, såsom många andra, har verkligen fastnat för dessa skor. Bokstavligen. De är nästintill perfekta i utseendet och jag antar att de är underbart sköna att gå i också. Med nästintill menar jag att jag gärna skulle ha skippat dragkedjan, visst det kanske är den som gör själva skon, men jag känner mig väldigt trött på dragkedjor förtillfället.

Du hittar dessa skor HÄR (Mamma, du hittar också dessa skor under samma länk, jag menar, en julklapp?) och de kostar endast 399:- vilket är ett överkomligt pris. Håller ni inte med?

STADSTUR

Nu sticker jag och min rutiga skjorta (H&M herr LOGG) ut på stan. Snön faller fint utanför och det ska upplevas med kameran.

5000 METER ÖVER HAVET


I måndags satte jag mig på flyget tidigt på morgonen. Det är så fint uppe i luften!

Jag kände mig förväntansfull och lite nervös.

Det var till och med is ute på havet. Gaaalet kallt!

Hej mitt vinterland, nu är jag här! Jag fastnade för den här ön lite utanför fastlandet och min första tanke - HUR i hela fridens dagar får de mat? Skickar man en båt en gång i veckan? Hur gör man? Hann knappt ta bilden innan flyget var förbi. Bilden känns lite sagolik.

GODMORGON LÖRDAG. Jag har aldrig någonsin NÅGONSIN somnat under ett idolprogram. Alla som känner mig vet att IDOL är det jag ser framemot var vecka och igår - gick jag och la mig klockan 8 men lyckades ändå hålla mina ögon uppe till vissa av låtarna. Mina favoriter var Weise och Jay. Sedan föll jag pladask för John Blund och vaknade klockan 3 inatt av en grotesk huvudvärk, tog två ipren och somnade sedan om. Nu har jag alltså sovit 11 timmar och känner mig något mer utvilad. Hotellfrukost nästa!

Åh, förresten, sitter framför nyhetsmorgon och det är massor med pyssel inför advent. Min favorithögtid är snart här! woho!

DAGENS NYHET


Sådärja, nu har jag jobbat en hel dag och är riktigt riktigt riktigt sugen på godis. Jag vet nämligen att COOP har de bästa smakerna så stället ska intas snarast (innan idol såklart!). Det var inte godis detta inlägg skulle handla om utan helt enkelt Sofi Fahrman. Den kvinnan, hon kan liksom allt!? Allt hon vill, det gör hon.. förverkligar och brinner för. Allt går perfekt! Nu är det senaste projektet att hon har startat en SOFIS BUTIK på blocket.se. Under en vecka kan man shoppa som aldrig förr.. Är du laddad? LÄS MER HÄR!

Jag har fortfarande inte läst hennes senaste bok Elsas värld utan har tänkt belöna mig med den när jag flyger hem igen!

FASHION AGAINST AIDS



Prickiga tights/Ginatricot
Boots/Skopunkten (båda!)
Klänning/FAA H&M
Bustier/H&M under
Pälsjacka/H&M barn
Väska/H&M acc

Den här klänningen har jag använt två gånger i mitt liv, vilket bra kap va? Eller inte. Egentligen gillar jag den men jag tycker bara att den inte passar till någonting. Som ni ser på bilderna började jag med de bruna bootsen - för att sedan byta till de ordinary svarta. Ibland kan ett ilandsproblem INTE bli värre än såhär. Hemskt.

ps. Alla skor (boots) nedan kostar 399:- st. Vilket gav 798:- för 3 par då man fick det tredje paret. Det gillar vi!

BRUNT MÖNSTER


GODMORGON. Det känns som om jag bloggar halvhjärtat, dvs inte skriver någonting alls om bilderna, känner mig borta när jag bloggar OCH har dålig fantasi. Men jag vet att det kommer bli bättre! Lovar! Just nu gillar jag kombinationen ovan, mönster i brun/beige och bruna boots. Vilken hit!

Igårkväll var det förträffligt härligt, världens bästa gäng, tre rätters middag och bowling på det. Nu blir det jobb!

SOMMAREN VI MINNS



Hallå. Jag är i kylans mittpunkt och tänker tillbaka till den här underbara kvällen, när man var nära sin familj och hade solen som värmde. Hur mysigt var inte det?

GRATTIS TILL MIN KÄRE BROR SOM BLIR 20 ÅR IDAG. GRATTIS OCKSÅ TILL HANS FÖRSTA LÄGENHET! WOHO. Är detta ett tecken på att jag snart är pensionär? Hjälp!

DETALJER



Detaljer. Hela outfiten kommer in lite senare. Byxorna <3

TRISS




Varför köpa ett par när man kan köpa tre? Jag föll direkt för alla färger och kände att med tanke på dess användbarhet så kommer jag också använda alla tre. Ta tre betala för två. Köp medan det finns kvar! Alla tre kommer ifrån skopunkten.

TRE FAVORITER


Mina boots som jag nästintill använder dagligen.

Byxorna som oftast pryder mina ben (av de byxor jag äger).

Och mitt bästa köp i höst/vinter Skinnhandskarna. Vad gjorde man utan dem?

Har kommit hem från jobbet och tänkte ta mig ut och köpa någonting ätbart. Det är så dagarna ser ut här. Jag gillar det.

RÖTT ÄR SÖTT






Klänning/Ginatricot
Kavaj i spets/H&M trend
Prickiga tights/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Parkas fodrad/Levi's
Väska/H&M acc
Halsduk (krage)/Ginatricot

Det var julstämning överallt och jag ville vara klädd i rött så då fick det bli den här klänningen som jag inte använt (tror jag) sedan förra året vid den här tiden! Formen är perfekt då den är så tajt att man knappt kan andas MEN ändå draperad på ett fint sätt. Nu vill jag ha julkalender och allt det där på riktigt! JA TACK! btw. imorgon fyller min käre bror 20 år. Hallå, han ska ju vara 7?

TJUVKIKA



Fina detaljer såsom dragkedja på yttersidan

De är rundade framtill.. och helt enkelt perfekta för sitt pris.

Kan ni se vilka skor jag har köpt? (bättre bild kommer sedan..)

SEX AND THE CITY II


Den här filmen måste vara mitt livs bästa köp (eller vänta nu.. jag har ju inte betalat den ännu! mamma - det kommer!) eller tjaa.. den delar åtminstone första plats med SATC I. Hur kan man inte tycka om denna serie?

Ligger i sängen och tittar på en massa tv. Det här är livet på en pinne.

HUR GOTT?


Källa: Bild och recept HÄR

När jag har ett kök igen, DÅ ska jag göra detta ovan. Hur gott ser det inte ut att vara? Jag blir alldeles lyrisk, det vattnas i munnen och jag vill ha en bit - NU! Cheesecake kanske är det bästa som finns?

Och till alla er som tror att jag är på semester, så är inte fallet, jag jobbar!

DET SKA VARA SVART






Klänning/H&M dam
Overknee/Lindex
Skor med klack/Dinsko
Cape/H&M dam
Cape under/Ginatricot
Basker/H&M acc

ALL BLACK. Det måste vara det absolut tråkigaste att klä sig i, men även det absolut snyggaste (ibland då!). Det är roligt att variera sig helt enkelt. Tyvärr kommer det bli dåliga dagens outfit bilder från mig de närmsta dagarna då jag inte är på hemmaplan - däremot har jag tagit med mig min hårddisk så en massa bilder kommer det garanterat bli DOCK kanske inte just dagens.. men kanske förra årets dagens i samma period. Hmm, spännande. Tänk såhär - när jag är hemma igen, då ger vi järnet på nya kombinationer!

TÄNDA LJUS







Jag är verkligen typen som aldrig tänder ljus, eller aldrig och aldrig, två ggr/år händer det säkert och en utav dessa gånger var i lördags. Där tycker jag till och med att jag fick till en mysig stämning, eller vad säger ni? (:

Att jag sedan vaknade på söndagsmorgonen med tanken "jag kollade aldrig om jag släckte ljusen igår" borde kanske inte hända igen? Eh nej.

MIN BLOGG VANN


TACK SNÄLLA RARA MÄNNISKOR för att ni läser min blogg och för att ni röstade fram den till VINNAREN av tävlingen. Tusen tack. Och tack fina FANNY för inlägget och de vackra orden! Det värmer.

HÄR FINNS INLÄGGET

KOFTAN ÄR UNDERBAR





Linne/Weekday
Leggings/Ginatricot
Kofta/Lindex
Pälsjacka/H&M barn
Boots/Skopunkten
Väska/H&M acc
Halsduk/H&M acc

Jag visar gärna min dagens i flera steg så att ni får bättre koll på vilken typ av plagg jag bär. Alltså kan det ibland bli så att mina leggings blir som en byxa på vissa bilder - dock inte i verkligheten! Sådärja, nu slipper ni kommentera det :) Men snacka om att jag gillar att bära sådana här plagg när det är minusgrader. Come to mama!

SKRATTA!


Åh jag har verkligen ett leende på mina läppar just nu, sitter i hotellrummet och mår kalabalikBRA. Det enda som fattas är någonting ätbart och det ska jag verkligen pallra mig iväg för att köpa. Ute? Det är liksom -11 och jag har min fetaste dunjacka med mig, men vad gör väl det om jag gör det jag älskar som mest?!

ILLUSTRERAT


Det är någonting med den här bilden som jag bara älskar, den känns som en tavla, eller sådär fint tecknad MEN det är bara ett helt vanligt fotografi med en massa redigeringar. Och ja, det är jag där bakom.

När ni läser detta är jag påväg någon helt annanstans. Spännande. Det kan ni skriva upp!

ÖVER KNÄT


Nämen titta vad jag kom på att man kunde göra med ett par snygga strumpor och höga klackar. JAG GILLAR DET!

PÅ PROMENAD GENOM STAN


Mamma och jag tog oss påväg hem från stan. Det började att bli mörkt ute och klockan var bara runt 2-3.

Jag tror jag har världens finaste och vackraste mamma.. jag VET.

Och här är kvinnan i egen hög person.. igen! Härliga tider! Sådärja, nu har jag fått med båda min mor och far på samma dag.

Jag ber verkligen om ursäkt över min bloggning som är lite halvkass nu men det är bara för att jag har så otroligt mycket för mig - bland annat att försöka ta mig igenom och tänka på vad jag ska ha på mig de närmsta tio dagarna och försöka få i allt detta i en väska. HUR GÖR MAN? TIPS?

SVART&VIT




Skjorta/Ginatricot
Byxa/H&M trend
Boots/Skopunkten
Kavaj/Ginatricot
Päls/H&M trend
Halsduk/H&M trend
Väska/H&M acc

Åh vad jag gillar skjortor, de passar liksom till.. allt! Här väljer jag att dra på mig en kavaj över för att få till en mer dressad look. Helt okej va?

Annars håller jag på att packa för fullt, tvätta för fullt (tog en paus igår och fortsatte idag) imorgon ska jag liksom åka iväg... i TIO dagar. Åh. Vad. ROLIGT!

VÄRLDENS BÄSTA PAPPA


FARSDAG. Idag gratulerar vi alla vackra pappor i denna värld, som är de bästa, som klarar av det mesta och som faktiskt grundat oss alla till de personer vi är idag! Hurra! Min pappa är såklart den fantastiska av alla! GRATTIS PAPPA.

JUST NU

Direkt när jag kom hem efter jobbet idag hämtade jag resväskan och en jacka i förrådet och sedan började storstädningen. Vid nio blev det film på film på film... tills nu! Mys är ordet! Nu ska jag sova!

Tack för en perfekt kväll!

EN VECKA SEDAN


Min lillebror ville hellre äta mcdonalds.. bara han äter är vi alla nöjda och glad så ja, han fick som han ville!

Vi valde dock Waynes istället och handlade av finaste Maria.

Sedan satte vi oss och jag blickade ut över den ena gallerian. Snart snart SNART börjar julpyntningen. Jag längtar!

VIDA BEN



Bustier/H&M trend
Byxa med vida ben/Ginatricot
Skor med kilklack/H&M acc

Ett måste i basgarderoben, än fast man inte använder de så hemskt ofta, är ett par finare kostymbyxor med vida ben. Jag vet, jag tror inte ens att jag på riktigt har använt dessa - köpte i gymnasiet - MEN insåg att de faktiskt är riktigt fina. Håller ni inte med? Att styla med klackar gör byxan mer rättvis!

ISHOCKEYMÅLVAKT


Medan jag var på jobbet var min familj på ikea och min lillebror sysselsatte sig med att bygga med pärlor (han och deborah!). Hallå, hur snygg blev inte denne målvakt? Edvin är också målvakt så jag antar att han byggde ihop sig själv. Det är nästan en tår i ögat vad stolt jag blir.

Såklart brås han på sin storasyster... ja precis.

KRAMKALAS





Åh vad jag gillar att möta upp min fina fina fina vän Johanna, det är inte alls lika ofta nuförtiden men var gång vi ses så är det rena rama himmelriket! Jag gillar dig kvinna!

På bilden har jag på mig jordens finaste klänning.. från h&m trend såklart! På läpparna bär jag läppstift från MUS som heter HAVANA. Ni ser fler bilder på detta HÄR.

PÄLSA TILL DET



Byxa/H&M trend
Boots/Skopunkten
Polotröja/H&M dam
Halsband/H&M trend
Pälsjacka/H&M barn
Väska/H&M acc
Skinnhandskar/H&M acc

Två kap i min garderob: 1. Pälsjackan, varför köpa på damavdelningen när man kan ha barnkläder? Min är i strl 170 och fungerar ypperligt bra, dessutom billigare! 2. Polotröjan jag köpte för flera år sedan hittades när jag städade i massa säckar - den är ju perfekt i höst/vinter! Glad jag blev! Sådärja, då slipper vi köpa nya sådana plagg.. bara 1394 more to go.

Min mor tyckte dock att jag hade mjukisbyxor på mig, hallå vad vet hon? DET SKA VARA SÅ! (kanske?)

PÅ GYMMET




Samtliga träningskläder kommer ifrån h&m, skorna är dock bara till för att användas utomhus.. jag kör med ett par rosa/svarta från nike inomhus.

Jag tänkte att jag skulle visa hur jag ser ut på gymmet, bara för att.. och det tråkiga är att jag oftast bara är helsvart. Uppifrån och ner. Det känns mest bekvämt och jag undrar bara en sak: Varför i hela fridens dagar använder man ljusgrått på gym? Alltså, människor svettas, måste man visa det för hela svenska folket? haha, bara en dagens-malin-åsikt. Kör på svart för svettens skull!

FOR AS LONG AS I'VE GOT YOU I'LL BE ALRIGHT


ur fredagens idolprogram

Okej mina damer och herrar, denna dag har varit helt fantastiskt underbar. 12 timmar på jobbet och jag hade lätt klarat av 12 timmar till. Lätt. Att jag sedan hade klackar på mig och att mina vader domnade bort efter 8 timmar behöver vi inte tala om. Mitt leende har gått från öst till väst, cypern till hawaii, ni fattar? Jag bara älskar alla som sprider glädje. För det är DET allting handlar om, att skicka ett smile vidare till någon annan.

Så snälla ni därute, lova mig en sak? Imorgon ler vi. Vi ler till mänskligheten. Vi ger fina komplimanger OCH vi tar vara på varandra. Tillsammans är vi oslagbara. Pepp. Pepp. Pepp. Jag rundar av denna dag med den här låten ovan... en gång till.

BEST MUG EVER




Åh, jag har blivit kär i en mugg, kaffekopp, you name it. Det stod MALIN på den. Jag kände det från hyllan. Mums! Muggen blir din på Lagerhaus för.. jag tror det var 59:-. Som hittat.

VÄLLINGBY HÖST





Ibland kan bilder i naturen vara minst lika underbara som bilder på kläder. Man får en sådan frihetskänsla genom att bara titta på dem. Just nu önskar jag att jag bodde ute på landet och fick ta en massa fina bilder på all snö - här i stan är det bara slask, grått och blött. Fy!

bör tilläggas: jag vill alltså inte bo på landet, utan bara för en sekund.

MED EN ELEFANT RUNT HALSEN



Tröja/Monki
Leggings/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Halsband elefant/H&M acc
EJ MED PÅ BILD
Cape/H&M dam
Jacka/Ginatricot
Väska/H&M acc

Sådärja, nu är alla plagg uppskrivna och inlagda, puuh. NI GLÖMMER VÄL INTE TJEJKVÄLLEN PÅ STAN IKVÄLL?

PÅVÄG TILL JOBBET



HAHA, jag ser så himla fin ut som nyvaken - eh.. INTE! Men min mor som stod bakom kameran hon var fin hon i sitt nattlinne ;) Såhär ser alltså capen ut på och den är perfekt nu när det är så kallt! Nästa inlägg kommer plaggen! (och förlåt för pricken i linsen! den är nu borta!)

PIZZA HUT


Min käre morbror instruerar någonting fantastiskt kul och far hittade ett spel på mobilen.. haha

Mamma ser lagom road ut och pappa skulle ha valt kulglassen ändå.
Jag skrattar på och Edvin ville härma sin far med spelandet

Min sötnöt till bror, hallå, vart är min andre? :) Han fick jobba minsann!

Och den här bilden älskar jag.. Pappa: "Tog du en cola för mycket?" haha. det är kärlek det.

Som alltid när vi är i huvudstaden hela gänget drar vi till barkarby outlet och gör av med en massa pengar på pizza. Det hör liksom till. Att mina föräldrar sedan får jobba ihjäl sig under åren bara för att ha råd är en annan femma. NU till någonting helt annat, hur bra var inte 24 timmar? Jag vill också dejta Marcus Schenkenberg. Vill du?

GULT/SVART




Klänning/Indiska
Skärp/H&M acc
Cape/Ginatricot
Boots i lack/Monki
Väska/Zara

Jag vet att jag visat er bilder på denna outfit men här kommer tre till. Jag gillar kombinationen gult och svart, tänk AIK och ni fattar poängen? (nu ska ni alltså inte heja på aik utan bara tänka i de färgbanorna - hammarby där har ni hejningen!). Klänningen finns inte i butik.

GRÅSKALA



Stentvättade jeans/Cheap monday weekday (lägg märke till detaljerna med skinn)
Boots/Skopunkten
Tröja (metallic)/Ginatricot
Jacka/H&M dam
Väska/H&M acc
Halsduk/H&M trend

Åh, vi skippar spegeln idag och kör en dagens utomhus, närmare bestämt från Stockholm. Jag gjorde som min mor sa ("du får inte ha på dig strumpbyxor när det är iskallt ute") och drog på mig ett par jeans. Vad gör man inte för sin mor? Insåg att dessa jeans är flera år gamla men så länge de fungerar så.. fungerar de! Haha. Själv sitter jag nu och lyssnar på GEIR - NEED YOU NOW. Den låten är en favorit.

ps. glöm inte bort att rösta på mig HÄR. Det skulle göra min dag, och kommande vecka! Haha.

TRÄNINGSBYXAN




Träningsbyxa 199:- H&M (underställ?)

GODMORGON ONSDAG. Snön ligger fortfarande på marken och det är bara det ett under. Nu är det väl vinter då? Byxorna ovan är relativt nya, köpte förra veckan och invigde samma dag - tog bilder men vad hände där? jag tror jag raderade? i alla fall sa Sofia att det är liknande ett underställ och det kan mycket väl stämma men jag körde fullt ut på dessa och ett längre linne över. MAN SVETTAS JU IHJÄL annars. Gillar detaljerna på hela byxan och det finns tillhörande tröja till. SPRING OCH KÖP!

VARDAGSLIVET


Jag och lillebror i bilen påväg till Stockholm

Och framåt festade de loss på en colaburk

Och när vi väl var framme hade fadern svårt att få in oss. Det slutade med att han tog till mobiltelefonen

Och mor lånade kameran för att knäppa en bild på naturen (och mig! haha)

Eh, varför får jag en känsla av Svenssonfamilj/Sunes sommar/Vi hade iallafall tur med vädret etc. HALLÅ, jag vägrade gå bredvid de på gatan.. hörde jag adidas sponsor? haha

Sedan lämnade vi min morbrors hem och tog med honom till staden. Känslan i bilden - DRESSMAN?

Det var en fin dag och solen stod i sitt rätta läge (åtminstone i en timme..)

Och bara en sekund efter detta intog vi gatorna, i några inlägg ner visas KFEM i Vällingby där vi spenderade mest tid. När jag var yngre åkte vi ofta till min morbror i stockholm, varje år, det var ÅRETS höjdpunkt och att då även få shoppa loss i Vällingby centrum var det bästa jag visste. Det hängde nostalgi i luften då det var väldigt längesedan sist!

RELEASE/LANVIN/H&M


THE NEW YORK EVENT

Åh. Idag släpps kollektionen. Det är helt galet. Jag undrar verkligen hur många som köar, hur många som handlar, hur många som sliter och slåss om en massa trådar, hur många som är kalabalikfattiga till på torsdag OCH hur många som bara är huuur nöjda som helst? JAG VILL OCKSÅ.

Det skulle såklart blivit publicerat imorse men tydligen icke. Nu har jag precis kommit hem efter att ha slutat jobba klockan 20, ätit ute och haft en fantastiskt kväll. Mer sådant tack!

VECKANS BLOGG


Åh titta vad som väntade när jag kom hem denna afton (hallå snöslask? det är storm ute. STORM och SNÖ! ni kan ju tänka er hur vacker en fågelskrämma är och x10 så ser man ut) jag har nämligen blivit utvald till 1 av 5 bloggar och jag tänkte såhär att ni är ju världens bästa läsare.. kan man få flörta till sig en röst eller två? RÖSTA HÄR!

JAG GILLAR ER! (ALLTID!)

IBLAND KÄNNER JAG MIG SOM BATMAN


Cape, 149:- H&M

MEN SÄG HALLÅ OCH HEJ TILL MIN NYA CAPE. Jo man tackar, den är liksom perfekt att krypa in i och perfekt att vira omkring sig när det blir kallt, som dessa tider då. Capen finns även i rutigt mönster och jag är säker på att de människor som inte äger en - köper en. För så dumma är ni väl ändå inte? ;)

BYXDRESSEN




Byxdress/H&M trend
Skinnjacka/Ginatricot
Pälskrage/Från en tröja hemma
Skor/Dinsko
Bustier/H&M under

Jag blev sugen på att använda en byxdress och hittade en grå i min garderob. Den är perfekt, är i skönt mjukt tyg och figursydd så att säga. Den finns inte bara i grå färg utan även i beige - jag har de båda. En för vinter. En för sommar. Vad tycker ni? Vågar ni använda byxdress?

KFEM I VÄLLINGBY CENTRUM




Vi gick en sväng på stan i vällingby och hamnade i det fina KFEM. Jag har aldrig i mitt liv varit där så jag blev helt överväldigad av 1. det vita, 2. den exklusiva auron och 3. det perfekt stora ginatricot. WOW säger jag bara. Sådana här saker kan verkligen göra en lycklig, som att umgås med sin fina familj plus morbror och shoppa. Ja tack! Dock hittade jag inte så mycket, bara den där skjortan som ni såg igår.

Har ni någonsin varit i KFEM? Vad tycker ni?

SPOTLIFE.SE




HAHA, jag var bara tvungen! (klippte bilden i tre delar då jag tog kort på skärmen!)

TACK snälla Charlotte Josefsson för att jag blev DAGENS OUTFIT på spotlife.se. Det tycker jag var riktigt riktigt roligt och gjorde min dag! Annars sitter jag framför tv:n och spanar in hollywoodfruarna med en massa yoghurt (päronsmak, är det bästa!).

SOL I ÖGONEN



Byxa/H&M divided
Boots/Skopunkten
Tröja/H&M divided
Jacka/H&M dam
Väska i läder/H&M trend
Halsband/Indiska

Såhär såg jag ut på ikea häromdagen. Det blåste spiken utanför och till slut fick vi till några bilder där jag INTE hade håret i ögonen. Fint väder ska man aldrig klaga på! Fy vad jag saknar min familj nu.

SKJORTAN


Jag tror att jag precis hittat den perfekta vita skjortan/blusen i vällingby centrum. Den är i bra längd, lite halvt genomskinlig (tänk på att jag knäpper kortet mot fönstret då den ser mer genomskinlig ut) och härligt slag framtill. Såklart har min mor strukit den också! Yey!

Skjortan kommer ifrån ginatricot och finns i butik nu!

SILVER




Tröja i silver/H&M dam
Leggings/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Jacka/H&M dam
Halsduk/H&M trend
Väska/H&M acc

GODMORGON MÅNDAG. Sju minus har jag utanför fönstret - hur läskigt på en skala? Vad tar man på sig? Skoteroverall och snowjogging? Hallå? Jag höll nyligen i den fina tröjan från H&M trend i silver MEN kom på att jag hade denna hemma och kände att.. den fungerar väl lika bra? Sådärja, Malin sparar pengar. Typ.

RUSH OF FOOLS





Direkt efter Idol i fredags tog jag med mig lillebror, mötte upp kusinen Deborah och tillsammans gick vi på konsert. Grymt bra. Vi var dock alla väldigt väldigt trötta så det fick bli en snabbis! Tog en massa härliga bilder minsann!

Nu är det värsta ilandsproblemet i världen - beck eller bridget?

JAG ÄR MED I TIDNINGEN


För några veckor sedan var tidningen HANDELSNYTT hemma hos mig för en intervju. Jag fick såklart hem ett exemplar med tanke på att jag själv är medlem MEN till alla er som inte har en (och om ni vill) kan ni kika in och läsa hela intervjun HÄR.

ps. Jag stavas alltså INTE med v utan u.

HELA FAMILJEN PÅ ETT IKEABESÖK

Min älskade bror är väldigt laddad för ett ikeabesök (lägg märke till bajen i bakgrunden!)

Jag var desto mer glad! Yey!

Mamsen försökte sig på en outfitbild i den värsta stormen, bättre bild kommer senare!)

Edvin får det han har sett framemot heeeeela resan genom ikea - GLASS!

Och mina päron i en desto mer suddig bild (förlåt fina föräldrar!) Vilka färgklickar de är! Haha, de skulle behöva en touch av Fialotta.

Det var nog inte bara min lillebror som var sugen på glass...

... Nej men titta, Papsen fick en också. Så mycket trevligt! Där var vi färdiga för att åka hemåt.

I torsdags, på förmiddagen, drog vi alla iväg till ikea för att hitta litegrann till mitt badrum OCH det målet nåddes. Ja tack. Ett fint skåp som står på golvet samt lite småsaker. Jag gillar mitt badrum så mycket nu att jag tänker troligtvis sova i duschen inatt, bara för att. Kanske ska stänga av kranen då så det inte blir kallsup. HAHA. Jag kommer visa er lite fler bilder från mina senaste dagar så jag hoppas ni er laddade?

PÄLSKRAGEN



Tidigare i veckan kom jag på att jag hade en tröja där den här pälskragen satt fast runtom. Istället för att använda tröjan (inte riktigt min favorit) tog jag isär kragen och helt plötsligt slipper jag köpa en ny. Kalasbra om ni frågar mig. Dock måste jag erkänna att min toppenidé blev sisådär då den är lite för kort, men fick användas ändå! Mysig.

Q/A

Kan du tänka dig att handla på Second Hand? :) Förr gjorde jag verkligen aldrig det och nu händer det inte heller alltför ofta men jag måste säga att det faktiskt går riktigt bra. Jag har lite av en bacillskräck ändå.. Ni vet, man kan inte äta med en gaffel som legat på bordet på en restaurang etc. Haha. Det är bara tvångstankar men det är jobbigt ska ni veta! Därför vill jag helst tvätta upp sakerna direkt om jag nu handlat från secondhand. Har du någonsin funderat på att köpa ett kamerastativ? Ja! Men har aldrig tagit mig samman och faktiskt införskaffat ett, kanske blir en bra julklapp ändå? Fråga, var jobbar du? Jag jobbar på H&M, tycker mig ha skrivit det ganska ofta men med denna frågestund har jag fått reda på att så är inte fallet. H&M it is! Väskan från Zara som du har på bilden ovan är underbar, var det länge sen du köpte den? Åh, det var tyvärr ett bra tag sedan, den är underbar och håller riktigt bra ännu! Så roligt att göra så pass bra köp! Vad är höstens nyckelplagg iår? Röda skinnbyxor (jag vill ha!) allt i "kamel"-färg.. den vita tunna skjortan? Vilka är dina favoritaffärer? Jag måste helt klart säga H&M och så även weekday, monki och en del från ginatricot. Jag gillar att handla budget då det ger en utmaning till att stajla perfekta outfits. Tack för en skitbra blogg! :) TACK SJÄLV för att du läser min blogg :) Vilket plagg i din garderob skulle du inte kunna klara dig utan? Den är tråkig men LEGGINGS skulle det troligtvis vara, helst i lack. hur gammal är du? Jag är 22 år gammal, men jag säger fortfarande 21. Haha. Jag vill inte bli äldre. var bor du? I uppsala, kommer ursprungligen från Örnsköldsvik. Flyttade från den staden när jag var 19 år. vad jobbar du med? På H&M i Uppsala. varför är du så snygg? ;) Det måste bero på mina vackra föräldrar, höhö! ;) Hur lång är du ? Jag är exakt 175 cm LÅNG, vilket gör att jag blir riktigt megalång i klackar. Hur mycker väger du ? Det beror på de veckor jag tränar som mest mellan 60-67kg pendlar jag, sist var det 64 :)  men jag vill upp till 65-66 DÅ har jag bra muskler! Hur gammal är du ? 22 undrar vilket som är ditt absolut bästa köp? Det måste nog vara min svarta jacka med fårpälskragen (ni vet den där från H&M). Fantastiskt fin och bra! Använder den nästintill jämt! sen undrar jag om du läser andra bloggar - vilka isåfall? Yes. Jag läser en massa bloggar dagligen och mina favoriter är troligtvis de stora modebloggarna men sedan även härliga bloggar där de skriver om vardagsliv och träning. Den bästa bloggen tycker jag personligen är Frida Fahrmans blogg då hon känns väldigt jordnära men samtidigt så aktiv och koll på allt! Vad har du för hudvårdsrutin, och har du några favoritprodukter? =) Åh, världens värsta fråga som någonsin skulle kunna komma fram.. jag är sämst på detta så jag tar gärna emot all hjälp ni har? Jag använder mig utav en garnier dagcreme som jag faktiskt tycker fungerar väldigt bra.. sminket tar jag bort med... VATTEN! Hjälp? Får man det? Allt försvinner med vatten (då jag inte har så mycket och mascaran är vattenlöslig) men jag blir samtidigt torr istället så dagcremen används. Jag tycker det är så tråkigt att lägga pengar på sådana saker som inte.. "syns". det finaste plagget du äger? Min vita rosklänning ifrån H&M "the garden collection". Den är perfekt när man vill känna sig fin och den går alltid "hem". har du någon dold talang? Den var också lite klurig.. Jag kan troligtvis snacka ihjäl människor? Den är väl bra? Annars.. när jag var 13 år skrev jag alfabetet på datorn på 5 sek, har aldrig varit så stolt. Det var 9 år sedan. Nu bloggar jag dagligen så jag tror det går snabbare. Annars är det väl sång och piano också då. Hjälp. Förlåt. Låter självgod? Men jag gillar att göra saker på sidan om bloggen. Mode är en sak, det är det jag bloggar om. Bloggen är INTE allt i mitt liv - men en del av det - mycket av det. något halvknasigt uttryck som bara du säger? "MEN JAG AVLIDER AV LYCKA!" typ. Jag brukar ha fler, får återkomma till detta. Haha. såg att någon frågat va som är ditt bästa köp, då passar jag på o fråga va ditt värsta köp är som du någongång gjort ? Ehrm, jag hittade en stickad tröja som är randig och låg längst ner i en flyttkartong med prislappen kvar från 2006. Det kan bara inte ha varit ett bra köp? haha. Hur gör du föratt hålla din snygga figur? (avis) HAHA. Först - man tackar. En del säger att jag är tjock, en del säger annat.. men jag gillar att ha min s.k. figur, annars skulle jag väl ändå bara banta ner mig? Jag tränar väl ca 5 ggr i veckan och kör mest gym då jag vill bygga muskler gånger tusen. Jag vill inte ha slanka muskler. Jag vill ha MUSKLER. Detta gör att jag måste äta ungefär hela tiden. Mina lediga dagar äter jag 5 mål och sedan lite mellanmål såklart. Ju mer jag äter, desto mer kan jag köra på gymmet.! yey! Man kan sammanställa allt på det sätt att jag äter allt jag vill stoppa i mig och jag tränar som bara den - för att jag älskar det OCH jag har inga som helst planer på att bli smalare. Yey igen! så snygg du alltid är i din outfits!! Tack snälla! det gör mig glad :) Vart jobbar du nånstans? Jag jobbar på H&M i Uppsala! Igen! haha. Hur känner du Daniel och hur är han i verkligheten? Vi träffades utomlands då jag blev intresserad av hans bästa vän och i verkligheten är han precis lika perfekt underbar som han är i rutan. Han är den som alltid har ett leende på läpparna, ett skratt som är fantastiskt och en massa knep och knåp för att aldrig ha tråkiga stunder. Det är uppskattat. Och vilka är dina favorit skor? (älskar dom på den fjärde bilden!) :) Jag måste nog säga mina boots från skopunkten. De passar till allt. Såklart gillar jag även mina i silver som jag hade på balen.. men de kommer liksom aldrig mer användas och hänger nu på väggen. Vilket plagg skulle du väja att använda resten av livet? Något du gillar speciellt mycket? :) Det måste troligtvis vara lackleggingsen. De passar ju till allt! ALLT! Och de är sköna gånger tusen. hur gör du så ditt hår håller sig rakt hela dagen? Det är faktiskt inte rakt hela dagen, jag plattar det på tio sekunder på morgonen bara för att det är väldigt nött nertill, annars har jag platt hår (förutom en våg). Du ser ut att ha ganska tunt hår. Har mega problem med att få det rakt hela dagen haha. Nja du, där har du fel. Varje gång jag blir klippt får jag tunna ur hälften. Haha. Jag har så mycket hår att jag skulle kunna föda en hel apa. din favorit affär :)? Jag älskar H&M. ALLTID! Zara är dock väldigt fin också! Vart bor du? Uppsala :) Hur gammal är du? Jag är 22, blev det i september Har du pojkvän? Nej tyvärr Vad jobbar du med? och jag jobbar på H&M Har du alltid haft stort intresse för kläder och mode? Det har alltid alltid funnits i mitt hjärta. Jag glömmer aldrig då jag var 7 år och hade skolavslutning där jag var klädd i superkort tajt jeanskjol i en beige färg och en magkort knytblus. HALLÅ. SJU ÅR? När jag var 8 år hade jag en transparent vit klänning i flera lager, ursnygg! Höga klackar började jag använda i ungefär samma ålder tror jag?! Sminkade mig när jag var 9 år och var först i klassen med att använda bh - såklart blev man mobbad för det! Vilket plagg är din favorit? Lackleggingsen igen då! Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord? Och varför med de orden? Glad, sprallig och spontan. Glad för att jag vill alltid sprida glädje och jag tycker att det är så himla mycket roligare att skratta. Sprallig för att jag blir galen och glad samtidigt vilket gör mig sprallig och spontan för att jag inte alltid planerar allting utan ibland bara händer det. Varför jag inte skriver ödmjuk, snäll och omtänksam? De fina orden? Det är för att jag inte alltid känner mig som sådant. Jag är kanske inte jordens snällaste människa. Låter läskigt men sant. Hur ser en vanlig dag ut för dig? Jag jobbar, bloggar, tränar och tittar på tv. I stort sett. Läser andra bloggar glatt och äter en massa mat. vad är den ideala höst outfiten för dig?:) Allt med lager på lager, halsduk, pälsjacka.. boots. ALLT! Jag vill verkligen ha ett par boots i burgundyfärg. De är mitt nästa köp! Hur lyckas du med att ha fått till en sådan stor och mångsidig garderob? har du sparat kläder i flera år? Jag tror faktiskt att det är på den vägen. Jag vill inte slänga någonting utan jag sparar hellre allt och kombinerar utifrån mina egna tankar. Jag gillar att ha lite utmaningar. Höst eller vår? - Varför? VÅR! Det är som skönast och varmast och man blir kär i att vara kär. Hösten är dock bara mysig... och mörk! Jag gillar ljuset! Skidort eller solsemester? - Varför? SOLSEMESTER! När jag var mindre åkte jag jämt snowboard eller slalom varje år men nu är jag dock rädd över att bara ställa mig på en bräda.. Haha. Så hellre sol och snygga män! I och för sig, snygga män i backen är ju faktiskt nästan vackrare... Lägenhet i stan eller stor vila på landet? Lägenhet i stan JUST NU, sedan vet man aldrig, bara jag äger en bil så bor jag hellre i förorten med min familj - dock ALDRIG på landet. vart bor du och vad jobbar du med? =)=) Se ovan säger jag nu : ) haha. vart får du all din ispiration ifrån? och hur känner du daniel från idol? :) All inspiration känner jag att det kommer ifrån mitt jobb och de bloggar jag läser PLUS min egen garderob! Så enkelt är det :) Hur mycket jobbar du? Vad har du för tjänst? Jag jobbar heltid! :)

TACK SNÄLLA FÖR ALLA FRÅGOR. Jag blir så glad över att ni är så intresserade och vill veta mer. Detta gör såklart att vi kommer ha fler sådana här frågestunder framöver. GLÖM INTE BORT ATT NI ÄR FANTASTISKA! Det är ni som gör det roligt att blogga!

SILVER I SAMMET




Klänning/Monki
Boots/Skopunkten
Väska/H&M acc
Jacka/H&M dam

GODMORGON SÖNDAG. Åh vad jag ligger efter en massa dagar nu MEN jag valde själv att inte blogga någonting för jag ville få så mycket tid som möjligt med min kära familj, som nu tyvärr har åkt hemåt. Vi har haft det så underbart härligt och jag är otroligt tacksam över att jag varit ledig så många dagar när de ändå varit här, annars brukar jag alltid stressa med att åka iväg. Jag återkommer med allt vad vi gjort lite senare (ni vill ju läsa lite mer om mitt vardagsliv) och såklart ska jag även svara på frågorna ifrån frågestunden! Hallå. NU KÖR VI!

FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND



Idag är tiden inne för ännu en frågestund. Ni är många nya, glada och goa läsare.. som kanske till och med är lite nyfikna? Nu är det upp till er att ställa alla roliga, knasiga och intressanta frågor! NI HAR DAGEN PÅ ER! SHOOT!

ps. Känner mig sugen på att använda den där bustiern i beige igen snarast! Den är verkligen så otroligt fin.

MOT VÄGGEN


Klänning/Indiska
Boots/Monki
Skärp/H&M acc
Cape/Ginatricot
Väska/Zara

Jag har börjat tycka om det senapsgula mer och mer nu under hösten - tänka sig, om bara några månader kommer jag hata färgen igen. Just nu kan jag inte bärga mig förrän jag får ordning i mitt badrum, åååh, köpt ett jättefint högskåp, en massa handdukar och andra fina ting att bara fixa och dona med. Kommer att bli - K A N O N!

Ikväll såg vi THE KILLERS och jag måste ge filmen en massa plus, min replik var dock "men han är så snygg" "han är så fin" "ÅH VAD HAN ÄR SNYGG!". Det är exakt vad han är.. den där Ashton Kutcher. Håller ni inte med?

STRÅLGLANS




Efter många om och men lyckades jag till slut haffa en parfym (det är kanske det värsta jag vet då jag vill ha lite av alla flaskor). Det blev denna från Britney Spears. Känner att doften passar mig perfekt! Sedan igår kom min mor med en annan parfym till mig också. Bra. Nu har jag två och det tackar man för :)

Är hemma hos min morbror i Vällingby, Stockholm och har varit här i stort sett hela dagen (efter ikea), Vi gick på stan och efter det ut till Barkarby outlet - där jag hittade de mest fantastiska byxorna (i metallic) från acne för priset 499:-. MEN, nu kommer men-et, jag köpte de inte. WHAT? Jag tänkte med stortån. Ungefär.

LEOBODY




Body/H&M trend
Kjol med drapering/H&M trend
Boots/Skopunkten
Alla armband/H&M acc

Kjolen hittade jag med prislapp kvar, köpte för 50:- då den var nedsatt från 350:-. Helt okej med andra ord. Nu är vi på ikea och strosar runt. Sedan åker vi raka vägen till stockholm. Mysigt.

SENAPSGULT


Här får ni en liten tjuvtitt på självaste kläderna jag använde i lördags. Blev fotad av min kusin sådär lite snabbt vid lunchtid. Klänningen passar perfekt nu i höst! och jag gillar kombinationen till capen.

MITT HÅR MITT HÅR MITT HÅR

Foton tagna vid lunchtid idag.

ÄNTLIGEN skriver jag inlägget som jag blivit frågad om många gånger: mitt hår. Hur gör jag? Vilken färg? Är jag blond naturligt? Well, det är såhär jag föddes med kolsvart hår, alltså jag tog med mig hela norrlandsskogen på huvudet när jag tittade fram. Sedan direkt blev det ljust och på den vägen är mitt hår.. precis. Ljust. När jag började frisör år 2004 valde jag att inte färga mitt hår en endaste gång. Jag var naturligt blond och ville fortsätta vara så. Därför var jag den som hjälpte att färga andras hår, dock gjorde jag en slinga rosa. Snyggt? Nja. Sedan ville jag börja färga håret och blev brunett två gånger men har alltid hittat tillbaka till det blonda ändå. Jag trivs som blondin.

Den färg jag förtillfället har i mitt hår vet jag inte riktigt. Jag brukar bara köpa de produkter som faller mig i smaken när jag känner att utväxten börjar synas. Den här färgen är väldigt väldigt lik min naturliga vilket gör att min utväxt smälter in på ett bättre sätt. Tittar ni på tidigare bilder har jag en lite mer guldigare nyans - nu är den askig. Förut gick jag ut hårt på ett ljushetsläge på 10-11, nu har jag 9 och det räcker gott och väl. Jag har inga som helst planer på att färga mitt hår just nu och vill bara att det ska växa och gro, dock kanske med en klippning? Jag går alltså inte till frisören och färgar utan jag blandar oftast två färger hemma i en skål (på så vis får man alltid fram den perfekta färgen bättre!) för att sedan bara slänga i det i håret. Och ja, jag använder två förpackningar för mitt hår är tjockt. Bokstavligen.

Till alla er som vill färga håret i en blond nyans tycker jag personligen att det är snyggast med en askig ton istället för guld, dock är det från person till person. Det handlar om att passa i varma eller kalla toner och jag är tydligen - KALL!

OM NI HAR NÅGRA FRÅGOR TILL PÅ DETTA FÅR NI KOMMENTERA NEDAN SÅ SKA JAG SVARA GLATT.

FAVORIT I BOKEN


Med tanke på att jag inte får den äran att vara kär i verkligheten har jag lätt att sätta mig in i situationer när jag tex läser böcker eller ser filmer. Det är så mysigt att tänka sig in i karaktärerna, blir så mycket roligare då. Det här utspelar sig i boken om CARRIE och jag älskar den, försöker att inte läsa allt för mycket varje gång för jag vill verkligen.. som man säger.. suga på karamellen!

Har precis intagit soffposition efter att ha legat på golvet och rensat avloppet. Jag ljuger inte om jag säger att det såg värre ut än Magnus Ugglas frilla gånger 10. Det var det värsta jag gjort, blundade, tog djupa andetag och belönade mig med lite skönsång efteråt. Puuh. Nu är det över. Nu kan familjen inta hemmet (morsan hotar nämligen med att jag måste rensa avloppet om de ska komma!). Det mest fascinerande i det hela är att en kille som jag dejtade ett tag rensade detta till mig en gång. Hallå. Han måste verkligen tyckt om mig!

När vi nu ändå snackar lite kärlek, vilken är er bästa kärleksfilm/kärleksbok och varför?

TRANSPARENT




Byxa/Monki
Skor/H&M acc
Bustier/Ginatricot
Transparent skjorta/H&M trend
Jacka/H&M dam
Halsduk/H&M acc
Väska/Ginatricot

Jag vet att jag ska försöka skriva lite mer om vad jag gör på dagarna och JAG SKA verkligen bli bättre på det. MEN det svåra i detta är att jag ofta kör med tidsinställda inlägg - därför blir de väldigt "opersonliga". Ibland, ibland kan jag försöka såklart! För er skull mina damer och herrar!

LANVIN <3 H&M 2010


Sådärja. Nu är jag en av dem. En utav de som bloggar om LANVINsamarbetet med H&M och jag kan bara säga, med mina egna ord, att jag fullkomligt älskar precis hela kollektionen. Färgstarkt, fina detaljer OCH rött/rosa. Det var väl nästan jag som kom på den blandningen? Nästan sa jag. Men i alla fall skulle jag inte grina om de fina leopumpsen låg under granen i år, troligtvis av lycka då istället. Jag tycker också om att TYLLEN fortfarande finns med på tapeten och att gul färg inte bara kan användas vid påsk. Fullträff med andra ord. Kommer ni att köa?

Bilderna är tagna från ELIN KLING, COLUMBINE & CAROLINE.

BRYTA AV DET SVARTA


Jag hittade den här väskan, som jag köpte för några år sedan, längst in i garderoben. Den kan väl faktiskt användas tycker jag och det bästa är att den inte är svart utan istället lite sådär grågrön. Till skillnad från designersväskor är denna köpt på H&M.

Och ni ska inte tro att jag klev upp nyligen utan jag har varit vaken sedan sju-halvåtta. Nu ska jag titta på ett desperate housewives avsnitt då jag missade gårdagens. Ikväll kommer la familia. YIPPIE! Jag tänker även passa på att nämna ang. bloglovin. NI KAN FÖLJA MIN BLOGG HÄR! (och det hoppas jag att ni gör också, fungerar inte länken finns en annan i högerspalten. Tillsammans är vi oslagbara - tänk: när vi gräver guld i USA. Ha!)

PRESENTEN





I lördags var vi som sagt på en inflyttningsfest hos våra vänner Frank och Josef. Viktoria hade tid över så hon fixade med presenten som var en skål med en massa godis och en dricka inlagd i - hushållspapper - man tager det man haver right? Att hon sedan gjorde det mest vackra kortet med självaste fina EBBA BUSCH i bakgrunden toppade alla poäng. Vilken pysseldrottning hon är, den där kusinen man har.

Annars har jag nästintill precis kommit hem efter att ha gått genom stadens gator i ÖSREGN. Här snackar vi inte lite dripp dropp utan det är niagarafallet gånger tio. Minst. Jag tackar Gud för att jag har tak över huvudet.

DE DÄR SKORNA


De här skorna köpte jag för en väldans många månader sedan men nu är de på tapeten igen (trodde jag). De har nämligen gått sönder i en klack så jag lutade baklänges exakt HELA dagen. Ni kan väl tänka er hur min rygg mådde under de timmarna? Well, jag och min kloka hjärna hade packat ner ett par ballerinas också. Ibland blir man nästintill stolt över att kunna vara så förutseende. LÄSER DU MAMMA?

Skorna kommer ifrån H&M och jag köpte de för 499:-

SHORTSDRESSEN





Shortsdress/H&M divided
Halsband/H&M acc
Kavaj/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Prickiga tights/Ginatricot
Cape/Ginatricot
Väska/Ginatricot

När man har en lite kortare shortsdress tycker jag det är snyggt att använda en längre kavaj som inte är alltför tajt. Den här i beige är perfekt och när färgerna blandas på detta sätt ser det inte heller tråkigt ut. Eller vad tycker ni?

PLAGGET


Den här skjortan måste vara mitt livs investering (har en i beige och en i svart) med tanke på att den passar till allt vare sig det ska vara någonting innanför eller utanpå. Jag gillar att den är slapp i modellen, att färgen är perfekt OCH att den är lite lagom urringad. Ett riktigt kap med andra ord.

Jag köpte de båda från H&M trend för 299:-/st men detta gjorde för flera flera månader sedan. Såklart finns det liknande i nästintill ALLA kedjor, MEN.. den här har "det".

BYXA MED HÖG MIDJA




Byxa/H&M trend
Skjorta/H&M trend
Boots/Skopunkten
Jacka-parkas/Levi's (hittade i förrådet)
Väska/Ginatricot
Halsduk/H&M acc
Armband/H&M acc

VART TOG DEN HÄR DAGEN VÄGEN? Jag hinner knappt med nuförtiden. Sitter bänkad framför hollywoodfruarna och ler med ett stort leende. Jag tycker de är fantastiska! Outfiten ovan är faktiskt en repris rakt av ser jag nu när jag tittar genom kollaget nedan men det struntar jag blankt i. Jag gillar den!

TILL ALLA MINA LÄSARE: Ni har fortfarande chansen att rösta på världens finaste MAJA där hon deltar i tävlingen årets mamablogg. Hur coolt är inte detta? Jag blir stolt. RÖSTA HÄR!

DE TVÅ KLÄNNINGARNA


Åh titta vad jag hittade i mitt förråd, borde vara förbjudet att hänga sådana här fina klänningar där. Den till vänster kommer ifrån H&M trend och den till höger är ifrån Monki. Vilken tycker ni bäst om?

MITT OKTOBER 2010




Jag satte ihop lite bilder i ett kollage för att få en blick över vad jag egentligen varit med om och klätt mig i denna månad. Hur mysigt som helst och jag kan verkligen rekommendera att göra sådana här för det är riktigt roligt att titta igenom bilder och uppskatta.. outfits och liknande på andra plan.

Vilken bild gillar ni bäst? Och vill ni läsa mer om varje bild så ligger alla inlagda under DENNA kategori.

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”