ETTÅRSDAGEN

GRATTIS MALIN
Du firar nu ett år med denna ljuvliga blogg - och vet ni vad, det känns hur bra som helst! Det känns även som om det vore igår jag startade denna. Så mycket roliga kommentarer och olika personligheter som har kommenterat. Jag har tagit åt mig och ja, resultatet är detta som kommit fram i er skärm. Jag är så glad över alla mina trogna läsare - (att ni orkar?!)

Vad vill ni egentligen läsa om i bloggen nu framöver. Det är era önskemål som ska uppfyllas. Enjoy och tack för denna tid - det kommer mera.

Jag måste ju bara påpeka att det var min käre pojkvän som ställt larmet på sin mobil "Malin 1 år bloggen" och att det inte var jag som kom ihåg detta. Han är helt underbart söt :) Jag älskar dig Victor.,

FÖRE RESP. EFTER

Jag kan härmed konstatera att jag är brunhårig - men snart blond igen! ;) Eller? Ja, sommaren går i de blondas tecken. Men det är mysigt att vara brunett - jag blev så mycket klokare - bara sådär








DETTA SÄLJES:



Vad vill du ha? Ta för dig och lägg ett bud!

TACK TILL:

ALLA som lagt till mig som ID (så att säga)
fortsätt gärna med detta

Nr: 57835

Och kom ihåg: det gynnar bara dig själv i längden! BLI MEDLEM!

JEANS JEANS JEANS - KÖP!

Ja, jag har nu gjort mig en användare och har nio jeans till salu, egentligen tio men det är två i ett!
Lägg gärna bud :)
Väldigt bra priser - kan jag garantera!

Loginnamn: malinronnquist

FLYTTDAG

Idag har vi hållit på att flytta - H E L A dagen. Vi är helt genomtrötta jag och Cajsa. Hon sitter nu och läser tidningar och jag sitter här framför datorn. Trött! :) Victor är fortfarande och hjälper till än - men de är när som helst klara! Då ska vi käka godis (jag får faktiskt godis idag eftersom jag varit så duktig och burit alla bananlådor och sprungit i trappor - nästan) och titta på ellegalan och borat efter det! Myspys! Jag och Victor kommer iallafall få ett underbart sött rum - med bra och snygga tapeter. Det blir kanon! En ny säng med TVÅ sängbord hoppas jag också på, och det är Victors mamma som flyttar från sin lägenhet! :) Det blir SÅÅ bra och det är ett läckert hus - efter några veckor är allt klart dvs. tapeter och liknande. Perfekt!

KLÄDVAL

Nu ska jag ta och byta om för att äta middag klockan 18.00 Det blir gott! Är hungrig eller mätt? Vet faktiskt inte riktigt själv, åt så mycket godis att jag knappt kan gå så vi får se :p Hungrig är man väl alltid har jag hört? Jag vet inte heller vad det blir för val av kläder - älsklingen ringde alldeles nyss "Sedan kan vi gå hem och då får du ta på dig mjukisbyxor" Ja tack sa jag ;) Nu måste jag svara och sedan byta om. Farewell(?)

TRENCH? ETT MÅSTE!

Det är en stor trend och den har hållit i sig i många säsonger - och den kommer även göra det länge till. Jag talar förstås om trenchen. Solklar favorit!

48802-62648802-625



TILL ALLA BARN

H&M har snygga favoriter till Alla hjärtans dag.
Så söta saker, kolla in dessa godbitar!


IDAG:

Jag lyckades såklart göra att en propp gick och det medförde att jag inte riktigt kunde titta mer på tv/datorn eller någonting annat. Inte ens dammsuga mer :P Iallafall pallrade jag mig till ica och pussade på Victor och handlade även lite till :P Det är dyrt att leva faktiskt ;) 238,50:- på mat och tidning och snacks och hårfärg. Ja, jag hoppas på ett bra resultat.

Nu ska jag fortsätta att städa och önska att inte proppen åker iväg - igen!

DET BLIR BRUNT

Jag ska färga håret brunt istället :P Får se hur det blir :) Victor har precis gått till jobbet så jag har tänkt att städa och städa garderoben (som jag skrev inatt) Det blir nog lite provning av kläder också - tänkt så :) Vill även titta på Gilmore Girls klockan halv tolv (eller när det är). Det blir bra! Efter tre går jag och handlar färg. YYIIPPIIE. Det blir mat hos V:s mamma idag - fläskfilé och kroketter - kanongott tycker Malin! Ja tack :)

En underbar dag idag - ingenting ska egentligen göras och det är skönt att ha klivit upp så pass tidigt. Trots att jag inte kunde andas denna morgon lever jag och det är stort. Täpp i näsan? Det kan jag garantera. Plus att idag gjorde JAG frukost (yoghurt och mackor och juice) till Victor och mig själv. Ibland är även jag snäll. Det är stoort :)


VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

Jag kan inte med ord beskriva hur underbart och härligt jag har det. Inte alls. Victor är drömmen i mitt liv och han är helt enkelt det bästa som hänt mig. Igår då jag kom hem från skolan hade han städat rummet och nere i köket låg nyaste ELLE-tidningen och en stor fet lösviktpåse. Jag tackade :) Sedan bar det iväg till hans mams och vi åt - för att därefter åka på bio. Det var Malin-dagen igår. Jag är säker :) Han bjöd mig på bio och det var riktigt mysigt - jordens sämsta film (kanske?) men mysigt var det. Efter det åkte vi hem och tittade på tv - jag läste tidningen! Weei.

Idag var jag ledig så det var riktigt skönt - vi tog en sovmorgon och sedan åkte med bussen till city, åt mat i skolan och sådant. Efter det gick jag på stan och hittade världens snyggaste jacka - den bara skrek; MALIN så jag var tvungen - att köpa den! Oversize beige - helt kanon till våren. Superb! Victor var lite osäker till en början men sedan fick jag ett OK :) Den var snyggare PÅ (som han oftast säger gällande mina klädval) :) Jag hittade även ett vitt och ett grått linne, underkläder och hårfärg. Tro det eller ej men jag har mörkblond hårfärg nu. Såklart har Victor så söt som han är fixat det på mig ;) Han blev även klippt av hans mamma och jag klippte hans mor ;) haha, mycket där men mysigt har det varit ikväll! Efter att jag gått på stan ett tag kom Victor ner och vi gick och handlade - mycket för frukost och kvällsfika och fika överhuvudtaget plus lite tidningar som vi alltid gör på fredagar - sedan åkte vi hem och satte oss ner på varsinn sida av soffan och började att läsa. :) Det är kärlek det!

Flera underbara dagar med denna kille har jag verkligen ;) Imorgon ska jag städa garderoben och övervåningen i sig. Klädställningen min mor skulle köpa får vänta till nästa vecka då hon åker till ikea. Vi ska till ÅRE DÅÅÅÅ ;) Yes. Det blir kul med invigningen. So long. Nu ska jag mysa med Victor som gått och lagt sig. Godnatt!

SVARTVIT

48802-616

RESULTATET

48802-61448802-613

JAG AVLIDER

haha, okej nu har hela familjen sagt - "Men Malin, det där är ju inte du, du ska ju ha blå ögon - hjäälp" haha, Edvin började nästan grina: "Jag vill ju inte att du ska Haaa bruna linser" Oscar blev skraj och här sitter jag nu, med mina bruna ögon. FY VAD UNDERBART! ;) Och vet ni vad - det är skitsnyggt :) Jag trivs som fisken i vattnet. Tack mor
!

DET ÄR SNART HELG

Ja, sista dagen i skolan imorgon då :) Känns bra, men mindre bra med ge.provet som jag inte ens tittat på, och detta är S V Å R T! Uscha, får nöja mig med mina karameller (det var längesedan jag använde det ordet) så länge, har kvar massor sedan igår då victor och jag käkade på för fullt. Jag erkänner - köpte riktigt mycket - men det är ju 4,9:-/kg så KANON!

I alla fall gjorde Victor och jag snyggaste uppspelet idag på rinkbandyn - hur kul som helst, vi ska åka skridskor någon dag - eller jag hoppas det! Älskar verkligen att åka :) Osv. Victor passade mig och jag sköt mål. WHAT? MÅÅÅÅÅL jo jag tackar ja, ingen kan bli lika glad som jag blir när man ser bollen glida in i mål. Tack för det ;)

Annars har jag köpt bruna linser idag och ska prova dem - N U! FY VAD KUUUUL ;)

OTH

Det är OTH på tv:n och jag tittar för fullt -
efter det ett till OC avsnitt sedan ska jag käka och lägga mig ;) Blir nog
lite träning på talet en gång till. Sedan nattinatti!
Eller så tittar jag på TV (igen=?)

Bara för att de passar som bäst ihop. Jag tror på er ;) ->








NU HAR JAG BESTÄMT MIG

Efter många om och men, nu är det klart. Jag ska färga håret, lite mörkare. Inte så mörkt som jag hade förut utan bara lite mellanblond. Det vill jag! Jag menar det kommer ändå bli ljusare till vår/sommaren. Usch vad spännande, men jag vill! Åh vad jag vill :)

INGENTING ATT GÖRA?


HAR DU TJUVLYSSNAT?

Här kan du läsa lite roliga saker som kan inträffa och som händer när man tjuvlyssnar, vad man egentligen får reda på osv. Ganska kul faktiskt, eller ja, jag har inte läst igenom det ännu men det kommer! Helt klart. Min käre pojkvän som rekommenderade sidan precis för några minuter sedan i telefonen.



Välkommen till Tjuvlyssnat!
Bloggen där vi publicerar vardagliga samtal som vi och våra läsare hört runtom i Sverige. Ibland roligt, ibland tragiskt, och ibland bara knäppt. Men alltid anonymt. Bidra gärna med din egen tjuvlyssning!
Trevlig läsning! Damon & Gloria


VILKEN ÄR DIN FAVORIT

Det är klart att även kändisar klär sig likadant vid olika tillfällen.
Vilken är din favorit?

NATALIE VS. DANNII VS. IVANKA   photo

OC

Jag är i desperat behov av att titta på ännu ett avsnitt ;) Hjälp vad bra det är nu alltså! Oj Oj Oj!
Förövrigt är det hemskt att Marissa är borta ur serien. Inte roligt alls!!
Måste även göra svenskan - plugga plugga. Men det känns ändå helt okej så jag avvaktar och titta på bara ETT till avsnitt. Kanske.

Skulle så jättegärna vilja ha ett nytt klädesställ nu, måste skaffa mig ett sådant.!

GODMORGON SÖNDAG

Det känns ibland skönt bara att kliva upp tidigt på morgonen - och jag gör det jämt när jag är ensam! Svårare annars. I alla fall är det otroligt kallt och jag ljuger inte om jag säger att det är fjorton grader i mitt rum. Har ingen värme alls och det blir kallare på natten när dörren är stängd - därför ligger jag helst kvar under mitt duntäcke - den bästa julklappen någonsin! Sådant man har nytta av Var dag :) Alla tiders! Idag ska jag i alla fall titta på ett avsnitt av OC och kanske lite Laguna Beach också. Imorgon har vi redovisning svenska nationella och det känns inte bra. Tisdag geografiprov. Just nu längtar jag bara till Åre och VM- veckan. Ska bli riktigt roligt :)

TRE FAVORITER

De är helt enkelt klockrena och
finns att köpa här! Om jag var
gjord av pengar hade jag
inföskaffat mig alla tre på
en gång. Nu får jag önska
istället

KJOLEN

Ja, vad kan man säga. De som lyckades få tag i dessa snygga kjolar - gjorde det kanon! Så otroligt vackra. Skulle vilja ha en av varje färg. Ska hålla utkik på staden. Det ska jag!







FÖRVÅNAD

Ellos har fått in riktigt tjusiga kläder ;) Faktiskt förvånad om jag ska vara ärlig. Själva tidningen har aldrig varit en riktig hit inom mitt tycke och smak, men nu ger jag hemsidan full pott. Starkt jobbat!


JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR

48802-608Denna bild :) De passar som handen i handsken och ser så mysigt kära ut i varandra, eller "var". Tragiskt att de inte är tillsammans i verkligheten nu, men i själva serien tycker jag att det är rätt att de inte är ett par. Helt klart! Blir lite mer drama då :)

One Tree Hill. Imorgon klockan 18.5o. Be there

När jag ändå är på Gång kan jag nämna What about Brian. Det verkar ändå hyfsat tror jag ;) Såg inte så mycket sist - mer nästa gång, onsdag närmare bestämt!

FILM PLUS MYS

Ja, tack för att det är skitbra i mitt rum nu ;) Har möblerat om och jag blev faktiskt riktigt nöjd :) Känns kanon! Åt på sibylla idag med - har trots allt inte ätit hamburgare och strips på över två år, så nu har jag tagit igen det denna helg - två meal! Kalas! Gott är det också vill jag lova :)
Tittar på film nu. Mycket bra sådan :)
BTW: Lasse Brandeby, jag säger då det ! STORA rubriker

MALIN

MALIN
Malin var ett av 70- och 80-talens största modenamn. Populariteten tog fart när filmerna om Saltkråkan visades för första gången i svensk TV och fortsatte sedan att öka under lång tid. I slutet av 80-talet var Malin det näst vanligaste tilltalsnamnet då 32 av 1.sect.000 nyfödda fick Malin som tilltalsnamn. På 90-talet började dock raset när barnen från modevågens början åter tog plats på BB, men nu som mödrar. Malin har fallit från plats tre till 41 under 90-talet och farten nedåt på listan är hög.
Malin är ett svenskt namn som bildades på 1500-talet från Magdalena vilket betyder kvinna från Magdala. Malin ersatte Judit i almanackan 1901 eftersom det namnet ansågs som totalt omodernt. Sedan några år tillbaka har Judit åter tagit plats i kalendern men nu med namnsdag den 13 juli. Så Malin kan lugnt fortsätta att äta tårta i december.




























TACK ÄLSKLING

okej, Victor har precis gjort illa mig så nu har jag fläskläpp och blöder ;) Annars är allt kanon och vi ska käka glass - sedan åka in till staden. Gilmore Girls på TV och det finns inte en möjlighet till att jag ska sminka mig för tillfället.
PEACE.

IDAG:

Jag bjöd Victor på sibylla - hamburgar med bröd och pommes frites ;) mums! det var gott!
sedan bjöd han på godis, morotskaka och bullar! :)

Hem och här var vi och tittade på tv och fikade - läste tidningar!

Efter det åkte vi och handlade för att det var Victor och jag som skulle göra middagen idag. Åkte därför iväg med pengar och handlade på allt möjligt! Lövbiff med potatisklyftor och bernaisesås! Efterrätt- varma frukter med vit choklad och chokladglass!

Nu ordnar Victor all dip, chips och godis vi har införskaffat oss! :) Vi tittar på Let's dance. Jag älskar dig min lille gubbe. Du är bäääst :)

Lista:

Den är lång och jag vet inte riktigt vart jag tog den, men ja, jag fyller i den nu! :)

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[ ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[X] Jag har haft/har tandställning.
[X] Jag har glasögon/linser.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[/] Jag har fräknar.

FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[/] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[/] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan
[X] Jag gör nästan alltid mina läxor
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol. (Matte men har tentat upp det
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag (inte kört själv, men åkt)
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[X] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel

[X] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu. - Victor ;)
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. Inte riktigt :)
[X] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[/] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[/] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet. Oh jag älskar det!
[X] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[ ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[ ] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[/] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[X] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[X] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[X] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[X] Jag ser på nyheterna.
[X] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[X] Jag är petig med grammatik.
[/] Jag är en sportfanatiker.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[X] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[X] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

MITT NYA LIV

Åh, vad jag älskar att blogga. Det gör mig så otroligt glad, sprallig och på jättebra humör, MEN det är inte ens en bråkdel utav hur mycket gladare victor gör mig! :) Han är verkligen nummer ett i alla lägen och därför tänker jag behandla honom på det viset också. Så att, resultatet blir då mindre bloggning - mer victor. Helt klart! Jag tycker verkligen att jag skött mig bra på sistone :)
Detta gör att när jag är hemma hos mig, kan jag blogga - ibland! ;)

Så idag, vad händer, jo jag gick till ica efter att jag klivit av bussen och köpte lösvikt. Var år och dagar sedan - eller inte, men det känns längesedan jag köpte en sådan påse enbart till mig själv - så jag glassade på och åt upp, ja ALLT! Nu har jag otroligt ont i magen. Tack för den!

Sedan kommer jag hem och vad händer då, om inte att jag tappar ner husnyckeln under bron. SMART DRAG MALIN! Det var bara till at börja leta bland jorden - efter tio minuter hittade jag den och jag var inne! Nu bloggas det litegranna ;)

Lista?

KLÄDER
Sneakers: Med snören
Jeans: Höga midjan
T-shirt: Med tryck
Underkläder: Snygga - mest H&M
ACCESSOARER
Väska: Älskar guld
Plånbok: Gucci, Louis Vuitton och min svarta + min röda
Solglasögon: Stora
Klocka: Jetset med swarowskikristaller
TEKNIK
Mobiltelefon: Motorola rosa och svart samsung
Tv: Silver samsung
BADRUM
Tandkräm: Pepsodent
Tvål: Olika
Hårprodukt: Älskar proffs glansspray
Huvudvärkstablett: Ipren - Helt klart!
Doft: Dolce&Gabbana, Jennifer Lopez och amor amor
Hudkräm: Nivea
Schampo: Matrix
Balsam: Matrix el. Loréal
MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Usch
Vin: Inte min grej
Bröd: Baugetter
Choklad: Allt!
HEMMA
Säng: ?
Lakan: För tillfället med hjärtan
Espressomaskin: Dricker inte kaffe
Kylskåp: Ett vitt - så långt är jag med
Porslin: Alla möjliga, men har även massor med egna
FÄRDMEDEL
Bil: VI har en audi a6
Flygbolag: SAS?
Taxibolag: Har åkt taxi en gång i Sverige - Onödigt säger jag
ÖVRIGT
Frisörsalong: Mamma oftast - el. Evas Frisyratelje
Bank: Handelsbanken
Cykel: Orange
Bensinstation: Okq8. Ett faktum. De är BÄST!

SNABBA NYHETER

Ursäkta, jag har verkligen inte bloggat någonting, tragiskt!
Men nu sitter jag här (för att jag är ledig varenda fredag hela vårterminen :) WOOOOW!, med tanke på att jag har poäng över så kan jag välja bort lite kurser och då blir det såhär. Jag går alltså i skolan fyra dagar varje vecka). Ibland är det faktiskt bra att ha gått frisör :)

Nu ska jag åka in till staden.

Iklädd:
- Mörka jeans - H&M
- Grå och svart tshirt med puffärm
- Grå stickad tröja - vringad
- Svarta ankelboots
- Svart stor fet dunjacka
- Svart väska.

Jag älskar svart! :)

BLI MEDLEM HÄR

Det är otroligt ändå. Men gratis SKA det vara och ja, jag har redan värvat EN medlem! Allting hänger på att värva medlemmar och utnyttja erbjudanden! Det finns riktigt bra saker att få, alltifrån p-kort till kameror och mp3. ALLT! Det enda du behöver göra är som sagt det jag skrev ovan.
Frågor? Jag svarar.

Blir du medlem kan du (om du vill) fylla i vem som värvade dvs. nr 57835 i rutan. Du förlorar absolut ingenting på det! Tack på förhand :)

NYÅRSKLÄNNING?

HOT TO TROT photo
Vad tycker ni om denna klänning, hiss eller diss?
Så vitt jag vet passar den inte som en nyåsklänning,
men vi alla har olika åsikter.

Snygg är den i alla fall och hela outfiten blir klockren
med Lindsays skärp i midjan. Nice!









TOPSHOP = EN VINNARE?

Jag har aldrig riktigt shoppat mycket från topshop men jag måste säga att denna säsong har de verkligen fallit mig i smaken, och inte bara lite! Allt de har på hemsidan får gärna skickas hem till mig - ögonblickligen! Färgerna är gråskalan - för det mesta, men jag säger emot mig själv när jag anser att rutigt är SNYGGT! Kolla bara in dessa godbitar här nedan. Hjälp!


THE OC

Jag kunde verkligen inte låta bli att titta på de kommande avsnittet/en. Just nu har jag bara sett det första, men det kommer väl hända att jag fortsätter mitt tittande på denna underbara serie och ja, det blir bara bättre - faktiskt. Över förväntan? Helt klart!

FÖR TILLFÄLLET

48802-597Sitter jag här och läser lite tidningar, just nu "Fredag" från igår, som Victor köpte så snällt ;) I och för sig satt han själv och läste denna och tyckte att det var kul med lite mode. (Man blir som man umgås) :D

Har även spelat the sims och det var riktigt kul! snyggt hus? Jo jag tackar ja !







VILKA SKOR?

48802-59548802-594

Vilka skor ska jag köpa? Vilken färg? Jag tycker att båda är snygga på sitt sätt, men fortfarande VILKA? Galet bekymrad. Otroligt snygga till vanliga jeans, faktiskt! (sa jag det där?) Detta kan nog vara en bra början till att även JAG börjar använda jeans? Eller?

AV VICTOR :)

48802-59348802-592

Av Victor fick jag detta underbara brev i julklapp. Han är helt makalös. Jag var tvungen att gå iväg från utdelningen av alla julklappar - för att själv sitta och läsa i lugn och ro. Jag vet nog inte hur bra jag har det - egentligen. Han är det bästa och allt i mitt liv. Jag är så galet kär! :) Gladast av alla! Nu hänger denna text inramad över mitt sminkbort - bredvid spegeln - bästa platsen där jag kan läsa detta VARJE dag! Underbart!

Jag gav honom en liten söt grej också - faktiskt. Ibland kan jag med, tro det eller ej! I alla fall är den perfekta grejen att ge sin pojkvän/flickvän den här boken. Så söt och vacker. Här fyller du i allting, från det att ni träffades till framtidens planer. Vilka tidpunkter, vilka känslor som utspelade sig vid vissa tillfällen osv. Det var extra kul att fylla i den här, och verkligen tänka efter "när", "var" och "hur". Tro mig, det blir tio ggr enklare om du fört dagbok/almanacka genom tiden ni varit tillsammans! :) Köp den HÄR!

WOW

48802-591Jag öppnade en burk/låda som bara står här hemma och vips hittade jag en massa örhängen som jag letat efter - L Ä N G E.

Några kanske man kan använda än? Eller? Jag ska se efter :P

Sedan ska jag spela The Sims 2 med min lillebror, eller rättare sagt han sitter och spelar nu och skriker en gång i minuten på hjälp och jag ska spela efter honom. Det är det bästa spelet vill jag lova! KÖP!

ELIN KLING

48802-590Om jag bara vetat. Jag fullkomligt ÄLSKAR denna kjol och skulle verkligen göra allt för att den ska bli min. Då menar jag ALLT! ÄR det någon som tröttnat på den och vill sälja? Hör av er!


















VANITY FAIR

48802-589
... har gjort ett otroligt läckert bildspel. Titta här!

Min favorit är helt klart denna bild. Vilken är din favorit?








CELEBS

Det var så längesedan jag satte in lite bilder på våra kära celebriter, därför tänkte jag här och nu klistra in ett fåtal. Enjoy!




JET EAST?  photoEMERALD CITY  photoPHONING IT IN photoFREQUENT FLIER  photo
















Av de här fyra tycker jag helt klart att Sienna har den snyggaste outfiten. Otroligt läcker kappa! Ge mig den tack! ;)

Bilder: People

OUTFIT

48802-58548802-584

Ja, så var det dags för en outfit här i bloggen. Jag valde denna. Som vanligt är jag galen i dessa två färger - svart och grått! Därför tog jag på mig denna blandning av kläder när jag åkte hem till Victor.

* Svart jeans
* Svart ribbat linne
* Svart sidenband i midjan
* Grå stickad tröja - ginatricot
* Svart väska - h&m
till detta:
* grå ankelboots
* svart dubbelknäppt kappa

DAGENS

48802-58848802-58748802-586 
Dagens sysselsättning består av tidningsläsande och bloggande! Jag har inget annat för mig faktiskt ;) Käka blir väl en annan antar jag. Sedan bör jag bli uppdaterad om modomatchen också :P Åkte hem från Victor pga. han var tvungen att jobba - SÅ TYPISKT! Vi skulle ha så mysigt idag, titta på matchen och allt sådant roligt men ack nej. Jag tog bara bussen och åkte hem. Så kan det gå!

Nu har jag ätit upp hela godisskålen och jag kan lova att man blir lite trött på godiset när man ätit så många ur samma sort - men usch vad de är goda!!

BODYGUARD

48802-583Jag måste erkänna att denna film är över förväntan :P Först tänkte jag inte alls se den, men nu är jag fast! Victor och jag ligger och myser i soffan. Har käkat mackor och popcorn. Helt underbart!

Jag älskar den här mannen så otroligt mycket :)

SHOPPAT

48802-58248802-581
Två köp blev det från H&M. Jag föll direkt för dn gula saken - till leggins! Underbart! Sedan jeansen blev en impulsgrej. Jag insåg att ett par nya behövdes!

Idag har vi varit i staden Victor och jag. Köpte ett par nya leggings, en pearl styler - hårgelé och även hårfärg. Det blir tyvärr inte brunt, utan blont som det är! Victor har lovat att färga - men han har nog glömt det nu! Vi tar det imorgon istället! Glamour köpte jag också, läste ut den för någon timme sedan. Nu ska jag vara social!

EFTER MÅNGA OM OCH MEN...

..har jag äntligen slagit till på denna bok. Jag tycker verkligen att hela serien är helt kanon - eller jag har läst två böcker, hittills är jag fast! Därför köpte jag nu den här.



MODO HOCKEY

Idag ska jag verkligen på hockey och det var år och dagar sedan jag var där. Ska bli riktigt roligt ;) Modo är trots allt det bästa laget i elitserien - för tillfället och det känns KANON! Fy, vad roligt! Förr var jag på varje match, missade kanske två matcher på TVÅ säsonger - det är faktiskt otroligt bra gjort. Var enbart borta på dessa för att en gång var jag i Stockholm och den andra hade jag feber. I alla fall har jag tänkt att åka in med min far och mina två bröder, sedan möter jag upp Victor i staden. Ska bli mysigt ;)

TIO ORSAKER ATT HATA DIG

10 orsaker att hata digJag tror inte att det finns en kotte här i världen som inte tycker om denna film. Den är underbar och för att inte tala om alla orsaker att hata dig Så söta:

I hate the way you see trough me

and the way you clean your place.

I hate the way you don't wake up

and the way you invade my space.

I hate your stupid restlessness

and the way you rule my heart.

I hate you too for calling in sick,

yeah, like that was really smart?

I hate the way you shut me out,

I hate that you wanna run.

I hate the way you make me talk

even worse when we say were done…

I hate the way you're far away

and the fact that we met this fall.

But most of all I hate the way

I can't get you out of my head,

not for a minute,

a second,

Not for the shortest of times at all…

Dessa har jag tagit från denna brud. Hoppas det är okej :)


MÖRKHÅRIG

 



Ja, även jag har provat på det där med att vara brunhårig. Detta varade i ungefär två månader - feb-mars 2006. Jag är bra sugen på att göra något åt mitt hår igen, men vet inte vad just nu - tyvärr.
Ett är säkert och jag kommer inte färga HELA håret brunt igen. Visst, det gick an, men jag ångrade mig väldigt snabbt och du får aldrig tillbaka din vanliga färg igen. Men det var en kul grej!


JAG

48802-575
Jag är så glad för att jag har Victor.


















TORSDAG

Godmorgon världen! Trött och trött som jag är, har jag precis sagt hejdå till Victor som valde att åka in till staden idag! Jag ska troligtvis, eller jag SKA in senare för att då bege mig till Modomatchen - ska bli kul att se allt ifrån logen ;) Yeah! Dagen igår var hur mysig som helst och jag har nog aldrig sett så många filmer på en dag. Men mys var ordet ;) Skulle även titta på nattens avsnitt av sex&the city, men då insåg jag att jag var för trött, då Victor låg bredvid och sov för fulla muggar. Han ser alltid så söt ut när han blundar och andas högre än niagarafallet är vattenfyllt. Jag älskar Dig.

Imorgon vill jag gå på stan. Ja tack, det var så längesedan. Är sugen på något nytt nu faktiskt. TIdpunkten är kanon och jag har ännu inte köpt ett par riktiga och låga skor jag kan ha om det förhoppningsvis skulle dyka upp lite snö!

Idag ska jag nog titta på lite OC, American Pie är jag också sugen på! Sedan äta något gott och liknande. :P

DEN DÄR MARY

Onsdag 3/1 | 21:00

DEN DÄR MARYDen_daer_Mary_default.jpg 
Ted Stroehmann är en helt vanlig kille som inte kan glömma sin gamla skolkärlek,
den vackra och godhjärtade Mary Jensen.
Trots att han inte sett henne sedan hon flyttade till Florida tillsammans
med sin familj för många år sedan kan han inte sluta att tänka på henne
och undra hur hans liv sett ut om de hållit ihop. I hopp om att få frid i
sinnet anlitar han därför en privatdetektiv vid namn Pat Healy för att
leta reda på henne. Hans planer går dock åt skogen när Pat också förälskar sig i Mary... Text-TV s. 690.

NYÅRSAFTON 2006

48802-57448802-57348802-572

Jag kan ärligt säga att jag verkligen tycker om denna klänning :) Den är riktigt skön i materialet och har en snygg passform!

Just nu sitter Victor, Oscar och jag och tittar på Den där Mary. Edvin har lagt sig! Imorgon blir det modomatch för hela slanten - hoppas jag! Min mage måste vara pigg då alltså!

MODE 2007

Jag var inne och checkade läget på aftonbladet - vilket händer var dag. Där hittade jag en artikel om mode som gäller för 2007. Faktiskt ett mycket väl godkänt mode från min sida, däremot tycker Victor att det är lite enformigt. "Vadå, är det svart, grått och vitt, lager på lager som gäller?" "Ah," Sa jag som var förvånad. Han tror att han kan allting - det värsta är att han kan faktiskt allting. :)

Nu våras det för grått

Modet 2007 – kläder i flera lager
Lager på lager – i svart, vitt och grått.
  Voluminöst och minimalistiskt.
  Så ska du klä dig i vår för att vara rätt 2007.

  
   I vår händer det äntligen något på modefronten. Åren med retro, bar hud, kroppsnära och färgglatt är förbi.
  – Färgskalan är ovanligt mörk i vår, grått är fortfarande stort och det är gråskalan och svart och vitt som gäller. säger Lotta Ahlvar, vd för Svenska moderådet.
  Den nya siluetten bygger på större volymer i plaggen och lager på lagerprincipen.
  
Mer utrymme åt skon
Det nya modet ger större utrymme åt skorna, något som gläder Sara Winter på Skobranschrådet.
  Tårna är runda, spetsiga eller gärna öppna, med raka klossklackar i trä eller med kilklack.
  – De stora färgerna är vitt, svart och rött, men modellerna är så varierade så det röda känns nytt, även om det inte är det, säger Sara Winter.
  
Prydliga män
Männen ska vara prydliga och välklädda i år, i skjorta, väst och klockkedja à la förra sekelskiftet – och förhoppningsvis ser de inte bara ut som gentlemän, de kommer att uppföra sig som sådana också.


Så klär du dig rätt i vår

Färgerna
Svart och vitt - och allt däremellan.
Även beige, blått och brunt.
Gråtonade pastellfärger.
Guld - åt kopparhållet - och silver.

Jeansen
Fortfarande lika stort.
Smala - eller smala med häng.
Gärna vita, grå ur­tvätta­de eller riktigt svarta.
Även i toppar, hängselklänningar och andra modeller.
Bootcuten med låg midja kan hänga kvar längst in i garderoben.

Klänningen
Ett oumbärligt basplagg.
Kan fortfarande vara blommig, silkig i omlott eller med smala axelband, men mest rätt i vår är lager på lager, stora volymer, draperingar, gärna i tung jersey, i svart, vitt och grått.

Byxorna
Lösa med mycket vidd à la 40-tal och Katherine Hepburn.
Leggings (enfärgade).

Överdelen
Linne, stor skjorta, väst - och en tröja knuten över axlarna skapar volym.

Mönster
Blommigt à la Linné.
Marina ränder

Väskan
Gärna stor med extremt långt axelband,
i skinn eller canvas.
Liten med bygel.
Kroko- eller mattlaserad tantmodell.
Gubbig läderportfölj i sparsmakad stilren form.

Smycken
Udda - inte matchande.
Hellre en stor sak - än allt samtidigt. Exempelvis bara armband, men rejält med arm­band på ena armen, eller bara örhängen.

Sport
Nostalgi, gamla klassiska märken.

Shortsen
Prydliga och välklädda.

Solglasögon
Antingen sköldpaddsfärgade hornbågar för 40-talskvinnan eller vita och jättestora för den nya moderna minimalisten.

Skorna
Vita, svarta och röda.
Brons-, guld- och silvermetallic.
Gråtonade pasteller, kornblå, petrol och chokladbrunt.
Högklackat - eller platt à la ballerina och promenad.
Bulliga klackar, gärna kilklack med valv.
Raka klossklackar med platå, gärna i trä.
Vristremmar.
Blombroderier eller utstansade blommor i skinn, med band och rosetter.
Knytskor.

GOD MORGON 2007

Jag tycker att det är mysigt att vi är inne på ett nytt år. Allt känns så nytt och fräscht - 2007 mums! Kul att skriva just 2007 också. Perfekt! Victor har sovit över här och det har varit myspys, vi tittade på Vänner, Ugly Betty, Grey´s anatomy och efter det Victoria´s secret. Han är en liten kvinna inombords ändå ;) Jättebra tycker jag! Sedan började vi se filmen "Two weeks notice" också. Men vi var båda för trötta för att se en film. Nu har vi precis vaknat, eller för ett litet tag sedan, ätit frukost med Edvin och jag har satt igång diskmaskinen, som jag egentligen inte kan, men jag tror faktiskt att jag lyckades! (Fick dock ringa mor för säkerhetsskull på slutet, jag hade lyckats!).

Snart ska vi se "John Tucker must die" tror jag att den heter? Kalasbra film - verkligen!

LIKA SOM BÄR

48802-571

ÅR 2006

1. Skorna: Jag håller mig till ankelbootsen. Underbart sköna, snygga och håller i alla väder - nästan. Inget att rekommendera i 25 minus, fast i och för sig har det absolut inte varit det här uppe hittills.
2.
Frisyren: Pagen, Helt klart! En verkligen fantastisk frisyr, som har dominerat under året och kommer att hålla länge till.
3.
Väskan: Antingen ska de vara stora och rymliga, sådana man har till skolan, eller den där partyvskan. Jag gillar mina guldväskor ;) Quiltade väskan har även den slagit igenom.
4.
Solglasögonen: Jag gillar den stora varianten. Mörka är ett faktum.
5.
Plagget: Helt klart tröjklänningen. Aldrig förr har jag varit med om ett plagg som tagit ALLA med storm. Varenda kotte har säkert en sådan hemma i sin garderob. Underbart är ordet!
6.
Musiken: En blandad kompott
7.
Boken: Alla i Gossipgirl. Så underbara! Även en shopaholics bekännelser och många fler
8.
Beautyprodukten: Alla Isadora ögonskuggor. Det är så kul när dessa kommer i fyrapack. Jag köper dem jämt!
9.
Nagellacket: Det finns bara två i min värld. Mörklila och knallrött. Vackra!
10.
Smycket: Helt klart de långa varianterna som man för det mesta köper. En klar favorit är mitt halsband med hjärta, som jag inte riktigt vet om det är hemma hos Victor eller hos mig, men jag gillar även mammas olika halsband. Det är inte ofta jag använder dessa dock. Men snygga är de!
11.
Stilförebild: Ashley Olsen har en snygg klädsmak. Det finns även fler.
12.
Resmålet: Oj, massa ställen! Jag gillar verkligen England där jag var och hälsade på mina barndomskamrater. Så underbart land. Turkiet med min kusin var kristallklart det med. Uppsala är aldrig fel om sommaren och inte heller Stockholm. Åh vad jag längtar till i höst. Stockholm - here we come.


DENNA LISTA HAR JAG KNYCKT FRÅN TESS. :)


DET KAN INTE VARA SANT

Ryktet går verkligen idag på många bloggar och jag kan inte mer än att jubla som alla andra. Vad underbart! ÄNTLIGEN!

VICTORIA´S SECRET FASHION SHOW 2006

Till er alla som missade denna show, även jag inblandad i denna mängd människor, går det en repris ikväll klockan 22.00. Sitt bänkade om ni vill, eller så skippar ni det hela! Jag vet själv inte vad jag gör, vi får väl se :)

Victoria's Secret Fashion Show 2006

Victoria's Secret Fashion Show har några av världens mest eftertraktade modeller på sin runway detta året. Som om inte det vore nog kommer den nu nästan legendariska popikonen Justin Timberlake att uppträda med låtar från sitt senaste album. Musiken kommer att värma upp catwalken medan modeller som like Izabel Goulart, Selita och Gisele Bundchen visat upp Victoria's Secrets vinterkollektion.
Visas 2/1 22:00 (repris 27/12 21:00)

OriginaltitelThe Victoria's Secret Fashion Show 2006
KategoriNyheter/dokumentÄrer
GenreUnderhållning.
UrsprungslandUSA
Från2006


SUNES JUL

Sunes Jul är helt klart bäst i denna ljuva värld. Jag älskar verkligen detta program. Här sitter nu jag, Oscar och Edvin och tittar på detta! Haha, konstant! Fy vad roligt det är ;)

Jag är även bra sugen på att titta på film från när vi var små, kanske ska göra det senare! Ringde precis Victor och han ska komma hit idag, plus att jag gärna vill handla med mamma. Det ska bli roligt. Tjolahopp!

GOD MORGON

Jag har aldrig i mitt livs historia varit med om en mer märklig natt än denna. Det var meningen att jag skulle se de båda sex&the city avsnitten, vilket jag började med! Sedan blev det bara så att jag somnade i den sista pausen av dessa båda, som jag verkligen inte skulle ha gjort, jag sa det till mig själv x antal gånger, men jag verkade inte lyssna. I alla fall var både TV:n på, kuddarna låg helt fel, eftersom jag hade massor med kuddar i sängen för att jag skulle sitta så upprätt som möjligt. Istället vaknade jag upp vid tjugo över sex, TV:n fortfarande på i högsta volym och det var tv shop på temat. Snacka om drygt. Eftersom inte mina dosor fungerar behövde jag vid detta tillfälle böja mig fram - över hela sängen, och sedan trycka av TV:n. Samtidigt hörde jag hur mor och far höll på att göra sig i ordning för arbete. Jag tog bort alla kuddar och slängde dem på golvet och somnade om. Trodde jag. Tydligen hade jag ställt väckaren på någonstans runt nio, men jag vägrade verkligen kliva upp då. Istället tryckte jag på snooz väldigt många gånger, och det slutade med att jag på ett eller annat sätt tryckte bort den. Mor ringde klockan halv tolv och väckte mig. Hon vet att jag ALLTID brukar kliva upp innan tio. Detta sket sig totalt idag. Jag behöver Victor som väcker mig i tid. Nu ska jag titta på Sunes Jul med Edvin. :)


UPPESITTARKVÄLL

Ja, faktiskt! Nu har jag verkligen längtat till några avsnitt av Sex & the city och idag är det verkligen TVÅ stycken på tv. YES! Kvällen/natten är räddad. Victor är världens sötaste i sms, och jag ljuger inte då jag skriver att jag blir tårögd nästintill varje gång han skriver ett sådant, och det bästa av allt är att jag vet att han menar det han skriver. Victor, jag älskar dig, från djupet av mitt hjärta!

K
A
N
O
N
B
R
A

ARBETE

48802-570Åh, vad det kommer
att bli kanon! Jag känner
det verkligen på mig ;)
Och vet ni vad, det är roligt också! Mycket bra val Malin! Tack tack :P








VILKEN MISS

Okej, jag säger det på detta sätt istället, jag älskar verkligen H&M och de har för det mesta verkligen alltid snygga kläder ;) Och det menar jag. Men dessa shorts är inte vackra på ett eller annat sätt. Jag har försökt att acceptera dem, men det går tyvärr inte! Jag skulle aldrig ens vilja se en kille i sådana shorts. De ska helt enkelt inte ha vita! Vad vet jag? Detta är bara min åsikt. :P

Däremot är jag ett fan till koftan/cardigan han bär! Ursnygg!




FÖRSTA JANUARI 2007

48802-569Och året kunde faktiskt ha börjat bättre ;) Har aldrig i hela mitt liv haft så ont i magen som jag har och har haft idag. Illa, fick till och med ringa paps så att han kunde komma och hämta mig hos Victor. Jag ville bara hem.

Väl här hemma saknar jag Victor hur mycket som helst. Världens sötaste kille som ligger bredvid mig i sängen och frågar vad han ska göra för att det ska bli bättre, om han ska hämta något eller bara prata om något kul. Och jag är tvär och sur tillbaka. Ibland förstår jag inte hur han kan stå ut med mig. Han gör det riktigt bra och jag älskar honom hur mycket som helst för det! En toppenpojkvän och världens bästa vän. Ingen har det bättre än vad jag har. Tack MIN älskling. Du är bäst!

Nu ska jag bara sova. Det gör så otroligt ont och jag vill bara fortsätta att gråta.

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”