KOMPIS/KUSIN



Linne/JC
Randig tröja/Vero moda
Skor/Vagabond
Jacka/Lindex

Min älskade kusin får ställa upp som en DAGENS OUTFIT (som egentligen var igår) med tanke på att ni vill se fler av mina vänners outfits är detta ett perfekt tillfälle att visa. Hon är så otroligt stolt och glad över sin jacka så det var ju en väldans tur att jag fick dokumentera detta. Det finns en liknande jacka, i samma kulör/färg/tyg från H&M trend.

Sedan kommer frågan vi alla väntar på, vickan tränade du på split eller spagat? ;)

DENNA SÖNDAG VILL JAG HA

Skorna, hatten, jackan, tröjan.. allt som fina LORENA har på sig.
En fin byrå där jag kan lägga mina nagellack på rad liknande COLORELLE har gjort.
Den här skrynkliga fejkskinnsaken och bära upp den på samma fina sätt som HANNA gör.

Dessa fina skor att utöka min samling på väggen med. Converse är grejen när fötterna ska må bra. ELIN har fattat.
De här fina lacken som NATHALIE har investerat i från Veromoda. Älskar färgerna.
Allt som AGNES har på sig för att få till det allra glittrigast. Snyggt!

Jag tänkte prova på en sådan här variant lite då och då för att visa inspiration hos de bloggar jag läser. Alla bilder är länkade till dess blogg. Snacka om snygga ting! Inte sant?

TVÅ COCA COLA GLAS SENARE











Åh, vilken härlig stämning det var. Jag ville inte därifrån - och det har i stort sett aldrig någonsin hänt när man varit på en förfest, jag menar, jag dricker inte alkohol och därför kan det lätt bli TRÅKIGT men icke i detta fall. Underbart förträffligt roligt, och jag tror inte jag är ensam över att tycka det.

Det här gör vi om mina vänner. Det här gör vi om!

NÄRBILD


En liten tjuvtitt på vad som komma skall. Velar dock lite fram och tillbaka över att lägga ut bilderna i bloggen, så en del kommer att visas här och resterande kommer finnas i en mapp på facebook. Det är väl inte mer än rättvist när jag ändå fick titeln "fotograf" igår? Roliga händelser i livet ska dokumenteras. Period.

Jag hittade en gammal gammal glittrig eyeliner som jag drog över ögonfransarna och som jag köpt på H&M.

DETALJER



Halsband ifrån H&M och strumbyxor ifrån ginatricot.

GODMORGON. Har varit vaken sedan tio då jag klev upp och började sätta igång dagen. Nu är det frukost som gäller. Angående halsbandet ovan kan jag bara säga att det kan vara mitt bästa köp i år. Det är bara så himla fint.

FRÅN OCH MED DU


Den här kvällen mina damer och herrar, den slår alla rekord. WOW säger jag bara. Vi har haft det så otroligt roligt med ALIAS spel där vi var 6 lag med 5-6 i vardera laget. Hur många i en trea? Men det gick. Hur bra som helst. Kvällen avslutades med världens vackraste blick.

Ni kan räkna med sjutusenfemhundranittiofem bilder imorgon. På ett ungefär.

PLOMMON




Tröja/H&M dam
Leggings/Ginatricot
Skor/Dinsko
Linne i spets/H&M divided
Jacka/H&M dam
Väska/Ginatricot

Den här stickade tröjan hade jag totalt glömt bort, hur skön är den inte? Stickade plagg ska vara (hittar ni ett sådant här plagg - säg till!):
1. Bekväma och ICKE stickiga dvs ICKE 100% ull
2. ICKE elastiska - statiska?
3. ICKE akryl = noppiga
4. Perfekta för håret (varför fastnar alltid håret och det blir så... fult?) Jag har för det mesta oftast uppsatt hår när jag bär en stickad tröja, men hallå, har ni några tips mer än att duscha i hårspray?

Nu hoppas jag min onda mage slutar att göra ont. Har varit på stan, träffat Viktoria med pojkvän och strosat runt.

DE TRE S:EN


Den här halsduken är riktigt gammal men vad gör väl det när den är svart, smart och smidig. De tre S:en. Man bara drar den över huvudet och voilá. Done. Jag gillar att den har en bra storlek också och värmer när det är minusgrader. Halsduken kommer ifrån ginatricot.

Och till er som undrar hur jag får till min hårfärg etc. kommer ett inlägg om detta inom kort!

MORGONSTUND


Åh, sitter och tittar på gilmore girls (nähä?) och dricker kaffe.. tvättar såklart samtidigt. Det är så otroligt skönt att få tvätten gjord innan dagen sätter igång. Har även insett någonting som jag måste köpa. 1. Nya lakan. Ja visst, jag har otroligt fina sådana men känner att det skulle vara roligt med någonting nytt och 2. En fantastiskt snygg kaffeburk. Kanske en i plåt? Kanske någonting annat? Har ni några bra tips?

SKRIDSKOSNÖRNING



Dessa leggings är riktigt riktigt bra. Ibland är det svårt att hitta ett par som sitter perfekt, är bra i midjan, icke ramlar ner OCH är sköna också. Dessa är det. Ett litet minus må så vara att de är glittriga - en aning - men egentligen vem bryr sig om det? Jag är nöjd så länge de sitter upp och inte halkar ner. Ett par lackleggings bör finnas i alla kvinnors basgarderob - passar till allt.

Skorna köpte jag för nästintill ett år sedan på Dinsko och de sitter gärna på mina fötter, kanske inte så vidare mycket till vardags så som jag egentligen vill MEN de används när det finns tillfälle. Jag gillar dragkedjan på yttersidan och att snörningen är en s.k. skridskosnörning. Klacken är en bra höjd, för oss som är 175.

Om ni undrar vad jag gör uppe nu är det för att jag lyckades peta in en tvättid och det var behövligt gånger tusen med tanke på att min tvättunna fylldes på tre röda när det togs upp stickade vinterkläder. Men nu kör vi lördag tycker jag!

FÖR ATT DU FÖR ALLTID ÄR BÄST

Jag blev uppriktigt sagt väldigt väldigt ledsen över att världens bästa Daniel tvingades lämna idol ikväll. Han njuter verkligen i fulla drag över vad han gör på scenen. Det märks. Så istället valde jag att titta på lite bilder.. och titta vad som fick mitt leende att dras från ystad till haparanda...
... Världens sötnöt till bror. Haha, jag skrattar än efter denna bild.. tänk att du är 13 år nu.. och bättre blir det...

... Världens sötaste unge till man! Jag tror att de tävlade med varandra, vad tror ni? Well, jag kan inte mer än att säga att han brås på sin far. Men jag gillar er båda! Ni får mig att skratta!

Okej, peptalk?

MODEFLICKAN MAGAZINE


Jag åkte upp till min hemstad ännu en gång i somras (var där två gånger och det var så underbart väder! mys!)

Kanske mitt bästa köp denna höst? En skjorta som passar till allt! Från ginatricot.


Den här hittade jag hemma i Örnsköldsvik nedsatt från 399:- till 64:- och vet ni vad det bästa var? Mor fick betala!
Min kära faster vann en resa med hotell till stockholm och jag poséade vid en vit vägg på hotellrummet.
En varm sensommardag lyckades jag matcha jeans med jeans och till detta såklart träklackar med socks i.
Dessa shorts köpte jag för en femtiolapp vilket är ett RIKTIGT kap!

Jag visar stolt upp min fina bustier till ett par jeansshorts (de kostade 40kr). Levi´s it is!

Jag vill börja med att säga TUSEN TACK till herrn bakom disken i TREbutiken för OJ vad det går snabbt nu. Jag har alltså investerat i ett nytt bredband - och det är betydligt bättre. Ibland blir jag bara så stolt över att man faktiskt klarar sig i vissa kriser, som typ att inte ha tillgång till ett nätvärk. Oftast brukar min käre far finnas till hands för att fixa allt MEN jag antar att han kanske inte var så sugen på att köra 50 mil för att sedan åka hem igen? Well, åter till mannen i kassan, han frågade alltså hur jag burit mig åt som lyckats uppnå gränsen de satt ut UTAN att ha laddat ner någonting. Ja du, sa jag tillbaka, det är inte lätt att vara delaktig i bloggvärlden.

MEN nu sitter jag alltså här igen och DETTA firas med ett bildregn. Woho. Bilderna ovan är några som jag skickade in till mitt reportage i modeflickan, hallå, jag vill vara med igen!? :) Vilken bild är din favorit?

RESULTATET



Linne/H&M dam
Byxa/H&M trend
Kavaj/H&M dam
Boots/Skopunkten

Det har hänt någonting med mitt bredband, någonting stort, någonting som gjort att detta inlägg har tagit en timme att få publicerat. Måste. Fixa. Detta. IDAG! Åter till ovan, jag gillar mixen av mönster sådär som man tonar ner med en lite mer neutral kavaj. Vad tycker ni där ute?

TJUVKIKA


Men titta vad jag hittade på för kombination här om dagen. Man ska aldrig vara rädd för mönstermixar! Vill ni se?

SAMMET I MÖRKBLÅTT


Dessa leggings ligger troligtvis i topp tio köp inför höst/vintern. Jag äger ett par i svart MEN den här blåfärgen gör allting så mycket roligare.

De flesta frågar "vad ska man matcha blått med?" och mitt tips är svart. Svart. Svart. Det får en härlig kontrast och förr var även dessa två färger helt förbjudna, nu ser vi de överallt. Det är ju det som är det charmiga med trender. Vågar du?

MISSMATCH





Byxa i stuprör/Ginatricot
Linne/H&M divided
Kavaj/H&M divided
Cape/Ginatricot
Väska/Ginatricot
Boots/Skopunkten

Jag mer eller mindre lever i dessa skor och det är lika med ett tecken på ett bra köp.. inte sant? Sedan vaknade jag den här morgonen och valde att sätta på mig en liten missmatch - vilket jag gillar - när det ändå är liknande kulörer (i detta fall exakt likadana!). Linnet har ju bara hängt och slängt i garderoben sedan i vintras.

Ni glömmer väl inte att Forumgallerian har kvällsöppet med en massa erbjudanden ikväll torsdag?

+ + +




Tröja/H&M dam
Haremsbyxa/Ginatricot
Skor med skridskosnörning/Dinsko
Jacka/H&M dam
Halsduk/H&M acc
Väska/Ginatricot

ÅH, jag har alltid varit rädd för att matcha och mixa volym på volym. Ni förstår, antingen kör man volym nertill och en tajtare topp upptill eller så tvärtom dvs. volym upptill och kanske leggings eller stuprör på benen. MEN jag testade att se hur det faktiskt skulle bli med volym ÖVER volym, jag gillar det.. tror jag. Kanske inte det jag kommer köra på var dag framöver MEN ibland - vem vet? Vågar ni?

Läppstiftet jag använder på bilden är ifrån Make Up Store och heter ALARM (knallrött!)

DEN DÄR SVARTA


Okej, bilden är ju inte direkt topp tio på sveriges vackraste knäppningar MEN jag försökte göra så gott jag kunde (eh. ja). Capen är i alla fall helt fantastiskt perfekt nu såhär då det är mellan varmt och kallt. Jag matchar den gärna med helsvart eller varför inte.. jag kanske ska chocka er.. med beige? :) Hur matchar ni capen på bästa underbara sätt?

Cape: Ginatricot

STEG FÖR STEG






Leggings i sammet/Ginatricot
Linne/Weekday
Kavaj/Ginatricot
Pälsjacka/H&M barn
Boots/Skopunkten
Väska/H&M acc

GODMORGON ONSDAG. Mitt i veckan. Detta hade jag på mig för några dagar sedan, närmare bestämt i lördags (måste måste måste ta igen alla dagarna nu!). Leggingsen är kanske de skönaste som någonsin prytt mina ben? Ja. Och nej jag har de inte som byxor som på de två första bilderna utan jag vill helt enkelt bara visa hur allt ser ut, steg för steg.

Jackan kommer jag lägga in fler bilder på. Urskön.

TJEJKVÄLL DEN 11E NOVEMBER 19:00


Ursäkta den lite suddiga texten

Till alla er som bor i Uppsala - Se hit! Gallerian St Per ordnar ett event som innebär en tjejkväll där alla tjejer ska ta med sig 2-3 plagg var för att sedan byta med varandra. Hur rolig idé är inte detta? Jag menar, bara för några år sedan var det syjunta (?) och bokläsande som kvinnorna samlades för. Nu ska det bytas kläder. Kom ihåg att det är de första som byter med varandra som får en goodiebag.

Jag är själv inte så insatt i detta men vill ni veta mer LÄS HÄR!

BLACK BLACK BLACK





Tröja/Ginatricot
Chinos/Weekday
Boots/Skopunkten
Väska/Zara
Cape/Ginatricot
Läppstift/Havana MUS

ALL IN. Jag körde på svart rakt uppifrån och ner för några dagar sedan och jag måste säga att det kommer jag fortsätta göra i höst/vinter, dock inte när det regnar - blir så otroligt tråkigt då. Tröjan med axelvaddarna hittade jag när jag städade.. hade totalt glömt bort den!

Gick på stan lite tidigare idag i hopp om att hitta några fynd MEN ICKE. Jag har blivit så otroligt kräsen när det kommer till kläder och ingenting vill vara perfekt. Tyvärr. Istället gick jag ner bland mina säckar kläder i förrådet och fyndade. Nu har jag bara 8 säckar, två banankartonger, två flyttkartonger med kläder och en påse skor kvar i förrådet.

CHOKLAD OCH KAFFE


Satte mig en stund för att läsa litegrann och smaka den nya chokladen - vilken nitlott. Jag menar, vit choklad har alltid varit min favorit i toblerone format (varje gång min mor och far var på affärsresor kom de alltid hem med toblerone VIT, vi var som barn på julafton) och nu blev det bara ett bottennapp. Jag tyckte inte alls om den. Inte ens om jag så skulle få en miljon. Okej. Kanske då.

Har ni vågat prova? (och ja, jag tog min första kaffekopp på ett halvår idag. Wow. Hur har jag kunnat hålla mig?)

VÅGAR DU? VÅGAR JAG?



Klänning/Bik bok
Jacka/H&M trend
Skor med kilklack/Weekday

Såhär ser det alltså ut att mixa rosa och rött. Jag tycker det är fruktansvärt snyggt, åtminstone nu, men trender kommer och går och som jag skrev tidigare - för tio år sedan fanns det inte på kartan. Nu ska det mixas hejvilt MEN det är ju faktiskt DET som gör allt mycket mycket roligare! Ett par strumpbyxor till bara..

Vad tycker ni? Vågar ni? Vågar jag?

GODMORGON KLOCKAN 06.00


Sådärja. GODMORGON! Idag vaknade jag klockan 06.00 och knäppte av en bild, sedan somnade jag om. Lovade att visa en morgontröttMALINfrilla utan smink och här har ni resultatet. Såhär ser man alltså ut utan plattång och mascara, den bjuder jag på idag. En engångsföreteelse om man säger så. Hur ser dagen ut? Vad gör ni i detta mörker? Jag sitter framför nyhetsmorgon och nu i pausen blev det reklam för JULSKIVOR. Det börjar verkligen närma sig. Åh. Vad. Roligt. Jag vill nästan kasta mig in i alla avdelningar på Ikea bara för att köpa - allt!

På tal om ikea och allt, om en vecka kommer min familj och jag längtar brutalt mycket. Jag måste bara komma på en massa saker som ska fixas (det gäller att passa på när man har en byggare bob till far) och inhandlas - jag räknar med åtminstone ett ikeabesök. Frågan är bara vad man egentligen behöver? Typ... ingenting?

DET SKA VARA MYSIGT OM HÖSTEN




Leggings/H&M trend
Converse
Skjorta/H&M trend
Kofta/Lindex
Halsband/Indiska
Jacka/H&M dam
Halsduk/H&M trend

TACK GUD FÖR HOLLYWOODFRUARNA. Wow, jag menar, vad gjorde vi utan dessa kvinnor? De underhåller som bara den.. på tal om underhållning. Idag när jag skulle iväg och köpa godis (mitt nyttiga liv börjar ungefär samtidigt som när min far en dag kommer packa sin egen resväska - chansen är lika stor som att se en flygande gris klockan 7 på morgonen.. noll) inför kommande tvkväll gick allting som på räls till dess att jag intog kassakön. Mannen framför mig vände sig om och sa HÖGT och tydligt "Men det var då de coolaste byxorna jag någonsin sett!". Yes. Hela butiken hörde och samtliga kassörskor vände sig om för att titta.. Han fortsatte med "Det kanske är innehållet som räknas..?" Ouch. Jag åkte linbana under jorden. Men byxorna gillar jag.. och det var såklart DESSA.

I RAMPLJUSET


Ring jag fått av min bästa mor

Converse på fötterna när jag väljer att ha platta skor

KOMBINATIONEN


Tänka sig, för tio år sedan skulle jag aldrig ens tänka tanken, men nu, nu är det faktiskt relativt snyggt. Rosa/rött? Passar det egentligen? (och mamma, du har ingenting att säga till om i detta! ha!)

Jag provade dessa plagg och resultatet kommer in lite senare.

BARA BEN?




Kjol/Ginatricot
Klackar/H&M divided exclusive
Linne/Ginatricot
Jacka/Ginatricot
Halsband X2/H&M acc

KALLT? Nää hörrni, såhär kan man verkligen INTE gå utomhus men jag provade bara inomhus, så då slipper ni fråga varför jag har bara ben - däremot vore det snyggt med lite mer heltäckande strumpbyxor/tights. Jag tycker dock att kjolen är för kort, och sedan är det inte riktigt heller min stil MEN det är ju det som kan göra saker och ting mer intressant - när man tänker i längre banor. Eller?

OM TANKAR VORE ORD I MENINGAR


I REMEMBER HOW WE FELT SITTIN' BY THE WATER AND EVERY TIME I LOOK AT YOU IT'S LIKE THE FIRST TIME.

Solen stod högt, det var en ny dag. Jag visste ingenting, ingenting om vad som komma skall. Du sa att du skulle höra av dig. Hade jag fel? Jag tittade på mobiltelefonen igen. Ingenting. Om det så kanske vore för att ljuset blänkte av solen? Jag vände ryggen mot och fick skugga. Nepp, som jag trodde, ingenting. Jag skulle aldrig ha litat på honom. Varför? Jag menar, vad visste jag om en söt mans leende? Jag fortsatte låtsas som om ingenting hänt, tänkte på allting som hänt de senaste dagarna, veckorna, åren... men det slutade alltid med att jag tänkte på din hand i min. Vår promenad tillsammans. När våra blickar möttes - en blick som skulle kunna ta sig igenom gjutet järn. Jag tittade på telefonen igen. Fortfarande ingenting. Tänk om.. han kanske hade tappat sin telefon? Han kanske hade slut på pengar? Han kanske hade glömt den någonstans? Eller.. tänk om han låg på sjukhuset? Va? Har det hänt honom någonting? Han kanske faktiskt hade råkat radera mitt nummer bara av en ren olyckshändelse.. ja, så får det faktiskt förbli. Tankarna flög fram och tillbaka likt en tennismatch under Wimbledon. Nackspärr? Vad var det? Pip pip. Pip pip. Whaat? Jag flög upp från stolen och rusade till bordet (ja, när man väntar på någonting då tror man att allt kommer hända bara för att man lägger mobiltelefonen upp och ner långt ifrån sig själv.. i detta fall hade jag rätt). "Hej! Vi är nu.." Jag kommer ihåg smset, jag kommer ihåg mitt leende från ystad till haparanda och jag kommer ihåg att jag fick hejda mig från att svara på två röda sekunder. Hallå, jag måste ju spela svårflörtad. Så jag svarade inom... tja.. fem minuter? Nytt rekord!

Tänk att man på så få sekunder kan förändras från en tår i ögat till ett hallelujamoment. You took me by surprice.


NU HAR JAG OCKSÅ ETT EX




Åh, jag har sett denna bok i en hel massa bloggar och hela tiden tänkt att "jag ska köpa den... sen".. ordet SEN fick en ny betydelse då jag i fredags gick in på pocketshop och såg den direkt. Det tog inte många sekunder att inta kassan, dra kortet och sedan gå ut igen. Den känns lika tung som en tegelsten och jag har redan börjat läsa den. SÅ. HIMLA. BRA.

Boken är skriven med engelsk text (har hört rykten om att den även finns med svensk?) och man kan riktigt se framför sig hur Carrie använder alla fraser..! Underhållning på hög nivå - såklart. Har ni också köpt en?

JAG HAR GÄRNA STRUMPOR I SKORNA



Jeansshorts/Levi's vintage
Socks/H&M
Boots/Skopunkten
Linne/H&M trend
Kofta/H&M trend
Jacka/H&M dam
Halsduk/H&M acc
Väska/H&M acc

Som sagt, man behöver inte lägga shortsen på hyllan bara för att det är vinter. Jag gillar de fortfarande! Roligt att ni tyckte om min lilla garderob också. Det uppskattas!

STEP IN TO MY CLOSET


Ena sidan av mitt kära rum. Längst upp samlar jag allting som är mönstrat och har med sommaren att göra (till dess att jag rensar bort det för att lägga ner det i förrådet i några månader).

Lite svarta väskor som är mina bästa får ligga framme på hyllorna

Här hänger det lite kjolar och shorts (som inte ligger vikta) och även några tröjor

Lite närbild på det som hänger

Även här, jag gillar randigt på hösten

Här ligger jeansen i nyans tvättar och det är 35 par jeans jag har uppe i min lägenhet, resterande ligger i förrådet.. fråga mig nu inte varför jag köpt så många - när jag använder... 3?

Här ligger leggings, shorts och kjolar.. i färgordning.. (ungefär!)

Och i slutet ligger de svarta kjolarna, leggingsen och shortsen

Här hänger det halsband till vänster, sedan klänningar, stickat, kavajer, jackor, byxdressar OCH långklänningar.. puh.

Här hänger byxor (som inte ligger vikta)

Några halsdukar som jag använder mig av plus lådor där mössor, baskrar och vantar ligger.. och såklart min ACNE plånbok

Linnen, tshirts och tröjor i vit till svart

Andra sidan, längst upp en massa lakan och handdukar (dessa ska såklart ändra plats inom en snar framtid) sedan allt ni redan sett i närbild, längst ner ligger en massa JIMMY CHOO påsar med väskor och till vänster en massa halsdukar/sjalar. Yes, jag har inte städat röran i mitten - som ni ser

Och röran på klädhästen (som en gång var städad?) hur kommer detta sig?

NI BAD OM BILDER FRÅN MIN GARDEROB och nu har jag verkligen bjudit på en hel massa - hoppas ni gillar hur jag har det på dagarna, med mina kläder förstås! Jag har hellre plats för kläderna - än ett kylskåp (dock har jag turen att ändå ha ett!)

Nu tycker jag att ni utmanar mig och visar bilder på er garderob, kom igen nu, det är söndag och ni har massa tid att knäppa av foton och lägga in. Kommentera nedan så klickar jag in!

MATERIALMIX


Smygtitt på två plagg jag köpte igår. Behöver jag skriva att jag är nöjd?

Annars har jag precis varit med om vasaloppet - i gång! Jag trodde jag skulle avlida av hunger på vägen hem att jag nästintill småsprang genom gatorna.. orkade inte ens blogga innan jag åt. MEN NU är jag mätt och belåten.

THAT CAPE





Cape/Ginatricot
Skjorta/Ginatricot
Leggings (med knäkuddar!)/H&M trend
Skor med kilklack/H&M divided
Väska/H&M acc

Den här jackan är ju otroligt fin (det kommer en lite bättre närbild på den) och passar perfekt nu innan det börjar bli alldeles för kallt utomhus. På tal om kallt och vädret.. vart är LJUSET? Jag menar, jag trodde klockan drev med mig när den ringde, inte ens en liten lampa på gatan utanför? BÄCKSVART? Hur ska man hitta?

Idag ska jag inviga ett par nya leggings, ursnygga (hoppas jag). ps. är det bara jag som är överlycklig över den nya inställningen där man kan lägga in tidsinställda inlägg? Perfekt för en sådan som mig som inte har tillgång till datorn hela dagarna...

IDOLSNACKET - DANIELS FRAMTRÄDANDE BERÖRDE


Bild från i somras, tagen av kusin Viktoria.

BÄSTA FRAMTRÄDANDET. Wow vad jag blev förtrollad av Minnah - vilken comeback. Hon var så vansinnigt duktig att jag blev tårögd (och sist jag blivit det av en kvinna var.. aldrig?). Bäste bäste mannen var självfallet Daniel. Han gjorde det han absolut är bäst på och jag är svag för grå kavajer..
MIN KVINNLIGA FAVORIT. Bortsett från Minnah så tycker jag helt klart att Elin gjorde riktigt bra ifrån sig. Så himla snygg - till att börja med. Sedan rösten och energin som är oslagbar. Byxdressen får hon tjugofemtusen poäng för, tänk att bära upp en sådan? Wow. Ruskigt snygg.
MIN MANLIGA FAVORIT. Här måste jag slå ett slag för Andreas. Allsång på skansen favorit som jag är - han är ju otroligt duktig med sin fantastiska röst. Och han ser så kramgo ut att man bara vill slänga sig efter en kram. Ni förstår? Jag gillar när det händer någonting på scenen och på det sätt han gjorde blev tio plus.
BÄSTA STYLING. Mitt inlägg förra veckan kanske gav resultat? Jag säger bara en sak - MYCKET BÄTTRE DENNA VECKA. Jag menar, till och med Jay klädde sig riktigt bra ikväll. Favoriten blir dock... OLLE! Skinnjackor kommer alltid göra mig knäsvag, och jag gillar att man inte alltid behöver ha en svart sådan..
KVÄLLENS MISS. Jag vet inte jag, och jag lär få hela halva svenska befolkningen över mig.. men jag har lite tröttnat på Linneas framträdanden.. hon har ju en röst likt en ängel.. men jag vet inte.. är jag ute och cyklar?

och förresten, nu hoppas jag alla att ni röstar som galningar på min käre vän Daniel. Han förtjänar ALLT!

HAVANA


Jag får inte nog av detta läppstift, vill helst sova i det, duscha i det, springa i det, pussa i det, skratta i det, gråta i det - ALLT! Färgen känns väldigt höst och du hittar det på MAKEUPSTORE för 165:-.

Jag är väl medveten ang. att jag skrivit om det innan men jag vill bara poängtera att det är ett MÅSTE. Ok?

I MITT BADRUMSSKÅP



Det är inte ofta jag skriver om vilka sminkprodukter jag använder mig utav (kanske ska börja gör det mer gånger?) men den här foundationen har jag använt så länge jag bara kan minnas. Överlag tycker jag Maxfactor bjuder på bra och prisvärda foundations. Det som är deprimerande är ju att man får köpa sig en ljusare nyans vilket tyder på att bleka huden har anlänt. Välkommen! NOT!

Foundation LASTING PERFORMANCE ca. 150:- passar min hy perfekt med tanke på att jag har en väldigt torr hy.

RUTOR RUNT HALSEN




Tights/H&M trend
Pumps/H&M trend
Väska/Zara
Jacka/H&M dam
Klänning/Monki
Kofta/Lindex
Skärp/Monki
Halsduk/H&M acc

WOW. Bilderna är inte direkt helt fantastiska (solen sken så mycket utanför att de tyvärr inte blev bättre än såhär) men jag känner mig som en british-preppy-girl av något slag med rutigt runt halsen och en grå ton rakt igenom. Koftan köpte jag för några år sedan och hänger med fortfarande, den sticks inte för fem öre vilket gör att den leder i min topp tio här hemma. Mys kallas det.

Jag har även tagit lite bilder på min garderob nu så jag hoppas ni vill se litegrann senare...

JAG ÄGER INGEN CARRIE BRADSHAW GARDEROB


Bild: KÄLLA

ÄNTLIGEN är jag klar, eh, jag började alltså städa mina garderober klockan 23. Bra Malin. MEN nu är det klart och jag kan knappt bärga mig inför imorgon då jag får tillfälle att fylla på med stickade ting (framförallt min rutiga skjorta som jag längtat efter!) från förrådet, ska bli skönt med lite nyheter bland vardagsplaggen.

Innan dess blir det dock en god natts sömn. Efterlängtat.

JEANS OCH TRÖJA




Jeans/H&M trend
Tröja med illustrationer/H&M trend
Halsband/Indiska
Boots/Skopunkten
Jacka/H&M dam
Kofta/Veromoda
Halsduk/H&M acc

Att använda KOFTOR känns som A och O förtillfället då det är nästintill minusgrader var och varannan dag. Den här bar jag bara ovanpå när jag gick till jobbet för att inte förfrysa (det ni inte vet, det inte bilderna vet, är att den har ett fruktansvärt stort hål på baksidan, det säger vi inte till någon va?) gillar den skarpt.

Som ni kanske märker har jag börjat att använda byxor fler gånger och det känns riktigt bra. Mitt nästa inköp är ett par byxor i en härlig färg... och jag vet precis vilka! GE MIG DEM!

TALK ABOUT INSPIRATION


Bilder: FASHIONTOAST

HÄR snackar vi inspiration på hög nivå. Jag vill ha ALLT! Heltäckande tights, höga dojjor, slitna jeansshorts (behåll de framme i vinter!), vit blus/skjorta OCH som pricken över i:et - en sådan där fin bustier i svart. För närvarande finns en otroligt liknande på H&M trend, den är dock inte i spets utan mer täckande, fin fin. Jag gillar även hennes väska och alla halsband. KLOCKRENT.

BARA JAG FÅR HA MINA SKOR KVAR ÄR JAG NÖJD




Titta vilka fina skor jag totalt glömt bort. Dessa står bland mina andra i hyllor som man går förbi varenda dag MEN den där dagen stannade jag upp för att prova dem. O ja. Det fick bli en stadsvandring i dessa (läs, för några dagar sedan!). Jag gillar färgen - inte svart, hurra - klacken, som gör att man kan gå i dem OCH formen rakt igenom. Ett bra kap.

Jag köpte skorna på H&M trend för några år sedan, men varför inte använda de ännu mer?

EN RIKTIGT HÄRLIG ONSDAGSKVÄLL MED FINA FLICKORNA








Sådärja, nu ligger bilderna inne.. vi körde på ett jultema igår (sofia och jag blev så sugna häromdagen att det var ett måste, hon var därför hemma igår och bakade lussebullarna som blev perfekta, ordagrant). Såklart höjdes stämningen med glögg (usch?) och nejlikor i apelsinen - det var också ett måste. Vi satt bänkade framför tv:n hela kvällen och det var så mysigt att bara sitta och babbla. Nästa kväll blir det sunes jul, vem är taggad?

Och ja, man får börja i tid när det gäller julen, titta bara på ikea!

HE'LL NEVER FALL IN LOVE HE SWEARS AS HE RUNS HIS FINGERS THROUGH HIS HAIR

Jag har haft världens toppenkväll hemma hos Fia. Cyklade dit direkt efter jobbet och strax därefter dök Agnes upp likaså. Sofia hade dragit fram alla möjliga ting för att fira JULEN.. och hon hade till och med bakat lussebullar! HUR GODA? Tack tjejer för en underbar kväll.

Bilder imorgon.

TAJT FODRAL





Klänning/H&M divided
Tröja/H&M trend
Boots/Skopunkten
Socks/Lindex
Halsduk/H&M acc
Jacka/H&M dam
Armband X2/H&M acc

MÖNSTER PÅ MÖNSTER. Det går faktiskt att mixa fiskbensmönstrat med lite rutigt, åtminstone denna gång (kanske mer för att jag höll på att frysa ihjäl och drog på mig den första bästa halsduken men ändå). Kanske blir enformigt då jag körde på likadan jacka flera dagar i rad men jag lovar på bättring på den fronten - nu när jag tagit upp en del från förrådet!. Jag gillar den här klänning - lite chanel över det hela? Eller hur?

NÄRBILD

Jag tycker att den här bustiern är så grymt snygg då den har kupor upptill. Det gör att den sitter bättre OCH att det ser finare ut. Materialet är INTE i skinn (längtar som ett tok efter den där fina som kommer komma in snart på H&M) men det är lite glansigt.

Jag matchar den helst med hög midja på nederdelar, byxor, kjolar, shorts, då den är lite lite kort. Baktill finns det tre reglerbara lägen så den passar lika bra en sensommarkväll med frukt och grönt, som en julaftonsmiddag (läs frossar-middag!). Och priset? Tjaa, vad sägs om 25:-? Det var den kanske värd? Jag hittade den på ginatricot.

SOMMAREN VI MINNS







Vädret utanför är lika mycket värd som en skål med gröt. Noll alltså. Istället tänker jag tillbaka till den vackra sommaren - till alla mina semesterveckor - till örnsköldsvik där mitt hem egentligen är - till min familj - och även till johanna som var uppe och hälsade på oss över en helg. Jag valde att vara hemma tre veckor i sträck i somras och det gjorde jag minsann rätt i. Solen var framme ALLA dagar utom en, och den blev automatiskt till en TVdag. Det är så sommaren ska vara. Jag bara älskar stranden, värmen och all mat. Som vanligt då.

Längtar ni tillbaka till sommaren?
ps. Idol-OLA är på tvn nu och han är min absoluta favorit gällande precis allt. Bara ett hett tips. Han måste väl ändå vara bland de snyggaste i världen? Jag tror det. En liten fotbollsnörd med sången i sitt hjärta.

MATCHA BYXAN RÄTT?





Bustier/Ginatricot
Byxa/H&M trend
Beige kavaj/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Transparent skjorta/H&M trend
Jacka/H&M dam
Halsduk/H&M acc
Väska/H&M acc
Örhängen/Ginatricot

GODMORGON TISDAG. När kläderna ovan skulle användas kunde jag inte riktigt bestämma mig för vilken överdel MEN det fick bli den svarta skjortan. Gjorde jag rätt?

ps. jag vet att det känns enformigt att bara ta bilder i en spegel hela tiden men faktum är att det är det snabbaste sättet och jag gillar det ändå. Det känns "jag" att ha med hela garderoben i bakgrunden och en smashing rosa tapet (som inte alltid syns!) sådärja, då slipper vi det tjatet :)

VAD ÄR DET FRÅGAN OM?


När jag nämner ordet "cykel" frågar alltid de jag pratar med "kan du verkligen cykla malin?", de kan tydligen inte se mig på en cykel och med den här bilden förstår jag varför. Min sadel går inte att beskriva med ord. Jag cyklar alltid med en skiftnyckel i väskan för den liksom faller - uppåt. Behöver jag skriva att det gör ont att cykla? Jag väntar med glädje på människor som vill fixa den här för jag får ont i mina händer varje gång, och då är jag stark också.

Lillebror: "Malin, du är ju för tung!" Eh, älskar dig också.

DETALJERNA


Jeansen är väldigt sköna i ett något mjukare material och ett stort plus är de fina s.k. knäkuddarna. Det är detaljerna som gör det! Vissa säger att stuprör är på väg att försvinna men jag tycker personligen att de får hålla hur länge som helst..

Bootsen måste ju ändå vara det kanske bästa köpet i höst? Jag tycker att de passar till precis vad som helst, byxa, kjol, klänning you name it. En bra höjd på klacken gör att man inte är sju huvuden längre än alla andra. Tack gärna..

Sprang som en galning över eld och vatten för att komma hem till halv åtta hos mig och jag lyckades - NÄSTAN! En minut över. Men det var bra ändå, mitt mått mätt. Grannen skrek efter mig "Men oj oj oj vad det var bråttom.." Jag vände mig om i rusningen och skrek "Hallå.. Helge+JAG= SANT!" Han fattade direkt vad jag menade.

SVART MÖTER GRÅTT



Jeans/H&M divided exclusive
Tröja/H&M divided
Boots/Skopunkten
Halsduk/H&M acc
Jacka/H&M dam
Halsband/H&M trend

GODMORGON MÅNDAG. Dessa kläder kanske inte är de roligaste att titta på, men jag bjuder på den ändå. Det är så mycket skönare med byxor när det är kallt ute (det här har jag alltså insett efter x antal år..). Jeansen ovan låg långt in i garderoben - det lönar sig att titta ibland, och det är en riktigt snygg tvätt på dessa också..?

STOPPA PRESSARNA!

JAG VAR VÄL INTE DEN ENDA SOM GRÄT?

LÄTTA HALSBANDET


Halsband H&M trend 199:- (köpt i våras!)

Det finns inget halsband som får så många komplimanger som detta (i alla fall inte som jag äger) både från stora och små. Jag gillar att det ser lite gammeldags ut, men framförallt för att det är så otroligt lätt - man slipper hänga med hakan på tåspetsen om ni hajar vad jag menar? Riktigt fint.

DET STAVAS GLÄDJE


"Calle, Calle, vi måste ta en bild! SMILE!"
Eric busade runt
Daniel stod för underhållningen

Och Andreas skrattade mest

Sitter och tittar igenom en massa bilder på min externa, rosa, hårddisk för att få fram den värsta dagen i mitt liv. Hallå. Jag hittade bara glädje och skratt? Hur ska man kunna hitta den värsta? Jag återkommer med ett resultat lite senare...

Tillsvidare får ni nöja er med en av de bästa dagarna.. jag hade fyra herrar som bodde hos mig en helg i våras och det var så fiiint att bara ha snygga, fantastiskt bra killar hemma hos sig - som är världens snällaste också!

HAREMSBYXAN




Haremsbyxa/H&M dam
Bustier/Ginatricot
Kavaj/H&M divided
Boots/Skopunkten
Solglasögon/H&M trend
Kavaj/H&M trend
Väska med fransar/H&M acc
Halsduk/H&M acc

GODMORGON SÖNDAG. Är lite sen på outfitfronten men ska ta igen detta! Sitter och tittar på lite gilmoregirls, äter frukost och tittar på nyhetsmorgon. Bra kombo. Solen skiner glatt utanför och det är 2 grader, man får ju vara glad över PLUS.

Byxan blev troligtvis använd för sista gången i veckan då den är så pass.. kall. Annars gillar jag dem (trots att alla kallar den här byxan för pyjamasbyxa! njaa...)

GOD MAT MED MIN BÄSTA VÄN


Foto: i somras

Wow, vilken helkväll med världens bästa Viktoria. Vi är så otroligt lika, men ändå så olika. Jag tycker ibland att jag pratar mycket (eh, läs hela min närhet tycker det) MEN den här kvinnan måste ha ätit fyra duracellkaniner innan hon kom hit. HUR MÅNGA ORD KAN MAN SÄGA PÅ EN KVÄLL? Nåja, vi snodde ihop tacoköttfärspaj med fetaost OCH sås på fetaost och tomater.. det var troligtvis det godaste jag någonsin, med hjälp av vickan, lagat. Fantastiskt gott!

Med detta inlägg vill jag bara säga att det bästa som finns är familjer. Tänk att man får stå personer så nära varandra!

THE WINNER TAKES IT ALL


Ni röstade fram denna outfit som nr 1 och jag tycker detsamma, jag gillar byxorna skarpt! För er som undrar vart jag köpt de är de ifrån H&M trend för 299:-. Som hittat!

Snart kommer Vickan hit! Känner att jag knappt skriver någonting i varje inlägg men ibland blir det så. Ni har väl en underbar dag?

MOT CITY!

Nu blir det stan och jag är inbäddad i koftor. Ses där!

FYNDA I DITT EGET FÖRRÅD



Jag tog mig själv i kragen och gick ner till förrådet för att dyka in i några säckar. Det var ju nästan roligare än att shoppa! NU har jag några jackor att INTE frysa i. Och halsdukar. Och koftor. Och handskar. Mums.

Ska bara dra på lite mascara sedan springa ner på stan.

DEN DÄR HALSDUKEN

Läppstiftet sitter på sin plats och likaså gör min nya halsduk (kan även såklart användas som en poncho). Gissa hur mycket jag använt den den här senaste veckan? Helt galet. Idag var det nollgradigt när jag klev upp. Jisses. Den är perfekt att vira runt halsen!

Nu ska jag se klart ett gilmoregirlsavsnitt (är på femte säs nu! haha) och sedan byta om.

IDOLSNACKET - GEIR TOPPAR I TOPPENS TOPP


BÄSTA FRAMTRÄDANDET
. Aww, jag trodde aldrig jag skulle skriva denna mening men GEIR gav mig tårar. Hans röst är helt sinnes och jag grät låten igenom.. om det nu har att göra med just honom eller att låten får mig att återigen vara 16 år och precis gjort slut med min alldeles första kärlek vet jag icke. Geir är kanon, han intar scenen på ett självsäkert sätt när han står bredbent med micken i handen. Det gillar vi.

MIN KVINNLIGA FAVORIT. Jag tycker helt ärligt att Alice höjts i mina ögon, wow, den här låten är även den förknippad med samma man, jag var 17 år och satt och lyssnade i min mp3 mellan lektionerna så satte han sig bredvid och tog en lur. Det var tider det.. I alla fall satte hon tonerna - jag trodde det skulle spricka MEN tack Gud, det höll!

MIN MANLIGA FAVORIT. Om det nu inte vore för Geir måste jag säga.. Andreas. Han är inte alls rolig att titta på och jag vet inte vem som klädde denne man (eller någon alls?) ikväll MEN sången. Den är där den ska. Klockren.

BÄSTA STYLING. Kanske svåraste rubriken den här kvällen för jag tycker ALLA var under all kritik? Vad hände? VARFÖR ställer man sig i svensk tv med en stor fet stickad tröja? (den hör hemma på fjällen eller myskvällen!)? VARFÖR står man som tjej i jeans som hela halva svenska folket använder dagligen när man har chansen att välja mellan alla oändligt många plagg? VARFÖR blandar man svart och brunt? VA? Jag förstår ingenting och med denna mening försöker jag tänka tillbaka till förra året då alla idoloutfits var klockrena. Vilket magplask. Bättre kan ni nästa vecka va?

MEN någonting som är riktigt riktigt positivt är låtvalen. Jag tycker faktiskt att de är av högsta klass i år. Vad har ni att säga därute? Vad känner ni? Har jag helt fel?

DETALJ

NÄRBILD. Såklart gick jag inte runt sådär i bara leggings, nu kan alla människor andas ut, men istället vill jag visa de fina prickarna där det är genomskinligt. Jag tycker personligen att det är en fin detalj, att mixa prickigt och leo. Nu är jag riktigt nervös igen. Daniel, Lycka till! Vi röstar väl?

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT


Sådärja, ovan visas sex stycken olika outfits (några kanske påminner om varandra) ifrån de senaste dagarna/veckorna. Vilken är din favorit?

Lägg märke till att jag till och med skrivit ut siffrorna denna gång! Ha! Jag tänkte även skriva ut vilken vinnaren blir den här gången! Smart drag Malin när det är en röstning. Ha!

ps. I inlägget "önska din bild" har det kommit in en del önskningar och jag tänker ta tag i det i helgen, bara så ni vet!

CAN'T HELP THAT YOU LOOK LIKE AN ANGEL


Jag fullkomligt älskar när jag får låttips,
ni förstår - jag snöar oftast in mig i en del låtar och kör dessa på repeat till dess att de är totalt sönderspelade, därför blir jag extra glad när ni kommenterar och berättar vilka låtar ni lyssnar på. Senaste låten jag fick skriven är DENNA och det är precis så jag tycker, tänker, känner... Ibland sitter man där och får inte fram ett enda ord, då är det bra att dra till med texter från låtar.

Mestadels undrar jag om det bara är en prövning.. ett test på att se hur länge jag orkar hålla mig.. det värsta är att det går hur dåligt som helst. Jag kan inte alls undvika att följa ditt liv varför dag.

somethings always brings me back to you.

LACKAT


Det må kanske inte vara det snyggaste nagellacket ni skådat MEN jag gillar kombinationen svart graffitilack - till allting annat. Rött är ett säkert kort i höst och det lack jag har under kommer ifrån MakeUpStore, för några år sedan om jag ska vara ärlig. Det allra snyggaste är att ha ett lack i beige ton under, resultatet blir liknande LEOPARD (och det gillar jag.. litegrann!).

DET BÖRJAR NÄRMA SIG


DANIEL NORBERG. Åh, det börjar att dra ihop sig och ni som känner mig vet att jag börjar bli riktigt nervös. Imorgon är det nämligen IDOL igen och Daniel är med.. det gillar vi! Någonting mer som jag gillar att titta på är DANIELS självporträtt som finns på min "svarta tavla" i köket. Han har alltså ritat av sig själv och hälsat från hela gänget - hur sött är inte detta? Jag älskar minen och älskar kroppens hållning (det kan vara lite internt men jag bjuder er på det!).

NU. Såklart sitter jag bänkad framför halv åtta hos mig.

LEOPARD ALL OVER






Skor/H&M divided
Leggings i sammet/Ginatricot
Body/H&M trend
Skjorta/H&M divided
Jacka/Ginatricot
Väska/H&M acc
Sjal/H&M acc

BODYN. Den där bodyn är så fin i ryggen.. tycker jag, blir dock lite naket att bara gå sådär, speciellt när man bara har leggings MEN det var ju därför jag drog på mig en skjorta. Hallå? Övermönstrad? Man kan tycka vad man vill.. men jag gillar det! Våga och vinn! Det är mitt motto! Vad tycker ni?

DETALJERNA



Ibland känns det som om jag bara slänger in inlägg efter inlägg UTAN feeling gällande outfits därför vill jag, vissa gånger, visa upp bilder lite närmare på detaljerna. Ibland få, ibland fler.

SKÄRPET. Det här midjeskärpet hittade jag i en låda under sängen, drog på mig och vips satt det precis där det skulle. Jag köpte det på H&M för några år sedan, men det fungerar fortfarande riktigt bra! Jag tror på skärp i midjan, åtminstone för oss som är lite mer.. kurviga? (såklart är det snyggt på ALLA former med tanke på att det "bildar" former, haha, bra förklaring) Det är inte riktigt min grej att ha skärp på höften - men på andra - otroligt snyggt!

KILKLACKARNA. Ett måste på mina fötter är kilklackar - jag trotsar snö i dessa klackar - nästan. Nu under hösten är det fint med strumpor i olika mönster och färger i dessa. Kilklackarna ovan köpte jag på h&m likaså. De har bra höjd att springa runt i hela dagarna och är lätta att gå i. Det som gjorde att det blev ett köp var framförallt klackens höjd, dess form och även spännet rakt över. Fullträff.

Hoppas ni gillar sådana här inlägg, då fortsätter jag!

VÄRLDENS BÄSTA SYSKON




Åh, man kan ju inte annat än dra på läpparna när man tittar på sådana här bilder (ursäkta den dåliga kvalitén men som ni förstår fotograferade jag helt vanliga albumkort). Mina syskon. De är fantastiska. Vi har alltid så bra stämning - förutom de gånger vi skriker på varandra och smäller dörrar - men det är ju därför de verkligen är... VÄRLDENS. BÄSTA. SYSKON.

Jag vill ju att ni ska få lite inblick i mitt privata liv också, sådär ibland.

BILD 1. Släktträff i Ljusdal. Vi var med min underbara släkt i mormor och morfars sommarstuga och sedan var vi i Ljusdal på lunch/middag. Ja, ni kan räkna mina tänder - FYRA st. Bör noteras. Jag fick min första bh dagen innan! Wow! Nalle puh, kommer ni ihåg?
BILD 2. Jag och mina bröder myser loss i soffan (hemma!) som nu är utbytt till en grå större modell. TACK för det! Vi ser så glada och busiga ut. HAHA!
BILD 3. Jag vet faktiskt inte vart denna bild är tagen men den är ju helt underbar. Regnet det bara öste ner och på med en massa kläder - det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder.. right?
BILD 4. Världens sötaste sötaste lillebror som krypt ner under filten och är sådär lagom trött.. han hade säkert feber också, det var då han var som mysigast.. "Malin, ska vi leka båt?" Vi byggde en båt med filtar, alltid.

Åh vad jag saknar dem. Världens. Bästa. Syskon.

MISSMATCHAT MÖNSTER





Socks/Lindex
Skor/H&M divided
Shortsdress/Weekday
Skärp/H&M acc
Kavaj/H&M divided
Kavaj/H&M trend
Väska/H&M acc
Skinnhandskar/H&M acc
Halsband

GODMORGON ONSDAG. Detta hade jag på mig i söndags och egentligen kan man i stort sett ha ALLA sommarkläder på höst/vintern bara man har tights till. Det är ju verkligen hur dåligt som helst med tanke på att man tydligen ska TÖMMA garderoberna varje årstid för att rensa och sedan fylla på med årstidens kläder. Alltså ska alla pälsar hänga någonstans och samtidigt bör även shortsdressarna finnas kvar för att det KAN bli så att de ska användas lika mycket, om inte mer. Dagens värsta ilandsproblem at Malin's men ändå? Hur gör man för att ha plats? Sågar ner en vägg till grannen? Bygger ut med balkongen? Vad gör ni?

I EN ANNAN DEL AV UPPSALA


















Igår var jag ute och strosade i det vackra vädret här i Uppsala, hur fin är inte min stad? Tänk att man får bo mitt i denna smet! Domkyrkan är ett faktum och jag tycker om de små gatorna däromkring. Det är så vackert att fota mot vattnet när det speglar sig. Vad tycker ni om bilderna? Blir man inte lite kär i hösten?

(När jag fotograferar försöker jag att ta med så lite människor som möjligt för att de inte ska komma med i min blogg ofrivilligt.)

FISKBENSMÖNSTRAD


Halsduk H&M 129:-

Det var inte bara läppstiftet jag fick med mig hem igår utan även den här fina fina fina halsduken. Jag drog på mig den redan idag för värmen är inte varm direkt. Dess funktion är som så att man kan vira den runt halsen MEN också använda kanske som.. en cape? Det kan bli tufft! Jag ska testa!

Idag hade jag läppstiftet på mig och fick fina kommentarer.. det är ROLIGT!

FRAM OCH BAK




Byxa med pressveck/H&M trend
Skor/H&M divided
Skjorta/H&M trend
Skärp/Monki
Jacka/H&M dam
Väska/H&M acc

JACKAN. Det känns som om jag lever i denna jacka och det är ett bevis på ett bra köp helt enkelt. Igår var dagen när jag tänkte ta fram alla höst/vinterjackor men jag kom tyvärr aldrig till skott.. Jobbigt denna dag MEN det får bli i slutet av veckan.. Byxorna är i mjukt material vilket är skönt till skillnad från sträva tyger.

VAD TYCKER NI? Lite senare lägger jag in bilder från gårdagens promenad genom stan. Fina höstbilder!

NEW


Läppstiftet heter HAVANNA och mina nagellack är ett rött ifrån by H&M och Isadoras Graffitinagellack.

Det är i en fantastiskt snygg färg

Säljaren som hjälpte mig var fantastiskt duktig och vi provande en hel massa läppstift från nudefärgade till färgat som detta. Jag fastnade direkt. Det som jag verkligen tycker är bra är säljare som direkt säger vad de tycker, man ska vara ärlig. Hon sa exakt "NEJ!" eller "JA!".. eller "Det där får du absolut inte ha, det skriker fjortis!" Det var bara att torka bort på en gång. Haha. Tusen tack för all hjälp!

Och såhär blev alltså resultatet (lite kladdigt men jag målade tusen ggr så jag hoppas på ett bättre läppstiftengagemang imorgon!) Men ändå, visst är det snyggt? Vågar jag så vågar du! Kom igen nu!

KOSTYMBYXAN


Hittade mina favoritbyxor från H&M trend för några dagar sedan och dagen efter flög de på. Så himla sköna! Återkommer med bilder från denna outfit och medan får ni hemskt gärna fortsätta ÖNSKA din favoritbild i några inlägg nedan. Jag som tyckte det verkade vara en briljant idé men ni låter inte lika entusiastiska! Haha. Ni har kvällen på er!

Lägg märke till SOLSIDAN på tv:n, såklart jag tittar på ett avsnitt varje morgon. Minst.

UPPHITTAT





Åh, visst är det roligt att hitta gamla saker när man städar? Häromdagen hittade jag min första debut i en tidning ang. min blogg. Ibland blir jag så glad över att jag sparar allt som har med allt att göra. I samma sekund började jag tänka tillbaka till den dagen när hon ringde för intervjun och jag låg upp o ner i min soffa i vardagsrummet - i min förra lägenhet. Men visst har man förändrats alltid? Oh yes.

ÖNSKA EN BILD

Jag har läst i flera bloggar (och nu senast i elinwahlbergs blogg) att man får önska en bild så jag tänkte haka på den trenden. Ni läsare får alltså önska en bild som jag själv tycker instämmer på det ni säger.. tex. en bild som får mig glad, en som får mig ledsen, en som är kärleksfull, en som är hemsk, en som beskriver känslor, en som visar shopping.. DET ÄR UPP TILL ER! Blir det många förslag visar jag flera.. annars kanske bara en? eller ingen? NI BESTÄMMER!

LÖRDAGSKVÄLL

Såhär såg jag ut i lördagskväll... inga klackar och mjuka jeans - det är grejer det!

IT HURTS


Jag försöker att le, jag försöker att skratta, jag försöker att känna, jag försöker att gilla läget MEN faktum är det att jag kan inte. Jag vill inte. Jag orkar inte. Det gör liksom ont i hela kroppen.

MIN FINA KUSIN


Igår var jag som sagt hemma hos min faster och jag och Deborah passade på att ta lite bilder utomhus. Hon är så fin, den där kusinen :) Sedan var det såklart film framför tv:n med gott att äta! Slänger in lite bilder senare...

& juste, randigt är tydligen fruktansvärt ute den kommande säsongen, men hallå, jag tycker ju det är snyggt? PANG. Jag går emot en trend. Får man?

DESSA BOOTS ÄR FANTASTISKA



Prickiga leggings/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Tröja/Monki
Skärp/Monki
Grön mockajacka/H&M trend
Sjal/H&M acc
Väska/Zara

Sådärja, då var det inlagt! Nu blir det MAT! och sedan är jag väl inte ensam om att gilla läget angående GOSSIP GIRL ikväll? Hallå, jag har ju väntat i en evighet?

DETALJER


Drog på mig ett skärp och knöt en knut (sa knut och knöt en knut så knut flög ut. typ) Skärpet kommer ifrån Monki.

Och sedan hittade jag även dessa prickiga leggings (ja, det är inte tights) som jag köpte för flera år sedan.. hållbarheten är klockren! Och sköna är dem!

HEL OUTFITBILD KOMMER SENARE!

GRATTIS GRATTIS VÄRLDENS BÄSTE LILLEBROR


Idag fyller min yngsta bror 13 år. TRETTON år. Jag kommer fortfarande ihåg när jag var nio år och berättade för min bästa kompis Lina att jag skulle få ett syskon. Vi sa då alltid att när DET barnet skulle börja skolan, skulle vi vara äldst, bäst och vackrast.. dvs. gå i nian. Nu är det ungefär 150 år sedan och jag har gått och blivit 22 medan min sötnöt till bror är 13 och går i sjuan. Vad tiden går snabbt, åter till grejen.. GRATTIS EDVIN och hoppas du får världens bästa dag!!

ps. hade jag varit hemma hade vi garanterat spelat fotboll från morgon till kväll JAG i Ljungbergs tshirt! Hoho.

PS I LOVE YOU

Sitter bänkad framför tv:n med tårar i ögonen, varför utsätter man sig alltid för sådana här saker? Varför tittar man på en film som BARA förstör? Den är fantastiskt bra, otroligt bra, men den ger ingenting annat än dåligt mående och tårar i ögonen!

TUSEN TACK till mina kära släktingar för denna kväll. Har varit hemma hos min faster med familj och vänner, ätit en massa gott och bara skrattat och haft kul. Jag trivs med dem. Det gör jag verkligen!

INSPIRATION






När jag läser böcker tänker jag mig in hur scenerna ser ut framför mig, i Elsas mode behöver man inte det. Här slipper du fundera över vart inspirationen kommer ifrån då man får se lite bilder under några sidor i boken. Elsas mode har jag läst två gånger och skulle faktiskt inte banga på en tredje MEN saken är den att det kommer ju faktiskt ut en ANDRA bok i denna serie - och den ska köpas samma sekund! Sofi Fahrman är en riktig kvinna alltså!

Vad tycker ni om boken?
ps. jag tror att jag haft den bästa dagen på länge idag. Mitt leende har gått från Mexico till Moskva och jag kan inte mellanlanda någonstans. Jag lever fortfarande kvar på den sträckan. Låt mig stanna där tack!

ALL BLACK





Boots/Skopunkten
Jeans/H&M trend (nya!)
Linne/Weekday
Kavaj/H&M trend
Örhängen/Ginatricot
Halsband/Indiska

SVART. Jag körde på en massa svart häromdagen.. vilket jag gillar! På tal om ingenting så fyller min lillebror år imorgon, min söte, fine lillebror - jag som så gärna vill vara där och fira honom. Så ringer mor och säger "Åh, vi ska äta så good mat, sedan har han önskat sig kladdkaka som ska vara KLADDIG (läs lös) inuti.." Varför vattnas det i min mun? Jag antar att det inte ens finns en liiiiten bit över att skicka på posten? Åh!

UDDEVALLA


Nu känns det bra igen! Nu känns det ruskigt bra! Och hörrni, vad Daniel var snygg, jag menar han har ju alltid varit snygg och fin men ikväll var han S N Y G G. Med stora bokstäver. Det var liksom en ny man, som bara stod där och fick till och med mig att smälta. Då har man lyckats!

Ovan visas lite bilder från Johannas mobilkamera ifrån förra året i Uddevalla. Jag saknar det! Åter till idol!

HEJ SNYGGING




Veckorna flyter på bra tills på onsdagen.. då börjar jag bli nervös. Sedan ökar det och idag har det gått över till skakningar, haha, närå, men jag tvivlar inte en sekund på att han går vidare ikväll, så många tjejer det finns som sitter med sina mobiler där hemma och ringar/messar för bara den.. sedan får deras käre far en räkning över tusingen! Typ. Men vad spelar det för roll. Daniel, lycka till ikväll!

JAG RÖSTAR. GÖR DU?

FAVORITBYXAN





Byxor/H&M trend
Boots/Skopunkten
Tröja/H&M divided
Jacka/H&M dam
Väska/H&M acc
Halsband/H&M trend

GODMORGON FREDAG. Outfiten ovan känns verkligen helt Malin, byxorna är perfekta. De är mjuka. De är sköna. Man kan böja sig, man kan sträcka sig.. man kan till och med GÅ framåt utan att känna att någonting stramar, hur skönt är inte detta? Gillar ni?

OCH IKVÄLL MINA DAMER OCH HERRAR RÖSTAR VI PÅ DENNE MAN. SAKNAR DIG DANIEL!

DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU KOM

image1102
image1103
image1106
image1101
image1099
image1097
image1096
Rubriken är texten jag skrev till honom och bara några timmar senare kysstes vi första gången. Det var en liten puss som gav mig gåshud. I alla fall var det inte det inlägget skulle handla om UTAN att jag saknar skolan, studenten, alla klasskamrater man faktiskt umgicks med i TVÅ år.. och till och med lite av pluggandet. Det var tider när man såg framemot helgens bravader.. men det enda jag bara kan komma ihåg av skoltiden är du. För du gjorde min skola till något utöver det vanliga.

Jag brukar inte vara så personlig och privat i min blogg men idag känner jag bara att jag måste. Jag vill alltid minnas min vackra, vackra student&bal!

SHOPPA HEMMA?


Väska H&M trend

Men titta vad jag hittade i en låda/påse. Den är ju hur fin som helst, beige i färgen och bra i storleken (om man inte är som mig och har tusen ton i min väska). Passar för bankkortet i alla fall! På tal om VISAkort, jag kan inte beställa nytt för att jag inte har någon sladd? Hallå? Någon som vet hur man kan göra? Nu har det gått så långt att jag inte kunde dra kortet på perrongen (när jag åkte tåg) och mannen i kassan undrade vad i (hmhm) mitt kort varit med om? Eh, jag svarade att jag cyklat in i det... han skrattade! VARFÖR? Hör det inte till vanligheterna att man cyklar in i ett kort? som plåster på såren fick jag betala 20kr extra. Mums. Not.

OUTFIT I EN 360





Jeansshorts/Levi's
Tröja/Ginatricot
Jacka/H&M dam
Väska/Zara
Boots/Skopunkten

Enkelhet varar längst? Inte sant? Ibland behöver det inte ta timmar för att få ihop någonting (ehrm, tar det någonsin timmar?) för att det ska bli helt okej. Jag gillar kombinationen jeans och svart.. På tal om svart - känner att jag kommit in i ett rus nu igen, allt ska vara svart.. som vanligt under hösten! Vart tog nude vägen?

och förresten har ni redan sett denna outfit men inte med dessa bilder! Hoppas det är okej ändå!

OCH DE NYA BYXORNA


H&M trend 299:-

SNÅLIS? Jag har börjat att bli så snål, så snål, så snål, att det nästan hugger i mig så fort jag lämnar fram kortet. Men vissa saker kan jag inte bara motstå, som tex. dessa byxor. De är perfekta. Höga i midjan, lite lösare passform och klockrent mönster! Kommer en outfitbild inom kort!

WHY? YOU KNOW WHY



VILL HA

Bild: Lånad av Elin Kling

I Stockholm gick jag runt och provade en hel massa läppstift, så även detta, men kom hem utan resultat. Nu när jag ser hur det faktiskt ser ut på (man kan inte alls tänka sig resultatet förrän man har färgen på läpparna och inte på handen) vill jag bara ha det. WOW. Exakt såhär, med neutral makeup, känner jag att hösten ska se ut! Vad tycker ni? Vågar man?

Läppstiftet heter HAVANA och finns på MAKE UP STORE

LEOPARD


Skor/H&M divided
Leggings/Ginatricot
Skjorta/Ginatricot
Jacka/H&M dam
Väska/H&M acc
Halsband/Indiska

KLÄDERNA. Såhär såg jag alltså ut i Stockholm i fredags, skönt att gå på stan i skjorta och leggings vill jag lova! Perfekt när man ska prova kläder.. eller så..! Har precis varit på stan här också, köpt presenter till lillebror - hoppas han blir nöjd för det blir bara svårare och svårare med åren! HALLÅ, han var nyss SJU år? Nu blir han 13. TRETTON år. Galet. Vad gjorde jag när jag var 13? Hmm.. hade tandställning, ett par miss sixty jeans där det stod "good luck" med stora bokstäver och var blygare än blygast - men bäst på multiplikationstabellen (jag gillar matte skarpt!). Nåja. Det blev en Malin iallafall!

NÄRBILD


Socks Lindex och skor från H&M divided

GODMORGON ONSDAG. Inatt har det levt om kopiöst (finns det ens ett sådant ord?) mycket och det var INTE kylskåpet utan någonting helt annat - som jag nu på morgonen märkt vad. Hur kan min fina ljuslykta på balkongen blåsa fram och tillbaka mot väggen i en sådan fart? Jo, blåsten. Den är enorm! Frågan är om jag ska låta den ticktacka fram och tillbaka eller om jag faktiskt ska ta mig i kragen och ta ner den... hmm..

TRISS


Den här bilden är faktiskt en utav mina favoriter som togs, jag gillar att den är lite halvskarp plus dess färg i "sepia". Bilden är alltså INTE retuscherad på annat sätt än just "sepia".

Och den här gillar jag för klänningens skull! Känns roligt att kunna använda lite rött igen :)
Och såklart, det ska vara roligt också!

Jag tänker visa er lite bilder då och då från fotograferingen jag fick göra med EMELIE som fotograf. Hon är riktigt duktig vill jag lova! Känns fantastiskt att man har så härliga vänner som brinner för det de gör! Såklart är bilderna mer... vackra.. när de är retuscherade men samtidigt tycker jag att det är skönt att slippa pressen och bara visa svart på vitt att detta är jag.

VILKEN ÄR ER FAVORIT?

DE PERFEKTA JEANSEN


Jeans H&M trend 399:-

De här hade jag på mig idag OCH de är kanske det skönaste mina ben har haft på sig (när man räknar jeans). Jag var så otroligt stolt över att jag jobbade i ett par jeans, sedan säger Fia: "men malin, de där kan man inte räkna som jeans". HALLÅ, det kan man väl visst det? Så visade jag tvätten... JAG är bombsäker! I alla fall, det jag vill komma fram till, är att de är den perfekta byxan i höst! (för jag antar att man inte kommer kunna gå barbent..)

NU BLIR DET MAT!

PUDERROSA




Skor/H&M divided
Socks/Lindex
Kjol/Monki
Skjorta/H&M trend
Jacka/H&M dam
Sjal/H&M acc
Väska/Ginatricot

GODMORGON TISDAG. Kallt? Murrigt? Mörkt? Jag kommer fortfarande ihåg de dagar man klev upp "tidigt" för bara några månader sedan och det var ljust, värmen var över 15 grader och man ville bara ta tag i dagen. Just nu känns dessa dagar fantastiskt långt borta, om jag ska vara ärlig.. Däremot har jag börjat inse min längtan efter julen- favorithögtiden varje år. Det finns ingenting så underbart som de första dagarna i december när det faktiskt ska vara kallt, murrigt, mörkt OCH julkalendern på tv. En riktig fullträff med andra ord!

Kjolen ovan är en av favoriterna i höstgarderoben, dock, kan jag känna att den är väldigt kort så nästa gång kanske det får bli heltäckande strumpbyxor ELLER benböj hela dagen lång...

MARKERAD MIDJA





Klänning/H&M trend
Skärp/Monki
Kavaj/H&M trend
Skor/H&M divided
Väska/Fått av bästa kusin!
Sjal/H&M acc
Armband/H&M acc

GLASÖGONORM. Med tanke på att mina linser nästintill gått sönder i ögat fick jag välja att gå med glasögon, vilket inte är helt fel. Tvärtom. Ögonen mår så otroligt bra av att slippa ha linser! Ni som bär linser, ni vet? Snart börjar Skånefruar, snacka om att jag är en vandrande tvtablå!

NU SLIPPER JAG FRYSA OM HÄNDERNA


Handskar i läder från H&M acc

Dessa blev också ett av köpen i fredags, har tänkt att köpa ett par RIKTIGA handskar i flera år men alltid fortsatt använda mina hederliga fingervantar. I år var det dags och de är underbart sköna och fina :) Bara ett tips!

CYKELBYXAN




Transparent skjorta/H&M trend
Linne/H&M trend
Cykelbyxa/H&M trend
Boots/H&M divided
Halsband/H&M trend

GODMORGON MÅNDAG. Ny vecka, nya tag, jag kunde inte ens somna igår och detta resulterar verkligen i att man vill sova i tjugofyra timmar till (på ett ungefär). Men nu är jag taggad för dagen och kläderna är på - insåg att jag har precis det där halsbandet också! haha, se där, men kläderna ovan var för några dagar sedan. Vem har förresten sagt att cykelbyxan/shortsen ska läggas undan när det blir kallt? No way, dra på ett par tights/strumpbyxor istället så är du fit for fight!

Lite senare lägger jag in fler bilder från shoppingen, så tycker jag kanske att ni blivit sämre på att kommentera? Äsch, jag kanske bara är blind!

30 KRONOR



När jag satt på tåget till Stockholm bläddrade jag i en tidning och läste väldigt mycket om metallictrenden som verkligen kommer hålla i sig i höst. Sedan hittade jag dessa för trettio kronor. Fynd right? Cykelbyxor är lättmatchade med slappa överdelar - kan bli en nit - kan bli en hit?

Cykelbyxa: H&M fashion against aids

MITT I GATAN STÅR



Jeansshorts/Levis
Boots/Skopunkten
Tröja/H&M divided
Jacka/H&M dam
Väska/Zara

HÖRDE JAG HÅLLNING? Jag älskar min hållning... NOT! Jaja, man kan ju tacka käraste paret Sem&Vic för det fantastiska fotograferandet mitt på gatan. Well, nu ska jag sätta igång med städning eller matlagning? Jag röstar för FALUKORV!

Och såhär ser alltså skorna ut på, det finns absolut INGA skönare skor än den här höjden, den här klacken & ett plus är att man faktiskt inte är längre än alla män i denna värld (bara hälften av dem!).

STYLING

När jag ser alla idoler på tv:n kittlar det i mina fingrar och jag vill bara hoppa in och stajla allihopa. Ibland undrar jag hur de tänker när de tar på vissa HELT FEL kläder? har ni tänkt på det? Jag kände nu då att jag ville sätta ihop ett litet kollage för att stajla flickfavoriten - Daniel, bara för att han är så fin i sina kläder men skulle i dessa plagg bli helt smashing (vi får la se hur det ser ut i tv:n framöver då!)

Jeansen ska vara perfekt slitna, inte för mörka, inte för ljusa, inte för tajta, inte för slappa. De är A och O i en outfit, har man för tajta mörka jeans ser bara benen ut som två pinnar - big nono. Dessa kommer ifrån Acne och heter Max Twill Black. Riktigt snygga faktiskt.
Halsbandet är en självklarhet och bör alltid sitta på, här ett snyggt kors (där själva kedjan bör vara en modell längre).
Bootsen får gärna vara i brun färg - för att chocka den resterande lite svartvita outfiten. Brunt kommer hålla hela vintern och passar givetvis till det mesta. Dessa kommer ifrån Manolo och det finns såklart billigare varianter på Nilson, Dinsko.. osv.
Tshirten SKA vara urringad, åtminstone här på Daniel eftersom han har så otroligt snygga nyckelben. De ska framhävas med hud. Den får även vara lite slapp i modellen vilket bara ger intryck av ren manlighet.
Skinnjackan är ett måste, den bör vara öppen - så man ser den snygga tshirten under, och får hemskt gärna vara i svart - MEN - även brun går. Jag är mer för sneda dragkedjor framtill men hittade ingen bild som passar detta.

VAD TROR NI OM DETTA? KAN DETTA VARA EN HIT?

FRAMFÖR KAMERAN



Foto: Emelie Selin (bilderna är INTE retuscherade utan jag har bara ljusat upp de litegrann..)

VAD TYCKER NI? Jag är ingen modell, ingen docka, utan bara en människa som tyckte att det var riktigt roligt att stå framför kameran för en dag ;) (det gör jag kanske jämt? haha)

JAG TYCKER OM ER





LÖRDAG. Igår eftermiddag hälsade jag på Emelie i hennes studio och sedan tänkte jag gå hem MEN det blev ändrade planer. Istället träffade jag på min söta kusin Viktoria och hennes pojkvän Sem. De är kanske de finaste jag vet? Tanken var att shoppa kläder men vi blev så hungriga att vi satte oss en timme och åt mat istället. Vips, så var klockan 16.30. Men mysigt var det (att de sedan skämtade om att jag hade en tom stol - ingen man - bredvid mig och skrattade efter det behöver man väl egentligen inte nämna?)

Q/A PART TWO

hur känner du daniel norberg? :) Åh, vi lärde känna varandra på cypern av alla ställen i denna värld. Sedan har vi hälsat på de i uddevalla och de har varit hemma hos mig i uppsala. vilka är dina fem favorit killnamn? Ludwig, Adrian, Eric, Noah och Andreas (jag säger såklart inte vad jag själv vill döpa mitt barn till, det håller jag hemligt!) hur lärde du känna johanna? Genom min kära kusin Viktoria. Vi lärde känna varandra när jag var 17 (tror jag?) och fastnade direkt för varandra. I stort sett kan man säga att vi varit bästa vänner sedan dess - more to come! vad tycker du är den viktigaste anledningen till varför man vill ha en kille ? Egentligen finns det inga anledningar, det är bara det att tillsammans är man starka och att vara två, dela på all kärlek, är väl ändå det bästa som finns? Att sedan bibehålla känslorna är svårt MEN om båda verkligen ger och tar finns det inget som kan sära på det att störst av allt är kärleken. Vi är skapta till att vara två i ett. Kan du visa en bild på den kompis du tycker klär sig bäst, förutom dig själv, en tjejkompis och en killkompis. Ja, såklart jag kan göra! Har verkligen en kvinna på g.. Vilken herre ska det bli? Kan du berätta mer om alla blommor du fått på dörren, vem det är ifrån och andra överraskningar? Haha, allt som handlar om männen i mitt liv försöker jag att hålla utanför bloggen (så gott det går, med dock vissa undantag!) och bara så ni vet... det finns bara en man i mitt liv. Kan du visa mer bilder på ditt kök osv. ? Det skulle kunna ordnas framöver - ja. Hur fick du jobb på hm från början? Jag slog en signal... vilken är din favorit stad och varför ? Göteborg. Jag kommer aldrig vilja bo där (man ska aldrig säga aldrig) men för varje gång jag varit i staden har den gett mig nya känslor och minnen. Staden andas sommar och turism, jag gillar sådant. Hur mycket pengar lägger du på kläder, skor etc i månaden? Det känns som att det blir en del... Förra månaden räknade jag ut att det blev ungefär på pricken 700:-. Det trodde ni inte va? Så om ni vill läsa mode a la money är ni inne på fel blogg. Jag gillar budgetlyx. Vad hände med den där killen du var tillsammans med? Jag antar att du menar han för ca 1 år sedan? Well, ett förhållande behöver två personer för att det ska hålla ihop. Varför tog det slut? Det var mitt fel, tyvärr, jag var en idiot och man lär sig av sina misstag. Det kanske var längesen, för jag läste din blogg mycket förr, men slutade av något anledning men nu har jag börjat läsa den igen :) jag älskar den och du verkar vara en sån härlig tjej:) Tack snälla, det är så roligt att läsa att ens blogg verkligen uppskattas på rätt sätt. Du gjorde mig riktigt glad, GÖR mig riktigt glad :) hur går det med träningen? Hur bra som helst tack! Träningen är fortfarande en stor del av mitt liv men jag har valt att inte skriva om det, dels för att det är så stor press på unga tjejer idag och dels för att jag helt enkelt bara inte vill. du brukar skriva om att du gymmar ibland. hur ofta? Gymmet besöks helst varje dag! (med vissa undantag) jag ser det inte som ett måste - däremot är det en riktigt stor hobby. Jag har äntligen passerat 10kg hantlarna igen (tack gud, förra året var jag uppe i 12, det ska jag slå i år!) är du noga med vad du stoppar i dig? Nej det är jag verkligen inte. Med tanke på att jag tränar så pass mycket som jag gör ser jag ingen anledning till att vara försiktig med mat och sötsaker. Jag älskar mat. Jag älskar godis. Jag älskar kakor. Det är ju JAG. Varför ska jag ändra på mig för att vara någon annan? Jag vet att det inte alls är nyttigt, men samtidigt känner jag att VEM BRYR SIG? Vill jag inte äta godis? Äter jag inte godis. Vill jag äta godis? Äter jag godis. Att ha förbud för någonting gör en bara svagare i längden. Har du funderat på att börja plugga nån gång? vad i såfall? Jag ville alltid bli inredningsarkitekt när jag var mindre, satt varje söndag och ritade nya hus.. till dess att jag verkligen VERKLIGEN lyckades rita mitt framtida hus. Jag log och ramade in det, övervåning, nedervåning. Tre sovrum för barnen och ett fantastiskt lyxigt för mig och min man. Det har jag kvar än idag och jag vill verkligen bygga eget när jag blir äldre.. men just nu är det inget som tilltalar mig. Jag älskar mitt jobb och vill inte byta bort det för någonting. Vad jobbar du med? På H&M Vart bor du? I Uppsala, kommer ursprungligen från Örnsköldsvik hej malin har du någon kille? ... nej det har jag inte, detta beror mycket på min egen inställning, faktiskt. Och är det något mellan dej och daniel elr är ni bara bra kompisar? :) Vi är BRA kompisar! Daniel är den mest ödmjuke man jag någonsin träffat på och en vacker dag vill jag ha en karl som är precis som honom, det vill väl alla tjejer? Ödmjukhet och ärlighet varar längst.

SÅDÄRJA, AVSLUTAR DAGEN MED DE SISTA SVAREN. HOPPAS NI ALLA FÅTT SVAR NI FÖRVÄNTAT ER! SOV SÅ GOTT!

FODRALKLÄNNINGEN



Klänning/Ginatricot
Kavaj/H&M divided
Pumps&Ballerina/Dinsko
Väska/H&M acc

BLACK AND WHITE. Jag insåg att jag blev så svart så var tvungen att klä på mig en liten kavaj bara för att få in någonting som händer :) Sitter annars och redigerar lite bilder, åh så trevligt. Tänka sig att jag stått framför en vit duk och smilat. Tänker bjuda er på några få lite senare, om det är okej..

PÅ MINA FÖTTER I HÖST


ÄNTLIGEN är de mina, som jag har väntat. Gick runt hela halva stockholm efter dessa utan resultat. Suck. Sedan när jag kom hem tänkte jag att det skadar väl inte att ta en tur på stan även här. Så - PANG. De hade kommit in igen, jag slet åt mig ett par och betalade i samma sekund. Tack skopunkten (btw. de ser verkligen inte ens ut som ett par skor därifrån - topp poäng!)

Vad tycker ni om dessa? Är de inte perfekta i höst/vinter?

PÅ KONTORET

Sitter på Emelie Selin's kontor och har precis laddat över alla mina bilder, ni kommer ihåg själva photoshooten? I alla fall är de fantastiskt fina och jag bara ler. Hon är den duktigaste jag vet, talang och begåvning. Just nu fotograferar hon för fullt i studion.

När jag pallrat mig hem lägger jag upp första inlägget om shoppingen i stockholm.

Q/A PART ONE

vad bär du helst på fötterna i höst? Jag bär allra allra helst acne pistols MEN med tanke på att det kanske inte är så otroligt realistiskt får jag nöja mig med ett par andra boots, och självklart ett par snygga pumps! Vad är det finaste du kan ha på dig nu i höst? :) Lager på lager av färgskalen nude/kamel/beige. Jag älskar de färgerna, bara för att det är höst och mörker behöver man ju inte klä sig där efter. Vart får du in inspiration ifrån? :) Mestadels från andra bloggar med tanke på att jag lägger ner så otroligt mycket tid på att läsa dessa MEN också såklart från människor på stan, modemagasin och helt enkelt min garderob där man kan mixa kläder från tidigare år. Riktigt roligt. Hej! Jag smygläser din blogg ibland! Du är otroligt kreativ och har väldigt cool stil! (Och så har vi faktiskt gått på samma skola, Nola en gång i tiden vill jag minnas...:)Men du känner nog inte igen mig, det är en stooor skola!) Min fråga till dig är: Vad lyssnar du på för musik? Har du några favoritarister/grupper? Vilka? Åh, den här är så otroligt svår - eller egentligen inte. Till att börja med HEEEJ! Haha, roligt att vi har gått i samma skola, mycket trevligt att du kommer ihåg ;) Så till frågan, jag gillar helt enkelt män med gitarrer och ballader. Kul? Kanske inte. Förträffligt romantiskt? OF COURSE! Såsom Gavin Degraw, lifehouse, lite westlife (okej mycket) men så även lady gaga och katy perry. En härlig mix av allt. Grease är också en stor favorit bland låtar, och ABBA, aah, jag kan inte bestämma mig. Men måste jag välja en får det bli Westlife - de har aldrig gjort mig besviken. nu när du ändå har frågestund slär jag till på en fråga jag har finurlat på ett tag: är hela din familj troende? Jag är uppvuxen i en rakt igenom troende familj så ja :) Jag undrar hur du och Daniel känner varandra och om ni har haft ett förhållande? :) Kram på dig Jag återkommer till denna fråga :) KRAM! hm, ser ut som att du har en walk in closet? :D Då ser du rätt, haha, jag gillar min walk in closet! MYCKET härlig! Det är ju därför man köper en större lägenhet - för att kläderna ska få plats? Inte sant? ;)

TUSEN TACK FÖR ALLA FRÅGOR. JAG BÖRJAR MED DENNA HALVA! HOPPAS SVAREN FALLER ER I SMAKEN, ANNARS FRÅGA IGEN!

TOG KURVORNA SOM PÅ RÄLS


10.12 Sitter på tåget mot Stockholm och läser denna tidning om Sofi Fahrmans liv, hennes bok och hennes hemlige pojkvän. Spännande.

13.08 Springer runt fram och tillbaka på drottninggatan för att fynda lite smått. Såklart hittade jag några grejer (man vill ju inte köpa alltför mycket). Fullt med människor överallt och jag började ångra mitt val att åka till huvudstaden på en fredag.

14.37 On my way back. Kände att jag bara ville åka hem när jag var klar och istället gick jag för att köpa en tidning plus godis. Två för 19:- (och på willys kostar de 6:- st vilket kap right?). Goda var de i alla fall. Lite ensamt var det när jag valde att inte ta min dator med mig men samtidigt väldigt skönt att slippa släpa..

SISTA CHANSEN ATT STÄLLA DIN FRÅGA TVÅ INLÄGG NER. SVARAR STRAX.
du är såklart välkommen att ställa vilken fråga som helst - nästan.

NYTT KÖP


ÅÅÅH, vad jag är på ett glatt humör nu. HOPPAS att ni alla röstat för fulla muggar - fortsätt annars! Blev så glad att jag provade en massa outfits. Byxorna ovan köptes idag. Gissa om jag är nöjd? OM jag är nöjd. Det bästa är faktiskt att jag aldrig provar kläder i butik (slipper alla tjugosex personer i kö framför) - utan bara köper. Efter 22 år (va? är jag så gammal?) borde man väl ändå ha en liten koll på vilken storlek som passar. OCH dessa passar. Ni ska få se mer såklart!

IDOL NU.

CONVERSE




Converse/Beyond retro
Kjol/H&M divided
Linne med spets/H&M divided
Kavaj/H&M trend
Örhängen/Ginatricot
Kavaj/H&M trend
Väska/Ginatricot

VART TOG DAGEN VÄGEN? Jag blir alldeles snurrig MEN jag har hunnit med att göra en massa saker som jag inte alls brukar göra när jag bara tänker på bloggen. Hade till och med turen att sätta mig ner och läsa TVÅ modemagasin - var så längesedan jag bara varvade ner, såsom idag, på ett tåg. 1. Jag höll inte ens på att komma iväg. Några minuter innan, man köper biljetten på perrongen, fungerar såklart inte mitt bankomatkort (jag har fått veckla ut hela kortet pga. att det fastnade i mitt cykelhjul och det gick inte att dra). Jag fick istället gå in och köpa en biljett, några meter bort, för TJUGO kronor extra. Varför? Jaja. Jag fick en och hann precis in i vagnen sedan åkte det iväg. JAG HITTADE TRE GREJER i den första butiken. Tack gärna. Är dock fortfarande lite besviken över att jag inte köpte den där väskan på zara. Hmm. Nåja, sedan kom jag hem runt halv fyra och gick runt lite här i Uppsala city där jag hittade ett par skor också. Tack igen. Nöjd. Och gick hem för att sedan åka och handla.

NU LADDAR JAG INFÖR ATT SE DANIEL NORBERG KOMMA VIDARE. NI RÖSTAR VÄL?
(angående alla frågor - tusen tack - i inlägget nedan tänker jag svara imorgon så sista chansen att ställa din fråga som du vill ha svar på är ikväll, fortsätt fortsätt, det är så himla roligt att se vilka frågor ni faktiskt har)

FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND


Jag tänkte köra en frågestund åtminstone 1 gång i månaden då jag känner att jag inte hinner svara alla kommentarer på det sättet jag vill. Så nu har ni då chansen, igen, att fråga exakt vilken fråga som helst. Jag svarar! KÖR! (ni får även vara anonyma)

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”