New stuff

Vi fick bara in ett antal X av dessa. Idag när jag gick runt på stan ser jag ETT par i hyllan och de var självklart min strl. Jag tog dem samma ögonblick. Exakt samma ögonblick. Hur länge har jag inte väntat på de här alltså? Va? Jag förstår ingenting.. Nu bara var de där. Jag är i himmelen! SÅ SNYGGA! Dock blir jag lång men vet ni vad? Det spelar ingen roll.. för mannen jag suktar efter finns inte ens i närheten av mig så jag behöver inte planera längden till någon annan. Jag är nöjd över skorna i alla fall. :) Finfina!

Ikväll har jag ätit hårdbröd med ketchup på. SJU stycken närmare bestämt. Gott kvällsfika! :) Detta gjorde jag till datorn.. bara för att jag saknar honom så pass mycket att jag struntar i att göra allting annat.. som att se min favoritfilm genom tiderna.. Ingenting annat är viktigt och det är faktiskt väldigt märkligt. Well, imorgon jobbar jag 8-17 och sedan ska ett kontrakt bli påskrivet. Är man lycklig? Svar: Ja!

Det var den första kvällen


Jag och Johanna. Vilka damer alltså! Här var jag sist år 1999 med min familj så vi var bara tvungna att ta foton vid samma ställe, ungefär. Detta var från den första kvällen och kul hade vi medan vi frågade runt vart i hela fridens dagar GG var någonstans :) haha.. tillslut så! Dessvärre pratade man nästintill bara svenska där.. jag som ville träna på min eng.. okej då. Jag snackade Eng i poolen, med mina två tjejer där då..

Därför tar jag inget glas till maten

Jag vill klargöra en sak här. Ni vet lika väl som jag vet att jag själv inte dricker. Och varför är då stora frågan? Ja visst, jag kan ärligt säga att jag smakat.. men vem har inte det? Och ja, piggelindrinken var god... det minimala jag smakade på studenten och ja, aquatinin med melonsmak var god den med men samtidigt.. fy vale! Jag hatar verkligen allt vad alkohol heter.. jag vill INTE att det ska komma i närheten av min kropp för fem öre. Däremot har jag verkligen ingenting emot ni som dricker, ni får dricka HUR MYCKET NI VILL.. ett eget val absolut! Jag blir bara rädd att alkoholen ska förstöra någonting. För trots att ni tänker att det är lugna puckar så händer det alltid någonting när en fylla drar igång.. Vänner bråkar osv. Varför?

Ni vet också, eftersom jag skrivit om det tidigare att jag är kristen. Det är en väldigt stor del i det hela gällande alkohol men ändå.. det är mitt eget val. Visst kan man vara kristen och dricka.. absolut! Se bara på engelsmännen och även i Aus tar de liksom öl på mötena.. så egentligen är det bara någonting i Sverige att man inte ska dricka.. Och skulle jag välja att dricka alkohol skulle jag självklart göra det också.. men vet ni vad? Jag behöver det INTE. Jag har lika roligt utan (okej, jag har aldrig vart lullig så jag kan egentligen inte säga någonting) men roligt kan jag ha ändå.. Faktiskt. Och sedan slipper jag vara bakis också. Jag SLIPPER lägga ut pengar på alkohol (ja, jag köper kläder istället).. När alla frågar vart jag får pengarna ifrån säger jag ist: Jag dricker INTE upp dem! Jag BÄR dem!

När jag tackar nej till sprit på krogen eller liknande får jag alltid "Va? Skaru inte ha nåt?" tillbaka.. Visst, jag köpte vatten i cypern och människorna frågade "Varför håller du i en flaska vatten?" Och de fick till svar: "Därför att jag är törstig.. Huuh?" Logiskt? Bara för att jag inte dricker själv är det ingenting som gått snett. Tvärtom. Vilken respekt man får alltså.. och det bästa av allt.. man är MEDVETEN hela tiden!

Och kom ihåg.. vad du än väljer själv, är du världens bästa människa! Ta bara hand om dig!


Hej Malin. Du ser INTE full ut!

Ja, det kanske inte är jordens mest smickrande bild men why not. Jag kan dock tillägga att jag inte druckit en droppe men ser ändå aningens berusad ut. Klockan var istället runt 4, 5 på morgonen så jag har väl mina skäl.. Mannen i fråga.. är han inte vacker? (:

Hej myra!


Det värsta jag vet är myror.. (och blöta pappershanddukar, ingenting annat) och tror ni inte att det var fullt av dessa äckliga småkryp (jag är seriös, spindlar är mina bästa vänner i jämförelse) i vårt hotellrum? Varje dag fick städerskorna spruta/hälla/fylla på med myrra. Usch. Och det värsta av allt.. de hade gått in i min väska.. Jag fick leta och leta på riktigt (detta gjorde vi varje lunch då.. Johanna filmade denna incident också! haha.. asgarv.

Istället för att bli arg och deppa ihop kom jag på den smarta lösningen att hälla vatten över dem. Johanna: Vad håller du på med Malin? Haha.. jag dödar myror. Jahaja.. efter en väldigt stor fläck med vatten (här snackar vi stor del av rummet) senare kändes det bättre inombords. De var verkligen överallt.. När städerskorna senare kom trodde de att vi kissat på oss. Där ser man.

Igårkväll somnade jag framför tv:n runt klockan 8, sov till halv tio, gick upp, gick och la mig framför tv:n och sov till klockan 2, gick upp borstade tänderna och tog bort sminket sov till klockan halv nio. Det var det bästa jag gjort på länge..

Det är bevisat med ännu fler matbilder




Man kan tro att vi inte gjort
än att äta denna semester men det har vi faktiskt.. Denna bild är från restaurangen nere vid vårt hotell. Mysigt. Innan sista utekvällen så att säga. Åh vad jag är trött nu. Vaknade precis faktiskt.. vi ställde in denna kväll med tanke på att jag somnade sittande framför datorn innan åtta och johanna är dödssjuk. Hualigen. Men ja, så kan det gå.

Männen i fråga, jag saknar er.

dumpad behöver HYRA lägenhet eller radhus

Att bli dumpad är väl egentligen ingenting man skryter om för hela vida världen? Eller? Tydligen. Rubriken löd sådär som min rubrik lyder, på blocket. Stackars människa. Jag önskar jag kunde göra någonting. Typ.

Trött är jag i alla fall och har precis hällt i mig cola och choklad. Bra. Äntligen är tobleronen slut och då slipper jag äta den mer ! :D haha.. sådan är jag, jag äter om det finns. och finns det inte längre? Då köper jag nytt. Typ!


Det är den trettionde


Godmorgon gott folk. Har ni sovit gott? Olala.. själv var jag vaken 05:50 om jag ska vara fullständigt punktlig. Dock ville jag inte kliva upp men det var inte så mycket att göra för saken. Nu sitter jag vid frukostbordet minsann.. Ute är det strålande solsken men också strålande kallt. Inviger min nya tshirt, som bland annat har setts användas av Sofi F. Min är dock vit.. vitt är snyyggt!

Såhär glad blir jag när jag tänker på en viss man.. men lika ledsen blir jag också när jag inser att han är så otroligt långt borta... eller otroligt och otroligt, inte så mycket egentligen, men längre än ett stenkast i alla fall...

Velig? Skelögd? Allt?

Och på mitt ass har jag acne, köpta av Linn :) Alltid lika roligt att ha ett par som är använda av någon mer känd. :) Kul kul! Dock förstår jag vad som hon menade med att de töjer sig, för ack vad de töjer sig.. haha, tänk på det människor där ute!

Nu måste jag på riktigt springa iväg och göra mig ordning.. borsta tänderna? Here we come.

Det är du och jag mot världen

Två glaa gummor sista dagen på cyprus. Fy vale vad jag längtar tillbaka. Detta är första resan som jag verkligen ALDRIG längtade hem en sekund ens. Bra sällskap, bra ställe, bra mat, bra flygresa...bra allting! :) Jag vill bara tillbaka.. Johanna du är underbar!

(och förresten, på bilden ser man minsann att jag ÄR längre än dig. Höhö! det har jag inte tänkt på förut... inte för att det är någon sorts bragd eller så men ändå!!!)

Idag blir det jobb 8-17:20 sedan kommer Johanna hit och efter det.. inatt.. ska vi hämta min kusin plus bästa kompis at the airport.. arlanda.. de har vart i spanien :)

VIKTIGT!!!

Jag har nu gjort en ny mailadress med tanke på att det INTE går att använda min förra till Msn. Nu ser det ut som följande:
[email protected] finns alltså fortfarande kvar för att ta emot mail, inbox osv.
[email protected] har jag nu därifrån jag är inne på msn

Ni som är söta, goa och glada.. lägg till mig på den nedre adressen tack. Där kan vi ha sköna pratstunder :) Lovar!


Uppd. Äsch skit i det. det fungerar ÄNDÅ INTE! Jag blir tokig. Varför kan man inte bara logga in på msn? Jag vill ha en ny dator.. mamma.. pappa.. hör ni? Min högsta önskan.. faktiskt.. plus en kamera, iphone och allt det andra...

Efter en massa städande..

.. kan jag nu konstatera att jag äger väldigt mycket ting. VÄLDIGT mycket. Det slog mig precis att jag har en svart fransväska.. ofta man inte använder den Malin? Fransar.. det finns inget hetare förtillfället. Såå, jag tänkte leta reda på den, om jag inte är helt ute och cyklar hänger den på en krok i hallen.. vi får la se :) Jag är såå sjukt nöjd över att jag ska få bo kvar i lägenheten.. det kan INTE bli bättre! Nöjd nöjd nöjd! Imorgon ska Johanna komma hit och vi ska titta på sällskapsresan hela kvällen, jag önskar bara att grabbsen från e-tuna kunde joina också.. why not? Det vore sjukt kul! Ni är välkomna!

Jag buggar minsann! SJUUUUKT nöjd :) Ja, jag bjuder på mitt ansiktsuttryck också.. Detta har vi film på men jag vet ej hur man gör med det så en bild får räcka än så länge :)

Två nya väskor idag!


Den här ursöta väskan kommer ifrån h&m trend och jag har tänkt köpa den ett bra tag nu men sedan inte sett den på sistone. Idag fanns det en kvar och jag tog den. Dock är spännet lite trasigt så jag gav lite mindre för den. Helt klart värd vartenda öre. Jag tycker om den! H&M 198:-

Denna sötsak ser röd ut men är rosa. Har tänkt att ha den som en sminkväska faktiskt. Vill ha en tjusig sådan och denna är i toppklass. Rutigt är det som gäller. Perfekt faktiskt. Allting ryms. Smart drag från Mallis. Ginatricot 79:-

Med mamma i luren blir det alltid likadant.
Mamsen - Jag har köpt en ny mobil
Malin - Va, har du? Alla bara köper nya mobiler, du skulle ju ta min så kunde jag få en ny..=
Mamsen - Men din är ju bra Malin, behåll den. Edvin sitter och grejar med min nu.. han är så duktig.
Malin - Mamma, mamma, jag har skrivit om din vinst nu..
Mamsen - Edvin, gå in på Malins blogg.. vi ska läsa..
Malin - Ja, gör det! Så vackert så, grattis mor
Mamsen - Ja visst är jag för duktig.... awww, så sött! Tack Malin
Malin - Ja, så sött så.
Pappa i bakgrunde - Haha, vet du vad hon fick som förstapris? EN MUUUUGGGGGG (pappa skrattar)
Malin - VA? En mugg? HAHAHA.
Mamsen - Ja, vad kan man säga.. Tack? haha..
Malin - Haha, ja kul var det, hoppas det är en fin mugg då
Mamsen - Jag skickar en bild så får du se..
Malin - Ja tack. Gör det! Då skickar jag en tillbaka på min fina jacka :)
Malin - Men hörru.. kolla han där uppe då..
Mamsen - Jag vet precis vem du menar. Menar du han... Jag håller med.
Malin - Japp det gör jag! Och ja, det gör du :)

Haha, det roliga är att min mor har full koll på min stil fast hon bor femtio mil ifrån. Det är faktiskt väldigt bra gjort. Väldigt bra.

Jag njuter av sällskapet.


Vad liten jag ser ut att vara, och jag är ändå 171,5 cm. Otroligt. Jag var med långa män, och trivdes! :)

här på pizza hut.. redo att beställa :) Haha.. goda minnen.

dagens mail

GÅ...in på Puttom.se/puttom idag/till kalendern. Scrolla fram vecka 35 och onsdagens damtävling (27/8). Klicka på resultatlista och läs och begrunda...du behöver inte komma så långt på listan för att hitta...vem då.?...jo....MIG!!!! :o)


Det du, morsan kan!!


Puss o Kram



Min mor blev alltså etta i golftävlingen. STORT GRATTIS! Vilka duktiga föräldrar jag har minsann :)

Iklädd min nya dress





Godmorgon världen! Är det morgon? Jag tycker mer det känns som om det vore mitt i natten. När ska jag ta igen min sömn? Det är frågan.. igår la jag mig strax efter tolv.. Det känns idag, jag lovar! Istället för att deppa ihop drog jag på mig min nya klänning.. och är den inte sagolikt vacker? Att den har axelvaddar och knäppning baktill är stora plus också ;) Till detta mina nya armband (jag ljög, de är fempack) och ett skärp i midjan PLUS rosa strumpor med lite spets utanpå mina tunna tights. Det är som hittat.. och ni ser det inte ens. Ifall vi måste ha jeans drog jag med mig ett par ljusa lee. Usch. Men ändå.

Ser jag trött ut är det bara realistiskt.

Btw. Johanna har lagt in bilderna på fejjan så jag tänkte sno några och lägga in på bloggen ikväll. Är det okej?

Jag tar tillbaka det där om räkningar.

När jag var liten ville jag ha
- glasögon
- tandställning
- hål i öronen
- finnar
och sist men inte minst RÄKNINGAR

Hur kan en unge på bara några år önska sig allt detta?
Efter några år fick jag
- glasögon
- tandställning (ja visst, jag såg ut som en julgran i fejset)
- hål i öronen (dock tidigare)
- givetvis uppstod en och annan finne
och nu även RÄKNINGAR

Kul liv. Idag har tusen spänn dragits från mitt konto. Räkningar. Trygg hansa, gymmet, bredbandet.. ja allt! KUL LIV? Not. Men ändå. Nu är jag vuxen. På riktigt!

Dock har jag väldigt ont i magen efter allt godis. Kitkat rules kan jag lova. Varför köpte jag inte två paket? S, spara en till mig :):)

22:oo



Idag var det clubdag som sagt och vi hade dessa vackra tröjor på oss (läs: ironi). Okej. De går an. Men jeans till?? (Det är mina nya). Jag bär ALDRIG jeans och frågan är egentligen bara varför. Egentligen är det inte så farligt som jag alltid trott :P haha.. men i alla fall.. jag kände mig som på högstadiet igen. Jeansen tid. ALLA bar diesel, lee, levis, crocker.. you name it.

Här sitter jag nu, lagomt trött.. Med min nya sjal (ja, den är större än ett hus) och jordens snyggaste jacka till detta. Kan det bli bättre? (ja, jag skulle haft ett par skinnhandskar med högt skaft till)

Ja, som sagt, trött var namnet..

Den är inte bara assnygg, den är het också ;)

Idag har jag shoppat..

.. en rosa cape/kappa från h&m trend 798:-
.. en stor fet sjal från divided 129:- (matchar till varandra)
.. schampo rosa elvital 24,50:- (extrapris denna vecka)
.. balsam rosa elvital 24,50:- -''-
.. guldarmband med berlocker 49,50:-
.. guld + pärlarmband 4pack 49,50:-
.. isadora fem pack ögonskuggor 179:-
.. mascara 159:-
.. nivea body lotion 49,50:-
.. eyeliner i beigefärg (innanför fransraden) isadora 69:-
.. tre pack strumpor i rosa, orange och mörklila 49,50:- (tänkt att ha i pumps)
.. trosor 39,50:-
.. vit slapp tshirt 79,50:-
.. jordens vackraste klänning med stora blommor och axelvaddar 249:-
.. hederliga svarta vantar 19,50:-

Jag tror att det var allt. Jag vågar inte ens skriva hur mycket jag betalade för det hela.. ni tror mig nog inte ändå :) 


Det var vi som gjorde panas perfekt!


Detta är den enda bilden jag har än så länge.. det kommer det kommer!

Jag hade tänkt att vänta, men med tanke på att jag fått kommentar om detta väljer jag att skriva nu. Bilder kommer troligtvis på lördag när Johanna har vart här och vi fått in bilderna på datorn. :) Däremot tänker jag faktiskt nämna dessa män vid namn.. om jag får. Det hoppas jag.

Okej.. det var faktiskt lite roligt. Under en veckas tid, eller mån-sön hade vi inte ens pratat. Bara solat och badat i samma pool. Efter sexhundratjugofem blickar var det nog dags att ta steget och jag kände att det var jag, som vanligt, som fick sätta igång.. så jag säger (med en självkänsla i kroppen, en liten sådan.)
- URSÄKTA MIG, men jag måste bara få fråga... hur gamla e ni egentligen?
- Vi är nitton.. svarar M.
- Eru seriös? Och ni har fortfarande inte sagt ett ord till oss?
- Ah men.. assså... haha.. jag har flickvän.
(hahahaha, här skrattar jag ungefär än)
- Jaha.. och? Man får inte prata då?
(hahaha, jag skrattar fortfarande..)
- Joo men.. ja.. det är sant
- PRECIS.
SÅ satte vi igång en konversation. En kort sådan. De frågade om vi skulle hänga med till bk och sedan till havet men jag sa nej och sedan sa jag istället att de skulle komma tillbaka till poolen lite senare. Såsom det blev. När de därefter var tillbaka i poolen var det helt enkelt bara dags att sätta igång snacket. Vi badade tror jag i 2,5h. HAHA. Hur kan man? Efter någon timme anländer F i poolen och J och jag skäller på honom för att han inte släppte in oss gratis.. haha, han bara stod där - NEJ. SEX EURO sa jag ju!! Jahapp.. Denne man liknar jag med MÅNS i Pelle svanslös. Och jag lovar.. de är identiska.

Efter badet hade vi en timme på oss sedan skulle vi med gänget käka middag framför BARNDISCO. Säga vad man vill men roligt hade vi.. Tråkigt att vi lärde känna dessa gossar så sent.. så sa även dem. Vi hade blivit en oslagbar kombo den där veckan alltså. Maten tog slut och vi gick hem till deras rum och hade en s.k. FÖRFEST. Ja, här har vi en massa bildbevis och även vissa filmer. Jag var dj (i ungefär fem sekunder dvs när jag spelade my heart will go on blev jag diskad. jahapp. Jag försökte leta efter westlife men ack nej). Runt tolvslaget åkte vi ut till grabbarna grus. Tog en taxi. SÅ skönt! Där rockade vi loss och dansade som aldrig förr. Och btw. jag dansar ALLTID nykter.

På måndag morgon var vi ombedda att väcka dessa män klockan åtta/halv nio och sagt och gjort. Vi var där och bankade på dörren :) haha.. (efter att vi själva gått och lagt oss halv sju.. så en & en halv timmes sömn blev det). Sedan gick vi och badade vid poolen.. En efter en man kom dit och gjorde oss sällskap. Trevligt värre. Vi låg där i princip hela dagen (gick upp och checkade ut, åt och liknande och gick sedan tillbaka). Vi bestämde att klockan 18 skulle vi käka på pizza hut och så blev det också. Maten var god, dock fick jag ont i magen efter carbonaran.. insåg att det kan ha vart mjölk i den.. Hua. Efter maten gick vi och köpte vatten + godis och sedan in i entren för att vänta på bussen, som kom ungefär tjugo minuter efter detta. I bussen var vi väldigt tysta och lugna.. alla var nog tröttare än allt annat ungefär. Sedan piggnade vi till på flygplatsen och checkade in bagaget och sedan lite taxfree shopping. När vi fick höra att flyget blev försenat en timme fick jag panik med tanke på att jag skulle jobba dagen efter men istället fick jag spendera tiden med dessa människor och jag blev lycklig ändå. De är så underbara. När flyget skulle påstigas satt vi på väldigt olika platser i några timmar och senare klev vi av och träffades igen. Hämtade bagaget och skulle säga hejdå. Det gjorde vi också. Tjugofem ggr ungefär. Med tanke på att ISAK som skulle hämta oss hade försovit sig och befann sig i Uppsala när vi ringde och deras buss skulle gå om femtio minuter hade vi ännu mer tid för oss allihopa. Mycket trevligt ändå! :)

Men så kom också timmen när vi sa hejdå på riktigt och jag kände att det var så fruktansvärt tråkigt. Dessa killar är bland de bästa jag träffat. Så roliga.. Så enkla.. Så bra. Nu en liten pres av dem (utan inb. ordning.. haha, kanske bör tilläggas)
- T - tyckte jag mest synd om, alla var taskiga mot honom, jag blev arg på riktigt.. Så johanna och jag bestämde oss för att vara på hans sida.. Mycket rolig filur och har nu flyttat uppåt i landet
- M - dansade jag bugg med och detta har vi bildbevis på. Jag var stolt med tanke på att jag lärde mig bugg när jag var nio/tio av Lina.. men ändå hade jag minsann movesen kvar när jag fick dansa med denne man som tävlar i det.
- C/K? - och jag var ekonomerna själva. Han gick företagsekonomi och jag gick ekonomi. Vi la upp budgetar (okej, kanske inte men vi kunde ha gjort.) Denne man hade också jordens mest goda parfym (ja jag vet att det var honom för jag luktade på alla.. okej S hade samma då!) Han ska nu också flytta uppåt. ALLA BARA DRAR!!!
- F - Här har vi MÅNS i ett nötskal. HAHA; jag är seriös. Aldrig förr har jag träffat en sådan roligt negativ person. Helskön. Han är nere på cypern och utbildar sig plus jobbar där. Trevligt värre alltså. Rolig och bossig.
- M - jag gillar honom för hans magrutor... haha, eller ja. Nej men han var så lättsam och bra.. eller ÄR. Denna person kan få vara BILL då. Vi fick alltid vänta på två stycken på flygplatsen och detta var den ena...
- S - ...här kommer den andra. Dessa två, Bill och Bull, var alltid sist och svamlade på om livets goda. De är faktiskt bill och bull.. eller ibland piff och puff. I personligheterna också. Denne pöjk var/är den snyggaste (får man skriva så) enligt mig... men han har flickvän så jag ber om ursäkt till henne. Ska inte nämnas igen :)

Så människor: Det roliga är att ni alla var snygga och jag har aldrig förr pratat med så många fina (in/utsidan) grabbar i hela mitt liv. De är as... trevliga!

Hur har ni tänkt att vi ska hålla kontakten??? Va? Hur dumma får man bli och inte ge ut mobnr, facebook eller någonting? Inte ens en liten msn. Tack VAAAA?

Hursomhelst. Jag är glad när jag är med er. På riktigt..

(är jag godkänd nu när jag skrivit om er sötnötar!!??)

Jag vill tillbaka...




Kan det möjligtvis bli härligare än såhär? Jag är skeptisk. Vilka dagar vi hade, sol & bad. Såå underbart. Jag skulle lätt kunna åka till detta land om och om igen. Faktiskt.

Nu ska jag ta på mig kläder, clubtshirt. Det är ju trots allt clubdag idag.. remember?

En bild säger mer än tusen ord.


Dagar av glädje

Jag åkte iväg till cypern utan en endaste förväntning. Det skulle bli en resa. En bra sådan. Jag och Johanna - the dream team. Med fjärilar i magen klev jag upp och åkte iväg mitt i natten till arlanda. Sedan med planet till Larnaka. Redan första kvällen såg jag denne man och blev tagen. Hur fin får man vara? Efter tre kvällar var det dags att ta steget och det gjorde vi. Resterande av dagarna var jag i himmelen och idag sitter jag här.. funderar på.. hur långt borta han egentligen är och vad jag egentligen kan göra. Ibland önskar man att hela livet bara stannade till. Min resa blev fantastisk men dessvärre är saknaden enorm. Jag vill ju bara ha en kram. Okej två.

Jag tror att vi sa hejdå tre/fyra gånger och alla gånger var lika svåra. To me, you are perfect (love actually).

Min resa blev helt underbar och din existens är en stor anledning till detta. Jag lovar.

Stopp världen - MALIN har köpt jeans!

Jag var nästintill tvungen. Ska ha dem imorgon. Men snygga är de! Otroligt nöjd :) Bild kommer!

Förövrigt dricker jag zero och väntar på en varmare tid.. om sisådär tjugofem år.

Nya chinos!


Ibland är man glad på morgonen också.. Här med bokhyllor i bakgrunden.. vackert??? NOT!

Ja, mamma retar mig alltid för den minen, jag vet inte hur jag gör.. det bara blir så!

När man bränner sig kan det se ut såhär.. Fy vale vad det gör ont och svider.. Det värsta är att jag smorde in mig som mest på framsidan och det är även där jag flagnat som bäst! Och till och med börjat att blöda.. detta är INTE bra.

Idag har jag på mig mina nya chinos i jeans från ginatricot. Ett vanligt grått linne från h&m och sedan väst från monki. Den är helt underbar. Halsband, det ena från h&m.. skor vet jag inte riktigt ännu.

Jag är uppe!!!

Godmorgon!
Ännu en god sömnig natt. Såå underbart. Dock har jag väldigt ont i min hals men någon dag måste det väl ändå gå över.. och den dagen ser jag fram emot med glädje, hopp och kärlek.. ungefär. Idag är det jobb 9:50-18 och sedan har jag tänkt gå och hämta ut min mobil som är klar. Hurra! Äntligen! Får se nu om det går att ställa in svenska på den. Bara det skulle underlätta livet.

Jag fryser ihjäl här i min lya. Har börjat fundera på att jag kanske måste sätta igång alla element nu. Tiden är nog inne. Hemskt att man vart borta i 35 grader och kommer hem till en iskall lägenhet, men jag antar att det bara är att suga in. Jahapp.

Och Jonas.. du är VARMT välkommen till Uppsala :):)

musik i cypern

Jag och Johanna har medan vi badat, dansat.. ja allt hört musik i det vackra landet cypern. Den briljanta idén att skriva upp alla låtar framhävde mina tankar i skallen och på så vis började vi anteckna låt för låt.. Andra familjer uppmärksammade detta och hjälpte oss lite på traven när vissa titlar var för avancerade. Jag börjar med grease. Genom denna resa har jag tackat musikalen Grease för jordens bästa låtar, texter.. you name it. En av de bra var såklart..

djuriskt fin


 
Den här koftan fick vi in idag (eller i alla fall påfyllning om vi fått in den tidigare.. har inte sett den tidigare med tanke på att jag vart bortrest) I alla fall tycker jag verkligen att den är värd pengarna. Detta mode är ingenting som jag följer strikt men ett plagg med leopard kan faktiskt göra en vanlig outfit.. tuffare! I bet.

Kofta - 249:- H&M divided

Nu ska jag prova kläderna..

Stora plus med denna dag

Det känns verkligen bra att vara hemma igen.
Jag har även insett att:
- jag sovit 5 timmar på 60 timmar dvs.. 55 timmar i vaket tillstånd och efter detta ska man jobba i 8,5h. Jag klarade det ändå och det visar på att man faktiskt älskar sitt jobb mer än någonting annat..
- white kit kat är det godaste som finns (skriver jag här efter att jag ätit 3 st stora sådana..)
- toblerone i olika smaker är inte så pjåkigt heller..(ja, det har kommit några sådana i min mage också.. gott!)
- man ska aldrig ge upp i första taget.
- jag saknar honom.

Och förresten.. idag är jag glad. Det har hänt en otroligt bra sak och det firade jag med inköp. Ett par jeans, en lång cardigan/kofta PLUS en tröja med knappar fram (kan tänkas återvända till affären men jag ska prova den först.!) Nöjd!

Före/Efter


Idag har jag en blomma minsann. En vacker sådan, som egentligen bara hänger.. Nu ska jag iväg till forex och växla tillbaka lite pengar.. det kan behövas.. Ibland är det faktiskt bara trevligt att vara brun också :)

Hej alla nära & kära!

Malin är i Sverige igen. Efter många om och men. Försening efter försening. Flyget skulle gå 22:45 det gick nästan halv ett faktiskt.. så otroligt jobbigt egentligen men vi överlevde :) Så jag var hemma i min lya strax efter fem och somnade. Tre timmar senare klev jag upp för att ta tag i denna dag. Nämligen jobba! Så på 48 h har jag sovit fem timmar.. jag tror att detta kommer visa sig ikväll när jag förmodligen däckar en sekund efter det att jag kommit hem.

Resan har varit toppen vill jag lova och den kommer mer i detalj inom kort :) Vill så gärna skriva av mig. Vi har träffat en hel drös med människor, män till och med, och de har varit helt underbara!

Wilgot och Hugo lämnade vi kvar, men de kommer för alltid finnas i våra hjärtan :)

pss. tro det eller ej, men jag har faktiskt jeans på mig idag. Har längtat i en vecka. !

Hejdå världen!

Jag har sprungit runt som ett yrväder och vet faktiskt inte vad jag gör. Johanna håller på att skratta ihjäl sig och Isak ringer mitt i alltihop! Jahapp! Jag vet fortfarande inte vad jag gör och nu borstar jag tänderna mitt här i köket, framför datorn. Vi måste verkligen blir klara nu!

Ses i veckan eller om en vecka. Ta hand om er! :) Tänk på oss i utlandet nu ;)

Bra att man läser detta nu..

reseapotekkort beskrivning
tandtrådkan även användas att sy med, då den ofta är stark
bandagetill stukningar, större sår
sårtvättaregöra rent sår med för att undvika inflammationer
pincett plocka ut stickor etc.
hydrokortisonsalvaför allvarligare solbrännskador, eksem eller insektsbett
tandpastaom man skulle tappa en plomb så går detta att fylla ut hålet med, finns på Apoteket
nässpraykan vara bra om man åker på en ordentlig förkylning och måste flyga eller om man är allmänt täppt i näsan
åksjukemedel medel mot åksjuka / sjösjuka, t.ex. Postafen
tabletter mot värkt.ex. Alvedon, Magnecyl, hjälper mot lindrig värk, t.ex. tandvärk, ledvärk etc, och är även febernedsättande
munlöslig värktablettnär man inte har tillgång till vatten, på bussen, tunnelbanan m.m.
svampdödande medelt.ex. Tinaderm, Canasten, Pavaryl
hostmedicint.ex. Noskapin som stoppar hostreflexen.
halsbrännat.ex. Pepcid, Novalucol, Gaviscon etc. mot halsbränna som kan uppkomma då man äter oregelbundet
Imodiumstoppar magen vid de värsta attackerna på muggen
mot förstoppningt.ex. Lunelax, Ricinolja
kirurgtejpkan användas mot skoskav etc.
vätskeersättningspulvert.ex. Resorb. (bra att ha vid kraftig diarré')
myggmedelbör innehålla N-dietyl-m-tolumid
Salubrin »efterbehandling mot myggbett, solbränna, etc.
solskyddsfaktor »ett effektivt skydd mot solen är mycket viktigt
våtservetterbra att ha med sig även i handbagaget
medel mot lösst.ex. Tenutex (bara vid speciella resmål)
fästingplockareett speciellt verktyg så att inte fästingkroppen dras loss från huvudet.
malariaprofylaxmot malaria, om det behövs dit du ska (obs! måste vara nytt!)
vattenreningstablettervid nödfall bra att ha när inget köpvatten finns

Det enda jag har med mig är lite tabletter för magen och en nässpray.. iofs hittade jag ipren lite plåster plus några saker man täcker till sår med.. öh. Ja. Bra Malin. Not.

Med mat i magen

Vem i hela fridens dagar lägger sina venusrakblad i köksskåpet?
Jo, jag.

Kul liv.. har letat i ett halvår efter dessa, eller ja nästan, och nu har jag hittat dem. En helt ny förpackning juue. Äntligen. Mina ben ska bli lena, tro det eller ej :) Bara några timmar kvar nu, sedan smäller det! :) Packar och packar, eller det gör jag egentligen inte heller, jag tittar mest på reprisen från gg. Känns som om det är färdigpackat, resten lägger jag i inatt!

Huvudsaken man har biljetter, pengar, pass, mobil och en kamera (tjaa. kameran fixar johanna!). Då klarar man allt!

Idag bär jag blommigt, nämen?



Vilken vacker bakgrund jag har på korten.. well det är så det ser ut här i köket. Nu vet ni det!
Tröja i blommigt tyg från h&m och chinos från weekday, kanske mina bästa helt klart :) Det har kommit in liknande på divided nu, i beige. Väldigt fina. Hade jag inte dessa hade jag köpt dem på EN GÅNG! Nu måste jag rusa!

Oj, just det. Idag har jag glasögon, måste vila mina ögon litegranna nu inför resan.. Blir mycket linser när man inte orkar har glasögon på sig på stränderna.. Då klibbas de fast mycket enkelt.

Mitt pass!

Passet har jag här i handen och jag kommer ihåg när jag gjorde detta, innan jag åkte till turkiet första gången.. Då var det en evighet till dess att det skulle gå ut. Nu är det bara ett år kvar.. Dvs.. det går ut nästa år faktiskt. Helt otroligt. 2004 känns som en evighet sedan.. men samtidigt kommer man ihåg precis hur det var, hur man tänkte och liknande.. Det var roligt!

Jag åker... snart!

Snart snart snart är timmen inne för avfärd.. eller ja, om ca ett dygn men ändå. Innan ska jag hinna med att åka till möte, efter det jobba från 12-16:15 och sedan packa färdigt, äta middag och liknande. Johanna kommer till mig ikväll och vi somnar tidigt för att klockan tja.. tre halv fyra, kliva upp igen och åka iväg.. Så mysigt.

Nu när jag gick ner för att hämta resväskan (ja, jag har inte packat klart för att igår åkte jag till min faster och umgicks med henne istället, plus victor och debbie, otroligt kul.. har inte sett honom sedan jag var sexton... jaja.. han är sig lik! :) ) hittade jag EN SÄCK med jeans. Helt otroligt. Det är jeans som inte fått plats och sådana som jag glömt bort, är försmå och liknande.. lite kul ändå! När jag kommer till sverige igen ska jag gå igenom alla höst/vinterplagg.. Man kanske finner en hel del snyggt! KUL!

Resväskan har jag börjat fylla iallafall och var på willys igår för att handla en massa inför resan.. har laddat upp med TVÅ av allting.. krämer, solroskärnor (hur mycket som helst ungefär), två tuggummipåsar (ja, det känns som om jag åker till yttre rymden, tänker att det inte finns därnere) och liknande.. godis och ja allt! På arlanda ska vi köpa läsning och sådant.. det kan behövas.. Vill ta med mig spel också.. Kortspel. Kalas..

Snart börjar mötet och jag återkommer senare..

Uppraggad på gatan??

Så går jag precis ut från ica, korsar rödljuset och känner att en man jagar mig bakifrån.. Ja, det är läskigt.
"Heeeej!"
Jag ignorerar och fortsätter att gå..
"Ursäkta, Ursäkta! HEEEJ?"
Va, paff som jag är....
"Ööh.. hej?"
"Hej, vad gör du?"
"Jag promenerar, tack som frågar.."
"Jaha, vad ska du göra ikväll då?"
"Ingenting." (jag är svår för okända människor)
"Du ska inte ut eller så?"
"Neej? jag gör inte sådant."
"Nähä.. så vad gör du då?"
"Åker utomlands.."
"Jaha..
"Du då, vad gör du?"
"Tjaa, du vet, jag går på fina middagar"
"Åh så pass" (inte ett dugg imponerad egentligen.. men jag låter honom skryta till det)
"Ja... får jag bjuda ut dig på middag?"
Stannar upp helt tvärsäkert.. och ur min mun kommer de vackra orden.
"Nej vet du vad, det får du verkligen INTE!"
"okej.. öh.. hejdå!"
Vink.

Så blev han så till sig att han bara gick över gatan fast när jag tittade bakåt stod han kvar på samma fläck. Ibland undrar man alltså.. Ja visst, självsäkra killar är underbara, men hörrni, det finns gränser!

En sak förstår jag inte heller.. jag har blivit så dissig.. är det åldern som börjar ta sin rätt?

Two of a kind



Detta är från igår. Fodralkjol H&M, vit spetstischa ginatricot som är lite uppknuten.. halsband från indiska. Skor H&M och kavaj med guldknappar H&M.


Idag har jag på mig svart fodralbyxor (?) från lindex, uppvikta, sedan kortärmad sweatshirt ginatricot, halsband även det från indiska. Ballerinas från H&M.

Nu ska jag ordna lite frulle, sedan bär det iväg till jobbet.. Vi ses där!

Lördag!

Ursäkta mig. Jag uppdaterade inte mer igår, dåligt gjort! Fick gäster där på kvällskvisten. Johanna, Jonas, Victoria och jag umgicks för fullt framför jönssonligan (som vi inte hörde någonting av) och efter det bara tjattrade på som galna höns. Kul var det iallafall. Idag blir det jobb mellan 9:50-17:20. Sedan ska jag sätta igång packningen och åka och handla innan. Så trevligt då!

Jag försov mig!!

Med en timme också.. Fy vad klantigt. Klockan ringde inte ens.. jag är bara glad att jag är vaken!! Nu måste jag skynda mig.. Jobbar klockan 9-17 idag. Ses där då :)

Vilken film har förstört min kväll?


Jag bara tänker tillbaka ibland


Det var tider det.. Sol och student.. Min student var nog den bästa i denna värld.. Perfekt på alla vis. Nästan.

Att göra: CHECK!

Jag har varit mycket duktig idag. Städat, hängt upp alla kläder, diskat, lagat mat, shoppat (neccesär, sollotion, tandborstfodral, schampo, inpackning, lite mediciner), växlat pengar, vart med Johanna, hälsat på jonas at his work och nu sitter jag här. Frank har fixat en date till mig också :) haha.. galet sjukt. Annars är allt perfekt och jag jobbar imorgon, lördag och söndag, sedan är det semester i en vecka. Cypern. Varmt. Vackert. Jag längtar. Enormt!

The (!!) wedding



Är det bara jag som älskar denna fantastiska klänning?

Rosa som mitt paraply




Ja, paraplyet kan behövas tusen gånger om idag. Det vräker ner och då ljuger jag inte en sekund. Idag har jag på mig svarta leggings, tunna och fula egentligen, måste köpa nya och sedan svart kavaj från divided.. aldrig använt den så jag inviger den idag i regnet. Tshirtklänning i rosa från ANNA, vacker som en dag och skärp i mitten. Till detta klackar och en svart lackväska.

NU ringde Johanna precis och jag ska möta henne på stan. Ärenden ska göras, vad det lät gammalt.

De två städerna


Vackra Uppsala vs.

vackra övik..

ibland saknar man det faktiskt, lite lite grann..

Ur arkivet: Jag!













Själv är jag så trött att jag knappt orkar gå till sängen. Jag däckar troligtvis här faktiskt. Från 11-21:30 höll vi på idag och ändå tycker jag att JAG är trött. Vad är inte de som började klockan 8 då? Hmm, nej, fel av mig. Jag tar tillbaka det.. VILKEN ENERGI JAG HAR. Weeei!

Dessvärre saknade jag Jenny idag och Petra röt till minsann. "Mäh, vi då, duger inte vi?" haha.. klart att ni duger också kära underbara människor.. men jenny är jenny liksom :P

VEM har druckit upp min loka??? VAA? (Kan det ha vart ett inbrott här eller har jag druckit i sömnen och btw.. loka, hur äckligt låter det inte? Jag tycker inte ens om det faktiskt.. nej, ett saftglas på detta..)

10:10





Denna vackra klänning bär jag idag med ett nitskärp i midjan, a la SJP. Klänningen är verkligen strålande fin och strålande skön... Jag drömde världens mardröm inatt och är verkligen rädd nu. För resan. Tur att det finns någon över oss.

Nu ska jag göra mig ordning på riktigt. Dvs. titta på OC och lyssna på "i beundran" (:

Are you interested?

Hela min mailinbox är fylld av mail härifrån. Och det dåliga är att jag tar aldrig bort mail. När min far gick in på min mail beklagade han sig i ungefär ett halvår över alla mina mail. Vad kan jag göra? Jag har inte tid. Tiden räcker inte till.. Idag kommer det vara samma visa.. Är borta nästan tolv timmar hemifrån och då hinner man inte mycket här hemma, det är ett som är säkert..!

Jobb: 11-ikväll (sent)


Pricken över i:et

Jeans. Det passar nämligen till allting. En vacker jeanskjol från monki, kan det bli bättre? Ja, om man kan gå i den. Det kan man dock inte faktiskt, den bara glider upp. Och vet ni vad? Jag är inte den enda som har dessa problem, jag har nämligen sett x antal stycken med denna kjol som har precis samma trubbel. De går och drar i den, på sidorna. Jag gör också det. Jahapp. Vi kan bilda klubb alltså.

Nu tittar jag på OC boxen som vanligt. Har börjat om! Tänkte köpa den andra men blev för snål, istället ska jag önska mig den när jag fyller år... Ja! :) Min önskelista ska jag skriva in här också. Välkommen att ge säger jag bara :D

Idag har jag köpt:
- En svart skinnjacka, hur vacker som helst en helt rakt igenom ÄKTA fejkskinn. Men jag älskar den.
- Vit spetsklänning
- Vit vanlig skjorta.. den kan man göra mycket roligt med :)

Forts.

Smack

Nu ska jag se på tv, mitt liv är rörigt förtillfället och jag hinner ingenting, känns det som! Jag menar disk och kläder ligger överallt. Vad har hänt? jag måste ta tag i det.. Är bara för trött :P Det känns att man jobbar där man ska igen! Ungdom är bäst! ;);)

Hur ofta kan man klippa gräset?

Godmorgon. Ingen goood morgon här. De klipper gräset, som har blivit en slags grej nu kan jag tänka mig. Detta händer ungefär,, jämt! Men jag ska inte klaga. Vi har jordens vackraste trädgård här utanför och det gillas :)

Jag börjar bli nervös inför resan. Helt klart. Spännande. Tur att jag åker med Johanna som kan lugna ner mig litegrann! BTW. jag har beställt försäkringar nu.. och där tog jag ALLT. Kände att det var lika bra, jag menar det är MALIN vi snackar om. Kvinnan som har sönder.. ALLT! Däremot har jag blivit bättre nu på slutet, jag börjar se en ljus framtid.

Jag vill ha kamera i cypern. Varför?

Kära kommentarer

Jag blir så glad av varje kommentar! och läser självklart ALLA. Hinner dock inte svara så ofta som jag vill för att mitt schema förtillfället är helt och hållet fullbokat. ALLT! Ja, läs själva

v. 33
Måndag: Jobb 11-19:20, hem & laga mat, städa.. etc.
Tisdag: Jobb 11-19:20, -''-
Onsdag: Jobb 11-19:20 eller senare iofs, hem -''-
Torsdag: LEDIG! Träffa Johanna, handla allt som behövs för resan, fika & liknande, städa hela lägenheten etc.
Fredag: Jobb 9-17, möte.. mysa
Lördag: Jobb 9:50-17:20, hem och packa I guess
Söndag: Jobb 12-16:15, hem och verkligen packa, åker om några timmar..

v.34 CYPERN!!!

Idag när jag gick in till ticket bokade jag upp mig på en ÄNNU bättre resa. Vi la till 700kr var istället och då fick vi ett fyrstjärnigt hotell som sägs vara helt toppen. Kan det bli bättre? Så mysigt! Det var då jag kom på att jag inte hade pengar på mitt konto och ringde snabbt mor som överförde på en gång.. Nu har jag överfört tillbaka... (har inte förstått det där med att överföra via telefon mellan mina konton, ja, jag är gammeldags.)

Ticketkvinnan: Ja, ibland är det bra att ha mammor
Malin: Nej, min mamma är ALLTID bra
T: Är det så?
Malin: Ja, verkligen. Hon är bäst!!!

Mamma.. du vet vad som står på önskelistan :);) Jag vill ha,, allt!

Väst från barnavdelningen




Godmorgon sötnötar!
Idag är det måndag och det står JOBB på schemat. 11-19:20. Innan jag börjar hade jag tänkt att besöka ticket för med tanke på att jag ringde dit och inte fick ett konkret svar känns det som att ett besök måste göras. När jag sedan ser att jag ska betala dubbelt så mycket EN GÅNG TILL börjar man undra vart världen är påväg. Faktiskt. Nä, jag ska bara borsta tänderna sedan bär det iväg.

På mig idag har jag en fin tee från trend. Väst från h&ms barnavdelning, hur snygg? shorts som jag hittade i min garderob, rutiga, kan det bli bättre? De är från ginatricot, dock är det snart tror jag två år gamla. Kan det stämma?

På riktigt. Resa iväg.

Så underbart. Jag längtar. Nu är den på riktigt betald och resan är bokad. På riktigt förstår ni! Ett två tre. Yippiie! Istället är det väldigt mycket som inte står rätt till och jag ska försöka ordna detta genom att ringa dit så snart de har öppnat imorgon. Men hey, om en vecka och en dag ligger jag på stranden.. i cypern. I fyrtio grader. I bikini. Och latar mig. JAG FÅR SEMESTER?!

I och för sig finns h&m på cypern så jag tänkte knalla förbi och jobba lite om det är möjligt... not.

Jag tycker om kläder.. Något nytt?

Det väcker minnen

Nu har jag tittat igenom ALLA avsnitt av OC, första säsongen, och jag slutade detta gråtandes. OC väcker så mycket minnen, så otroliga minnen.. över allt som var så bra förut. Så enkelt. Så fantastiskt. Och jag själv som bara sabbade det. Men jag glömmer det aldrig. Aldrig. Aldrig.

Jag längtar till dess att jag fyller år. Då får jag hälsa på hela min familj igen! I mitt eget barndomshem. Så underbart. Jag ska verkligen ta vara på allt när jag är där och träffa alla underbara människor.

När vi ändå talar om minnen, DENNA LÅT väcker en hel massa.

RESAN ÄR BOKAD!

Äntligen! Såsom vi väntat på den perfekta resan. Idag kom den in på ticket och jag bara älskar det :) Helt perfekt! Nu ska vi åka.. eller om en vecka! SÅ OTROLIGT ROLIGT!

och jag fick förresten mess av mitt ex idag. Ännu roligare! :) Vad glad man får bli idag vavava?

Godmorgon Lördag

Snacka om att de där kläderna är snygga :)

Jag bara känner att jag måste skriva såhär på morghonkvisten därför att jag är så glad, lycklig you name it. Det bästa har hänt. Det jag bett om hela veckan har nu hänt. Man kan inte bli gladare faktiskt. Det är det bästa! Lycklig. Igen. Happy. Allt är bra.

Nu krävs bara en resa. Gud är god!

Hej Lista.

Låt du hörde: Majesty
Film du såg: Hela OC boxen, ungefär
Mat du åt: Godispåsen, den var INTE liten
Kram: Frida på jobbet :D:D
Puss: jjjj.
Fest: Hela förra veckan var en fest för mig
Känslan: Romantik
Ilska: REGNET? nej man ska inte vara arg på vädret faktiskt, det tjänar ingentill till
Resa: Till skärgården då va?
Glädje: Denna morgon över J:s mess att vi ska till CYPERN!
Dröm: O ja, den minns jag. Ha ha. Jag gillar det.
Boken du läste: Håller på att läsa "vänninorna och kung carl" läser dock aldrig ut den bara
Personen du träffade: Han på telia då?
Personen du pratade i telefon med: Johanna
Personen du fick sms av: Mamsen!
Gången du åt en 7-eleven korv: Jag kan ärligt säga att jag aldrig gjort det
Gången du var utomhus: IDAG?
Gången du sov: INATT?
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Vad hemskt, det vågar jag inte skriva, men det var väl när de var här i juni?

Någonting nytt?

En sak som jag verkligen ska köpa i höst är SKINNHANDSKAR. Det är prio ETT! Med tanke på att mamsen har tagit mina vackra röda tänkte jag att hon skulle få stå för kostnaden. Jag förstår det inte. Varför har jag aldrig investerat i ett par svarta skinnahandskar? De håller ju VARJE år?Weird. Se bara på bilden (från h&M) vad vackert det är till en trekvartsärmad jacka/kappa. Så fint!

Idag har jag minsann

.. städat och städat, bytt lakan, dammsugit, skurat, rengjort hela badrummet, skrubbat på bänkar, diskat, dammat, skurat inne i micron (för att en viss brud vid namn som börjar på JO brände sönder bullar därinne och det har luktat sen dess, men det är lugnt gums, du är förlåten) skrubbat på spisen, tatt undan alla grejer som legat framme, provat kläder, cyklat till gymmet, cyklat tillbaka för att det var stängt, åkte och köpte godis istället, sett på fyra avsnitt av OC (ja, jag köpte ettans säs idag! otroligt braa!) och nu sitter jag här. Lovely.

sist men inte minst.. jag glömde säga.. jag ska till CYPERN om mindre än två veckor. HA. Fy vad skönt!

Någon som vill byta garderob med mig?

Ja, jag hinner inte använda allting och (till alla er som tror att jag är en shopaholic så är jag inte det. jag har aldrig i hela mitt liv använt ett kreditkort. så det så.) det är ändå roligt att se kläderna på så.. varför inte?

jag har nu i min garderob dessa plagg som är oanvända:
- en svart kavaj, guldknappar och trekvartsärm, kort sådan, vacker som en dag
- en ännu vackrare spetskjol från trend, i naturvit färg och hög midja
- en stickad väst, även den från trend som ni såg i ett tidigare inlägg
- en alldeles ny (från idag) oversized väst från monki (jag hade tur, det kom precis in den sista S, glad eller vad)
- en rosa tshirtklänning med ANNA som märke (även den från monki idag)
- och en svart klänning (från monki idag) :)
- en svart och mörkblå cardigan från divided, även den med guldknappar
- jeansshorts från topshop
ja, och dessa plagg har jag använt en gång
- kjol från classic, en miu miu kopia av något slag. Urtjusig
- svart spetstopp från trend. Älskar den, som en tubtopp med spets ovanför och knappar baktill
- grå avklippt (tshirtmodell) collegetröja från ginatricot
- blommig jacka från ginatricot
- shortsdress weekday

... och sedan finns de dem som skulle göra vad som helst för att få en polotröja. Jag är en hemsk människa. Som min chef sa: Malin, har du NYA kläder varje dag?. Ja, svarade jag :P haha, sedan sa jag: Ja, jag vet, mamma tjatar och tjatar på att jag ska använda det jag har, men hur lätt är det när jag har hela höstkollektionen över mig?

(och ni förstår väl också en viss ironi i detta inlägg. Jag vill alltså INTE byta någon garderob, däremot vill jag gå ner till alla mina säckar i förrådet och hämta mina höstkläder.. in med det nya tack!)

Nej men Jag heter Malin

Klockan är knappt tolv och jag har redan varit med om:
- Skämts ihjäl inne på telia
- Fått "medges ej" på kortet inne på monki
- Varit med i SJUKHUSET inspelning


Då ska jag berätta utförligare... Jag lämnade alltså in min mobiltelefon idag. Stod verkligen på låset och hängde med två andra gubbar, eller rättare sagt äldre män. I alla fall får jag komma in och lite senare blir jag mottagen. Jag börjar att lägga fram min mobil och berätta vad det är som är felet och han berättar hur vi ska gå tillväga och springer sedan och hämtar en lånemobil. Jag frågar glatt om jag får behålla den istället men fick ett tvyärr nej.
- Jag lånade precis ut den här mobiltelefonen till en annan tjej och tänkte att du vill nog också ha den. Egentligen lånar vi inte ut den här för att det är ingen lånemobil men jag gör ett undantag...
Jahaja.. jag tackade minsann. Hur glad blir man inte av att ha en SNYGG lånemobil. Jag kommer aldrig lämna tillbaka den, tror jag :P jaja.. sedan när han ska öppna mobiltelefonen och börja ta ut simkortet säger han häpet..
- Nämen, vad är det här?
- Va, vadå?
- Ja, alltså det är liksom alldeles kladdigt... Vet du vad det kan vara? Kan det vara felet?
- Va? Nej men Va? Nej jag har ingen aning (det har jag visst innerst inne, de obehagliga tankarna på att jag för några veckor sedan sölade ut sylt i hela min väska gjorde sig påminda)
- Är du helt säker? (så börjar han lukta på det..)
- Ja, få se.. (jag lånar mobilen och luktar jag också,. bara för att se lite engagerad ut) Nej jag vet inte.. Kan det vara att någon kompis har lånat den..
- Ja så kan det mycket väl vara.. det luktar grogg.. Är det det?
- Det kan jag helt ärligt säga att det INTE är, jag dricker inte..
- Åh vad duktig du är.. hur kommer det sig (så kommer vi av oss här men sedan återigen in i ämnet)
- Men..
- Jag ska bara springa och hämta papper..
(ja, en lite skrattattack blev det utanför.. jag visste gått och väl att det där var mitt fel.. as usual haha.. men han har ingen aning...)

sedan går jag till monki och inser att det är 75% där. FY VAD UNDERBART! Jag hittade fyra plagg jag verkligen ville ha. En shortsdress, två klänningar och en väst.. Går till kassan och säger att det kommer troligtvis inte att gå eftersom jag inte har fört över pengar.. men jag testade ändå. "MEDGES EJ". Nähäpp! Kön växer såklart och alla hatar mig. Men jag tar det med en klackspark och säger jahaja, där ser man. Nu skulle man vart gjord av pengar... Istället tog jag bort den vackra shortsdressen och det gick bättre :P Men lika glad för det är jag ;)

såå när jag går hemåt hör jag en ambulans köra med fulla sirener.. Tänkte inte mer på det förrän jag ser att den stannar utanför kvarnen.. Här går jag nu alltså med mitt rosa paraply, som jag jagar med tanke på att det flyger iväg i stormen, och hör en till ambulans komma, stanna precis utanför.. Näru, det här vill jag se tänkte jag men tappade den tanken väldiigt snabbt för just då tar ena fram en kamera och jag inser på direkten att detta är en inspelning till sjukhuset.. Vackert tänkte jag.. hoppas bara de inte filmade när de körde hit och ser mig jaga ett paraply. Rosa är ju inte så diskret heller.. Men bara för det kan jag ju inte vara smart att gå därifrån.. nejnej.. jag är ju nyfiken. Så jag ställer mig alltså så långt fram som möjligt och tittar. Pinsamt? Ja visst. Men på trean är jag i höst ;) (eller så har de klippt bort den galna kvinnan längst fram, det kan vara fallet)

Nu orkar jag inte skriva mer och klockan slog precis över tolv. Hurra!

Det kan hända vem som helst

Godmorgon! Jag skulle då tvätta men kära jag hade inte bokat tvättid för att jag tog förgivet att det inte skulle vara någon annan människa i denna värld som kl 7 en torsdagsmorgon hade bokat. Well, I was wrong. Däremot gillar jag INTE när man INTE skriver telnr. Hallå, jag tror ändå att hon driver med mig och bara bokade in för sakens skull för att INGEN var där. Skit också. Jag har bokat på söndag iallafall. Tur att jag har en mängd kläder ändå :)

Har ni någon gång känt att ni tröttnar på människor? Det har jag. Eller alltså inte tröttnat och tröttnat men vissa saker känner man helt enkelt inte, eller tycker, eller tänker.. De har liksom bara poff-försvunnit. Ingen som förstår? Inte jag heller. Jag ville bara säga det. Vilken tur att det finns människor man älskar och uppskattar dagligen då...

Jag har faktiskt funderat på att sticka och köpa OCboxen. Den första. Jag behöver någonting att göra idag. Det är på TIDEN! Däremot undrar jag vart skärgårdsdoktornboxen är.. kan någon svara på detta?

När allt ska vara enkelt


Nu rullar livet som det ska. Det går bra nu.

Ikväll eller idag har jag jobbat till 21:o8 på minuten faktiskt.. Sedan gick jag till ica och handlade lite plus en tidning. VR. Älskade VR. Jag känner för lite reunion snart, men på vilket sätt vet jag inte. Jag drömde om alla mina öviksmänniskor inatt. Så underbart. Jag saknade övik ändå.. vågar inte inse det men man känner att det behövs åka hemåt för att förstå vissa saker och ting. Behöver vila upp mig litegranna så att säga :)

Imorgon är det stora dagen. The Dday. Tvättning och städning står på schemat. Hurra. Not.


Randig klänning

Jag tror att jag har visat er denna, men om inte gör jag det igen! Här är den! 198:- pix från divided. Köp! Den är söt med guldknappar upptill också! Valde att ha denna igår till tights/leggings.

Skillnaden:
Tights = med fot
Leggings = utan fot

Alltså hade jag leggings. Idag jobb 13-19:20 och imorgon är Malin ledig minsann.

Ett måste: Stickad väst!

Såsom jag sprang runt på stockholms gator för att hitta rätt strl. Helt otroligt. SISTA h&m jag var inne i hade äntligen min strl. Så nöjd! Den är perfekt! :) Har dock inte använt den ännu, men fortsätter vädret att vara såhär kallt blir den nog användbar inom de kommande dagarna.

Jag har förresten köpt en hatt idag, väldigt fin från trend. Även den där spetskjolen från trend. SJUKT snygg. Spets, vacker, perfekt! :)

PLUS att jag fick jordens vackraste örhängen av PEHTRA idag. SÅ fantastiskt fina. Har inte blivit så glad på länge.. :) Jag älskar sådana överraskningar. "Malin, kom, jag har en grej till dig".. Bild kommer! :)

@ work

Mina damer och herrar jag sitter här nu och lyssnar på allsång på skansen, tittar även lite litegranna. Är mitt uppe i datorns värld istället faktiskt. Well, jag har idag delat ut min bloggadress till två män på jobbet och därför känner jag att jag måste nämna dessa också. För de är helt enkelt helt fantastiska människor.
1. Jag är väldigt väldigt glad över att A är tillbaka efter semestern (det var gårdagens bästa)
2. Jag är väldigt väldigt glad över att jag har börjat träna lite smått igen. Då blir O nöjd och jag känner mig ännu nöjdare :)


Med andra ord,, det går bra nu! Mitt liv är påväg uppåt igen!

Acne f/w ´08/´09

Jag är ute efter en klänning att ha över mina spetsleggings från h&m trend (har ni inte köpt de än, gör det NU! de tar snart slut). Över den vill jag ha någonting enkelt och enfärgat, som ungefär dessa fyra. Vilken?

Jag har även lagt undan två spetskjolar och en spetsklänning.. Eller Sofia gjorde det, hon är snäll hon. Jag tycker om ALLA jag jobbar med så otroligt mycket. De är fantastiska.. Hittar de plagg som passar lägger de undan de till mig. Hur bra är det inte? Jag har personliga stylister.. haha.

Blir ni inte hungriga?

Jag har blivit kock på riktigt.. tror jag. Den här rätten gjorde jag förra veckan och den består av lax och massa annat gott med dressing. Sedan har jag gjort ny mat varje dag, utom de dagar jag hade besök här :) Igår blev det minsann makaroner med cremé bonjour, ni vet en sådan röd man häller i precis när mackisarna har kokat upp och efter det blandar i kalkon också. Hur gott? Jag var nöjd. Stekte även ett ägg och gjorde en sallad. Jag som förut verkligen fruktade att laga mat har nu fått in foten och snart är det på riktigt en av mina favoritgrejer. Kul.! Nu fattas bara bakningen.. och tvättningen.. och..

Idag; Jobb 11-18

Därför är jag frisk nu

Han tog på sig våra svagheter och våra sjukdomar bar han.
Matt 8:17

Jag älskar förresten min nya bibel som jag fått av min käre far (och kanske av min mor också som säkert var med på ett hörn). Den är underbar. Det står såå perfekt i den. Slim kallas den också vilket betyder att den är ungefär mer än hälften så stor som en vanlig. Perfekt i väskan med andra ord. Och den gör det SÅÅ mycket roligare att läsa varje dag också. Tack!

Lördagskväll=Regnkväll!




Jag invigde min nya jacka. Den passade perfekt till de rosa chinosen (som jag måste passa på att använda innan hösten är här på riktigt) och de blommiga ballerinaskorna. Helt kalas! Däremot blir bilderna bara sämre och sämre, jag kan inte rå för att min mobiltelefon har fått en ny sjukdom.

Ibland kan man ha roligt för ingenting

.. som till exempel igår. Jag älskar att jag har min "siren" signal. Den låter precis som en polisbil, eller en ambulansbil.. (vad är egentligen skillnaden på deras sirener? Är det någon skillnad?) Jag vet inte jag.. I alla fall det jag ska komma till.. igår när jag var inne på åhlens började det ringa och när man aldrig hittar sin mobil (har aldrig gjort kommer aldrig att göra) i väskan höjs signalen och till slut hoppade människorna iväg och banade väg för mig. De väntade sig en polisbil och vad fick dem.. EN MALIN som kunde gå raka spåret. Ha. & tack.

Måndagen


Där din skatt är, där kommer också ditt hjärta att vara
Matt 6:21





Kommer ni ihåg den här kjolen som köptes för miljoner år sedan. Den blev min våren 2005 faktiskt, på pricken rätt. Kjolen hittade jag förra veckan igen och drog på mig den lite högre upp med ett skärp och en tubtop, som även den är x antal år gammal. Det kan helt enkelt inte bli fel. Blanda vad du vill!

Ingen har älskat som du!


Ny shortsdress, jumpsuit, tracksuit you name it. Jag gillar den! Betydligt mycket!

Att lära känna dig är min längtan. Att lära känna dig... Se vem du verkligen är! DU ÄR MIN FAR och JAG ÄR DITT BARN, jag vet att du älskar mig... Att vara nära, nära ditt hjärta.. det är det enda för mig.

Jag är lite besviken. Bara lite.

Hög Midja - Hot or not?


Min egen personliga åsikt är följande, hot på kvinnor, not på män! Eller?


Det är över!

Bild: Världenidag

Det är faktiskt över. Hela veckan är som bortblåst,.. eller inte! Jag tycker att det har varit jordens mest givande vecka och jag har aldrig känt mig så taggad till absolut allting som jag känner mig nu! Jag skulle lätt kunna följa med teamet redan imorgon genom fem länder i två(?) veckor. Förstår ni vad roligt!! Men istället är jag hemma och jobbar.. Det är också kul!

Idag är jag däremot ledig och har vart på det sista mötet denna konferens. Det var såå bra att jag köpte skivan plus två skivor till.. Bra att ha hemma och lyssna på! Det känns som om hela jag har blivit en ny människa och det finns bara en person att tacka.

Inte tid att sitta här!

Jag har egentligen ingen som helst tid att sitta still här men samtidigt måste jag ändå torka håret och det kan inte göras när dessa två pinglor sover. Därför kan jag lika gärna sitta här. Det börjar däremot bli lite bråttom...

Trött är bara förnamnet angående hur jag känner mig just nu. Inatt var det nämligen Jocke L som predikade, istället åkte jag hem. Det gick inte.. Jag var med till en början men halv ett var jag hemma minsann! Ikväll blir det bra också! Jag älskar verkligen Eukonf.

Ett par svarta shorts och ett blommigt linne till blommiga skor. Det är alla tiders för tillfället!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”