ohnoimsorry

jag är verkligen trög nu förtiden och det ber jag om ursäkt om, det är såå mycket som händer så att jag hinner knappt sitta vid datorn.. Idag har det hänt saker hela tiden också, helt underbart! Har shoppat, tränat och shoppat igen och handlat mat på gränby och det ena efter det andra, glass på årsta och jaa.. Jag är helt genomtrött.. Imorgon jobbar jag "bara" till fyra och det känns kul.. 9:50 till 16:00. Det är kursen från början INTRESSANT!

Jag har förresten köpt två par tygskor, ett par vita och ett par röda. Jag gillar de båda, plus en kort jacka, ni vet den mörkblå från divided med guldknappar!? Jag är kär. :) Det är dock liiiite för kallt för den nu men snart såå! Plus sminkborttagningssaker, h&ms egna. De är dock inte så otroligt bra men otroligt billiga så jag köpte två. De ska ju ändå bara användas en gång/dag. Godis har jag inhandlat också, faktiskt väldigt mycket, plus bröd och yoghurt och kräm och vogue och glamour och sedan ligger plaza här också. Jag har det jag gör ikväll.. Först ska Vic och jag ha myskväll till film och glass i stora lass. UNDERBART!

Behöver jag säga mer än att ni KILLAR bör titta in h&m, kampanjstart idag. Jag älskar VÄSTAR verkligen.!
image2177

photo

här ska det alltså finnas en bild, dock går det inte att lägga in, det kommer det kommer.. Enda sovmorgonen denna vecka, enda lediga dagen denna vecka och vad händer? Jo min kära faster sitter inne i köket och SYR. Alltså ni förstår, hon använder en SYMASKIN innan klockan åtta på morgonen, är detta lagligt? Jag tror inte det faktiskt.


notinmood

lugnt på bloggfronten idag faktiskt, illa men sant. Har vart så mycket, först jobb, kom hem strax efter halv sju, och sedan möte som började klockan sju. Vi kom dit nio över, det är bra! Nu är jag trött minsann, och imorgon ledig, först toabesök sedan hopp i sängen! Olala.. Jag återkommer..


ichliebedichgossipgirl

det finns ingenting bättre förtillfället. Grymt bra program alltså, var det bara jag som fällde (föll?) en tår i slutet av programmet? Inte? Tänkte väl det.. Såå vackert.

Imorgon var det tänkt att jag skulle vara ledig, men, det blev inte så. Ska rycka in och jobba 9:50-18. På kvällen blir det lovsångsgudstjänst. Jag är i himmelen. Allt är så underbart här nere. Tack Gud för det! På torsdag är jag ledig i alla fall och det blir den enda lediga dagen denna vecka. Måste fundera ut någonting jag ska göra då bara :)

Sovgott sötnötar.

yesterday

image2175
jag är kär i mitt nya linne faktiskt, ett grått sådant från h&m trend. Like it like it.. Till detta ett par assnygga svarta byxor med hög midja, ni har sett dem förr, från lindex, svart cardigan från h&m..

nevermore

det är bevisat, jag är verkligen sockerberoende. Jag blir en helt annan människa utan mitt godis.. "Åk och köp godis malin", det var mina visdomsord från min faster. Och när HON säger det, menar hon det verkligen. Jag behöver det där godiset för att få energi och för att överleva helt enkelt. Jag blir sååå mycket gladare.. Nu kanske det låter som om jag inte ätit godis på ett halvår/år, dock inte, utan enbart TVÅ dagar, haha, sist var i söndags, men ändå. Jag kan om jag vill, jag har stått emot en massa godis dessa dagar, men jag vill helt enkelt inte mer. Nu vill jag äta godis igen. Hurra! Istället idag käkade jag fyra bullar, tre kakor och två portioner glass. Det är därför min mage är en bulle nu.. det struntar jag blankt i. Vem ska se den? Det konstiga är att än hur mycket godis jag äter så syns det mer om jag äter fikabröd och sådana saker,, jag kan alltså vräka i mig lätt ett halvt kilo om dagen utan att det märks. Det är ändå kul! :) Dock inte så bra för hjärtat kanske..

nightynight

jag är så fruktansvärt trött att ni inte förstår hur trött man kan vara.. Jag är verkligen arg över att jag åt det där äpplet. Såå otroligt gott, lugn, det var hur fint som helst, lugn, alldeles illgrönt och smakade precis sådär lagom surt, lugn.. DET VAR FULLT AV MÖGEL! Det vill säga, när jag kommit in till själva "boet" som jag kallar det är det fyllt av mögel, vid den tidpunkten ville jag bara spy upp allting men istället för det, skreek jag i personalrummet (jag var ensam) och bad en bön över att jag inte ska avlida av detta.

nu sitter michaela och victoria och surrar i köket, jag ska nog joina dem.. Alltid trevligt med två söta pinglor.. Eller vid närmare eftertanke kommer jag nog somna. Det är ju en dag imorgon också. Jag måste laga lunchlåda innan jag sticker iväg faktiskt.. Idag blev det goood ris och kassler.. jag funderar på korv imorgon. Det gillas! Godnatt! Glöm inte att besöka mig på jobbet. Jag lovar att vara trevlig!

ifeelgoodinstripes

image2173
här var det johanna som tog kort klockan 10:04 en härlig söndagsmorgon, närmare bestämt igår faktiskt :) Ja, jag älskar min nya tröja så otroligt mycket, randigt is the shit helt enkelt. Denna finner du såklart på min kära butik h&m. Även väskan också.. Jeansen hittade jag på monki för, håll andan, 20 spänn. Det är fööör billigt! Nu är jag på jakt efter ett par med vida ben istället, men det är en annan femma..

Jag är överlycklig över att jag nu har fått en tjänst. Hurra!
image2174

theoscar

vem har tänkt att hålla sig vaken? haha, inte jag i alla fall.. har mycket mer att tänka på så att det blir tight.. Däremot tittar jag på wallander nu, de filmerna är ruskigt bra.. Spännande..

23/2

image2170
image2171
och i färg ser denna underbara klänning ut såhär:
image2172
detta var alltså min kära utstyrsel igår, mycket härligt! Jag vet inte hur många kommentarer - positiva - som jag fick av alla kära kunder. Jag gillar den skarpt alltså.. Och billig är den, finns på divided. LÖP OCH KÖP! haha.. Diademet köpte jag samtidigt, gillar det också!

toallofyouthatwonder

image2169
såhär såg jag ut under jackan i fredags, haha, insåg att det inte blev en sådan bra s.k. "outfitbild" därför lägger jag in denna också.. Stor tee & leggings med dragkedja från ginatricot, svart långärmad över från h&m, sjal från ginatricot, ah också resten ser ni Här -> HÄR!

fridayevening

image2164
Tack för ett vackert kort minsann. Min kusin ställde sig på en stol "kan du vara snäll och få med HEEEEELA mig denna gång" hon kämpade och fick det också. Nice. På mig har jag ankelboots (som jag använt en gång på 7 mån) från din sko, klänning (ny!) från ginatricot, köp den där!! Finns några exemplar kvar.. Väskan likaså, och halsbandet också faktiskt! haha..

image2165
image2166
image2167
image2168
det nedersta kortet är från mötet i fredags. Han som talade bor i LA och kommer ifrån "dreamcenter" där han arbetar med ungdomar. Han själv har varit en s.k. gängmedlem och han hade verkligen en lång historia att berätta.. om sitt liv, hur han blev kristen och liknande. Tro mig, kan han följa Jesus så kan ALLA det. Det gäller bara att vilja ta steget. Gör det du med!

thisistheairibreath

en sådan underbar doft. jag älskar den, jag faller för den.. jag har den på mig nu faktiskt. Så gott! Gick in på kicks och sprutade på hela mig, somliga trodde att jag var dum i huvudet som bara ställer mig där vid männens dofter och doppar mig själv i denna underbara lukt. Men jag älskar den, alltid gjort, kommer alltid att göra..

Det doftar underbart, jag luktar på den N U.

Annars är jag arg på mig själv som klantat till det, verkligen. De ringde från h&m, hemskt men sant. Jag är verkligen inte glad nu, men det ordnar sig säkert.. Jag är bara arg på min egen klantighet.

atmysweetfriday

image2161
image2162
image2163
det var jordens finaste fredag, jag är seriös. Hur vackert väder som helst. Jag hade till och med vårjackan på mig, eller i alla fall en jacka med tunnare material, parkas. Myspys. Däremot var det vind som hette duga..

Jag har precis kommit hem från möte och är väldigt hungrig minsann. Mötet var underbart trevligt, familjegudstjänst, det finns inget vackrare än när barn sjunger från djupet av deras hjärtan. Så vackert.. En hel kööör!

andthenshebecamehappy

johanna har jag hämtat i staden.. Underbart. Nu ska vi mysa.. Girltalk. Konstiga röstningar som vanligt... jag har aldrig vart mättare nu faktiskt, jag ska banne mig sluta med godis. Johanna ska sova över. Fred på jorden hoppas jag på.. och framförallt:

Hej Malin! Måste bara fråga vars du har köpt den helt undebara klänning? Sen så måste jag beundra dig som människa. Du är så glad så att det smittar av sig! keep up the good work! Kram Liza

Ibland kan något så litet göra så mycket :) Puss!

malinandthecity

image2159
det var så frisk luft här på stadens gator.. jag gillar att det precis kom vind när jag skulle fotas av min vackra kompis johanna. Hon står bakom kameran här.. :)

image2160
ibland går det inte att bli sötare än såhär.. johanna - jag älskar dig!

sthlmatthursday

image2151
image2152
image2153
image2154
image2155
image2156
image2157
image2158
tills vidare låter jag bilderna tala för sig själv ;) haha,, jag orkar ingenting, är så trött i skallen/kroppen ALLT! Orkar knappt trycka på tangenterna.. se där.

workingninetofive

eller rättare sagt HALV nio till tjugoettöverfem. Helt otroligt. Denna dag har dock gått väldigt snabbt vill jag lova :) Såå skönt. Ikväll vet jag inte vad det blir, men johanna är med minsann! Jag är glad över det. Hon är BÄST!

yesterdayallmytroubleseemsofaraway

image2150
sådär såg jag ut igår minsann.. fler bilder från gårdagen kommer i ett senare inlägg. Yesbox!

Den blommiga klänningen var en snygg kombo till lackväskan, jag gillar det. Är glad också för att det var varmt nog att använda min kära vårjacka från h&m, billig och bra. Skor från skopunkten och sedan hade jag en svart längre kofta med knappar från ginatricot, halsduken likaså.

itisallmine

image2146
nu ska vi se.. jag köpte alltså lite smått och gott.. sådant som jag faktiskt också behöver.. mer eller mindre :) Jag är så otroligt nöjd med allting, aldrig vart gladare när jag betalat förut! haha, nöjdnöjd.

- jacka, svart i parkasmodell, modell kort
- svart väska med fransar (precis nyinkommen idag, finns även i röd färg, jag är ju ändå svart av mig, hemskt men sant.)
- skor, svarta med vit rosett, ballerinas
- tre pack svarta strumpor, perfekt till träningen
- blå strumpbyxor
- svarta strumpbyxor - 2 pack
- blommig klänning (mitt bästa köp genom tiderna, är så fruktansvärt nöjd med den, snyggt med puffiga, markerade axlar
- massa hårsnoddar
- hårspännen
- solglasögon, snygga snygga.. de behövs ändå nu snart, idag är det strålande väder
- trosor
- randig långärmad tröja, otroligt snygg, i bredare ränder
- svart hårdiadem, lite bredare
- grått linne, i korsettmodell (h&m trend, jag älskar detta mer än livet självt, nästan! haha)

När jag ändå är på gång kan jag lika gärna visa vad jag köpte igår också.. :)





Äntligen har jag denna ljuva väska, som jag letat. Fick den tillochmed i svart och silver, precis som jag ville ha den! Hurra! Även två halsband, otroligt snygga. Det ska vara mycket runt halsen i år. Köpte även en vit/blå randig sak från ginatricot, den fick dock inte komma på bild, tragiskt men sant! haha, vet inte alls vad jag tänkte med!

drivinglicense

Förresten, idag, precis idag, firar jag ett år med körkort. HURRA! Hur kan det ha gått så snabbt? Mamma och pappa är fortfarande oroliga när jag kör.. haha, det är jag med! Men ändå, jag har aldrig vart gladare under ett helt år. Jag tog det alltså runt klockan ett, så att ja, prick ett år då. Det känns underbart! Till alla er som inte har ett.. TA DET!

Och en grej till, idag på stan träffar jag på en man, en good-looking sådan med snygga skarpa brillor. Han frågar mig om jag tjänar ditt och datt över ett år och jag sa att jag precis har börjat jobba så jag vet inte så mycket ännu.. Han pratade på och sa att det gör inte så mycket..
"Är man över tjugo går det bra.."
"Stopp och belägg sa jag, jag är bara nitton.
"Vaaa, är duu?, nej men det var ju synd, annars hade du fått en resa här av mig, gratis.."
"VAA? Är du seriös? Vi spolar tillbaka, jag fyller tjugo i alla fall.."
"Tyvärr alltså, vi har en gräns.."
"Men om jag sträcker på mig då?"
"Nej, tyvärr, det går inte det heller.. Du ser äldre ut"
"Tack då.."

Sur och arg var jag när jag gick därifrån. 1. Varför kan jag inte bara hålla min stora trut och vara tyst om min ålder och istället spela med så långt det går?? Nej nej, jag pratar på med allt och alla och istället går miste om ditt&datt. 2. Jag gick precis miste om en resa till ett vackert land i en vecka, jag hade alltså fått den gratis tydligen.. vet ej mer. 3. Ibland undrar man varför inte mor kunde kläckt ut mig tidigare under året.. 4. Mina barn ska vara födda under första halvåret - jag har dock hört att det inte är så lätt att planera.. JOHODU!

Som om det inte var nog med det, en dm ifrån min högra axel kutar en duva förbi (kutar och kutar men den springer uppe i luften) Jag höll på att bli attackerad och såg det framför mig, stora rubriker "Kvinna medvetslös efter en attack av en kutande duva.." Jag säger då det.. Mycket är jag i alla fall med om

thewashing

jag kliver alltså upp i tid idag för att tvätta.. och jag gjorde det också. Tröttsamt. Gick iväg i enbart en vit snobbenmorgonrock (javisst den har x antal år på nacken, men den är dock väldigt fräsch med tanke på att mamsen alltid tvättar den för att hon tycker den är ofräsch, saksamma) och mina boots. Haha, något fult med vita bleka ben utomhus denna tid men hey, vad gör det.. Jag traskar på och tvättar, fyra maskiner. Tillrågapåallt stryker jag också tvätten senare, jag drar fram strykbrädan och sätter igång järnet. Vad har hänt med mig? Jag tycker till och med att det är roligt. Det är kul att vara vuxen, när man gör sitt eget. Jag är glad för det!

Har precis kommit hem från staden nu och ska äta lunch. Är så fruktansvärt hungrig om jag ska vara ärlig. Shoppade rejält mycket på mitt kära h&m. 1500:-, jag betalade 358:- Hoho, ibland är det bra med bonuscheckar och lite annan bonus. Gillar det skarpt!

För er som är intresserade kommer ett inlägg om shoppingen lite senare idag.. Pasta och köttfärssås ska jag äta nu. Jo jag tackar.. Sedan måste jag handla idag också.. Mycket mat, har trots allt 10%.. Och btw. det är 4,9:-/hg på ica. Hurra!

thegothenburgtrip








från uppsala till stockholm till göteborg, i göteborg, från göteborg till stockholm till uppsala. Vilken härlig resa.. Kul med bilder som man kan följa faktiskt.. Ni ser från tåget och bussarna. Även lite outfits, bara några, trevlig läsning och ja, allmänna bilder från nordstan, stan i sig och mat/godis. Lovely!

Nu måste jag hämta min tvätt. Haha, jag är så trött att jag inte vet vad jag gör. Hungrig är jag också.

thisdayinsthlm

det har verkligen vart hur roligt som helst med jordens bästa Johanna i Sthlm denna underbara dag. Vi har gått runt i affärer efter affärer och shoppat, ätit gott och även en massa godis.. okej fyra lösviktpåsar är inte okej, men jag var sugen.. :P På slutet träffade vi fyra goa och glada killar som vi fikade med. Nice. Jag berättar mer imorgon när jag ska kliva upp i tid. Tvättningen ska utföras på RIKTIGT! Godnatt!

thecity

image2102
Stockholm från tåget

idag åker vi, jag och johanna, eller snarare om 55 min, sedan kommer vi hem ikväll!. Victoria följer med i tåget med tanke på att hon ska dra till götet.. Alla bara åker fram o tillbaka. Det är grejer det! Nu - frukost.

Jag kör på min småblommiga klänning till grå strumpbyxor. Vackert.!

andthenshehadpain

ååh vad ont det gör i mina hälar, jag har inte vågat titta på dem. Idag tog jag steget. I den ena har jag TRE STORA FETA SPRICKOR. Det gör så ont att jag haltat i flera dagar nu.. mer har jag inte tänkt på det.. Fy vale..

Ikväll har jag fått fotmassage och insmorning av krämer av min kära faster. Nu tror vi på bättre tider.."Så tar du på dig bomullsstrumpor så att du inte skitar ner hela golvet, sedan sover du med dem också, så är det bättre imorgon!" Kärleksfullt, smart och bra. Nu sitter jag här med mina hello kitty och har tänkt att läsa tidningar innan sömnen. Godnatt!

icannothelpit

ibland säger en musikvideo mer än tusen ord..

men

Den här jackan gillar jag väldigt mycket och det är faktiskt en sådan jacka som har sålt stort kan jag lova.. Många män har fattat tycke för den och jag förstår varför. Jackan finns i både denna färg och även i svart.. Båda två är lika populära faktiskt..

Jag säger detta med min egen erfarenhet, jag har jobbat väldigt mycket på Herr och jag gillar den avdelningen skarpt. Det finns sååå mycket snygga kläder till män alltså, vilka kombinationer man kan göra..

För att komma till saken så kostar denna underbara jacka 398:- vilket egentligen inte är någonting för er Herrar (det säger alla grabbs i kassan) haha..

Vad väntar du på? Du kan även beställa den HÄR!

iamsotired

på något vis gjorde det fruktansvärt ont i magen idag.. jag bara skrek av smärta, victoria hjälpte mig på toaletten och jag var nära att börja gråta. Det bara högg till, och slutade aldrig.. Usch, men men, det gick över. Hemskt ändå! Jag åkte och tränade och de andra brudarna åkte hem till frank, jag vill också dit, men jag orkar helt enkelt inte. Min kropp är så trött så det finns inte..

Jag orkar inte ens lägga in en bild, okej.. en kanske..

Imorgon är det Johanna och jag som ska till Stockholm, igen(?) haha, jag älskar Stockholm.

image2100
image2101
Bilderna är ifrån tåget till Götet. Mysigt väder kan jag lova ;) Just det, jag skulle göra ett kollage om resan i bilder, det kommer troligtvis på fredag, då är jag ledig och då kan jag ta mig tid till att göra det.. och tvätta också! haha, ska kliva upp tidigt har jag tänkt! Då hinner man mycket :)

itisokey

idag har jag jobbat, 9:50-18 idag. Trevligt värre. Allt gick bra, hurra hurra.. Nästa dag på jobbet blir lördag, sedan fem dagar nästa vecka, jag får nya tider hela tiden - HALLELUJA! Jag ska till och med få läsa en kurs på jobbet.. ÄNNU ROLIGARE! Nice nice..

nu har jag käkat godis, mat och bullar! haha, vilken blandning.

today

image2095
image2096
image2097
image2098
image2099
idag var jag klädd, tänka sig, jag drog på mig en helt vanlig outfit, dock inte för min del men jag gillar alla dessa kläder.. Nya från götet.. grå chinos från ginatricot (ny!), ballerinas från h&m, body från ginatricot (ny!), svart långärmad cardigan från vero moda, urhalsband - halsband med klocka, skinnjacka från vero moda, sjal från h&m och väskan från h&m..

Nu ska vi mysa.

gbg

image2094
det är någonting magiskt med svartvita bilder, jag älskar det.. Däremot är det tråkigt i längden att bara titta på svartvitt och därför tänker jag göra något färgsprakande en vacker dag :) Det ni. Till dess bjuder jag på denna bild.. Vad säger den för dig?

Till mig säger den: Ett hederligt ilandssamhälle

mydearlybeloved

johanna min lilla gumma, har kommit hem till mig nu. Hurra! jag väntade henne under gossip girl men hon satt tydligen ute i bilen och snackade i telefonen väääldigt länge. :) haha, nu sitter vi och myser i soffan framför "mina, jag och irene" Underbart!!

Johanna: "Alltså jag ska sola imorgon, det borde du också göööra!!"
Malin: "VAAA? Alltså JOHANNA; ÄR jag sååå vit!!!?" hahaha..
Här skriker jag bara och vi skrattar ;P

Uppd. Nu kom precis tre brudar in, en är min kusin, ja men se där.. Filmtime.

somenews

ja, jag har jobbat idag minsann, vi har fått in mängder av snygga kläder om jag ska vara ärlig ;) ni bara måste in och kika på alla godbitar imorgon! :) idag har det även varit världsrekord för mig att tala engelska. Jag vet inte hur många människor som snackade detta underbara språk idag, och jag, med mig underbara dialekt på engelska, snackade på som aldrig förr, dock förstod jag inte själv vad jag sa men det var saksamma. Jag viftade på med händer och fötter, vi förstod varandra helt enkelt.. En kille och jag stod och pratade säkert i en kvart, haha, sedan vände jag bara på ryggen och då förstod han att han skulle bege sig.. Så det kan gå :)

nu är det gossip girl. Vem missar det egentligen?

Återkommer efteråt.


hallelujah

nu har jag en plan. En väldigt stor plan, tror jag.. ska fixa en grej här med bloggen! SKOJ!

För det första, jordens mest klumpiga Malin har vält ett helt cykelställ vid gymmet, här snackar vi massor med cyklar.. Hoppsan :P det var jag det.. Jag har även lyckats flörta in mig och åka gratis med bussen i götet.. inte illa det heller.. vad har jag mer gjort? hmm.. nja, kan inte komma på någonting nu på en gång. Det var tänkt att jag skulle tvätta nu, men tydligen ska vi iväg och träffa några vänner så att det blir inte mycket av det.. haha, galet dumt! Jag är glad nu. Mycket glad. Imorgon ska vi bestämma över jobbet, öh, jag ska jobba både imorgon och på onsdag, det kanske jag skrev ja.. ja kanske det.


honeyiamhome

nu är jag hemma igen. Det känns konstigt, för bara några timmar sedan var man i götet.. åkte med tåg klockan 09:42 och kom till uppsala 13:49. Nice, det går såå snabbt, trots ett uppehåll på ca en halvtimme.. När jag kom fram hit gick jag faktiskt lite på stan igen.. haha, trots min extrema kissnödighet! haha..

igår åkte vi ut och åt och det blev en restaurang mitt i stan, jag var tydlig med att jag ville vara hemma i tid till one tree hill så vi snabbade oss minsann! Jordens godaste mat, jag visar bilder sedan.. Det var gott! I alla fall var det inte ens one tree hill på tvn heller.. typiskt! Det blev en godiskväll igen! Jag har nog aldrig ätit så mycket godis som jag ätit denna helg, godiset har funnits överallt :) haha..

väl hemma här har jag fått en massa överraskningar vilket har glatt mig verkligen, en massa kuponger "träna gratis här" "10% på mat" "hyr gratis film på statoil" etc har kommit och det är trevligt, bara att utnyttja, ibland är det kalas att vara nyinflyttad! haha.. & även några söta grejer till, jag är evigt tacksam

har ni förresten märkt att jag blivit mindre personlig när jag skriver här? haha, mitt privatliv börjar bli mer undangömt faktiskt.. gott eller ont?

nu måste jag packa upp. Jag har tagit en massa bilder faktiskt så att det blir ett roligt kollage så småningom. Alltid trevligt! Sedan blir det snack med VP. Tack för denna helg :)

delicious






Jag sitter bara och gör ingenting faktiskt och därför provade jag några inköp jag har gjort på sistone, nu i götet och även några stycken i uppsala. Mer kommer självklart lite senare när jag har tid :) Allt är i svartvitt och det är enbart så jag har fotat dessa dagar härnere faktiskt..

1. Byxa, svarta chinos byxor, störtsköna och perfekta att ha och vika upp, hög i midjan som ni ser :) Ni vågar inte veta priset tror jag... 20:- Det är vad jag kallar rea! haha.. Som en godispåse (det sa jag även i kassan och hon höll med till punkt och pricka..)

2. Jeans i stuprörsmodell. Verkligen sköna dessa också, lite stretch och perfekta. Tänk att till och med jag Malin, som har så stora vader att alla jättar i världen kan slänga sig i väggen, fick på mig ett par tajta jeans. Jag gillar dem! Och även dessa 20:-.. Jag fick alltså två par byxor från Monki i Uppsala för FYRTIO kronor. Som hittat!! Då gör det faktiskt ingenting om man inte använder dem... men det kommer jag göra för att jag är NÖJD!

3. Här ser du jeansen bakifrån. Helt vanliga och snygg slitning också, det sa till och med d och han är e x p e r t!





1. Dessa skor har jag velat köpa hur länge som helst, dock inte kommit till skott. Men de är underbara, och man kan faktiskt gå i dem bättre än det ser ut. Helt makalöst sköna också, mina är grå. Priset? En hundralapp. Det är galet billigt det med. Jag är verkligen nöjd. Ännu nöjdare över att det var den enda affären i kedjan din sko här i götet som sålde dem för 100:- på de andra kostar de fortfarande 200:- på rean. Ha, vilken tur jag har!

2. Ja, så ser de ut uppifrån och ned :) haha, det ser även ut som om jag har tagit på mig skorna på fel fötter, eller?






1. Jackan på bilden är i ljusgrå färg och kommer ifrån h&m. Jag gillar den väldigt mycket för att den passar perfekt nu i vår. Dock känns den lite stor, men var tvungen att ta denna för att den skulle sitta bra över axlarna (eller för att en strl mindre var slutsåld :P haha..) Jackan köpte jag faktiskt för några veckor sedan, har bara inte haft tillfälle att använda den förrän här i gbg. 298:-. Det är billigt det med!!

2. Ett hederligt svart ribbat linne, men dock med "korsettskurning" som jag gillar mest av allt förtillfället. Hur snyggt som helst!! Lite halvstort över bysten men det fungerar ändå. Vi får hoppas att det krymper i tvätten :) Fann detta i den bästa monkiaffären faktiskt, enligt mig. Den i kompassen här... 120:- Perfekt!

Mer kommer.. jag har nu också dammsugit.. haha, jag är verkligen städartagen idag. One tree hill är det bästa som finns just nu!

andthensheputonthetv

det är faktiskt lika bra att slå på one tree hill nu innan d kommer hem så att jag hinner se några avsnitt med tanke på att han vägrar titta. Men jag älskar det. Gamla avsnitt, sådana som han sett x antal gånger, vill jag se en massa gånger mer. Haha, otroligt men sant. Det var verkligen längesedan jag såg dem!

btw. tro det eller ej men nu är jag trött på godis, i alla fall för stunden. Jag gick iväg till willys och köpte lösvikt plus "tredubblastycksaker för 14.06" hur i hela fridens dagar kan det vara så billigt? Ge mig styrka, jag som trodde att det var nog billigt igår när en kostade 6.04 kr. Haha, detta är patetiskt nästan. Imorgon ska jag köpa upp mig på 18 stycken tror jag.. eller varför inte fylla en hel varukorg?

Har jag berättat om soffan jag sitter i? Inte? Då gör jag det nu. Den är hur grym som helst, helt gjord i jeans. Såå härlig att sitta i också.. jag är nöjd. Mer än nöjd. En dator i knät, en soffa att sitta på, cola framför mig (då lovar du att dricka upp den också malin? jaa, jag är tvungen att dricka upp den!) och one tree hill på tv:n. Disken är klar och allt är underbart. Ute är det varmt och skönt och jag ska slå på youtube och lyssna på denna ljuvliga dialekt. Jag bara älskar den, eller
?

wearecousins

image2086
okej, säga vad man vill men längesedan var det minsann. Jag var vitare än vitast sådär på vintern, haha, kul kul! Jag och min kära kusin victoria syns på bilden under youth 2005 tror jag bestämt.. :) Minnen.

jag hittade den här på datorn.. säg ingenting till någon.. okej?

abeautifulday

en vacker dag ska jag bo på avenyn. Bara för att det kan inte bli finare än såhär.. Det är en sådan vacker gata!


adesperatehousewives

haha, jag kan ta Bree i handen och meddela här och nu att jag minsann har diskat, inte illa pinkat alls faktiskt :) Stolt diskare.. som igår när d stod och gjorde maten satt jag som sagt här vid datorn och sedan: "nä, man kanske ska ta och lyfta på arslet och hjälpa till att duka...." haha, fick till svar: "vaa, ska du chocka malino?" hahaha, jepp. jag är inte den som är så duktig när det kommer till att laga mat, men diska det är nog min grej det. Det är ju till och med ROLIGT, tänka sig att jag alltid ändå, när det kommer till kritan, gillat att städa, diska osv.. man måste bara ta tag i det!

idag har jag ett fullspäckat schema. en date med fjärrkontrollen med andra ord.

yourfavourite?

hon har en helt magisk röst denna kvinna alltså :) Låten var hur fin som helst.

förtillfället sitter jag nu här, vi har precis käkat frulle faktiskt, d gör sig ordning till jobbet och jag läser bloggar. Vilken kombination!! :) haha, sedan blir det bara hemmadag för mig, jag orkar inte åka in och shoppa pga att det drar bara iväg pengar, nu måste jag hushålla :)

thebesttasteever

jag kan tänka mig att jag är väldigt ensam om att tycka om denna ljuvliga blandning som plopp nyligen lanserat. Hur god som helst, verkligen. Den finns alltså som "dubbelstycksak" till er som inte är medvetna om detta. Här sitter vi nu med en sådan som jag köpte på willys här utanför. Ursäkta mig men den kostar typ 13 kr på pressbyrån och 6.03 kr på willys. De ligger inte ens långt ifrån varandra.. Vart köper man? :)

Har ni inte testat? TESTA!!

carola

jag är taggad till kvällens melodifestival. Så otroligt kul. Jag hade totalt glömt bort det, så nu när d slutat kommer han hem och säger det. O ja.. så fruktansvärt kul. Godis finns! ;)

Jag kommer att dreggla över ola, om jag känner mig själv rätt.. HAHA.

stillgothenburg

ja, jag är här minsann, en helt ljuvlig dag har det vart. Jag ska börja lära mig göteborska, för jag har insett att det enda man behöver tillägga i den vanliga svenskan är "eller?" efter varje mening.. "ska jag lägga kvittot i påsen.. eller?" så har ungefär AllA sagt idag. På ett ungefär. Jag har fotat också faktiskt, bara svartvitt från kameran, så jag tänkte lägga in lite bilder, men jag orkar inte nu,. kanske imorgon då. Tog till och med sladden med mig. Anledningen till att jag inte bloggat tidigare idag är att internet inte fungerat. Nu fungerar det igen :) haha, Nice. Mat blir det snart också, mästerkocken kockar och jag sitter i soffan och latar mig.. Jag är en hemsk människa egentligen!

Jag har även hittat en hel del fynd ocksä. Är verkligen fyndaren nummer ett nu faktiskt, ett par jeans och ett par chions för 40 kr.. och sedan idag, jordens snyggaste skor för 100:-. Jag gillar det!

friday

jag är alltså förtillfället i göteborg(ena helgen i stockholm, nästa i götet, haha, jag flyger minsann fram och tillbaka!). En underbar stad, verkligen. Det känns som om hela staden har förändrats sedan jag var här i nian, för sisådär 4 år sedan. Men det är ju bara trevligt!!

Idag har vi gjort stan minsann, och imorgon kommer JAG göra stan, det vill säga gå i en massa affärer och kika på grejer. Det blir nice. Bredband har vi fixat idag också och det är därför jag kan sitta här vid datorn. Jag är överlycklig, vem behöver vara social när man har en dator? haha.. godis finns också. Mums.

Jag är sugen på att titta på rena rama rolf, det blir det nog i helgen! haha, blev så grymt taggad till den serien under tågresan då männen bredvid mig, var väldigt onyktra och babblade på om att de skulle spöa mig för att de trodde att jag var en stockholmare. Haha, jag höll på att garva ihjäl mig. Jaja.. nog om detta. Nu återgår jag till tv;n, men ni vet att jag kan uppdatera nu, för fullt! :)

valentin

image2082
image2083
image2084
image2085
Spetslinnet är alldeles sprillans nytt, köpte det igår och jag sålde även FYRA stycken sådana igår också. Haha, otroligt!! Tänk att nästan alla tog slut på en gång i stort sett, om bara jag sålde fyra hur många sålde inte resterande av personalen då? Jaja.. över detta drog jag på mig min svarta latexkorta jacka med dragkedja. Me like :)

Har precis käkat lurre och snart bär det iväg. Ska in till staden nu :)

idoitagain

image1983
Vi kör en repris på detta kollage. Man blir så sugen på att köpa allt mysigt! :)

anewdayhascome

Godmorgon!
Jag är taggad och laddad till allting nu, måste packa packa idag eller NU, åker in till staden klockan ett ungefär har jag tänkt, ska gå runt lite där innan tåget går.. yes det känns kul!!
Idag fick jag presenter på bordet i köket.. En rosa ring, otroligt fin och sedan ett kuvert där Deborah hade skrivit vad hon tycker om mig:
odig
A nsvarsful
L ycklig
I ntreserad
N ogran
(med hennes stavning också..)

Sådana saker uppskattas verkligen, det är för gulligt! Man blir såå glad :)

Sedan öppnade jag kortet och där var det I <3 You. Love you too :)

theloveofhislife

jag kände idag efter mötet att jag verkligen ville bara åka hem och sätta mig ner och ta det lugnt, men på bussen fick jag orden att NEJ det ska jag inte. Nu är det möte som gäller. Så jag gick dit, helt underbart, ångrar inte en sekund. Efter mötet (jag var där ensam) pallrade jag mig fram till C-G Severin (pastorn) och pratade ut om mitt liv, att jag fått jobb, att Gud är god.. Vi träffades ju förut och jag berättade en liten uppdatering så att säga. Han var så glad, jag var så glad. Det var såå skönt!

Nu när jag kommer hem har jag fått reda på att en biljett inte kostar 700 utan nu finns det en plats för 300kr. Gud är god igen.. Tillråga på allt "Malin, jag ringer dig till veckan så får du reda på när du jobbar nästa gång.. Okej?" Gud är god än en gång. Allt går som på räls..

För att göra en lång historia kort... Jag har ett stadigt förhållande och bor alltså i Övik, hemma hos min familj. Åker ner till Uppsala under en ungdomskonferens och under Jockes möte känner jag att "Nä, jag ska hit." Sagt och gjort.. Kommer hem och det tar slut med min pojkvän, mitt ex nu, och jag bestämmer mig för att jag ska flytta till Uppsala. Min chef från h&m i övik ringer mig dagen efter och jag gråter i telefonen. Men jag kommer ändå in och jobbar.. hon frågade mig "Malin, vad vill du göra i ditt liv?" "Jag vill flytta till Uppsala.." "Jag ringer chefen där på en gång.." Sagt och gjort.. Hon ringde chefen här i Uppsala och jag skulle titta in när jag kom ner nästa gång. I december flög jag än en gång ner och gick in och hälsade på butikschefen.. De hade inga tider förrän i mars och var ändå osäkra men hey, vem vet tänkte jag.. I januari ringer de till mig och säger att de fortfarande inte glömt bort mig, du ligger överst i listan, vi återkommer strax innan mars.. Nej nej, de återkom i början av feb och jag fick jobba första dagen, dagen efter min intervju. Nu har jag jobbat tre dagar till och jag trivs ypperligt bra. I helgen ska jag bort sedan nästa vecka får jag möjligtvis några till dagar - hoppas! Gud är god. Jag lever ett underbart liv och vet ni varför allt går såå bra? För att jag prioriterar Gud först i min vardag. PÅ morgonen sjunger jag lovsång, jag läser en bibeltext till frukost och jag öppnar mig verkligen. Jag ber högt och tydligt när jag cyklar för att GUD HÖR BÖN. Allt jag bett om det har jag fått.. Förstår ni..

Be och ni skall få, sök och ni skall finna...
Som Frank sa till Victoria: "Är det någon som tror så är det Malin.." Jag tror verkligen och det är därför Gud hör mig.. Tack Jesus förallting..

Gör som jag: Var kristen!

uppd: Ps.. När jag kom hem fick jag ett brev, en hundralapp och ett hjärtanskort med texten "Vi älskar dig".. Jag älskar er också min kära, underbara MAMMA och PAPPA.. Och förstås mina två BRÖDER också. :)


today

image2079
image2080
image2081
Jahaja, en dagens var det idag också :) Haha, mina besökare har lämnat min blogg läser jag nu. Jahapp. Jag är tydligen inte intressant längre. Det var typiskt. Till er snyggingar som fortfarande läser den: Tack tack! Fortsätt så, jag gör så gott jag kan, men tyvärr kan jag inte blogga från kassan på h&m. Jag trivs ändå hur bra som helst :)

I framtiden vill jag ändå jobba med en blogg. Det är min dröm. Tills vidare kan jag skriva lite saker om mitt klädval och det är då kjol - monki, tröja - ginatricot och mcboots - wedins.. ja resten ser ni. NU ska jag boka biljett, försöka i alla fall, jag vet EJ hur man gör!

gossipgirlisthebest

Nu tittar jag på gossip girl, såsom många andra galna brudar!! Hurra! Jobbade till klockan 18, hem och åt, tränade och nu är jag här igen. Ska hämta vic när hon slutat jobba! Jag återkommer..

saturdays

image651
Bild: Johanna

Haha, ja, Isak blev ju vanlig i alla fall. Jag och Andrea blev inte det, suddiga som få. Det var därför att vi asgarvade till allting..

Jag undrar verkligen vart mina bilder tog vägen, jag som tog såå snygga gruppbilder på mina favoriter, men ack sa grisen, jag har letat genom hela mobilen, måste nog göra det igen..

yesterday vs. today

image2074image2073
image2075
image2076
image2077
image2078
Vilken är din favorit? Idag orkar jag inte ens bygga ihop ett kollage så jag gör på detta sätt istället, det kanske är bättre ändå? Man ser bilderna bättre i alla fall.. Jaja, jag känner mig inte nöjd faktiskt.

inthemood

Åh jag är helt slutslagen. Verkligen. Jag bara föll i soffan nu framför american idol. Ingen lust att blogga alls faktiskt men ändå. Jag jobbade då till 19:20 sedan gick bussen precis tre minuter efter det att jag kommit ut. Ja tack! Kommer hem, käkar sedan kommer jag iväg till gymmet och är där tio över åtta. De stänger klockan nio. Jag kör en hårdträning full fart, har aldrig kört så snabbt och sedan bär det iväg hemåt. Slutkörd. Det är bara förnamnet. Imorgon börjar jag klockan 9:50

För att komma till det roliga nu: Jag älskar mitt jobb! SÅÅÅ KUL!

overandout

Yes. Nu ska jag iväg och jobba, eller om en kvart ungefär. Börjar klockan 11. See you there people. :)

theweddingplanner

När blir jag gift?

[ ] Du vet hur man kokar kaffe
[X] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[X] Du vet hur man byter olja i bilen (jag tror att jag vet faktiskt.. imponerad själv..)
[X] Du tvättar dina egna kläder
[X] Du röstar
[ ] Du kan laga mat själv
[ ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 4

[X] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag (alltid gjort faktiskt!)
[ ] Du har alltid en penna på dig (i handväskan)
[X] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[X] Du gillar att gå ut och gå själv
[X] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 4

[X] Du vet hur man diskar
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[X] När du säger att du ska göra något så gör du det
[X] Dina föräldrar litar på dig
[X] Du kan klippa gräset (det kan väl inte vara såå svårt?)
[X] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[X] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[X] Du pluggar när du måste
[X] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[ ] Du kommer ihåg att mata dina husdjur (har inte ett endaste litet djur)
TOTALT: 9

[X] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[X] Du tränar regelbundet
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[X] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[X] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 4

[X] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[ ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[X] De flesta av dina vänner är äldre än du
[X] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[X] Du använder Internet varje dag
[ ] Din garderob har inte rensats på ett tag
[ ] Du kan läsa en b (vaaad?)
TOTALT: 4

Va? Jag vill verkligen inte bli 25 år när jag gifter mig? Eller kanske, kanske är det en bra ålder ändå.. tydligen enligt detta. Jag ska alltså vara ogift i fem år till.. hualigen
.

swedencontest

image2072
Ja, när Johanna hade kommit hem till mig igår sprang jag runt som en galning och skrek "jag har inga kläder.." nej jag har inte det. Det var verkligen hur längesedan som helst jag shoppade (okej för en vecka sedan) och jag känner att allt jag har, nä, ingenting passar, ingenting VILL passa. Jag får panik, springer runt och yrar. Det enda jag letade efter var någonting snyggt transparent. Och nä, jag hade ingenting. Då hittade jag denna kofta som hade prislappen kvar och allt. Supersöt och snygg. Den fick agera transparent och under hade jag en svart spetsbh. Klockrent, tyckte både jag och Jo. Yes! En svart kjol till och jag var redo. Enda missen här var ju att koftan var så pass fallig nertill så att det blev en stor knöl innanför kjolen, men det gick ändå...

Johanna (vi) fick parkeringsböter igår. Haha, grymt kul! Johanna sprang ut och sa: "NEEEJ, jag vill INTE HA DEN!!" och till slut gav han med sig och rev den, istället kom det en kille förbi och sa att vi fick ställa oss på hans parkeringsplats. Vilka underbara människor det finns ibland. Vi blev glada och 350:-. rikare bara på ett ögonblick. Stackars de andra bilarna som alla fick böter på samma ställe - höhö

onetreehill

Någon mer än jag som är laddad? haha, jag längtar varje vecka. Det bästa med detta program är att det alltid händer någonting, och det är det vi tittare vill ha. Lite action, eller ja, kärlek för min del. Godiset är iaf införskaffat. På tal om godis, nu ska jag försöka att vara utan det i en vecka och tjäna in 140 kr. Tror ni att det går? Det gör INTE jag.. Jag ska försöka eller ah, vi ser imorgon. Nu sitter jag här med en påse lösvikt från ica årsta. Gott!

Alla hjärtans dag snaaart. Jag har alltid haft det mysigt då.. Alltid lite extra romantik. I år får jag ta min kusin i kragen och duka upp någonting vackert. Det blir romantiskt, kanske?

meandhanna

image2071
Jag och min superdupersnygga flickvän, eller ah flick-vän. Kompis. Hon är underbar den bruden. Detta foto togs i fredags av min superdupersnygga flickvän Johanna.

Nu: MAT!

smilelikeyoumeanit

image2070
Åh, det blev sent inatt. Tror jag, jag somnade haha, men iallafall vaknade jag klockan 10 idag av ett mess. Vic skrev "Malin, vart är du?" neej tänkte jag, hon har gått iväg, haha.. "Jag är i sängen och sover, vart är du?".. "I kyrkan".. Happ nu har man blivit dissad av sin egen kusin också.. "MEN VA, KAN DU INTE VÄCKA MIG?" haha.. "Skoja bara, jag kommer ner.." Så kom hon ner med ett täcke och joinade mig i sängen, vi låg alltså där och snackade. Mötet började som vanligt 10. Vi kom dit till 11. Det är bra ändå. Jag drog bara på mig kläder och gick iväg, osminkad och grann. Skönt ändå, inga förpliktelser. Bra möte var det också. Efter det blev det mingel och sedan gick jag hem. Har käkat glass med chokladkulor, typ två-tre-fyra port. haha, sedan några mackor. Nu är jag redo för gym, men det kommer inte bli av. Frank ska hit. Tjoho!

itisveryeasy

image2066
image2067
image2068
image2069
Malin i jeans. Detta händer aldrig. Jag hittade dessa jeans i garderoben och provade dem, jag menar varför inte? Dock är det ingen hit att cykla i jeans, tjejer ni vet. haha... men så är livet. Tröjan kommer ifrån ginatricot och den köpte jag i oktober, nu har den vart på rea. Synd :P haha, sedan jeansen från jc då, väldigt längesedan. Jag gillar dock att de är lite "morotsformade" dvs. baggy upptill (okej, i alla fall lite baggy, de var mer förut,... haha). Så såg jag ut till gränby igår då. Väldigt enkelt.

macblog

jag sitter nu vid jordens snyggaste dator, seriöst. En vit, vacker mac. Detta är då mest till pappa, inlägget alltså. Han borde förstå att jag vill ha en mac mer än någonting annat, så ja, pappa, vad säger du? :) Vi har precis tittat på schlager och det är dåligt faktiskt, det blir sämre med åren. Faktiskt igen. 

Glass i stora lass har ätits också GOTT!!! Btw. Isaks dator detta, ja, han är snäll som lånar ut den till mig, dock springer han runt här med en trasa för att jag är en känd "gottegris" och kladdar överallt, med min glass. Happ. Haha..

..andhereitisagain

image2065
Åh jag är trött nu faktiskt. Åkte iväg en sväng till gränby och där på ginatricot fanns väskan jag verkligen letat efter såå länge att jag inte kan minnas det. Där fanns den. Jag köpte den... INTE. Blir galen. Kan det inte bara regna pengar från ovan? Oja. Hepp. Det fick bli godis och äpplen istället. Snart är det dags för schlager, vi ska ha mys här hemma, tror jag? Det är så upp o ner med alla människor men jag hoppas på att det blir här ändå :)

lastnightout

image2064
Min favoritklänning fick användas igår. Verkligen. Det kommer mer.. snart snart snart..

photos

image2063

iwantthose

Hur snygga är de inte? Vavava? Passar perfekt i sommar, eller till våren. Tänk till en mönstrad kjol! Blommigt! Åh, jag är kär. 599:-

Bild: Dinsko

yesterdayallmytroubleseemsofaraway






Jag och Johanna satte oss vid ett bord män och vad hittade vi där om inte ett gäng till colaburkar. Det var värt ett foto. Jag som tar tid på mig att knäppa bilder var inte poppis under en längre stund där. De var törstiga och fick inte röra alls. Ljusstaken stod i mitten och jag såg ingenting. Isak kom då på den smarta idén att snurra den. Han har iq den mannen. Haha, sedan kom det två tjejer till och joinade, Hanna och Andrea. Ni är SNYGGA MÄNNISKOR!

ps. Jag har vaknat. Haha, eller ja, det kanske ni förstod..

firstdayatwork

image2057
jag hinner inte lägga in bilder på min outfit, men denna bild tänkte jag bjuda på. Min faster var i farten denna morgon "vi måste ju knäppa kort på malin första dagen.. blabla" haha, såå sött! Så jag var uppställd och kramade de båda, min faster och kusin, vid dörren. Klockan var här strax innan 7 denna morgon. åh nu är jag trött faktiskt!

Förvänta er outfits imorgon då :) Sov sött!

ipourmyloveonyou

image2051
image2052
image2053
image2054
image2055
Det finns ingen som kan vara lyckligare än mig just nu. Jag bor i Uppsala, och jag trivs som bäst här. Jag tränar för att jag tycker att det är grymt kul och längtar VARJE DAG till gymmet. Helt seriöst :) Jag har jordens bästa jobb nu, eller ja, jag har i allafall börjat jobba och jag hoppas att jag får fortsätta på det också.. Jag älskar min familj och jag bor hos en annan bra familj. Jag har världens bästa vän Johanna som jag älskar och jag älskar även min Victoria.. Det är bara det att det finns ingenting som går uppemot detta möte som jag var på idag. Helt seriöst. Det var inspelning av en skiva och det var lovsång - nonstop som gällde. Jag älskar det! Så underbart, så nära, så rörande.. Ser ni vad vackert... Och det var hur mycket människor som helst där :)
image2056
Min Johanna. Just mine, ungefär. Vi har det alltid roligt ihop och det var hon och jag på mötet idag. Mums!

anditwassnow

image2050
Detta kort tog jag i tisdags. Min lilla kusin och hennes kompis hade byggt en borg i söndags av snön som då hade kommit, för att INTE stanna. I tisdags såg det ut såhär.. Hemskt ändå! Skönt ändå! Nu finns det absolut ingenting kvar av denna snö, inte någonstans alls. Det är nice faktiskt, kanske inte för barnen dock. Men för oss andra människor med klackar på skorna är det rena himmelriket. Jag är inte född till att traska i snö. Idag var det jordens vackraste väder också. Strålande sol och varmt. Jag älskar det och säger som TESS: Sommar KOM!

Btw 2. Min kusin hade så dålig samvete för att hon glömde att ge mig nyckeln så att hon kom hem med en dubbeldaim, marabouchoklad och en klubba. Hon är nu förlåten - för evigt!! Hon ska älskas lika mycket ändå :) haha..

andiwasofftoworkinterviewyesterday

image2047
image2048
image2049
haha, jag vet inte ens vad jag själv skrivit i rubriken men ändå. Dessa bilder är från igår och det var i samma stund som jag skulle till min arbetsintervju. Mitt livs första på h&m. Tydligen måste det ha gått riktigt bra med tanke på att jag fick jobba direkt IDAG: jag är överlycklig, som ni nog alla vet vid det här laget. Otroligt! Tänka sig att lilla Malin nu jobbar i detta företag (igen?) som finns i hela världen. Stortrivs.

Uppdatering kommer om dagens och liknande. Nu toaletten tack!

illbewatchingyou

ååh, det var min första dag idag. Så otroligt ljuvligt. Det var riktigt skoj! Började 7:30 då och slutade 12:00. Prick. Fantastiskt kul! Hur många i personalen som helst, en brud kom jag verkligen nära. Vi stod på lagret hela f.m.. "Vi måste gå och träna tillsammans, blabla" det var perfekt! Nu jobbar jag mån-ons till veckan också. Då är det långdagar minsann!

Efter jobbet gick jag och lämnade in glasögonen, har fortfarande inte bestämt mig men har ett hum om några. Tack till er alla, fortsätt att kommentera också tack! och jag köpte även ett busskort - så nu har jag det! Kalas. Så kommer jag hem och har ingen nyckel. Den tog ju Vic. Jahapp. Satte mig utanför dörren då till dess att jag inte orkade längre och fick åka ner till min fasters jobb inne i stan och sedan ta bussen hem IGEN. Blir galen! Haha, såå jobbigt. Jahapp. Men jag kom in - huvudsaken.

Det rinner fortfarande ur min näsa.. Fy vale.. Jordens snyggaste jacka kommer in på h&m v.8-9. Eller den finns i butik då, den har kommit nu. Kika in den!

btw. Jag ska åka till Götet.

itsanewdaytomorrow

nu går vickan och lägger sig, jag hänger med. Jag ska ju faktiskt upp TIDIGT, typ runt klockan sex. Det finns inte i min värld faktiskt, men tydligen så gör det nu hädanefter.. :) haha.. galet! Nää först ska jag läsa en tidning i alla fall! Har tillochmed vart och handlat idag också, eller nu senare på kvällen så att jag har någon frulle imorgon, nice.

Victoria är ändå världens bästa kusin och hon sitter nu bakom mig och viskar goda ord om sig själv i mitt öra. Självklart ska jag då på beställning skriva detta i min blogg. Hurra. Hon är bra gó. ;)

Och till er alla som funderar på abort, det är dags att byta komfort.. För barnet finns på din lott, du får tänka som du vill, det kan vara hot eller chill, men beröva inte livet på alla barn som finns till. (Lyrics: Emanuel Ehlin)

Det är inte mänsklig rättighet att få göra abort, det är mänsklig rättighet att få födas (Citat: Ulf Ekman)

6/2

image2046

helpineedhelp

image2045

6/2-'08

image2044
Svart byxa med hög midja som kommer från lindex, tshirt med tryck från vero moda, väska i lack från h&m, boots och liknande. Hurra!

andididnotbuyit

Denna kjol finns verkligen just nu på ginatricot och blir din för mindre än tvåhundra kronor. Varför inte köpa den? Eller ja, en liknande i alla fall? Jag är taggad till ett köp! Men samtidigt, ska jag spara pengar, tänk så många godispåsar man får för det ;) hahaha..

thisismylifeandiloveit

image2033
image2034
image2035
image2036
image2037
image2038
image2039
image2040
image2041
image2042
image2043
Mina underbara dagar här I Uppsala. Jag är så glad, att Jesus frälste mig. I alla fall är detta från en innebandymatch förra veckan, på onsdagen. Vi vann kan man ju säga.. haha, 6-5. Underbart!! När klacken började klä av sig, började Victoria fota mer.. mer.. och mer.. Plötsligt blev det intressant att titta uppåt läktaren och inte längre ner mot planen. Haha.. Så grymt kul!

Love.

igotit

Såå gratulera mig. Tack. Jag behöver det. Jag börjar jobba imorgon. Hurra hurra hurra! Sedan mån-ons. Efter det blir det feedback och liknande. Finns det någon som är lyckligare än jag nu? Skulle inte tro det va. Jag behöver verkligen detta. Jag är så glad så glad så glad. Thankyougod. Och.... Det är på h&m, nu ska ni verkligen komma och hälsa på tycker jag! Presentera er, ALLT! Detta är min dröm, och jag hoppas att det går i uppfyllelse mycket mer..

Efter min arbetsintervju gick jag till jamjam.. och köpte en stor påse godis. because Im worth it ;) haha..

youareholylord

Precis kommit hem från möte, eller ja, nästan.. Käkat och sådant. Mötet var helt underbart. Michael Alvén som talade och han berättade flera vittnesbörd... om hur människor varit döva men kunnat börja höra, de som varit blinda har börjat se och så vidare.. Det är helt fantastiskt. Han har varit med om detta och jag tror på det. Det gör jag verkligen. Tack Gud för alla under.. och tack för min arbetsintervju imorgon. HOPPAS!

andtheypraisethelord

Det finns ingenting mer underbart än att se unga människor (läs:barn) som prisar Gud. Jag blir tårögd, likaså Victoria. Vi har lyssnat på denna tillsammans. Helt underbart!

Sedan har det hänt fler underbara ting idag också. Jag är så glad så glad så glad..

inmemoryof...

image2029
image2030
image2031
image2032
.. bilderna är inte i sin bästa kvalité om jag får säga det själv. Antingen hade Vic ryck i armen när hon knäppte eller så var det bara fel inställning. I alla fall ser ni vad det hela handlar om.. En minnesdag, i onsdags (för en vecka sedan). Det var jättevackert. Först spelades det med fioler och allt sådant, sedan prat av Ulf Ekman efter det lite till musik och sedan var det ett vittne som pratade, eller man kan säga en överlevande. Hemskt att höra faktiskt, man satt nästan och grät. Till sist var det dags för ett drama som var ca 1h20min tror jag? Hur bra som helst! Det kanske var mer som en teater, men ändå..

.. efter denna fina kväll slutade det med en innebandymatch. Bilder från det kommer lite senare, de är i alla fall inne på datorn, men jag håller er på halster ;)

noitisnotovernotoveryet

fortfarande den där nyssjukan. Blir arg, galen, besviken.. vill bara vara helt frisk en endaste dag. Är det för mycket begärt? Tydligen. Åkte i alla fall till en optiker och lånade hem tre par bågar idag. Hör ni, jag tar tag i mitt liv.. Skulle få ett par glasses i julklapp och nu i februari börjar det hända saker.. Provar för fullt, man ska trivas med dem.. Ni kanske får se senare...

.. och till er som klagat på mina ögonbryn? Jag har tagit tag i det också. Idag stod jag minsann och plockade dem fina.. Vic tyckte till och med det, då är det stoooort.

... nere på stan träffade jag på jordens mest underbara Johanna vid bussen. Trevligt busfrö det där.. Köpte mig även lösvikt som jag smaskade på vägen hem.. inget mer ännu. JO, vi ska iväg till sjukhuset. Håhå, vic ska dit - jag skjutsar, och jag stannar också och tar hand om min kära kusin! :) haha... så kul!


andthenitwastimeforamovie

image2027

thesetwo

image2026
are my favourites. Faktiskt. Jag är seriös. Jag älskar dem, så otroligt mycket. Victoria & Johanna. Ni är guld värda Verkligen. Vi har alltid så roligt tillsammans så oj oj oj
.

itfeelsinmynose

åh, dumma dumma näsa.. jag blir galet arg faktiskt. Det går inte ens att dra in lite lite lite andning genom den. Fruktansvärt jobbigt, jaa, ni alla vet ju hur det är att vara förkyld.. Haha, som om jag skulle vart den enda på klotet? Njet. Vi alla har suttit i samma sits.

Nu tittar jag på Carolina Gynning och bloggar direkt från soffan. Har ätit en semla, bara för att, jag gillar dem egentligen inte, men denna var trots alla mina expectations: god!

doidare?

image2018
image2019
image2020
image2021
image2022
image2023
image2024
Haha, jag vågar inte skriva när jag tog dessa kort, men nu har jag äntligen lagt in dem på datorn. De är alltså från min kusins kamera och ja, vad kan man säga... Vad vill ni veta? Vi hade en trevlig kväll/natt på l.o efter ett möte.

Bild 1: Isak och Johanna, Johanna ser ut som "åh han vill jag ha, jag är förälskad" och isak har den där minen "jag är en stekare.."
Bild 2: Kristoffer och jag då, jag sörplar på min cola och vi ser allmänt glada ut. Det var vi också. Vi hade ju kommit på att vi skulle ge våra liv till bloggen, vad hände efter? Ja det undrar vi alla...
Bild 3: Victoria och Isak, glada lyckliga och överlägsna?
Bild 4: En hederlig enkel bild på mig, hm,  Frank i bakgrunden ser jag nu också..
Bild 5: Lite människor här och där. Jag älskar alla möten, de är så underbara, man träffar nya bekantskaper - jämt!
Bild 6: Jag försöker nå mitt ena bröst med min tunga.. det fungerar inte så jättebraaa..
Bild 7: Malin (jag) satt och antecknade allt som hände vid de olika tidpunkterna.. detta var början..

adayinfebruary

image2025

yesterdayiwentcurly

image2015
image2016
image2017
Jag hade så mycket tid över igår innan bion så jag satte mig framför spegeln och tog fram min vågtång. Det är kul att göra saker som förändras så mycket till det yttre ändå. Trevligt värre! Jag undrar vad jag ska göra till denna dag, känner mig inte alls sugen på att träna med tanke på min förkylning.. men jag vet inte.. Vad ska jag göra?

atasunday

image2014
Efter mötet i söndags drog vi hem till en kille, jag, Johanna och Victoria, plus tio killar till då. Det var riktigt trevligt :) Vi satt och spelade spel, snackade och ja, fikade. Alla tiders. På mig bar jag en enkel klädsel - med tanke på vädret och allt. Jeans med hög midja, ginatricot, grå tischa organic cotton, ginatricot, grå kofta/cardigan, ginatricot, svart jacka, veromoda, turkos mössa, stadium, mcboots, wedins, väska, h&m.

thisstupidsickness

jag blir aldrig frisk. Kan inte andas genom näsan och har haft detta till och från sedan ja, två dagar efter julafton. Varför kan det inte bara gå över? Jobbigt!! Tittar på tv förtillfället, följde capish för att jag var såå sugen på att höra det rätta ordet, sedan när det väl kommer, vad händer då? Jo då hämtar jag frukost (tre mackor med ost plus kräm) och är inne i köket. SMART? Nej nej, fick ändå inte reda på det, någon som vet?

mypreciousfamily

image2012
image2013

Julkort '06/'07 haha, vi har förändrats hela bunten. Åh vad jag saknar min familj, så otroligt mycket! :)


timetosay

.. godnatt. Det var bio ikväll och jag är verkligen fascinerad av filmen. SÅ otroligt bra, att jag inte sett den tidigare? Arn. Nu blir det tvåan och trean också minsann, det är trots allt en triologi. haha, som jag dock inte visste.. blev arg där i slutet för att man inte fick svar på alla frågor men hoppsan cherstin. Det kommer mera.. Hurra! Hemma slängde jag i mig två mackor med ost och till detta kräm. Mums. Nu: bums i säng!

acinderellastory

"Idag har vi två gäster här.. vet ni vilka de är?"
"Jaaa, det är Debbies stora syster och kusin" säger en söt liten flicka..
"Kan ni se vem som är vem då?"
"Hon till höger liknar Snövit. Hon är Deborahs storasyster..."
"Ja, och hon till vänster är Kusin. Askungen!"
"Snövit och Askungen, Välkomna"

Haha. Det var den om hur vi fick våra nya beteckningar.. Disney - here we come!


andthisisreallove

I did everything I could to get you here tonight
Without telling you why
Now girl if you only would please hold out you're hand
And just close you're eyes
I've been dying to ask you one burning question
Will you be mine?

From here to eternity I'm asking you to
Share you're life with me now and forever
I guarantee that I'll always stay by you're side
I promise my love to you I'm willing and able and ready too
Whatever you need I am here for you
And I'll always be from here to eternity.

Well, I saved a year for this ring and I can't wait to see
How it looks on you're hand
Well, I'll give you everything that one woman needs
From a one woman man
I'll be strong, I'll be tender, a man of my word
And I will be yours.

From here to eternity I'm asking you to
Share you're life with me now and forever
I guarantee that I'll always stay by you're side
I promise my love to you, I'm willing and able and ready too
Whatever you need I am here for you
And I'll always be from here to eternity...


är det bara jag som blir sugen på att gifta mig? haha, sitter nästan här och bölar, så otroligt fin låt. Kanske inte att träna till (haha, den spelades på gymmet och jag var bara tvungen att komma ihåg den här så jag knappade in texten, sökte på nätet, fann svaret. Så söt låt. Såå vacker!

redlight

image2008
jaa, vad kan man säga, jag har fortfarande ont i min näsa. Det känns som om hela näsan är svullen, haha... men det för med sig något gott, eller som vi kan säga: fördelen med detta är att ALLA människor/bilar/cyklister etc stannade för mig idag när jag cyklade.. jag menar rudolf i röda mulen kan slänga sig i väggen. Här kommer Malin: "Det vandrande/cyklande rödljuset". Japp, Tvärnitar framför mig vart det idag.. hahaha.. nja, kanske inte - ibland kan jag överdriva saker och ting lite lätt men ändå..

åter till verkligheten, har vart på gränby och handlat bananer och kräm, stoppa PRESSEN jag köpte faktiskt inte en endaste liten godisbit. Har insett att jag lägger alldeles föör mycket pengar på det och nu har jag inte så mycket att jag kan handla godis för 500kr/mån. haha, eller nästan.. jaja, jag var sugen men ack ack.. Middag hos Frank idag, korv och makaroner står på menyn. Vic o jag våldgästar när Samuel är i Egypten.. :P


ibelieveinlove


ni vet väl om detta. Jag är i alla fall överlycklig. Måns Måns Måns.. vad mer behöver jag säga?

pendingdatingrequests

Important, Your help is needed!

Six of your friends have pending dating requests:

1. Jonas Strågefors
2. Emil Källström
3. Mario Kempe
4. Benjamin Larsson
5. Christopher Liljebäck
6. Michael Woods

13 other people want to date them and you are the person who can match them up.

Jahaja, som om JAG skulle hjälpa andra att detja dessa personer? well, någon som vill, jag är tydligen tvungen? Facebook is the shit helt enkelt, eller så förstår jag mig inte på det faktiskt! Däremot är alla dessa killar attraktiva så jag förstår ju varför de vill träffa allihop! Dock inte genom mig tror jag...

3/2 '08

image2007
Olala, jag älskar verkligen min nya body från ginatricot. Verkligen sådär lite transparent men samtidigt inte fööör genomskinlig, utan med spets. Spets är underbart, det ser ut som det är ett underklädesplagg men ni kan vara lugna där ute (främst till er äldre) det är det INTE. Till detta tog jag min nya kjol från h&m trend. Älskar den också faktiskt, den är också transparent, så jag körde en hel outfit i den stilen idag. På mina härliga fötter bar jag de nya skoletterna. De är grymt sköna också faktiskt, man kan gå i dem på riktigt! Ute var det kallt och det fick bli min underbara dunjacka + vantar från vila.

Lägg märke till den snygga dragskon i midjan på kjolen, det är till och med TVÅ snören. Jag gillar det skarpt!

jumpjumpjump

.. och jag hoppade. STORT! sedan landade jag med näsan först, inte fullt lika kul. Nu har jag skrapat upp hela ansiktet känns det som, tur att det finns concealer och foundation. HAHA; jag är bra pinsam. Var hos Debbie på hennes skola, de har besöksvecka. Alla tjejer och jag var med varandra på rasten. Japp, jag skulle alltså gunga, och sedan hoppa. Ni vet smidig som jag är tar jag sats (när de skriker för fullt: hoppa hoppa hoppa) och hoppar. Landar, pladask. Sväljer grus och blöder från näsan. Yiippiie! Det var min början på dagen det.

1/2-'08

image2003
image2004
image2005
image2006
jaa, jag vill inte göra ett kollage nu så jag lägger bara in lite bilder faktiskt. Detta var vad dagen erbjöd i fredags då det var mat + fika på staden som gällde med en riktigt härligt go kille. Det var trevligt!

Klänningen är från h&m trend och jag älskar den.. det ska vara turkost i sommar alltså ;), sedan känner ni igen resterande av kroppens kreationer ;) Fjärilarna är skitsnygga och verkligen en härlig accessoar i s/s. Dessa spännen kommer ifrån h&m och kostar 29,50:- vilket egentligen inte är någonting ;)

2/2day!

image2002
Jag körde en enkel style till Stockholm för att man snabbt ska kunna dra av och på kläderna i provhytterna. Men det var nice. Jag tycker om svart som ni alla vet!!

atchurch

jag älskar stämningen hur mycket som helst. jag älskar att lovsjunga och jag älskar nattvarden, dock inte det som man får i sig men det lägger jag i väskan - höhö. en liten hemlis sådär. efter mötet drog jag och johanna en fika (japp, man fikar hur mycket som helst här nere, pengarna bara rullar, det är mer socialt ändå, jag gillar det!) och sedan gick vi hem till vic, neeeej det gjorde vi inte, vi fick skjuts av emanuel! Hur snällt som helst. Såå nu gör min faster mat och sedan ska vi iväg, det var tänkt först PULKOR men vi kvinnor bangade. Det blir trevligt ändå! Jag gillar att bara mysa och lära känna nya tjejer och killar. Mumma.

Nu tänker jag bara på min bror som precis har åkt in till akuten. Jag är rädd, vad kan jag göra femtio mil bort? Jag kan bara be, och det gör jag för fulla muggar. Blev jätterädd när pappa ringde och började gråta, det visade sig vara en bruten arm.. Stackars stackars honom. Jag älskar dig Oscar.

agreendress

image2001

Typ ett av mina bästa köp. Okej den visar allt och lite till (alla valkar och alla ting man har på en kropp..) men den är helt enkelt underbar. Jag älskar klänningen och färgen i sig. Ett underbart köp!!

andshesaynothingatall

morgon igen. Mumma. Jag är alltså tillbaka i lägenheten nu efter x antal hålligångtimmar. Helt otroligt. Vi åkte iväg till Stockholm med 9:09 tåget och var där tio minuter i tio. Gick finfint. Träffade människor från övik i samma vagn, haha, makalöst. En trevlig tur på city blev det och vi träffade Jakob och Richard. Längesedan nu. Fikade efter en timme, haha, vi var alla hungriga på en gång. Sedan blev det affärer och jag hittade en klänning, en kjol och en bok. Audrey Hepburn, från Urban Outfitters. Första gången jag är i den affären. KUL! Höjdpunkten var verkligen när jag gick in till TESS på veromoda. En grym brud, aldrig träffat i verkligheten så förut men vi klickade verkligen direkt. Kändes som om vi känt varandra i evigheter. SÅ KUL. Hon är riktigt het också kan jag lova, nää det får bli en fika snart minsann! O ja..

Jag skulle då åka hem efter 15:00 och insåg att jag kom typ fem minuter försent och missade tåget. Vilken nit. Köpte godis och gick istället till bussen. Den gick 15:25. Jag var där typ 7 minuter innan och de hade stängt biljettköpsgrejen. Jahapp. Nu missade jag den också tänkte jag, men då kom precis chauffören in och sa att man kan köpa där ute också. Tack tack sa jag och sprang ut.
"Tar ni kort?"
"Nej det gör vi inte..!"
"Neej, är det sant? jaha, då kan inte jag åka med, måste vända, har inte en enda krona på mig.."
"Men du, vi gör såhär, jag tar ditt kort och du får åka med till Uppsala så fixar vi det där?"
"Tack gärna, säger jag, och fortsätter att le. Det blir kanon"
Därefter går jag och sätter mig på min plats och vi åker iväg med bussen. I Uppsala går jag fram igen till chauffören och går ut till honom, frågar hur vi ska göra...
"Men du, hoppa in igen så åker du med mig.."
"..öh, okej?" Happ, så jag fick gå in igen och åka med honom, det visade sig bli till en bankomat. haha...
"Jahaja, och vem är du då?"
Den frågan skulle han aldrig ha ställt, nu babblade jag ju på i timmar om vem jag är, vart jag kommer ifrån, vad jag ska göra, vad jag ska bli... etc..
"Mäh, jag förstod att du var en norrlänning, det finns INGEN här i söder man kan prata så lätt med och så öppet.. blabla" haha, så go chaufför.. Vi snackade vidare.. Jag sitter där alldeles bakom honom i sätet. haha..
Genom stadens gator, så kommer vi fram till en bankomat..

"Gå ut här så har du en bankomat rakt över vägen, jag stannar här på sidan," så svänger han in med hela bussen där efter vägkanten..
"Jaa, gör det, jag skyndar mig, jag springer, jag fixar detta SNABBT"
"Neeej, ta det försiktigt, tänk nu på att det är halkigt. I lugn och ro, okej?"
"Ska bli, jag är försiktig".. Jordens oväder, verkligen...
Så kommer jag tillbaka och jag fixar betalningen av resan och tackar så mycket..
"Taack själv får jag säga, och lycka till med allting nu, allt kommer att fixa sig. Ta hand om dig i livet.." :) haha..
Så sweet.

Sedan träffade jag Vic på staden och vi åkte till gränby efter det, hon shoppade loss och det blev LO klockan strax efter 18:00. Lovsångsmöte. Underbart. Hur bra som helst. Efter det var det jag, vic och jo.. hela kvällen lång. Och goda tilltugg om man säger så..

apologize

jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, verkligen. truly sorry. Men jag har gjort så mycket, vart på stan från det ena till det andra och sedan blev det hem, massa ätande av glass och efter det iväg med frank till innebandyn och efter det film. Nu ska jag sova, för det blir en tidig morgon imorgon. Stockholm - HERE WE COME! (jag ska lära frank att handla h&m kläder, hans personliga stylist. Yippie!

ididitagain

... somnade om. Så det kan gå. Hemskt hemskt, vaknade halv elva av att det ringde. Varför? Jaja, kan inte klaga, har precis käkat frulle nu och ska iväg och träna har jag tänkt, sedan blir det en tur på stan och en fika. Trevligt värre :)

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”