21:56 YOU CAN SEE THROUGH IT


Till er som undrar.. linnet som jag bar i de bilder som visas nedan kommer ifrån h&m och kostar 29:-

LIPSTICK JUNGLE ÄR RUGGIGT BRA! Imorgon börjar jag bibelskolan.. gissa om jag längtar?

A DREAM COME TRUE?

Jag kom hem, visste ingenting, såg att jag fått många kommentarer och var tvungen att kolla lite lätt vart det kan ha kommit ifrån. Sedan fann jag.. på självaste blogg.se 

Mode & skönhet

Style of Malin

Från bloggen: STYLE OF MALIN Mode & skönhet

Malin, som driver den färgsprakande bloggen Style of Malin körde i går (30/8) en inspirerande photo shoot. Vacker natur, vacker solnedgång och en cool outfit är de rätta förutsättningarna för en lyckad fotokväll.

Till detta inlägg

11:53 JEANSWEAR


I FREDAGS VART DET MIDDAG med jonas och jag var mer än hungrig gånger femhundra. Iklädd fodralklänning från ginatricot, sjal h&m, jeansskjorta h&m blue och väska från zara

NU SKRAPAR JAG OCH MIN POJKVÄN TRISS. Wish us Luck!

23:35 THE BEST DAYS OF MY LIFE


Igår blev jag upphämtad av faster (åh nej, nu kom jag på att denna kvinna ringde mig tidigare under dagen MÅSTE ringa upp imorgon!! förlåt :P) och kom hem till ett dukat bord.. kan man älska livet mer? kan man älska sin faster mer? helt otroligt gott! Allting ligger i olika skålar med tanke på att vi alla tycker om olika saker!

Debbie var där! Den söta varelsen :)

OCH kära Gunilla, min faster..! Alltid lika ödmjuk, varmhjärtad!

Lilla jag var hungrig som få.. ojoj.. maten satt precis där den skulle!

Vi sprang som två galningar och jagade solnedgången! När den väl inträffar går det på 10sek sedan är den borta.. VI LYCKADES hinna och ta en massa bilder.. (några har ni redan fått se!)

Vissa gånger är man helt enkelt inte redo.. med tanke på att detta är reality får ni se det också! :)

Jag springer mot... tja.. vad kan det vara? En älg? Det ser mer ut som två ben som slingrar sig mot varandra likt ormar från skansen. Ni vet vilka jag menar?

Sedan en posebild.. yes.. den finns med..

Jag är inte såå vidare värst normal... hörde att en zebra där ute tappat sina två ben.. någon blondin med första bokstaven M hittade dem..

Det finns ingen i vår släkt som är lika smidig som denna lilla flicka.. Jag förstår inte vaart hon har fått det ifrån? Själv liknar jag mer ett kylskåp som vacklar sig hit och dit. Ingen vidare vacker syn..

Sedan började vi bli hyfsat trötta och gick hemåt..

Obligatoriska outfitbilden (eh, ja, ni kan den nog utantill vid det här laget! slår vad om att era drömma innefattar zoo:et) och ett smile på detta!

En klättermus i en björk.. björkar får mig att tänka på umeå och hela soppan ger mig en liiiiten längtan hem. Dock är den väldigt liten. Typ som en myra. Min familj saknar jag dock - som fåå! De kommer på torsdag hej och HÅÅ!

TUFFING!! Gillar denna bild! Borde bli en tavla! :)

There you'll be...


NU ÄR JAG TRÖTT och det är troligtvis ni också! Imorgon är det tvättning som står på schemat! Ska även hämta min nya soffa (det blir Jonas som får göra det.. jag kommer nämligen jobba från 15 - tack gud för pojkvän!)

21:26 THANKYOU LORD FOR GIVING ME



Min dag blev såå mycket härligare när dessa två hälsade på mig på jobbet. Blev såå glad! Tänk att en sådan gärning kan göra så mycket? Gladast!


Och sedan märkte jag att dessa två män intagit h&m. Gick därifrån med en jacka till Cagge. Lovely. Min pojkvän SKA köpa den där trenchcoaten (provade och satt som en smäck! tyyp..).. han kommer kanske bli snyggare än någonsin! (dock är han redan snyggast MEN ni förstår!)

20:43 I LIKE IT WITH PATTERN



Jeansshorts (en gång längre) från.. vila(?), linne weekday, skor + väska h&m, kavaj ginatricot (används ungefär - jämt! därför att alla andra plagg är nerpackade!)

EFTER SISÅDÄR 3,5TIMME kan jag nu komma in på internet. Jag mår skit, alla värkar man kan ha i hela kroppen GÅNGER TUSEN! Har till och med lyckats sova en timme.. På jobbet öppnade jag knappt ögonen och valde att vara tyst den första timmen - vilket aldrig har hänt. Nu vet jag varför. Äntligen. Gud är god. Jag tror på en glad onsdag! Men till dess kommer min käre pojkvän ha det tufft.. Tror jag.. :P

09:33 ALL DRESSED IN H&M






Jag tror att den första är min favorit. Well, thats only my opinion. Nu ska jag ställa mig i duschen! Har exakt 20 min på mig att bli klar. Lycka till Mallan.

(btw. ALLA kläder är ifrån h&m)

00:12 IN THE MIDDLE OF THE BEAUTIFUL SUNSET


Fotografering på hög nivå vid solens nedgång denna kväll.. Fler bilder visas imorgon! Nu sömn!

21:54 DANGEROUS!


Black lips!

JAG HAR HUNNIT MED ATT jobba. Jobba. Jobba. Sedan hem till min faster + kusin. Vi åt goood mat! Älskade kycklingsallad! Fruktansvärt gott! Tog bilder. Lyckades hitta en soffa. Åkte och tittade på den. KÖPTE den!!! (hämtas på måndag). Gjort fruktsallad med glass. Ätit upp det. Sett film. Jag lånade bilen (tusentals tack!) och nu är jag hemma. Trött! TRÖTT! Skulle verkligen behövt kaffet idag MEN efter att ha hittat klumpar (troligtvis av mjölken) i mitt glas när halva var uppdrucket blev jag inte lika taggad till att dricka upp resterande. Eh. Usch?

JUSTE, bilder kommer!

07:22 PINK PINK PINK



Detta skulle ha publicerats igår men blev inte så.. tydligen.
Tröja från h&m trend, svart jeanskjol med slitningar ginatricot, halsband från indiska, väska i läder h&m trend och skorna likaså.

GODMORGON! Jag äter frukost och tänkte att denna dag ska jag vara glad. Håller ni inte med?

19:52 IT WAS A LOVELY EVENING


ONSDAGSKVÄLL
Blev kanske liiite för små bilder MEN ni ser.. Maten, platsen, ALLA fåglarna som kom i en svärm och känslan på stora torget blev ungefär likamed känslan när MOSE delade havet. ALLA sprang åt varsitt håll för att undvika den fantastiska skiten det kan komma ur sådana där ting. Well, yes, Bästa vännerna vid maten och menyn var inte nååådig..

SNART KOMMER JONAS och vi ska dra iväg och käka ute. Myspys. Jag orkar inte bio så det blir hemmakväll. Mitt humör är förtillfället värre än gnistrande fingrar mot svarta tavlan i sjunde klass. Jag ljuger inte. MEN jag ska försöka vara en trevlig kvinna ikväll (trots det faktum att Jonas lämnar landet väldigt snaart..!)

08:45 HEY THERE LOVELY CAMERA


Jag har surrat och surrat och surrat om en systemkamera.. Helt plötsligt säger Jonas att han har en och att jag självklart får låna den! Allt mitt är ditt är inte bara en ordvits - det är ett levnadssätt. OCH Jag älskart! Gissa om jag jublade?

08:13 WITH MY CAMERA


Jag hade med mig min kamera också.. bilder mitt i maten..

Jonas mor, helt underbar..

Jonas och tugg-bilder..

Vi åkte till Bauhaus och köpte färg.. en massa att välja på..

yey.

"Den tar vi!"

Sedan blev det ikea och "gratiskaffe".. man har väl "family"kort. Hurra!


NU SKA JAG DUSCHA.. sitter bänkad framför nyhetsmorgon och måste verkligen ta tag i allt nu på en gång.

22:52 YOU CAN BARELY SEE IT



Igårkväll blev jag bjuden på middag av mina närmaste kollegor. Otroligt underbart :) Evigt tacksam! Hade på mig cykelbyxor från ginatricot, linne med nitar (i detta fall klänning i en 42a) från H&M divided, kavaj från ginatricot, oversize kuvertväska wedins, skor från h&m.

Sömnen är nära.

20:56 TWO WEEKS WITH YOU

När jag gymmat klart hittar jag mobilen och FEM missade samtal från min Jonas.. Jag blev nästan rädd.. hade han inte vart en man hade jag trott att vattnet gått.. Ringde upp snarast möjligt och nästintill skrek "VAD HAR HÄÄÄNT?!" Får till svar.. "Hej gumman, ingenting, tänkte bara höra om du vill ha bilderna?" åh, pojkar. Det värsta är att man bara blir glad.

Har idag hunnit med att äta lunch med bästa pojken och hans käraste mor, efter det åkt till bauhaus och införskaffat två burkar vit färg, en rosa och en massa penslar+rollers, sedan ikea (först fika! jag var i stort behov av kaffe!!) kollade på bänkskivor (3000:- ÄR DE INTE KLOKA?) och sedan åkte vi hem till mig för att hämta Jonas nya kläder som jag införskaffat! Efter detta var jag tröttare än tröttast och la mig för att se "the proposal". SJUKT bra film!

Ungefär som Jonas är här :) Aaw, bilden gör mig glad! Tusen tack underbara b-friend för en fantastiskt härlig lunch ute i solen med dig och din mor! Jag gillart!

Här var vi mitt uppe i allt och ingenting.. jag kollade kameran en massa och Jonas njöt av den goda maten. Solen sken och jag förstår INTE varför jag tog en tröja som är FODRAD på höstens varmaste dag?

Jag gillar oss!

Nämen, är det inte Mallanbrallan som varit framme och kanske köpt jordens snyggaste cardigan/kofta till sin maan? O ja. Se så fin. SÅ fin. Linnet under fick han också + en sjal. Gillart! Han blev så nöjd.. Finns det någonting bättre än att ge?
(såå kul att jag inte ens behöver fråga efter att han ska skicka bilder på kläder! det gillas! Därmed kommer det komma upp en massa herrmode framöver också.. hoppas att ni inte har såå mycket emot det!)


12:43 HOW TO WIN MY HEART

Jag har verkligen ingenting att göra.. väntar på att Jonas ska hämta upp mig och sedan drar vi och käkar lunch. Men till dess, hittade detta inlägg min kusin skrev förra året.. tycker att det är lite roligt att se att det finns INGEN som känner mig såå väl som Victoria. Vi är uppvuxna tillsammans och jag saknar den bruden kolossalt mycket. SNART är hon hemma från London igen. Tack!

1. Du skall sätta Jesus Kristus först, han ska vara din bäste vän och det ska synas på dig även i vardagen.
2. Om du följer ettan kommer denna punkt redan vara uppfylld, då den handlar om att du varje gång det finns tilfälle att gå i kyrkan så skall du infinna dig på plats. Undantag kan vara att du är så sjuk så att du är sängliggande eller att du tvingas att jobba. Är du sängliggande fodrar Malin att du kollar på gudstjänsten över internet länken här.
3. Du ska vara ifrågasättande i hennes liv, hon vill att du frågar henne om saker som hon är med om. Hur hon mår och vad hon har för planer för dagen.
4. Du ska inte försöka vara imponerande genom att skryta med hur bra du är och hur många bollar du har i luften.
5. Du bör vara godisälskande samtidigt som du efter att ha förtärt ett par kilon ha en längtan till att träna, gym eller något annat, men sporten måste godkännas av Malin, dvs. rally Frank, är inte okej.
6. Eftersom Malin älskar musik och lovsång, bör du kunna sjunga samt spela något instrument.
7. Malin vill även ha en man som är moderiktig då kläder och fashion ligger henne varmt om hjärtat. Du skall nödvändigtvis inte behöva gå och införskaffa dyra modeplagg som går ur mode snabbare än basickollektionen på H&M.
8. När ni senare blir tillsammans ska du tycka om att prata om framtiden. Förlovning, barn och gifemål.
9. Gillar du nu inte romantik behöver du få in mer av det i ditt liv om du verkligen vill charma henne på riktigt ska du vara full av överraskningar. likt ett kinderägg, ny sak varje gång, inget trick får upprepas.
10. Sammanfattningsvis ska du vara en underbar man som älskar Jesus, som kommer att älska Malin. Du ska vara full av fantasi och dela hennes intressen.

DET ÄR GODKÄNT! och när detta skrevs såg jag ut såhär..
image331
haha..


11:44 FOCUS ON THE SHOULDERS AND THE RED LIPS

Foto:
Hittade denna bild hos stockholmstreetstyle och fick verkligen en sådan inspiration. Vad är INTE rätt hos denna kvinna? Svårt att säga. Jag gillar mixen och att det inte blir en känsla av "too much". Pricken över i:et är de röda läpparna.

Jag körde också på röda läppar - detta ifrån gårdagen. Visar självaste outfiten lite senare.. Nu måste jag klä på mig och ringa Johanna (älsklingen!).

10:36 BREAKFAST AT TIFFANYS?


Vacker uppläggning av gurkan - mallan. O ja. Men gott var det. Mycket.

09:48 OFF TO PARIS?



ONSDAG
Tshirt från weekday och sjuttiofem år gamla jeans (det hör inte till vanligheterna att ni får se mig i sådana här plagg.. haha)

GODMORGON eller snarare snart God lunch. Jag har varit uppe sedan klockan åtta, blev aldrig någon frukost med Jonas så jag gick och köpte mig en egen.. GOD frukost. Vi får bil efter klockan tolv och då åker vi iväg för att köpa målarfärg och våldgästa ikea.. Kanske till och med äta lunch (?). Like it. Jag följer nyhetsmorgonen och läser chic om vartannat.

02:09 I'LL CHOOSE MY OWN


SÖNDAG
Lite smygreklam märker jag nu :P haha..

MITT I NATTEN skriver jag minsann, är trött som en dåre. Galet trött! Världens härligaste dag, middag med mina nära & kära kollegor och efter det hem till Jonas för att se FÖRST the bachelorette som han såå snällt spelat in, sedan såg vi män som hatar kvinnor. RUGGIGT bra film.

Sömn? Ja tack!

07:10 I WILL DANCE WITH CINDERELLA

She spins and she sways
To whatever song plays
Without a care in the world
And I'm sitting here wearing
The weight of the world on my shoulders
It's been a long day
And there's still work to do
She's pulling at me
Saying "Dad, I need you
There's a ball at the castle
And I've been invited
And I need to practice my dancing
Oh, please, Daddy, please?"
So I will dance with Cinderella
While she is here in my arms
'Cause I know something the prince never knew
Oh, I will dance with Cinderella
I don't want to miss even one song
'Cause all too soon the clock will strike midnight
And she'll be gone...
She says he's a nice guy and I'd be impressed
She wants to know if I approve of the dress
She says, "Dad, the prom is just one week away
And I need to practice my dancing
Oh, please, Daddy, please?"
So I will dance with Cinderella
While she is here in my arms
'Cause I know something the prince never knew
Oh, I will dance with Cinderella
I don't want to miss even one song
'Cause all too soon the clock will strike midnight
And she'll be gone
She will be gone
Well, she came home today with a ring on her hand
Just glowing and telling us all they had planned
She says, "Dad, the wedding's still six months away
But I need to practice my dancing
Oh, please, Daddy, please?"
So I will dance with Cinderella
While she is here in my arms
'Cause I know something the prince never knew
Oh, I will dance with Cinderella
I don't want to miss even one song
'Cause all too soon the clock will strike midnight
And she'll be gone

Gråtande...

23:00 THE VERY NICE GUY


När jag slutade jobbet kom Jonas och hämtade mig för att sedan bjuda på hemmalagad mat. Jag älskart! Kyckling, bulgur, sallad (med honungsmelon i!!!) och såser. Gott! Såklart var juicen med också! Det gillas. Jag har det väldigt bra! Han drog iväg till innebandyn och jag tänkte bege mig till affären.. När jag sedan kom på att jag glömt plånboken hemma struntade jag i allt och la mig med datorn.. haha.

Jag drog på mig jeansshorts från levis och tröja sign robyn... Allt som allt..


ÄR VÄLDIGT TRÖTT och ska slumra till.. tänkte bege mig till jobbet en timme tidigare imorgon, kan då vara bra att va utvilad!

21:06 THE FILM

Jonas har lovat mig "män som hatar kvinnor" imorgon. Jag är troligtvis den enda personen på tellus som inte sett den här filmen MEN det ska det bli ändring på. Såklart att jag inte vågar - kommer grina hela natten och dagen därefter MEN det känns bara som om jag ska göra detta.

Vad säger ni? Är den fruktansvärt hemsk eller helt enkelt sevärd?

20:38 THE VERY BEST OF YESTERDAY


Jag och Debbie anlände vid gränby igår..

Debbie tyckte vi skulle fotografera skuggan.. snyggt!

Sedan drog denna kvinna en korv med bröd och en glass på ikea :)

Hon blev lite sisådär KLADDIG!
Efter detta åkte vi hem igen.. Jag och Jonas drog iväg till lägenheten och senare kom vi tillbaka.. Därifrån gick jag hem till min faster - åt middag! för att sedan dra hem till Jonas..

Där möttes jag av detta par i soffan.. Haha. Jag var tvungen att ta en bild, de ser så kära ut. Mikk&Macce. Lovely.

Och Jonas höll på med sitt.. Härliga män

DETTA VAR DET BÄSTA IGÅR!! Snart börjar jag! Hurra!


ÅTERKOMMER MED DENNA DAG..

10:17 BLACK OR WHITE



09:39 YOU'RE THE INSPIRATION IN THE SUNSET


Igår ville Jonas följa med en sväng på promenad och jag tackade och tog emot. Gärna. Se så fint. SÅ FINT! Jag jublade efter denna bild - för att den blev så bra.. solnedgång och en härlig karl. Två flugor i en smäll.


NU SKA JAG DRA PÅ MIG KLÄDER och göra mig klar för jobb. Nice vetni.

23:12 IN RED LIPS I CAN FLY OVER THE MOUNTAIN HIGH


Nytt läppstift!

Nytt läppstift (älskar kontrasterna!)

Min Jonas bar idag nya kläder :) Kan det ha varit en kvinna vid namn Malin som hjälpte till? Ja! Shortsen kommer troligtvis att vara hans favoriter väldigt länge OCH jag kan tänka mig att jag behöver införskaffa några till huvudbonader till denne karl - annars kommer han använda den här JÄMT! Till och med i duschen (jag ljuger inte!!)

Jag bar jeansshorts acne, tröja från weekday och ostängda sandaler - simpelt, ledigt, ACK så skönt!

Sedan min söta kusin! Visar mer bilder imorgon! (från vår dagstripp!)

NU SKA JAG LETA EN MASSA PÅ IKEA, någon som har tips?

20:30 PART TWO


Sedan gick jag till mitt favoritställe! Waynes.

VARNING - mina naglar
Annars smakade det mumma! Hejade på världens bästa Fia, sedan gick jag hemåt.

Och titta vad jag hittade efter vägen? Den är troligtvis inne på sista refrängen..

Uppsala konsert & kongress - här brukar det hända saker! Jag tycker dock att rulltrappan där inne är L Ä S K I G!

Här jobbade Jonas förut minsann :) Den billigaste lampan kostar 5000:-. Typ. Men vad gör det när man är miljonär? Typ.

Gick förbi det dagliga fruktståndet..

.. och den vackra fontänen! (i bakgrunden syns det ica jag handlar på.. bara en parantes - i en parantes)

... och en massa fler blommor! Vackert!


HAR PRECIS KOMMIT IN GENOM DÖRREN, drog hem till Jonas efter min faster och sedan gick vi hand i hand i solnedgången.. Jag klagar inte..

18:40 PART ONE


DEL 1
Det finns vackra saker direkt efter tågstationen! Se bara här.. jag undrar vad det ska föreställa MEN ändå. Vackert!

Det blommade fantastiskt fint! Olala!

Kungsgatan! HÄR SKA JAG BOOOO!

HÄR SKA JAG BO!

Sedan blev det lite shopping här inne!!!

Jag gick runt på denna plats.. myspys..


NU ÄR JAG HEMMA HOS FASTER OCH VI SKA KÄKA! Det gick hur bra som helst i lägenheten! Jag har skaffat mig en snäll man.

16:39 TOURISTINFORMATION


TA TÅGET TILL UPPSALA


Idag har jag lekt lite turist i min egen hemstad. Detta ska jag visa upp senare MEN efter att ha kört iväg med Debbie, handlat en kjol och ett par leggings, ätit naturgodis och kört hem ska jag nu åka iväg med Jonas till lägenheten. Det ska bli spännande! Ikväll bestämmer jag inredningsattiraljer.

14:03 RED AS THE ROSE


Make Up Store - Alarm 165:-


JAG VET ATT DETTA KANSKE ÄR det mest omskrivna läppstiftet MEN jag ville verkligen ha det! Så snygg färg.. jämförde med andra färger men med tanke på att denna färg går lite till det orangefärgade blev det här ett givet val. Tack för det!

HAR PRECIS surrat med Johanna i luren och ätit upp fasters lunchlåda till mig :) Underbart gott! GODASTE! Debbie och jag ska nu åka iväg till Gränby och checka clothes.

12:43 MONDAY

Olala.. jag har fullt ös denna dag! Nu ska jag springa iväg för att hämta söta Deborah i sin skola. Vi ska ha kusindag och shoppa! Yey! Efter några timmar blir det en tripp till min nya lya. Måste mäta lite saker och sådant! Fullt ös! BILDER tar jag så det står härliga till OCH jag har hunnit med att shoppa nu på morgonkvisten också. Loveit.

09:16 AND ONE MORE LOOKALIKE


LÖRDAG
Jag inser inte ens att jag haft ungefär likadana kläder ALLA dagar förra veckan MEN så blir det ibland - tyvärr. Lackleggings ginatricot (tänkte köpa nya igår för dessa är såå stora att de hänger ungefär ÖVERALLT, men det var slut! ÖVERALLT!) linne h&m, skor h&m, halsband indiska...

Jackan kommer ifrån ginatricot, min favorit i höst!


23:06 TIME FOR BED?


Just nu.. den där juicen är bland det godaste jag druckit.. jao!

22:18 IT CONTINUES

Vi kom så småningom fram till självaste city och parkerade under gallerian. Därifrån gick vi runt på alla möjliga affärer och jag tryckte på min karl en hel drös med plagg, han provade glatt - till och med en jeansväst (såg ut som någon tagen direkt ur melrose place eller någonting liknande så NEJ den fick inte följa med hem! trots att allt klär en skönhet :P) Vi lyckades hitta ett par svart/grå-nötta jeansshorts med fransar- SÅ SNYGGA, en vit tshirt (se nedan), en randig tshirt (råsnygg!!) och såklart, den absolut viktigaste accessoaren i höst/vinter - HATTEN! Jag trodde inte att han skulle vara taggad till att bära en sådan MEN jag hade fel. Såklart han ville ha en. Det är min man det! Jag är stolt!

Vi drog sedan vidare för att fika (vi båda var ruggigt sugna och jag behövde KAFFE!!!) Waynes är alltid lika mysigt.. och de har de bästa kaffet i denna värld. Jag ljuger inte.

Åh vad gott. Åh vad gott. Jonas drog en varmchoklad medan jag njöööt av min caffee mocca. Mumma! Väntade ivrigt på min bagel också.

Vädret var toppen och det var (trots denna bild) väääldigt mycket människor i farten! KUL! Efter fikat blev det drottninggatan... Jag hittade verkligen INGENTING.. så mitt humör blev.. sådär. Jonas märkte detta. Haha. Han fick leva med det. SÅ jag bad som sagt en bön i den sista affären och resterande vet ni. GLAD!


DET ROLIGASTE VAR när Vi skulle skynda oss hem. Jag vägrade missa GREEK som började klockan 18. Några minuter över 17 var vi fortfarande i sthlm och jag sa helt enkelt TRYCK PÅ PEDALEN - x antal ggr. Han gjorde det.. kanske lite för mycket... Ute på valhallavägen:
Jonas - NEJ nej NEJ nej NEJ NEEEEEJ! (formligen skrek!) så vred sig ratten och vi låg i feeeel fil såklart och kom ut på en mindre väg.
Malin - MEN JONAAAS! VI HAR INTE TIIIIID MED DETTA! Sluta titta på mig och titta på VÄÄÄGEN!!!
Jonas - Jag tittar inte på dig JAG tittar på dina ben
Malin - MEN DE HAR DU JU SETT 750 ggr förut!! ÅH!!

(okej, det kanske inte låter lika roligt här men jag skrattade galet mycket - sedan tog det oss säkert 10 min bara att komma därifrån! åh! Män! Att de aldrig lär sig! :p tur att han är bra ändå!) Vi kom iallafall hem 17:54. Det ni!

19:54 IT WAS THE BEGINNING


Mötet började klockan 10 och vi var där NÄSTAN i tid. My bad.

Vi läste bibeln (och jag fotograferade :p)

Jag vet ingen såå bra som Joakim Lundqvist. Han fångar verkligen allt och lite till..

Sedan drog vi iväg.. Debbie gick till sin mor och vi två sprang till bilen.. sprang och sprang..
Jonas: Alltså, jag vet inte.. eller ska jag..?
Malin: NEJ vi har inte tid att byta kläder!!!
Jonas: Hepp.
Läääskigt att jag känner den här mannen så väl. Haha..

Vi körde på i det fina vädret.. men stannade snabbt till.. på mcd i väsby.

Vi beställde mat.. JAG betalade! Poängtera JAG! JAG! JAG!

Denne karl är alltid med i svängarna.. jag gillar färgerna i bilden!

Jag åt min favoriiiiit! Det finns ingenting bättre i denna värld än kycklingsallader.. jag äter de LÄTT 5 dagar i veckan. Haha.

MUMS!


SEDAN DROG VI VIDARE, sjöng med till Hillsong i bilen, skrattade och hade en helt underbar dag - mer bilder kommer..

18:50 WHEN I AM HAPPY LIKE SMILEYS


Kavaj 399:- h&m trend, leggings 199:- h&m dam och bh 179:- h&m dam underkläder..

JAG ÄR EN HEMSK FLICKVÄN.. kanske. Gick runt och surade för att jag aldrig hittade något.. Tio minuter innan vi skulle åka kastade jag mig in i det sista h&m-et, bad en stor bön och sprang runt, tog tag i allt jag hittade, rusade in i provhytten, av på av på av på och kom hem med detta. Glad som aldrig förr. Två stunder när jag är som lyckligast:
1. När jag är mätt
2. När jag shoppat något och är riktigt nöjd
SÅKLART finns det fler. Men dessa två vill jag poängtera.. Nu fortsätter tittandet på tv:n. Like it. Återkommer med bilder från hela dagen :)

09:08 FRIDAY ALL DAY LONG



Har på mig linne + leggings med dragkedja + skor + halsband h&m, jeansjacka köptes och klipptes av..

SKA GÖRA MIG REDO till möte, är på g. Nästan. Mamsen ringde och har surrat i en evighet - mysigt. Faster har skrivit.. allt har hänt. Måste VERKLIGEN duscha nu. Efter mötet ska jag till sthlm. Nice vetni.

00:02 BASED ON A TRUE STORY


CHANGELING

Har du inte sett den? Se den. Jag brukar verkligen inte gilla thrillers - men denna var riktigt bra. Den ÄR riktigt bra, spännande - inte alls seg trots över 2 timmar lång. Läskig och samtidigt intressant. Se den.

NU SKA JAG SOVA i min vackra säng, drömma mig bort och gå till mötet imorgon. Längtar. Det är nämligen Jocke. OCH det blir toppen!

17:57 SOMEDAY THIS WEEK



Typ ALLT från h&m, like it. Like it.

MATEN ÄR I MAGEN, åt upp det jag hade kvar sedan middagen igår :) Min faster är en klippa i köket! (alltså inte klippa=stel, kantig och hård UTAN klippa=enheltmakalöstfantastisk kock!) MEN nu är det som så att jag vet att om jag slänger denna gbglassburk har jag sett henne för sista gången. Måste alltså spara den. Är det någonting min faster är hård om är det just detta:
1. spara ALLA burkar (man vet aldrig när de kan behövas tydligen??)
2. spara ALLA påsar (jag ljuger inte, man får inte ens slänga en sådan som är hål i, den ska sys ihop!!!)

Japps, sa jag att jag är mätt? Jag är MÄTT!

07:41 JESUS IS EVERYWHERE

GODMORGON!
Läste precis en av sveriges största bloggar - där det stod om Jesus. Hur denna tjej fått en lapp på gatan och ett bibelord lästes upp. Jesus är överallt, fantastiskt fint. Jag blir så glad.

Ute regnar det kolossalt mycket, dumt att duscha innan kanske? Känns dock skönt med tanke på att jag tog på mig denna dag för att jobba extra - så jag ska snaart iväg!

23:19 HAPPINESS IN TWO PIECES


Paljetterna är i fokus denna höst och likaväl leopardmönstrade ting.. Jag fångade två flugor i en smäll när jag besökte kassan denna morgon. Jackan kommer ifrån damavdelningen och mössan från divided (dock var det den sista! kände att jag var tvungen att köpa den! perfekt till i höst/vinter!)


HAR PRECIS KOMMIT HEM FRÅN KÄRASTE FASTER OCH MINSTA KUSIN DEBBIE. Åh vad mycket gott. Härlig middag (hon gjorde lunchlåda till mig imorgon! tuuusen tack!) sedan naturgodis+godis för 25pers - jag ljuger inte! Efter det glass i stora lass. Imorgon rullar jag fram! Kan stanna efter vägen och höra om barnen vill sparka fotboll med mig - okej, kanske inte det roligaste. MEN jag skrattar. Sovgott.

18:38 FASHION FASHION FASHION


Hösten innebär en modemanifestation, för det är då nya trender bara väntar på att prövas! Det är då modeskaparna och alla designers längtar efter att få visa upp sina bravader. I år är det galna mönster och en variation av stilar som gäller, men mest dominerande är 90-talets grunge. Höstmodet bjuder även på flera nya siluetter som kontrasterar varandra såsom timglasformen med klockade kappor och skärp i midjan eller den tältiga siluetten. Axelvaddarna och den smala läderbyxan gör också comeback!

Stilar
Fyra heta trender i höst måste definitivt vara den androgyna, den lyriska, den sagolika och den futuristiska. Det är bara att välja och vraka och se vilken stil som passar en bäst. Den androgyna stilen är en kombination av maskulint och feminint där det är helt rätt med trenchcoat, blazer och kjoldräkt. Den lyriska stilen är som en tillbakablick i förra sekelskiftet då romantiken blomstrade med bleka och mjuka färger och material som spets och voile, samt urtvättad denim. Det är även en stil med inspiration från uniformmodellen, därav militärjackan som är populär i höst. Den sagolika stilen är för den som finner sig i naturens färger med inspiration av trollskogen med klassiska folkmönster, tjocka brodyrer och pälsjackor. Den futuristiska stilen är för den som kör med blanka material och konturskarpa linjer, med markerade axlar och smala midjor. Läderbyxan funkar alldeles utmärkt här. Blixtlås och nitar ger också den rätta känslan. Axelvaddar på både kavajer och klänningar är ett måste för dig som är modemedveten.





Färgva
Hetaste kulörerna som gäller är definitivt färger ur 80-talspaletten och kornblått är en av dem. Även lila i olika nyanser är mycket stort i höst och matchas utmärkt med grått. Rött från hela färgspektrumet lyser upp hösten och kan bäras som en hel komposition eller som röda stänk med ett par handskar eller andra accessoarer. Färgsprakande rosa i alla dess namn och former, schiaparellirosa, cerise, fuchsia, och chockrosa kommer att smycka den honungsbruna sommarbrännan eller den mjölkvita vinterhyn. Svart som accessoar därtill passar alldeles perfekt.

Mönster
Galet mönstrigt är det senaste ropet, ju vildare desto bättre, leopard, rutor, ränder eller prickigt, gärna tillsammans med blommigt. Det ska dock helst vara i samma färgskala.
Vi uppmanas även att drapera mera, draperingar i kjolar, klänningar och överdelar. Viktiga inslag är även en världsomfattande folkfest av ikatmönster, ryska rosor, exotiska färgkombinationer och brokader. Brokad och sammet går hand i hand i höst.

Accessoarer
Det som är ett absolut måste som accessoarer, det är stora smycken och skärp runt midjan för att markera den. Grova och klumpiga stövlarna ur grungestilen är för den mer lediga typen. Stövlar med riktigt högt stövelskaft, är också en hit, ju högre desto bättre. Skyhöga ska de naturligtvis också vara, vanliga skor likaså. Matcha gärna med en blank eller glansig väska så har du allt vad du behöver. Liten hatt och långa handskar är som grädde på moset. 


Vilken tur att mor skickade detta i ett mail, jag som inte hade något att skriva. Tack mams! Nu kan vi alla läsa och ta del av detta :)

Ska springa iväg nu, hem till min faster - hon skulle egentligen hit MEN jag bytte! haha.. Det ryktas om goood middag också.. underbart!

07:35 IN MY JEANSJACKET


Nu springer jag iväg till jobbet - ser ut som ovan - resterande kommer ikväll! Kom o köp!


07:17 SHE'S ALL MINE


Idag lämnar hon Uppsala. I'm gonna miss her like a baby misses her napkin. Typ. Älskling.


22:33 DRESS DOWN THE BLACK ONE




ONSDAG PÅ JOBBET
Fodralklänning från ginatricot, kavajen likaså, sjal med mönster från h&m... resterande kan ni!

DET KOMMER BLI VÄLDIGT LIKADANA OUTFITAR med tanke på att jag är mitt i flytten! Eller snaaart mitt i! :) ÅH vad jag skulle sovit för en timme sedan - sömn. Ja tack?

21:30 THIS IS WHERE I AM

SITTER PÅ HALLGOLVET hemkommen från jobbet - orkar inte gå en meter, näsan rinner, näsan är täpp, blodsockret åker upp o ner, febern träder snaaart fram till skyhög, magen är mätt, tröttheten faller över mig OCH x antal samtal är avverkade... nu väntar några till. Emellan sitter jag och bloggar. MEN vem klagar?


08:29 YOU CAN DO IT WITH SOME PATTERN



Leggings med mönster h&m, linne med tryck weekday, gladiatorsandaler h&m, oversizekavaj ginatricot, halsband h&m..


GODMORGON ALLA GOA OCH GLADA, jag sitter här med handduken runt håret och inväntar en serverad frukost. Det kan jag dock fetglömma - får hämta den själv. Sedan är det jobb på agendan. Solen skiner och himmelen är blå.

23:31 BECAUSE YOU'RE MINE


Somliga bilder är finare än alla andra - den här gillar jag verkligen! Så mycket att jag skulle vilja ha en heel vägg såhär. Fantastiskt fin.

Det här är en annan favorit! Jag måste hitta den perfekta.. det finns ingen jag kommer sakna så mycket som denna kvinna.. Åh :(

Naaw. Vackra vän!

När man är glaaad och galen!

Åh vad jag önskar att jag inte haft den där väskan :P

Vi var på allsången också.. Även denna bild gillas mycket!

.. vi gick till bion :)

Vi stod på uddevallas gator..

 Vi gästade liseberg..

Vi skrattade ihjäl oss..

VILKEN SKA JAG VÄLJA? :)

22:51 THESE LADIES


Jag, Johanna och Emelie - NACKA STRAND BY NIGHT. Vilka pangbrudar.. Älskar denna bild!


ÄR TRÖTT SOM BARA DEN EFTER EN DAG PÅ JOBBET och sedan lite mys här hemma :) God mat. Imorgon ska jag jobba 9:30-21.00 så jag antar att det blir kaffe var tredje timme!

10:32 SING OUT HIS PRAISE AND GLORY



I WILL BLESS THE LORD FOREVER
I will trust Him at all times
He has delivered me from all fear
He has set my feet upon a rock
I will not be moved
And I'll say of the Lord

YOU ARE MY SHIELD
My strength
My portion
Deliverer
My shelter
Strong tower
My very present help in time of need

WHOM HAVE I IN HEAVEN BUT YOU
There's none I desire besides You
You have made me glad
And I'll say of the Lord

Jag älskar dig Jesus och jag längtar verkligen till bibelskolan. Till att upphöja dig i vardagen, till att få lära känna dig på nytt.. Amen!

09:31 7 POUNDS - JUST PROMISE TO WATCH THE FILM




Filmen berör verkligen, filmen får en att tänka efter, filmen väcker nyfikenhet, filmen får en att vilja se mer. SE DEN!

22:47 MY MUM HAS HER NAMEDAY(?) TODAY



Linne från ginatricot, leggings med hål h&m trend, sandaler med nitar h&m divided, halsband h&m...


SÄNGEN LOCKAR FRUKTANSVÄRT MYCKET och jag har ringt en hel drös med samtal - Nu är jag trött, inte bara i min hals (gör ont! ont! ont!) utan även i kropp & själ, ska bli skönt att kunna lägga sig innan tolv en natt.. kanske till och med innan 23.

21:30 THE LAST PHOTOS


Efter "En shopaholics bekännelser" och en lång sömn av mig var det dags att inta middagen. Männens göra. Jonas och Isak vistades i köket medan jag och Johanna delade soffa och tittade på film. De gjorde ett bra jobb! UNDERBART GOTT!

Så gott!

Till maten lyssnades det på musik.. en hel massa låtar har spelats detta dygn.. JAG körde Hillsong för fulla muggar!

Vi hade mysbelysning.. i form av ljus.. överallt!

De dära karlarna..


EFTER MIDDAGEN BLEV VI BJUDA PÅ EFTERRÄTT i form av två sorters siaglassar - hallon + vanilj OCH en stor fet fruktsallad. Bara de bästa frukterna - ananas, melon, kiwi och vindruvor (kärnfria!!!). Till detta såg vi filmen Seven Pounds och jag var nära gråten.. Otroligt bra film. Sevärd! Vi lämnade sedan blidö, efter att ha väntat i 40 min på färjan var vi alla trötta och jag sov, hela vägen hem, ända till dess att jag såg "fyrislund". Skönt.

20:03 IF YOU CUT YOUR JEANS IN TWO PIECES


Linne ginatricot, jeansshorts acne luv, avklippta strumpbyxor, sandaler med nitar från h&m divided, en massa armband och tygväskan (som ingen har missat right?) + kavaj från ginatricot

TIDEN ÄR INNE FÖR ATT HANDLA MAT och jag återkommer med en hel del uppdateringar till.. Kanske. Om jag inte är för trött.

18:20 IF YOU GOT SOME TIME


DAG TVÅ MÅNDAG
Gooodmorgon pojkar! Dessa två handlade hela ica för att få sina kvinnor mätta och nöjda, belåtna och ICKE jobbiga :)

Efter det satte vi oss vid bordet och började käka!

Johanna högg in i mackan - sötunge!

... och jag själv försökte för allt i världen att tugga ner innan kortet skulle knäppas - misslyckat!

Det här är kanske den bästa bilden vi tog!! HAHA. Jag kommer inte heller ihåg vad vi skrattade till MEN det var tydligen extra underbart roligt!

Efter några timmar ville vi åka båt (det blev uppehåll mitt i regnet och vi bad en bön att det skulle vara så till dess att vi kom hem! solen följde oss och regnet öste ner efter att den siste stängt dörren till huset! gud är god! halleluja!)

Johanna och Jonas i båten! Solen sken såklart! :)

Jag satt i andra änden av båten och läste ELLE.. mysigt.

Vi är glaaaada :)

Puss puss puss, (åh vad fin bilden hade varit om jag inte haft en finne mitt på hakan! Så blir det när man är osminkad :p)

Jag och Johanna, det blåste så fruktansvärt mycket :)

Det här är den vackraste bilden jag vet :) Så spontan!

ÅÅÅÅH SÅ FINT VÄDER!

Johanna jublar till det vackra vädret :P haha.. söööt!

Obligatoriska båtbilden! Det ser fantastiskt ut

Vi klev iland vid denna ö och köpte glass + kaffe!

Jag gillar den här för att båda fixar "ordning" sig samtidigt! haha, resultatena blev sisådära.. :p

Tänk om Johanna hade vart såå lång :) Fint där!

Isak berättade någonting och det var tydligen det roligaste jag hört...

Söööta!

Isak ser fin ut bakom ratten!

Sedan gjorde jag och Johanna lunch.. korv och makaroner! Vilka hemmafruar.. stuvade var för avancerat så vi körde utan :P haha, men ack så gott det blev!! (lägg märke till mina fina korvar, såå fint skuret. typ!)


FORTSÄTTNING FÖLJER

07:14 STOCKHOLMS ARCHIPELAGO (?!)


SÖNDAGSKVÄLL, sitter hemma och väntar på Isak och Jonas.. redo att hämta Johanna vid hennes jobb och sedan göra blidö!

På bilfärjan, fantastiskt ljus, mörkt utomhus. Den tog oss över till den ena ön!

Självaste Cinderella drog förbi och givetvis var kameran uppe i högsta hugg!

Kanske inte direkt jordens bästa kvalité, men vad gör väl det? :)

Den här bilden gillar jag verkligen, vi - gänget - som drog iväg! Båten i bakgrunden.. färjan går. Allt är på topp!

och vi!


ETT MYCKET HÄRLIGT DYGN PÅ VACKRA BLIDÖ, ni som inte har en stuga/hus att åka till - köp ett! Helt otroligt vad man behöver den där känslan att bara må gott! Denna kväll blev det inte mycket mer, med tanke på att vi kom iväg så pass sent.. såg lite film sedan gick Jonas och Isak till sin stuga nere vid vattnet och Johanna och jag sov kvar i huset. Hur mysigt som helst. Jag vet ingenting bättre än att vakna upp bredvid den kvinnan!

Vi kom hem kvart i två inatt så med några timmars sömn ska jag nu göra jobbet! Det kommer gå galant!

11:34 THOSE PANTS


Kanske det bästa i min garderob just nu (har inte såå mycket annat där :P)
OCH jag vet att alla skriver om dessa förtillfället men jag kände att finns det ändå min strl kan jag (jonas) lika gärna köpa dem :P haha, inte sant? Like it. Älskart!


VI HAR PRECIS käkat en frukost som skulle kunna slänga jätten goliat i väggen. Jag är mätt gånger tusen! Våra män, de stackars karlarna, fick äran att åka iväg och handla denna morgon. Efter 45 min var de tillbaka och hade köpt allt och lite till... så nu överlever vi dagen också!

Ute skiner solen just nu, annars har det regnat MEN vi ska ta vara på hela dagen här ute på blidö. Fantastiskt härligt att göra någonting annat!

16:51 YOU'RE THE SECOND BEST


Bloggen kommer i 2a hand och jag gillar det absolut inte :P Hinner inte riktigt med att stressa ens. MEN jag försöker :) Mysigt med möte sedan jobb och nu är jag hemma igen! Går man ut blåser man bort till nordpolen och någonting sådant vill jag INTE riskera..

För några dagar sedan - shortsdress + sandaler med nitar h&m divided


09:32 ONLY GIRLS ARE ALOUD


Våra bloggar ser exakt likadana ut :P haha, men det gör ju kvinnan och jag också.. jag menar vi är blonda, ungefäär lika långa (okej, jag är 6cm längre!) och har exakt likadan garderob (NÄSTAN!) och NU snor jag kvinnans kort.. Men jag vill också skriva om min gårkväll.. Vi tog en promenad, pratade om allt mellan himmel och jord, köpte sakerna ovan (läsken är fruktansvärt goood!) och satte oss för picknik på golvet. Hur mysigt?

Min gumma, Johanna den vackra! :) Like it!

.. och jag då, gillar att johanna sitter i spegeln och knäpper kort :P haha, vackert!


SNART KOMMER JONAS och hämtar mig, sedan möte och efter det jobb!

btw. jag älskar jesus

00:06 AN ORDINARY DAY IN UPPSALA


En vacker morgon denna vecka.. solen skiner.. Uppsalas stad är nästintill tom..

... och jag var påväg till jobbet!

Jag var klädd i cykelbyxor från h&m trend, korsett ginatricot, linne med knappar (liknande väst) weekday, väska + skor h&m (inkl. halsband!)

... efter jobbet blev det kaffe + blogg at waynes..

Ibland kan en sol väcka känslor som aldrig förr..


NU SKA JAG SOVA

20:32 ONE MORE TIME


TACK johanna för att du la in den fula bilden när jag skelar med ögonen :P VILKEN TUR att jag hittade en när jag tittar någorlunda rakt.

MALIN RAPAR och Isak + Johanna gosar - typ, Johanna är trött och Isak muntrar upp kvinnan! Nu ska vi gå och köpa en massa gott. LOVE it.

18:12 YESTERDAY I WEARED BLACK AND HEELS



Igårkväll var jag klädd i h&m, elin klings väska och dojjor från dinsko. Yey! På tal om Klings väska, den är fruktansvärt snygg, än fast hela sverige går runt med samma väska tycker JAG det. Min åsikt.!

HAR JOBBAT och ska nu traska vidare! Härliga tider. Gott med mat i magen!

07:42 YOU YOU YOU ALL

Igårkväll skyndade jag mig hem från jobbet och min faster hämtade mig för att åka till mötet.. Där väntade de andra :) Sedan gick vi till bio "Sommaren med Göran". Har troligtvis aldrig skrattat så mycket till en svensk film. Älskar skärgården och allt det där.

Jag och Johanna utanför biografen...


... och våra vackra män, Isak och Jonas. Min Jonas. Det känns härligt att skriva så :)


JAG ÄR UPPE MED TUPPEN för att jag ska jobba, sedan är det Johanna - date, som jag ser fram emot!

23:19 AT LUNCHBREAKS


Igår mötte jag upp Johanna och Lisa under min lunch. Så mysigt att få träffa dessa två vackra kvinnor!! :)

Jag ler på något konstigt sätt, men that's me. Min plånbok är lika stor som hennes väska. Haha, gaalet!

BILD: ur Johannas blogg

23:08 THE DRESS THAT TAKES IT ALL


FÖRSTA DAGEN EFTER SEMESTERN! TISDAG
Denna klänning är mitt livs bästa köp. Monki 75:-, sandaler h&m och väskan likaså.. (antar att det kommer bli en del liknande outfits framöver.. hoppas ni överlever!)

TACK FÖR IKVÄLL jonas, johanna & Isak. Helt underbart roligt med möte först, sedan bio! Filmen var så rolig att jag skrattade mer än andades. Typ! Jag är såå stolt över mig själv som ändå inser fakta och åker hem i tid. Jobb imorgon!

00:17 WHEN LOVE IS IN THE AIR


När min faster lagar mat vill hon mätta ALLA. Debbie ville ha fiskpinnar, jag ville ha kyckling och hon själv likaså. ALLA blev mätta och jag fick till och med matlådor.. disk gånger tusen MEN hon är för underbar. Min faster.

Har precis kommit in genom dörren efter att jag och Jonas vart och hälsat på Isak och Johanna.. sååklart att vi ville träffa de en sådan här dag! :) Härliga tider.. Nu ska jag sova.. men först en bild på min underbare fantastiske karl
Den här bilden är min favorit - jag vet att jag lagt upp den förut MEN såå snygg :) - soova!

21:05 IT'S MY COUSIN IN THE NEWSPAPER


Min älskade kusin hittades på bild i tidningen. Jag blev riktigt stolt! HON ÄR SÅ VACKER!


SJÄLV SITTER JAG HEMMA HOS FASTER och inväntar henne. Linserna har börjat göra ont och glassen smälter.. Men lika glad för det är jag :) haha. okej, jag ska dyka ner till jorden.. typ.

20:54 YOU AND I

Det känns verkligen helt annorlunda. Det känns helt fantastiskt. Efter fem års tid. Efter fem års upp och nergångar. Efter fem års längtan. NU är vi ETT. Jag kan inte hålla mig. Jag behövde bara skriva av mig. Det är du och jag nu, mot hela världen. Genom vått och torrt. Tänkte hålla mig till i helgen med att säga MEN jag kunde inte. Jag vill ju bara vara med honom. Jag är lycklig! Vi är perfekta för varandra.

Med andra ord: Hejdå singelmalin!


09:26 IT IS SO EASY TO DRESS WITH FINESS


MÅNDAG
Avklippta levi's weekday, linne h&m, halsband + väska + skor med kilklack + leopardmönstrad bh h&m

Idag är det jobb som står på schemat. Börjar 11, ska fixa lite saker här hemma innan, visningen sker ikväll klockan 19.

21:46 THE BIBLESCHOOL THAT BRINGS ME HOME


Jag antar att det finns många därute
som inte vet vad det innebär att gå en bibelskola, hur man ska gå den, vart den finns, varför man ens gör det osv. Från min sida sett kan jag inte besvara allting, för jag har inte gått den - ännu. MEN jag lovar att föra anteckningar, uppdatera er, lika mycket som jag ska uppdatera mig själv och Verkligen ta vara på alla dagar. Bibelskolan innebär självklart SKOLA. Man ska lära. Ämnen, seminarier, prov, temadagar - en massa roligt! Jag känner mig laddad! Vill du veta mer? Se en trailer? Klicka här!

De ämnen jag som mest ser fram emot är dessa två:
Förberedelse för tjänst
Vad Guds kallelse på ditt liv innebär och hur han vill förbereda dig för tjänst. Hur du upptäcker vad Gud vill göra i och genom dig, hur du kan utveckla din kallelse och undvika fallgropar.
Kristen Familjesyn
Vad säger Gud om familjen? Hur man kan leva ett tillfredsställt och spännande liv både som singel, i en relation och i ett äktenskap.

Kom ihåg: Kan Gud göra under i mig, kan han göra det i dig!
Jag har alltid känt att jag inte ska gå bibelskolan. Det har mestadels varit för att jag inte kommer ha en stor inkomst. Hur ska man överleva? Och varför ska man sätta sig ner vid bänken och "plugga" frivilligt? Det är inte direkt en utbildning? MEN tydligen har Gud en annan vilja, och han har visat den för mig. Jag kan bara säga en sak: Jag är överlycklig! ÖVERLYCKLIG över att ha insett det i tid och ÖVERLYCKLIG över att få dela detta år med så många andra goa och glada elever. Till er - Det kommer bli det bästa året någonsin!


21:34 THIS IS MY MELODY


IGÅR TILL GYMMET
Byxa h&m, linne h&m, sporttop h&m, skor reebok..

GODKVÄLL, sitter framför "the bachelorette" och fäller en tår lite då och då. Vid vissa tillfällen känns allt så realistiskt. VISSA. Tack till min faster för en underbar dag. Tack till min kusin, tack till vackra Hanna och tack till alla andra. Stort tack!

17:48 LORD GIVE ME STRENGTH

DET SOM JAG SYSSELSATT MIG IDAG ÄR FÖLJANDE:

Vi har packat.. och packat... och paaaaaackat! ÅTTA STYCKEN säckar blev fyllda av kläder.. och ändå har jag kvar kläder som jag använder och tänkt använda i några veckor till!

Gunilla, Deborah och Hanna kom hem till mig för att hjälpa till OCH ACK vad de var snälla. ALLT är helt fantastiskt fint städat.. Porslin är nedpackat, toaletten är HELT genomstädad.. min faster höll på i två timmar därinne. TVÅ TIMMAR! Vilken tur att vi fick en kaffepaus (efter 10 min) på balkongen! Tack mormor och morfar för min kaffebryggare ÄNTLIGEN tycker jag om kaffe!

När jag fått ihop mina åtta säckar med kläder (vinterkläderna plus jackor plus kläder jag aldrig använder ligger i förrådet!)fanns det fortfarande en liten del kvar i den här delen av lägenheten.. De andra har jag inne i klädkammaren! Jag stod i en och en halv timme denna morgon för att sortera alla "hål" som ni ser där i mitten av bilden.. örhängen och armband och allt ligger sorterat FANTASTISKT fint.

Hanna var i högsta hugg med glasen! Vilken välsignelse att vara ute i såå god tid och få allt fixat :) Söta Hanna, blir så glad av dig!

Jag gillar att Gunilla blinkar med ena ögat :P haha.. SÖTA FASTER! kändes som en härlig tomteverkstad!!

Jag putsar spegeln med någon gammal tshirt mor lämnat för EXAKT denna användning. Bra mallan!

Sedan gick jag ut med en säck för att slängas.. AAAH tungt! Slog ner allt med den, bara tidningar.. och allt annat! Alltså inte bara.. men tja, ni fattar..

Vi åkte två vändor till min faster med ALLA mina saker! Det står alltså nu åtta säckar och fyra flyttkartonger här inne MEN det är bara för några dagar, hon är kanske jordens snällaste och jag uppskattar det HUR MYCKET SOM HELST!! Så härligt snällt! Jag ska nämligen ha visning imorgon och på söndag så ingenting får finnas framme i min lya.

HAHA, jag var inte redo nej, igen. Men vi lastade in lådor för fulla muggar!

Svettig som en gnu är jag nöjd när allt är inpackat! AH, klart!

NU SITTER VI HÄR OCH BLOGGAR, jag och Deborah! Hon har nämligen skaffat sig en blogg! :) (kommer upp senare!) Gunilla gör mat och kycklingfilé står på schemat. Jag är så hungrig att jag tillochmed sitter och småäter RÖDLÖK. Mums!

22:51 THE SUN GAVE ME A TAN


SÖNDAGSMÖTE
Klänning från ginatricot, sandaler med nitar h&m, armband h&m, väska i lack h&m... (förlåt för att jag är osminkad.. ibland (hela semestern) orkar man inte!)

Jag har funderat hit & dit hela dagen och det  jag har kommit fram till är följande: Det finns modebloggar, det finns hur många som helst, den ena skriver en sak ALLA skriver efter, den andra skriver en annan sak ALLA skriver efter. Jag vill INTE vara en av dem. Jag vill INTE vara en som skriver om leopardleggings för att det är INNE denna månad. Jag kan, men jag vill INTE. Jag vill ha en blogg som i all rätt brinner för Jesus. En blogg som fokuserar på att förmedla ett budskap MEN jag vill absolut INTE mista mitt intresse för kläder & mode. Jag tror att jag är skapad för att vara frimodig i min blogg och dela med mig av mina livserfarenheter gällande såväl mode som jesus.. och kanske till och med matkunskaper? (eh ja, nu ska vi inte överdriva...)

Vad säger ni? Är ni med mig? Ska vi fånga två flugor i en smäll? Yey!

21:11 STILL GOING STRONG


Deborah tryckte ner "smile"knappen och den tar verkligen kort när man som minst anar det..

Så mycket som jag skrattade, till en grej min faster hade för sig, har jag inte skrattat på länge.. jag kommer inte ens ihåg att debbie tog kort.. haha..

Här lägger vi upp maten - slår lätt ALLA restauranger ALLA gånger :D

Jag valde att äta ALLT samtidigt! Varför inte? Debbie kom på den smarta idén att sätta festisen innanför.. Perfekt!

GISSA om jag blev glad när jag vann? när vann jag ett spel senast? Igår då MEN innan dess? Det tog ungefär 342minuter att spela klart MEN det var det värt!

Här var det några pjäser kvar.. jag var såklart röd (för att den färgen ligger närmast rosa.. Man är inte dum :P)

Där uppe tittar söta Debbie fram :) Olala.. Vattnet var varmt även igår, trots att vi var i fjällnora.. jag gillar det stället MEN det gör inte de andra :P haha..

NU SKA JAG VÄL TA OCH FORTSÄTTA PACKA KLÄDER.. ah, tar det aldrig slut?

20:02 THESE SHOES ARE MADE FOR WALKING


Kanske de finaste skorna som någonsin gästat mina fossingar, de är mina. Än så länge iallafall.. Om jag ska föda mig själv nästa år kanske kanske kanske de måste tillbaka.. Men vet ni vad, det var kärlek vid första ögonkastet. JAG var tvungen. När ni har hittat rätt? Slår ni inte till? När jag själv vet att allt är rätt. Slår jag till.

Skor i puderrosa med klackhöjd ca 10cm - h&m

17:40 THIS I SWEAR

JAG SLÄPPER BOMBEN: Idag blev det klart.. Jag ska gå bibelskolan och börjar den 1 september.. Jag vet inte alls hur jag ska överleva eller klara mig ekonomiskt, MEN Gud vet, som det står i bibeln GÖR DIG INGA BEKYMMER FÖR VAD DU SKA ÄTA ELLER DRICKA INTE HELLER VILKA KLÄDER DU SKA BÄRA (ungefär någonting sådant) OCH det gör jag inte. Gud vet.

GISSA OM JAG ÄR LADDAD? Bara några veckor kvar! Yiihaa!

07:51 WE KEPT OUR SMILES


Sötaste kusinen i världen.. så fin bild!

Vi kom tillslut fram även igår DOCK var det ingen sol så långt ögat kunde nå, men vi bad och solen kom! Innan dess åt vi gott och skrattade!

Gunilla kom på att en av hennes väninnor (so to speak) fyllde år dagen innan, därför var flaggan med.. jag tyckte som mest att den bara var i vägen NÄR DEN ALLTID flög ner i druvorna!

Debbie ställer upp som modell och kör en pose även igår..

& jag ville inte vara sämre.. vi knäppte en hel drös kort och alla människor tittade som om det var utomjordingar det handlade om.. Men kul var det!

Sedan blev vi så hungriga och faster började koka korv.. i kaffet! haha, nej men hon körde sitt race och jag blundade. Det blev jättegott i allafall!

Debbie tog kort från gräset när jag läste tidningen! yey!


NU ÄR DET DAGS FÖR MIG ATT GÖRA MIG ORDNING, idag börjar jag jobba igen!

Sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall du få allt det andra också..

22:10 THE VACATION OF HEAVEN

Jag har kanske haft den bästa semestern någonsin (har iofs bara haft EN i mitt liv MEN den har varit fantastiskt..) Här kommer den i bild. Varsågoda.

VECKA 29
Jag och Johanna drog neråt i landet, till gbg och uddevalla. Vi var dock i Uddevalla de flesta dagarna - typ alla - men det var verkligen jätteroligt. Tänk att få träffa så sköna människor, tänk att få vara med så härliga människor. Yey!

VECKA 30
Vi åkte från gbg på måndagen och jag korsade verkligen landet samtidigt. Satte mig och väntade på nästa flyg från arlanda och fick åka hem och träffa familjen.. BÄSTA! Jag har världens bästa familj, synd bara att Oscar inte vart med på någon bild :( Var uppe ända till söndagen..

VECKA 31
Redan på söndagen började europakonferensen och jag deltog på hela 18 (av 20) möten. Det kändes underbart! Vilka människor man träffade också. Alla är värdefulla!

VECKA 31
Har så otroligt mycket bilder att visa så det rymdes inte i ett kollage. Bilderna får tala för sig själva..

VECKA 31
Sista dagarna på veckan.. Jag vet en som..

VECKA 32
Denna vecka fylldes av helt enkelt spontana inslag. Måndagen - johanna och ikea, tisdagen - sthlm & allsång, onsdagen - bad med jonas och sedan johanna på kvällen...

VECKA 32
... torsdagen åkte Christopher, Jonas och jag till frizon över dagen, fredagen - hämtade faster och sedan filmkväll hemma hos henne...

VECKA 32
... lördag plus söndag blev härligt bad - möte - ALLT i ALLO!

TACK FÖR ATT NI GJORT MIN SEMESTER MINNESRIK!

10:38 JUST BETWEEN ALL THE GUYS


Hittade den här på fb, tack Sandra, fint kort! Hon är mästerfotografen herself..

JUST NU SITTER JAG OCH KLIPPER IHOP hela min semester i en massa kollage. Kul att titta på! Snart är de klara för visning och då kommer de självklart ut här.. Har en liten ångest över allt jag ska hinna med idag men försöker ta det lugnt och verkligen bara vara människa.. Typ!

08:37 LAST DAY ON MY VACATION


Jag vaknade upp på ett strålande humör och denna låt tänkte jag direkt på! JA!

HELT OTROLIGT ATT SEMESTERN har gått såå snabbt, MEN jag känner mig faktiskt laddad till att börja jobba igen! Imorgon slår det till. Välkomna!

Idag har jag dock lite jag måste fixa med. Ska börja att packa alla kläder i säckar (inga kartonger här inte - känns såå onödigt när det är mjuka saker att ha att göra med). Måste även ringa x antal samtal (från en mobil som är på bristningsgränsen! yey o nej!)

22:50 NOTHING IS IMPOSSIBLE


Denna dag började med möte! Var väldigt svårt att få bra skärpa för han stod aldrig still.. MEN så bra det var! Debbie, gunilla och jonas var mina vänner bredvid.

Sedan åkte vi hem, hämtade mat och sedan iväg till samma plätt (finns en viss risk att detta inlägg ser likadant ut som gårdagens! haha sorry!) PLUS Åh vad smickrande rakt framifrån - eh, nej.

Efter lunch busade jag och Deborah PLUS alla andra i vattnet.. Hur härligt som helst!

Familjer är underbara..

Alla var överallt och under allt..

Två hotta brudar jag hittade i vimlet..

När en längre tid gått ville vi traska vidare till hopptornet.. och jag gick barfota.. det kändes!

Kanske den sötaste kusinen man kan ha? Älskar ögonen i denna bild! Mys!

Naturen är så fruktansvärt underskattad.. det har jag nu kommit på.. bättre sent än aldrig..

Vackert!

Någon badade hela tiden?

Sweet!

Faster i sin bästa pose :) FIN!

Och jag hade hela världen bakom mig :)

Gunilla höll nästan på att ramla i trappen påväg tillbaka.. haha..

Smile från solstolen (där vi tre spenderat hela dagen som vilken jury som helst! haha, vi åt och kommenterade allt och alla, gossip girl kan slänga sig i väggen!)

Jonas kom förbi och min kära faster övergödde honom! Han behövde inte ens säga ett knyst så var chips, popcorn, kex och kaffe PLUS godis över hela denne karl. Bortskämd? Ja visst! Lite senare åkte Jonas och jag hem och ännu lite senare antar jag att de andra lämnade platsen. Tack för en härlig dag! IGEN!

20:40 SO GREAT IS OUR GOD

När jag låg på stranden idag läste jag bibeln OCH när jag inte vet vart jag ska börja går jag alltid till JAKOB.. Det är mitt favoritställe!

18:19 THIS IS LOVE


Johanna och jag (bilden tagen i cypern aug 2008), kanske de bästa vännerna i denna värld. Jag saknar den här bruden ENORMT mycket! Ah, synd att inte min mobiltelefon fungerar, den går inte ens att sätta igång, bara så ni vet...

DU och JAG hjärtat

MAKALÖST gammal bild.. haha..

Sommaren är primaballerina..

I uddevalla...

JOHANNA är för mig, inte bara en vän, hon är en själsfrände. En person jag inte klarar mig utan. En brud vars skratt förgyller mina dagar. En kanonfin tjej som alltid finns där för mig, som hjälper mig, som stöttar mig, som är en drivande kvinna och otroligt brinnande för Gud. En fantastisk person som bara vill väl. Jag älskar dig Johanna. Jag älskar dig så makalöst mycket. Är det någon person som jag bara skulle kunna ge upp allt jag vill för, så är det dig. Jag vill alltid ha dig nära. Jag vill alltid dela min vardag med dig. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket.. :(

09:18 GREY AND BLACK


I FREDAGS
Shorts från h&m trend, magkort tröja - klippt själv, skor från h&m, halsband från indiska...

MÖTE på tur. Ses senare!

00:14 SWEDISH SUMMER - WHEN IT IS THE BEST

Till er som är känsliga.. VARNING FÖR BIKINIBILDER!

Deborah var på hugget denna morgon! Vi åkte iväg tidigt och var där bland de första.. strax efter klockan 10..

Min älskade faster, som är lika galen som hon ser ut :D haha, nej men världens snällaste!

Och jag skulle såklart också ställa upp!.. :P

Behind those shadows..

Vi spelade strandtennis, sjuukt underskattat!

In action.. en fotograf till faster!



Sedan var vi trötta på det och började spela fia med knuff istället - kul med spel juuuue!

Mina spelkompanjoner..

Vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord.. Skrattar lika högt som hästar gnäggar.. Typ! Kul!

Sedan åt vi lunch! OCH GOTT VAR DET! :D en av sjuttiofem portioner kanske?

Sugen på mat? :)

COOOL handduk! Annars gillar jag den här bilden mest. Bara för att den är såå spontan!

Jag är crazy och allt är som vanligt..

Gillar kontrasten mellan gräs och himmel! Förövrigt så dog kameran exakt här.. synd att vi inte fick med meeer men är man dum och inte laddar batteriet får man sota för det också!


NU SKA JAG SLÄNGA MIG I SÄNGEN, möte klockan 10 imorgon. Kommer bli huuur bra som helst!

19:14 PICTURES COMES AROUND

TORSDAG TILL FRIZON
Klänning från monki (en ny favorit - helt klart!!!), väska i läder från h&m trend, armband likaså och även skorna då..

Jag är verkligen bara hemma för några sekunder.. ska strax iväg på nästa grej. Har från klockan 10 legat på samma strand och stekt i solen.. Kräfta? O ja. Det är jag det. Men såå otroligt skönt, badade för fullt och hoppade från bryggan, spelade spel, spelade tennis - you name it. Faster hade kokat ihop jordens godaste kasslersallad och vi hade det riktigt trevligt. Nu kom de på att vi ska se film ikväll och jag tackar inte nej. Tvärtom. De är hemma och kokar ihop en kladdkaka (gott!!!) och jag ska åka och hyra film.

09:11 IF YOU NEED SOME INSPIRATION


Bland det bästa jag vet är herrmode. Det är så fantastiskt snyggt - för de som lyckas. Och det har denne man gjort, fantastiskt bra, kolossalt bra. Titta och njut. Om ni vill läsa hans blogg - kolla här!

NU SKA JAG HEM till min faster och vi ska åka iväg och bada. Yey!

22:16 WHEN THE SUN SHINES


Jag vet inte om jag riktigt godkänner den här parkeringen?

Såå började det droppa vatten i örebro.. vi stannade för matpaus på max

Sååå kom vi äntligen fram, strax innan klockan 13 tror jag? Människor var lite överallt.. Fotbollsturnerningen hade precis startat också

Vädret var på topp.. lite människor på dagen... men sedan kom ALLT och ALLA!

Det var konsert i ena ladan.. och där hamnade vi

Jag gillar den här bilden.. båda står exakt likadant.. vilken mästerfotograf man är :D

... och de skulle såklart röra på sig PRECIS när man tar kort :)

Det var lite glest på läktaren när denna bild togs.. MEN kanske jordens bästa kommentatorer - de höll på nonstop i timmar.. och jag som tyckte att JAG pratar mycket.. ojojoj.

Hittade tre vackra ting när jag zoomade :)

Mysigt Mysigt Mysigt

NÅGON var (ÄR!) stolt över sina muskler..

Här satt vi och stekte minsann! :) Gött

En massa bord som var laddade att besittas

Den här bilden är nog den bästa jag någonsin tagit. Från en bil. En bil som kör. Där borta i horisonten ser ni självaste "frizon"platsen. Härliga tider. Vi stod i kön för bankomaten när vi läste på ett a4papper en vägbeskrivning till en badplats. Den knäppte vi kort på och sedan åkte vi iväg. Vad händer? Vi körde helt fel och fick vända om, trots att ha frågat 3 personer. Det är gaalet. Inget bad och hettan var kolossal

Sedan tog vi det lugnt och snackade för kung och fosterland..

... här sitter vi minsann

Sedan blev klockan 19 och det var dags för mööte. Tog aldrig bild på lovsången men här är han som predikade..

Och det var helt fullproppat med människor.. även här. Hur mysigt som helst..

Här ser ni mötet från min synvinkel :)

Och det blev jordens konsert klockan 22. Jag kände att det inte riktigt var "my cup of tea" så jag gick ut och köpte en muffins.. Glaaad ändå :)

Hann dock få med mig riktigt bra bilder :D

Olala..


Sedan skulle Maia Hirasawa spela klockan 00.00 men vi orkade verkligen inte stanna.. så vi åkte hemåt.. Var hemma strax efter klockan 01.00. Alla tiders. Tack för en underbar dag!

18:16 BE BLACK AND USE YOUR SMILE


ONSDAGKVÄLL HEMMA HOS JOHANNA
Shorts i bomull ginatricot, linne med sömmar monki, jeansskjorta h&m divided blue och skor från h&m

Har precis tagit en dusch, värmen bara stiger och stiger.. Nu ska jag laga pannkakor - dock kom jag på att jag inte har någon sylt OCH pannkakor utan sylt är lika hemskt som hammare utan spik, om inte värre. Iochförsig, yoghurt med hallonsmak måste väl kunna gå? Halleluja!

Glöm inte att älska Jesus

16:38 THE ROADTRIP THAT ENDED THE SAME DAY





ATT ÅKA PÅ ROADTRIP är kanske det bästa jag vet.. Man packar lite.. man slår sig ner.. man kör.. man klagar "är vi inte framme snaaart??? JAG ÄR HUNGRIG!!!!!".. man får sin vilja igenom efter att ha hört "TYST DÄR BAK!!" x antal gånger. Men jag älskart. Se bara vilket fint väder..

13:41 THEY MAKE ME LAUGH


Första stoppet på vår resa till örebro igår var eh, en mack? Ja. Jag besökte damrummet och männen i fråga tankade.. Cagge visar upp elvis-look-a-like. HAHA.

Jonas skötte tankningen..

HEJHEJHEJHEJ! En hel massa hej och mysigt hade vi! Spelade in BSB-shape of my heart i musikvideo - hade velat visa den MEN kameran är borta.. stackars liten.


Nu ska jag dra mig till ica maxi och sedan åka och hämta min kära faster plus lilla kusin. HAR SAKNAT DEM!

10:36 HOW TO WAKE UP IN A GOOD MOOD

Tog en lång sovmorgon och har precis varit och handlat frulle. Bagels, cream cheese och yoghurt. Perfekt start på dagen. Förresten - Älskar den här låten! KALAS! Snart ska jag lägga mig och sola.. Jonas ska komma förbi! :) Yey!

01:25 LORD THERE IS NONE LIKE YOU


Det sista kvällsmötet förra veckan var underbart. Och för att inte tala om människorna - det var fullproppat!


TACK SÖTA CHRISTOPHER & JONAS för en underbar dag lite utanför Örebro - Frizon. En kristen festival för er som egentligen inte har någon aning. Jag är trött som få och tänkte sova, bilder kommer imorgon! Nattinatti.

09:16 WE'RE GOING TO ÖREBRO


Igår när solen stod som högst på himmelen. Fantastiskt! Värmen var kalas också. Yey!

JONAS RINGDE OCH VÄCKTE MIG och det kanske var lika bra. I ochförsig har jag redan varit uppe en gång för att flytta bilen - var trött som en gnu och kommer nästintill inte ens ihåg vart jag parkerade MEN det ordnar sig.. Jag måste göra mig klar för att vi drar till frizon idag. Hur kul som helst. Perfekt väder för festival! Jag tar med mig datorn :)

02:03 THREE TO TANGO


En lunch med två fina människor förgyller verkligen en vardag. Tack söta ni för jordens härligaste pratstund @ fresco - östermalm. Helt underbart.

HAR PRECIS KOMMIT IN GENOM DÖRREN efter att ha kört runt runt kvarteret i timmar för att hitta en p-plats. Det slutade med att jag fick ta en som kostar pengar och vad händer då? nej, de tar verkligen inte kort. Har jag mynt? Nej. Vem får kliva upp innan åtta för att flytta bilen? Jag. Vem ska då sova nu? Jag. Vem ska våldgästa frizon och örebro om några timmar? Jag. Pigg? Eh ja. Både Johanna och jag somnade framför filmen, kanske mitt livs bästa sömn.

21:00 THE TUESDAY IN PERFECTION


När man flörtar lite extra (jag brukar aldrig le) händer detta.. Kaffet var strålande gott i alla fall, blandade i en massa choklad.. haha, mitt första kaffe någonsin och detta togs på drottninggatan. Jag gillart!

Johanna fick dokumentera det hela :) Haha, men jag blev trött efter bara några klunkar.. antar att det är en vanesak... DOCK efter några minuter blev jag piggare än piggast, det är nog som de säger.. man blir PIGG!

Och den tjusiga delen :) Johanna med sin väska hon en dag fick av.. barabambambambaaaaaaa MIG. Yey!

NU kommer lite roligare bilder.. Vi mötte upp Jonas (han körde och vi kastade oss in i bilen efter hamngatan) sedan gick vi och köpte maaat för att ha med oss in till allsången.. Såklart var det fagra män i sjömansdräkter och Johanna skämtade till det med "Taa kort Malin!!" Jag kunde inte vara sämre - var tvungen.. ställde mig, zoomade och klick. En kille såg.. efter detta tittade alla upp och jag sprang! haha.

Jonas och Johanna är påväg uppför.. det är ju inte bara en liiiiten backe upp! Men vi var laddade och taggade, Jonas fick äran att köpa ett häfte också.. "Jonas, det är bra att ha hääften så man kan sjunga meeed?!" Jag la fram det på ett fint sätt.. "Vi tar ett sådant där häfte också" sa han till expediten. Haha, sweeet! Jonas är snäll :)

Vi satte oss ner för att äta upp maten och när vi sedan efter 40 min reste oss visade det sig att våra platser hade vuxit igen av människor :P Men veeeem grinar?

Vi försökte oss på ett kort.. och efter 33stycken (där jonas alltid blundade "JONAAAS jag hämtar tändstickor och sätter upp dina ögon!!!) fick vi till EN bild. Jag gillar den svartvit.

Någon var speedad? och laddad? Sommaren är ingenting utan allsång..

Någon var "pinup-ig" haha, sötsaken min.

.. och NÅGON var trötter? Haha. ÖPPNA ÖGONEN!

Jag och Johanna ställer upp på bild..

Anders gick runt i närheten innan det hela började..

... och filmkameran var med i högsta hugg!

Vi sjöng med och tog i från kung och fosterland (filmade också, vet dock inte hur man lägger in dessa :P)

BJÖRN SKIFS! Åh vilken bra skärpa mallanbrallan..

Han gick så löjligt nära oss..

Vi tre.

Och mitt i programmet hittade jag globen.. Vackert.

Träffade på familjen Sten och Christian tog kort ovan ifrån,.. BRA jobb där!

När allsången tagit slut skyndade vi oss ner till bilen. "JAG KÖR!" Så fick jag köra :) Sprang sådär fult till bilen och Jonas skulle härma mig.. HAHA fy vad hemskt. Jaja.. 21:46 var klockan och vi visste mycket väl att icamaxi i nacka stängde klockan 22:00. Jag gasade.. men vad hjälpte det när hela sthlm rörde sig i snigelfart.. jag ljuger inte om jag säger att en snigel kutade förbi vår bil i en riktig fart. Johanna skrek "KÖÖÖÖÖR!" och jonas satt glatt i baksätet. Jag körde och körde.. genom hela city, alla filer och alla ting.. vi kom fram 21:56. "JONAS SPRING!!!" vi skyndade oss in och sedan stod vi där "INNE!!" Nöjda. "Ett kundmeddelande klockan är nu 22 och ica maxi har stängt..." haha, vi sprang runt som yra höns och fixade - godis, naturgodis, vindruvor, kolsyrat vatten..mm.. Gott. Sedan drog vi förbi mcd och de köpte burgare. Efter allt detta, vår tradition NACKA STRAND. För det finns ingenting mysigare än att bara sitta där och titta på vattnet..

En båt åkte förbi..

Det var fantastiskt fint... som vanligt. Den här fontänen alltså. HÄR SKA JAG GIFTA MIG!

.. behöver jag säga någonting? Restaurangen är makalös. Efter detta körde JAG hem till Uppsala.. genom hela stan igen (varför vi inte tog e4an direkt? Det är mysigare att köra inne i centrum) "Hallå, nu måste NI läsa skyltarna för jag köööör och håller koll på filer... OKEEEEJ?" De nickade.. Jonas satte igång och sa "Mallan, HÖGER!!" "Nej va, jag ska ju till vänster..?!" "Nej, e4an står.. ju.. till höger.. !!!" "NEEEJ, jag ska mot norr.. VÄNSTER!!" "Ja just det. Vänster då!" Haha, där sa jag tack för hjälpen och de fick surra om andra saker så jag läste skyltarna, bytte filer och körde SJÄLV. Mamma, du skulle vart stolt..


Efter ungefär 32 år har jag nu skrivit klart detta inlägg och ni som kommit hit ner borde få en guldstjärna. Nu Bachelorette!


18:38 YOU CAN ALWAYS WEAR JEANS


TISDAG I STOCKHOLM
Linne från weekday, jeansshorts - gamla avklippta, väska... h&m?, sandaler med nitar h&m

VÄDRET VAR UNDERBART IGÅR och det är lika förträffligt idag. Just nu håller jag på att tvätta - springer upp o ner i trapphuset, gaaalet vilken tvätt. Känns skönt att ha det gjort. Har även hunnit med gym och städrensning i skafferi+kylskåp. Ibland är man effektiv! Olalala!

Åker troligtvis till frizon imorgon - och det kan inte bli annat än.. BÄST?

16:19 WE WENT TOWARDS THE SUN


Jag frågade Jonas om han ville åka med och bada - det ville han. Vi åkte ut till Fjällnora och solen sken som bara den. Underbara tider - varför händer deeeet sista veckan på semestern? Galet! Men bättre sent än aldrig såklart..

Det var människor överallt.. trevligt trevligt! Vattnet var riktigt skönt att bada i, precis som det ska vara!

15:59 THE THOUGHT ABOUT COFFEE


NÄRBILD PÅ MIN SMINKNING som jag fick i julklapp av Johanna och Isak (redan då fastklistrade med och AV varandra). Jag vill bara säga att det kanske var den bästa julklappen på länge.. Anledningen till att jag inte gjort det tidigare var att de har renoverat om och liknande + att jag inte haft tid. Nu hade jag det, och i lördags passade perfekt. Jag är otroligt nöjd över mina sotiga ögon, kul att göra någonting annorlunda.. och vilka tips! MASSOR av tips!

Det bästa var också att man fick välja saker för femhundrakronor. Jag valde de tre till höger, dock fick jag lägga till litegranna. I vilket fall som helst - STORT TACK! Jag är otroligt glad och nöjd!

Btw. Åkte enbart till willys för att köpa kaffe. Gick in, köpte kaffe, mjölk, yoghurt, chokladsås, vitchokladsås och lite naturgodis. Gick till kassan, hur taggad som helst.. Åh vad gott med kaffe. Kommer hem, dammar av kaffekokaren som jag ställt upp med tanke på att de skulle fotografera lägenheten, ställer ner den, tar fram kaffet och häll.. Nej vänta nu... JAG HAR INGET KAFFEFILTER. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Jag är inte van? Jag är inte vuxen ännu? Jag är bara barnet. Ajaj. Jag vägrar åka tillbaka, buhu. Jag får inget kaffe.

10:28 THE LITTLE BLACK DRESS


LÖRDAGKVÄLL

När jag i helgen kände att min garderob ekade tomt (man kan faktiskt ha sådana dagar) gick jag ner till stan och kikade lite snabbt på en massa klänningar - bestämde mig för denna. Just för att den är lite längre än alla andra "korta" men också för att den är svart och tight - har inte såå många (bara 25st) sådana. Gillar ryggurringningen också!

Klänning ginatricot, örhängen h&m trend, väska i lack h&m, skor...?


Jag blev sminkad av en tjej på makeupstore. Ville ha sotiga ögon och det fick jag minsann! Hur skönt och roligt som helst.. Bra tips, bra kvinna, bra allting. Morsan tycker att jag har en liten väska på bilden - jag kan inte mer än att hålla med :) haha..

10:11 AND WE ALL PRAISE GOD


LÖRDAG KLOCKAN 15
Det var riktigt mycket människor samlade när Brenton Brown hade lovsångskonsert OCH det var fruktansvärt hääärligt!

NU PRATAR JAG MED JOHANNA och hon diskuterar det ena efter det andra, jag vill åka och bada - kanske fixar sig!

01:20 HONEY I'M HOME


Jag är nöjd i det fina vädret..

Intar position - bad!

Vattenmelonen ska ätas.. (inser nu att jag lägger alla bilder i fel ordning MEN det kanske går det med?)

Någon är sugen på meeelon?

Denna bild skulle se så fantastiskt mycket bättre ut om jag inte hade ett lysrör i pannan..? eh ja.

Han står bara och spänner sig.. visar upp alla muskler och några till..

Sedan var dessa och tog ett eget dopp en natt.. De ser aggressiva och farliga ut? Eller?

Jacob och Kim utanför ett möte.. Yey!

JAAAG tittade också på fotbollsmatch.. (eller kanske mer inne i en puss?)

.. och sist - hur fin? (:


TACK FÖR IDAG samtliga medborgare. Jag och Johanna gästade Sthlm, tog tåget denna morgon. Lunchade med Joakim, Jonas kom in till allsång på skansen. Vi tre gick dit. Sjöng. Filmade. Knäppte kort. Ner till bilen. Handlade mat. Mot Nacka strand. Under filtar. Hem igen. HEMMA! (berättar detaljer och utförligare imorgon - min enda lilla shopping blev en bh för 99:-, och jag som aldrig ens använder de längre.. haha. BRA MALLAN!)

10:15 WE FELL INLOVE WITH THE WATER


"MEN DU KAN JU INTE PUTTA I MIG NÄR JAG PRECIS TORKAAAAAAT!!!!"
Tydligen kunde han det. Skratt gör det mesta roligt :)

Jag insåg att jag blottade hela mig och drog för handduken :) Smart drag Mallan!


Inatt fick jag mail med Pers bilder och det är alltid trevligt att visa bilder som är tagna av andra! Yey!

WE ARE GOING TO STHLM snaaart! Först ska jag bara köra ut bilen till Jonas. Han får ta den senare när han kommer till allsång på skansen :) Yey! Vi ville ha med honom! Johanna och jag tar tåget. Mysigt. Jag måste öka min takt - på riktigt!

01:26 MORE THAN IMPRESSED


Johanna och jag besökte ikea idag, vi fann det svårt att köpa lunch så istället beslöt vi oss för en hel massa desserter (läs: kakor) istället. Varför nöja sig med en? Vi tog tre (sedan gick jag och köpte cheescake också :P haha) Turen på ikea gav inget resultat - eller kanske ett. Jag ville titta om min soffa fanns kvar och ja, det gjorde den. TILL ETT BÄTTRE PRIS. 1400kr billigare.. Jag visste att den där tjugolappen i kollekten skulle vara välsignad. Är jag ledsen? Eh, nej!

Sedan vill jag bara visa resultatet av min fickparkering, det går riktigt bra nu! Hur bra som helst! Jag måste ju på något sätt parkera denna bil så varför inte? Jag är nöjd. Övermänskligt nöjd. En nöjd människa - kan vara nöjd. En nöjd Malin - är NÖJDAST! Varför nöja sig med att bara vara nöjd? Jaja, nattprat.


HAR IALLAFALL UNDERHÅLLIT JOHANNA med film ikväll. Eller tja, filmen fick underhålla henne och sömnen underhöll mig. Jag somnade och vaknade till - närmare slutet av filmen. Pigg. Nu är jag Pigg. Jag skulle kunna prata i all evighet (tur att det inte är någon här att deprimera). Godnatt!


21:29 LIGHT OF THE WORLD


Efter lördagskvällens möte var det dags för den årliga fotbollsturneringsfinalen.. spänningen var OLIDLIG (för de som tittade och kanske för de som kämpade.. jag stod mest och skrattade och tog kort) HÄRLIGT!

Per hade precis tagit ett roligt kort på oss (eh, tror jag? han verkar skratta iallafall) Jacob körde en egen hejaramsa "heja mooodoo" och jag hängde på, Kim kör på modell-looken, vilken pose.

Johanna är även hon "jätte-inne" i matchen :D Jonas däremot följde vartenda steg hans söte lillebror tog...

.. Här är brorsan Marcus i egen hög person, dock rörde han sig precis när jag tog bilden.. men du hinner skymta honom i all fart..

HAHAHAHAHA, jag gillar den här bilden.. jag tror varje person talar för sig själv...


SNART SKA JAG ÅKA OCH HÄMTA JOHANNA, när Isak är borta får JAG henne för mig själv och det känns perfekt. Jag lovar, jag tar hand om henne.. hon ska verkligen inte behöva gå hem ensam på kvällen.. den lilla flickan! Saknar kvinnan när jag inte är med henne - imorgon sthlm. HURRA!

18:53 THE BIKEPANTS RETURNS

LÖRDAG KLOCKAN 10
Cykelbyxor från h&m trend, tshirt - fashion against aids (robyn) h&m divided, jeansskjorta h&m divided blue, väska i läder h&m trend, strumpor i spets.. lindex(?), skor...?

JAG MYSER FRAMFÖR TV:N precis duschat.. Skönt. Jamie Oliver lagar en massa mat och jag blir inte alls hungrig, inte alls...

15:47 I FOUND THESE ONES







11:45 SAIL AWAY WITH ME

I FREDAGS KLOCKAN 15 & 19:30 (åkte aldrig hem emellan!)
Svarta jeansshorts h&m trend, linne från weekday (ett av de bästa jag äger), väska i läder h&m trend, skor med kilklack h&m och en massa godis runt handled/hals

HAR PRATAT MED MOR i en oändlighet i telefonen.. en massa som ska tänkas på inför flytt och liknande. Spännade. Ringde Johanna halv elva och hon låg och sov.. "haaalllåå!?!?" "JOHANNA STEN, det är minsann dags för dig att ta itu med dagen och KLIVA UPP!" "Ja, ja, ja, jag skaaaa!" haha, sedan bara "Vad vill du göra idag? Jag vill till ikea.." "Men, det vill jag med!" Så nu ska vi dit.. ska bara tanka bilen först sedan är vi påväg. Älsklingen och jag :) Man måste ta vara på alla sekunder med denna brud, eftersom hon bestämt sig för att flytta - ILLA!

09:36 WITH A SMILE ON HER FACE




Sarah Kelly var en av artisterna.. Hon hade en konsert en kväll och sedan medverkade hon i några möten. Riktigt härlig kvinna, riktigt spontan och energisk med en fantastiskt bra röst. Ja, ni hör själva.. hittade ett klipp från denna konferens.

HAR PRECIS tryckt i mig frukost efter att ha skjutsat faster och kusin till arlanda.. Min faster är kanske den bästa i världen? Jag får nämligen låna bilen i stort sett hela veckan. Lovely.

07:31 WHEN I TELL THE TRUTH

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[xxx] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ

[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar
[x] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[  ] Jag har kissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[xx] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattenkoppor
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har nakenbadat.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
[ ] Jag har hoppat bungyjump el fritt fall.

FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpat.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skilt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel

DÅLIGA TIDER

[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnosticerad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/mangavet
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[x] Jag äger något från Diesel.
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna. (ibland)
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington
[xxxx] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[xxxx] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.

NU ÄR DET DAGS att åka till arlanda.

22:06 GOOD THINGS COMES IN THREES (+2)

Jag hittade dessa bilder också.. bara för att.. kanske inte de mest smickrande.. men livet är hårt ibland!

JUST NU sitter jag och försöker trycka i mig glass (har insett att jag inte längre tycker om det speciellt mycket TROTS att det är tofu) och letar en massa lägenheter.. Eller letar och letar.. kikar på en massa.. känner att jag får rikligt med inspiration till hur inredningen ska bli! Oh, vad roligt! Snaart är tiden inne! Kanske ska vinna en mille innan?

19:49 I AM BECAUSE YOU ARE


.. efter att vi gästat mitt place (jag bytte om sjuhundrafemtioelva ggr och männen ifråga fick betygsätta.. det ena efter det andra) åkte vi iväg till mötet. I bilen fick jag en klocka av Per, har dock - till skillnad från de andra - inte ätit upp min.

Han tog på sig en annan, min är äkta vara - rolex

Just det, jag fick ett halsband också.. annars har jag ingen förklaring till bilden - jag ser glad ut iaf :P

Gott gott! Vi var utsmyckade och behövde inte oroa oss för att avlida av hunger..

... när vi fyra kommit fram fick vi plats.. väldigt långt bak. Jag ljuger inte om graderna var över 40 och litervis med vatten fyllde våra magar MEN det var fantastiskt bra. Helt underbart.

Det var en hel drös med människor - mys

Sedan hittade jag min andra hälft i minglet (det togs en massa bilder och tja, ingen blev godkänd från vår sida.. haha, så vi enades båda två om att visa DENNA bild offentligt :P haha..)

Nissarna...

JAG SAKNAR ER ALLA REDAN

17:39 THE FIRST ONE EVER


Jag är inte sååå vidare värst duktig på att läsa min mail..
gör det kanske 1gång i veckan. PÅ SIN HÖJD! Kände att det var dags idag, har exakt 3179olästa mail (jag raderar aldrig... tyvärr! Måste ta tag i det och RENSA allt!) När jag nu läste mailen hittade jag ett mail bland alla andra.. INBJUDAN! Jag har fått mitt livs första inbjudan till en bloggfestkväll(?). Gissa om jag är stolt? Gissa om jag är glad? Det är väl helt enkelt fantastiskt?

16:31 HEARTS ARE YEARNING FOR YOU

Brenton Brown var här i fredags och igår.. Hade en egen lovsångskonsert klockan 15:00. Den här låten är och har länge varit MIN favorit..

14:47 THE GUYS ARE LOOKING GOOD


I torsdags efter 15mötet hittade vi på nästa sak... som var att.. håll i er nu.. äta MIDDAG på IKEA. Ja, ekonomiskt sätt - helt kanon, mat sätt - sisdär. OKEJ för att korv är gott och allt sådant.. men det känns mer som ett mellanmål! MEN dessa tre karlar fick sig varsinn glass av mig. Tänka sig. 15kr och de blev som barn på julafton.

Rickard körde på.. med råge.. han tog kurvorna som på räls och körde runt runt runt runt i rondellerna.. (ett päron till farsa i europa kan slänga sig i väggen.. vi höll på i timmar! jag blundade)

OCH jag skulle såklart vara med.. akta er så att ni inte blir bländad av min solbrända hud..... eh ja.

Sedan skulle vi ta oss fram till nästa stopp OCH det krävdes lite jobb.. tydligen.. varför kan man inte bara köra på vanliga vägar? (bild tagen inifrån bilen, GISSA om jag har en bra kamera??)

De försöker klura ut hur de ska göra... sedan händer det.. fighten..

... Per blir arg och flyr sin kos.. med bestämda steg..

... "Ah men kom igen... FÖRLÅT!!!"
Okej, det kanske inte riktigt var en fight.. inte ens i närheten.. men det känns som om bilderna visar det OCH det känns som om jag behövde lite intriger i bloggen.. yey.

ETT TVÅ... TRE!

Efter detta gick vi in och köpte godis.. sedan hem till mig.. Bilder kommer!

09:31 HELPING HANDS FASHIONSHOW

Johanna och jag satte oss "front row" och tittade på en hel massa kläder.. Och det fanns riktiga godbitar! Jag menar ett plagg för 30kr.. ? Det är ju ingenting? Denna show visades i onsdags klockan 13. Väldigt bra!

Nu ska jag ta en snabbdusch.. sedan cykla iväg (däcket har verkligen inte ens en gnutta luft nu) till det sista mötet - jag kommer liiite sent, men tänkte först inte åka.. sedan började jag lyssna på Brenton Brown och blev taggad. Yey!

01:34 THE EVERLASTING GOD

Klänning från h&m divided, väska h&m trend, skor h&m divided red..


Bara sådär.. slut. Allt är slut. Denna vecka är över.. och det är ett heeelt år till nästa. Jag kan verkligen titta tillbaka på den med glädje och känna att jag inte kunde gjort det bättre.. Har varit på ALLA möten utom TVÅ, ett i måndags klockan 15 och ett i fredags klockan 10. Jag har alltså varit med seeent på nätterna och tidigt på morgnarna.. och vet ni vad? Det känns perfekt. För vill man, går det också. Jag har inte varit trött någon gång.. känner mig mer pigg nu än innan denna vecka.. ALLA säger att man måste sova och skippa möten men jag säger - skitsnack. Det är bara bortförklaringar..

Jag tänkte bara berätta om mötet jag var på i... eehm, tisdags var det. Tisdagskväll.. Det var nog det bästa mötet för min del.. mysigt och bra. Sjöng "You've got a friend". Iaf, jag kände att jag behövde prata med någon.. Satt och tänkte på det under självaste mötet och tänkte huur jag skulle lägga fram allt jag har på mitt hjärta.. vid vilket tillfälle... vad jag vill komma fram till.. ja ni förstår kanske ingenting MEN jag vill bara prata med någon person som jag inte känner för att få ur mig en massa.. så att jag sedan kan rulla vidare! Detta satt jag och tänkte på under predikan.. sedan blev det lovsång igen och efter detta tog mötet slut. När vi sedan skulle pallra oss iväg.. kommer det fram en kvinna i kanske 30årsåldern? Hon knackade på min axel och frågade.. "Hi, do you speak english?" "Yeees I do" och sedan fortsatte hon på engelska.. "Du förstår jag har under mötet känt att DU borde prata med någon.. jag har liksom känt att du behöver få ur dig saker som du bär på.. sådant som bara gör det jobbigt för dig.. Tror du det..?" Jag tittade på henne (ungefär med ett liknande ansiktsuttryck som om jag sett sjuttiofem kor dansa foxtrot..) Förvånad. Paff. "Du måste skämta va? Det är precis det jag suttit och tänkt på during the meeting.." blabla, på engelska. Ibland får man till engelskan ändå.. "Lova mig att du pratar med någon, det behöver inte vara jag, jag hade dock mer än gärna ställt upp, men lova mig, prata med någon!!" "Jag lovar, tack så jättemycket"

Nuförtiden blir jag inte förvånad längre.. Jag vet helt enkelt att Jesus gör under.. Ett till exempel.. Jag hittade en femma i plånboken (är inte så vidare värst duktig på att ha kontanter.. å andra sidan har jag aldrig pengar på kortet heller.. haha) som jag i sin tur la ner i kollektboxen och tänkte "välsigna den här lilla femman, amen".. efter mötet gick jag ut, och jag fick en tjugolapp. HAHA. Kanske inte mycket för världen.. men jag älskar att se saker med egna ögon..

17:26 THE FASHIONWAY AT THE CONFERENCE


Cagge visar stolt upp sin vackra tröja. Han är nöjd. Andreas visar stolt upp sina röda skor. Även han är nöjd. Jag tycker att dessa två passar perfekt tillsammans.. vilket par! (kläderna alltså:P)

HAR PRECIS tryckt i mig en måltid.. kalkonschnitzel och klyftpotatis.. Låter avancerat kanske.. men det var inte så värst jobbigt.. lite hål.. micron 7min. Klart!

13:11 MEMORIES WILL LAST FOREVER

Klicka f�r att st�nga bilden
Sommaren 2005
EFTER MÖTET
Hemma igen. Nu kommer solen! Snart ska jag iväg till MUS för en sminkkurs.. mysigt! Fick nämligen detta i julklapp av Johanna och Isak - kanske den bästa klappen? OCH idag är då dagen för detta.. ÄNTLIGEN! Jag undrar hur jag kommer se ut med tanke på att när jag sminkades sist - till balen - blev jag inte alls särskilt nöjd.. För de 750kr hade jag kunnat göra sååå mycket annat (vilken tur att pappa fick betala :D hihi).
48802-140
x antal år sedan...
När jag satt på mötet igår började jag tänka på för några år sedan. Tiden när man var 13-15 år. Tiden då man köpte nya kläder och skulle "visa upp" för alla. Den tiden det alltid var fullsatt till bristningsgränserna MEN ändå ville komma försent bara för att "visa upp" hur man såg ut för alla. Vi visste gott och väl att alla satt ner 43 min efter det startat för att det då var kollekttal. Detta visste vi.
48802-14948802-143
Idag kommer jag mer än gärna i tid och tar plats för att sjunga med i lovsången. Detta får mig nu i sin tur att tänka på det första mötet med södermalmsgrabbarna. Jag var.. tror att jag var 14? och blev blixtkär i en kille där. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag ville alltid sitta bredvid honom, ville alltid äta den mat han åt.. och ja, ni fattar. Jag blev kär. Vi umgicks hela veckan och sedan höll vi kontakten och hörde av oss varje dag, ringde, messade, msnade. Ni fattar. Vi träffades i Sthlm, gick på stan, efter hamnen, promenader.. åt mat. Jag åkte ner en gång till, bodde hos min morbror, han hälsade på, vi åkte in till kyrkan på söder och hade det trevligt.. Sedan vart det dags för nästa ungdomskonferens och vi följdes dit. Allt var på topp - trodde jag. Helt plötsligt blev jag mer dissad än någonsin. Han var bara off. Pratade inte alls med mig. Jag grät mig till sömns, jag grät under mötena, jag grät nästintill jämt. Tack för min kusin som var där och hjälpte mig. Det har hon alltid varit.. Det är hon alltid. Victoria, jag älskar dig. Iallafall vet jag inte alls vad jag vill komma fram till med detta MEN jag kan säga såhär att den här personen, den här mannen, var min första kärlek.. För åren som följde var jag jämt nervös i hans sällskap. Såklart träffades vi varje år, på mötena och sådant.. Han var ju den finaste jag sett. Idag kan jag ärligt säga att jag saknar honom. Han ska ju stå bredvid mig och sjunga såsom han alltid gjorde. Den finaste rösten. Han satte ribban. Det var min första kärlek det. Vilken var din? Vilken är din? Hur får den dig att må? Tänker du ofta på den? Blir du glad inombords? Blir du förtvivlad?
Mitt Liv
Jag älskar att skriva om kärlek.. T sa en gång till mig att jag borde starta en dejtingfirma.. haha.. Men kärlek är ju det bästa vi har. Ta vara på den. Nyförälskade, nyförlovade, nygifta.. Lyckliga ting. Älska varandra. Älska varandra. Ta vara på varandra. Ta ingenting för givet. Överraska. Uppmuntra. Ge varandra kraft och styrka.. och framförallt - be för varandra. Ta er tid att läsa bibeln. Ta er tid att fokusera på ert gemensamma mål. Res mycket. Upplev saker. Ät god mat... Prata ut med varandra..

Är det någonting jag lärt mig under denna vecka är det att vi ska fokusera på de bra och positiva sakerna hos varandra!

09:32 THURSDAYMORNING

Klänning från lindex (!!!), skor h&m, väska i läder h&m trend och en hel massa armband

GODMORGON!
Jag ska bara klä på mig nu och sedan CYKLA iväg till mötet - vi ses där!

09:26 NEXT STOP


Snaart är det dags igen.. Like it. Like it

01:46 WITH COLORS I SAY GOODNIGHT

Klänning med tyll h&m trend, kuvertväska modell större wedins, skor h&m divided

MITT I NATTEN
Med ett möte som höll på i nästan tre timmar.. och ett till möte som höll på i två timmar.. säger jag nu godnatt! Imorgon är det nästsista dagen på konferensen - dvs. den dagen ALLA som varit här åker hem.. oftast efter det sista mötet på kvällen MEN jag måste säga att jag uppskattar all vänlighet och all kärlek denna vecka. Fantastiska människor!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”