I JUST WANT YOUR EXTRA TIME AND YOUR KISS




Skor/H&M divided exclusive
Jeansshorts/Levi's
Skjorta/H&M trend

I dessa kläder kände jag mig naken. PÅ riktigt. Inga armband. Inget halsband. Ingenting. Tack Gud för mina örhängen i alla fall (syns inte ens på bild). Och ja juste, mina strumpbyxor är trasiga från topp till tå. Mysigt.

På tal om livets melodi har jag nu skaffat mig två favoritlåtar DEN HÄR och DEN HÄR. Den senare låten har jag nynnat på hela dagen. Skönt gung helt enkelt! Så till dagens ämne - vilka håller vi på ikväll i idol?

ASSYMETRI


Titta vad jag fick med mig hem häromdagen. Den åkte på redan igår, vilket innebär en riktig fullträff! Jag använde ett skärp i midjan för att inte skapa formen - hösäck. Nu är det idol och godis som gäller. En bra vana.

Klänning: H&M trend

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT


Åh, jag vill ha brun hud, bara ben och somrig hårfärg IGEN. Just nu är det bara några plusgrader utanför mina fönster och jag fruktar att klä på mig sjuhundratjugotre saker nu på morgon. Burr. Vilken outfit ovan är din favorit? 1,2,3,4,5 eller 6?

Angående Daniel Norberg igår så hoppas vi alla på ett wildcard. Ja tack!

DANIEL NORBERG 099- 414 05

DANIEL NORBERG. Vilken man! Vilken röst! Vilket skratt! Jag är dock liiiite besviken över att han inte valde den låt jag tyckte. Han frågade nämligen "Malin, skriv en låt där din man står framför och sjunger på underbara klippor längs bohusläns kust med en gitarr i handen". Ja, jag skrev ju precis vilken jag ville. Han ville inte alls. Jag fick inte välja någon Westlife. Buu. Däremot, den här låten gör Daniel med bravur. Hörrni, jag hoppas verkligen att jag har alla mina läsare på min sida för ikväll lägger vi alla pengar vi har på att få Daniel vidare i idol. RING! RÖSTA! RING! RÖSTA!

SMS: Skicka DANIEL till 72 400 (jag räknar med din röst!)

Missade du låten? Har du missat några låtar? Titta HÄR!

ÄNNU EN PRESENT




Jag gjorde bilderna svartvita, pga. dålig färg när jag fotade, MEN själva ramen är i knalligaste rosa och precis som jag vill ha det. Tack fina Sofia. På baksidan har hon skrivit en fin överblick över hur vi är som personer - natt och dag, att hon sedan stavade fel på de flesta sakerna gjorde bara mig mer glad. Det är Sofia. Hon är galen, färggrann och underbar med en touch av dålig stavning. Därför gillar jag dig mer! Denna ska ramas in.

Hur söta är vi inte då? Nalle Puh och Nasse?

KOPIA?


Igår köpte jag ett plagg/sak inspirerad från uppslaget ovan, att jag sedan betalade 100:- för det är en helt annan femma. Kan ni möjligtvis spåna/gissa på vad det är?

SVART KAVAJ




Leggings (med kuddar på knäna)/H&M trend
Skor/H&M trend
Linne/H&M dam
Kavaj/Ginatricot
Ballerina/Dinsko
Halsband/H&M divided

GODMORGON ONSDAG. Lite senare idag ska jag visa er en till grej jag fick av Fia, först måste jag bara muta henne på ett vackert sätt så jag får lägga ut en bild :) Annars är allt toppen!

Och till er som undrar varför jag har två par skor är det så att jag gick iväg precis och jag jobbar hellre i ballerinaskor än högklackat! Tro mig!

JAG KAN VISST GOLFA


Haremsbyxa/H&M dam
Linne/Weekday
Kavaj/H&M divided
Skor/H&M "sonia rykiel"
Skor/H&M divided

När det är sådana här mörka, kalla kvällar tänker jag tillbaka till sommaren. Här var jag hemma i Övik och provade på lite golf, well, är man uppväxt i en familj där ALLA äger ett golfset utom lilla jag borde man väl åtminstone göra sig bra på bild? Jag försökte i alla fall (bör inte nämnas: jag missade bollen - men tredje gången gillt right?). Man kan inte vara bra på allt, däremot övning ger färdighet. Jag ska inte ge mig. År 2048 ser ni mig i tvrutan med miljoner på kontot!

"Malin, du kan ju inte ha pyjamasbyxor när du ska komma och hämta mig. Jag skäms ihjäl!" min lillebror var tydligen inte så stolt över mitt klädval inför hela hans lägerteam...

KNÄKUDDAR?



Smygtitt på en outfit som komma skall...

Hittade dessa leggings efter att ha tittat igenom mina bilder på datorn. Hur kunde jag glömma? De är kanske de skönaste jag någonsin haft då de är höga i midjan och stretchiga. På tal om det, jag köpte fyra nya plagg idag, vill ni se?

BLOMMIGA BEN


Leggings/Ginatricot
Skor med kilklack/H&M divided
Linne/Ginatricot
Jacka/H&M dam

GODMORGON TISDAG. NU är tiden verkligen inne för att köpa linser, jag tror en har gått sönder i mitt öga och det bara rinner. Aj. Aj. Aj. Ni som har linser, ni vet? I alla fall dessa leggings ovan hittade jag på en hylla i garderoben och har inte blivit använda på länge. Den här dagen förstod jag varför. Leggings bör vara höga i midjan, i alla fall om man ska cykla.. dessa är inte det. Tyvärr. MEN SNYGGA.

VÄSKAN


Den här väskan fick jag av min kusin Viktoria. Kuvertväskor kan man aldrig få tillräckligt mycket av och jag gillar vintagekänslan i denna. Nu återstår bara en läcker outfit så är det kirrat.

IDOL: Nja, jag måste säga att jag hade för höga förväntningar. Två stycken sjöng inte falskt och min favorit är helt klart Chris. Han kom in i jeans från topp till tå, log och njöt. Han verkligen trivdes på scenen och sjöng som en guru. Tack! Vad säger ni? Favorit?

EN HÖSTMORGON




Mitt bland allt mörker och regn kom en sådan här härlig dag. Jag satte nästan i halsen av lycka. Såhär såg det ut när jag tog cykeln ut till gränby köpcentrum, lite utanför stan, i onsdags. En underbar morgon och det var till och med riktigt riktigt varmt. Detta fick mig att gilla hösten - MER!

NU: Halv åtta hos mig. Även hemma här. Jag lagar lite mat.

TEMA BEIGE



Skjorta/Ginatricot
Leggings/Ginatricot
Skor/H&M divided
Halsband/Indiska

GODMORGON MÅNDAG. Detta är alltså inte dagens men funkar lika bra i bloggen ändå. Hörrni, idag taggar vi som bara den inför IDOL ikväll, åh vad spännande. Om jag varit nervös hittills kan jag inte ens beskriva med ord vad jag känner idag. Alla mina läsare - rösta på Daniel tack!

BARA TANKAR BARA ORD


När jag tittade ut mot den mörka himmelen, och såg dess lysande stjärnor glittra, insåg jag att om bara några timmar skulle allting bara återgå till det normala. Vardagen skulle komma. Den där vardagen som fylls av härligt jobbande, mycket träning och en hel del shopping, såklart även fokus på bloggen. Jag stod i min ensamhet och tänkte, tänkte på de senaste dagarna, det jag precis varit med om, vilken glädje jag utsatts för, vilka känslor som spirat och... på vad som komma skall. Jag vågade inte blunda. Då skulle du vara borta. Ett ögonblick - sedan bara borta. Jag spärrade mina ögon (läs. som mr bean) bara för att andas in exakt samma luft som du gjorde. Jag tittade bort mot horisonten, och sedan kände jag det, armarna runt min midja, pussen bakom örat och de viskande orden. Jag var hemma. Hemma med dig.

TACK BÄSTE MORBROR


En stor skål med en riktigt fin fot, ett serveringsfat OCH en skål till. Blev riktigt glad över dessa presenter, min morbror han kan han! (ps. kan det kanske ha varit min kära mormor som haft lite att säga till om? :D) Ursäkta det lite dammiga på bilderna!

Ps. Satte mig på cykeln idag igen och det var exakt samma ljud, som det varit de senaste dagarna jag cyklat. JAG BLIR TOKIG. Min tanke idag var helt enkelt att bara parkera cykeln och undersöka felet. Sagt och gjort. Mina kunskaper gällande bil och cyklar är kanske lika fantastiska som en snigel har gällande inredning i hus. Noll koll alltså. Så jag saktade ner och ställde cykeln,dök ner på mina bara knän och försökte hitta felet. BARABAMBAMBAMBAAAAA jag fann det. Lövet. HALLÅ - ett löv som förstört mina senaste cyklingsfärdar? Tog upp lövet, drog ut det ur hjulet och gled iväg. Jag var på moln. Vilken fantastiskt härlig färd. Tack för att ni förstår mig. Tack för att jag tog tag i felet. HAHA. Den bjuder jag på.

RANDIGA BYXOR


Skor/H&M trend
Byxa/Monki
Tröja/H&M trend (finns ej kvar!)
Armband/H&M acc (ej med på bild!)

SÖNDAG. Jag skrattar till förlossningen på solsidan. Nu går det undan! Förresten, har ni också svårt att logga in på facebook? Jag känner mig helt handikappad när jag inte kommer in, vad gör man nu? Vad gjorde man innan denna härliga sajt kom till? Oj oj.

DESIGNTORGET




TITTA VAD JAG FICK. Sofia hade med sig paket i mängder. En KRAMKOMPIS, en sådan man håller i handen när allting annat INTE hjälper. Hur söt? Med hjärtan? Passar mig? Of course. Hon vet. Sedan en bok, där man skriver in listor på vardera sida. Varannan sida är exempel på bra grejer och varannan sida är 10 nummer där man själv ska skriva in.. allt möjligt. Riktigt skoj. Jag gillar att skriva och minnas tillbaka - köp en sådan!

Tack världens bästa Fia! Du är fantastisk!

BILDREGN














FÖDELSEDAG. Jag hade en helt makalöst underbar dag när jag fyllde år och dessa människor gjorde mig mycket glad. En massa presenter, en massa god mat och en massa SKRATT! Min faster gjorde den mest goda maten (ja, jag kommer aldrig vilja äta någonting annat igen när jag kommer på besök! haha) och perfekta efterrätterna! Och jag älskar att spela spel - det gör min kära släkt också. TACK FÖR DET! Det tog bara sex dagar för mig att lägga in de här bilderna, hoppas ni gillar det!

Vill ni se mer bilder av min vardag? Eller vad vill ni egentligen se i bloggen? :)

VAD LIGGER I PÅSEN?


Vi var som sagt på en lite mindre visning av victorias secret underkläder. Showen var helt okej men kanske ingenting man själv klär på sig, jag menar, vem klär i tusen ballonger på ryggen? eller kanske de största vingarna jag skådat på axlarna? MEN det blir show utav det och det är DET som är meningen (förlåt för alla DET haha). Jag fick den här påsen och i ligger ett par söta trosor, storyn bakom det hela är grymt rolig. Hon på scenen gav denna till en attraktiv man... och det slutade med att jag fick den! Mer behöver ni inte veta! :)

BEIGE OCH JEANS




Jeans-cheap monday/Weekday
Tröja/H&M trend
Espadrillos/H&M acc
Jacka/Ginatricot
Väska i läder/H&M trend

SÖNDAGENS. Såhär såg jag ut när jag skulle gå och rösta, att stå i väntekön i en halvtimme i en stickad tröja var ungefär lika skönt som att ligga på en sandstrand i fyrtiograders hetta med en skoteroverall. Ni fattar va? Det här med jeans är verkligen inte min grej så jag hoppas ni är snälla mot mig - därmed kanske jag använder några fler jeans framöver!

NOSTALGI


Foto: Viktoria, jag och Deborah. Bästa kusinerna. Hur sött?

GODMORGON LÖRDAG. Var tvungen att sätta igång några avsnitt solsidan nu på morgonkvisten - dessa ger en sådan energi och man blir alltid på glatt humör - till skillnad från vädret.

TISDAGSKVÄLLEN



I tisdags hade jag fina Fia hemma hos mig. Tillsammans var vi nervösa framför idol och åt en massa goda ting. Efter programmet blev vi så taggade till att sjunga så jag satte mig vid pianot och spelade en trudelutt medan Fia sjöng till (det gick sådär, men det behöver inte ni veta).

NU. Jag är bara så otroligt glad över att Daniel gått vidare. Grattis sötnöt!

FOKUS - ÖGON


Jag har provat en hel mängd olika mascaror MEN ingen mascara är som MIN. Den är fantastisk! Förlänger fransarna, ger volym och jag behöver inte använda ögonfransböjare. Mina fransar är från början väldigt böjda och mörka MEN resultatet blir perfekt! (på bilden har jag en väldigt gammal mascara och det fanns inte mycket svart alls kvar i den, därmed det lite "klumpiga" resultatet tyvärr!)

Jag vågar faktiskt inte berätta vad jag har skuggat med för ni skulle inte tro mig. DEN NYA SKUGGAN är underbar!

Vill ni veta mer om sminkningen kan jag göra ett eget inlägg med de produkter jag använt mig utav annars lämnar vi outfiten och sminkningen från lördagskvällen! Snart idol.

DET VANKADES BIO OCH VISNING






Klänning/H&M trend (ny!)
Jacka/H&M dam
Väska/H&M acc
Skor/Dinsko
Skärp/H&M acc
Sminket kommer i ett annat inlägg

GODMORGON FREDAG. Helt otroligt vad veckorna bara rullar på. Snart är det ju till och med juletider! Hur mysigt är inte det på en skala? Åter till lördagens ovan. Såhär såg jag ut när jag och min kusin Viktoria gick på bio för att sedan gå på Victorias secret - visningen. Där fick jag en söt liten liten goodiebag.

FRÅN IDOL TILL TÅRARNAS KRIG


Jag skulle jämföra mitt ansikte som om det vore doppat i en hink fylld av vatten. Dagboken, Dear John och så The last song, ni förstår genren va? Fantastiskt vacker. Fantastiskt... men jag klarar helt enkelt bara inte av sådana här filmer... längre. Ni är några som frågat vad jag önskar mig mest av allt i hela världen och jag brukar ofta säga, egentligen bara för att dra en vit lögn, att det är något materiellt ting. Det var en ren lögn. Jag vill vara nitton år igen. 19.

NU HÅLLER VI TUMMARNA FÖR DIG DANIEL


Bild: Tagen första maj i uppsala

Jag vet att jag ska försöka stå med båda fötterna på jorden och verkligen vara så samlad som möjligt MEN JAG KAN INTE. Hallå, min nervositet är större än när jag skulle skriva sextimmarsproven i ekonomi (ni vet ett prov på sex timmar och det var ca 4 frågor. ehm.) Det finns ingen som förtjänar den här platsen så mycket som Daniel gör. Han sa till mig att jag inte ska vara såhär - som jag är - för då kommer jag bara bli besviken MEN jag är inte sådan. Jag blir inte besviken. Jag blir bara stolt. Han är ju mannen som håller igång charmen i tvrutan. Han är mannen som har en röst som får ankor att få gåshud. HAHA. gås, ankor. 1-0 till mig.

NU HÅLLER VI TUMMARNA FÖR DIG DANIEL NORBERG I KVÄLLENS IDOLPROGRAM!

GULDFYND BY KENZA


Bild: Kenzas.se

Tittade in i Kenzas blogg och fick äntligen syn på hennes kollektion för Guldfynd. HUR FINA ÄR DE INTE? Jag vill ha alla. På mina fingrar. Exakt som hon har. Och ja, jag känner mig som en härmapa! Ni kan även läsa mer om kollektionen här!

ps. jag frågade såklart om jag fick låna bilden, jag hoppas att även ni där ute visar alla en sådan respekt! :)

PRESENT


Visst är det roligt att få saker som verkligen ÄR som gjort för en själv? Den här fick jag i ett av de tre paketen Sofia gav i tisdags. HUR SÖT? Den hänger/sitter på min dörr - skönt att bli av med all reklam och samtidigt kanske det blir en massa kärleksbrev? Spännande. SOFIA, du är bäst! Du känner mig utan och innan (eller som vi alla vet, det är ju egentligen bara att tänka på dig - fast tvärtom! haha)

Nu fick jag precis ett mms på de grejer jag skickade till min mor. Hon blev jätteglad OCH det var ju tur. Det roliga är att hon skickar en bild, som om jag inte skulle veta vad jag själv skickat! Puss mor.

ALL IN MED JEANS


Jeans/Weekday
Linne/Weekday
Skor/H&M divided
Väska/Zara
Jeansjacka/Second hand

JEANSIGT. I helgen som var gick jag all in när det gällde jeans. Sist jag drog på mig ett par var verkligen månader sedan. MEN nu när det börja bli kallare kan man väl ändå - ibland i alla fall - dra på sig ett par? Jag hittade dessa i garderoben och gillar att de är lite kortare. Perfekt längd. Snyggt till jeansjacka, eller vad tycker ni?

IDAG ÄR DET MIN MAMMAS DAG









GRATTIS GRATTIS GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA. Idag fyller min kära mor - 44 år. FYRTIOFYRA år. Jag kommer fortfarande ihåg när hon blev 30. Haha, vad tiden går! Men skönheten håller i sig, inte sant? :) Min mor är inte bara min mamma och speglar en roll utan hon är även min allra bästa vän. Hon är den jag alltid ringer när jag är överlycklig eller fruktansvärt ledsen. Hon är med i allt! GRATTIS MAMMA! Hoppas paketen hinner landa idag :)

Jag tackar fortfarande alla makter för att jag inte föddes på denna dag - det var beräknat att jag skulle komma ut den 23:e men nyfiken i en strut som jag är lyckades jag titta ut den 19:e. OCH TACK FÖR DET!

HÖSTEN ÄR HÄR



Lackleggings/Ginatricot
Skor med kilklack/H&M divided
Väska/H&M acc
Skjorta/H&M divided
Jacka/H&M dam (bra köp inför höst/vinter)

LEOPARD. Jag vet att mönstret är väldigt uttjatat och jag fick även detta svart på vitt när jag läste Fias kort som hon skrivit igår (det kommer bildbevis, lovar!). Var det bara jag som var nervös framför idol? Jag trodde jag skulle äta upp fingret. Helt ärligt. Jag och Sofia konstaterade igår att IDOL borde vara åtminstone 1,5 timme, man hinner inte ens sätta sig förrän det är slut. Nu blir det nästa program - onsdagar med tv4. Jag är FAST!

NYTT NYTT NYTT


GISSA OM JAG ÄR NÖJD? Ja tack. Den här klänningen passar till allt. Jag köpte den i lördags och bara några timmar senare hade jag på mig den för kvällen, med ett skärp i midjan. Såklart har jag tagit bilder! Klänningen kostar 399:- och finns på H&M trend. Dess passform är perfekt då den verkligen får fram den s.k. figuren.

FREDAGSKVÄLLEN





Under fredagskvällen åt vi mycket söta saker hemma hos mig, så mycket roligare än att bara äta TRÅKIGA, färglösa och äckliga ting. Jag lovar. Härliga människor! Jag gillar er alla - mycket. Tusen tack för att ni finns!

Mitt mål är att försöka bli snabbare på att lägga in bilder och uppdatera eftersom, jag ska verkligen bättra mig!

EN BYXA - TVÅ STILAR


Vad gillar ni bäst? Grått eller svart? Byxorna är ett fynd från monki, vissa tycker det ser ut som pyjamasbyxor, jag säger såhär: TUFFA. SKÖNA. BEKVÄMA. FÄRGGLADA (håll i hatten Sofia!). Förresten, ser ni färgen i bakgrunden - hur kan det vara en så stor skillnad på TIO minuter? På den högra bilden hann regnet börja utanför - därför är den mörkare. Jag behöver en ny kamera.

NU: Ska cykla iväg till Gränby för att byta en film och sedan köpa en present till mor på stan. Det kan bli intressant!

NIO SIDOR



Jag var uppe nästan hela natten (läs till klockan 1) och höll på med datorn för att sedan lägga mig, därför kände jag att det vore skönt med sovmorgon - men vem kan sova ut när ens mor ringer efter klockan åtta och skriker att jag är med i MODEFLICKAN igen. NIO sidor. Wow, vilket reportage, det står till och med på framsidan. MAN TACKAR!

Vill ni läsa allt klicka här!

FOTOKOLLAGE


Ser ni mitt visakort? Well, nu är det som så att det gått sönder totalt i mitten - nästintill. Det är utbucklat, inbucklat, you name it. Vad ska jag nu hitta på för motiv? Tips? Idéer? Kanske en tå? Kanske en struts? Kanske en butik? Åh, det här är kanske det största ilandsproblemet som någonsin existerat. Allt har ju varit så perfekt med mina kort, jag menar, jag har haft samma människa de senaste åren som motiv MEN det känns lite fel när andra frågar om vi är sambos. Ehm. Ja. Så tips?

LYCKORUS

HEJ FÄRG. Glada flickor förra sommaren :) DU ÄR BÄST!

Världens bästa kväll med Sofia CHECK
Daniel vidare till 54 CHECK
Kladdkakefylld mage CHECK
Fantastiska presenter CHECK

VEM BEHÖVER ACNE?


Kilklackar H&M acc 299:- (2 år gamla tyvärr, men jag menar, de fungerar fortfarande!)

BAKA EN LITEN KAKA






RECEPT.NU. I torsdags startade jag lite bakning direkt efter jobbet OCH jag blev riktigt nöjd (om jag får säga det själv). De båda sorterna gick att äta. Puuh. Ibland är det faktiskt INTE en självklarhet. Vet ni vad det värsta är? JAG GILLADE FAKTISKT ATT BAKA. Tråkigt. Nu måste jag göra det igen!

Snart kommer min Sofia hit. Vi ska äta kladdkaka och marsansås (kan det vara gott?) och titta på idol.. hon har nämligen blivit förtjust (vilket ord?) i Daniel Norberg. Hallå, han är ju min?

TJUVKIKA


Jag invigde detta plagg i lördagskväll, vill ni se mer?

FOKUS VÄSKAN




Skor/H&M (båda)
Leggings/Ginatricot
Skjorta/H&M trend
Väska/H&M acc
Kavaj/H&M trend

FRÅGAN. Varför jag aldrig byter väska? Därför att jag bär på en hel världsdel med grejer och helt enkelt inte orkar ta skjortan vid kragen (säger man så?) och byta. Dock är det så att när jag väl fastnar för en väska tar det en tid innan jag övergår till en annan. Den här är så pass stor och rymlig att jag bara vill fortsätta använda den. Sådärja, nu ska jag sluta prata väskor och inse att det är ungefär såhär jag kommer se ut de närmsta dagarna - vädret är riktigt tråkigt och hela jag vill bara använda bekväma kläder.

EXIT


Nja, de här läppstiften kanske inte ser så fräscha ut (hallå, hur gör man för att vara sådär duktig med att hålla de platta, raka och sneda?) MEN de är helt klart de bästa jag någonsin haft. Min favorit är EXIT från Make Up Store och det är det nedre av dessa två stift.

THIS AND THAT

Jag kommer fortfarande ihåg hur varm asfalten var mot mina fötter, hur den hettade mot mina tår. Jag ville bara därifrån, bara försvinna, jag önskade att jag kunde spola tillbaka tiden - bara några dagar. Jag kommer ihåg hur jag retade mig på att jag inte gjort som jag skulle, att jag lät mig själv bara skena iväg bortom allt. Jag satte mig ner mot trottoarkanten och grät. Klockan var mitt på dagen, solen stod högt och värmde min kropp. Mina fötter låg fortfarande på backen, bara sådär med ena foten över den andra. Jag kommer ihåg. Jag kommer ihåg hur mina ögon tårades av förtvivlan, inte på andra, utan på mig själv. Jag tittade mig omkring i hopp över att finna det jag sökte men blev missnöjd. Jag visste att allt var över. Vetskapen gjorde mig ännu mer ledsen och mina tårar övergick till skrik. Jag kommer ihåg. Jag kommer ihåg att jag var tvungen att ta mig tillbaka men var inte alls sugen. Jag reste mig upp, återigen tittade jag mig omkring. Ingenting. Inte ens ett litet tecken. Jag började gå, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men mina fötter gick, så även jag. Jag stannade för att titta på bilder, fotografier som speglade platsen. Jag grät. Mina steg tog mig tillbaka. Jag andades tungt och torkade bort alla tårar. Jag drog på mig masken över ansiktet och kom fram. Jag såg det. Jag såg det jag aldrig trodde jag någonsin skulle få se igen. Rakt framför mig. Mina läppar drogs upp, jag behövde ingen mask. Jag log, skrattade, jag var till och med tvungen att sätta mig ner för att inte svimma. Lättnaden över att få se det, bara en gång till, fick mig att bli helt förtrollat överlycklig. Jag hämtade andan.. jag föll.

299:- H&M


JACKAN ÄR REDAN EN STOR FAVORIT (jag måste till och med använda caps lock!) OCH FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV, GÄLLANDE MINA KLÄDER, KAN JAG FAKTISKT TÄNKA MIG ATT ÄVEN MÄNNEN TYCKER OM DEN HÄR. HAR JAG FEL?

OVERSIZE


Jeansshorts/Levis
Skor (boots)/Monki
Kavaj/H&M trend
Väska/Zara
Linne/H&M divided

SISTA DAGEN. Det här var troligtvis den sista dagen man kunde ha bara ben (från förra veckan!). Jag som älskar jeansshorts - hur ska detta gå? Kanske med strumpbyxor? Tack gärna. Nu blir det rester i matväg sedan igår - min bästa bästa faster skickade med mig mat, kan man bli mer lycklig? Sedan ska jag sätta igång filmen - REMEMBER ME! JA!

FALL 2010




Jeans/Weekday
Skor/H&M acc
Skjorta/H&M trend
Jacka/H&M dam
Väska i läder/H&M trend
Nagellack/MUS

GODMORGON MÅNDAG. Detta var gårdagens när jag var hemma hos min faster. Vi tog lite "höst"bilder med färger som är fantastiskt vackra, det kommer såklart en hel massa bilder till (viktoria är så nervös att hon inte kommer få vara med men jag kan lugna genom att säga att det KOMMER hon!). Nu ska jag föna håret med min nya hårfön jag fått. Snacka om hääärligt.

Ps. har ni några tips på bra parfymer är jag mycket villig att ta emot dessa.. :) tack!

IGÅR


Bild från igår. Jag försökte mig på en sminkning (blev nöjd av H&Ms egna grejer!) och till detta hade jag en alldeles nyinköpt klänning.

HELGEN. Ni förstår, jag har firat min födelsedag hela helgen! Verkligen en fullträff! Började som sagt i fredags med lite gott och blandat med de allra bästa hemma hos mig, sedan igår vart det bio med min bästa vän och kusin viktoria. Hon bjöd med mig på "i rymden finns inga känslor" och jag kan ärligt säga att den var tio gånger bättre än jag någonsin kunnat tänka mig. Efter filmen gick vi mot "victorias secret - visningen" där jag fått biljetter att använda, det roligaste var kanske när bartendern tittade på mig, som om jag vore helt dum i huvudet, när jag beställde en cola för min "drinkbiljett". Well, det är jag det. Idag har jag varit på stan, röstat, mött upp Johanna (med hela co) en snabbis och sedan gått hem, öppnat alla presenter jag fått (NI ÄR BÄST! alla i min släkt!) och sedan cyklat till slavsta för att där bli firad på det allra bästa sättet av min kära faster, viktoria, hennes pojkvän sem och deborah. DAGEN HAR VARIT UNDERBAR!

TISDAGENS



Skor/H&M acc
Klänning/Weekday
Spetskavaj/H&M trend
Halsband/Indiska

NÅGRA DAGAR SEDAN. Dessa kläder hade jag på mig under intervjun jag medverkade i.. i tisdags. Förlåt för dålig uppdatering idag MEN känner att jag vill fokusera helt på att det bara är MIN DAG. MIN EGEN DAG. Min födelsedag. Såklart har jag varit och röstat, jag lovar. Min första röstning också förresten, förra gången - för fyra år sedan - var det val den 17e och jag fyller ju år den 19e. HAHA. Tagen på mållinjen. Men hörrni, alla bloggläsare och ALLA facebookare, WOW säger jag bara, aldrig någonsin fått så många grattis. NI ÄR UNDERBARA!

JAG FYLLER 22 ÅR IDAG!


Vaknade strax innan nio av att min kära familj ringer och sjunger en lång sång, vackert. Det var ju inte direkt den där kärleken i rösten när mor säger "väckte vi dig?" "Jaaaaa!" "Så bra, det var meningen! hihi". Tack för den! Men hallå, JAG FYLLER ÅR IDAG. Jag är verkligen 22 år, gammal som gatan, MEN min spegelbild har ännu inte fått rynkor. Tack snälla!

IDAG SKA DET FIRAS! puss på er.

ROSA ROSA ROSA


Åh, det var så härligt igår när alla var här och vi åt och skrattade massor. Jag körde på rosa tema, är vi förvånade? Gissa vem som var glad? haha.

Nu är jag bjuden på bio, sedan blir det andra trevligheter. Hur bra som helst.

TACK TILL ALLA SOM RÖSTADE


Åh, tack snälla människor som verkligen orkade med att rösta. Jag VANN! Så otroligt roligt, och tack igen för att jag fick vara med i tävlingen i denna fina blogg. Det gjorde min dag!

KILKLACKARNA




Byxa/H&M trend
Skjorta/Ginatricot
Skor/H&M divided
Kavaj/Ginatricot
Väska/H&M acc

KOMBO. Jag gillar kombinationen beige och grå i klädesväg, det får en att tänka på våren! Åh, snart är den här igen! Haha. Just nu blev jag helt enkelt bara överlycklig över att ha hittat en nässpray, gick igenom alla sjutusen väskor och till slut så! Tack gud! Snart kanske jag kan andas igen.. sist jag var förkyld genom näsan kommer jag inte ens ihåg.. VARFÖR JUST DENNA HELG?

TRÄNINGSVÄSKAN


Visade er en liten tjuvtitt på denna väska för några dagar sedan och kom nu på att jag inte lagt ut en hel bild. Det bästa är att jag faktiskt kan ha den över axeln (som jag inte kan med min andra) ruskigt snygg och finns även att köpa på nätet.

Väska: H&M 199:- (värt vartenda öre!)

Och förresten, GODMORGON! Jag känner att jag sovit cirka fyra timmar (är fruktansvärt förkyld) så det var lika bra att bara kliva upp! Nu kickar vi igång denna underbara dag!

GOTT GOTT GOTT


TACK FÖR IKVÄLL. Åh, man kan likna mitt barnkalas med mitt prinsesskalas jag hade när jag fyllde SJU år. Haha, men så mysigt vi har haft det ikväll! Tiden har gått så snabbt och helt plötsligt är klockan nästan halv två. Galet! Imorgon blir det mer!

Det sämsta man som bloggerska kan göra (kanske också det bästa) är att sätta sig vid datorn såhär mitt i natten man blir så privat och personlig. Haha. Så jag stoppar här och säger GODNATT.

BYXORNA SITTER SOM SMÄCK




Bustier, linne/MQ (ord. pris 399:- Köptes för 62:-)
Byxa/H&M trend
Skor/H&M divided
Kavaj/H&M trend
Väska/Ginatricot

INGA ACCESSOARER. Detta har jag skrivit förut, men jag säger det igen, jag är verkligen verkligen verkligen dålig på att bära accessoarer, så tråkigt egentligen för de höjer en hel outfit på nolltid. Jag måste bli bättre! Lovar! En vacker dag.. sedan slog det mig igårkväll (när jag fick hem en avi att jag har paket att hämta ut!) att jag faktiskt fyller år snart, det är BARA två dagar kvar nu. Söndag är liksom min dag.. och detta för mig till alla tankar min mor hade om sin mage för 22 år sedan. Nu till "dagens" ovan och om man säger såhär, byxorna sitter som smäck, vilket jag gillar!

Ikväll blir det födelsedagsfirande hemma hos mig med tårta och muffins (tänk barnkalas) med spel och idolmys, framförallt för att titta på DANIEL NORBERG. Läs HÄR!

TJUVKIKA


Åh, titta, jag har köpt en present till mig själv (gör det varje år! haha) Vad tror ni att det är?

YOU TOOK ME BY SURPRISE


BILDBEVIS. Jag skrev tidigare om att jag hittade en fin ros utanför min dörr denna morgon OCH såhär fin är den faktiskt, inte faktiskt, den är helt fantastiskt. Det värsta är att jag alltid smälter för sådana här saker. Åh. Men jag antar att jag bara är mänsklig, kom igen, det skulle väl ni också göra? Ens absoluta favorit till blomma som finns bara utanför dörren?

FÖRBEREDER MIN FÖDELSEDAG



Efter att ha jobbat en hel dag, sedan rusa runt i affärer efter en massa ingredienser och efter det sätta igång med bakningen (åh vad gott, jag hoppas det blir gott iallafall! haha) efter det ha johanna till besök för idol och solsidan tittande och NU sitter jag här och läser lite bloggar, helt rakt igenom trött. Vet ni vad grädden på moset är? Att jag börjat bli förkyld, på riktigt nu. Inte bara jag har lite ont i halsen när jag andas utan det är ONT, i näsan då. Haha. Hoppas ni alla mår toppen!

PATTERN



Jag gick igenom lite mönstrade plagg i min garderob och hittade dessa ovan. Ibland behöver man ta sig en titt över vad man faktiskt har - jag som trodde att jag bara ägde svart - voilá. Nöjd. Vilket är ditt bästa mönster?

Nu måste jag springa iväg (läs cykla) till affären och köpa det sista inför baket. Ja visst. Jag ska baka, men JOHANNA ska hjälpa mig - det tackar vi för!

ps. nämnde jag att jag hade en rosa ros utanför min dörr denna morgon? Mm. Tack! TACK! :)

LJUSA FÄRGER





Kjol/Gammal från.. veromoda?
Skor/H&M divided
Skjorta/H&M trend
Skärp/H&M acc

REMEMBER? Kommer ni ihåg paper-bag-waist-trenden som slog igenom så fruktansvärt stort? Häromdagen gjorde jag mig ett försök till någonting liknande och jag kan bara säga att jag gillar det (nähä?). Inte bara att dra upp kjolen högt i midjan utan även det faktum att man kan faktiskt ha pösigt på pösigt, volym på volym, ni fattar. Det går, ibland.

AUDITION


vi körde en pose i min välkända spegel
INGEN SÖMN. Inatt låg jag verkligen och vred och vände mig hundratals gånger, vet egentligen inte vad det var men en blandning mellan att nervositeten släppt, ont i magen och helt enkelt lite lyrisk inför min födelsedag gjorde att min sömn var likamed noll. Istället drog jag igång Daniels låt och den får mig alltid så glad och lugn. DÅ började jag tänka på när han sjöng för Eric förra året, önskar att jag kunde lägga in den låten MEN jag vet (på riktigt) inte hur man gör. Förlåt. Den var så fint skriven, så kom jag på, jag fyller ju snart år.. tänk om även lilla jag får en liten sång? eller kanske en liten vers? aaah, spännande. Vilket som, tycker jag att vi alla borde stötta denne unge man genom att klicka och lyssna!

IBLAND ÄR DET BRA ATT VARA LÅNG


Kjol/H&M divided
Tröja/H&M divided
Skärp/Monki
Skor/H&M acc
Jacka/Ginatricot
Sjal/H&M acc
Väska/H&M acc

Vad glad jag blir att så många valde att "rösta" i föregående inlägg, fortsätt gärna lite till :) Som jag skrev lite tidigare, jag vägrar att dra på mig strumpbyxor (ännu) och kör därför på ett säkert kort - långa längder. Är detta en trend för dig? Något du tycker om?

ps. jag har verkligen panik inför min födelsedag (på söndag) vad är godast att äta? sockersöta muffins är nästan det bästa jag vet? kanske dumlemuffins? eller kan man ha någonting annat i?

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT


Förlåt för att jag inte skrivit siffror men ni räknar 1-6 från vänster till höger)

RÖSTA. Jag tänkte att medan jag är på jobbet skulle det vara roligt att veta vilken av dessa sex outfits ni gillar som bäst? Vilken är snyggast?

VÄCKARKLOCKAN RINGDE KLOCKAN SJU


I SÄNGEN. Den här dagen började tidigt (ledig!) och jag läste lite ur den här boken. Sedan var det snabbt upp för att duscha, fixas ordning, inte bara mig utan hela min lägenhet. Puh, vad jag städade och donade. Sedan var tiden inne för en intervju. MYCKET trevligt. Såklart får ni se resultatet sedan!

JAG ÄR EN AV DEM


Gick in på den HÄR tjejens blogg och hittade mig själv bland hennes fyra favoriter. Hur roligt är inte det? Tack snälla! Vill ni rösta på mig (såklart?) får ni gärna klicka här! Tusen tack på förhand!

OUTFIT X 3




Klänning/H&M trend
Skor/H&M trend
Strumpor/Lindex
Kavaj/Ginatricot
Skor/H&M divided
Tofs/H&M

BLOCKFÄRGAT. Drog på mig strumpor, bara för att testa, och insåg att jag absolut INTE vill ha på mig de MEN samtidigt kan jag inte ändå dra mig från att känna en hatkärlek till strumpor i skor. Det är fantastiskt fint. Istället fick det bli mina hederliga svarta dojjor.

Många har frågat varför jag byter skor så sällan på mina foton då jag egentligen har en hel massa skor efter väggen MEN jag har faktiskt inget klockrent svar. Jag använder de som jag trivs i.

THE CLOSET


GARDEROBEN. En liten tjuvtitt bland mina kläder. Äntligen har jag det städat. STÄDAT. Ordet klingar så fint i mina öron, hur länge ska de nu hänga såhär i färgordning? Ett dygn? Ett halvt? Nu är jag hungrig och tänker köpa M A T! (vill även bara tillägga att vädret är strålande ute och jag går barbent).

DETALJER



Äntligen äntligen ÄNTLIGEN säger jag till denna, som jag har längtat (egentligen är det kanske inte det bästa köpet någonsin MEN verkligen någonting välbehövligt). Vad tror ni att det är?

Och förresten, godmorgon!

BLOGGTIPS


Jag hittade min blogg länkad hos den HÄR bloggen och tycker personligen att det är en riktigt bra idé, det här med bloggtips. Helt perfekt en regnig dag, att kanske få annan inspiration. Kör hårt säger jag bara! Kul!

SKUGGA TILL DET


Tre färger bland mina favoriter, vet tyvärr inte vad de heter, någon MUS-expert därute?

Jag försöker få till en bra bild på mitt smink, haha, gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Mer fokus på överkroppen...

MAKE-UP. Det var egentligen bara att välja och vraka bland allt smink och alla skuggor och jag valde dessa tre att skugga med. Gillar blandningen och att det faktiskt markerar ögat på ett helt annat sätt än vad jag är van vid. Jag fick även färg på mina ögonbryn, bilden ovan visas innan mascara. På tal om det där med färgade ögonbryn, kommer ni ihåg när man skulle plocka bort, i stort sett hela brynet, och sedan bara dra ett streck? Well, min sådan tid gjorde riktigt ont, jag drog med en rakhyvel (ja ni läste rätt!) en engångsrakhyvel UTAN skum. Aj så det sved. Men sedan var jag dum och blond också.

JEANS MED JEANS?




Shorts/Levi´s
Socks/Lindex
Skor/H&M trend
Jeansskjorta/H&M divided
Solglasögon/Ginatricot
Väska/Zara

DUBBELT UPP. Jag ber verkligen om ursäkt för att jag oftast tar kort i spegeln MEN det är så det kommer att vara, tyvärr.. åtminstone tills vidare. Körde på dubbelt upp av denimtrenden och gillar att det blir en snygg helhet mellan plaggen - ska man bära upp jeans med jeans är det snyggast när det är två tvättningar - min mening. Nu måste jag torka håret.

I CROSS OVER LINES AND I BROKE ALL THE RULES


stockholm by night (bilden har egentligen ingenting med texten att göra, men jag gillar att den ser lite sådär lagom antik ut!)

Har ni någonsin varit med om ett ögonblick som ni rakt igenom bara vill frysa, att tiden ska stanna och sedan bara dra in exakt allting som händer på två röda sekunder? När allting annat bara försvinner bort i horisonten... när ingenting längre spelar någon roll...? Det har jag. Jag tittade in i dina ögon. Jag mötte din blick... och insåg att ingenting kommer någonsin bli som förr.

EN RIKTIGT BRA PRESENT


I STUDION. Såhär såg det ut när vi fixade och donade.. det var verkligen otroligt roligt och verkligen en passande present! Tack igen världens bästa EMELIE. Du gav mig något jag länge kommer minnas!

UPPSALA OM HÖSTEN







Klockan var lunch och jag stod och väntade på Emelie för att vi tillsammans skulle in i studion, hon fotografera och jag modella (eh ja!). Vädret var helt enkelt amazing och värmen var självklar. Tänk att hösten även kan visa sig från denna sida. Tack snälla!

NU: Var helt inställd på att One tree hill skulle börja men insåg sedan att det var sista avsnittet förra veckan. T R Å K I G T. Kanske får laga mat istället?

IGÅR



Skor/H&M divided
Byxa/H&M trend
Skjorta/Ginatricot (ny!)
Väska/Zara
Hårsnoddar/H&M

LÖRDAGENS. Detta hade jag på mig igår och kände att det rakt igenom var MIN outfit. Nude. Färgen lägger sig som bomull vid min sida, på ett ungefär. Såklart kommer jag börja leta mig tillbaka till det svarta hållet nu när vi går mot mörkare tider MEN vill inte göra det riktigt riktigt än.. Vilken tur att det finns beige färg då!

ps. EXAKT OM EN VECKA BLIR JAG 22, hjälp! När min mor var 22 fick hon mig. Galet! Stressad? vadå?
OCH OM NI GILLAR DENNA OUTFIT FÅR NI GÄRNA RÖSTA HÄR! TACK!

OSORTERAT



KALABALIK. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag bara kan ta tag i alla kläder och sortera de från vitt till svart. Snälla, ge mig denna styrka (HELST IMORGON!) så att det faktiskt kan bli snyggt även i mina garderober och klädhästar. Tack gärna. Mitt i allt hänger min favoritklänning, kan ni se vilken?

DET ÄR KÄRLEK I ÖVERFLÖD


MUMSFILIBABBA!

JOHANNA, du vet. Du vet! Är det någonting i godis jag verkligen älskar och alltid kommer att älska så är det sur vattenmelon. Den här smaken är helt enkelt fantastisk! Vilken tur jag hade som passerade en massa remmar när jag gick hem från jobbet! Kulturnatten höjdes maximalt! Vad tycker ni om för godis? Bästa sorten?

MAGKORT



Byxa/H&M divided
Skor/Dinsko (båda)
Tshirt/Avklippt gammal
Kavaj/Ginatricot
Väska/Zara
Sjal/H&M acc

GODMORGON LÖRDAG. Dessa kläder var för exakt en vecka sedan när jag var ledig och skulle iväg, ligger lite efter igen men ska försöka ta igen alla outfits så snart det bara går! Haha, sitter och tittar på SOLSIDAN nu igen.. "Hej jag heter Ove Sundberg och jag är jobbig och snål.. vill du umgås...ja gärna... NOOOT!" Bästa frasen någonsin! Nu tänker jag lyssna på klippet igen.

DU VISAR SVENSKA FOLKET VART SKÅPET SKA STÅ



DANIEL NORBERG. Jag blir så stolt över honom och hann inte mer än att se hans goa leende så började jag gråta. Hallå, han är så söt att man fäller en tår. Och sedan, när han bara öppnade munnen och sjöng.. WOW. Jag grät och grät och han sjöng och sjöng. Det är inte det att jag inte visste att han skulle vara så bra UTAN det är det att jag känner mig så himla stolt och nöjd över att få känna den här människan, den här Daniel. Tänka sig att en människa som är så fruktansvärt seg på att äta (jag ljuger inte, sniglar springer marathonloppet snabbare!) kan vara helt fantastiskt med sin gitarr (åh gitarr!) och röst. Tack gärna. Jag längtar redan till dess att jag får sjunga lite med honom igen! DANIEL. Jag dör på din röst! Tack för att du finns! JAG TYCKER OM DIG!

Vill ni höra hans röst, se hans audition klicka här!

FINA EMELIE DU ÄR ETT LJUS I ALLT MÖRKER




Efter plåtningen drog vi och åt mat.. hungriga var troligtvis bara förnamnet. På bild visas fina Emelie och min mat (GOD SOM BARA DEN! MYCKET SOM BARA DEN! MÄTT SOM BARA DEN!) Snart idol.

SOMETHINGS ALWAYS BRINGS ME BACK TO YOU


Foto: Emelie Selin

Jag fortsätter med att visa lite bilder här och där och den här bilden är jag mer än nöjd med. Ljuset reflekterar så snyggt och det känns som en tavla. Vad tycker ni? (jag behöver er hjälp!)

LÅNGA LÄNGDER



Långklänning/H&M divided
Skor/H&M acc
Kavaj/H&M trend
Sjal/H&M acc
Skärp/Monki

HÅLLA FAST. Jag vägrar att ta på mig ett par strumpbyxor (still going strong) och kör därför med långa längder när det är lite kallare. Jag har nämligen en känsla av att det inte brukar vara kallt när jag fyller år.. DÄRFÖR vill jag inte gå emot strömmen! Snart lägger jag in en ny bild från plåtningen...

I MIN VÄSKA



Skor H&M trend, väska Zara, tuggummi, nagellack, läppstift, ipren (är ett måste - äter en hel massa om jag ska vara ärlig!), korthållare, plånbok acne, lite till nagellack, armband, iphonefodral och armband H&M.

VÄSKAN. Det gäller att alltid vara påhittig för att hålla sin blogg igång och nu tycker jag verkligen att vi kör ett vad-har-vi-egentligen-i-vår-väska-som-kvinna-inlägg. Är ni laddade eller är ni laddade? Jag är jättenyfiken på vad ni tjejer gömmer i er väska, så kommentera här och jag tittar in!

I STUDION


foto: Emelie Selin

Här är alltså en bild från igår och jag gillar den skarpt. Duktiga Emelie har fotat, sminkat, fixat hår - ALLT. Såklart är det här bara en teaser av vad som komma skall, vad säger ni? Vad tycker ni?


LÖRDAGSKVÄLL


Skor/H&M
Haremsbyxa/H&M
Linne/Monki
Halsband/Fått av Viktoria

ÅTERIGEN. Jag vet att jag visat er dessa kläder nu.. länge. Men aldrig skrivit vart plaggen kommer ifrån. Nu vet ni. Ska dyka ner i min bok ett tag till innan det är dags för lite annat. Hm.

I DETALJ

Nagellacket är ett baslack från H&Ms egna och sedan ett svart graffitilack ovanpå (här ser det nästan ut som om det har börjat försvinna) det blev en riktig hit och jag ska testa lägga det där graffitilacket idag igen! Snyggt! Skärpet kommer ifrån Monki.

GODMORGON TORSDAG. Ställde väckaren på 07.11 och klev upp nu. Bra Mallan. Nytt rekord!

HEMMA HOS MIG


Det här bordet köpte jag för att använda det som databord.. någonting annat tog över totalt! Nu är bordet fullt av accessoarer, krämer och nagellack. Och jag använder mig av rosa skålar, såklart.

Ute i hallen har jag åtta hyllor från golv till tak med en massa skor (har faktiskt städat där och det var därför jag också kunde ta en bild! haha). Eftersom skor tar en så fruktansvärt stor plats har jag fått ställa en massa på andra ställen också. Typiskt.

NU. Tillbaka till halv åtta hos mig! Vad vill ni se mer av i min blogg? Säg gärna till!

BACKSTAGE



HEMMA IGEN. Idag har jag som sagt plåtats i studion av min kära vän EMELIE och det gick hur bra som helst (hon kan det där - på riktigt!). Först blev jag sminkad och sedan rullade vi igång! Jag förstår även alla tjejer där ute som vill bli modeller - att stå framför kameran och bara köra en pose är faktiskt inte så dumt ändå. När bilderna är klara, lägger jag upp dem!

TUSEN TACK ÄN EN GÅNG EMELIE. BÄSTA FÖDELSEDAGSPRESENTEN!

MEDAN JAG ÄR I STUDION OCH BLIR FOTAD...




Vilken bild gillar ni bäst? 1, 2 eller 3?

TIDEN ÄR INNE. Snart har jag packat ihop alla mina grejer (eh, har packat ner alldeles för mycket, känns som om jag ska ut och resa i en vecka) för några timmar i studion. Det här blir roligt. Tack snälla EMELIE.

Kommer du lägga upp bilderna från plåtningen sen? Ja, det kanske jag gör (vem försöker jag lura - klart jag kommer!) haha och hur kommer det sig att du ska plåtas i studio`? Något på eget initiativ :) Det är min fina vän Emelies förtjänst. Min present från henne!

Emelies blogg hittar ni här, hon driver företaget onmodella.se

SKJORTAN


Skjorta, ginatricot, 199:-

Den här skjortan kan alltså matchas i en oändlighet och jag längtar till dess att jag kan använda den (måste strykas, och det försöker jag skjuta fram varje dag!). Nu fattas det egentligen bara ett par röda skinnbyxor så är jag klädd som alla andra.. nästan!

JUST NU. Försöker äta frukost och packa ihop alla saker inför studion. MYCKET roligt.

HÖRDE JAG VOLYM?


foto: deborah, min kusin

UPP OCH NER. När alla andra sitter och tittar på matchen sitter jag mitt framför miss secret agent (ja, jag börjar bli tjatig) fast jag sett den fjorton gånger tidigare. Ingenting går uppemot blicken han ger henne efter det att hon blivit "förvandlad". Sådärja, då var den borta och nu återstår bara självaste filmen.

Annars har jag bara att tillägga.. 16 år. tears in heaven. jag dog.

ROSA LÄPPAR


Passade på att knäppa av lite bilder innan jag åkte iväg hem till min faster med familj i lördags... bättre bilder sedan... Tänk vad mycket ett läppstift kan göra i ett face

NU. Jag hinner knappt blogga, hallå, har fullt upp! Snart börjar idol och direkt efter det är det ju MISS SECRET AGENT. Varför är det bara jag som är taggad? Nåja, jag har dukat upp med lite gott (lite=mycket!) och bänkat mig!

NYCKELRINGEN GJORDE MIN DAG




TACK SNÄLLA! Ni kan se min önskelista några inlägg ner OCH där visar jag klart och tydligt att en sådan här nyckelring är på prio 1, på ett ungefär. Idag fick jag den här (i rosa! jaaaa!) av den här tjejen och jag kan bara le och säga tusen tack! TACK EMMA! Du gjorde verkligen min dag - på riktigt! Det lönar sig minsann att lägga ut sin lista i bloggen..

Så nu kära föräldrar, släkt och vänner.. jag behöver inte en present av er! Den här har gjort allt för detta år! (eh, nu ljög jag...  lite!) haha. MEN GLAD ÄR JAG, gånger tusen!

JAG VILL FORTFARANDE HA BARA BEN






Shorts/H&M trend
Bustier/H&M trend
Skjorta/H&M trend
Skor/H&M divided
Jacka/H&M divided
Sjal/H&M acc

FAVORITOUTFIT. Sådärja, nu lyckades jag få in H&M i ALLA kläder. Bra jobbat! Tittar lite snabbt på solsidan innan jag ska iväg! Hörrni, jag är lite nervös, för imorgon ska jag plåtas i studio... hur spännande är inte detta? Kan inte bli annat än roligt! Well, funderar ni över något så fråga! Svarar på kommentarer från dagarna sedan..

OLYCKAN?



Kavaj/Ginatricot
Byxa/H&M trend
Skor/H&M divided
Väska/H&M acc
Sjal/H&M acc
Linne/Monki

Ser ni plåstret under min näsa? Well, jag var med om en olycka och det slutade med ett samtal till jouren. Hörrni, jag har ju aldrig blött näsblod så när det helt enkelt bara sprutade blod och jag låg upp o ner i en soffa med en fläkt över mig och hallon som kylde ner under min näsa DÅ blev jag rädd. Jag grät mest för att jag var rädd. Egentligen gjorde det inte så ont. MEN nu har jag ett hack under näsan. Snyggt. Allt detta hände förra lördagen mitt på jobbet. Mysigt.

ANNARS gillar jag byxorna. Mums!

RESULTATET

JAG KAN SJÄLV. Såhär blev alltså resultatet när jag drog på mig ett nagellack från H&M och sedan det där graffitilacket ovanpå. Jag är inte riktigt en skönhetsexpert och darrar såklart på händerna MEN jag blev riktigt nöjd i det stora hela! Man behöver alltså INTE ha ett isadoralack under!

Är det bara jag som är överlycklig över att halv åtta hos mig är tillbaka? haha

MIN ÖNSKELISTA 19 SEPTEMBER



Jag förstår inte hur man kan lägga självaste VALET på min födelsedag. MIN födelsedag. Mor tycker att jag borde skriva in till regeringen och säga att de får flytta det, haha.. men å andra sidan, alla kanske kommer ihåg att jag faktiskt fyller år när de står där och röstar? Nåja, om exakt två veckor (- 1 dag) är det därför MIN dag. Punkt. Ovan har jag satt ihop lite grejer som jag mer än gärna vill ha den dagen jag fyller (ehm, kanske ska ansöka om lån?)

När jag tänker på min födelsedag får jag lite ångest, jag menar, min familj kan jag inte fira med - de är 50 mil ifrån mig och en man jag av hela mitt hjärta vill fira med, han är också en massa mil ifrån. DÄRFÖR hoppas jag att ni åtminstone är nära på min dag? Snälla? ;)

Jag antar att det kommer en del två på detta inlägg, kanske en lite mer realistisk sådan?

NÅGRA DAGAR SEDAN




Kjol/H&M Divided
Skor/H&M acc
Tröja/H&M trend
Skärp/Monki

ONSDAGENS. Jag var inte alls beredd på att det skulle bli kallare luft så jag drog på mig en stickad tröja när jag gick ner på stan. Nu däremot är det varmare grader! TACK FÖR DET! Jag hade även på mig en oversizekavaj men fick tyvärr ingen bild på den!

MIRROR ON THE WALL



I SPEGELN. Att stå och sminka sig på ett hotell är väl kanske det bästa som finns, plötsligt känns det som om man har hur mycket utrymme som helst. Ta mig tillbaka till stockholm, anglais och härliga dagar!

(jag har universums mest tråkiga sminksamling, jag vet, men smink är tydligen inte min starka sida!)

CAN YOU FEEL THE INSPIRATION?






Hur mycket vill man inte ha allt det här? (eh, fattar ingenting av min formulering av meningen! vi börjar om..) jag vill verkligen ha allt det här! Min favorit är verkligen jackan längst ner, vilken tur att jag beställt en liknande! Puuh.

MÖNSTER PÅ BENEN




Leggings/H&M dam
Espadrillos/H&M acc
Linne/Ginatricot
Kavaj/Ginatricot
Sjal/H&M acc
Halsband/H&M divided

Jag var så otroligt nära på att köpa den nya leggingsen som kommit in med leopardmönster - sedan när jag stod där i kassan insåg jag att jag faktiskt har ett par hemma. Man tackar. Väl hemma letade jag upp dessa och de duger väl ändå i krig?

NU. Mitt uppe i den största städningen någonsin, jag ligger inte bara på golvet och städar uttag utan jag är också uppe i luften och flyger bland dammiga lister. JAG HAR TILL OCH MED SATT HÄFTMASSA BAKOM DE DELAR SOM RAMLAT NER I KÖKET, hur duktig? Jag är så duktig att jag förtjänar troligtvis 1 kg godis. Visst gör jag? Aj, nu fick jag ont i nacken..

STÄDTIPS a la Malin:
1. Ta en promenad och möt en fin kille, jag blir alltid så taggad för då tänker jag att OM han skulle komma hem till mig måste jag såklart ha det städat och vackert.
2. Träna först, man får en sådan energi att bara springa runt och röja då (såklart MAT efter träningen!)
3. Sätt på musik i högsta hugg (högsta, det ska till och med höras utöver dammsugaren) kommer en granne och gnäller? Gnäll då tillbaka för att denne alltid står och röker i balkongen bredvid.
4. Passa på att städa innan ett bra tv-program, det blir alltid så skönt att tänka "när jag tittar på det där programmet - då är det klart".
5. Städa med lite kläder på. Jag ljuger inte, det är det bästa som finns! För det första slipper du bli svettig och för det andra kan du bara dansa runt och njuta av doften FRÄSCHT!

Ge mig fler tips va? Hur gör ni när ni städar?

SVAREN


vad tycker du e bra me hösten ?=)( om de finns något ;) , haha ) Jag tycker det bästa med hösten är att man får användning för alla sina kläder, jag menar, utomhus är det kallt och man behöver lager på lager. Om jag haft pojkvän hade det varit som mysigast på hösten, mörkt ute, tända ljus, tjaa.. ni vet. Annars tycker jag helt enkelt att sommaren borde få vara längre och jag vill inte ens tänka tanken på att dra på mig ett par jobbiga, obekväma strumpbyxor. har du haft tandställning? :) Jag har inte bara haft tandställning.. jag har haft två. En uppe, en nere och sedan hade jag en sådan där tandställning man har om nätterna. Men hallå, det är värt det, nu är mina tänder som bäst! Förutom att de där nere börjar växa tillbaka, sägs att det kan bli så. För er som är intresserade har jag även klippt av mig bandet under tungan, ni vet det där som tungan sitter fast med. TVÅ klipp. Det var den värsta smärtan jag någonsin varit med om och jag kan fortfarande känna hur ont det gjorde i exakt hela halva ansiktet. Hualigen! Hej Malin jag är en tjej som kommer från SMÅLAND ;) och har precis börjat läsa din blogg! fastnade direkt! :) Men jag ser att du har mycket kläder från H&M trend. just trend är det en affär i Sthlm eller vad är det för spciellt med trend? hittar inte den på hemsidan heller :/ sen undrar jag var du jobbar :) HEJ! Vad glad jag blir att även smålänningar läser min blogg ;) Trend är en avdelning inom H&M och finns i olika städer, dock inte längre norrut än uppsala. Alla har inte trend vilket gör att den blir mer exklusiv. Vissa plagg finns från trend på hemsidan! Jag jobbar på h&m och det är det bästa jag vet! Vem är killen som du inte kan glömma? Allt om detta står under kategorin "kärlek" och ni får scrolla neråt. Din blogg är toppen, man får bra inspiration. Tror du att du kommer att bo kvar i Uppsala hela livet? Är du med i Livets ord, hur är det att vara med där?Tack för en bra blogg! Åh, tack snälla, vad glad jag blir! Jag tror verkligen inte att jag kommer bo kvar i uppsala i hela mitt liv, men som det ser ut nu har jag inga som helst planer på att flytta härifrån. Jag trivs verkligen här! Men låt säga, om jag gifter mig med en man som älskar att finnas i ett safari kanske jag behöver flytta med till afrika? Oddsen för detta är ungefär 1%. Nej, jag är inte med i livetsord (det är faktiskt en skillnad på att vara medlem och att gå dit) men jag går mer än gärna dit för mötenas skull och även för de bästa vännerna. Det är fantastiskt där och jag tycker fler borde prova innan de säger någonting som helst annat. favorit artist? Jag vågar knappt skriva det.. westlife. Det är det enda jag önskar mig på min födelsedag, en sång av detta band. Hur kan de vara så otroligt bra? Annars gillar jag även daughtry och lifehouse låtar. du är så himla snygg. jag vill vara du. hur gör du egentligen, för att lägga din make-up så vacker?? hur tänker du när du matchar dina kläder? några knep? snälla, lägg upp fler bilder på dig själv, man får inte nog. Ha, jag känner en viss ironi i detta inlägg och det är därför jag älskar det! Såklart jag ska fortsätta att lägga in bilder, det är ju min blogg. Jag älskar din look.. grymt snygg! THANKS! Jag undrar om du har tänkt att gå någon utbildning inom mode osv, eller vad ska du göra i framtiden tror du? Spännande och läsa svaren på frågorna sen! Jag har inte gått någon utbildning inom mode men det hade varit roligt! Visst läste man ett fåtal kurser när jag gick frisör men ingenting mer än sådant. I framtiden ska jag skaffa familj. Hej ja älskar din blogg! Hur skulle du vilja bli uppvaktad av en kille? Tjaa.. ett sms som lyder "hej älskling, platserna är nu bokade för tio dagar i new york, packa väskan, så ses vi på arlanda. xoxo" INGA KONSTIGHETER RIGHT?

Jag hoppas ni fått de svar ni ville ha, annars vill jag ge er detta också!

KÄNNER NI IGEN DEN?


Har vaknat, duschat och äter nu frukost framför gilmore girls (älskar att jag kan se det programmet utan att stressa). Men ovan, vad är det för någonting? Ett fynd från igår kanske?

TRUTH

WORD. Jag har troligtvis gått igenom halva min dator efter en passande bild såhär mitt i natten MEN ej funnit någon. Istället får ni texten ovan (som jag hittade i någons blogg?). Den passar. Den passar perfekt!

Vilken är din favorit? Säger du din, säger jag min! Godnatt!

HEJ FRÅN MIG

Kör på en osminkad look idag, BARA läppstift, faktiskt en snygg färg, ni får se lite senare

FÖRLÅT. Jag insåg precis att jag inte hållit vad jag lovat idag AJDÅ. Men tiden bara försvann, satt och gjorde en ny header i en timme och sedan insåg jag att jag fortfarande vill ha kvar min som jag har nu ändå. Smart tidsfördriv Mallan! Nu däremot, nu blir det slavsta för hela slanten - ryktas om gooood mat!

Imorgon svarar jag på frågorna och sedan visar en massa outfits också, är jag förlåten då?

FILMEN


Puuh, nu är jag äntligen hemma och eftersom jag fortfarande lever i en kärleksbubbla (bodyguard igår) tänker jag sätta mig för att titta på den här filmen - såg den i onsdags också! haha. Den är inte bara bra, den har fantastiska skådespelare också!

NUDE




Byxa/Monki
Skor/Zara
Tee/H&M divided
Väska/H&M acc
Armband+örhängen/H&M acc

GODMORGON LÖRDAG. Idag har jag en sak jag ska hinna med och det är att svara på era frågor (att jag sedan ska städa min garderob skjuter jag troligtvis upp ett tag till.. ) Först lite solsidan - man måste tagga till inför dagen!
Byxorna ovan köpte jag för någon hundring och skorna betalade jag 199:- för. Det som jag gillar är konsten att sätta ihop billiga outfits - det är faktiskt svårare än det ser ut! Kanske...

FÖRSNACK




Bilder från i somras

Du heter:
Malin Rönnquist
Smeknamn: Mallan, Mallis, Brallan (av johanna!)

Låt som när du är ledsen sörjer till: "There you'll be"

Beroende av: Solsidan?

Vad tror folk om dig? Att jag alltid är glad

Stämmer det? JA!

Vad får du oftast komplimanger för? Ehm, av män: min rumpa, av kvinnor: mina kläder

Hur imponerar man på dig? Överraska när jag som minst anar det
Brukar du skratta för dig själv? ALLTID, jag menar, det gör väl alla?

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ja, få in mig med. Jag ska kolla med Johanna. Puss!"
Var bor du? Uppsala, i city

Trivs du där? O JA!

Hur svarar du i mobilen? "Haaaaallåå!" "Heeeeeej!" (inget malin här inte)

Vem ringde du senast? Mamma! (vi ringer varje dag!)

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Jag höll ju nästan på att ramla av stolen när du ringer så tidigt.." haha.
Antal timmar sömn inatt: zExakt 7,5 timmar. Det händer ALDRIG!

Sov du ensam: Nä, min mobiltelefon låg bredvid!

Brukar du komma i tid: Ja!
Hur känner du dig nu: Börjar att bli förkyld och känner mig annars rätt lugn, med andra ord - fullproppad med godis! Det är fredag right?

Vanligaste färg på dina kläder: Beige/nude? Mönster?

Vad tycker du om fötter: Tjaa, jag gillar att jag har dem! De passar så bra nederst på mina ben.

Vad saknar du: Det borde väl ändå alla vid det här laget veta? haha

Hade du en bra kväll igår: nja, rätt enformig, fast iofs, den var kanon!

Favorit dryck på morgonen: Vatten såklart!
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt klockan 23

Är du blyg? Inte direkt va? ;P
Sysslar du med någon idrott: Gym!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Tydligen

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Köra bil med en hand, bjuda upp en fin kvinna för dans och spela hockey (jag menar, det sägs ju en hel massa i omklädningsrummen! haha)

Är du nöjd med ditt liv: Ja!

Är du bortskämd: Nej! (eller kanske)
Vad gör du i morgon: Hemlis

Vad är det värsta du vet? Svek

Har du bra vänner och äkta vänskap? DET HAR JAG VERKLIGEN!

Vad är det finaste du fått? En nalle jag fick när jag var 16 år, sover fortfarande med den.
En speciell dag du minns: När min mor och far berättade för mig och min bror att vi skulle få ett syskon

Du samlar på: Böcker?

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma!
När grät du senast: I söndags

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa loss min lägenhet

Vill du gifta dig: Vill jag? OM jag vill!
Vill du ha barn: Med rätt man? Imorgon

Är du musikalisk? Yes!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: JAA!

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Lätt fyrsiffrigt

Biter du på naglarna: Aldrig gjort, kommer aldrig att göra.

 

Den här listan har ju traskat runt i en massa bloggar och nu har jag ändå haft tid över att svara på lite grejs. Hoppas ni gillar det! Era frågor svarar jag på imorgon, är det någonting mer ni undrar, skriv här!


VÄSKAN

FOKUS. Vad betalade jag egentligen för den här väskan? En femtiolapp? Världens kap rent ut sagt, gillar den och har använt den MYCKET (om jag får vara ärlig). Hel outfitbild kommer senare..

BLOMSTER




Linne/H&M "the garden collection"
Shorts/Monki
Espadrillos/H&M acc
Örhängen&Armband/H&M acc

GODMORGON FREDAG. Förlåt för dåligt bloggande igår, kom hem vid nio och satte mig bara för att äta sedan gick jag och la mig (ehm, började läsa en bok!). Såhär såg jag alltså ut för några dagar sedan, när det fortfarande var värme utomhus. Nu är det sju grader. SJU!

Fortsätt att ställa lite frågor i inlägget nedan. Sista dagen idag (annars tar jag förgivet att ni redan vet allt ni vill veta!)

LÄR KÄNNA MIG!





FRÅGESTUND. FRÅGESTUND. FRÅGESTUND.

Sådärja, nya och gamla läsare (gamla och gamla, jag gillar er alla!) tänkte att eftersom jag inte riktigt hinner med att svara på alla kommentarer ni ger mig så kör vi på lite frågor här och nu, så svarar jag senare. Ställ vilken fråga som helst, angående i stort sett vad som helst (inte bara kläder.. ). Det är för er skull jag gör detta! Shoot!

ps. beställde precis den där skinnjackan i beige. JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!

DIREKTSÄNDNING


Den rosa limon skulle jag INTE tacka nej till

Brolle var snyggare än någonsin

Gry med sin andra hand, som aldrig syndes i tvrutan

Tove öste och hela publiken hängde med

Ett av hennes tre ombyten

En bild underifrån och jag har INTE dubbelhaka, kanske ska köpa en triss?

När det avslutades var det mörkt (men värmen höll i sig!)

TV. Det är roligt att vara med i direktsändning, när man får se allt ni där hemma missar. Jag stod blixtstilla i en timme och en kvart medan mina tre andra medkompanjoner flaxade runt i karuseller! Jag ville såklart inte missa någonting ;) Åter till fångarna på fortet.

HALSBANDET ÄR INTE ALLS TUNGT


Linne/H&M trend
Kjol/Weekday
Skor/H&M divided
Halsband/H&M trend
Kavaj/H&M trend (ej med på bild)

EJ FAVVO. Det här är kanske inte riktigt min favorit till outfit men det stod totalt stilla i huvudet. Drog bara på mig det jag såg och gick iväg. Dock var det otroligt bekvämt och DET är bra när man jobbar! Nu blir det käk!

SHOPPINGTUR TILL STOCKHOLM?


GE MIG ETT KÖP. Jag behöver komma tillbaka till stockholm och hitta lite fynd känns det som. Har precis kommit hem ifrån en liten tur på stan och där fanns NOLL saker. Istället köpte jag med mig en film och lite gott - det är ju faktiskt tråkigt väder ute! Jag lovar!

men jag går faktiskt upp i taket snart, shoppar aldrig längre.. vad har hänt?

GRAFFITI


Nagellacket som jag investerade i igår, har hört rykten om att detta är HELT SLUT i hela stan så jag hade tur :) Min Sofia har haft på sig det här i veckan och jag är helt galen i hennes naglar - de är så sanslöst snygga! Har tänkt mig ett nudefärgat baslack under, vilket kommer ge en effekt i lite "leo"naglar. Måste göra det här senare idag!

NU. På morgonen har jag tvättat, torkat och vikt/hängt in alla kläder, dammsugit, sorterat lite räkningar, dammat, torkat alla golv OCH gjort iordning världens mest goda colaglas - som jag sedan tappade rakt ner på köksgolvet. Jag vet egentligen inte vad som var värst.. att ligga på alla fyra och städa upp ALL kletig cola eller att det faktiskt var den sista colan i flaskan.. måste. ha. cola. NU! Men sedan slogs jag av att jag hunnit allt detta på bara några timmar på morgonen och har hela dagen kvar till annat skoj. JA!

AUGUSTI MÅNAD


GODMORGON. Vaknade och tittade in på MINOUTFIT där jag såg att jag vunnit för augustimånad. Tack snälla människor som röstat! Var jätteroligt :) Lägg märke till att jag vann dagens outfit och även veckans i samma fönster. TACK IGEN! Nu blir det solsidan medan tvätten är igång.

Fortsätt gärna att rösta HÄR är ni snälla!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”