12:02 THEY LOOK SO GOOD TOGETHER

I ONSDAGS efter 15mötet

Vi ville hemskt gärna åka och bada.. så det började med en glädjehög hemma hos mig :)





Okej, här kan man ju diskutera vad som händer.. men jag blev precis tillrufsad och sedan stoppade Per in fingret i örat på mig.. vacker syn! hahaha..

Gissa om jag trivdes? Finaste vädret.. varmaste vattnet? Vattenmelon (som jag inte tycker om MEN lärde mig gilla :P haha, jag är inte såå svårövertalad - bara gällande lakrits!)

Alla är inne i sina egna världar,,,

Solen gick i moln lite då och då.. men vad gjorde väl det?


HÄR skulle jag tydligen gå till andra sidan för att fota (per sa det med tanke på att solen sken rakt mot kameran..) förstod jag? haha, jag gick till andra sidan oskar och det blev gnäll igen.. Hur skulle jag veta?

Nuuu gjorde jag rätt. Om man säger såhär.. JAG blev nerputtad med kläderna på och MELKERS ordfras blev ett faktum. Hade fått ner klänningen till magen och när jag stod där vid kanten BLEV jag nerputtad. De skrattade. Jag grät. Haha, nästan. Sedan skulle jag ge igen.. men de muskler jag byggt upp under vintern har försvunnit OCH jag blev nerkastad.. igen.. igen.. igen.. Mina linser brydde sig ingen om.. Det är tacken det. När P lyfte upp mig som självaste frihetsgudinnan ville jag bara blunda och be en bön att jag skulle överleva. Det gjorde jag också.. Haha.

Sedan åkte vi direkt till mötet.. (man kände sig lagomt fräsch utan smink men det är tydligen det naturliga..) här sjöng en sööt tjej (18,5 år) från israel som medverkade i deras motsvarighet till idol i sverige.. kanske den bästa rösten?


Efter mötet.. jag ser ut som jag gör.. medan johanna ser fantastiskt vacker ut :)

ISAK var nöjd med sin mat för dagen :) Tummen upp!

MAT MAT MAT!

Sedan köpte Johanna den godaste cheesecaken någonsin.. som jag tog över.. och sedan gav jag dessa två. De ser inlooove ut :)

Och det blev konsert även denna kväll! Ute i tältet :) Härlig musik.. härlig gemenskap! Underbara tider!


Nu ska jag pallra mig iväg till affären och köpa lite mat att fylla kylskåpet med. Det kan vara en bra idé.

09:45 AND THEN WE SMILE ALL NIGHT LONG

Vi satte oss för fotografering och insåg att INGEN ville fota, därför drog vi i en trevlig kvinna och frågade henne lite snabbt, bilden blev som den blev MEN glada var vi minsann :) Bild nummer två visar det vackra paret Gabre (som nu har dragit ner till gbg för att titta på u2). Lovely.


GODMORGON FREDAG!
Jag skulle sova ut idag - men jag kan inte. Vaknade väldigt pigg och är nu på benen, tänkte dra mig ner till ica och inhandla lite frulle för hungern har stigit mig upp i taket.. Sedan ner på stan för att fixa något vackert plagg till ikväll - insåg igår att jag inte har några kläder.. Synd men sant.

01:22 YOU'VE GOT A FRIEND

Det var minsann konsert i förrgår och den mannen sjunger förträffligt bra.. vilken röst! Favoritlåt - you've got a friend

Nu ska jag slänga mig i sängen. Jag måste faktiskt vara ärlig och säga att jag hoppar 10mötet imorgon.. tror att jag behöver lite sömn om jag ska vara ärlig :) Vi får se! Jag kanske är hur pigg som helst. Okej, det kanske var det mest ointressanta MEN jag är väldigt trött. Sovgott.

14:45 HEY YOU GUYS

Efter mötena fördriver man tiden sådär lite härligt. Detta var tisdagens underhållning - spela schack med ljus.. Jag undrar jag vad som blir torsdagens? Hoppas på soool!

NU SITTER VI VID MITT KÖKSBORD och käkar lunch. Ah, småbarn säger jag bara.. jag känner mig verkligen som deras mamma när jag dukar fram och fixar ordning MEN jag måste erkänna att det är mysigt också! Snart möte! (precis varit och handlat nya outfitar till kvällens möte - killarna blir SÅÅ snygga!!!)

10:00 PLAYSUIT

Shortsdress h&m, läderväska med dragkedjor h&m, sandaler med nitar h&m.. Och jag jobbar.. vartdå? :P

NU HAR VI VAKNAT! tack gode gud. Att få upp dessa två människor har varit en bedrift från min sida. Haha. De sover som stockar. MEN vi ska skynda iväg nu, har bil och allt! Frukost först bara. Kläderna är på.. ses sen!

00:40 BE BLESSED


IGÅRKVÄLL HADE VI ALLA ROLIGT

Det är det här som är det mysiga med konferenser.. inte bara underbara möten utan kärleken till alla goa och glada människor. Fantastiskt om jag får säga det själv. Idag drog jag med mig två män för de behövde husrum.. det sägs då att man blir välsignad och jag kände för att vara lite snäll. Den ene har lagt sig på en madrass på golvet och är fruktansvärt rädd för att vakna med en hårboll i munnen och den andre ligger tyst och stilla i soffan. Bröderna Freiman. Det känns som om jag känt de i en evighet :P haha, ingen konferens utan dessa. Nu ska vi sooova. Imorgon blir det möte igen!

14:16 THE COLOR OF THE GRASS

Gräset kanske inte alls är grönare på andra sidan?

Är det bara jag, eller blir fler människor fruktansvärt sugna på att spela fotboll? Det var faktiskt längesedan jag gjorde det och skulle mer än gärna vilja göra det.. kanske lite mer regelbundet? Inte bara fotboll.. basket är nog mer min sak! För var gång jag går förbi denna park tänker jag samma sak!

Nu ska jag gå mot mötet igen. Det börjar klockan 15, har förberett inlägg till bloggen så det ska gå snabbt och smärtfritt mellan varven!

13:55 HOW YOU DRESS UP

IGÅR KLOCKAN 10
Klänning från h&m trend, sandaler h&m och väska likaså..

Johanna skjutsade hem mig efter att vi tagit en lunch med hennes farmor + Isak såklart. Mysigt! Direkt efter lunchen vart det modevisning med musik. Väldans trevligt. Solen skiner och himmelen är blå - UNDERBARA tider!

09:21 THIS IS HOW YOU REMIND ME

Jag skyndar mig hem från 10mötet.. var hungrig och ville egentligen bara sova.. MEN allt fixade sig..

GODMORGON!
Nu sitter jag här igen. Samma tid, samma kanal. Ute VAR det sol när jag vaknade första gången (halv 8) men nu har den gått i moln igen. Förvånad? Nejdu! Måste skynda mig nu men återkommer strax igen btw. mitt besökarantal har ökat drastiskt OCH det gillas - VÄLKOMNA! :)

Pss. Senare kommer en massa bilder - hade kameran i högsta hugg igår!

00:59 THE CUTEST DRESS I HAVE EVER SEEN

IGÅRKVÄLL:
Klänning från monki, sandaler med nitar h&m, väska h&m..

Mitt i natten sitter jag här och kan inte annat.. för det är det jag tänker på när jag går hem JAG MÅSTE BLOGGA innan jag somnar. Sagt och gjort.. Idag fick jag dock skjuts av Frankieboy på cykeln. Nice. Kvällsmötet - jag gillart! En man från australien (samma som denna morgon) berättade en hel massa och det var otroligt intressant.. Satt med hela grabbgänget på min vänstra sida och sedan johanna gumman på min högra. Har jag sagt att jag uppskattar män som sjunger? Jag gör det. SEX stycken män som tar den ena stämman efter den andra och jag bara log. Så fint att jag spelade in det. Efter mötet drog vi alla varsinn tacotallrik (daniel tog mina chips :P haha) och sedan var det dags för konsert. Yesbox. Sömnen kallar och imorgon är det 10möte igen. Sova kan man göra hela nästa vecka :)

17:54 HE IS THE ANSWER

Nertonade, jordnära färger.. sprang en sväng på stan igår och bytte om. Shorts (från 1800talet?) grinatricot, linne h&m, väska eeh.. jag vet inte? Skor h&m, solglasögon h&m..


Har precis kommit in genom dörren. Till 15-mötet träffade jag Johanna och Emelie + Frank först.. sedan gick jag själv in, de skulle städa undan och sådant.. När jag skulle sätta mig ser jag fem underbara män framför och jag skrek till. De stekiga männen från sthlm. LIKE IT! Jag satte mig med de och vi surrade på (tysta såklart).. Sedan tog mötet slut och dessa karlar ville åka till bk. Sagt och gjort. Och jag då? Jag följde med. Hade jag plats i bilen? Eh neej? Vi gjorde upp.. Jag var tydligen kvinna.. så jag fick sitta i knät på en lycklig man. HAHA. Well done. Sedan var vi där.. Nu är jag hemma - skyndar mig, duscha+byta om.. stressad? jag? Häller i mig en massa mat samtidigt.

12:49 SIMPLY THE BEST


Igårkväll satt vi och åt efter mötet.. Bilden ovan visar Isak och Jonas.. Isak är nyklippt - vacker som en dag!

Daniel och Johanna.. med tanke på att Johanna tittade bort...

... fick de ett nytt försök! Finemang! :)

... och ingen ville ta kort på mig.. så då fick jag göra det själv... typ! Helheten får ni lite senare.. har precis gjort en braklunch och är hungrig som en gnu (det går inte att äta ute VARJE dag denna vecka) så jag gick hem och kommer troligtvis somna närsomhelst.. Men ska tillbaka till klockan 15. Yey!
Hur man blir av med en kille på 10 dagar på tvn!

09:18 I'LL BE A FOOL FOR YOU

IGÅR VID 10-MÖTET
Klänningen hittade jag (tro det eller ej) på cubus. Har jag någonsin i hela mitt livs historia köpt ett plagg därinne? Eh, nej! Skor med kilklack från h&m.. skärpet likaså (man skulle få ett skärp med till klänningen, men det måste kassörskan tappat ut, typiskt)

Nästa möte börjar 10 och jag är klar. Ska pallra mig iväg efter yoghurten..

00:16 BEHIND THOSE GLASSES


Jag har inte träffat denne man på vääldigt länge.. Så vi bestämde ikväll och sagt och gjort. Sedan kom Johanna och Isak... Mötet var mycket bra och blåbärscheescaken var kalas! Dags att sova nu, möte klockan 10 imorgon. Mys. Pys.

this is it

16:47 THE PASSION


Nu har startskottet gått! Det känns fantastiskt kul att veckan är här och mer möten kommer det bli! Var där denna morgon från klockan 10, lunchade med Isak&Johanna plus en hel drös karlar.. hur mysigt som helst.

.. bilder ifrån gårdagen, dock hade inte alla kommit här, det var precis när det börjat.. SOMLIGA kommer i tid!!!

14:34 AWESOME


Vi var klara och redo för kvällens...

... Eric och Johanna var också klara..

Johanna är jokern i bakgrunden :) haha..

Johanna och jag dricker en smoothie med blårbär :)

:)

Daniel sjöng den finaste låten till Eric..

Jag och Johanna, lyckligast i världen när vi ätit god mat i gott sällskap...

Johanna visar glatt upp vilka kläder hon åt mat i :)

... och Mallan visar glatt upp sina.

I sängen var vi runt tre halv fyra och vi tog en lång sovmorgon dagen därpå..

09:11 YESTERDAY

Jeans h&m divided, linne weekday, kavaj ginatricot, väska+skor h&m, sjal/halsduk h&m


Nu håller jag på att göra mig ordning för dagens bravader.. ute är det moln (inget regn taack!) och graderna ligger snart på 18. Det känns bra! Dock måste jag snabbt ta mig hem för att städa en massa, allting ligger förtillfället huller om buller..

23:37

Godkväll söta människor. Jag som tänkte lägga mig i tid ikväll kan snabbt glömma det... Men innan tolv blir det troligtvis ändå. Känns tråkigt att det blir såå mörkt om kvällarna redan... det är faktiskt inte ens augusti (till er som inte visste det ja!). Jag är förtillfället så mätt att jag inte behöver tänka på mat innan jag somnar i alla fall!

Äntligen är veckan här. Den årliga konferensen. Och jag älskar det. Allt det innebär. Jag tycker även om att jag är ledig exakt HELA veckan.. det vill säga JAG KAN VERKLIGEN DELTA på allt jag vill och tar mig till. Perfekt! Ikväll var det möte och sedan köpte vi mat utanför, minglade runt till en hel drös roliga människor. Mysigt. Imorgon är det möte klockan 10 så det är bäst för mig att jag är pigg. Yey!

17:11 HEARTBEATS


Erics mamma i bild, detta smakade helt fantastiskt underbart.

Detta spel var vår present.. som vi sedan började spela..

.. och vi hade roligt :)

Och Daniel skulle läsa instruktionerna.. haha.. det gjorde han bra.. jaao.

Hahaha, Han skulle vara ett flygplan... i 30sek.. ni missade något!

Wictor fick minsann kleta in sig i raklödder i 30sek... vad gör man inte för spelets regler?

Jag fick äran att sminka när Phi skulle bli kvinna!!!

Sedan var det dags för att göra sig ordning för kvällen och vi hade en egen dj vid datorn, dock förstår jag inte vad han här gööör men lika vackert för det är det.. eh ja,.

Johanna blir inte bara söt.. hon blir fantastiskt fin!

Tänk om man alltid fick hjälp med målning av naglar? Exakt då vore livet fantastiskt?

Andreas fixade till sig

En riktig sötnöt var kommen. Calle hade slutat jobba och gratulerade Eric.

Om jag ska bli klar tills ikväll BÖR jag göra mig ordning nu, med tanke på att GREEK börjar klockan 18 har jag exakt 50 min på mig, sedan ska jag och min rosa söta-punkterade-cykel trampa iväg. Det är dags för UPPSALA MODEVECKA. Spännande i år igen! jag måste alltså.. hitta.. bra.. kläder.. att.. ha.. på.. mig. JAG HAR INGA KLÄDER???

08:28 STILL GOING STRONG


Igår var jag tvungen (observera TVUNGEN) att klippa min lillebror. Hans hår såg mer eller mindre ut som bröderna fluffs, ni vet det där programmet man som barn tittade på varje söndagsmorgon? Yes. Det. Nu blev det kalassnyggt.. jag känner att finessen sitter kvar så snart jag tar fram saxen... Tänk om jag hade gått två år till och faktiskt blivit frisör på riktigt?

Vacker min älskling.. haha..

Nej nu måste jag skynda mig, om en kvart dyker min morbror upp som ska ta mig till min faster och sedan kör JAG bilen hela vägen ner.. Yey! Hoppas jag håller mig vaken, känns dock lite tråkigt och läskigt att lämna familjen MEN de kommer snart ner till mig igen och hjälper mig att flytta.. sedan kommer jag upp bara om några veckor när jag fyller 21. Lovely.

21:57 TODAY I'M WEARING THIS


"Men Malin, du ser ut som en polis när du står sådär.." Eh, tack för att du tog denna bild mor? :) Jaja.. lite bränna på detta så skulle livet kännas underbart... jag känner mig förtillfället blekare än spöket laban (eller vem försöker jag lura.. det är min BROR som spenderat HELA sommaren inomhus i en fabrik, men lika söt är han för det!)..

Väska h&m, kjol + linne (avklippt body) ginatricot, skor h&m, jeansjacka eeh?, solbrillor från h&m.. Nu vet ni det..

Btw. Jag har verkligen varit på fantastiskt bra affärer.. jag menar, ÄKTA acnejeans för 500kr när de kostar 1500 i butik? ALLA kläder var halva priset eller mindre.. höstkollektionerna alltså. Jag hittade en kjol för 99:-. Sedan blev det idag ett par skor, tre par klänningar, lite grejer från apoteket PLUS ett USBminne. Det var dyrast. 299:-. Mamma mia. Men jag kände att skulle det hända någonting med min dator igen har jag 16GB med bilder att röra mig på.. eh, det blev en konstig mening men vem bryr sig?

Nu ska jag återgå till min syssla här uppe - äta! (och till er som undrar, jag bilar tillbaka till UPPSALA imorgon! )

17:59 THE STORY CONTINUES


På fredagsmorgonen klev vi upp i tid och kolla in utsikten.. där borta ligger ullevi. Käckt. Vi skyndade oss ner till stan och skaffade present till Eric, sedan rusade jag in på h&m och hittade tro det eller ej en tjusig blåsa för kvällen.. Vi tog tåget till Uddevalla 10:47.. och landade framme vid stationen strax innan 12. Där var Eric och hämtade oss sedan drog vi ut till köpcentret.. handlade det sista för att sedan åka iväg till nästa place...

GOKART!

Här insåg jag att jag inte skulle vara kvar längre.. männen ville byta om och Johanna och jag tog vårt godis och sprang ut för att sitta i solen :)

Här gjorde de sig förberedda. Sex stycken vackra män hade vi med oss :) Det var en riktig fight mellan platserna men tillslut lyckades Eric ta åt sig en vinst. Det var noog lika bra!

Johanna satt tjusigt och tittade på.. :) Vi ångrar oss dock för att vi inte testade :)

När vi kom hem hade Erics mor fixat så allt var klart.. En massa gott fick vi i kaggarna..

Strax innan matdags satt vi och spelade/sjöng för fulla muggar..

Hungriga typer :)

Nu ska mor klippa mig så jag återkommer strax.. haha, pappa är så trött på att bara läsa om min semester därnere och det är jag med MEN jag har ju börjat skriva dag för dag så jag tänker också avsluta det. ÄR DET NÅGOT JAG HAR MYCKET AV SÅ ÄR DET MÅLMEDVETENHET!!!

10:09 I BILENS INÄLVOR

I onsdags skulle min lillebror och jag själv göra staden.. Vi hade planerat allt och var precis påväg att lämna uppfarten/nerfarten till huset när det pep till i bilen..

... såklart visade sig lampan att det var kylaren.. och vad gör man då? Jag skrek och var trött och trött på min far som inte hade fixat det såklart...

... och vad händer? Jag ringer min far som sitter på motorcykeln "Ah men du, det var ju dumt" fick jag till svar... tack? I alla fall hade vi såklart ingen kylarvätska men han sa att det skulle gå lika bra med vatten... Jag ringde min morbror också bara för att stämma med honom...

... han sa samma sak.. sedan började jag hälla vattnet (faktiskt väldigt bra gjort av mig ändå.. jag menar det är inte alla på denna jord som hittar till kylaren?) jaja. Nog om detta. Vi tog oss ner till stan och även hem igen.. Weei! Kände för att skriva lite om bilar.. det händer väääldigt sällan..

Idag har mor och dotter en dag tillsammans.. Vi ska in till staden och vi har även fått bilen så att jag säger hejdå! (eller tja.. morsan ska bara klä på sig först, det kan ta hundra år.. "mallan, ska jag ta den här? eller byxor? eller kjol?)

BTW: IGÅR hade JAG, MAMMA och MORMOR namnsdag. Vi firade hela dagen lång! Haha, tusen olika fikor..!

23:05 THE TERRACE OF RONNQUIST


När pappa fixade vår URSNYGGA altan tidigare i år... tänk er att ha en sådan duktig man i huset.

Detta blev resultatet :D Så fint så..

Jag förstår inte varför man skulle göra allt detta direkt när jag flyttat? Tydligen fick jag som svar att de har så mycket pengar över när inte jag bor hemma längre :p haha.. eller typ.

Hittar lite bilder när jag sitter vid pappas dator.. min är minsann under uppbyggnad.. Jag skulle ha köpt det där antivirusprogrammet ändå :p


21:26 THIS I SWEAR

Märkeskläder eller secondhand?
Det blir nog båda två om jag får säga så :)

Mac eller PC?
Mac, ge mig en tack!

Liknar du en kändis?
Jag har alltid fått höra Jessica Simpson, dock var detta bara när jag var yngre, tydligen har jag tappat den skönheten...

Bästa låten i världen?
Halleluja i den vackraste stämman på jorden...

Är det ok med vita lögner?
Ja, hemskt att säga det men JA.

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Bigbrother så klart... eh nej.

Hur många timmar sover du per natt?
Alldeles för få om jag ska vara ärlig

Favoritsåpa alt. dokusåpa?
Greek?

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Sverige är ändå bäst

Vilket intryck gör du på andra?
Jag HOPPAS att det är glädje och positivt

Det här vill jag bli när jag blir stor
Har alltid varit en dröm att bli inredningsarkitekt.

Detta skulle jag vilja prova på
bli bilägare

Den här personen skulle jag vilja kasta en tårta i ansiktet på...
JOHANNA STEN.. hon skulle skrika "ASSSSSÅÅ MAAAALIN!!!"

Det här får mig att bli alldeles vansinnig...
Människor som inte inser att de faktiskt sårar andra

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
I transportväg åker jag helst flygplan, men hatar att åka det. Jag har tusen olika tvångstankar men har lärt mig att övervinna dem. Jag får alltid ont i magen när de kysser varandra i "En prinsessas dagbok 2" - det blir för spännande!

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Omtänksamhet

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Malla och Mallis

Hur var du som barn?
Glad, lättsam, ville alltid vara i centrum, sölade aldrig, var väldigt noggrann, grät när jag skulle åka nyckelpigan så den fick stanna och släppa av mig (dock var jag äldre då) haha, var tvungen att fråga mor om svar här med tanke på att jag själv inte kommer ihåg så vedervärdigt mycket..

Vad tycker du om fildelning?
Jag har ingen kommentar

Varför bloggar du?
För att det är mitt intresse. Jag vill dela med mig av allt jag har att ge. Ge andra inspiration att ta efter och vara ett gott föredöme. Det hoppas jag att jag är också

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Ja. Jag tror på evig kärlek.. och såklart också evig vänskap MEN det finns skillnader...

Vad kan man leva utan?
Egentligen det mesta, men hur kul vore världen då?

Vilket är viktigast hos din partner?
Såklart snygga nyckelben!!! Nejdå, men jag värdesätter förtroende, pålitlighet och omtänksamhet MYCKET högt.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Jag tror att det kommer kännas när jag finner den...

Hur ofta lagar du mat hemma?
Om vi säger såhär, det blir mer ofta den dagen det finns en till nära tillhands..

Vad skulle du göra med ett friår?
Finna harmoni

Hur svarar du i telefonen?
HALLÅ! (bara för att jag inte vet vem som ringer egentligen..)

Är du pinsam på fyllan?
Aldrig varit så jag kan inte besvara frågan

Vilken var din första konsert?
Gyllene tider i Sundsvall.. simon och frank bjöd victoria och mig :) haha,. so sweet.

Hur ser folk dig?
Hur ser ni mig?

Människa som gör dig enbart ledsen?
Ingen jag har stött på faktiskt. Alla har goda sidor ändå.

Människa som gör dig enbart glad?
Min mamma :)

Värsta känslan?
Saknad?

Favorit tv-program?
One tree hill, Gossip girl och Greek

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Vakna upp och äta frukost. Kanske ta en promenad i solen. Mysa med någon vacker karl och efter det shoppa. Se på någon film eller spela spel. Att umgås. Och det ska såklart vara vid jul.

När grät du senast?
Igårkväll?

Är du vidskeplig?
NEJ!?

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Lättsamhet!

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
När jag var liten ville jag det. Haha, jag och Vickan stod på deras balkong och vinkade som självaste prinsessorna själv. Hon var Viktoria och Jag Madeleine. Haha, vi hade lakan på oss. Vad trodde de som gick förbi? Helt sjukt haha.

Vart går din drömresa?
Till USA, LONDON eller AUSTRALIEN

Vem är ditt drömragg?
Zac Efron?

När blir man vuxen?
När man har investerat i en lägenhet all by herself

Vill du säga förlåt till någon?
ja

Vem är din hjälte?
Du!?

Vad tror du på?
Ett evigt liv.

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Självklart Lycklig

Vilka personer beundrar du?
Väldigt många.. men en person som bara för glädje med sig..

Vem var din första kärlek?
M.

Vem har makten i ditt liv?
Jag och ingen annan

Har du mobbat någon?
Nej, men jag har varit mobbad i så otroligt många år.. Till slut sa jag upp mig från det och här står jag nu, på egna ben.

Vilket djur skulle du vilja vara?
En guldfisk. De är grymma haha.

Har du någon fobi?
JAA?

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Vad har jag gjort som INTE varit pinsamt?

Har du snattat någon gång?
Aldrig ens en liten grej. Det ni!

21:14 NOW YOU KNOW ME

Vad heter du?
- Malin
I mellannamn då?
- Kristina NAMNSDAG idag för er som har missat!
Vart bor du?
- I Uppsala, ursprungligen Örnsköldsvik Trivs du där? - JA, men jag kan absolut tänka mig att flytta
Brukar du läsa horoskop?
- Nej, jag ser ingen anledning?
Har du körkort?
- Givetvis! Hur skulle man klara sig annars?
Äger du några converseskor?
- Två par, ett par rosa och ett par svart.. Bästa skorna helt klart!
Favoritdjur?
- Nej tack
Vad spenderar du dina pengar på?
- Tyldligen allt?
Festar du mycket?
- Nej det tycker jag inte?
Sprit, cider, vin eller öl?
- OM jag måste välja.. cider.
Brukar du bli för full?
- Det har jag aldrig varit
Antal kuddar i sängen?
- Fyra tror jag? Eller fem? Fem kanske.. måste räkna när jag kommer hem
Kan du baka bullar?
- Det tror jag inte? Men jag är villig att lära mig
Har du varit med i scouterna?
- Nej, jag ville inte?
Bläck eller blyerts? Bläck har alltid vart min grej
Mc donald's eller burger king? Bara för att mcd har en god sallad
Är du allergiskt mot något?
- Mjölk väljer jag att stå emot.
Äger du ett busskort?
- Ja! Använder jag det? Nej.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk?
- Ingen av dem faktiskt!
Vad åt du till frukost?
- Idag? Kladdkaka
Hur ser du ut idag?
- Linne och lackleggings..
Har du haft sex idag?
- Nej
Nästa mål i ditt liv?
- Flytta in
Vad såg du senast på tv?
- Suns sommar denna morgon, mys.
Närmaste vän på helgen?
- Johanna (en stund till iaf)
Hur svarar du i mobilen?
- HALLÅÅ?
Vem ringde du senast?
-
Andreas
Vad sa den du ringde?
- Mycket.
Antal timmar sömn inatt?
- Jag kan inte sova längre..
Sov du ensam?
- Ja
Brukar du snusa?
- Snus är kanske det värsta jag vet?
Vad innehåller din favoritnattmacka?
- Ost/kalkon/Gurka

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng mer än du? 
- Johanna
Såg dig gråta:
Eric?
Fick dig att gråta: 
-
Du delade en drink med:
- Johanna?
Du gick på bio med:
- Skulle ha gjort det med Johanna, Emma+partner :)
Du sprang på stan med:
-
Älskade lillebror..
Skällde på dig: 
- Vet inte?!
Skickade ett e-mail till dig: 
- Privat

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det:
- Ja
Bråkat med ditt husdjur: 
- NEJ?
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag:
- JA?
VARIT I...
Norge: Nej
Finland: Jaa.. Åkt över gränsen och tillbaka :D haha..
USA: Nej inte det heller, tragiskt.
Spanien: Nej?!
Tyskland: Nej.
Grekland: Nej!
Turkiet: Två gånger till och med. :)

EXTRA STUFF...
Tar du droger:
- Eh nej?
Dricker du:
- Typ varje dag? Vatten :D
Vad är du mest rädd för:
- Höjder/mörker/skrämmande ljud/att vara själv MEN VÄRST är nog myror
Vilka kläder sover du i:
- Vem sover i kläder?
Vart vill du gifta dig:
- Domkyrkan i Uppsala.. men det är inte det viktigaste.. det är låten jag ska gå in med ;)
Vem hatar du verkligen:
- Ingen!
Varit kär:
- Ja, men tydligen inte tillräckligt
Kör du bil:
- Älskart!
Har du ett jobb:
- Ja men visst!
Gillar du att ha folk omkring dig:
- Ja! Ja! Ibland inte!
Är du ett hälsofreak:
- Om jag vill... Annars inte.

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Ja.
Är du ensam nu: Ja.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Sådana som spelas på radion...
Vill du gifta dig: Det enda jag vill
Vill du ha barn: Det enda jag vill efter att gifta mig.

FAVORIT...
Rum i huset: Min hall, där jag har garderoberna :)
Typ av musik: Kärlek
Månad: December, det finns ingen mysigare månad!
Sten: Johanna

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Kanske det enda jag gjort?
Köpt någonting: Fick en kjol av mor igår..
Varit sjuk: Höll på att bli riktigt sjuk där.. feber och lite så..
Sjungit: Ja.. och spelat piano
Sagt "Jag Älskar Dig": Till Johanna..
Velat säga till några att du älskar dem: Mm. Ja.
Träffat nån ny person: Nja.. nygamla på ica.
Saknat någon: Skämtar du?
Kramat någon: Ja.
Kysst någon:  Jag är snål på sådant

SENASTE...
Låt du hörde:
  Billie Jean
Film du såg: Sunes sommar än en gång
Drink du köpte: Eh.. kommer inte ihåg? Den jag fick hemma hos Eric? Köpte dock inte den..
Sak du stal: En godis?
Mat du åt: Papsen lagade hemmagjorda köttbullar till potatis och sås.. Ibland älskar man livet.
Gången du åt en 7-Eleven korv: Aldrig gjort!

FÖRSTA?
Första bästa kompis: Nina!
Första jobb: På ica :)
Första skiva: Det måste ha vart Carola alltså! Den gröna ;)
Första förälskelse: En kille under hela gymnasietiden.
Första begravning: Ja den kommer jag ihåg
Första piercing/tatuering: I öronen
Första fiende: åh, en del!
Första stora resa: Cypern!

SENASTE?
Senaste människa du slog: Jag slåss inte
Senaste stora bussresa: Enköping till Uppsala.. haha 20 min.
Senaste långa telefonsamtal: Långa?? eh, kommer inte ihåg
Senaste dusch: Idag?
Senaste irritation: Väldigt många
Senaste glass: Åt faktiskt lite vaniljglass idag hemma hos mormor och morfar, jag får dock inte...
Senaste skjortan du haft på dig: Det vet jag inte :P haha

16:04 THEN THE SUN SHOWED UP


Söta människor som fikar..

Jag såg bekymrad ut men var glaad över bullar..

Johanna den fina ville också vara med på bild..

Hunkarna vi umgicks med.. Johanna var här på toaletten bakom, jag känner ingen annan kvinna som MÅSTE besöka toaletten sjundrafemtioåtta ggr/dag..

Den här synen skrattade jag så otroligt mycket till. "Du får bära soporna Daniel".. och han bar och bar och bar.. Vi hittade aldrig en soptunna.. ingenting.. Han var så trött.

Den här bilden tycker jag veeeerkligen om. Kanske den finaste vi tagit under veckan..

Jag, Andreas och Daniel på andra sidan.. mätta i magen.

Sedan la vi oss i gräset och då sken solen mycket sköönt! :) Efter detta gick vi hela vägen hem till Eric och somnade.. Haha, sedan var det bara att kliva upp och Eric skjutsade oss till stationen, med ett stopp för att köpa käk. Tåget gick hem och vi la oss i våra sängar, la in en massa bilder och sedan somnade vi runt klockan 1.. Johanna & Isak snackade i hundra minuter men vem klagar? Jag var bara den som fick höra "nej du först.. älskling.. nej du är .. nej du.. naaw.. du är så söt.. puss på dig... älskar dig.. älskling.. neej.. du får.. snälla?? naaww" Hörde jag tönt? :P

13:13 BANKÄRENDE

God lunch. Far och dotter har precis varit på banken och uträttat lite ärenden angående det sista med min kommande lägenhet. Tänka sig, det är bara 1 månad kvaar nu. Det känns läskigt. Jag ska verkligen på riktigt bli ägare till en lägenhet. En lägenhet. MIN lägenhet. MIN lägenhet. Mitt i stan. Hurra. Hurra. Hurra. Har dock börjat tänka om gällande garderober och sådant.. det kanske blir en liten ändring.. men ingenting är klart!

Snart åker vi till mormor och morfar.. om man säger såhär, det inte bara spöregnar DET ÖSER NER!!! Det smattrar och pappa och jag fick springa marathonloppet till bilen, jag ljuger inte. Men vem klagar? Jag har inte haft en endaste liten soldag på semestern men HEY vem bryr sig? Jag.

Nu ska jag gulla lite med faderskapet och säga att han har en ruggigt snygg klädsel på sig.. och säga att han är världens bästa pappa.. (inte alls för att jag vill ha ett antivirusprogram för 500spänn.. wish me luck)


19:52 DET VAR EN TORSDAG OCKSÅ


Torsdagsmorgon. Jag och Johanna sov som stockar.. Eric väckte oss :D

Sedan klev vi upp och då var frukosten redan framdukad. Så otroligt gott, alldeles nyplockade bär och allting. Det kändes perfekt!

Johanna gumman, sötaste på morgonen! :)

Erics sjuukt snygga strumpor. Var man bör äga ett par sådana.. rosa och blå plus lila och gula(?),

Det här var en mycket mysig dag! Vi tog båten klockan 12:00 och vi steg på klockan 11:59. vääldigt bra tajming! Mysigt i vilket fall..

Vi åkte förbi en endaste liten ö som bara var bebodd av fåglar.. faktiskt lite käckt!

Vi vandrade och vandrade framåt. Här vääldigt nära vattnet.. och sedan upp på klipporna ovan.

Längst uppe! Bakom var det ett stup på x antal meter.. :) När denna bild togs hade vi redan kastat i oss fika och sjungit en massa låtar och lekt lekar. Det häär är livet vetni!

Jag ber om ursäkt till er som redan sett dessa bilder på andra bloggen MEN jag vill ha ALLT samlat så jag lägger in det igen :)


16:2 MITT I MATEN

Nu har faster, kusin och farmor anlänt. Mor, far och jag har stått och lagat all mat. Pappa har precis kommit på att det är underbart roligt att faktiskt laga maten och inte bara ÄTA den. Jag kan inte mer än att hålla med. Jättemysigt när man är flera.. Hur kul är det att laga själv? Eh.. precis.

Grattis till sötaste Eveline som fyller 21 år idag. Jag kanske hinner komma förbi senare! :)

10:44 EN MORGON AT OUT PLACE


Här jobbar mor och far

Såhär ser det ut om vintrarna

Och såklart ligger det nära vattnet med tanke på att de får leveranser världen över..


Mamsen och jag har precis varit på en promenad och verkligen pratat om allt och inget. Mysigt. Nu sitter vi och diskuterar min kommande lägenhet, hur den ska inredas, vad vi ska ställa vart och så vidare. Min dator har tydligen gått och fått virus så jag ber samtidigt en massa böner för att korten INTE ska raderas. Grannen åker precis iväg och han ville visa oss sina fina rosenbuskar. Det händer mycket här ska ni veta. STRAX ska vi troligtvis åka iväg och köpa en bil till Oscar. Vädret är långt ifrån fantastiskt. MEN vem klagar?`

10:27 TILL DIG ERIC


Ibland glömmer man bort hur mycket vänner faktiskt i själva verket betyder för en. Jag kan bara säga såhär: jag värdesätter er alla. MYCKET högt. Ni är ljuset i tunneln, vattnet ur kranen, bensinen i bilen TJAA, ni fattar. MEN denna morgon vill jag från djupet av mitt hjärta berömma Eric. Jag tycker att han är ett perfekt exempel på hur man som person ska vara och på så vis gillas han av mig :) Eric har sedan den dag jag lärde känna honom funnits där för mig. Han har alltid svarat, alltid visat engagemang, alltid försökt förstå, alltid peppat mig, alltid gjort sitt yttersta för att göra mig glaaad.

Och den här veckan fick vi till och med bo hemma hos honom. Hans föräldrar tog hand om oss spektakulärt (vet inte ens varför jag använder det där ordet i denna mening men det dök upp i huvudet precis nu) bra och vi har aldrig förr känt oss så välkomna. Jag känner mig alltid trygg i hans närhet och det gör att jag kan anförtro mig på ett bra sätt också.

Eric, du är helt fantastiskt bra. Du tar hand om mig, du lät mig somna i din famn när jag som mest behövde någon OCH du visste/vet precis vad jag behöver. Jämt. Tusen Tusen tack.

22:58 FREE AS A BIRD


Åh, vad jag ska hoppa.. och hoppa.. och hoppa. Finns det någonting bättre än att hoppa? Njet. Först ska jag bara försöka ta mig upp.. (det hade tydligen regnat och det var blött överallt..)

Kolla, kolla, det går ju som hejsan!

Sedan kommer jag till "malin"grejen: flaxa med armarna.. När jag blir rädd, tar jag alltid upp mina armar.. don't ask me why. Och nästa fråga är liksom: varför ens bli rädd?

Aaaaah!

Den här gillas.. jag ser.. lätt ut. Första gången.

Här försöker jag mig på någonting liknande... staty? Lyckas dock inte. Bättre nästa gång kanske?

Vad vore Mallan utan en pose?


Fotograf: Käre lillebror.
Dagens bravader.. undrar minsann vad som händer imorgon?
Denna dag i korthet: Vaknade, åt frukost, åkte in till stan, parkerade i det nybyggda p-huset, shoppade en tröja och ett dataspel till lillebror, hem igen, edvin blev sjuk, jag blev sjuk, båda somnade, edvin grät, jag tröstade bredvid, han har minsann fått feber, halsont, allt, jag har tydligen åkt på samma sak, vi körde filmkväll och godis, "ps I love you"fortsättningen.. ni kan kanske gissa vem som valde film? Eh jag.

22:04 IT IS IN YOUR EYES


Haha, jag älskar att titta på de här bilderna och inse att jag har exakt likadana ögon.. sådär lite "borta". Denna bild är tagen för nästan exakt ett år sedan. Här har jag dock en förklaring till mina ögon, jag var trött. Klockan var strax innan halv fem på morgonen och det var sista kvällen MEN jag trivdes :) Jag trodde då aldrig i hela mitt livs historia att det skulle ta nästan ett år att träffas igen...

Och denna bild tog Johanna i fredags innan vi skulle äta mat :) Lite sådär suddig men ja, vi gjorde exakt samma min vilket inte alls var planerat. Haha, lite kul. OCH jag trodde aldrig att det skulle kännas såhär att träffas igen.

19:32 THE BUTTERFLIES FLEW ALL THE WAY


jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu



jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa om en främling lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu
jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat som jag varit med förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns
jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu

16:29 RUDOLF I MITT HJÄRTA


Det enda jag vill, det enda jag velat denna semester, är att se sunes sommar. VARFÖR I HELA FRIDENS DAGAR HAR INGEN AFFÄR DENNA FILM? Jag förstår det inte, vi har den inte ens här hemma. Någon som vill skicka?

14:38 EN KVÄLL AV SOLSKEN

När vi kommit hem till Eric vilade vi en tid och var otroligt trötta.. sedan satte vi oss i bilen, hämtade Andreas, fixade film, fixade en massa frukter och godis och åkte sedan iväg till denna plats..

I bilen påväg fram.. jordens finaste utsikt.

Johanna var helt inne i att ta en massa bilder, och jag likaså..

Som sagt, det var en väldigt fin kväll.. inte bara vädret var fint..

Jag förälskade mig i bron där bakom...

Johanna och jag flummade runt..

Sedan ville jag ha makten och skulle fria. Hade absolut ingen aning om hur jag skulle stå.. men blev tillrättavisad. Det ser faktiskt rätt så professionellt ut.

Jag, Eric och Johanna i en endaste klump.

Hörde jag fint? Eh ja! Tänk er att vägen går såhär nära stupet.. vi var bara tvungna att fotografera.. stannade bilen och vi flög ut, snabbt upp med kamerorna och sedan iväg igen. Like it.

Efter detta åkte vi hem och satte oss vid det fint uppdukade bordet. Erics mor är en pingla i köket OM INTE mer. Det var fantastiskt gott, spelade dock bara in filmer här så jag kan tyvärr inte visa.. Med mat i magen fixade Eric och Johanna fruktsallad (det gjorde de väldigt bra) och Andreas spelade gitarr och sjöng. Jag lyssnade. Sedan var allt klart och de åkte och hämtade Daniel som kom med bussen! BLEV VÄLDIGT GLAD över att se honom! SÅ kul! Vi lyssnade på hans historier som hänt under dagen och sedan satte vi oss alla fem och tittade på yes man. Kul film. Efter det vart det godnatt.

08:58 DET ÄR ALLTID BRA MED POOLER


Världens sötaste kusin, här skulle hon hoppa i (nästan?!) och bada. Vacker pool, en sådan skulle man haft mitt i smeten i Uppsala..

Värsta bubbelpoolen. Hur mysigt som helst :)

Nu ska jag lägga mig fram ps I love you. Den filmen är någonting utöver det vanliga...

23:23 TIME FOR BED


Nu är det dags att sova, är tröttare än tröttast och det känns skönt att det ska bli soool imorgon. JAG VILL bada! Mor&Far åker iväg med mc:n tidigt på morgonen så vi övriga tar bilen iväg och leker lite :)

21:44 ÄLSKADE ÖRNSKÖLDSVIK


Vi packade in oss fyra (oscar jobbade idag) och körde bil till Övik och uppför backen.. vacker utsikt, braa zoom av mig, älskade modohockey.

HAHA, min älskade lillebror stod och poseade. Vackert. Se utsikten,

Ner mot andra hållet... tänk er detta med tända ljus och lite mörker. Oh.

Jag testade någonting nytt i nedförsbacken... haha

Utsikt!! och lite till människor som tittade..

Vad är en familj utan föräldrar? Mor (ja, ni ser vad jag fått allt mitt ifrån.. haha..) Far och Lillelillebror. Bakom, fin restaurang och väääldigt god mat med utsikt över hela staden..

Tada!

Eh, jag ställde mig bakom nr 1. OCH VIPS var den i hålet. 1 Slag. Jag gjorde det! Igen! Spik! Fantastisk känsla, pappa blev avundsjuk.. "Du siktade ingenting, bara slog" Yes. Det är så man ska ta det!

Såhär såg banan ut.. jag slog iväg och den prickade efter backen. Hihi! Mamsens tur att slå efter mig.

Helt plötsligt fick jag spik nr 2. Lika glad för det!

Malin in action.. detta blev den tredje spiken..

YEY!!! Vacker hållning Mallan, vacker hållning...

Hahaha, min lillebror körde frihetsgudinnan "MEN MALIN, jag har ju ingen bok" "LYFT GLASSEN OCH SKRATTA SA JAG!" haha, trevlig syskonkärlek.

This is nature. Andra sidan.

Solen tittade fram och vi skulle snabbt fixa ett vackert kort.. med självutlösare.. snabbt var det ja.. "Jaha, där gick solen i moln" pappa var munter när jag i min snabbhet skulle fixa allt.. jag tryckte på fel.. lite för mycket :P MEN till slut gick det och vi hann precis haffa solen också! Här fattas OSCAR bara.

Jag trivs med semester om dagarna!

20:06 DET BAR IVÄG TILL UDDEVALLA


Onsdagmorgon klockan 9:47 var vi påväg till Uddevalla. Det är exakt såhär vi har sett ut HELA veckan. Osminkade och endast naturella, men lika glada har vi varit för det :) Världens finaste tåg åkte vi också.

Andreas hade bil med sig och hämtade upp Eric, mig och Johanna vid stationen i Uddevalla. Där körde vi en miniroadtrip till Vänersborg och Vattenpalatset. Hur mysigt som helst. Vi badade och badade och åt lunch (korv med bröd och smörgåsar!) och badade och badade. Sedan åt vi glass och åkte till Uddevalla stad. Gick lite på stan, gick ner till hamnen och gick sedan hem till Eric. GICK. GICK. GICK. Det är kanske det enda vi gjort denna vecka :)

Johanna efter badet..

Andreas efter badet.. (med halsband från mig :P)

Eric efter badet.. och jag i bakgrunden där :P haha.

Vi satte oss nere vid "småbåtshamnen" och hade det mysigt. Den här bilden gillas!

När vi sedan lämnade själva "city" gick vi upp mot Erics hus. Vi tog alltså en genväg och gick förbi detta fina vattenfall. :)

Nu är det allsången. Mys.

18:38 GITARREN

Oscar spelar gitarr och jag sjunger bredvid. Tänka sig att en låt kan föra så mycket känslor.. around.

16:41 MINIGOLF


Detta är vad vi hittat på idag, bilder kommer när jag är hemma. Vi körde 9 banor LÄNGST uppe på bergets topp i Övik. Så mysigt. En fantastiskt utsikt. Jag fick 20poäng, vilket jag själv tycker är strålande. Började första banan med en spik. Pappa blev helt förvånad.. "Jag fattar det inte, du skjuter, siktar ingenting och VIPS så är den i hålet". Japp. Det är precis vad jag gör.. Jag tror att jag siktar MEN i själva verket är håret i blåsten och jag ser ingenting.

Sitter hemma hos min morbror. Mormor och morfar är här, likaså min andre morbror. Nu fattas bara min kära morbrors fästmö SÅ är vi komplett. Melissa leker här bredvid, hon har blivit så fruktansvärt stor, söt och underbar. Lovely.

Vi ska nu lämna detta place och äta middag ute. Weei.

13:09 HUNDTRICKET


Det finns filmer som är oemotståndliga, som är bra, som är fina, som är sköna... sedan finns det hundtricket. Filmen som visade vad äkta kärlek är. Filmen som fick mig att må bra inomhus. Filmen som gör mig glad, som får mig att gråta.. SLUTET där allting händer.. kärleken spirar och förnuftet tappas. Det är kärlek.

Jag vill också bli stoppad på arlanda.

Edvin och jag ligger och tittar på denna film nu..


DEN BÄSTA BÖRJAN PÅ SEMESTERN 2009


Jag kom just på att vi tog aldrig bilder vid Uppsala.. kanske lika bra, jag menar, det ser man ju jämt. Sthlm känns ändå som hemma... härifrån tåget som tog oss till gbg med start 10:09.

Jag och Johanna.. lite smått nervösa och glada. Härlig semester väntar..

Vi hann inte mer än några meter förrän datorerna var uppe och det var dags att blogga.. :) Johanna var i full gång!

Jag började också med datorn.. Yey!

Vi kom fram till centralstationen i gbg klockan 13:17 och där stod två nissar och väntade. Ibland kan jag inte ens förstå att det verkligen var ETT ÅR SEDAN vi sågs sist. Kändes inte som det. Kändes som om vi alltid pratar, alltid träffas. Jag var nervös, sa till Johanna att jag inte skulle kliva av, MEN hon sa emot. haha.

Vi var hungriga som få och letade matställe i gbg. Det fanns inte ett endaste inom räckhåll men tillslut fann vi ett längst uppe i nordstan. Pasta. Dagens buffé. Det blev perfekt.

Gott och med mat i magen. Nöjda.

Vi skulle till liseberg men valde att ta ett stopp och busa/leka i parken. Här var vi laddade...

Väl inne på liseberg. Solen sken och det var en fantastisk kväll...

Andreas och Eric var söta som alltid.

OCH de andra gjorde någonting som jag absolut INTE klarar av. Kul att titta på, skulle inte åkt med för miljoner kr.
Jag var suur och suugen på godis. Sedan hittade jag en klubba och min glädje blev oändlig.

Johanna och Eric.. åt rostade mackor (typ!) och var lika glada för det. Eric körde "rudolf"grejen. HAHA.

Andreas och Jag på andra sidan bordet. HÄR (på condecco på avenyn) var det jordens godaste ceasarsallad OCH då ljuger jag inte....

Efter maten satte vi oss ner vid brunnsparken och pratade. Sedan sa vi hejdå till männen vid stationen och vi åkte hem till vår lägenhet i gbg. La oss i sängarna och var trötta som få. Det kostar att ligga på topp!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”