En ny fin sak



pre.. Happy valentine?

Åh, det går inte att lägga in bilder. SÅ typiskt. Jag som tagit kort på min söta upptillgrej, vet inte ens vad den kallas men fin är den :) Sitter här och lyssnar på MTV som vanligt. Igår var det mys på hög nivå hemma hos min favvoflicka Sofia. Köpte en massa gott och såg let's dance, packade klart hennes packning (buhu, hon ska vara i ÅRE i EN vecka) och jag satt som DJ samtidigt (vilket resulterade i de mest smörlåtarna man kan tänka sig, men jag fann några nya från Ps I love you) och sedan blev det ett SATCavsnitt. Det sista. Det mest romantiska. Nej men så härligt så.

Nu ska jag ta och pallra mig iväg till jobbet. Lägger in bilderna efter istället!

I have paris on my belly


Det här är ungefär jordens bästa köp. Jag har sagt det många gånger men nuförtiden köper jag aldrig grejer som jag bara kommer använda en gång utan jag har insett att det är roligare att köpa de jag faktiskt kommer leva i. Som denna tee. Den är perfekt både nu i vinter, under en kavaj som jag ska ta på mig, och även i sommar.

Ni får se den i bättre bild senare! Nu måste jag skynda iväg till jobbet, eller skynda och skynda, jag har all tid i världen. Det blir kanon. Btw. Jag ska hem till fia ikväll. Hur kul som helst, let's dance och gott ska det bli!

Min högsta önskan

 
.. och sen ska jag besöka och berätta om...

.. Jesus.

Lindsay Lohan

spl75427_002.jpg
Vart har den snygga, läckra kvinnan från meangirls tagit vägen?

Flowerpower


Många skulle döda för denna klänning och jag har frågat mig själv varför.. Jag menar, människor frågar FORTFARANDE efter den? är det inte lite kul ändå? Så har jag två liksom...

... och jag köpte såklart denna väst från h&m trend. I jeanstyg. Smarrig som socker. Känns VÄLDIGT nittiotal.

... ovanpå allt hade jag min älskade pälsjacka. Detta var i tisdags kära vänner! :)

Min bror är den sötaste som finns

Ringde mamsen när jag var påväg hem från gymmet och vi snackade på, som alltid måste vi ringa upp varandra tjugofem ggr för att det är alltid någon av oss (läs JAG) som trycker av det.. Mina fingrar är överallt. I alla fall surrade vi på och kom fram till att min lillelillebror, han som är elva, hade fått en tröja av mor idag.
"Var han nöjd då?" frågade jag
"NEJ!"
"Nähä, varför inte?"
"Tjaa, du får väl fråga honom..:)"
"Ja, tack, får jag prata med honom, hörs, puss hej"
"HALLÅ?" hör jag e:s röst.
"Hej gubben, vad gör du?"
blablablabla.."
"Men du, jag har hört att det finns jättesnygga gula tröjor..."
"Har du, vart då?"
"Ja, alltså, DU har väl en?"
"Va, NEJ?"
"Jo, mamma köpte ju"
"Men Malin, DEN ÄR INTE SNYGG"
"Det är väl den visst.. eller?"
"NEEEJ, alltså, HUR ska jag få en tjej i den tröjan?"

Tja, brorsan alltså.. 11 år.. vart ska det här sluta?

Skynda skynda


Nämen vad brun man får vara då..

... åter till verkligheten. Jahaja.

Ska iväg och jobba alldeles strax. Det ska bli ruggigt kul! Har dock inte gjort någon matlåda som jag faktiskt skulle BÖRJA MED. Aj aj.

I alla fall har jag på mig en ny tischa jag köpte igår. New York. Gillar staden gillar färgen gillar modellen. Till detta ett par svarta kostymbyxor som jag också köpte igår :) Äntligen någonting nytt i garderoben (eh, ja, igen.).

På riktigt: Nu måste jag sluta. Ses senare.

En av mina bästa vänner


Frank är verkligen en av de bästa killkompisarna någonsin. Vi snackar allt. Hur underbart som helst. Här var vi minsann för någon helg sedan :)

De två sötnötarna

Igår stötte jag på dessa två

Yes, jag vet att jag visat bilden förut men man kan alltid behöva påminnas!

De är nog de bästa män man kan tänka sig i denna värld. SÅ roliga. Jag skrattar bara jag ser dem, det kan komma ut på fel sätt men ni förstår vad jag menar. Så stötte jag på dem igen på gymmet och vi körde lite chinups. Well, det visade sig att jag tar mest i en övning. BRA MALIN.

En fond och en räkning


HÄRLIGA TIDER

Igår fick jag post minsann, ett brev av mormor, världens sötaste och en avi av mor. Fick där en urtjusig rosa sak att ha räkningar i :) HUR BRA? Jag är nöjd. Fick även ett halsband. Åh vad jag älskar att få grejer på posten! Efter detta kom människorna som skulle kolla värmen i min lya, det har visat sig nu att min egen termometer visat två grader mer än det verkliga, vilket då betyder att när den varit nere på 18 har det alltså varit 16 SEXTON grader här inne. Inte undra på att jag sovit med kläderna på.. suttit med vantar etc. Läskigt. Han frågade om jag ens har överlevt här. Tydligen. "Nu ska det bli varmt" så gick dem. Tack och lov.

Idag fick jag post också. Två brev. Urglad blev jag, dock inte såå jättelänge. Ena från telia, räkning såklart på x antal miljoner kr PLUS ett brev från en bank. Där blev jag däremot glad för jag förstod att det skulle vara årsredovisning för en fond. Yes tänkte jag och öppnade.... "Din fond har ökat..." Blablabla "Den har ökat med 0.02%" HURRAAAA så fortsatte jag.. "Du har nu 26.81 kr"

EH? Är det ens nödvändigt? Det är ju dyrare att skicka ut papperet. Jag skrattade bara.. jag som trodde jag skulle vara biljonär. Ack nej.


Det här är jag

NAMN: Malin Rönnquist
ÅLDER: Blott 20 år gammal/ung. Blir dock 21 i år. Skrämmande...
BOR: Uppsala, är född och uppvuxen i Örnsköldsvik men tog chansen att flytta i slutet av 2007
VILL: Vinna en miljon så jag kan köpa lägenhet :)
KAN: Städa hela hemmet på en halvtimme. Det är bra gjort!
ÖNSKAR: Att min familj flyttar hit (:
HOPPAS PÅ: En massa härliga ting detta år
FAVORITPLAGG: Måste vara lacktightsen, finns ingenting annat man kan kombinera på så många sätt
FAVORITMAT: Kyckling. Till allt om Malin själv får välja
FAVORITFÄRG: Rosa? Eh, vem har missat? :)
TVPROGRAM: Just nu är det Greek gånger tusen. Det bästa. Har DVD kommit ut på detta?
FAVORITFILM: Jag grät till Australia men ingen film uppnår "what happens in vegas". Den är klockren
BÄSTA LÅT: Everything
LYSSNAR PÅ SOM MEST: The lifehouse går på iphonen oftast faktiskt
RESA: Vill såklart till USA men det som känns mest lockande nu är London i påsk...

SNYGGASTE SKOR: Mina nya bruna kilklackar. De tar allt!
BÄSTA VARDAGSOUTFIT: Leggings med dragkedja, vit tischa, nya jeansvästen från h&m trend och en tofs på huvudet. Klart.

(aaah, jag måste bara lägga in, killen idag på nyhetsmorgon vann precis tre miljoner... ja, nej, jag är inte avundsjuk)


08:31


LÄR KÄNNA MALIN
Vem är jag? Vad gör jag? Hur mår jag? Vad vill jag? Vad är min högst önskan? Ikväll skriver jag en lista. Stay tuned. Nu jobb!

:(


20090126


Jag gjorde hål i mina egna jeans och voilá. De blev underbara :) Lucky lucky girl. Det är faktiskt lite läskigt att det har varit en massa män här inne när man inte varit hemma. De ska kolla värmen, med tanke på att jag inte har någon. Det bästa som hänt sedan jag flyttat in!

Dear,

Äsch, vad säger vi? Ska vi ta en tur till stockholm? Ah, jag vill köpa någonting snyggt, har inte shoppat på läääänge nu med tanke på att jag velat spara lite MEN idag känns som en bra dag. Iallafall en grej då. Ses sen :) ( + att jag nu skaffat lifehouse på iphonen också, vacker musik gånger tusen.)

Finn ett fel



Vart Vart Vart är Isak??? Jo just det, han hämtade minsann bilen så att vi andra slapp gå... aaah, dessa gentlemän.

Always and forever


Jag och Johanna 27 (?) september 2008
Johanna och jag 24 januari 2009

Okej, vi kanske har förändrats litegrann då men inte mycket alls.. Kul kväll var det återigen! Och den förra kvällen på hotellet var minst lika kul! Härligt ställe det där.. Synd bara att kortet togs när man var som tröttast, sminket runnit och tiden var inne för att åka hem MEN härligt ändå alla glada!

Ska berätta lite mer om kvällen senare när jag lägger in några bilder till!

Bilder: www.finest.se

Färgat&Lockat


JAG FÄRGADE MITT HÅR IGÅR, bara litegrann så att det skulle bli lite slingor. Tycker att det fungerar minst lika bra att göra det hemma, och bäst av allt - jag betalade 64kr för färgen. Tro det eller ej. Det här ÄR min färg. På riktigt.
Mamma: Malin, gör inte så mycket svart runt ögonen och locka håret.
Nej men man känner sig älskad när mitt överhuvud berättar hur jag ska se ut, jag trotsade min mor och gjorde lite svart ändå, bara det att man vill se en skillnad från att jobba - till utgång.

PSS. Johanna och jag är med i finest.se IGEN. Haha, det var faktiskt lite roligt..
"Heej tjejer, vill ni vara med?" "JAA!" skriker vi tillbaka i kör, han fick nästan lugna oss. Nej nu överdriver jag igen men i alla fall.. Så knäpper han kortet och visar oss, "PRECIS som förra gången vi var här" Det var läskigt faktiskt. Vi ser precis likadana ut, har ingenting hänt på ett halvår? Ni ska få se beviset senare, när man kan gå in på sidan.. Då lägger jag upp båda. Efter denna incident kommer hotellets överhuvud och tycker att vi ska poke'a fotografen på facebook. Mycket ska man vara med om :)

You and me


Klev upp för sisådär 1,5 timme sedan, vad gör man nu? :) haha, eller rättare sagt, vad ska jag INTE göra nu? har alltid någonting för mig. Faktiskt. Ute snöar det igen, snart regnar det väl också, plusgrader..

Jag står på mig


De bästa vännerna någonsin.

MEN nu ska jag sova minsann. Sjukt rolig kväll, var på kungliga operan. Underbart. Sedan Hotellet (en restaurang/krog på Stureplan) och efter det åkte vi till Nacka strand, där vi var på midsommarafton, efter det genom hammarby sjöstad för att jag och johanna tycker att det ungefär är det vackraste stället på jorden, särskilt nattetid, såklart även dagtid, och efter det hem igen. Som sagt, sömn skulle inte skada. Jag återkommer imorgon!

Pss. Åt den godaste maten på länge. Beställde kalkonschnitzel och risotto. MUMS säger jag bara, risotton var gjord med olja och vitt vin, smarrigt som godis för mig. Då förstår ni.

Pss 2. Hur mycket älskar man inte när ens kusin ringer på kvällskvisten och spelar in ett meddelande? Aaw, hon har lärt sig vart jag bor och vem hon minsann ska prata med.. "heeej maaaliin" Så sött. Fick nästan tårar i ögonen när jag lyssnade i bilen hem, får ringa upp en vacker dag i veckan. Suss- Tack! Det gjorde mig glad :)

Julmusik mitt i slutet av januari?

Det är faktiskt sant, jag sitter och lyssnar på Jöbacks julskiva. Tusen tack för allt stöttande! Det behöver jag nu, verkligen tack! :) Ska bli så kul att åka iväg nu, jag har packat godis (förvånade?) och det är klirrat med allt förtillfället. Nice igen. Snart kommer de, då ska vi bara skriva ut bokningsbekräftelse sedan åker vi. KUL!

Får jag förklara mig?

Vaknade upp denna morgon och fick ett inlägg av en man som där skrev att han tyckte jag var egoistisk för att jag har så mycket bilder. Well, man får se det från olika synvinklar. Jag känner absolut inte att jag lägger in bilder för att visa upp mig och mitt ego UTAN jag vill helt och hållet bara visa upp mina kläder, min stil, hur man kan kombinera.. etc. Det har absolut inte med någonting annat att göra, jag vill bara ha det sagt. Så till alla er som tycker si och så, tänk om. Jag vill verkligen inte framstå som jordens mest egoistiska kvinna, det bästa jag vet är att ta hand om andra, omtänksamhet och vänlighet. Jag älskar mina vänner, jag älskar mina medmänniskor och framförallt annat - jag älskar Gud.

OCH en annan sak när jag ändå är på g här med att försvara mig själv, det är väl ändå så man måste få lov att göra i bloggvärlden? Jag har aldrig i hela mitt liv tyckt om det där med att härma. Jag har gjort allt för att inte hamna i samma situation själv. Genom mitt liv har jag själv skapat mig den klädstil jag vill ha, det sätt jag vill leva och de personligheter jag bär än idag. Det är mitt liv. Jag älskar att leva mitt liv såsom jag själv gjort det till. Däremot tycker jag att det är fruktansvärt tråkigt att människor ska behöva härma andra för att hitta "sin stil" "sitt sätt att leva".. etc. Visst blir man inspirerad av alla stora modebloggare MEN jag känner själv att den jag mest inspireras av, är mig själv. Jag vill ju kunna kombinera plagg UTAN att ha sett plaggen på 25 olika bloggar tidigare. Am I right? Jag tror att detta kan ha bidragit till bättre självkänsla.

När jag var några år yngre än vad jag är nu var jag inte alls samma person. Jag var mer blyg, mindre pratsam och hade svårare att ta kritik på ett bra sätt. Jag var den som blev mobbad i skolan (de flesta antydde detta på avundsjuka men vare sig det var det eller inte, blev jag mobbad, ni vet sådana där blickar som tjejer mest gör jämt och hela tiden, sådana man för allt i världen ska sätta stopp för så att fler tjejer känner sig mer säkra i skolan, på skolgården, på vägen hem..) och jag var inte alls den som gick ut på kvällarna eller liknande. Satt hellre hemma med min familj och vet ni vad? Detta är jag glad över idag. Jag är glad över att jag spenderade så pass mycket tid med min familj att vi idag har jordens bästa band som aldrig kan släppas. Jag är glad över att jag lät allt det andra vara. Men mest av allt, jag är så fruktansvärt glad över att jag aldrig gav igen. Jag struntade bara i dem, grät hemma, sedan försökte jag vara stark i skolan. En vacker dag slutade dem. Det som är det mest förunderliga är att idag kan några av dessa behandla mig som en nära vän? Eh. Till och med killar har bett om ursäkt. Det känns bra ändå. Jag vill bara allas bästa. Mår andra bra, mår jag bra.

Sammanfattningsvis kan man säga att genom min blogg vill jag ge inspiration till andra, den är inte på något sätt självcentrisk (eller kanske lite då med tanke på att jag faktiskt lägger in bilder dagligen MEN det ska inte vara någon stor grund för den här bloggen!) utan mer att jag vill faktiskt visa upp hur plagg sitter, var man kan köpa dem och hur mycket de kostar. För att inspirera. Jag ber fruktansvärt mycket om ursäkt ifall det inte framkommit mer tydligt. Sedan vill jag även tillägga att jag älskar att blogga, ska försöka ta mig mer tid till detta och framförallt mer tid att läsa kommentarer och kommentera tillbaka, det är jag dålig på.

Till alla nära och kära, jag bara älskar er fruktansvärt mycket. Jag är glad över att ni finns och att ni finns där. Jag hoppas att ni alla förstår vad jag velat komma fram till med detta, har nämligen en tendens att när jag väl sätter mig ner och skriver försvinna från den röda tråden MEN, som min svenskalärare också sa, "Malin, vad du än gör i livet så SKRIV". Det är det jag vill göra också. Bloggen är utmärkt!

Ketchup i håret

Mycket bra att börja dagen med. Not. Måste. Duscha. Nu. Det är alldeles rödfläckigt. Vackert. Strålande. Ute är det nollgradigt och det snöar, faktiskt fint. Ljust. Måste sluta skriva korta meningar faktiskt, blir så jobbigt att läsa.. Funderar på att ta en kort promenad sedan och efter det ska jag prova vilka skor som passar bäst till ikväll. Laddad? ja.

VÄRLDENS BÄSTA FRANK FYLLER ÅR IDAG. TUSEN GRATTIS TILL HONOM!!!

20090122


De här tightsen är makalöst sköna, om man inte tappar de vill säga. Javisst, de sitter som korvskinn men det är väl så att vara kvinna these days (eller kanske inte, livet kretsar jämt runt alla ätstörningar, jag säger nejtack!) Mitt namn är Malin och jag äter. What's yours?

Hittade förövrigt de där bootsen i mocka. Eh, hur rätt är inte de på en skala? Mocka är bara sååååå 2009 (ja, jag överdriver lite smått men ironi är ju det bästa som finns, enligt vissa).

Jag skulle sova ja? Men jag ångrade mig. Nu är jag fit for fight. Längtar till operan... johanna, isak, jonas och jag. Kan det bli bättre? Det är vi mot världen..

När musiken aldrig tystnar

Jag sökte på the notebook och fick bland annat dessa svar. En tår? Två tårar? Mängder. Varför? Jag tror jag går och lägger mig. Orkar inte vara vaken. :(

Btw. klart jag ska ha min nya rosa kjol imorgon. Den kortaste jag någonsin haft, om ni tänker er korta kjolar som går till mitten av låret och hälften av det. Välkomna. NI är då i min längd. Jaja, det är ju bara 22 minusgrader och snöstorm. Det pallar väl benen av?

07:32




Visst blir man glad när det är fredag och jag är faktiskt ledig i helgen, och även måndag. Imorgon blir det opera gånger tusen och idag måste jag sätta kläderna. Vad ska man ha på sig?? Hjälp? Är det klädkod? (bättre outfitbilder ikväll!)

Nu, jobb!

14:oo

I'm losing myself just to find a place in your mind
in your mind
Changing myself just to stand alone in your eyes
in your eyes
Pull me in. Take me out. Make me over.

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright
And everything will be alright

Trasigt & nitar



Jag gillar denna färgskala, dock är det inte riktigt så jättemycket färg men gråskalan är min förevigt. Det här hade jag på mig i måndags. Svar ja. Nu ska jag lyssna klart so what och sedan bege mig.

BTW. Jag måste bara tillägga att igår kom det in ett gäng killar, tjaa, i 15årsåldern kanske? Så frågar de om en tröja, som vi inte hade, frågade om en annan, som vi inte hade.. och ännu en SOM tagit slut. "Har ni inga herrtröjor eller?" fick jag höra sen och sedan skrattade vi alla, "Jo, jag har en på mig.." sa jag då.. "Va? är det där herr?" "Ja, det är det.." "Men du passar så mycket bättre i den..." och sedan kommer en kommentar från en av dem som ännu inte sagt ett ord... "jaa, det gör du, för att du är liksom.. eh.. ehm.. (blir röd i ansiktet).. så söööt!"
Aaw, det var ungefär det gulligaste jag hört på länge. Och det värmde verkligen. Han kände sig så lättad när han sagt det också, men det tog emot. Så gårdagens cred till honom. Lätt.

Ett till foto


Hur mysigt som helst, finaste vännerna. Oja.

Nu måste jag göra mig ordning också, sitter här alldeles för länge.. tjo

Lördagens



Klänning från divided. Den skönaste klänning jag köpt. Så otroligt härligt material. Värd varenda krona.

Har jag sagt att jag älskar henne?


Shes a maniac spelades.. tja, vad säger man? hahahaa..

MSNspråk i 15årsåldern

Hur tänkte ni? Jag tänkte minsann att det var det man skrev i slutet som avgjorde allt.. Till exempel:
Kram - Det blir bara en kram, bara en kram, tråkigt men sant, jag kunde lika gärna fått den här frasen av grannens hund. ungefär
Kram kram - Okej, det är bättre än en kram, faktiskt. Visst kan jag ställa upp på två?
Puss - Hmm, njaa, han menar det inte. Detta skrivs som bara ett "hejdå"
Puss puss - Nu börjar det likna något, men vänta nu, skrivs detta till alla?
Puss & Kram - Jao, men ändå inte helnöjd
Puss på dig - Ja tack!
Pussar på dig - Here we go..

Hur tänkte ni själva?
Det finns även en skala gällande
söt, snygg, vacker, fin, "serbraut", läcker etc.. Vilken ligger som etta?

De tar mig förgivet

Killar. De tar mig för givet. Det är det slut med. På en gång.
Min kära kusin ringde mig och sa detta alldeles nyss:
MALIN, sluta med det där, de tar dig bara förgivet, och glöm ****. Jag förstår att det kan vara svårt och detta för att han inte tog dig förgivet. Det är faktiskt sant.

Det var då jag insåg att hon hade rätt. Därför har jag kvar honom, som jordens högsta dröm i mitt hjärta. En vacker dag. Hoppet finns. Jag släpper inte. Inte än. För jag kan inte. Inte än. MEN det värsta är att jag försökt att få känslor för andra efter denna kärlek, MEN har inte lyckats fullt ut. Jag kan bara inte tänka på någonting annat... än att få vara hans.

Det är faktiskt sant

JAG SKA PÅ OPERA!
Den här önskningen har stått längst upp på min önskelista i åratal. På riktigt. JAG SKA ALLTSÅ FÅ ÅKA PÅ OPEEEEERA! haha, så djuriskt fruktansvärt roligt. Jag är glad redan nu, det känns lite som pretty woman. Och inte bara det att jag ska få åka dit, vi ska även vara ruskigt snygga. Tanken är så ialla fall..
Jag och Jonas, Johanna och Isak. Vilken dubbeldate alltså. Haha, sååå snyggt att se dessa män i kostymer och såå snyggt att se mig och johanna i någonting annat skojigt. När Isak berättade detta för mig idag höll mitt blod i kroppen på att sluta fungera.. tja.. nästan i alla fall. JAG ÄR SJUUUUUUKT GLAD! Ringde Jonas och han hade inte direkt min gladhet i sig, han tänkte ta med sig öronproppar. Män alltså Jag slår vad om att han har sin ipod med sig. Men heey, vad hjälper detta, huvudsaken är att man får se snygg ut och sitta där med en kikare. Middag innan också, det blir kalas.

VAD I HELA FRIDENS DAGAR HAR MAN PÅ SIG?

Kanske inte jordens snyggaste bild, inte jordens snyggaste hållning MEN jordens snyggaste klänning. Vart är den bara? Det är frågan. Min kära mormor har sytt den. Jag vill också vara så duktig på att sy!

Jennys sista dag igår

Igår var det Jennys sista dag på jobbet och det var verkligen blandade känslor, i alla fall från min sida. Men den sötungen hade minsann fixat jordens mest goda muffins.. Se så fina de var/är (några finns kvar än idag!)
Många hönor har kastat sig på dessa godbitar. Mumma. Idag blir en härlig dag ändå, är lite nervös men det ska bli riktigt skoooj!

Bloggar efter jobbet :)
pss. Lycka till idag jenny :)

Jag vet inte riktigt vad det är

JAG VET FAKTISKT INTE VAD DET ÄR, eller hur det är, och jag kan inte sätta fingret på det MEN det är någonting. Någonting som gör att jag inte vill sätta mig in i roliga händelser/situationer. Någonting som drar mig tillbaka när jag egentligen har hur kul som helst. Varför? Jag tänker på det väldigt ofta och det är troligtvis därför att allting kommer samtidigt precis nu. En längtan, en saknad, en väntan, en evighet, en styrka, en magkänsla helt enkelt.
JAG ÄR VAN VID ATT INTE BEHÖVA JAGA och få som jag vill. Kanske måste jag helt enkelt bara sluta upp med det? Börja om på nytt? Släppa allting och känna mig som ny? Jaga efter det jag egentligen vill ha (å andra sidan spelar det inte så stor roll i vissa sammanhang MEN mycket större i andra) och inte nöja mig med det lilla när det stora finns därute någonstans. Jag känner en press på att inte få känna glädje och jag känner ännu större press på "är det hääär allt?" sättet. När jag drömmer händer det ofta att jag vaknar och inser att precis så vill jag leva. Precis såå vill jag ha det och precis så vill jag känna. Vad händer? Man är tillbaka på ruta ett igen. Utan drömmar. I en ren verklighet.
JAG VILL KUNNA SKRATTA utan att känna att jag inte får vara glad. Jag vill kunna sjunga ute på trottoaren utan att vara blyg för grannarna jag möter och jag vill kunna leva ut all min glädje som jag har inom mig. Den ska bara sprudla (finns det ens ett sådant ord?!?) ut till er alla nära och kära. Framförallt vill jag verkligen ha mer tid. Tid till att umgås, tid till att slappna av. Ta vara på tiden. Tiden som gör oss såå levndasglada.
MEN VET NI, det värsta av allt är att när jag har så roligt som jag bara kan ha det med alla vänner, drar jag mig tillbaka, sätter mig med phonen och väntar, kanske kanske kanske ett livstecken?
Inte ett ord

Sångfåglar?


Vi tar då i för kung och fosterland. Haha, men de är ju mina älskade sötnötar :) Cyklade runt hela halva uppsala igår. Mycket väldans trevligt!

pss.. vackert att jag alltid har ett tuggummi i munnen, ännu vackrare är det att det ser ut som galet vita tänder.. men det vackraste är nog soffans inälvor i truten?

Jenny och jag. Kul att jag försökte få ta kort men hon skulle minsann göra det.. och kom NÄSTAN med. Tanken som räknas va? :)

Jag vill också kunna köra en pose. Hjälp mig?
Det roligaste på kvällen var när Pettan skulle komma ner och öppna dörren, det hände aldrig. JAG KOMMER skriker hon i telen och sedan efter fem tio minuter står vi fortfarande utanför och fryser ihjäl, ringer in.. ingenting händer.. Det hela slutar med att fia försöker ta reda på koden själv och vi ringde in. JAHA? Det var inte dit vi skulle nej, haha, vi hamnade hos ett gäng män och alla skriker ihjäl sig i högtalartelefonen så att det ekar på hela gatan, haha, jag höll på att skratta ihjäl mig, men nej, de ville inte öppna till oss inte.. Till slut kom vi in.. sådär efter 3,5h.

Rödluvan i mitten. Lilla söta Siri :) GALET trevligt.

Vart har min musiksmak tagit vägen?

Vad har hänt med carola, bsb, westlife, britney.. alla dem? Nej nu kör vi. Jag älskar denna låt! Körde den på jobbet igår tydligen och jag var tvungen att ta reda på titeln. Störtskön!
Ja, jag har tydligen ändrat stilen - totalt! Men tiden kanske var inne?

Nicklas - Vad hände med våra söndagspromenader? haha, okej, har hänt en gång men en tradition är aldrig försen att sätta igång. Right?

som natt och dag


Gissa vilken som är vilken? Haha, nu ska jag j o b b a. Eller klockan tolv. Men jag har en känsla av att jag inte kan se ut som jag gör just nu. Har suttit uppe i en timme och bara kikat på tv och lyssnat på låtar, jag kommer bli en låtälskare gånger tusen. Det här går inte.

Godnatt Världen

Supertrevlig kväll med damerna även denna lördag. Underbart. Nu sömn. Imorgon jobb. Imorgon Blogg. Alla bilder, det blir g r y m t!

Nästa låt i kategorin är...


L O V E L Y. Idag har jag en present till Jennypenny, imorgon är hennes sista dag, en liten liten liten överraskning bara :)

20090116



Idag använde jag min nya tee.. 113 kr. Det är den väl värd?

Let's dance


DET ÄR INTE JAG!? Tror jag?

Jag älskar detta program, men som vanligt kan jag inte sitta still.. Istället klädde jag på mig en klänning och mina högsta klackar för att sånär komma i likhet med de andra vackra människorna (det är ungefär som att jämföra en kalkon och en prinsessa men jag överlever ändå.) Kul har jag. Kass är jag också. Jag kan ärligt talat INTE dansa. Det är därför jag kör egen träning här hemma, fredagar at my place. Welcome. (bara mina grannar ser...)

Vilken är DIN favorit?

Nu - runaway bride. På tal om RUN. Den bästa låten just nu - RUN

Vi såg allt från en annan vinkel


Helt plötsligt fick vi vipplasterna. Haha, otroligt.

Tjejsnack hela kvällen lång

Igår var det tjejer, idag är det tjejer, vart är alla män? Sofia var precis här och vi har surrat på som aldrig förr, sååå mysigt, vad skulle jag göra en dag utan denna kvinna? Ses vi inte på jobbet, träffas vi alltid senare på kvällen OCH det gillas skarpt! Längtar riktigt mycket till på lördag också när vi ska ut alla damer. Det blir väldans trevligt.

Efter en tjejkväll är mallan trött och nu ska det sovas, ses imorgon då alla nya läsare, förunderligt GLAD jag blir! :) Kanske behöver en liten presentation snart va?

Ny kategori - Eviga tankar

Jag är ju expert på att skriva om tankar, känslor osv. Därför har jag tänkt att lägga in en ny kategori, som handlar om just det. Eviga tankar. Jag tror på denna. Egentligen är den bara till för att lägga in låtar, mest för mig själv att komma ihåg och minnas. Minnas de goda stunderna i livet. Jag älskar den här låten just bara för att den ger mig sådana minnen. Ni som inte vet, lyssna och njut.

pss. vilket underbart pojkbandsmode right? ;)

20090114


Igår hade jag på mig den snyggaste stickade västen jag någonsin införskaffat mig, från h&m trend. Har faktiskt inte använt den på länge men kändes som om den skulle passa perfekt igår, och det gjorde den också. Lacktights och tshirt till detta.

Här ser ni ännu bättre mitt skal/fodral till mobilen. Woho, det är ruggigt snyggt! Från telia 329:-

.. och såklart rosa jacka till, och rosa plånbok, kände mig som rosa pantern ett tag, men vad gör det om hundra år? All in. Så heter det.

Malin - Lyxhustru?

FÖR UNGEFÄR 1,5 månad sedan gick jag på stan och storshoppade, verkligen. Det var det ena efter det andra och vi vet alla att det även var julklappar inblandade MEN jag möttes där av en kär vän/kollega som sa "MALIN, du ser ut som en lyxhustru med dina klackar och påsar och päls och allt.." Då skrattade jag till detta men nu när jag gick på stan tänkte jag tillbaka... det vore inte så dumt.
SÅ MIN PLAN är att ta ledig sisådär en månad och flyga runt jorden för att hitta en bra man. En bra sådan var det ja. Vet ni vad jag alltid drömt om? En hockeyspelare såklart, kommer man där uppifrån som jag gör är hockey det enda som gäller MEN jag måste idag säga att jag byter detta. Jag vill ha en fotbollsspelare, anders svensson, kim källström... tja, david beckham VART ÄR NI?

EN REALISTISK PLAN är att lägga ner mina önskningar. Buhu.

För att det är föräldrarnas uppgift!

TVÄTTNING SEDAN KLOCKAN SJU
Jag är inne på min sista torktumling och det har gått riktigt bra. Stolt. Sjukt stolt. Har hunnit med att titta alla bloggar samtidigt, se på nyheterna och vädret PLUS mtv. Vilken underbar morgon, har till och med ätit frukost. Bra där. Drar ner på stan om någon timme eller sådant så får jag ta strykningen när jag kommer hem! (: Måste även dra iväg och handla mat, förtillfället är det tomt överallt.

DET FINNS VISSA SAKER FÖRÄLDRAR ÄR SKYLDIGA ATT BETALA (för att de kläckt ur en)
1. Bh:ar. Ja faktiskt, jag kan inte rå för att jag är kvinna? Var det mitt fel? Jag kunde lika gärna blivit man? Eller så kör jag en sofia och hoppar bhn, dock förstår jag inte hur den kvinnan bär sig åt...
2. Linser. Är det mitt fel att jag har synfel? Svar nej, iofs kanske det inte är mammas och pappas heller men vadå, det är VERKLIGEN INTE mitt i alla fall. Och dyrt är det också. Illa.
3. Alla försäkringar som finns på denna jord. Se nummer 1. Är det mitt fel?
4. Mat. Jag måste klara mig?
5. ... och allt annat man behöver?

VARFÖR ÄR JAG VUXEN?
Sedan kommer den där frasen "Men gumman, du är vuxen nu, välkommen till vuxenlivet, det är bara att betala.." Kul liv.

Vem drömmer inte om ett par glasses? När jag var liten ville jag ha glasögon, finnar och tandställning. Det var mina högsta önskningar. Jag tror jag skippar de nu.

Ladies night, all night long

DEN HÄR KVÄLLEN HAR JAG LÄRT MIG ATT...
- Aldrig mer titta på manliga strippor, ja, det gick till överdrift. FÖRSTA och SISTA gången.
Typ det.
DÄREMOT HAR JAG..
- Haft otroligt kul med underbart sällskap och UNDERBART god mat. Faktiskt en bra fördel när det är tjejer, alla bara dricker cider och maten finns kvar till oss övriga mänskliga varelser... gott med kyckling och pasta, potatis, couscous ALLT i en buffé. Många plus.
Jag och min kusin slutade kvällen på tjorren bredvid med varsinn dubbelstycksak. Femton spänn. Jag bjöd. Jag är ju rik. Eh not.


Körde en repris upptill sedan i lördags gällande korsetten. FÖRSTÅR inte varför jag inte använt den fler gånger, köptes väl för sisådär 25 spänn?

Alla halsband kommer från h&m och är riktigt snygga

Natti. Imorgon kommer lite outfits från veckan, hinner aldrig publicera nuförtiden.

Ladies night


Bild: I lördags

Det är ladies night på intåg såhär en onsdagskväll och jag vet varken vad jag ska ha på mig eller egentligen hur jag överhuvudtaget ska komma in MEN min kusin har fixat biljetterna så jag hoppas verkligen att hon är där nere och väntar :)

Dagen har annars varit hur bra som helst. Det måste jag bara få tillägga. Imorgon ska det tvättas, på riktigt denna gång. Jag ska förvåna er alla..

You're just a boy


Taget för två sekunder sedan...

But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

Kläder kläder kläder


Det känns skönt när det är någorlunda städat. Stod på bordet och knäppte vilket resulterade i att man inte ser överdelen. HAHA, taket är i vägen.. men men.

Allt är sorterat - not. Försökte med silver, guld, svart etc.. Men jag måste nog fortsätta med det..

Här finns lite av varje..

Och kläder jag aldrig använder?

Skor jag aldrig använder? Kanske till våren dock?

Halsdukar, mössor, vantar, väskor, neccessärer.. etc.
Nästa inlägg får handla om mina skor :)

Gillar människor att skicka räkningar eller?

Jag har fått en till räkning på trehundra spänn från ett företag jag aldrig signat till. KUL. Ni vuxna, vad gör jag nu?

Min iphone kommer få en rosa partner

Aaah, jag är galet nöjd. Idag händer det. Jag ska köpa det där rosa skyddet (eller hur man nu skriver det). Det är nästan så att jag måste skynda mig nu så hinner jag innan jag börjar. Åh vad jag längtat. De hade ETT kvar. Perfekt. Man behöver ju bara ett :) haha, och detta kommer nog uppskattas, inte bara av mig utan av hela min familj som tycker jag är jordens mest klantiga människa och repar allting första dagen MEN nu är det andra bullar. Hurra!

Tisdag

Springer runt och sjunger till MTV med hårspray i handen (ja, jag är tjugo år men samtidigt, varför får man INTE göra det?). När låten pokerface gick tog jag i för kung och fosterland. Bättre låt.. finns det? Well, det fick mig att tänka efter, VARFÖR spelar vi tjejer aldrig poker? Jag vill Jag vill Jag vill. Förr var jag en mästare.. okej, det var att ta i, men av någon konstig anledning vinner jag alltid sådana där saker..

Det går tyvärr inte att lägga in bilder så jag återkommer med dessa lite senare, till dess, ha en bra dag. Im going to work :)


När vi ändå är inne på minnen


sjukt söt bild bara :)

Joel ska erövra uppsala med bravur

Så är man deppad men vad händer? JO JOOOOOEL kommer till Uppsala. Och vem blir gladare än gladast? Mallan gånger tusen, jag är så fruktansvärt glad. Han är liksom världens bästaste människa i denna värld. Åh, jag kan inte bärga mig. Vi satt med varandra i skolan, vi löste tal tillsammans vi antecknade tillsammans vi kopierade tillsammans ALLT tillsammans. Aaaw, jag är nöjd.

Han skickade precis detta till mig, som vi skrev för tjaa.. 3 år sedan!? haha, hur kunde man heta "a princess diary två?" det var inte jag förstår ni, kanske.:

joel säger:
nämen.. det är normalt här i min familj
joel säger:
där jag bor
joel säger:

a princesses diary two säger:
haha, det låter som att du bor i en annan kultur i ett annat land
a princesses diary two säger:
men det är ju bra!! du slipper att vara hungrig på kvällen! på helgerna äter vi typ lunch/middag klockan 2 och fastar resterande av dagen känns det som. eller man fikar ju men


Så kul med minnen :)


Från A till Ö


Att sortera DVDfilmer tycker jag ändå är rätt så viktigt, har nog fått det från min morbror. NU ligger dessa i alfabetisk ordning med halva alfabetet på ena hyllan och resterande på andra. Jag känner mig nöjd. HÄDANEFTER ska de ALLTID läggas in korrekt. Eller hur Johanna? (hon brukar lägga feeeel! haha.)

Mallan samlar vuxenpoäng

Jag har nu ringt Trygghansa och Tre och ska nu ringa Telia och Vattenfall. Jag vet inte ens vad jag säger men tydligen har jag ärenden till samtliga ställen. TRÖTT är jag också, gick och la mig halvtvå, PÅ EN SÖNDAG? Ibland är man dum, men jag ville så gärna titta klart på filmen.

Nu måste jag fortsätta. Återkommer. Jaajuste jag ska äta lunch på stan med Isak idag. BLIR SUPER!

När löven faller av

... så är han bara borta, som löven dras med av vinden. Borta. Rädsla.

Hemma efter tre timmar på gatan


Såja, nu är man hemma igen och det är nästan så att jag sitter med mössa på mig, jag fryser ihjäl. Nu undrar ni säkert vad jag gjort när jag egentligen bara skulle sitta inne och titta på en film MEN jag gick ner till ica och där utanför står jag och pratar i telefon och sedan kommer helt plötsligt nicklas (aah sorry om jag stavar fel :P) och jag dyker på honom. Haha, nu tre timmar senare har vi insett att det faktiskt var kallt att stå utomhus så länge. MEN det var helt underbart roligt, jag var hans svans genom hela ica och sedan gick vi ända till willys för att där vända med tanke på att ingen av oss ens bor där... i alla fall blev det samtal och man kan säga som så att jag vet allt om honom från hans brythjärta i trean till uppspikande på väggar till mörkblå mcdonaldschinos. På riktigt.

Jag är dock lite orolig, ni förstår denna man har inget lokalsinne så om ni ser någon vilsen själ vandra runt på uppsalas gator inatt, bring him home. Håll utkik efter strutsben! ;) hahaha. (förlåt jag var bara tvungen!!)

Nej ni alla, sov gott.

It's all about shoes


Jag skulle lätt kunna bo i dessa skor, ibland köper jag skor bara för att, för att de ser så fina ut, för att de skulle passa perfekt bara att stå bredvid alla andra MEN dessa, de är fantastiska. De skriker Malin all over.

Skor: H&M

Nu ska jag ringa morsan. Vi har inte pratats vid på HELA dagen. Illa. Sedan ska jag gå till ica och handla lite gott inför kvällen, jag tänkte mig tyyyyp fruktsallad? Har insett att jag hellre vill se på what happens in vegas.

A lot like love


Är det någon film jag gillar är det denna. OCH den är på fyran ikväll. Missa inte! Sjukt ändå, jag kan lika gärna slå på den nu med tanke på att jag äger den MEN det känns som om det är roligare att vänta tills tvn visar. Vet dock inte.

Ashton Kutcher är min favoritskådespelare. Han är underbar.

Lördag



Mina naglar behövde resurser.. fias städschema fick vara underlägg..

Naaw. Girltalk gånger tusen innan männen kom.
Fia härmar,,

Pettan fixar män till lyan..

... och de kom minsann! Jag rensar tänderna(?!!)

"mammamamma kolla så tjusigt det blev!!" haha, jag var nöjd. Tanken var dock inte det men ändå..

Tjusigaste människorna i stan, alla på samma plätt.

Här sa jag verkligen en dum sak. haha, EJ återberättbar.

Laddar för ännu en dans. Hurra.
Det var så sjukt roligt igår. Tusen tack alla!

Ett gott skratt förlänger livet


Vi somnade...

Jag borde egentligen sova

.. men istället tittar jag på gilmoregirls. Åh, det var så otroligt längesedan.
Igår var hur kul som helst, åkte hem till sofia och sedan gick vi till platina. ALLA var verkligen där och det var riiiktigt kul! Min kusin och jag dansade på och det gillas!
Att jag gick och la mig 5:16 har sina skäl men varfööööör? Jag är inte bara trött, jag är veerkligen trött. Men som sagt, det var den bästa utgången på länge. Det jag inte kan begripa var att VARFÖR skulle jag börja blöda mitt på näsbenet och varför skulle jag sätta dit ett plåster så att jag denna morgon inte kunde öppna ögonlocken!? OCH VARFÖR skulle jag ens sätta dit det däär, vilken smärta att dra bort det alltså. MEN jag var ju trött. Och det blödde.

Skor+Väska



¨
VILKEN FULLTRÄFF.
Tjaa, vad säger vi mina damer och herrar, allt är från h&m. Haha.

Idag fick jag till det, i alla fall min åsikt. Nej, nu ska jag locka/våga mitt hår, det är alltid lika roligt att göra det med tanke på att man gör det sååå sällan! MEN det tar en sådan kopiöst lång tid, vad längesedan jag använde ordet: kopiöst, det måste jag börja göra igen!

Eller inte.

Nya romantiska ting

Till er som undrar varför jag först lägger in bilderna direkt från mobiltelefonen till FB är svaret att Jag kan med hjälp av FB på mobilen direkt ta bilder när jag är inloggad och det går då snabbare att bara lägga in de där, sedan kopiera hit. Istället för att krångla med massa sladdar och liknande. Nu vet ni det.


Var inne på Stockhome och köpte de fyra glasen till vänster, de ser ut som om de vore i färgen orange men de är såklart... ROSA. Hur snygga som helst.
Sedan gick jag vidare till Myrra och köpte de fyra glasen i (rosa de också, chockad?) marimekko. Mycket vackert, nu ska dessa diskas...

Såklart att jag gjorde om i fönstret nu efter julens bravader.. Det är rosa igen! Mys.


Mamma kommer ha sin åsikt gällande gardinerna och undra vad i hela fridens dagar jag gjort men jag tycker att det var lite annorlunda och jag är ju inte lik någon annan så tjaaa, jag vill ha så mycket ljus som möjligt helt enkelt, dock finns det nackdelar med detta också,..

Vad söt man var förr

Sitter/springer/står och städar i hela huset känns det som, det ena efter det andra ska bort bort bort. Kommer åt det där kuvertet, som jag bara sparat för att ha och nu satte jag mig verkligen ner i hörnet av min pyttelilla walk-in och läste. Så söta vi var då.. förlåt för att jag skriver detta men jag måste bara:
DU har gett mig glädje
DU har gett mig skratt
DU har gett mig de bästa drömmar om dig
varje natt

DU har gett mig värme och fina tankar
När jag ser Dig slår mitt hjärta hårt och bankar.
Ditt leende får mig att smälta och försvinna,
Dina SMS/Mail får mina tårar att rinna.

När DU kom in i mitt liv,
blablabla Din Malin.

Och sedan fick jag ett mail tillbaka, det finaste jag någonsin läst...
(tja detta var ju för x antal år sedan, men sött ändå right? Jag kanske inte är någon mästerpoet men det blev bättre i brevet PLUS att man ska ju faktiskt bara skriva vad man känner? Men det tragiska och det tråkiga i detta var att jag var kär i kärleken, inte i självaste personen, men då visste man inte riktigt egentligen vad kärlek var. Kärlek är någonting som varje människa bör få känna på. Kärleken är det största av allt. Jag älskar att vara kär. Och jag älskar att få känna att någon är kär tillbaka...)

20090110

Godmorgon! Igår gjorde jag allting annat än att sitta vid datorn, tog bort alla julgrejer, okej julgranen var inte det lättaste vill jag lova, HUR fick jag ner den? Det är frågan.. sedan julgransljusen.. oj oj oj. MEN det gick till slut, tack och lov. Satte upp mina spetsgardiner, ramade in foton jag skrivit ut så fint som minnen och sedan klippte jag och klistrade i en scratchbook.. MEN även synkroniserade hela min mobiltelefon såå jag var inte tillgänglig igårkväll/natt om det var någon som undrade :). Nu har jag fått in lite musik i den, dock är det bara elvis presley med tanke på att någon kotte lagt in det i min dator.. och jag vågar ju inte bränna ner musik. Så elvis och jag forever.



Tee/blus (får jag skriva blus soffan?) :P h&m och kjol från indiska, köpt förra året men tror att det finns en liknande modell än idag? Drog dock på mig glasögonen igår och det var mycket skönt. Lovar.

Jag tänkte då tvätta idag klockan sju men insåg att jag städade alltförlänge igår så jag är faktiskt förlåten.. antingen imorgon eller på måndag. MÅNDAG är sista dagen, det MÅSTE göras!

+19 grader


Helt ärligt, idag är det 19 grader varmare än för några dagar sedan då det var 14 minus. Det är alltså 5 plus. Hur klär man sig egentligen nu för tiden? Jag blir snurrig. Men jag har en plan som alltid.
Idag är det jobb från 8-18 som gäller.. sedan ska jag nog hinna med lite annat till dess att LETS DANCE börjar, ni missar väl inte det? Blondinbella är juu med! Säga vad man vill om den kvinnan men jag tycker innerst inne och ytterst ute att hon är ruggigt bra. På riktigt. Hon är ju fantastisk!

Detta var gårdagen, då var det kallt ute minsann, påväg till jobbet...

Tvåhundra kronor rikare

Visst blir man glad över pengar? Och varför inte tvåhundra kronor bara sådär? Jag är nöjd. MEN mest nöjd är jag över att jag hade rätt. Ni förstår, jag och Jonas slog vad om 200kr i början av förra året, typ i februari/mars. Detta fick JAG idag. Vadslagningen handlade om att jag trodde att han INTE skulle flytta hemifrån innan årets slut och han trodde det, innerst inne tror jag faktiskt att han också visste att JAG ändå kommer att ha rätt MEN han kände att han måste sätta emot. Det hela slutade med att han fortfarande bor hemma (ja, han är ungefär 45 år nu, nästan! :P) och jag är rik.

Nja, jag handlade upp halva idag med en lunch och godis. Men glad blev jag! Tack Jonas, du har gjort mig mätt och belåten :)
Och som alltid måste jag bara lägga in en bild.. naaw så söta vi var där förra året, i maj.


Outfits * 2





Godmorgon! Nu bjuder jag på lite bilder innan jobbet, kanske lite inspiration? Är det någonting som kan lyfta en outfit är det en liten liten scarf. Den ska bara knytas någon gång och vips har den fått den tråkigaste till den bästa. Well, kanske inte i mitt fall med tanke på att jag redan lyft allt med hjälp av volangerna på kjolen men kanske en annan gång?

Jag har småplockat lite grejer nu på morgonen och ska strax iväg på jobbet. Är så fruktansvärt nöjd över att jag fick igång mobilen igen igår. Taack och lov. Men såklart, allt tidigare försvann, det är sådant man får ta i detta samhälle tydligen..

Älskade Pettan!

Pehtra har lagt in en massa bilder från ditt o datt OCH jag kommer sakna ihjäl mig efter denna kvinna. VEM ska nu nicka med när man ändå säger saker som är obegripliga? VEM ska nu säga "neeej men vänta, jag ska bara..." och fortsätta meningen med jordens härligaste kommentarer så att man skrattar till dess att tårarna rinner likt niagarafallet? VEM ska nu passa upp med redbull till mig och blanda drinkar UTAN alkohol? (ja, jag följde med och tittade noggrannt) VEM ska nu ha på sig så mycket knalliga färger att regnbågen själv kan slänga sig i väggen? VEM ska nu klaga i lunchrummet när jag tar ketchup på mackan? VEM ska nu köpa jesus örhängen till mig? VEM ska nu vara den kloka i sammanhanget och VEM ska nu ta över din mammaroll för mig?

BUHU. Jag kommer sakna ihjäl mig. Ärligt. Pehtra. Du får INTE. Basta. Eller alltså visst får du basta, haha, den var faktiskt lite kul... okej min humor är sjuk.. MEN DET ÄR JU DIN MEEEEEED. Erkänn, jaja, jag skrattar ju lite smått i allafall! :)

Innan dess är det feeeeest hemma hos dig i alla fall. Den här bilden är glädje för mig. Kärlek. Ömhet. Älskhet. Okej, jag slutar där. haha.

... och det här var första gången jag var hemma hos P. Hur mysigt som helst, min fotovän är Sanna såklart. Älskade Sanna,...

För att det ska bli någon rättvisa i världen blir nästa inlägg om Jeanette.

Jahaja, den är paj igen!

Jag talar förstås om mobiltelefonen, satt med den i handen, läste ett mess och sedan la jag ifrån den, efter 2 minuter tog jag upp den för att gå in på nätet och kika lite. Pyttsan. Det gick inte alls. Gick inte ens att få igång den. Nähä, andra gången nu med min kära iphone. Jag började nästan gråta, förstår verkligen inte vad det är som är fel, ja visst, jag klarar av att den dör då och då när man är inne på nätet MEN ska den verkligen göra det? Knäppt. Så kul liv, jag återställer den nu, håller på för fullt och hoppas på det bästa. ANDRA GÅNGEN jag återställer den också, vilket innebär att ALLA nummer raderas, ja de som jag inte har på simkortet då. SÅ ni som har mitt nr kan ju skicka ett mess. Uppskattat!

ps. jag MÅSTE ha det rosa fodralet, vart kan detta köpas? hjälp mig tack?
ps 2. vilken parfym använder kvinnor i 20årsåldern? Jag kan inte bestämma mig?! hjälp mig tack igen?

Onsdag

Rosa tröja - rosa naglar - stentvättade svarta jeans - svart boots - dunjacka!
Nu Jobb!

På mina fötter

Okej alla damer därute, är det några skor man ska satsa på i vår är det dessa. Jag köpte dem igår och jag ljuger inte om jag säger att jag redan använt dem halva min livstid, okej lite då. Men ändå, de är underbart sköna.. och framförallt över allt - de är ROSA.

79,50:-

Whatever it takes

A strangled smile fell from your face It kills me that I hurt you this way The worst part is that I didn't even know Now there's a million reasons for you to go But if you can find a reason to stay  I'll do whatever it takes To turn this around I know what's at stake I know that I've let you down And if you give me a chance Believe that I can change I'll keep us together Whatever it takes  She said if we're gonna make this work You gotta let me inside even though it hurts Don't hide the broken parts that I need to see She said like it or not it's the way it's gotta be You gotta love yourself if you can ever love me  I'll do whatever it takes To turn this around I know what's at stake I know that I've let you down And if you give me a chance And give me a break I'll keep us together  I know you deserve much better Remember the time I told you the way that I felt And that I'd be lost without you and never find myself Let's hold onto each other above everything else Start over, start over  I'll do whatever it takes To turn this around I know what's at stake I know that I've let you down And if you give me a chance Believe that I can change I'll keep us together Whatever it takes

Jag är helt fast. Igår hade jag aldrig ens hört  namnet The Lifehouse. Taaack för att jag fick det av dig. Idag är det jag som slår till på albumet. De är ruggigt bra! Den bästa låten ovan!

Nu måste jag skynda mig, ska träffa Soffipropp innan jobbet,

Vem brås jag på? ärligt?


Så när man kommer in till gymmet och alla ställer ifrån sig skorna, står de så fint på alla hyllorna.. sedan bara sådär.. går jag förbi mina egna och vände. Haha, var tvungen att ta en bild. Hur lyckas jag ställa in de så fruktansvärt (o)fint? HAHAHA, jag vet varför, när jag tar av mig dem, slänger jag de som man gör när man kör kasta stöveln.. Japp. Det är malin det...

Min smoothie ser ut som tomatsoppa

ÅH FY VALE GÅNGER TUSENTALS ÄCKLIGA SÅNGER: Jag hatar smoothies. De är så fruktansvärt äckliga. Det finns inga ord. Usch, konsistensen, blandningen ALLT.

Jag gick alltså in på ica, köpte med mig, juice (med fruktkött hur vidrigt som helst) mango, ananas, banan och blandade allt detta när jag kom hem. Nu dricker jag denna med en klämma över näsan. Det är så äckligt. Men vad gör det? Det värsta som kan hända är att jag hatar det! Och det gör jag också.

Bättre lycka imorgon. Jag har tänkt att bli av med alla mina behov och testa nya. Så en smoothie om dan borde jag klara av.. kanske.

Försov mig riktigt mycket!

Jag ställde klockan på 06:12 idag för att jag skulle hinna med en massa innan klockan 10. Men hey, vad hjälper det när jag tydligen i min sömn tryckte av den och vips var klockan 10:09. Jahaja, det är bara att suga in och se glad ut ändå. Har duschat och donat så nu ska jag smink/fön/klä på mig. Yey.

Telefonen har lagts på


Jag har myst med Sofia hela kvällen lång, sällskapsresan, popcorn, allt prat you name it. HUR MYSIGT SOM HELST. Fem minuter efter hon gick hem ringde det och nu har jag legat och pratat i telefonen sedan dess. Det vill säga i 45 min. Man har sååå mycket att säga varandra och han säger jämt att jag avbryter honom, jahaja, va? snackar jag mycket? aldrig hört. Varenda gång jag pratat med honom dyker alltid alla minnnen upp och det är väl det som är det värsta/bästa.


Näni, imorgon är en ny dag med nya tag. Mallanbrallan är ledig, men har hela dagen fullbokad. Det kommer bli succé!

19:00

Jag lyssnar på denna (har blivit en stoooor favorit!!), tittar på victorias secret, letar efter ramar på ikea, shoppar kläder .. OCH lagar mat. Mums!


naaaaw


Jenny, Linda och Jag. Vilken perfekt ÖP bild. Juldagen vaaar primaballerina. Ungefär sjuhundrafemtiotvå gånger roligare än nyårsaftonen. Men heey, värre saker har inträffat.

hurrenini brudar: PUSS på er. Så fantastiska.

20090102


Baddräkt/body från h&m trend


Filmen


Igår såg jag kanske jordens mest bästa film. Det är inte ofta jag gråter till filmer och ännu värre: det är inte ofta jag gråter FLERA gånger UNDER filmer. Den här filmen alltså, den är såå värd att se att jag vet inte vad. Skulle lätt kunna betala för att se den tjugofem gånger till. Kanske.

Den här lille mannen var en stor orsak till mina snyftningar. Åh.

Film? Australia

Bio nästa!

Jag ska på bio förstår ni. För första gången idag ställde jag mig i duschen och det blev en lååååångdragen dusch. Ungefär det skönaste jag gjort på länge. Neej, snart bär det iväg. Mallan måste skynda sig. Stay tuned.
Btw. Kolla in detta rum:

Det är ungefär det finaste jag vart inne i.. och vet ni vad som är ännu finare? Att det är gjort av ett garderobsutrymme. SÅ TJUSIGT. Fias såklart. Min lilla gumma.

Visar mer senare.

blackandwhite

Hur mycket älskar man inte örhängenena då? Heter det verkligen så?

Ni vet, när man vill fixa sig


... för någon annans skull också skiter det bara sig. SÅ var det för mig och fia igår. Haha, det sket sig totalt, men lockat håret hade jag i alla fall gjort...

.. och jordens finaste klänning hade jag också. Men vad gör det när nyårspussen ej var närvarande? aja, det kommer väl ett nyårsfirande till!?

.. ja, klänningen är halv snart!

Ten things I hate about you

Kan Julia Stiles

"I hate the way you talk to me. And the way you cut your hair. I hate the way you drive my car. I hate it when you stare I hate your big dumb combat boots. And the way you read my mind. I hate you so much it makes me sick - it even makes me rhyme. I hate the way you're always right. I hate it when you lie. I hate it when you make me laugh - even worse when you make me cry. I hate it that you're not around. And the fact that you didnt call. But mostly I hate the way I don't hate you - not even close, not even a little bit, not any at all."
kan Jag.


Bästa ska uppnås '09

DET BÄSTA MED ÅR 2008
Först kan jag bara säga att flytten till Uppsala har verkligen gjort sitt för mig och mitt liv. Jag bara älskar det. Sedan jag kom hit har jag blivit en helt annan människa, kanske inte så mycket att det syns såå men samtidigt jag känner det. Ingenting detta år och då menar jag verkligen ingenting går uppemot cypernresan. Den jag delade med Johanna. Det var nog det bästa med år 2008.

VAD SOM SKA UPPNÅS 2009
Jag skulle kunna säga en hel drös med saker men jag vill faktiskt ingenting hellre än att köpa en egen lägenhet. Jag är den mest kräsna personen i denna värld, detta gäller ungefär allt. Har en lägenhet en ful list vägrar jag ha den. Typ på ett ungefär.

The day after

Om man säger såhär, jag tackar hela tvproducentteamet att det är VÄNNER hela dagen. Har precis vart nere och köpt en massa godis, fick några godisskålar i julklapp så jag fyllde alla och det enda jag ska göra idag är att titta på TV. Det finns ingenting annat. Till och med gymmet har stängt, då är det illa. Haha. Så jag ska BARA titta på tv. Ja. så gör vi.

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”