19:04 LEAVING ELSTOCKHOLMO

SÅDÄRJA, nu var sista dagen avklarad. Det känns läskigt. Jag vill ju jobba där, men jag vill samtidigt också jobba där jag bor. Därför har jag tagit detta beslut. Men man vet aldrig framöver!!

Nu väntar en tågresa, sedan direkt till släktträff.. efter det direkt till möte/modevisning at youth, efter det hem och packa.. IMORGON åker jag hemåt. ÖVIK! Åh så underbart. Jag vill dricka GOTT kranvatten och slippa stressa! Ska köpa en bok och massa gott och bara mååå bra.. börjar jobba på lördag i Uppsala..!

Juusste, släktträffen började klockan 16. Jag kanske blir liiiite sen.. :p

10:12 BEST BUY


Leggings 199:- h&m trend.  Kanske de bästa och skönaste leggingsen på marknaden. Nu har jag både ett par svarta och ett par i denna "Nude"färg. Underbart! Dessa matchas snyggast till svart eller vitt.. tror jag :P


SITTER PÅ TÅGET MED KATTIS, hon läser metro och jag läser bloggar.. hinner inte göra det på dagarna när familjen tar upp min tid. OCH det är roligare!!

HELA FAMILJEN har varit så pigga denna morgon att ord inte kan beskriva. Mys. Mamma slog på srp4 klockan halv nio bara för att det var "ring så spelar vi".. "Malin, brukar du lyssna på det här?!?" och plötsligt inser man åldersskillnaden. Sedan drog vi upp att när mina föräldrar var 21, i min ålder, kläckte morsan ut mig. Helt otroligt. "Pappa, vad tänkte ni med?!" "Ja, jag vet inte jag heller.. hade man vetat det här..."

07:14 TRAINSTATION IN UPPSALA


NÄR blir de klara? jag längtar!?

Jag tog kort i farten? smaaart.

EFTER ATT HA FÖRSÖKT ATT INTE VÄCKA FAMILJEN lyckades jag inte. Alla vaknade. Jahaja. MEN nu när jag tänker efter.. kanske inte Oscar, jag var VÄLDIGT smidig när jag skulle hämta matlådan (ja, jag har matlåda.. vem kan undvika när Mamsen o Papsen lagat förträffligt god mat - lövbiff ihoprullad med creme bonjour och potatisklyftor med en stoor sallad! PLUS honungsmelon på sidan om - inte jag!) tack! Jag är påväg till jobbet, sittandes på tåget, lyssnandes till vad alla andra har att säga.. spännande..

21:41 LADY IN PINK




Igår hade jag på mig jeans från divided exclusive, skor i lack med kilklack weekday, cape i knallrosa från h&m trend, linne h&m divided och neverending halsduk h&m trend.

VI SITTER ALLA och skrattar till allt och lite till.. Sedan började vi snacka julklappar och pappa tycker att vi inte ska köpa några i år.. MAMMA går emot. Såklart vi ska! Jag önskade mig ett par acnejeans eller acne NÅGONTING, jag vill bara ha något i acne.. så får jag tillbaka av far:
"DU HAR JU FULLT AV AKNE PÅ HELA HAKAN!" och alla garvar..

Åh vad man känner sig älskad i denna familj.

Jag sitter och berättar alla bloggar och Oscar sitter och bedömmer kvinnornas utseende.. man kan säga så här att ingen har kommit upp till "snygghetsnivån" ännu, Natalie ligger i topp på söt. Japp, det var en uppdatering from my casa. Juste.. fick mess av mor idag att hon köpt svartatavelfärg att måla på väggen.. Så nu fixar papsen det inne i köket - det kommer bli grymt. Jag har köpt kritor att måla och skriva med! perfekt att skriva upp saker att komma ihåg! Jag har så påhittiga föräldrar. De är ju de bästa!

Pappa är även nöjd att han hittat ett familjepaket att åka till sthlm på. 198:- kostar det bara för tåg och fyra personer. Min pappa ler och ler. Han är nöjd.


18:51 I'M TIRED


Igår var jag klädd i myskläder under dagen.. hur skönt som helst! Koftan kommer ifrån lindex och jag använde den inte ens en endaste liten gång förra året då jag köpte den MEN i år har det blivit ett väldigt användbart plagg. Det gillas!


TÅGET tar mig hemåt, får hoppas att detta går FRAMÅT i jämförelse med det jag tog denna morgon. Vi satt stilla, mitt ute på en åker, i femtio minuter.. ja ni läste rätt.. femtio minuter.. FEEEEMTIO minuter. Gissa vem som var aaarg? Jag. Brukar jag vara arg? Nej.

08:45 ALL-DRESSED



Såhär såg jag ut i tisdags.. väldigt mycket ifrån ginatricot...

SITTER PÅ TÅGET och ute arbetar en massa män (de gör rätt för sig :P). Hemma ligger familjen fortfarande kvar och vilar/sover. Oscar sover bland mina kläder (se ovan) edvin, mor och far ligger i v-rummet. VI har perfekta luftmadrasser som fixar sig själva så de finns alltid till hands (trodde jag, skickade ner far till förrådet, jag vågade inte gå pga mörkret, och han kom upp utan. "Nää de finns inte där!!" Jahaja, vart är de då? tänkte lilla jag, jag kan väl inte vara såå dum att de enda grejerna jag har i mitt övre förråd är madrasser? Jo faktiskt. De låg där uppe, helt ensamma på 9kvm. Tre madrasser. ibland undrar man om mitt minne är ett minne blott...)

DET KOMMER BLI EN BRA DAG... huvudsaken är att middagen står klar :P haha, sedan ska jag klippa mina två bröder. Man ger och man tar.

IGÅR:
Oscar - Jag behöver en kudde..
Edvin - Jag har bara en
Pappa - Jag har bara en
Mamma - Jag har också bara en
Oscar - MALIN?
Malin - Jag har.. ehm.. fem!
Oscar - Ja men ge mig en..
Malin - Alltså.. de är ju rosa..
Oscar - Men spela roll
Malin - Jag vet inte vilken jag ska ge
Oscar - Kasta hit en!
Malin - ÅHHHH.. (kastar argt iväg en kudde.. men det var lite kul så jag började skratta sedan, frågan är bara vad som egentligen var roligt?) OCH VARFÖR tar man inte med en kudde? Varför ska min nacka lida? Jag vet exakt hur mina kuddar ska ligga för att jag ska få såå bra sömn som möjligt. Lovar.

Åter till verkligheten.

22:10 SORRY BAJEN


Oj oj oj, vi alla är megatrötta (får man skriva "mega" när man är 21 år??!) och ska lägga oss. Familjen kom med en hel massa mat också så nu har vi att äta - gånger tusen! MEN så mysigt det är att familjen kär.

(är vääldigt sugen på jordgubbar just nu! bara en parantes!) imorgon blir det jobb!

18:25 HUG ME?


Den här söta saken köpte jag för några dagar sedan.. dock vet jag inte om jag ska behålla den eller inte.. känns som om det kan vara en grej som håller någon månad och sedan är det över.. och jag har ju faktiskt fyra till pälsar... ehm, hjälp? MEN jag tycker den är URSNYGG!!!

Päls h&m dam 499:-

15:47 YOU CAN SEE MY CLOTHES


Förlåt för att det lutar åt fel håll, förlåt för min hemska röst MEN jag bjuder på det. Enjoy.

14:57 WHICH ONE?












En hel massa bilder på inspiration och outfits detta år.. Vilken är din favorit?
(fråga om köpställen!)

14:15 WHO NEEDS A MAN?!?

ALLTING GÅR.
Det fick jag reda på idag, eller jag brukar handla med den teorin MEN idag var det nästintill omöjligt. Jag skulle frakta TRE matpåsar fyllda av grejs köpt i mataffären (nähä!?). Det gick. Tydligen. Jag är hemma. Bland alla höstlöv blåste jag fram med vinden (eh not, kånkade på de där påsarna i en oändlighet och jag var tydligen bilisternas fokus!) men hemma det är jag!

Köpte de där leggingsen idag. Yummie! La undan de i sthlm MEN eftersom man bara får lägga undan en dag vågade jag inte chansa. De fanns ju här med! KALAS! har även fått rapport om att familjen är på G.!


09:44 I MUST BE THE HAPPIEST




Pälsväst h&m, skinnjacka ginatricot, klänning med dragkedja och jeansskjorta h&m divided + conversen då

GODMORGON - STRÅLANDE fint väder.. åh vad jag älskar det, tänka sig, den dag man är ledig får man SOL! yey! Har ätit frulle, insåg att jag inte hade flingor hemma så jag gjort egna.. och det blev gott!!

Nu ska jag ut en snabbis på stan, sedan hem för att städa och handla FAMILJEN dyker upp ikväll. Underbara tider!

22:12 THE WAY YOU LOVE


Johanna och Isak är kärare än någonsin trots Uppsala-GBG.. yey!

THIS IS LOVE.
Kärlek kan se ut på olika sätt, en del känner kärlek till sina vänner och andra till den person de vill och tänker leva sitt liv med. Så underbart. Kärleken är för mig det vackraste som finns. Tanken av att få älska och att någon älskar en tillbaka har ingen gräns. Men jag har länge funderat ut vad egentligen kärleken betyder.. hur man kan likna den, vilken liknelse.. Idag på tåget kom jag på det. Tanken bara slog mig.

För exakt 7 år sedan var jag väldigt intresserad av en kille, han bodde i sthlm. Jag bodde såklart i övik och sträckan för att träffas var 56 mil. Yey! Typ. I alla fall stod jag, dagligen, framför spegeln och log, hälsade, log, sprang lite smått BARA för att se det framför mig. Det första mötet.. när man möts och träffas såsom man inte gjort på länge. Hur lycklig man ser ut att vara! Jag kanske låter som en riktig nörd men jag tror säkert att vi alla tänker på något konstigt vis vissa gånger, denna gång är det min tur. Där stod jag, tränade, fejkade och låtsades träffas.. Det såg helt okej ut.

Så idag, stod jag där och iakttog detta. Hur ett förälskat par bara sprang mot varandra, log, skrattade, hejade, "åh älskling"... Hur de möttes, hur deras liv igen förvandlades och att världen bara stod stilla. Det var ju de mot världen.

Jag vill också. Det här är kärlek mina vänner.

20:06 HI THERE

Vilken underbar dag det har varit! Jag är nöjd! ALLT har gått som på räls.. till och med det här tåget som jag sitter på nu (okej, den var dålig, men jag skrattar ihjäl mig!) anyway, kikar in en massa bloggar och får en sådan fruktansvärt bra inspiration och DETTA ska jag ta med mig till jobbet.. Älskar att se olika kombinationer till hemskt fula/knepiga plagg som blir fantastiska! Yey! Och jag vill jättegärna köpa allihopa.. åh..

... sedan slås jag av den tanke att jag är en vuxen kvinna som har en lägenhet för två miljoner/mån och en matavgift på sjuttiofemtusen och en hel drös räkningar på trettiofemtusen.. det är inte lätt att leva på topp!


10:21 ALL IN BLACK


Bootsen kommer ifrån wedins.. äkta i läder..

Black and.. black. Alltid svart. Jag är inte såå fruktansvärt färgglad.. idag har jag på mig, eh. svart MEN jag bryter av med en ljusgrå sak (bilder sedan)... detta var i.. lördags? Ja. Allt från ginatricot, känns jobbigt men sant.


ATT DET ÄR LOV råder ingen tvekan om. Tvärtom. Dessa underbara varelser sitter på tåget och pratar på som aldrig förr.. Åh så härligt. Jag som är såå pigg. Jao. Saknar min familj MEN de kommer imorgon! HURRA! Såhär ser planen ut..

Tisdag (idag!) - Jobb (stryka kläder när jag kommer hem PLUS laga mat, en sådan rätt jag aldrig gjort förut..)
Onsdag - Ledig, familjen kommer på kvällen, YOUTH börjar!!!!
Torsdag - Jobb (Johanna kommer!!!)
Fredag - Jobb
Lördag - Jobb SISTA dagen
Söndag - YOUTH slutar!!! Är med familjen, de åker hem MEN jag hänger på..
Måndag Till Fredag - Är jag i övik! (iaf som det ser ut nu)
Lördag - Jobb (i uppsala)
Söndag - Jobb (i uppsala)

17:40 DO YOU REMEMBER?


Kommer ni ihåg den tiden när man kunde gå med bara ben? Det gör inte jag.. Dock måste jag säga att jag håller på att svettas ihjäl, värmen har varit fantastiskt hög och medelhavshettan kan slänga sig i väggen. Islands vulkaner skulle eldat upp atlanten. Jag lovar.

(eller så är det bara jag som har gått med sjuttiofem yllepälsar idag.. who knows?)

07:04 LAST THURSDAY



Hittade dessa som jag inte visat.. ifrån i torsdags - lunch med Sofia. En skön stickad grå klänning+halsduk ginatricot, pälsjacka ifrån h&m barn (hett tips att köpa ifrån barnavdelningen!!!) och boots till det :)

NU MÄRKS DET VERKLIGEN att vi ställde om tiden igår. Fruktansvärt mörkt, gråmulet, duggregn, men jag menar de sa ju att det ska regna de närmsta dygnen.. vart tog ljuset vägen?

21:32 RED RAINCOAT


Såhär snygg var jag i fredags i min fasters nya regnjacka.. Hon var så nöjd över den att jag var tvungen att prova ;) Mycket finare är det såklart att mina strumpor är trasiga och att detta kom med på bild..

... soffpotatis. Det är vad jag är nu!

18:26 ALMOST PAINTINGS






Mina favoriter är 2an och 4an. Jag gillar dessa bilder allra mest för att jag själv tagit de i fredags i Uppsala. Fantastiskt härliga höstbilder :) Yes! Har även kommit på att dessa ska bli tavlor.. att göra två eller tre svartvita ger verkligen en känsla av 1920tal. Åh så fint det kommer bli! Detta får bli nästa veckas projekt... så skickar jag in bilderna till någon fotospecialist!


ÅKER TÅG HEMÅT och fick verkligen springa som en galning. Insåg att kvällen är TVBOKAD vilket innebär att jag inte har tid att handla matlagningsgrädde (ska nämligen hem och ställa mig framför spisen!) sprang istället runt på hemköp under åhlens i en evighet INNAN jag såg att mejeri var längst längst längst in bakom allting. Kul. Jag hann och tack för det! Har ringt min lilla gumma Johanna och surrat, hon surrade jag nickade. Har ingen energi. :P

ÅH nu kom en liten bebis gående, HEJHEJ! Haha, jag skrattar ihjäl mig mot den söte pojken och han fattar ingenting. Tyvärr. Men han kommer bli en tjejtjusare om 20år. Jag lovar. Ska bara hitta hans mor eller far...

10:20 YOU CAME THROUGH MY SKIN


Finnar hela facet men jag överväger att trotsa detta och ändå göra en härlig dag av denna. Känns som om jag är hur pigg som helst, måste bero på den extra timme vi fick inatt, bara för det var man uppe en timme längre också. Så typiskt ändå..


SITTER PÅ TÅGET som alltid, det duggar utomhus, vädret är gråmulet MEN jag längtar till gossipgirl och ensam mamma söker så denna dag kommer antingen gå sakta eller väääldigt snabbt. Har även en stor tvätthög som ska strykas hemma. Vem vill?


21:58 DID YOU SLEEP ALONE?

Du heter: Malin Rönnquist
Smeknamn: mallanbrallan, typ jämt!
Låt som när du är ledsen sörjer till? grease - lightning (för att den får mig på bra humör igen!)
Vad tror folk om dig? Vad tror ni om mig? 
Stämmer det? Kanske, ibland brukar jag prata också..
Vad får du oftast komplimanger för? Att jag skrattar med ögonen??!
Vad säger du för att imponera på någon? Hur fina de är, utåt och inåt!
Hur imponerar man på dig? Tar reda på allt jag tycker om och överraskar med något liknande? O ja. Materiella ting är ingenting värt i jämförelse med äkta kärlek.
Brukar du skratta för dig själv? MEN ATT JAG GÖÖÖR! Jag skrattar till och med när jag cyklar, vilket har gjort att jag fått kallsup av blåsten... hur man nu får det.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Det var av en man. Private.
Var bor du? Centrala Uppsala
Trivs du där: Jag skulle inte byta bort min lägenhet för fyra miljoner... okej kanske då.
Äger du några Converse: Ett par svarta höga och ett par rosa låga.. vill dock ha ett par vita MEN det får bli till sommaren.. Varför är det så coolt att äga converse förresten?
Brukar du bli för full: Verkligen inte. Brukar jag någon gång sätta mig in i den situationen? Verkligen inte.
Är du allergisk i mot något: Jag är laktos.. räknas det?
Hur svarar du i mobilen: "brallan" eller "haaaaallåååååå" eller "Hej det är malin" eller "alltså vet du...!"
Antal timmar sömn inatt: Sex timmar.
Sov du ensam: Nej
Brukar du komma i tid: Ja.
När mår du bra: När jag är kär
När blev du fotad senast: Idag
Hur känner du dig nu: MÄTT!! haha, lyckades efter allt godis klämma i mig två mackor också.. sockret gjorde att man mådde illa.. Hualigen.
Vanligaste färg på dina kläder: rosa, gula, gröna... eh nej, SVARTA jämt. Eller hur fia?
Vad tycker du om fötter: Att de är bra att ha när man ska ta sig hit o dit
Vad saknar du: Kärlek
Hade du en bra kväll igår: Ja tack
Favoritdryck på morgonen: någon jucie? Hallon? Ja!
Rakar du benen: Det är kanske det värsta jag vet men när norrlandsskogen förflyttat sig till mina två ben brukar jag ta initiativet innan självaste skogshuggaren gör det.. typ.
När brukar du oftast gå och lägga dig: För sent,, tyvärr.. måste bli bättre!
Är du blyg? Blyg?? Vad är det? haha..
Sysslar du med någon idrott: Jag har äntligen börjat gymma igen!! woho! Älskart! (och lagt på mig tre kg! älskar ännu mer!)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Eftersom jag själv varit med om det med egna erfarenheter finns det fortfarande hopp så JA.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Shoppa!! Spela hockey i nhl! Köra bil med en hand! Överraska en fin flicka! Tjäna pengar!
Är du nöjd med ditt liv: Absolut!
Är du bortskämd: Ibland kanske..?
Vad gör du i morgon: Börjar jobba klockan 11:45
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? En hel massa..
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, verkligen! jag klagar inte!
Vad använder du för shampoo? Rosa elvital.. det finns inget bättre!!
Vad är det finaste du fått? En teddybjörn/nalle med ett stort rött hjärta, fick när jag var sexton på alla hjärtans dag, den betyder mycket fortfarande!
Hur gammal är du: 21
Tycker du om någon just nu: Tyvärr..
Om fem månader: delas min vardag
Du samlar på: Skor?
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: MAMMA! JOHANNA!
Gillar du golf: Nja, hela min familj spelar utom jag. Men visst, jag kan slå på ranschen, iofs tycker jag om all sport i rätt sammanhang.. skulle Ashton Kutcher ringa och fråga om jag skulle vilja springa maratonloppet med honom skulle jag vara där på nolltid.. inte direkt tacka nej.
Har du strumpor på dig nu: nejdu
Är det okej att gråta: Men givetvis!
När grät du senast: Igår
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Betala lägenheten..
Bär du glasögon eller linser: Både och!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, jag tycker att charmen med kläder är att hitta sin egen stil till bra pris. Jag imponeras mer av en persons stil som den hittat för 200 och är EGEN istället för kopierat för 20000. Förstår du?
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Tidigt. Jag jobbar ju!
Vill du gifta dig: Kanske..
Vill du ha barn: Kanske..
Är du bra på att laga mat: Nu ska vi inte överdriva...
Hur vig är du: Jag kan sitta och stå, men inte mer än så..
Är du musikalisk? Ja.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.. mumma!
Tror du på ett liv efter döden: JA!
Tycker du om sushi: NEJ!
Bor dina föräldrar tillsammans: JA!
Har du tandläkarskräck: JA!
Har du någon gång gråtit dej till sömns: men JAAA!

Haha, snyggt slut mallan.. bara för att tillägga SÅKLART att jag vill gifta mig och ha barn. Det skulle vara mer fantastiskt än all karriär i världen.. !

19:25 WORKED ALL DAY


Igår hade jag på mig haremsbyxa från ginatricot, skor din sko, tröja (med puffärm) h&m trend, skinnjacka ginatricot och väskan kommer även den från ginatricot.. läskigt.

MIN UTSIKT ÄR LIKA MÖRK SOM NATTEN och jag sitter på ett tåg fyllt av förväntansfulla människor. En hel massa personer skriker att det ska bli deras bästa kväll ever. Ja, de använder ordet "ever". Imorse gick jag förbi ett hotell i sthlm, ÅTTA polisbilar (med poliser) stod utanför och det kom två limousiner.. Jag undrar jag vilka det var :P

08:04 A NEW ONE



Hey där new bag. Jag var tvungen att rekamera en väska för att spännet gått sönder. Om man säger såhär: det hör INTE till vanligheterna. Inte alls. Jag gillar inte att reklamera ting MEN samtidigt har man full rätt i två år. På affären hittade jag istället denna fina sak. Okej då. Den är välkommen bland alla de andra svarta sakerna, kanske inte det jag behövt som mest MEN vadå? Ibland måste man unna sig också :) som jag gjorde igår...

SITTER PÅ TÅGET TILL STHLM, vi har dock inte lämnat stationen ännu trots det har sjuttiofemtusen människor satt sig i samma sektion som mig. Vad gör alla uppe nu? Jag börjar inte jobba förrän 9:45 men får ändå lämna staden vid den här tiden.. åh så trevliga förbindelser det finns!

20:20 LEO LEO LEO LEO


I Tisdags hade jag den här favoriten på mig. Ni vet säkert vad allt kommer ifrån already... Justeee.. det hände någonting med dessa leggings i tvättmaskinen idag. Jag ringde arg till mamma och hon frågade hur jag kunde misslyckas.. det som jag aldrig gör... eeeh, ja juste.


HAR VARIT HOS FASTER och vi tände ljus, pratade en hel massa och hon bjöd på kycklingfilé i ugn, bulgur och en massa sallad. Fantastiskt gott.. SOM VANLIGT! Tråkigt att jag aldrig hann träffa Debbie bara, MEN det kommer fler tåg, en liten hälsning här.. :)

Har bäddat fint i sängen också OCH städat upp en massa kläder som jag hängt på tork överallt.. tittar på idol! Yey! Vilken är er favorit?

17:36 STRESS STRESS

NO KIDDING?
nu är jag stressad på riktigt, måste ner på stan och köpa en grej jag lagt undan och sedan fort som bara den hem till faster. Jag ska nämligen vara där klockan 18. Det här blir intressant.

MEN hon ska bjuda på mat och vem kan motstå?

15:23 IT'S A GOOD ONE


Det här fodralet är fruktansvärt snyggt! Riktigt skönt att hålla i också. Bra köp! Bra köp!

HAR STROSAT PÅ STAN och precis tittat på en film, kände att den enda tid på dygnet när man kan se en utan att somna är mitt på dagen, lika bra. MEN jag tror inte att jag ska fortsätta titta på filmer som bara får mig att.. tja, må dåligt.

 


10:34 YESTERDAY AT LUNCH


Jag och Sofia åt good lunch här inne igår klockan 12...

.. se så fin natur? Jag brukar inte vara värsta naturmänniskan MEN här kan det tilläggas: underbara tider.. det kanske syns att uppsala är cyklisternas himmel?

... och jag beställde "dagens" lax och mos, inte sådan där pulver utan RIKTIG mos med lite citron i. Fantastiskt gott. Tänka sig, att jag beställde lax, blev lika chockad själv som Sofia blev när jag ätit upp allt.. Haha, det trodde hon inte ;P


UPPSALA, åh vad jag uppskattar den här ljuvliga staden.. det sägs borta bra men hemma bäst och jag tror mer och mer på det. Fantastiskt!

Efter att ha tvättat hela morgonen vill jag nu springa ut på stan och leta secondhand. Wish me luck!

08:10 +


När jag vaknade var det här det första jag såg... det kommer bli en bra dag!

20:22 MY FAVOURITE OUTFIT


Det här är nog en favoritoutfit som jag kom på i tisdags. Åh vad jag gillar mixen, olika material, olika stilar. Tröjan kommer ifrån h&m divided,

shorts i sammet från h&m divided,

skor (nya!!!) ifrån dinsko i övik, vilket jag verkligen gillar. Kändes så bra att min äldste lillebror också gillade dem. Och gillar han de, gillar min yngste bror det också. Haha. Han följer Oscars ord. Det är hans lag. Typ...

pälsen fortfarande ifrån h&m trend, jag kanske ska byta jacka någon dag? MEN det är så kallt på mornarna att det finns ingenting skönare..


NU ÄR DET FULL RULLE HÄR, sitter och messar med mormor och det värsta är att hon har blivit så snabb på sistone att jag blir hyperstressad av att svara snabbt också. Trots allt - det fungerar! JA! Har även gjort mitt livs första varmchoklad. Ringde lillebror E för att fråga hur man gör..
Edvin: Ja du Malin, du ställer i alla fall inte in den i kylen..
Malin: HAHA, nej tack för tipset..
E: Men alltså, du gör såhär (på sin fina norrländska) du tar en kastrull, du vet en sådan man brukar lägga makaroner i och spaghetti, sedan häller du i mjölk, vispa samtidigt, sedan i med oboyen. Bränn inte fast det utan titta hela tiden. Gå INTE iväg.
M: Men jag kommer inte klara det, jag kommer bränna fast mjölken?
E: Ja, men försök att inte göra det.
M: O K E J. Tack för tipset!!

Sedan surrade vi på en hel massa till och Edvin sa
E: Maalin... ska du komma hem?
M: Ja, får jag det?
E: tyst
M: EDVIN?
E: Aaah
M: EDVIIN!!
E: JA!
M: EDVIN?!?!?!?!
E: JAAAAAA!!!
M: TAAACK!
sådär är våra samtal. Typ. Nu vet ni det. Jag antar att intresseklubben antecknar och hovet likaså, men det är roligare att skriva lite privat än bara babbla på.

pss. känns kul att min lillebror inte ens tror att jag klarar av att veta vad en kastrull är
pss 2. jag borde verkligen bli en redaktör med tanke på att jag alltid kommer ihåg HELA konversationer.. Ja.

16:41 DARKBLUE?


Det här är ifrån i somras och klänningen jag då köpte och var så nöjd med hänger med en reatagg bland reorna idag. Sjukt snygg i alla fall.. Klänning h&m trend 399:-

TITTAR PÅ GOSSIPGIRL repris och läser lite magasin. Så bra man kan ha det.

14:34 FRESH START


Nejmenhejdär. Åh vad snyggt det är, enda nackdelen är att det är rött och INTE rosa, men det kanske jag får leva med... :) Vilken tur att jag frågade den där kvinnan igår vart hon hade köpt det annars hade jag inte alls hittat det här vackra fodralet idag. Galet bra. Nu kanske jag kan hålla denna iphone3gs hel? Vad tror vi?

FÖRÖVRIGT, jordens bästa lunch med Fia. Myspys. Vi shoppade en hel del efteråt och hon köpte en fantastiskt klänning från monki. Yey!

Nu ska jag köpa tidning och naturgodis och sätta mig för en massa skoj. Skeppohoj!

11:11 MONDAY




Åh, detta var måndagens, en hyfsat trött sådan MEN ni ser kanske litegranna ändå? Med tanke på att man ätit så mycket i helgen var det skönt med en tröja size big, från monki, leggings h&m trend - pälsen likaså.

NU SKA JAG UT PÅ STAN och luncha med världens bästa Sofia.

10:16 MORNINGBREAK


Mitt i allt här hemma satte jag igång denna video och fällde en tår. Man måste kanske hängt med i alla säsonger för att förstå MEN det är exakt den här tiden, som de går igenom, som jag gick igenom för några år sedan. Memories.

09:08 SNEAKPEAK INSPIRATION






Såhär fint bor min käre morbror hans fina fästmö och deras underbara sötnöt till dotter. Åh ÅH, jag är inte alls avundsjuk, titta bara på badrummet. Älskar dess väggar.. fantastiskt fina!

DET HÄR ÄR KANSKE det svåraste beslut jag någonsin tagit men jag är nöjd med mitt val. Så är det. OCH det är huvudsaken.

22:24 LAST SUNDAY


Min bror döpte sig i söndags och se bara hur söt han var? Sådär lagomt nervös och allmänt söööt. Det gick fantastiskt bra.

NU TITTAR JAG PÅ GREEK, typ sovandes.

22:24 LAST SUNDAY


Min bror döpte sig i söndags och se bara hur söt han var? Sådär lagomt nervös och allmänt söööt. Det gick fantastiskt bra.

NU TITTAR JAG PÅ GREEK, typ sovandes.

19:59 FOLKS


PARENTS. Jag har världens vackraste och finaste och snällaste föräldrar :) Se bara, jag är stolt!


ÅKER BAKLÄNGES på tåget (igen!!?) och gillar det inte. Men är bara tacksam för att jag hann med, hade tio minuter på mig från jobbet. Olala. Ibland underlättar det att ha lårmuskler (och en stor rumpa!).

07:47 LADY IN PINK


Klänning från monki, mammas tights (:P), boots-gamla, kavaj ifrån ginatricot...

GODMORGON ONSDAG mitt i veckan. Nu kör vi. Ute är det dimmigt och disigt och ruggigt, dock inte så kallt. Sitter på tåget med hela halva uppsala, härliga tider.

22:39 REAL LOVE?





Såhär ser det ut en dag för mig. Kan man mer än älska det? Sthlm är fantastiskt.

21:36 TODAY


Idag drog jag på mig dessa plagg. Randig tröja och sammetsshorts ifrån h&m divided.. Dessa shorts är ett av mina bästa plagg som jag köpt, fantastiskt sköna! På mina fötter bar jag nyinköpta skor från dinsko i övik. Helt fantastiskt att shoppa där faktiskt ALLA strl finns kvar. Älskar!

20:13 SUNSET SKY


Edvin, Malin och Oscar på balkongen i det fina vädret.. yey. Mysigt.


SITTER PÅ TÅGET IGEN DÅ, känns som om jag alltid sitter här när jag skriver och det gör jag praktiskt taget också. Kikar igenom lite bilder från helgen och jag förstår att det kanske är tråkigt för er att läsa om MEN jag tycker det är mysigt att publicera och sedan komma ihåg.

Men jag måste bara berätta att jag har jordens bästa dagar och det är jag verkligen glad över. Det är fruktansvärt roligt att arbeta i sthlm, det är underbara kunder, det är en fantastisk butik.

Snart i Uppsala. Hurra!

09:02 THESE PHOTOS


Jag glömde som sagt sminket i Uppsala så jag lånade mamsens. Hittade ögonskuggor och en mascara. Mycket trevligt.


Jag är inte så van vid att använda skuggor på ögonlocken att det blir kul när det väl händer.. Då trixar man lite till.. Fyrpack från isadora.


De obligatoriska jordgubbsbilderna.. och lite bus.


IGÅR SATT JAG OCH SÅG film på tv:n.. var så trött att jag inte ens märkte att jag hade dansk undertext. Det är TRÖTTHET. Sitter just nu på tåget, pratat med mor om julafton, yey. Jag längtar verkligen till julen, den är fantastiskt underbar. Nu kom det en hund in i vagnen. VAD GÖR DE HÄR? Hundar är kanske inte riktigt mina favoriter.. inte för att döma. Nej.

btw. Maja, jag har köpt den på h&m trend för 150:-. DEN ÄR PERFEKT! Nedsatt från 349:-
btw 2. Oscar och Edvin kommer troligtvis ner till mig på måndag och jag är överlycklig. Mor och Far kommer på onsdag om en vecka. Det blir Underbart.

21:44 YOU AND ME


När jag får en dotter.. Åh. Älskade sötaste kusinvitamin. HON ÄR UNDERBAR! Vad man än säger.. så svarar hon positivt.. ska försöka med "Gumsan, ska vi springa marathonloppet 24 varv?!" Svaret blir säkert "JAAA!" (med ett leende! Åh,

De tre musketörerna. HAHA. Nej men säga vad man vill, visst är vi ganska lika? Eller? :P.. L S M= BÄSTA!

Sitter och tittar på det här. Åh.

21:13 ONCE MORE

JAG ÄR MED PÅ FÖRSTA SIDAN IGEN http://www.minoutfit.se YEY!

18:10 MANY YEARS AGO







Så vackra bilder? Inte sant? Jag tog mig en tur inne i farmors sovrum i lördags och hittade dessa.. haha, lär troligtvis bli slagen gul och blå (av mina bröder) men lika glad för det är jag ändå.

SITTER PÅ TÅGET HEM. Vill vara hemma. N U! Men jag vet att jag måste införskaffa mig mat till denna vecka och det känns ännu mer drygt, jag kanske sitter kvar på stolen? Ja.

07:31 PART TWO


Chauffören och bästa bror Oscar.. gasade mer än vad jag gjorde.. nähä?

.. sedan kom vi fram (blev lite bakvänt nu men ni hänger med ändå!) En massa människor firade Farmor. Vilken dag!

Grabbsen i min familj. haha, snyggt mallan att jag knäppt exakt mot solen..

Mamsen och jag.. så roligt att suss ställde sig exakt mellan oss och vi visste ingenting! :P haha, man ser ögonen! Åh vad vi skrattade!

... och här var det fika igen!

Faster och Debbie, haha, i högsta hugg! Gunilla delade ut glas!

SITTER PÅ TÅGET OCH VI INTAR STHLM om några minuter.. därefter går jag till jobbet! Fler bilder kommer minsann :)

22:53 GRANDMA 80


Vi anlände till farmor lite försenat (mitt fel, jag köpte ett par skor!) MEN glada var vi hela högen..

Jag och fina farmor som fyllde 80 år. ÅTTIO år. Så härligt!

SOVTIME. Yey. Imorgon jobb i sthlm. Yey.

21:20 YESTERDAY


Så skulle vi göra oss iordning för att åka in till farmor.. utomhus var värmen på topp, över tio plus..

... jordens vackraste väder som ni kanske seeer? Åh vad roligt att papsen ställt stegen mitt i bild..

.. vackra staden övik..

.. från alla håll och kanter.. (inte ett moln..)

... och längst ner syns havet..

... käraste bröder hittades i en zoom, bråkade om en festis. Yey.

... nere vid hamnen...

.. och vi är ALLTID normala. "Ska vi vara fula?!" "JA!" haha, älskar denna bild.. vet inte hur länge vi tre skrattade till edvins face.. HAHA. Jag grät av skratt.


NU SKA JAG RINGA JOHANNA! Kommer fleeer bilder!

19:46 EDWIN 12 YEARS OLD




... och han är min lillebror :) En av de fina jag har!

HAR KOMMIT HEM TILL UPPSALA IGEN, sitter dock bänkad framför GG. Yey! Det gick bra att köra bil i fem timmar..

09:37 BEFORE THE CELEBRATION








Igår hade jag på mig en svart klänning från århundradets början ungefär (bra när man skulle äta!!), halsband jag hittade i mammas ting, väska i lack från H&M acc, skor i lack och mocka divided exclusive, päls från H&M trend, örhängen från H&M acc och självaste a. wang flätan. Den går att göra i mitt hår! YEY!


TOG EN MASSA BILDER I VÄNTAN PÅ ATT OSCAR SKULLE BLI KLAR. Vi hade så mysigt igår, jag och mina syskon.. idag ska jag visa er.. vänta bara! VI hade det bästa vädret!? TIO plusgrader, vilken tur att min enda jacka var i päls... eh ja.

19:58 YESTERDAY THE FRIDAY


Shortsdress från H&M divided...

... skjorta från H&M trend...

... pälsjacka från H&M trend.. boots med klack.. gamla som ruiner..

HAR KOMMIT HEM OCH STÄDAT KÖKET (kände att mor och far stått i köket hela dagen så jag ville hjälpa till här hemma :P, delvis kan tänkas för att det var jag som skitade ner :P haha..). Jag, Oscar och Edvin har tagit bilen själva och åkt runt på äventyr. Först shopping (jag en tröja med paljetter och även de efterlängtade skorna! ÄNTLIGEN! Tur att det finns strl kvar här hemma i övik :P) sedan till farmor (hur mycket människor som helst!!) efter det hem till morbror med fästmö och barn.. MYS! Nu är mina bröder på övervåningen och jag sitter och lägger in alla 450 bilder på datorn PLUS tittar på Ensam mamma söker samtidigt: GE MIG OSCAR!!!

08:27 TIME FOR NOW


I planet satt jag och läste.. flygvärdinnan sa till mig trehundrafemtiotre gånger om att "dra in bagaget under stolen framför..." (är det mitt fel att jag hade jordens största väska som inte rymdes under stolen framför???!!) jag försökte i alla fall.. som belöning fick jag en chokladboll... ungefär som när man var hos tandläkaren när man var liten och fick en nyckelring eller klubba. Jag kände mig nöjd.

NU SITTER EDVIN OCH JAG och tittar på tv.. jag har inte varit ledig en lördag sedan.. nä jag kan inte komma på, men det var i somras. Jag vet knappt vad som visas på tv nuförtiden (på lördagar?!) Det idiotiska är att jag ville verkligen sova ut MEN kunde ej, dock är jag pigg. Idag ska vi dra in till farmor i stora staden men innan dess åker jag och mina kära bröder och shoppar. O ja.

23:04 THIS IS REAL LOVE

Foto:
I brist på egna bilder lägger jag in lite inspiration på fredagskvällen.. Nu ska jag svara på sjuhundra mess och samtidigt lägga min lillebror. Godnatt!

22:17 HOME SWEET HOME


HEMMA! Yey! Världens bästa kvalité på bild, håller ni inte med? ;)

.. och världens sötaste lillebror? håller ni inte med? ;)

Vi sitter och tittar på tv:n. Den nya vackra. Pappa har redan poängterat "visst är den fin?!" ettusenfemtiofem gånger.. "Ja, pappa, den är fortfarande lika fin" Åh andra sidan kom jag nu på att jag gör exakt likadant när jag ska köpa skor :P haha. Flygresan gick riktigt bra! Jag köpte mig en tidning och läste på flyget och efter min chokladboll och lite läsning var vi redo att landa. VA? Tiden går såå snabbt när man flyger.

19:44 @ ARLANDA AIRPORT

Efter sjuttiofem personliga meddelanden är det tyst i.. fem sekunder, sedan kommer nästa! Varför kan människor inte bara hålla ordning och reda på sina saker? (eeeh, säger jag nu och insåg att jag sitter på fel gate!) haha. Eller vänta.. det gör jag inte alls... däremot känner jag igen mannen framför mig. Jag vet precis vem han är! När jag gick i högstadiet var han ju den snyggaste läraren, fortfarande lika fin. Hur coolt?

Nej hörrni, nu måste jag återgå till arlanda.

09:03 TRAIN ALLOVER AGAIN

BACKWARDS. Det här med att åka tåg går mig på nerverna. I allafall denna dag. Jag sitter baklänges - det är ungefär det värsta jag vet. Första platsen har dock myror och andra platsen blöta pappershanddukar men SEDAN kommer baklängesåkande i tåg. Typ. Jaja, jag har en trevlig kvinna framför mig som jag tittar på då och då, ute är det gråmulet och jag ber en bön över att det ska vara uppehåll ikväll.. Orkar inte flyga i snöstorm, regnstorm eller helt enkelt storm. Ringde mor, kollade vädret - regn och blåst. JA MEN VAD TREVLIGT. Nu spelar det dock ingen roll, för jag längtar efter mamma, pappa, oscar och lille edvin. MYCKET! Edvin ska få min förra iphone, den är dock trasig MEN då har vi alla barn varsinn. Coolt. Jag har såklart den bästa, 3gsen, ville bara poängtera det. Mycket text lite bild.. så kan det gå ibland.


22:06 DEAR DAD

HEJ VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!
Är det bara jag, eller har du förändrats med massor av muskler på sistone? Åh så snyggt den där tröjan i medium sitter.. Tja, det är till och med vackert när du på dina bara knän sitter mitt framför oss (med ryggen emot), resterande i familjen, och visar det vackra "hålet".. åh andra sidan är det kanske MITT fel med tanke på att jag alltid har tjugofem olika sladdar runt hela bänken.. åh tredje sidan kom jag nu på att det faktiskt är MOR som brukar sortera sladdar.. jaao, jag tar tillbaka det där.

Min far som envisas med att matcha jeansjacka till jeans för att han känner sig så ungdomlig: det är vackert ändå pappa. Jag tror fortfarande på att man aldrig blir färdigutbildad men min paps kan verkligen allt. Vad jag än frågar har han alltid en lösning.. utom när han säger "jag vet inte..". Då blir jag irriterad.. men vad gör det om tusen år?

Jag funderar fortfarande på hur jag fick det där modesinnet.. Hur kom det till? Jag menar min käre far som inte ens ser skillnad på vilken reklamtröja som ska användas på vardagarna kan knappast ha bidragit... eller? Tur att morsan packar! MEN tänk att få ha en sådan härlig far, som är exakt som Rudolf "NI SKULLE VA TYSTA!!! bad jag vänligt om..." När någon misslyckad incident inträffat vet jag, oscar och edvin exakt vad vi ska göra.. (kanske de enda gånger på dygnet jag verkligen är tyst) vi är tystare än kor som sover. Jag lovar.

Men han är ju bra charmig ändå, min far, som efter varje arbetsdag trycker ned handtaget med ett duns i ytterdörren, springer in med igenimmade glasögon.. letar efter posten, inser att det inte kommit något roligt, DÅ tittar han upp genom några få hål (samtidigt som en arm är utanför jackan! han klär av sig i farten!) och hejar på oss övriga som sitter febrilt och väntar vid maten, hänger av sig jackan, springer in, sätter sig, äter.. efter maten? Toalettbesök? Ja visst. Tidningen? Vart är den? äh, skitsamma, han tar det första bästa (mormors bästa!), JYSK bäddlagers senaste reklamtidning. Hurra. Springer in och sätter sig.. sisådär 30 min senare.. är han nu en ny man. Men ändå. Min pappa.

Vet ni vad som egentligen är min favorit? Den årliga icapåsen under granen utomhus. Jag bara älskart. Pappa tycker att han är klokare än ljuset när han VARJE ÅR ska envisas med att ha den där som håller åt under självaste granen.. sedan tänker han att det kommer ändå snö som täcker. Mamma skäms lite sådär vackert när människor går förbi och tror att vi är vandrande matvrak.

DET JAG VILL SÄGA EGENTLIGEN är att PAPPA, det vore trevligt med ett litet bidrag till att din vackraste dotter i hela världshistorien ska inta ditt kära hem. Du kan mitt kontonr ;) hihi.

Ja juste, packa.

21:32 THIS DAY!


Transparent topp håller ännu i sig, denna ifrån weekday FYRTIO kronor.

... body under ifrån ginatricot FYRTIONIO kronor... lackleggings även de från ginatricot.

... skinnjackan likaså. Koftan över kommer ifrån lindex och DENNA har verkligen många frågat efter idag. Otroligt kul. Jag menar, den är INTE ny.

TRÖTTHET. TRÖTTHET. TRÖTTHET. Med tanke på att jag ska packa en väska till imorgon bör jag kanske sätta igång? MEN det är roligare att titta på lyxfällan.

19:59 ALIVE?

Åh. Vilken resa till tåget. Helt ärligt. Vi sprang som två galna hönor runt i stationen, klockan var 19:41 när vi stod och frågade i receptionen.. Runt runt. Skriker.. En man skriker tillbaka att vi ska ditåt - OCH SEDAN TILL VÄNSTER! JAAA TAAACK springer.. ser spåret (hatar att det är olika spår), blippar med kortet.. SPRINGER! Ser konduktören (bör tilläggas att han såg riktigt bra ut.. tror jag iaf, såg inte på så långt håll! haha) skriker till honom "går det här tåget till uppsala....???!!!" JAAAAA IN MED ER NU! TAAAAAAAAAAAAACK haha, världens konversationen och vi snubblade nästan på våra egna skor. Jag, helt svettig med handväskan i vädret och K med rumpan i vädret.. haha.. Nu sitter vi här i mörkret och tiden bara går. Yey. Bilder sedan.

09:06 WEDNESDAY



Leggings i sammet från ginatricot, tee med hål h&m trend, kavaj i lång från ginatricot, pälsjackan kommer ifrån h&m trend och converse.. Körde på lager på lager igår.. gör exakt likadant idag!

VARFÖR SKA JAG ALLTID RÅKA UT FÖR STILLASITTANDE TÅG? Här sitter vi och kan inte annat. Buhu.

22:54 INSIDEOUTSIDE


Utanför var det jordens vackraste solnedgång.. var tvungen att fotografera..

.. se bara? VACKERT MALLAN med ringen där i mitten MEN det är kameran...

... såklart satt jag med datorn i högsta hugg... och några minuter senare hade solen gått ner ännu mer..

.. fab. Jag gillar! Isak och Johanna hade också gillat. Har aldrig träffat ett par som är så galna att de verkligen springer efter solnedgångarna.. haha. sweet.


PÅ TAL OM JOHANNA. Har pratat med den bruden i 40min nu. Känns fantastiskt bra. Att sakna någon så oerhört mycket kan inte vara bra för hälsan? När vi väl kommer igång och pratar i munnen på varandra är allt som vanligt. OCH det är så det ska vara.

19:59 FUR FUR FUUUR!


Hade på mig pälsen igår? Gissa varför? Snön föll. Det gjorde den INTE idag, men lika nollgradigt för det ändå.. pälsjacka h&m trend 999:-


TÄNKT ÅKA TILL GYMMET men insåg att jag åkte iväg klockan 7 imorse och kom hem halv 7 denna kväll så jag somnade sittandes i soffan. SITTANDES. Har jag någonsin somnat sittandes? Istället har jag nu diskat lite och handlat lite mat. På fredag åker jag till min underbar familj, ingen kan längta mer..

17:47 THE TRIP

Åh, förlåt. Jag stressade hela morgonen, stod på fel spår denna morgon.. och klockan var sju. Sedan såg jag att med tanke på att jag skulle ta direkttåget stod jag helt fel. Sprang. Hann. En minut i. Tur. Satte mig i en fullproppad vagn (fick gå igenom fyra st) och sedan var jag lugn. Dagen har spenderats på jobbet i sthlm och nu sitter jag på tåget hem. Valde att vänta därför att jag ville prova den ombloggade fårskinnsjackan. Superfin verkligen men HALLELUJA för att den inte var det på mig. Då slapp jag köpa den.. 1499:- Tur. Nu kan jag handla mat istället!

Mannen bredvid mig har bullat upp med världens största hamburgermål och här sitter jag med jordens största lösviktpåse. Känner att vi är bästa vänner!!

Bilder kommer lite senare ikväll.. Till dess kan ni få lyssna på musiken jag lyssnar på just nu..

Den här låten ska mannen jag gifter mig med en vacker dag, spela gitarr och sjunga. Olala. Jag ser det framför mig already.

Här är den som Johanna och jag buggade till i somras. Love it.

.. och den här låten är speciell. Ja.

TÅGET TUTAR OCH KÖR! saknar mitt hem, vill laga mat (VA?) och städa (VA?).

20:17 INSIDE THE TRAIN



Ballerinaskor från dinsko, jeans från h&m divided exclusive, topp med puffärm ginatricot (ny!), väska i lack från h&m acc, halsduk från h&m trend, fuskpälsjacka från h&m barn.


SITTER PÅ TÅGET med Kattis och vi snackar en massa skoj. Påväg hem mot Uppsala!

10:32 SUNDAY



Lackleggings med detaljer h&m trend, skjortan kommer också därifrån (nedsatt till 150:- från 349:- BRA!), korthållare/mobhållare/younameit monki, boots i skinn från wedins, väska i lack h&m acc, jacka med SNYGG dragkedja h&m divided. Puh, det var mycket!

SITTER PÅ TÅGET som ska ta mig till jobbet. Ses där!
OCH till alla er som läser min blogg, vilka är ni? Vore roligt att veta!! (: Det uppskattas.. namn? ålder? bor? Ha en underbar dag!

09:04 RELATED


Godmorgon! Se så fin min faster, och hennes dotter, min kusin är. Underbara! Vilken kväll vi hade :) haha, och maten var strålande god som alltid. Vi tre ska ta oss upp till övik på fredagskvällen.. hur ska detta gå?

ps. Kommer ni ihåg programmet "related". Jag älskade det. Gjorde ni?

20:37 YOU AND ME BABY



I lördags drog jag på mig leo igen. Han är underbar.. Hittade en svart cape i en kartong och drog upp den på en gång. OFTA den ligger där och skräpar? Fick den av mitt ex i övik. Snällt. Perfekt nu i höst!


ÄR SÅ TRÖTT att jag bara vill titta på tv. I alla fall ett litet tag. Jag gillar Tina.

17:49 GREAT, LOVELY DAY


Olala.. dagen är över. Sitter nu påväg hem igen. Missade tåget.. eller gjorde det med vilje, insåg att zara lockade lite mer än att skyynda! haha, jaja, nu har jag precis käkat upp en kycklingtunnbrödsrulle - hungern var för stor för att undvikas..

Huvudvärken är oändlig. Annars mår jag toppen!.

06:51 ELSTOCKHOLMO



Normal, normalare, normalast?


NERVOUS. Jag är faktiskt lite nervös, men antar att det är såå det ska kännas. "d:et" har slutat att fungera på mitt tangentbord. Kul liv. Jaja, efter att ha znoosat tog jag mig upp denna morgon och det är frysande kallt på tåget. Well, håll tummarna kära vänner :) H&M Hamngatan, Sthlm!

åh nej, nu kopplades internet bort också.. åh vad roligt.

23:02 TIME TO SLEEP


... det ser nästan ut som en tavla?

Jag har ju kanske jordens mest söta kusin! HON SKULLE HA MINA KLÄDER PÅ SIG! :) haha.. so sweet. So beautiful!

TIME TO SLEEP. Nu är det jag som sover. Imorgon gäller det. Håll tummarna!

21:14 JUST REMEMBER

ROM 8:1
"Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus."

18:24 I'M WEARING A SHIRT FOR MEN


Skjortan kommer ifrån h&m herr logg...

... jeansen hittade jag i en flyttkartong och köptes.. om jag kommer ihåg rätt.. 2003 eller 2004? JC crocker...

... skorna är ifrån dinsko.. och är väääldigt snygga!

.. ett vackert halsband.. tja vad det nu är.. ifrån monki, köpte detta för några månader sedan men har verkligen helt och hållet glömt bort det..

... pälsjackan kommer ifrån h&m barn och väskan är ifrån zara..

MINA VÄNNER. Jag har verkligen gjort min sista dag på jobbet.. idag. Det är lite vemodigt MEN jag har insett att jag kommer vara där ALLA mina lediga dagar. Typ bara hänga.. i sisådär åtta timmar :P haha.. Nej men det är väl som man säger: när en dörr stängs öppnas ett fönster. JAG ÄR RÅTAGGAD INFÖR STHLM IMORGON!! Jaaaaaa!

10:49 INDOOR







Photo: Deborah
Style: Malin

Har på mig, nerifrån och upp, höga klackar med detaljer h&m divided exclusive, leggings+stickad tröja från ginatricot, två broscher som detaljer på axlarna från h&m dam acc, lackväska 2a hand, armband och örhängen från h&m dam acc.

JAG SKA JOBBA IDAG. Det var alltså inte min sista dag igår utan det blir idag! Woho!

19:02 FALL '09






PHOTOSHOOT FALL '09. Last night. Just love the cold weather, not.

09:53 HIS BIRTHDAY TODAY


Efter frukosten igår tog jag cykeln mot l.o och hälsade på. Härlig morgon. Solen sken, kallheten (även kallad kylan!) var brutal och självaste kontrollen över allting blåste iväg. Annars var det great.

Finaste kyrkan. Korset gör allt.

.. en lugn morgon som det skådas..

... janne långben? Han är i alla fall en av mina favoritseriefigurer. HAHA, älskar hans skratt. Nästan som mitt... eh typ.

... en liten rosa cykel och en frans...

.. efter några minuter i skolan tog jag mitt pick och pack vidare på nästa äventyr. Gränby. Det har blivit så vackert där nu! En massa nya affärer..

... som ni kan läsa om här.


JAG TÄNKTE PÅ EN SAK. Det här med att ni skriver kommentarer, gör det, jag tar åt mig allting även om jag kanske inte hunnit svara på alla. Den senaste, angående vad en bibelskola är? Det återkommer jag med senare idag, ska bara sticka till jobbet en stund först. Jag uppskattar att ni frågar saker, då vet jag mer vad jag ska skriva om :)

När vi ändå är inne i resonemanget.. vad vill ni se mer av i bloggen? Det känns som om det är väldigt många nya läsare nu.. eller DET ÄR.. så jag tänkte köra en liten presentation senare också.. hoppas det är okej?

och sist men inte minst.. eller kanske faktiskt.. vill jag gratta jordens finaste unge till lillebror som fyller 12 år idag. Synd att jag inte kan vara där uppe och gratta, hade verkligen velat det.. eller kanske helt enkelt bara fika upp alla sjuttiofemolikasorters kakor? Man kan se det som man vill.. Anyway. GRATTIS GUBBEN!

22:37 LIKE A GREY MATCH



Jag är inte riktigt nöjd över dagens kläder.. Vet inte vad jag tänkte med.. någonting blev fel, halvägs in i självaste påklädnaden.. det kanske var därför jag bytte efter bara några timmar? Jaja, åkte iväg och hälsade på till bibelskolan idag och det var så härligt att träffa alla söta vänner. Mysigt. Skor med kilklack+väska+pälsväst från h&m, lackleggings+jacka ginatricot, tee från weekday..


TACK FÖR GOD MAT OCH HÄRLIGT SÄLLSKAP. Har precis anlänt efter en helkväll hemma hos min älskade faster och dotter. Så mysigt. Den andra kusinen är minsann i Israel, vi skypade och hade riktigt kul också. Underbara tider. Nu idol.

17:16 YESTERDAY I DID THE CITY


Vackra Uppsala stad, det ser ut som om det inte bor en kotte här.. men om ni tittar riktigt riktigt bra så finns det ändå.. tja, fem st som bosatt sig i östra sverige. Hurra.

Jag älskar att skyltfönstret var ca 20m långt och jag ställde mig PRECIS ovanför texten där det stod apoteket. Nåväl, vi alla kanske överlever denna tragedi? På mig har jag jeans från weekday, kängor dinsko (fått av pappa! ett fint köp till sin dotter!), tröja ginatricot, lång kofta från lindex (hittade i garderoben, den går faktiskt att använda..!) väska med fransar från h&m.. något år gammal. Det är kul att fynda hemma!

I BUTIKEN. Ringer mor.
- HEJ världens bästa mamma!
- HEJ älskade dotter (jao, det började inte riktigt sådär men man kan alltid krydda lite..!)
- Om man tänker en logisk tanke.. hur mycket skulle du vilja investera i ett par overknee stövlar till mig?
- Den logiska tanken går bort! haha
- Jahaja.. men tänk ändå.. de är JÄÄÄÄTTEEEFINAAA! (:
- Njaaa..
- Okej, gå in på.. så sa jag en blogg/hemsida bara för att visa.. tiden gick.. sedan kom det, det som jag inte var beredd på, det som gjorde så att jag måste besöka herr örondoktor på måndag klockan 07:00..
- AAAAALLLLDDDDRRRRRIIIIIIIGGGGGG! gapar hon ut så att hade jag haft högtalartelefon hade flygplanen vänt i luften. Dubbelt.
- MEN VAAA? De är ju snyygga!
- Gumman, det kommer verkligen inte på fråga..
- VARFÖR INTE?
- De ser ju ut som... sedan sänker hon rösten ännu mer.. som en... viskar - strippa!
- NEEJ! Du tänker bara på 90talets prettywoman.
blablabla..
- Så vad har vi kommit fram till morsan? Det blir inget köp va?
- Inte ett korvöre.
- NÄHÄ, men om jag säger att jag ska köpa en tröja då? (SMIIILLEEE hihi)
- .. och sedan läser jag i bloggen att du har nya vackra stövlar?
- Eeeh, nja.. kanske inte så smart. Nu struntar jag i stövlarna och köper tröjan ändå, på ginatricot.
- Det blir toppen gumsan, puss o kram.
- PUSS

Åh vad man älskar att man aldrig kan säga emot sin mamma. Här sitter jag och suktar efter de mest perfekta stövlarna och vad får man för det?

15:12 BIG NEWS BIG NEWS BIG NEWS


RYKTET. Ryktet säger att Malin har blivit uppringd och erbjuden en tjänst.. i sthlm. Gissa om hon sa ja? (: GISSA om hon är glad?

Det var de stora nyheterna... jag börjar på måndag! Så älskade Uppsala, imorgon jobbar jag sista dagen..

13:56 HOLE-IN-ONE



I onsdags drog jag återigen på mig dessa vackra leggings från ginatricot. Vilken fullträff till köp. 199:- dessutom. De finns fortfarande kvar. Skorna, kilklack och blixtlås, kommer ifrån dinsko och de köpte jag för 100:- ETTHUNDRA kronor. När köper man ett par skor för såå lite pengar? Tee från h&m trend, kavajen kommer ifrån ginatricot och halsduken h&m trend.

NU HAR JAG TAGIT PÅ MIG EN RUTIG SKJORTA. Mysigt. Fint väder har vi också.

11:30 THIS MORNING


CHICT. Jag funderar fortfarande på hur jag ska berätta det.. Eller hur jag ska börja.. så jag väntar lite lite till. Till dess har jag tänkt att bara mysa med dessa två, för kära vänner, handen på hjärtat, hur många skulle inte vilja prova denna godsak? Vi får la se om den får en tia.. eller blir dissad totalt.

09:25 HOME SWEET HOME


Det här hör inte till vanligheterna, att jag visar mig i sådana här plagg. MEN faktum är att det är kanske det bästa som finns att ha på sig? Eller håller ni inte med? Att jag köpte byxorna när jag spelade fotboll och var elva år är bara det kanske en skam. MEN de är skönast!

Här ser ni min hårfärg bättre också :D Och nummer 17 passar ju bra med tanke på att 7 och 11 är mina bästa nummer :)

Jag gillar färgen.. eh.. som sagt.

NU STICKER JAG TILL BIBELSKOLAN.

07:23 THE ANSWERS

Vad är det du är så glad för, som är bättre än något som tidigare hänt i ditt liv?
Jag återkommer till denna fråga, i nästa inlägg. Där avslöjar jag allt!
Vad hände med din pojkvän?
Han är inte längre min pojkvän, jag kände att det inte var rätt och.. ja, detaljerna behåller vi för oss själva.
Hur går det i Uppsala, för visst går du på LOBC?
Kram
Heej! I uppsala går det jättebra, dagarna bara går och går, MEN jag går inte kvar där faktiskt, jag slutade för någon vecka sedan, berättar senare varför. KRAM!
Hur mkt pengar lägger du ut på kläder? dy har ju rätt mycket, men de är bara kul:-)
Jaaao, det är faktiskt olika för varje månad. När hösten börjar sätta fart blir det lite mer med tanke på att man behöver lite mer - logiskt? Ja. Sommaren är billig som bara den, då köper jag knappt någonting. Sommarklänningar kan man fortfarande använda likadana som när man var tolv år. Ungefär. Men en summa - kanske runt 500-1500/mån? Kan det vara okej? Tänk på att allt jag shoppar har jag i stort sett rabatterade priser..
Vad är det som får dig att tro på Jesus?
Jag skulle ljuga om jag skrev någonting annat än att han dog för mig. För det gjorde han. Han led för min skull, för att jag skulle få ett evigt liv. Halleluja. Jag kan inte tänka mig ett liv utan att tro på Jesus, för det gör mig så otroligt glad. Jag älskar att jag är uppvuxen i ett kristet hem så att jag i tidig ålder fick höra budskapet - men tänk på det - DET ÄR ALDRIG FÖRSENT! Bättre sent än aldrig? Hört talas om det? Gud är god. Han vill ha dig.
Hur stor lägenhet har du? :) Antal rum & kvm? Och kan du inte visa mer bilder på den! :D
Åh spännande. Min lägenhet är exakt 44,5kvm. Det är en 1,5a. Planlösningen är som sådan att självaste halvan är ett dressingroom, sedan ett rum som jag använder som sovrum-vardagsrum. Plus ett stort kök. Toaletten är väldigt fin den med :) Jaa det ska jag verkligen försöka göra, kul att ni vill se! Ska lägga det i minnet.. Men tills vidare kan ni titta in några bilder.. HÄR.
Hur lever du om tio år?
Om tio år har jag två fruktansvärt snygga ringar på mitt ringfinger. I vitt guld med vissa diamanter som skimrar i rosa i vissa sken. Har en otroligt vacker man vid min sida, lång, mörkhårig, (hockeyspelare!??!), vääldigt fotbollsintresserad, företagssam och kristen (Nej, jag är inte kräsen..). Vi har tillsammans två barn.. En blond flicka och en tvååryngre pojke - brunhårig! , det är en perfekt ålder då man slipper vara på två avslutningar samtidigt :P. Pojken har precis lärt sig att spela hockey och ska uppfostras med klubban i handsken. Jag? Jag är chef på något sätt.. för h&m såklart. Vi bor i förorten i ett väldigt fint och nybyggt hus.
Vad saknar du mest med din hemstad förutom familjen? är det inte jobbigt med så långt avstånd från familjen?
Jag saknar såklart mest min familj. Självaste staden bryr jag mig inte så mycket om. Okej att den väcker otroliga minnen - jag har varit med om allt i den där staden tidigare i livet. Det var trots allt där som studenten togs, första kärleken kom till och mitt intresse för mode växte. Det är fruktansvärt jobbigt att bo såå långt ifrån familjen men jag måste säga att vi försöker att träffas väldigt ofta ändå.. Det blir nästan 1 gång varje månad.. eller det kanske var att ta i, varannan kanske? Nu kommer jag åka upp om en vecka, sedan kommer de ner efter 2 veckor. Man tar vara på alla tillfället som kan ges när man saknar människor. Jag tror alla vet exakt hur det är. Med tanke på att min familj är den bästa i världen vill jag träffa de jämt också. De gör mig glad.
vem är din stilförebid?
Jag tycker som så att jag inspireras mest av fashiontoast.com. Hennes stil är för mig fantastiskt vacker. Stora svenska modebloggare är såklart snygga stilmässigt men det känns som om allt de har, har var och varannan svensk, vilket är lite tråkigt - men samtidigt - det kanske är poängen? Det kanske är därför de får betalt? Den här kvinnan klär sig på ett unikt sätt och det uppskattar jag.
Verkar som du umgås mkt med din bästa kompis johanna, finns det några du saknar från förr?
Ja, jag umgås väldigt mycket med Johanna. Hon är trots allt den närmaste jag har, vet allt om mig innan jag ens öppnat truten. Det är dock synd att hon har flyttat ner till kära gbg och att vi träffas mer sällan men en riktigt vän - är en riktig vän - och de lägger man tid och energi på. Hon var alldeles nyss här uppe i uppsala och nästa gång är det min tur att åka ner till henne. Vi försöker att träffas så ofta vi kan. Ja, jag saknar jättemånga från skolan, saknar människor från min frisörklass, saknar från min ekonomiklass, saknar vänner från kyrkan, saknar de som brukar hälsa på mig på jobbet där uppe, saknar en massa familjer som vi brukar umgås med, saknar mormor&morfar, saknar min morbror med familj och såklart - jag saknar min fd pojkvän, den relationen som gjorde att vi aldrig var ifrån varandra. En sådan kärlek är det jag söker.
Kan du förklara varför så otrevliga grejer såsom mord,bil olyckor osv händer om Gud finns? En del av mig tror på Gud. Men jag blir alltmer tveksam då sådana här grejer händer stup i kvarten.
Jag kanske gör dig besviken men jag kan tyvärr inte förklara det. Det jag vet är att om fler skulle komma till tro kanske det skulle hända färre olyckor i världen. Alla människor kanske skulle tänka på ett annorlunda sätt? Nu till dig, om en del av dig tror på Gud bör du tänka över varför du inte helhjärtat kan göra det? Påtryck? Jag tror att du själv skulle må mycket mycket bättre av att på riktigt bara överlämna dig och sedan, därifrån, jobba bort alla tveksamheter. Gud är god. Han vill verkligen ingenting illa. Han tog på sig dina synder. Välj det rätta.
varför gjorde du och jonas slut? är det inte jobbigt nu efter när ni inte är sams ?
Jag vet inte om det bara är jag.. men.. om kärleken bara kommer från ett håll brukar ett förhållande inte fungera. Visst, man kan jobba på det, men då måste båda vara inställda på samma sak. Och det är såklart att det är jobbigt, vi var jättejättenära vänner.. men jag tror att vi en dag kan bli det igen. För jag saknar honom. Vi måste bara ge det tid att läka. och jag skriver ingenting mer om det.. privat är privat.
hur har du råd med lägenhet och allt ? du köper ju klädeer stup ikvarten.
Ja det undrar jag med. Faktiskt. Men allt går ihop. Jobbar man. löser sig allting. Jag är inte personen som lägger pengar på annat än kläder och sådana ting. Mat såklart.. Men det blir så man prioriterar det, kanske låter läskigt för vissa men det är ändå min ensak. Och som sagt kläderna jag köper är faktiskt billigt. Köper hellre sådana saker jag verkligen kommer att använda än saker som är dyra och bara hänger. Känns inte det mer än rätt? Lägenhet, räkningar, mat och sådant går som prio 1.
förut skrev du om någon som hette cagge tror jag.. tycker inte du han är snygg ? tror ni skulle vara ett väldigt fint par oh få söta barn. hehe
ja precis... cagge.. såklart jag tycker han är snygg och såklart vi skulle vara ett fint par och såklart att vi skulle få tjusiga barn.. haha. det märkliga är bara hur tanken ens kommit till? 
Hur går det ihop att vara kristen och samtidigt vara så jävla ytlig som du ändå verkar vara och också vill framstå som med kläder och utseende?
Du verkar lägga en hel drös med cash på mkt du inte behöver ha, hur vore det att lägga alla dessa pengar på att frälsa människor istället?
Att jag är kristen är min tro, min personlighet, min kraft att klara av dagarna. Min ytlighet tycker jag inte, håll i hatten nu eller sitt ner, har ett smack att göra med min kristendom. Jag vill vara kristen. Varför ska det ens ifrågasättas? Kläder och utseende är mer som ett intresse, för trots att man är kristen, kan man ha olika intressen. Mode är ett sådant för mig. Likaså kan sport vara ett sådant för killar. Jag tror inte att gud skapat kristna utan karaktärer. Tvärtom. Jag kan vara ett kristet föredöme inom mode&stil på samma sätt som carola kan vara det inom artistvärlden (eh, ja, försökte mig på en liknelse där.. haha..) Och jag kanske inte behöver ha allt jag köper MEN det behövs inga pengar för att frälsa världen.. och behövs det? Kommer de oavsett! Gud välsignar varje enskild individ på det sätt som han eller hon är i behov av.
du är grym som står upp för din tro som du gör, o du verkar lyckas me o va en sjukt skön person. hur lyckas du me det?
Åh tack snälla. Vad glad jag blev av en sådan här kommentar. Jag tror att det faktum att jag alltid är mig själv och känner efter hur jag mår i alla sammanhang har en stor betydelse. Mår jag dåligt av någonting, försöker jag ta reda på orsaker till de känslorna.. Jag vägrar vara olycklig och gör allt för att jag ska kunna känna lycka, som jag hoppas smittar av sig på andra.

Riktigt kul att vakna upp till så många frågor.. Första frågestunden. Är svaren okej? Är det någonting ni fortfarande undrar över? Var inte rädda att kommentera!! I nästa inlägg berättar jag varför jag är såå lycklig just nu, vad som egentligen har hänt. För hörrni, nu kan jag komma ut med det!


18:58 ASK ME, DO IT NOW!


VÅGA FRÅGA. Nu kör vi. Ställ din fråga. Jag lovar att svara på allt! ALLT! Kommentarerna bör vara minst 20 annars svarar jag inte på någon.. Ni får vara anonyma om ni vill, vilket innebär att varje person kan ställa hur många frågor som helst! Detta är ju great. Allt ni funderar över - ni får svar. Så nu kör vi i några timmar.. Jag hoppas ni tar tillfället i akt för det kommer kanske inte fler.. Det beror på.

TUTA OCH KÖR!

16:03 THE BEST DRESS EVER


Den här klänningen är verkligen ett av mina bättre köp. Jag menar det. Vet inte hur många glada kommentarer man får när denna är på kroppen. Yey. Klänningen är ifrån h&m trend och ni som vill köpa en likadan kan i stort sett glömma det. Synd men sant.

OCH jag ska verkligen bli bättre på att skriva vart jag hittar allting. Förlåt. Armbanden nedan kommer ifrån h&m likaså.

12:10 ACCESSORIZE THE WORLD




Vackra, vackra armband till brakpriset - 69,50:- Ibland undrar man om det verkligen är verklighet. You know.

11:11 SOMETIMES I'M ANGRY

PHONE'S UP. Nu slog det mig varför jag har en sådan hög mobilkostnad - såklart pga ALLA felaktiga fakturor jag får hem - och ALLA samtal jag får ringa pga. dessa hemska felaktiga fakturor. Åh, vad glad jag blir. Saken är den att jag nu innan jag ringde förberedde mig mentalt och fysiskt för att skriva ner, här i bloggen, hur arg och besviken och arg och besviken jag är över att de inte kan hantera saker på ett rätt sätt.. MEN nu är allt som bortblåst. Jag fick en sådan underbart trevlig kvinna i mitt öra och vi surrade på om det ena efter det andra - den röda tråden försvann lika snabbt som en cvitamin i ett vattenglas. "Vad har du för nummer..?" "Eh... FHB.." "Få se här nu... S.. H.. B" "Nej nej, Fhb" "Sa du SUNE, HARALD och BERTIL..." Här började jag skratta.. och hon likaså.. "NEJ, F som i... FREDRIK" "Jaaa, tack.. haha.. man hör så dåligt i dessa telefoner.." "Nej vet du vad, jag tror det är mitt fel, jag svamlar så mycket, precis varit ute och gått.. (varför ska hon veta det egentligen?!) och nu är jag så trött.." Blablabla.. Hon tog bort det TROTS att jag hade sex månader kvar. Halleluja. Nu är jag på glatt humör igen.

btw.. fick ett härligt mess nyss, fick ni också det?

09:27 THEY OWN ME


Googlade mitt namn och de två första bilderna som kom upp var dessa. Ägda av minoutfit.se. Kul att de äger mig. Till er alla andra - GODMORGON!

och juste, nu när jag gick in ligger jag på framsidan. coolt. det har jag aldrig gjort. rösta. rösta. rösta. TACK!

23:09 SMILE AND BE HAPPY



SHE MAKES ME LAUGH.
Hittade dessa två bilder i en mapp på datorn och jag älskar dem. Det HÄR är glädje. Johanna, sötnöt till kvinna - som jag precis haft i luren i 30min, får mig alltid att skratta. Åh vad underbart. Vi är såå vackra på dessa bilder... eh.. nja. Nyvakna iallafall! 

22:08 SHOWS UP


BEFORE.. and..

AFTER (nej jag är inte naken nu heller. känner att jag måste klargöra detta så att ni inte tror någonting annat.. har den tjusiga rosa klänningen på mig! :D)

.. i olika sken..

Vet ni vad det bästa är? Att ingen kan ha den här färgen.. eftersom jag blandat ihop den själv. Vad säger ni? Gjorde jag rätt som provade någonting nytt? Med tanke på att jag blandade guld med ask dämpades det grå en aning också, vilket var perfekt. Jag är fruktansvärt nöjd om jag får säga det själv.. Att det alltid ska bli bäst att göra det hemma.. jag menar, jag betalade 125kr för hela kalaset - två paket. PERFEKT!

(jag gjorde det med tanke på att jag var så trött på min utväxt. Bara en parantes.)

20:48 WHAT HAVE I DONE?

CHANGE OF COLOR. Jag håller på att färga håret.. det kan bli fruktansvärt fult. Här snackar vi fult. TYPISKT mig när jag inte har någonting att göra.. då bara... blir det såhär. Jag kommer med en idé, pang på, och nu sitter jag här med en blandning av "satin mörkblond" och "champagne ljusblond" i håret.. Åh, det ser läskigt ut. Hur ska detta sluta.. några minuter kvar. Jag ber en bön. Håll tummarna...

12:23 EARRINGS


Jag hittade fantastiska löv till örhängen alldeles nyss.. Vart kommer de ifrån? Haha, man tager det man haver, så är det. Nu ska jag ut på stan. Måste fixa present till bror - sist gick det inte så vidare värst bra, två par trosor, ett par skinnbyxor, ett nagellacksremover och fyra armband. Allt till mig. Förlåt. Bättre lycka denna gång!

09:53 BLACK AND JEANS


Spetstopp från h&m trend, den finns inte kvar.

Nästan allt från ginatricot..

.. jeansen från weekday (titta vad långt hår jag har fått? :P) haha.


ONSDAG. Jag är ledig. Har varit och handlat jordens kanske största frukost. Flingor, yoghurt, hallonjuice, bagels, cream cheese, gurksallad, kycklingkorv, tidning. YOU NAME IT. För att jag har firat. Oj vad jag har firat. Nu är jag så mätt att jag ligger nog i soffan ett tag till.. Puh. Det är jobbigt att äta.

Sa jag att jag är glad? ÖVERLYCKLIG!

20:10 DIVIDED EXCLUSIVE - ME LIKE



Jeans från dividedexlusive, kanske de skönaste någonsin?, tee FAA robyn h&m divided, converse, kofta h&m trend, skinnjacka ginatricot.. och halsduken från h&m trend..


JAG VET INTE VART JAG SKA BÖRJA. Men jag är så fruktansvärt lycklig att ALLT som har hänt tidigare i mitt liv inte är någonting i jämförelse. Det här är lycka. Det här är verkligen lycka. Det är min dröm. Jag kan inte förstå det. Olala.

12:08 HONEY IN THE HAIR


HONUNGSFÄRGAT? Jag är braaa sugen på att göra någonting med mitt hår - som man alltid blir när utväxten börjar sätta sin spår. Har kikat runt på en hel massa bilder och kommit fram till, eller jag tror att, jag vill ha lite mer honungsfärgat. Lite varmare. Jag har, som bekant, alltid varit kall i mitt hår, sådär askigt. Det känns som om den tiden är lika förbi som tonårstiden, den känns "föör" tjejig. Eller jag vet inte? Jag bara spekulerar? Men vad jag vet är att om jag fixar lite mer honung så kan jag alltid gå tillbaka till det här ändå, vet preciiis vilken färg det är. Spännande. Det här ska jag klura på under dagen!

10:13 THIS MORNING


GODMORGON TISDAG. Jag är inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara. Ikväll ska jag minsann lägga mig INNAN tolv. Bra Malin. Det tror vi alla på. Har börjat morgonen med frukost och Sunes Jul, vad jag skrattar. Inte minst för att Håkan är underbar, hans pappa likaså. Rudolf. Vad det klingar vackert i öronen. Vet ni vad det bästa är? Att hela familjen Andersson är en kopia av vår. Precis likadant. Längtar till i Jul när vi i familjen ska imitera alla scener - det är en tradition. Jag och mina bröder kan ALLA repliker sagolikt bra.

På tal om bröder och familj, nästa fredag åker jag hem till dem. Åh så trevligt. LÄNGTAR! Övik Övik Älskade Övik.

23:12 SOMETHING SPECIAL

Nämen, när jag inte har någonting att blogga om hittade jag lite bilder från Älskade Johannas blogg. Så trevligt.. Saknar den kvinnan oerhört obeskrivligt mycket. Hon är jämt så glad..

... och jag saknar att Frank har lämnat min övervåning. Buhu. Det kändes skönt att ha honom boendes ovanför.. nu måste jag åka flera flera km.. Tragiskt men sant.

Vi sprang och överraskade honom när han höll på att flytta. Haha. snyggt med mina strumpor, men den bjuder jag på.. eller iofs.. det kanske är det enda som ser normalt ut på mig?

... det obligatoriska tuggummit syns på bild. HURRA! Mamma, jag förstår att du älskar det. (eller inte, det är det enda jag får höra dagligen.. "Sluta smaska.. nu spottar du ut det där!!" Jahaja, man känner sig älskad..)

Johannas älskade pojkvän Isak. HAN KAN VERKLIGEN KLÄ SIG! Titta bara på hans senaste inköp - skorna. De är fantastiskt sjuukt snygga. Jag är så stolt över honom. Stolt över all kunskap den mannen bär på, stolt över hans klädstil, STOLT över hans fantastiska ödmjukhet och verkligen STOLT över hans sätt att ta hand om min johanna. Okej. Din. Eller.. vi delar lika.


WHAT HAPPENS IN VEGAS. Jag har blivit galen i filmer (blivit? Alltid varit!)

21:37 FAVOURITE OUTFIT?



PATTERN. Såhär såg jag ut igår, kanske min favorit till outfit. Helt underbart härligt och slappt! Leggings från h&m divided, halsduk h&m trend, tee+jacka+väska ginatricot, skor från dinsko.

Sitter och tittar på svenska hollywoodfruar. Haha. Underhållande. Juste, Jesus älskar dig.

13:04 HI, MY NAME IS MALIN


HI THERE. Sitter och tänker på att jag måste pallra iväg till jobbet. Haha. Vilka filosofier. Spännande. Egentligen börjar jag inte förrän klockan 14 MEN tänkte kika på lite presenter till bror först.. han fyller nämligen 12 år. Ännu mer spännande. Åh vad jag vill gymma ikväll.. ska försöka hinna med det! Måste lägga på mig alla kilon jag tappat! Yey!

11:59 LUNCHBREAK WITH A MOVIE

Är det bara jag eller har Cameron Diaz den snyggaste frillan som någonsin skådats?

GODDAGENS. Är fruktansvärt trött i kroppen, sov ut till halv tio (igeeen? imorgon blir det andra bullar!) och tog sedan en promenad till ica för att införskaffa god frukost. Det blev det också. Frukost till filmen the holiday och en massa tårar blev en bra start på dagen. Jag har insett ett och annat på gamla dar. Ungefär såhär: Jag kan inte leva i det förflutna, än om jag så vill, jag kan inte längta och sakna varje dag, än om jag så vill, jag kan verkligen inte haka upp mig och älta, än om jag så vill. Människor. Jag är nu fri.

21:40 PART THREE (THE LAST ONE!)


Då kör vi tredje delen, andra sidan kan man säga.. Jag väntar fortfarande på ett till hyllplan ovanför tvättkorgen.. Uppifrån och ner - mössor och vantar - Några byxor jag använder mer sällan plus olika jackor ligger vikta - sedan hänger kjolar och användbara överdelar - shorts och kjolar ligger till höger om detta - under de ligger även klänningar (får inte plats med att hänga alla!!) - under det som hänger ligger leggings i färg - därefter tshirtar+linnen i färg - under ligger tröjor (som inte är tjocka - de är på andra sidan!) i färg - sedan kommer två lådor med träningskläder. Me like.

Djurmönstrat är grejen.. och lite andra mönster också!

Nerifrån och upp, det är inte ofta..

... och jag hittade några nya godbitar till jeansshorts. Kul att städa :)

Några härligheter som bara får lov att hänga..

... och lite kjolar.. somliga kanske är sommarens sak?

Smått och gott som ligger i högar..

.. och några väskor som inte riktigt fick så fint utrymme.. weell.. det var lite av mitt kära rum.


NU ska jag titta på lite tv.

20:16 IN THE GROCERIESSTORE

Pip..
Pip..

JAG: Men åh, vad gör jag för fel?
MANNEN I KASSAN: Vänta får jag se..
J: Eh.. jaa.. men du kan nog inte fixa det..
M: Klart jag kan!.. nämen åh, får jag titta..
J: Titta på du..
M: Vem är det?
J: Vem?
M: Jaa... är han din pojkvän?
J: Nej...
M: Är han din brorsa..?
J: Nej...
M: Nähä, är han "bara" din kompis?
J: Men va?.. varför undrar du?
MANNEN I ANDRA KASSAN: Hurru, ge upp frågestunden nu!!!
J: Ja precis, tack, ge mig kortet..
(jag skäms inte alls inför hela halva kön.. där alla blir nyfikna och vill titta... inte alls.. eh jo!)
M: Haha, jaja, här har du!
J: TAAACK!

Såattee.. tiden är inne för att klippa sönder det.


16:51 PART TWO


Jeansen är sorterade i ljushetsskala.. Det gillas.. Man börjar med det ljusa och sedan mot det mörka (nähää?!). Det här är de jag använder.. de andra ligger vikta på hyllor ELLER nerpaketerade i kartonger på lagret.. eh, menar förrådet.

Några klänningar får hänga.. sedan kommer skjortor/kavajer och några jackor - ska hämta mina pälsjackor nu. Fruktansvärt kallt ute..

Halsband som hänger och dinglar.. så härligt att ha en sådan ordning och reda. MAN HITTAR SAKER! Yey!

NU måste jag springa iväg.. med tanke på att bilderna tar en sådan tid återkommer jag strax med fler.. vi har ju bara från den ena sidan ännu.

10:57 RED IS THE ROSE


Fredag. Röda läppar. Röd tröja.. Weekday it is.

Sedan hittade jag den egentliga tröjan vi skulle ha på oss.. scarf även den från h&m..

.. Byxorna kommer ifrån ginatricot och sitter som gjutet. Gillar!


Nu håller jag på att göra mig ordning för jobb.. sitter och följer mötet på internet. Det är mysigt. Ute har det faktiskt slutat att regna nu - skönt. Hoppas på bättre väder.. det sägs ha snöat inatt? Någon som vet?

22:48 IN MY DRESSINGROOM

Om ni undrar vad jag gjort denna underbara kväll kan jag med glädje tala om att det är följande.. STÄDAT! Slängde ALLA kläderna på golvet och började om från ruta ett.. Välkomna in i mitt dressing room - skohyllorna blir det nästa gång!

Ena sidan, försökt att fokusera på rena högar, lättsamhet, uppdelat i färger och nära till saker jag använder som mest..

ALL in black. Svart är troligtvis min favoritfärg.. Skorna har en given plats - och så även de sjutton svarta väskorna..
 
Tycker att det är riktigt kul att se att mina gamla favoriter har kommit in i butik igen. De kan användas på nytt!

... kom på att jag inte packat upp alla sådana här ting efter flytten. Nu var det dags.. försökte mig på att sortera så mycket som möjligt.. Kul att se vad man egentligen äger :) haha, har nu insett att jag inte behöver köpa mer ting förrän 2014. På riktigt..

Fortsättning följer...

09:58 SOME DAY


En dag i veckan - när handlingen skulle utföras. Jag gillar att vara bekvämt klädd när man ska gå runt runt i en mataffär (och helst ska man ha ätit innan också.. det kanske jag inte är ensam om? haha..)

Har precis duschat och ska klä mig, jobb från 11 idag. Härliga tider. Jag önskar bara att jag kunde bli frisk på riktigt, är fruktansvärt trött på att vara sjuk nu.

20:54 SNAKEY



Igår såg jag ut såhär.. leggings+fodralklänning från ginatricot, kofta h&m dam, mcboots i skinn wedins.

Mår inte såvidare värst underbart bra.. tror jag har feber. Hualigen.

14:59 MOOD


Inspiration i senaste ELLE-numret. FRUKTANSVÄRT snygga outfitar. Jag vill ha alla.. Funderar fortfarande på vad jag ska ta mig till med dessa sidor - vissa är helt enkelt värt att spara. Dessa alltså. Har ni några förslag? Allt mottages.

14:53 WITH A WHITE WALL


Hi there.

Har lovat Johanna att lägga in en lustig bild - det kommer efter jobbet! haha. Sjukt kul! (nej jag är inte naken på bilden ovanför.. har tubtopp!) Och till alla er som INTE sett 90210 - BÖRJA SE! Man fastnar direkt. Sjuukt bra serie. Nu ska jag grabba food.. äter hela dagarna känns det som.. haha. Sedan jobb 16-19.15. Olala.

12:47 ON TOP OF THE WORLD



De är så grymt coola. Har aldrig haft någonting liknande och det är det som gör det så originellt. Likeit. Mor tycker att jag nu kan odla ett zoo med mina leggings.. haha. På tal om mamsen, jag måste ringa henne nu!

Och till alla er som vill gråta en skvätt - titta in hannaojohns blogawards video. De är fortfarande lika nykära. Vackert. Jag vet nu säkert att det är på västkusten jag kommer hitta min man. Haha. Fruktansvärt härlig dialekt. Yey. Juste, vaknade halv tolv idag. Har jag någonsin låtit mig själv göra det? Kanske det bästa jag gjort också. Kanske.

Ikväll blir det middag hos faster. Längesedan nu. Myspys.

22:49 THE TIME IS IN YOUR HANDS


Det är inte alla som får ha en sådan här snygging i sitt hem, en driftig sådan också :) Här ringer hon en massa telsamtal medan jag provar kläder.. spännande..

Vi beblandade oss med alla andra uppsalabor ute i shoppingen..

Snygg kvinna letar snygga ting... Ögonen är större än rådjurens..

... sedan ett av de sjundrafemtiomessen om dagen :p vem kaaan det vara?

Jag är mitt uppe i en massa samtidgt och verkar helt sneeeed, till och med angående fötterna :P haha, jaja.

... och vid sjusnåret (efter kaffe och annat smaskigt!) hamnade vi på lovsångskonsert.. Härligt lugn.

... häftigt ljus (isaaaaak!)

.. och ibland kan inte ens jag hålla mig.. förlåt.

20:40 SOMETIMES IT WILL CHANGE



Igår åkte vi som sagt till gränby och jag bytte om lite snabbt.. skor med kilklackar weekday, oversizetröja från monki, lackleggings+jacka från ginatricot, väska i läder från h&m trend.

Återkommer med bilder från självaste centrum, johanna och mig. Weei.

19:48 HONEYBUNNEY


Åk inte gumman, åk aldrig. Stanna här. Stanna hos mig. Jag släpper inte dig. Never ever.

14:07 LIKE A SNAKE


Som en orm ska jag nu slingra iväg till jobbet.. eh, inte ens bra men jag försökte mig på en liknelse till dessa nya leggings. Jag har de på mig - dock inte matchat som ovan. Ett perfekt fynd helt enkelt!

Magkort tröja, gammal som gatan, från monki, leggings ginatricot och skorna är fortfarande från h&m divided exclusive..

(och jag kör med mina skor till allting!)

11:20 YESTERDAY'S






Sådärja, nu finns det inga fler vinklar - haha - har i alla fall på mig jeans från gymnsaietiden (trorjag?) h&m divided, oversizetröja från monki, ankelboots i mocka och detaljer från dinsko, mössa+jacka ginatricot, halsband indiska och halsduk h&m trend.

Har precis börjat titta på 90210. Det kan bli spännande...


09:12 PICK A FILM AND SEE IT


Vaknade upp och kan inte andas genom ena näsborren - det finns bara en sak att göra - FILM!

Jag har en genre på mina filmer.. gissa vilken? :)

ÅH, måste bara välja vilken jag ska titta på, helst av allt vill jag se sunes jul.. Tror jag (: och just det: GODMORGON!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”