TILL STADEN OCH HEM IGEN

image994


 

Idag var jag klädd i denna underbara shortsdress - så otroligt bekväm och perfekt! Till detta var det grått och guld accesoarer som gällde. Efter shoppingen åkte vi till kvantum för korv med bröd, piggelin och lite smågodis ;) Lite och lite, hahaha....


& detta hittade jag idag, inte så mycket men blev i alla fall kalasnöjd.

1. Hårsnoddar som är i den bästa storleken faktiskt, h&m 19,50:-
2. Plånbok som jag suktat efter länge, lindex 149:-
3. Ögonskugga isadora 4 pack, h&m 115:- Bästa färgerna.


TORSDAGENS BRAVADER

Outfit

image965

Och sedan till det kanske mer intressanta - lite bilder från uppträdanden! Rix Fm 2007 var riktigt bra i år faktiskt :)





Bild;
1-2 Niclas Walhgren
3-4 Sebastian
5-8 E-type
9 Kvällens Konferencierer (?)
10-16 Ola

image985

OTROLIGT MAKALÖST

Jag låter som världens fjortis och känner mig verkligen som en också men jag kan inte förstå hur man kan vara så söt som Ola egentligen är (inget emot dig Victor, du vet att jag älskar dig över allting annat) MEN ÄNDÅ! Jag (och alla tjejer under 15) stod långt fram under kvällens framträdande av rix fm 2007. Makalöst är ordet! Jag tycker faktiskt att alla artister gjorde det riktigt bra, och fick nästan igång Öviks sega publik! En eloge till det ;)

Bilder kommer imorgon!
Har även jobbat idag och känner mig skapligt trött - 9.00-18.00, sedan klippte jag Oscar och efter det in för att hitta en plats med bilen! Wiiie. Efter en timme hade Victor hittat mig, man kan inte ringa när så många samlats på en sådan liten yta - ni förstår hur det är. Dock bättre i år än förra året faktiskt.

THE SIMS H&M

Åhh, äntligen ska jag få detta hem till mig. Vad glad jag blir ;) Oscar ska få ett spel också så vi tänkte beställa tillsammans! Helt underbart - alla regniga lediga dagar är räddade. Jag älskar verkligen the sims 2, men som sagt det var längesedan jag spelade det. Man har såå mycket annat för sig nu. Men en dag med regn och Victor som är upptagen med jobb kan jag kanske sätta mig ner och klura på detta. Yiippiie!

Ska bara undersöka vilket alternativ som är billigast att beställa på. Har hört några dåliga sidor och några bra, får se får se.... :) Det är såå varmt här nu alltså! Vi bor bäst i Sverige - alla säger det! Bästa vädret efter kusten och i mellersta Sverige. Tack för det!

PAPPA FYRTIOTVÅ

Dagens outfit bestod av:
- svarta tights
- tshirtklänning
- svart kavaj, upprullade ärmar
- vita ballerina
- metallicbag

Nu är denna ändrad med tanke på att det är ca 40 grader i stundens hetta.
- jeansshorts
- turkost linne, alinje

Idag fyller papsen år och han blir 42. Otroligt gammalt haha... har redan haft människor här och det var såå mysigt. Fika och sådant. Har även varit i staden idag eftersom jag skutsade victor till jobbet denna morgon, sedan shoppade jag saker till honom och till pappa plus två väskor och en foundation till mig. Som hittat!






Eftersom Victor vägrar åka buss hit senare efter hans jobb måste jag in och hämta honom - galet bortskämd! haha, men jag får ta familjens bil så det är bara skooooj! Hatar verkligen att tanka - jag ljuger inte om jag säger att Victor och jag spenderar över tusen kr till bilen, varje månad. Djuriskt jobbigt!

SHOPPINGSÖNDAG








1 - 3. Klänningen bara älskar jag! Läckert med tre olika färger i en. Lila kommer stort och är en läcker accentfärg till de två andra som är mer en bas. (Den ser blå ut med tanke på blixten av kameran)

4. Snygg tshirt till ett utomordentligt pris - 69.95. Jag älskar den!

5. Victor köpte en tidning till mig ;) Söt som han är!

Nu är jag så djuriskt trött, ska bara lägga mig ner och titta på TV. Börjar klockan 9 imorgon och jobbar till klockan 18. Det är långa pass som gäller!!

MIDSOMMARBLOMSTER

Vilken ljuvlig dag. Strålande sol var det verkligen och det var hur mysigt som helst ute i stugan. Satt nere vid bryggan och åt jordgubbar med grädde. Lovely! Hoppade studsmatta som alltid och egentligen åt vi bara hela tiden. Först midsommarlunch när jag anlände vilket var efter fyra eftersom jag slutade att jobba klockan 15 och sedan åt vi efterrätt, godis godis och godis och klockan strax efter nio middag som var alltifrån hamburgare till kyckling och fläskfile. GOTT! Efter detta åkte vi förbi en fest men skippade den efter ett tag och åkte runt i staden sedan hem för att mysa. Victor och jag har bott i hans mammas hus hela helgen för oss själva. Så värt det :)Tack för en underbar helg med dig, min älskling och pojkvän. Du är Allt.

SLUT MED UPPEHÅLLET

Jag måste verkligen skärpa till mig nu och börja blogga igen, har bara inte haft tid under helgen - ibland måste man faktiskt prioritera annat om jag ska vara ärlig :P En underbar midsommarhelg har jag haft iallafall. Var i Victors stuga på fredagen och hade mysigt med släkten där. Lördagen spenderades i soffan med dvdfilmer och gott ätande tillsammans med Victor och söndagen var underhållssam. haha. Vi åkte ner till Norrfällsviken för att hämta lite grejer! Det är så djuriskt fint där nere i skärgården. ojoj, jag satt bara och "åååhhade" i bilen. Lite läskigt på alla slingriga vägar men Victor kör som en man ;) Sedan bjöd han även på en magnumglass. Gott! Middag hos hans mamma igår med syskon. Sedan vaknade jag idag och åkte hem hit för att jobba. 10-20.15. Nu har jag lunch och ska tillbaka runt klockan 15. Och god mat har jag ätit.

Ikväll kommer bilder på gårdagens shopping och midsommarutstyrsel ;) Vi ses då!

DAGENS SHOPPING

Älskar detta halsband som jag hittade idag. Vacker elefant faktiskt i skinande silver. Härliga tider.

En shortsdress blev nästa köp. Nyinkommen på Vero moda och var faktiskt mycket billig 259:-. Läcker som bara den!

Sedan blev det en sjal, örhängen och trosor också. Inte illa faktiskt.!

GÅRDAGENS OUTFIT

Vilken hektisk dag det var igår. Oj oj, från att ha jobbat 9-18 så tog jag bilen in till Victor i staden för att där sova över till idag och idag skulle jag lämna in audin på service och därmed fick vi båda kliva upp innan sju. Sedan somnade vi om när vi kom hem! Trötta och trötta klev vi upp runt tio och gjorde oss iordning för stadsfärd. Victor skulle fixa sin bil hos Viktor och jag gick på stan. Hur länge som helst! Kikade runt och hittade lite smått och roligt. Är sugen på ett par gladiatorsandaler också, men funderar till dess att vi får studiebidrag - det sista. För visst får vi i juni också vavava?

IGÅR
image937image938


Olala, hade hittat ett par otroligt gamla jeans som jag klippt av till jeansshorts och de är nog jordens mest underbara shorts faktiskt! Så sköna.

SKÄRGÅRDSDOKTORN

image936Igårkväll låg Victor och jag och tittade på Skärgårdsdoktorn, det absolut sista programmet! Jag fullkomligt älskar denna serie och önskar för fullt att det ska börja igen, vilket det inte kommer göra inom de närmaste åren. Men drömma kan man. Ebba Hultkvist är fortfarande föör snygg.












JAG SÅG HENNE...

LEAVING ON A JET PLANE photo | David Beckham, Victoria Beckham
... inte först på denna bild! Otroligt, hon är så tunn och smal. Eller håller ni med?

JOBBA PÅ JOBBA PÅ

Oj vad jag står i. Började 10 idag så jag är hemma på lunch/middag nu! Känns bra att man har nära till jobbet så en timme hemma om dagarna gör mycket ändå :P Börjar igen strax efter tre och jobbar sent. Skriver därför ikväll på bloggen mycket mer, hoppas jag! Har tänkt att köpa med mig en rolig tidning också för den delen. Älskar att Victor köpte "Modette" till mig och skulle överraska, bara det att det var det numret jag hade. "Men det står ju juni?" haha killar! Men det sötaste är ju i alla fall att de försöker :P Huvudsaken! Jag lär nog få köpa denna tidning själv istället. och en annan också! Ikväll ska jag även lägga in kläder i garderoberna. Det måste göras! Mor som har varit så snäll och strukit. Nää, nu toaletten sedan lite TV innan cykeln bär iväg mot the work.

You, and me.

NICOLE RICHIE

Är du gravid? Denna fråga syns alltför ofta runt omkring i bloggarna. Vad tyder på detta egentligen, bilder? Vad tror ni?




STACKARS RIKA KVINNA

DINNER DATE photo | Katie Holmes, Tom Cruise

Tom har verkligen kört över denna vackra kvinna, som har blivit så otroligt smal och nästintill läskig runt halsen, eller? Jag gillar förövrigt hennes nya hårklipp :)

IDAG:

Underbar dag faktiskt. Sol på kvällen och Victor och jag hoppade studsmatta för fullt, är lite halvrädd men det går bättre och bättre! Dagens outfit bestod av denna klänning som jag köpte igår. Mysig!

Klänning; 249:- H&M


Gårdagens outfit

image932
Ljusgrå tights
Vit tisha
Kort kavaj
(alla hittills ginatricot)
Sjal, indiska
Örhängen H&M

JORDGUBBAR

Hur i hela friden kan jordgubbar vara så dyrt, men idag såå billigt?! 10kr/l Så ljuvligt! Och vi ska dit, shoppa upp oss på ett par. Samtidigt blir de så dåliga snabbt - tyvärr!

Nu ska jag duscha, i eftermiddag hem till moi. Skönt! Måste ringa min mor och säga att vi verkligen behöver middag!

Holw me now...

ÄLSKAR SHORTSEN

Dessa shorts kommer ifrån J.Lindeberg.  Paper-bag-waist trenden är verkligen på topp i år. Läckert! Det snyggaste på denna outfit är accesoarera. Enkla kläder och sedan hotta upp det med lite glamorösa accesoarer. Det gillas!

Bild; Stockholmstreetstyle


DAGENS:

Gårdagen blev inte riktigt som den tänkt bli faktiskt. Vi hyrde film, javisst! Och köpte smågodis, javisst! Men sedan somnade jag direkt efter filmen och sov därefter hela kvällen. Tråkigt sådär på en lördagskväll! Men men. Filmen var ingen hit alls - allt om min buske. Så otroligt dålig! Inte bra någonstans och jag förstår inte heller varför vi hyrde den, jaja. Sluta deppa börja peppa!

Outfit
- Ljusgrå leggings/tights
- Vit tisha - ginatricot
- Sjal, indiska
- Uppsatt hår och lugg

Dagens kap
- Nyinkommen klänning från h&m. Otroligt vacker!

Det roligaste idag var när vi fick punktering på bilen. Oj vad jag skrattade, men det gjorde INTE Victor alltså. Haha, och jag som är såå smart passade på att reta honom extra mycket, vilket absolut inte var populärt när solen hettade och humöret kanske inte riktigt var på topp.

Istället bjöd jag på korv med bröd på kvantum. Vilket jag egentligen inte hade behövt. För både Victor och jag var fortfarande hungriga så när vi kom hem åt jag två till och Victor tre. Vi grillade även här :P Efteråt jordens godaste glass i strut. MUMS!

Bilder imorgon!

TYRA BANKS

image925

Hiss eller diss?

A WOMAN'S SHOE

image919



Jag verkligen älskar skor och man kan aldrig få för många av dessa snyggingar! Pumpsen är sådana man verkligen vill använda i stort sett jämt. Tack mormor och morfar för att de byggde den snygga skohyllan jag har i mitt rum, Kanon, säger mor, med tanke på att jag då tagit bort några skor nerifrån. Det gillas tydligen! Men självklart ryms inte alla skor så de ligger lite huller om buller.

De silvriga hade jag på balen - och kände mig riktigt fin! De vita skorna jag hade på studenten får jag nog aldrig se igen, på dessa var det alltifrån grönska till öl. Usch.

Har jobbat idag 8-17 så känner mig trött och sliten nu. Ska snart hem till Victor och mysa på framför någon film kanske? Love you.

LYCKLIGA?

FAN FAVORITE photo | Cameron Diaz

Bild: People.com

TIDNINGAR

Topp tre idag! Kändes faktiskt kul att investera i några tidningar denna otroligt tråkiga tv-kväll. Men det kanske blir bättre när vi sätter på en film istället. Succé. Förövrigt tycker jag att cosmopolitans nya tidning idag är en riktig höjdare och Stureplan som alltid lite rolig för ögonen!


1. Fredag och Klick 5:-/st
2. Cosmopolitan 45:-
3. Stureplan 39:-

MÖBLERAT OCH RENSAT

FEM STYCKEN säckar blev rensningen på. Garderober och allt rensades! Puuuh, fem timmar tog det också! Men nu är det klart! Tack för det! Gjorde om litegrann i garderoberna också. Känns kanon. Plus att jag slängt alla gamla tidningar och liknande. Varför har man egentligen sparat på dessa? Dåligt.








Nu ska vi iväg för att handla godsaker inför kvällen...

DET BRANN IGÅR

Igår vid 22.00 tiden fick jag reda på av min morbrors sambo att det brann i ett hus här i närheten. Edvin och jag tittade ut och vi såg den mörka röken på himmelen. Hemskt tragiskt! Jag skrek på mamma och hon visste precis vilket hus som brann. När detta hände sprang jag upp till Victor igen och sa till honom på en gång att vi måste åka iväg och titta på detta. Pappa blev orolig att jag skulle gå fram och störa räddningsarbetet för att jag ville på intervjuad men jag lovade att detta inte skulle ske :P Väl framme såg vi branden och den totalförstörde huset från grund. Hemskt hemskt hemskt! Tänka sig, alla minnen och allting som finns i ett hus.
Hualigen! Istället började brandmännen fokusera sig på att branden inte skulle sprida sig, att börja rädda huset var inte ett alternativ. Idag ska vi åka förbi och titta hur det ser ut på denna plats. Tack för att det finns brandmän!

JESSICA SIMPSON



Vad säger vi?

SHOP TIL YOU DROP

Ja, vad kan man säga, jag älskar att shoppa! Och alltid hittar man något nytt. Köpte även en svart jacka till mor som hon verkligen ville ha. Det känns kanon! Nu åter till Victor.

Fr. V
Aco Summer breeze bodylotion, glittrar :) 59:-
Tee från H&M, 79,50:-
Underklädesset, BH - 129:-, Trosa 49,50:-


OUTFITAR;



LUGG och UTAN



HEMMA HOS LINDA OCH SOUL



JORDENS SNYGGASTE BIL


THE SIMS 2

Sååå grymt läckert med en ny version innehållande H&M :)
Här kan du se trailer och jag vet och förstår att ni alla är sugna på detta spel.

Spelet innehåller:
- Att gå och shoppa kläder
- Prova kläder
- Betala och liknande
- H&M som affär
Och mycket mycket mer.






SHE'S ALL THAT

Favoritfilmen genom tiderna går ikväll klockan 21.55 på kanal5! Så underbar. Denna film kan INGEN missa faktiskt :) Vi sitter bänkade, en självklarhet. Vad kan bli bättre än lite sommar-college känsla på en sommarkväll. Kärlek! Det är ordet. Dock en förutsägbar film, men ändå - lovely.



SHOPPAT

Det blev lite till idag också med tanke på att det bara blev tre hårband igår! Var sugen på något nytt - igen! Bilder läggs in lite senare! Naturen kallar för tillfället och sedan blir det tidningsinköp, godis och glass! På lördag ska jag börja jobba och efter det jobbar jag till och med v.32. Kanon!

Victor är för tillfället ute och fixar bilen, efter det åker vi hem till mig! Och jag ska få en ny säng också... tjalalalala.

IGÅR;

Klippte jag lugg, äntligen! Blev riktigt bra faktiskt :)

På kvällen kom Max och Mikaela förbi och detta var hur mysigt som helst! Vi kikade på tv och de hade med sig polly & juice :) Snälla människor. Mikaela tipsade om "FrTre"'s bilddagbok där det finns bilder genom de tre gångna åren, och där även jag var med det första året! Var lite kul så jag kikade förbi på denna och hittade några gamla godbitar. På den tiden - när jag hade långt hår! Vilken underbar tid, och vilken underbar klass. Dock ångrar jag inte mitt byte från Frisör till Samhällsekonomi. Hur bra som helst!



1. Jag fixar Linas hår, permanent!
2. Mitt hår ska få en rosa slinga. Jannike och Lina fixar och trixar
3. Fortsättning. Åh vad långt hår jag hade
4. Hela vår klass. Jag till vänster. Mysigt!

Se mer bilder och liknande på http://frtre.bilddagboken.se/

KLOCKREN


Så otroligt rätt nu i sommar, särskilt på kvällen! Svart tycker jag själv är svårburet på dagarna eftersom det är så varmt då (givetvis när det är sol, vid regn är svart utomordentligt bra).

Tänkte faktiskt prova på denna outfit. Imorgon! Hur snyggt som helst!

DAGENS;

Händelse
Vaknar upp och tittar på en film (urdålig) framför frukosten
Efter det bara klätt på oss och gjort oss klara
Iväg till Victors moster pga födelsedag ;)
Hem till mig senare
In på Willys innan för att köpa glass på burk - sägs vara underbar

Outfit
Mintgrön tee alinjeform
Ljusa jeans med blixtlås nertill
Grå peeptoeshoes
Bild ikväll


Jag älskar dig Victor.

DAGENS;

Inspiration

Så otroligt snyggt och rätt i sommar. Älskar verkligen affären "monki" som förövrigt inte finns här i närheten, men det är trevligt att våldgästa denna när man är längre ner i söder.

Min outfit
Vitt linne, H&M
Jeanskjol, Vero moda
Svarta pumps, Din sko
Svart tee med uppvikta ärmar och kortare modell, Indiska
Rosa hjärtan som örhängen (Bild kommer vid ett senare tillfälle)

Händelser
Hoppa studsmatta och käka glass, läsa VR som kom i brevlådan
Titta på Mr Bean's holiday och ska senare titta på filmen Göta kanal 2 som vi hyrde på Ica kvantum
Köpa godis
Ont i ryggar - dålig sömn inatt
Mat på subway, blev lite fattigare där, men älskar verkligen denna goda mat

Imorgon...
Shoppa litegrann
Klippa mig
Hugga ved, jag läser tidning och Victor hugger.. :P

STUDSMATTA

Åh vad duktiga mina bästa killar har varit som har satt ihop denna sak. Hjälp! Att de klarade det :) Nu tittar vi på extreme homemakeover och det är riktigt kul! Snyggt huset kommer att bli också - optimalt.

TVÅ FAVORITER



Denna klänning är väldigt snygg och den följer trenden - kortkort! Snyggt matchat med svarta accesoarer som skärp och solglasögon. Guldskor är även det mycket snyggt!



Detta är min andra favorit och är så väldigt enkelt och avslappnat. Allt är rätt. Jag gillar till och med frisyren. Skorna är perfekt slitna och det är snyggt när bikinibanden syns. Läckert!

STADSSHOPPING

Vi (jag, Victor och Edvin) har precis kommit hem efter en heldag på stadens gator. Lite shopping och liknande. Mysigt! Victor köpte skor och mina inköp ses längre ner. Kvantum var nästa stopp och där köpte vi godis (39,90/kg) och dricka. Mums! Efter detta åkte vi hem till mormor och morfar för att titta på deras nyinköpta pool, hur läcker som helst och sedan hämtade vi mams på hennes jobb. Nu hemma - och Victor, Oscar och Edvin sätter ihop vår nya studsmatta som vi hämtade hem idag! COOOLT och GRYMT!

Det var vi tre som var på resa:





1. Nagellack, isadora nr 76 + Örhängen rosa hjärtan
2. Linne med vita prickar. Urtjusigt nu under sommaren
3. Ett halsband med stenar jag fick som studentpresent
4. Vitt linne med snygg baksida
5. Här visas baksidan, lägg märke till de två knapparna
6. Vitt längre linne, köpte en strl större för att få längd, med rosa stora prickar
7. Grå shorts. Kommer användas flitigt
8. En mintgrön snygg tee med alinjeform



Jag har även bokat tid för klippning och det vankas lugg, faktiskt. Victor vill verkligen det och jag är inte kinkig! Lovade att klippa lugg efter balen och på onsdag klockan 13.oo är det luggklippning plus lite toppning som gäller. Ska bli roligt. Någon mer som vågar testa detta?

GOTT&BLANDAT

Den första är ifrån den kvällen vi pyntade flaket och de två andra bilderna är ifrån Nolavision! Som förövrigt var det pinsammaste. Men vi var med vi var med....




48-timmars som förfesten var hemma hos Joel. Mycket trevligt var det också! Myspys med klassen. Victor och Joel började där hångla och ja vad kan man göra mer än att skratta ihjäl sig! Sjukt!




Detta är ifrån Nolavision och timmarna innan dess. Då vi gjorde iordning oss och efter det gick ner till hamnen och det var strålande sol. :) Hur mysigt som helst! Sedan var det uppträdanden som gällde och kul var det!









Och här var det pyntning av flaket som gällde. Hur kul som helst!



STUDENTEN 2007

image845image846image847image841image842image843image844image835image836
image837image838image839image840
image848
image849
image850'
image851

Bilderna får tala för sig själva ett tag, men det kommer fler vill jag lova! :)

BALEN 2007

image827
image829
image830
image831image832
image833

Jag säger bara MINNEN!

PÅ KVÄLLEN

image826

För att vi var snyggast tillsammans. Jag är dum i huvudet.

FÖR ATT JAG HAR TAGIT STUDENTEN

image825

& ÄNDÅ är jag inte alls glad. Hemskt ledsen.

JAG SKRIVER

När jag har tid ;) Åh, imorgon smäller det!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALET! haha, jag är överlycklig :)


Malin ♥ Victor, nobody can ever change that

UNDERSKATTAT

Dajmglass. Så djuriskt gott och så underskattat! Var sååå längesedan jag åt en sist! Men idag eller alldeles nyss tog jag min sista tugga och den var goooood!



Älskar dajm!

URSÄKTA

Jag ber om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen det kommer att bli idag och lite till framöver. Men jag har så djuriskt kul denna vecka så det finns inga ooord! Igårkväll var det båtutflykt med Victor och grabbarna och efter det klassträff i hamnen och grillning på schemat! Idag har vi bara slöat, jag kan inte vara utomhus eftersom jag är kokhet på axlarna så vi har spelat kort, tittat på film och liknande! Världens bästa väder i och för sig. Snart, eller om en halvtimme, åker vi hem till en kompis och sedan efter det blir det klassträff igen! igen! Efter denna klassträff bär det iväg ut på 48-timmars. FYRTIOÅTTA timmar kvar till studenten, makalöst!

Ikväll blir det en knallrosa sidenklänning. Har aldrig använt den ute här faktiskt. Skoj!

VÄRMESLAG

Jag håller på att avlida i denna värme - men gött är det minsann! Idag har vi träffats med klassen uppe på ett berg och grillat - hur mysigt som helst! Strålande sol. Sista dagarna nu alltså, unbelievable, jag tror inte att det är sant! På fredag tar jag verkligen studenten och det känns hur bra som helst! Otroligt :) Efter detta gick jag på stan och Victor ringde eftersom han lunchade precis och då gick vi och fikade/lunchade,. Mysigt! jag älskar verkligen denne man! är sugen på glass nu! Tjingeling!



Dagens outfit:
- Grön klänning
- Remsandaletter

Ikväll ska vi grilla med klassen igen klockan 2o.3o men innan dess ska vi ut med båten. Jag älskar verkligen att åka båt. Vilka underbara dagar man lever nu alltså! Oj oj oj!

MINNEN















Minnen
:
1. Blå linser. Gillade verkligen det faktiskt! Passade snyggt till gul tee också.

2. Pagen som blev min i höstas. Älskade verkligen denna klippning! Detta var även samma dag som jag skulle på middag med V:s familj första gången. Vår första Date!
3. Samma dag som hårklippningen! Love! 

4. Jag älskar bruna linser som mest. De får ett sådant djup i ögonen! Overkligt ändå!
5. I somras hos Victor och i hans stuga. Jag och hans lillebror Emil. Här var vi inte tillsammans.
6. Första dagen som blond - igen! Mikaela var världsbäst som gjorde denna ljuvligt snygga hårfärg. Mums!


Nu tittar jag på extremehomemakeover och Victor kör bilbana med Edvin. Så ligger livet för tillfället. Jag börjar jobba v.25 också. På tisdagen, fick reda på det idag. :)

LOVE IS IN THE AIR?


BIKINI = SOMMAR

Jag har verkligen levt i min bikini som jag införskaffade från h&m.com :P Otroligt bra köp faktiskt. Jag älskar att den är vit och broderad med vackra blommor. Vilket kap. Kanon säger jag i alla fall!

Det verkar vara outsiders på tv:n nu. Victor sitter bänkad faktiskt :P

Idag var jag på hägges och skaffade mig:

- fyra vanliga muffins
- två stora chokladbollar
- två stora chokladmuffins
- fyra stora kanelmuffins
- två chokladbollar till
 gissa priset???

19.04 kr. Otroligt billigt! Jag är en stadig kund där, med tanke på att en chokladboll egentligen går på TIO kronor. Ge mig styrka vad billigt allt blev. Är lika förvånad varje gång faktiskt och man går alltid därifrån med ett leende på läpparna...

VITSEN

THE HOT SEAT photo | Paris Hilton

Egentligen kanske kanske kanske lite smart, men ändå känns det ganska dumt; att gå in i fängelse en dag tidigare bara för att tidningarna ska hinna trycka innan sin deadline - sjukt! Men ganska smart ändå eller? Jag tycker i alla fall helt klart att hon förhtjänat sitt straff. Vad tycker du?

GOOGLA DITT FÖRNAMN

... och ta den första bilden, vad blev det om inte....?



Inte såå pjåkig heller.. :P


Idag har vi köpt biljetter till studenten, ätit lunch på statoil (jag är svag för hotdogs), Victor har lagat tanden, solat och spelat kort, åkt och golfat och sedan åkt hem till mig. Nu ska vi iväg på en biltur. Myyys säger jag (och jordens godaste mat, grillat med potatiskulor, mamma slår på stort! :)

EN LISTA (IGEN?)

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ

[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar
[x] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[  ] Jag har kissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattenkoppor
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har nakenbadat.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
[ ] Jag har hoppat bungyjump el fritt fall.

FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpat.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skilt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x]Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[ ] Jag har fuskat i ett spel

DÅLIGA TIDER

[/] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. (jag brukar inte räkna, men troligen.)
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnosticerad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs. (haha, tyvärr.)
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/mangavet
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[x] Jag äger något från Diesel.
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna. (ibland)
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta
[x] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson. DAGperson
[ ] Jag betalade för min rington
[xx] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[xx] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.

DAGENS SÖTNÖT

..som oftast alltid är min älskling Victor. Men denna dag är det helt klart den här godingen, Hjälp vad läcker!

image816

KÄRA SOMMAR

Du är så underbar som man bara kan bli...

Idag klev vi båda upp tidigt runt halv tio och åt frukost sedan städade vi, dammsugade och efter det ut med båten till Victors stuga, var där runt 12. Mitt på dagen! Solade, spelade kubb och hade det jättemysigt med hans släkt. Åt och fikade mest hela dagen, det känns verkligen som om hela huset gungar här nu! Vad vacker sommaren är, och vad kul det är att åka båt. Älskar det!




Har precis kommit in genom dörren nu också och Victor sitter utomhus med en kompis. Åt på matcompaniet med hans pappa och vänner! Imorgon ska vi golfa på ranschen, längtar. Ska även köpa biljetter till studentens kväll och sedan hem till mig!

NICKY HILTON

Riktigt sommarfräsch på denna bild måste jag säga :)








Nu har det äntligen ordnat sig och jag har beställt löshår, hoppas hoppas hoppas att det hinner komma nästa vecka nu! Eller rättare sagt DET MÅSTE KOMMA! Annars vet jag inte vad jag gör faktiskt. Sminkningen är bokad också, och jag har fortfarande inte fått färg på mig. Klänningarna är klara och skorna likaså (som jag fortfarande inte kan gå i!) Måste använda upp dem litegranna! Smyckena som jag skrev om tidigare är underbart vackra och morotskakan på staden som mamma och jag åt var underbart lovely. Mums!

Victor ska inte på middag med sina kompisar ikväll. Tack! :)

SOL I SINNE

Jag älskar verkligen fint väder och sol, men dessvärre har jag inget tålamod att vara utomhus när det är såå varmt! I alla fall inte ensam :)

Mamma och jag har varit på staden idag och shoppat smycken till bal/student. Köpte även en Bh som är perfekt under en av klänningarna! Kalas! Snart snart snaaart!

Nu har jag varit hos Victor på hans jobb och lunchat med honom, köpte jordgubbar och lösvikt så kan jag titta klart filmen som vi hyrde igår. Jag somnade nämligen, tyvärr!

FREDAGS-SHOPPING

Ingen skola alls idag, detta resulterade i;
1. Skjutsa in Victor till hans nya jobb klockan tjugo i tio.
2. Hem igen för att sedan åka in till staden.
3. Shopping och liknande - träffa Världens bästa Lina och fika med henne! Mys!
4. Hem igen för att hämta klippgrejer.
5. Hem till min morbror, hans sambo och deras nyfödda dotter (min kusin - jordens vackraste) för att klippa honom
6. Äter glass där
7. Går ner på staden igen för att lämna tillbaka mina pjäser
8. Åker till Ica kvantum för att inhandla tidningar och gum
9. Hämtar Victor på hans jobb klockan 18.00
10. Åker raka vägen till Subway för att köpa TVÅ långa mackor. Hur gott som helst!
11. Skjutsar en kompis
12. Skjutsar Victors pappa med hans grabbar
13. Hyr film och köper massor med godis
14. Victor köper en tidning till mig :D Tack!
15. NU ska vi titta på denna ljuvliga film, men godiset är uppätet. Synd
.

Shoppat:
- Svart oversize tee med uppvikta ärmar och lite kortare modell
- Svart tshirt med guldbokstäver, längre modell! Hur snygg som helst! Även denna uppvikta ärmar
- Svart fodralklänning
- Silver väska till balen
- Ett par skor som lämnades tillbaka



Imorgon ska mor och jag shoppa lite till, till student+bal.

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”