22:17 SVART+GULD
OM jag ska vara ärlig så hade vi det förträffligt roligt igår. Tio fina flickor runt bordet, en massa mat sedan en massa snacks och spel och skratt. Kvällen fortsatte långt in mot natten och jag tackar er alla tjejer för underbara timmar. OCH grattis till finaste Tove som fyllde år.

(att jag vaknade med ett uppsvällt öga gjorde min dag great. eeh, ja juste. tur att det finns smink. lots of.)

20:52 VISSTE NI ATT...

att jag vill - måla om på väggen
att jag har - skrattat i en timme över den där bilden!
att min senaste kyss - var sofia (haha!)
att jag lyssnar mycket på - mina överhuvuden
att jag funderar på - veckan som kommer
att jag pratar – alltid?
att jag inte gillar – gröt
att min första riktiga kyss – HAHA
att jag avskyr när folk snackar - bakom ryggen
att kärlek är – mer värt än någonting annat 
att jag gillar – film
att jag alltid kommer att – prata och prata och prata
att jag är förälskad i – min iphone
att sist jag grät var – varför gråta när man kan skratta?
att min mobiltelefon är – min andra hälft
att när jag vaknar på morgonen – intar jag dagen med stooorm. typ. eller somnar om.
att innan jag går och lägger mig – säger jag godnatt till ludde&teo
att idag har jag – jobbat och druckit hejvilt med kaffe (som alla andra dagar!)
att jag just nu tänker på - fina människor
att i kväll ska jag – titta på falk? Ja!
att i morgon kommer jag – jobba och ha kul!
att jag hoppas – på en fantastiskt härlig vår
att jag verkligen vill- av hela mitt hjärta.. allt gott till er alla

JAG ÄR INTE PÅ BLOGGHUMÖR IDAG. SKA FÖRSÖKA BÄTTRA MIG.

07:51 BILDER SOM GÖR MIG GLAD I SJÄLENJag kunde inte välja en. Valde etthundra känns det som MEN detta är ett urval och jag har säkert tusentals till som verkligen gör mig glaaad när jag tittar på dem.

Påtal om glaad.. när män tar på sig snygga kläder blir jag på riktigt glad. Jag kan inte sluta le. Detta hände igår ("men maliiin, skriv inte detta i bloggen nu!") klart som korvspad att jag ska. Han blev så himla fin. S N Y G G.

20:26 FRÅGESTUNDENS SVAR

Hemma från jobbet och tänkte sätta igång med att besvara era kommentarer och frågor (för att jag lovat!!). Jag vill därför bara säga TACK till er alla som verkligen på riktigt läser min blogg, utan er vore det fruktansvärt tråkigt! NI GÖR MINA DAGAR och betyder fantastiskt mycket! STORT tack! Nu kör vi!

1. Tycker du att det är OK att gå med leggings och en kort tröja?
Haha, den här är faktiskt lite lustig, frågade de på jobbet och de sa direkt JA DET GÖR DU! Så ja. Det gör jag! Kanske för att jag själv klär mig så? Jag menar varför inte? Man är ju inte naken? :)
2. Vad är det för skillnad på H&M trend och H&M divided?
Trend är en avdelning som är mer inriktad på lite dyrare plagg, mer välsydda/skräddade plagg, extremt moderna plagg MEN ändå till bra priser, trend ska vara det absolut senaste. Divided är i sin tur (som jag tycker) en fortsättning på trend. Allt som kommer in på trend brukar oftast komma in i divided också då billigare. Dock är divided en utomordentligt BRA avdelning för ungdomar som vill shoppa till låga priser (jag älskart!) Juste, mycket bra basplagg på denna avdelning!
3. Ska till London om några dar, finns det fler (snyggare) plagg i deras H&M butiker? och någon affär som du tycker jag borde besöka?
Åh vad underbart. Jag vill också till London! Yey! Hoppas du får en trevlig resa! :) Jag kan tänka mig att sortimentet är ungefär detsamma med tanke på att det ska vara så i hela vida världen. Annars tycker jag självfallet att TOPSHOP borde besökas! Däär lär det däremot finnas en hel massa mer än här i sverige. Annars tycker jag att det är mer värt att besöka olika marknader när man är utomlands. Det sägs vara helt makalösa!
4. Vad gick du för gymnasielinje?
Jag läste första året till frisör MEN insåg att jag faktiskt inte vill hålla på att klippa och färga hår i hela mitt liv. Ville ha en "riktig" utbildning och bytte till sam-ekonomi. Det var mitt andrahandsval. Jag bytte som sagt efter ett år MEN vägrade att börja om så jag läste in en hel massa kurser under kommande sommarlov PLUS parallellt hela hösten. DET vill jag säga, var kanske det värsta MEN det bästa jag gjort.
5. Läser du inte dina kommentarer? :p
HAHA, självklart läser jag mina kommentarer. Jag ÄLSKAR det. Det är det som gör mig drivande i bloggen! Dock är jag dålig på att svara MEN lovar att bättra mig även här! Lovar.
Saknar du fina Övik? Eller är du som jag att du saknar det ibland men sen efter två tre dar hemma så är du less? :)
EXAKT så är det faktiskt. Jag saknar inte alls övik som stad, är bara glad att jag bor i Uppsala. HUR glad som helst. Dock saknar man såklart den tryggheten, uppväxten, familjen, de vänner man känner och den gemenskap som faktiskt bara norrlänningar har. Tro mig. MEN så tröttnar man efter några dagar och vill tillbaka till stadslivet!
Vad är det bästa med Övik? Sämsta?
Det bästa måste väl ändå vara dess geografiska (jag älskar geografi!) punkt, dvs att staden är en hamnstad och ligger nära kust och hav. Fantastiskt bra utsikter! Och det sämsta att den ligger såå långt ifrån mellan sverige OCH att det faktiskt bor så lite människor att man aldrig kan gå på gatan utan att man träffar någon som man känner (okej, det där lät lite positivt men kanske inte alltid?!)
Hehe, lite Övik special :) Och du! Pratar du norrländska eller rikssvenska? Använder du norrländska fraser (som är kanonbra, men som ingen annan förstår)?
HAHA, jag måste säga, kanske till er besvikelse, att jag INTE talar norrländska. Aldrig gjort faktiskt. När jag var liten tyckte jag att det var så fult att jag helt enkelt aldrig började. När jag däremot började gymnasiet trodde de flesta att jag kom ifrån sthlm så att en sådan dialekt är väl en blandning med min från uppsala nu också? Jag vet inte. Jag blandas. Skulle jag flytta till gbg skulle jag prata den underbart härliga dialekten efter tre timmar...
Ha en trevlig dag! TACK detsamma söta du!
Hur många läsare har du?
Det är några hundra per dag nu, varje kotte räknas för mig :)
Känner du någon press på dig att klä dig snyggt pga. din blogg?
Nej verkligen inte. TVÄRTOM! Jag älskar att klä mig, och väljer då snygga plagg som jag själv gillar OCH när jag känner mig nöjd knäpper jag kort och lägger in det för att NI ska få ta del av lite inspiration! Hoppas ni gör det också :)
Ha det gott :) Detsamma bruden!
tjänar du pengar på din blogg?
Nej det gör jag tyvärr inte. MEN VILL!
Saknar du något från dina förra förhållanden?
Ja det gör jag. Saknar tryggheten, att bli älskad OCH att få älska någon så högt över alla andra. Det är väl det mest fantastiska som finns?
Är du nöjd med att du gick ekonomi? Har du aldrig funderat på att plugga vidare lr. jobba med ngt annat?
Fruktansvärt nöjd. Aldrig vart nöjdare. Ekonomi är kanske det roligaste jag gjort i hela mitt liv? Det var en sådan väl grundad utbildning för självaste vuxenlivet. Att våra prov var sex timmar långa trodde man skulle vara en nackdel MEN tvärtom när resultaten blev full pott.. (nu fick jag allt skryta lite också!)
När jag var mindre eller för några år sedan, tja hela mitt liv har jag velat jobba på h&m. Att jag nu gör det är faktiskt MIN dröm. Var dag är för mig helt underbar. Tänk er själva, ni får göra exakt det ni vill göra VARJE dag. Jag skulle dock aldrig klara av att jobba i en liten butik och därför gillar jag att vår är stoor! JA TACK! Man utvecklas varje dag!
Vad gör Oscar nu? Jobb/plugg?
Min käre bror gör varken det ena eller det andra.. han söker en massa jobb! Världens bästa..
Varför flyttade du till Uppsala?
Jag flyttade för att jag kände att jag behövde flytta och börja mitt liv i en större stad (okej, det där kanske var lite lögn, jag tror allt som allt att jag flyttade för en speciell man!)
Vad har du jobbat med tidigare?
Jag började jobba när jag var 15 år och jobbade då på ica, där stannade jag i fyra år (ni vet, extrajobb plus sommarjobb!) Sedan började jag på H&M i övik och på den vägen fick jag jobb i uppsala.
Vill du lägga upp din absoluta favoritbild som du blir lika genomglad av varje gång?
SJÄLVKLART VILL JAG DET! Kommer i ett senare inlägg! Härlig idé!
vad ska man satsa på för typ av plagg om man är smal men inte har en platt mage? har så svårt att ha sånna tajta klänningar när magen står ut. Min mage är inte stor, men min överkropp är platttt.
Jag skulle helt klart satsa på oversizeade plagg, kanske i collegematerial? Någon fin tunika? Lite empireskurning dvs fokuset blir exakt under bysten. Annars tajt upptill och sedan hög midja. Den funkar ALLTID. Byxa som kjol. Jag tycker inte att man ska följa trender slaviskt utan klä sig som man känner och det man passar i! (vilken klyscha men sååå sann!)
Du är ganska modemedveten av dig och jag undrar om skinnjackan kommer att vara inne i vår/sommar, i såna fall vilken modell föredrar du med/utan mudd?
Älskar din blogg Btw :)
Skinnjackan kommer verkligen vara inne! jag tror faktiskt aldrig att den kommer att försvinna totalt. Att klä den med någon typ av spetsklänning är kanske det finaste jag vet? (och jag vet måånga fina ting! haha) Den modell jag föredrar är HELT KLART den utan mudd. Gillar verkligen inte mudd då den gör att: 1. man ser större och tjockare ut. 2. den åker hela tiden uppåt så ryggen är alltid framme. 3. den gör att jackan blir kortare. 4. den går oftast aldrig att stänga då den oftast blir föör tajt!
Vilken är din favorit årstid? Varför?:) Tack för en bra blogg:)
Våren. Man får börja bära sommarkläder dock inte på riktigt utan med en massa ting att matcha med. Sommaren är på ingång och det enda man tänker på innan man somnar är drömmen om en varm dag, dagen efter. PLUS att alla människor börjar att leva på riktigt, det är fika och picknikar överallt! Yey! Vad sugen jag blev nu känner jag...
Jag undrar om du vet någonting om denna http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_BEACH_BATH&shoptype=S kommer att komma tillbaka i stl. 75B eller i butik?
Vi får oftast påfyllning av allting ALLA dagar men jag vågar inte lova helt säkert.. vissa saker är slut i sverige och därför blir det ingen påfyllning (logiskt? ja!)
om man är smal och kort, skall man satsa på...
1. tights + fodral?
2. tights + pösig tröja?
3. chinos + pösig tröja? eller
4. chinos + tight tröja?


Tack för en bra blogg! Kram...
Jag tycker helt klart 1:an. Tights och fodral. Om jag vore kort skulle jag vilja framhäva det mesta av mina ben och därför välja någonting som är kortkort. Kanske allra helst ha strumpbyxor till OCH klackar. ÅH vad jag skulle använda klackar - jämt! Såklart går det bra med pösig tröja också MEN skulle undvika chinosen, förstår inte heller att tjejer använder chinos överlag. KILLAR får. Tjejer har ju såå mycket annat att pryda sina vackra ben med! våga! TUSEN TACK och kram på dig!

Jag tycker verkligen om era frågor och det har känts roligt att svara på allting. Mer sådana här saker kanske? TACK igen!


08:45 FRÅGESTUND: FRÅGA VAD DU VILL!


IDAG kör vi en frågestund tycker jag
? Håller ni med? Fråga mig VAD SOM HELST, HUR SOM HELST, jag lovar att ta all skit och all smärta.. för jag har ändå modohockey i mitt hjärta. Sort of. Men hörrni, frågar ni ingenting ser jag det som om allt vore kristallklart? Eller hur?

Så, nu ska jag grillas, allt ifrån vad jag senast läste för bok till vilken dans jag velat prova på? Yes?

Jag är den absolut sämsta människan på att svara på kommentarer, mess, mail, you name it, därför har ni chansen nu! Jag svarar ikväll! Hit me!

18:26 HJÄLP MIG?
Ni måste hjälpa mig nu. Kan man gå klädd såhär? Jag blev såå glad när Hanna kommenterade en outfit att jag var tvungen att testa på en gång. Jag tror att jag älskar det kanske? Fräckt är ordet. Clown ett annat? Men hörrni, vad tycker ni? Hit me!

12:41 HEMMA HOS MALIN


Det här bordet har fungerat som ett data/kontorsbord där jag suttit x antal ggr och betalat räkningar, klickat på bloggar, skrivit i almanackan... ni förstår. NU är det omgjort och syftet är att JAG ska hålla reda på vilka grejer jag faktiskt har hemma och INTE behöver köpa. Kan tänka mig att det finns fler människor i min situation, som köper, och sedan inser att man har tjugofem liknande ting?

Nedanför är det tema tidningar och JA det kommer att bli dammigt men då får jag väl antingen ta bort allt damm ELLER rentav ta bort grejerna? Just nu tycker jag bara att det är snyggt. På riktigt. Sedan förstår jag också att alla män tycker att det är onödig yta (men istället skulle de kunna äga sju playstation och tre xbox BARA för att)! Sedan hänger det ringar på bordet och det ligger en hel drös armband.

Nagellack som faktiskt går att använda TROTS gamla färger. Det är ju snart sommar igen! Ögonskuggor och rouge, fina fina. Ska testa blanda litegranna.. får se hur det blir.


JAG ÄR NÖJD?

11:42 EN GOD MORGON


Vilken gammal bild jag hittade. Du är saknad mitt hjärta. Och människor undrar om vi är syskon... haha.

Wow. Vaknar upp, är med på första sidan av minoutfit.se, fått sms av min favorit, diskat och ätit frulle, tittar förtillfället på the proposal och har verkligen inte ens en endaste liiiiten plan för dagen. Tänkte att: jag kanske måste vila en dag på 365? JA! (ska bara fixa en prelle till sötaste tove som fyller år idag men firas på lördag!)

21:16 KONTAKTANNONS: DEL II

Vi kör lite till då. Jag och mina galenskaper...
- Han ska vara en fena på sladdar (jag kan verkligen INTE hålla isär sådana där tekniska prylar och saker, det är en dålig egenskap och jag lovar att bättra mig Å andra sidan är det ju bättre om han är bra på det!)
- Tycka om att åka skridskor. Det är underbart en vacker solig dag.
- Han ska inte vara sådär överdrivet romantisk. Jag tycker att det är romantiskt med.. (såg ni köping i söndags? när de åkte iväg och spelade bilbingo?) JAA bilbingo. Man kan göra det såå roligt
- Påtal om bil, jag kan åka bil i timmar.. huvudsaken man har mycket att prata om och skratta till, HAN ska gilla att åka/köra bil
- Älska att spela spel. Det är viktigt. VÄLDIGT viktigt. Brädspel är både underhållande och kul!..
- Kunna allt. Allmänbildad. Det värsta jag vet är när människor säger "jag vet inte". Hellre ett svar som är fel än JAG VET INTE!
- Hata allt jag älskar och tvärtom. Ni förstår, man behöver inte alltid gilla allting. Jag gillar att handla, diska, tvätta, dammsuga, städa.. allt sådant. Därför vill JAG också göra det. (Okej, det är alltid trevligt med sällskap på ica! OCH jag kommer troligtvis ångra att jag skrivit såhär när jag en dag står där och han ligger och zappar framför tv:n "men älskling, kommer du inte ihåg när du den 27e januari skrev en hel uppsats om att du verkligen INTE ville att jag skulle hjälpa till?" Jag tar tillbaka det!)
- Våga bjuda på sig själv. Det är bara roligt. Man SKA skämma ut sig då och då.
- Gilla att ta promenader.. det är A och O.
- Det är väldigt vackert när mannen beställer vid bordet.
- Vilja lära känna min familj (de är ändå de personer som står mig närmast!)
- Och juste.. kanske faktiskt möjligtvis.. tycka om mig? :P haha,..
- Busa i snön. DET är kärlek. All form av snökrig är fantastiskt.
- Vara duktig på att hamra och spika. Jag gillar sådant och det skulle underlätta om mannen också gjorde det.
- Idérik. Hitta på saker hela tiden. Ha lite pondus helt enkelt.
- Morgonpigg? Den här är faktiskt klurig. Jag har alltid velat ha en morgonpigg man MEN nu när jag tänker efter vill jag nog inte det. Så nej. Varför? Det får ni höra en annan gång!
- Påläst om sitt yrke. Det finns inget mer fantastiskt än att höra sin man snacka om jobb.
- Han ska få ha sina hockeykvällar, fotbollskvällar, spelkvällar. Det är ju ett sätt att sakna honom? Ja.
- Skicka blommor? JAAA! haha, det måste vara det mest fantastiska. Johanna får alltid. Jag vill OCKSÅ ha. Tänk vad fint att en dag bara stå på jobbet så kommer det en bukett söta rosa rosor utan taggar. Favorit.
- Såklart snyggast, bäst, vackrast, finast också.

NU känner jag mig fulländat blottad. Typ. Vad säger ni? Håller ni med?


20:47 VEM ÄR DU? VEM ÄR JAG?
Väska/Zara (FAVORIT? OM!)
Skjorta/H&M trend
Byxa/H&M dam (snyggare i provhytten.. tyvärr!)
Skor i lite ormskinnsmönster/Monki


Jag var heeeelt ny och galen för några dagar sedan. Nu sitter jag här och har faktiskt fått i mig en massa mat ändå. Det jag aldrig trodde skulle gå - gick! OCH dricker varm choklad i skummad mjölk! Snacka om hett tips!

Påtal om heta tips.. jag har inte haft så här mycket läsare på länge.. Läsarna ökar ALLTID otroligt mycket när jag skriver om ordet kärlek. Kanske ska fortsätta med det?

19:40 VI KLARADE DET


OKEJ. Jag spyr. På riktigt. ALDRIG MER MOROTSKAKA. Mitt pass idag blev inte riktigt som jag tänkt mig. Efter tio minuter höll jag bokstavligen på att spy. Hade nämligen ätit den kanske mäktigaste kakan några timmar innan och den valde att finnas kvar i halsen tjaa.. tills nu typ. Klarade hela timmen men FY VAD ILLA jag mår.

16:28 PÅVÄG

Jag satt i alla fall stilla några sekunder sedan kom jag på den smarta idén: Jag möblerar om! Nejvisst, jag har inte ett stoort hus på 564kvm utan endast en 1,5a på 45kvm MEN det går faktiskt att lösa situationer på bästa sätt.. INTE SANT? Tanken med denna möblering var förstås inte att den skulle bli funktionell.. eller jo kanske, men då endast för mina nagellack, armband och ringar. Ni får se bilderna sedan...

Snart iväg till gymmet. Egentligen borde jag ha jordens största eloge för att jag ens öppnar dörren i detta väder. Btw. Det kommer en del två till min lista senare ikväll.. under min shopping ute kom jag på lite till grejer ;) Förstår att ni är nyfikna nu!

12:30 KONTAKTANNONS: MAN SÖKES

När jag är ledig sitter jag i mina egna tankar (nähä?!) och just nu insåg jag att jag faktiskt inte har så många krav.. bara att:
- Han ska få mig att skratta! (alltid viktigast!)
- Han ska vara mörkhårig
- Lång
- Omtänksam
- BRA klädstil (inte FÖÖÖR bra, jag vill ha någonting att jobba med :P)
- Träna (allt ifrån pingis till nhlproffs)
- Ha körkort och äga bil
- En egen lägenhet
- Ett Bra jobb
- Fint leende
- INTE slänga strumpor på golvet (eller rättare sagt, får strumporna ligga kvar är jag troligtvis kär..)
- Tycka om filmer
- Vara som MIG fast tvärtom. Jag skulle ALDRIG vilja att min pojkvän var likadan som mig, hur kul på en skala? Man måste ju ha någonting att prata om? Tänk er själva.. JAG: "Åh, älskling, jag såg ett par såå snygga skor idag!"  HAN: "Jaa, jag vet exakt vilka du menar, de som stod på hylla tre, sjätte från vänster?" Nej tack! Han ska kunna allt om sitt och jag allt om mitt. Punkt.
- SOCIAL! (Ja, det är faktiskt ett måste! social och kunna prata!)
- En stor famn som kommer om min kropp. Jag menar. Hur kul vore det om armarna tog slut innan ens midjan är omfamnad?
- Tycka om frukostar och att läsa tidningen, ni vet, dela sådär mysigt. (Nej, jag har aldrig sett en romantisk komedi...)
- Köra bil med en hand! Det är kanske det (får jag skriva såhär) sexigaste jag vet. När mannen liksom lutar sig lite åt rutan och kör med den andra handen. Det är sådana tillfällen man känner sig stolt!
- Älska sin familj och allt därtill.
- Kunna laga mat (jag vill bli bättre men han ska vara braaa!)
- INTE städa (det vill jag göra!) Här gäller samma sak.. skulle jag en dag komma hem från jobbet och jag ser att han står och putsar mina speglar är det tack och goodbye. Det är kvinnogöra (Ja, jag lever kvar på 1800-talet)
- Vara sådär perfekt mysig på en söndag
- Sova med öppen mun (haha, jag vet, jag är galen! men det är så sött..)
- Bädda sängen! (ja, det är okej!)
- Älska att resa och boka biljetter då och då... weekends och liknande.
- Vara min personliga fotograf (det skulle faktiskt underlätta avsevärt!)
- Två/tre-dagars skäggstubb som är så fascinerande snyggt!
- Äga minst EN randig tröja. Gärna 35.
- Älska att äta. INTE sallader. Killar SKA äta manligt.
- Titta på alla former av sporter på tv:n. Man ska bråka om kanalbytena. Det är kärlek. (å andra sidan, varje gång det är en match får jag ju egen tid med datorn?)
- Ha en svart/vit lya. Helt ärligt. Färgade ting får hemskt gärna bo.. hos kvinnor!
- Kunna allt om bilar, skulle bilen dö, ska ju inte JAG fixa det. HAN ska.
- Få mig att skratta! (igen. detta är viktigast! nr 1) Om jag skrattar är det antingen för att han faktiskt är rolig, eller för att jag är pirrig, eller för att jag precis tänkt på en dum grej jag gjorde under dagen. OAVSETT. Han ska få mig att skratta!
- Hemskt hemskt hemskt gärna kunna sjunga och spela gitarr (inte? Det finns lektioner!)
- En korthållare eller liten plånbok. Den stora står jag för! Killar betalar väl ändå alltid med kort?
- Äga ett gymkort
- Hår på bröstet (JA!). Hår på benen (JA!)
- Tycka om att shoppa men i viss mån (ibland vill jag helt enkelt bara dra med honom och att han ska stå och sucka i ett hörn - eller hitta en fåtölj inne på ginatricot... med sjuttiofem andra män och snacka dagens tipsrad)

Man kan tycka att det låter hårt.. men samtidigt, jag tror att alla har sina tankar. Det är bara det att jag bjuder ER på dem. Däremot vill jag tillägga att det faktiskt finns sådana här killar också. Jag lovar!

Sedan finns det såklart de där männen som man bara smälter för. De som är perfekta oavsett vad de tar sig till. Hur mycket de än hör av sig eller inte hör av sig. De fortsätter ändå bara vara... fantastiska. De som man hatar mest av allt MEN ändå drömmer om varje kväll. De som tar ens krafter från jobb och fritid. De som ger så mycket glädje men ändå såå mycket tårar. De som en dag står och pratar med... en annan. Tårarna slutar aldrig. Sorgen är hård i bröstet. Godiset finns alltid nära. Ingenting är värt någonting. Kläderna, skorna, garderoben ALLT är bara skit. Dagarna går fast man egentligen inte vet VAD som hänt.

Vad har ni för erfarenheter? Är ni kära? Ge mig lite kärlek tack?


11:49 JUST NU


Osminkad och nytränad sitter jag på ett café och underhåller mig själv. Trevligt.

22:42 STOCKHOLM I MITT HJÄRTA


NU ÄR DET KLART. Världens bästa mamsen och jag har hyrt en lägenhet för en helg i februari. Den ligger vid karlaplan i sthlm och den är PERFEKT fulländad. En trea. Strålande fin. JAAA.

Vi har planerat musikal, shopping, bio, middagar OCH en promenad längs djurgården(?). JAG VILL!

MINA MISSIONS:
1. Hur jag ska få Mamma att äta middag senare än klockan 17?
2. Hur jag ska få Mamma att gå en lååång promenad vid åtta på morgonen?
3. Hur jag ska få Mamma på finest.se at stureplan? :P
4. Hur jag ska få Mamma att köpa lackleggings? (ALLA bör äga MINST ett par)

Efter att vi spenderat helgen i sthlm flyger vi båda upp till övik och jag blir där i några dagar. Preciis vad man behöver i väntan på sommaren! Yey!! Jag hoppas att ni alla gläds med mig gånger tusen? TACK!

20:55 BARBENT?

Skor/H&M divided
Kjol/H&M divided
Skjorta/H&M trend (NY!)
Guld armband+örhängen/H&M acc

MEN HALLÅ 1. Jag visar vad jag använt DENNA dag. 2. Jag har inte alls gått barbent, jag har bara haft kanske de allra bästfärgade strumpbyxorna någonsin.. Varenda kotte har trott att jag gått utan någonting på benen. Du kan vara lugn mor. Jag klär på mig MASSOR!

Skorna tog knäcken och mina fötter värker gånger tusen. De är trots all smärta vrålsnygga!

17:33 BUUURP!


Jag gick in på subway direkt efter jobbet, valde alla grejer i en mix.. och nu ser jag ut såhär. Mätt och belåten. TRODDE JAG! Nej hörrni, en macka är inte riktig mat.. det fick jag svar på! Så istället har jag värmt upp lite kycklingfilé också och är snart påväg till gymmet. Är det bara jag som äter INNAN jag tränar? (och efter!) Pallar inte att träna på tom mage.

Dagen har varit underbar..!

07:25 SMÅ TING I EN STOR VÄRLD


Eyebrow color - H&M
Randiga tights - H&M divided

GODMORGON. Lyssnar på mtv, springer runt och står i. Kläderna är på g och jag börjar om 35. Sedan blir det outfits. Oj oj Oj.

jag undrar fortfarande hur jag ska matcha tightsen.. några heta tips? kom igen?

22:40 TVÅ KAP


Skjortor från H&M trend, helt nyinkomna, finaste någonsin. Perfekt passform (dock nåågot förmycket uringning). Den översta i beige/grå-nyans användes idag!

(bilderna gör de INTE rättvisa!)

21:55 LACK MED KILKLACKLeggings/H&M trend
Linne/H&M divided
Hålstickad tröja/Ginatricot (ja, den är lång och jag hade dragit upp den!)
Skor med kilklack i lack/Weekday


LÖRDAGENS. När jag går på stan vill jag vara så enkelt men varmt klädd som möjligt, därför fick det bli detta! Ja tack!

Sitter och tittar på guldbaggen! Spännande. Haha. Måste bara tillägga att jag blev riktigt glaad idag när en kund berättade att hon läste min blogg. TUSEN TACK. Förlåt om jag lät hemsk och tråkig. Skyller på min förkylning och hesa/hostiga röst.. Du är guld värd och gjorde min dag! :) Tycker förövrigt att vi alla borde kunna göra samma sak! Det slutar ju alltid med att alla blir glada och lyckliga. Right?

10:14 ASKIGT SOM GRÅTTGODMORGON. En väldigt god morgon här, ny hårfärg, nya kläder. ALLT är nytt. Mysigt. Påtal om hårfärgen, köp den INTE om ni inte vill ha en allergisk reaktion. När jag hällde i färgen visade det sig att den var genomskinlig. Ni vet, hårfärg är nästintill ALLTID kompakt och vit. Men genomskinlig för att få en otroligt glans (=bra resultat! ja!). Sedan rann det bara ur ögonen. Jag har inte gråtit på länge men tog igen ALLA ögonblick igår. Fick sätta igång alla kranar med vatten i badrummet och fortsatte att få i färgen. Fruktansvärt stark väteperoxid.

ANNARS blev resultatet perfekt - sådär askigt. Ni får se bättre bilder sedan! Nu blir det jobb!

22:06 JAG FÖLL VID FÖRSTA ÖGONKASTET


Zara 549:-


DEN HÄR VÄSKAN är kärlek. Perfekt storlek. Perfekta handtag. Perfekt glans. Kärlek på distans. Jag kommer att hålla den kär. Påtal om kär. Snart är det alla hjärtans dag, dock knäcker ingen MIN när jag var sexton år.

19:46 SVART ÄR DET NYA SVARTA

Halsband/H&M divided
Örhängen/H&M acc
Klänning/H&M divided
Skor/Dinsko
Spets/H&M trend (Kanske min favvo? Passar till allt!)
& en massa smink


FREDAGENS. Det var festtema på jobbet och jag drog på med alldeles för mycket kajal - bara för att. Gillart skarpt. Det blir sådana kontraster från att ha lite mascara. Jaja. Nog om detta. Har precis snackat med Johanna, lagat mat, lagt in bilder och BLOGGAT. Samtidigt. Helt otroligt. Jag undrar om jag har en raket i arslet..? Eller kanske fyra?

NU: Hårfärgningsdags. Spännande.
SEDAN: Fortsätter att visa min shopping. Stay tuned.

15:50 KILLAR SE HIT!


Skinnjacka, mörkt hår, rutig skjorta.. men framförallt vet jag att den här unge mannen kommer ha SNYGGA nyckelben. Man ser det. Nämnde jag att två-dagars-skägg-stubb gör mig knäsvag?


EFTERMIDDAG. Jag har köpt hårfärg. IKVÄLL ska det ske. Hejdå utväxt. HEJ ny färg. Det kan bli spännande. Fias alternativ, och vi alla vet hur Fia tänker (hela regnbågen gånger tio) MEN mitt hår kommer inte bli en sådan färg. Puuh. Dock ska jag snart iväg på ett pass.. vad gör man inte för miss sötnos?

TACK KÄRA JENNY OCH JEANETTE för en underbart mysig lunch. Det är sådana här stunder i livet man kommer ihåg :)

10:42 SPARA DE LJUSA JEANSEN


Innan ni köper ett par nya jeans, ta en titt i er egen garderob. Jag hittade dessa och provade (efter en burk glass och en massa godis i fredags!) OCH det gick! Perfekt, då slipper jag köpa ett par ljusa jeans. Bra va?

NU: Gym SEDAN: Lunchdate at 13

18:32 TRE PAR


TRE par nya skor till Malin. JAG TACKAR! Tack kära sverige för att ni så fiiiint tagit in dessa skor till detta land. TACK snälla, söta expediter som hämtade ett par av dessa ifrån lagret. TACK igen till du som så hemskt fult pratade med en kompis om gårdagens utgång i MOBILTELEFON när du stod i kassan. MEN jag struntar blankt i hur dessa kom hem till mig. De har hittat hem. JAG ÄR NÖJD! Åh vilka bra köp.

1. Boots H&M divided 299:-
2. Klackar (såå perfekta i vår) zara 799:-
3. Boots i ormskinn monki 450:-

15:05 DOLDA KAMERAN?

Shoppingen har gått förträffligt bra men det som gjort mig mest glad var:

1. Gick in på ginatricot vid hötorget, ställde mig med armarna i kors och tittade rakt ut över golvet. Vad jag såg.. var ett gäng tusentals (på ett ungefär) människor som slet och rev i alla sorters kläder de kunde hitta. Det såg hemskt ut. Gav ifrån mig jordens längsta (och kanske högsta!) suck. DÅ vänder sig en man om och tittar på mig, sedan säger han: "Jag håller med!". Haha, vi båda skrattade och jag tror att jag gjorde det liiite för högt. Hans flickvän tittade upp från sin reahög och gav ifrån sig mordblicken. Jag förstod min plikt och gick därifrån.

2. Vandrade mitt på drottninggatan med påsar i vardera hand och en längtan över att få sitta ner. Plötsligt känner jag en hand på min vänstra axel och ett "ursäkta" hörs dovt i människovimlet. Jag vände mig om... och möttes av himmelen som fallit ner eller någonting liknande. Där, framför mig, stod en fantastiskt förträffligt fin man.. Svarta jeans, snygga boots, en fin jacka - något längre, skepparkavajsliknande - mörkt hår och lite fina lockar PLUS ett vackert leende (ja, jag hann iakta hela honom tio ggr om). Min ögon måste ha sett förvånansvärt chockade ut (jag menar hur ofta händer detta i vårt land?) men han fortsatte med: "Jag tänkte höra om du ville ta en fika?".. haha, jag skrattade tillbaka som svar och frågade om DOLDA KAMERAN var placerad någonstans. Han skrattade tillbaka. Det var den tydligen inte men man måste väl vara på den säkra sidan? Jag insåg snabbt att flörtning från min sida är såå 2009 och skyllde på att jag måste hinna med ett tåg. Jag gick dock därifrån med ett leende på läpparna. Hans kompisar skrattade i bakgrunden. Jag kände mig nöjd.

MED DETTA vill jag säga att vi svenskar borde våga mer. Självklart hade jag kunnat våga och ta en fika också. MEN även jag har gränser.

09:14 MITT NAMN ÄR LEOLeggings/H&M dam
Skor/Dinsko
Pälsjacka/H&M barn
Väska/Ginatricot
Tröja/Ginatricot

GODMORGON folks. Solen skiner helt fantastiskt ute och det är bara fem minusgrader. Gillas. Detta hade jag på mig i tisdags men outfiten blev liknande idag. Skönt. Påväg till sthlm för en shoppingdag och det känns BRA! Angående lets dance igår.. hur BRA är INTE Mattias? Vilken man. Vilka moves. Vilka armar. O.M.G.

22:29 GRÖNT ÄR SKÖNT


Kanske inte de finaste bilderna MEN jag vill bara visa att mina fingrar (ja, de är svullna sedan träningen) eller rättare sagt&skrivet NAGLAR är gröna för att hedra min far och hela hans gäng: BAJEN. Varsågod pappa.

När jag sitter och tittar på TV är min kropp fruktansvärt sysslolös. DÄRFÖR gick jag igenom alla lådor i hyllan och hittade min läderinvestering jag gjorde i september. WHAt? Den ska användas! Har suttit nu och skrivit och fyllt i. Mys. Bäästa kalendern som jag nu och ett år framöver ska vårda med min kropp&själ. Dyrgrip.

21:20 SANNINGEN (?)

När Stina, Anna, Maria och Emilia går ut på lunch så kallar de varandra Stina, Anna, Maria och Emilia.
När Fredrik, Peter, Krister och Mathias går ut på lunch så kallar de varandra Fetto, Godzilla, Clownen och Stubbhuvudet.

På middag
När räkningen kommer så slänger killarna varsin hundring på bordet trots att räkningen bara uppgår till 200 spänn sammanlagt. Ingen av dem har mindre och ingen vill erkänna att de vill ha växel tillbaka.
När tjejerna får sin räkning så åker miniräknaren fram blixtsnabbt.

Pengar
En man kan betala tjugo spänn för en sak som är värd tio spänn om han behöver den.
En kvinna kan betala tio spänn för en sak som är värd tjugo spänn trots att hon inte behöver den, utan bara för att den är på rea.

Badrummet
Mannen har sex saker i sitt badrumsskåp: tandborste, raklödder, rakhyvel, en bit tvål och en reklamhandduk.
Medeltal på antal saker i kvinnors badrumsskåp är 337. Mannen kan med största sannolikhet inte identifiera majoriteten av dem.

Bråk
Kvinnan får alltid sista ordet.
Vad än mannen säger efter detta innebär att han startar ett nytt gräl.

Katter
Kvinnor älskar katter.
Män säger att de avskyr katter, men när inte kvinnan tittar så klappar han dem.

Framtiden
En kvinna bekymrar sig för sin framtid tills hon hittar en man.
En man bekymrar sig aldrig för framtiden - inte förrän han hittar en fru.

Framgång
En framgångsrik man är en sådan som tjänar mer än hans fru spenderar.
En framgångsrik kvinna är en kvinna som hittar en sådan man.

Äktenskap
En kvinna gifter sig med en man i tron att han kan förändras även om det inte blir så.
En man gifter sig med en kvinna i tron att hon inte kommer att förändras även om hon gör det.

Göra sig i ordning
En kvinna gör sig i ordning när hon ska till affären, vattna blommorna, gå ut med soporna, svara i telefonen, läsa en bok och hämta posten.
En man gör sig i ordning för bröllop och begravningar.

Naturlighet
Män vaknar lika snygga som när de lade sig.
Kvinnor förfaller av någon orsak under natten.

Efterkomma
Åh barn... kvinnan vet allt om sina barn, hon vet när de ska till tandläkaren, om deras romanser, bästa kompisar, favoritmat, hemliga rädslor, drömmar och önskemål.
Mannen är i stort sett medveten om att det bor små människor i hans hus.

 

Och till sist lite visdomsord:

 

·  Om din hund skäller vid bakdörren och din fru skäller vid entrédörren;  vem släpper du in först? Hunden, naturligtvis. Han tystnar när han får komma in.
 
·  Jag gifte mig med fröken Rätt. Jag visste dock inte att hennes förnamn  var Alltid.
 
·   Forskare har upptäckt en maträtt som minskar kvinnors sexlust med 90%. Den heter "bröllopstårta". 
   
·  I begynnelsen skapade Gud jorden, och sedan vilade han.
   Sedan skapade Gud Mannen, och sedan vilade han.
   Sedan skapade Gud Kvinnan.

Sedan dess har varken Gud eller Mannen vilat.


20:09 JUST NU


(jag förstår att ni älskar mina naglar. kan med glädje berätta att lacket är borta nu! puuh!)

Vaknade och gjorde mig ordning för FESTTEMAT idag. Jobbade. Gick direkt till Sofia som var på gymmet. Gymmade. Direkt till ica, köpte med mig käk och lite gott. Ätit upp allt. LETS DANCE nu.

21:45 DEN DÄR KLÄNNINGENDet är inte riktigt en Elin Kling men den är veeerkligen caaaatching! (haha, jag skrattar?!) Jaao Klänningen är ifrån h&m divided och blir din för 99:-. Känner inte ni också att ni måste ha en? Eller kanske två? Tror bestämt att jag ska köpa en helsvart också, axelvaddarna var det jag föll för. Brutalt.

20:47 FINA FINA FINA


TITTA så fina teckningar jag fått, tänk att man har såå fina vänner! Tack! Sådana här saker gör mig riktigt lycklig. Sofias (den till höger) teckning visar mina föräldrar och jag tycker VERKLIGEN att den påminner om SunesJul - Rudolf och Karin - när de står framför spegeln. Kommer ni ihåg? Haha. Så fin. Nu har jag fått Mig, Min pojkvän, Mitt barn och Mina föräldrar.. Nästa blir mina bröder? Ja. Haha. Sedan den vänstra är ifrån Oskar. Haha. Jag skrattade verkligen när jag såg den.

07:33 SKRIDSKOSNÖRNING

Jeansshorts i svart/H&M trend
Tunika/H&M dam
Skor med skridskosnörning/Dinsko
Kofta-cardigan/Veromoda
Halsband/Indiska


MTV. Varför har denna kanal försvunnit? Kanske någonting preliminärt? Har dragit på mig en skjorta och ska strax springa iväg. Yey.

21:52 BIG NO-NO's


Det värsta och fulaste jag vet på killar/män är linnebyxor. LINNEbyxor. Vita eller i beige - gillar VERKLIGEN inte. Tycker bara att det ser.. hemskt ut. Förlåt men dagens sanning. Nu när jag tänker efter... det enda som skulle kunna vara acceptabelt (jag är inte så hård som jag låter) är väl ljusa chinos? MEN då ska de sitta snyggt.

Håriga armhålor på kvinnor. Jag vet inte, vad tycker ni? Är det överhuvudtaget SNYGGT? Kan det vara skönt? VARFÖR använder man inte bara en liten hyvel? Jag förstår det inte. Under mitt första år som säljare på ica var jag med om detta vid x antal ggr. Ni vet, när kunden skall sträcka sig över kassan och ta ner ett cigpaket, såå råååkade man titta upp och såg, inte bara en buske, utan praktiskt taget... hela norrlandsskogen på en och samma plätt. Jag säger då det..

Världen vore alltså MYCKET lyckligare om killar bär mörka byxor och tjejer rakar sina armhålor. Deal?


07:50 UNDERBARA MORGONMORNING. Vilken fantastiskt underbart härlig sömn inatt. Jag tror inte ens mina ögon eller öron... eller inte ens halva näsa när jag skriver följande mening MEN förkylningen har börjat att lätta. Hurra! Känner mig mycket mycket piggare och gladare och trevligare så det måste väl ändå vara lite positivt? Ja tack. Dagen ser ut som följande... eller den är fullt uppbokad iallafall men börjar med jobb.

Vad sägs om en shoppingdag i sthlm? Jag är laddad!

12:36 AFFÄRSLUNCH?


MALPLACERAD. Big deal. Jag sitter mitt emellan sjuhundratjugofyra män i kavaj och uniform. Här snackas det alltifrån senaste aktiekapet till självaste nyheten av bmw. Typ. Och jag sitter vid ett bord med min rosa dator och smaskar på en morotskaka. Ingen tittar. Inte alls.

08:29 PRICKA TILL DET

Klänning/H&M divided
Spetskavaj/H&M trend
Skor/Skopunkten
Halsband/Indiska

TISDAG. Nej men hörrni, jag tycker att alla "outfitar" ser likadana ut och jag har verkligen ingen inspiration. Hjälp mig. Vad ska jag pryda min kropp med i detta 0gradiga väder. Slask och skit. Man klagar när det är för kallt, man klagar när det är slask. Ska man någonsin vara nöjd?

Klev upp klockan 7. Satte igång två maskiner. Bytte lakan. Kokade kaffe, snaaart äta frukost. Hängde tvätt, torktumlade, satte igång två nya maskiner... och klockan är bara halv nio. NU ska jag ringa mamsen och se vad hon har för sig på jobbet.

21:57 SVENSKA IDROTTSMÄN&KVINNOR

DET GÅR INTE. Tydligen är någonting fel förtillfället men återkommer med bilder då. Dagen har gått i en väldig fart och NU sitter jag ner för första gången sedan lunchen klockan tolv. Puuh. Och människor klagar när de inte hinner vila klockan sju? Yeah right. Jag har till och med varit och fyllt på mitt kylskåp. Bättre än sist. Nöjd.

JAG ÄLSKAR att titta på sport, dock har jag inte gjort det på vääldigt länge känner jag nu. När jag bodde hemma satt vi jämt och tittade på sporten. Hockeykvällar var ett faktum. Fotboll likaså. Vad har hänt? DOCK känner jag nu att ett par skrillor och en härlig dag skulle förgylla min tillvaro enormt. Vill verkligen dra på mig skridskorna nu. Det är riktigt roligt att dra på sig alla skydd och hjälm och sedan kötta mot sargen. Typ. Vad jag babblar. Antar att det är för att jag inte visar bilder. Stackars er.


09:06 ALLT ÄR SVART
Tröja/H&M divided
Nitskärp/H&M herr
Skinnkjol/Monki (NY!)
Prickar/Ginatricot
Skor/Skopunkten


GODMORGON MÅNDAG. Jag har sovit två timmar inatt så ni kan tänka er att jag använder mig av tändstickor förtillfället - måste hålla upp ögonen. Vi kör en mr.bean. Deal? Har troligtvis aldrig snurrat runt sådär mycket i min säng, vrider och vänder sig för att någon gång KUNNA somna OCH när jag väl somnade. Vet ni vad som händer? Jag började drömma om att jag var med i robinson karibien och den där tävlingen när de skulle snurra runt pelaren över geggan.. såg ni den i lördags? Varje gång jag föll i lerpölen.. vaknade jag. KUL!

MEN jag deppar inte.
(och juste, den där sista bilden är till dig som tycker att jag rynkar för mycket på pannan. Jag har börjat inse att det är ren sanning och att jag numera måste hålla mig till antirynkkrämer.. jag är ju faktiskt tjugoett..)

22:01 WANNA WALK IN MY SHOES?


STOPPA PRESSEN: Jag har köpt ett par skor! JAAA. De ser ungefär likadana ut som 94% av min skosamling MEN de är långt ifrån identiska med något annat par. Som jag har väntat.. Bör tilläggas att det var inte det enklaste, jag och en kollega började argumentara mot varandra och vem som behövde de mest. JAG FICK DEM! (fick bara in ett par av varje strl!)^

SKOR: H&M

18:54 ACNE-KOPIA

Skor med kilklack/H&M
Byxa/Ginatricot
Stickad tröja/Ginatricot
Halsduk med "bollar"/Ginatricot
Armband/H&M


SKORNA. Jag gillar dem. Har stått på hyllan väldigt länge men nu åkte de på. Ni kan väl ändå hålla med om att de är väldigt likanda som acnes varianter? MEN som vanligt väljer jag budgetalternativet. Jag gillart!

11:23 LOOK-A-LIKE


Bild: Stureplan.se (btw. jag tycker att detta par är sveriges snyggaste! bara en parantes!)

Jag har köpt mig en klänning som är väldigt liknande denna ovan.. Det som gillas med klänningen är att den har axelvaddar, är figurnära OCH perfekt längd. Priset? 99:- (såklart man kan shoppa mycket för lite pengar? Right?)

THE HILLS. Sedan jobb. (och jag ska visa er klänningen senare! Jaaaa!)

23:07 LAX I EN LAXASK


Jag har verkligen, på riktigt, lagat lax idag (frånsett att jag ringde min kära mor 4 ggr utan resultat så var jag ENSAM vid matlagningen!). Gissa om det blev gott? Gissa om det ser ut som en laxstuvning? (hur i hela fridens dagar vet man när den är klar utan att dela den i tjugofyra bitar?) weell, jag är stolt. Imorgon blir det lax till lunch och sedan ska jag verkligen gymma. Är så trött att INTE få bli svettig och äcklig och grå på gymmet. Jag vill TRÄNA!! NU!

Tänk att jag kan laga mat. Wow.

22:36 FEM SNABBA


Gissa om hon är saknad? OM? OM hon är.

1. Jag har aldrig varit så snyggt sminkad på ica
2. Jag valde att bara köpa de godisar jag verkligen älskar
3. Jag får välja film efter exakt mitt egna val - how to lose a guy in ten days. min favvo. alla gånger
4. Jag har köpt en fruktansvärt vacker klänning, längtar till imorgon så jag får använda den!
5. Jag är inte ens liiiite trött och min hosta är borta - hoppas jag! YEY

08:03 ÄLSKA DET DU HATAR
Skor/Skopunkten
Leggings/Ginatricot
Body-korsett/Ginatricot
Spetskavaj(?)/H&M trend
Ring/Ginatricot


GODMORGON. Det känns som om jag bara skriver på morgonen.. och på kvällen.. men jag gör mitt bästa! Igårkväll var jag så fruktansvärt trött att jag la mig i tid. Närmare bestämt klockan ELVA. Detta var jag otroligt nöjd med MEN skenet bedrog. Det har ringt människor HELA natten, antingen ringt eller messat. Jag har vaknat till VARJE GÅNG, kastade mobilen i väggen och somnade om. Ni fattar. MEN jag gillar er ändå.

Tänkte bara en sak till, i hopp om att inte försöka låta som blondinbella men det är en viktig grej: Lär er älska det ni hatar! För hörrni, det har jag gjort. Och jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde tidigare. Min rumpa. Egentligen har jag aldrig haft komplex eller liknande men nu älskar jag den mer än någonsin. Jag vet att den är större än mycket annat MEN det får jag ju helt enkelt leva med? Varför ska jag deppa ihop? Det gäller bara att hitta de klädesplagg som passar.

OCH därför vill jag bara uppmana er andra också att göra likadant. Det kanske är ett öra.. eller en tå... eller en armbåge, no matter what, älska det. NI ska leva med det och ingen annan. (ehm, jag borde bli psykolog?Nej men vi kan väl alla lova att försöka... idag. Så försöker vi imorgon också. Vilka är på? Jag ska älska min rumpa som aldrig förr.. så älskar du din tå.. och sedan kan vi alla dansa tango i glädje och skratt!

19:59 JEANS FRÅN H&M


Är det någonting jag ALDRIG köper är det jeans. Det händer kanske en gång/år. När man var mindre var detta höjdpunkten vid alla skolstarter. Vi, alla barn, fick alltid ett par jeans var. En bra tradition. Så jag tänkte.. att.. det borde fortsätta så? Håller ni inte med?


Dessa jeans kommer ifrån h&m och jag har inte använt de på år och dag. Faktiskt helt okej. En vardag som i förra veckan.

LET'S DANCE (och jag har haft jordens bästa dag idag! :)

11:14 NYTT PÅ HYLLAN


Det verkligen ombloggande nagellacket MEN jag känner att även jag måste ge det en kommentar. Så ja, du hittade det på make up store för 130:-

Sedan vet ni väl alla hur det kan vara när man får en mans opinion:
"Åh, kolla vilket fint nagellack jag köpt...!!"
"Jaa, nu ser du ju nästan ut som hulken himself"
Ehm.. ja, jag blev tyst. Men jag tror att det blir fint på. Ska dra över detta ikväll för nu har jag verkligen inte tid. Börjar jobba klockan 12.

22:53 STRIPESHÄR visas klänningen på och det är ett riktigt härligt kap faktiskt. Kommer garanterat bli användbar i sommar också.. eller vad säger ni? Jag gillar att ränderna både är lodräta och vågräta.


Sedan har jag aldrig fått en sådan fin komplimang som denna: "Maaalin, den är finare på dig än på själva modellen!" åh så sött. Det säger jag TACK för :)

20:14 NYFIKENHET

Angående inlägget nedan kan jag nu berätta för alla nyfikna (kan tänka mig att hela halva sverige sitter bänkade framför denna mening!) var de söta gubbarna finns att köpa.. nämligen:
1. Första.. hm, visst var det den svarta? Från Ullared! Håll i hatten. Självaste ullared, det skulle de vetat om när programmet spelades in. Haha.
2. Den andra fanns eller kanske finns? på mique. Fin butik.

NU vet ni det.


Invigde min nya klänning häromdagen. Bättre bilder kommer senare...

MADE IN SWEDEN

14:19 BLONDES HAVE MORE FUN
HEJDÅ min bästa vän. Nu har hon på riktigt åkt till gbg igen och det känns vääldigt tomt. Trots det faktum att hon haft sin härlige man vid sin sida nästintill VARJE dag... har vi ändå hunnit träffas många ggr. Det är jag glad över. Så blev det även igår när vi umgicks på eftermiddagen. Det är alltid härligt med lite skvaller och galej. Älskade vän, du är bäst!

Att jag sedan fick ett sms av henne denna morgon: "Malin, min pojkvän är fantastisk! Han bjöd mig på frukost på arlanda denna morgon!!" Whaat. Det är MIN dröm. Jag älskar sådana där små ting som gör vardagen mer underbar. MEN hjärtat, skatta dig lycklig!

Nu: Dusch innan gym. Ja, jag duschar innan. Skulle jag gå dit såhär skulle jag få vända vid ingången, icke bli insläppt.

13:44 INREDNINGSTIPS


Titta, vilka fina krumelurer. Jag, som har ett års frisörerfarenhet, kan faktiskt säga -ärligt- att jag skulle vilja sätta saxen i dessa. Men jag väntar nog till dess att gräset når till golvet...

FILMTID. Har precis suttit (läs: legat i soffan) och tittat igenom två filmer. Den första gick helt okej, fram till slutet när det brast och tårarna liknades niagarafallet. Sedan råkade jag slå över till en annan kanal och vips började en ny film. Gick hur bra som helst, till slutet.. är jag bara överkänslig eller är det såhär det är att se film? Nej hörrni, nu måste jag rycka upp mig. Gymmet? En till film?

09:57 PRATADE MED MAMSEN


Byxa/H&M trend¨
Topp med spets/H&M trend (förra årets!)
Kavaj med guldknappar/H&M divided


GODMORGON. Sitter och lyssnar på MTV i bakgrunden. Förstår inte VARFÖR mina canal+ kanaler försvann igår? Någon som vet?

Angående min iphone och internet är det som så att man har tyligen en gräns på 5 (gb el. mb?) och när man då överskridit detta, som jag har gjort med tanke på att jag även kör via mobil i datorn!, går internet mer långsamt MEN det är fortfarande samma månadskostnad, i mitt fall 199:-/mån. Så, nu vet ni alla det. Annars kan jag bara säga att jag förstår inte vad människan gjorde innan iphonen. På riktigt.

22:20 RANDOM PICSSOMMAR. Ja, jag är uppvuxen i en familj som lutar mer till golf än någonting annat. GISSA om jag blev glad när jag i somras (med en utsikt över vackra övik!) spikade 4 av 9 banor. Resterande fick jag 2-3 slag/bana. Ja. Ville bara skryta lite. Nu till någonting heeelt annat - jag saknar min blonda hårfärg? Tror jag?

... och hur skönt var det inte ute i sthlms skärgård? Jag älskar att åka båt. Älskar.

Jag flyttade och fick en alldeles egen walk in. Hur glad?

Lyckades spendera min födelsedag i göteborg med min alldeles bästa vän. HÄR påväg till konserten hon gav mig. SÅÅ bra.

.. någon kväll?

.. det vankades julfest med jobbet..

Julaftonens klänning. Bilden är INTE tagen på julaftonen. Puuh.

Eftersom mitt internet är mer segt än sniglar som springer marathonloppet har detta inlägg tagit en evighet. MEN nu blir det publicerat. Lite random sådär.

19:59 PRINS AV SVERIGEDet är alltid så uppmärksammat gällande prinsessor.. fina sådana. MEN hörrni, vad säger vi om självaste prinsen? Jag har aldrig tänkt honom som.. snygg, fin eller helt enkelt vacker. Det gör jag nu. Därför tänkte jag.. är det okej om man har en prins till sällskap vid julbordet i år? Okej, jag kan lägga ner det lika snabbt som jag kom på tanken MEN erkänn, håller ni inte med? Såklart att jag får säga såhär när ALLA män får skriva att Madeleine är det vackraste de någonsin skådat.

Vilken är er favorit? Min favvo är heeelt klart den första bilden. Jag gillar pikér och när killar ser sådär lagom slappa ut. Finfint.

11:29 JOHANNA ÄR GULD VÄRD


I fredags när det var soffmys på hög nivå hemma hos mig. Johanna. Jag saknar dig.

10:49 ORMSKINNET ÄR FEJK

Leggings/Ginatricot
Boots med klack/Skopunkten
Linne/Weekday
Kavaj/Ginatricot
Armband och acc/H&M


SITTER OCH STRUKTURERAR upp lite grejer och läser om abonnemang. Jag har nämligen lyckats få ett mess där det står att jag använt upp allt mitt utrymme gällande internet på iphonen. HUR? Det var ju oändligt stort? Jag måste ringa lite samtal känner jag nu. Annars är jag ledig och har hela dagen på mig att planera lite inköp i vår. Tro mig, att ligga sjuk hemma och läsa tidningar - jag är såå taggad till en modevår 2010. Ge mig!

21:10 FRÅN MINA ROSA FAVORITER


Tack mor & mormor, ni har gjort min kväll. Utan min rosa morgonrock och mina rosa "badfötter" skulle jag inte överlevt. Ack så skönt i denna kyla.

20:26 DENIM FÖR MÄN


Jag får ofta önskemål gällande att skriva mode för MÄN och nu gör jag det igen! Jeansskjortan är verkligen här för att stanna (iallafall detta år också!) Ovan finner du mina två favoriter till perfekta priser. Två stycken under 400:- Snacka om kap! Jag gillar som bäst den till vänster... tänk er själva denna skjorta på en fantastiskt fin man. Olala.

Jeansskjortor: H&M.com

19:31 HAR DU ALLTID VARIT INTRESSERAD AV MODE?

En tjejkompis frågade mig denna fråga för några dagar sedan och det fick mig att direkt svara: JA! Kan inte ens komma ihåg när jag INTE har varit det. Faktiskt. Jag och min kära mor var först på alla reor, redan i lågstadiet. "Mamma mamma, vi måste åka nu!" sedan stod man en halvtimme och frös. Men vad gjorde det när jag sedan kom hem med de ascoola orangefärgade jeansen och en magkort tröja? Vackert.

MINA ÅR:
6års avslutningen: Rutig klänning med en fin väst över
7års avslutningen: Kortkort beige jeanskjol och en knytblus, rutig.
8års avslutningen: Vit siden/chiffongklänning med knappar fram
9års avslutningen: KAN INTE KOMMA IHÅG?
10års avslutningen: KAN INTE HELLER KOMMA IHÅG?
11års avslutningen: Rosa chiffongtopp med markerade axlar och en längre jeanskjol till höga boots.
12års avslutningen: Jeanslinne med öppen rygg, beige högmidjad kjol och en beige skjorta över. SNYGGT!
13års avslutningen: Vitt linne med knyt till en kort jeanskjol från diesel (första och enda kjolen jag köpt för 900kr.)
14års avslutningen: Beige klänning med band och lockat hår!
15års avslutningen: MIN FAVORIT! Har aldrig någonsin haft en snyggare blommig klänning, tajt, halterneck och kortkort
16års avslutningen: Rosa klänning och lockat hår
17års avslutningen: Vit klänning med rosa blommor! Favvo!
18års avslutningen: Vit tubklänning med rosett i midjan. Hej student!

Det är faktiskt riktigt roligt att se tillbaka och tänka efter. När jag läser detta själv inser jag att man faktiskt på ett eller annat sätt hade riktigt bra koll även för såå många år sedan. Kul! Det får mig att inse att det jag gör idag.. är jag skapad till!

Nu åter till sjukstugan.

07:18 ?IDAG

I DECEMBER


I NOVEMBER

I OKTOBER

I MAJ

GODMORGON. Jag känner mig på såå fruktansvärt dåligt humör idag att jag egentligen inte bör fortsätta inlägget. Ha det så bra

11:42 LÖRDAGLeggings/H&M trend
Boots/Wedins
Jeansskjorta/H&M divided blue
Väska/Ginatricot
Linne/Weekday

Tjoho. Sitter på jobbet och bloggar. Har Sofia och Ali bredvid mig. Nu ska ni få höra.. igår hade jag planerat en bloggkväll, ni vet, sitta och läsa igenom alla bloggar och bara mysa med gurka och dipp. Yey. MEN vad händer? Jo min mobil dör och jag blir surare än surast, argare än argast. I ren protest gick jag och la mig klockan åtta på kvällen. ÅTTA. När la man sig så tidigt? Jag kan inte ens komma ihåg.. troligtvis när Skilda världar fortfarande gick på tv. I alla fall tänkte jag HUR ska jag vakna imorgon? Kom senare på att jag kunde sätta igång tv:n på påslagning. Hur smart? jag är nöjd. Drog på MTV och i volym 30. Gissa om jag flög upp imorse? Haha, hela lägenheten dånade gånger tusen och jag har aldrig varit så pigg.

Med tanke på att min iphone är heeeela mitt liv var jag helt förstörd som sagt, satte i laddaren, ingenting hände. Har inget internet hemma längre heller.. Så denna morgon stod jag på telia och köade. Såhär gick det till
Teliamannen: "197"
Jag: "BINGO!" haha, kanske inte det första man skriker, men det kändes som om jag spelade.. jaja..
"Jaha, och vad har vi här då.?"
"Hjälp mig, min mobil är helt död och jag förstår verkligen ingenting. Den är död. Hela mitt liv. Dött"
"Då ska vi se.. åh vilken fin display.. vad har hänt?"
"Alltså.. haha.. jag tror att det är smink, foundation"
"Men varför har du det i örat?"
"... jag har det inte i örat.. har det ju på kinderna.."
"Alltså, varför håller du mobilen mot kinden?"
"jajaja... bra fråga.. haha.. inget svar. HJÄLP MIG NU!"
han tryckte litegrann på den och sedan..
"Har du med dig laddaren?"
"eeeh, jaaa?"
Tryckte in laddaren och sa sedan..
"Du behöver ju bara ladda den, batteriet är dött.."
"SKÄMTAR DU MED MIG?"
"Nej" sedan skrattade han och hela halva kön länge..
"Jag skäms!" säger jag.
"Nej då, det behöver du inte göra.. du är ju tjej!"

haha, vad ska det betyda.. snacka om att dra alla över en kam. Han känner sig som värsta hjälten och jag är helt enkelt bara snäll som låter honom få känna sig så..

NU kaffe och mys innan jobb. Yey.

15:32 MEET ME IN FRANCE


Igår kände jag mig som en riktig fransyska i baskern från H&M trend. Hittade den längst bak i garderoben och tänkte att den blir säkert mer användbar på en skalle. Sagt och gjort. Hade även självaste dunjackan när värmen inte riktigt är som den ska.

Dragit på mig träningskläder, tänkte gå och träna med söta Sofia. Trevligt.

påtal om frankrike.. hur sugen är man inte på att inta Paris? Bara sådär?

14:06 JANUARI I UPPSALAGoddagens. Sitter och tittar på The hills i väntan på att en liten date med Johanna dyker upp. Saken är den att hon åker på utbildning imorgon igen och försvinner i VECKOR när hon åker till gbg. Igen. Dagen till ära bjuder jag på lite bilder som är tagna för någon timme sedan här i Uppsala. Plötsligt blev Januari en fantastiskt månad. Såå vackert.

17:25 STADSTUR

Ack såå skönt att vara ledig en lördag, jag förstår NU ni människor som är det VARJE vecka. Helt okej. Har gått på stan i sex timmar. Sex timmar.. i hopp om att hitta någonting fantastiskt roligt. Tanken var ju i alla fall god. Alla ljusa färger finns överallt och sedan när man tar på sig allt detta och inser att utomhus är det fortfarande -15 är det inte roligt att köpa det. Tyvärr. Kom dock hem med en klänning och ett nagellack.. bättre lycka nästa gång.

MAT

11:36 FOTOGRAFI
Leggings/Ginatricot
Tee/Weekday
Kavaj/Ginatricot


SITTER MED JOHANNA på waynes. Hon bara dök upp. Jag gillart! Nu ska vi dricka klart vårt kaffe och sedan leta lite smått och gott i någon timme på stan. Enjoy.

22:44 GISSA VEM?


Den som gissar vilken person som ska föreställa mig får en godisbit? Ja.


Johanna har precis åkt hem och jag sitter och skrattar till ett päron till farsa. Har precis insett att Sunes Jul och Ett pärontillfarsa filmerna slår ALLTING annat. Ville bara säga det. Annars är det fredag och för mig innebär det LEDIG helg.

07:31 FEM SNABBA MED MIG


- Längtar fruktansvärt mycket efter att få bada i varma vatten och ligga och steka i solen MEN själv ska jag försöka hitta 765 plagg att ta på mig för att gå de 7 minuter jag har till jobbet..
- Jobbar till klockan 17, sedan gym för att efter det få hem Johanna till mig. Lets dance börjar ju! Ska ni se?
- Har sagt upp EN hemförsäkring. BRA mallan..
- Är sugen på att köpa en ny film? Tips? Iofs kanske jag inte behöver när jag har alla kanaler att jag faktiskt inte vet hur jag ska hinna med att zappa.. MEN ett dygn innehåller 24
- Är fortfarande stolt modoit... sort of

22:22 ETT PAR IFRÅN DIVIDED EXCLUSIVE


Nycklar i ett halsband.. H&M levererar som vanligt..

.. ormskinnsmönstrat armband, fokus på knäna i de skönaste jeansen - knäskydd kallas det.

.. skor som är så ljuvligt bekväma att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att övernatta i dem. Kanske...

.. jeansen har inga fickor bak OCH är stora i strl. Bara så ni vet. Köp (om ni kan, de finns inte riktigt kvar i butikerna.. tror jag?)

Här sitter en Malin i sina bästa rosa klädnader, mormors morgonrock och mammas snygga knästrumpor. Fantastiskt fint.. men.. den som väntar på någonting gott...? ;)

21:42 HAR DU HÖRT RYKTET GÅR?


PREMIÄR IMORGON!
Vill så fruktansvärt gärna se denna film, jag har skrattat varenda gång trailern har gått på tv:n, iofs skrattar jag nästintill jämt så den behöver inte vara rolig för det, MEN jag hoppas på det. Vill ni höra en rolig historia jag kom på i duschen när jag fick lock för öronen..? Jag tänkte väl det.. Min humor.. "Åh vad jag har lock för öronen.. då måste jag förebygga med en kastrull!" haha, sedan garvade jag av skratt. Så kul var det.

Åter till filmen, jag tror att vi ALLA måste se den. Bara en parantes. Nu - THE BREAKUP.

11:12 TORSDAG


Jag börjar klockan tolv idag, och det brukar inte höra till vanligheterna när det är en helt vanlig vardag. MEN ack så skönt att få lite sovmorgon. :) Tänkte ringa några samtal gällande lite fakturor nu sedan bär det iväg. Ja, jag skulle gymmat denna morgon MEN råkade ligga kvar i sängen - det kanske är okej ändå?

21:51 VILKET GLÄDJERUSTröja/H&M LOGG DAM
Skinnshorts (nya!)/Ginatricot
Skor/Dinsko


Jag som trodde att jag bara skrivit för en vägg och sedan råkade jag bara klicka på statistiken av en ren händelse och GISSA om jag blev chockad? Vilka är ni? Helt otroligt. Mitt bloggande har inte varit sig likt och det ber jag om ursäkt för.. men ändå. Att ni stannar. Att ni blir fler. Jag älskar det! SÅ välkomna alla söta och rara, jag förstår att ni inte vill kommentera, för jag är så dålig på att svara MEN jag ska bli bättre, en vacker dag.

btw. Jag kan förstå att människor undrar vad man egentligen gjorde innan mobilen uppfanns och liknande men hallå.. hörrni.. vad i hela fridens dagar gjorde man innan cream cheese på scones? Jag har funderat hela dagen utan ett svar. Det finns ingenting godare i denna värld.

SPRÄNGAREN

18:57 JAG KAN INTE SITTA STILL

Sist jag skrev satt jag på waynes.. sedan har jag hunnit med att:
- Gå på stan och hitta de finaste skorna. På riktigt. JAG vill HA!
- Gått hem utan skorna och satte mig för att läsa en bok
- Insåg att jag inte alls hade tid att läsa för julen skulle UT
- Städade undan alla julattiraljer(?) och tog fram det nya
- Började stryka gardiner
- Satte upp alla gardiner
- Strök lite kläder till
- Insåg att klockan var mycket och gick till gymmet
- Gymmade i nästan två timmar
- Kom hem, dammsög
- Gjorde mat
- Ätit kycklingfilé med ransch
- Sitter där jag sitter och fryser

bara en helt vanlig dag då...

11:49 JUST NU


Jaa.. åh vad jag ser ut att ha roligt.. vad sägs om ett..

... SMILE! Inte alls tillgjort.. inte alls. Att pricken över i:et skulle vara min laktosfria mjölk runt hela munnen hade jag inte en aning om. Den bjuder jag på.


Funderar på när jag ska ta mig härifrån.. blir nog sittandes här till stängning. Iskallt ute, varenda människa som går förbi ser ut som rudolf med röda mulen. Nej tack. Jag sitter där jag sitter med min stora feta kofta från lindex och en halsduk i rosa från h&m. MYS.

11:26 BLOMMIGA TING
Byxa/H&M trend
Tröja/H&M divided
Skor med klack/Skopunkten ja
Halsband/Gjordes av en ring H&M
Armband/Fått av finaste 2åriga kusinen, har det jämt, står MALIN med stora bokstäver :)

Kommentar 1 (av en manlig kollega!): MALIN, har du glömt att du har pyjamasbyxorna på dig?
Kommentar 2 (kan tänka mig av mamma!): MALIN, det ser ut som en gardin!?

Att använda glasögon är kanske det skönaste som finns. 1. linserna klibbar inte ihop. 2. ögonen rinner inte. 3. man slipper sätta in och dra ut. 4. man slipper rengöra... jag kan komma på hur många anledningar som helst MEN ändå används de kanske 1 gång varannan månad. Why oh why? Jaja, direkt när jag kommit in innanför dörren hemma är det dessa par som åker på. Nu till någonting annat.

DESSA byxor köptes för någon vecka sedan. Jag vet att de blev slutsålda direkt på nätet men att de faktiskt finns kvar i butik - kanske för kylan? Iaf kan jag inte komma på en endaste liten kille som skulle tycka att de är snygga. Jag tycker inte heller det. Eller jag vet inte, sådär lite lagomt fulsnygga. DE ÄR SKÖNA ja! Gillar även att de inte är harem utan att det är påsytt bara fram istället, så att de inte hänger. MEN annars vet jag inte.. snygga till sommaren och bikinin. Ja. Sedan kan det tilläggas att mönstret är makalöst fint så okej. Godkänt.

Påtal om män. Igår snackades det män. Män i allra högsta grad. INGEN håller med mig. Antingen har jag de konstigaste och märkligaste funderingarna och tankar eller så är alla andra knepiga.. Det kan vara det första.

11:11 BREAKFAST AT WAYNES

GODMORGOON! Någonting som jag aldrig gör när jag jobbar är att äta frukost. Jag vet inte. Jag hatar frukostar, okej att de kanske faktiskt är goda men att äta såå tidigt på morgonen är inte min favorit. Istället, när jag är ledig, lyxar jag till det. Som idag. En latte och scones. Mysigt. Solen skiner massor utanför och människor är i farten - redan. Kylan ligger på -21.9 grader.

20:55 SOMMAR 2009


En lördagskväll i somras, åh vad jag saknar värmen, att kunna gå utomhus i linne, att kunna se solnedgången, att kunna skratta och tjoa och skrika i gräset. Ja tack.


MEN egentligen, vad är en bal på slottet? vad gör det när det är -18,9 och kinderna fryser till is?

17:42 JEANS.. BAK&FRAM
Hejdär. Jag kan också ha jeans och tröja - det kanske händer sisådär ett fåtal ggr MEN det borde belönas.. (ett kg godis? give me!) Anyway, dessa jeans hittade jag för (ramla inte av stolen!) 20kr. TJUGO kr. Ni förstår, en tjugolapp.. en sådan man annars köper.. tja. tre apelsiner för? Jag fick ett par jeans. Monki. You go.

(och dessa jeans har legat i min garderob i evigheter, hittade de för några dagar sedan. Vilket kap. Jag kan!) Skulle ni tvekat för en tjugolapp?

21:37 DAGENS
Klänning/H&M trend
Skor/Gamla ifrån.. skopunkten(?)
Väska i läder/H&M trend


Efter att jag tittat igenom dessa bilder kan jag med glädje meddela att jag ska ta tag i min krage och putsa spegeln imorgon. Håller ni inte med? O ja. Tänkte väl det. Just förtillfället är jag så fruktansvärt idiotiskt extremt snuvig att det inte finns någon ände. Jag står fast vid mina ord: HUR MYCKET KAN EN NÄSA PRODUCERA? Tänk om barnen i afrika hade kunnat få pengar i samma storlek som mitt snor. De skulle vara miljonärer. Har troligtvis aldrig i hela mitt liv snytit mig så mycket. Willys går runt pga min konsumtion papper. Jag säger då det.

Nu ska jag sluta prata äckel och skriva att jag idag bytt avdelning OCH att jag trivs som fisken i vattnet. Det kommer bli kanon. Idag var jag klädd som ovan och att få höra av flera st att man har en såå fin klänning är smickrande. Både från killar och tjejer. Tack. Jag gillar den också.

21:15 JULETIDER SOM ÄR FÖRBI


JULMYS hemma hos familjen. Jag gillart! Uppesittarkvällen, den med en sådan stor förväntan på vad som komma skall, var mindre lyckad när vi inte ens vann en tia. Onödigt kom från min fars mun och det ordet tycks alltid komma den 23:e. Varje år. Bara för att vi alltid ska ha dessa lotter. Jaja, roligt roligt :)
MINDRE roligt är det att sitta här i min kära lägenhet och betala för en massa kanaler jag inte får in.

"Du sätter bara i kortet och sedan modulen i tv:n"
"Jag kommer misslyckas.. jag lovar!"
"Nej, det går inte att misslyckas. Det finns ett hål.."
"Då känner du inte mig..."

Ja, vetni, jag har misslyckats. DET GÅR INTE! Tråkigt. Så, jag behöver all hjälp jag kan få.. frivillig?

19:16 HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ

Jag hittade till och med månen i min bilfärd. Jag och min morbrors..

IDAG har det varit jobb för fulla slanten och igår var det filmkväll... med en massa gott. Jag hinner med roliga saker nu för tiden. DÄREMOT är det riktigt tråkigt att min kusin åker tillbaka imorgon.. boring. haha. Men när hon kommer tillbaka i sommar ska vi minsann ses OFTA!

08:03 DAN FÖRE DOPPARDAN


Bilresa Uppsala-Örnsköldsvik
(fler bilder kommer efter jobbet!)

GODMORGON LÖRDAG. Känns fantastiskt tråkigt att vi är inne i januari. JANUARI!!! Vad är det för månad? Kan man inte bara få hoppa till mars/april? MEN jag insåg lika snabbt som jag vaknade med en deppig attityd att jag faktiskt ska göra tvärtom. Nyårslöfte? Skratta mer! Ta vara på dagarna. JA. det ska jag.

Börjar med jobb idag! Kom och köööööp!

20:02 NYE 09/10WOW vilken kväll. Jag sitter och tänker tillbaka och att fira in det nya året med ens favoooooriter är faktiskt helt fantastiskt. Bilderna säger allt. Enjoy!

16:07 NIOTIO


Jag firade nyår med tusentals andra.. (bilder kommer!)

Åh vilka härliga bilder jag tittar igenom nu, sneekpeak. Jag är hungrig. Insåg precis att det enda jag gjort till denna tid är att ligga i soffan och äta godis/naturgodis och cookies. Jag är såå fruktansvärt nyttig den första dagen på året. Det kommer bli ett bra år. Jag ska göra mitt bästa.

13:36 MITT 2009 DEL 1Vi var hemma hos Frida vid studenternas (nu bor kvinnan i aus)

Jenny slutade på jobbet.. buu.

Johanna, Isak, Jonas och jag var på opera i sthlm. Fantastiskt härlig kväll.

Jag var tydligen med en snutt i sofis mode

Den första vårdagen i februari. Hurra.

Jag sydde om en klänning

Fia skulle åka till Åre på rixfmveckan och jag hjälpte till att packa.

Vi körde en SATC-grej.

ÅH vilka minnen man får, har jag verkligen haft ett toppenår? SVAR JA! Nu kör vi 2010. Gårdagskvällen var lyckad och det kommer bilder på det med!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”