face it with a skirt


Somliga sover nu. Ja, det gör jag med snart! Först vill jag bara visa en helbild på denna kombination. Jag bara älskar den där kjolen. Så vid, så fantastisk.. Kul att så många fick inspiration :)

Ibland får det faktiskt vara lätt också

plusikassan.se

Jag är världens lyckligaste person!



& Det tänker jag alltid vara vare sig det kommer med eller motgångar. :) Dessa två söta ting sover jag med :) Köpte dem förra veckan..

En blink med ögat och det är ditt!

Fullbokat jämt! Blink blink och sedan fick jag en tid. Imorgon! Tack! Imorgon ska det tvättas minsann ;) (varför köpte jag fem par trosor till idag då? Love them!)

& jag köpte också jordens vackraste kjol från indiska. Den skrek Malin.... Blommig? Givetvis.

Måndag!



Det verkligen ösregnar ute. Och då är jag seriös. Kunde inte sova pga.. regnet! Helt galet! Det smattrar som aldrig förr.. och det är även då man känner sig som mest ensam. Istället fick det bli en tofs i håret.. hur många har inte problem när det är fuktigt ute? Jag är en av dem!

Idag är det en kort arbetsdag 9:30-17:00. Ska bli bra! Efter det måste jag verkligen städa. Idag är det städning på hög nivå som gäller. Jag lovar!

Jag saknar dig,

Det blommar som vanligt



Typ. Ja. Hela klädseln blir morgondagens projekt. Jag är så trött att jag somnar.

En vacker dag

Vill jag också vara med om slutscenen i hundtricket. Den är vackrast. Bäst. Finast. Mest fantastisk!

Jag har inte bloggat idag alls. Inte varit på humör... Åkte på möte, direkt till jobbet (de ringde när jag satt där mitt i och självklart vill jag jobba minsann, blev dock lite försenad men det fick jag bli!) och fick vara på MIN (ja den kommer alltid att vara min) avdelning. Kan det bli bättre?

Ja faktiskt. För i mitt hjärta är jag ledsen. På riktigt.

Godmorgon Söndag

Idag är det konfirmation som gäller och jag är påklädd och klar för kyrkan minsann :) Olala.. Jag älskar att vara ute i tid! Perfekt! Tånaglarna har jag till och med målat, vad är detta? vad har hänt med mig? Nada. Typ. Inte sedan inatt i alla fall.. Nyhetsmorgonen går på tv och Hosanna spelas på youtube. Annars är allt kanon!... NOT!

Photo




Jag älskar er.

Såhär roligt har jag nu. höhö, pappa vill du inte ge mig en mac tack? jag lovar att skicka en ful bild/dag. Promise! Nu ska vi äta glass och jordgubbar och vaniljsås och godis och allt... Jag har gjort godisarmband. De är vackra.

Cinderella


Ibland fäller man fler tårar. Ni som inte vet bakgrunden till denna låt bör ta reda på den före ni lyssnar, man gråter oavsett.

Bakom det där.. ja, ni vill inte veta.

Idag provar jag på att vara askungen för en dag...

Visst är kjolen fin.. Jag har tänkt köpa den väldigt länge men aldrig vågat testa om jag kan ha den. Mäh pyttsan, det kunde jag minsann. Detta får mig att vilja köpa fler saker på barnavdelningen.

Idag är det jobb mellan 11-17:20 som gäller.
Nu frulle.

Sedan nämner jag inte hur jag mår för då blir det inte roligt längre. Jag tror på en bra dag idag och jag tackar min vänner. Love,

Pappas födelsedag



Idag har jag på mig blommigt. Chockerande? Not. Jag gillar det helt enkelt. Det är som sååå sött! Till min topp från h&m har jag ett par chinos i färgen beige med hög midja från weekday. De är så fruktansvärt sköna att jag skulle kunna leva i dem. Två armband - båda från h&m.

När jag tittade i garderoben insåg jag att jag har ett par chinos i rosa, ett par i ljusgrått, ett par i svart, ett par i beige och så även dessa i beige.. hmm, ja, jag tror att det var alla. Det känns som om jag kommer att överleva i sommar! :) De enda par jag saknar är i marinblått. SÅ otroligt snygg färg!

pss.. jag börjar inte förrän 9:50 idag.. tittade fel :)

Godmorgon fredag!

Idag är det detta som står på schemat:
♥ Jobb mellan 9:30- 17:00
♥ Kanske träna, det beror på...
♥ Här händer en grej till!
♥ Möte minsann! 19:30-
♥ Johanna slutar 22:15, kanske hämta henne

Och sist men inte minst.. PAPPA fyller år idag! ;) GRATTIS GRATTIS GRATTIS FAR! (det kommer ett litet paket på posten!)

Ibland är det som om himmelen inte hör


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


Med detta säger jag nu godnatt. Imorgon är en ny dag. Jag är trött som ett as, har haft kul ikväll minsann :) Ibland blir det helt enkelt inte som man tänkt sig.

Just face it. I'm down.

Alla människor förtjänare en mac

SÅ sant som det är sagt! ;)

Nu är det Just my luck som gäller. Det ni. Godis har vi så det skriker om det. Jag trivs minsann!

Malin i triss


Men Malin, jag känner inte igen dig..

... det börjar att likna någonting.. kanske.. om..

.. ja visst. Nu är smilbanden dragna :)

Ett glas juice tack!

Åh godmorgon!
Idag är en ny dag och sist jag skrev att dagen skulle bli underbar blev den också det. Jag tror att det blir vad man gör den till! Denna dag kommer verkligen bli helt kalas. Det handlar bara om rätt inställning. Nu blir det en dusch.

En gammal favorit

Vad kan vara snyggare än en skjorta till en skepparkavaj? Ingenting. Precis.

Åh, jag har precis bytt mina örngott nu. Jordens finaste har jag istället ;) hoho. Måste knäppa kort och visa er. De är för charmiga minsann.. och tro det eller ej, men de är ROSA?

Mamma: Malin, måste allt vara rosa?
Malin: Men mamma.. JAAA!

Jonas: Blir det inte lite enformigt om allt är i rosa?
Malin: Men.. NÄÄÄ!

Ibland undrar man vad det är de INTE förstår. Klart allt ska vara i rosa.. Finns det en bättre färg som piggar upp? Not.

:)

Ny dator?

MacBook Air
Idag försökte jag trycka in i Jonas att om han någon gång tänkt att köpa en dator kan han mycket väl få ta min och jag får en ny av honom. EN helt sprillans ny macbook air. Vacker som en solnedgång.

Jag tror inte att mitt förslag var så älskat. Men hoppas kan man alltid! :)

Vi hittade iallafall sjuuukt mycket grejer idag och jag har köpt skor, jeansshorts, bredband (yes! jag får betala dubbelt i hundra månader ungefär.. kul.. NOT!), skäärp och lite till. Nice. Jonas däremot shoppade som aldrig förr. Haha, han vill inte gå med mig på stan mer.. jag bara tryckte på honom.. "Åh, den ska du ha, och den, och den.. och den". Det blev kalas :)

Nu ska jag handla. Ica nästa

Nytt bredband

Ja visst, jag har comhem. Däremot kan jag inte rekommendera dem, såå segt! Kanske för att jag valt det segaste men ändå.. Nu har jag däremot satsat på ett TRE. Ett rosa. Kan det bli bättre? Han, mannen där, visste precis hur man skulle locka mig såklart.. "Vi har ett rosa.." och jag var fast. Det var till och med det sista i rosa också. Kan det bli bättre?

NU ska jag säga upp comhem.

Måndag

Jag och Beckham. Vi är ett.. Ungefär! :) Den där klänningen är fantastisk i sina stora blommor! (i förrgår)
... snygg fodralklänning. Jag har FEM likadana, höhö, men olika färger. Perfekt till vardags också! :)

Idag väntar jag på mina jeans. Hoppas att de kommer. Jag ska även ut på stan nu när de öppnar klockan 10. Måste skynda mig!

0O:1o

Have I told you lately that I love.. Stockholm?


Min pappa är ungefär hur bra som helst. Han har inte glömt att han har en dotter minsann :) Bara för det ska han få en vacker present också.. åh, måste ordna detta imorgon! Har precis sett klart sex and the city avsnitten och gjort som jag alltid gör den 24e, inväntar den 25e och tittar på mitt konto. Underbart!

Jag är nog den lyckligaste på jorden för att jag helt enkelt bara ska vara såhär. Det är jag. Jag älskar verkligen alla mina kompisar, min familj, nära & kära. De betyder mest.

Och jag tror också att jag är glad över att det är fullbokat imorgon, tvättid... Vad synd... NOT! :) Jag slipper tvätta klockan 7. HALLELUJA!

En dag i veckan?



Ett par shorts för under 50 kr existerar nog inte i mångas världar och inte heller i min. Dock var det helt annorlunda en dag förra veckan när vi packade upp shorts där prislappen löd 49,50:- Ursäkta? Helt otroligt. Jag tycker ändå att de inte är alltför pjåkiga. Perfekta att ha till vardags :) Tshirten till är från trend och jag gillar den med illustrationer.. detta får mig att tänka på den andra jag köpte som prislappen fortfarande hänger kvar på.. Oh my, jag måste använda den!


Idag hämtade jag min kära kusin som kommit hem från Israel. Slutade kl 19:20 och hon landade 19:40 på arlanda. Min faster stod utanför mitt jobb, ungefär, och väntade på mig. "Kan inte jag få köra?" var min öppningsfras och snäll som min faster är fick jag det.. Jag älskar att köra bil, det händer dock inte så ofta nuförtiden. Tråkigt. Vi var i allafall där runt kvart i tror jag? Sedan letade vi upp min kära kusin och hennes kompisar. SÅ TREVLIGT :)


Imorgon är det lön, och DET OM NÅGOT ÄR trevligt :)


12:23


Just nu sitter jag här och dricker c-vitamin (lägg märke till mina marimekkoglas!) plus att jag har hittat en smörgås som jag käkar.. eller två, eller fyra.. Snart börjar jag jobba.. Ja 13:00 närmare bestämt. Otroligt konstig tid men hey, man ska inte klaga. Min ögon värker av trötthet och jag ser nog väldigt trött ut också men det är mitt tillstånd at the moment. Så kan det vara ibland. Idag kommer det bli en otroligt bra dag. Jag känner det på mig. Kanske.

Johanna har åkt hem och jag är alldeles på pricken ensam igen. Det är så livet är faktiskt. Imorgon ska jag köpa present till papsen, undrar vad det ska bli faktiskt.. Någon smart idé tack?

De tre orden

.. som får mitt hjärta att stå till.. De är inte de där tre orden som heter "Jag älskar dig..." Okej, de älskar jag också.. Men när jag får höra dessa ord av Johanna.. då fäller man nästan en tår.. Hon är fantastisk!

"Jag kan diska...."

jumpsuit

Godmorgon!
Inatt har det varit en väldigt händelserik natt, inte. Jag och Johanna sov som bara den och jag vägrade vakna denna morgon istället. Såå sjuukt trött! När vi vaknade såg vi minsann en sak och vet ni vad? Jo, Johanna hade ALLA kuddarna på sin sida sängen, inte undra på att jag inte hade någon inatt, jag trodde de alla låg på golvet och vägrade öppna ögonen.. Well, jag är inte den som är den så man överlever :)

Denna jumpsuit, shortsdress, hittade jag i min garderob och köpte den faktiskt förra året. Helt okej! Till detta ett par rosa sandaler från h&m.

Idag kommer Victoria hem minsann. Johanna och jag sa det inatt, vi saknar henne väldigt mycket minsann! Snart är hon äntligen på hemmaplan. Brun som en pepparkaka.. fy vale. Jag är ju som vanligtvis aldrig avundsjuk.... not.

I want that ending... not.

En underbar kväll, jobb sedan grill i parken och efter det kommer de personer som betyder mest för mig hem till mig. Kan det bli bättre? Nej. Vi såg film..

På något vis vet jag att detta är såå bra, och att jag egentligen inte är ledsen eller besviken eller någonting med tanke på att jag levt med detta och inte förlåtit mig själv för det. Hur kan jag då begära att andra ska förlåta mig!? Men varför kan jag då bara inte lämna det? Varför kan jag inte sluta tänka på "themovieend" när mannen i fråga bara inser att han fortfarande har känslor och bara vänder om och springer, rusar och kastar sig om denna kvinna och ger henne den mest ultimata kyssen i världshistorien?

Jag valde att ha Johanna kvar för natten. Hon tackade ja. Sov gott.

Nostalgi


Såhär såg jag ut när jag hade avslutningsmiddag i nian. Har nog aldrig varit så fint uppklädd. Kanske. På den tiden var jag också väldigt.. smal. Trots att jag verkligen åt som en gris (detta var innan mina ätstörningar.. jag vill inte ens veta hur jag såg ut då..) Det var tider det.

Tack Gud för att du tog mig tillbaka. Amen!

Den där väskan!

Godmorgon alla!
Idag är det en ny dag och nya tag som står på schemat. Jag vet inte om jag vågar att lämna in mobilen, vill inte vara utan den, vill inte förlora allting jag har på den men samtidigt.. jag måste nog! Buuuh. Idag börjar jag jobba klockan 13. Otroligt knepig tid faktiskt, har vart med om 12 men 13? Well. Så kan det gå, man hinner med att göra andra grejer innan faktiskt.. typ som..?
Åh.. vad.. jag.. vill.. ha.. den.. Ser ni inte hur fantastiskt den är? Vinner jag på triss är denna väska det första jag ska köpa och jag ljuger inte :) Sedan kommer allt det andra.. :)

Väska: Mulberry Bayswater Pink
Pris: £595

Jag tänker så det knakar..

Den bästa låten förtillfället.. Såg ni filmen på femman? Jag är helt berörd.. nära till tårar. Därifrån kommer denna låt. Lyssna. Ni ångrar det INTE.
Det var då jag själv började skriva.. insåg att en dag kan det vara försent.. jag skrev såklart i.. ROSA! :) Men sedan när jag la in bilden såg jag att man faktiskt kan läsa vad det står, det var då jag färgade om allt :D
En vacker dag ska även jag åka luftballong. Detta kommer inte att ske, men jag sa faktiskt det i fredags att visst, ska det vara någonting jag blir bjuden på får det nog vara luftballong (dock har jag ändrat mig litegranna nu, jag tar kanske hellre helikopter.. är lite väl feeg, kanske?)
Tre par skor, vart är det fjärde paret? vavava?
Regn är så vedervärdigt tråkigt.. men samtidigt, så underbart romantiskt.. vem har inte drömt om en filmkyss i det vattniga?
Och min fläta såklart.. man ska ha flätor på midsommar.. det har jag haft ALLA år. Seriöst.
Jordens bästa film.. med jordens bästa sällskap..

Jag är liksom..

Hur ofta?

HUR OFTA HÄNDER DET EGENTLIGEN ATT MAN FÅR ETT PAR ACNE LUV FÖR 650:- (exkl. frakt)???
Jag har precis snackat ihop mig för ett par. Av Linn förstås. Däremot kan jag nog inte ha dem, men det är en annan femma. Pengarna är överförda, en snabb affär. De bör vara at my place på tisdag.

Jag är nöjd. Nöjd. Nöjd. Mamma kan instämma. Har vart på henne sedan våren kom med att vilja köpa ett par. Hon tycker att de är för dyra.. så hon borde vara nöjd över sin dotter också ;) (Dock har min budget redan spruckit genom detta och därmed lär nog inte Johanna.. och inte heller Isak vara nöjda.. jag visade de nämligen min budget i ROSA såklart. :D)

HUR NÖJD OCH GLAD FÅR MAN VARA? Istället får jag inte mat på en vecka.. höhö, det kanske bara är bra så kommer jag i jeansen också. Kan vara en fördel. Men mat & annan förtäring är ju bland det bästa jag vet :)

fortsättning kommer och går


Det roliga är att vi tog ungefär 200 bilder denna dag och därför lägger jag inte in alla.. Men alla bilder har liksom en egen story och det skulle jag bra gärna velat visa.. men orka?

Såklart kommer en fortsättning men jag lovar att det tar tid att ladda in bilderna.. Helt otroligt! Jag har nu laddat in fyra bilder på en kvart. OOFTAA! I alla fall är dessa bilder från restaurangen faktiskt. Så mysiga. De beskriver verkligen hur roligt vi hade det! :) och såklart hur fint vädret var!

Egentligen hade vi hur mysigt som helst och Isak frågade om vi tre skulle ingå partnerskap?! Ja visst. Det är stensäkert :)

Forts. följer

Söndagsh&m

Vissa människor är dummare än andra. Jag ljuger inte. Ofta man gör så. Klantigt! Pinsamt och... äckligt!

Största nackdelen med att bo ensam

.. man har ingen att skylla på. Ingen alls. Jag kan inte säga att det var någon annan och det finns ganska stora bevis på att det faktiskt var jag.. jag som gjorde detta..

hmm, jag sög alltså in två stycken golvlister i dammsugaren.. hur kan man? haha. det är mer patetiskt än mycket annat om jag får säga det själv :)

Nu lyssnar jag på mötet på nätet, eller har gjort det sedan det började. Älskar att kunna följa med fast man inte är på plats Helt perfekt!

Godmorgon nära och kära

Idag blir det jobb. Fullt ös i fyra timmar ! :) Att jobba söndagar är inte ens ansträngande. Faktiskt. Man går dit, det blir fika, man går hem, på ett ungefär. Innan dess ska jag försöka göra mig ordning också, det kan vara en fördel. Något som är mysigt på söndagar är att det är nyhetsmorgon söndag. Såå bra! :)

Jag saknar min familj så ininordens mycket. Drömde om de inatt. KOM HIT TACK! Solen skiner & det är som vanligt när jag ska jobba. Att få färg på sig denna sommar är att överdriva.
På tal om nyhetsmornar, vi åkte förbi detta ställe i fredags och vad var det där? Jo, de sände live, fotboll :) Lite kul faktiskt, dock kanske inte för er som ser det dagarna i ända.. men ändå. Nästa gång vi körde förbi stod det människor bakom och bara skrek att de ville vara med på bild. Man kan tro att jag också gjorde det men ack sa grisen, jag satt kvar i bilen :) Jag har blivit vuxen. :)

Att rå om en blogg

Jag har precis ändrat färger och bilder på min blogg. Kanske inte en så stor förändring men som man säger.. även det minimala räknas. Öh, Va?

Nu ska jag troligtvis sova. Bara läsa litegranna först. Till er alla som vill lyssna på något gott innan ni somnar, lyssna på denna...

Andra gången på ett dygn

Jag tittar på THE NOTEBOOK igen. Tragiskt men sant. Hur bra är inte denna film? Jag älskar scenen.. Den här scenen:
Young Allie: Why didn't you write me? Why? It wasn't over for me, I waited for you for seven years. But now it's too late.
Young Noah: I wrote you 365 letters. I wrote you everyday for a year.
Young Allie: You wrote me?
Young Noah: Yes... it wasn't over, it still isn't over
[kisses Allie]


Gällande lovestories finns det ingen film som denna. Ingen.

Och hur mycket älskar man inte jordgubbar?


Jordgubbar är ungefär det bästa på denna jord. Detta var från igår ja.. Jo, bilder som sagt imorgon :)

En midsommarnattsdröm


Det är midsommarafton 2008. Malin har fullt ös här hemma, med sig själv förstås. Klockan slår strax efter 15 och min älskade Johanna ringer mig efter hennes jobb. "Malin, du har inte hört av dig på heeeeela dagen" var hennes öppningsfras, haha, än fast vi hade bestämt oss för att HON skulle ringa mig. Well. Skitsamma.. vi hade alltså två val: 1. att åka hem till en av våra kompisar eller 2. Åka till Stockholm. Stockholm blev det ofcourse. haha, självfallet! Isak, Johanna och jag då. Vi tre. Bilen och allt! De kom och hämtade mig strax efter 16:30 och jag hoppar in i bilen. Så otroligt mysigt. Hur mycket älskar man inte roadtripar? Det är min favorit. Helt klart.

16:52 (ja, jag har fört lite dagbok as usually) ringer jag Kristoffer och säger att han borde vart med oss. Kunde kanske bli liiiite svårt det där med att han är ungefär 110-120 mil ifrån oss men tanken var ju god. Han följde med oss på sitt sätt hela kvällen ändå :)
Resan fortsätter och Isak och Johanna planerar en GBG trip framöver i sommar, jag ska tydligen också lyssna men är helt inne i mitt skrivande... Jag älskar att skriva.. det kanske ni har märkt?

17:23 Svänger in på statoil och det är byte av chaffis. Jag springer och köper godis. Daah, ofta man åker utan godis? Det finns inte i min värld.

Sedan efter en stund.. öppnar jag munnen och säger:
"Alltså, jag tycker att det är så manligt när killar kör. De bara sitter med ena handen där (pekar) och den andra handen där (pekar igen) och bara.... ler."
Här blev det då ett asgarv och Isak tog åt sig och sa: "Malin, skriv upp det där och lägg in det i din blogg sen" Såklart.

Vi kommer in i självaste huvudstaden och det börjar att ösregna. Här snackar vi Ö S regna. Helt otroligt, men det gick snabbt över och tack Gode Gud för det.
17:49 parkerar... NOT! Knäpper kort istälet..
Sedan körde vi runt ut mot djurgården men sedan tillbaka ändå och då fick vi syn på den där härliga taxin.
Nu hittade vi en parkering på Hamngatan och den var fulländat klar för oss. Lovely. Och på tal om det, tror ni inte att jag hittar min kära älskling på affish.. vava? Jo jo, det fick bli dokumänterat.. och nu har jag till och med sett den på riktigt. Lycklig.

Well, efter att ha besökt MAX och gått på toaletten där, haha, det tycker jag faktiskt var riktigt kul..1. när jag säger till en man att toaletten är ledig och att isak och jag inte står i kö blir han överlycklig (ja, han var något berusad eller vad) och jag säger också "jaa, se till att kissa nu".. "DU (säger han och tittar på mig, eller vart han nu tittar, jag får inte så jättebra ögonkontakt) jag LOVAR att jag ska göra det..." haha, det tycker jag var lite roligt.. sedan också 2. En till grej här. Ja. just det. 

Efter vårt besök där inne var vi så hungriga att vi höll på att avlida. Jag ville såklart till stureplan men fick jag det NJET? Jag blev lurad. De andra skulle ha mat på momangen så det blev Fridays i kungsträdgården, och jag blev nöjd jag med.. Hur gott som helst och hur trevligt som helst. Filtar fick vi också när vi satt där ute :) Jag hade såklart med mig min bästa bok för tillfället (vänninorna och kung carl) och hade en kort högläsning (de var inte så intresserade.. märkte jag snart.. Här fotograferade vi stolen som Kristoffer skulle suttit på och messa honom. Synd att han inte var med. På riktigt. Vi saknade dig där.

18:56 Johanna spanar in en mans rumpa.. jag höll på att skratta ihjäl mig. Hon satt alltså två cm bort från den och GLODDE!.. Du är förlåten, det vet du! GOTTT var det när vi äntligen fick mat här efter också!

Del 2 kommer imorgon!

Det finns inga ord. Inte ett enda.


Min favoritklädsel i filmen. Jordens vackraste klänning och universums vackraste skor. Det sägs ju att kärlek inte kan köpas med pengar.. och det har de faktiskt rätt i.... NOT! haha. (okej, kom ihåg att ta mig och min personlighet med en nypa salt. Klart det inte kan, hellre kärlek.. ja jag är seriös!)

Jag var helt tagen. Helt tagen. Jag finner inga ord. Den bästa film jag någonsin sett. På riktigt. Jag grät, oj vad jag grät där, Johanna grät.. haha, vi satt och snyftade. Den var så underbar.. Ett ställe var det mest speciella och det mest tragiska, där vid bröllopet. Och det var där jag grät, på riktigt. Det får aldrig hända. Aldrig. Att lämna en på ett sådant sätt. Fy!

Filmen vill jag gärna se igen. Och igen. Och igen. Jag vill HA DEN! Den ska stå här hemma så att jag kan se den jämt! JÄMT! Absolut bästa filmen. Nu har Johanna somnat i min säng, vacker som en dag är hon..

Hos Johanna

Om man säger såhär, min midsommarafton var ungefär den underbaraste jag vart med om. Isak och Johanna.. och jag då :) Helt mysigt. Jag älskar verkligen Stockholm, jag älskar allt med den staden! Vi har precis vaknat och käkat frulle, snart ska Jo och jag till premiären och detta menas att denna kvinna måste skynda sig så att jag kan åka hem och göra mig ordning också!

Hela sagan om gårdagen får ni ikväll.. You cant wait right?

MMS-kontakt

Jag skickade denna bild och en glad midsommarhälsning till min familj på mms alldeles nyss.. och skrev följande:
"Glad midsommar kära familj :) har ni glömt bort mig?;) här skiner solen o jag hittade en klänning i garderoben, har blivit såå sparsam, hoppas ni har det bra o hälsa fam lassebrasse:) puss o kram"
Ja visst, sedan fick jag tillbaka av papsen (plus en bild på de alla där uppe i husvagnen åh jag vill också campa):
"hej på dig här lyser solen med sin frånvaro (läs: mig, eller kanske solen i sig) men vi skall äta ändå ha det så bra alla hälsar"
Det här med att sätta punkt och kommatecken har pappa inte förstått sig på, inte heller sinnet för smileys, men heey jag överlever..
"haha, ja det är inte lätt när solen-jag själv ;) inte är med! Vad kul att ni får mat, själv har jag 98:- på mitt konto så det blir en statoilkorv för min del.. men tänk inte på mig... ;)"
sedan kom jag på...
"Det jag menar e att en hundrig eller två skulle sitta fint ;)"
haha, nu ringde de upp mig och jag var tydligen på högtalartelefon :) Alla skrek och jag med, trots att jag sitter här själv.. haha.. mamma bara "pappa för över pengar" och pappa säger "jahaaa.. ja jag gör väl det" haha.. ibland lyckas man övertala.. "Om jag hade vart med er hade jag ju fått lurren också ju".. Ja precis ni fattar :)

En ny kjol igen.

Den här kjolen är en av mina favoriter nu (okej, jag skriver den meningen till varje kjol) men den här är speciell på sittt eget sätt och den täcker faktiskt rumpan också, till och med när man böjer sig ner.. hur bra är inte detta?

Medan ni alla andra människor har hur roligt som helst utomhus har jag varit inne, hittills. Jag har dock hunnit med hur mycket som helst, till och med att tömma alla mina flyttkartonger, sortera och bära ner mina vinterkläder till förrådet, flera gånger, upp och ner i trapporna, gått ut med soporna, läst böcker, dragit på mig en klänning och nu sitter jag här igen!

MEN VET NI, snart kommer Isak och Johanna och de ska hämta upp mig. Vi tre blir en härlig kombo till en roadtrip neråt i landet, nämligen STOCKHOLM.. IGEN! Jag är överlycklig :) Vi ska gå runt och mysa PLUS äta gott på restaurang (okej, vi ville grilla, men att sitta ute på parkeringsplatsen med en engångsgrill och några korvar känns verkligen sååå svensson).

Jag måste ha resgodis.

Stockholm i mitt hjärta


Och jag är verkligen stolt över att få bo såhär vackert, en fin kväll här i Uppsala..

För var dag som går blir jag mer och mer sugen på att flytta till Stockholm. Uppsala är perfekt, jag vet, staden har allt och jag trivs såå fruktansvärt bra här med vänner, jobb, lägenhet och församling. Det är helt fantastiskt. Sedan kommer man till det ändå, jag har alltid velat bo i Stockholm. Det spelar ingen roll hur många gånger jag förnekar det, Stockholm är toppen på berget faktiskt. Men samtidigt, då måste jag börja om än en gång. Orkar man det?

När jag satt här för några timmar sedan och gjorde klart min framsida på min almanacka (ni får se sen) började musik spelas.. såklart från grannen. Det var idas sommarvisa och även låten stockholm i mitt hjärta.. på HÖG nivå. Jag började såklart sjunga med här ovanifrån. Otroligt underbart härligt sommarväsen :)

I onsdags när vi våldgästade Stockholm träffade jag en killkompis, ja, Johanna var såklart också med och vi åt mat tillsammans. Där föreslog vi verkligen "Allsång på skansen" i sommar. HUR KUL BLIR INTE DET? Jag är taggad. Lätt. Saker som jag alltid velat göra faller sig så naturligt här nere. Kalas!

Glad midsommar på er!

Sommar sommar sommar.. Okej vädret kanske inte är det allra bästa, men inte heller det sämsta. Det är faktiskt sol :) HURRA! Och såhär såg det ut för två somrar sedan, dock inte på midsommar, men det var vattnigt :) Haha, och vid havet. Förra midsommaren var jag ute i en stuga och jag jobbade också några timmar. Well, jag undrar vad som händer idag om jag ska vara ärlig :)

Den ljuva kjolen


Kjolen hittade jag i min garderob (har fyndat väldigt mycket där nu sedan jag tänkt att "Nu ska jag inte lägga ut mer pengar på sommarkläder" för egentligen, jag har precis allt jag behöver och en enorm mängd till! :) Istället, om det är något viktigt, har jag tänkte köpa kläder som jag kan ha mer till hösten, som tex de där shortsen med paperbagwaist (ja, jag älskar den) midja. De är supersnygga och supersköna, och kommer fungera perfekt till tights till hösten. Svarta dessutom! Från monki och går loss på 300kr. Som hittat. Nästan. För mig är det dyyyrt :P

I alla fall outfiten ovan:
Kjol: Veromoda
Linne: Ginatricot
Skärp: H&M
Cardigan med dragkedja: H&M
Sandaler: Din sko
Väska: Vintage
Solglasögon: H&M trend

Denna var dagens för några dagar sedan, bara så ni vet :)

Det är DIN dag idag

Har den äran idag, på din födelsedag, vi hyllar dig idag, det är din dag IDAG!

Jag älskar dig Victoria. Än fast du firar din 20årsdag i Israel. HUR KAN DU? haha, Du är underbar, du ställer alltid upp, du är en klippa, har bra värderingar och synpunkter. Helt kalas!

+ du är saknad. Love u.

Matvrak=Kakvrak?


Här sitter vi på vasagatan och fikar.. jag pratar med pappa i telen och försöker komma på hur vi ska göra med min kamera men jag får mer suckar än förslag..

Johanna: MALIN, MÅSTE DU ALLTID HA NÅGONTING I MUNNEN?
Tydligen.

Ang. min mobiltelefon


Är hon inte vacker? Min Johanna..

Jag har nu insett att den där jeansjackan verkligen är stor.. haha, har inte sett det förut! :) Klänningen, mums!

Två blondiner.. och solen skiner :)

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, än en gång! Ingen kan få tag på mig. Jag hör aldrig när det ringer och vissa mess blir bara blanka. När det ringer och det kommer fram står det aldrig vem som ringer, och det är därför jag inte svarar. Jag har aldrig svarat när jag inte vetat vem som ringt, bara så ni vet det! Plus att jag själv inte heller vet hur jag ska bära mig åt att ringa när den ändå bara dör hela tiden, därför blir det endast korta samtal om än några alls.

Därför tänkte jag lämna in den imorgon men fick höra idag att ALLA affärer har stängt imorgon. Typiskt. Det får bli till veckan då istället.. Vill så gärna att den ska bli bra nu, alla mina kontakter.. etc

SATC-premiär

Jag och Johanna har nu bokat biljettr till denna underbara film. Jag längtar verkligen. På lördag smäller det :) Till er alla som redan sett den.. är den bra?

Victoria - NEJ VI HAR INTE GLÖMT DIG! DU FYLLER ÅR IMORGON! :D

pss. Jag har hittat en shortsdress här hemma faktiskt. Köpte ju en svart förra året... well, den kommer användas idag! Kanske inte jordens snyggaste men idag känner jag för någonting softish. Olala. Bild ikväll!

Hur ska midsommar egentligen firas?


+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

Ja, Johanna, det blir nog bara vi två! haha, men lika kul kanske vi får ha ändå? Eller? Well, drömma kan man ju alltid och en sådan här midsommar är verkligen min dröm. Nu går det dock inte med tanke på att denna brud arbetar imorgon, till klockan 15. HUR KAN MAN GÖRA DET PÅ MIDSOMMAR? Jag börjar grina. Haha, men iofs jobbade jag förra året på midsommar också, till 16:15. Bra pengar i alla fall.

Nu ska jag ta en dusch minsann. Idag är det arbete som gäller mellan 12-19:20. Kom gärna in och besök mig nu och jag har bytt avdelning. Ja. Det känns bra bra bra ändå! :)

På tv ikväll:


+ sverigematchen förstås!

En bild säger mer än tusen ord


En pigg och glad kvinna.. not..

.. okej, jag skrattar väl då! :) Ett leende är så mycket roligare har jag hört..

olala.. vad kan passa bättre på en morgon, runt klockan halv elva, än "breakfust at tiffanys"? Jag ville vara Audrey Hepburn för en dag minsann! Kjolen är verkligen vid, eller rättare sagt, klänningen! Den bygger upp så mycket med all tyll!

Vi gick från början, efter att ha shoppat lite frulle, på götgatan, men ingenting hade ju öppnat. ALLT, nästintill allt öppnar klockan elva. Iofs gick tiden riktigt snabbt ändå.

När vi börjat gå runt på affärer blir Johanna såklart kissnödig (ja, hon gick redan en gång på tåget) så vi var alltså tvungna att snylta någonstans. Waynes blev perfekt! Sedan skulle vi dra en massa secondhandbutiker, som såklart öppnade 12 (vad mycket koll vi hade) så vi struntade i det och gick in till ica för att inhandla smågodis. ÄNTLIGEN KARAMELLKUNGEN (det finns inte i uppsala innerstad). I alla fall till bilden, JORDENS BÄSTA GINATRICOT ligger på götgatan och är vrålstort, högt i tak, öppet i tak och en allt som allt fantastisk butik. Värt att minnas!

- Johanna, kom igen nu! LEEEE?! Haha, tur att någon var med på denna bild.. Johanna var mer sugen på godis och blåsten var verkligen på topp idag!

Jaa, här var vi båda med och detta kort fick bli "dagens fotografi". Stolta och nöjda. Haha, :)

Johanna valde här att posa... inne i/på centralen. Vacker som en dag.

Jag ville också posa. Johanna fick här ta fotot.

Efter att vi "pose"at klart gick vi och åt vid hötorget. Och efter detta blev det mer shopping och sedan en fika på waynes på vasagatan. MYS! Här valde vi att sitta och diskutera midsommar, jag förde anteckningar i mina nya saker... Jag älskar cookies.

Min väska blev full till slut. Två linnen, ett par shorts, en foundation och lite attiraljer som jag skrev om tidigare. Plus vatten såklart. Höll på att förgås av all törst.

Sedan var det dags att åka hem,.. lite slitna, men det gör som ingenting. Lika glada för det är vi, helt klart!

Tack för en underbar dag Vännen! DU är min allra bästa och kommer alltid vara! :)

Såå när jag kommer hem har jag fått brev på posten..

... det var såklart min mor som tyckte att jag behövde namnskyltar. Inte bara en heller :) Haha. Tack mams.

Honey.. i'm home

Som ni ser ovan gick vi på söder idag och det var riktigt mysigt.. såklart glömde vi inte bort drottninggatan och det vanliga stråket, det tog vi lite senare på dagen. H&M på hamngatan var även det.. givet!

Goddagens. En underbar dag har jag haft minsann, och Johanna har varit det absolut bästa sällskapet. Vi fungerar som trazan och banarne, hammare och en spik, vägg och tapet, barr och grenar... Det går inte att vara utan denna kvinna alltså! Love her!

Bilder kommer alldeles strax, håller på att lägga in dem! :) Har hunnit köpa mig en kalender, ett marimekko skrivhäfte till och en penna + rosa postitlappar. Nu ska det bli ordning! :)

En tripp till huvudstaden

Jag ljuger inte. Idag ville jag inte alls kliva upp... när klockan ringde hade jag totalt glömt bort vad jag skulle göra idag (för en sekund) och somnade vidare.. Nu är jag uppe i alla fall. Klar. Runt nio går tåget som ska ta oss till huvudstaden, can´t wait. Jag tycker ju om Stockholm. Världens vackraste stad, men samtidigt är jag såå glad över att bo här i Uppsala. Man får se vad som händer framöver helt enkelt.

Har ni tur kanske Johanna tar med sig kameran och det blir lite bilder, bara om hon kommer ihåg.. :)

Här vill jag bo i så fall :) Drömma kan man.

Jag beundrar min käre morbror som kan varenda liten gata i Stockholm, och då överdriver jag inte ens...

Så vackra hus. Fruktansvärt. EN frukost på detta tack.. eller två.

the answear is


Håret är inte det enda som vuxit...


Här skulle jag på en liten träff minsann... hoho.

Jag förstår inte, man förändras verkligen genom åren. Det här var 2006, i oktober. Well, nu är det 2008. Jag kommer ihåg kortet som om det var taget igår, eller iförrgår.

Huh, jag sitter här med hårfärg i håret, hur ofta kommer man på att man ska färga det klockan tio på kvällen? Det är jag det. Jag har ju aldrig tid annars. Har jobbat NIO dagar i raken nu. Aldrig gjort det förr. Jag trodde att sex dagar på raken skulle vara det längsta men ack nej, man får tydligen jobba 10 stycken enligt handels. Jahaja, där ser man. Jag har gjort nio och därför får jag en förtjänad ledig dag imorgon, som jag ska tillbringa med min älskling. Johanna förstås.

Det här kortet kommer jag ju också ihåg. SÅ mysigt. Precis vid jul. Halleluja.

Mitt hår har verkligen vuxit sedan förut och mina armar likaså..(detta kort taget denna morgon).. kanske därför jag tar femtio kg tyngre vikt också.. haha.. sjukt bra.

Kommer ni ihåg?


Det känns verkligen som om det här var längesedan jag hade den här hårfärgen, men heey, inte så jätte! :) haha.

The day from...

Ja vilken underbar dag... not... eller kanske ändå?
Det börjar med att jag på jobbet fick byta tidigare. Dagen jag fruktade kom tydligen... IDAG! What? Jag blev så ledsen att jag höll på att gråta, från och till. Varför? Men sedan insåg jag att det var bara att bita ihop. Vad tjänar det till att jag ska bli såå ledsen nu bara för att och sedan gräva ner mig? Det är inte jag. Jag ska stå emot, visa att jag klarar det och sedan på något sätt nå mitt mål ändå. Basta.

Sedan hände någonting helt underbart. Min fd butikschef (från övik) var hos mig och hälsade på. Där höll jag på att börja gråta igen. Jag blev såå glad av att se henne och jag fick verkligen jordens härligaste kram. Hon är helt underbar, jag beundrar henne så otroligt mycket. Hon är verkligen en kvinna som verkligen tagit hand om mig, som alltid tyckt att jag ska göra det jag känner för. MALIN, det är klart du ska bo ensam.. etc. Hon är helt underbar, och ja, det var helt underbart. Fick höra om butiken i övik också och allt. SÅ HÄRLIGT! Och det var då jag insåg att man faktiskt saknar det. Jag saknar alla där hemma. Jag gör verkligen det. Kan ni inte bara flytta ner hit?

Sedan fick jag jeansshortsen idag också. SÅ BRA! De sitter som perfekt men dock korta.. huhh? Jag har aldrig haft så korta förut.. får nog ha tights under. Ja ja ja.


Kors i taket

MALIN HAR JEANS PÅ SIG!!!
Händer detta någonsin? Jag vet inte jag, men jag har i alla fall inte haft på mig ett par sedan jag hade dessa sist. Helt otroligt. Och jag köpte de för några månader sedan, använda en gång. Hittade dem nu i garderoben. De går väl att använda? O ja. Och ingen kamera har jag heller, därför använder jag webcam. Känns väldigt 90tal.

Okej, bortse från skärpet, men jeansen är helt okej... eller? De är vida nertill, perfekt nu till gladiatorsandaler. Olala. Igår var det kallt och då hade jag kjol, idag är det varmt och nu har jag jeans. Smart? Njet. Men jag blev sugen. Då är det bara att följa sin kallelse... öhh?

Jag jobbar idag mellan 12-19:20.. och klev upp halv nio? Jepp! Jag har hunnit med en massa nu på morgonen, dammsugat och allt. Nu ska jag läsa lite ur boken och käka frulle. Mackor, here I come.


todays;

Denna del är min bästa del i garderoben. Där kan man verkligen förvara alla sorters smågrejer och det fungerar kanon. Lägg märke till "ljushållarna" som jag sorterat några örhängen i. SMART tycker jag själv faktiskt. Det gör mycket att få sortera och verkligen gå igenom vad man egentligen har i sitt eget hem...

Ringer till Johanna på lunchen och det spöregnar ute. Jag är klädd i remsandaler/gladiatorsandaler, tja en blandning, och vad händer? Jo jag går in till Åhlens/hemköp och precis vid entrén där ramlar jag baklänges. Inte en sådan fin landning ni vet när man kan ta emot sig med någon hand eller så ( här gick inte det alls höll i väskan i ena handen och telefonen i andra) Ramlar. KLUMPEN själv, det är jag det, ligger där på golvet och Johanna har försvunnit i telen och skriker "hallå hallå MALIN VAD GÖR DU?" haha och en mängd människor (ja, jag lyckades ju göra detta i lunchtid mitt i stan) stirrar och skrattar. Well. Jag bjuder på den. Som vanligt.

A: MALIN, alltså man skulle lätt kunna göra en film om ditt liv. Det skulle vara så kul. Du är med om ALLT.
När jag berättar om min lilla incident på lunchen..
A: Alltså jag förstår inte, du har vart borta i en halvtimme och ändå hinner du med att göra bort dig IGEN?
haha, ja vad kan man säga. Det är ju Malino som talar. Hemskt men sant, men jag fick ändå beröm av honom idag och det är jag stolt över. Jag tänker inte säga ang vad men det var en jobbgrej. NÖJD är jag :)

Godis och glass har vart käket ikväll. SÅ MYSIGT! Det var jag värd. Jobbig dag idag. Jobbigare kommer det bli.

Åh, vad jag "hatar" lögner

Sanslöst populär puff klänning H&M trend 2008 NY lite defekt
Den här klänningen är verkligen min! Så underbart tjusig sådan.. jag är riktigt förtjust i denna.. men..
Blommig klänning/hm h&m Trend/storlek 34
.. den här klänningen är OCKSÅ min nu. Otroligt dumt att ha båda två faktiskt, men jag kunde inte hjälpa det. Vi fick in den här tubklänningen igen och jag såg den på lunchen, snappade åt mig en 36a och köpte den direkt. Känns konstigt och dumt ändå när jag vet att så många till människor skulle döda för denna. Men jag har de båda :):) Och jag måste säga att trots att den är kort, kan man faktiskt ha den som klänning. Jag föredrar helst med leggings under ändå!

Men det jag vill säga med rubriken är att jag förstår verkligen inte hur såå många människor kan vara sååå galna att de köper denna klänning på tradera för över tusenlappen när de ändå kommer att komma in fler gånger i butik? WHAT? Okej om den skulle vart heeeelt slutsåld men till er som inte jobbar på h&m, varför hitta på en sådan sak?
Köpte även två paket hårfärg. Här ska färgas.. imorgon!

Plus att jag köpte en väska från ginatricot också. Ni vet den där genomskinliga. Perfekt. Man ska ju tydligen visa allt man har nu. Vad är privat nowadays? Nada.

På onsdag ska jag och Johanna göra stockholm minsann. OTROLIGT mysigt. Min Johanna, hon är bra hon. Världsbäst. Och liten. Men det bryr jag mig inte om faktiskt. Jag är kanske lite liten också, dock inte till strl - haha.

Jag låter detta tala för sig själv

Mamma: Malin, din garanti på kameran gick ut för ungefär en vecka sedan...

ARG?

Tror ni att jag är nöjd.. eller?

Topshop jeansshorts   vintage/jeans/shorts/top shop
Dessa vackra shorts vann jag idag. För en hundralapp. HUNDRA KRONOR? Det är för lite, jag kanske ska ringa och säga att 400 är ett mer realistiskt belopp, men självklart inte. Jag är nöjd. 133kr är överförda så jag hoppas få dessa godbitar så snart som möjligt. Ja från topshop är dem. GLAD är jag :) strl 28, hoppas hoppas hoppas att jag kan ha dem! :)

Nu fortsätter filmen.

Det kan inte vara sant

Det är verkligen sant. Min underbaraste favoritfilm går på tv4+ nu. Kan man bli gladare.. Däremot är jag väldigt rädd att det ska börja åska när som helst. Ute är det varmt och det ösregnar på HÖG nivå. Jag menar, himmelen är K O L S V A R T.

J, vart är du när man som mest behöver dig? Detta är ju MIN favoritfilm och jag är otroligt rädd för åska och.. ännu mer. Imissu. (nej johanna, det är inte till dig, men du får gärna ta åt dig för att jag tror mer på att du kommer hit förtillfället. Love you Johanna.)

Ibland kan jag vara en aningens... klantig

Jaao! Godmorgon! Det blev inget möte för mig idag. Jag hinner helt enkelt inte.. Jag försöker, men jag måste verkligen göra andra saker också. Det är helt annorlunda att bo själv, att jobba, att städa, att gå till möten, att ha "egen"tid och allt det där än att helt enkelt bo Hemma. Ni förstår säkert. Jag vill så gärna, men jag suger verkligen (får man säga så?) på att svara på mess, på att ringa upp, på att svara när det ringer (om jag inte har tid förstås) och allt det där.. Jag är kass rent ut sagt. Jag hoppas att ni en dag förlåter mig. En vacker dag!

Igår hände ju en liten hemsk sak. Jag ringer och ska berätta till mamma, pappa svarar..:
P- Hejhej!
M- Hej papsen, vad gör du?
P- Njae, vi sitter... bla bla,
snackar med pappa i typ tio min
M- Men du, får jag prata med mamma, en liten snabbis bara...
P- Ja, vänta lite då..
Mam- Hej gumman (okej, så glad lät hon inte men jag föreställer mig det) "JAA?" är mer realistiskt ja.
M- Du, mamma, det har hänt en liten... incident.
Mam- Jaha? Vad har hänt den här gången då?
M- Jo, du förstår, har ni garantin kvar på kameran?
Mam- Vad har du gjort Malin?
M- Men den bara.... flög... föll.. utan att jag gjorde någonting... från min garderob, högt upp
Mam- Föll?
M- Jaa...
Mam- Och detta vågar du inte säga till pappa?
M- PRECIS!
Mam- Hörru har vi garantin kvar? (till pappa) sedan hör man dem prata i bakgrunden, varför är man så barnslig ändå, det var ju givet att papsen skulle få reda på det.. haha, man kommer ju inte undan... men det har alltid vart så, vi går jämt till mamma, faktiskt. Jag ska byta. Nästa gång blir det pappa (okej, det blir ingen nästa gång)..
Sedan gick ändå samtalet bra..
M- Ja men det var ju ändå längesen nu...!
Mam- Vad var längesen?
M- Att jag inte hade sönder någonting. Mamma, ni ska ju vara stolt över mig!?
Mam- VI är så stolta så...
(Åh vad vackert det där lät också, kanske en liten överdrivning där sista frasen, men jag menar, det låter mer vackert! :)

Jahaja.. sedan kommer man till jobbet och jag berättar allt för A och han skrattar..
A- Jag säger ju det malin, du har ALLTID sönder någonting..
M- NÄHÄÄÄ. Jag som alltid är så försiktig..
A- HAHAHA; det var det dummaste jag hört..
M- Men Jag har ju blivit duktig nu.
A- Malin, jag tror att du är mer en kostnad för oss än en tillgång..! Haha, sedan skrattar han
M- MEN NÄÄÄÄ. haha, jag asgarvar. Nej då! Det tror jag inte.

Vadå... bara för att jag har haft sönder en fläkt för x antal hundrakronor (kanske tusen) och möjligtvis lyckades stänga ner en hel kassa och bara ropar på A för att han ska fixa det, så är jag väl ändå inte en kostnad? Okej, jag hade kanske sönder och rasade ner en massa galgar också. Men, jag försöker.. Jag säger ju att fläkten har fått lite nackspärr, och jag tror att de har gått på det.. Nästan.. Inte igår:
A- Malin eller J, kom hit ett tag. KOM?!
M- VI KOMMER! haha, här börjar jag fundera på vad jag har gjort den här gången och vi går in på lagret..
A- Malin, jag antar att det här är du.?
M- Hur kan du tro det? Jag spänner mina ögon som om det vore det dummaste jag hört...
A- Malin?
M- okej,, kanske... det kan vara jag. Men jag hade ju inte tid då.. och sedan har jag bara blundat??.. :P
A- DU trodde alltså att jag aldrig skulle få reda på detta? Hahahahaha.. sedan garvar han.. som om jag vore blind?
M- Jaa, precis.. jag försökte ju.. du kan inte klandra mig..? hahaha :):)
A- J, ta dessa och så går vi ner.. Malin ska få ta hand om det här imorgon.. PÅMINN MIG! hahaha..

Det roliga är att vi alltid har kul ändå! Jag var tvungen att gå till kassan där, synd va? :):)

Ett, två, tre... DRA!

Okej. Jag har pustat och skrikit och dragit. Man kanske bara ska erkänna att man inte längre kommer i jeansen som man hade på högstadiet.. Nej det är klart som korvspad.. Okej, kanske inte heller jeansen jag köpte förra året, men vad gör det? Jag har försökt. Och Neeej, ingen tråd har gått sönder. Tror jag? Haha, blir osäker.. Idag skulle jag då plocka upp alla kläder ur kartongerna, yeah right. Jag började (har inte tatt upp ett enda) och istället började jag prova kläder.. Men det är ju sååå mycket roligare! :D haha, jag har alltså hittat 25 par jeans och jag kommer faktiskt i de flesta. Heja heja! Men när använder man jeans? Förr gjorde jag det jämt (det kan förklara mina 30 par som bara ligger och hänger, nästan i alla fall, jag sålde några jeans på tradera för mer än jag köpte de för, det är vad jag kallar affärer!) men inte nu längre.. Finns det ett mer obekvämt plagg? Jag undrar jag.


Här är några braxer från min kära garderob. Den är looovely. Det ordet använder jag i varannan mening. Jobbigt.

Min nya garderob då, det som får plats.. Alla grejer som är där nu var alltså inne i mitt städskåp plus köksluckor innan! Haha, sedan har jag ju min lilla "walkincloset" också, fast de flesta kallar det "klädkammare" bara för att den är så liten.. Well, jag vet inte jag.. Det ryms grejer där ändå..

Lite skor finns också, längst ner då..

... här ligger några till tydligen.. åh, vart ska jag få plats med alla?...

... lite till på skohyllan...

... och några skokartonger som är så söta med öppning på. Jag vill ha fler sådana. Tänk er en stor walkincloset. Den dagen jag gifter mig vill jag ha en stoooor trea med ett stoooort rum med kläder.. Haha, okej, jag klarar mig med ett lite mindre rum men erkänn, ska två personers plagg ligga därinne behövs ett stort rum. Och allt ska vara sorterat, välstädat och fint. Man ska kunna hitta sina plagg.. jaja.. nog om detta.. haha.. jag bara svamlar..

Ja kära vänner, nära och kära, det kommer snart en fortsättning.. Detta inlägg var ungefär bara om byxor och skor.. :)

I sommar ska även jag bada...


Vilken tur att vi alla har ont i magen

Eller inte. Idag hade vi alla ont i magen. J för att hon ätit kexchoklad, för många, jag för att jag helt enkelt ätit för mycket tror jag och S för att hon ätit saker hon inte egentligen tål. SMARTA BRUDAR! Men vi har de roligaste dagarna man kan ha ändå. Än så länge. Jag vill helt enkelt inte göra det som jag kommer få lov att göra. Rädda mig tack. Jag har en sådan ångest. Verkligen.

Och att Sverige förlorade och att jag tappade min kamera i backen denna morgon gör ingenting bättre..

Sommar, sommar och sol - NOT


Jag älskar solen. Jag älskar sommaren. Jag älskar inte regn och inte heller kallt väder. Nej men kul att det har vart så idag då. Höll på att frysa ihjäl när jag och min kusin cyklat stan runt för den där eviga ben&jerrys glassen. KUL att kvarnen stänger 10 och vi fick cykla till luthagen, från att ha vart i slavsta. Well, det gick ändå. Vic har vart här och vi åt glass till SATC. Jag längtar till filmen. Snälla. Jag vill se den. Jag skulle göra allt och lite till.. På ett ungefär..

På tal om allt och lite till (nu blir jag sådär enormt känslosam igen, men det är bara för att jag sitter här helt ensam mitt i natten och vill uttrycka någonting.. eller kanske inte bara för att, då kunde jag lika gärna sparat det i ett worddok, jag vill visa Er, Världen att jag menar allvar.).. nu ligger det till såhär att jag är den mest höjdrädda personen som finns i denna värld, den mest farträdda också för den delen dvs. när jag åker någonting bromsar jag hellre än att ta i ännu mer... detta har inte direkt lett till en medalj i någonting men lika stolt för det är jag.. men ändå, trots detta skulle jag göra ungefär vad som helst. Hur som helst. När som helst. Okej, jag skulle absolut INTE våga hoppa fallskärm och inte heller åka fritt fall, inte ens åka en liten liten bergodalbana på grönan.. Knappt ens gå in i spökhuset.. Jag skulle inte klättra på ett berg och inte heller delta i ett maratonlopp, verkligen inte åka rallybil och helst inte heller springa stafetter (fy vale, det var det enda jag hatade på idrotten)... men skulle det leda till att jag skulle bli förlåten, skulle jag inte tveka en sekund. Okej, kanske en, men samtidigt, de här hemska sakerna är över på ett kick, vilket egentligen bara är niiice. För det finns en evighet också och det gäller att spendera den rätt. Det finns ett liv. En mening. Jag tror på Gud och jag tror också att han tar hand om detta på det allra bästa sättet. Jag tror också på att jag själv bara ska lämna allt vad allt heter och istället bara fokusera på Gud denna sommar. Jag vet ändå att när jag gör det, faller sig allting annat på plats.

Sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall du få allt det andra också.. Amen.

09:11

I try not to think
About the pain I feel inside
'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect


20 år idag!


Johannas fina föräldrar firar idag 20 år tillsammans som gifta. Det är helt underbart! Grattis till er!! (och tack för allt gott att äta på studenten, oerhört trevligt också för den delen) Jag tog denna bild från Johannas blogg, kände att jag måste ju dela med mig av det hela och det är faktiskt precis som Johanna själv har skrivit sällsynt i dagens samhälle, att ett par kan vara gifta såå länge. 20 år. Min mamma och pappa har varit gifta i 21 HAHA. Där fick ni! ;) Fast i och för sig är jag ju också 1 år äldre än plutten, Johanna herself. Nu jobbar hon förresten och Victoria har somnat men hon ska snart hem.. Och jag själv har jordens ondaste mage. Än! Tråkigt väder, annars hade jag lätt följt med jordens bästa Maja på en promenad. På tal om Maja, kolla här:

Hur fina är inte halsbandet och armbandet? Hon har gjort det själv, till sin syster som hon ska ha när hon gifter sig. De är så vackra att man fäller en tår, eller två. Du är duktig du Majsan.

Min egen uppfattning!

Dum som jag är tog jag inte chansen. Att gå miste om något har verkligen blivit en innegrej. Typ. Jag har vrålont i min mage, verkligen jätteont. Konstigt. Ligger bara i sängen. Får aldrig min period heller. Kul liv.

Gooodmoorning!

Här skulle det ha vart en bild på outfiten i söndags men ack nej, det går inte att lägga in bilder.

Godmorgon kära ni!
Idag står en ny dag vid dörren och när man väl är ledig några timmar ja visst, då är det nästintill regn. Än regnar det inte i alla fall. Tur det! Jag hoppas ändå på sol och det är därför jag sitter bänkad framför tv:n nu för att kunna se vädret. Igår var jag så trött att jag somnade på några minuter. Det var ungefär det skönaste jag varit med om! Thankyou. Idag slutar jag som sagt 11:30 och börjar strax efter 8. Klockan 8 börjar frukosten så det blir gott gott gott! :)

Nu ska jag klä på mig. Svårt ändå, inomhus är det 34 grader (ja, jag ljuger inte, vi hade en termometer där för att mäta om det verkligen kan vara sant att man blir svettig, jag tycker själv att det är värre än ett fyspass och 34 grader förklarar saken faktiskt, fläktar överallt) och inne på lagret var det 40. Kul kul!


Hej Fredrik!

Det var ungefär hur kul som helst. Idag på jobbet kommer Fredrik in (till er som inte vet har han alltså gått i samma klass som både Johanna och min kära kusin Victoria) och jag känner naturligtvis igen honom. Frågan var bara, kände han igen mig? Äsch, det skadar inte att testa tänkte jag så jag står i proven och skriker.. "HEJ FREDRIK!!!" En något chockad man vänder sig om och jag ler upp som om det vore en självklarhet att han vet vem jag är.. (de gånger vi har träffats tidigare har han varit i kanske inte riktigt sitt vanliga tillstånd.. höhö).. En väldigt chockad Malin inser att han faktiskt känner igen mig och skriker tillbaka.. "HEJ Malin".. Haha, så mycket underbart roligt. Vi pratar på och jag frågar vad han ska prova och det ena efter det andra.. Han hade ingen aning om att jag jobbade där men ack sa grisen. Det har jag ju minsann gjort i väldigt många månader nu, eller i alla fall sedan i början av februari. Åhh.. Sverige leder med 2-0 Kan det bli bättre? Jag tror inte det.. En portion glass till tack (okej, femte),

Mitt i matchen...

21:49 Malin inser att hon inte har köpt sofis mode, men det gör som ingenting för att det är ändå måndag och den finns imorgon också.
21:50 NEJ, det gör den inte alls. Det är ju tisdag idag. SKIT. Vad ska jag göra?
21:51 Bestämmer mig för att klä på mig och skynda mig ner. Ica stänger om nio minuter. Jag kan hinna. Drar på mig träningskläder och jeansjacka, very good match there.
21:54 Jag springer och går snabbt. Kommer strax ner.
21:56 Står i kassan och ska betala
22:00 Hemma igen. Inser att Sofis mode håller på till onsdagar nu förtiden. Håhåjaja. Jag har den i alla fall. Grannen dammsuger också. Sjukt hus detta! haha, ena springer iväg och köper tidningen och den andra dammsuger. Är det INGEN som tittar på fotbollen vavava?

Btw. På lördag är det storbildsskärm på vaksala som gäller. SÅ UNDERBART! Vad kul att jag jobbar. Not.

det fungerar inte!

Det har inte gått att blogga på väldigt väldigt länge. Nu går det åter igen! Har jobbat idag till klockan fem och även köpt med mig en klänning och en shortsdress, vilken jag ska lämna tillbaka. FY VALE, haha, det var inte alls smickarande för min kropp. Inte på långa vägar. Vart finns shortsdressarna för bigga ass? Jag undrar.

Idag bestod min middag av kalkon, keso, makaroner, mos och köttfärs. SÅ UNDERBART GOTT! Till detta drack jag saft och kryddade med aromat. Kan det bli bättre? Sedan diskade jag så fint, dammade och dammsugade. Vet inte hur många gånger som jag städat detta place och inte ens bott här i en månad! Haha, jag är galen! Sedan har jag handlat mango, vaniljglass, chokladglass och en kaka. Det ska firas att det är gossip girl och Sverigematch. Otroligt kul!

Det finns fördelar med att se på sådana här stora evangemang själv:
1. Man får sitta naken
2. Man får vara äcklig, osminkad och oduschad
3. Linserna är avtagna (okej, det skulle jag kunna haft ändå)
4. Allting ätbart går endast in i EN mage
5. Man HÖR allt som sägs, det vill säga det finns inga personer som sitter och snackar bredvid
6. Jag återkommer.

Okej, jag vet många snygga killar men Denna.. Det finns inga ord. Han är så vacker att jag gråter stora tårar. Varenda tisdag sitter jag bänkad bara för att få se honom. Någon som vet hans nr?

Det blommar igen!

Hurra. Mina blommor är INTE äkta. Det gillas! På hög nivå! Vilken tur. De är ungefär jordens snyggaste också, nu har jag faktiskt köpt dit en fjäril faktiskt, det är vackert det med!. Jag behöver inte vattna, och jag tänker inte heller göra det. Skönt!

Holland vann också minsann, jag har följt matchen på tv (älskar att titta på EM, det är ungefär det roligaste inom fotboll. Spännande, imorgon är det sveriges tur!). 3-0. Bra det. Jag kommer ihåg när pappa var Figo, jag var Totti och Oscar Van der saar, ibland var jag också klüivert, eller var det oscar som var det? Well, vi spelade fotboll i VARJE paus och följde VARJE match VARJE kväll. SÅ mysigt. Nu är det andra bullar.

På tal om andra bullar, min klocka gick sönder idag, vilken tur att jag har min garanti i väl förvar... NOT. VART ÄR DEN? Någon som sett en garanti gällande klocka med swarowskikristaller hör av dig till mig. Jag ska ändå gå dit och fråga vad man kan göra imorgon. Alla delar har jag ju ändå.

Oj, jag ska jobba 8 imorgon. Vad gör jag uppe? Måste ändå läsa lite lite i min bok. Lovely. Godnatt sötnötar. Jag drömmer om dig. Kanske?

"Malin, jag såg minsann vart du tittade, ända från rulltrappan, MALIN fokusera på kunden, haha, du är AVSLÖJAD" Haha, jag och Petra garvade idag. Jag vet vart jag tittade. I know. You don't.

Uuuääh

Jag har idag ätit godis och alldeles för mycket känner jag. FY VALE vad jag har ont i min mage förtillfället. Men jag orkar inte bry mig. Idag var det gott:) Dagen i sig har varit helt underbar. Jag hade min kära långklänning idag igen (för att jag kände att vi måste sälja den mer..) och tro det eller ej, idag har vi sålt ungefär TIO stycken till.. Haha, helt makalöst. Jag har verkligen sålt in den.. "Ja, visst är den fin, ska du inte köpa en du med.. den hänger.." ungefär så har jag låtit hela dagen. Och ALLA tyckte verkligen om den. Det gillas. För jag gör det med! :) Jag är även stolt över min andra chefs kommentar idag "Malin, vad snygg du är i den där klänningen, den är jättesnygg på dig, du har ALLTID så snygga kläder". Det värmde.


Hittade dessa skor när mamsen kom ner med säcken. De är faktiskt fina och fungerar ypperligt även detta år. Jag älskar dem, sköna att gå i också.. annars brukar jag vara skeptisk till vita skor. Men som sagt, dessa går! Ett vanligt hederligt vitt linne till detta och även den där randiga kjolen. Det är en av mina favvos. Det vet ni.

Så såg jag ut i fredags ja. Det är mysigt att ta kort på balkongen, med den fina naturen i bakgrunden.


Rosa igen då

Det måste vara väldigt intressant att läsa om mitt privatliv. Mina läsare fördubblades igår minsann. Well, det kommer inte hända så många gånger till, jag håller det helst för mig själv... eller vem försöker jag lura?
I torsdags bytte jag om innan vi, jag och Oscar, gick ut på kvällen. Jag ville vara rosa och romantisk. Blommigt! Rosa sandalerna är nya minsann. SKÖNA också. Dock blir de skitiga direkt.

Min chef ringde och jag ska börja en timme tidigare, närmare bestämt at 11. Skynda skynda nu! :)

Once and for all

Såhär ligger det till: Jag kommer fortfarande ihåg den där dagen jag såg dig första gången. En vacker dag var det, en europakonferens och det var egentligen bara så att jag tittade upp och du bara stod där. Vacker som en dag. JL tröja hade du också, en grön sådan. Jag planerade alla mina gångavstånd och vägar för att vi skulle kunna mötas väsentligt många ggr, så mycket blev det inte, men tillräckligt för att jag skulle falla. Pladask sa det. Nu såhär ca 4 år senare sitter jag här och har fortfarande ändå inte tappat mina känslor, helt.

När då det var dags för det sista mötet den där veckan var jag väldigt ledsen. Jag skulle aldrig mer få se dig. Aldrig någonsin. Jag visste ingenting om dig, hade aldrig sett dig förut och skulle jag någonsin kunna få se dig igen? Jag såg dig. Du kom in till mötet, med din mor, ni satte er på läktaren bredvid mig, eller ja, längre bort. Våra blickar möttes, jag kommer ihåg det som om det vore igår. Vi mötte blickarna väldigt mycket, vare sig jag satt uppe eller nere. Så mysigt. Jag kunde inte slita blicken ifrån dig. Jag var kär. Det var kärlek vid första ögonkastet.

Sedan var det över. Du var bara borta. Jag åkte hem och det var som vanligt... till dess att jag la till dig på msn (haha, ja det var tider det, nu fungerar inte ens mitt msn längre.. jaja).. Vi pratade väldigt väldigt mycket. Dag ut och dag in. Jag var så lycklig var dag.. men ju längre tiden gick var det inte lika intressant längre, tydligen. Det var som om det bara dog ut, som om det aldrig fanns.. rann ut i sanden. DÅ dök en annan man upp i bilden och jag och du var som bortblåst.

Till dess att jag träffade dig igen. Jag vågar inte skriva det här om någon läser men jag vet precis vad jag kände, tyckte, tänkte, FAST jag var tillsammans med en annan.. Detta varade inte länge för att jag visste att det var så fel, så fel. Vi träffades mer och mer under åren, då och då, och på något sätt har jag alltid fallit tillbaka till dig. Alltid. Det har liksom vart en speciell relation. En sagolik sådan. En mysig på ett sätt.

Nu, idag, är det svårare. Det beror nog på mig om jag ska vara ärlig. Och jag vet precis varför också. Jag vet. Men jag kan bara säga såhär.. Jag vet att ungefär Alla tycker att vi är som gjorda för varandra.. och jag vet också att det faktiskt skulle fungera om vi försökte. Jag vet även att eftersom vi känner varandra utan och innan redan blir det aldrig jobbigt och det tar ingen tid att lära känna varandra.. Jag vet också att vi alltid har roligt när vi umgås.. och jag vet också att nu, när vi bor så nära är det lättare för mig att känna saker som jag egentligen borde känt förut men då var nackdelen att vi bodde så långt från varandra, och ja.. en annan nackdel var att du valde en annan.. Så länge. Och förresten, när det hände, gav jag bara upp allting, jag gav upp tron om att det en dag skulle vara du och jag och även allt annat. För att jag ville att du helt enkelt skulle vara den lyckligaste i världen.. Jag hade också en annan och en dag fick jag ett mess där det stod att jag skulle flytta ner och det var över. Vid det tillfället blev jag ingenting annat än (håll i hatten och jag ber om förlåtelse för det nu) glad.

Jag kan bara säga såhär.. idag har vi en väldigt speciell relation och du vet, lika mycket som jag gör det, att jag alltid fallit tillbaka till dig. Till din närhet. Du vet också lika mycket som jag gör det, och alla andra, att det faktiskt skulle fungera mellan oss två. Jag vet även att om jag skulle bli din, skulle jag älska dig över allting annat för tro det eller ej, någonting måste det ha vart som gjort att jag tyckt om dig i fyra år.. snart längre.

NU kommer vi då till sanningen... det gäller att tänka realistiskt. Det där var allt som jag var glad över.. som jag tänker tillbaka på.. Som jag älskat.. Men jag orkar helt enkelt inte.. Jag orkar inte bli ledsen IGEN. Det pallar jag inte.. Och det är därför som jag, Malin, har stängt dörrar som annars kanske kunnat stått öppna för ännu mer, för att inte bli ledsen igen som sagt. Så många tårar, besvikelser och ledsamheter att det gör ont. Jag har älskat dig, hatat dig, kastat grejer i väggar för dig, sprungit för dig, tänkt på dig, saknat dig, önskat vara din.. etc. Men alltid, har det helt enkelt bara gjort Ont. Det har vart en börda. Det har gjort ont. Jag är rädd att det ska hända igen.. Därför är jag som jag är. Jag bortser från allt och på så vis kanske jag helt enkelt går miste om mannen jag egentligen skulle ha älskat mest?

Såhär ligger det alltså till. Men jag måste ändå säga att om du någon gång känner att det ska bli vi, tveka inte. Försök öppna upp de stängda dörrarna, överraska mig såsom du gjorde när jag för första gången i mitt liv såg dig och låt mig bevisa och kämpa för att det ska vara vi två. Jag vet att det går, med Gud i bagaget går allt. Och jag vet också att jag aldrig skulle göra någonting för att förstöra mellan dig och mig. Du har alltid varit min topp på berget. Högst upp.. dit jag aldrig nått. En vacker dag kanske det smäller till och händer, eller kanske det inte gör det.
Men vad som än händer, Jonas, så är du min absolut bäste vän, min favorit och du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta.. den här gången kommer det helt enkelt inte bli lika enkelt.

Uppd. kl 18:27
Jag måste bara tillägga att förr var det så enkelt. Man behövde aldrig tvivla. Det är mycket som gör att jag tvivlar nu, men också mycket som gör att jag/vi bör vara. Tror jag?

Innerst inne vet jag verkligen att jag tycker om dig. Frågan är bara.. vill jag tycka om dig? Eller ska jag fortsätta som jag gjort nu ett tag och förtränga känslorna för att gå vidare ännu mer? Detta är och förblir jobbigt faktiskt.

Cause it's us against the world
You and me against them all
If you listen to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that
I won't catch you when you fall
Cause it's us against the world tonight

Shopping igen!

Okej, det kanske inte ser ut RIKTIGT sådär, men nästan.. 1 m 75 cm ser ut så :) PLUS att det är vitt. Är jag kär?

Hej alla glada! Nu är ungefär allt klart. Vi har möblerat om.. och garderoben är nu UPPE på riktigt. Sängen står på en annan plats, alla grejer är uppe. Det är dammsugat, det är vackert, som solsken. Ungefär! Sedan skulle vi egentligen äta middag ute med familjen ikväll men vi hann tyvärr inte. Istället gick vi alla till kvarnen och shoppade för en hemmamyskväll. Vi ska se 27 dresses (tack maja, mamma är underbart glad över att äntligen få se den :P) eller ja, the boys kanske inte är lika taggade. Men ändå. Min garderob alltså, den är loooovely. I alla fall på ica fick vi ta vad vi ville ha så pappa fick bara ställa sig i kassan och betala. Ibland får han sådana frispel. "pappa vi skulle haft lite kex också" så får jag springa och hämta. Jag fick även en ben&jerrys glass. Han tyckte till och med att den var billig.. "Femtio, höh, jag betalade minsann 60 kr för en bananasplit i malmö." Haha, tur att någon inte blir ruinerad :):) Det blev även lite smågrejer till hemmet igen. Det gillas! Chirre och sådant också såklart.

Mamma ringde mig idag: "Malin, alltså jag tog ett halsband av dig och gav bort idag!"
VAAAAAAAA? haha, kul att min kära mor tar en massa grejer av mig och ger bort... "Ja, jag tänkte ju att du kommer ändå inte märka det.." Nej men vad snällt.. såklart jag inte kommer. Behöver jag ett, köper jag ett nytt! Hon blev riktigt glad i alla fall :)

Nu sitter mamsen och syr (för hand) några till gardiner, Oscar tittar på fotbollen (jag också faktiskt, här ifrån köket) och jag själv sitter och bloggar plus att min far och yngsta lillebror har gått en sväng in till stan, max, för att köpa mjukglass (Edvin gav sig inte och pappa la sig!) hahaha.. så ska det va! :)


Soliga hälsningar



Jag skrev nyss till Johanna på facebook att jag tycker att det är tråkigt att de har tatt studenten. Varför? Jo för att då får jag aldrig se MAX busfröet igen. Jag tycker att han är söt, söt som socker (okej hoppas att han inte läser detta nu för att han tror att jag är världens stalker men det är jag dock inte). Han är fin. Absolut Och på bilden ovan fick jag ögonkontakt.. HÖHÖ, eller rättare sagt KAMERAkontakt. He's pointing at me. Lovely. Det var faktiskt lite kul att springa där längs flaket..

Victoria och Lisa på flaket.. haha de sötnötarna :) MALIN - HOPPA UPP! haha.. njaaa, det gick inte direkt... Sedan satte alla igång och skrek det men jag tackade glatt nej - en annan gång! hahaha..

Här är favoriterna.. De bara skrek och skrek och jag skrek tillbaka.. det är därför jag inte har någon röst idag. TRAGISKT men sant.

Okej, jordens vackraste bil? Denna kommer raka vägen från USA och min kära kusins vrålåk på studenten.. OFTA? VAVAVA? Varför åkte jag inte JAG runt Uppsala i en Mustang?!?! Jag blir aaaarg.

Lördagen den sjunde

Nu i denna stund är jag väldigt trött. Har ätit och sådant. Familjen är borta på kalas. På tal om familjen, jag har nog jordens bästa.. kommer hem till min lya nu efter jobbet och pappa har satt upp hela garderoben. Underbart braaa! Jag är nöjd :) Sedan har mamma verkligen satt upp de fina spetsgardinerna plus den höga vasen och de rosa blommorna i och även den rosa lampan.. I köket är det ungefär som vanligt, lite smågrejer som har fixats och sedan på balkongen har jag nya sittdynor PLUS jordens coolaste sak som hänger, föreställer ett äpple tror jag, sedan har mamma vart och köpt en massa blommor, ja de är levande (hon är orolig för att hennes dotter inte ska klara av detta, men jag ska behandla dem som om de vore mina barn, detta leder mig till nästa sak: JAG HAR INGEN VATTENKANNA? måste köpa en imorgon) de är rosa, assnygga och sedan i två stora fina silverkrukor. Jag är såå nöjd! Ringde och tackade. Jordens bästa familj? JA VISST!

I skrivandes stund har grannarna fest igen. Jag tror att jag är bjuden. De är ju schnyyyggga också!

Idag gick det sådär på jobbet. Med tanke på att jag inte har någon röst är jag nöjd faktiskt. Oscar tyckte att jag lät som en man. haha, det roliga var att sannas röst var minst lika hemsk, om inte värre. HON fick inte ut ett enda knyst så att hon kunde inte stå i kassan.. istället var jag basrösten och hon körde en piff/puffvariant. HAHA. gänget alltså.

Jag ligger bara och läser en bok och tar det lugnt. Det är jag det. Kakor och glass har jag käkat också. MUMS!


En underbar morgon



I onsdags bar jag jeansshorts och det där blommiga linnet. Sött.


Jag är tröttare än tröttast. Vaknade inatt strax innan fyra av att min äldste lillebror sitter upp i sin säng och mumlar och även att pappa har satt sig upp i sin säng och iakttar vad Oscar ska göra härnäst. Det är alltid spännande. En morgon vaknade vi upp hemma i Övik och Oscar hade tydligen gjort frukost till sig själv och ställt in allt i skafferiet. Haha, han kan hitta på mycket kul i sömnen. Jag trodde självklart att jag hade försovit mig men så var inte fallet. Nu är jag uppe på riktigt och gårdagen var riktigt mysig. Alla spelade GH, skrattade och hade roligt. Vi kom hem inatt och jag ska jobba om en timme och tio minuter. Nu måste jag klä på mig :)

20:33

Jag sitter just nu och bloggar från en 32''skärm i vällingby. Sanslöst kul. Min kära kusin på lite över ett år har nu kommit hit med en telefon. Jag leker, försöker i alla fall, hon känner inte igen mig.. tråkigt nog. MEN NU har hon börjat tycka om mig faktiskt, hon vänder och vänder och kommer tillbaka här. Jordens sötaste kvinna, tjej, tös.. you name it. Vi har käkat massa god fika och ja, allt möjligt.

Idag har jag även köpt garderober för x antal tusen och vi har handlat andra ting på ikea för x antal tusen och mat för över tusen. JAG känner mig nöjd :);)

Nu ska jag fortsätta att gratulera min morbror.

Pss. Mormor har handlat på veromoda idag,. JAG ÄR STOLT!
Pss 2. Morfar är släkt med Lillbabs, ÄNNU MER STOLT! ;) Haha.,. man kan praktiskt taget säga att jag och Kristin är vänner.. på ett ungefär.

Edvin, Oscar och jag lekte i lekparken efter middagen idag, SÅ KUL! Vi gungade och allt.

syskonkärlek


Jag bara älskar denna klänning. Den var värd vartenda öre i alla fall :) Sååå bra! Hade ingen långklänning och därför fick denna bli inköpt. En bra investering tycker jag själv.

Oj, vilken vacker min, NOT. Men här är mina söta bröder i alla fall. Edvin och Oscar. Vad vore jag utan er?

Ja, som sagt, bröderna.. Lovely.

Då ville mina föräldrar också vara med på bild. Här får ni dem :)

Har precis kommit hem efter en rundvandring på stan. Puuh, helt trött i mina stackars fötter. Haha, men kul var det. Jag och brorsan. Jag visade runt honom på alla nattklubbar, nationer och allt. Han kommer tyvärr inte in ännu, fyller år i nov, men nästa gång kanske. Vore så kul! :) Istället stod vi över staketet och pratade med isak, johanna och victoria. Kul att de hade roligt i alla fall! haha..

Calle: Malin, ska vi inte ta en sväng till, ingen vet att du redan har gått tre gånger (hämta mer kladdkaka)
Malin: HAHA, alltså jag kan ju inte gå ännu en gång.. jag blir ju alldeles fööör mätt
Calle: Joo men kom igen, annars måste jag ju gå själv..
Malin: Ja, jo okej då! haha, jag bangar inte.
Calle: VA? haha, ska du gå en gång till?
Malin: Men VA? DU sa ju att jag skulle följa med?
Calle: Men, ja, jo, jag trodde inte...
Malin: Calle, jag är inte som alla andra, jag ÄTER! haha.

När vi kom hem nu säger Oscar: MALIN, gå upp du, jag kommer strax.. (detta är tecken på att han ska ringa en brud och säga godnatt. Jag har själv luskat ut lite mer och jag vet faktiskt nu vad hon heter. Håller tummarna! :)

En parantes till, har insett att det bor JORDENS SKÖNASTE människor under mig. De har fetferre förtillfället och har innan haft det utanför. Aldrig skrattat så mycket. När jag mötte ena killen och höll upp dörren till honom i trappen sa han bara.. "Åh, du är en ängel, tack så hemskt mycket" log och tittade mig djupt rakt in i ögonen. Han är FIIIN! Jag sa: "Jag är den utvalde, en ängel från ovan".. haha, sedan blev det asgarv.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen. Vi ska vara på ikea när de öppnar imorgon.

btw. Jag förstår inte vad jag tänkte med. Haha, ett enda stort missöde rent ut sagt. Jag har ingenting att vara ledsen för i alla fall, det kan ni alla skriva upp :) Glad, happy, the most happiest. (han är bara fin. BARA fin)

nytt rosa linne - h&m trend

Jordens vackraste linne, prydde detta med ett par jeansshorts. Gamla som gatan (förra årets modell) men ändå. De fungerar :) Linnet är ungefär det vackraste linne jag köpt och fullt gjort i organic. Lovely,

Linne - h&m
Jeansshorts - Vila
Gladiatorsandaler - Dinsko

Nämnde jag att jag fått en säck med skor som jag inte ens vet om att jag haft? Jag har alltså haft lilla julafton igårkväll. HUR MÅNGA SKOR SOM HELST!
Mamma: Det måste minst vara femtio par.
Haha, hon överdrev, men väldigt många :) Jag blev strålande glad. Kul!

Oscar och jag åkte hem, han tittar på tv och jag bloggar. Thats life :) (eller han messar med någon brud men jag får inte veta vem det är.. Vad är detta? Pss. jag köpte den där västen och teen till honom idag. Så snyggt! Jag är en klippa på att köpa västar :P haha, men det är ju bara för att det plagget är det vackraste i denna värld. Nu vet ni det!

the class of '08

haha, så underbart roligt! Vilken dag. Vilken värme. VILKEN shopping. Allt är kalas :) Åh vilken mat. Haha, jag är helt galen. Jag vill också ut ikväll bara, så jag ska ta med mig min bror runt här i Uppsala och se om det är några roliga människor ute :D SÅÅ KUL! Alltså det sjukaste var ju när vi stod och väntade på flaket ungefär hur länge som helst, men deras klass kom aldrig. Så att vi började gå. Helt plötsligt svänger en lastbil förbi och pappa bara, "MÄh, det där är väl deras klass?" JAAAAAAAAA haha, jag började springa/rusa och skrika.. och då vänder sig brudarna om så jag springer bredvid deras flak längs ån, sedan började klassen skrika "MALIN HOPPA UPP?" Men ofta. Hur ska en Malin i långklänning kunna hoppa upp? Njet. Det gick inte. Istället kom hela min släkt hem till mig och alla tycker att jag bor helt fab. Imorgon ska vi handla garderober och sedan till Stockholm. Fullspäckad dag med andra ord,.. :)

Och förresten - MASSA bilder kommer! :)

frukost för 150 spänn

Det är dyrt att få gäster, familjen. Familjen. Min kära familj! FY VALE vad längesedan. De är snaaaart här och jag har städat som ett tok. Toaletten´, köket, the closet etc. Så mysigt! Och för att inte tala om shoppingen på ica (egentligen borde jag byta och INTE handla på ett ica mitt i city där det är fruktansvärt dyrt, men vad gör man inte). Har aldrig haft så mycket grejer i min kyl och mitt skafferi. Nu finns det resurser.. Bara så typiskt, när en ska ha fil, den andre mjölk, en ska ha frosties, den andre special k.. etc. TYPISKT dyrt! haha. Men jag älskar er ändå! :)

Jag har förresten köpt en långklänning idag. Den ska jag ha imorgon, såå snygg! Och jag har slagit in paket och skrivit kort. Så sött.

I en lila klänning



Klänning - H&M
Skärp i midjan - H&M
(detta var igår)

Jag och min rumpa... eller kanske rumpan och Malin? Well, det sägs ju att man ska vara stolt över att man har behag, jag vet inte jag.. I alla fall är min familj påväg ner nu. HURRA! Förstår ni möjligtvis att de snart är häääär. Galet kul! Min farmor, min egen familj (mamma pappa bröder) min morbror med sin fästmö och dotter, min mormor och morfar PLUS min andre morbror i Stockholm PLUS släkten i Västerås etc. ALLA kommer! Tack vare Vic's student. Så otroligt utomordentligt kul. Ja iofs också för att min morbror i Stockholm fyller år på fredag. SÅ KUL ATT JAG ÄR LEDIG. Då blir det en Stockholmfärd också.

Nu måste jag städa och sedan handla mat. Jag måste ju försörja min egen familj, fy vale vad dyrt.
Vic, Johanna och Rodde kan skatta sig lyckliga nu i alla fall. Jag har köpt presenter till imorgon :):)

ett hett tips


photoshoot


Det finns ingen kjol som är så vacker som denna. Om jag kunde skulle jag vilja bo i den. Inreda mitt eget hem i den. Tyvärr är detta omöjligt, men ni förstår tjejer och killar, den är divine. Otroligt. Igår såg jag ut såhär. Och glad var jag tydligen också, i alla fall på bilderna :)

Kjol: H&M
Linne: H&M
Jeansjacka: 2nd hand
Väska: Veromoda
Blommor i håret: H&M

Ibland blir man överraskad

@ the gym:
- "Och du, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag var närgången sist, jag kunde inte rå för det. Du vet killar, vi är så.. Ja, du är ju vacker."
- "Tack, men du ska veta att det var väldigt obehagligt och du bööör inte göra det igen. Kom ihåg det!"

Ni kommer ihåg den där mannen som "närmade" sig mig på gymmet en dag? Han bad om ursäkt idag. Ibland blir man överraskad alltid. Tack. Ursäkten godtas och jag mådde mycket bättre efteråt. Har vart väldigt rädd för honom sedan dess men nu är det andra bullar. Tack tack.

Och en till överraskning är alla mess.. Vart kommer de ifrån? haha. Man kan tro att jag fyller år, men ack sa grisen.. inte ännu.


Blommiga ting


Den här klänningen är skööön! Det kan jag lova. Man drar bara på sig den och voila. Den är kalas! Blommigt ska det vara! (Sorry för dåliga bilder, haha, men så blir det ibland. Ni ser ju på ett ungefär). - i söndags.

Nu ska jag verkligen gå och duscha. Jag som skulle göra så mycket denna morgon. Det blev inte av alls.

Min underbara kusin

Klicka f�r att st�nga bilden
torsdag tar du studenten. Och vet ni människor, denna underbara kvinna gjorde jordens vackraste bildspel till mig på datorn förra året, jag har tyvärr inte gjort samma sak till henne, men jag DELTAR istället. Höhö, hon var inte ens med på min student, taskigt. Verkligen. I alla fall är det på torsdag och ni är alla välkomna att gratta henne. Hör av er till mig isåfall. Jag fixar det. Jag kan till och med hämta upp er någonstans (på cykel, taxi går lika bra det).

Åh jag är trött. Nu ska jag försöka fixa till mig. Att se ut såhär vore en tragedi. Haha, nej så farligt är det ändå inte. Eller jo.
Jag älskar Dig Victoria. Du är helt underbar och ställer alltid upp. Tack för allt! :)(och jag älskar även din mamma och din syster också! haha.. de får vara med på ett hörn här. Vilken underbar familj ni är!)

www.uppsalavimmel.se

Du är min bästa vän. DU är min bästa vän.

some other folks might
Be a little bit smarter than I am
Bigger and stronger too. Maybe
But none of them will ever love you
The way I do
it's me and you, baby

And as the years go by
Our friendship will never die
You're gonna see, it's our destiny
You've got a friend in me
You've got a friend in me
Yeah, you've got a friend in me

De tre musketörerna

Klicka för att stänga bilden
Johanna, jag och Emelie. Så fina tjejer så.

Tack kära mamma

Det här fick jag på posten av min kära mamma. Hon är världens bästa (ligger förtillfället och tycker synd om sig själv, hon har nämligen skrapat upp hela sin armbåge när hon cyklat omkull.. sådan dotter sådan mor eller tvärtom? haha.. mamma, en liten tanke till dig i alla fall)
"Gumman, det var rea på disktrasor. Här får du.. så du kan cleana up" Plus en tidning och lite ajax. Inte illa att ha en sådan mamma..

Inte för att de där trasorna blev hundra gånger dyrare för portot men jag menar tanken var helt underbar! Jag blev väldans glad :)

Det finns ett hopp ändå

Emil:
va? har en kille dissat DIG? han måste vara gay


Mamsen: NU blir du glad!

Okej, ja, säga vad man vill men detta är nog jordens finaste kort, någonsin. Jag är stolt :) (dock ligger inte mina ögonbryn helt rätt men det är ju smällar man får ta! haha..) Förresten, den där västen som jonas har på sig har jag minsann köpt till honom. Ännu mer stolt över att jag bara drog åt mig en strl och den passade klockrent (jag hade ju ingen mobil med mig). Kul att den var så fin på!

Ja. Jo.

Har precis kommit hem från häng vid ån med Vic, Mic och Fric. Haha, eller Victoria, Michaela och Frank. Det var otroligt mysigt och vi åt glass i solnedgången. Dessvärre snackade jag bara om en sak och de andra slutade att lyssna så då gick jag i ide. Typ.

Förmodligen mitt bästa plagg


Jag är sååå otroligt glad över denna klänning. Och ännu gladare är jag över att det INTE är den klänning som alla andra har. Eller jo kanske, men den andra modellen känns mer hypad nuförtiden. Klänningen på bilden är förtillfället täckt i champagne så att det blir nog en tvättning av den snart!

På onsdag kommer min familj. Det är det bästa som kan hända just nu. Tack.

Nu ska jag till banken (så att jag kan köpa mina garderober) och sedan jobba. Mamsen ringde mig denna morgon och väckte mig. Det var mysigt.

JOHANNA STEN - skicka bilden tack!

Lättare sagt än gjort


LYSSNA.

tio orsaker att hata dig

  1. I hate the way you talk to me and the way you cut your hair.
  2. I hate the way you drive my car.
  3. I hate it when you stare.
  4. I hate your big dumb combat boots and the way you read my mind.
  5. I hate you so much it makes me sick. It even makes me rhyme.
  6. I hate the way you're always right.
  7. I hate it when you lie.
  8. I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry.
  9. I hate it when you're not around and the fact that you didn't call, but mostly
  10. I hate the way I don't hate you, not even close, not even a little bit, not even at all.

Nä, nu får jag sluta.. jag kan inte bara skriva om kärlek här. Solen är skön utomhus och jag ska dra på mig bikinin, blanda saft och poppa popcorn, ta med mig en bok och gå ner till innergården. SÅ MYSIGT!


När man åker ut i skärgården

Jag vill så gärna bara ha en båt och åka iväg. Stockholms skärgård. Kan det bli mer underbart? När jag blir stor (läs. större) ska jag verkligen skaffa mig en båt. En sådan som tar mig överallt. OCH jag ska även ha semester så att jag kan ta tillvara på sommaren. Det kommer inte bli annat än fantastiskt.


Den där kjolen är great. Dock lite kort... "Malin, böj dig, böj dig, böj dig." det var petras melodi i fredags! hahaha.. nej tack sa jag bara och skrattade :) Den kvinnan är makalöst bra.

Känslor som ej försvinner

Det var verkligen hur roligt och trevligt som helst ute ikväll. ALLA var där. Det var verkligen så.. ALLA var där. ALLA. Jag gillar det. Trots detta känner jag att det är inte kul att inte flörta. Alla går ut för att flörta, så är det bara. Jag går bara ut för att ha kul. Jag kan inte flörta, inte alls, inte det minsta. Inte en endaste liten gnutta. Av alla man kunde ha flörtat med, fanns det ändå inget intresse från min sida.

För jag tänker bara på dig. Ungefär jämt. Det är någonting med ditt underbara leende som får mig att smälta, dina vackra ögon och dina underbara berättelser om allt och alla, ditt sätt att vara som person och även din kreativa sida. Jag bara tycker om det. Mycket.

Istället för att göra som vissa andra gjorde ikväll valde jag att stå emot. Och jag är inte det minsta ledsen för det. Snarare tvärtom. Det visar på starka känslor som jag ej vill ska försvinna. S T A R K A.

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”