Årskrönika '08

image1998
Jag började året med samma färg jag avslutar det med. Svart. Jag trivs bäst i svart, tragiskt men sant.

Denna kommer fyllas på imorgon, hinner inte nu!

Happy Happy New year



Idag jobbar jag i en av mina finaste klänningar. Nice värre. Det är ju faktiskt nyårsafton. :)

the newyearseve

Den enda dagen på året man verkligen känner att en andra hälft vore klockrent. Men vad har man? Ett paket lingonsylt och en gröttallrik. Ungefär. Nej ni, jag ska inte deppa, jag kommer ju bara fira nyår själv.


Kläderna under 2008

Ja, vi drar alltså slutsatsen:
- H&M trends blommiga klänning?
- Kavajen?
- Stickad flätkoftan? Ni förstår alla vilken jag menar, från divided
- Blommigt överlag
- Sailor, guld, marint, rött
- Whyredjeansen
- ACNE LUV
- Paljetter
- Volangklänningen
- Chinos
- Trasiga jeans
- Dragkedja som detalj
- Lack och nitar
- Fodral
- Rutigt gånger tusen
- Korta jeanskjolar, helst levi's
- Leopard och zebra
- SPETS
- Transparent
- Vippkjolen
- PÄLSEN
- Kilklack och snörning
- Stövlar över knät

VAD HAR JAG GLÖMT?

Ja tack till rumpor

Så var jag åter på gymmet efter nio dagars uppehåll. Det var roligare än någonsin. Jag var så taggad och det gick riktigt bra, har inte sänkt ett dugg så det känns toppen. DESSVÄRRE är jag lite smått besviken, tänkte verkligen sätta upp ett mål att gå ner alla julkilon som lagt sig men när jag tittade på vågen visade det sig vara NOLL st. Jag väger precis likadant som innan. Huh? Vad ska nu vara mitt mål? Jag vill verkligen inte gå ner några kilon så jag tänkte istället bara bygga en massa muskler. Det är ju det roligaste.. och bra går det också. Anledningen till detta är att jag verkligen INTE vill se ut som jag gjorde det år jag hade anorexia, för det var lätt det värsta jag vart med om. Då det var som värst vägde jag nästan 17 kg mindre än nu och var precis lika lång. Till vilken anledning?

Jag säger bara det tjejer, ät och var glada! Den stilen kör jag på :)


Jag tror dock att jag skippar rumppushupen?

20081230


Har bytt om x antal gånger idag men nu så. Nu ska jag gå. Jobbelijobb :)

Kärlek för mig


Dessa två underbara ting är det bästa jag vet

Första nyårslöftet är avklarat!

ATT GÅ TILLBAKA TILL TIDEN NÄR JAG SKREV MER PRIVATA SAKER I BLOGGEN
Ni kanske inte har märkt det men jag har själv valt att vara mindre privat i bloggen på sistone. Detta pga en hel drös med ting och egentligen känner jag nu såhär: vad leder det till? Det var faktiskt mycket roligare att blogga när man bjöd på sig själv en massa mer. SÅ ATT jag kommer nu göra det på riktigt igen. Jag vet inte om du tycker det men jag tycker själv att det är roligare att läsa bloggar när man faktiskt kan sätta sig in i en persons liv. Okej, det finns gränser. Jajaja.

JAG LOVADE KÄRLEK DET BLIR KÄRLEK
Förr skrev jag så mycket mer om kärlek också, inte nu längre. How come? Dels för att jag känner att personen jag känner någonting för kanske inte ens vill synas i bloggen och dels för att jag inte vart hundra procent säker och därför framkommer kärleken på ett konstigt sätt. DÄRFÖR skriver jag enbart om det när jag är hundratiokommafem procent säker. Okej?
(och nej, jag är inte kär förtillfället jag är inte heller intresserad för... okej vem försöker jag lura? ha, det lät ju bra i alla fall)

Jag är tillbaka!!!

Jag förstår att ni har saknat mig, det har även jag. Har velat blogga varje dag men nej, ett uppehåll är ett uppehåll och det har faktiskt gått över förväntan. LOVELY. Mitt uppehåll från gymmet har även det gått bra, dock är jag såå sugen på att träna att ord räcker inte till.

En låt på detta så kör vi.

Gråter alltid till denna låt. aaaah.

btw. julen är borta och snön likaså. Nu är det covers som gäller!!!

Jag tänkte att jag ska skriva lite kärlek ikväll. Laddad för att läsa hoppas jag?

Mamma och Pappa med engelskan

Jag sitter mitt i köket vid bänken och läser högt angående en sak på nätet. Man ska kunna engelska. Mamma och pappa lägger sig i...
Pappa: How do you do gummisko?
Mamma: Im very well, cykelställ..
Sedan asgarv.

Ja ibland tror jag faktiskt att jag INTE är adopterad. hahaha. jag skrattade också. Alltså vår humor.

Polarexpressen

Ända sedan flera år tillbaka har jag velat se filmen, men har ännu inte sett den en endaste gång. ALLA som jag pratat med och har sett den säger att det är ungefär jordens bästa julfilm. Varför har jag inte sett den?
JULKLAPPARNA regerar på denna jord. Jag är så fruktansvärt nöjd. Hela min sida av bordet klingade i en vacker färg - rosa. VACKERT!
Edvin min käre lillebror har fått så otroligt mycket, den lille bortskämde typen. 11 år och har en mobil med touchscreen. Jag sa ju det, han kommer säkert få en han med. Jaaadå, nu har han en touchswiz. GALET!

Snart ska vi alla till kyrkan och lyssna till vacker julmusik. Mysigt igen.
Och jag då? Vad fick jag?
BÄSTA: En skrivare, scanner, kopiator och fotoskrivare! HUR BRA SOM HELST! Nu ska jag pryda hela lyan med en massa minnen. Älskart!!
Fick även två ringar, bok - "Väskor- en passion" (eller vad den heter) det sjuka med detta är att jag satt en morgon och letade efter en massa böcker jag skulle vilja ha och då hittade jag precis denna bok och skickade en länk till mamsen via mail. Hon hade precis innan köpt den! Haha, ett speciellt band mellan mor o dotter. Sedan fick jag jordens finaste godisskål PRECIS DEN JAG PEKADE PÅ IGÅR i rosa (ja, även detta var så att S hade köpt den tidigare och visste inte alls om det!) haha, jag älskar när sådana grejer händer. Av E fick jag den snyggaste tårtspaden med högklackad sko. SÅ GLAD ÖVER DEN MED. Av O ett p-kort på Makeupstore. Love. En massa pengar, en tidningskorg, nagellack och ögonskuggor, träningsbyxor, en tavla målad av en konstnär vi känner :P, julduk, toalettpapper med rosa hjärtan, dvdfilm (det vill jag lova är BRA köp med tanke på att jag INTE sett den.. jag och mina filmer) rött underklädesset från mami, vackert rött med spets, hur fint?! :) och även.... en massa mer..
PLUS det som jag köpte till mig själv:
SVARTA HÖGKLACKADE SKOR med snörning, lite guld också. Jordens snyggaste!
En rosa sweatshirttröja med puffärm
Ett nitskärp, sådär lite större att ha på höften
Ett underklädesset i rosa & svart plus 6 till
Mascara, röd dubbel, den bästa
Diamantörhängen från trend
och sist men absolut inte minst JORDENS SNYGGASTE ROSA VÄSKA FRÅN TREND. Jag älskar den!! Eller iofs, fick den av familjen :)

Dopp i grytan

Pappa: Ah men du, eller om jag skulle..
Mamma: Det finns ingen tid till det nu
Pappa sätter sig ner
Pappa: Åh ja, eller nä,
Malin: MEN PAPPA det är så äckligt, jag stoppade ju ner handen i det igår..
(alltså, dopp i grytan, ingen vill ha det ingen tycker om det)
Pappa kliver upp och går
Kommer tillbaka sätter sig i en kvart... kliver upp igen..
Pappa: Men nåså mycket hemskt, så glömmer jag bort att skruva bort barnlåset... OCH vi har ju inte sett på sunes heller
Mamma: Det gör vi när alla är påklädda och klara

Det är som alltid här hemma.

Nu sitter vi alla här runt bordet och käkar frulle, jag med datorn, edvin med min mobil, oscar sitter med sina mackor, pappa med ena tidningen och mamma med den andra. SNART har vi en ny tv också, alla blir så sugna.


GOOOD JUUUL!



Igår pyntade vi granen och jag skulle då sätta på glittret, det gick inte så fruktansvärt underbart bra, men heeey, jag överlever! haha... Se så fin den blev?!
IDAG när vi gick upp sprang vi barnen ner i tripp trapp trull och satte oss under granen för att öppna lite paket. Där låg det riesen påse (tack och lov för mörk choklad), örhängen, plaza interiör, en badhandduk (mamsen kanske tycker att vi luktar äckligt) plus lite till plus ett kuvert med en trisslott var. Haha. Jag vann ingenting på den ! MEN, nu kommer MENet. Tomten har tydligen vart här inatt. Mamma och pappa satt och tittade på när vi öppnade och sedan tittar jag upp i granen, där låg kuvert till oss alla.. GOD JUL MALIN ÖNSKAR TOMTEN osv. Det var fler lotter.
Jag vann minsann 50kr. Det var inte illa :) haha.. Oscar vann 60 och Edvin en 10. Pappa fick inga (tror ni att det var han?!) haha, men han fick från ett annat företag FLER lotter istället. Mamsen vann nada.

Nu ska vi käka frulle och jag får inte sitta vid datorn. Nähä

GOD JUL ALLA! NI ÄR UNDERBARAST!,


 


I min julgran





JAG ÄLSKAR HJÄRTAN

Vad gör jag egentligen just nu?

Idag har jag börjat dagen med att åka och handla med mamsen, sådana där ting man bara behöver från affären och allt annat också för den delen. SÅ KUL att träffa alla. Verkligen.
Sedan gjorde vi lunch och pappa kom hem från jobbet. Hela familjen åkte in till stan.
Mamma höll på att skratta ihjäl sig när vi sitter där och trängs i sätena, jag sitter helt inne i tidningarnas värld och edvin studerar min gps. Hon tyckte det såg ut som en charterresa. OCH OSCAR har ju blivit så stor att han kör. Galet. Det brukar ju vara jag?
Efter en stadstur av massa människors möte, jag ljuger inte, träffade verkligen ALLA söta små galningar idag. Otroligt kul.
Nu har Oscar hjälpt mig lite med Iphonen och Edvin sitter och knäpper en massa bilder. Pappa står och griljerar skinkan, mamsen har somnat. Om en timme får vi besök och vi ska ha jordens mest underbara dageninnanjulaftonkväll. Lovely.

julen är här för att stanna

Jag kom hem till den kallare delen av landet inatt at 2 ungefär. Springer in och slänger mig ner mellan mamsen och papsen. NÖJD.  Äntligen framme. Snackar och pratar om hela resan och inser att det faktiskt är sent. Gör mig iordning, sätter mig på toaletten och utbrister: USCH!
Kommer ut och mamma frågar: Var det fel på toalettpapperet? med ett leende
VAD TROR DU! Haha, det var ju mjukt.
Jag förstod det, fortsätter hon sedan.
Morsan alltså, hon känner mig såväl, men vilken kotte föredrar mjukt istället för hårt? INTE JAG i alla fall.
Blev väckt runt nio för att vi ska åka och julhandla mat, vi har fortfarande inte åkt, men havrekex och fudge har jag redan hunnit trycka i mig. Jag ska täten med att gå upp mest i vikt på två dagar.. haha.


Ny kjol!


And I love it :) Nu jobb- sedan övik! NÖJD? Förnamnet.

Julklapparna?






Nu är ni allt bra nyfikna vavavava?
Jag åker alltså hem TILL ÖVIK imorgon!? Hur bra känns inte detta? Jag saknar min familj att det gör ont. Kommer dock åka på kvällen, jobbar 9-19.20 men hallå, vad gör det? Hemma mitt i natten? Jag ska pussa på mina bröder. Mumsfilibabba.

Yesterday


Naaaaw. It was awesome. It was NOT so awesome to wake up in the morning.. Men trött har jag ändå vart lite hela veckan så egentligen spelar det ingen som helst roll.

Gårdagen: Jag sitter helt taggad och klar på v-rumsgolvet klockan åtta. INTE EN KOTTE vill gå ut, utom jag. Ringer och messar runt till alla tänkbara.. men ack sa grisen. Soffan hade runt 20 missade samtal från mig. Haha. Gick hem till F och H och drog med dessa två män ut. HUR KUL SOM HELST. Och vilka möter om inte Soffan och Johanna. LOVE. Kvällen blev kanon. You bet.

Man kan visst ha mms i iphonen

SÅ DET SÅ. Det fick jag reda på idag. Efter att ha stängt och slutat från jobbet gick jag ut och pratade med TREkillarna i över en halvtimme och det visade sig att jag fick en mängd information. Eller tjaa, om mms och resten deras vardagsliv men ändå. KUL. Jordens härligaste män. Gbg alltså, vilken underbar stad.

Har tittat på Gossipgirl och lite allt möjligt och gjorde precis chicken nuggets som jag åt med gaffel direkt, insåg att jag inte ätit sedan, lunch. Mumma. Godis på detta så är kvällen räddad.. lovar.

Tack för igår F, H, S och J. L O V E L Y.

Medan jag är på jobbet


Jag och Sofia i våras 2008

Vi kusiner Julaftonen 2006.

Johanna och Jag i Cypern 2008

Åre 2007

RixFMfestival i Övik

..kan ni titta på bilder. Stay tuned.

My girls


Äkta vara.

Idag hände det som verkligen fick mig att tänka efter tjugofem gånger till. Var mitt uppe i allting och helt plötsligt kommer det in en person och jag fryser till. Tittar på denne person, personen tittar tillbaka, håller kvar blicken, och det var ungefär värre än förra gången. Det kändes på riktigt - jobbigt. J och S (ILOVEYOUBOTH) blev helt tysta och bara iakttog scenen som inträffade. Det är enkelt - jag glömmer inte.

Torsdag


Ungefär det mesta från h&m :)

Comme Des Garcon tröjan. Skön och kliar INTE. Jeansen köpte jag på rea, kändes som om det var värt vartenda öre. Lovely. Snyggt med dragkedja nedtill som detalj. :)

Jeans från monki



Godmorgon alla vackra morgonmänniskor. Nu är man laddad för en ny dag trots det mörka utanför. Weell, det är bara att le :) Detta hade jag på mig i onsdags, längesen man använde en body men skönt var det vill jag lova :)

Nu ska jag iväg och det kommer in outfit senare, för jag har jordens vackraste volangkjol på mig idag, tänkte slå in den när jag ändå höll på igår men var såå sugen på att ha den på mig så, ja, ni förstår vad det blev!

Rosetten på rumpan


Den är så snygg den här klänningen alltså. O M G.

Det blir denna film ikväll




I min underbara päls



I måndags var det VIPkväll på två affärer och vi fick vara där :) SÅ otroligt mysigt. Massa gott att äta och även en hel drös med kläder. Det gillades. Var klädd i min vackra päls(fusk) från trend och den stortrivs jag i. Den bästa. Till detta lackleggings och även en randig tröja från LOGG. Bara enkelt och chict till ett par klackar. PERFEKT när man ska prova kläder :)

OCH jag som planerat att agera tomteverkstad denna eftermiddag men vad händer? TEJPEN är slut. Jag måste köpa en men först gymmet. Det är prio ETT. Och jag har till och med gjort middag idag. Braa Mallan.

MEN ursäkta mig:
1 Salladshuvud
1 Kalkonpålägg
1 Tidning 25kr
= 100 kr. Ibland vill man bara sjunka genom jorden. HUR DYRT FÅR DET BLI?

Vilka sötnötar!


För det första kanske man inte får kalla killar över 20 för sötnötar men jag bara diggar det ordet. I alla fall träffade jag på dessa två idag och såklart visade jag min nya mobil :P haha, nej jag är inte stolt, inte det minsta. Då ville de att jag skulle ta ett kort.. javisst. Sedan bönade de och bad om att få hamna i min blogg, ni vet som barn gör direkt efter maten på julaftonen "mamma mamma MAMMMA JAG VIIIILLL öppna paketen nu".. typ så, jag kände mig som en mamma när jag sa "lugn lugn.." haha, och det var då de ställde sig på sina bara knän och bara bad om att få vara med. Okej då. Om ni så ska tjata.

... eller så var det jag som bara ville ha med dem. Efter att ha fått säga till dem att sträckan emellan dem är lika lång som avståndet kiruna-ystad valde de att placera sig så nära varandra som möjligt. Vilket kramkalas. Tänk att få stå däremellan, då hade man vart platt som en pannkaka när man klivit bort. Iofs hade det vart ganska schysst med tanke på allt man äter såhär i juletid. Weell, ni är söta båda två :)

Vilken sovmorgon!

JA, idag sov jag verkligen till 9:17. Detta är större än störst, brukar alltid kliva upp i tid men det var så mörkt och jag orkade helt enkelt inte. Har alltså sovit i nästan 9.5 timmar. SÅ SKÖNT! haha, värt.

Börjar dagen med att lägga in en bild på min älskade vän, den finaste av de alla: sofia.

Kan mandariner bli godare än såhär?


Jag dör. ALLA är i min mage, nästan, jag har sparat sju stycken, bara för att. Det är vad jag gjort ikväll. SKALAT. Tror ni att jag har vackra naglar? eh nej.

Julmys

Såhär såg det ut när jag åt middag i måndags. Hur mysigt som helst. Jag älskar min gran, mina ljus, mina mandariner, julskinka + senap + tunnbröd och även tomatsoppa (tjaa, detta fick jag minsann ångra på tisdagen när jag hade en verklig magvärk. PÅ RIKTIGT! japp, det är ju väldigt mycket mjölk i) god är den i allafall!

NU ska jag titta på the holiday. Imorgon slå in alla julklappar, eller många i alla fall :)

081215




Stentvättat är en stor favorit och jag ångrar riktigt mycket att jag aldrig köpte jeansen från h&m. Nu är de verkligen slut, i alla fall på de flesta strl. Synd men sant. Istället hittade jag denna godbit i garderoben som jag matchade med lite smått och gått igår när det var dags att entra stadens gator. Skorna är verkligen supersköna!

Tröjan köpte jag i en strl större men faktiskt, ska jag vara ärlig, ser det inte ut som det, okej att jag stoppat in den en hel del men fy vad de är små i strl. Eller har jag fel?

Ont i magen

Åh, jag mår inte så vidare värst jättebra. Ont i magen. Ta bort NU TACK! :)
Annars tittar jag på den bästa filmen någonsin - the bodyguard.

NU ska jag titta över mobilen, den har pipit hela filmen.. 5 meddelanden och två uppringda.. ojojoj det är inte lätt när det är svårt. En viss ironi. Men tjejer, jag bara älskar er :)

När ska den egentligen användas?





Jag blir tokig på plagg som man egentligen inte kan använda till vardags. Jag drog på en helt vanlig baströja under och vips har denna tjusiga blåsa förvandlats till en klänning att ha på jobbet. Har använt den en gång tidigare och köpte den för flera månader sedan. Detta är inte pga att den är ful, ungefär den finaste jag har, utan mer att den är svårburen. Dels pga, modell och färg och ÄVEN för att den ramlar ner hela tiden.. Ja uppifrån då! Helst vill jag inte visa allting..

Men nu har jag den på mig och det känns kul! Idag blir det jobb, jag är taggad! SÅ KUL! :)
Klänning från h&m trend

Närbild: Lösögonfransar


Som ni ser på bilderna är jag fortfarande svullen då fotona togs i lördags. Det jag vill komma fram till är lösögonfransarna, jag satte dit dem hur snabbt som helst och de är väldigt lätta att dra av.. (detta gjorde jag minsann ute i lördags..) Men helt klart värt pengarna, typ några fjuttiga tior. Det gillas!

Ja just det, jag satte fast de med vanligt lim och sedan tog jag mascara på dem! Det fungerade riktigt bra!

Resultat Del 2

Aaah, jag är så nöjd. För att vara MIG eller JAG rättare sagt. Jag är nöjd. Skulle dock vart trevligt med en matta under men vadå, äger inte ens en matta i denna lya :P haha.. Och alla ting jag pyntat med, så fint, allt är i silver... Jag ber om ursäkt för att stjärnan där uppe är alldeles sned men det rättade jag till efter fotot togs.

På torsdag ska jag slå in julklappar hela dagen lång och sedan lägga dem under granen. Det ska bli riktigt roligt!

De sötaste pepparkakorna någonsin


När jag kom till jobbet i fredags låg det först en laddare (tusen tack J) och sedan två stycken pepparkakor. De sötaste någonsin. Verkligen. Då har L:s söner bakat hemma, de är små och söta, och de hade då skrivit M på mina pepparkakor. Hur gulligt är inte detta? Jag blev så glad så glad. Dock gick de sönder litegrann där på hemvägen. Tragiskt men sant...

Julgranspyntning del 1


Jag kände mig som Rudolf idag när jag pyntade granen, eller ja, det tog ungefär en halvtimme bara att få ut alla grenar men till slut så, ser inte mycket ut för världen än så länge men..

.. den här delen har alltid varit så enkel. PAPPA har ju gjort det. Men idag, alltså om man säger så här, jag och sladdar är kanske inte riktigt jordens mest perfekta kombination. När mamma kommer och hälsar på går hon alltid runt bland alla ställen jag HAR sladdar på och försöker göra sitt bästa för att sätta ihop dem till en finare knut eller tja, vad det nu heter. Men idag gick inte det utan JAG SJÄLV skulle minsann försöka få upp ljusen. Ojoj, men jag fick ju faktiskt ett resultat efter många om och men. Jag är stolt. Till detta tittade jag klart på ensamhemma och lyssnade på celinedions julskiva... och såklart: Åt mandariner. Julens bästa..

Del 2 kommer senare ikväll :)

Mallans Önskelista Del 1

Vad önskar jag mig i år?
- Bärbar mus till datorn, en ny sådan
- En dator (tja, när jag ändå är på G)
- En resa till New York, jag tänkte att det skulle passa perfekt. London vore inte fy skam heller..
- Nyårsklänning, den snyggast möjliga
- Parfym. Alltid bra
- Böcker gällande mode och stil
- DEN SNYGGASTE VÄSKAN. Ooops, har redan köpt den så den VET JAG att jag kommer få
- De snyggaste skorna, de har jag redan köpt också, julklapp till mig själv
- Ett mobiltelefonfodral, har hört att det finns ett ROSA till iphonen, men O kanske bara lurar mig, eller?
- Pengar är bäst
- Ett godiskonto!? Femhundrakr i månaden? Ja tack
- Ett gymkort, med tanke på att mitt går ut i januari
- Springskor
+ mer


Tittar på EnsamHemma2 Vilse i NY

AH, jag älskar alla julfilmer. Nu tittar jag på en av dem och samtidigt fönar jag håret. Två flugor i en smäll, det är vi kvinnor det!

Ligger i sangen och bloggar

någon är tröttare än trottast denna morgon, tänkte dock kliva upp nu och ta vara på dagen ;) Hoppas ni har det bra, jag och min mobil har det bäst!!

Jag klagar absolut inte

spl66970_006.jpg
what on earth is she wearing? eeeh?

Brolle&Elin Lanto på h&m

Vilket ögonblick idag alltså. De bara stod där, som två helt vanliga människor. Provade kläder som två helt vanliga människor. Helt vanliga människor, och det är de verkligen inte, inte enligt min åsikt i alla fall. Men mäktigt var det att se dem.. och Elin Lanto alltså, oh my, hon är så fruktansvärt otroligt snygg att ord inte ens finns att beskriva. Vacker som en dag.

21:08



Idag körde jag på en enkel tee, svarta tajta byxor och ett svart nitskärp. Ett smalt sådant. NU ska jag titta på Tv.

Tredje advent

Åh fy vale vad jag är trött. Har inte ens uppdaterat min blogg idag, inte orkat. Förlåt. Det blir så i juletid. Nu ska jag tända ljus och lägga mig framför tv:n. Mys.

Sofia som bakgrundsbild!




Med lösögonfransarna på igår.. och ett fortfarande uppsvullet ansikte. Det är illa alltså. Ni förstår inte, hela ansiktet har liksom "torkat ut" såsom det gör när det flagnar, jag förstår faktiskt själv ingenting. Hur ska jag få bort detta?

Jag bytte klänning också..
Tack Sofia. Du är bäst. Du är bäst. Du är bäst. Tack Johanna. Du är bäst. Du är bäst. Du är bäst. Tack till alla andra också.

(aah, juste, jag har jordens vackrast fia som bakgrundbild på min iphone. Love.)

Vårt alldeles egna luciatåg


AAAh, det var så fint så fint så fint. Här har ni lucia och pepparkaksgubben(läs: gumman) i deras alldeles vackra kreationer. Jag önskar att jag tagit en massa bilder men tyvärr hade jag inte mob med mig. Här är ett vackert ex i alla fall. Puss på er sötnötar. Sedan var det ett stort plus i kanten gällande allt fika. MUMMMS!

Luciamorgon


Här ser ni svullnaden som ännu inte lagt sig. Patetiskt, men jag bjuder på den!

Åh vilken fin bakgrund.. haha..

Idag är det vit klänning på, denna har jag inte använt sedan cypern. åh vilka tider där alltså...

DET KÄNNS KONSTIGT ATT INTE FIRA LUCIA
Nästintill alla år har jag på något sätt deltagit i ett luciatåg, några gånger som lucia, andra som stand in för lucia och andra som bara i kör eller luciatåg. I år är det INGENTING. Hur tråkigt är inte detta? Det tillhör att sjunga och gå in med tända ljus. Fy ah. Jag får inte ens titta på lucia på tvn med mor. Men nu hänger vi inte läpp för detta utan istället ska jag käka frulle och sedan dra mig iväg till jobbet. yeeaahj!

På mitt kylskåp...



SOFIAS PROJEKT
Idag har det vart jobb jobb jobb och sedan drog jag med mig fia hem för att titta på idol, vi stannade till och köpte ätbarheter för att sedan äta dessa :) haha, efter det blev det skrik och hålla handen och KEVIN blev vinnare. Me like :) Sanna ringer och hon är dääääär minsann. hur coolt? Nej jag är inte avundsjuk. Vilken tur att jag hade soffipropp här hemma. Vi såg "what happens in vegas" BRA!

Nu fick jag precis mess av sanna: VI ÄR PÅ IDOLEFTERFESTEN. Jo jag tackar ja. haha. 
Åter till kylskåpet, alla som är här lämnar spår på mitt kylskåp, det är mysigt. Detta fick jag idag.

Dagen före luciadagen


¨
Åh, jag ville vara lite lussig idag, men sedan insåg jag att det faktiskt är imorgon och då jobbar jag juuu också. Illa det där men i alla fall.. jag drog på mig två ting från h&m och lite glitter i håret. Det får räcka för dagen :) Ah juste, jag håller för mobilen så att ingen ser ansiktet.. hoho.

Är det en allergisk reaktion?

Inget ont som inte för någonting gott med sig.
Jag köpte ett supermedel, verkligen super för acne - och VERKLIGEN det bästa jag testat, vaknade upp igår och den hade tagit bort alla småfinnar.. hur ofta händer detta? Allt var borta. Såå bra tänkte jag, nu slipper man använda foundation mer :) Nej nej, idag vaknar jag upp och då är halva ansiktet uppsvullet. HAHA; ni förstår inte hur jag ser ut. Det är riktigt hemskt, plus att ögat är uppsvullet på ena sidan, men vad kan man göra mer än att skratta åt situationen? Det kliar hur mycket som helst och är alldeles irriterat, rött. Jag börjar tro att det är det där supermedlet som spökar, man fick inte göra någonting i det.. massa blekningsmedel och skit. Kommer det i kontakt med textil kan det bleka och allt sådant.. eeeh, jag ska alltså jobba idag med en uppsvullen sida. Omg.


Det var nära ögat

Mitt första försök att blogga med telefonen slutade med att jag höll på att radera hela bloggen. AAAAAH, bättre lycka imorgon kanske? ;) haha..

Helt okej bilder ändå

Han sa att det skulle bli något sämre bilder men heey, jag älskar dem! De blir hur fina som helst trots att det bara är 3.2 Me like me like. När jag ringde min yngsta lillebror blev han så chockad att han inte trodde på att jag höll en iphone i min hand. Men haha, tataaa det gör jag! Sedan är jag så rädd om den att jag måste hålla båda händerna om den också :) haha..

Så jag tänkte börja ta RIKTIGT outfitsbilder i spegeln framöver, något bättre än webcam. PLUS att jag nu kan blogga på dagarna också. Lovely. Vilka tider vi lever i :)

eeeh, ja, jag har precis vart och tränat, därav denna bild, bara för ett test. haha.

MIN NYA ÄLSKLING!


Den är nu min. Så om ni undrar vad jag gör har en helt ny värld öppnat sig och jag har tydligen inte heller ett endaste nr.. EH, vart har mina kontakter tatt vägen? Kul liv. Men ändå. Jag är kär. Den är för underbar.

Och självklart har jag en vit också. Lucky Me.
Dessvärre får ingen annan någon julklapp i min släkt. Jag känner mig fattig...

Victoria säger: Vidriga unge!

Ja, min kusin har anlänt och rätt som det är har köket förvandlats till ett storkok. Hon har nu öppnat fler dörrar än jag under detta halår ens har rört vid, men heey, det är bra att ha en kvinna i köket sägs det och jag håller med. Jag är ju bara barnet i jämförelse (ja, vi är lika gamla).

Hon har nu tagit min kära tomatsoppa.. (här skulle jag då vart klar, ni förstår jag älskar tomatsoppa och äter den precis som den är men inte denna kvinna inte..) och även tagit med sig hemifrån tjugofem olika burkar, nästan. Det är cremefraiche, riven parmesanost och ÄVEN majs PLUS bröd. Hur ofta har man majs i soppor? Okej, kanske i köttsoppa.. nu säger hon även att det är ganska vanligt. Men vad vet jag, jag kommer ju från övik ;)

Mitt i allt:
MALIN: ALLTSÅ JAG FÖRSTÅR INTE.. VARFÖR (skriker) I HELA FRIDENS DAGAR SKA ALLTID STRUMPOR FÖRSVINNA I TVÄTTEN???
VICTORIA: Vet du, jag tänkte precis på samma sak när jag vek tvätten imorse. Varenda gång. Tänk när man har fyra barn att hålla reda på och deras alla strumpor
MALIN: Fy vale, jag kommer aldrig att ha fyra barn. JAG SKA ETT. BORTSKÄMT. Det ska få precis vad de vill när de vill
VICTORIA: ÅH vad vidrigt. VIDRIGA UNGE.

(okej, jag kanske vill ha fler barn ändå såklart.. men jag vågar ju inte kläcka ut dem!)

Ja, egentligen undrar man hur två så olika människor kan vara släktrelaterade. Fast iofs ibland är vi ganska lika.. det måste bero på den vevande armen eller kanske det ständigt pekande fingret.

ÅH NEJ, det var ju JAG som skulle kolla till mackorna i ugnen. Ajdå. Nu skriker hon igen och gick själv.

Ingen Leona Lewis här inte

Jag skäms ihjäl. I förrgår när jag skulle boka tvättid springer jag nedför trappen till källaren och öppnar dörren sedan tänder ALLA lampor i hela våningen (det är så mörkt på kvällarna som ni alla vet). I allafall har jag precis satt in hörlurarna i öronen så jag hör ingenting annat än "Forgive me" med Lewis. Hur bra som helst. Den här kan jag tänker jag snabbt och sätter igång och sjunger för kung och fosterland. Stod jag still? Nejnej, jag dansar runt framåt och sjunger samtidigt.. "hope you will forgive me baby, I got.." blabla och sjunger och sjunger.. sedan märker jag att ena dörren till torkrummet står öppen!? Eh, vem i hela fridens dagar använder torkrummet och inte tvättrummet när det tvättas? Frågorna dräller upp i skallen och jag struntade i det för det enda jag hörde var ändå musiken i öronen. Och jag sjöng på. Till dess att jag kommer fram,.. nu kommer det pinsamma. Det visar sig alltså vara HELA SDTYRELSEN som har ÅRSMÖTE och har TÄNDA LJUS (ja, jag förstörde deras stämning när jag tände alla lampor på hela våningen) som sitter där innanför.. och ni förstår när jag kommer förbi dörren utanför och hela mitt hjärta stannar upp och man egentligen skäms ihjäl när man står där i dörren var det bara att le, vifta lite med handen och sjunka genom jorden.... Ja. De skrattade. Vad hade ni gjort?

Jag ska aldrig mer tvätta.

Kanske bättre än orginalet? Njet.

Tvättning pågår

Åh, jag är ledig idag med och vad händer då om inte tvättid?! Var så trött denna morgon men ja, nu har jag lastat in två maskiner och fler kommer det bli, torkning och allt. Jobbigt men samtidigt såå värt. Slipper det senare :)
Vad gör ni?


22.16

Ibland är det svårt.. faktiskt.

När jag var yngre ritade jag jämt.. Vill tillbaka till den tiden då teckningar var roliga att göra och känslan av att man faktiskt KAN existerade. Så underbart. Jag ritade oftast ansikten, sminkningar och liknande. Och det här är ett bevis från vad som komma skall i denna tid.. Eh?

Jag tänker på handlake village, som vanligt då.

gymtime

Jag fick mitt svar på varför jag känt mig som en uppsvälld kossa denna eftermiddag. Haha. Well, nu är det dags för träning. See you later aligator.
Btw. Min kära kusin har vart här och vi har myst med godis. Massa trevligheter och vi har uppdaterat varandra, imorgon blir det samma sak vid lunchtid.

Jag återkommer med TRE bönesvar efter gymmet. Lovar att de är bra sådana också ;) haha.

De tre filmerna


LOVE ACTUALLY

Den första gången jag såg denna film var med en man och jag var blott sexton år gammal. Vi hade köpt en hel massa godis och pallrat oss hem till mig för att sätta oss ner och titta på filmen. Han bara "Malin, du kommer älska den här filmen" och redan då kände han mig så väl. Jag älskar filmen! På riktigt.

ETT PÄRON TILL FARSA FIRAR JUL

Aaaah, den här filmen är en favorit i juletid. Vi tittar på den tjugofyra gånger om. Minst. Den här pappan är för underbar och gör praktiskt taget hela filmen. Det som jag mest gillar med julfilmer är all inredning och liknande mys de har i USA. Så vackert, så juligt!

ENSAM HEMMA 2 VILSE I NEW YORK
Och klassikern såklart. Den bara är - fantastisk. Helt genomhärlig. Jag är verkligen föööör julfilmer om man säger så.

Nu har jag uppdaterat mig med tre julfilmer så lite mys kommer jag allt ha :)

Det snöar fejksnö!

DET HÄR ÄR MIN FAVORITJULLÅT!
Kommer ihåg när vi sjöng den solo i nian. Mysigt.

Det ligger faktiskt några småsmå flingor på marken ute men annars är det uppehåll. Snön kommer och går så att säga.. men i min blogg - där består den. HUR SNYGGT ÄR DET INTE MED LITE SNÖ?
Jag är nöjd. Och med övriga designen? Jag är nöjd. Är ni?


Det är MALINSdag idag!








Goda tider. Godmorgonens. Jag har fått namnsdagsmess idag minsann :) Mys. Thanks o allt! Vad kan vara bättre än att hylla denna dagen med bilder på eeeh. mig? Haha, okej, förlåt. Men jag hittade en hel del som ändrar min frisyr och det är lite kul att man faktiskt med bara håret kan få en massa olika utseenden. Skoj! Sedan ser ni kanske på vilka två bilder som är tagna efter utlandet? Ja just det.

Frukosten har jag redan ätit, lunch sa vi vavava?
& GRATTIS TILL ALLA MALINOR DÄRUTE!

Jag är faktiskt rätt stolt

Det är inte ofta en sådan här sak händer men lite kul är det allt. För egentligen, hur många gånger har man fått en artist på foten? Eh nej precis. Jag sitter alltså här och plötsligt snurrar och piper (ja, den för ett konstigt oljud) till och ett mess är mottaget. OCH det är ett kort på mig själv, först blev jag chockad för jag ser inte vem som skickat på en gång.. men sedan såg jag minsann och det var sedan i lördags när jag hade min julaftonsklänning på mig och ett stort smile i nyllet. Och avsändaren vet vi alla vid det här laget? ;) haha.

Mannen i mitt liv?

Det var längesedan jag skrev om män i bloggen.. så jag tänkte ta tag i detta ikväll. Först ut är Johannas inlägg om mannen i mitt liv. HAHA. Citerat:
"Läs om din man här! Titta så fin, perfekt för dej Malin, manlig, lång och mörkhårig! "
Yes. Ens vänner vet precis vad man vill ha, manlig (jag använder alltid det ordet för att det är så likt Malin, okej kanske inte) lång o mörkhårig :). Men jag vet inte vad jag ska säga angående denne man. Kanske en annan? :)
Dock är hans klädstil en 10:a gånger tusen. Om man säger såhär, jag är svag för halsdukar/scarfar på män.

Vad får man om man korsar Malin och Nobeldagen?


+

= DEN TIONDE DECEMBER såklart. JAG HAR NAMNSDAG IMORGON!
(vad underbart gammal bild förresten!!)
Detta kom jag på idag på jobbet och när jag kom hem fick jag ett brev på posten. MYS. Min mormor och morfar såklart. De har skickat 50kr. Så underbart gulligt. Vi i familjen har alltid blivit uppvaktade på namnsdagar och det fortsätter vi med också.. TACK sötnötar!

SÅ familjen (pappa och mamma) en bostadsrätt imorgon tack? :)

Det är väl det julen handlar om




Vad kan bli bättre än att lyssna på julmusik på morgonen?

Jag tror att jag gått upp 20kg MINST denna månad. Helt seriöst. Men ja, så är det väl varje år? Egentligen bryr jag mig inte det minsta för jag kommer fortfarande i kläderna jag har i garderoben. Det är toppen. Däremot när jag börjar väga över 249kg ska jag ta tag i mitt liv.

Nu ska jag till jobbet. Ses senare :)

Korsordsmaraton

Jag har löst korsord en bra stund och det slutade med att jag kommer på allt UTOM ett ord. Som är sämst. Jag kommer bara inte på det, och jag ska ABSOLUT INTE ta hjälp från nätet. Åh, det kommer nog!
Sedan ringde jordens bästa Johanna och är gladare än gladast! haha. mys.

Julkalendern precis slut





Godmorgon alla. Jag försöker mig på en dagens då som var väldigt längesedan, HELA två dagar. Haha, ojoj. Trött är jag men samtidigt vad gör det? Jag har absolut ingenting att skylla på så jag får skylla mig själv. Idag blir det jobb och imorgon likaså. Nu kör vi. Hifive.

Naaaw


Sanna Sanna Sanna jag saknar ju dig sötnöt ;) Älskar den här bilden. Vilken glädje. Vilken blick: haha :)

Godisätartävling

Jag äter som bekant väldigt mycket godis. För mycket. Därför borde jag nästan ställa upp i en tävling, för när andra efter 200g börjar må dåligt och att spy har det bara börjat för mig. Men idag alltså, fy vale, jag mår illa. Aldrig mer, hur många gånger har man inte uttryckt den repliken? Men jag lovar. Aldrig mer så mycket... Kom precis hem från gymmet och det gick dubbelt så bra faktiskt. Nu har vinden vänt. Jag måste ta tag i mitt liv igen...

Förtillfället dansar och sjunger jag till womanizer. Det finaste man kan ge till en människa egentligen är en skiva med all musik som denne tycker om. Jag fick en sådan i veckan och det värsta är att för varje låt tänker man faktiskt. Illa men sant.

Vem skulle inte fälla en tår?

Här är mannen jag skrev om i tidigare inlägget.. ja, jag fällde en tår under denna sång. Här satt vi alltså längst fram och när han sjöng mot en var det som om himmelen föll ner. Nästan. Men erkänn, han har den vackraste rösten på jorden?

(åh jag låter som världens löjligaste kvinna men jag var inte ensam där framme, vi var ju trots allt fyra stycken som dregglade men jag är väl den som kan stå för det ;) haha.)

Älskar't

It's true
I mean it
From the bottom of my heart
Yeah, it's true
Without you I would fall apart

style.com


Jag älskar allt, men framförallt byxorna och du?


Andra Advent

Det är faktiskt andra advent och jag vet inte alls vart tiden tar vägen. Verkligen. Sitter och äter godis som om det inte vore någon morgondag när jag egentligen är hungrig som en gnu. Jobbigt läge.

Men någonting som jag hakar upp mig på, inte för att jag är snål utan det är bara dagens fakta, är att en redbull ute kostar 39:- och en på willys 5,50. Man kan alltså få 7 - 8 st för samma pris... Hur hemskt är det inte? Eller ja, ingen bryr ju sig egentligen för alla kastar bara fram kortet, men jag gör det... som kommer ihåg allt! Och utan en redbull i min kropp orkar man inte dansa länge :P

Dagen efter lördag

Ibland så undrar man verkligen. Igårkväll var en toppenkväll på hög nivå, istället för att man ska deppa ihop så peppar man upp och det var precis vad jag gjorde. Jag, Sofia, Johanna och Victoria fick biljetter till CLABBE och annan sextiotalsmusik, rock.. ni förstår, vi var de enda där inne under 45 och då ljuger jag faktiskt inte. Pappa hade älskat musiken, lite beatles och the kinks plus mycket annat. Det svängde och de höll på i tre timmar. Runt halv elva gick jag och Sofia hem till mig och åt mat, lyssnade på alla ABBAlåtar på singalong och sedan tog vi en taxi (som vi prutade ner så mycket att hälften fick vi betala, hur sött?!) till hyllan. Well, vi drog till Bj istället. Där var vi hela natten lång och jag var hemma runt fyra. Nice and Easy.

Åter till konserten. Sångaren - o han körde med gitarr också! - (mycket söt rockers) som sjöng där (okej, favoriten var yesterday, det var ungefär det finaste jag någonsin hört i mina öron) fick jag tydligen kontakt med så mycket där från läktaren att HAN - läs HAN - bad om mitt nr efteråt. Det ni människor. Jag är stolt iaf ;) Plus att han tyckte jag hade jordens finaste klänning, det var inte fy skam det heller... Så man kan säga såhär, Sofia, vi tänker tillbaka på allt det positiva och gläds åt det, för kvällen i helhet var underbar ;) Love.


Hejdär


Vad kan bli ett bättre avslut på denna dag? Jag gjorde några telefonsamtal och plötsligt har vi en utgång som väntar.. men först konsert.. och jag vill faktiskt ha på mig denna klänning, den må vara den finaste jag har men jag använder den aldrig.. så ikväll på konserten, sedan tar jag ett knallrött fodral till utgången. Hur bra blir inte detta? Jag är taggad som få.

Ni ser inte hela för fem öre och mina armar ser sådär lagomt färgade ut, båda två. Vackert? Eh nej. Men ändå, jag bjuder på den :) haha.

AAAH, snart kommer deM!

NU KOM SOFIA OCH DÅ BLIR JAG SÅHÄR GLAD :)

Det var då det är nu


Johanna, du var med då, du är med nu. Jag bara älskar dig för att du känner mig så pass bra att du vet hur och på vilket sätt som värmer bäst. Thanks.

Vad saker och ting kan misstolkas!?

Det var längesedan jag verkligen satt ner och skrev. Nu gör jag det. Vet egentligen inte vad jag ska skriva om men det brukar komma ju mer och längre man skriver, eller så gör det inte det, som CB säger: allt handlar om rätt skrivbord, sedan kommer texten. Men vadå? Jag sitter ju vid köksbordet? Det går säkert bra ändå. Hungrig börjar jag bli också trots att jag egentligen bara tänker på andra saker förtillfället.. som angående konserten ikväll och alla andra ting. Förstår ni att det redan är mörkt ute? Mörkt som i kolsvart. Jag begriper det inte klockan är inte ens fyra och man ser knappt gräset utanför.

Ibland så önskar jag att jag var en helt annan kvinna, inte en annan person utan samma MIG fast som vågade göra saker. Jag önskar att jag var världens mest "vågagöra"kvinna.. när alla snackar om fritt fall och bestiga mount everest kommer jag själv där och säger att jag grät så otroligt mycket när jag åkte nyckelpigan på grönan så att de fick stanna den efter två varv och jag fick (något lättad och utskämd) kliva av. Det var ungefär det lyckligaste ögonblicket i mitt liv. Okej, jag har en till, vet ni alla vad popcornet är?! En sådan mackapär som åker runt runt och liksom puffar? Ja visst, där grät jag också och den var värre, de som höll i det hela var nämligen från estland... så när jag skrek "AAAAAAH JAG VILL AAAAAAAAAAAAAV" skrattade de bara och gjorde tummen upp, till slut fick jag även stiga av den och hela högen hatade mig för att jag stoppade deras tur. Det värsta är att jag var äldre i den. Nu som vuxen (jaja, tjugo år) har jag lärt mig det enda rätta: åk aldrig någonting. Jo okej, radiobilar, för det finns inget roligare än att köra bil.. det brukar jag faktiskt göra. Annars är det mammas och min grej att ladda fickorna med småkronor och helt enkelt spela bort dem för en töntig liten nalle värd en förmögenhet. På riktigt.

Men vet ni. Jag har lärt mig en sak: jag kan andra saker, sådana ting som kanske inte de där människorna som åker allt på grönan, eller de som hoppar bungyjump eller de som bestiger berg kan göra... det ni. 

Nu tar jag paus och återgår till mitt julfirande. Haha, nu är de vid julbordet "tyst buster..." haha. jag älskar rudolf. Vi är ett.

Jag och alla andra barn älskar julen mest

Har vart ute på stan idag och strosat, köpte en stjärna som jag ska ha längst upp i granen och sedan lite glitter, som jag tänkte använda på lucia :) PLUS en julskiva, som jag nu ska sätta på och glädjas av. SEDAN köpte jag allt i hemmet (ja, jag känner mig som mamma) tidningen och den är fullspäckad med jul. TROR NI ATT JAG ÄR GALEN? Ja.

Sunes jul på tvn också. Glöm inte det!

FÖRRESTEN, köpte jag min julaftonsklänning idag också. Hurra!

När ingenting annat behövs

Jag älskar som bekant sunes jul och igår köpte jag dvdn (ja, det var på tiden) Nu har jag suttit och tittat på två avsnitt.. till frukosten. Hur mysigt? Jag är kär i Håkan, bara så ni vet.

Comme Des Garcon


Pälsjackan från barnavdelningen

Här ser ni tröjan från sidan. Mycket tjusig.

Och här framifrån. Ber om ursäkt för den fina "instoppningen" men jag hade bråttom, det blev bättre :) Byxor från trend. De skönaste jag äger. Ska köpa dessa i grått också.. kanske slå in i paket till jul.. Har nämligen köpt underkläder till mig själv i julklapp! ÅH vad fina paket det ska bli. Från tomten ;)

Jag gick förbi jobbet och gav sanna presenten från jenny och mig. SÅ KUL :) Sedan bjöd hon på tårta så jag stannade minsann. MYCKET NICE! Tack tack!

On my way

Nu är jag klar och sitter här med min nya "comme des garcon"tröja. Den är verkligen jätteskön, ja den sticks men vad kan det hjälpa?! Hur snygg som helst, enkel baströja som passar till allt, särskilt en dag på stan. Jag väljer dock mellan min ena pälsjacka eller min pälsväst. Vilket dilemma på riktigt alltså.

Jag nästintill verkligen ogillar årets julkalender. Vad är det med deeeen?

Sannas födelsedag!

Älskade Sanna idag fyller du år såklart :) Stort grattis!! Såhär såg det ut när hon skulle berätta/viska en massa till mig i lördags. Jahaja, men jag såg ut att hålla tyst om det? Njet, Vi tävlade nämligen om en karl...

STORT GRATTIS GUMSAN! Jag kommer in och kramar dig. Puss.

Med åldern blir man bara snyggare

HÖR DU DET MORFAR? (han fyller nämligen år idag och lika kul är det alltid att ringa.. jag skickades runt, okej deras telefon skickades runt till alla, verkligen alla och jag pratade för fullt och de också.. så kommer det alltid till frågan "vem får betala för samtalet?" och den här gången var det tydligen jag.. men nähä, då hör man morsans röst därbak "Ni har väl telia, ja då är det gratis" "Jaha, annars kommer väl räkningen till mig" säger morfar och hela fadderullan är igång och omg vad jag saknar dessa människor alltså. Hela släkten. Åh. Min bror är fortfarande besviken på att julkalendern rentutsagt är kass och jag likaså. VAD ÄR DET FÖR JUL DÅ? Han tycker även att jag inte borde äta medan jag pratar telefon men samtidigt, han hör allt jag säger ändå när jag skriker inne på ica. Jahaja.. åter till.."
HUR SNYGG ÄR HON INTE? Älskade Kate Winslet. Assnygg!
the_reader_02_wenn2200819.jpg

Dagens


Godkvällen mina damer och herrar. Så trevligt att ni stiger in ännu en dag :) Dock mindre trevligt att jag uppdaterar mer o mer sällan, jag tar på mig den, men heey.. jag lovar att bli bättre! Har bara en period nu som jag vill mysa med julen liksom! NI förstår säkert :) Jag och sunes jul.. åh måste köpa den imorgon!!! ska vara tillsammans hela december. På riktigt.

Tjaa, allt jag har på mig kommer från h&m. Drog dock över en svart cardigan på detta också, en sådan med dragkejda. Finfint.

Har blivit så överraskad idag att ord finns inte. Jag är fortfarande chockad, men sött om något. Verkligen.

Titta, det snöar!




Godmorgon! Jag har fått till lite lockar i mitt hår igen. Like it. Men jag insåg snabbt nu att det kommer hinna lägga sig innan jag tagit mig iväg till jobbet. Ajaj, det är bara att överleva ändå :) Haha, vilket ilandsproblem. Men kul är det för att DET SNÖAR! Ja, det är snart 1 plusgrad men vad gör det om det ändå snöar (jo, det kommer bli regn senare har jag en stor känsla av. Illa)

Idag jobbar jag på hela dagen igen men sedan är jag ledig i TRE dagar. Det ni.

En hel dag med Sofia

Först jobbar vi tillsammans exakt samma pass. Sedan direkt efter det ska vi alltså träna. "Mallan, vi köper godis till greys va?" Ja tack säger jag och vi går iväg mot hemköp där vi köper en massa godis och även varsinn redbull (ja, jag behövde verkligen energin och sofia likaså). Sedan drack vi upp den snabbt och åt lite godis och var taggade till gym.. Runt nio var vi hemma hos mig och det blev tvtittande och ätande av resterande.. Eller så blev det bara snack. Ni förstår, sofia och jag är likadana, vi pratar EXAKT lika mycket. Haha.. Men hon är ju för härligt underbar min lilla flicka. Så nu ska vi båda sova, eller ja, jag ska sova.. jag hoppas verkligen att denna brud hittar hem till sig, för med hennes lokalsinne.. ajaj.. haha, nejdå! Sötnöt, tack för idag.

Det slutade med att jag har svart nagellack på min haka.. ljuset håller på att brinna ner i v-rummet och sofia har skrivit "vilja mussla efter fler a varma fest gudinna" på mitt kylskåp. Ja, det spårade ur :)

Stonewashed


Skjorta från h&m herr LOGG

Kjol, stentvättad från monki

Skärp från h&m dam

Nu ska jag iväg o jobba.. ska bara koka klart makaronera :)

The big hand


Sedan kan man fråga sig vad jag gör med handen, försöker bevisa att jag har stora händer eller vad?
Kavaj och linne från h&m.

Ni vet, jag är ofta glad

Jag älskar att skratta, just för att det gör mig så glad. Jag tycker om att städa, jag vet jag vet, det finns ingen människa i denna värld som kan tycka om det (utom förstås monica i vänner men ni fattar..) men jag har försökt att tänka "det måste ändå göras så varför inte göra någonting roligt av det?" det funkar jämt. Så tänker jag till och med när det gäller att gå ut med soporna (men oftast ger jag dessa till mina gäster.. "glöm inte påsen" när de går. Haha, ja jag är hemsk.

Det jag vill komma fram till med det här inlägget är just glädjen jag fick idag. DET är gladhet på hög nivå.

Jordens finaste svarta byxor




Jag sitter och tittar på One tree hill och kul är det vill jag lova. På mig har jag de absolut finaste svarta byxorna jag någonsin investerat i. De kommer ifrån h&m trend och kostar 398:- Så fruktansvärt sköna, känns som mjukisbyxor, vadlånga, perfekt tajta och en hög midja. Kan det bli bättre? Nej jag tror verkligen inte det! Toppen kommer även den från trend och kostar 249:- Till detta hade jag såklart min stora feta pälsjacka. Älskad.

Svart från topp till tå

Godmorgon! Jag ställde klockan så att jag inte skulle missa julkalendern... sedan somnade jag om! NU sitter jag här påklädd och redo att gå till jobbet. Så kul! Ses senare, jobbar nämligen bara några timmar idag! Då bjuder jag på dagens och lite annat smått o gott. Stay tuned.. till dess kan ni glädja er åt bilderna nedan :)

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”