themusicison

Nu är det musik på hög nivå, grillen sätts ihop och människor är överallt.. men vi ska dra hemåt nu! På stan köpte jag två skärp och en grej till.. haha, nu ska det cyklas!! Ikväll blir det upplands... I think. Ha en trevlig valborg!

newone

image2378
Jag hinner inte mer än att lägga in en bild.. Det här är jag - idag! Mina nya brillor, är de inte fräna vavava? haha.. nej men jag trivs bra i dem faktiskt.. däremot måste jag in och spänna dem idag, eller ställa in de så att de sitter BRA mot ansiktet.. Klänningen är även den ny och kommer ifrån ginatricot.. Hur bra som helst!

Nu blir det frulle och sedan glasögonspänning och efter det JOBB! Ikväll Ugly Betty och Desperate Housewives.. nej, jag stressar ALDRIG ;)

bedofroses

image2377
haha.. hos petra i lördags :) Närbild? va? Vad är det? :P haha.. nej men just nu kära människor, är jag glad. Det LOVAR och garanterar jag! Vilken underbar dag!

Imorgon är det jobb, sedan är jag ledig i TRE dagar, har detta hänt på LÄNGE? Svar NEJ! Jag vet inte vad jag ska ta mig till :P haha.. Men hörrni, det är ju valborg... vad händer för er? Något tips?

Maja, dig ska jag träffa inom kort.. antingen den 1:a eller den 2:a, hur mysigt som helst att dra en fika på stan? Jag är laddad!


chinatown

image2375
Jag älskar mina chinos.. och nu har jag TVÅ par.. :) Kan inte få nog!

ladiesinpink

image2373
image2374
Jag och Sanna igår, framför den berömda rosa väggen. Ni ska bara se Petras lägenhet alltså, jag är helt extas.. så mycket grejer denna kvinna plockat ihop men på ett HELT fantastiskt sätt.. och alla färger och allt.. Så underbart!

thisnight

image2372
haha.. Vilken underbar kväll.. jag skulle vara hemma klockan 1. Jo jag tackar ja. Då var jag som värst på dansgolvet :) Haha, fy vad roligt man kan ha ändå, UTAN alkohol, ni glada människor som bara dricker och dricker förstår verkligen inte att man kan ha samma likadant roligt UTAN! Det kändes verkligen kul, och ja, det beror verkligen på vilka man är med.. och jag är/var med de BÄSTA! En sådan underbar kväll.. Vilka härliga människor jag jobbar med alltså! TACK!

Nu har jag ätit kyckling, makaroner och kräm + macka. Vilken blandning. Haha,. dags att sova.. möte imorgon klockan 10? Det beror på, jag kan komma någon minut försent.. :) Men ändå, man lever bara en gång.. Jag vill på möte då prioriterar man..

Bilden har ingenting med inlägget att göra, egentligen...

Ps. Tack för ett underbar cykelsällskap på vägen hem. Jag fick mig ett gott skratt och han också.. En bra avslutning på denna kväll!

@petras

Det är snart dags att åka härifrån och vi kör på för fullt med musik och liknande. Alla är så vackert klädda och taggade till tusen..

Återkommer...


inahurry

Åh jag har så bråttom! NU blir det inflyttningsfest och hela halva h&m ska vara där :) Sedan bj.. Skynda skynda.. :) Har jobbat och precis kommit in och ätit mat.. god sådan! Nu är ni nyfikna..

Tro det eller ej (okej, jag tror inte att mamma tror mig men) Det var INTE pasta med keso. Puss!


cleaningoutmycloset

Om jag får säga det själv, jag har INGA kläder kvar. Har kört en STOR rensning (ni ska få se bilder snart/sen) på sådant som jag ej använder. Vad ska jag nu göra med dem? Jo, sälja. Det kommer vara asbilligt. Blir nog tradera, tror jag? jaja.. jag får se om jag ska göra det innan flytten eller efter, det får tiden visa.. men snaaart så :)


lasttuesday

image2370
image2371
Det här är ungefär en av mina favoriter på riktigt.. Kjol och body från ginatricot och likaså den strålande vackra jackan. En sådan som man vill ha helt enkelt... Den har kommit in igen på ginatricot och det känns bara kul :) Däremot gick halsbandet sönder när jag skulle hämta nya varor. Det var typiskt, la det i kassan och sedan glömde jag det när jag skulle hem, fick gå in igen.. men det var bara en parantes.. Nu tvätten igen! haha.. Jag hinner med mycket faktiskt.. Har sett nyhetsmorgon och ätit GOD frukost. Mums!

Jag kommer att visa ALLA veckans outfits idag.. med tanke på att jag inte haft tid tidigare.. håll utkik!

thisdayisnotoveryet

Jag är alldeles svettig, nästan. Klev upp strax efter sju och gick och tvättade direkt,, nu har jag även dammsugit hela nedervåningen och fört över pengar, betalt räkningar etc. Det är nice. Eller inte. Pengarna försvinner LIKA SNABBT som de har blivit insatta på kontot. Tragiskt men sant. Tänk om man hade skitit i att köpa alla kläder dessa år och istället varit miljonär nu? Det ni. Åh nu ska jag kolla tvätten. Idag är jag ledig som ni märker.. stora ATTGÖRA dagen. Sedan blir det stan :)

ohmammamia

vilken dag alltså.. jag är helt och hållet alldeles trött och tröttare i kroppen än någonsin! Haha.. inget gym här inte.. måste däremot handla - verkligen! Jag kanske stöter på de där männen som jag tidigare nämnde.. vem vet ? :)

oh nej men du milde tid - jag måste deklarera och det NU!
Det har jag totalt glömt bort... så blir det när man inte har en mamma som påminner Vareviga sekund. Hon har gett upp.. Jahapp.. och nu höll jag på att glömma bort... åh nej. NU!


likeablessfromabove

Min mamma är ungefär jordens sötaste mamma.. idag när jag kom hem hade jag ett paket på posten.. ni kan inte gissa vad det var.. JO tandborstar! haha Och snygga också.. i pastellfärger, somriga och granna.. Det stod ett brev där också och att jag behövde dessa med tanke på att min är bedrövlig och att jag KNAPPAST lagt ut pengar på en ny :P haha.. hon känner mig alltför väl :) Och även 150 kr till mat :D Weeoo.. Jag älskar överraskningar.. Och jag älskar min mor

Förövrigt är jag väldigt stressad nuförtiden och det är därför min blogg kommer i andra hand.. Men jag ska bättra mig :)

image2369
Detta var då min present till Johanna :) Hon är jordens vackraste och bästa kvinna! Saknar dig. Nu var det längesedan älskling..

sunday

image2368
Jag bytte dock till en tee med trycket "passion for fashion".. ni vet? :) haha.. blev lite roligare istället för svart på svart som jag alltid annars har! Den där kjolen kom in igen i lördags och är snart slutsåld igen! haha.. ALLA vill ha en :)

Solen är skön, solen är toppen. Idag gick jag utan jacka på stan under lunchen och det var MASSOR med människor ute. Det gillas :) Så mysigt så! Ikväll blir det nog en tidig kväll, har vart uppe länge så många gånger nu och jag orkar helt enkelt inte.. men samtidigt så kommer jag alltid på allting som ska göras! haha.. imorgon blir det jobb mellan 8-17. Be there :)

sunday

image2368
Jag bytte dock till en tee med trycket "passion for fashion".. ni vet? :) haha.. blev lite roligare istället för svart på svart som jag alltid annars har! Den där kjolen kom in igen i lördags och är snart slutsåld igen! haha.. ALLA vill ha en :)

Solen är skön, solen är toppen. Idag gick jag utan jacka på stan under lunchen och det var MASSOR med människor ute. Det gillas :) Så mysigt så! Ikväll blir det nog en tidig kväll, har vart uppe länge så många gånger nu och jag orkar helt enkelt inte.. men samtidigt så kommer jag alltid på allting som ska göras! haha.. imorgon blir det jobb mellan 8-17. Be there :)

saturday

image2364
image2365
image2366
image2367
Åh jag hade min nya klänning på jobbet i lördags, för er alla som vill ha den finns denna ljuvligt söta på ginatricot för 149:- Som hittat helt enkelt! :) Efter jobbet var det fest hos Johanna och vi skulle klä ut oss... Jag var då Britney Spears.. haha, så att det blev den nedanstående outfiten så att säga.. Och flätorna, dock hade hon bara toffsar, men lite fantasi måste man ju ha :)

Dagen idag har varit grym, har hunnit med en hel del och det var riktigt skoj på jobbet :) Jag fick jobba över, eller extra, en timme och tio minuter.. det ni!

pss.. Imorgon ska jag skriva kontrakt. Då SMÄLLER det. :)

justimagineyouthis

image2359
Här är jag klädd i fredags.. med skjorta och allt! Jag trivdes i denna outfit faktiskt :)
image2360
image2361
image2363
Mums vilket underbart väder alltså :) ALLA DAGAR! Helt otroligt :)

Jaja.. NU till det roliga denna kväll. Jag har precis gått en promenad för att shoppa loss på ica.. Jag trallar på och Johanna ringer så vi snackar en snabbis. Sedan kommer det roliga, (eller jaaa. det var också roligt men nu kommer det ROLIGASTE! haha förlåt johanna) jag går alltså där i lugnan ro och precis innan jag ska sväna in på ica med mina bara ben är det tre stycken killar/grabbar/män you name it som sparkar fotboll (de är ALLTSÅ inte FULA utan väldigt attraktiva allihop) och liksom skjuter bollen MOT mig med kraft.. Skriker..
"oj, NEJ, AKTAAA!!!" "Ursäkta, BOLLEN!"
haha.. här börjar jag att undra vad som egentligen händer och vänder mig om som av en reflex och ser Bollen komma mot mig med en hejdundrades fart.. Jag börjar att inse att jag har inga fotbollstalanger för fem öre och snabbt i denna sekund funderar jag ut hur man ska göra detta på bästa sätt och sätter min fot under (jag tar alltså INTE emot den och gör en snygg nedtagning, hallå vem tror ni att jag är? zlatan???) och i detta skede händer det som inte får hända.. jag skjuter den, självklart, vackert - det var det också - MEN ÅT FEL HÅLL!!! hahaha.. jag börjar att skratta ihjäl mig och dessa killar får springa rakt motsatt för att hämta bollen
"ÅÅÅh, haha, FÖRLÅT! Jag försökte i alla fall!!!"
"Jaaa. haha, och alla skrattar, vi är imponerade! :P haha"
Det var där jag trodde att detta var slut.. Malin - en ful osminkad tös i äckliga träningskläder med mössa på huvudet och uppsatt hår, ni förstår det ser ut som om jag är flintskallig och har en strut på huvudet i stället... vs. tre stycken fotbollshunkar.. Vad händer? Jo.. Jag traskar vidare in på ica och drar av mig mössan samtidigt så att de faktiskt ser att jag har hår på skallen :P haha.. Tror ni inte att dessa tre följer efter och går in på ica också? Haha.. så söta.. Jag handlar loss och går mot kassan... En kille till den andra:
"Hörrni, vi betalar nu va?"
Så ställer de sig bakom mig i kön.. haha.. smidigt.
Jag tar upp en påse och inser att jag tar den som stöttar vaksala för att se vad de säger..
"Åh, du stödjer alltså vaksala!! säger en kille snabbt!"
Det är här jag känner mig nöjd med tanke på att de ALLA är fotbollsintresserade..
"Jaa, visst är jag för snäll.. :)"
Sedan bara packar jag i allting och drar vidare.. haha, dissig som jag är dissar jag i ALLA stunder. typ. Här blev jag inte heller av med dem (inte för att jag ville ABSOLUT inte)
Nu är de bara två stycken kvar och den ena killen drar igång samtalet och ropar efter mig..
"Är powerwalken slut nu?"
haha.. jag vänder mig om och här sätter vi igång.. och vi snackar.. Jag har aldrig blivit så utfrågad i hela mitt liv, och de skrattar, jag skrattar.. vi gick vidare...
"Ja, man måste ju handla och fylla på lite saker.." säger jag
"Jaa.. keso och nyponsoppa.."
"VAA, FY VAD ÄCKLIGT!" utbrister jag då..
"Men vadå du köpte ju det?" Haha.. de har alltså lagt märke till vad jag handlade också..
"Nej nej nej nej nej! Det är ungefär det värsta jag vet.. KRÄM var det  :)"
"jahaa.. men alltså det kan va gott till glass.."
"Neeej nyponsoppa e ALDRIG gott, kommer ni ihåg i mellanstadiet.. och man blev påtvingad...."
haha,. och jag babblade på om hur de tvingade en själv att dricka denna etc..och de skrattade och nickade med.. Sedan så kom vi till deras lägenhet och vi sa adjö..
"Vad heter du förresten?"
"Malin"
"Hej Malin" och räcker fram handen,, den andra med.. vi presenterade oss..
"Hojta nästa gång du går förbi här!!"
"JAG SKRIKER! haha"
Och vi skrattade, sedan gick jag :) haha..

Nu kommer m

thisday

Sötnötar, jag är så glad över att jag har er kära läsare, ni blir bara fler och fler.. En kort presentation om mig ska jag därför göra, än en gång! :) Välkomna!

Mitt namn är Malin och jag är hela 19 år, fyller dock 20 i september men samtidigt vill jag inte bli äldre så att det är ingenting jag skryter om. Däremot skryter jag om att jag är 88a och inte 89a. Jag härstammar från Örnsköldsvik, eller rättare sagt ett samhälle utanför, men är numera bosatt i Uppsala. Här jobbar jag på h&m mitt i city och älskar mitt jobb mer än någonting annat. Dagarna går så otroligt snabbt. Jag har jordens bästa vänner här och trivs ypperligt bra. Har precis skaffat en lägenhet så att flyttlasset går om knappt en månad nu. Det kommer bli SPÄNNNANDE! Mitt livs första lägenhet. Jag börjar bli stor :) Älskar kläder och trender över allting annat och jag är även mycket intresserad av inredning. Det är såå kul att jag nu ska få inreda en HEL lägenhet, nästan då. Annars har jag det underbart här i solen och är hemma från att åka på grillfest som de andra åkte till. Jag orkar helt enkelt inte. Har jobbat idag och känner mig trött i kroppen. Istället ska jag åka och handla mat. Det kan behövas i kylskåpet. Och kärleken då? Den blommar. För vem? De flesta.


Min favoritlåt förtillfället.. bara en parantes. Denna gymmade jag till idag :) Hoho, det gick jättebra! Not

Åh jag måste bara berätta en lite kul grej.. Tre unga och snygga killar skulle titta på kostymer och den ena frågade mig
"Åh, ursäkta, skulle du möjligtvis kunna hjälpa mig/oss med provning av kostymer..."
"Jaa.. jag är ju absolut rätt kvinna för detta..."
De alla ler upp..
".. inte!!!"
haha.. här skrattar vi alla! Den ena bara
"Det var smart sagt där :) hahaa.."
"Jaa eller hur ;) Jag hämtar en glad människa.. ett ögonblick!"

haha.. som sagt, jag har otroligt kul på mitt jobb ;)

movienight

Det är utklädning som gäller.. Jag säger inte vem jag är förrän ni vet det officiellt :) Haha,. kul i alla fall! Jag håller på att klä mig och även V och A också! SÅ TREVLIGT vi har det tjejer! :)

Ikväll - filmstjärnefest hos Johanna. See you there!


privateinformation

Det var längesedan jag skrev något om mitt privatliv och nu när jag ändå inte har någonting att göra (frånsett att jag precis målat mina naglar i orangefärg och att det klibbar) tänker jag passa på att skriva. Vad vill ni veta? Haha, jag brukar vara väldigt öppen men ja, jag har lärt mig ett och annat att man ska vara tyst vissa gånger. Anyway, här kommer det.. Min FÖRSTA kärlek.

Jag ligger och läser igenom min dagbok som jag skrivit i och det är faktiskt väldigt roligt, synd att jag inte fortsatt. Men genom denna bok så är det en kille som återkommer HELA tiden, helt otroligt faktiskt, men det är så sant som det är sagt. Denne kille är ungefär hur bra som helst. När man läser så minns man tillbaka. Den tiden. Det var så underbart på ett vackert sätt.. Men samtidigt har man gått vidare och allting har jag lämnat bakom mig såklart.

Som de säger i filmen "dagboken" : It's normal not to forget your first love.

Om ni vill läsa och är lite nyfikna kommer här lite utdrag från min egen PERSONLIGA dagbok.. Enjoy!
Tisdagen den 27:e juni 2006 kl 23.49
Han betyder allt för mig om så "bara" som vän vill jag aldrig tappa/mista honom. Trots allt glömmer man aldrig sin första kärlek - men jag ska göra mitt bästa, som farmor säger: Faller en finns det tusen till! Jag glömmer honom aldrig. ALDRIG.

Torsdagen den 8:e juni 2006 kl 17.14
Okej, idag har det vart skolavslutning. Trevligt? NEEEJ! Jag vill inte ha lov. Jag vill inte, vill inte, NEJ! Det kommer bli så hemskt till hösten & för att inte tala om tiden dit? Jag kommer avlida. Jag döör av längtan. Jag skulle göra allt! ALLT! Jag kan inte skriva utan att gråta...

Den 26:e april 2006 kl 22.04
Jag önskar att jag fick vara hans så länge mitt hjärta slår. Höll på att bryta ihop idag på engelskan, till och med läraren märkte det och frågade hur jag mådde.. Det finns inga ord. Kan du inte bara inse att jag inte kan leva utan dig?

Den 14:e april 2006 21.11
Varför i hela friden ska jag fortfarande ha kvar känslor för...? Snälla, ta BORT dem!

Och en sak som jag skrev (eller flera saker som jag skrev)
Den 9:e september 2006 kl 17.51
Egentligen vill jag inte
Egentligen borde jag inte
Egentligen är det dumt av mig
Egentligen är det bortkastad tid
hur snäll har du varit mot MIG?
Vare sig du är konstig, knepig och dum,
ironisk, dissig och allmänt lat,
känner jag att ditt beteende får mig
att gråta, men ack så underbart
Egentligen behöver jag dig mer än
jag tror,
egentligen saknar jag dig när
du är borta,
egentligen är det Du som får
mig att skratta,
egentligen är ett stort ord.
Trots alla gånger jag försökt
glömma
eller alla gånger du gjort mig
ledsen
Är det trots allt hjärtat som brinner...
Min kropp rasar sönder,
mitt skratt är fastklistrat,
jag har inga känslor,
gråten står i vägen för allt.
Egentligen är du helt underbar,
egentligen är du svar på tal,
egentligen är du Glad, rolig och
omtänksam
egentligen vill jag ha det så
Sedan den första gång jag såg
dig
har vi varit ett,
det var då jag kände butterflies,
du var det finaste jag sett,
Någonstans bortom allt,
finns du och jag,
vi reser genom varmt och kallt
oavsett natt och dag.
Än fast jag inte vill,
(jag skulle göra allt för att glömma)
vet du att jag inte kan
inte ens litegrann..
Du, bara DU
I love you no matter what..


Och till sist:
Det är svårt att sluta älska
Det är svårt att tappa tron
Det är svårt att acceptera
Att man är kär i fel person..

Det är faktiskt kul att se hur en endaste person kan ha betytt så otroligt mycket för mig. Det var då det! Nu är det nya tag som gäller :) Haha... Men som sagt, Its normal not to forget your first love..

Kommer DU ihåg din första kärlek?


thecousins

image2357
image2358
Vi har alltid kul ihop. Nästan jämt :) Haha.. Nu har Vic precis gått ut för att slänga sopor (!!!). Ja, jag vet inte heller vad som har hänt. Hon har aldrig vart så engagerad i att slänga sopor förut. Härmed har hon slängt sin första gång och får en PINNE på papperet på dörren. Jag leder! Tror jag.. Haha.. Och jag som verkligen hatar sopor mer än någonting annat, jag är seriös.

Ser ni vilken sol det är på kortet. Helt gudomligt underbart. Jag älskar solen. Detta var för några dagar sedan!

theskirtisallover

image2355
image2356
Snacka om att denna kjol har fått leva upp till vad den egentligen är (?). Igår när jag såg ut såhär på jobbet var det faktiskt en hel del kvinnor/damer/tjejer som verkligen kommenterade och frågade vart jag köpt den. Så en gång för alla - Den är köpt på ginatricot och verkligen den finaste kjol jag har, eller nej faktiskt inte. Den är på delad plats med min blommiga. Men ändå, den hänger längst in på övre plan. Köp den!

Bilderna gör den inte rättvisa. Den är egentligen marinblå och vit. Ni förstår!

itishotveryhot


Jag älskar våren. Jag älskar att människorna KRYLLAR på stan (jag hade velat jobba idag! så otroligt roligt) och jag älskar att bara gå runt på gatorna och shoppa en sådan här vacker dag!

Jag hittade en klänning, blommig (varför är jag inte förvånad?) och jag blev faktiskt kär. Den fick följa med hem. Även fyra stycken Filippa K muggar.. jag måste ju ladda upp! De är såå läckra! Och dyra! Plus underkläder och ett par röda solglajjor från h&m.. 10% idag you know?

Nu kokar mina makaroner över. Måste titta till läget. Återkommer.

twodaysago

image2354image2353
Såg jag ut såhär.

friday

Godmorgon igen då! Jag hann inte blogga mer igår.. Och det blev inte the - d - day utan den kommer i veckan. Men jag hade jätteroligt, verkligen. Vi snackade och umgicks.. så det ska vara. Jag känner mig vuxen faktiskt.. Och ännu mer vuxen när jag..
- snackar om försäkringar
- måste betala tandläkaravgift
- ingå i ett fack?
- a-kassan?
- etc..

Ja. Jag är faktiskt vuxen. I teorin.


thisistheDday

Jag är lite nervös. Lite smått. Men ikväll gäller det, på riktigt.. Vad ska man säga? Hur ska man göra? Jag har aldrig suttit i denna situation förut.. Men egentligen är det bara ett papper... Haha..

Först blir det jobb. Jag är verkligen uppe i tid med tanke på att jag börjar klockan 11. Skulle verkligen behöva städa här hemma nu, men jag vet bara inte vart jag ska lägga allting. Finns ingen plats. Alla kläder ligger nu på min byrå, över min klädställning, inne i klädkammaren (säger man så än? haha) osv. Jag behöver bygga ut, ska ringa uppsalahem nu. Eller inte.

image2351
Tänka sig, såhär ser också min familj ut framför tv:n.. haha, nja, men Svensson Svenssons ser ut så faktiskt! Haha.. Kul kul. Jag är hungrig.
image2352
Det är faktiskt jättefint väder utomhus.. Bakom mina solglasögon (bilden är tagen för några dagar sedan..)

thereisagod

Idag bestämde jag mig på riktigt Och det känns perfekt. Det känns så underbart. Det känns så bra! :)


@home

Morsningkorsning!
Jag är hemma nu efter en sväng på staden och en bulle plus muffins. HALLÅ vilka goda.. Muffinsen var den bästa jag ätit på länge, toscamuffins. Hur god som helst! :) Och båda tillsammans kostade 17,50:- Ibland har man flyt minsann :)

Jag har mycket att göra idag faktiskt, sådana saker som jag inte skriver här, so dont ask :)

image2348
image2349
Jag drog bara på mig klänningen idag, för att det var såå smidigt! Den är helt fantastisk tillrågapåallt! haha, Så slutsåld som den kan bli..

Till detta en rutig halsduk.
image2350
Tänk om ett skratt kunde döda alltså... fy vad hemskt.

yesterday

image2345
Jag lägger in fler bilder senare.. när jag kommer hem! Nu måste jag borsta tänderna.. Ses på jobbet idag då :)

excuseme!

Jag ber om förlåtelse för min dåliga uppdatering igår.. Det var hemskt men sant! Jag jobbade så länge och det ena ledde till det andra så att säga. Idag blir det bättre med tanke på att jag är ledig och tänker inte göra mycket alls.. Dock jobbar jag till halv tolv, ska stanna kvar 1,5 timme till efter mötet pga. lite grejer som måste göras :) Det blir nice!

Denna morgon har vart stressigare än stressigast men ändå är jag klar i tid. Det är bra minsann! Det visar att jag faktiskt inte behöver kliva upp så tidigt egentligen, satt ju till och med lääänge och åt frukost alldeles nyss. Och vi får frukost på jobbet med. Det blir dubbelt idag då!

polishthenails?

image2344
Jag tycker verkligen om depends nagellack. 1. det är en perfekt storlek.. 2. de har massa roliga färger.. 3. priset är ypperligt underbart 4. nu hade jag inga mer funderingar.. Faktiskt.

I alla fall tog jag ett knallrött, ett lila, ett orange och ett rosa.. Ja, för er som inte kan titta på bilder då.

Jag är så trött att jag somnar. Snart. Imorgon är det min lediga dag, som det står personalmöte på. Jahapp, upp klockan 6 ändå då. Det blir nice. Jag älskar mitt jobb, det är absolut det bästa av de bästa!

11/4

image2343
Godmorgon snyggingar!
Nu är jag tröttare än en gris. På riktigt! Men jag ska ta mig in i duschen och duscha.. logiskt? I fredags träffade jag Lina och var klädd såhär. Kjolen är som sagt min favorit så varför inte använda den medan det finns tid? :) Sjalen hittade jag i min mors gömmor. Intressant! Och min kära guldväska. Välkommen tillbaka.. Dock hade jag den inte som på bilden utan längre ner.. Men den är gudomligt underbar! Nu är jag glad igen :)

meandmydearcustomer

Jag och en ung man mittemot i kassan:
Malin: säger summan och efter detta Har du clubkort?
Honom: Nej!
Malin: Är det något du är intresserad av att skaffa?
Honom: Nja... asså.. neej... eller..
Malin: Ja men det är klart att du ska skaffa ett sådant!!!
Honom: Jaa, jo, kanske det.. om det går snabbt.. Jag har bråttom!
Malin: Men så underbart, det går hur snabbt som helst! (Jag låter verkligen övertygande och egentligen går det inte hur snabbt som helst att fylla i denna!)
Här ringer det till honom och det är nu jag inser att han faktiskt är väldigt stressad..
Han fyller i och jag håller i papperet medan han snackar i telefonen..
Jag babblar på om alla förmåner och liknande med detta kort och inser efter 20 sek att han egentligen inte har lyssnat på en enda fras..

Malin: Så behåller du detta, det fungerar som ditt tillfälliga clubkort till dess att du får hem det andra på posten.
Honom: Fortfarande i telefonen..
Jag får här ingen kontakt men jag lider med honom eftersom jag tvingat på honom detta. Haha, det är nu jag börjar att få dåligt samvet. Han lägger på och det ringer igen...
Honom: JAAA; Alltså jag är lite uppehållen här.. håller på att fylla i...
Malin: Förlåt!
Haha, alltså stackars man, till slut har han fyllt i hela,
Malin: Namnteckning och datumet är 14e idag.
Honom: Skriver in namnteckningen... Vilket datum sa du?
Malin: 14e. Tack så jättemycket!! Så behåller du denna, kom ihåg det! Använd den?
Honom: Vad är det här då?
Malin: Men det är ju ditt tillfälliga kort..
Honom: Jajaja.. springer iväg..
Malin: TACK SÅ MYYCKET ÄN EN GÅNG!

Haha. jag är en hemsk människa och tvingar på personer allt och inget.. "Alltså du är ju galen, Malin" fick jag höra sedan. Jahapp! Haha..

ueww!

Johanna gav mig ett tips, well. Det var verkligen INTE gott. Jag vill kunna tycka om det, men jag kan tyvärr inte.. Det går bara inte.. Det är inte min grej helt enkelt. Godis är min grej, nötter är det inte, och verkligen inte TORKAD FRUKT. Fy vale. Johanna om du läser detta så finns det en påse "den rosa" här bredvid och jag VÄGRAR att äta upp den. Du får den. För femtio kr :) haha.. eller inte..
image2338
Jag och Lina köpte minsann TUGGUMMI utanför kvantum. Jag bjöd. Hoho, en krona. Ibland är man rik minsann! Det var annat idag på ica när jag skulle shoppa loss frukt och keso, "medges ej". Det är absolut första gången i mitt livs historia som jag ser de där orden.. Jag hade tydligen -10 på mitt konto. Mindre kul! haha, bra att man är uppmärksam!
image2339
Åh mina nya vackra skor. Jag älskar dessa. Hur mycket vill ni ge för dem? Glöm det, de är INTE till salu haha.. men de är verkligen utomordentligt sköna och läckra. Helt perfekta! Hurra!

Glöm inte att tända ett ljus för ENGLA. Henne glömmer vi aldrig!
image2340
Åååh ser de inte för goda ut? Nästan likadana som min kusins, hon är mästaren. Jag unnar mig sådana här saker när jag verkligen ska lyxa till det.. annars blir det bara keso. OJ vilken tid det tog att lägga dit två skinkskivor plus gurka. Eller inte. Jag börjar bli en kock nu!
image2341
En av jackorna som jag hittade hemma.. Helt perfekt faktiskt, bara det att den känns som en vinterjacka.. nu är det ju vår. Därför lämnade jag den i Övik..
image2342
Jag slog till på en tygblomma och ett par örhängen.. bland annat.. haha.. :)


foraoneyearold

image2335
image2336
image2337
Åh min kusin har nog jordens snällaste kusin också! haha, är det inte söta kläder och saker eller vad? Jag blev kär i klänningen faktiskt, och hatten till.. Helt perfekt. Sedan brillorna och shortsen och linnet till detta. Allt är i rosa, vad annars liksom? Nej hon blev för söt alltså, eller hon kommer bli killarnas favorit i sommar :)

ohiwillshowyou

image2332
Jag är faktiskt blond igen, som jag skrev tidigare.. Här är ett bevis på detta, dock en väldigt dålig bild men ni kanske ser en liten skillnad ändå? Vavava?
image2334
Ja, det översta är från idag och det nedersta är taget igår. So long.

meandmybrother

image2330
image2331
Haha, så charmiga vinklar, vi lyckades verkligen pricka in de där "nuvisarmandubbelhakan" vinklarna men ja, söt är min bror i alla fall :)

intheair

Nu är jag hemma och tillbaka i Uppsala. Här sitter jag nu och funderar på att packa upp. Min faster var söt och hämtade mig på arlanda och min mor var söt som skjutsade mig till flyget. Idag har det varit mysigt med först möte, där det var otroligt kul med lovsången och alla människor som hälsade VÄLKOMMEN HEM! Tack tack! :) Sedan kom min mormor och morfar plus min morbror med hans fästmö och deras dotter som jag så glatt gav presenter/paket till.. De kommer visas upp strax. Ni kommer att avlida för att de är såå söta kläder :) Haha.. Efter det begav jag mig, planet var tjugo minuter försenat med tanke på vädret och det var storm.. USCH.. jag var livrädd.. Men jag bad en bön i varje turbulens och varje gång blev det bättre. Hurra! :)

Packa upp var det ja.. Haha.. Ja just det, vi körde över HELA Stockholm. Jag förstår inte varför det blev en sådan omväg men ändå.. alldeles klar sikt och det var en magisk syn. Så kul! Vi såg Råsunda och den nya tunneln i Sollentuna och det ena efter det andra.. nej, det var inte jag som visste om dessa grejer, det var de två män bakom mig som satt och diskuterade glatt över deras syn. Jag lyssnade eftersom att jag är jordens mest nyfikna person.. Överraskad? Njet.!

tothechurch

Nu ska jag och mitt blonda hårsvall ta oss till kyrkan för att sjunga.. Vi ska bland annat dra denna låt nedan.. Wish me good luck people.

congratulations

Jag vill även gratulera Lina som kommit in på makeup skolan i Stockholm. Hon är såå otroligt bra! Det finns INGEN som sminkar som denna ljuvliga människa. Hon ska få lära mig allt hon kan och lite till efter detta känner jag! Så underbart! :) Kul att vi kommer att bo såå nära också, vad vi ska hänga alltså. På riktigt. Än en gång GRATTIS! DET ÄR DU VÄRD!

pictures

image2327
Haha.. jag bjuder på en liten bild från i julas.. Och jag körde fortfarande med namnskylten på HEMMA! haha, hade kommit hem från jobbet och vi skulle absolut pynta på en gång.. Men mysigt var det! Trötta var vi allihopa... Och tomteverkstaden lyssnades på!

image2328
Åh nu fick jag ännu mer julkänsla när jag hittade denna bild här på datorn. Från självaste julafton.. Jag ser lite lurig ut.. Ja den där klänningen har jag nog tappat bort... Men vad gör det när jag nog aldrig kommer att använda den igen, möjligtvis nästa jul då!
image2329
Åh studenten.. Lina och jag pratade om den igår! Så underbar den var.. Samma sak här, den klänningen används ALDRIG igen och inte heller skorna, som var förstörda.. Tänk på det kvinnor därute.. Köp ett par billiga skor! De blir ändå förstörda under denna ljuvliga dag!


youwillnevergetblondagain

Skitsnack!
Malin är nu officiellt blond igen. På riktigt. Jag är blond. Inte orange, inte gul. BLOND! Precis färgen jag vill ha det. Kan det bli bättre? I like it like it like it like it. Så bra! Frisören sa följande: "Du kommer aldrig kunna färga ditt hår igen. Det tål inte det.. Förstår du?" Skitsnack säger jag. Mitt hår är i perfekt skick faktiskt. Och det blev blont också, hon sa att det inte skulle kunna gå att ljusa upp UTAN att bleka det först. Skitsnack igen. Tur att man själv gått frisör så att jag vet vad jag ger mig in i. Ha, det är kul när andra har fel faktiskt. Det gick hur bra som helst.


Jag köpte två stycken färgningar och det täckte mitt hår perfekt! Nu är det Sunes jul som gäller, haha, det är familjen det. Alla ska samlas.. Vi har även spelat spel, Så det kan låta. Hur kul som helst! :) hahaha.. det roligaste var pappa.. Jag tog upp ett kort och skulle rita ett ord av fyra och valde ett ord... Sedan kom ingen på en låt och jag sa alla fyra orden.

Malin: Men vadå, skulle jag valt "blåbär" då?
Pappa: Jaa.. verkligen!
Så börjar han sjunga
"Mors lilla Olle i skogen gick.. plockade blåbär och släppte en klick"
Hahaha.. här börjar vi alla asgarva haha, mamma och jag grät av tårar.. och vi låg över bordet
Malin: Men PAPPA "ROSOR PÅ KINDEN....." hahahaha..
Pappa: Jaaa JA men just det!! hahaha..

Sedan kom vi till nästa låt och Edvin skulle rita ett ord.. Han fick "snabel" och jag trodde helt klart att det var en elefant så jag tar i för kung och fosterland i falsett (Ni vet man blir så ubertaggad att man egentligen bara skriker) "Fem elefanter balanserade..." och jag sjunger på, alla skrattar och här gråter mamsen igen!! haha.. vårt smink bara rann och det var så kul!! Haha,, jag grät x antal gånger och Edvin började grina av skratt. Haha, vi har alltid så roligt när vi drar igång ett spel...

"Vänta här nu, stopp, nu ska vi se.." Samma replik som alltid, den är pappas och den används när vi ALLTID ska börja spela.. så börjar han läsa reglerna.. :) haha.. Spel är det roligaste som finns, på ett ungefär.!


youcanputiton


Idag stod jag i kön och vad ser jag om inte Dependnagellack framför mig. Jag blev genast sugen med tanke på att jag aldrig ägt ett enda faktiskt. Jag tog fyra stycken, i färgerna orange, lila, rosa och rött. Det kommer bli vackert i sommar. Sa ju det till Johanna att jag måste bli bättre på att färga mina naglar inte minst ta hand om dem på ett bättre sätt! Nu är jag ett steg närmare. 2008 kommer att bli mitt nagelår. Jag tror på det!

gossipnews


Ni har väl hört om det nya.. Jenlando. Jag är faktiskt taggad till dem, men jag tror att min åsikt i det stora hela egentligen INTE spelar någon roll. På riktigt.

Bild: 2003

@thelivingroom


Pappa och jag ligger i varsinn soffa och lyssnar på denna låt, just nu på gospel channel! Såå skön låt.. Vi måste träna lovsång sedan också, faktiskt. Jag ska hålla i den i kyrkan imorgon! KALAS!

Mamma ropar från köket, nu ska hon lära mig någonting känns det som! Jag måste bli bättre enligt henne... Bäst att bege sig - på en gång!

Lyssna på låten. Berör!

friendsalways

Nu har vi precis kommit in genom dörren. Det blev en hel del shopping idag med! Har köpt fyra + 2 grejer till min kära kusin som blir ett år i maj. Därför ger jag henne 6 st paket imorgon, ni alla förstår väl att det är jättesöta grejer? ;) Sedan köpte jag en klänning till Lina då, som hon velat ha, och hon blev överlycklig när jag kom in med den och grattade henne i förskott där hon jobbar idag. Där hittade jag även ett par skor som ni kommer få se snaaart! :) Plus att jag köpte en otroligt vacker sak till min morbor och hans sambo då som båda fyller år i april nu snart. Jaha, efter det ett par jeans och även ett par solglasögon..

Så kommer vi då till glasögonprovningen och jag hittade verkligen två par som jag fastnade för. TVÅ assnygga. De blir perfekta. Tog försäkringar på de också, kan behövas :P de fick jag minsann och även ett halvår med linser..

Efter det åt vi och fikade. Jag tog en otroligt god kycklingröramacka. MUMMA! haha.. Och jag har även fått och handlat en massa saker till hemmet, kastruller och liknande. De ska alltså läggas i EN resväska, såsom handdukar och allt sådant. Tänkte även ta ner kokböcker och lite av varje. Det kommer bli kalas! :)

Nej tyvärr Johanna, linnet fanns inte här heller. Tragiskt men sant!

Åh bilder kommer snaaart!

tothecityagain

Nu ska vi åka in till stan igen. Här ska det handlas alla möjliga husgeråd, heter det så? haha.. jaa faktiskt. Sedan ska jag köpa en klänning till Lina, hon ska få den som present, då är det klart också! En sådan hon vill ha, verkligen! :)

Mor till dotter: Malin, egentligen kan du ju ta med dig två resväskor ner.. så du får plats med allt..?
Dotter till mor: Jaa, det var en bra idé, då kan jag lägga alla jackor, väskor och skor i dem..
Mor till dotter: Haha, nu tänkte jag mer på alla handdukar, skedar, glas etc.. Varför ska allt ALLTID handla om kläder?
Dotter till mor: Haha, jaha.. ja men det är ju det jag lever för. Right. Huvudsaken man har kläder..

Okej det menar jag egentligen inte. Jag vill ha det fint inrett också.. Nu ska jag in på village och kika lite där. Bilen går ungefär NU!

yellowisthecolor

Emily Norling
Senka Purkovic
Mikaela Nyberg
På en och samma kväll, gula "jeansjackor" det kommer det kommer.. håll utkik!

Bild: Stureplan

thesongissinging

Mor: Snyggerik malin, snyggerik!!
Malin: JAG KOMMER PÅ DIREKTEN!!!!!!! Ska bara ta lite glass!

haha, mamsen ropar från soffan, Nu blir det tv:n ;) Snyggerik, detta kan man inte missa. Fy vale vad fånigt namn också :P haha.

thisweeks

Jag har tillochmed blivit omnämnd på en annans blogg. Och inte vilken som helst utan hos Majas. Så sött av henne. Jag blir underbart glad :) tack så jättemycket!!!

Här hittar ni henne - Maja

Och min bror Oscar har precis fått hem sina nya kläder.. we jeans, we huvtröja och en we plånbok+ ett assnyggt skärp.. Okej vad fick HAN pengarna ifrån? höhö.. Men supersnyggt allting!

dearbestfriends

image2325
Åh jag har sååå många underbara vänner. Jag och Lina har haft en fantastiskt härlig fredag alltså! Först åker vi in och surrar som bara vi kan göra.. sedan parkerar på en kundparkering där vi gick in i fem sekunder och sedan fick stå gratis i timmar ;) haha.. hennes idé INTE DUM ALLS! efter detta springer vi runt på stan och jag var inne på h&m i säkert en halvtimme.. Gick och klagade på telia med tanke på min mobil och vi måste nu lämna in den igen. Typiskt! Vi båda gick och fikade och köpte massa gott fikabröd :) Sedan gick vi lite till och efter det köpte vi lösvikt på kvantum. DET ÄR HÄR jag skämmer ut mig. Totalt. Jordens köer i en trevägskorsning och alla vill köra först. När det väl är min tur att svänga över vägen får jag såklart, ni förstår MOTORSTOPP. Jag har inte fått det på ÅR och dag. Haha, jag flyger fram över ratten och slår i, sätter godisen i halsen och börjar få jordens hosta och gråter av skratt om vartannat.. Lina sätter sin godis i lungan! Haha. Det är bara det att killarna i bilen bredvid som skulle korsa vår väg såg hela incidenten och de höll verkligen på att skratta ihjäl sig... Inte heller så otroligt fula sådana om ni förstår vad jag menar.. Jag får här och nu panik och vill få igång bilen snabbare än snabbt och åka därifrån "KÖÖÖÖR" skriker lina.. haha..så otroligt kul.. Jag hostar fortfarande och hon slår mig på ryggen när vi glider iväg och ser de där killarnas miner... SÅ OTROLIGT vackert! haha.. skrattade? Att vi gjorde. haha... det händer bara oss!

Bilden ovan: Jag och Johanna i januari. Hon kom och hälsade på när jag skulle packa upp lite grejer sådär tidigt på morgonen! :)

@home

Tjoho! Jag har gjort mig ordning för staden. Haha, fick nyss ett mess av Lina och hon hade precis klivit upp, well, det är precis likt henne. Jag är klar, hon har nyss börjat :P haha.. men det gör som ingenting. Istället kom papsen precis hem och vi har snackat, han har nu åkt iväg för lunch med jobbet.. Jag har hittat 5 st vårjackor jag glömt bort.. Vad bra, nu har jag 8 stycken som jag faktiskt kan använda också.. + 10 till. Jao, och sedan några till också, plus de som ligger här nere.. haha, men i alla fall. Jag älskar Jackor. Det är de vackraste som finns. Hur bra som helst.. en svart combatjacka drar jag på mig idag, sedan hittade jag en marinblå - den blir perfekt, en röd, en svart till dubbelknäppt och en trench.. Kan det bli bättre? De har alltså legat här hemma sedan jag flyttade :P

Istället för att åka iväg har jag nu tatt en glass och slagit mig ner i mitt förra rum, Oscars nu. Det har verkligen förändrats.. Bilder kommer. Jag knäpper i alla fall kort med min mobil och vet ni vad? jag tog med mig kabeln också så jag lägger in dem senare idag :D

Nu hittade jag en skolkatalog.. Jag blir borta i ett dygn!

thanks

image2324
Jag hittade mitt tackkort här på datorn, så kul det var. Vilka tider. Ni som tar studenten i sommar, kom ihåg att ta vara på varenda sekund. Jag menar allvar. Det är en magisk känsla. En verklig magisk känsla. Däremot balen, den är väldigt överskattad. Hur många tusen la man inte ut för ett par fjuttiga timmar när man ändå bara var trött och hade huvudvärk efter all stress?

1. Lägg balen en vecka FÖRE studenten istället för dagen efter.
2. Köp ALDRIG en klänning för flera tusen, min sydde mormor och hon är världsbäst!
3. Kom ihåg att äta mängder innan balen, du får inte maten förrän sent sent sent på kvällen, jag höll på att avlida.
4. Ha INGA förväntningar.. det är bättre att bli positivt överraskad!
5. Skratta och ha KUL. Det är trots allt DU som blivit stor och gått ut skolan. Njut!

Btw. Jag kan tyvärr inte skriva mess... så ni vet. Kul att de LAGADE min mobil. Inte.


linalinalina

image2322
Godmorgon kära läsare!

Idag är det en ny dag med nya tag. Ute ligger det snö på backen, det är dock inga renar här, riktigt sååå norrut är vi inte :P haha, men nästan! Jag trivs iallafall, nu är man HEMMA! Mamma kom fram med min guldväska till sängen denna morgon så att den finns fortfarande vid liv.. Underbart!

Idag ska jag åka in till stan och spendera dagen med Lina, se ovan. Hon är absolut den bästa kvinnan i denna värld och det var såå längesedan vi umgicks på riktigt nu. Det behövs minsann!

Förresten har jag gått igenom kylskåpet också, för det första låg det min favoritkaka där inne med sådan där smörgrej i mitten. Jag började äta av den :P haha, sedan finns det även keso. Min mamma, hon kan hon :) TACK!

pss. kortet gör INTE det hela rättvisa då det togs för MINST 5-6 år sedan,, när var det. Jonas A vet du? :)

atmychildhood

Nu är jag tillbaka på ruta ett. Tillbaka i mitt hemmakök så att säga. Flygningen gick jättebra och det var härligt väder och människorna var hur snälla som helst. En vacker kille stod i kön på incheckningen och det slutade med att han vinkade hejdå till mig. Det var kul! Haha, så det kan gå. Malin, jag själv då, har med min mor gått en runda och väckt alla i huset men mina bröder var inte riktigt lika nöjda. Det kanske de blir imorgon när min överraskning väntar. Hoho.. kan bli spännande ;) Ibland är jag jordens snällaste syster och dotter..

Och till mina föräldrar, som jag alldeles nyss sa.. "Jag vet fortfarande vart allt godis ligger=)" haha..

thisday

Åh nu har jag packat klart och ätit också. Vilken tur jag har.. Och ännu mer tur, min faster kom hem med glassar och frågade om jag äter glass. Absolut sa jag. Haha, varför inte liksom?! Så fick jag en som skulle passa mig perfekt, as she said... "Girlie" haha.. god var den i alla fall :) TACKTACK!
image2315
image2316
image2317
image2318
image2319
Mitt hår har ändå blivit lite längre sedan i fjol.. :) Btw. Det ser ut som om jag har jordens största rumpa i denna kjol men ja, antingen har mitt ass blivit större eller så är det tyget på kjolen. Ni får avgöra.. Jag tror det är en blandning.. Som vi sa på jobbet., vi är inte femton längre och vågen har vi slängt sedan år tillbaka :)

image2320
Såhär söt var jag i oktober 2006... Ha, då var det kortare hår.. Ett och ett halv år senare idag..

lifeisgood

JAG ÄLSKAR MITT LIV! förstår ni möjligtvis hur glad jag är nu? Vavava? Shoppar loss på h&m sedan går jag till cykeln, tar den till telia och går in och lägger korten på bordet så att säga. De säger att den kom in till butiken den 29 mars. VA? Varför hör de INTE av sig? Jag höll på att bli tokig, nästan, istället jublade jag och personalen började skratta.. "Nu har vi gjort din dag va, eller kanske kväll?" Haha "Driver ni, ni har gjort min helg också minsann! Jag är överlycklig" haha.. Äntligen har jag min mobiltelefon. MIN MIN MIN, min assnygga röda. Den fungerar verkligen.. och alla 2534 bilder är borta.. men det struntar jag blankt i.. Jag håller i den. DEN ÄR MIN!

Sedan kommer jag hem och här har jag fått ett brev. MITT NYA KORT. ASSNYGGT bankomatkort. Kan man bli mer lycklig? Nu ska jag packa.. På studs! Jag tänker faktiskt bara.. håll i hatten, ta med mig ETT PAR SKOR! Såå bra! ;)

Vi hörs om några timmar när jag har landat.!

flyawaytonorthofsweden

Jag undrar hur vädret är där uppe i mitt kära hemland. Hemstad. Jag längtar. Det ska bli så roligt. Imorgon åker jag, måste packa och allting. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta med mig, men lite grejer ska det bli med tanke på att jag behöver all yta jag kan få i väskan tillbaka.. Åhhh min quiltade guldväska längtar jag enormt mycket till "Var det den jag slängde som låg ovanför... " sa min mor igår. OM hon slängde den, ligger hon RISIGT till. Här snackar vi risigt som bara den. Ojoj, jag vill ha den i min ägo. Måste ta ner mina balskor också. Bara för att titta på. OCH MASSA annat. Hjälp. Det blir kul

Btw. Jag fick ett brev idag.. SKATTEVERKET stod det på. Åh Gode Gud, vad jag bad innan jag öppnade det. Well, han hörde bön minsann... Jag var bombsäker på att jag skulle få betala en massa skatt tillbaka med tanke på att jag totalt har betalat för lite för förra året. nixpix. Jag får faktiskt en hel del tillbaka, mycket mer än sist. TACK GUD!

stripesarefun

image2311
image2312
image2313
image2314
Jag invigde min nya tröja idag. Den med guldknappar. Helt otroligt vacker. Jag är så glad över den. Varje gång den kommer som påfyllning, tar den slut direkt. Helt otroligt. Idag likaså. Alla vill vara randiga, alla vill ha guldknappar. Jaja, vi är alla likadana. Kjolen kommer ifrån diesel och jag fick denna i sjuan. SJUAN. Jag tryckte i mig den, med nåd och näppe, tog med mig en till jeanskjol ifall att den skulle spricka när jag skulle flytta om hyllorna. Det gick. Haha, vilken tur jag har. Röda sneakers till detta PLUS de fina röda hårspännena med rosor. Så vackert så.

stockholminmyheart

Jag tycker ungefär att Stockholm är den vackraste stad i denna värld. Vad är egentligen INTE vackert? Det är frågan. Och lycklig är jag som ska dit på onsdag igen. Så kul! :)

today

image2307
image2309image2310
Oj vad konstiga bilder men ja, de är faktiskt snygga dessa chinos alltså. Och många kunder har vart galna i dem men tyvärr. Weekday är det faktiskt, och de har legat i garderoben med lappar på till IDAG. haha.. galet, men men.. de går att använda ;)

everlastingday

Jag älskar Jesus. Det börjar jag med! Nu ska jag fortsätta. Dagen har varit lång på jobbet 9:30-19:20 men som vanligt känns det inte ens. Det är såå roligt att man skrattar jämt och har ALLTID kul! Det är lovely. Jag älskar allt och alla :) Superduper! Har kommit på jordens godaste grej också - keso. Jag blandar det med makaroner. Helt klockrent. Sedan har jag vart jordens snällaste kusin och hämtat min kusin på jobbet, därefter handlade vi på ica, och jag köpte godis. Smaskens. Nu insåg jag att jag inte har bloggat på hela dagen. Hemskt men sant. Snart kommer min klockrena outfit - för OJ vad många kommentarer jag har fått om den idag :)

iforgot

Idag hade jag byxor på mig. BYXOR. B Y X O R. Vet ni möjligtvis hur ovanligt detta är? Well, jag vet varför, det kommer ALDRIG upprepas igen. Jag trivs verkligen INTE i byxor.. hur snygga de än är.. Jeans är faktiskt ingen idé att lägga pengar på..

Och jag som skulle köpa ett par acne. Men de kommer jag ändå inte i, efter allt jag äter.. Hepp! :)

itwasrain

Åh när jag vaknade idag hörde jag bara regnet. Så utomordentligt tråkigt. Jag hatar regn. Det är inte kul alls, inte för fem öre. Det fanns ingen som helst möjlighet till att jag skulle cykla denna morgon. Det fick bli bussen. Jaja. En mörk bild blev det också, eller två..

image2304
image2305
image2306
Samtliga plagg från h&m. Linnet är otroligt läckert och kostar 149:-, nytt från i veckan. O ja. Jag är sugen på en kjol som vi fick in i lördags.. ska nog suga på den karamellen litegranna. Nu börjar vuxenlivet. Malin måste spara pengar!

yummie!

brago bokstavskex, nya drogen.
Jobbet gick finfint och jag trivs verkligen så otroligt bra. Jag älskar mitt jobb! Det blev ingen träning idag, tänker inte köra på hela veckan. Faktiskt. Nu tv:n.

thisisit

image2303
Detta är en klockren outfit helt enkelt. Här var man yngre (i december) haha, några månader i alla fall...och lättare och ja, men INTE gladare :) hoho!

thisday

jag tog en bild, men jag orkar inte lägga in den. Hittade en klänning idag som jag använde.. En rutig sådan, varför inte tänkte jag när jag stod och klädde på mig. Sagt och gjort. Åkte först till mötet men kom väldigt sent, träffade Johanna (som fyller 19 imorgon) och sedan åkte jag vidare till jobbet. Jobbade till kvart över fyra, åkte till gymmet, var där i tjugo minuter och orkade helt enkelt inte någonting. Det var inte min dag.. tror jag. Åkte istället och köpte godis på kvarnen sedan hem. Efter en timme drog jag och Victoria till min kommande lägenhet, träffade henne, skrev på ett kontrakt för bredband och ska snart träffas igen. Det kommer bli så fruktansvärt bra. Så ljus och fin lägenhet. Nu ska jag kika in garderober, vet precis hur de ska sitta och allt! Efter detta åkte jag och min kära kusin på en roadtrip och köpte godis tillslut. Nu sitter vi här hemma och jag är trött som en gås. Faktiskt.

Malin: Får man verkligen parkera hääär"
Victoria: Jaa då, säger jag som inte ens har körkort..
Malin: Ja men det är ju bra, då litar jag på dig..


Jag parkerade och fick ingen böter.. Trots att jag stod framför någonting, hur bra som helst. Mina fickparkeringar sitter som smäck nu förtiden. Jag är stolt, min kusin likaså ;)

Maja och hennes käre sambo var förbi mig idag och jag blev jätteglad. HUR KUL SOM HELST! Tack för besöket, tråkigt att du lämnade tillbaka (DET GILLAR VI INTE! haha) men du är underbar kvinna. Hälsa din man att han måste ta sig i kragen och kliva upp i tid hädanefter :);)

becuaseihaveto

hahaha.. alltså jag är bara tvungen att lägga in denna. Igår satt min kusin och letade annonser på blocket och fick syn på den här.. (okej jag har tagit den ifrån hennes blogg, men jag sa faktiskt FÖRST att JAG skulle blogga om den. PUNKT!)

image350
Ett äldre piano av märket malmsjö vilket förmodligen har överlevt alla världskrig. Det är hyfsat fult och det är helt ostämt. Ingen har spelat seriöst på det säkert de senaste femti åren förutom ungarna som brukar motionera alla tangenter på kvällarna (jag tror dock ingen av dom kommer bli någon nästa "robert wells")
Pianot är tungt, sjukt tungt. De flesta flyttfirmor vill inte åta sig flytta åbäcket. Vi ger bort det helt GRATIS om ni åtar er hämta det.Det krävs fyra starka karlar för att flytta det. räkna inte med min hjälp dock, jag har flyttat det där pianot för sista gången. Svärmor påstår att det är värt en massa pengar men jag antar att det var en rent påhitt för att få oss ta emot det från första början. Pallen medföljer men inte katten! (kan iofs diskuteras)


Pris:1:-   Kontakta:Janne: *** *** ** **

Haha, någon som är sugen? Det låter fruktansvärt tilltalande :) hahahaha..

itwasstolen

Victoria är på övervåningen och ringer polisen för fullt. Det snackas hejvilt däruppe.

För att göra en lång historia kort. Inatt blev Vics cykel (hennes absolut sprillans nya) stulen. Hon var verkligen arg och ringde mig hela dagen på jobbet, jag kunde dock inte svara. Istället ringde hon och anmälde cykeln stulen. Jahapp. Vi gick på en promenad för att köpa massa gott till kvällen och hon säger
Malin, vi går bara runt här, bara en snabbis, den kan stå här inne..
Jag svarar: Neeej, jag orkar inte, jag fryser, nu vill jag hem
Vic: Kom igen nu!! Hon gav sig inte
Malin: Okeeej.
Sedan går vi runt och vad ser vi om inte tre killar i tidig tonårsålder stå och kvadda hennes cykel i tusen bitar. Hon skriker och säger att det är hennes cykel och de springer iväg för kung och fosterland. Victoria jagar på hennes cykel. Hon hann dock inte tyvärr. Nu ringer hon som sagt polisen igen.. Återkommer...

Men egentligen, hur ofta händer det att precis HENNES cykel är där då.. haha, KNEPIGT! Det är ännu ett bönesvar. Tack Jesus!

readthisblog

Jag kan ju inte vara den som är den och INTE länka till underbare Ulf Ekman som börjat blogga. Det tycker jag är gryyyymt bra! Genom hans blogg når budskapet ut till hur många som helst. Okej, läs detta.. hans första dag på bloggen och 2000 besökare. HUR GÖR KARLN? haha.. och fler blir det för varje dag, kommentarerna flödar över också..

Du hittar den HÄR - UlfEkman

todaysdress

image2297
image2298
image2299
image2300
image2301
image2302
Idag blir det den nya klänningen. Nu ska jag käka frulle och sedan åka till jobbet. Börjar halv tio. Vi ses där! :)

melike

image2290
image2291
image2292
image2293
image2294
image2295
image2296
Jaa, jag är klar, som vanligt. Nu vankas möte. Det blir nice. Man får alltid klä upp sig och det gillar vi damer. Victoria håller på för fullt på övervåningen och jag är klar ALLTID samma visa. Jag skriker, hon skriker, hon kommer ner och frågar "Malin kan man ha det här? Säg ärligt".. Jag tittar och ler "NEEEEEEEJ!" haha.. vi börjar skratta och hon försvinner uppåt igen!

Jaja.. jag har på mig mina nya skor som skymtas någonstans på en bild, knallrosa ballerina med rosetter ;) såå söta, en knallgul kuvertväska, halsband som är nytt också i olika färger och även örhängena är i rosa ton. Därför kör jag en enkel svart fodralklänning från ginatricot till. Accessoarerna gör mig idag!

Trevlig kväll och god afton (när började jag använda det ordet?! hahaha..)

justrightnow

image2289
åh jag känner mig lagomt fräsch efter en promenad i solskenet! Jaja, svettig är jag, det kan ni skriva upp!

yourbirthdayiscomingup

image2288
Jag trivs i blont hår. Jag trivs i mörkare hår också. Men erkänn, två blondiner, ingenting kan gå snett, right? Min kära Johanna fyller år på måndag och jag måste hitta på en rolig present faktiskt. Det är ett stort krav. Idag ska jag leta, tror jag. Ja om jag orkar ta mig ner på stan. Hon är för söt, min Johanna.. Ikväll blir det möte. Jag längtar!

thismorning

Godmorgon alla söta galningar. Nu ska jag gå och köpa tidningen! Sedan medan jag gör det ska jag fundera om jag ska ner på stan eller inte. Vill träffa Leia så jag får se. Det känns på ett sätt jobbigt också men samtidigt sååå KUL! Jag håller det öppet en timme till. Ungefär. Nu vill jag läsa tidningen!

marimekko


Ni vet väl om att det finska märket marimekko gästspelar för h&m och kommer att släppas den 10:e april ute i butikerna? Det kommer vara helt galet mycket människor så det gäller för er att vara där i tid om du vill knycka åt dig ett eller annat plagg. Så otroligt fina dessutom. Priserna kommer att ligga mellan 98:- till 398:- på ett ungefär. Egentligen är det bara kul att vara ägare till ett marimekkodesignat plagg. Faktiskt.

@msn

malins säger:

hörru, går det att lägga till kontakter för dig?

malins säger:

haha

Franken säger:

Haha..nja, har inte prövat på ett tag

Franken säger:

är ju inte som du som lägger till en ny kille varje dag

Franken säger:

haha

malins säger:

haha, du e ju galen. MEN HUR GÖR MAN?

(haha, nu ere som så att jag lägger inte till en ny kille varje dag, bara franks egna påhitt. punkt.)


inthemirror

image2287
Ja precis, såhär kan man också ta kort.. med datorn uppe i det blå, med toaletten i bakgrunden plus en trappa och även en spegel. Kan det bli mer förvirrande? Tror knappast det.

Jag funderar på att bli blond igen! haha, eller? Vad säger ni där ute? Är vi taggade allihop? Ja kanske. Isåfall ska jag göra det i övik. Då får MAMSEN paya. Eller pappa om han känner för det ;) (Det sistnämnda kan vi nog skryta direkt, innan pappa skulle betala för att färga hår, han tycker bara det är onödigt, likaså lipcyl och lotion "Man blir ju bara beroende" men egentligen är det ren sanning - sedan sitter han där med kritvita - här snackar vi vitare än snö - armbågar och ja, han klagar inte. Men vi andra gör det. Iochförsig fyller han år i juni, en årsprenumeration på lotions? Vore det något?

Jaja, tillbaka till verkligheten, detta inlägg var inte om mamma och pappa och inte heller om lotions, lipcyler och hårfärgning.. nu är frågan, vad är det om? haha... Ja det vete katten, får man säga så?

Jag Malin är verkligen lycklig här i Uppsala med vänner, jobb och snart lägenhet. Med söta killar med smickrande affärer och med mode i allmänhet. Jag stortrivs. Hurra. Jesus är bäst!

pss. det är så kul att de som verkligen hatar min blogg följer den regelbundet ändå. Det måste visa på någonting i alla fall.. eller vad säger ni?

candycandy

Jaa, jag skjutsade min kusin till en grej och drog med mig min minikusin och handlade godis.. Gick då även in på mique, så underbart fina saker de har. Köpte med mig en massa godis och köpte även en skål där det står "nyttigt".

Debbie: "Då kan du ju hälla allt godis i den.."
Malin: "Preciiiis, vad jag tänkte"


haha, tur att vi tror att vi är nyttiga i alla fall.. godis är nog det nyttigaste i min kostcirkel. Jag är hemskt. Denna morgon åt jag hur många kakor som helst, därför när jag skulle prova jeans fick jag gå upp två strl. HAHA, de skrattade på h&m, well, det är jag det...men vad gör det om hundra år?

nopanic

Nu finns de inne. LÖP och KÖP, jag råder er. De är säkert slut nu ändå! ;) haha, fick reda på detta när jag lämnade placet. Det kommer vara kalabalik.. jag har sagt det förr, jag säger det igen.. ÄR GLAD ÖVER ATT JAG HAR ETT REDAN! ;)

thisdaysoutfit

image2280
Haha, okej den var pinsam.. vi testar en ny...
image2281
,,, fortfarande lika pinsam... en till...
image2282
... okej jag ger upp...
image2283
... här tittar jag fram...
image2284
... utan brills...
image2285
... och med ett leende...
image2286
... och detta har jag på mig.

Det märks att jag har mycket att göra vavava? haha.. jag har verkligen INGENTING att göra. Mitt liv är mitt jobb. Idag är jag ledig. Vad gör man? Hur går det till? Jag förstår inte, har inte vart ledig sedan i söndags och då var jag ändå upptagen med annat. I alla fall har jag klätt mig i ett par svarta chinos, som jag inte en endaste gång använt för att jag trott att XS var för smått. Det går faktiskt att använda. Dessa kommer ifrån MONKI och kostar, ni vågar inte läsa.. 20 spänn. EN ynka tjugolapp. Ett par ursnygga chinos med hög midja. Jag är lycklig! De har alltså legat i garderoben sedan i början av feb. Knepigt. Till ett grått korsettlinne från H&M trend + mina svarta converse, min skinnjacka från veromoda och min fransväska från h&m. Nu gör jag stan. Tror jag. I alla fall köper en tidning. Jag måste göra någonting!

pss. Jag hoppas att alla nya besökare/läsare är här för att stanna. Igår steg de med TUSEN stycken. Jag har aldrig vart så glad :)

theskirt

Till er alla som missade att köpa kjolen på Monki, vet ej om det finns någon enstaka kvar men i alla fall, finns det att köpa en väldigt liknande modell på Lindex. 249:- Som hittat! :)


canyouchoose?

image2279
Vad kan vara mer underbart än lite indianinspirerat? Det är ju hur billigt som helst egentligen. Snygga skor till ett avsevärt bra pris. Det gillas skarpt! Vilka väljer du? Jag tycker nog att de skor som kommer ifrån don donna är något snyggare faktiskt.

someonesaysthankyou?

image2278
Jag är jättesugen på glass. Och denna JÄTTEN är verkligen en som jag är sugen på just nu för tillfället :) Haha.. Affishen finns i Åre, eller fanns där för runt omkring ett år sedan. När det var VM. Grymt. Jag har faktiskt aldrig ätit denna glass ännu, hemskt men sant. Istället har jag fått för mig att den är god. Är den det? ;)

isthisgoldorsomething?

Ja man kan undra faktiskt. Jag vet inte hur många människor som ringer och kommer in och frågar DAGLIGEN. Haha, lite kul är det allt att jag själv har ett sådant linne. Man njuter när detta används kan jag lova. Riktigt kul! Egentligen skulle jag kanske sälja det och tjäna en slant, för det känns nästan som det är värt allt guld i världen. För en del. 98:- är föör billigt faktiskt.

Jag vill shoppa, men vaad? Ett par acne luv har jag velat ha länge nu, men de känns extremt att lägga så mycket pengar på ett par jeans och bara använda någon gång. Det är ju så jag gör. Nu vet du det.

whatasunnyday

image2276
Jag älskar när solen skiner, det gjorde den halva denna dag. Hur underbart som helst. Jag kände på mig detta, i stortån (som jag brukar säga till mina arbetskamrater) och skrika kan jag göra också. Haha.. men så är livet minsann! Är det bara jag eller har mitt hår blivit ljusare?
image2277
Äsch jag vet inte.. Haha, men så är livet.


aquestion

Kan någon berätta för mig hur i hela fridens dagar 600 nya besökare har anlänt idag? haha,, är man glad eller? :)

topmodel

Tro det eller ej, men jag ska faktiskt sätta mig framför tv:n nu. FÖRSTA gången på tre veckor. Jag undrar hur det känns. Kommer troligtvis inte se hela programmet för jag har ingen ro i kroppen, som de flesta säger och även min kära kusin!

Ja just det. Tv:n. Godis. Ja tack!

Imorgon och på fredag är jag ledig, sedan sex dagar i raken jobb. Efter det ÖVIK. Jag ska alltså hem till min hemstad. Undrar hur det kommer att kännas...?

flowerpower

image2272
image2273
image2274
Det blev kjol idag igen, så sant så sant. Jag har fått en förkärlek till denna kjol faktikt, den är grym. Någonting som verkligen är hett, det vill säga chiffong material + blommigt. Verkligen en trend som kommer nu till vår/sommaren men samtidigt kommer försvinna så snabbt egentligen. Många många många människor har frågat mig idag om denna kjol, samt jacka/tröja. Båda kommer från ginatricot och likaså bodyn jag har under. Till detta rosa converse. Nu tackar jag för mig och säger godnatt. Tack för en lovely kväll också ;)

finallytuesday

Nu går det att blogga igen. Kanske. Det beror på vad som händer när man uppdaterar faktiskt. En dusch ligger på schemat härnäst.. men jag tänkte visa lite bilder sedan, hmm, söndags? Jao, kanske! Lördagens kommer nog aldrig att komma in, det ska vara om jag är superladdad till att hitta överföringskabeln från min fasters kamera.. Jaja, småsaker. Idag blir det Jobb mellan 11-19:20. Igår 8-17. Dagarna går undan kan jag lova. Hungrig är jag också. Sedan bibelläsning och efter det kan jag brumma neråt staden. Åh vad jag längtar efter min nya lya alltså. Håhå.
image2268
image2269
image2270
image2271
Jag vet inte om vinklarna är så överdrivet smickrande men hey, det är jag i alla fall. Kjolen är alldeles sprillans och jag hittade den i fredags. Överlycklig. Gick med Johanna på stan och vips hängde den bara framför mig. Den SKREK Malin. Jag jublade i provhytten och Johanna bara skrattade.. haha, men den blev min minsann! Hade den till med skepparjacka/kavaj i blått med guldknappar. Supersnyggt. Blev omtyckt. Tro det eller ej men körde samma stil igår på jobbet, många kommentarer, jackan sålde som smör i solsken och nöjda är vi allihopa :) haha..

Kjol Ginatricot
Linne H&M
Jacka (syns ej med på bild) H&M
Röda ballerinas med knäppning (nya!) Indiska

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”