dagens kanon

denna gång blev jag glad av kommentaren till www.msncheck.net
jag förstod nästan att något hänt på datorn efter det, men jag vet inte vad.

gå alltså INTE in på den. den installerar saker som INTE är nyttiga /tack andreas! :)

hey its grey

ikväll smäller det minsann! det är grey's anatomy - igen? haha, jag tycker veckorna bara rinner iväg nu alltså!
kom ihåg då det pratade i skolan om att vi har FYRTIO "skoldagar" kvar. Nu har vi knappt en veckas skoldagar, och PLUS att man är ledig på nationaldagen, inte för att det har en sådan stor betydelse, jag hade lika gärna kunna gått den dagen i skolan, faktiskt! :P det är mysigt när man bara är där.

i alla fall så är det grey ikväll och det är alltid lika spännande, det händer någonting VARJE gång, det gillas enormt.

jag tycker även att den nya serien är lite skojig, på femman, "the war at home" eller något liknande. lite familjekänsla, som i de flesta ändå, men har dock aldrig sett ett helt avsnitt egentligen är jag tyst gällande den.

jag har även stått och provat lite kläder här hemma idag. vad mycket onödigt man samlar på sig. tycker inte ni det? man köper nytt och slänger ALDRIG de gamla sakerna. Eller aldrig och aldrig, jag gav bort tonvis med kläder till en tjej som blev otroligt glad för dem :) det var kul faktiskt! men annars ändå, har ingen plats, får bygga ut eller något, det känns jobbigt men det är dagens sanning! tur att man har den där saken från ikea, ikea, behöver jag säga mer? Kanonshop!

(+) sovmorgon, plus att min mor hämtade mig vid bussen.tack.
(-) all väntan under dagen, nervositet? jag vet inte jag, "inte-hitta-utvägen-tyg" (det ni;)

stylingtips (veckorevyn)

1. Kolla på killavdelningen. Killkläder bör aldrig underskattas! I synnerhet inte med det maskulina modet som råder just nu. På HM:s killavdelning kan du hitta sköna oversize-koftor och trendplagg som herrhatten och hängslen.

2. Tänk på storleken på dina accessoarer. En stor, säckig handväska på dig som är kort ser konstigt ut och vice versa. Samma sak gäller vårtrender som jätterosetter och stooora smycken. Anpassa accessoarerna efter dig själv, för bäst proportioner!

3. Akta dig för glitter dagtid. Regeln gäller ögonskuggor och rouge med skimmer såväl som toppar och örhängen som glittrar med för mycket strass. Inte snyggt! Och paljetter passar alltid bättre på kvällen...

4. Ha alltid ett par solglasögon i handväskan. Oavsett årstid. De söljer trötta ögon, dåligt smink och gömmer dig på stan för gamla ex och annat löst folk du inte känner för att hälsa på.

5. Lite för långa toppar är alltid bättre än lite för korta. Höftlångt är mer smickrande än midjekort.

6. Investera i ett par svarta högklackade pumps. Sexigt till lilla svarta klänningen, rockigt till lösa jeansshorts och alltid fint till jeans.

7. Fråga mamma, mormor och farmor om gamla sparade kläder. Rota runt i gamla lådor och skåp! Gå loss på vinden. Kanske har du en alldeles egen second hand-affär hemma?

8. "Ta alltid av en accessoar innan du lämnar huset". Jo, det gamla talesättet stämmer faktiskt.

9. Tyll är tufft. Gör som stylisterna i Hollywood, älska tyll! En tyllkjol piffar alltid upp under klänningen och gör förra sommaren bohemkjol modern igen. Tänk "Sex and the city"!

10. "Legally blonde"-matcha inte. Skor, handväska och nagellack? Nej!

11. Våga färg! Sorligt många är felaktigt övertygade om att de "inte kan ha" många olika färger. Våga testa färg, i vår och sommar är det viktigare än någonsin att inte vara en gråsvart liten mus.

12. Dofta mera. Sätt extra krydda på vardagen med en sexig doft à la Narciso Rodrifuez For her. Våga vägra de tvättmedelsfräscha citrusdofterna som alla andra kör med...

13. Akta dig för halsband och örhängen samtidigt. Okej om det är små örhängen eller en tunn kedja men att glittra både i öronen och runt halsen är farligt. Tänk på detta när du ska på finare fester!

14. Våga läppstift. Jag vet, jag själv bör också ta till detta knep... Matta, målade läppar ÄR tufft.

15. Vårda dina naglar. Ingenting är mer stylish än välvårdade, manikyrerade naglar.

16. Mixa märken. Allra coolast är om folk inte kan se om det är Prada, Topshop eller vintage du bär.

17. Matcha aldrig jeans med jeans. Jeansjacka + jeans? No, no, no.

18. Axelbandslös klänning? Sy fast behån med några snabba stygn i tyget, så slipper du Tara Reid-olyckor.

19. Ha ett smycke som är "du". Investera i ett fantastiskt halsband eller armband eller en ring för den delen, som du bara älskar. Och som du har jämt. Låt det bli ditt signum!

20. Undvik hudfärgade strumpbyxor. Svarta eller inga alls, okej?

21. Framhäv din bästa sida. Benen, axlarna, armarna eller rumpan? Framhäv din bästa sida med hjälp av rätt plagg.

22. Bryt av med jeans. Vårens trend med vit och krämfärgad spets funkar alltid bäst om du matchar och bryter av med jeans. Klä ner en ljuv sommarklänning? Släng över en liten, sliten gammal Lee-jeansjacka.

23. Köp bastoppar en storlek större. Få saker är fulare än för åtsittande linne och toppar. Tänk Ashley Olsen, ska ska inte sitta åt för mycket!

24. Ha alltid transparent nagellack i handväskan. Inte minst när du har nylonstrumpbyxor på dig (de stoppar revor). Men det fräschar också upp naglarna snabbt.
 
25. Storstäda garderoben inför våren. Och använd tvåårs-regeln. Inte använt på två år? Inte så vackert arbetat plagg att det är värt att spara till dina döttrar? Släng! Nu!

26. Våga platta skor på partyt. När alla andra tjejer vinglar runt i höga klackar känner du dig garanterat coolast på ställen i sina platta mockasiner eller ballerinor. Eller stövlar med lite lägre klack.

27. Undvik skor med rem runt ankeln. Det "skär av" benet och ger ett kortare intryck.

28. Lyxiga smycken? Matcha med slitna jeans och en enkel topp. Och vice versa. Mixen av lyx och trash är alltid lika effektfull. Har du en söt finstickad kofta? Matcha inte med pärlor eller en snäll liten guldkedja, häng på ett långt halsband med en cool berlock istället.

29. Bygg upp en sjalgarderob. En snygg sjal sätter färg på en vardags-outfit bestående av jeans och topp, eller shorts och topp. Gör sjalen till "din" nya grej!

30. Ha klänning till vardags. Du känner dig smalare, snyggare och kvinnligare. Finklänningen går alltid att "klä ner" med stövlar och en kofta.

31. Shoppa skärp på second hand. Second hand-affärer har alltid en ställning med skärp, en guldgruva i vår när vi alla ska markera midjan.

32. Flera smycken samtidigt? Välj olika material. Träkulehalsband och en lång, tunn guldkedja funkar till exempel bättre än träkulor runt armarna och halsen. Du fattar grejen...

33. Sträck på dig! In med magen, ner och bakåt med axlarna. Bättre hållning ger ett mer självsäkert intryck på två sekunder.

34. Se upp för formlösa plagg. Ponchos, oversize-toppar och tältliknande klänningar utan midja är farliga, farliga plagg. De får dig nämligen lätt att se större ut än vad du egentligen är. Dubbelknäppta jackor och kavajer förstorar också, speciellt när knäppningen stramar åt. Hu!

35. Svart från topp till tå. Svarta strumpbyxor, svart kjol (eller svarta shorts) och svart topp ger ett slankare intryck på direkten. Inget är alltså bättre en dålig dag när kroppen känns svullen, jeansen sitter för tight och alla toppar känns för korta.

36. Testa trenchcoat. Trenchen är din bästa vän i ur och skur, den framhäver formerna och ger ett slankt intryck.

sarah

sarah

när jag var liten var freddie prince jr min idol, haha enligt "she's allt that"
just nu känns det som att det inte riktigt stämmer, men jag menar varför inte?

sarah michelle geller. det är bruden det, hon är snygg både i blont och brunt hår. Ja.

i dansens värld

vi har nu väntat och väntat och ätit och väntat och nu sitter vi vid datorer för att VÄNTA till klockan 13.oo då vi kör igenom allt igen.
det kändes verkligen som världens blackout, vi har ju aldrig kört utan speglar, men heey, nu har vi det och jaa, en gång till och då ska klänningarna vara på också! :D

imorgon smäller det, på torsdag smäller det också! ojoj..

annars ska jag fixa en skolsak precis NU. tack och adjö!


godmorgon

jag är pigg som en nötkärna - INTE
jag är taggad som en nötkärna - INTE
hade ställt väckaren på kvart i sex, sedan nästa klockn 6.55
hööm, men jag sov som en stock.

så jag har klivit upp nu och ska göra mig iordning för dagen.
bussen går om 55 min!
sedan dans 9.oo-15.oo
imorgon börjar uppvisningarna!

sömn tack

jag är så otroligt trött och less på allt och alla! nää där ljög jag faktiskt, det enda jag är ÄR trött! :)
sedan alla människor i denna värld är helt kanonfina och söta och allt! det känns kul!

här sitter jag nu och luktar hugo boss som jag råkade spraya från min brors, inte illa alls, det är den bästa herrdoften som finns.
damerna däremot så tycker jag om ett antal X olika dofter, DKNY gillar jag mest, sedan jennifer lopez olika brukar dofta underbart, även britney spears - men där får man vara sparsam med sprayandet så det inte blir fööör mycket ;)

till helgen ska jag göra som så att jag ska knäppa lite kort (om min kamera fungerar) så ska vi ta en titt in i garderoben, känner att jag fått en del klagomål om själva "modet" i min blogg, så jag måste ta tag i detta nu! men som sagt till helgen ska vi köra på det :) har liksom inte såå mycket tid nu!

däremot kan jag säga som så att gul ögonskugga är en riktig megahit, jag tycker verkligen om den färgen faktiskt, särskilt när den underbara solen (om den nu kommer fram sommaren 2006) bränner och man kanske får en färgglimt på kroppen? jaa tack!

jag vill även rekommendera loréals mascara den som är både vit och svart, mycket bra och lätt att använda, jag gillar det att den vita sidan förlänger, men tar dock mer tid att ta på sig! men men, ska man vara fin får man lida pin!

(+): shorts, klänningar, färgade ögonskuggor, sjalar i hår, somriga parfymer, jordgubbar som säljs snart överallt - än en gång, skärgårdsdoktorn, tights, kilklackar, rosa mobiltelefoner, lovsångsskiva a la Harald H, miniräknare stora som hus, snygga resväskor, pretty woman, pocket på stranden...

(-): bohemkjolar och allt som var utav dess like 2005, stringbikini? hööm jo jag tackar ja,

DAGENS BILD

DAGENS BILD

kanske inte såå otroligt bra bild men okej .

Project runway

YES: det är det nu!
jag är såå otroligt hungrig, ska ta mig lite yoghurt med flingor.
finns det en godare yoghurt än hallon? nää just det!

dagens:
allt går att fixa med accesoarer. vad vissa outfitar blir SÅÅ mycket snyggare då ;)

jag och ems

jag och ems
jag brunett, emma blondin :P yess.


lucia 2005

lucia 2004

jag i ettan, lucia, det var det roligaste jag gjort faktiskt :)

bikini?

vilken bikini är snyggast i sommar?
tips tack :D

ginatricot

har snygga sommarkläder minsann ;) mycket trevlig affär!
varför kan inte du flytta till övik? hööm.

dagen i sig har varit inspirerande i regnet, jag har fått inse att jag inte är gjord av socker i alla fall
stort sett HÅL hela dagen, två lektioner - dans och fek.

prov på torsdag, prov på fredag. sedan är det kalabalik lugnt :D

?

?

ja du victoria, ska jag vara ärlig har jag aldrig sett dig glad, har du någonsin gjort det själv?
du vet det finns botemedler nu för tiden!


dagens outfit

  • svarta stuprörsjeans
  • svarta ballerina skor
  • trenchcoat
  • vit tshirt - liknande sak med volang :)
idag regnar det, och det har vi minsann upplevt (emma och jag) på gångfärd under lunchen  opps
vi missade bussen.


/och förresten har jag varit dålig på att skriva här Så ska bättra mig :)


en total diss

det blev ingen FEMMAN för mig.
skärgårdsdoktorn - tittar jag hellre på har jag nu insett ;)
såå ska se två avsnitt sedan har jag sett de ALLA 18 på denna helg :P haha. mycket att göra?
nej nej! men det är skooj!

såå femmans film får ni sedan kommentera till mig TACK :P
återgår till showen på dvd:n.

kanal5.se

jag som skulle plugga, jaa jag har verkligen skjutit upp det HUR LÄNGE SOM HELST! jag blir så arg på mig själv, varför varför varför?
men imorgon. då SKA jag göra det
för just nu vill jag helst titta på :
http://www.kanal5.se/templates/page.aspx?id=2048
yes!
"The Jonathan Wamback Story"
den känns lite läskig faktiskt om jag ska vara ärlig..

men man kan alltid testa, sedan blir det nog en tidig kväll ikväll :)

dagens outfit

  • idag:
  • gul skjortklänning med prickar liksom, ni vet - H&M
  • vita tights
  • utsläppt hår med spänne
  • bruna remsandaler (som jag skadade tån i, dvs min mor som är så snäll klev på den så nu har jag en blånagel, blodet sprutade - nästan - två plåster och allt! haha, dramtik)
  • Igår :
  • svarta kläder med tanke på att jag jobbade för fullt ;)


haha,

jaa, jag håller i mitt beslut, adam brody - utan skägg TAACK! ;) men jag tycks ha startat ett samtalsämne om detta ändå ;)

"sjunde himlen" soo sweet!

mitt liv i stort:
glädje. tack tack tack tack tack tack tack tack :)
och vad kan detta bero på? höhö.

<3 is in the air. det ni!

hemma hos mormor och morfar

hjälp, kan man bli mer mätt? det känns som att man ätit flera ton hus eller något liknande.
men det är alltid så när man är hemma hos mor och far - föräldrar! helt otroligt.
uppsvälld :P haha.
men gott var det

potatisgratäng
kycklingfilé (grillad utomhus)
såser
sallad och liknande
bröd

två stycken tårtor
godis

jag menar MAT - Ja tack :D

MoorsDAG

jaa tänka sig, om några år, sitter man själv i samma sits som mamsen gör, dvs man är själv en mor och ska bli överraskad :P tänka sig vad tiden går snabbt ändå, tänk när man var 5 år tex. ojoj!

pappa kom upp och väckte mig innan nio och jag tappade kuvertet till mitt kort BAKOM mitt skrivbord/databord, måttligt kul - svar NEEJ! jag fick styra ut alla bord bara för att komma åt det, men det gick till slut.

såå gick vi ner och min lillebror ville att vi skulle sjunga så han hade tränat in en egen låt, vilket vi inte gjorde till sist för då vågade han inte :P hahaha. vi gav alla paket men höjdpunkten var när jag gav mitt kort! hahaa, såå skönt kort, mamma, pappa bror och jag skrattade länge länge.. hahaha.

"MAMMA, du har någonting extra som skiljer dig från andra mammor " (stod det på framsidan)
"Du har MIG!" ( på andra sidan)

hahaha, mamma: "Typiskt dig MALIN" hahahaha, såå det var roligt.

sedan klippte jag min lillebror, blev otroligt bra faktiskt, min andra bror åker hem idag och det känns kanoners! jag saknar honom :)

snart ska jag bort och sedan efter det bär det iväg till mormor och morfar. när ska man hinna plugga?

oj neej

jag glömde att skriva att imorgon är det MORSDAG och jag har förberett mina vackra paket/presenter :P
härliga tider, detta innebär att man måste stiga upp tidigt för att gratulera mamsen! mycket trevligt för henne men dock inte lika roligt för nattsömnen, men hey, det är sådant man får ta!!!

förresten är det i PRETTY WOMAN som jag lärt mig att fötterna är lika långa som ens avstånd mellan handled och armbågen.. det ni! en mycket lärorik och sevärd film - alltså ;)

<3

oh pretty woman, walking down the street...

älskar inte ni också denna film?
har precis startat den nu och jag känner redan glädjens höjdpunkt :) såå otroligt bra film!
de bästa filmerna gjordes förr faktiskt, nu ska de alltid vara så PERFEKTA att de blir FÖÖR perfekta,
vilket gör dem sämre!

såg faktiskt på "tjejen som föll överbord" och jag måste erkänna att jag grät i slutet, trodde inte att den skulle vara så bra, men se där se där, det var den, eller den gick i alla fall att se rakt igenom :)
tittade även på ett avsnitt från skärgårdsdoktorn, ni vet då när eva kommer hem! :) haha.. jag är en skärgårdsnörd uti fingertopparna, men kan tyvärr inte hjälpa det!!!

såå nu sitter jag och tittar på pretty woman, helt wonderful, har gjort mig redo för sömnen, vilket är helt underbart, då vet man att man kan somna närsomhelst utan att man måste kliva upp senare! Thanx.

tack också för alla kommentarer - fortsätt så ! :)

ikväll var det en riktigt mysig mat&fika kväll också, mer gånger tack!

adam brody

adam brody

vanligtvis brukar jag falla för denna grabb, än hur han ser ut,
men jag vet inte jag, jag tycker inte att skägget klär honom faktiskt.
han är mer en liten pojke på något sätt, än en stor man..
det tror jag.

beslutsångest?

"tjejen som föll överbord"? Nej tack
"Skärgårdsdoktorn"? Ja tack
"Pretty woman"? Ja tack
"Sova med fienden"? Skrämmande och vågar nog inte se den nu på kvällen. det är en dagsfilm svar ja

dagens skratt:
när jag jobbade på i hög grad började jag tänka på en sådan otroligt rolig grej
hahaha. sjukt fult, för där började jag skratta som aldrig förr, mitt i kassan - oooopsss.
men bättre att skratta än att gråta i alla fall.

skärgårdsdoktorn - jaaa.!

inredningsarkitekt vs tjejmagasin

vad jag vill bli detta alltså! det känns som att när man sitter ner och ritar alla dessa hus - är det drömmen!
men samtidigt känns det roligare att skriva i tidningar?
vad ska man satsa på?
hjälp...?

www.lunarstorm.se

jag saknar det faktiskt INTE, inte inte inte!
förr var man beroende och allt sådant men inte nu inte ;) glaaad över mitt beslut!
man ska göra någon förändring i sitt liv för att känna att man lever!

jag måste fixa lite plugg antingen idag eller imorgon - IMORGON!

ska titta på skärgårdsdoktorn, såå mysiga program- tack malin för att jag köpte boxen! såå lyckat köp!
sedan ikväll blir det pretty woman! såå det så! ;)

OC

OC

johnny, OC blev såå mycket tråkigare än du försvann, såå är det bara!
varför inte bara komma tillbaka?

dagens måltid

pasta med bacon i en röra + ciabatta! jepp! det var min middag idag ;) såå otroligt gott!


home sweet home

idag var det tidigt upp för att jobba, eller inte direkt tidigt men jag började 12.oo - 16.oo
en bra tid för mig känner jag!
kommer hem och är superhungrig - verkligen! här har man fantiserat om att maten är framme på bordet det är dukat och allt! vad händer?
min mor har inte ens börjat med maten, såå jag hittade en lösvikt påse eftersom man är såå hungrig!
detta kommer att resultera i att man äter för mycket av det goda känner jag!

och hörrni haha, vi sålde JORDGUBBAR idag, tror ni att man blev sugen eller vad?
ååh, ge mig en gubbe eller två :)

när jag stod där i kassan insåg jag att det var längesedan jag tittade på pretty woman på tv:n ;)
det får bli filmen för ikväll!
och äta något gott till, popcorn blev jag sugen på nu! jaaa.
nu ska jag ta en smörgås innan maten

återkommer som alltid med mer av det roliga :P

aftonbladet.se

läste precis i aftonbladet att olsen systrarna ska göra "hälsotv" för femåringar?
okej, men jag förstår inte vitsen,
för det första: menas detta positivt eller negativt?
ibland undrar man, är det för att femåriga människor inte ska äta såå otroligt mycket söt och fet mat för att de måste behålla "måtten" eller är det för att det är såå mycket fetma runt om i världen och man vill minska den?
jag tycker ändå att det är lite tråkigt ifall femåriga barn inte ska få äta som de vill, jag menar visst finns de gränser absolut, men snälla nån, de måste väl få växa som de ska, och inte stanna i växten?
men vad vet jag... de gör ju ändå av med dubbelt så mycket som vi gör i vår ålder.. blabla..
jag kan diskutera detta länge och ändå inte komma fram till något beslut.

ikea 2006

jag menar såklart en liten katalog som brukar komma lite då och då
faktum är att den inte var lika rolig denna gång, för att de hade reportage som redan varit i ikeas tidning? konstigt nog, varför gör man TVÅ av samma?
strange..

men skoj ändå ;)

tittar på legally blonde 1 just nu, klart bättre än tvåan.
imorgon ska jag jobba. yes.

nagellack

jag är verkligen sååå dålig på att måla mina naglar, varje gång jag gjort det, händer det alltid något som gör att jag måste använda mina naglar på direkten och därmed är de fula - igen.

nu sitter jag här med "chic" på mina naglar - fingernaglar
och guld "sorbet" på mina tånaglar - bara för att jag ska använda mina bruna- sandalskor till veckan, hoppas att det håller..


ikea

katalogen har kommit och jag har en känsla av att den redan har kommit till i stort sett hela sverige vid denna tidpunkt. vi har en förmåga att få kataloger SIST av alla, men för det måste man ju ändå få läsa dem!
jag kan avslöja att jag älskar ikea över allting annat på denna jord och får inte jag shoppa loss på ikea i sommar går jag ítu - tusen bitar! bra nära!

såå nu ska jag sätta mig ner med denna katalog och njuta och bli inspirerad för en sommar som väntar i detta regn och rusk. fyskämsväder!
sedan ska jag prova mina inköp för dagen, hoppas att jag kan ha dem bara :)
och JAG måste även slå in paketen till min mor!
middag hos mormor och morfar på söndag! det är såå mysigt det med ;)

living with fran! haha, jag diggar den kvinnans röst alltså! ;) djuriskt! men usch vad jobbigt att höra det konstant twentyfourseven.

jag har det jag gör svar JA. är duschsugen också.

jessica simpson

jessica simpson

vart tog byxorna vägen jess?

lindsay lohan

lindsay lohan
denna väska är otroligt vacker, en röd sådan, såg någon liknande i sthlm då jag var där sist.
mycket vacker! gillar även brillorna.

tyvärr så ser ni inte så mycket utav bilden men jag hoppas att det accepteras ändå ;)

dagens hiss och diss

HISS:
maten vi åt idag och även att det var otroligt mysigt att gå på staden med familjen som följetåg! ;)
även den trevliga personalen på makeupstore
DISS:
när man har jordens snyggaste ankelboots (riktigt snygga var de faktiskt, har aldrig sett dem någonstans) varför ska man då förstöra det hela med att ha JEANSEN ovanpå? det undrar jag. det såg faktiskt hemskt ut om jag ska vara ärlig. men alla har vi olika smaker! vissa gånger kanske det går men denna....?

farmor

vad mysigt det är att vara hemma hos henne!
maten var klar minsann. det vanliga dvs.
laxfilé (jag älskar det
potatis
sås - världens godaste
plus en otroligt god sallad!
efterrätt:
vanlijglass med krossad choklad - mums!
rulltårta med jordgubbar i! kan man uttrycka MUMS på ett annat sätt?
djuriskt gott.
det är alltid lika mysigt, vi äter alltid "Mintolux" det är hennes favoritgodis och för mig är de underbara ;)

dagens outfit

är väldigt lik den som jag visat i ett tidigare inlägg
svart och vitt, men utan skärp! såå skönt att ha på sig detta på en dag i staden!
världens ösregn, men det blev lite smått och gott även idag.

2 nagellack från makeupstore - "chic" och "sorbet" mycket vackra ;)
en vit top
mörkblå shorts - uppvikta


plus grejer till mamma, vilket blev dyrt, hon bara tog för sig och jag fick betala, vad gör man inte?
en rosa tshirt
ett svart linne
ett rosa halsband - mycket snyggt! det kommer även jag att använda ;)

ikväll blir det godis och mys framför tv:n. o jaa!

victoria beckham

victoria beckham

jag tycker att denna bild är underbart vacker, nog för att hon är smalare än en pinne, men hon kan det där med att se bra ut på bild. keep going.

våra bästa år

det första jag gjorde nu när jag vaknade var att slå på
"våra bästa år" på trean. inte för att jag brukar se det, jag har nämligen ALDRIG gjort det, men ändå.
haha, dagen har precis börjat och jag hör en hammare och en borrmaskin ifrån köket.
pappa snickrar på riktigt bra tycker jag! :)

snart blir det frukost mycket gott, sedan så bär det av in till staden med familjen.


wow wow wow

jag har aldrig hittils varit med om något liknande.
på en dag har mina besökare här totaldubblats nästan TRIPPEL :P haha.
jag kan inte bli mer glad faktiskt!
imorgon ska jag testa och se om det fungerar med större bilder, det får bli dagens utmaning för morgondagen!
ska även då in till staden för att hitta någon pryl till mams, hon får gärna följa med och välja.
tror även att vi ska ta en tripp till farmor där också!

nu när jag ändå tittar på dvd:n så ska jag komma ihåg och lyssna på låten de sjunger på skolavslutningen! lina vill veta och det vill jag med, inte för att hon frågade för 4 veckor sedan men bättre sent än aldrig - ett svar!

godnatt young people.

och till sist denna dag

Senast sedda film: Elizabethtown (underbart braa, väldigt sevärd) + just nu Skärgårdsdoktorn - ovanligt NEJ?
Senast köpta skiva: Jag kan faktiskt inte minnas, tyvärr, jag köper aldrig skivor om jag ska vara ärlig. :P
Sparar till: England, som jag ska till om några veckor, men har dock inte kommit mig underfund med att BÖRJA spara.
Väntar på: Att borsta tänderna och krypa ner i sängen, men just nu känns det långt borta.
Pålägg som gäller: Smör och ost, ibland skinka, men ett hett tips om man inte ORKAR ta fram pålägg, använd "grillkrydda" som ett slags pålägg över smöret. Mumsfilibabba!
Dagens dryck: Jag drack ett vattenglas sist, tillsammans med en ipren (huvudvärK)
Senaste boken du läste: Det måste vara "mina ex" har faktiskt inte än läst ut den, håller även på med "pärlor från månen" men har dock läst hela ebbas bok. inte illa.
Senaste maträtten du åt: Det blev resterna sedan gårdagen, en liten blandning, korv och makaroner sedan köttfärspaj, jaa så var det! smarrigt båda två (dock inte samtidigt :P)
Senaste klädesplagget du bar: Ett par svarta byxor och ett svart linne - hemmaklädd så att säga =)
Senaste repliken du yttrade: "Men jag dööör vilken söt film mamma" haha, skön svar NEJ, men jag är ärlig i alla fall.
Senaste personen du träffade: Mamma och lillebror
Senaste personen du pratade i telefon med: Pappa
Senaste personen du fick brev av: Hahaha, nu ska vi se, senast jag fick brev var väl sisdär etthundratio år sedan men nääe egentligen inte, jag fick något "börja spara till din pension" brev. har dock inte läst det
Senaste gången du sov: Natten till idag, från halv ett till tio över elva, vilket aldrig har inträffat som jag redan skrivit.
Senaste saken du köpte: En grej till mamma, "morsdag" innan dess två par shorts och två klänningar, som sagt, jag skulle ju börja spara ja.. så var det
Vad har du gjort idag: Tittat på tv, tittat på då pappa satte upp de nya köksluckorna med snygga handtag från ikea, sedan insåg jag att jag borde hjälpa till så jag lade tillbaka porslinet i hyllorna, som jag även torkade och städade ur. köpt godis och jaao ätit mat bla.
Gillar du svarta kläder: Ja, men dock inte alltför ofta, Färg på tillvaron tack!
Hur tidigt stiger du upp: En helt vanlig vardag är jag uppe o5.44 vilket är ILLA tycker jag själv, har jag sovmorgon brukar det väl bli runt 7.oo, helgen ca 9-1o.
Vilken färg har du på håret: Just nu är jag BLOND! efter 5 färgningar från mitt "färgade" bruna hår såå är jag BLOND, och jag känner att blont hår är JAG, eftersom det är min ursprungliga. kul att prova på brunt ändå :D
Vad har du för färg på ögonen: Blå ögon med inslag av grönt, tror jag.
Är du uppväxt i stan eller på landet: I ett samhälle, varken eller om jag får säga det själv.
Var har du ont: I min mun, jag tror att jag sovit för liteö
Vad lyssnar du på för musik nu: Pink - Dear Mr President.
Vad tycker du om idrott: Det fungerar minsann! HOCKEY är kanoners och bäst!
Vad har du för klocka: Flera stycken, en rosa, en till rosa, en vit, en svart, en brun, en annan vit, en d&G svart och röd och några till, men jag använder för det mesta den svarta.
Favorit godis: Lösvikt godis, allt annat blir man trött på efter ett tag, då det är samma smaker!
Dyraste plagg du köpt: Det måste nog vara jeans ändå
Har du jobb: Ja, tänka sig att jag har det :)
Vad fick du på ditt senaste prov: det du!
Favorit ämne i skolan: Det får bli svenska, jag ÄLSKAR att skriva.
Något du är stolt över: Min mobiltelefon (:

the film

har kommit hem, såå mysig film, så otroligt mysig film, vedervärdigt underbar ;) haha. går det att skriva så? jag börjar undra..
men det var en riktig sådan där myspysunderbarfantastisk film, jag känner att den var perfekt till denna tid, nästan 2 h lång, men det kändes inte alls..
ge mig mys tack.

okelidoke - tillägnat

först vill jag säga till er att kika in på denna blogg:
http://touchoftess.blogg.se
weell, tess har tagit det stora steget at skapa en blogg hon också, välkommen in i gänget ;)
so sweet människa! det gillas! såå jag rekommenderar denna ;)

nu ska jag sätta mig ner och mysa framför "Joey" jag tycker verkligen om det programmet :P hahaha.
sedan project runway och efter det ska filmen på! det gillas verkligen.

jag skulle bra gärna också vilja lägga upp stora bilder, ska göra det nästa gång, vet bara inte hur stort mitt utrymme är!
men nästa gång ;) promise!


Elizabethtowm

jaaaaaa den har jag nu hyrt ;) jaaa jag hoppas verkligen att den blir kanon! stod och valde mellan en Hel del filmer tillslut blev det den med en godispåse och lösvikt! yesss! kvällen är räddad.

dagens KÖPDENNASAK:
jag skulle gärna vilja ha ett par rock&republic jeans, får jag?

sötsaker

åhh, ni är föör söta! jag blir tårögd ungefär ;) tack!!

har precis tittat på "working girl" som gick på 4:an, jag tycker att den var lite söt från 80-talet sådär! :P haha
nu ska jag hyra en film, jag orkar inte gåå, mamsen får skjutsa!
you come a long way, how do you sleep?


sammanfattar vi detta

ska jag nu bege mig härifrån och sätta mig framför tv:n
sedan ska jag lyssna på "dear mr president" ;) haha, efter det estlands bidrag
lina har terrat mig med låtar som är underbara :D


smile

smile

you're in candid camera...

outfit

oufit

svart och vit hockeydynamit - modooo!



oufit

oufit

detta var oufiten för en vecka sedan (lördagens), jag förstår inte, nu verkar mina bilder fungera igen?
vavavava?
men jag grinar inte för det ;)


outfit

outfit

röda jeans
vit tiger tshirt med svart märke
svarta hängslen


god morgon sverige

jag känner mig piggare än piggast svar NEEEJ. såå otroligt trött och stel, men det kan inte hjälpas!
nu gäller det att ta vara på denna dag också, men göra vad?
jag har väl aldrig i hela mitt liv klivit upp så sent, 11.1o galet :P haha
sedan var det sjunde himlen såå jag käkade fil, flingor och sylt till mackor och såg på det samtidigt.
min far håller på att sätta upp alla luckor i köket så att det blir klart någon gång också :D
mycket bra!

see you later.

i natt i natt är det du är det jag

sov gott mina kära läsare ;) tack för att ni finns!

jag ska uppskatta er mer, jag lovar

"sex and the city" på tv:n nu och jag känner att jag måste tvätta facet innan läggdags...

dominerande

hmm, jag vet inte vart jag ska börja, men jag känner mig alltid glad och sådant nu för tiden.
förstår egentligen inte varför? Jo det gör jag :D

dagens bästa:
OC - programmet helt klart! underbart!
Related - Någon nytt som startat, vad tycks?

economic

yesss. såhär mitt i natten, weird? svar jaaa! hahaha. sjukhet. men men det är sådant man får ta

utmaning

Byter gärna garderob med: Rachel Bilson och/eller Mischa Barton
Trivs bäst i: Tights / Klänningar - hmm, sommar!.
Bästa stiltipset: Ett diadem fixar håret på nolltid ;)
Bekriv min stil: Jag älskar att blanda budget med lite dyrare basvarianter. Yes.
Vanligaste färgen på mina kläder: Jag tror att det är vitt och svart
Sommar kommer jag gå klädd i: Klänningar, tights, ballerinaskor, skärp i midjan, shorts och kilklackar
Men absolut inte i: Volangkjolen och bohemmodet - soo 2005
Jag doftar just nu: DKNY, den gillas, ibland använder jag HUGO BASS herrparfym :P men bara hemma!.
Favoritmodellen just nu: Hon som är med i H&M reklamen, har ingen aning om vad hon heter.
Byxa eller kjol? Kjol, mycket mycket mycket bekvämt.
Så många skor har jag: Jag har faktiskt aldrig i hela mitt liv räknat dem, det skulle vara skoj!
Smink till vardags: Foundation - Loréal, mascara - loréal, rouge - isadora, puder - nivea, ibland ögonskuggor från isadoras sommarkollektion, vit kajal - h&m, när kajal används är det en kanon bra sådan från nivea, där man på ena sidan pennan SKUGGAR, och på den andra sidan målar :P inte illa!
Festsminkning: Mer skuggor och sådant kring ögonen, lägger även lite mer färger kanske, har inget hett tips just nu om jag ska vara ärlig.
Sminktips till allmänheten: Köp en foundation i din EGEN hudton TACK.
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: ett plagg: designerjeans helt klart, en väska: chanel's med kedja - så gryyymm, ett par skor: snyggaste converse skorna, jag älskar dem men köper dem ALDRIG.
Mig själv med tre ord: Skrattar till allting, är väldigt envis och målmedveten har jag hört ofta.
Jag tränar: ... på att försöka förstå.. det du! ;)
Jag ville bli när jag var liten: Tv4- allåa? heter det så?, arbeta i mat- klädes- post och allt BUTIK, flygvärdinna, jobba i McDonalds , frisör eller kock alltså allt som kom mig nära, men inget där man kunde tävla.


over and out

det är nu slut, jag har aldrig varit så nere...

alla förstår inte

jag ska klargöra en sak, eftersom ibland kan det bli missförstånd och jag känner att inte alla förstår iblandm, inget illa menat till en person vilken PRECIS har skrivit att den inte förstår.
jag ska inte nämna namnet här inte, det känns för avslöjande.
det slutar med "na" och har samma början som linjal, man kan även uttrycka det så att "jl" ska bort, och JL kan man även förknippa med LIndeberg.


nu är det OC
och GRANNY är en äppelsort ;)

Project runway

det är det på tv nu!
sedan börjar related snarttt!
:Djaaaa

och jag har precis klippt min morbror och bror :P yeaaah!
vi firade med varsitt granny ;) hahaha
mycket bra,

ute fixar föräldrarna i trädgården - det är VIKTIGT!

The OC


det kan man säga är ett farväl! jag vill inte att det ska ta slut, hatar alla dessa SOMMARUPPEHÅLL, det är väl ändå DÅ man har tid att titta på alla dessa serier, men ack sa grisen, känns tungt måste jag säga,
jag tycker INTE heller om att Marissa ska lämna serien, det känns tragiskt det med!

kom på någon handling bara och stanna ;)

ikväll är det sista avsnittet innan uppehållet på kanal 5 21.oo
just nu är det OC på tvn också faktiskt ;)


just nu

jaa, jag väntar på att få klippa en människa :P haha, få och få, jag SKA klippa min morbror, såå det är det jag sitter och väntar på när jag nu tittar på OC.

idag:
lektion 9.4o-1o.3o Naturkunskap B
11.3o-12.4o FEK B

slut på denna dag :P ooohhh, haha jag tycker om sista-dagar-i-skolan-dagar ;)


nästa vecka blir det dans för fulla slanten.

måndag dans som vanligt på ind.val

tisdag dans från 9.oo-15.oo

onsdag dansuppvisning 11.3o och en till 14.oo

torsdag dansuppvisning 11.3o och en till på kvällen 19.oo

sedan är det slut med dansen för denna säsong ungefär.


har jag sagt att vi ska dansa 1920-talet?


Olala.. nu sitter man här och jäser efter en middag som var mycket god men mycket vanlig.

dagens lunch: korv (varmkorv) stekt potaits, mos, korvbröd, GURKOR det var mycket smarrigt! särskilt potatisen är min favorit.


dagens outfit

  • jeans jc
  • vitt långt linne
  • mörkblå och beige randig kofta H&M, fick den igår från katalogen.. :P
  • blått och beige/guld diadem, alltså 2 st.
  • utsläppt hår.
  • ballerina svarta med knyt... ?


det hänger i luften

regnet, det är såå fett nära, det kommer aldrig
det bara hänger där, soom en persieennn, vad illa!
kan det inte bara regna och sedan är det öveer...???

tutti frutti passion

vad väntar du på? köp den och det NUUU
godare godis får man leta efter ;) yeaaaah!

hittade även nya äpplen på ica, färska GRANNY, me like... ;)
godis kom vi också hem med jaaa,

snart blir det köttfärspaj MUMMA:

flingor med mjölk

en kort dag i skolan idag med, började 1o i 1o slutade 11 oo inte illa, men det är sådana saker man får reda på då man tagit sig in en dag, till en lektion som egentligen inte var nödvändig för min del.
men jag var där och gjorde det jag skulle såå imorgon ska jag bara skriva ut det hela sedan är det KLART!
taaack för det ;)

jag ska titta lite på tv nu faktiskt, ska titta på SKA DU SÄGA ;)
igår hade ems och jag en girlfight - det ni grabbar och kvinnor! det var vad man kallar aggressioner ;) haha, nej då.

dagens outfit

  • svarta jeans
  • vitt långt linne
  • vitt linne med svarta prickar
  • svart bolero tjaffs över
  • uppsatt hår med svar diadem
  • svarta skor som börjar bli ihåliga - måste skaffa mig ett par EXAKT likadana fast nya, tycker inte om när sömmarna börjar dela sig där fram, men jaaaha, ingenting man kan göra till detta just nu! :)

en helt ovanlig tisdag

denna morgon - sovmorgon, jag fick sova till klockan 7.11 inte illa för att vara mig men i alla fall börjar jag inte förrän om 50 min men men, skam den som ger sig.
lina sitter här bredvid och skriver för fullt om sin lilla bok så att säga, mycket trevligt.! jag känner att den sociala kompetensen är vidunderligt stor ;)
jaao annars känner jag även att hungern har börjat växa, jag som nyss åt frukost ändå, men ack sa grisen, den känns.
något mer att tillägga?

ikväll är det Grey's anatomy, och jag kom på det nu att jag höll på att gå i taket när jag hörde femmans pratare igår "... I säsongsavslutningen av OC". VAVAVAVAVA? det får aldrig ta slut, jag hatar sådana ord, man ska inte hata men jag är verkligen bra nära. hualigen. det måste fortsätta för alltid.
tur då att grey's är kvar ett tag till - man kan i alla fall hoppas!



sweet dreams

sov gottish, det ska jag göra :)
härliga tider vad jag är trött och less på allt..
men ändå finns det solglimtar i denna ljuva värld. tack för det ;)

dagens bästa

  • GLASSDAG - dvs glassbilen var snäll som sålde glass, finally! i alla fall köpte vi "jönssonligan blandningen" så blir det när man har barn i familjen :P
  • SKÄRGÅRDSDOKTORN - även idag har det varit denna box för fulla slanten, mycket trevligt :)
  • SLUTAR TIDIGT - jaa, vi slutade tidigt som ni alla vet ;)
  • SHORTS INKÖP - Yess, två par, ett par vita ett par bruna.. faktiskt, japp!
  • SÖMN - jag längtar till att någon dag få sova 10-11 timmar, skulle verkligen behövas för tillfället
  • PASTA - jag har börjat bli en sådan där pastakvinna igen, sådan som jag var för längesedan men det känns verkligen toppen!
bigbrother final?  :P haha, nörd? vem vinner?


looking through my window

sköööön låt eller vad, den går väl något så tror jag??
haha
estlands i alla fall :P mycket härligt.. jag sitter här och diggar i väntan på maten ;)

beverly hills på tv:n jag säger då det.

en stor överraskning

jaa, det var såå otroligt skoj! jag köpte lite saker idag på staden bla tre plagg till min lillebror
och ni ska bara veta HUR SNYGG HAN BLIR I DEM ;) och han gillade dem såå skarpt.
när han såg den blommiga läckra tshirt-skjortan lös han som aldrig förr :D
han bara sken upp! haha.
men han tyckte om den och även två andra tshirtar som jag köpte till honom!
såå det var skooj! ;)

får ta min andra bror någon annan dag, men jag älskar verkligen att köpa saker till dem, för de blir såå otroligt glada när man kommer hem sådär!
jaaa..

särskilt när man är borta och reser och kommer hem med lite saker och fina ting - det är såå kul!

dagen i sig var ganska skön med tanke på att jag hade i stort sett bara EN lektion denna dag, och den var på morgonen - dvs dans. mycket trevligt! det drar ihop sig för uppvisning, nästa vecka 4 föreställningar.
man kommer absolut INTE vara nervös - nej nej eller JOO! ;) haha.
men det är smällar man får ta. det är nästan värre att vara nervös för en annan, då man själv sitter i publiken men men.

såå just nu tittar jag på skärgårdsdoktorn. ska ta ur mina linser har jag tänkt ;)

en stor överraskning

jaa, det var såå otroligt skoj! jag köpte lite saker idag på staden bla tre plagg till min lillebror
och ni ska bara veta HUR SNYGG HAN BLIR I DEM ;) och han gillade dem såå skarpt.
när han såg den blommiga läckra tshirt-skjortan lös han som aldrig förr :D
han bara sken upp! haha.
men han tyckte om den och även två andra tshirtar som jag köpte till honom!
såå det var skooj! ;)

får ta min andra bror någon annan dag, men jag älskar verkligen att köpa saker till dem, för de blir såå otroligt glada när man kommer hem sådär!
jaaa..

särskilt när man är borta och reser och kommer hem med lite saker och fina ting - det är såå kul!

dagen i sig var ganska skön med tanke på att jag hade i stort sett bara EN lektion denna dag, och den var på morgonen - dvs dans. mycket trevligt! det drar ihop sig för uppvisning, nästa vecka 4 föreställningar.
man kommer absolut INTE vara nervös - nej nej eller JOO! ;) haha.
men det är smällar man får ta. det är nästan värre att vara nervös för en annan, då man själv sitter i publiken men men.

såå just nu tittar jag på skärgårdsdoktorn. ska ta ur mina linser har jag tänkt ;)

dagens outfit

  • svart långärmad sak
  • jeansshorts uppvikta
  • svarta strumpbyxor - uuusch vad äckligt det är egentligen - men vad gör man inte
  • svarta skor
  • utsläppt hår
så ja.


KÄRLEK

precis slut på "hur man blir av med en kille på 10 dagar"
jag älskar filmen. taccck!

vilken slapp dag

jag har bara softat hela dagen faktiskt.. bara tagit det lugnt ;)
legat och läst lite tidningar, köpte en till idag också! mycket trevligt ;)
ätit god mat, god efterrätt tittat på tv, etc.

om några minuter börjar ska du säga och jag längtar djuriskt ;)

tv- dag

sååklart, det är söndagar det
synd bara att One tree Hill är slut för denna säsong, verkligen tråkigt.
men man får ta vara på de filmer/serier som visas idag ändå! ;)

plus att på kanal 4 ikväll klockan 21.oo är det "hur man blir av med en kille på 10 dagar"
den är kanonbra, själv har jag den inspelad och har sett den massvis - dvs X antal ggr.
men till dig som aldrig sett den -  SE DEN!



carola

jaag har tagit mig en titt på framförandet igen och hon sa ju att hon hade problem med halsen, men hallå, vart syndes det? ingenstans

hon var såå bra såå bra, det känns så kul att hon blev femma faaktiskt, jag känner att jag upprepar nattens inlägg men jag är tvungen att skriva det igen..

idag är det en ny dag med nya tag, drog upp mig lite tidigare från sängen, orka ligga kvar lika länge som igår, svar NEJ - nu ska jag titta på tv tv, jag tycker om sms. fast kanske inte mest av allt om man får jämföra sms och personerna bakom det hela :)

vart är världen på väg?

jaa det undrar jag faktiskt. det känns bara som att det ser läskigt ut.
hjälP! men vad har jag att säga till om

carola en femte plats - jag hade hoppats på en tredje men ändå, utan någon som helst 12:a tar hon sig ändå upp i topp fem MYCKET BRA tycker jag :D

denna kväll var helt underbar, kanonsuccé med lovsången och sedan åkte vi hem och kom precis hem till omröstningen på låtarna :D såå otroligt braa att hinna med allting!

soov sött meine Damen und Herren.

lovsångskonsert

nej men skojar du eller?
detta kommer att bli KANON, jag önskar att jag hade varit med i kören även denna gång.
men detta år avstod jag :P

i alla fall är jag nyduschad och Hugo Boss härparfym har jag tagit på mig (brorsans) haha, :P
så kan det gå, men det är bara det att den är djuriskt god.
så nu kommer jag att gå runt och lukta som herrarna ikväll!
yeaaaaaah ;) lite annorlunda, men samtidigt tufft :P

jaja, ska ta på mig kläder och fixa till mig.. har tänkt följande

svarta tights (till knäna)
jeansshorts man viker upp
plus något mer :P haha,

har inte kommit såå långt i själva outfiten.
jaja.

ha en trevlig kväll, ska snabba mig hem och titta på schlagern ;)

eurovision

carola
JAAAA


god morgon världen

sovit gott? det hoppas jag att du har.
själv är man piggare än piggast, vaknar klockan halv åtta och inser att det är ingen SKOLA idag så det var bara till att somna om.
angående kvällen igår såå såg jag "heartbreakers" MEN som vanligt somnade jag och det varingen idé att väcka mig själv, jag har aldrig varit så trött.

men idag går jag på högvarv. låg denna morgon i sängen och tänkte på att jag måste köpa yoghurt och tunnbröd INNAN jag kan äta min frukost eftersom vi bara har flingor hemma. men tror ni inte att mamsen snäll som hon är, handlade igår och allt fanns! hon hade till och med köpt TVÅ äppelsorter - varav BÅDA gröna. tack för det. kommer det in röda i vårt hus går det lika snabbt att kasta ut dem igen!

ikväll är det lovsångskonsert, ååhh vad jag längtar, synd att det blir samtidigt som melodifestivalen men men det är sådant man får ta, får se reprisen eller något, en stor del av tiden är bara tidsfördriv ändå, faktiskt!

och jag blev hur glad som helst när jag vaknade upp och fått ett mms. mums vad trevligt, klockan halv åtta denna morgon läste jag det och blev sååå happy! tack tack tack! :)

jag har även hittat min nya godisfavorit bara sådär - "tutti frutti passion" såå djuriskt god.

mor och far gör om i köket faktiskt, vi har inga luckor kvar utan nu är det som så att de ska slipas om och sedan sättas på med nya handtag -. hur snyggt som helst från ikea.. det ska vara vitt "vilket öppnar och ger mer ljus" plus silver LÅNGA handtag - kommer bli grymt!
och förresten är färgen en nyans grå också, bara för att man kan inte ha HELT vitt :)
såå det är de i full gång att göra :D haha...

soo long.

heartbreakers

tv3.se NU
den är på tv NU

sexattack

Sexattack på Carola

Islands stjärna: Hon hade sex med schlagerchefen

jag menar vad säger man?

himlen är oskyldigt blå

tänk den dagen dåå allt bara är galant - kanon!
allt bara flyter på från ingenstans, den dagen Den dagen.

jag har varit såå fruktansvärt sur och trött denna dag såå jag orkar inte mer..
nationella i matte ALDRIG MER och tack för det ;)

maten var för övrigt mycket god ;) och vissa människor i landet har bal idag, kul för dem liksom :)
jag har tråkigt och bara sitter här och mumsar lite godis för tillfället - sådant man aldrig gör annars höhö.,
ska ha tv-kväll med mig själv

do you wanna join me?

etthundramil

hade skillnaden varit 3-4 mil hade det inte varit något snack om saken
nu är skillnaden ett hundra mil och det är långt.

men som man säger, kärleken övervinner allt?
;)

Melodifestivalen

vilken var din favorit igår?
som ni nog alla vet är carola bra tycker jag :D
känns bra att ha en kvinna som henne som representerar landet vårt YESS!

johnny english

haha. tro mig eller inte, men jag tycker verkligen om den filmen! den är småcharmig ;) haha

dagens outfit

  • ljusa lee jeans
  • mörkgrått långt linne
  • mörk- och ljusgrå randig tröja
  • lockigt hår
  • skor
ööhh?


det var det roligaste

ingen kan förstå
men jag trivdes som få
det var hur bra som helst
det var underbart trevligt

JAAAAAAAAA vad kul.

helt klart äckligt

okej nu har man köpt hem lösvikt till morgondagens ma prov, vilket kommer sktia sig totalt
har inte ens öppnat boken, och det enda jag ska göra idag är att äta mat (vilket jag nyss har gjort, vräkt i mig massa yoghurt och flingor + mackor + äpple (som var helt klart ÄCKLIGT uuggh), men i alla fall är det inte riktig mat tycker jag, såå det blir middag senare..
men sedan ska vi till möte och jag ska leda lovsången ;) Weeeo det kommer bli kanon, bara att sjunga på liksom.
med mig har jag två brudar som backar upp + kanske en grabb + fyra män på instrument - gitarr, elbas, trummor och piano. jag menar kan det bli bättre?

det kommer att bli kanon.
bara att hålla tummarna
och vi ska även hålla tummarna för carola ;)YESSSS! jag är på din sida - det vet du ;)

åhnej, det finns en fet risk till att jag äter upp allt mitt lösvikt idag, skit!
måste hålla mig :P hehe..
har bara ätit LITE (eller inte) än.

granny äpplet - var gammalt!

och tack för kommentaren "björkudden är svaret"


(vad säger vi om att det tog slut mellan ryan och marissa igår?????)

dagens outfit

  • svarta stuprörsjeans
  • två svarta linnen
  • vit cardigan
  • svart sjal
  • halvhårstoffs ;)
typ enkelt och ledigt klädd. mycket skönt om jag får säga det själv.


damdidam

well, today we got class, right here right now.

vilken låt betyder mest för dig?
(dagens fråga)

jag vet, vet du?

dagens kanon

jaaaa.. denna sak som jag har lagt på ögonlocken - fungerar faktiskt
köp den på make up store - 125:- det är värt varenda krona

färgen håller hela dagen lång, i alla fall på mig, inte på mor min

OC

okej, nu måste jag bara säga såhär.. OC är kanonbra, äntligen nu börjar det bli bättre än bäst IGEN ;)
så ska det vara, jag kan inte hålla mig, måste se meeer.
det är paus nu, snart börjar det igen!

förövrigt - happily ever after.... :)
du tror att du har det så kanonbra, du har ingen aning - faktiskt :)

dagens gåta

vad heter stället/platsen där familjen Bovallius bor i tvserien "skilda världar?"
jag vet att det var år och dagar sedan men just nu är jag verkligen i behov att ett svar.
vore hur bra som helst, eller det är egentligen inte just jag som är i behov av det.
det är lina :)
men som sagt, skriv om ni vet. tacksam!

vänster och höger

jag använder mest högerhjärnhalva - vilket innebär att jag aldrig kommer att bli en forskare eller något liknande inom naturvetenskapen :)
MEN däremot har jag en kreativ sida :P haha, SÅ FETT INTE.
men vem vet?


testa du också -

konditionstest

.. blev det inte för min del, tyvärr!
har så fruktansvärt ont i mitt huvud och snart ska man bege sig,
måste ta alvedon på alvedon eller ipren blir det nog ;)

sedan så är det nationella i matte B på fredag vilket jag inte ens TITTAT på, känns som att det får bli imorgon.

IMORGON däremot kommer vi ha teater i aulan - haha inte så seriöst, bara klassen - romeo och julia.
lovely ;)

plus att det var jordens godaste lunch i skolan idag - och de där mjuka bröden till - djuriskt gott!

OC är det senare ikväll också, underbart trevligt faktiskt om jag får säga det själv, men samtidigt känns det som att det blivit överskattat - grey's anatomy är nästan håller jag på att säga - sneppet bättre ;)


dagens outfit

  • svarta tights
  • vitt långt linne
  • svart och vit randigt linne/tshirt - vringad från ginatricot
  • svart cardigan
  • löshår med svart smalt diadem!
TACK för att det finns diadem, finns ingenting skönare än att ha ett sådant på sig ;)


sjukt verkligen sjukt

det är sjukt vad saker och ting kan påverka ens liv. verkligen!
imorgon är det sång som gäller - yeah! första timmen.
jag lär vara helt makalöst död imorgon också till skolan.. seriöst, idag var jag nära till att somna i bussen.
weell. sleep tight.

affären

malin och lillebror, ska till affären och inhandla godis - TRODDE VI!
näähä, här ska man ta en mysig cykeltur och vad händer, mor min börjar att skriva ned en sak, två saker tre fyra fem sex...  bla bla och hundra till som vi också kan köpa "när ni ändå är där"
TROR NI DÅ INTE ATT JAG VINGLAR OCH HÅLLER PÅ ATT SLÅ IHJÄL MIG HELA VÄGEN HEM!
eller inte men det var nära, jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att jag måste gå med cykeln ;)
vilket ändå gick bra men jag gick lillebror på nerverna..
det blev godis - och glass :)

sedan så en allmänt bra kväll!
jag inväntar GREYYYYYYYS ;)

dagens kanon

jaaaaaaaa vad jag längtar till på torsdag
idag fick jag noterna och har tillbringat tiden sedan jag fick dem - vid pianot !
tack pappa för att du har jobbarkompisar som i sin tur har söner som i sin tur har fästmöer - som kan ha dessa noter och som hade det!
jaaa. tack så hemskt mycket - det är uppskattat! tur att det finns kopieringsmaskiner ;)

nu ska jag iväg med min lillebror och köpa GODIS. han längtar men jag längtar minst lika mycket ;)

dagens inköp

idag har jag varit snäll med min kära emma och köpt en hårspray till henne
eftersom HON SITTER I SJÖN fick man ställa upp och investera ;)
så det kan gåå!
för att inte vara nog med det..
"MALIN, kan du köpa en glass till mig"
haha.. jaaha det är bara till att betala, den där kvinnan alltså, hon ska bara HA OCH HA! ;) haha
men världens sötaste ;)

sedan såå köpte jag en smart grej på make up store, ni vet den där grejen man har under ögonskuggan såå att det ska hålla.
jag återkommer med resultatet på det imorgon ;)

OCH förresten j och jag var mycket flitiga gällande NKb rapporten ;) såå otroligt duktiga, till och med första timmen - det blir så att vi har SOVMORGON nästa vecka.. TACK för det ;)

ojj vad mycket jag skriver idag, jag känner mig på skrivhumör
detta måste jag vara oftare tycker jag!

världens värsta morgon vaknade jag till idag också.. VEDERVÄRDIGT ;)
men det blev bättre och vi fick ingen TORSK i skolan utan fiskpinnar - eller vad man kallar det.
mycket mumsigt för min del tycker jag tralala ;)

tv- kväll

jaaaaa. grey's anatomy, jag tycker att det är KANONERS.
verkligen. ge mig styrka vad underbart det är ;)
jag förstår inte varför jag skrev med "k" där men jaja.. sitt på stortån ;)

nu väntar jag på amerikanska pannkakor - men känner mig dock mätt
hööm

bussen var en kvart försenad hemåt och jag har nog aldrig frusit såå mycket faktiskt.
hjäälp! jag hann köpa lite godis i alla fall ;)

dagens outfit

  • idag blev det en alldeles gammaldags dag med lite gamla kläder jag hittade i garderoben, men visst går de att använda.

  • Levi's mörka jeans - stuprör
  • Diesel t-shirt
  • En annan svart cardigan som låg mest i skåpet
  • Mörkblå jacka - H & M
  • Svarta skor
  • Hårspänne och utsläppt
  • Diamantörhängen - -
Så jaa.


killar och tjejer - vad är egentligen skillnaden?

det ska jag be att få tala om! vi är olika till alla sorters saker faktiskt.
inte bara det att vi ser olika ut, vi har olika framföranden också!

när det gäller skolan och plugg blir tjejer uppstressade medan killar säger "det tar vi då, vi åker hit imorgon lite tidigare bara så ordnar det sig"
gäller det paket och presenter säger killar "jag köper den imorgon"
och allt vad det innebär, när det då gäller förhållanden så visas det såååhär, säg till mig nu om du håller med.

Tjejer
Vi tjejer är verkligen FÖR förhållanden. När vi väl har ett tar vi vara på dagen som om den vore den sista. Allt ska ske med pojkvännen. Ringer han inte en dag börjar vi undra "har han hittat en ny?" skriver han inte ett sms innan vi somnar kan vi bli ledsna och i värsta fall gråta.
Säger han att han har mycket i skolan och plugg, förstår vi att det bara är bortförklaringar, Jag menar såå dum är man inte, skulle de helt plötsligt få en resa till FotbollsVM tackar de säkert ja på direkten. Vi tjejer är som gjorda för ompysslad, vi vill bli ihågkomna, vi vill ha kärlek och glädje från vår motsatta part.

Om vi nu får den där kärleken av grabben så kan det istället bli så att killen blir kallad "toffel". Men soo what, 1. det är bara den som säger till killen att han är en toffel, som är avundsjuk. 2. om du nu blir kallad toffel såå stå på dig, du vet hur bra den där tjejen verkligen är.´

Tjejer är sådana som bara tänker på killar för jämnan. Det går inte en lektion, en timme eller vad det nu är som vi inte ens tänkt det minsta på honom. Han kretsar dagligen i våra skallar, och får vi inget medhåll blir vi sura och tvära och vill egentligen bara vara dum tillbaka men ändå inte. Då blir vi rädda och tar vara på det vi har istället, och filosoferar om han verkligen tycker om en? Varför skriver/ringer han då inte?

Vi blir galna, vi tar upp detta med våra tjejkompisar, familjemedlemmar, kusiner, mor och farföräldrar och vad det nu är, men de säger alltid bara " det kommer att ordna sig " och ler. Som vanligt! Men vadå kommer att ordna sig, hur vet man det?

Sedan kommer då dagarna då allt är så underbart, man blir ompysslad, man känner sig älskad såå som man alltid vill känna sig. Det är då man tänker, är jag utnyttjad nu, eller tycker han verkligen om mig?
Är de där tre orden verkligen sanna, som han säger viskande i örat och jaha, vad gäller detta liksom?

Killar
Oj oj oj, ni ska bara veta hur ni egentligen beter er (jag säger nu inte till en eller två utan till er i allmänhet).
Ni tänker alltid att det löser sig, är det problem i förhållandet löser det sig, jag menar, det kan ju rinna ut i sanden? såå skönt det borde vara ändå..

Visst kan det gå timmar, dagar utan att man måste höra av sig, men jaa, om det nu ska vara så jobbigt så kan jag väl slänga iväg ett sms en kväll.

Ni tänker inte på samma sätt som tjejer gör till detta. Vi är beroende, vi blir desperata och allt liknanade.. Ni är cool lugna som filbunkar och tänker att kan man inte umgås med bruden denna kväll finns alltid grabbarna att spela tv-spel med.

Osv. Osv.
Det kommer nog alltid vara sååhär..

10 saker du inte visste om mig

1. jag älskar att rita hus - inredningsarkitekt
2. men jag vill helst av allt bli - modereporter
3. jag tycker om bilmärken
4. men en rosa bil är forever min
5. jag har en förmåga att köpa tidningar för jämnan
6. men är fruktansvärt dålig på att sortera dem (de ligger runt HELA mitt rum)
7. jag blir oftast uppstressad för ingenting
8. men är en otrolig tidsoptimist
9. jag blundar oftast när jag blir rädd
10. men jag sover med öppna ögon (
i alla fall LITE LITE öppna nerifrån, min optiker påpekar det varje gång) jag menar LÄSKIGT ELLER VAD? jag blir rädd bara jag hör det, jag menar VEM I DENNA VÄRLD SOVER MED ÖPPNA ÖGON? haha.. sjukt.
det äa jag det


sångens fjäril

Åhh, när man sjunger på scen då känner man verkligen att det kan inte bli bättre FAKTISKT!
jag är seriös, jag är såå fett seriös, jag sa en dum grej när jag skulle redovisa en sak i skolan idag:
"jag hade världens bästa tal till den där bilden men jag har tyvärr glömt allting men jag lovar att det var smart, JAG ÄR SERIÖS" de bara, jooo visst! jaha, sådant man får ta (därav ordet - seriös) men jag hade faktiskt en anledning till den där bilden, jag menar den tog FRUKTANSVÄRD tid att göra :P jepp!

sedan såå åter till sången - mycket trevligt, på torsdagskväll smäller det! och man har att göra med mycket bra människor, du behöver bara ta en ton sedan spelas hela låten rakt igenom, your choise liksom :)
YES!

idag var det dans i skolan och som vanligt flyger jag på MOLN, jag älskar den där dansen (1920-talet ska vi dansa, dvs ni vet när man har högklackat i klänning och ska se fjolliga ut med händer rakt ut och fingrar som spretar och klackar som klackar och jordnötter som äts på krogen mm..) såå underbart roligt, jag älskar det verkligen, sedan hål som vanligt och efter det jordens godaste skollunch! :D kyckling med pasta! YEAAAAAAAH! tack kära mattanter för att ni en gång i veckan förstår er på ungdomars matvanor nu för tiden :)

sedan redovisning på svenskan och efter det engelska.. vi har shakespeare i min grupp :P mycket trevligt, pjäs och liknande, jag har hand om PP-presentationen, de andra två grabbarna ska spela romeo och julia :P

Mycket snack lite verkstad - allt plugg nu för tiden, ORKA?


dagens outfit

  • idag var det en ny dag med
  • Röda jeans
  • Vit "tiger" t-shirt
  • Hängslen
  • Svart cardigan
  • Svart midjekort dubbelknäppt jacka
  • Svarta skor
  • Löshår och Solbrillor
Tro om det där MSN check är något slags virus?
har funderat på det hela dagen.. well well..


www.msncheck.net

woow, här kan man se vilka som blockat eller tagit bort dig på din msn.
otroligt ändå, men jaa, vad kan man säga, ganska kul att se :P

förövrigt sitter jag mitt i "one tree hill" that's pause.

nu börjar det. :)

sunes sommar

yeaah, jag tror att det är "sune" dagen idag, men helt ärligt, det är hur bra som helst.
finns det något roligare man kan skratta till såå länge?
ska titta med mina bröder har jag tänkt,
i alla fall till dess att:
"ska du säga"
"sjunde himlen"
"one tree hill"
börjar ;)
såå bra program, det är livet på en söndag det, och jag såg alldeles för en stund sedan "grey's anatomy" också, även fast jag såg det bara för några dagar sedan.
weell, OC har jag också tittat på, det känns bara som om jag vill bädda ner mig för alltid. faktiskt.

jeansshorts

KLIPPET
fyy vad snyggt det är egentligen,
har klippt sönder ett par jeans som jag annars ALDRIG använder och nu har de helt plötsligt blivit mina bästa shorts ;) TAAAAAACK!!! haha

annars är mina svarta cityshorts i Uppsala och lever loppan, jag blir galen, jag vill HA DEM ;)
haha.. får ta och snacka med min kusin och be henne skicka dem :P Oooja.!

Lista idag:

hittade denna lista på en blogg, såå jag tänkte bara se om jag kan klargöra den här o nu:

Idag: Vaknat, ätit godis och glass, tittat på Sunes Jul med bror och tittat lite mer på tv
Igår: Konstigt nog kommer jag inte ihåg, film på kvällen i alla fall
I förrgår: Shoppade och skrattade.. typ?
Imorgon: En helt vanlig måndag med dans första timmen, sedan blir det väl något mer skoojjigt på hålet, efter det lunch och jao, jag vet inte mycket mer, sång på kvällen!
I övermorgon: Tisdag, sovmorgon. O jaa.. eller kanske inte, måste skriva rapporten, får se.

Humör just nu: Otroligt happy på något sätt, det känns alltid kul att titta på Sunes jul.
Stjärntecken: Jungfru
Väder: För tillfället regn, för två minuter sedan SOL, så har det hållit på hela dagen
Bästa egenskap: Jag skrattar till allt - ungefär
Sämsta egenskap: jag är fööör rädd för allting, och höjdrädd(?) är det en egenskap?

Favoritmånad: Juli, helt klart, sommar sommar sommar...
Tv eller film:  Måste säga TV, det är mest variationer i den, PLUS att söndagarna är underbara när det gäller Tv:n
Bok eller tidning: Det är nog en smaksak och vilket humör jag är på, längesedan jag läste en bok nu faktiskt, och alla vet att jag är galen i tidningar/magasin
Bar eller nattklubb: Jag säger inte mycket till den saken..-
Arbete eller skola: Skola/arbete, båda är roliga på sitt sätt.

Morgon eller kväll: Kväll
Klädsel just nu: Myskläder.. härliga tider, jag är trött trött trött
Sällskapspel eller tv-spel: Sällskapspel såå mycket mysigare än tv.spel, varför spelar man det såå sällan nu för tiden? svara mig på det
Kramas eller pussas: Kramas, det gör man oftast, pussas är underbarast
Promenad eller bio: Bio är bara för underbart

Öl eller vin: USCH vad äckligt.
Godis eller snacks: Godis helt klart, mumsfilibabba, min bror har gömt godiset för att jag inte ska äta upp det, BLIR GALEN, ska leta...
Byxor eller kjol: Kjol, jag älskar bara ben, så härligt :)
Senast sedda film: Sunes Jul, men om de avsnitten inte räknas så säger jag "whatever it takes"
Komiker: Lina. :)
Skådespelare: Hugh Grant STAMMIS, Sandra Bullock, Rachel Bilson, Ebba Hultkvist, Kirsten Dunst, Freddie prince jr, mm mm.
Artist: Shakira... blandad kompott.

Stamgäster på din blogg: Det vet jag faktiskt inte, ni får gärna skriva och berätta så fullgör jag denna imorgon :P
Förhållande eller singel: Förhållande, såå mycket mysigare och bättre
Hetro, bi eller homo: Hetero
Kärlek eller vänskap: Om jag verkligen måste välja väljer jag kärleken. Störst av allt är kärleken
Glasögon eller linser: Både och, linser på dagen, glasögon när linserna torkat fast - oftast såå!
Storstad eller småstad: Storstad. yeaah! men ändå är det mysigt som jag bor nu :P
Stökigt eller städat: Städat helt klart, jag kan inte somna om jag har stökigt på rummet.
Restaurang eller hemlagat: Hemlagat, det är någon 1800-tals människa i mig. Men jag tycker det är mysigare, jag blir alltid så stressad på restauranger - man får aldrig äta i lugn och ro
Tävling eller lek: Haha, jag har aldrig varit något för tävlingar - så jag säger LEK LEK LEK
Jacka eller kappa: Jacka på sommaren och kappor på vintern - typ!
Stark eller svag: Stark, men svag ibland, beror på vad man menar med saker och ting.
Brun eller blek: Brun tycker jag tralalala.!
Favoritbutik: H&M. Alltid.

Favoritnöje: Shoppa, tv:n, vänskap och allt sådant, bäst av allt är sommarpromenader vid hamnen
Favoritmat: Kyckling - ge mig kyckling!
Fjantig eller tuff: Fjantig, ibland är det kul, tuff kan bli för enformigt.
Händer eller fötter: Jag tycker att det är bra att ha både och
Sparare eller slösare: Slösare, förr var jag duktig på att spara och sådant men NU? haha, jag har knappt ett öre kvar i plånboken, fast iofs, jag betalar med kort, men ändå?

Denna lista är gjord för att kopieras, nu väntar jag med spänning för att ni också ska fylla i denna! :D


fläskfilé och grädde

detta är min inhandlingslista för dagen, det lär nog bli mer saker också
men dessa ska jag i alla fall KOMMA IHÅG!
jag blir galen, jag börjar bli senil, vid nästan 18 års ålder..
hjälp vad gammal man blir

jag tror att jag ska köpa en glass också,
man måste hjälpa sin mor när hon sitter och pluggar för fullt
jag förstår inte att hon frivilligt pluggar och tar kursen PLUS att hon jobbar varje dag.
det är för mig en evig gåta

fläskfilé och grädde, bror ska laga maten, detta blir SUVERÄNT gott!

(that's life, på tvn nu? är det bra?? hmm vet inte.. jaja.. snart så)

God Morgon Söndag

vilken härlig dag, nästan i alla fall :) det kändes precis som att det var 28 grader i skuggan när jag låg och tittade ut från sängen, vilket inte stämde.. (så kan det bli utan glasögon/linser)
men i alla fall solen ligger bakom molnen, för tillfället - vilket innebär att molnen ska BORT

Frukost
åhh, vad god den är den där hallonyoghurten! mums! testa den, ni vet den utan klumpar, KLUMPARNA är annars förfärliga, jag får inte ner dem i magen, samma sak med juice som har klumpar i sig.. Hualigen!
i alla fall hallonyoghurt, med flingor - här får ni välja fritt, allting går :)
sedan mackor typ limpa, med smör och ost, om ni vill kan ni även här lägga på grillkrydda - och sedan in i micron! det är suveränt gott, äts helst med kniv och gaffel ifall ni skulle prova på detta!
jag brukar göra det oftaa, mycket gott när osten har smält :)
drickbart - jaa, juice, mjölk, vatten VAD NI VILL! :) saft kanske också,, huvudsaken man får i sig någon vätska.
vad fattas nu om inte ett GRANNY SMITH! ta ett äpple som efterrätt, och nu kanske ni är mätt i alla fall EN TIMME - som jag brukar vara :P sedan är det skafferiets tidpunkt :P usch vad hemskt egentligen men usch vad gott.

veckoreyyn
jag låg och läste den igår och detta nummer är faktiskt helt okej, men jag gillar inte layouten på framsidan, det blev liksom, jag vet inte alls, men för mycket av det goda kanske?

Nu är det frukost dags, och ni vet precis vad jag kommer att äta.. tjarrå!


whatever it takes

jaaaa så heter filmen som min mor och jag såg alldeles nyss,
men det hela började med att både hon och jag suckade eftersom vi insåg att vi båda har sett den flera ggr förut, eftersom den gick på canal + för veckor/månader sedan. jaaahaapp!
men vi tog oss igenom den och den är föör söt :p typisk high school film!
jag gillar "titanic"-temat på balen, hoppas att vi också har något liknande.

kalas
klänningar - i mängder. Köp en nu och fynda :)
för min del älskar jag skjortklänningar, sköna och praktiskt - fest som till vardags :)

tur med vädret
jaa, den filmen var det längesedan man såg, "vi hade i alla fall tur med vädret" :P hööm, tro om det är någon som har en att låna ut? ska börja knacka dörr imorgon känner jag.
när jag ändå håller på att snacka väder kan jag nämna att vädret blev mycket bättre nu till kvällen! tack för det, solen sken och allting! det gillas :P

two weeks notice
jag har sagt det förut, jag har nämnt den förut, den är helt underbar :) see it!
PLUS "love actually" otroligt bra den med.
hur kan detta dåå komma sig, kan det vara HUGH GRANT? ja det kan det.

bästa prylen just nu
om jag inte får säga det ena säger jag min mob tel. JAAA
tack för att den är såå kalabalikBRA. rosa - mums.

ikväll

mamma och jag ska se på film ikväll.
tvkväll, så underbart mysigt!
den börjar klockan 2o.oo på trean, någon romantisk komedi.
mycket braaa! ;)

budgettips:
köp den där gula ögonskuggan från "h&M":s eget märke och ös på med gul färg runt ögonen :P
KLOCKRENT vackert. jag menar 19,5o:- det kan inte bli billigare ;)

jag blir chokladGLAD

jag blir såå glad såå glad såå glad när jag läser i mina kommentarer att bloggen uppskattas.
det känns sååå otroligt underbart roligt och jag vet inte vad jag skulle göra utan er söta människor som helt enkelt TAR ER IGENOM allt vad jag skriver nästan dagligen. det är otroligt häftigt och om jag kunde hade jag skickat rosor till er alla.

men jag skriver detta för att jag tycker att det är kul, det är ett stort plus att ni tycker det också :)
Tack Tack Tack

dagens tips&råd

äpplen som äpplen tänker man, alla borde väl smaka likadant?
åååhh NEJ
röda äpplen= de borde sätta upp varningsskyltar över dem, har aldrig i hela mitt livs historia smakat något äckligare, (nu ser jag inte ner på er som äter dessa dagligen, utan jag undrar bara vad ni tänker med:P de är ju INTE goda) USCH vad äckligt, alldeles mjöliga, man kan lika gärna sätta sig ner med en sked direkt från mjölpåsen.
lujsgröna äpplen (golden delicious)= ja visst. dessa går an, ibland men oftast inte de heller. de kan få den där tendensen att bli gula och helt plötsligt smakar de äckligare än tåget, jag menar vem vill äta ett tåg?
mörkgröna äppeln (granny smith)= finns det något godare på denna jord? åhh vad jag älskar dessa äpplen, speciellt nu, när de är liiite lite sura och mörka och goda och hårda och jag finner inga fler adjektiv som kan beskriva SMAKEN som de smakar såå otroligt GOTT! jag finner inga ord :)

nu vet ni vad nu ska köpa nästa gång ni besöker ICA, tro mig, kom ihåg ICA ingen annan affär. ICA ;)

dagens outfit

jag får först och främst ursäkta för min vackra outfit idag :P haha. men orka ha på sig världens coolaste kläder när man ändå bara är hemma och softar  :)
såå
löshår :P åååhh.
svart tajta-lösa byxor lite vad ska man säga, lite sportaktiga med mudd
ljusgrått linne från ööh, bikbok.

såå snart ska jag sätta mig ner och läsa en tidning, men först skriva klart dikten från shakespeare.
det är mycket i skolan nu, det är hur mycket som helst.

Lista:

Bäst just nu enligt Malin:
1. Familjen, står som alltid högst upp på alla listor, vad skulle man vara utan dessa underbara ting?
2. Romantiska filmkvällar, dvs romantiska filmer att titta på med något gott ätbart
3. Randiga klädesplagg. Såå 2006 vill jag lova. Sommaren är här för att stanna.
4. "And I will love you all my life, for you are my reason, the one that I live for". Hela denna vecka (den som kommer nu) kommer det vara möten varje dag i olika delar av staden. Hos oss på torsdag, jag håller i sången. Välkommen!
5. Rosa skrivbordslampa. Snacka om att det var ett bra köp, jag bara älskar att trycka igång den. Såå vacker!
6. Veckorevyn - den är alltid med på topp 10 listor. Därför att den helt enkelt är den bästa tidningen, tro mig - jag vet.
7. Ballerinaskor. Finns det något mer bekvämt för fötterna? svar NEJ. Tycker även om kilklackar men blir så otroligt lång av dem, see upp för flaggstången.
8. Shakira, Underbara låtar du har kommit med nu, håller ni inte med?
9. H&M jag tycker helt enkelt att denna affär är kanon, sortimentet bara växer och växer för varje dag man går in där känns det som, och de är till och med trevliga där :)
10. Sist men inte minst, prova på det där kletet man ska ha på ögonlocket för att ögonskuggan ska fastna och sitta bätte, "Make Up Store".

Tror ni inte nu att mitt löshår är i EXAKT samma färg som mitt s.k. färgade hår? olala.. jag är så glad!
det passar peerfekt.

nu ska jag göra ekonomi, njaae?

lovsång

idag måste vi träna på den, hoppas bara att jag kommer på några smarta låtar.
på torsdag smäller det.. SMAAART!
otroligt roligt ska det bli, för att inte tala om LÖRDAG ;)

somliga har mer problem, andra inte

sååå kommer det alltid att vara, bara att vänja sig.

ny dag nya tag

morgontimman är förbi, nu väntas lunchen - tyyyp!
hade det varit en helt vanlig vardag hade man ätit lunch nu, ganska knepigt men helt okej ändå :)
igår satt jag och pluggade litegranna, det var ändå skönt att få det bortgjort.

idag regnar det ute och det är världens tråkigaste väder,
ska käka en bamsefrukost nu, har precis vaknat upp, min lillebror väckte mig och tog samtidigt min mobil,
att den ska vara så rolig :P

dagens outfit:
linne.

haha jag ska nog klä på mig.

denna har jag kopierat

(från Maya :) hoppas att hon inte tar illa upp av detta, OCH jag ska marknadsföra henne här och nu istället... http://princesssparkling.blogg.se

Tio första:
Första bästa kompis
: Eveline, Nina
Första bil: Det var nog en Ahlgrens bil
Första kärlek: Jag tror att det var en som heter Daniel
Första husdjur: Guppi fiskar - som min mor spolade ner i toaletten någon vecka efteråt
Första semester: Till Karlstad i flygpland då jag var två månader, med ROSA overall. tack päronen
Första jobb: på Ica
Första köpta skiva: "Veckorevyn" någonting, haha den sämsta jag inhandlat, men 69:- fattigare blev jag
Första riktiga kärlek: han vet
Första piercing: Öronen när jag var sju(?), eller jag skulle nog fylla åtta, sedan två till vid nio års ålder
Första konsert: Riktiga konsert som jag varit på var melanie C, tror jag??

Nio sista:
Sista drickan: vatten
Sista bilfärd: igår när jag letade min lillebror
Sista filmen du såg: OC faktiskt, det gick på tv för några timmar sedan
Sista ringda telefonsamtal: Till Lina men ack sa grisen, hon svarade ej
Sista bubbelbadet: typ över ett år sedan, på paradisbadet...
Sista spelade cd: jag spelar aldrig CD, men jag hörde sugababes på mtv alldeles nyss, räknas?
Sista kyss: typ förra helgen
Sista gången du grät: igårkväll, usch vad jag var rädd
Sista måltiden: Världens godaste med kassler och liknande, mumssss!

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Neeej, haha oo nej, det kommer inte på fråga, eller?
Blivit arresterad? nej nej nej nej!
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja. En gång
Varit på tv? Det med faktiskt, olala... flera ggr, Lina och jag är linslusar på hockeyn :P
Fått ditt hjärta krossat? jess!
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Det känns hemskt att skriva det men det stämmer
Haft ett one night stand? Nopp!
Busringt till nån? Jaaaaa, haha jag tror det.. det kan ha hänt faktiskt :)

Sju saker du har på dig:
1. glasögon
2. lösnaglar
3. ringar
4. underkläder
5. svart diadem
6. mascara
7. en tofs i håret. det stämmer MAYA ;) haha

Sex saker du gjort idag:
1. Letat efter min skåpnyckel i en halvtimme innan jag gick besviket till bussen, utan nyckel
2. Bekantat mig med en ny människa på stan :)
3. Bytt mina individuella val, uuuuaaaa, jag vill inte ha dem, ge mig nyaa?
4. Käkat godis i mängder
5. Gått in på en ny affär i city
6. Köpt "Glamour" som jag för övrigt ska läsa klart innan jag somnar,..

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1. Jeans, tights och allt vad byxor innebär
2. OC, One tree Hill, Grey's anatomy, Gilmore girls, Ska du säga, Sjunde himlen, jag är INGEN tv-nörd
3. Tjejmagasin, tidningar, you name it
4. Åka bil/Köra bil
5. Inredning

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. MAMMA
2. Lina
3. Emma
4. Min dagbok

Tre val:
Svart eller vit? vit
Sommar eller vinter? sommar
Choklad eller chips? choklad

Två saker att göra innan du dör.
1. Rest hur mycket som helst
2. Tagit vara på alla dagar

en sak du ångrar:
1. Just nu kommer jag inte på en grej faktiskt, men visst finns dem överallt. Jag ångrar att jag lämnade tillbaka skorna, men men.

GODNATT!

storflin

vilken underbar dag, faktiskt! ovanligt underbar, jag vet inte varför, det bara kändes så kul och bra att vara i skolan idag, jag hoppas verkligen att jag får en sådan känsla nästa vecka också, och veckan därpå, och därefter och YEAAH!
men nästa vecka blir det mycket göra, orka nationella i matte?

höööm. jag säger då det!
nu väntar tv:n för ikväll! o jaaaa.

dagens outfit

  • vita tights
  • randigt linne - grön - gult
  • ljusgul långärmadkofta - tunn
  • seglarskor
  • mörkblå jacka
  • utsläppt
jag trivs med mitt nyfärgade hår.. jaaa.


visst är det så

här sitter man, nyfärgat hår av värstingen LINA som förövrigt är kanonbra ;)
jag, Lina, Carro och Linas mamma satt i deras kök i en evighet, resultatet blev
färgade hår,
löshår på ;)
haha
men mycket trevligt + fika! yeaaah!

nu är det som så att jag har bilder på mina outfits. MEN kan tyvärr inte lägga ut dem här
har inget utrymme kvar.

sorry.

vad har egentligen HÄNT?

jag Malin har alltid tyckt att OC är/varit det bästa programmet som någonsin kunnat sändas på TV.
men från och med igår insåg jag att det faktiskt inte stämmer.
det är fortfarande bra, helt klart,
men det måste hända något kanoners för att jag ska bli förälskad igen. TACK. :)
johnny, kan återuppstå.

dagens outfit

Idag har det varit soligt och härligt.. men inte sååå otroligt varmt - förrän nu på EM..
håller på att gå upp i taket av värmeslag :P haha..

detta:
- svarta tights - till knäna
- kort dieseljeanskjol
- orangeliknande tubtopps -sak med knyt
- utsläppt hår
- kort svart långärmad tröja
- svarta solbrillor..

dagen D

dagens outfit

    • jeansshorts - uppvikta - vero moda
    • svart långt linne - knappar - H&M
    • svarta seglarskor
    • svarta solbrillor
    • uppsatt hår
    • vit munkjacka
    • stor bag med blommor :)

helt uppe i det blå

haha.. jag är på ett sådant bushumör att det inte finns några ord..
jag skulle kunna springa runt jordklotet och tillbaka på nolltid.
har haft en helt underbar dag, olala.. helt perfekt, bortsett från att jag vaknade med NACKONT
har nog sovit konstigt inatt - helt seriöst.

höömm sedan så trivs jag som fisken i vattnet med mina nya linser, synsam - de kan de!

mycket trevligt överallt! och jaa, ursäkta för mitt beteende idag :P


dagens outfit

    • grå tights
    • mörkgrått linne
    • ett guld halsband
    • ett äkta guld halsband
    • en grårandig munkjacka - typ / i skuggan
    • svarta pumps liknande saker
    • utsläppt hår

 


dagens kap

YEAAAH.
jag har hittat mina underbara skor till EXTRA BRA PRIS.
de finns på din sko, och kostar enbart 200:-
hur billigt kan det bli?
trots detta övervägde jag att inte köpa dem..

kom hem med en svart jacka från stadium istället.. kändes som att man måste prioritera.
jag menar, om det nu skulle regna EN DAG så måste man ha kläder för en sådan gång också.
am I right?

olala..
jag ska även göra allt för att få bort min fula färg på händerna, peeling nästa!
har införskaffat mig en från NIVEA idag, hoppas att den gör susen...

och jag har aldrig i hela mitt liv haft lösnaglar förr, detta är en ny grej, svårt att skriva med dem.. men man lär väl sig det med I guess.

nää.. see you later aligator

mitt liv i vardagen

det är inte lätt då det är svårt.. det kan man säga.
hemsk dag förövrigt. ville bara grina, till råga på allt var det konstig mat också..
weird dag!
MEN sol ute och lunchrasten var helt underbar, låg på gräsmattan och lyssnade till ljuv svensk sommarmusik som spelades över hela skolgården..
det är såå det ska vara ;)

sol sol SOOOOL

jag förstår inte, det är sommar
ca 44 grader i solen då solen var som högst, sedan 26-27 i skuggan, kanske 25 här hemma MEN ÄNDÅ! ;)

mor och dotter (dvs JAG) åkte in till staden nu på em, och köpte litegranna, bla varsinn glass ;)
haha, meningen var att hitta utemöbel med vi kom hem med klädesplagg, eller jaa, till familjen plus underkläder till moi, till och till, där fick jag upp med plånboken minsann ;)

nu väntar jag på min lillebrors hemgjorda glass, man måste ju PROVA ;) haha..
förövrigt vet jag nu hur är kräfta ser ut ;)

dagens kap

har ni sett den ursnygga bikinin med sveriges färger på? olala... jag gillar den så otroligt fett skarpt,
men när ska man använda den?
på badstranden kanske, jaoo men visst, njae?


phonebooth

jag skakade jag skakar
1 h 18 min av tankegångar och analyser, men dock en bra film!
lite konstigt att den nästan helt igenom utspelar sig i en telkiosk :P

jag säger då det.
annars en underbar kväll med en underbar vän ;)
fika, godis o glass!

nu ska jag se OC.

somnade tio min i den där filmen vilket gjorde att jag blev hur pigg som helst! haha.
såå nu kan jag gå genom eld och vatten - eller bra nära!

(jag vill också bara säga det att jag varit "icke närvarande" pga det där fete ekonomiprovet.)

the best day of the year?

haha, men kul har det varit i alla fall. hur underbar sol som helst.
hur bra kompis som helst.
hur god glass som helst.
hur god mat som helst (kommer det att bli, till dess godis)
allt är kanoners ;)

weird

min andra nya verkar verkligen INTE fungera, sådant här händer jämt och ständigt.
jag har inte uppdaterat på år och dag, såå här kommer lite information.
igår var det hur kul som helst
jeans shorts - uppvikta
svarta tights
orangefärgad tubtopp liknande modell men med snöre
(nu kom min bror precis in hit och vill busa med mig och han sa "fint!" då han tittade ner på mitt golv och märkte att jag sölat ut hela min "sminkpenvässare") haha., det hände igår
jag hade EN timme på mig att göra mig klar och det gick på 50 min. otroligt bra om jag får säga det själv.
jobbade innan såå! yeaah!

i alla fall har jag även köpt ett par vita converse - äntligen!
och även lite annat smått och gott - ett till diadem till samlingen och liknande!

som sagt jag är ledsen får att jag inte har uppdaterat - men det har inte fungerat!

idag är det en sådan dag att det är VARMT OCH SOLSKEN, redan nu är det över 14-15 grader och det blir bara varmare - 30 i solen! weeeeo sommar sommar sommar ;)

och jag har även hunnit med att städa nu på morgonen - idag blir det någon slags marknad :P haha

den senaste veckan har jag gjort följande:
pluggat, pluggat, pluggat - nk B redovisning och Ekonomi prov.. + nationella i eng B uppsats
Plus en sovmorgon.
och jaaoo ringt och pratat så mycket som möjligt med emma :D verkligen!
med mera med mera. TV:n har gått i högsta hugg, ni känner till den storyn helt enkelt!
det har varit allt. Grey´s anatomy, OC, OC, OC, OC, OC, Gilmore Girls, One Tree Hill, Ska Du Säga, Vänner, Sjunde Himlen, vad hemskt det ser ut att skriva upp allt här känner jag :P haha.

nu ska jag äta yoghurt, flingor, mackor och dricka vatten ;)

NY NY NY

ny blogg och den fungerar - promise.
så strunta i denna, gå in där istället.
där ska jag även skriva receptet - tack för denna tid allihop!
TACK TACK TACK TACK!

btw, såg ni "the OC" idag? såå bra, spelade in - som vanligt ;)

http://malinstrender.blogg.se

recept

jag ska snart ge er ett sååå otroligt gott recept, mamsen fann det på ett mjölkpaket och vi testade idag
någon form av chokladmousse som är fryst med varma hallon över!
sååå ljuvligt. det kommer

Valborgsmässoafton

vad kan man säga, det blev inte riktigt som jag tänkt mig :P hehe.
men i alla fall var det mysigt på sitt sätt, jag var först ute och sådant sedan inne.
logiskt tänkande, ringde emsan och vi snackade oss in i vårtiden! flera timmar :P oj oj oj.
jag har precis tittat på ett avsnitt av the OC och sedan så har jag hunnit med att fika/frukosta.

idag blir det nog lite tv och sedan lite plugg tror jag, måste i alla fall!
imorgon är det skola igen.

so long.


RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”