jul jul, strålande jul

48802-523
ja, då är det dagen före doppardagen och jag känner mig verkligen inte så otroligt hysterisk som jag brukar känna mig vid denna tidpunkt.

igår skulle jag jobba, men var tvungen att sjukanmäla mig, det gick inte alls, har aldrig mått så dåligt, idag skulle jag jobba, men jag kan inte idag heller. denna pencilin tar knäcken på en. helt klart.

annars var det en underbar skolavslutning i torsdags, vi gick sedan på stan och jag fick önska mig lite saker - efter det åt vi på subway. så gott, vi är stammisar där. igår fick jag åka hem pga. min mage.

jag och mamma tittade på brudens far 2 igår och den är ju så kul -  verkligen. sedan var det fuglesang som regerade - helt klart!

jag måste ge alla julklappar idag i alla fall!
ikväll blir det uppesittarkväll - som alltid. men jag kan helt enkelt inte glömma hur det  var att fira jul, för ett år sedan i östermalm/sthlm. det roligaste och bästa jag varit med om - tror jag. har aldrig bott så mysigt och ja, jag längtar verkligen tillbaka. men men, nu är vi hemma igen och det känns kul det med faktiskt! mina kusiner kommer också. kanon.

Kommentarer
Postat av: Therése

god jul malin :) hoppas du får det underbart.

2006-12-23 @ 14:11:06
URL: http://touchoftess.blogg.set
Postat av: Anonym

sjukt söt :)

2006-12-23 @ 14:13:14
URL: http://www.pernillaelisabeth.blogg.se
Postat av: Anonym

tack tjejer! god jul på er också :D

2006-12-24 @ 00:00:32
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0