oscar

48802-504Min sötnöt till bror, stackarn, för det första stod det fel i skolkatalogen (den har vi fått och jag spenderade 1 h första gången jag tittade i den, så mycket trevligt det är), och nu har han tillråga på allt fått punga ut med 100 kr till sin syster.

tack världens bäste lillebror (ja, han har min tröja, eller den han fick av mig på sin födelsedag, på sig på kortet, mycket snygg från mq faktiskt :P) man kan aldrig vänta för länge, han skulle betala mig en hundralapp i september, men bättre sent än aldrig! ÄNTLIGEN!, jag är hundra kr rikare, och vad ska jag nu hitta på för detta? Julklappar, eller jag kanske får en tredjedels klapp i alla fall.

barnfestivalen och den var skoj. mycket bra sångerska
"Minns mina ord, men detta blir nästa carola" uttalade sig min mor vid X antal tillfällen, men jag håller med. så otroligt stark röst molly. vackert!

Kommentarer
Postat av: Q

Q börjar få julstämmning medan han/hon lyssnar till julmusik. Låten som just nu spelas i högtalarna är "Vår julskinka har rymt" Med Werner & Werner. Det kan inte sägas att den låten är av musikalisk kvalitè men jag får mig ett gott skratt när jag hör den. Jag tyckte väll att den var bra när jag var i sjuårs-åldern. Tur att Carola finns och kan sprida kärlekstoner från cd-spelaren. Q sitter nu också och knåpar på julklappsrim. Jag hittade på en internetsida ett förslag till julklappsrim på en pruttkudde. Julklappsrimmet lyder: "Dina önskningar var ej många Kunde va korta som långa Mera ledtrådar fick jag ej Visste inte vad du vill ha för grej Så nu var det bara ut och köpa Eller skulle jag vara hemma och stöpa. Kanske är det ett ljus Ja vem vet, kanske bara lite bus." Jag vet inte om jag tycker detta rim var så roligt... Pruttkudden i sig är definitivt rolig!

2006-12-04 @ 14:17:31
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0