VÅRTIPS



  • Vad alla bara måste ha i sin garderob nu till våren:
    1. En trenchcoat. Har du ingen är det god tid att skaffa en med detsamma! Denna sköna och vackra kostar 398:- kr och kommer från h&m. Jag tycker om färgen, ljusbeige. Inte för beige och inte för vit. Perfekt.

    2. Dessa byxor, eller här kan direkt skrivas att det är med kortare benslut. Underbart vackert till höga klackar - som även det kommer vara en stor innegrej till våren och sommaren. Vad vore en sommar utan höga klackar? Byxorna kostar 249:- (vilket är löjligt billigt) och du hittar även dem på h&m.

    3. Jeansen håller även de i sig och jag skrev tidigare om den där s.k. mellantvätten och den fortsätter jag tycka om också. Men de här jeansen är verkligen snygga. Jag har själv ett par sådana, den enda nackdelen är att knappen kan lätt gå sönder - det gjorde den på mina vid ett Sundsvall besök - tur att man har en mormor som kan det där med knappar - hon har samlat på dem! Jeansen blir dina för 398:-.

    4. Här kommer då ett linne som verkligen håller i sig. Detta såldes även förra sommaren och jag var snabb med att köpa upp mig vid ett svart. Nu finns linnet även i rött. Skönt att ha för dig som seglar eller åker båt. Linnet kostar 79,50:-



Kommentarer
Postat av: Johanna

ÄNTLIGEN MALIN, som jag har väntat! fortsätt så här;)
pusspusspussss

2006-12-26 @ 11:03:12
URL: http://johannasten.blogg.se
Postat av: Malin

Ja tänka sig :P Nu lyxar jag till det ;)

2006-12-26 @ 13:22:32
URL: http://maaaliiiin.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh vad fashion med... HM....

2006-12-27 @ 22:56:21
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0