Så otroligt charmig knutte

Jag säger då det, människor finns det fullt av, så otroligt, men charmknuttar existerar inte överallt. Det vill jag lova.

Jag har idag ett litet tips till dig som inte vet vad du ska använda som pålägg på mackor. Well, it isnt that hard, ta bara lite grillkrydda och smör, så otroligt underbart! Och när du nu har testat det, skriv till mig då :)

Jag kan även påpeka att döskallar godis är helt makalöst gott.

Jag ska nu inte skriva mer

Jag är mitt namn.

Jag har nu börjat alla dessa stycken med "Jag" ILLA.
detta resulterar i dålig fantasi.

Kolla in veckorevyn, alltid bra. www.veckorevyn.se

Kommentarer
Postat av: Jonas

Men så skoj med en blogg! =) Men hur orkar du skriva både blogg och dagbok? Jag orkar ju knappt uppdatera min blogg en gång i veckan!
Jag orkar inte skriva flera kommentarer så jag sammanfattar allt här. Det där med "samma" frukost men inte middag var ju en intressant fundering! Jag har typ ätit samma frukost i minst ett år... med lite variation, men inte mycket. Yoghurt, flingor och två mackor. Ibland med tomat och allkrydda på mackorna, men jag kanske ska testa med grillkrydda för att få lite mer variation! =D
Usch, bara jag tänker på dödskallegodisar så känner jag hur det liksom draaar bak i käken av allt det sura. Men dom är rätt så go faktiskt ;)

2006-02-13 @ 19:41:37
URL: http://jojjas.mine.nu
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0