olalala in england

jag är i ENGLAND! haha, resandes i över 18 timmar men jag anlände i natt.
somnade några minuter i bilen efter det att vi hyrde den på flygplatsen.
mycket trevligt :d jag älskar denna kultur och vädret (som är ca 26 grader fast solen ÄNDÅ INTE ÄR FRAMME) haha.

resan ned gick suveränt - bortsett från att vi glömde tanklocket på en mack så vi fick vända, vi ställde oss på "personalparkeringen" på Okq8 och vi körde ner till något avdomnat ONOFF och hittade inte parkeringen - det var bara skog runt omkring! :P haha.

sedan väl framme fick vi kvällsfika och efter det - GODNATT!

denna morgon hur varmt som helst i rummet- upp klockan nio. sedan vid ett - kvart över ett åkte vi till en sjö som vi vandrade runt omkring. jag och K sjöng låtar HELA vägen - vi drog sånger på svenska respektive engelska och de vi mötte log ljuvligt :d

nu är man hemma här igen och jag är hungrigare än hungrigast! HJÄLP!.
inte så fruktansvärt äcklig mat - vi ska grilla grillspett til bakad potatis - jag säger bara en sak KANONERS! ;) haha. nämnde jag att vi fikade dumlekakor och hade med oss frukt på vägen också? hmm.
jag längtar till den dag vi åker till den berömda engelska affären där det säljs a lot of kolor ;) ENGELSKA KOLOR! yyiipppiee :d och de har även världens mest underbara hängmatta!

nu ska jag och K fortsätta titta i mina tidningar - innan maten! jag har faktiskt hjälpt till - tro det eller ej :P STOLTHET!
återkommer.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas att du har det jätte roligt ! :D

2006-06-11 @ 20:40:53
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0