TOALETTKRIS?

haha, jag satt precis och kände att naturen kallade så jag begav mig, tog ett kort och skickade till min bästa kompis! haha, jaa så det kan gå :) det är inte alla som gör något sådant - men jag kan göra det i alla fall!

dagen i sig har varit bajs. så idiotiskt fruktansvärt urbota TRÅKIG. det har inte hänt ett skit. ELLER JO, jag vann över två killar (ett år äldre än mig) i kortspel och jag känner stoltheten har vuxit underbart mycket.
jag hittade också ett ordentligt snyggt linne på stan men det snöade ute och jag kände mig inte på humöret, nu såhär i efterhand är det jobbigt för jag VILLLLLLL verkligen ha det där linnet. snälla finns kvar imorgon tack!

åhh nej, imorgon det är DAGEN MED STORT D. vi har engelska prov, ett sådant som man inte kan förbereda sig för. bajs kommer det att gå också, för att hon ska ju se om man varit medveten på själva lektionerna vi har haft - ooo ja, som alltid!

annars var OC hur bra som helst igår och jag kände att tårarna höll ju på att rinna över! haha. men så kan det gå. det är bandat och klart i alla fall! underbara tider så ska det vara! HELT KLART!

Nu ska jag gå in och kolla på lite bilder på nätverket. så kan det gå.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0