sundsvallresan

jag finner inga ord - vet inte heller vart jag ska börja.

lina & viktor hämtar mig och victor hemma hos victor (okej, jag har nu fått in 4 "vic/ktor" i en mening - det har jag gjort bra) klockan kvart i nio igår morgon.
victor fixade med mackor och kaffe till fikat.
lina och jag satt i baksätet och spelade kort, gurkan bl a .
vi stannade vid Höga Kusten bron. för att där låna toaletterna (inte illa att vara så personlig i det som skrivs här).
sedan fortsatte vi och stannade vid en mack, där vi fixade spolarvätska - bl a (&halstabletter/godis - victor investerade :D till sin lilla flickvän).
efter det fortsatte dagen och vi hamnade i sundsvall till slut.
gick runt där på stan och hittade en massa trevliga saker.
men det blev bara en skitsnygg sak från h&m, ett svart skärp i midjan och lite annat.
lina köpte jordens snyggaste skor.
och lina och jag hann även med att vara inne på "Byggnadsarbetarnas"kvarter i en galleria, där man inte fick gå allmänt nej, vi blev förföljda av en man som sa att vi är på fel spår för tillfället - jag fick inte fram ett ord utan brast i skratt - liksom lina, pinsamt ja. ovanligt? neeeej! haha.

nu var det hög tid att åka till ikea, och det tyckte alla andra också.
inne på ikea gick victor, viktor och inhandlade korv med bröd, medan vi damer begav oss till toan, sedan åt vi alla och gick in för några timmar innanför ikeas väggar.
det blev en hel del. tre vagnar lyckades vi fylla - inte illa alls.
jag köpte mest sådana saker man slår in julklappar med och grejer, snören, kuvert, presentpapper ALLT för att få de så lyxiga som möjligt, jag hade dock inte räknat med att det skulle kosta flera hundra men jaja, det vara bara till att betala - lyckades köpa två "glass - skålar" tyckte jag i alla fall, men det visade sig vara "ljusstakar" haha. se där, jag kan nog använda dem till både och.

efter ikea gick lina och jag in till köpcentrumet medan de andra åkte runt till biltema och sådana saker.
jag köpte min efterlängtade jacka som jag ringt från sundsvall city och beställde. YES, min strl och allt, en stor fet dunjacka på vero moda, den kostade ett antal kr om jag får säga det själv, (över tusenlappen) men värd vartenda öre,  helt klart, det var bara det att när lina kom dit och jag provade en annan otroligt vacker kappa - mörkgrå, blev jag kär. jag blev helt och hållet KÄR på nytt, haha, inte en sådan kärlek som jag har till victor, utan mer en kärlek som jag vet inte hur jag ska beskriva, det enda jag visste var att "köper jag den inte kommer ja ångra mig varje morgon" och det sa lina också. jaha, 900 kr till och det var bara att slå till, jag gick alltså ut därifrån 2100:- fattigare - men med ett stort leende på läpparna.

sedan blev det jamjam, för att få tyst på mig, köpte sådana där långa remmar, och klubba, PLUS att jag fick "I love you" klubban av victor också, synd bara att jag tappade ner den sek efter och den gick i tusen bitar - men den är fortfarande kvar i min ägo. jag gillar den :D

nu var tanken att vi skulle käka och klockan var väl runt halv fem, MEN jag kom på idén att åka upp till "södrabergetshotell" och ja, det var en ljuvlig utsikt över hela staden. så mysigt där i mörkret, med massa ljus som glänser. det gillade vi alla faktiskt - romantiskt, det höll vi med om, nackdelen var ju att hela bilen var full med grejer överallt och vi hade en stor fet tavla (som tog upp hela baksätet) framför lina o mig, men ja, det gick alla tiders ändå.

tiden var inne för mat efter detta, och vid halv sex parkerade vi och gick till olearys. det var otroligt gott som vanligt, mums. lina och jag bjöd våra grabbar ;);P på mat och efter det skulle vi åka hem, eller ja, tanken var god men det som inträffade - inte alls lika gott.

efter motorvägen i hög speed inträffade en lite läskig sak - lina och jag satt där bak och märkte ingenting, men viktor som körde märkte det i alla fall, ett FRAMDÄCK flög av bilen och vi körde en sträcka på enbart en fälg, hur sjukt som helst. det bara gnistrade om däcket, tur att viktor lyckades få kontroll över ratt/bil för att ställa sig på sidan av vägen. vi gick ut och såg, helt utnött, däcket låg a antal 20meter ifrån bilen  in mot diket/lägdan, sjukt läskigt, vi hade kunnat skada oss rejält - kört in i mitträcket eller in i en bil som höll på att köra om eller vad som helst.
vi fick i alla fall kliva ur bilen allihop (i minusgrader) för att lasta ur varenda pryl i bagaget och lägga det efter vägen i snön, ta upp reservhjulet och, ack nej, vi hade ingen domkraft med oss. jaha, viktor ringde då assistantkåren och de sa att det kunde dröja 1-4 timmar - kul liv, där satt vi mitt emot ikea efter en fet motorväg och bara satt. ringde våra nära och kära och ja,. hemskt
sedan ser vi hur brandbilen kommer i full fart - sirenerna på och allting - lever om, och stannar vid oss, som att det vore något livsfarligt som inträffat, (det var säkert någon som ringt efter hjälp) världens utryckning, vi sa som det var och de fick åka vidare, två-tre minuter efteråt kommer polisbilen i samma fart och utryckning och vi berättade som det var för dem med, men de var mycket trevligare!
världens ståhej för oss tänkte vi - :P haha, lite coolt ändå.

sedan efter en timme kom äntligen hjälpen vi väntat på, det tog ca 20 min att byta däcket och allt sådant, viktor fick hämta det andra däcket för att ha kvar det som bevis och ja, vi fick äntligen sedan åka hem, stannade vid en mack för att tanka och köpa lösvikt sedan åkte vi hemåt.
jag till victor och vi var riktigt trötta nästan direkt hemma, visade hans far våra inköp och så, det var mysigt.
efter det gjorde vi oss iordning för natten och somnade - vilken dag.

idag var en mysig dag också, och nu sitter jag hemma - otroligt ändå, och tittar på "vänner" läser h&m och veckorevyn, imorgon är en ny dag med victor och på lördag, ja, då har vi varit tillsammans i en mån, otroligt vad tiden går fort, men varje dag med honom är som julafton, han lyckas ALLTID överraska mig, då man minst anar det, jag älskar det verkligen, jag uppskattar det verkligen, jag älskar verkligen victor, av HELA mitt hjärta.

Kommentarer
Postat av: Linda

OJ vilket långt inlägg:P

2006-11-02 @ 20:00:17
URL: http://lindaeson.blogg.se
Postat av: Malin

Linda: haha, jaa för all del :P det tog tid att skriva minsann! men jag behövde skriva av mig :D

2006-11-02 @ 20:04:35
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0