En enkel lista

Scarf eller Turban - Den är helt klart skönast. Har fortfarande inte använt turban på något speciellt sätt så scarfen hänger med, eller åtminstone sjalen.
Hög klack eller Ballerina - Jag bara älskar höga klackar, men använder det dock sällan. Typiskt! Känner mig för lång i dem ändå, men det ska det bli ändring på.
H&M eller Zara - Helt klart ett självklart val. För det första finns inte zara här så det är synd, och på h&m hittar man ALLTID något bra. Det är kul!
Kroppsnära eller A-linjeformat - Ja det får bli båda här faktiskt. Ibland tajta fodralklänningar och ibland alinje. Det är sköna vilket som.
Stuprör eller Vida jeans - Är ändå helst för stuprör, men till hösten ska jag börja använda mer vida byxor och kanske då vida jeans, vi får la se.
Pyton eller Leopard - Nja, dessa känns ändå passé, men måste jag välja något är det då leopard.
Modeblogg eller Modemagasin - Jag gillar helt klart båda, dessa är inspirerande och kul! Men skulle jag välja på studs är det ändå modemagasin med tanke på att det är roligare att slå sig ner och läsa än bara sitta framför en burk.
Baddräkt eller Bikini - Min kropp passar inte i baddräkt, det kan man konstatera.. haha..
Desperate Housewife eller Sex and the City - Ett självklart val faktiskt. Dessa har satt spår för allt annat som kommer på tv:n.
Svart eller Vitt - Helt klart svart. Älskar svart på kläder och liknande, och nu till hösten är Svart det enda rätta, nog för att vitt är fint och så men det känns mer sommar - beroende på hur du matchar din outfit.
Uppsatt eller Utsläppt - Det varierar kolossalt. Men uppsatt har jag alltid hemma faktiskt.
Guldmetallic eller Silvermetallic - Jag är mest för sílver, guld känns för brunhåriga på något vis.. :P
90-tal eller 80-tal - Mixa och matcha - det kallar jag det för
Lack eller Läder - Båda två är snygga nu i höst och matchas fritt med accesoarer som skor. Det ska bli ett roligt år.
Modette eller Elle - En baggis alltså. Jag behöver inte skriva mer.
Leggings eller Barbent - Nu längtar jag till att använda leggings som bara den. Woow vad jag längtar efter hösten - istället är den hundratals grader ute och strålande sol, men man kan inte vara utomhus pga all blåst.

Kopiera gärna listan ;)

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0