Topp 5







Jag tycker verkligen att lack är snyggt vad det än gäller och det känns verkligen såå fall 2007. Det gillar vi! Lack på alla accesoarer är heta och lättburna.

Bild 1 - Lackväska 9900:- Tod´s
Stor och rymlig. Verkligen en sådan man skulle kunna använda till vardags, men priset - kanske lite väl högt? Budgetalternativ, kika in Ginatricot - de har verkligen en snygg sådan till priset av 249:- Mycket bättre!

Bild 2 - Lackballerina Chanel
Snygga och söta men ändå coola! En bra sko till de som är lite längre och inte alltid vill gå i högklackat. Bra till vardags såsom fest.

Bild 3 - Lackskärp Chanel
Alltid fint att markera midjan och varför inte göra detta med lack? Hur läckert och bra som helst, perfekt storlek också, även här finns budgetalternativ på de stora butikskedjorna. Slå till på ett brett skärp att ha i midjan!

Bild 4 - Kuvertväska Chanel
Även denna i märket Chanel och är en baggis i höst. Du bara måste införskaffa dig en snygg kuvertväska, gärna i size XL för den snygga accesoaren. Lack är inte dumt på denna!

Bild 5 - Röd lackväska 279:- La redoute
Mycket snyggt med lite färg på accesoarerna och denna söta lilla väska känns så julig på ett sätt. Bra i vinter och snyggt med axelrem. Priset är verkligen på topp och det är bara att slå till

Bild: Elle.se

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0