Att förena nytta med nöje

Här ligger jag liksom och jäser framför tv:n. Är tröttare än tröttast, men så kan det vara när man inte har annat för sig. Var ändå vaken klockan sju med tanke på kalendern och alla människor i huset som gör sig iordning, haha. När Gunilla skulle iväg startade inte bilen och det är nu MIN uppgift att gå ut och kika på den, varför den inte startar. Bilmekanikern MALIN ska sätta igång och meka, det är stooort. I alla fall kom dessa två rörmokarmänniskor IDAG. Äntligen. Nu slipper hela denna familj höra mig klaga VARJE dag på duschen. Jag ljuger inte om jag säger att strålen är tunnare än tunnast, eller VAR, nu är den VERKLIGEN INTE det längre. Så otroligt skönt. Hur bra som helst! Jag tackade och bockade och allt, var happy! haha, sedan när en av dem gick ut i hallen tog han tag i vår garderob och sa att han hade en likadan till salu. "Skämtar du eller? Min faster sa precis att hon skulle kunna tänka sig en sådan här till, här bredvid!" haha, "VA? men det skulle ju vara perfekt. Vill du ha mitt nummer ;);)?" "Ja tack gärna", lät kanske lite väl entusiastiskt där alltså, sedan flinade han mot sin kompanjon, "Det är det här som kallas att förena nytta med nöje ;)" Haha, jag höll på att skratta ihjäl mig och sa att vi hör av oss om vi vill ha den.

Nu ligger han med sitt nummer på köksbordet. Jag har precis ringt min faster och berättat, vi skulle få köpa den för någon hundring eller två. SJUKT BILLIGT! Nej bilen kallar. Hujedamej. PÅ med handskarna, eller så kommer jag in på direkten istället.


Kommentarer
Postat av: vic

sitter i skolan: neeej, vi ska inget sånt ha, vi skulle ju köpa en lång och bred garderob, jag pallar inte.. haha.. malin, nu får du styra upp detta!

2007-12-10 @ 13:19:23
URL: http://victoooria.blogg.se
Postat av: MALIN

vic: haha, du är sååå skön! jag tror ändå på min idé den är ju SMARRTT! ;) Lycka till med provet bästa du!

2007-12-11 @ 10:19:15
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0