Det märks att det är jul

Tjolahopp! Min dag har varit undebar, och nej det är inte för att det bjöds på KOLOR hela dagen (haha, jag och Ilkay tog ner nävar till kassorna hela kvällen som vi smaskade på så otroligt gott, dumle och allt!) och inte heller för allting annat. Jag är så lycklig! Haha, hur mycket människor som helst idag alltså! HJÄLP! Helt otroligt! När klockan var halv elva fanns det inte en endaste parkering på hela staden. Min mor kom in klockan kvart i tre och då hade hon kört runt i evigheter för att hitta ett place att ställa bilen på. HUR KUL SOM HELST! Man är helt borta i hjärnan alltså! haha, imorgon börjar jag 9.55 och på söndag 12. Då blir det sovmorgon! :D

Dagens Bästa: Alltså jag har aldrig i hela mitt liv sett en sådan snygg kille. Jag menar Zac Efron kan slänga sig i väggen. Ni måste läsa detta alltså, eller höra det åtminstone. Jag gick runt och städade HERR avdelningen, den är roligast att städa för då kommer det alltid snygga killar och frågar om hjälp. HÖHÖ, "Jag tar HERR" Skriker jag jämt haha :P Såå bra! I alla fall hände detta idag. Så grymt kul! Två män kommer in och jag hör mansröster bakom mig så av en ren händelse vänder jag mig om snabbt. Den ena (den snyggaste man jag sett ever) säger "Hejsan hejsan, hur är läget?" haha, där höll jag på att smälta, och i samma sekund lät det som om vi känt varandra i hundra år, för man frågar ju inte HUR ÄR LÄGET till en kvinna som mig i en affär som den där. Haha, så otroligt bra "Jo tack, det är bara fint med mig, hur är det själv?" haha, sedan pratade vi på och jag lade till "Vad har ni på hjärtat då?" och öppnade upp mina armar, som om jag ägde hela affären. Haha, "Jag är på jakt efter en slipover..." och samtalet gick vidare, jag höll på att smälta. Han stod bara där och log och glänste i ögonen, för ja, han hade jordens snyggaste ögon också, och tittade rakt in i mig. Rakt in i mitt hjärta. "Nää den där ser ju gubbig ut" och så flinade han. Hans vän på andra sidan sa då, "Mäh du är ju snart gubbe, du är ju snart 30!!!" haha, och det var då jag bara WHAT? TRETTIO OCH SÅ SNYYYGGGG. Helt makalöst. Han själv stod nu och skrattade och tänkte "Neej säg inte sådär, typ" haha, och jag bara skrattade, "Mäh, då är du ju verkligen en gubbe, den passar ju perfekt" haha, han bara "NEEEJ, är jag verkligen så gammal?" Haha, "ja det är du, snart femtio ju, helt otroligt. Nu går åren snabbt" haha, han skrattade igen och vi fick verkligen connection.

Jag undrar vad han tänker om mig nu OM han mot förmodan skulle läsa detta. "Kvinna på nitton år skriver om killar i blogg?" Nej. Jag är nog inte hans livslånga kärlek. Men däremot är jag en person han inte i första hand glömmer. Maybee.

När han gick iväg, och hans kompis också, bara log jag. Jag skrattade och log. Ilkay bara "VEM VAR DET DÄR?" haha, alltså hon stannade upp i kassan när han kom in. "Han var den snyggaste man jag sett i mitt liv?" Jo tack, sa jag,.. haha. "KÄNNER DU HONOM?" Nej nej sa jag :D haha, jag var helt lyrisk. Jag bara skrattade och skrek nästintill. Tur att vi var bara du och jag där i kassan. Haha, helt otroligt makalöst. Hon bara "Mäh, varför tog du inte hans nummer, varför gjorde du INGENTING?" haha, "Du kunde väl åtminstone frågat vart han kommer ifrån?" MALIN HUR DUM ÄR DU? hahaha.

Jag må vara dum. Jag må vara helt off från mänskligheten. Det kan vara så att jag gått miste om mitt livs kärlek bara sådär.

Ibland lönar det sig att bara städa. Städa en herravdelning. Tro mig, mannen i ditt liv KOMMER att komma fram till dig och snacka.. Nu vet inte jag om det är fallet. Han är säkert hemma och myser med sin familj, fru och två barn framför bruce den allsmäktige. De äter säkert någonting gott också. Nää jag måste sluta drömma mig bort.

Kommer jag någonsin få se dig igen? Snälla söta du, tänk på att du behöver verkligen den där slipovern. Den är grymt snygg!

Nog om detta. Hur mycket människor och snygga söta killar jag än ser på dagarna finns det bara en ändå. Han är med jämt istället. Olala.

Btw. Hela halva modolaget var inne idag. Jag älskar det! Hockeykillar är bland det sexigaste som finns, och det är ännu sexigare när de går med sina snygga fruar och köper barnkläder. Så otroligt sexigt.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0