Ett liv vilar på ett bananskal


Mitt liv på ett bananskal. Mitt liv. Allt går bra nu, det går så fruktansvärt bra. Jag älskar att jag ska få bo i vardagsrummet, eller ska och ska, jag BÖR göra det ;) Haha, dels för allas bästa och alla får varsitt rum. Jag kommer få det så underbart bra. Ska ställa en hylla som delar av rummet, sedan en säng bakom och byråer, garderober och allt (ja, jag har hakat upp mig). Ska även göra det riktigt hemtrevligt och mysigt, med tidningsställ och gardiner och ljus på väggarna. Perfekt. Det blir min stil!


Allt bara rullar på, jämt! Haha, det var min faster som sa det att mitt liv är faktiskt också på ett bananskal. Det blir så bra, jag älskar det! Nu återstår bara ett jobb, och ja, får jag en lägenhet så kommer jag givetvis flytta dit - inget snack om saken, men just nu orkar jag inte ens leta utan jag lägger allt i Guds händer. Han vet allt ändå! Dyker det upp någon? Då satsar jag stort!

Packningen är nerpackad i allafall och väskan väger nog fyrtio kg. Hemskt att säga, men det går inte på något annat sätt. Vad ska jag göra?


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0