Godmorgon Lördag

Det är inte en sådan fruktansvärt god morgon ändå. Har knappt sovit inatt. Somnade runt kvart över tre - halv fyra och sedan klev alla upp och härjade runt vid halv fem för att farmor var dålig. Trodde att hon skulle in på akuten men det gick bra och alla somnade om. Till på morgonen några timmar senare. Då fick hon åka in och min faster följde med + en väninna till henne. Hoppas allt går bra och att de kommer hem snart!

Vic står i duschen fortfarande och jag vill duscha. NU! haha, jobbigt läge. Det finns en till dusch men jag orkar inte gå upp. :) Sedan blir det en snabb stadstur - ni vet en sådan man kan åka på samma biljett på, för jag tycker att det är onödigt att skaffa ett busskort nu, när jag inte ens har jobb. Men idag MÅSTE jag skynda mig och då blir det buss båda vägarna. Ska bara lämna tillbaka lite saker så, fortfarande inte ett plagg på nyår. Och ännu bättre - inte ett endaste plagg att ha på mig ikväll. Jag sitter i sjön MAMMA! haha, nu är det verkligen en sådan där kris att man rasar ner i vattnet och ingen förstår det för jag har fortfarande alla mina kläder kvar.

Men säg mig: Varför lämnade jag mina bästa Cheapmonday jeans och mina lackleggings i Övik? SJUKT! De kommer i januari men jag är beroende av dessa - hmm, Idag!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0