Jag har blivit utmanad

Här är en lista på FEM saker som jag är extra förtjust i:

1 CHOKLAD Man kan tro att det är en drog, men så är inte fallet. I alla fall inte ännu, Karolinska har inte upptäckt det i alla fall, och inte landstinget här heller. Men jag tycker om det. Alldeles för mycket. Idag har jag ätit för mycket. Aldrig mer, det säger jag jämt. Ord som återkommer. Jag mår illa av att tänka tanken förtillfället. Ibland är det bara föör gott!

2 BARN Jag har alltid tyckt om barn, de är alltför söta. Jag älskar dem. Längtar till dess att jag får egna att ta hand om. Jag vet att det finns nackdelar med det också, men samtidigt: vad för INGA nackdelar med sig i dagens samhälle? Nää just det: ingenting. De små liven springer runt och leker, eller sitter bara stilla. De är snygga och har hela livet framför sig. Tänk att uppfostra barn efter sig själv. Halleluja.

3 FILMER Ibland finns det ingenting bättre. Film är magiskt, det är en höjdpunkt på dagarna. Faktiskt. All slags film. Förut var det mest romantiska komedier som gällde, men ju äldre jag blivit desto mer har jag insett att det finns faktiskt andra genre's som är bra också, tro det eller ej. Gällande Beck tycker jag att sista filmen någonsin har varit den bästa, aldrig vart så rädd. Annars är The Notebook en favorit. Storslagen favorit.

4 JACKOR Det är någonting extra med jackor. Jag kan köpa hur många som helst. Hittills denna vinter har jag köpt, få se här nu, 5-6 stycken och hur många månader har det gått sedan sommaren/hösten? Haha, otroligt. Snart blir jag hotad att sova utomhus om jag kommer hem med en jacka till. Men det finns ingenting underbarare. Särskilt inte på vintern, det är ju det enda som "syns" en dag på stan. Vad tjänar det till att ha ett snyggt linne under? Va?

5 MODEMAGASIN Självklart är det kul att läsa om mode på internet/datorn. Absolut! Men finns det någonting bättre än att slå sig ner efter en tuff dag och dra fram en oboykopp och en tidning? Nej, precis. Det är helt gudomligt underbart. Det värsta är bara när man läst ut det, för det kommer INTE på fråga att man ska läsa en gång till. En gång räcker, okej ibland två. Men då ska det vara någonting Extra utmärkande. Som en rabattkupong.

Nu utmanar jag dig som vill att fortsätta sprida denna utmaning. En kul grej såhär MITT I NATTEN.

Kommentarer
Postat av: Millan

Hej, hittade nyss till din blogg och jag älskar den. I Ja, det var bara det jag ville säga. Jo, vill rekommendera ett par låtar till dig om du inte redan hört dem: Beautiful och I surrender all, bägge av Mercy Me. Lyssnar på dem konstant xD

2007-12-17 @ 23:39:21
Postat av: MALIN

Millan: Tack så jättemycket, kul att du gillar min blogg! :) Och tack igen, ska verkligen lyssna på dem på en gång, lika bra :D haha.. Fortsätt läs bara bruden och sov gott!

2007-12-17 @ 23:48:28
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: anna

ja jag ska till stockholm ons-tors och insupa lite julfeeling i storstad o bo på hotell med mamma =)
Monki är ett måste då =)
kram

2007-12-17 @ 23:56:29
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Tobias

Choklad gillar verkligen alla, skumt att jag inte alls är förtjust i det =D

2007-12-18 @ 06:25:00
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: MALIN

anna: aah men du så mycket roligt! verkligen! hoppas du har det helt toppen då! kika på nk:s fönster och det ena efter det andra! haha, monki är toppen då! kraam!

Tobias: Men du skämtar? haha, hur kan du INTE tycka om det? otroligt :P

2007-12-18 @ 09:36:24
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0