Nostalgi

image1567

Jag och min favorit till kusin, som vanligt var jag iklädd i rosa! Haha, jag kör lite nostalgi här nere nu, har inga andra bilder på datorn och hittar lite här och där istället SÅ KUL! Jag har inte ens sett dessa..

image1568

HAHAHAHA; kan jag säga mer? Vad gör jag? "Alltså är hon helt dum i huvudet" - min kör jag verkligen... Haha, grymt  kul, man får skratta? Ja helt klart. Rosa fortfarande ;)

image1569

Aaah, den här var så fin som min faster gjort av hela sitt hjärta. Satte upp den på en pinne, en sådan där gardinförlängare.. Alltså det var grymt kul! haha, hon är såå söt och verkligen lade ner tid i det hela. Rosa? Ja visst!

image1570

Det där var den skylten min mamma i sin tur gjorde. Så söött! Världens bästa mamma, även hon la ner så mycket tid och energi på min student och det tackar jag för verkligen! ;) Det var också rosa, varför är allt i rosa kan man undra? haha, eller inte, rosa? Det finns ingenting snyggare! I alla fall på bilden gjorde jag mig iordning för att vara brudnäbb, jag var här sex år. Och otroligt stolt, nervös och allt. Min kusin Debbie till höger. Sötnöten min! ;)

image1571

Jag med mamsen och papsen. Jordens bästa föräldrar. Debbie var också med på bild, självfallet :) Haha, nej den här dagen var helt underbar, så var det! Det finns en viss likhet mellan mig och min mor, eller? :P

image1573

HAHAHA, alltså vad gör jag? Så kul, jag stod hela tiden längst bak, riktigt bra kom jag på efter ett tag, fundera på den du?! Men jag verkar ha kul däriallafall. Haha, eller jag hade det. Utan alkohol såklart ;) (dock framkommer inte det på bilden :P höhö)

image1574

Ja, här var jag verkligen solbränd, första bilden som detta visas på. Och ja, vad har hänt med mina b r ö s t? Haha, de ser gigantiska ut. Ojoj.

image1575

Jag är som vanligt sprallig i telefonen. Vilken dag säger jag bara !:)

image1576

Pappa, mamma och Lillebror! Jag saknar er Mycket :D

Oj, vad klockan blev mycket här och nu.. :P

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0