Nu är jag hemma

Phew! haha, vilken härligt underbar flygtur, och jag är faktiskt seriös. Jag älskar att flyga igen. :) Tack vare bebisen bredvid mig som tjöt i en kvart på slutet, men det tänkte jag inte på, trött som jag var. Det hela började med att jag bläddrade igenom aftonbladet och bredvid mig satt en pappa i 23 årsåldern med en bebis i knät. Denne bebis, jordens sötaste, var hur sugen som helst på min clementin som jag smällde i mig. Jag erbjöd mig därför att dela med mig och frågade om han fick äta en, eller om han ville ha en. "Nej, jag tror inte det, han har inte börjat äta sådana än". Mäh, hur ska jag som är nitton år, en redig kvinna, veta när bebisar börjar äta clementiner? Dagens ilandsproblem helt klart.

I väntan på Jonas som skulle skjutsa mig till Arlanda spelade jag in mitt livs första v-blogg. Haha, jag vet inte ens hur man gör, men krånglar det inte, visar jag denna imorgon! ;)

Jag landade strax innan tolv, flygresan var beräknad till fyrtio minuter och allt gick som det skulle. Klar sikt, så djuriskt klar, det gillas! Jag saknar redan Uppsala men samtidigt är det underbart att komma hem till jordens bästa familj och sedan väcka min lillebror på nio år som bara sträcker upp sin famn och håller om mig länge, än fast han är inne i sin sömn. Jag älskar det!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0