Sanslöst sjuk

Haha, det är helt otroligt. Ja, jag är i alla fall hemma nu. Hemma i Uppsala! Så otroligt bra. Mindre bra är att jag är dödssjuk. Nästan. Jag har feber, kan inte prata (ja, det är hur tyst som helst) och är så täpp i näsan. Att snyta mig finns inte i min värld med tanke på att jag aldrig kunnat. Jag nyser hela dagarna. Men trots detta har jag och min kusin skruvat ihop en dubbel malmbyrå idag. Det lyckades vi verkligen med. Nu är mitt rum igång och snart klart. Det blir kanon - verkligen. Jag är nöjd nöjd! Precis kommit hem från gränby och ikea också, fast jag är sjuk har jag och victoria traskat runt som galningar. Jag köpte där en tvättsäck, på hjul. Det tror jag blir bra, plus x antal plastlådor som ska läggas in i byrån. Jag ska verkligen sköta min ordning nu.

Förövrigt hade jag och min morbror allsång i bilen igår. Vi tog stämmer på "You raise me up".. tog i från kung och fosterland. HAHA; det var grymt skoj! Vad har hänt mer? Hmm, njae inte så mycket. Vi fikar och myser på bara. Nu ska jag bygga upp lite grejer till, kallsvettas och liknande men det går! Btw, har jag nu en klädställning, en garderob, en byrå och en "miniwlakincloset" haha, halva förrådet med mina grejer. Jag bor på nedervåningen och vi har delat av vardagsrummet som det var sagt. Det blev ASBRA! Jag har tyvärr inga bilder ännu, men det kommer. Får väl ta dem med mobilen så länge...

Snart är jag frisk igen.

Kommentarer
Postat av: Jonas

En dubbel malmbyrå på _en_ dag, det är rätt så hyggligt ändå.. själv höll jag på med våran i tre-fyra dagar! =) Dryg-eländes-Malm-byrå! Har vi likadana? Bild: http://lindaaronsson.blogg.se/1194385086_ett_litet_inlgg.html
Krya på dig, så du blir frisk till nyår!

2007-12-27 @ 23:11:03
Postat av: Hannapanna

BLI FRISK! så du kan kalasa på nyår.. jag vill ge dig en nyårspuss utan att bli sjuk ;)*hoppas inte jonas blir svartis nu bara* hihi. för jag ska ha en NYÅRSPUSS av dig min skönhet!

PÖSSSSSS!

2007-12-27 @ 23:16:51
URL: http://hannafoto.blogg.se
Postat av: MALIN

Jonas: Visst ere bra? Jag är nöjd nöjd! haha, det tog bara fem timmar trots sjukdom, inte illa! ;) Jag ska genast kika!! JA PRECIS! en sådan där dubbel? haha, den var riktigt dryg, men min e i björk! Så snygga ändå! Min faster köpte den för 150 kr, pga att kartongen var bruten! haha, den är HELT HEL och annars kostar den ju 1500.. sjukt bra! TACK TACK! jag är fortfarande sjuk men det kanske blir bättre med tiden vad vet man? haha..

2007-12-28 @ 22:52:22
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0