Underklädesstrid

Här sitter jag nu i jordens snyggaste bh. Jag är seriös. Har aldrig förr haft en sådan snygg som den jag har på mig nu, (jag äter också havrekex och nu är de slut faktiskt. Tyvärr!) I alla fall är den kleinblåå i sammet och med ett smycke. Den är svart också. Jag är kär. Kan man vara det i en bh? Victoria höll på att skratta ihjäl sig när jag stod framför henne på toan (hon sitter där för tillfället) och visade upp mig i strumpbyxpor grå sådana och bh. Bara det. HAHA; hon alltså "MEN MALIN" haha.. kul  kul!

Har även hittat min nyårsklänning och jag är nöjd. Nöjdare. Nöjdast. Så otroligt nöjd! Den blir P E R F E K T. Kanon! Jag avslöjar ingenting mer..

Victoria raggar trosor till min bh nu (med tanke på att de var slut i stan så ringer hon HANNA! haha) och jag vet inte hur det går. Hon skriker. Jaja, så går det när man har "jagärintegravidvecka" hahaha.. så kul att retas. :);)

Kommentarer
Postat av: HANNA

JA MAN KAN VARA KÄR I DEN DÄRA BH:n !!! ;D kom och dansa för mig babiiii, hihihi.. längtar tills jag ska få se dig ikväll :D

2007-12-29 @ 16:19:57
URL: http://hannafoto.blogg.se
Postat av: Annsingen

Ha en underbar lördagkväll!

2007-12-29 @ 16:23:23
URL: http://lillanslilla.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0