Vad är du rädd för?

Såg precis på One Tree Hill och det är en serie som jag verkligen tycker om. Frågan som ställdes ganska mycket under programmet var "Vad är du rädd för?" Jag tänkte besvara denna på några punkter...

Jag är rädd för...
1. Myror. Har alltid varit kommer alltid att vara. Inte spindlar, inga andra insekter. Bara myror. Jag skriker av dem. USCH!
2. Mörker. Det måste vara det värsta på denna jord. Jag är så otroligt rädd för allt när det är mörkt. Därför tänder jag jämt alla lampor jag kommer åt, vilket resulterar i höga räkningar istället. Men vad är värst då egentligen?
3. Höjder. Fy vale säger jag bara. jag får skräck på hög nivå. Är riktigt rädd, ibland blir jag rädd bara när jag tar på mig platådojjer, nästan då. Men ah, än har jag inte hoppat fallskärm.
4. Allt som har med karuseller att göra. Jag åker ingenting. Detta beror på höjd och snabbhet. Jag tycker det går för snabbt.
5. Att vara ensam och övergiven. Jag vill inte vara ensamen, ibland är det skönt. Men i långa loppet?
6. Att inte få som jag vill. Jag vill ha som jag vill ha det. Jag är bestämd och måste ha det så. Kanske, ibland, kan jag ge med mig. Faktiskt.
7. Att någon nära avlider. Att mista någon man älskar. Snälla lev på, och snälla älska varandra!
8. Att aldrig få chansen att säga hur mycket man tycker om en person förrän det är försent. Det är jag verkligen rädd för och tänker på det jämt när jag tittar på film. Varför inte bara säga det då?


Vad är DU rädd för? Ärligt?


Kommentarer
Postat av: Tina

tack! va söt du e tjejen! fortsätt gärna läsa!

2007-12-16 @ 18:42:40
URL: http://tinaa.tjejsajten.se
Postat av: MALIN

Tina: Ja men självklart ska jag fortsätta att läsa :) Absolut!

2007-12-16 @ 18:47:36
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Olivia

Bugs och andra äckliga kryp, och även punkt 8!

2007-12-17 @ 22:10:23
URL: http://heterolivia.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0