24/11

Och förstås, dagens, det blev mycket nu på slutet av denna kväll. Jag är så otroligt trött och kastar in dessa bilder, imorgon kommer uppdatering om min paljettkjol, hur den ser ut på. Det kan ni bara inte missa! :)

image1523

image1524

På med dunjackan bara, såå skönt! Det var -4 grader när jag vaknade idag. Sedan när jag kommit in till staden var det -10, dock steg graderna sedan och det blev runt 0 igen men ändå. Det är ALLTID varmare här hemma och det var tur att jag tog på mig vinterjackan. Det kändes bra! På mig idag hade jag mcbootsen från wedins (som vanligt nu faktiskt) strumpbyxor, benvärmare (grå kabelstickade, hur snygga som helst, tog ett par när de kom in som påfyllning innan vi fyllde på i butiken och jag hade tur, de gick åt som smör på några timmar var ALLA slut ännu en gång, detta sker jämnt. Vi får påfyllning då och då och ALLA är som gamar! hahaha, jag fick ett par minsann! Olala) från h&m. Fodralklänning från h&m och under den bar jag en hederlig svart långärmad tshirt från h&m, perfekt med tanke på att det är så kallt på jobbet. Över en liten väst och också den från h&m. Bra dag idag! Jag älskar dagen i sig!

Kommentarer
Postat av: Yingying

H&M är bäst ju! Kul med en blogg som håller en uppdaterad om deras kläder, jag hänger där nästan varannan dag men du som jobbar i butiken lär ju verkligen ha koll på ALLT. Fortsätt!

2007-11-25 @ 02:16:51
URL: http://katsumi.blogg.se
Postat av: Lina

Snyggt!!!

2007-11-25 @ 10:02:12
URL: http://www.liihna.webblogg.se
Postat av: MALIN

Yingying: Jaa, jag älskar affären i sig, hur bra som helst! Absolut! Jag uppdaterar om kläderna när de kommer in :) haha, ja precis! Kul att höra att du älskar h&m, synd bara att jag ska sluta jobba där på fredag, däremot är jag tillbaka veckan innan jul!! Dock kommer jag bege mig till Uppsala och vara på h&m där, varenda dag! Olala.

Lina: Tack så mycket bruden! jag diggar din blogg skarpt! :)

2007-11-25 @ 13:35:17
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Stephanie

Vart jobbar du? Din namnskylt liknar min :)

2007-11-25 @ 18:28:26
URL: http://stephaniessecret.blogg.se
Postat av: MALIN

Stepahnie: Jag jobbar på h&m i en vecka till, vart jobbar du? ;)

2007-11-25 @ 21:02:26
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0