Boots?


OM jag mot förmodan skulle köpa dessa skulle nog min mamma och pappa säga ifrån, med tanke på att jag redan har ett par snarlika, men dock över dubbla priset - dåligt! Jag skulle köpt dessa istället, samtidigt som jag tror att de andra kommer hålla snäppet längre, faktiskt. Om jag ska vara ärlig.

Idag har jag ställt mig i bostadskö i Uppsala, och det känns spännande. Snackade precis med min kusin och de har ordnat som så att Hennes mams rum ska jag få ta, så länge jag vill. Haha, men ja, jag måste hitta något eget, men som sagt jag går hellre omkring därnere än här uppe ändå så jag får bo där så länge jag vill. Åh vad jag längtar! Vill även följa med till Vics och Jo's skola. Yes! Det kommer bli grymt. Det kommer bli ett grymt bra 2008 och jag älskar livet. Jag älskar att leva, jag måste gå vidare!!

Jag glömmer inte det som Jocke sa där om att vi ska stå upp för tron. Vara på vår vakt. Det står i bibeln i 1 petr 5:9 att Stå emot hans angrepp och håll fast vid er tro på Jesus. Ge inte upp för att ni får lida. Kom ihåg att alla troende i hela världen får gå igenom samma sak. Gud har i sin godhet inbjudit oss till sin eviga härlighet, på grund av det som Jesus Kristus har gjort för oss. Det är bara en kort tid som ni behöver lida, och Gud ska stötta er och ge er kraft, så att ni kan hålla fast vid er tro. Hans är makten i all evighet. Ja, det är sant!

Varför läste jag inte detta tidigare? Slog upp bibeln och hittade det! Halleluja, vad Gud är god! Och jag hade bra gärna varit på möte i Uppsala nu! Olala.

Kommentarer
Postat av: emma

är det slut med viktor?

2007-11-09 @ 18:29:53
Postat av: MALIN

emma: Det är slut med Victor, efter nästintill 13 månader tillsammans.. tyvärr.. men det är så med livet, man måste gå vidare!

2007-11-09 @ 19:28:47
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Anonym

jepp. det måste man. men man måste också kunna vara ledsen. och inte tränga bort allt med gudskärlek
som du dessutom vill tvinga på andra.
Jag är less på dessa kristna som har inställningen "ni kommer tyvärr inte till himlen, men om du lär dig att älska jesusgud så kommer du dit". Det känns otäckt fördömande.
Och sedan vet jag okristna människor som beter sig far more kristna än de "riktiga" ones.
Jag accepterar kristna, men jag vill också att de ska respektera de som inte är det. Och inte få oss att må dålig över att vi inte kommer till himlen.

2007-11-09 @ 20:58:59
Postat av: MALIN

Självklart är det så! Du har rätt, jag menar vi respekterar de som är okristna minst lika mycket, det är inte det. Jag känner bara att jag vill att alla ska få känna den lycka som jag inombords känner var dag. Det finns någonting större, något som är så stort att världen räcker inte till.

Och nej så är det verkligen inte. Jag tränger INTE bort mina känslor för Victor genom min kärlek till Gud. Absolut inte! Jag älskar Victor hur mycket som helst men genom att vi inte klickade totalt måste man förr eller senare försöka sig på att gå vidare med livet, det gör han också! Jag önskar honom all lycka och jag vet att han kommer att få en brud som är helt underbar för honom. Såsom Victor var och är för mig. Som sagt jag älskar honom, och kommer alltid att göra det!

2007-11-09 @ 21:40:13
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: vic

malin, det här går ju bra jue!:), vi längtar efter dig här nere.. ska kolla på film och mysa med hanna och helena!..
love you gumman...

och till alla andra, än så länge har vi yttrande och tryckfriheten kvar så låt folk skriva om vad de vill, luften är fri!

2007-11-10 @ 00:43:37
Postat av: Mossy.

Vic, Att dra upp yttrande och tryckfrihet som ett argument för att folk ska få skriva som de vill är ganska overkill på ditt egna argument.

De som kommenterar har lika stor yttrandefrihet som den som skriver.

Samt, ja. Luften är verkligen fri.

2007-11-14 @ 14:07:43
Postat av: Anonym

Nu förstår inte jag. Du har gjort slut med din kille fast du älskar honom? Mycket mycket konstigt.

2007-12-01 @ 22:14:10
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0