En ny dag, ett nytt hopp

Jag ska börja att ta till vara på mitt liv. Det ska jag, hemskt men sant! Jag behöver det, jag hatar det här. Varför? Världen är så orättvis, men samtidigt vet jag att det var faktiskt rätt beslut. Det var det! För oss båda, efter 13 mån tillsammans, vi visste om det hela tiden, hela tiden, men förnekade det. Jag står nu på egna ben och det ska verkligen gå framåt, än fast det är svårt att tänka så nu. Efter många tårar kan jag inte gråta en droppe till och jag vet att jag älskar dig ändå, det gör jag. Du är helt underbar och jag känner mig mogen när jag skriver att du verkligen förtjänar den bästa, så bra som du är.

Nu ska jag ta till vara på min tro och min kristendom. Det är trots det som räknas på slutet. Jag känner att jag totalt struntat i det och varför? Det som är det allra bästa? Jag älskar verkligen konf i Uppsala, varenda gång blir jag lika peppad att tänka om och nu ska jag verkligen göra det. Och med det kräver ett riktigt beslut, ett beslut som måste tas och jag vill verkligen. Jag vill brinna för Jesus, varför är jag annars på jorden?

Chefen ringde precis och jag ska få hoppa in idag klockan 12 istället, till 19.10. Såå det får bli en städning här hemma nu på morgonen istället. Jag berättade till henne som det var och vi måste ändra lite tider på dagarna, sedan grät jag men det kändes helt okej ändå. Jag kunde inte hålla emot. Hon är bäst på att vara den hon är också. Det gillar jag,

Jag älskar Jesus och det jag har gjort nu hoppas jag verkligen att andra kan ta vara på. Det tog slut enbart pga. min religion och jag var helt enkelt tvungen. Jag vill verkligen inte leva ett dubbelliv utan helt enkelt fokusera på det enda viktiga och det känner jag i hela mig. Det brinner jag verkligen för som sagt. Jag måste. Jag måste, men jag behöver verkligen all dyrbar hjälp jag kan få. I jesu namn. Amen.

Det som jag känner just nu är att jag vill faktiskt flytta ner till Uppsala, och jag tänker också göra det. Jag har alla mina vänner där nere och det är det som räknas. Uppsala: Jag är snart på plats igen.

Hillsong: One way. Jag älskar låten,

Kommentarer
Postat av: vic

kusinen, jag älskar dig!.. finns här för dig varje dag!...
håller på att kolla lägenhet åt dig nu.. kärlek!

2007-11-05 @ 11:58:45
Postat av: Johanna

malin! allt kommer bli så bra:)! Längtar efter dej min fina. Ska bli skönt att få hit dej:)!! Sköt nu om dej så ses vi snart igen! Du är bäst!

2007-11-05 @ 12:06:19
URL: http://johannasten.blogg.se
Postat av: emma

Malin, åh vad roligt att du ska flytta till uppsala:) missade ju dig nu i helgen, sämst! men vi får ta å ses snart ändå:) ta hand om dig!! kramar

2007-11-05 @ 14:03:43
URL: http://emmahellbom.blogg.se
Postat av: MALIN

vic: och jag älskar dig också, massor :D Du är underbar som gör detta för min skull!!!

Johanna: Åhh, detsamma detsamma gumsan! :D Jag saknar dig massor bara nu redan, förstår du vad kul vi kommer få det tillsammans?! hur bra som helst, vi borde starta ett eget företag eller nåt. Mode som ingrediens :D haha, PUSS och du är BÄST!

emma: jaaa verkligen, det var riktigt synd bruden! En rejäl miss, och jag är så taggad till Uppsala nu faktiskt, det kommer bli kanon :D Vi ses mer framöver hörredu glade! Pussokram!

2007-11-05 @ 20:58:11
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0