Godis!!!

Ja, som ni alla vet älskar jag godis, jag älskar känslan av att smacka i mig hur mycket som helst på en och samma gång och sedan må illa hela resterande kvällen och säga till mig själv: "Jag ska aldrig mer äta godis, aldrig" Så kommer då dag nummer två och jag är lika sugen denna dag, "Ja, varför inte, jag tar några stycken" Och det blir några därtill och ännu mer. Jag kan inte hejda mig. Detta slutar naturligtvis i massa toalettbesök och måillamoments. Idag är det dag nummer tre och jag har verkligen vräkt i mig massor, Har dock inte börjat att må illa ännu, men det kommer! Lugn. Istället för att dricka mig full så jag mår illa, äter jag godis. Det fungerar ändå kanske på samma sätt. Eller kanske inte..

I alla fall har jag bestämt mig. Jag SKA aldrig mer äta godis, eller i alla fall inte på länge. Till jul vill jag ha godis! Men jag har också insett att det tar knäcken på mig, jag mår så fruktansvärt dåligt av det. Igår när jag var hemma och hade feber fick jag besöka toaletten FEM gånger. Jag varnar er. Jag gillar det inte. Måste sluta på en gång, eller i alla fall imorgon. Nu ska jag frossa i godis o ananaspaj + glass: Vi har gäster! Imorgon ska jag sluta med godis. På en gång, kom ihåg detta. Och jag varnar er locka mig inte och säg inte till mig att äta, jag mår såå illa av det och jag vill verkligen inte vara med om det mer. Tack för mig! NU ska jag fika. Fika, Fika.

Har jobbat idag och det var skoj, fick jobba en timme extra, alltså FEM timmar. Det gick bra, och 100% OB gillar vi, jag tjänar mer på ica när jag jobbar varannen helg 8 timmar än när jag jobbar En månad på h&m. haha, sjukt. Men jag brinner för mitt jobb! Det är KANON!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0